MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1484 - WAT DE MEDIA ONS NIET ZEGGEN OVER SYRIË, MAAR OPZETTELIJK VERZWIJGEN

    .

    1484 - WAT DE MEDIA ONS NIET ZEGGEN OVER SYRIË, MAAR OPZETTELIJK VERZWIJGEN

    .

    OOk die man ‘had a dream’….

     Pablo Picasso was in 1937 de man van de Geuernica.

    *

    I) INLEIDING

    U heeft er waarschijnlijk ook op gelet : Assad is een beul en ‘onze jongens’ zijn gaan helpen om hem te verdrijven. Ineens is Fluppe beter als koning dan als prins. Di Jeanetto is, echt waar, iedere dag meer en meer geliefd door de Vlamingen : we hebben in geen jaren nog zo ne goeie gehad. De Rode Duivels zijn nog nooit zo goed geweest en zelfs de Gebroeders Borlé doen van zich spreken. Heel het Land ademt eendracht uit. En kijk, daar nemen de Niveanen onder leiding van Nonkel Siegfried loge-soldaat Bracke, de gewezen VRT-coryfee, een bocht van 180° : le nouveaul CVP est arrivé.

    Gelukkig was http://blog.seniorennet.be/polkun/ daar om het leed te leningen. Onze zo geprezen ‘straalverbinding’ met de cyber-wereld is weer eens van streek en de meeste van mijn vaste leveranciers van nieuws vertonnen enkel dat overbekende draai-wijzertje dat draait en draait om zot van te worden, maar niets lost. Error 404. Bandbreedte overschreven, enz….

    Atmosferische omstandigheden, of klootzakkerij van Uncle Sam die aan de knoppen van zijn eigen satellieten zit te prutsen?

    Ik vrees dat het verder te moeten zoeken. De Darwin-isten geven niet thuis, dus moet ik het Hoger zoeken. Energie-uitbarstingen op de zon? Man, Man, Man! Zelfs het Universum komt in opstand!

    *

    De ergste aanval door de islam sinds de Middeleeuwen? Is er nog iemand die daaraan twijfelt? We staan zo goed als voor voldongen feiten, want in elk straatje in elke stad of elk dorp, huizen hun vooruitgeschoven verkenners. Deze militaire tactiek is zo oud als de straat en heet infiltratie. Een beetje zoals Moeder de Vrouw met een vork in de patatjes prikt om te voelen of ze gaar zijn.

    Daarom is onderstaand vraaggesprek met een Syrische ervarings-deskundige zeer verhelderend. Ik acht het mijn Christelijke burgerplicht daar zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan te geven. Want de vijand is onder ons en wacht alleen het juiste moment af.

    Het tegen-vergif? De juiste stem op 25 Mei 2014 voor de partij die samen met gelijkgezinden uit andere landen, de Europese Reconquista steunt.

    .

    II MIDDEN

    Interview met Souheil Sneij, voorzitter Christelijke Syrische gemeenschap

    *

     

    Souheil Sneij, voorzitter Christelijke Syrische Gemeenschap in ons land : “Wat vandaag in Syrië met de Christenen gebeurt, gebeurt  morgen met de Vlamingen in Antwerpen”.

    Souheil Sneij is een moedig man.  Samen met zijn familie kwam hij 30 jaar geleden naar Antwerpen als diamantair.  Hij woonde in Berchem maar verhuisde een aantal jaren geleden naar Brussel.  Als voorzitter van de Syrische Christelijke Gemeenschap neemt hij geen blad voor de mond over de politieke situatie in Syrië maar ook in ons land.  De parallellen die hij trekt zijn overigens meer dan terecht …

     

     Vraag : Je woont al verschillende decennia in ons land maar je hebt nog veel banden met Syrië.  Hoe is de situatie in Syrië ?

     

    Soeheil Sneij : “Zelf hebben we 30 jaar geleden Syrië verlaten omdat ik als diamanthandelaar vooral vanuit Antwerpen actief was.  Zowel mijn broer als ikzelf wonen al geruime tijd in België. Ik ken Antwerpen en Brussel dan ook bijzonder  goed.  Mijn familie baat in Damascus al meer dan 60 jaar een apotheek uit.  Helaas kunnen we niet anders dan de apotheek van mijn vader en grootvader omwille van veiligheidsredenen sluiten. “

     

    Vraag : je kiest als Syrische Christene openlijk voor de kant van Assad. Waarom ?

     

    Souheil Sneij: “Assad heeft ervoor gezorgd dat Syrië een seculier land is geworden.  Christen, Druzen, Alawieten, Soennieten, … iedereen leefde er in harmonie samen omdat de islam niet de staatsgodsdienst was en er een scheiding tussen Kerk en Staat bestond.  De meeste landen in het Midden-Oosten hebben een islamitische dictatuur.  Syrië is dat niet dankzij Assad.  Vergeet ook niet dat Syrië altijd een bijzonder welvarend land is geweest.  De gezondheidszorg is er de beste van de regio.  Er is gratis kwaliteitsonderwijs voor iedereen en het sociaal zekerheidssysteem kan vergeleken worden met dat van Europese landen en biedt opvang voor de sociale zwakkeren.  Al die sociale en andere verworvenheden worden nu op de helling gezet.  Uiteraard was er een democratiseringsproces in Syrië nodig.  Maar dat proces werd door de ‘Baath’-partij van Assad zelf al geruime tijd geleden op gang gebracht. “

     

    Vraag : Hoe is de situatie van de Christelijke minderheid in Syrië op dit moment ?

     

    Souheil Sneij : “Syrië telt ongeveer 12% Christenen.  In totaal zijn er meer dan 2 miljoen Christenen in Syrië.  Dat blijkt het zogenaamde ‘Christelijke’ Europa te vergeten.  Indien Assad valt en  Jabhat al-Nusra  – de radicale Soennitische islamietenbeweging gelinkt aan Al-Qaida – krijgt het voor het zeggen kan de Christelijke Gemeenschap in Syrië het wel vergeten.   Ofwel moeten ze het land verlaten ofwel worden ze vermoord.  Jabhat al-Nusra  vervolgt nu reeds Christenen in de gebieden waar ze het voor het zeggen hebben.  Christelijke priesters worden ontvoerd en/of vermoord, kerken worden geplunderd en vernield; christenen worden vernederd, verkracht en vervolgd …  vergeet nooit dat Syrië de bakermat van het Christendom is.  Heel wat heiligdommen liggen op Syrisch grondgebied. Al deze heilige plaatsen zullen met de grond gelijk gemaakt worden indien de islamieten het voor het zeggen krijgen.”

     

     Vraag : Wat is je mening over de houding van Europa en de Verenigde Staten in dit conflict ?

     

    Souheil Sneij : “Europa is zoals altijd de vazal van Amerika en Amerika wordt blijkbaar gedirigeerd vanuit de oliestaten Qatar en Saoedi-Arabië.  Obama is de marionet van de soennieten.  Straf want in Syrië dreigt nu het radicale Jabhat al-Nusra  – gelinkt aan Al Qaida – aan de macht te komen.  Uitgerekend diegenen die Amerika op 9/11 zoveel leed berokkend hebben zijn vandaag de bondgenoten van de Verenigde Staten.  Onbegrijpelijk !  Hetzelfde scenario als Irak dreigt zich in Syrië voor te doen.  In Irak waren de Verenigde Staten verantwoordelijk voor meer dan 1 miljoen doden.  Onder het mom van de aanwezigheid van massavernietigingswapens vielen de Verenigde Staten Irak aan.  De massavernietigingswapens zijn nooit gevonden.  Omdat ze eenvoudigweg nooit hebben bestaan.  Nu zijn het zgn. gifgasaanvallen en het gebruik van chemische wapens die het alibi moeten vormen om Syrië aan te vallen.  Waarom zou Assad  in hemelsnaam chemische wapens inzetten terwijl hij weet dat dit het ideale alibi vormt voor de Verenigde Staten en Groot-Brittanië om Syrië aan te vallen.  Assad is aan de winnende hand, de rebellen zitten militair in de verdrukking.  Het zou wel heel erg dom zijn van Assad om Obama op deze manier te provoceren.   Neen, Obama heeft gewoon een stok gevonden om de hond te slaan.  Obama is zelf een moslim wiens geheime agenda er in bestaat om vele eeuwen Christelijke beschaving in Syrië weg te vegen. Wat Europa bezielt om permanent als vazal van de Verenigde Staten en aan het handje van Obama te lopen, begrijp ik niet.  Op deze manier vernietigt Europa zichzelf…”

     

    Vraag : Kan Assad een militaire aanval van de USA-GB overleven ?

     

    Souheil Sneij : “Alles hangt af van de omstandigheden.  Als het een vergeldingsactie is waarbij enkele militaire doelwitten gebombardeerd worden dan ben ik ervan overtuigd dat het Assad-regime hier sterker uitkomt.  De kans is echter groot dat de vergeldingsactie- wellicht een bombardement met jachtvliegtuigen – slechts het startsein is voor het zgn. verzet om een nieuw offensief te beginnen.  Het wordt hoe dan ook een slachtpartij op grote schaal.  Met alle gevolgen van dien voor de Christelijke en andere minderheden in Syrië. Europa moet zich echter niet teveel illusies maken. Wat vandaag gebeurt in Syrië gebeurt morgen in Europa.  Wie de radicale islam omarmt moet bijzonder goed beseffen dat ze een adder aan hun borst koesteren.  Ik heb vele jaren zonder enig probleem in Damascus en elders in Syrië samengeleefd met moslims.  Nooit was er een probleem tot wanneer de radicalen het voor het zeggen kregen.  Antwerpen, Brussel, Parijs, Berlijn, … kunnen een nieuw Damascus worden in de toekomst. Als Syrische Christene weet ik waar de radicale islam toe in staat is. Ik kan alleen maar waarschuwen.”

     

    Vraag : Slotconclusie ?

     

    Souheil Sneij : “We moeten als Christenen durven vechten voor onze overtuiging. De armen laten zakken en laf toekijken – of erger nog – onthou dat een lafaard honderd keer per dag sterft terwijl een moedig man slechts één keer sterft maar dan eervol.”

     

    Geplaatst door:

     

    E.J. Bron

    *

    III SLOT

    Zaterdag middag. De stilte voor de storm.

    Dat er een gif-aanval heeft plaats gevonden staat vast. De schuldigen moeten gestraft worden. Iedereen kent ze.

    Mis Poes! Zegt de Amerikaanse Geheime Dienst.  Wij weten beter. Omdat wij altijd en overal beter weten.

    Waarom? Daarom!

    *

    Maar o lala…. Horen wij daar de Russische Beer grommen? Dat de USA op zijn tandvlees zit?! Et alros? En wat gaat er om achter die gesloten Chinese gezichten?

    *

    De klok tikt uitdrukkelijker dan ooit. De Rode Lijn is overschreden, de verkeerden zullen boeten en wij zullen het geweten hebben.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!