MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1486 - DE BOCHT VAN BRACKE

    .

    Zondag 1 september 2013

    Zon 6u56-20u28

    H Egidius

    Als Sint-Giel blaast op de horen, boerkens zaait uw koren

    .

    1486 - DE BOCHT VAN BRACKE

    .

    De Duitse Bracke….

     

    Nooit ver weg bij Nonkel Sigfried

    .

    I) INLEIDING

    O! U las in de titel hierboven de bocht van Bracke, waar er dan eigenlijk had moeten staan de dubbele bocht. Want met één bocht van 90° had het debacle nog erger geweest, want dan was hij  gewoon in het decor terecht gekomen. Maar het was een bocht van 180° dus ‘rücksichtlos’ in de tegengestelde richting. Een horizontale salrto mortale, als U het mij vraagt, een dodensprong. Van Minder België, naar méér België. Echt de ultieme poging om de kop uit de strop te krijgen van het aanstormende ‘cordon sanitaire’. Memorabel. Echt memorabel.

    Het was dus niet zo maar wat bochtenwerk die ik bedoelde in de titel, maar bocht in de ambachtelijke sfeer, in de zin van ‘hij verkoopt bocht, brol. De brol van Bracke.

    *

    Maar wat wilt U. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En voor deze Bracke is de tijd van gaan gekomen. Zijn naamgenoten, het hondenras van de Duitse Bracke, zijn prachtige honden, maar de dag dat ze hun Meester in de hand bijten, krijgen ze een spuitje.

    Bartje heeft gedurende jaren zò zijn best gedaan, om met de overschotjes van de Grote Staatsman Schiltz een nieuw partijtje in elkaar te knutselen. Wat hem dan nog, met de gulp van Mter Burger uit Izegtim is gelukt ook. En hoe! Hij en zijn mannen joegen zelfs het Koninkrijk de stuipen op het lijf, toen gans Vlaanderen ipv Rood, ineens tot ieders grootste verwondering, Geel-Zwart begon te kleuren. Op slag was de gedoodverfde Vader des Vaderlads, het stemmenkanon Leterme, de Ieperse ACW-heraut, gewroken. Weg Leterme, en zelfs weg CVP. Beiden zouden het nooit meer te boven komen. Gelukkig maar. Met de Splinternieuwe Vlaamse Alliantie zouden we eens zien wat we zouden zien!

    *

    Maar we zagen niets. Bartje droop af, of werd afgedropen, om het even, de Vlaamse stemmen bleken verloren leeggoed te zijn en de droom was over. Na 451 dagen was er op een mooie zonnige dag, ineens de Regering Di Jeanetto, en nog wat later kregen we een tweede homo als koning. Het Land was gered! Vive le Roi et son femme!

    Als troostprijs dan maar Burgemeester geworden. Moet kunnen. Even terugtrekken, om dan des te feller te kunnen aanvallen. Bart doet het goed, maar wordt voortdurend in de wielen gereden. Moet ook kunnen. En daar is nu plots de Moeder Aller Verkiezingen in aantocht. Het land houdt de adem in. Bart zal nu wel klaarkomen! Hoera! Maar dat is zonder de Gentse verliezer gerekend die met de gulp van Daniel Termont Dolf heeft moeten onderspitten. Die blijft, spijts die nederlaag, toch een gevierd BV?! Bartje burgemeestert voort, en het wordt

    ‘Met Siegfried on Tour,

    met de Vlamingen rond de koer’.

     

    De 1ste Luitenant doet nu met zijn 180° bochtenwerk voor de verkiezingen, net hetzelfde als zijn Meester deed direct na de verkiezingen : laf zijn, nog voor de strijd begint. Om in hondentermen voor Duitse Bracken te blijven : deze Bracke legt zich op de rug, met de keel bloot, klaar om de strot doorgebeten te worden….

    O Ja, morgen zullen we in De 7de Dag horen dat de sukkelaar verkeerd begrepen werd. Dat het misschien zelfs alleen de stuiptrekkingen zijn van zijn vroegere maar niet vergeten Marxistische overtuiging. Hij zal wel andere woorden gebruiken maar zijn verweer komt hierop neer : ‘Erst das Fressen, dann die Moral’.

    Eerlijk gezegd, dat is niet helemaal verkeerd, maar het zet de zaken wel op hub kop. Omdat namelijk door jarenlange kortzichtigheid van de Leiders, ‘das Fressen’, de welvaart, als sneeuw voor de zon is gesmolten. Dus moet nu eerst ‘Die Moral’ aufgekrickt worden en dat kan alleen door radicaal voor het Eigen Volk te kiezen.  En precies dààr gaat onze held uit de Niebelingen onderuit. Hij stelt de juiste diagnose, maar kiest de verkeerde medicatie.

    Dus moeten wij eigenlijk au fond de ondergraver van het levenswerk van BDW dankbaar zijn. Hij heeft de weg getoond hoe we uit het moeras moeten geraken, door de weg te kiezen die we zeker niet moeten nemen.

    Ieder redelijk schepsel Gods (zoals dat vroeger heette) begaafd met een normaal stel hersenen en met een vrije wil, heeft nu het gevaar gezien. Meer België wil zeggen minder Vlaanderen en dus minder welvaart. Want België roomt de welvaart af, om het geld door deuren en vensters te kunnen gooien. België wil zeggen de Parti Scandale en deze leeft van het smossen met andermans geld.

    Het is goed dat we de lokroep van de valse Siegried op tijd doorzien hebben. Nu weten we tenminste wat we niet moeten doen. Laten we als Vlaams Belanger nu vooral niet euforisch doen. De weg is nog lang en is het niet zo, dat er om één verloren en teruggevonden schaap, meer vreugde is dan om 100 trouwe volgelingen?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     

     





    01-09-2013, 17:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1486 - HET REGENT U-BOCHTEN EN NU BLIJKEN DE AMERIKAANSE BOMEN TOCH NIET TOT IN DE HEMEL TE GROEIEN

    .

    1486 - HET REGENT U-BOCHTEN EN NU BLIJKEN DE AMERIKAANSE BOMEN TOCH NIET TOT IN DE HEMEL TE GROEIEN

    .

    De Geslagen Hond

     

    Die het o zo goed meende…

    .

    I) INLEIDING

    Voorzitter Annemans heeft met zijn gewone flegma Nonkel Siegfried (met of zonder stijve) in zijn hemd gezet. Geen 180°, maar een U-bocht!

    Das één.

    Nummer twee is de gedwongen U-bocht van de 1ste Zwarte Amerikaanse Moslim-President, wiens leger aan het muiten is gegaan. Zijn soldaten willen (ongehoord is dat!) geen rebellen gaan steunen. Vriendelijke jongens, toch!

    Ha, zo zit dat. En er is ook geen geld meer, wordt gezegd. Ja?

    Dat van dat ‘geen geld meer’ is dan nummer drie.

    Linkx Marxistisch is jaren na de val van de Sovjet Unie, wereldwijd met het hoofd tegen het plafond van het geldgebrek gestoten. Hoe kan dat toch! De EU worstelt al een heel tijdeke met dit probleem, maar ‘Luctor et Emergo’ : het worstelt en blijft boven. Door de kop onder water te steken.

    In Amerika is het, sedert de ramp met de Bank Lehmann Brothers (2008) pompen of verzuipen. De Republikeinen beginnen pas nu, jaren te laat, te beseffen dat het water die fiere maar door de islam uitgekankerde Natie aan de lippen staat. Noch de Saoudi’s noch de Turkeys (!) blijken soliede bondgenoten te zijn geweest.

    Het Avondland, de ‘Oude Wereld’ kan voorlopig nog altijd zijn ogen niet geloven : zou de muzelmannerij dan toch niet de geschikte kandidaat zijn om ‘Rome’ op te volgen? En wat doen we er ondertussen mee? Hoe starten we de ‘Reconquisrta’ zonder al te veel bloedvergieten?

    *

    Tja, wat doet Jan Modaal als zijn huis bedreigd wordt door wespen? Juist. Hij roept de wespen-verdelgers ter hulp. Want hij gelooft niet in Wespen Fluisteraars. Zelfs paarden fluisteraars zijn  Amerikaanse cowboy-verhalen, al zijn paarden dan wel nuttige dieren voor de mens.

    Hoe het afloopt?

    Dat is koffiedik kijken, en daarin moet ik mij onbevoegd verklaren. Ik kan alleen zeggen, dat een ‘happy end’ alleen geldt voor sprookjes. Maar het leven is geen sprookje.

    !

     

    Het leven is een' krijgsbanier,

         door goede en kwade dagen,

    gescheurd, gevlekt, ontvallen schier,

         kloekmoedig voorwaards dragen.

     

    Men tuimelt wel, en wonden krijgt

         men dikwijls, dichte en diepe...

    ‘t en vlucht geen weerbaar man, die wijgt,

         of hem de dood beliepe!

     

    Het leven is... geen vrede alhier,

         geen wapenstilstand vragen:

    het leven is de Kruisbanier

         tot in Gods handen dragen!

    G. Gezelle

     

    .

    II MIDDEN

    Historische blamage: muiterij van het Amerikaanse leger dwong Obama een stap terug te doen

    *

    De Amerikaanse militairen weigerden de Amerikaanse president Barack Obama (hier met de chef van de generale staf, admiraal Michael Mullen, en minister van Defensie, Robert Gates, tijdens de herdenking van de 11e september, te volgen: Obama is te ver gegaan in de strijd tegen het terrorisme. Zijn soldaten willen geen oorlog voeren die ze niet begrijpen.

    De Amerikaanse president Barack Obama moest de geplande militaire aanval blijkbaar wegens een enorme muiterij in de Amerikaanse legertop afblazen. De soldaten konden geen strategie van de president herkennen – en uitten massale bezwaren tegen de actie. Nog nooit hebben de soldaten in Amerika op die manier zo openlijk geweigerd een president te volgen.

     

    De verrassende stap terug van de Amerikaanse president Barack Obama betreffende zijn Syrië-plannen is blijkbaar terug te voeren op een massale muiterij in het Amerikaanse leger.

    De Washington Post bericht dat van de vier sterren generaals tot de gewone soldaat nauwelijks iemand het nut van de door Obama bespoedigde militaire actie kon herkennen.

    De krant bericht dat de soldaten vooral een duidelijke strategie missen voor wat er na de geplande militaire aanvallen zou moeten gebeuren. Veel Amerikaanse soldaten hebben slechte ervaringen met de acties in Irak en Afghanistan opgedaan. Eerst werden hen heldhaftige doelen beloofd. Maar de interventies waren nog maar nauwelijks begonnen, of de troepen werden op steeds nieuwe avonturen gestuurd. In beide gevallen was er geen exit-strategie aanwezig. De aankondigingen m.b.t. tot de terugtrekking uit de gevechtszones waren tegenstrijdig en er kwam geen einde aan.

    In het geval van Syrië is het Obama niet gelukt om het leger van de zin van een militaire operatie te overtuigen.

    Tot nu toe hebben de Amerikaanse militairen altijd openlijk gezwegen en de bevelen van de militair-politieke leiding opgevolgd. De basis voor de acties was meestal dat het de president gelukt was de soldaten er van te overtuigen dat de desbetreffende actie de “nationale veiligheid” zou dienen.

    Ook in het geval van Syrië probeerde Obama dit begrip te gebruiken.

     

    Maar zijn eigen soldaten geloven hem niet.

     

    Nog pijnlijker voor Obama: de meeste officieren en soldaten hebben een wezenlijk helderder kijk op de realiteit dan hun president en opperbevelhebber.

     

    Zo zei de gepensioneerde luitenant-generaal Gregory S. Newbold tegen de Washington Post: “Ik snap niet dat de president deze stap überhaupt overweegt. De afgelopen tien jaar hebben we tegen opstandelingen gevochten. Syrië heeft moderne wapensystemen. We zouden in een klassieke oorlog moeten vechten.”

     

    Vorige week al had generaal Martin Dempsey, de chef van de opperbevelhebbers, gewezen op de onbezonnenheid van de Obama-regering. Hij zei tegenover de zender ABC: “Het simpele inzetten van wapens zonder een nauwkeurige strategie zal vermoedelijk nooit tot het resultaat leiden dat we ons voorstellen.”

    Generaal James Mattis zei: “Als de Amerikanen daadwerkelijk zo´n actie uitvoeren, dan wordt dat een wrede, zeer, zeer serieuze oorlog.”

    Een andere officier zei: “Welke politieke eindtoestand willen we bereiken? Ik weet niet welke. We zeggen dat het een wisseling van regime moet zijn. Als de actie als straf moet dienen, zijn er andere manieren om iemand te bestraffen.”

     

    Andere officieren bekritiseren de halfslachtigheid van de actie. Zoals door Obama gepland, zou een militaire aanval bij de bondgenoten van de VS in het Midden-Oosten de indruk wekken dat de Amerikanen niet serieus hun belangen in de regio willen verdedigen. De actie zou de schijn wekken dat er raketten worden afgevuurd, alleen maar opdat er iets gedaan zou worden.

     

    De meeste actieve soldaten en militairen zeiden nadrukkelijk dat het absoluut niet de bedoeling zou zijn de politieke leiding in de rug aan te vallen.

     

    Des te opmerkelijker is het feit dat zij zich überhaupt uiten en niet in de na 11 september 2001 steeds opnieuw met succes opgeroepen reflex van een simpel patriottisme vervallen.

     

    De oorlog tegen het terrorisme schijnt bij diegenen, die voor hem het vuur ingestuurd worden, geen motivering meer te zijn. De meeste Amerikaanse soldaten kunnen niet meer begrijpen wat de zin is van de geopolitieke wendingen van hun politieke leiding. Ze hebben er blijkbaar geen zin in om als wereldpolitie naar de meest verre regionen van de aarde gestuurd te worden.

     

    Het meningsverschil komt overeen met de inschatting van de Amerikaanse bevolking: slechts een kleine minderheid is voorstander van een militaire actie.

     

    Voor Obama zou het wel eens moeilijk kunnen worden het Congres te overtuigen. Want ook de afgevaardigden staan meer dan sceptisch tegenover de actie. 200 afgevaardigden hadden een petitie tegen de militaire aanval ondertekend.

     

    Voor het Congres is er bovendien nog een probleem, dat ook door de soldaten als reden voor hun afwijzing werd genoemd: op de defensiebegroting werd dramatisch bezuinigd, omdat de Amerikaanse begroting door de tientallen jaren schuldenpolitiek ongecontroleerd uit de hand is gelopen.

     

    De muiterij van het Amerikaanse leger is een novum in de Amerikaanse geschiedenis.

     

    De druk op Obama schijnt de afgelopen dagen echter zo groot geworden te zijn, dat hij uiteindelijk de lijn moest laten vieren en de actie weer moest afblazen.

     

    En zo beleven we een fenomeen, dat niemand zich tot voor kort kon voorstellen: de machtige Amerikaanse president verklaart een land de oorlog. En zijn eigen soldaten zeggen: “Stel je voor: de president zegt het is oorlog en niemand gaat erheen.”

    Bron:

     

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/01/historische-blamage-meuterei-der-us-militaers-zwang-obama-zum-rueckzug/

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    (www.ejbron.wordpress.com)

    III SLOT

    Waar de begrenzing van de macht met andermans geld nog altijd niet is doorgedrongen, is bij de jonge generatie van de kleur-politici van vader-op-zoon die in  de 7de Dag hun mening mochten spuien over de topsalarissen van de politiek benoemde ‘overheids-managers’. Hun respectievelijke partijen waren er bijna uit. Nog even geduld dus. Daar zat het Vlaams Belang-meisje dan tussen als vreemd eendje in de bijt tussen al die mannelijke ego’s van roofganzen. Voort schnabbelen, wisten die.

    Barbaraatje zat daar maar mooi te wezen, maar of haar repliek over komedie en geldverkwisting genoteerd werd door Yvan de Adder, is en blijft een open vraag.

    O ja, en Bracke :   hadden wij dan het = teken niet gezien in DS tussen economie en eigen welvaart? Ach jong, hij had alleen maar gesproken voor zijn beurt en morgen, maandag, zou hij wel spitsroeden lopen bij het Partijbestuur.

    Exit. Staan de bordjes klaar?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    01-09-2013, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1483 - EEN BLIK DOOR DE OPEN POORTEN VAN DE HEL

    .

    Zaterdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u30

    H Paulinus van Trier

    .

    1483 - EEN BLIK DOOR DE OPEN POORTEN VAN DE HEL

    .

    De Schreeuw (Edw.Mirch)

     

    De islam komt er aan…

    .

    I) INLEIDING

    Met een  brede grijns op zijn zwarte apensmoel opent Satan de deuren van zijn heiligdom voor een inkijk. Nee, geen sulfer en pek, zoals in de verhaaltjes, maar brandend fosfoor midden een speelplaats vol joelende kinderen. Overal dansende duivels en heen en weer schietende onzichtbare cyber-stralen met boodschappen van pure haat en tegen-haat.. Het einde der tijden is nabij?

    Wij, in onze veilig gewaande cocon overspannen met communicatie-mogelijkheden, zijn ons maar amper bewust dat we allemaal, met ergens ter wereld één simpele druk op ergens een knop, zo doof en blind zullen worden als Pygmeeën in de ontoegankelijke regenwouden van Zuid Amerika. Zelfs onze GPS, de I Phones en de beeldschermen zullen uitvallen als  coma-patiënten die voorgoed de ogen sluit. R.I.P.

    *

    Geen probleem. De islam zal ons wel redden…Daar staat, voor zij die het overleven, Sadam Houssein Barack Obama borg voor.

    .

    II MIDDEN

    Rebellen erkennen verantwoordelijkheid voor chemische aanval Damascus

    *

    Saudi Arabië dreigt Rusland met terreuraanslagen - 'Aanval op Syrië begint zaterdag' - Israël dreigt met tegenaanval op Damascus

    Syrische rebellen in Ghouta, een voorstad van Damascus, hebben tegenover Associated Press journalist Dale Gavlak toegegeven dat ze verantwoordelijk zijn voor de chemische aanval op 21 augustus in Damascus. Om een voorwendsel te hebben om militair in te grijpen geeft het Westen echter nog steeds president Assad de schuld.

    'Uit talloze interviews met artsen, inwoners, rebellenstrijders en hun gezinnen blijkt dat velen geloven dat bepaalde rebellen via de Saudische inlichtingenchef prins Bandar bin Sultan chemische wapens hebben gekregen, en verantwoordelijk waren voor de (dodelijk) gasaanval,' schrijft Gavlak.

    Chemische aanval een 'ongeluk'

    Rebellen vertelden tegen de AP-journalist dat ze niet goed getraind waren in het omgaan met chemische wapens en hen zelfs niet werd verteld wat voor wapens dit precies waren. Het lijkt er dan ook op dat de wapens oorspronkelijk waren bedoeld voor de door het Westen gesteunde, aan Al-Qaeda verbonden terreurbeweging Al-Nusra.

    'Wij waren erg nieuwsgierig naar deze wapens. Helaas gingen sommige strijders niet goed met deze wapens om, en veroorzaakten explosies,' gaf een militant genaamd 'J.' toe. Een andere vrouwelijke strijder, 'K.', valt haar bij. 'Ze zeiden niet wat voor wapens dit waren en hoe we ze moesten gebruiken. We wisten niet dat het chemische wapens waren. Dat hebben we nooit kunnen bedenken.'

    Wapens en salaris uit Saudi Arabië

    Abu Abdel-Moneim, de vader van een rebel, vertelde Gavlak dat zijn zoon twee weken geleden aan hem vroeg wat voor wapens hij van zijn meerderen moest dragen. Hij beschreef een buisvormige structuur en voorwerpen die op enorme gasflessen leken. Abu Ayesha, een Saudische agent, zou de wapens aan de rebellen hebben geleverd.

    Volgens Abdel-Moneim zijn de wapens in een tunnel ontploft, waardoor 12 rebellen de dood vonden. Gavlak schrijft tevens dat meer dan 12 geïnterviewde rebellen toegaven dat ze door de Saudische regering worden betaald.

    VS liegt opnieuw

    Mocht het verhaal van de AP-journalist worden bevestigd en wereldkundig worden gemaakt, dan blijkt dat de VS inderdaad opnieuw gelogen heeft met zijn 'onontkenbare feiten' dat Assad achter de chemische aanval zat. Gavlak is een zeer geloofwaardige bron; hij is al zo'n 20 jaar Midden-Oostencorrespondent voor Associated Press, één van de grootste en belangrijkste persbureaus ter wereld.

     

    Saudi Arabië dreigt Rusland met terreur

    Over de grote rol die Saudi Arabië speelt in het Syrische conflict hebben we al vaak geschreven. De Saudi's steunen met geld en wapens de Al-Nusra/Al-Qaeda rebellen, die Assad omver willen werpen en Syrië in een islamitische Shariastaat willen veranderen. Eerder deze week bleek dat de Saudi's Rusland hebben bedreigd met terreuraanvallen op de Olympische Winterspelen in Sochi, als het Kremlin weigert zijn steun voor Assad op te geven. 'Ik geef u de garantie dat we de Olympische Winterspelen volgend jaar zullen beschermen. De Tsjetsjeense groepen die de veiligheid van de Spelen bedreigen staan onder onze controle,' zou prins Bandar tegen president Putin hebben gezegd.

    Komende dagen besluit over aanval

    De regering Obama zou vandaag 'definitief' bewijs leveren dat Assad verantwoordelijk is voor de chemische aanval, ondanks het feit dat hoge Amerikaanse officials tegenover de New York Times hebben toegegeven dat er geen directe aanwijzingen zijn dat Assad de boosdoener is. De kans is groot dat Obama op grond van het valse bewijs besluit om in de komende dagen, maar mogelijk al vanavond of morgenochtend, het bevel geeft voor een beperkte aanval op Syrië.

     

    Israël dreigt met aanval op Damascus

    Volgens de Israëlische journalist Amir Mizroch, werkzaam bij Israël Hayom, zal de aanval op Syrië morgen beginnen, op het moment dat de VN-inspecteurs het land hebben verlaten. Net als bij de oorlog tegen Libië zullen er in eerste instantie alleen kruisraketten op militaire doelen worden afgeschoten. Daarnaast zou Israël via Russische kanalen aan Assad hebben laten weten dat Damascus zal worden aangevallen als hij het waagt vergeldingsaanvallen op de Joodse staat uit te voeren. Hierdoor zou zijn regering ten val kunnen komen (2).

     Xander

     

    III SLOT

    …/…

    Angela Kane, de hoog VN-vertegenwoordigster voor de Ontwapening die de experts vergezelde, had Syrië vrijdag al verlaten. Zij zou vandaag verslag uitbrengen bij VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon in New York.

    ../…

    een "gelimiteerde en begrensde actie" om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad te straffen

    …/…

    Buitenlandse Zaken John Kerry zei gisteren dat het vertrek van de VN-experts de deur opent voor een eventuele interventie.

    …/…

     Volgens Washington kwamen minstens 1.429 mensen om het leven, onder wie zeker 426 kinderen, bij de gifgasaanval vorige week. De VS zeggen "duidelijke" en "overtuigende" bewijzen te hebben dat die aanval het werk was van het Syrische regime. .

    *

    Dat zijn dus de laatste loodjes. Frau Merkel wil ineens niet achterop blijven. Ze blameert Rusland en China omdat die niet meewerken. De eerste raket is dus zo goed als door de kerk.

    Toppunt is wel, dat Al Quada blijkbaar nu de bondgenoot is van Obama….

    Het begint U misschien ook te dagen, waarom Uncle Sam  na 9/11 toen echt geen wraak heeft genomen door een paar atoomdingetjes te gooien recht in het hart van de daders. De USA had die schurken en hun duivelse ideologie nodig om zich ten gepasten tijde Meester te maken van de  Blauwe Planeet….Eenmaal een zwarte moslim-president in het zadel, zijn we nu zo ver.

    Of heeft iemand een andere uitleg?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    31-08-2013, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1485 - DRAAIT HET AMERIKAANS CONGRES OOK DE NEK OM VAN DE OORLOGSSTOKERS?

    .

    1485 - DRAAIT HET AMERIKAANS CONGRES OOK DE NEK OM VAN DE OORLOGSSTOKERS?

    .

    Vervalste foto? Nee hoor!

     

    Is gewoon van een vorige Amerikaanse ‘Vredesmissie’.

    .

    I) INLEIDING

    Hieronder zult U lezen hoe het van 1782 geleden is, dat het Brits Parlement (en dus het Britse volk) weigert te luisteren naar de oorlogstaal van haar Eerste Minister. Zou dat er kunnen op wijzen, dat de wereld wijzer is geworden? U zult verder ook lezen, dat het Congres in Amerika op het punt staat dat voorbeeld te volgen.

    Of het zal helpen om de Zwarte Duivel te kalmeren? Weinig waarschijnlijk want een muzelman op oorlogspad laat niet met zich spotten.  Zijn God immers leeft van bloed en mensenoffers. Met minder is Allah wereldwijd niet tevreden.

    De ‘seculiere wereld’ van de goddelozen en de godloochenaars horen we niet, wat bewijst dat deze meeheult met de vijand. Het zullen toch weer de Christelijken niet zijn, die ook deze keer ter Kruistocht zullen moeten gaan. Lezen we immers niet, dat de islam sedert de Middeleeuwen niet meer zo driest is tewerk gegaan?

    Alle hens aan dek : de Amerikaanse oorlogsbodems liggen in de Middellandse Zee onder stoom, klaar om de dans in te leiden. Met het gemak waarmee de Heer de wereld schiep, staat nu een zwarte wijsvinger gereed om hem te vernietigen.

    Heer, in Uw handen bevelen wij onze Geest…..

    .

    II MIDDEN

    Kerry gebruikte foto uit Irak 2003 als 'bewijs'

    *

    10 Amerikaanse oorlogsschepen wachten op bevel Obama - Niet Assad, maar VS blokkeerde onderzoek VN-inspecteurs in Damascus - Syrische radio en tv schakelen over op oorlogsprogrammering

     

    De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry begon zijn toespraak gisteren met te beschrijven hoe gruwelijk de slachtoffers van de chemische aanval in Damascus hebben moeten lijden. Om zijn punt te onderstrepen verwees hij naar een door de BBC gebruikte foto (zie boven) waarop is te zien hoe een kind over honderden dode lichamen springt. Dit zouden de slachtoffers van de gruweldaad in Damascus zijn geweest. Probleem'pje': de foto is in 2003 in Irak genomen en heeft helemaal niets met Syrië te maken.

     

    De foto werd later ingetrokken, maar toen was het beoogde effect al bereikt. Kerry zei nog wel dat de VS blijft 'onderhandelen' met het Congres en het Amerikaanse volk over de geplande aanval op Syrië. De regering Obama zag zich hiertoe gedwongen nadat het Britse parlement onverwacht NEE zei tegen deelname aan militair ingrijpen. Het was de eerste keer sinds 1782 dat een Britse premier geen toestemming van het parlement voor een oorlog kreeg.

     

    10 Amerikaanse oorlogsschepen wachten op bevel Obama

     

    Duitsland verklaarde dat meedoen aan de aanval niet eens wordt overwogen. De Franse premier Hollande vindt daarentegen dat Syrië 'gestraft' moet worden. Enkele dagen geleden liet hij het Franse vliegdekschip Charles de Gaulle zich bij de Amerikaanse vlooteenheid voor de Syrische kust voegen. Die is inmiddels uitgebreid met het amfibische aanvalsschip USS San Antonio, dat 800 mariniers aan boord heeft (5). Het schip wacht nu samen met vijf torpedojagers en vier kernonderzeeërs op Obama's bevel om de aanval te openen.

     

    Ondanks het feit dat belangrijke bondgenoten niet willen meewerken, hield Kerry vol dat 'veel vrienden klaar staan om te reageren'. Gisteren berichtten we dat de minister het aantal dodelijke slachtoffers van de chemische aanval zwaar heeft overdreven. Volgens Artsen Zonder Grenzen zijn er 355 doden gevallen, en niet 1429, zoals Kerry beweerde.

    VS blokkeerde VN-onderzoek Damascus

    Waar hij ook over loog was de zogenaamde weigering van de Syrische regering om de VN-inspecteurs in de getroffen wijk in Damascus toe te laten. Het was juist de regering Obama die VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon waarschuwde dat er 'geen adequate veiligheid voor de inspecteurs is om de getroffen gebieden te bezoeken en hun missie uit te voeren', wat feitelijk een dreigement was om de inspecteurs zo snel mogelijk terug te trekken. Zelfs toen Syrië wel toestemming gaf aan het VN-team, reageerde de regering Obama dat het 'te laat' was en dat het bewijs vernietigd zou kunnen zijn.

    Zoals verwacht zweeg Kerry, die gisteren in historisch perspectief feitelijk de oorlog verklaarde aan Syrië (2), nog steeds over de Amerikaanse en Saudische financiële en militaire steun aan de islamistische rebellen.

    Putin: Amerikaans bewijs complete onzin

    De Russische president Vladimir Putin noemde het Amerikaanse 'bewijs' van de chemische aanval door Assad 'complete onzin'. Hij eiste opnieuw dat de VS al dit zogenaamde bewijs eerst aan de VN-Veiligheidsraad overlegt (3).

     

    Oorlogsprogrammering Syrische radio en tv

     

    In Syrië worden de afgelopen dagen tanks, raketten, commandocentra en andere militaire systemen zoveel mogelijk naar bunkers en andere beschermde locaties overgebracht. Vandaag beval het ministerie van Informatie dat de Syrische radio en TV hun reguliere programma's onderbreken en op de oorlogsstatus overschakelen (4).

     

     Xander

    (1) Infowars
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) DEBKA
    (4) DEBKA
    (5) DEBKA

    III SLOT

    Voor ons, bengels in het latere Ieperse silicon vallay, waren de tientallen eenzame militaire begraafplaatsen met hun witte zerkjes ‘row on row’ bijlange geen symbolen. Ze lagen daar, gewoon deel uit te maken van het landschap. Zelfs als het Franse waren, of Duitse. De boer moest die plekjes allemaal laten liggen,  want ‘Eeuwige Vergunning’. Alleen de kruisjes maakten het verschil. They liveth for evermore, of Wir mussen sterben, weil Deutschland muss leben. Deze ‘Engelse Kerkhoven’ waren eerder eerst speelpleinen met meters hoog wild gras (gedurende de bezetting), en later de lusttuinen waar we met ons eerste liefje stiekem kwamen zoenen. Men kon ons zò zoeken, want de fietsen lagen gewoon in de gracht aan de ingang…. Zo wisten de vriendjes meteen dat de favoriete plekjes bezet waren….Die rustige gelegenheden waren zo alledaags als onze broekzak en dat was pas 25-30jaar nadat de grond daar overal doordrongen was geweest van bloed en tranen.

    Niets geneest zo rap als zogezegd oneindig menselijk lijden. Integendeel : na 100 jaar wordt het een toeristische aantrekking. Kom dat zien, kom dat zien. Kaartjes aan de ingang. Korting voor kroostrijke gezinnen….. Englisch Spoken. Es wird Deutsch gesprochen. On parle Français. Voor elk wat wils…..

    Nee, natuurlijk zal ook deze keer de Satan geen boekhouding bijhouden van het aangerichte leed. Integendeel.

    Weten jullie nog, hoe de Koreaanse oorlog toen een zegen bleek te zijn voor de export?  De fabrieken konden de orders niet eens bijhouden. Hoe meer er geschoten werd, hoe rapper de productie draait….

    *

    De Laars van het Italiaanse Schiereiland speelt voetjebaden in de blauwe Middellandse zee en die zee weet ik te liggen aan de overkant van de bergen die onze horizon begrenzen. Een paar honderd zeemijlen verder malen de schroeven van de aanvalsboten het water. Als ze de verkeerde kant opkomen, die kruisraketten, krijgen we ze hier op onze kop.

    Moest ik nu op beter kameraadschappelijke voet staan met Neptunus, de Zeegod, ik zou hem vragen zijn drietand per direct in het achterwerk te mikken van die Zwarte Duivel, zodanig dat hij van z’n leven ooit nog zitten of liggen kon. Ik zie hem al lopen, zo ver hij land ziet, met de handen tegen de blaren op de bodem van zijn achterwerk….. Want wie zijn achterste verbrandt, moet op de blaren zitten.

    Maar de stenen Neptunus aan het dorpsfonteintje, waarop gebeiteld staat ‘Aqua potabile’ draagt sedert kort een kartonnen bordje met daarop : Costa 0.05 €, want de gezondheisinspectie heeft ontdekt, na zoveel eeuwen, dat hier in dat drinkwater… arsenicum steekt. 0.00000000001 pro mille. En dus moest er een  razenf fijne filter komen. Die nooit gewerkt heeft. Er wordt daar niet mee gelachten, want nu kost het geld. Voor het eerst sinds eeuwen…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    31-08-2013, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1484 - WAT DE MEDIA ONS NIET ZEGGEN OVER SYRIË, MAAR OPZETTELIJK VERZWIJGEN

    .

    1484 - WAT DE MEDIA ONS NIET ZEGGEN OVER SYRIË, MAAR OPZETTELIJK VERZWIJGEN

    .

    OOk die man ‘had a dream’….

     Pablo Picasso was in 1937 de man van de Geuernica.

    *

    I) INLEIDING

    U heeft er waarschijnlijk ook op gelet : Assad is een beul en ‘onze jongens’ zijn gaan helpen om hem te verdrijven. Ineens is Fluppe beter als koning dan als prins. Di Jeanetto is, echt waar, iedere dag meer en meer geliefd door de Vlamingen : we hebben in geen jaren nog zo ne goeie gehad. De Rode Duivels zijn nog nooit zo goed geweest en zelfs de Gebroeders Borlé doen van zich spreken. Heel het Land ademt eendracht uit. En kijk, daar nemen de Niveanen onder leiding van Nonkel Siegfried loge-soldaat Bracke, de gewezen VRT-coryfee, een bocht van 180° : le nouveaul CVP est arrivé.

    Gelukkig was http://blog.seniorennet.be/polkun/ daar om het leed te leningen. Onze zo geprezen ‘straalverbinding’ met de cyber-wereld is weer eens van streek en de meeste van mijn vaste leveranciers van nieuws vertonnen enkel dat overbekende draai-wijzertje dat draait en draait om zot van te worden, maar niets lost. Error 404. Bandbreedte overschreven, enz….

    Atmosferische omstandigheden, of klootzakkerij van Uncle Sam die aan de knoppen van zijn eigen satellieten zit te prutsen?

    Ik vrees dat het verder te moeten zoeken. De Darwin-isten geven niet thuis, dus moet ik het Hoger zoeken. Energie-uitbarstingen op de zon? Man, Man, Man! Zelfs het Universum komt in opstand!

    *

    De ergste aanval door de islam sinds de Middeleeuwen? Is er nog iemand die daaraan twijfelt? We staan zo goed als voor voldongen feiten, want in elk straatje in elke stad of elk dorp, huizen hun vooruitgeschoven verkenners. Deze militaire tactiek is zo oud als de straat en heet infiltratie. Een beetje zoals Moeder de Vrouw met een vork in de patatjes prikt om te voelen of ze gaar zijn.

    Daarom is onderstaand vraaggesprek met een Syrische ervarings-deskundige zeer verhelderend. Ik acht het mijn Christelijke burgerplicht daar zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan te geven. Want de vijand is onder ons en wacht alleen het juiste moment af.

    Het tegen-vergif? De juiste stem op 25 Mei 2014 voor de partij die samen met gelijkgezinden uit andere landen, de Europese Reconquista steunt.

    .

    II MIDDEN

    Interview met Souheil Sneij, voorzitter Christelijke Syrische gemeenschap

    *

     

    Souheil Sneij, voorzitter Christelijke Syrische Gemeenschap in ons land : “Wat vandaag in Syrië met de Christenen gebeurt, gebeurt  morgen met de Vlamingen in Antwerpen”.

    Souheil Sneij is een moedig man.  Samen met zijn familie kwam hij 30 jaar geleden naar Antwerpen als diamantair.  Hij woonde in Berchem maar verhuisde een aantal jaren geleden naar Brussel.  Als voorzitter van de Syrische Christelijke Gemeenschap neemt hij geen blad voor de mond over de politieke situatie in Syrië maar ook in ons land.  De parallellen die hij trekt zijn overigens meer dan terecht …

     

     Vraag : Je woont al verschillende decennia in ons land maar je hebt nog veel banden met Syrië.  Hoe is de situatie in Syrië ?

     

    Soeheil Sneij : “Zelf hebben we 30 jaar geleden Syrië verlaten omdat ik als diamanthandelaar vooral vanuit Antwerpen actief was.  Zowel mijn broer als ikzelf wonen al geruime tijd in België. Ik ken Antwerpen en Brussel dan ook bijzonder  goed.  Mijn familie baat in Damascus al meer dan 60 jaar een apotheek uit.  Helaas kunnen we niet anders dan de apotheek van mijn vader en grootvader omwille van veiligheidsredenen sluiten. “

     

    Vraag : je kiest als Syrische Christene openlijk voor de kant van Assad. Waarom ?

     

    Souheil Sneij: “Assad heeft ervoor gezorgd dat Syrië een seculier land is geworden.  Christen, Druzen, Alawieten, Soennieten, … iedereen leefde er in harmonie samen omdat de islam niet de staatsgodsdienst was en er een scheiding tussen Kerk en Staat bestond.  De meeste landen in het Midden-Oosten hebben een islamitische dictatuur.  Syrië is dat niet dankzij Assad.  Vergeet ook niet dat Syrië altijd een bijzonder welvarend land is geweest.  De gezondheidszorg is er de beste van de regio.  Er is gratis kwaliteitsonderwijs voor iedereen en het sociaal zekerheidssysteem kan vergeleken worden met dat van Europese landen en biedt opvang voor de sociale zwakkeren.  Al die sociale en andere verworvenheden worden nu op de helling gezet.  Uiteraard was er een democratiseringsproces in Syrië nodig.  Maar dat proces werd door de ‘Baath’-partij van Assad zelf al geruime tijd geleden op gang gebracht. “

     

    Vraag : Hoe is de situatie van de Christelijke minderheid in Syrië op dit moment ?

     

    Souheil Sneij : “Syrië telt ongeveer 12% Christenen.  In totaal zijn er meer dan 2 miljoen Christenen in Syrië.  Dat blijkt het zogenaamde ‘Christelijke’ Europa te vergeten.  Indien Assad valt en  Jabhat al-Nusra  – de radicale Soennitische islamietenbeweging gelinkt aan Al-Qaida – krijgt het voor het zeggen kan de Christelijke Gemeenschap in Syrië het wel vergeten.   Ofwel moeten ze het land verlaten ofwel worden ze vermoord.  Jabhat al-Nusra  vervolgt nu reeds Christenen in de gebieden waar ze het voor het zeggen hebben.  Christelijke priesters worden ontvoerd en/of vermoord, kerken worden geplunderd en vernield; christenen worden vernederd, verkracht en vervolgd …  vergeet nooit dat Syrië de bakermat van het Christendom is.  Heel wat heiligdommen liggen op Syrisch grondgebied. Al deze heilige plaatsen zullen met de grond gelijk gemaakt worden indien de islamieten het voor het zeggen krijgen.”

     

     Vraag : Wat is je mening over de houding van Europa en de Verenigde Staten in dit conflict ?

     

    Souheil Sneij : “Europa is zoals altijd de vazal van Amerika en Amerika wordt blijkbaar gedirigeerd vanuit de oliestaten Qatar en Saoedi-Arabië.  Obama is de marionet van de soennieten.  Straf want in Syrië dreigt nu het radicale Jabhat al-Nusra  – gelinkt aan Al Qaida – aan de macht te komen.  Uitgerekend diegenen die Amerika op 9/11 zoveel leed berokkend hebben zijn vandaag de bondgenoten van de Verenigde Staten.  Onbegrijpelijk !  Hetzelfde scenario als Irak dreigt zich in Syrië voor te doen.  In Irak waren de Verenigde Staten verantwoordelijk voor meer dan 1 miljoen doden.  Onder het mom van de aanwezigheid van massavernietigingswapens vielen de Verenigde Staten Irak aan.  De massavernietigingswapens zijn nooit gevonden.  Omdat ze eenvoudigweg nooit hebben bestaan.  Nu zijn het zgn. gifgasaanvallen en het gebruik van chemische wapens die het alibi moeten vormen om Syrië aan te vallen.  Waarom zou Assad  in hemelsnaam chemische wapens inzetten terwijl hij weet dat dit het ideale alibi vormt voor de Verenigde Staten en Groot-Brittanië om Syrië aan te vallen.  Assad is aan de winnende hand, de rebellen zitten militair in de verdrukking.  Het zou wel heel erg dom zijn van Assad om Obama op deze manier te provoceren.   Neen, Obama heeft gewoon een stok gevonden om de hond te slaan.  Obama is zelf een moslim wiens geheime agenda er in bestaat om vele eeuwen Christelijke beschaving in Syrië weg te vegen. Wat Europa bezielt om permanent als vazal van de Verenigde Staten en aan het handje van Obama te lopen, begrijp ik niet.  Op deze manier vernietigt Europa zichzelf…”

     

    Vraag : Kan Assad een militaire aanval van de USA-GB overleven ?

     

    Souheil Sneij : “Alles hangt af van de omstandigheden.  Als het een vergeldingsactie is waarbij enkele militaire doelwitten gebombardeerd worden dan ben ik ervan overtuigd dat het Assad-regime hier sterker uitkomt.  De kans is echter groot dat de vergeldingsactie- wellicht een bombardement met jachtvliegtuigen – slechts het startsein is voor het zgn. verzet om een nieuw offensief te beginnen.  Het wordt hoe dan ook een slachtpartij op grote schaal.  Met alle gevolgen van dien voor de Christelijke en andere minderheden in Syrië. Europa moet zich echter niet teveel illusies maken. Wat vandaag gebeurt in Syrië gebeurt morgen in Europa.  Wie de radicale islam omarmt moet bijzonder goed beseffen dat ze een adder aan hun borst koesteren.  Ik heb vele jaren zonder enig probleem in Damascus en elders in Syrië samengeleefd met moslims.  Nooit was er een probleem tot wanneer de radicalen het voor het zeggen kregen.  Antwerpen, Brussel, Parijs, Berlijn, … kunnen een nieuw Damascus worden in de toekomst. Als Syrische Christene weet ik waar de radicale islam toe in staat is. Ik kan alleen maar waarschuwen.”

     

    Vraag : Slotconclusie ?

     

    Souheil Sneij : “We moeten als Christenen durven vechten voor onze overtuiging. De armen laten zakken en laf toekijken – of erger nog – onthou dat een lafaard honderd keer per dag sterft terwijl een moedig man slechts één keer sterft maar dan eervol.”

     

    Geplaatst door:

     

    E.J. Bron

    *

    III SLOT

    Zaterdag middag. De stilte voor de storm.

    Dat er een gif-aanval heeft plaats gevonden staat vast. De schuldigen moeten gestraft worden. Iedereen kent ze.

    Mis Poes! Zegt de Amerikaanse Geheime Dienst.  Wij weten beter. Omdat wij altijd en overal beter weten.

    Waarom? Daarom!

    *

    Maar o lala…. Horen wij daar de Russische Beer grommen? Dat de USA op zijn tandvlees zit?! Et alros? En wat gaat er om achter die gesloten Chinese gezichten?

    *

    De klok tikt uitdrukkelijker dan ooit. De Rode Lijn is overschreden, de verkeerden zullen boeten en wij zullen het geweten hebben.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    31-08-2013, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1481 - ONTWAKEN ONDER DE PRE SHARIA

    .

    1481 - ONTWAKEN ONDER DE PRE SHARIA

    .

    Het Pipo Kanaal ipv het Albertkanaal?

     

    Als het dan toch ooit zover komt, laten we samen de zonnekant zoeken in het leven …..

    .

    I) INLEIDING

    In ons land is er, bericht GVA als enige (?) die triomfantelijk met overslaande stem van emotie, in opperste staat van gelukzaligheid, een ‘Intrculturele Dialoog’ geweest, waarin gesteld werd, dat het stilaan tijd wordt dat de Kafriaanse Woestijncultuur van moord en doodslag de onze komt vervangen. Die is tot op de draad versleten, ouderwets en helemaal niet langer geschikt voor onze progressieve Linkxe Wereldverbeteraars. Daarenboven moet dat laatste laagje Christelijk vernis verdwijnen. Rooms Katholieke kerken trekken geen volk meer, en zelfs de kathedralen azijn geldverslindende monsters die zo rap mogelijk uit de skyline moeten verdwijnen. Minaretten zijn zoveel sierlijker en ze verbeelden smal en lang of kort en dik, zelfs onder de lange tabbaarden, de pure ongerepte macht van het mannelijk meesterschap. Ze doen denken aan het martelaarschap en aan de beloning daarvoor hierboven, zoals het likkebaardend beschreven staat in de Schriften.

    De zijtak van deze Interculturele dinges, meer bevoegd voor Brood en Spelen, werd ondertussen bevoegd verklaard voor de exclusiviteit in de verdeling van subsidies ‘van Overheidswege’, in de sport- en amusementswereld.

    Uit erkentelijkheid voor bewezen diensten, wordt Kawouter Beke uit het Limburgs bronsgroene eikenwoud en Grote Baas (!) van het Christen Werklozen Verbond, aangesteld tot Algemeen Bestuurder van alle werklozen organisaties en werklozenkassen van het land, met recht op een goed pensioen voor alle aangeslotenen. Al die dingen kunnen wel veranderd worden, eenmaal het Kalifaat definitief is gevestigd, en uit de pietrol-landen niet alleen de pietrol, maar ook de orders komen.

    Vermits er na deze drie voorlopige ingrepen gaan Vrije Burgers, en al zeker geen nijvere werkers meer zullen overschieten, wordt overwogen om aan te sluiten bij de EurArabische Liga, voor de invoer van de nodige slaven-lijfeigenen. Voor het organiseren van compleet ingereichte harems met inhoud, wordt het nog te vroeg geacht en moet de bevloking maar vrede nemen met het afsluiten voor de Immam van ‘tijdelijke huwelijken’ Over de uur-tarieven daarvoor kan geen betwisting ontstaan, want die zijn voor heel Het Vierde Reich dezelfde.

    .

    II MIDDEN

    Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen geen wettelijke feestdagen meer

    .

    $08/11/'10 Binnenland Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen verdwijnen als wettelijk betaalde feestdag. In de plaats komen andere dagen die aangepast zijn aan de multiculturele samenleving. Dat staat in de aanbevelingen van het pas gepubliceerde eindrapport van de Interculturele Dialoog, dat dinsdag werd aangeboden aan minister van Gelijke Kansen Joëlle Milquet (cdH).

    Om na te gaan hoe de verschillende culturen in onze samenleving kunnen worden geïntegreerd, startte de regering in 2008 een "interculturele dialoog" op. Die leidde tot een rapport met een reeks aanbevelingen. Uitgangspunt is dat discriminatie absoluut verboden moet zijn en dat de meerderheid in de samenleving zich binnen redelijke grenzen moet aanpassen aan de verzuchtingen van minderheden om hun integratie te bevorderen. Wat stelt het rapport voor?

     

    * Op school mag de hoofddoek vanaf de laatste drie jaren van het middelbaar onderwijs gedragen worden. Tot dan blijft hij overal verboden. Maar in het hoger onderwijs moet het altijd kunnen, ook bij de overheid. Alleen niet bij het gerecht, de politie en het leger.

    * Om meer mensen uit minderheden aan het werk te krijgen, moeten de overheid én privébedrijven die openbare aanbestedingen willen krijgen, werken met tijdelijke quota. Dan worden mensen uit etnische en culturele minderheden bij gelijke bekwaamheid bij voorrang benoemd.

    * Momenteel verplicht de wet iedereen tot redelijke aanpassingen voor gehandicapten. Zo moet de NMBS haar perrons toegankelijk maken voor blinden en rolstoelgebruikers. Maar die verplichting tot redelijke aanpassingen moet ook kunnen voor culturele en religieuze minderheden. Zo valt niet in te zien waarom werkgevers moslims niet zouden toelaten om hun gebeden te zeggen, als dit mogelijk is binnen het werkschema. Vrouwen, die door vrouwelijke artsen willen behandeld worden, moeten dat ook kunnen laten doen. De klinieken moeten daarvoor zorgen, behalve bij spoedopnames.

    * De verplichte feestdagen worden aangepast aan de multiculturele samenleving. Blijven nog als verplichte feestdag: 1 januari, 1 mei, 21 juli, 11 november en 25 december. De rest vervalt. Er komen ook drie nieuwe verplichte niet-religieuze feestdagen: de Internationale Vrouwendag (8 maart), de Internationale Dag tegen het Racisme (21 maart) en de Werelddag van de Culturele Diversiteit (21 mei). Daarnaast mag iedereen twee "vlottende feestdagen" kiezen. Over de feestdagen van de Gemeenschappen (11 juli bv.) zegt het rapport niets.

     

    * Ritueel slachten van offerdieren moet onverdoofd kunnen blijven gebeuren. Anders wordt de godsdienstvrijheid geschonden.

    * Het ontkennen of goedpraten van àlle volkerenmoorden moet strafbaar worden, niet alleen die op op 6 miljoen joden door het naziregime.

    * Namen van straten die mensen uit de voormalige kolonies kwetsen (zoals bv. de Leopold II-laan) moeten worden verwijderd.

    .

     

    III SLOT

    Geen tunnel, of er is licht aan het einde. In Centraal Italië is er nog een verarmde landbouwstreek, die plaats biedt aan een paar miljoen initiatief-rijke Vlamingen. De streek is doorheen de jaren ontvolkt geraakt, maar de lucht is er overwegend blauw en de zon schijnt er elke dag, terwijl wat rest van de oorspronkelijke bevolking best met onze volksaard overeenkomt. Desnoods na een paar glaasjes vino bianco van eigen makelij. Hier wordt dagelijks in praktijk gebracht wat de 1ste Communist ter wereld zo’, 2.000 jaar geleden heeft gepredikt. Zie de vogelen des hemels en de lelies op het veld : voorwaar voorwaar ik zeg U, zelfs Koning Salomon in al zijn heerlijkheid, ging niet gekleed als een van hen.

    *

    Maar terzake. We staan dus daar waarvoor het Vlaams Belang al bijna 50 jaar lang heeft gewaarschuwd en waarvoor het door ‘de Leiders van het Land’ werd uitgespuwd. De ontkerkelijking heeft de rest gedaan en ook daar zijn ‘de Leiders’ uit kortzichtigheid mee in de fout gegaan. Geen van he heeft willen inzien, dat waar goede vruchten worden uitgeroeid, er zeer vlug onkruid in de plaats komt.

    Misschien moeten we de goede kant van deze situatie beter helpen belichten. Dergelijke berichten komen namelijk juist op tijd in voorbereiding van de komende verkiezingen. De ‘vox populi” zal dus kunnen oordelen over de teleurgang van ons volk en onze welvaart. En over de verantwoordelijken daarvoor, waarvan in de media dag na dag meer en meer de loftrompet wordt gestoken.

    Ondertussen zijn er wel al moslim-scholen, rijzen de mosketen als puitenstoelen uit de grond, eisen de ziekenhuizen tweetalige verpleegsters Vlaams/Arabisch en moeten de patroons en/of de gevangenissen aparte ruimten voorzien om 5 x per dag te kunnen ‘bidden’ als beesten, kont omhoog, kop in de richting van de Grote Zandbak.

    O, dat van die ‘afgestelde hoogdagen’ is, ik weet het, voorlopig maar een papieren vliegertje dat wordt opgelaten. Misschien komt er alleen maar een bijkomende 13de Betaalde Hoogdag v/h Suikerfeest : iedereen content, uitgenomen de patroons. Maar daar kan, in een socialistisch land, toch over onderhandeld worden…. Magnette heeft al de voorzet gegeven : net als bij Grote Broer Hollande, werktijdverkorting met behoud van loon.

    *

    Met vuile voeten er door gaan?

    Dat wordt heel zeker binnenkort nog de enige uitweg. Kijk, sè, ik ga seffens nog een kaarsje branden voor St Franciscus. Die liep hier ooit rond in de geburen, waarbij zijn nog jonge benen Broeder Ezel bijna niet meer konden dragen. Danig was hij versleten van leven in de natuur. Dat kaarsjel zal een signaal zijn, dat onze Italiaanse buren-boeren ons zeer nabij zijn. En wij hen.

     Salve!

     

    Pssst

    Dat Blauwbaard Leopold II uit het straatbeeld verdwijnt, zou wel mooi meegenomen zijn. Maar waarom niet ineens alle Coburgers, alle ruiterstandbeelden en alle voor Vlamingen hinderlijke namen en afbeeldingen doen verdwijnen? Albert Kanaal wordt Pipo Kanaal, de Boudewijn  Sluis wordt de Houten Klaas Sluis. Waarlijk, dat onderwerp is stof voor dè quizvraag van de eeuw!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    30-08-2013, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1482 - WAAR EXACT BEVINDT ZICH HET MIDDENPUNT VAN ONS DENKEN OVER ONOVERWINNELIJKE WAPENS?

    .

    1482 - WAAR EXACT BEVINDT ZICH HET MIDDENPUNT VAN ONS DENKEN OVER ONOVERWINNELIJKE WAPENS?

    .

    Als échte gasmaskers

     

    Alleen nog maar ’n verre herinnering zijn….

    .

    I) INLEIDING

    De kern van onderstaand verhaal is eigenlijk de vraag waarom het atoombommetje, dat vrolijk dingetje, door hen die het bezitten, niet gebruikt wordt in de praktijk.

    Kan ik inkomen, want wij staan sedert september 1944  gelukkig, dank zij Uncle Sam,  aan de goede kant van het verhaal. En als de vijand dan zo goed zou willen zijn, de normale  wraakacties te beperken tot onder de Armoegrens?

    .

    II MIDDEN

    Wie gifgas zegt, moet kernwapens zeggen

    "De westerse kernwapenstaten meten met twee maten en gewichten", vindt Tom Sauer, professor internationale politiek aan de UA. De Morgen

    Syrië heeft het chemische-wapenverdrag niet ondertekend met als argument dat Israël als enige in de regio kernwapens heeft

    *

    Een coalitie van gelijkgezinde westerse landen bereidt een strafexpeditie voor tegen het Assad-regime omwille van de gifgasaanval, die door de VN inspecteurs nog dient bevestigd te worden. Veel Syriërs en kritische waarnemers merken op dat 1.000 doden door een gifwolk blijkbaar meer effect ressorteren dan de meer dan 100.000 dodelijke slachtoffers die eerder vielen.

    De vraag stelt zich dus of chemische wapens dan intrinsiek zo verschillend zijn? Algemeen wordt een onderscheid gemaakt tussen conventionele wapens en de zogenaamde massavernietigingswapens, oftewel de ABC- wapens: atoom-, biologische, en chemische wapens. Het verschil zit hem niet in de potentiële vernietiging die kan worden aangebracht. Ook met conventionele wapens kan massale vernietiging worden aangericht. Men denke aan de loopgraven van 1914-1918, de meeste strategische bombardementen op Britse, Duitse en Japanse steden tijdens Wereldoorlog II, of wat er de afgelopen twee jaar in Syrië is gebeurd.

    Het verschil is dat per wapeneenheid de potentiële vernietiging bij massavernietigingswapens veel groter is. Met andere woorden, je hebt (veel) meer conventionele wapens dan massavernietigingswapens nodig om dezelfde mate aan vernietiging te bekomen. Je zou dus kunnen stellen dat vanuit militair standpunt het efficiënter is om een stad te vernietigen met één nucleair wapen dan met een hele lading conventionele wapens. Enkele liters VX-gas volstaan om duizenden slachtoffers te maken. Eén caveat: het gebruik van bepaalde categorieën chemische en biologische wapens is afhankelijk van weersomstandigheden. Deze waren vorige week in Damascus ideaal: een windstille nacht en niet te hoge temperaturen.

    Israël als argument

    De afhankelijkheid van het weer is maar één verklaring waarom chemische wapens niet vaak worden ingezet. De belangrijkste verklaring waarom massavernietigingswapens quasi nooit worden ingezet, heeft te maken met de intrinsieke vernietigingskracht, en de daaruit voortvloeiende norm die stelt dat het inhumaan is om dergelijke wapensystemen in te zetten, zelfs in een oorlog.

    Hardcore realisten zullen meteen counteren dat normen en waarden van geen tel zijn in de (internationale) politiek, laat staan in gewelddadige conflicten. Dat is te kort door de bocht. De rol van het internationaal recht en de normen en waarden die aan de grondslag liggen van de codificatie in rechtsregels, is de afgelopen decennia wel degelijk toegenomen, ook wat het oorlogsrecht betreft. Al aan het einde van de negentiende eeuw heeft men tijdens de Haagse vredesconferenties bepaalde wapensystemen gebannen. Na het grootschalig gebruik van mosterdgas in Flanders Fields, in de volksmond ook wel yperiet genoemd, werd midden jaren 20 het Protocol van Genève gesloten, dat het (eerste) gebruik van dergelijke gassen verbood.

     

    Het niet-gebruik van chemische wapens heeft redelijk standgehouden (uitgezonderd in Abessinië en in China in de jaren 30, en het Zyklon B-gas in de uitroeiingskampen) totdat Saddam Hoessein in de jaren 80 zowel tegen Iran als tegen zijn eigen Koerdische bevolking gifgas gebruikte. Wat op zijn beurt geleid heeft tot multilaterale onderhandelingen voor een algeheel verbod op chemische wapens in 1993, inclusief een instelling in Den Haag die zich toelegt op het nagaan van de vernietiging van de arsenalen en verificatie van niet-gebruik, waaronder de VN inspecteurs in Damascus.

    Syrië is een van de zeven landen ter wereld die het verdrag nooit hebben willen tekenen (in tegenstelling tot het Protocol van Genève, dat wel door Syrië werd ondertekend). Syrië heeft het niet ondertekend met als argument dat buurland Israël als enige in de regio over kernwapens beschikt. Het toont aan waarom chemische wapens, die makkelijk aan te maken zijn, soms wel eens de atoomwapens van de armen worden genoemd.

    Ziende blind

    Omwille van hogergenoemde norm ben ik in principe akkoord om het Syrische regime bij de les te houden en de verantwoordelijken voor de gifgasaanval te straffen, op voorwaarde dat eerst duidelijk wordt aangetoond wie verantwoordelijk is. Idealiter niet door bombardementen, maar door de individuele verantwoordelijken naar het Internationaal Straftribunaal in Den Haag te sturen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Makkelijker is om kruisraketten af te vuren die hoogstwaarschijnlijk weinig of niets aan het conflict zullen veranderen. Nog meer dan over chemische wapens gaat die aanval vooral om de geloofwaardigheid en reputatie van de VS ten aanzien van de bevriende naties hoog te houden. Eerst een rode lijn trekken waarvan Obama dacht dat die nooit zou overschreden worden, en dan niets doen, is politiek geen optie. Interventionisten zoals VS-ambassadeur bij de VN Samantha Power zullen president Obama de laatste dagen bijgespijkerd hebben.

    Eén aspect blijft in het debat tot hier toe onaangeroerd: de rol van die nog destructievere wapens, met name de atoomwapens, waarvoor de roep toeneemt om ze ook illegaal te verklaren. De norm tegen chemische wapens stelt natuurlijk per definitie dat het inzetten van kernwapens nog inhumaner is. De kernwapenstaten, inclusief de NAVO (en dus ook ons land), die blijven vasthouden aan het impliciet dreigen met de inzet ervan, doen alsof ze ziende blind zijn. De spagaat wordt met de dag echter moeilijker vol te houden. Hoe legitiem is het om de chemische wapenaanval nu te betreuren en naar aanleiding hiervan militaire actie te ondernemen, terwijl diezelfde westerse landen blijven zweren bij het inzetten van de nog veel destructievere kernwapens?

    Twee maten en twee gewichten - iets wat niet vol te houden is, tenzij in een machiavellistische wereld. .

     

     

     

    III SLOT

    In Londen is Cameron in zijn eigen uitwerpselen getrapt en is hij uitgegleden. Geen mandaat om soldaatje te gaan spelen samen met Al Quada tegen de vriend van Vladimir Poetiiin.

    IOk denk dat alle lijnen tussen Old England (dat de traditie heeft te vechten tot de laatste bondgenoot is gevallen) en Het Pentagon (via Parijs) nu roodgloeiend staan. Het vertwijfeld kreunen van Hollande die zijn volk graag had leren kennis maken met het moderne gasmasker, wegens de kans om internationaal te schitteren die nu bijna wegvalt, druppelt af van mijn TV-scherm op de vloer. De VRT verbergt Obama achter veel woorden : de man is momenteel op zoek naar de uitgang en komt niet voor de camera’s. Waar ergens zou hij die medaille van de Nobelprijs van de Vrede hebben laten slingeren? Zou zijn zwarte Michèle die nu al opgeblonken hebben? Michèle where are yoy? I need yopur heart om tegen te liggen wenen….

    In SyriPe kan het afslachten van moslims onder elkaar dus gerust nog een tijdje verder gaan. Zo lang de voorraad strekt, lijk in de uitverkoop van de solden…. Allah zal wel weten als het genoeg is, zeker?!

    *

    De ‘Machthebbers’ bij ons kijken zedig de andere kant op, diep in hun hart blij met nog maar eens scheepsladinfgen vluchtelingen die wij met z’n allen in EurAbia zullen moeten onderhouden. Laat nu toch hun kop gerust, ze zijn met vacantie…. Ondertussen zullen de nieuwelingen zich ietwat aangepast voelen, en hun vetes bij ons herbeginnen uit te vechten.  Wie weet, heeft een of ander van die Vrijheisstrijdertjes geen kilootje Sarin mee binnen gesmokkeld gekregen onder de kledij van een van zijn vrouwen. En kijkt hij uit naar de gewenste atmosferische omstandigheden om het deksel te openen?

    Weet iemand waar er gasmaskers verkocht worden?

    *

    Als kleine jongen heb ik heel wat ‘Feldfrauen’ met zo’n rare geribde ronde doos aan hun koppelriem zien rondlopen. Die namen ze zelfs mee om te slapen, werd gezegd. Pas na de bevrijding, in die eerste septemberdagen van 1944 (er was toen geen school) hebben we onze nieuwsgierigheid kunnen voldoen door sommige achtergelaten exemplaren als krijgsbuit mee naar huis te sleuren. Ze wogen als lood, die dozen konden voor niets anders dienstig worden, en de inhoud stink als de pest. We dachten dat de poeder-patronen, die eerst nog moesten worden open geschroefd, levensgevaarlijk waren en gooiden die troep gewoon weeg.  Maar die rare slurfen op onze kop zetten durfden we niet, uit vrees te verstikken. De stoutsten onder ons, kwajongens, durfden dat wel, om onverwacht, achter hoek of kant met vervormde stem de ‘meisjonens’ te doen schrikken…

    Neen, de tijd der gasmaskers hoeft voor mij nooit meer terug te komen….. Wij speelden er mee, toen er geen gevaar meer was. Maart het moet erg zijn, als dat gevaar nog moet komen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    30-08-2013, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1480 - NA HET OVERSTEKEN VAN DE RUBICON NU NOG HET SPËL MET DE TEERLINGEN IN DE PIETJESBAK

    .

    Vrijdag 30 augustus

    Zon 6u53-20u32

    H Fiacre, patroon van de hoveniers

    .

    1480 - NA HET OVERSTEKEN VAN DE RUBICON NU NOG HET SPËL MET DE TEERLINGEN IN DE PIETJESBAK

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Uit bezorgdheid voor alle lezers, huidige en toekomstige, denk ik at er nooit genoeg kan gedaan worden om achter de schermen zoveel mogelijk van de juiste toedracht te weten van wat er werkelijk gebeurde A.D. 2013. Xander is daarin een onbetwiste meester. Zijn laatste prestatie vandaag is de foto van ‘rebellen’ aan het lanceersysteem van een raket geladen met het dodelijke Sarin. Zonder woorden.

    Dat is een zoveelste rake teerlingworp inzake de waarheid. Nu de beurt aan de Wespen Fluisteraar die vreest dat hij met de volgende worp wel eens op zijn bek gaat.  Zo hopen en zo bidden wij. Moge Vadertje Vladimir ons helpen en bijstaan.

    .

    II MIDDEN

    Obama hengelt naar deal met Putin; Ambassadeur VS: Aanval op Syrië zeker

    *

     

    Rusland stuurt raketkruiser Moskva, vlaggenschip Zwarte-Zeevloot; Amerika stuurt extra vliegdekschip - Israël belooft Arabische Golfstaten terughoudendheid

    Rusland stuurt de raketkruiser Moskva, het vlaggenschip van de Zwarte-Zeevloot, naar de oostelijke Middellandse Zee. Het Westen lijkt nu toch enigszins te gaan aarzelen.

    Nadat diverse hoge politici en officials hadden verklaard dat de Amerikaanse aanval op Syrië nog deze week zal plaatsvinden, trapte president Obama vandaag enigszins op de rem door te zeggen dat hij nog altijd geen definitief besluit heeft gemaakt. Terwijl alle Amerikaanse, Europese, Arabische en Syrische strijdkrachten in de regio klaarstaan voor oorlog, probeert Obama tijd te rekken om minister van Buitenlandse Zaken John Kerry de kans te geven om een geheime deal met Rusland te sluiten. De Amerikaanse ambassadeur in Israël, Dan Shapiro, benadrukte echter dat de aanval hoe dan ook doorgaat (2).

    Kerry onderhandelt met zijn Russische collega Sergei Lavrov over een voorstel waarin de Russen akkoord gaan met een beperkte Amerikaanse aanval op doelen in Syrië. Daarna zouden Obama en Putin gezamenlijk de Genevè-2 vredesconferentie aankondigen, die definitief een einde aan de burgeroorlog moet maken.

    Rusland en Amerika sturen meer marineschepen

    Tot nu toe is het Kerry niet gelukt de Russen te overtuigen (1). Sterker nog, het Kremlin stuurt de komende dagen nog eens twee extra oorlogsschepen naar de oostelijke Middellandse Zee. De raketkruiser Moskva, het vlaggenschip van de Russische Zwarte-Zeevloot, en een anti-onderzeeërjager moeten de reeds aanwezige vlooteenheid gaan versterken (3).

    De ontkenning door Moskou dat het sturen van de schepen niets te maken heeft met de crisis in Syrië (11), wordt natuurlijk door niemand geloofd. Rusland is niet voor niets begonnen met de evacuatie van de duizenden Russen die zich in Syrië bevinden (10).

    Ook de Amerikanen sturen meer schepen naar de regio. Het vliegdekschip USS Harry S Truman is aangekomen in de Arabische Zee. Oorspronkelijk zou een ander vliegdekschip, de USS Nimitz, worden afgelost, maar die heeft bevel gekregen om voorlopig in de buurt te blijven (4).

    Hoogste oorlogsparaatheid Israël

    Ook in Israël worden meer voorzorgsmaatregelen genomen. De strijdkrachten zijn in hoogste oorlogsparaatheid gebracht, en er zijn een beperkt aantal -ongeveer 1000- reservisten van de inlichtingendiensten, het Thuisfront Commando en de luchtverdediging. opgeroepen. Ondanks de dreigementen uit Damascus denkt de legerleiding dat een Syrische vergeldingsaanval op Israël niet erg waarschijnlijk is (5).

    Syrische diplomaten: geen aanval op Israël

    Volgens de Koeweitse krant al-Rai hebben Europese landen Assad gewaarschuwd tegen een aanval op Israël. President Assad zou vervolgens via diplomatieke kanalen hebben laten weten niet van plan zijn de Joodse staat aan te vallen, omdat het dan zeker is dat Israël hard zal reageren, wat waarschijnlijk een forse escalatie zal veroorzaken (6).

     

    Israël belooft Golfstaten terughoudendheid

     

    Dat is tevens de reden waarom de Arabische Golfstaten aan Israël gevraagd hebben om in het geval van een Syrische vergeldingsaanval terughoudend terug te slaan. Israël zou positief hebben gereageerd, mits de aanvallen niet bepaalde grenzen overschrijden. Het is onduidelijk wat die grenzen inhouden, maar waarschijnlijk wordt het gebruik van chemische wapens en/of het lanceren van honderden raketten tegelijk bedoeld (7).

     

    Syrië veel sterker dan Libië

     

    President Assad herhaalde vandaag dat Syrië zichzelf zal verdedigen tegen buitenlandse agressie (8). Dat is bepaald geen bluf, want Syrië beschikt, in tegenstelling tot eerder Libië, over een veel sterker leger. Tegenover de Amerikaanse geleide wapenfregatten, die meer dan 200 kruisraketten op Syrië hebben gericht, kan Syrië bijvoorbeeld de geavanceerde Russische Yakhont kruisraket gebruiken, die speciaal ontworpen is om vijandelijke marineschepen te vernietigen.

     

    De Syrische luchtverdediging heeft 54.000 man in dienst en beschikt over meer dan 130 SAM SA-2, SA-3, SA-5, SA-6 en SA-8 afweerraketten, en daarnaast over nog enkele andere types, waaronder 50 SA-22's en mogelijk ook de SA-11 en de SA-300. De luchtmacht bestaat uit enkele tientallen moderne Russische gevechtsvliegtuigen (9).

    Xander

    1)     DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA
    (4) DEBKA
    (5) Ynet News
    (6) Ynet News
    (7) Arutz 7
    (8) Jerusalem Post
    (9) Zero Hedge
    (10) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (11) Infowars

    *

    III SLOT

    ‘Signaal’, het weekblad van binst de oorlog : kent U het nog? Het verscheen vanaf 1940 tot begin september 1944. Het beschrijft de oorlog van uit overtuigd Duits heersers standpunt, met bovenmenselijke artikels over overwinningen te lad, ter zee en in de lucht, verbazende interviews en wondermooie kuunstfoto’s, want van propaganda wisten die übermenschen alles af. Van stijfstaand van glorie, op glanzend papier (1940), later verminderend tot normaal krantenpapier, nog later naar het einde toe werkelijk op grauw ersatz-papier, schetst het zeer goed het verloop van de calamiteiten. Via via kwamen de ingebonden albums ooit bij mij : vier 10 cm dikke kaften vol met onopgesmukte ‘tijdsdocumenten’. De sprekendste foto vond ik ooit, was die van de Führer aller Germanen, die ergens in 1939 op het voordek van de onoverwinnelijke kruiser, de Bismarck staande, bij de tewaterlating, de bemanning toespreekt. Wisten zij wel, dat zij,, samen met hun schip, amper twee jaar later op de bodem van de Noordzee zouden liggen! Op het dek, onder zijn voeten, was een enorme swastika geschilderd. De zegezekerheid leek er zò van af te stralen. Toen duikers in de late jaren ’90 de trots van de gekelderde Kriegsmarine hadden gelokaliseerd, heb ik, waarom weet ik niet, een onderwater-foto van hetzelfde voordek met de swastika in het album ingeplakt. Sfeerbeeld voor latere vorsers naar de waarheid.

    Met dezelfde bedoeling, maar op heel wat bescheidener schaal, probeer ik nu achterom te kijken naar wat zich hopelijk nu niet voordoet, WO III. Ik zou niet graag, zoals de vrouw van de Bijbelse Loth, in een zoutzuil veranderen.

    De ene oorlog die bijna naadloos in een andere overgaat. Op een paar uren, respectievelijk dagen, na, was WO II bijna beklonken, en hadden de rollen van winnaars en verliezers wel eens andersom kunnen geweest zijn. Zou, net als nu, heel zeker het einde betekend hebben van veel wreedheden. We zouden het achter de rug gehad hebben. Nazi-Duitsland werd (militair) verslagen maar de overwinaars hebben al hun marteltuigen meegenomen voor eigen gebruik. Zyclon B mocht blijven. Maar de straalmotor, de atoom-geheimen, de massa vernielingswapens (Sarin) gingen, vergezeld van het kleinste snippertje papier, de oceaan over. Zelfs Werner von Braun, de Nazi-raket specialist uit Peenemünde, die later met zijn tuigen de maan binnen handbereik bracht, kreeg daar een nieuwe kans.

    En nu zit daar de nieuwe Führer, de Messias aller Zwarten, aan de knoppen…. En terwijl hij een nieuwe teerlingworp overweegt, prevelen zijn lippen Allah Akbar en Houssein Mohammed Obama is zijn Profeet

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     

     





    30-08-2013, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1479 - OVER DE VELE SOORTEN DODELIJKE WESPEN

    .

    1479 - OVER DE VELE SOORTEN DODELIJKE WESPEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    De Wespen Fluisteraar laat op dit ogenblik (donderdag middag) nog altijd het achterste van zijn tong niet zien. De twijfel moet dus zijn hart verscheuren. Het is dan ook geen gemakkelijke klus, en net als in het godsdienstig liedje, houdt hij de wereld op zijn hand. Want hij is overtuigd veel machtiger te zijn dan de God der Christelijken. Hij bidt dan ook, als niemand het ziet, 5 x daags in de richting van het Oosten, het Allah Akbar in de hoop alle Wespen ter wereld  achter zich te krijgen. Maar waarom is hij verscheurd door twijfel?

    Tja, met die Wespen is het nogal ’n troep. Het is ook altijd wat. Het is zelfs moeilijk om ze uit elkaar te houden. Daarom wil de Fluisteraar dat strepen, in plaats van gelijk te staan, van de Tijger Wespen in de langsrichting zouden herschilderd worden. Ten dien einde zal hij, samen met zijn helpers een soort van Blitzkrieg tegen hen moeten ontketenen. Zelfs al heeft hij nog altijd geen zekerheid of dat geen wespen-val is waarin hij met gesloten ogen zou invliegen.

    Want er is Iemand, een soort Allesweter die vooral de gave heeft van Alwetendheid, die Obama erkent te missen. Daarom dat dagelijks bidden. O Allah, Gijd die alles weet zonder van Uw stoel af te komen, leer mij van mijn stoel afkomen zonder iets te weten.

    Van de Wespen Fluisteraar weten we vooral dat hij houdt van show. Veel show. Allemaal op basis van vertrouwelijke spionage. Kop in de lucht. Breedsprakerig. Met trillende voelsprieten in alle richtingen, want hij is zich bewust van de dreiging die alom in de lucht hangt.

    .

    II MIDDEN

    Ingrijpen in Syrië is ontzettend dom

    *

    De gevechten in Syrië slepen zich al twee jaar voort. De laatste dagen gaan de ontwikkelingen echter snel. Het Westen lijkt klaar te staan om Syrië binnen te vallen. Dom!

    Begon de opstand in Syrië (misschien) nog als verzet van de bevolking tegen een dictator, inmiddels is de strijd dat punt al lang gepasseerd. De oorlog in Syrië is verworden tot een burgeroorlog waarbij verschillende groepen elkaar een kopje kleiner proberen te maken. De gruweldaden stapelen zich op. Executies, uithongering, kannibalisme, vervolging en nu mogelijk zelfs gifgas vormen inmiddels een tragische lijst aan wandaden van beide zijden.

     

    Het gaat de opstandelingen niet meer om Assad an sich. De oorlog die gevoerd wordt is een oorlog tussen sjiieten en soennieten geworden. Die strijd speelt zich vooral af binnen de grenzen van Syrië. Neemt niet weg dat de sektarische oorlog inmiddels al veel regionale trekjes vertoond. Assad wordt geholpen door het sjiitische regime in Iran. Naast wapens levert Iran ook strijdkrachten om de soennieten een lesje te leren. Ook Hezbollah toetert mee aan de kant van het Syrische bewind. Deze sjiitische organisatie is met veel strijders vertegenwoordigd.

     

    Al-Qaida

    Aan de kant van de rebellen, opstandelingen of welke titel u deze mensen ook wilt geven, staan vooral Saoedi-Arabië en Qatar. Ondanks dat deze twee soennitische grootmachten onderling vaak ruzie maken, steunen ze nu allebei de opstand, vooral door wapens te zenden en veel geld over te maken. Hak die sjiieten maar in de pan. Beide landen hebben overigens een grote sjiitische minderheid binnen de grenzen, dat kan in de toekomst nog voor problemen zorgen. In Bahrein borrelt het al flink, al heeft het soennitische regime daar te maken met een sjiitische meerderheid.

    Ook aan de kant van de soennitische rebellen, een grote bekende; Al-Qaida. Deze soennitische terreurbeweging steunt vooral de Al-Nusra beweging in Syrië. Turkije steunt ook de rebellen maar dat heeft vooral te maken met de Koerden in Syrië. Turkije wil kost wat het kost deze bevolkingsgroep onder de duim houden omdat anders de Koerden binnen de Turkse grenzen (ook) gaan sputteren. Heb ik het nog niet over de vele (extremistische) moslims van over de hele wereld die in Syrië zijn eom bloed te vergieten.

     

    Brandhaard

    Het conflict, de brandhaard, heeft zich inmiddels uitgebreid naar omliggende landen. In Irak vliegen sjiieten en soennieten elkaar de afgelopen maanden weer in de haren. Duizenden doden per maand zijn het gevolg. Ook in Libanon is het onrustig. Onlangs waren er bomaanslagen bij soennitische moskeeën. Iedereen gaat er vanuit dat dit weer een vergelding was voor een bomaanslag in een sjiitische wijk.

     

    Temidden van dit geweld zijn vooral minderheden de dupe. De christenen in Syrië bijvoorbeeld. Maar ook de Koerden hebben het zwaar. Zij worden wel de Joden onder de Arabieren genoemd. Niet voor niets. Vaak worden zij uitgekotst en veel Koerden zijn op de vlucht. Koerdische strijders vechten ondertussen weer tegen Al-Nusra vlakbij de Turkse grens en dat vindt Erdogan op zijn beurt niet prettig.

     

    Wespennest

    Ziedaar een beknopte samenvatting van de belangenverstrengeling in het Midden-Oosten. Wie het vergrootglas er nog verder oplegt, schrikt zich te pletter. Nog meer groeperingen, nog meer belangen, nog meer verdrukte minderheden en vooral nog meer strijd. Opstandelingen die elkaar het leven zuur maken en elkaar vermoorden, de orde van de dag.

     

    Kortom: één groot wespennest.

     

    Daar moet je nooit je handen in steken. Laat staan gaan roeren. Als je dat doet moet je een hele goede langetermijnvisie hebben. Begrijp mij goed, ik denk niet dat zo'n langetermijnvisie voor Syrië te maken is, daarvoor is het conflict te ingewikkeld, de verschillende groeperingen te divers en te fout. Kiezen is onmogelijk. Ingrijpen is echter toch kiezen. Dan heb je een langetermijnvisie nodig en zoals al gezegd, die is niet te maken. Ik heb Obama, of welke wereldleider dan ook er in ieder geval nog niet op betrapt.

     

    Emotie

    Toch zijn Obama (Nobelprijs van de Vrede, weet u nog) en Cameron, Hollande en anderen van plan in te grijpen. Puur op emotie steekt men straks (zover die er al niet diep in zit) de hand diep in het wespennest en gaan Amerika, Engeland, Frankrijk en al die andere landen flink roeren. Dat gaat zeer doen, ontzettend veel chaos opleveren, slachtoffers eisen en helemaal niets oplossen. Wat het Westen ook doet, de strijd gaat toch door. Kijk maar naar Irak. Tien jaar na Amerika's poging om vrede, democratie en welvaart te brengen, gaat het land ten onder aan chaos, aanslagen, moorden en wat dies meer zij.

     

    Soms moet je als Westen accepteren dat je niets kunt doen. Dat aan de zijlijn blijven staan het beste is. Dat humanitaire hulp verlenen, stoppen met het leveren van wapens (ook Rusland, maar zeker ook Turkije) en diplomatie de enige begaanbare paden zijn. Dat voelt machteloos, dat is erg.

    Bron : Dagelijkse Standaard door Herman Meijer

    *

    III SLOT

    Bij deze verontschuldig ik mij wereldwijd bij de familie Sprinkhaan omdat ze hier zo dikwijls ongewild model hebben moeten staan voor de uitzwermende islammers, die de rest van de welvarende wereld willen kaalvreten. Het is inderdaad niet hun schuld dat er zoveel sprinkhanen zijn, en dat ze zoveel moeten vreten. De verwijten en later de kogels moeten gericht worden tegen de eigen Leiders die de welvaart van hun volkeren (niet de eigen) verkwanselden voor een bord linzensoep.

    Om de islammerij te typeren, zijn de wreedaardige wespen beter geschikt. Die doden eerst alle leven waar ze zich ook bewegen, en als ze dat overwonnen hebben, beginnen ze met elkaar de kop af te bijten. In principe is daar niks tegen, ware daar niet hun kunst van het razedsnelle vermenigvuldigen. Ze groeien sneller aan, dan ze elkaar kunnen uitroeien.

    En dat soort wrede wespen wil Obama , die een van hen is, proberen in te tomen….

    *

    Enfin, na bovenstaand overgenomen artikel kan iedereen zich zo een beetje inleven in deze wereld. Om er al vlug het kind van de rekening van te worden. Let maar op de prijs van de pietrolproducten aan de pomp. We gaan die betalen met hetzelfde gewicht in goud, dat dan rechtsreeks naar de Grotten van Ali Baba stroomt in de wespen-landen.

    En dat terwijl Vadertje Vladimir ons oneindig veel betere voorwaarden kan bieden. Zowel in de wereld van de pietrol als in de wereld van het aardgas.

    Leg ik daar nu toch wel onvrijwillig de vingen op de Assad-wonde? De betere handelspartners zijn al lang Rusland en China met hun onafzienbare handelsmarkten voor onze export. Dan waren onze voorouders toch wel slimmer. Marco Polo, de Venetiaan die eerst niemand geloofde voor China, samen met de Vlaamse Jezuïet Ferdinand Verbiest (Pittem 1623-1688) die  het gebracht had tot een soort Onder-Keizer in Peking. Voor Rusland kunnen we verwijzen naar de levendige handel met de Gouden Driehoek even ten N-Westen van Moskou, rijk geworden door de levendige handel in Vlaams laken, met als tegenprestatie de handel in pelsen van Pooldieren die onze voorouders rijk maakten.

    Pater Verbiest vindt U gemakkelijk terug op Wikipedia, en voor de Gouden Driehoek in Rusland, moet U op zoek naar de historische stad Suzdal, ook op Wikipedia.

    Ik bedoeld nu niet direct dat we astronomische taal moeten gaan halen in China, of pelsen in Rusland. We zouden kunnen beginnen met bij de Chinezen hun  technologie in te voeren voor elektrische auto’s (Saab in Genk?) en goedkopere olie en gas uit Rusland. Om te beginnen zou onze export naar die twee reuzen nu al kunnen opgevoerd worden. En dat is ook al iets.

    De historische burcht van Suzadl is trouwens de gedwongen verblijfplaats geweest van Veldmaarschalk von Paulus, na zijn nederlaag bij Stalingrad in januari 1942. Hij werd daar tot in de puntjes in de watten gelegd, terwijl zijn 6000000 door het Rode Leger gevangen genomen soldaten naar Siberië mochten afmarcheren. Per pedes apostolorum, te voet dus. Waar er, maanden later, nog geen 10.000 aankwamen. De rest was onderweg bezweken en/of afgeknald. Von Paulus is later thuis in de vrede van de Heer ontslapen in Dresden (DDR) in 1957.

    *

    De hint over Rusland en over China zou eens moeten kunnen doordringen bij de dames en heren van de Vlaamse Parochieraad. Kwestie van een paar reële onderwerpen te hebben voor de verkiezingsstrijd….

    Als tenminste de Wespen Fluisteraar ondertussen de hele wereld niet heeft in vuur en vlam gejaagd.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    29-08-2013, 15:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1478 - DE NAZI-DREAM VAN OBAMA STAAT OP HET PUNT IN NACHTMERRIE TE EINDIGEN

    .

    Donderdag 29 augustus

    Zon 6u52-20u34

    Martelaarschap Sint-Jan-de-Doper (**)

    Als het regent op Sint-Jans Onthoofding, dan bederven de noten

    .

    1478 - DE NAZI-DREAM VAN OBAMA STAAT OP HET PUNT IN NACHTMERRIE TE EINDIGEN

    .

    Obama, de Wespen Fluisteraar

     

    Overtuigd dat wespen hem niet steken…

    .

    I) INLEIDING

    De dream van Maarten Luther King in een nachtmerrie verandeeren?  Nee, natuurlijk niet. De 50.000 Russische ‘vrijwilligers’  die Assad ter plaatse willen gaan beschermen zijn in zijn ogen slechts tinnen soldaatjes. 1 September, een dag vol symboliek, dat is zondag, nadert. En net als Hitler, zijn grote voorbeeld, wil deze Wespen Fluisteraar de zaak aan het rollen brengen tijdens het weekeind. Grote strategen ontnemen hun slachtoffers altijd de zondagsrust… En het kan ook niet vroeger, vanwege het Vrijdaggebed. Daar moeten immers de batterijen worden opgeladen.

    *

     Het was inderdaad ook op 1 september (1939) dat Hitlers Pantzers Polen binnenvielen, omdat er discussie was over de Vrijstad Dantzig, Gdansk. Martin Luther King schijnt dus doelbewust het startsein gegeven te hebben voor de overheersing van het Zwarte Ras op de blanke onderdrukkers die wij zijn. Dank zij het fanatisme van de islammerij, zullen ze straks de wereld beheersen, denken zij. Ook het Romeinse Rijk is ten onder gegaan, nadat  hun slaven (wij) de Meesters aan kant hadden geschoven.

    En het Vrije Westen, wij dus, staan erbij en kijken er naar.

    .

    II MIDDEN

    Amerikaanse officials tegen CNBC: Aanval op Syrië begint donderdag

    *

    Frans vliegdekschip voegt zich bij Amerikaanse vloot bij Syrië - Rusland: Westen moet niet rekenen op gemakkelijke overwinning - Israël: Stormloop op gasmaskers, inwoners Tel Aviv zijn overtuigd van Syrische raketaanvallen

     

     

     

     

    In Israël is opnieuw een run op gasmaskers ontstaan. Sommige mensen staan een uur in de rij om er een te bemachtigen. Veel Israëliërs zijn ervan overtuigd dat Syrië raketten op hun land zal afschieten zodra Amerika aanvalt.

     

     

    Hoge Amerikaanse officials hebben op CNBC-TV verklaard dat de eerste raketten mogelijk al aanstaande donderdag op Syrië zullen worden afgevuurd. De militaire campagne zal volgens hen beperkt zijn en slechts drie dagen duren, en vooral bedoeld zijn als een waarschuwing aan de regering Assad. Minister van Defensie Chuck Hagel zei tegen de BBC dat de Amerikaanse strijdkrachten klaar zijn om op bevel van Obama in actie te komen. (1)

     

     

     

     

    Naast Groot Brittannië, waar vandaag de Nationale Veiligheidsraad bijeen werd geroepen om te besluiten over militaire actie (4), zal ook Frankrijk aan de aanval meedoen. Het enige Franse vliegdekschip, de Charles de Gaulle, heeft het bevel gekregen zich bij de Amerikaanse vloot voor de Syrische kust te voegen. (2)

     

    Leden van de Syrische oppositie hebben bevestigd dat ze van Amerika te horen hebben gekregen dat de aanval over enkele dagen zal plaatsvinden. De oppositie zou het Westen een lijst met 10 doelwitten hebben overhandigd. Een Amerikaanse official zei echter dat Obama nog altijd geen definitief besluit heeft genomen. Sommige analisten denken dat de militaire interventie ook op zaterdag kan beginnen. (5)

     

    Rusland: Geen gemakkelijke overwinning voor het Westen

     

    Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwde de VS vandaag opnieuw dat een aanval op Syrië 'nieuw lijden en catastrofale gevolgen voor de andere landen in het Midden Oosten en Afrika' zal hebben. Moskou roept Amerika op om voorzichtig te zijn en de internationale wetten strikt te respecteren. Ook China noemde een aanval op Syrië 'gevaarlijk en onverantwoordelijk'. (3)

     

    Een militaire diplomaat in Moskou verklaarde vandaag dat het Westen niet moet rekenen op een makkelijke overwinning. Syrië beschikt namelijk over een groot aantal moderne, voornamelijk uit Rusland afkomstige luchtdoelraketten. Eén van deze raketten is de Buk-M2E, waar Syrië zo'n 10 batterijen van heeft. Deze projectielen kunnen ook kruisraketten, bommen en onbemande toestellen uitschakelen. (7)

     

    Israël: stormloop op gasmaskers, inwoners vrezen Syrische aanval

     

    In Israël is opnieuw een stormloop op gasmasker ontstaan. Veel burgers vrezen dat Syrië zijn dreigementen waarmaakt en raketten op de Joodse staat afvuurt. Deze zouden een chemische lading kunnen vervoeren, aangezien Syrië over één van de grootste chemische wapenvoorraden ter wereld beschikt.

     

    'Een aanval op Israël is onvermijdelijk,' zei Eyal, een inwoner van Tel Aviv die meer dan een uur in de wachtrij stond om een gasmasker te kunnen krijgen. 'Als de VS aanvalt, dan zullen ze absoluut zeker op ons schieten.' Hadas, die haar 3 jarige zoontje bij zich had, zei optimistisch te willen blijven. 'Maar ze zeggen dat er oorlog komt, en ik doe alles wat ik kan om mijn kinderen veilig te houden.' (7)

    Xander

    ) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA
    (4) DEBKA
    (5) Jerusalem Post
    (6) Ynet News
    (7) Ynet

    .

    III SLOT

    Om de eigen binnenlandse problemen te verdoezelen, geen beter remedie dan ergens, liefst zo ver mogelijk van huis, een frisse vrolijke oorlog te lanceren. Zelfs al duurt du-ie maar een paar dagen, en volgens Reynders, zelfs een paar uren. Allez, dat is toch de bedoeling.  Unckle Sam doet het, Great Old England aan handen en voeten gebonden, volgt en Tuinkabouter Hollande zal het eens uitleggen, sè. en het ding slaat met de vuistjes op tafel.

    De mensen waren zo al een beetje de fopspenen van zowel de voorstanders als van de tegenstanders van WO II vergeten. Nu worden scheepsladingen nieuwe fopspenen, leugens en anti-leugens aangevoerd die wereldwijd dagen en nachten lang de rokerige café-zalen zullen doen zinderen. De beste toog-strategen zullen met allerlei hulpmiddelen zoals bierviltjes en stylo’s, weer de oorlog in hun voordeel kunnen doen ombuigen. De raketten zullen bij bosjes de lampen van de plafond schieten, als ze tenminste niet door afweerraketten worden neergehaald. Boem!  

    En er zal duizendvoudig meer lijden en sterven zijn dan in de vorige oorlog. Allah akbar! Zij maar gerust!

    Vroeger gingen we kaarsjes branden in de verduisterde kerken, als de bombardementsvliegtuigen overvlogen, op weg naar het Ruhrgebiet. We zullen niet eens gedurende enkele nano seconden in onze doodstrijd kunnen rekenen op de 75 dagelijks verse maagden in Allahs schoot. Want wij zijn inderdaad slechts ongelovige kafirs…

    *

    Andere tijden, andere meesters.

    En onze Leiders, vol van gloriol? Net als in ’40, in groep verdwenen met de Noorderzon? Naar veiliger oorden, zoals dat heet.

    *

    O Ja! ’n Wespen Fluisteraar denkt zich de Messias van zijn zwarte stamgenoten. In 1963 gaf Dominee King ’n donderspeech die de VRT de allerbeste aller tijden heet te zijn. Moet wel. Want even later verhief de later vermoorde J.F?. Kennedy (U weet wel, de brave huisvader en be(v)rijder van de beeldschone Marilyn Monroe) de Amerikaanse negers zo goed als in  de adelstand : de blanke Apartheid was vanf dan voorgoed voorbij.

    U bent toch ook blij?

     

    (**) St Jan-de-Doper was, zegt men, sedert de kerstening van onze gouwen, de beschermheilige van onze parochie St Jan-bij-Ieper waar ik ben opgegroeid. Op de zondag na zijn naamfeest was dan de jaarlijkse kermis, waar wij als opgroeiende jeugd, danig van profiteerden, ware daar niet altijd weer die eerste schooldag, de volgende morgen…. Verre herinneringen aan de zwiermolen en veel toeters en bellen, meer is er niet overgebleven, want sedert de fusie (1967) is er zelfs geen Gemeentehuis maar, en zijn die  van ‘t’ Steedje zoals we ze noemen, de baas gaan spelen.

    *

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     





    29-08-2013, 08:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1476 - VERTROKKEN MET ONBEKENDE BESTEMMING

    .

    Woensdag 28 augustus

    Zon 6u50-20u36

    H Augustinus, patroon van boekhandelaars en bibliothecarissen

    Na het feest van Sint-Augustijn zullen er geen hete dagen meer zijn

    .

    De H. Augustinus, gestorven in 430 na  Chr. Was filosoof en kerkleraar en is (bij mij) bekend gebleven omwille van zijn realisme. Aan hem wordt de uitdrukking toegeschreven, dat ‘mest en is geen heilighheid, maar ’t is de ziel der landbouw’.

    Dat was trouwens eeuwenlang de lijfspreuk van de koe-houders uit onze kuststreken, die hun dag-verse boter bij de Londense chi-chi madammekes op tafel kregen bij de morgenkoffie met spek en eieren. Nergens was de boter zo gelig, zo smakelijk, zo vers, als de onze, iedere nacht bij halve pondjes vlijtig overgevaren door onze vissersbootjes. De eigen Vlaamse weverkens die met sa vieren ter botermarkt togen, konden die niet kopen, want de boter die was er zo diere…. Eeuwenlang bleef het fabricatie-proces een groot goed bewaard geheim. Tot uitlekte, dat de veie weidevlakten vol rust doorheen de seizoenen regelmatig bemest wierden met vettige uitgeteerde bô. Die werd vooral in het Veurne Ambachtse aangeleverd door bô-vrachtvoerders met ‘aal-kartelen, die hun koopwaar ophaalden in zowat alle grote steden van Vlaanderen.

    is het oude dialectwoord voor menselijke gier…. zijnde de latere natuurlijke biotoop voor overjaarse belegen kunstenaars als Herman Brusselmans.

    Zo kunnen we gerust stellen, dat de Londense dametjes hun frisse kleur haalden uit de belegen kont-producten  van onze voorouders…..

    .

    1476 - VERTROKKEN MET ONBEKENDE BESTEMMING

    .

    Dit zijn geen muzikanten of briefdragers-met-bijverdienste,

     

    Maar Italiaanse carabinieri….

    .

    I) INLEIDING

    O die afgedankte politiewapens van ‘Minos’, de Antwerpse minotaurus.

    Op kousevoeten zijn ze vertrokken. Met de Noorderzon verdwenen. Dievelings. Misschien zelfs met de lantaarn aan de dissel! Niemand weet het.

    Uit onze gevangenissen verdwijnen op één nacht zo maar eventjes 28 ‘gedetineerden’ zonder adres achter te laten, en nu zijn 60 wapens ribbedebie uit een politie-commissariaat van de Vlaamse Hoofdstad. Misschien dat nu Handwerpen kan omgevormd worden tot Wapenwerpen? Een mens moet met zijn tijd kunnen meegaan! Vroeger waren het handjes, nu zijn het schietgeweren….

    .

    II MIDDEN

    60 wapens gestolen uit politiekantoor

    06:00 Antwerpen Zuid Uit het hoofdcommissariaat van de politie Minos (Mortsel, Wijnegem, Wommelgem, Boechout en Borsbeek) is een zestigtal wapens verdwenen. De wapens, die niet meer gebruikt werden, lagen in het hoofdcommissariaat op de Liersesteenweg in Mortsel opgeslagen en dienden vernietigd te worden.

    De verdwijning van de wapens werd aanvankelijk niet eens opgemerkt. Het was pas nadat één van de wapens bij een huiszoeking in Gent opdook, dat vastgesteld werd dat het hele lot verdwenen was.

    De diefstal, en het feit dat de verdwijning per toeval ontdekt, werd roept veel vragen op binnen het korps en bij Koen T'Sijen, burgemeester van Boechout (PRO) en voorzitter van het politiecollege. "Deze zaak moet zeer grondig onderzocht worden. Intern of extern, de schuldige moet gevonden worden", klinkt het bij de burgemeester. Het parket heeft het Comité P, het vast comité van toezicht op de politiediensten, gevraagd het onderzoek te voeren.

    III SLOT

    De Politie, Uw vriend…. Ik beklaag de inwoners van BDW-Ville, met zulke vrienden. Misschien dat dezen in ’t vervolg beter met schietlappen zouden uitgerust worden. Die zijn heel wat minder waard op de Zwarte Markt.

    *

    De moraal van dit verhaal?

    Dat er vroeg of laat, geval per geval, of, God-verhoede- het : in benden, misbruik van die wapens zal gemaakt worden. Ze zullen, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, ingezet worden tegen de burgers die verondersteld worden te zijn beschermd door de Politie die zich als cowboys met de blote vuist zullen moeten verdedigen tegen hun eigen wapens.

    Stel dat een paar Jihad-strijderss hun opgedane ervaringen willen uittesten in de straten van onze steden en dorpen. Zou de VRT janken, zeg! Met Vrankx,  de oorlogs correspondent ter plaatse, zonder de deur uit te moeten….

    O Ja? zegt U : wapens hebben ze wel, maar nog geen munitie. Tenminste, van munitie werd geen gewag gemaakt. Maar als die wapens afgedankt waren, was daar heel zeker ook afgedankte munitie voor! Tiens, zeg ik daarop : en wat wordt er bij triljoenen gefabriceerd in het Waalse Herstal? Toch geen keitjes om mee te gooien of om mee te schieten met schietlappen…..!

    Ja goed, de wapens worden inderdaad opgespoord. Door dezelfde slimme koppen als zij die moordenaars toelieten zich bij hun 2de poging in hun cel te verhangen, zodat ze hun straf ontlopen?

    Moeten onze Leiders de politie dan een 4de of zelfs een 5de keer ‘hervormen’? Of moeten ze dat elite-korps, die de Rijkswacht toch was, terug invoeren? Ons de Wijkagenten terug geven? Of zelfs de veldwachters van weleer? Die waren tenminste allen fier op hun uniform en op hun eenheid en ze kenden hun pappenheiers door en door. Nu zijn het eerder muzikanten op uitstap. Of BPost-facteurs met bij-verdienste.

    *

    Italia is, zegt men, een maffia-land, maar ik moet bijna janken van spijt als hier in het straatbeeld een koppel carabinieri verschijnt in strak militair aandoend uniform, gelaarsd en gespoord en overlopend van daadkracht. Zie afbeelding hierboven. Die houden zich niet bezig met 30 cm verkeerd geparkeerde wagens, maar die jagen, alleen al door hun verschijning, de criminelen weg, kilometers in het rond.

    Over de maffia in Italië moet, ik gelukkig genoeg schrijven dat die in heel Europa (en in Amerika) beter vertegenwoordigd is dan in het land van oorsprong zelf. Ten tijde van Mussolini was de maffia zo goed als uitgeroeid. Maar voor de verovering van Europa op Hitler door Amerika, had Amerika de hulp van de naar de States gevluchte Siciliaanse maffia nodig, bij de landing op Sicilië. En daar waren ze, in het uniform van de G.I. terug van weggeweest.

    Mussolini heeft onnoemelijk veel slechts gedaan, vooral de oorlog verloren. Maar van 2 dingen zal elke rechtgeaarde Italiaan graag getuigen : toen reden de treinen op tijd, en de maffia was gekortwiekt.

    Ordnung muss sein! Maar niet bij de Mei ’68-ers!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

    …

     





    28-08-2013, 16:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1477 - OVER BROEDERSCHAPPEN VAN EIGEN BODEM

    .

    1477 - OVER BROEDERSCHAPPEN VAN EIGEN BODEM

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Op deze blog vindt U regelmatig iets uit ‘tSCHELDT, het tweede beste satirisch weekblad uit de Koekestad, geleid door iemand met een koekegoed hart, de Heer Bert Murrath. U begrijpt dat niemand dat kan blijven doen, anders is de brave man in de kortste keren zo failliet als de belse staat. Voor minder dan een paar glazen bier per week heeft iedere 60+er het blad op z’n mailbox. Hier dus nog maar ‘ns iets van de vele redenen om het te doen. Onverwijld als het even kan.

    .

    II MIDDEN

    BROEDERS

    door Karel Anthonissen

    .

    De moslimbroeders in Egypte krijgen zware klappen. De militaire regering en een deel van de bevolking verwijt hen dat ze de macht, die zij bij verkiezingen verworven hadden, niet democratisch gebruikt hebben.  Ze benoemden en beschermden alleen hun eigen mensen. Ja, zo zijn broeders nu eenmaal, als ze aan de macht zijn.

    Hoe zou het zijn met de broederschappen in ons land?

      ‘Op de exportmissie in Houston vertelde een topminister aan de journalisten dat iedereen die kritiek gaf op het ACW, één voor één zou worden aangepakt. En terwijl hij dat vertelde, maakte hij van zijn hand een revolver en schoot hij’, aldus Ivan van de Cloot in Knack (31/7/2013, http://www.knack.be/nieuws/belgie/dreigementen-tegen-ons-wor-den-almaar-brutaler/article-40003624187-45.htm)

    De C-broederschap in ons land bestaat dus zeer zeker nog. In de pers werd er wat lacherig over gedaan. De commentatoren denken dat de dreiging tegen hun gericht is, tegen hoofdredacteur Johan van Overtveldt, en tegen de brave Peter de Decker (N-VA), die door het ACW gedagvaard is wegens laster. En wat dan nog? Zij kunnen zich verdedigen.

    Maar ergens in Brussel zit er een arme substituut-procureur, die over de vermeende ACW-fraude moet oordelen. En ergens zit er ook een arme belastinginspecteur die de belasting moet berekenen. Als zij de kritiek op het ACW durven volgen, kunnen zij hun volgende benoeming wel vergeten. Ja, zo zijn broeders nu eenmaal, als ze aan de macht zijn.

    Kijk naar die arme procureur in Antwerpen, die de diamantmaffia durfde aanpakken. Het heeft de Schatkist honderdvijftig miljoen opgebracht, - het derde record op rij van hem en zijn medewerkers -, maar een promotie kan hij wel vergeten, zolang de broeders het voor het zeggen hebben.

    Er is in dit land ook nog ‘de andere kant’. Laten we die de V-broederschap noemen, met de ‘v’ van vrijzinnig. Veel beter blijken die niet te zijn. De advocaat van ene KDG heeft een arme belastingambtenaar in Gent laten weten dat er ‘agressieve reacties’ zullen volgen als ... .

    Ja, zo zijn broeders nu eenmaal, als ze aan de macht zijn.

    *

    III SLOT

    En aan ons, arme dutsen van Vlamingen, wordt niets gevraagd. Eerst worden de hardliners door een politiek proces (2004) gestuit in hun ‘opmars door de instellingen’ en vervolgens overal te toon gesteld in het schandblok van een ‘cordon  sanitaire’. Als dan een tweede meer gematigde partij succes begint te hebben, dan wordt die eveneens wat heet ‘uit de coalitie gestoten’. JaJa, dat is nu eenmaal de geleide concensus-democratie der broederschap.

    Het is dus wel duidelijk : De Vlamingen zijn er teveel aan in dit land.

    Is dit geen oprecht verheugende gedachte, net voor de moeder aller verkiezingen? We moeten af van de Heerschappij van dat soort ‘Mosti Kameraden’. De ARCO-verantwoordelijken, de ACW-top, het ABVV, dat zijn de mensen waarvan we af moeten. Omdat die soort ons welvarend land in 50-60 jaar tijd totaal aan de grond hebben geregeerd. Met dank aan de halve West Vlaming langs moeders kant, die het tot Minister President van het Zwarte Land beneden de armoe-grens heeft gebracht.

    Vlaanderen moet en zal zelfstandig worden na eeuwen slavendom. De kans zit er dik in, dat dat begint na Mei 2014, en wie weet, is Vlaanderen, samen met anderen, net als 1.000 jaar geleden met de Vlaamse Tempeliers, de voortrekkers van de Europese Reconquista.

    We kunnen zelfs dezelfde slogan gebruiken als ten tijde van ‘Leuven Vlaams’. Toen was het van ‘Waalse raten, rolt Uw matten’ en zou dus evengoed kunnen luiden ‘Moslim ratten, rolt Uw matten’….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

    …

     

    28-08-2013, 15:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1475 - DE ISLAM IS IN OORLOG TEGEN ONS EN TEGEN DE GEHELE CHRISTENHEID

    .

    1475 - DE ISLAM IS IN OORLOG TEGEN ONS EN TEGEN DE GEHELE CHRISTENHEID

    .

    Carjacking in volle woestijn

     

    Een voorproevertje voor later

    .

    I) INLEIDING

    Tijd dat het Vrije Westen wakker wordt.

    Van jongsaf heb ik een niet te bedwingen reactie om hulp te bieden als ergens iemand in nood verkeert. Zo zie ik meer en meer mensen overtuigd geraken, dat het met de islam allemaal zo erg niet is als er verteld wordt. We mogen, zeggen de media ons voor in opdracht van de Overheid, de Koran niet zo letterlijk opnemen. Dat Heilig Boek is gewoon een andere soort  Bijbel. De meeste moslims zouden nog geen vlieg kwaad doen. Neen, vliegen niet! Maar Allah Akbar, onschuldige vrachtwagenchauffeurs wel.

    Daarom dit leerzaam filmpje uit onversneden Arabische bron. Gisteren stond het op YouTube, maar is daar een paar uur nadien weggehaald, wegens, zo staat er, te onmenselijk. Vandaar dat er een groep gelijkgezinden altijd hun voorzorgen nemen, om die dingen telkens zo vlug mogelijk te downloaden. Want Seppe Weiss, de beul van het CGKR staat klaar met zijn slagersmes om iedereen voor de Rechter te slepen die durft… de dingen te schrijven zoals ze zijn.

    II MIDDEN

    Salaam aleikoem…

    Geplaatst op 27/08/2013  door  admin

    *

    http://nageltjes.be/wp/

     

    Voor de redactie is dit een filmpje zoals een ander. Niets is immers vergelijkbaar met de echte inhoud van de Koran, maar dit komt er wel redelijk dicht bij. Op algemene aanvraag dus (na Clint en E.J. Bron) deze personeelsadvertentie voor soennitische huurlingen. Gewenste capaciteiten: graag op een 4×4 staan en beschikken over een functionerende rechter wijsvinger. Meer moet dat niet.

     

    III SLOT

    Gevoelige zieltjes moeten deze film zekerlijk geen 2de keer zien. En neen, in onze streken zijn er geen carjackers van die soort. Voorlopig nog niet. Maar ik heb er geen goed oog in, als de Jihad-helden zouden terug zijn. Een ongeluk zit gewoonlijk in een paar kleine gaatjes.

    Noteer intussen dat we weerloos en dus zo goed als kansloos zijn. Want onze ‘strijdkrachten’ zijn doordesemd met dat soort kansarme sukkelaars. Voor zover ze al thuis zijn, en de kazernes uit mogen. Ja, voor het Vrijdag-Gebed mag dat, maar om de orde te handhaven en de veiligheid te verzekeren : Hola Paula, dat is een ander paar mouwen voor Crembo.

    *

    Oei Oei, nu heb ik mij heel zeker schuldig gemaakt aan haatzaaierij. Als die brave islammers nu maar niet geschrokken zijn. Ik moet toch echt eens leren luisteren naar den Cleynen Eyskens (Kanaal Z bij Golfbrekers) en vertrouwen leren hebben in Di Jeanetto. Zou die als godvruchtig man ook kunnen uitleggen dat de waarheid verspreiden gewoon een Werk van Barmhartigheid is, even belangrijk als de hongerigen spijzen en de gevangenen verlossen?  

    Ik ga maar gerust zijn, als al die Jezekesdieven na Mei 2014 uit het zicht zullen verdwenen zijn. En ik zal daarenboven de gelukkigste mens ter wereld zijn, als dan meteen het signaal gegeven wordt voor de ‘Reconquista’, zoals op de laatste IJzerwake den volke kond werd gedaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

    …

     





    27-08-2013, 18:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1474 - DE ASSAD STORY VAN ONDEREN UIT BEKEKEN

    .

    1474 - DE ASSAD STORY VAN ONDEREN UIT BEKEKEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Kijk, dat is, beste mensen, wat ’t Pallieterke van elk ander stuk bedrukt papier doet verschillen. Het schrijft niet alleen lijk iemand met dinges aan zijn lijf, het heeft ook een memorie als een olifant. En vooral; niet te vergeten : het heeft daarnaast ook veel gezond boerenverstand. Een beetje zoals die oude weersreuk van een tijdeke terug in ‘TSCHELDT :’t

    ‘t Oog van de boer doet meer dan zijn beide handen

    .

    II MIDDEN

    Wat we vandaag meemaken is de desinte-gratie van de kunstmatige staat Syrië. De front-lijnen waar de vechtende partijen zich vast-gereden hebben, vallen niet toevallig min of meer samen met de grenzen van de histori-sche componenten van Syrië. In het noorden zijn dat, naast enkele Koerdische gebieden, de historisch Osmaanse provincies Zor en Aleppo, met een overwegend soennitische bevolking. In het zuiden is dat de provincie van Damascus, die trouwens meer met de oude provin-cies Berg Libanon en Beiroet samenhangt. Er zit meer dan alleen maar religie achter dat precies de Hezbollah vanuit Libanon het Syrische leger ter hulp snelde, net zoals het geen toeval is dat Aleppo tegenwoordig zo’n beetje als hoofdstad voor de rebellen fungeert. Een vergelijking met de probleemstaat Libië valt moeilijk te onderdrukken: de tegenstelling Tripoli/Benghazi verhoudt zich tot de tegenstelling Damascus/Aleppo. De situatie zou al een pak gemakkelijker worden als Bashar al-Assad zich tevreden zou kunnen stellen met een staat Damascus, de rebellen met een staat Aleppo-Zor, en de internationale gemeenschap met een tweedeling van Syrië. Dat laatste zal echter een taboe te ver zijn, zeker voor Frankrijk dat zich nochtans graag op de borst klopt dat het zich zorgen maakt over de Syrische burgerbevolking. We laten het aan de fantasie van de lezer over wat Guy Verhofstadt en Elio di Rupo van zo’n oplossing zouden denken.

     

     

    III SLOT

    JaJa, die ‘Koloniale Mogendheden’ van weleer… Zij hadden de lusten, en wij zitten met de brokken. Heel Afrika doet denken aan een vergeten weide vol met oude koeienvlaaien. Of liever, aan een die lollig denkt te zijn met het raadselke : ’t is geel, en als ge d’er op trapt wordt het rood. Ra Ra, wat is dat? Hi Hi, dagge da nie en wêt! ’n Piperkuikentje, verdorie!

    *

    Voor Syrië blijft dan nog het probleem van die gaspijp die van uit Qatar gas zou pompen naar Europa, zodat Moedertje Russia vriendelijk zou kunnen bedankt worden. Of is er een andere reden waarom Vladimir dwars ligt?

    En de Zwarte Duivel uit Amerika. Heeft die ineens schrik gekregen van zijn eigen schaduw? Waar blijven nu die loslopende bodybags, nog even voor het slapengaan?

    De kolonialen hebben met de liniaal en de zweep al deze volkeren gedeeld of samengevoegd, in de vaste overtuiging dat het toch maar wilden waren. Maar, net als bij ons, kruipt het bloed waar het niet kan gaan. De zeldzame Paters en/of zusterkes die daar nu nog werken zijn de laatste werkers in de boomgaard des Heren. Na hen gaat de boel dicht. Na hen blijven alleen de koeienvlaaien. Want de hoopjes met kamelenmest zijn bijeen geharkt om gedroogd te worden voor winterse brandstof. Net alsof er nooit geen ‘beschaving’ werd aangebracht, andere dan die van de Kalashnikoov, het syntex en sedert kort, nu het sarin.

    *

    JaJa, ons aller Pallieterke is gewoon een must, omdat het altijd naar de kern der dingen gaat.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

    …

     





    27-08-2013, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1473 - DE CAPO IN HET CAMP DER VISIONAIREN

    .

    Dinsdag 27 augustus 2013

    Oogstmaand

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones van de moeders

    .

    1473 - DE CAPO IN HET CAMP DER VISIONAIREN

    .

     

    Und nicht arbeiten macht nog vrijer als men dopt.

    .

    I) INLEIDING

    Altijd meegenomen : de Vlaamse separaTISTEN hebben er een Tisten bij. Voor de mensen die het zich nog herinneren : een soort Tisten Pulle. West Vlamingen weten waarvoor.

    Kom Kom, niet moeilijk doen. Ik bedoel gewoon Hugo Concentratiecamps, want die man schrijft in DM meer en meer geconcentreerde van langsom korter stukjes. Het einde van deze evolutie is een artikel die gewoon bestaat uit het leesteken ‘punt’. Een beetje wel een probleem, want dan weet niemand of Campo Santo iets geschreven heeft, dan wel als er een vlieg iets achtergelaten heeft.

    .

    II MIDDEN

    Beke en Rutten missen kansen voor open doel die N-VA er vrolijk intrapt

    *

    Wouter Bos zei op televisie: "De politicus moet zich bezighouden met beeldvorming, de spin zelf ter hand nemen. De spin moet gebaseerd zijn op waarheid, mag niet leugenachtig zijn."

    Een mond vol.

    Ik ken weinig politici die zich niet bezighouden met beeldvorming. Hilde Crevits op de fiets, Kris Peeters te paard, Pascal Smet met de handen in het haar, het snauwen van Dehaene en Tobback: allemaal beeldvorming. Zoals ook het prominent schudden van handen in Hamme-Zogge.

     

    Beeldvorming is de motor naar applaus, maar is het ook het enige? De juiste snaar beroeren op de mallemolen van de actualiteit lijkt me niet minder belangrijk.

    Het instinct om te scoren.

    Daar is de N-VA zeer geslepen in. Het conflict in Syrië is te groot voor onze verbeelding. Maar als Bart De Wever roept dat jihadisten uit Antwerpen en Vilvoorde niet langer moeten rekenen op een leefloon is heel Vlaanderen het met hem eens.

     

    Geen subsidie voor oorlogshitsers.

     

    Waarom komt Wouter Beke of Gwendolyn Rutten niet op het idee van zo'n wervend statement? Gebrek aan feeling voor gezond verstand?

    Echt scherp aan de bal zijn ze niet, die twee.

    Ze missen kansen voor open doel die N-VA er vrolijk intrapt.

    Een kwestie van beeldvorming? Nee, eerder van emotionele scherpte.

     

    Hugo Camps

    *

    III SLOT

    Nee, mensen, alle gekheid waar gekheden thuishoren : op een stokje. De man heeft talent. Net een artiest die met een paar houtskoollijnen al het leed van heel de wereld kan weergeven. En zo ziet hij er dan ook naar uit. Camps heeft het oog van een koningsarend die zwevend op zijn vlerken in de ruimte tussen twee bergruggen, diep beneden hem een muizeke ziet lopen. In casu die arme vrijheidsstrijder met de blinkende oogjes die nu door de Niveanen zonder inkomen wordt gesteld.

    Niet alleen die arme muis zelf, maar ook zijn bele vrouwtjes met haar resem bloeikens van jongskens. Wat zoveel wil zeggen als, dat ze hier allemaal ongewenst zijn.

    Campo speelt inderdaad de omgekeerde muziek en hij speelt hem zelfs achterste voor. Door zijn aartsvijand, de NV-A goë punten te geven op de kap van de anderen belicht hij wel hun doortrapte slechtheid. Mensen of muizen, die niet eens Flamingant zijn, het brod afnemen, dat is een voorrecht voor belgicisten, niet voor separatisten.

    Echt geniaal. Daar moet U een gevierd socialistisch schrijver voor zijn. Die, uiteraard, dicht bij zijn pensioen staat.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     





    27-08-2013, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1471 - WILDE BEESTEN VERSCHEUREN ELKAAR NIET VOOR HUN PLEZIER MAAR OM TE OVERLEVEN

    .

    1471 - WILDE BEESTEN VERSCHEUREN ELKAAR NIET VOOR HUN PLEZIER MAAR OM TE OVERLEVEN

    .

    Kriegsspiel aufs Mittemleer

     

    Versie 2013, met levering verse Sarin voor de Jihadisten aan boord ….

    .

    I) INLEIDING

    Telkens ik iets lees of hoor over stoere veldheren en nog stoerdere Kaliefen of Maradjahs moet ik denken aan de Dikke Krekel Schoolmeester van het 7de Duin in De Kleine Johannes van Frederic Van Eden. Ja, over leven in de andere duinen rondom had hij al iets gehoord, maar we moesten dat vooral niet geloven, waarschuwde hij Windekind en de kleine Johannes.

    U moet het eens opzoeken in de bib met échte boeken, en met dat verhaal tussen de oren, leren Luisteren naar de TV. Enfin, ik wil zeker niets of niemand groepsbeledigen, maar ik denk dat dit YouTube filmpje van Arabische makelij wel zal verduidelijken wat ik bedoel.

    http://youtu.be/2kIuMEcY5B8

    Pas op : U ziet geen Kruisvaarders ten jare 1090 aan het werk, en het is zekerlijk geen ‘Geloofd zij Jezus Christus’ dat gebeden wordt na volbrachte taak. Olé o cangaciero….

    .

    II MIDDEN

    'Deze week Westerse aanval op Syrië'; Turkije doet mee

    *

    Saudi Arabië en Golfstaten willen geen beperkt ingrijpen maar frontale aanval - 'Rusland stuurt meer marineschepen om agressie te voorkomen' - Dozen met Nederlandse tekst gevonden bij rebellen

    Deze dozen met beschermende kleding tegen chemische stoffen werden volgens de Syrische en Russische TV aangetroffen bij de rebellen. De Nederlandse tekst is duidelijk zichtbaar.

    De Verenigde Staten en Groot Brittannië, Frankrijk, Canada en Duitsland vallen waarschijnlijk nog deze week Syrië aan. Ook Turkije heeft gezegd zich bij de Westerse coalitie aan te sluiten. De VS en de VN zijn overeengekomen om morgen of woensdag de eerste resultaten van het onderzoeksteam in Damascus, dat probeert bewijs te vinden voor de chemische aanval die vorige week woensdag plaatsvond, af te wachten. Hoewel president Obama nog geen definitief besluit heeft genomen, lijkt hij niet veel langer met militair ingrijpen te willen wachten.

    De 155e Syrische legerbrigade krijgt van het Westen de schuld van de chemische aanval, die -zoals we afgelopen week al vaker schreven- eerder het werk lijkt van de rebellen en daarom als (weer) een 'false-flag' gekenmerkt kan worden om militaire interventie te rechtvaardigen.

    Met die militaire actie, die naar verwachting zal beginnen met het vanaf marineschepen afvuren van kruisraketten op doelen van het Syrische leger, wordt deze of uiterlijk volgende week begonnen, zo denken Israëlische en internationale inlichtingenexperts.

    Saudi's willen frontale aanval, Turken doen mee

    Saudi Arabië en de Golfstaten willen echter geen beperkt ingrijpen, maar een frontaal offensief om de regering van president Assad omver te werpen. Daarom is het niet ondenkbaar dat de Saudi's, samen met Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten, in samenwerking met de VS een ander deel van Syrië aanvallen.

    Turkije doet in ieder geval mee met welke coalitie dan ook. Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu zei dat er desnoods buiten de VN-Veiligheidsraad om moet worden ingegrepen. Zijn Britse collega William Hague huldigt hetzelfde standpunt. Rusland en China, die een permanente zetel in de Veiligheidsraad hebben, blokkeerden tot nu toe hardere actie tegen Syrië. (2)

    Assad: Amerikaanse aanval zal mislukken

    In een interview met de Russische Izvestia zegt Assad dat een Amerikaanse aanval op zijn land zal uitlopen op een 'mislukking' een tweede Vietnam. 'Hoe kan een regering chemische wapens of andere massavernietigingswapens gebruiken op een plek waar zijn eigen troepen zijn geconcentreerd? De opmerkingen van politici in het Westen een andere landen beledigen het gezonde verstand... het is nonsens.'

    Dozen met Nederlandse tekst bij rebellen

    De Syrische staatstelevisie berichtte dat er in rebellentunnels in Jobar vaten met chemische wapens zijn gevonden. Op deze vaten zou de tekst 'gefabriceerd in Saudi Arabië' staan. Ook zouden er verpakkingen met tegengif zijn aangetroffen. Deze zouden afkomstig zijn van een Duits-Qataarse medicijnfabrikant (4). Op dozen met beschermingskleding staat behalve 'Made in USA' ook een Nederlandse tekst, wat bewijs is dat deze goederen door het Westen aan de rebellen zijn geleverd (5*).

    Rusland: 'Meer marineschepen om agressie te voorkomen'

    Zijn bondgenoten in Moskou blijven achter Assad staan. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei dat hij zeer bezorgd is over mogelijke Amerikaanse militaire actie tegen Syrië. Volgens oud-generaal Leonid Iwaschow zal Rusland 'om verdere agressie te voorkomen' meer marineschepen naar de Middellandse Zee sturen. Met de levering van moderne Russische wapensystemen aan Syrië moet een Westerse aanval worden voorkomen. (3)

    Xander

     

    (1)DEBKA
    (2) Ynet News
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Ria Novosti
    (5) Russia Today (* met dank aan een lezer)

     

    III SLOT

    Welke komedie wordt hier eigenlijk opgevoerd? Een deel van onze gazetten koplettert dat de UNO-waarnemeers begeleid door eenheden van het Syriuscghe Leger beschoten weerd door sluipschutters’, voor een ander deel, de VRT op kop, wordt dat geewoon ‘beschoten’.

    Zelfs het grootste kalf weet nu van waar de wind komt. Daar staat de Zwarte Satan dan, helemaal uit Amerika gekomen om de moslimbroederschap een zetje omhoog te geven.

    Of het de Arabieren zal tegen houden? Zwanst naanie, hé! Herbekijk gewoon het filmpje hierboven, en overweeg wanneer het onze beurt zal zijn, zelfs al rijden wij niet met zware trucks door de woestijn….

    Hoe onze Noorderburen dàt zullen uitleggen tegen hun Moeke, is een ander verhaal. Hallo Geert Wilders : als U nu kort op de bal speelt, maakt Morgen Uw land geen deel meer uit van de Euro-landen. Wilt U, als U eenmaal in dat Paradijs bent, ons, Uw nederige dienaars gedenken? Stuur ons een Afdeling Bereden Friese Ruiters (!) en wij kegelen ze ook omver bij ons. Stuur vooral geen geld, want onze wraak voor 1830 ligt uit de frigo nu al als een rottende  Camembert volop in de zomerzon.

    *

    Dit tweede bericht vandaag over datzelfde Syrië maakt geen gewag meer van Italië. Zou het kunnen dat de Euro-fanaten in Rome bakzeil hebben gehaald, en dat Berlusconi weer de maat zal slaan? Die is onder dwang fameus op zijn bek gegaan in de oorlog van het Westen tegen Libië, met zijn vriend in Tripoli, en zegt die nu waarschijnlijk ‘non bis in idem’….. Met alle Chinezen, maar niet met den dezen…..

    Maar zolang Van Rampaai en Barbarosso op post blijven, kan niemand gerust slapen. Zou er nergens geen klein beetje SARIN te koop staan op het Internet? Komaan, jongens, niet dringen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    26-08-2013, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1470 - HET SPEL ZIT OP DE WAGEN

    .

    Maandag 26 augustus

    Zon 6u47-20u40

    H Alexander van Bergamo

    .

    1470 - HET SPEL ZIT OP DE WAGEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Het zullen wel niet de laatste zijn. Maar eigenlijk zitten er nu gelijktijdig ineens twee spelletjes op de wagen. Het eerste, dat van de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd, zat er al een heel tijdeke aan te komen, maar voor het tweede wordt de dans geleid door de Zwarte Amerikaanse Duivel. Wij, Vlamingen vechten voor ons eigen land, maar in het Midden Oosten wordt er gevochten voor andermans land, liefst zo ver mogelijk van het eigen land.

    De Amerikaanse Bevolking zal dus weer spektakel-op-afstand krijgen. En wij, in Europa, de last, zoals gewoonlijk. Maar als het dan toch over het Islamitisch Oosten moet gaan, kan er nu misschien meteen werk gemaakt worden van de totale Europese ‘Reconquista’, d.i. het terugdraaien van de invasie-klok? Er moet daar toch plaats zijn vrijgekomen, als de bevolking er zichzelf bijna heeft uitgemoord?

    .

    II MIDDEN

    'Eerste Westerse aanval op Syrië nabij'; Oorlogsalarm Russische strijdmacht

    *

     

    Syrische minister Informatie: 'Massa vlammen die Midden Oosten in brand zal zetten als Westen ons aanvalt' - Israël zet zich schrap voor vergeldingsaanvallen - Premier Netanyahu: 'Israël houdt vinger aan de trekker'

    Vier Amerikaanse torpedojagers zijn naar de wateren voor Syrië opgestoomd en liggen klaar om Tomahawk kruisraketten te lanceren.

    Onder leiding van de VS neemt de Westerse-Arabische coalitie sinds gisterenavond actie om de eerste daadwerkelijke militaire aanval op Syrië uit te kunnen voeren. Deze aanval, mogelijk uitgevoerd met kruisraketten die worden gelanceerd vanaf marineschepen, zou het begin kunnen zijn van een militaire campagne die de regering van president Assad ten val moet brengen. De Russische strijdmacht in de regio heeft daarom het oorlogsalarm afgekondigd.

    Het 40 minuten durende telefoongesprek tussen president Obama en de Britse premier David Cameron is de sterkste indicatie dat militair ingrijpen nabij is. Obama zou inmiddels overtuigd zijn dat deze interventie buiten de VN-Veiligheidsraad om moet worden uitgevoerd.

    Amerikaanse marineschepen klaar om kruisraketten te lanceren

    Commandanten van de Amerikaanse, Britse, Saudische, Qataarse, Turkse, Franse, Italiaanse en Canadese strijdkrachten komen vandaag in de Jordaanse hoofdstad Amman bijeen om onder leiding van stafchef generaal Martin Dempsey de aanvalsplannen te coördineren. Gisterenavond voeren vier Amerikaanse torpedojagers richting de Syrische kust, klaar om op bevel hun Tomahawk kruisraketten te lanceren richting bijvoorbeeld de chemische wapenopslagplaatsen van het Syrische leger

    Israël zet zich schrap voor vergeldingsaanvallen

    Israëlische officials benadrukken weliswaar dat de Joodse staat niet betrokken is en wil raken in het Syrische conflict, maar achter de schermen zetten de strijdkrachten en inlichtingendiensten zich schrap voor eventuele Syrische vergeldingsaanvallen met raketten. Ook Jordanië en Turkije dreigen dan het doelwit te zijn. Tevens wordt rekening houden met een explosie van terreuraanvallen.

    De Israëlische premier Netanyahu zei vandaag dat de 'vreselijke en misdadige' toestand in Syrië niet kan voortduren. De ontwikkelingen in Syrië worden volgens hem nauwlettend in de gaten houden, en 'indien nodig houden wij onze vinger aan de trekker' (5).

    'Massa vlammen zal Midden Oosten in brand steken'

    De Syrische minister van Informatie Omran al-Zoubi verklaarde gisteren op TV dat de regering niet verantwoordelijk is voor de chemische aanval afgelopen woensdag, en dreigde dat als Syrië van buitenaf wordt aangevallen, 'een massa vlammen het Midden Oosten in brand zal steken'. De Syrische staatstelevisie berichtte tevens dat soldaten van het regeringsleger 'chemische stoffen'  in rebellentunnels in een buitenwijk van het stadje Jobar zijn tegengekomen. Sommige soldaten zouden zijn overweldigd door de dampen (3).

    'Sluitend bewijs chemische aanval onmogelijk'

    Volgens Israëlische inlichtingenexperts is het onmogelijk sluitend bewijs te krijgen wie er chemische wapens tegen een wijk in Damascus heeft gebruikt, omdat de gebruikte granaten slechts kleine hoeveelheden saringas bevatten, die waren vermengd met een grote hoeveelheid stoffen die tegen relschoppers worden gebruikt (zoals traangas). Deze formule zou in Iran zijn ontwikkeld om het gebruik van chemische wapens te verhullen. (1)

    Iran waarschuwt VS; Oorlogsalarm Russische strijdmacht

    Iran heeft zich inmiddels ook met de situatie bemoeid. Generaal Massou Jazayeri, de vice-stafchef van de strijdkrachten, zei dat het overschrijden van de Syrische rode lijn -buitenlandse interventie- 'ernstige gevolgen voor het Witte Huis' zal hebben. (2)

    Ook in Moskou wordt serieus rekening gehouden met een escalatie naar een grootschalig militair conflict. De Russische Middellandse- en Zwarte Zee-vlooteenheden en snelle interventietroepen in zuid en centraal Rusland zijn daarom in oorlogsparaatheid gebracht. 

     Xander

     

    III SLOT

    Bij de oorlog in Irak hoorden we boven onze hoofden dag en nacht het gebrul van straaljagers van en naar het dichtbij gelegen militaire vliegveld in de provincie hoofdstad. Wat het nu wordt, moeten we nog afwachten, maar ik lees dat Italië meegezogen wordt om samen met de Grootste Crimineel aller Tijden (Obama) om Damascus, de hoofdstad van een vrij en onafhankelijk land, op de knieën te dwingen. Italië doet dat (opdracht van Bruxellabad?) samen met wereldmacht François Hollande. Die loopt wel op zijn laatste loodjes, maar op Franse grootsheid staat geen maat.

    Ik zie zò in de Italiaanse gazetten, de populariteit van Il Cavaliere stijgen, want nu zien de Italianen met Letta of met Monti, marionetten van Bruxellabad, de kruisweg van de tijd van Mussolini terugkeren. Oorlog en ondergang….. Liever een blode Gianni (Jan) dan een dode Gianni…

    *

    Waarvoor de islam-non beschaving staat, wordt met de dag duidelijker. Bij E.J. Bron staat een toekomstbeeld daarvan. Trucks in de woestijn worden gestopt door haat- en baardmannen met echte schietawzeertjes, en de 3 chauffeurs worden na een paar minuten schijnverhoor, doodsimpel (!) met schokjes afgeknald en hun trucks in brand gezet. Allah Akbar, da’s zeker!

    Voor wie het spektakel met eigen ogen wil meemaken :

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    O Ja. Over de toestand hier te lande : als da nog lang duurt, zal ’t rap gedaan zijn. Il Cavaliere speelt het spel blijkbaar een beetje te hard, want voor mensen met een talenknobbel, vandaag deze kop in de gazetten.

    Letta: "Far cadere il governo sarebbe follia"

    Laat ons hopen dat er alleen met de vuisten op de tafels wordt geklopt, of net als bij ons, dat het bij…. Woorden blijft. Laat het schieten AUB het voorrecht zijn van de Yankees en de haatbaarden, liefst zo ver mogelijk van ons af.

    Als Flaminganten hebben wij genoeg aan eenmaal ’s jaars onze zonden te gaan biechten in de IJzervlakte. Geen kat, buiten wij-zelf, die er aandacht aan besteedt! Wat wil zeggen, dat de kleurpartijen met de daver op het lijf zitten. Allen samen halen ze straks geen 25% meer. Wat wil zeggen, dat ze in hoofdzaak stemmen halen bij hun eigen postjespakkers die teren op hun partij-kaart.

    *

    En dan is er nog Koning Houten Klaas met zijn Regering van 12 stielen en 13 ongelukken. Hun huiswerk (begroting ’13 en ’14, de 6de Staatshervorming, de top-beoemingen, enz) geraakt maar niet af. Het elfendertigste Waalse ‘Plan Marshall’ is weer platgereden, en op Francorchamps (Spa) werden er gisteren weer enkele tientallen miljoenen verlies bij elkaar gereden. Allemaal geen erg, zolang die ‘sale Flamins maar geld in ’t laadje brengen. Et vivan den Belziek, vivan!

    *

    Als er een God van de Rechtvaardigheid bestaat, zou ik zeggen “Laat ze maar komen”. De tijd is er rijp voor. Als dat kindeke gisteren in Steenstraete gemaakt werd, dan is het voldragen tegen 25 Mei 2014.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     

     





    26-08-2013, 13:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!