MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2934

    ***

    Zondag 11 oktober

    Zon 7u58-19u00

    Sint-Gommaar

    Treedt Sint-Gummarus met droogte in,
    de winter zal nat zijn vanaf het begin

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ik, Digitalia, zie het U al bijna denken. Weeral breed uitgesmeerd, een tekst die hij elders heeft opgeraapt. U moogt dat gerust denken, want het is waar. Iedereen weet zelfs die teksten ook staan. Die zijn niet, zoals de Verkochte Pers, uit de lucht gegrepen en met wat lucht erbij neergeschreven, gedrukt en voor veel geld verkocht. Neen, in al die kosteloos verspreide teksten worden altijd alle bronnen vermeld, zodat alles kan gecontroleerd en hergecontroleerd worden. Ik ben met deze verspreidingj in de hoogste hemel, vooral dat ik een eindje een tipje van de vlag van die collega mag vasthouden. ‘Linken’ inbouwen zijn mij veel te vluchtig, want dat geval dat daar hangt in ‘the cloouds’ zal op zekere dag wel ontploffen. Of in de ruimte in botsing komen met die andere 14.000 gevallen die daar nutteloos hangen rondjes te draaien. Of in het meest logische geval, dat de FBI die de stekker uittrekt, zodat we maar de RT moeten in huis halen, de Télé Ruski.

    Opgeslagen op de vaste schijf, of op een paar ‘sticks’ die, beter dan ikzelf, de eeuwigheid zouden (kunnen) trotseren….

    Met die Dame (hieronder) in zak en as in haar wachtkamer voel ik, net als de meeste mensen, natuurlijk mee. Iedereen, buiten Almacy & Cie, want die zien dat zelfs zeer graag. Wat ik in haar geval (van heel ver) van harte toewens. Toch kan ik die Dame niet helemaal volgen. Ze redeneert precies alsof dat al voor altijd vastgelegd is, dat wij hier zo’n hartevreters zullen blijven gedogen.

    An hebben wij binnen afzienbare tijd overal hetzelfde voor. Die soort loopt ons proefondervindelijk letterlijk van de voeten, zelfs al lopen we met een witte gaanstok.

    Maar opgepast; niet verder vertellen, anders riskeert Digitalia een procesverbaal voor racisme, boven op een ferme GASboete waarvoor hij zijn laatste centjes zou moeten neertellen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De gluurder in de wachtkamer

    *

    Vandaag in de wachtkamer van mijn huisarts zag ik bij het binnenkomen al een buitenlandse man op de stoel zitten, iets tussen een Indiër en een Pakistaan, ca. 50-60 jaar oud. Eerst dacht ik nog: “Het zal wel loslopen!” en ging dus bij hem in de wachtkamer zitten. Er bevond zich daar samen met ons nog steeds een andere persoon, dus zat ik Godzijdank niet alleen met hem, wat ik nóg onaangenamer gevonden zou hebben. Vanaf het moment dat ik de wachtkamer betrad, gaapte hij mij onverbloemd aan, of, beter gezegd, hij staarde naar me. Normaal gesproken houdt dat binnen een paar seconden op, maar bij deze man niet. Na 30 minuten staarde hij me nog steeds aan, zonder ook maar één keer naar iets anders te kijken, tot ik er genoeg van kreeg.

    Ik draaide mij rechtstreeks naar hem toe en staarde precies zo naar hem terug. Minstens vanaf dat moment zou elk min of meer normaal mens weggekeken hebben, maar hij staarde mij onveranderd verder aan. Stel je toch eens zo’n brutaliteit voor! Hij had niet het geringste fatsoen om mij tenminste dán met rust te laten en eindelijk weg te kijken! Pas toen ik hem zenuwachtig vroeg: “Is er iets?” Daarop kon hij niet anders meer en mompelde slechts iets als: “Nee.” Waarop ik nog zei: “Omdat U mij de hele tijd zo aanstaart.” Pas tóen staarde hij me niet meer aan. Wat na 30 minuten ook de hoogste tijd werd. Toen was ík de baas in deze wachtkamer en was het voor hem pijnlijk om daar nog zo lang te moeten zitten. Ook toen we alleen waren in de wachtkamer. Zodra hij ook maar even aanstalten maakte om naar mij te kijken, keek ik al vanuit mijn ooghoeken naar hem terug. Dus durfde hij niet echt meer.

    Alleen toen hij na het bezoek aan de arts zijn jas ophaalde, staarde hij in de wachtkamer nog eens kort naar me, maar ik staarde precies zo terug. Zoiets vrouwen verachtend als deze, achteraf bekeken, respectloze begluurderij is mij in 50 jaar met een Duitse man nog niet overkomen. Geen enkele Duitse man heeft mij tot nu toe in een wachtkamer dermate onbeschoft en lang aangestaard. Dat komt doordat de Duitse mannen een zeker respect en een zeker ontzag voor vrouwen hebben, terwijl veel buitenlanders, die uit door mannen gedomineerde landen komen, geen enkele opvoeding en maatstaf met betrekking tot het juiste gedrag tegenover vrouwen bijgebracht is. Deze mannen worden niet goed opgevoed, omdat hun moeders door het geweld van hun vaders te zwak zijn om hen het nodige fatsoen voor het vrouwelijk element op hun levenspad mee te geven.

     

    Deze mannen leren van jongs af aan in hun samenleving en in hun familie dat ze geen enkele achting en geen enkel respect tegenover vrouwen hoeven te tonen, omdat hun vader en alle mannelijke familieleden en kennissen dat ook niet hebben. Ze krijgen vrouwen door geweld, zoals door een gedwongen huwelijk, een verkrachting, of doordat zij de middelen daartoe dusdanig beperken, dat de vrouwen zich om te overleven moeten prostitueren. Mannen uit dergelijke vrouwen verachtende gebieden op deze aarde stromen thans bij miljoenen naar Duitsland en Duitse vrouwen worden daardoor steeds meer met deze vrouwen verachtende mannen en hun vrouwen verachtende manieren van doen geconfronteerd.

     

    Voor déze mannen heeft de Duitse regering geld, voor déze “vluchtelingen,” die geen vluchtelingen zijn. Echter: Níet voor de vreedzame jonge mannen uit Duitsland, die het overleven steeds moeilijker gemaakt wordt. Deze regering is zodoende vrouwen verachtend tot op het bot, aangezien zij zulke mannen door middel van belastinggeld in Duitsland laat neerstrijken. Deze regering geeft geen donder om haar oorspronkelijke vrouwelijke bevolking. Ze weet heel goed dat ze daardoor het geweld tegen vrouwen in Duitsland bevordert als ze dit land door mannen uit de grondigste vrouwen verachtende gebieden op deze aarde laat overspoelen.

    Ze weet dat de vrouwen, kinderen én de vreedzame Duitse mannen daar onder zullen lijden en desondanks bevordert ze de overspoeling van Duitsland met deze uiterst ongecultiveerde, vrouwen verachtende en van geweld doordrenkte mannen uit de meest ongecultiveerde, vrouwen verachtende en van geweld doordrenkte gebieden op deze aarde.

    ron:
    http://petraraab.blogspot.nl
    Auteur: Petra Raab

    Vertaald uit het Duits door:
    Theresa Geissler
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    *

    O Ja, ik ben heel mijn lange leven altijd zeer praktisch aanhlegd geweest. Als het regende, had ik gewoonlijk als een der eersten een regenscherm open.

    Dat is maar bij manier van spreken, want zo had ik graag geweten hoeveel elk van die drie patiënten bij deze Doktor betaald had. De twee specimen van het Blanke Ras waarschijnlijk de volle pot, en die gluurder helemaal niets, want daar op kosten van het plaatselijk OCMW.

    Maar of er geen beterschap op komst is?

    Daarvoor verwijs ik naar mijn volgende ‘bijdrage’, hoe Oostenrijkse ouders de raad krijgen hun dochters niet meer alleen op straat te laten te voet naar school gaan..

    Daarna krijgt U in een een tweede volgende bijdrage, Marine La Plume in beeld, die als een furie in het EU-Parlement, la Märkelina en François Het n Hollanderke te lijf gaat. Zodanig, dat op de achtergrond zelfs ons bloedeigen brulbeest Verhofstadt in beeld springt. Die valt zelfs een beetje teveel op om goed te zijn voor osn aller imago…..

    Een bles en snorretje zouden hem niet beter kun nen typeren.

    PS

    Ik sukkel nu zowat 15 jaar regelmatig in en uit het UZ Antwerpen in Edegem, Afdeling Oog Chirurgie. Wat wij daar in al die jaren in de wachtzaal met ‘blijvelingen’ hebben meegemaakt, gelooft geen mens.Zodanig, dat hier bij deze ‘het verpleeg’ en de eigen ‘Security’ daar voorgedragen worden voor de Gouden Medaille voor Moed en Zelfopoffering.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    11-10-2015, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2933

    *

    .

    .

    *

    Ter herinnering: bij de Eerste Kruistocht

    .

    Behaalden de Vlaams Ridders een onsterfelijke roem. In 1302 was dat het Vlaamse volksleger. In 1798 waren dat de Vlaamse boerenzonen in de Boerenkrijg.

    Maar dat is allemaal al zo lang geleden…

    *

    INLEIDING

    Het daghet in den Oosten….. En zie, de pietrolpompers zijn op de lange tenen getrapt.

    Zouden die soms mijn blogske lezen, of hebben die meer gezond verstand in dan we tot hiertoe dachten? Hoe langer ze wachten, hoe meer ze denken dat de wereldopinie (om nog maar daaraan te denken) in hun nadeel zal uitvallen. En dan verliezen ze hun OPEC-leidersplaats inde prijszetting van de pietrol. En dat is, buiten het woestijnzand, het enige wat ze hebben om er handel mee te kunnen drijven…. Dus nemen ze de vlucht vooruit, in de hoop aan hun roeping te ontsnappen om de hele wereld in brand te zetten. De moed der wanhoop dus. Want ze zien, net als wij, het einde van de Islammerij. Ja, zelfs de zwarte aarde waar eens Mekka en Medina lagen te blinken in de zon. Zodat na verloop van tijd, iedereen nog alleen de namen kent, maar niet eens meer weet, net zoals met Sodoma en Gomorha, waar ze ooit lagen. Die twee steden, zegt de Bijbel, werden als door ‘de adem Gods’ getroffen, een omschrijving die best zou passen op het lot dat Hiroshima en Nagasaki ooit trof.

    Wj in Europa, en vooral het protserige Amerika, hoe wij het er zouden van af brengen? Laat ons daar niet aan denken, en hopen dat wij in de Nederlanden, de vriend van de Russen zullen kunnen blijven. Desnoods roepen wij er de Gedachtenis van Alexander de Grote bij, die in de tijd der Tsaren, van uit Amsterdam heel Rusland heeft leren varen….

    En dat is geen loze bewering, want de sporen daarvan zijn tot op de huidige dag terug te vinden in de Russische scheepstermen…..

    Misschien, heel misschien, herinnert zich nog iemand in Sint Petersburg, dat wij Vlamingen ooit een wereldberoemde textielnijverheid hadden, en werken die mee om de terug tot leven te wekken…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Saoedi-Arabië roept “Heilige Oorlog” tegen Rusland uit

    *

    Rusland zou met het ingrijpen in Syrië een “christelijke kruistocht” uitvoeren. Daarom roepen tientallen vooraanstaande geestelijken uit Saoedi-Arabië tot een “Heilige Oorlog” tegen Rusland op.

     

    Omdat Rusland in Syrië een “christelijke kruistocht” uitvoert, roepen tientallen bekende Saoedische geestelijken op tot de “Heilige Oorlog” tegen het land. De groep clerici richt zich vooral tot de soennitische extremisten om “iedere morele, materiële, politieke en militaire” ondersteuning voor de “Heilige Oorlog” en dus tegen de Syrische regering en haar bondgenoten uit Iran en Rusland, zoals “Reuters” uit het pamflet citeert. Saoedi-Arabië is een radicaalislamitische monarchie, waarin het wahabismede staatsreligie is. Het woord van de geestelijken bezit daarom een quasi officieel karakter.

     

    “De heilige strijders van Syrië verdedigen de hele islamitische natie. Vertrouw ze en ondersteun ze – want als zij overwonnen worden, Allah beware, zal het ene soennitische land na het andere vallen”, staat er verder in de verklaring van de 53 geestelijken.

    Binnen het Saoedische koningshuis is sprake van een machtsstrijd tussen de generaties, zei Ali Alyami, de oprichter van het “Centrum voor Democratie en Mensenrechten in Saoedi-Arabië” in een interview. De huidige koning Salman benoemt vertrouwelingen op belangrijke posities.

    Rusland is vorige week begonnen met luchtaanvallen op de Syrische oppositie. In de verklaring van de clerici wordt deze stap vergeleken met de invasie van de Sovjets in Afghanistan in het jaar 1980.

     

    Vladimir Poetin heeft het moment van zijn ingrijpen in Syrië heel slim gekozen: de machtsstrijd bij de Saoedi´s heeft ertoe geleid dat het koninkrijk instabiel geworden is. Met een oorlog in Jemen, in strijd met het volkerenrecht, proberen de Saoedi´s hun invloed uit te breiden. Daarmee zijn hun militaire handelingsmogelijkheden beperkt. Rusland´s strategie om in het Midden-Oosten meer invloed te krijgen, bedreigt ook de OPEC: via haar hebben de Saoedi´s tot nu toe de olieprijs gecontroleerd.

    De NAVO wil als gevolg van het Russische offensief in Syrië troepen samentrekken in Turkije.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Niet dat Digitalia zich bovenmate verheugt over deze gang van zaken. Integendeel zelfs. Maar om hout binnen te hebben tegen ede winter, moet er gekapt en gezaagd worden. En daarbij vallen er splinters…

    Tja, de Muzelmannen zullen het moeten doen, met de wijsheden uit de Koran. Russsen en Chinezen zullen de hulp inroepen van de modern wetenschap en van allernieuwste technieken. Stel daarnaast de macht of de onmacht van de respectieve divisies, en U kent de uitslag. Dus zal weer ten overvloede de Taqiyya opduiken, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. In die zin zullen ze zelfs 5 x per dag de anussen van vooral de Joden willen likken, alsook van alle hen bedreigende blokken. Ze zullen zelfs hun eigen koppeensellers de kop afkappen, want die hebben de naam van Allah schromelijk misbruikt. Om zogezegd een IS Kalifaat op te richten waar ze zelf de enige harembezitters zouden geweest zijn.

    Nee, nee, Salem Aleukom, o Machtige Meester: wij kruipen weer in het stof. We leggen ons spontaan op de rug, de keel bloot, en reiken U ons kromzwaard, zodat U gerechtigheid kunt doen geschieden. We geven U zelfs onze mooiste vrouwen en ons meest blinkende goud, als U ons maar het leven laat.

    (Terzijde) Wacht maar, lelijke Ongelovige Hond, tot ge even de andere kant opkijkt, dan snijden we U in één haal de keel af. Wij kunnen niet anders, want wij zijn nu eenmaal zo gemaakt.

    *

    Allo? Ha Barackske, zijde gij dat, jong? En hoesist? Ja, met mien wok. Maar die ogen, hé, dat verbetert d’er niet op. Dadde gij met de poepers zit, jaak, ‘k ken ‘toord. ‘K zou ’t nog een beetje geloven. Neenik, jong, ikke en kan you niet help nie, z’n s’en hier m’n invalidegeld afgepakt sedert dat de handicapten zorgerieë ne Vlaamsche bevoegdheid is geworden. Den brief zat vanuchtend in de brievenbusse. Te groot inkomen, man. En t is begot het pensieontje van nen kleênen zelfstandigen en van ’n schoomeesterstje. We moeten wieder mô wa meer entwe rieme doen, kriegen we vor antword van die Mamzèl, want ze komm’n zieder nu al nie mê toê om ol die nieuwelingen nulder mule open t’oeden. En ‘k mochte me niet kwoad maken, zei z’ook nog dabie. Ze koste zie do wok nieten aan doene, zeize.….

    Neenik, Barackse, jong, ge goat gie joen pllanke moeten trekken. Allez, mercie voor ’t bellen, weie!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    10-10-2015, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2932

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Is dat nu louter toeval of de Goddelijke Voorzienigheid, zoals brave mensen vroeger zegden, dat waar ’s ochtens de zon opkomt, dat ook naar het begrip rechts verwijst? En zou daar ook de reden liggen, waarom er bij ons zo weinig Aardrijkskunde en Geschiedenis onderwezen wordt op school?

    Als dat zo zit, ziet de steile opgang in de peilingen van Ons Belang er goed uit. Waardoor de partij Vlaams Belang meteen herdoopt kan worden in…’Ons Belang’, de politieke beweging om ‘de anderen’ niet per definitie uit te sluiten, maar om in de eerste plaats voor ons eigen materieel en geestelijk welzijn te zorgen. U zorgt toch ook in de eerste plaats voor het eigen gezin, en niet de buren van heel Uw straat. Vooral niet als veel van die buren zo al leven van Uw belastinggeld, en wat meer is, de hele buurt, in afwachting dat de algemene terreur losbreekt, iedereen in angst doen leven.

    Oei! Dat was er een beetje over. Maar kan ik er aan doen, dat naarmate de Europese Verenigde Nazies ons dwingen om de ogen te sluiten, ze bij mij steeds verder opengaan? Met alle Chinezen dus, en voortaan ook met den dezen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    China verklaart de islam de totale oorlog

    China verklaart met het totaal verbieden van de ramadan, de hijab, moslimbaarden, openbare moslimgebeden en het verspreiden van de islamistische ideologie de totale oorlog aan de islam. En daarmee impliciet ook aan het Westen, dat nog altijd pal achter de islam blijft staan door het toelaten van miljoenen moslimmigranten tot Europa en het steunen van de islamitische terreuroorlog tegen de regering van Syrië.

    De Chinezen voeren een $ 4880,- hoge boete in voor iedereen die de islamitische ideologie verspreidt. Chinezen die iemand met een moslimbaard bij de autoriteiten aangeven krijgen een beloning van $ 8000,-. Bestaande islamitische halal-restaurants worden vanaf nu gedwongen om sigaretten en alcohol te verkopen.

    Mede door tal van terreuraanslagen is de haat tegen de islam in China zo groot geworden dat het land zijn enige vliegdekschip naar Syrië heeft gestuurd om de Russen bij te staan in hun strijd tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen, waarvan de grootsten door het Westen, Turkije en de Arabische Golfstaten worden ondersteund. De Chinezen overwegen ook om troepen naar Irak te sturen.

    Chinees leger krimpt juist in

     

    Sommige christenen zien in de komst van Rusland en China naar het Midden Oosten het begin van de vervulling van de ‘Gog uit Magog’ en ‘200 miljoen man’ profetieën uit de Bijbel. Een nadere beschouwing leert dat het werkelijke scenario er hoogstwaarschijnlijk anders zal uitzien.

     

    Zo heeft het Chinese leger ‘slechts’ 1,2 miljoen man en is onlangs aangekondigd dit aantal met enige honderdduizenden in te krimpen. Bovendien heeft China zich in zijn hele historie zelden of nooit agressief naar andere landen opgesteld. China werd gedwongen zich te verdedigen tegen het imperialistische Japan, waar hetzelfde nationalisme dat de Tweede Wereldoorlog in het Verre Oosten veroorzaakte aan een verontrustende comeback bezig is.

     

    200 miljoen moslims

     

    Het enige bestaande systeem dat wél 200 miljoen strijders op de been kan brengen is de islam. Dat is niet enkel vanwege het snel groeiende aantal moslims, maar vooral omdat de Koran vereist dat zelfs vrouwen, kinderen en ouderen de jihad voor Allah moeten strijden (Qur’an 9:41: Ga voorwaarts (in jihad), licht (=vrouwen, kinderen, ouderen) en zwaar (=jonge mannen), en strijdt met jezelf en je bezit in het pad van Allah).

     

    Het zijn de moslimlanden die al tientallen jaren lang aankondigen Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’ en zowel de Joodse staat Israël als het christendom te vernietigen. ISIS en andere terreurgroepen voeren een ware uitroeiingsoorlog tegen de christenen in het Midden Oosten. Daarom staat de verovering van Rome als symbool voor het christendom en het Westen net zo hoog op hun verlanglijstje.

     

    Samenwerking met Israël

     

    China is op allerlei terreinen juist nauwe samenwerking met Israël aangegaan. De Israëliërs hebben de Chinezen hoogwaardige (militaire) technologie geleverd; zo is het Chengdu J-10 gevechtsvliegtuig een kopie van de Israëlische Lavi, die begin jaren ’90 onder immense Amerikaanse druk door de regering in Jeruzalem werd geschrapt. Daarnaast zijn de ook modernste Russische drones uitgerust met door Israël geleverde technologie.

     

    Rollen omgedraaid

     

    In de in evangelische kringen breed geaccepteerde eindtijdtheologie zijn Rusland en China de ‘kwaadaardige’ legers die uit het noorden en oosten het Midden Oosten binnenvallen. In realiteit blijken het orthodox-christelijke Rusland en China zich juist tegen de islam, het Bijbelse ‘antichrist’ systeem, te keren, en staat het Westen met zijn aanhoudende steun voor de islam aan de verkeerde kant.

     

    Afgelopen week riepen 50 Saudische geestelijken op tot een oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland, en daarmee ook China. Saudi Arabië is lid van de Westerse coalitie met Turkije, die in Syrië, bondgenoot van Moskou, een bloederige burgeroorlog heeft veroorzaakt om met behulp van terreurgroepen zoals ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda president Assad af te zetten.

     

    Imperialisme Turkije bedreigt ook China

     

    Net als de Russen beschouwen de Chinezen het islamitische Turkije –NAVO lid- als een grote bedreiging. De Turkse president Erdogan en premier Davutoglu bezochten de Turks-Oeigoerische moslims in Xinjiang (Oost Turkistan), die zich willen afscheiden van China en een islamitische shariastaat willen oprichten. De relaties tussen China en Turkije zijn tevens verslechterd door de genocide die de Oeigoeren begonnen tegen de etnische Chinezen in Urumqi.

     

    ‘Magog’ etnisch en historisch niet Rusland

     

    De meeste Westerse Bijbeluitleggers blijken het dus volkomen bij het verkeerde eind te hebben. Rusland, het land dat eindelijk als eerste wereldmacht opstaat tegen de islam, werd en wordt nog steeds als de kwaadaardige heerser ‘Gog uit Magog’ afgeschilderd, terwijl de religie die de ‘ontkenning van de Vader en de Zoon’ –het enige in de Bijbel genoemde kenmerk van ‘antichrist’- in het hart van zijn theologie heeft opgenomen (sterker nog: waarin de christelijke erkenning van de Vader en de Zoon de grootst mogelijke godslastering is), vrijwel wordt genegeerd en door steeds meer kerken en christenen zelfs wordt omarmd.

     

    Ook historische feiten worden in deze theologie verdraaid; zo bevond ‘Magog’ zich ongeveer in het huidige Dagestan en Tsjetsjenië, twee Russische moslimrepublieken waar niet voor niets veel terroristen vandaan komen. Het noordelijke deel van het oude Magog ligt weliswaar inderdaad in het huidige Rusland, maar er is geen enkel historisch of etnisch bewijs dat de volken die daar toen woonden de voorouders van de huidige Russen zijn. Juist het tegendeel is het geval.

     

    Meschech en Tubal in Klein Azië / Turkije

     

    De in de Bijbel genoemde landen die aan de kant van Magog zullen vechten, Meschech en Tubal, zijn niet Moskou en Tobolsk. Dat zijn louter verzinsels van Westerse theologen die door geen enkele historicus worden ondersteund. Historici bevestigen daarentegen dat Meschech en Tubal resp. Mushki en Tubalani in het huidige Klein Azië (Turkije) zijn. De in de Bijbel genoemde Gog uit Magog’ coalitie bestaat in onze huidige tijd uitsluitend uit islamitische landen die zijn gecentreerd rond Turkije, wiens leiders al vaak het herstel van het Ottomaanse Rijk in 2023 –het Bijbelse 8e wereldrijk- hebben aangekondigd.

     

    De koningen uit het Oosten

     

    In Openbaring 16:10 staat hoe de rivier de Eufraat zal opdrogen zodat de weg wordt vrijgemaakt voor de koningen uit het oosten die 200 miljoen strijders op de been zullen brengen. ‘Koningen’ duidt op meerdere landen en naties, niet op één grote wereldmacht zoals China. En zoals we al zagen wordt het Chinese leger juist ingekrompen, terwijl de islam eenvoudig miljoenen gewone mensen –zowel man als vrouw, oud als jong- kan dwingen om met eenvoudige wapens –en desnoods alleen met hun lichamen- in de finale jihad het jodendom (Israël) en het christendom uit te roeien.

     

    De Europese landen zullen dan moeten besluiten aan welke kant ze willen staan. Blijven ze ‘antichrist’ islam steunen, dan dreigt voor hen dezelfde totale vernietiging die volgens de Bijbel alle legers en landen ten deel zal vallen die aan de kant van het echte Magog, Meschech en Tubal (het islamitische, herstelde Turks-Ottomaanse Rijk) zullen vechten.

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) Blindspotreport

    *

    UITLEIDING

    *

    Uieraard kunnen wij alleen maar met open mond staan gapen naar al deze maatregelen die de Muzelmannerij werkelijkl de adem doen afsnijden. Met alle gevolgen vandien. Maar in ieder geval moeten we toegeven, dat deze aanpak geen misverstanden toelaten. Wat daarbij ook positief overkomt, is dat die Muzels, mannen, vrouwen en kinderen, in hun eigen land mogen leven en sterven zoals zij zelf willen. Daar bemoeien de Chinezen, anders dan de Amerikanen, zich niet mee.

    Kortom, in plaats van de Turkey’s bij de Eeuropese Unie te betrekken, zou men er in Bruxellabad beter aan doen om de Chinezen en de Russen aan te trekken. Is geografisch een even grote vloek, maar het zou onze situatoe toch een beetje doen opklaren. In heel ons goeie ouwe Avondland, zou de zon dan de hele lange dag blijven schijnen.Misschien wel tot het Einde der Tijden…..

    En zouden we misschien (denk aan Japan) onzelf en onze economie van energie kunnen voorzien uit 100% hernieuwbare goedkope nucleaire energie. zo dat we af zijn van die stikende pietrol en de rest van die fossiele vervuilende brandstoffen.Ook ergens gelezen dat de landen van die pietroolpompers de ergste CO² vervuikers van de hele wereld zijn?

    Want is het trouwens niet zo, dat deze zo goed als leeg en uitgeput raken. Beter is het dus resoluut te gaan voor een grondige (en veilige) aanpak, net zoals de Chinezen de Islammerij aanpakken.

    *

    Binnen 2 dagen herdenen wij hier de Boerenkrijg (1798), de opstand tegen het toen opgedrongen regime, ook al uit het Zuiden. Het verezt van onze Vlaamse jongens, die streden ‘Voor Outer en Heerd’. D.w.z. voor ons Eigen Belang en de eigen voorvaderijke tradities, en tegen de Nieuwlichterij zonder God noch Gebod, maar met papieren geld (de Assignaten, een soort van IMF-avant-la-lettre), in plaats van goud- of zilverstukken.

    Gewoon even om het verband te leggen: het jaar 1798 was precies 9 jaar na de Franse Revolutie van 1789 en het is dus niet moeijlijk om het verband te zien. Met de EU gebeurt namelijk nu net hetzelfde.

    Geen wonder dus, dat van Overheisdswege heel ‘dat gedoe’ rond de Boerenkrijg VERBOTEN wordt. Vraag aan de man in de straat maar eens na, waar het Boerenkrijg Museum zich bevindt! Geen kat die het weet. Daar is zelfs ‘Vlaanderen Vacantielnd’ nog nooit geweest, tenzij om het Dinkmeer te filmen.

    Daar tegenover staat, dat ‘To-morrowland’ al sinds gisteren een zwaar gesubsdiëerd eigen museum heeft……Anere tijden, andere maar veel stommere zeden..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    10-10-2015, 13:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2931

    *

    .

     

    *

    .

    Een gevaarlijk wapen, die boemarang….

    *

    INLEIDING

    Losse geruchten! Dergelijke sprookjesverhalen kennen we al van bij de Inval der Duitschers in augustus 1914, waar de toenmalige Leugenpers de geruchten verspreide, als dat de Duitschers daar waar ze kwamen, van al de vrouwen jong en oud de borsten afsneden. Een zoveelste kwakkel, zoals nadien bleek. Maar de verbeelding werkte!

    Natuurlijk zijn legers in elke strijd nooit geen doetjes. Maar of die roddels ertoe hebben bijgedragen om het Verzet aan te moedigen en dus de oorlog te verkorten? Ik heb alleen de getuigenis van mijn beide ouders, die de twee wereldoorlogen aan den lijve hebben ondervonden. Zij vonden al die fabeltjes gewoon belachelijk. Ze hadden die heus niet nodig om te zien van waar de wind kwam. Ergo, toen de berichten binnenliepen van getuigen, over de Duitse bloedbad aan de kerk van Vinkt bij Deinze, daags voor de Wapenstilstand van Mei ’40, trokken de meeste mensen eerst hun schouders op. Ook daar bleek dat het de een vergelding was omdat burgers (zogezegd) op Duitse soldaten zouden geschoten hadden.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Vinkt

    *

    Maar dat dit soort valse berichten nu nog zou geprobeerd worden, met al die moderne communicatiemiddelen van tegenwoordig, gaat niet alleen mijn petje te boven, maar het getuigt ook van een primitieve opstelling terzake

    *.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/rusland-geen-enkele-raket-op-iran-gevallen-a2484595/ *

    *

    Rusland: "Geen enkele raket op Iran gevallen"

    *

    Rusland beweert dat geen enkele raket per ongeluk op Iran is gevallen. Nochtans meldde de Amerikaanse zender CNN gisteren dat vier Russische raketten op Iran waren beland in plaats van op terreurgroep Islamitische Staat in Syrië. "Onzin", zegt Rusland nu.

    De raketten werden afgevuurd vanop Russische marineschepen op de Kaspische Zee. Om de 750 kilometer naar Syrië te overbruggen moeten de raketten over Iran. De Russen gebruiken de relatief nieuwe kruisraket Kaliber voor het eerst in een oorlogssituatie. Volgens Amerikaanse bronnen van CNN waren de vier afgeweken raketten gericht op rebellen die het regime van president al-Assad bekampen.

    Intussen duiken meer en meer amateurbeelden op van raketten die wel op Syrië zijn gedropt, en van de schade die ze daar aanrichten.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is goed dat wie het moet horen, hoort dat de Poet van aanpakken weet.

    Al hopen we natuurlijk, dat wij in onze contreeien niet nog eens de slachtffers en de verwoestingen van nòg een wrere wereldoorlog moeten meemaken. Drie maal is wel weelscheepsrecht, maar trop is teveel, en teveel is trop.

    De Poet helpt dus A.S.A.P. zijn vriend Assad, met of zonder bijbedoelingen, en ‘en passant’ straft hij de IUITGEWAAIERDE slammerij-terreur af. Waardoor hij in Amerika als vijand wordt bestempeld, en bij de EU, His Masters Voice van de chewinggom fretters, aldus scheef bekeken moet worden. Een beetje al te doorzichtig! Maar goed, als dat voor gevolg heeft, dat aan de Islammerij de weg terug wordt gewezen. Dan zegt het gezond verstand meteen waar de juist en recte weg ligt;

    Te meer dat nu ineens wereldkundig wordt gemaakt, dat 97% van de vele tieduizenden ‘blijvelingen’ in de bossen rond Calais, jonge gezonnde en sterke mannen zijn tussen de 20 en de 30 jaar, dan moeten wij ons gewoon elk voor zich afvragen wanneee en hoe de codewoorden voor de terreuraanval zulen komen. Voed gaabij de wetenschap, dart onze Overheden van geen ophouden weten om te laten voelen dat dit nog maar het begin is, dan weet U meteen welke kant kiezen in dit onheil.

    Vroeger luidde zoiets ‘Rome of Moskou’, en nu is dat ‘Mekka of Moskou’.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    10-10-2015, 13:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2930

    ***

    Zaterdag 10 oktober

    Zon 7u57-19u02

    H Franciskus Borgia

    *

    .

    .

    *

    De Jappen doorboorden zichzelf. De Oude Romeinen stortten zich op hun zwaard…..

    .

    Voor Obama zou de Russische Roulette met zes patronen perfect zijn….

    *

    INLEIDING

    Dt nieuws op zichzelf is geen verrassing. Het komt zelfs een beetje laattijdig, omdat Rusland ondertussen het boeltje zo goed als helemaal heeft opgeruimd. Wat wel verwondert, is de brede bocht waarmee er rond deze bekentenis wordt omgetrokken. Het klinkt zo een beetje als de betrapte echtgenoot, in bed wordt betrapt en andere vrouw, en daar vlug stamelt dat net nee!, niet is wat ge denkt.

    Meteen is het duidelijk hoe IS altijd aan al die wapens is geraakt: Ze namen die gewoon in ontvangst bij deze massaregie-dienst, die onder de mom van Assad-bestrijders, functioneerde als Express-aan-huis-bestellingsdienst tussen de opdrachtgevers in Amerika en hun kanonnenvlees ter plaatse. En dat alles om een kleine dictatortje, nochtans ook een goede Moslimmer, uit de het zadel te helpen.

    Gelukkig dat de Poet geen tweede Hitler is en dat hij na deze eerste genadeslag, een soort heruitgave van de ‘Blizkrieg’ niet doorstoot tot in hun prairies, om die cowboys uit hun wigwams te sleuren.

    Of, moet ik erbij denken dat er alleen gewacht wordt beter weer? Of dat de sterren gunstier staan?

    In ieder geval moeten de partijen die tot hiertoe IS gesteund hebben nu enkele slapeloze nachten tegemoet gaan. En hoe Märkel het er deze keer zal van af brengen is ook nog maar de vraag. Toch nooit niet waar zeker, dat een vroegere Communistische KGB-baas uit is op de totale ‘Ausrottung’ van het socialisme. Dat zou inderdaad wel godgeklaagd voor ze zijn.

    Hallo, Leugenpers, zijn jullie nog daar?

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151009_01911020

    *

    VS herzien training van Syrische rebellen

    *

    De Verenigde Staten zullen de training van en wapensteun aan Syrische rebellen herzien. Eerder kondigde The New York Times aan dat het programma volledig stopgezet wordt, maar dat bericht werd door een officiële instantie in de VS ontkend. Het programma - dat een slordige 500 miljoen dollar kost - heeft niet opgeleverd wat de VS er van hoopte: grondtroepen die de strijd met terreurgroep IS konden aangaan.

    Het programma van de Verenigde Staten moest dit jaar ruim 5.000 door Amerika getrainde Syrische rebellen creëren om tegen IS te strijden. De kosten voor dat plan lopen op tot 500 miljoen dollar (440 miljoen euro).

    De training en de wapensteun werden de afgelopen weken al in vraag gesteld nadat bleek dat die zeer weinig resultaat opleverden. De administratie van Obama erkende dat het programma er niet in geslaagd is strijdkrachten te creëren die in staat zijn om de strijd met terreurgroep Islamitische Staat aan te gaan, wat de bedoeling was.

    Enkele uren voor de aankondiging van het Witte Huis had de Amerikaanse minister van Defensie Ashton Carter al laten verstaan dat het nieuws er zou komen. Tijdens een persconferentie in Londen, na een ontmoeting met zijn Britse collega Michael Fallon, zei Carter niet tevreden te zijn over het programma.

    ‘Ik denk dat jullie heel snel meer zullen horen van de president over de voorstellen die hij heeft goedgekeurd en waarmee we verder zullen gaan.’

    *

    UITLEIDING

    *

    Me dunkt dat Mohbama best de eer aa zichzelf zou houden en aftreden, wil hij niet als Sepp Blätter door anderen aan kant geschoven worden. Tenzij hij veriest (mijn persoonlijke voorkeur!), zoals Hitler, een kogel door zijn eigen domme kop te jagen.

    Al vraag ik mij af, of de Leugenpers geen tansje zal bijsteken om hem te redden. Net aosl Märkel en Hollande het zeggen: mislukt, dus een téndje bijsteken. Want het is en blijft een feit, dat de Poet de Muzelmannerij kan horen of zien. Dus is de spanning voorgoed verzekerd.

    Wat meteen werkzekerheid betekent voor ons, blogertjes, die door ons zweetde wereld helpen draaien…. Net zoals die kermisattractie uit het Witte Huis dat doet. Elk op zijn manier…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    10-10-2015, 11:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2929

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ja, in Berlijn klinkt dat een beetje Duits, die Oud Romeinse slogan S.P.Q.R. Wat stond voor ‘De Senaat en het volk van Rome’, maar dan in t Latijn. U vindt dat insigne zelfs tot op de dag van heden terug op de riooldeksels van het moderne Rome….

    Ja, wat is dat nu eigenlijk met die Duitsers? Behoren die nu tot een der meest creatiefste volkeren ter wereld, of zijn het een bende kuddedieren?

     

    Tot tweemaal toe, en straks bijna voor de 3de keer in 100 jaar (1914-2014) wordt onze Beschaving tot bijna aan de rand van de afgrond gebracht, en nog geraken noch zij noch wij geleerd. Er was eerst ’14-’18, die mijn Westhoek voor de eeuwigheid getekend heeft met honderduizenden Engelse witstenen zerkjes, Franse withouten kruisjes of sombere Duitse ‘Friedhofen’, verzinnebeeld in Het Kruis der Vlamingen in Diksmuide, met naar de vier windstreken de woorden ‘Nie wieder Krieg’ in vier talen. Dan was het vervolgens Wereldoorlog II die eindigde met de uitvinding van de raketten door Werner von Braun en de Amerikaanse atoombommen (van Duitse makelij….) op Japan, twee systemen die achteraf de wereld zijn gaan beheersen.

    En nu is daar de 3de dreiging: het duo van de Muzelmannerij en van Marx, twee aan elkaar gewaagde helleduivels, die samen het Mensdom als voetbankje voor Het Beest willen gebruiken.

    En iedere keer gedraagt de Leugenpers zich als een ‘Propaganda Ministerium’ van de verkeerde mindere helft van de Mensheid. Terwijl wij, bloggers en ‘columnisten’ ons daarbij gedragen als elkaars herkauwers van de in de vertrappelde Waarheid van waarden en normen. Of is het eerder van ootmoed en liefelijke deugd, zoals het straks weer zal klinken in de stalletjes van Bethlehem.

    *

    Of de ‘Reichskanzler Märkel dat zaakje kan klaren? Dat is, sinds dat Rusland en China er zich mee zijn gaan bemoeien, eerder twijfelachtig. Die blijken ineens meer koelbloedigheid in hun kleine teen te hebben, dan al die Fransen en Duitsers samen.

    Als men de Poet inderdaad nog enkele dagen laat begaan, zijn IS en hun trawanten voor altijd vernietigd, liefst zo grondig en efficiënt mogelijk. Als het even kan, met wortel en tak uitgeroeid, zodat de wereld voor eeuwig bevrijd is van die ‘verrijkende armoezaaiers’ uitgezonden door hun stinkend rijke broodheren in kraakwitte slaapkleden die de wereld vergiftigen met hun stinkende pietrol.

    *

    Nu er door Amerika, met behulp van raketten systeem Werner von Braun, vastgesteld is dat er leven op Pluto zou zijn, moet het een koud kunstje zijn, wat dan nog overschiet van Marx en Mohammed, samen naar daar op transport te zetten. Het duurt een eeuwigheid voor ze daar aankomen en hoe meer ze elkaar daar uitmoorden te liever.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten

    *

    Het land dat zijn grenzen het verst heeft opengezet voor moslim migranten is het belangrijkste doelwit van jihadstrijders. We kunnen op dit moment alleen maar speculeren of er voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag etc. vergelijkbare plannen bestaan.

     

    Terwijl de Duitse bondskanselier Angela Merkel maar weer eens herhaalde dat ‘wir schaffen es’ om alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslim migranten op te nemen, namen de Koerden bij de Turks-Syrische grens een ISIS strijder gevangen die een kaart bij zich had met gedetailleerde plannen voor het plegen van talrijke terreuraanslagen en de verovering van Berlijn met behulp van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten.

     

     

    Omdat de kaart zeer gedetailleerde doelwitten zoals gebouwen van de politie, hulpdiensten, het leger en overheidsinstellingen bevat, moeten degenen die de kaart hebben gemaakt geruime tijd in de Duitse hoofdstad hebben gewoond. Als vluchtelingen vermomde ISIS strijders zouden zich in eerste instantie richten op het veroveren van 8 cruciale locaties die nodig zijn om de stad onder controle te krijgen.

     

    Leegroven wapendepots, opblazen bruggen en spoorlijnen

     

    De moslimextremisten gaan ervan uit dat ze het verrassingselement aan hun kant hebben en met grote aantallen migranten –vermoedelijk enige duizenden per stad- de te verwachten tegenstand snel zullen overlopen (2).

     

    Een van de eerste geplande aanvallen is op twee militaire wapendepots. Zodra die zijn veroverd worden de buitgemaakte wapens uitgedeeld aan migranten, die vervolgens op weg gaan om andere strategische doelen aan te vallen. Het plan omvat het opblazen van belangrijke bruggen en spoorlijnen om te voorkomen dat het Duitse leger versterkingen naar de stad stuurt.

     

    Traint de Bundeswehr op de bevrijding van Duitsland?

     

    De Duitse bondskanselier zei gisteren opnieuw dat het geen zin heeft om te proberen immigranten terug te sturen en de grenzen te sluiten, ‘omdat ze toch wel komen’. De ervaringen in Oost Europa ;aten echter zien dat het wèl zin heeft. Zo werd de Hongaarse hoofdstad Budapest compleet schoongeveegd.

     

    Het ontbreekt Merkel daarom niet alleen aan politieke wil. Zij heeft doelbewust de migranteninvasie in gang gezet om niet alleen tegen het Duitse, maar ook tegen de andere autochtone Europese volken een terreuroorlog te ontketenen. Daarom zal de politiek helemaal niets doen met deze informatie. We kunnen zelfs verwachten dat het belachelijk zal worden gemaakt, precies wat in 1939 en 1940 in de Tweede Kamer gebeurde met de weinigen die waarschuwden voor het gevaar van Nazi Duitsland.

     

    U vindt dit scenario moeilijk voorstelbaar? De Bundeswehr (het Duitse leger) bereidt zich al sinds 2006 voor op gevechten met ‘cultuurvreemde’ terroristen (2). Het bijbehorende filmpje veroorzaakte een klein internationaal schandaal. Diverse Amerikaanse politici vroegen destijds uitleg waarom Duitse soldaten klaarblijkelijk specifiek trainden op het schieten op kleurlingen (3). ‘Tenslotte moet de Bundeswehr Duitsland straks weer van de terroristen bevrijden’, aldus het commentaar van Hartgeld.com.

    Xander

    (1) Hirtop.in (via Pamela Geller)
    (2) Hartgeld (/ YouTube)
    (3) Spiegel

    *

    UITLEIDING

    *

    De laatste 24 uur zal het de Muzel moordbrigaders al duidelijk moeten geworden zijn, dat dromen ook voor hen bedrog zijn. Welk nut nog met die bekokstoofde plannenmakerij voor de op komst zijnde terreur-inname van Berlij? Zelfs het papier van de geheime gondplannen van hun doelwitten in Coburgia mogen ze nu opblazen. Voor onze goede nachtrust moeen alleen nog die verborgen wapenarsenalen gevonden worden, want, eenmaal de rust teruggekeerd, zijn die charlatans daar in een haai en een draai terug. Maar zonder sprin en schiettuig worden ze herleid tot de broekschijtertjes die ze werkelijk zijn. Al zijn zelfs aardappelmesjes en scheermesjes in hun hnaden bijna even gevarlijk. Ha ja, hoe moete die anders van jongsaf aan leren schapen kelen? Zich eerst bekwamen in het afslachten van beesten, later volgt dan vanzelf het afslachten van mensen.

    Maar verdorie, om die talrijke garageboxen, kelders, zolders, Zwarte Makrten, enz, en de verborgen wapens,op te sporen, moet en kunnen beschikt worden over de nodige aantallen flikken. En die heeft men niet. Want geen middlen meer. Weeral een vaststelling van onze Achtertuirij Regeerders, die dat vroeger niet eens in de mot hadden.

    Op een ander plan, maar wel ziek in hetzelfde beddeke, zijn onze historieloze Ministers van ‘Scholenbouw’.

    Ja, he zit dat nu eigenlijk in elkaar?! Steeds minder kinderen ‘gekocht’, of geen bij het geen of éékind gezien, en toch zoveel scholen die moeten bijgevouwwd worden.. Zou dat soms kunnen komen door die wildgroei aan ‘verrijkende’ volksverhuizers? En daarvoor vindt die trutterige Tsjeefse Ministerin het nodige geld, voor meer en betere leerkrachten, liefst van vreemde origine, voor modernisering en nieuwbouw van schoolgebouwen, dus, terwijl de Collega’s van Binnelandse Zaken met de handen in het haar zitten omdat er slechts 8 fliken kunnen btaald worden voor orde en regelmaat aan de Grezen. Dat zijn geen 2 maten en 2 gewichtenn, maar vele honderddzeuinden maten en honderdduizenden gewichten….

    Tja, al die ‘blijvelingen’ willen niet weten van vingerafdrukken, van DNA en andere moderne identificatiemogelijkheden op hun papieren. Zal wel tegen hun ‘Geloof’ zijn, veronderstel ik. Maar wat als dit op zekere dag voor eenieder verpklicht gesteld worddt? Met gezichtsherkening via al die slimme camera’s? Wie recht in zijn schoenen staat, of niet ‘vreemd gaat’ zaosl dat nu de gewoonte geworden is, hoeft daar toch niet bang voor te zijn? Het probleem is dan alleen wie de Bewakers zal bewaken, want aan een nieuw Hitlerregeime heeft toch niemand behoefte….

    Met de Scialisten bijna nergens meer aa den bak, en met de datasluizen naar Amerika goed op slot, stelt dat probleem zich al in mindere mate.Is dus het proberen meer dan waard! N vooral niet wachten tot het eens te meer te laat is.

    *

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    09-10-2015, 15:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2928

    ***

    Vrijdag 9 oktober

    Zon 7u55-19u04

    H Denijs

    Goede brave Sint-Denijs,  geef ons vuur en weinig ijs

    *

    .

    .

    *

    Zoals het klokje in Amerika tikt,

    .

    Moet het overal tikken….

    *

    INLEIDING

    Hun bedrukte gezichten, die Deutsche Kanzler Märkelina en de kleine Franse Hottentot, de Hollander, U zou ze moeten zien zitten bij de speech van Ngel Farage, als die in het Euro-parlement uitlegt dat er en lichtje pinkt aan de verre horizon, het Britse Referendum over de exit van Groot Brittannië, de Brexit, uit de Europese Verenigen Nazies. Verhofstadt, ook in de zaal en dus even in beeld, roept gewoon om een Kalasjnikov om de spreker het zwijgen op te leggen. Maar die gaat door, op zijn gekende striemende toon, net als de herrezen Winston Chruchill zou gedaan hebben. Voor de meerderheid der toehoorders zijn het als zweepslagen, voor de overigen, net als voor de meeste kijkers, is het als een hemelse dauw die de geesten verfrist.

    Europa, zegt Farege, ligt opnieuw onder de laars van Germania, en daar moet de geachte Vergadering toch even van bekomen. Zij zien, net als U, opnieuw in een stralenkrans tegen de muur, de Swastika schitteren, daar waar in normale bijeenkomsten van zij die in het Avondland het Volk vertegenwoordigen, het Kruisbeeld zien hangen. De Loge, net als een gecastreerde schurftige hond, krimpt in elkaar en siddert van ingehouden woede. Die Nigel Farage en zijn trawanten staan voortaan heel zeker bovenaan de lijst van zij die de oven ingaan!

    Enfin, het filmpje staat op YouTube, te minste tot het daar door de censuur wordt weggehaald, want niet politiek correct.

    Gaat U vlug kijken, nu het nog kan…

    https://youtu.be/LLeFfiYgcro

    *

    Het Avondland heeft de zelfmoordpil reeds tussen de lippen, en het is alleen kwestie van tijd voor die via de slokdarm in het lichaam verdwijnt.

    Niet in dit filmpje, maar elders op de niet gecensureerde blogs, verschijnt het bericht, dat Märkel het PEGIDA als terroristenbeweging buiten de Wet wil stellen. Of ze dat nu doet of niet, zelfs als die geruchten niet helemaal waar zouden zijn, dan nog is dat een duidelijk signaal. In de jaren ’20-’25 waren er ook niet veel, die geloofden dat de Nai’s meer waren dan een soort folkloregroep die geen vlieg kwaad zouden doen. Nielmand geloofde hen, net zoals niemand nu la Märkelina in staat acht te doen wat ze doet, namelijk Duitsland volpompen let ISIS-strijders.

    De rest van het verhaal over die Nazi-folkloregroep leest U in de Geschiedenisboeken over WO II.

    Beste Vladimir, de Vlamingen biden U de hoofdstad van dat Duivelsrijk (Bruxellabad) op een zilveren schoteltje aan, in ruil voor hun Vrijheid. Eerst alsl Uw kruisers en pantserschepen de Noordzee beheersen vanuit de Vlaams havens, kan er een duizendjarige vrede ontstaan. U en wij drijven weer handel met de hele wereld, en wei dat niet aanstaat, wel die laten we gewoon op de Linkse mesthoop van de Geschiedenis liggen.

    Het Märkel-avontuur daarentegen zult U later terugvinden in dat ander verhaal, van Der Zweite Untergang des Dritten Reiches.

    Digitalia stelt zich kosteloos ter beschikking als scenarioschrijver van dit horrorverhaal. Dat het KNT (Kinderen Niet Toegelaten) zal zijn, mag U niet verwonderen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en

    http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/10/Ook-in-migrantencrisis-geldt-Faalt-Europa-Dan-meer-Europa-2699049W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-10-08|Opnieuw_geldt:_faalt_Europa?_Dan_meer_Europa!

    *

    Ook in migrantencrisis geldt: 'Faalt Europa? Dan meer Europa!'

    *

    Voor het Europees parlement was het een regelrechte hoogmis. Na meer dan een kwart eeuw stonden woensdag weer een Duitse bondskanselier en een Franse president samen voor het parlement in Straatsburg.

    En gezamenlijk kwamen Angela Merkel en François Hollande met een pleidooi dat bij het overgrote deel van dat parlement op veel enthousiasme kan rekenen: meer Europa!

    Hollande zocht het in dreigende dramatiek: 'De vraag is niet meer of minder Europa, het gaat om de bevestiging van Europa of het einde van Europa'.

    Of Merkel en Hollande hetzelfde bedoelen, is de vraag. Dat was een kwart eeuw geleden ook al zo, toen bondskanselier Helmut Kohl en president François Mitterrand hun gezamenlijke Europese geloofsbelijdenis aflegden in Straatsburg.

    Toen was net de Berlijnse Muur gevallen, tot vreugde van Kohl, maar tot ontzetting van Mitterrand.

    Mitterrand vreesde een nieuw, groot Duitsland. Voor Kohl was die eenwording juist het absolute hoogtepunt. Om de pijn voor Mitterrand te verzachten, gaf Kohl de Duitse mark op. Zo werd de euro geboren.

    De afgelopen jaren verdeelde het redden van de euro Noord- en Zuid-Europa, met Duitsland aan de noordelijke en Frankrijk aan de zuidelijke kant. En weer gaf Duitsland toe: in juli volgde Merkel Hollande, waarop Griekenland een nieuw miljardenpakket toebedeeld kreeg.

    Solidariteit

    Daarna was het de beurt aan Hollande om iets terug te doen. Nadat Duitsland te maken kreeg met een enorme toestroom van asielzoekers, riep ze de Europese solidariteit van Hollande in.

    Die stemde erin toe dat Brussel de mogelijkheid krijgt een deel van de asielzoekers over Europa te verdelen (en Duitsland te ontlasten). Maar Hollande zit er ook weer niet op te wachten dat Frankrijk de asielzoekerslast van Merkel overneemt.

    Merkels bezwerende boodschap aan de Duitsers: alles komt goed. Maar op de vraag hoeveel migranten er nu uiteindelijk zullen komen, moet de bondskanselier het antwoord schuldig blijven.

    Het patroon bij de migratiecrisis is hetzelfde als bij de eurocrisis. De crisis ontstaat, omdat bestaande afspraken niet worden nagekomen.

    Door die afspraken wordt vervolgens een streep gehaald. En de remedie luidt dan: meer geld en bevoegdheden naar Europa, weg van de nationale democratie.

    Registreren

    Er waren ook over asielzoekers duidelijke afspraken. Landen waar asielzoekers aankomen, registreren die en vangen ze op, de binnengrenzen van de Europese Unie zijn in beginsel open en de buitengrenzen worden bewaakt door landen die zo'n grens hebben.

     

    Maar Griekenland en Italië hielden zich er – evenmin als bij de euro – niet aan, lieten 'hun' asielzoekers doorstromen naar Noord-Europa en de buitengrenzen bleken zo lek als een mandje. Waarop Merkel eigenhandig de bestaande afspraken als achterhaald bestempelde en nu samen met Hollande om 'meer Europa' roept.

    Dat 'meer Europa' bestaat in de ogen van Merkel uit het koesteren van een 'vriendelijk gezicht' naar de wereld, het via Brussel over de Europese Unie verdelen van wie daarop afkomt, het opzetten van een Europees buitenlands beleid en het Europees concentreren van ontwikkelingshulp op landen waar migranten vandaan komen.

    Donderwolken

    Als de wensen van Hollande en Merkel worden opgeteld, leidt dat tot een Europees ministerie van Financiën, Europese belastingen, Europese staatsleningen, een echte Europese minister van Buitenlandse Zaken en een heuse Europese minister van Defensie.

    Het falen van Europa, voornamelijk door bestaande afspraken niet na te komen, wordt beloond met meer Europa. En dat alles overgoten met dramatische donderwolken.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    U las hierboven, hoe bij de eenmaking van Eruopa, niemand wist dat Grekenland en ook Itamië, zovee duizenden kilometer open kustlijn hadden. Nu hebben de Europese Vroede Vaderen dat opeens vastgesteld als zijnde de reden van de nooit geziene volksverhuizing. Echt clever van hen, vindt U ook niet?

    Sta me toe in dezze redenering, eens te meer de fijne bedot-kunst, de kunsde Blauwe Boeemjes, van het jongleren met de Waarheid, een der voornaamste kenmerken van het Wereld Socialisme, te belichten. Zij loochenen gewoon het licht van de zon, en dat is dar ze zelf deze sinistere volksverhuizing gewild hebben, ja ze zelfs veroorzaakt te hebben. Door zich te gaan moeien in die probleemlanden en er de zittende Regeerders weg te bombarderen. Waardoor automatisch, zoals verwact, de barbaarse Muzelmaanerij in de gelegenheid werd gested om om er zich in te gaan nestelen. Wat uiteraard (om de integratie te bevorderen) onveranderlijk al vele eeuwen gepaard goaat met honderdduizenden doden, onnoemelijke wreedheden en een ijzeren discippkine, waarvoor zels een specifieke naam werd uitgevonden; de ‘sharai’.

    So far so good. Maar die stommerik van een Assad in Damascus liet zich niet doen, spijts de vele hulp die de ‘opstandelingen’ (in onze naam en met ons belastingsgeld) van Europa kregen, onder de vorm van wapens, geld en voertuigen. Al die Toyota terreinwagens bijvoorbeeld. Benieuwd of we ooit zullen te weten komen hoe die daar zijn geraakt. Aan de hand van de chassisnummers, om maar iets te zeggen.

    Vladimir de Rus   heeft zich nu met het zaakje bemoeid, wat natuurlijk een grote streep door de rekening is van de planetaire Skinkxe wereldverbeteraars. Want Vladimir wil dat Assad blijft, daar waar de Zwarte Ongelukskater uit Amerika die in Eropaq aan de touwtjes trekt, hem juist weg wil. Met alle middelen, zoals Louis Tobback zou zeggen. Alle middelen, maar met de gniepigste eerst. Vladimir wil namelijk niet, dat Qatar een pijplijn voor zijn gas dwarsdoor Syrië via Turkije naar Europa zou aanleggen. Want dan verkoopt hij zelf veel mionder gas…

    Kijk, vandaag hooorde ik in ‘De Wereld draait door’ op de Vara, die goeie ouwe tante, Sonja Barend terug. Die mo stilaan tegen de 100 draaien, maar het Slinxkxe vuur brandt nog even hevig als 70 jaar geleden. Door de teamleider, de gewone stamelaar van dienst, werd zij herinnerd aan een uitspraak van haar van jaren gelden, typisch voor de naast-de-kwestie redenering van dat soort mensen. De Christelijke Godsdienst was volgens haar de meest verfoeielijke hersenspoeling van alle tijden.

    Typisch de splinter in andermans oog, om niet te moeten spreken van de balk in eigen oog. Sonja, sonha, Sonja toch! Waar zou onze Evolutie gestaan hebben zonder dat Christendom? Even ver als de wreedaardige Muzelman-‘beschaving’? Preken van uit een voorbij gegane bevlieging, die het Leer van Marx eigenlijk is, tegen een 2.000 jaar oude manier van leven, getuigt dat niet van een kleiin beetje teveel pretentie?

    Het is niet omdat de meeste mensen er zeker van zijn, dat Roodkapje nooiit heeft bestaan, dat zede achterliggende boodschap niet verstaan: pas op voor het Grote Stoute Bos.

    Hoe zou ons sonja er over denken, als ik haar vraag of er docuhes zijn bij Allah, want anders zou het daar een soepke worden met dat intens gebruik van die ontelbare keren 72 maagden…. Van hersenspoelingen gesproken!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    09-10-2015, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2927

    ***

    Donderdag 8 oktober

    Zon 7u53-19u06

    H Pelagia

    Pelagie, zonder hagel ziet g’haar nie

    *

    .

     

    *

    .

     

    INLEIDING

    Een nieuwe Klein maar Gevaarlijk Draakje heeft n Linkebeek-chez-Bruxellabad blijkbaar zijn koppeke opgestoken. De Corburger Raad van State, het Hoogste Rechterlijk Gezag des Lands, heeft wel bij herhaling gevonnist dat in de ‘faciliteitengemeenten’ de taalwetten onverminderd moeten toegepast worden, en kijk, daar gaan de Europese Poppetjes aan het dansen. Een ouwe rat in het vak, Vader Michel, is niet voor niets eenmaal weg uit de kleine binnenlandse politiek, in de vetpotten geraakt van de Grote wereldpolitiek. Waar hij zijn ruime maandwedde zit te verdienen, door er zijn broek te gaan verslijten in dat machteloze Euro Parlement dat als een hondje aan de leiband loopt van de machthebbers achter de schermen. Twee keer raden wie dat zijn, want tot grote spijt van Verhofstadt, horen en zien we alleen maar hun volmachtdragers, Märkel en diene Hollander.

    Heeft U trouwens al eens nagedacht, dat in Duitsland weeral niet de President, als Staatshoofd, spreekt namens zijn land, maar weer een soort ‘Kanselier’, die, als het haar of hen een beetje meezit, na verloop van tijd zichzelf als ‘Führer’ aller Germanen installeren..

    Maar is eindelijk het einde van dit apenland in zicht, mochten de Fransscouilons, na een afwijzend vonnis van de EU, op hun bek gaan? Opgepast, want wie de ‘zittende regering’ doet vallen, wordt gezegd, valt bij de volgende verkiezing meestal zelf op zijn smikkel. Terwijl de Sterken er nog sterker uitkomen.

    Als de BDWërs dan met de VB-ërs accorderen, dan zou er misschien, in plaats van de zoveelste ‘hervorming’ van deze Staat, twee afzonderlijke onafhankelijke Staten kunnen gevormd worden. Die dan de roep van hun hart zouden kunnen volgen: Franstaligen bij Frankrijk, Nederlandstaligen bij Nederland.

    Als, wat Vlaanderen betreft, er maar Wevers aan het getouw staan, die hun stiel kennen die de afgrijselijke fouten van 1830 niet nogmaals slikken. Onze Tom kan dan bewijzen dat ook huh niet van gisteren is, maar Van Grieken.

    Bruxellabad, op Vlaams grondgebied, mag daarbij geen probleem zijn. Die olievlek wordt op haar geheel, maar niet het luchtruim erboven, verkocht aan de meestbiedende, met lichte voorkeur voor Poetin.

    Dat hele steden zo maar aan derden ‘verkocht’ kunnen worden, is in de Vlaamse logica helemaal geen probleem. Leest U er maar eens de geschiedenis op na van het Polderdorp Lombardsijde, dat bij het dichtslibben van de zee-arm (denk aan het Brugse Zwin), door de toenmalige Graaf van Vlaanderen, Jan zonder Vrees, verkocht werd aan Nieuwpoort, die door de monding van de IJzer, wel nog toegang had tot de zee. Nadien verviel Lombardsijde, die ooit even belangrijk was als Brugge, tot een mooi maar nietig dorpje, dat het nu nog altijd is.

    Waarom hier Poetin als eventuele koper van de Vlaamse Hoofdstad verkies? Omdat Poetin een man met visie is. Wie weet, als die man ooit, na de suprematie van de Yankees, ook de Kroon van de Europese Unie mocht verwerven, als er dan geen zaakjes te regelen vallen? Naast deze heerlijke stad, waar het Vlaams Verleden zo van de geels druipt, zou Rusland uit dankbaarheid, meteen exclusief drie diepzeehavens kunnen huren met zicht op de wereldzeeën van de ene kant van de aarde tot de andere.

    Moeten we daarover niet eerst een klappeke gaan doen met die van Antwerpen?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/louis-michel-ook-n-va-beseft-dat-vlaanderen-weinig-voordelen-heeft-bij-de-splitsing-van-belgie-a2481678/

    *

    Louis Michel: "Ook N-VA beseft dat Vlaanderen weinig voordelen heeft bij de splitsing van België"

    *

    Europarlementslid en voormalig MR-boegbeeld Louis Michel heeft in Knack zijn licht laten schijnen op de regering die zijn zoon Charles leidt. "De Wever belt of sms't Charles niet om te zeggen wat hij moet doen of niet mag doen."  

    De vrees in Wallonië voor de N-VA is volkomen onterecht, zo stelt Louis Michel in een interview in Knack. "Ik spreek veel met N-VA'ers en ik hoor ze niet vragen om het land te splitsen, wel om meer bevoegdheden te krijgen en de wankele staatshervorming te corrigeren. Ook de N-VA beseft dat Vlaanderen weinig voordelen heeft bij de splitsing van België. Er hangt geen revolutie in de lucht", klinkt het.

    "In Wallonië leven er veel mensen met een obsessionele afkeer voor de N-VA. Soms lijkt het alsof het hun diepste verlangen is dat een N-VA-minister zwaar in de fout zou gaan. Maar die doen dat niet. Jan Jambon is een uitstekend minister van Binnenlandse Zaken. Theo Francken is soms misschien wat onvoorzichtig, maar hij doet op Asiel wél zijn job. Dat doet ook Johan Van Overtveldt op Financiën en Steven Vandeput op Defensie. De N-VA-regeringsleden respecteren de democratische instellingen en houden zich strikt aan het regeerakkoord."

    Volgens Michel is het belangrijk "een patstelling" te vermijden en indien nodig de voorbereidingen te treffen om een volgende staatshervorming mogelijk te maken. "Daarover moet op het einde van de regeerperiode gepraat worden. Men moet een patstelling vermijden. Dat is de les van 2007 en 2010. Ook bij de jonge generatie Franstaligen gaan er steeds meer stemmen op om te breken met het consumptiefederalisme. (aarzelend) Luister, ik ben niet voor confederalisme, maar het is te laat om de discussie over het confederalisme te voorkomen."

    Michel: 'Geen kibbelkabinet'

       Michel ontkent ook dat zijn zoon een 'kibbelkabinet' leidt. "Die reputatie is onterecht. In elke coalitie zijn er meningsverschillen. Ik was van 1999 tot 2004 vicepremier van een coalitie met groenen en socialisten onder leiding van Guy Verhofstadt. Ik maakte voortdurend ruzie, zij het meer met de groenen dan met de socialisten."

    Al krenkt het Charles Michel wel dat N-VA-voorzitter Bart De Wever door de Vlaamse pers 'de echte premier' wordt genoemd, denkt vader Michel. "Ik heb hem nog niet horen klagen, maar ik kan me indenken dat het hem krenkt. Omdat het de waarheid niet is: De Wever belt of sms't Charles niet om te zeggen wat hij moet doen of niet mag doen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Ach die Reformatie Beeging, MR in ’t Fransoos, veel hebben die nog niet in beweging gezet. Het wordt dus tijd dat ze hun naam een klein beetje eer aandoen. De meeste Franscouillons verlangen met heel hun hart en met heel hun ziel naar La Patrie Mère, hun échte Vaderland. Ook al uit schrik voor die sales Flamons, die dreigen hen te overvleugelen. Wat hen tegenhoudt om die stap te zetten, is de zekerheid dat ze in Parijs zelfs geen komma meer zullen te piepen krijgen. Au contraire: ze zijn een onder-oderontwikkelingsgebied, die alleen maar hopen geld zou kosten… Als Socialisten zouden ze dan echter wel bij hun roemrijke maar al even arme geloofsbroeders onder dezelfde blote hemel kunnen sapen.

    Terwijll zij zich nu, dank zij die domme verdeelde Vlamoingen, een Prinsenleven kunnen veroorloven.

    En dàt, dàat alleen doet de schoolmeestersfamilie Michel, van vader op zoon naar de reddingsboei van het oveverleven grijen. Tijd winnen…..

    Neen, Linkebeek zal niet eens een een voetnota in de Grote Coburgverrhaal worden. Het zal hoogstens het slotaccoord worden in de operette van De Stomme van Portici, net voor dat overstemt wordt door de vele beiaardklaken van al onze toretransen.

    En het Koningshuis dan, vraagt U? Ach dat slakkenhuis! Die mogen kiezen voor ‘Heim ins Reich’’: naar Pruisen, van waar ze afkomstig zijn, ofwel naar La Douce France, twee moelijkheden waar ze nooit nog zullen verplicjht zijn om te spreek de Vloms.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    08-10-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2826

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    Adres: Site 't Groen Kwartier, Paradeplein 1, 2018 Antwerpen

     

    *

    INLEIDING

    U moet er niet aan twijfelen. Dat oogstrelend oord bevindt zich inderdaad op het Paradeplein, en waar anders dus dan in Antwerpen. Dat is al eeuwenlang de Stad aan de Stroom, waar tot verleden jaar al bijna 100 jaar de Socialisten het roer in handen hadden met al bijna even eeuwenlang dichtgeslibd verkeer uren in ‘’t rond.. Dat zal nog wel een tijdje duren, voor alle Achtertuitrij Regeerders van dit land als bladeren aan de bomen hangen te bengelen. Ondertussen slibt de uitgediepte Schelde al lang weer toe….

    Voor wie die het soms nog niet mocht weten: ik teer op de Vaderlandse lucht die ‘TSDCHEDT mij wekelijk digitaal toestuurt. Kost mij minder dan éé pint per maand. Moet U ook eens proberen via http://www.tscheldt.be/eula_sch/index.php

    Of U dan achteraf ook zinnens bent Uw goede geld te gaan uitgeven op dat Antwerps Paradeplein, staat daar volledig los van, gezien het aantal pinten dat dit daar zal kosten om wat kruimels op Uw bord te krijgen. Volledig naar de smaak van de tijd, zoekt U daar, eenmaal ter plaatse op dat plein, naar … een oude kapel. Dat is the place to be. Dicht bijeen in Jeane’s doze.

    Ondertussen laat ik U rustig genieten van de storen van diene gast uit Schoten….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    De stoten van een man uit Schoten

    LVDK, de actief gepensioneerde politiek hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws, gaat in zijn jongste maandagse column tekeer tegen Bart de Wever en zijn schepen Koen Kennis. Niet verwonderlijk vanwege de fervent tricolore mijnheer Van der Kelen. Maar nu ergert de Schotenaar zich geel en groen aan… Zwarte Piet.

    Schepen Kennis heeft Nederlanders groot en klein immers naar Antwerpen uitgenodigd voor de blijde intrede van de Sint en zijn zwarte Zwarte Pieten, die in een aantal Nederlandse steden persona non grata zijn vanwege racistisch en herinnerend aan slavernij en koloniale verledens. Dat vindt niet alleen een minderheid van de bevolking maar ook de VN. Zodus.

    'Vroeger kon je dat soort satire enkel lezen in ’t Pallieterke', roeptoetert Van der Kelen. Satire? Welke satire?

    Volgens Van Dale een hekeldicht of een uiting waarin iets of iemand bespottelijk wordt gemaakt.

    Volgens Homo Criticus maakt uitsluitend LVDK zichzelf bespottelijk. En wel om tweeërlei redenen.

    Eén: hij doet alsof hij het satirische weekblad ’t Scheldt niet kent.

    Twee: door te verwijzen naar de eerste peilingen van het nieuwe politieke seizoen (waar burgemeester De Wever overigens heel goed uitkomt), laat hij zijn misprijzen voor de partij van de Antwerpse burgemeester duidelijk blijken.

    En hij speelt Koen Kennis de Zwarte Piet toe.

    Volgens LVDK die vanuit zijn groene Schoten dagelijks Antwerpen bezoekt, is er in Antwerpen nauwelijks wat veranderd sinds de burgemeesterswissel. Er rijdt meer politie rond, maar die stapt zelden uit de minibus. De files op de Ring blijven even ergerlijk en nog één zo’n jaar en de Sinksenfoor verdwijnt naar Spoor Nergens.

    Aldus LVDK.

    Homo Criticus vraagt zich nu af of LVDK de jongste jaren misschien niet in Schoten maar op Pluto heeft gewoond. Hij heeft blijkbaar geen weet van dreigingsniveaus die meer beveiliging noodzakelijk maken, van drukkingsgroepen die dwars gaan liggen voor elk wegenplan dat niet op de Kanaaltunnel lijkt of van die handvol Zuidbewoners (of -eigenaars) die de Sinksenfoor per se weg wilden van de Gedempte Zuiderdokken.

    In zijn De Wever bashen krijgt LVDK nu steun uit een onverwachte ‘rode’ hoek. Marcel Vanthilt – zelf een ingeweken Limburger – zegt in een column op deredactie.be zich te schamen voor de lelijkheid van het Antwerpen à la N-VA. Als ‘Antwerpenaar’ nota bene. Alleen het Eilandje met zijn ‘prachtige’ torengebouwen vindt in zijn ogen genade.

    Maar dat is dan ook geen verdienste van ’t Stad, maar van de privé. Sic.

    Misschien moeten LVDK en MV eens gezellig samen gaan tafelen. Maar dan niet in The Jane, want da’s niet op het Eilandje.

    Homo Criticus

    Kent LVDK ‘t Scheldt? Wij hebben regelmatig met LVDK de tafel gedeeld. Bijna uitsluitend in restaurants met een of meerdere Michelinsterren. Is het geheugen van LVDK zo slecht dat hij dat vergeten is? Bovendien was LVDK één van de sprekers op een Rederijkersavond van ‘t Scheldt.

    Is hij dat ook vergeten? Hij schijnt nogal rap en veel te vergeten. Bijvoorbeeld hoe die politieke gangster, collega van Verhofstadt, het ontslag eiste van LVDK bij HLN.

    BM

    ***

    Wij ontvingen deze reactie van LVDK:

    Merci Bert ! There is nothing like bad publicity. Groetjes, Luc Verstuurd vanaf mijn iPad

    *

    Dit artikel verschijnt in 't Scheldt nr 1210

    *

    UITLEIDING

    *

    LVD, ooit Hoofd en Ledematen van HLN, is hier een oude bekende, francmaçon en Sturend Bestuurslid van B-Plus, een troep Oud Stgrijders uit de préhistorie, die ievert voor de eenheid van Coburgia, vanzelfsprekend onder het gezag van die Luyden van beneden de taal-en armoedgrens. Het is met plezier da fijne Meneerr nogmaals tegen de schenen en tegen alles wat daarboven bengekt, kan stampen.

    De man die bij Jeanne Panne de pollepel zwait, die Sergio … laat ik onbesproken, want die schijnt ook de Hofgepriester te zijn van Oud Sluis, en die is zo al onbetaalbaar genoeg. Niet echter voor Slinkxe TV-vedetten, hoe slinkxser hoe liever.

    *

    Het ding op het Paradeplein is helemaal in stijl. De eerste zin op hun www is

    Food is our religion. Daarom staat de keuken in The Jane op de plaats van het altaar.

    Er wordt (max 60 personen) opgediend tussen € 65 en € 100, uiteraard per persoon, en zonder daarbij de beste biologische wijnen ter wereld.

    U hoeft echt niet te vrezen mij daar tegen het lijf te lopen: diene Marcel VanThilt is daar regelmatig te zien, en ik verlaat altijd al de kamer als dat snulletje maar op het scherm dreigt te komen. Die man is niet van Tielt, Haperend en twijfelend is tilt slaan gewoon zijn tweede natuur geworden.

    Nog deze kleine afbeelding hieronder, zodat U goed onthoudt dat U tafelt, al lang niet meer onder de hoge bescherming van een of meerdere gebrandraamde Heiligen, maar onder de zwarte bescherming van de Zwarte Dreiging, de als de draden van een spinnenweb, uit een verdonkerd kerkraam bijna in Uw telloor hangen.

    Slinks en Progressief, tot daar aan toe. Maar de depressiviteit die van overal bij de ramen de ruimte vult? Nee, Meneer, van dieene boer lust ik geen eieren!

    *

    .

    *

    PS

    Zinderende hemelse harpklanken, en engelachtige cherubijntjes met verlokkende aardse welvingen zoals die twee frivole lokkertjes van het insigne van de zaak, zijn uitsluitend gereserveerd voor de bediening in de vroegere Sacristie. Buiten het bereik van ongewenste blikken. Dat kan nog niet, nu de Omroep zo zwaar moet bezuinigingen.

    Herkenbare foto’s zijn trouwens overal verboden, daar ieders privacy boven het fijnste menu gaat. Wel is er een stille aparte plaats voorzien, voorzien van bidmatjes en voorzien van richtingaanwijzers naar Mekka. Voor geval dat.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    07-10-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2925

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    Wil Europa nog wel eigen kinderen?

    *

    INLEIDING

    Een vroege een Aprilvis voor volgend jaar, of eerder, de Achtertuitrij-Regeerders kennende, zou het eerder een verlate een Aprilvis van het voorbije jaar 2015 zijn.

    Dit plan zou naar het schijnt minsstens 3 grote onderdelen bevatten.

     

    1. Er wordt geteld tot tien, en wie niet weg is, is gezien.

    2. Alle toegangswegen te land, ter zee en in de lucht blijven voor eeuwig verder wagenwijd open staan.

    3. De eerstvolgende herwerkte en deze keer digitale Dikke Vandaele zal het woord ‘vluchteling’ vervangen worden door het woord ‘blijveling’.

    *

     

    Of is het eerder vanwege de Slinkxe Kerk, de vlucht vooruit? Een ultieme wanhopige poging om vooralsnog de Burgers te beïnvloeden om toch maar astemblieft hun verzet tegen deze stortvloed van arme vluchtelingen op te geven?

    Geen ‘Tjeventruuk’ deze eer, maar een geniepige op de Koran geïnspireerde bedotterij. Met de bedottering van het werkwoord bedotten. In de luren leggerij. Op flessen trekkerij. Met de voeten spelerij. In ’t Frensoos zou dat zijn: Reculer pour mieux sauter’.

    Mê hiel Aantwaarpe, mor nie mê maai! Aan kindersprookjes geloof ik al lang niet meer, en sedertdien nog veel minder aan de sprookjes uit de Leugenpers. Eerst zien, en dan geloven, zei de blinde, een hij had 7 jaar op zee gevaren, en nog geen druppel water gezien!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/-eu-heeft-geheim-plan-voor-uitzetting-400-000-migranten-a2481409/

    *

    "EU heeft geheim plan voor uitzetting 400.000 migranten"

    *

    Honderdduizenden vluchtelingen die geen asiel in Europa krijgen, worden binnen enkele weken uitgezet. De Europese Unie werkt aan een geheim plan met die strekking. Dat meldt de Britse krant The Times.

    Landen als Niger en Eritrea moeten hun economische migranten terugnemen. Als stok achter de deur schermt Europa met het schrappen van hulp, handelsovereenkomsten en regelingen voor visa.

    Geen kans op asiel

    Het gaat om meer dan 400.000 mensen die de eerste helft van dit jaar de Europese Unie zijn binnengekomen en die geen kans hebben op asiel, mensen die zich hebben voorgedaan als vluchteling.

    Een ontwerptekst waarin staat dat lidstaten meer migranten moeten terugsturen, zal ter discussie worden voorgelegd aan de binnenlandministers van de lidstaten. De voorstellen omvatten ook plannen voor het vasthouden van migranten om te verhinderen dat ze onderduiken om aan hun uitzetting te ontsnappen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Iemand blij maken met een dooie ms! Dat is inderdaad de specialiteit van alle uitgebluste in hofdzaak Fransdolle kleurepartijen. Kunnen alleen nog voorloîg aan de Macht blijjven dank zij de stemmen van de zondvloed aan ‘Nieuwe Belgen’. Allez, ik wil zeggen, tot zolang die zelf een Eigen Partij willen, met postjespazkkers alleen van de eigen bruine soort, die het dan zo bruin kkunnen bakken als ze willen. Zou me geen zier verwoderen, als die niet als ‘Eigen Belang’ zouden kiezen, waardoor ze denken even reehklijnig naar de kiezer te kunnen gaan als het Vlaams Beang. Met, als slavendrijvers, ons als voetvegen en ‘Untermenschen’….. Heerlijke Slinkxs droom toch!

    Ja, de progressieven durven wel, en niet voor niets is DM er de roeptoeter van. Maar wegens de niet vekeerd te verstane smpliciteit van hun Muze zij die vana DM vere te verkiezen boven die der Schandaard, of een ander schandaal.

    Deze keer zalven ze dus met dit hoopvolle bericht dat er ooit iets ten goede de kracht van de verandering zou meebrengen, nadat ze met hun laaiend enthousiasme hebben uitgekraaid hou gelukkig ze zich voelen, dat hun pakbonden net vandaag het hele land hebben ‘plat gelegd’ Die willen niet ‘loon naar werken’, maar loon zonder werken.

    Enfin, ik had er niet zoveel woorden moeten aan vui maken: het had kunen volstaan met deze twee onderwerpen in één en dezelfde zak te steken, de zak van het verzamelwoord globalisatie. De hele wereldbevolking, straks met 12 miljard mensen, en dus dubbel zoveel als de aarde kan dragen, even arm….. Met verplicjte jaarmijkse ‘bedevaart’ naar Mekka, om de pietrolompers nog rijker te maken.

    Een mens zou waarachtig de 3 goddelijke deugden van de progressiviteit op den lange duur nog beginnen appreciëren, te weten als daar zijn: de abortus, de homo-verheerlijking en de euthanasie. Waardoor de aarde via de ontvolking, stilaan een hemeltje zou worden.

    Net twijfelen dus. Stem ‘Weg met Ons’ en ‘Leve de anarchie’

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    07-10-2015, 14:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2924

    ***

    Woensdag 7 oktober

    Zon 7u52-19u08

    O-L-Vrouw van de Rozenkrans

    H Fides

    Op de dag van Sinte-Foy (Fides)staan alle mispels mooi

    *

    Vandaag dus nogmaals de herinnering aan de Zeeslag bij Lepanto (dit is de vroegere Italiaanse naam van de Griekse havenstad Návpaktos), in de Golf van Karinthië, waar de reusachtige Turkse oorlogsvloot die uitgevaren was om Europa te veroveren, door de toenmalige Verenigde Naties, de Vereniogde Christelijke Legers onder leiding ban de Dogenstad Venetië…) in het nauw gedreven, tot de laatste luis of rat werd verdronken. Eeuwenlang herdacht de Christenheid deze roemrijke zege, die, volgens de Overlevering, te danken was aan O.L. Vrouw van de Rozenkrans. De maand Oktober was daarom, sedert Lepato tot de huidige dag, de maand der Rozenkrans.

    Of dat in de aan de gang zijnde Synode in Rome evenwel nog zal ter sprake komen, is maar de vraag. Want voldoen de ‘modern’ zijnde, is het probleem aan de Orde van de Dag daar, zeker niet de Muzelmannerij, maar de spontane behoefden van iedere volwassen man of vrouw naar geborgenheid. Geborgenheid, wel te verstaan, in alle eer en deugd, en niet om het even hoe, bij de beesten af.

    Met Kardinaal Doetje Danneels erbij, des Pausen vriend, de Voedstervader van Stout Rogeetje van Brugge moet dat een succes worden. Trouwens, my Bonnie is niet ‘over the ocean’, maar wel aan de overkant van al dat nat, dat veel te diep is om bij elkaar te komen.

    Dat Venetië in die slag haantje vooruit was, had in hoofdzaak te zien met de Turkse blokkade van de Bosforus, waarlangs die stad haar rijkdom opbouwde met de handel van en naar het Verre Oosten….

    Met de hulp van Google, een van de vele Amerikaanse spionagereuzen, die voortaan door de EU verplicht worden om onze privacy te respecteren (dat gelooft U toch zelf niet!) vindt U dit kaartje van Google Maps, met het gekende ballonnetje waar de coördinaten van dat Griekse havenstadje zich bevinden. U ziet er ook de Laars van Italië met Rome, als centrum van het West Romeinse Rijk, zodat U zich gemakkelijker kunt voorstellen, aan welke ramp Europa toen is ontkomen. Een herhaling dreigde dus, van de Val van Constantinopel en het Oost Romeinse Rijk (1453), het machtscentrum dat sindsdien de Turkse hoofdstad van Erdogan is geworden. En precies met dat roversnest wil de EUSSR nu platte broodjes bakken….

     

     

     

    *

    .

    *

    Eisenhower, de Held van Normandië

    .

    Foto voor het thuisfront….

    *

    INLEIDING

    Sorry voor de kemel van gisteren over die Conferentie van Malta (Feb 1945), waar de USA vertegenwoordigd was door President Franklin Roosevelt, de man in de rolstoel en niet door (toen nog) Generaal Eisenhower.. Ik herinnerde het me inderdaad (dacht ik) als de dag van gisteren (!) en daarbij, er was hier geen Internet en dus moest ik mij baseren op mijn geheugen. ‘k Zal het nooit meer doen, Eerwaarde Biechtvader….

    Deze uitdrijving (1954) van de Mexicaanse ‘indringers’ daarentegen herinner ik me beter, zij het zonder de vele beschamende bijzonderheden. Google vertelt me dat het ging om de hardhandige gedwongen ‘terugzending’ van officieel minstens 80.000 gelukzoekers, die de cowboys toen blijkvaar als kiespijn konden missen. Google voegt daar fijntjes aan toe, dat dit dramatisch optreden wel degelijk tot gevolg had, dat honderdduizenden Mexicanen meteen ‘vrijwillig’ het land ontvluchtten…Een droomscenario dus voor wat er in de EU zou moeten gebeuren….

    Enfin, opgeruimd stond netjes, en geen kat in de Westerse Wereld die daar toen iets verkeerds aan vond. Alhoewel, in 1954 zat ik in het Sint Vincentscollege in Ieer, in de ‘Poësis’, nog mijn broek te verslijten op de schoolbanken. Waar mijn belangstelling meer uitging naar de Blauwvoeterij dan naar wat de Rijke Nonkels in Amerika wel of niet uitspookten.. Het was trouwens de Grote Sprong Voorwaarts van de ‘ABN-Kernen’ die in gans Vlaanderen het boze Fransosisch zou verdrijven. Een Gentse ‘hoogstudent, een zekere Wilfried Martens, was er toen de Führer van….

    Yankees of zelfs Tommies waren toen al de Englisch Spoken massa’s chewingggom kauwende toeristen die mijn vaderstand onveilig maakten. Omdat ze zogezegd de oorlogsgraven van ’14-18 kwamen opzoeken, maar in feite uit waren om te demonstreren op welke berg van goud ze wel zaten…. Hun ‘Stuidebakers’ en andere meterslange sleeën waren daarvan het zuiverste bewijs

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    ….en onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen

    kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Of er al dan niet zoiets ook in ons Avondland mogelijk zou zin, leest U op deze dag van weer eens een Nationale Staking, in volgend opstelletje. Naast dat memorabele stuntwerk in de USA met de arme Mexikaantjes, heb ik nog onthoud, hoe er in Europa in de vroege jaren 1600 met Muzemannen ook al eens iets in dezelfde zin zou gebeurd zijn. Ik las dat toevalig enkele jaren terug in een verweerscrift va het Nederlandse Femke Halsema of oiets, het pronte lieve ding van de PvdA, dat van leer trok ter bescherming van haar Moslimmer-vriendjes. Ze vond het namelijk niet kkunnen van Philps III van spanje, die alles wat bleef drijven en kon varen, toen mobiliseerde om al die gevaarlijke nietsnutten terur naar afzender te sturen. Met dank voor niet-bewezen diensten. Wikipedia vertelt vel over die man, bijgenaamd Philps de Vrome, wegens zijn weemoedig karakter, maar houdt het Islammerij-potje goed gedekt. De man zelf bemoeide zich niet met de politiek, en liet het besturen over aan zijn secondanten. Zelfs bij zijn opvolers, de zo geliefde Aartshertog Albrect en isabella, of bij Filips IV, wordt alleen gerapporteerd over de problemen met de Protestanten, Hugenoten, en vooral over de Zuidelijke Nederlanden. Buigingske. Wat met de Muzelmannerij-insijpeling gebeurde, was in dat opzicht blijkbaar bijzaak, en niet e’ens belangrijk genoefg om vermeled te worden.. Die hadden van de verzwakking van het Spaanse Rijk waarschijnlijk een kans geroken om binnen te dringen, niet met wapengeweld, maar onderduims, zoals ze nu doen, bij dee tijdelijke verzwakking van het Christelijk Geloof en de versterking van de Linkxse goddeloosheid. Het gehate Spanje, dat Vlaanderen in het voordeel van Rome met de wapens behoed had voor het Protstantisme (sic), scijnt het dus terzeldertijd behoed te hebben tegen de Muzelmannerij. Dat noel ik lachen, om nuiet te moeten ween.

    Stelt zich de vraag:wat zou er gebeurd zijn, micten de beide Nederlanden verenigd gebleven zijn. Samen waren ze, in de dagen vanHet Heilg Roomse Rijk der Pruisen, bijna even sterk als de Spaase Habsburgers. En hoe het dan (e ook nu) let de Muzelmannerij zou zitten, laat ik graag aan Uw verbeelding over.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    07-10-2015, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2923

    *

    .

    *

    .

    *

    Zal de Russische Beer een poot zetten op die probatie,

    .

    Hopelijk wordt het niet nog eens uitgevochten bij ons….

    *

    INLEIDING

    Met de dag leggen de media zich meer en meer toe op berichten die er totaal niets toe doen. Hoe het zit met die arme Franstaligen in Linkebeek, doet nog altijd denken dat de faciliteiten er overeengekomen waren om het de Franstaligen gemakkelijk te maken. Om hen de tijd te geven zich aan te passen aan de Taalwetten (waar ze notabene kort daarvoor zelf om gevraagd hadden om hun eigen taalgebied tegen de vervlaamsing te beschermen), in plaats van een louter gedoogbeleid, om hen te doen inzien, dat de Rand rond Bruxellabad geen Franstalig annexatiegebied is. Tja, die zijn eenmaal in bijna 200 jaar, als ‘beschermelingen van Le Paatrie Mère, gewend gemaakt dat ze in Coburgia altijd hun zin hebben gekregen. Of erger over de no-nonssens berichtgeving, hoe Denderleeuw door des schuld van BDW, nog erger dreigt te worden dan Voeren ten tijde van vechtersbaas José Happart. En al onze superieure voetballers dan! Echt lyrische verhalen bij de vleet, over hoe die bruine of zwarte topspelers van wereldklasse de faam van dit land hoog houden! En dan is daar bovenop nog de Bende van Nijvel, die maar niet opgelost en ook niet ‘verjaard’ wordt. Misschien dat de jonge flierefluiter, Alert van Groepsex & Hoerderij binnenkort zijn mémoires vrijgeeft, nu zijn Wettelijke op het punt staat om haar biezen te pakken. U herinnert zich toch nog, hoe de inzittenden van die wagen, koelbloedig afgeknald op die Delhaizeparking in Aalst, daar lagen te sterven, toen de hulpverleners er aankwamen, De overvallers waren toen amper verdwenen, na de kofferinhoud van die wagen in zeven haasten hadden mee gegraaid. Getuigen hadden duidelijk gezien dat om cassettes ging. De ‘Prins’ was in die dagen toevallig druk bezig geweest met fluiten te flieren, zodat de roddelpers rap de link dacht gevonden te hebben. Een Prins, een Rijkswacht Generaal en enkele getrainde Rijkswachters: meer was er niet nodig om compromitterend materiaal te recupereren….

    Of over Erdogan die met goddelijke égards ontvangen wordt door Koning Houten Klaas op het plein voor zijn Paleis, dat helm gratis op onze kosten ter beschikking wordt gesteld in Laekèn.

    Alles is dienstig, als het er werkelijk toe bijdraagt, om achterwege te laten wat de Burger zou kun nen doen nadenken. Obama op zijn bek, de Navo als kleine jongens op het potje gezet. En weet U het al; Souchi, die zo maar eventjes een kleine 45 miljard Euro heeft gekost, en gebouwd werd op uitdrukkelijke vraag van Poetin, is geen grootstand geworden zoals gepland. Het is integendeel op heden totaal leeg geplunderd en verlaten. Onder verzwegen: wat zijn die Russen toch megalomane prutsers…. in vergelijking met onze Bestierders.

    Juist? Maar het zijn ‘prutsers’ die voor het eerst in vele eeuwen, de Middellandse Zee van de ene einder tot de andere en tot op de bodem beheersen. En daartoe met alle gemak van de wereld, de meest moderne technische snufjes inzetten. Die maken gewoon van alle uitdagingen opportuniteiten, terwijl de EUSSR van alle prioriteiten, problemen maakt.

    Als daar geen narigheid van komt, dan weet ik het ook niet meer. Stel U ons aller eigen oorlogsvloten voor, die gewoon als ferry’s fullspeed varen tussen de Moslimlanden en West Europa, om zo gehaast mogelijk zoveel mogelijk ‘gematigde” extremisten’ over te zetten…. Zelfs voor de haven van Zeebrugge gebeuren er scheeps- en milieurampen, en daar is in geen 1.000 zeemijlen ook maar één Russische onderzeeër te bespeuren. Benieuwd wat nu weer de uitleg zal zijn….

    Maar zoals J.L. DeHaene het uitdrukte, als de problemen er eenmaal zijn, zullen ze die wel oplossen. In de tussentijd is de Nationale Voetbalcompetitie en de afgang van ‘Club Brugghe’ van veel groter belang!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland creëert met S-300 raketten no-flyzone voor Westerse toestellen boven Syrië

    *

    Israëlische premier Netanyahu: ‘Relatie met Rusland ten goede veranderd – Israël zal actie ondernemen zodra Hezbollah in het bezit van kernwapens dreigt te komen’

    De Russische raketkruiser Moskva in actie. Naast 64 S-300 luchtafweerraketten heeft het oorlogsschip 16 SS-N-12 raketten aan boord die speciaal zijn ontwikkeld om Amerikaanse vliegdekschepen te vernietigen.

    Rusland positioneert de enorme kruiser Moskva voor de kust van de Syrische havenstad Latakia. Het oorlogsschip is bewapend met 64 geavanceerde S-300 luchtafweerraketten. Daarmee creëert Rusland feitelijk een no-flyzone boven een groot deel van Syrië, het zuiden van Turkije en tevens het noorden van Israël. Al vorige week beval het Kremlin de Amerikaanse luchtmacht zich terug te trekken uit het Syrische luchtruim, een eis die nu met kracht wordt bijgezet. Ondertussen is een hoge Russische militaire delegatie aangekomen in Israël om nauwere militaire coördinatie en samenwerking te bespreken.

    De Amerikaanse regering Obama heeft de afgelopen jaren meerdere malen gedreigd een no-flyzone boven delen van Syrië af te kondigen, maar zette die plannen nooit door. Nu hebben de Russen bij volslagen verrassing het wèl gedaan.

    Dat betekent dat de luchtmachten die boven Syrië actief zijn – onder andere de Amerikaanse, Canadese, Britse, Franse, Australische, Jordaanse, Israëlische en binnenkort mogelijk ook de Nederlandse- hun operaties zullen moeten afstemmen op Rusland, omdat ze anders het risico lopen te worden neergeschoten door een S-300 raket.

     

    De enige vliegtuigen die een S-300, die een bereik heeft van 150 kilometer, kunnen ontwijken zijn stealth toestellen, en die zijn enkel in het bezit van de Amerikaanse luchtmacht. Die opereert vanuit Turkije echter alleen met F-16’s, die geen stealth technologie hebben. De S-300 kan behalve vrijwel alle Westerse vliegtuigen ook kruisraketten en andere raketten vernietigen.

    Netanyahu: Relatie met Rusland ten goede veranderd

    De komende dagen overlegt de Russische vice-stafchef generaal Nikolay Bogdanovsky met zijn Israëlische collega generaal Yair Golan over de nieuw ontstane situatie, en over hoe beide landen hun militaire operaties zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen.

    Gisteren verklaarde premier Netanyahu in een interview met CNN dat ‘wij niet terug willen naar de dagen toen Rusland en Israël tegenover elkaar stonden. Ik denk dat onze relatie is veranderd, en over het algemeen ten goede.’ Op de vraag of hij niet bang is dat de Russische interventie in Syrië voor nog meer instabiliteit zal zorgen –iets waar Amerika en Europa het Kremlin van beschuldigen- antwoordde hij tactisch ‘Ik weet het niet. De tijd zal het leren.’

    Actie als ‘Hezbollah kernwapens dreigt te krijgen’

    Netnanyahu herhaalde wel dat Israël militaire actie zal ondernemen tegen iedere partij die zal proberen om moderne of zelfs kernwapens aan de door Iran gestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon te geven. Het was voor het eerst dat een Israëlische premier openlijk erkende dat de mogelijkheid bestaat dat een terreurorganisatie de beschikking zou kunnen krijgen over nucleaire wapens.

    Hoewel Israël en Rusland scherp verdeeld zijn over de rol van Iran –bondgenoot van Assad, en vijand van de Joodse staat- hebben beide landen de zorg over de opkomende, door het Westen gesteunde Soenitische islam - geleid door NAVO-lid Turkije en de extremisten van ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda- gemeen.

    Turkse plannen met Syrië gedwarsboomd

    Vooral voor Turkije is het Russische ingrijpen in Syrië een forse streep door de plannen om Assad af te zetten en zo ruimte te scheppen voor het begin van het herstel van het Ottomaanse Rijk, het ‘echte’ Islamitische Kalifaat. Niet voor niets beschuldigde Ankara Rusland ervan dat een toestel het Turkse luchtruim heeft geschonden (2). Het zijn de eerste schermutselingen die in de toekomst hoogstwaarschijnlijk tot een nieuwe oorlog tussen beide landen zullen leiden.

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA

    *

    UITLEIDING

    *

    Dames en Heren, komt binnen! De ‘Lutte met den Beir’ gaat dus beginnen.

    In het kattenkot aan de overkant van de Grote Plas ligt de grote zwarte poes op de koer op de loer. Met trillende snorharen van ingehouden woede. Hij - wnt het is een kater - weet, de Beer in de nek vliegen, gelijk staat met zelfmoord plegen, dus trekkenn zijn scherpe nagels diepe strepen in het beton waarop ze ligt. Er moeen inderdaad dringend veel kooltjes uit het vuur gehaald worden, maar de bedoelde bondgenoten willen alleen maar tijd winnen. Tot veel meer zijn ze immers niet in staat. En als blank Amerika straks in trimof die Donald Trump op het schild verheft, wie is dan de pineut?

    *

    Mijn volgend opstelletje zal, zoals beloof, gaan over de uitzuivering van de jaren 1954 van alle vreemde smetten uit de Amerikaanse samenleving. Wat toen een succes was met de arme Spaans sprekende Mexicanen als lijdend voorwerp, zit er misschien aan te komen, als in Europa de omgekeerde vluchtweg wordt ingevoerd.

    Het glas heffen, in deze omstandigheden, zit er echter niet in. Konden we die kat maar ècht uit die bom kijken!

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    06-10-2015, 17:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2922

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Voor de elfendertigste keer ligt hier in Landelijk Centraal Italië het Internet weer zo plat als een luis onder weer eens een pakbondactie.. ‘Server niet gevonden’….. Ja dat zal wel. Draadloze verbinding nu zelf niet alleen draadloos, maar ook verbindingsloos. Net als een broodje zonder kaas en zonder hesp, maar welleven duur op het einde van iedere maand. Gelukkig is de stroom vandaag nog niet uitgevallen, of in plaats van 24 Volt, nog amper met zoiets tussen de 180 en de 280 Volt. Wat meebrengt, dat de stabilisator van minserie begint te piepen en te schuifelen. Wat dan meebrengt dat mijn honden jankend het huis uitvluchten, verdwaasd door die ultrahoge scherpe tonen waar een mensenoor geen last van heeft.. Wat dan op zijn beurt meebrengt, dat er moet contact genomen worden met de Maatschappij via een (kosteloze) hulplijn waar het mamzelleke van dienst dan antwoordt ‘Ene Firenze’ of ‘Enel Venetia’, en steevast zich vervolgens hoofdschuddend afvraagt waar dat stomme gemeentje van ons dan wel kan liggen. Het is dan ook tamelijk ingeviwwkeld, want dorpjes met de naam van dezelfde heilige bestaan er in dit land wel minstens twintig.

    En inderdaad, na verloop van tijd is alles, als door Gods hand, weer OK, buiten de maandelijkse afrekeningen, die dank zij de ‘vluchtelingencrisis’ stilaan onze middelen dreigen te boven te gaan. Maar op dagen lijk vandaag, donker, droog maar koud, lopen al vlug enkele gelukzoekers uit de naburige leegstaande ‘podesta’ (=boeerderij) in de velden. Carabinieri en Polzia Comunale nergens te zien. Wegens gebrek aan middelen, zegt de Sindaco (=Burgemeester), die voortgaande op zijn uiterlijk, wel de kleinzoon moet zijn van Peppone uit de tijd van Fernandel-Don Camillo.

    Ach die satellietproblemen! Zijn het, nu ze ten aanzien van de hele wereld door Poetin op het potje zijn gezet, dat de cowboys uit Amerika, die willen zeggen bijlange nog niet uitgeteld te zijn? Onmogelijk ook om de hulplijnen van ons servicestation te bereiken. Over bezet! Dat is al bezig van de vroege morgen, en het gebeurt om de haverklap.

    Ja, akkoord, er is dat geweldig onweer geweest met aan de Zurenkust in Frankrijk, met kweetniet hoeveel doden. Op VTM kregen we beelden door van auto’s die als verhakkeld speelgoed in de struiken op elkaar gestapeld lagen. Met François Hollande, het Peuer-Presidentje van jet decadente Frankrijk, die als een filmvedette in de menigte kwistig met andermans geld was komen strooien. Had daarvoor wel 10 dringede vergaderingen met de EU moeten afzeggen. Allemaal in mindering te brengen op zijn maandsalaris. Curieus, dachten we hier: diezelfde storm trok de dagen voordien eerst over Sardinië, maar Sardinië dat is Italië, Italië is het and van die Berlusconi, en over Italië wordt dus in Bruxellabad niets bericht op de zenders alle twee. Wij letten daar al jaren op: in le Douce France gebeurt van alles, in Italia altijd noppes; Nihil. Niente. Sky-verlof? De Franse Alpen. Zon en Middellandse Zee: de Franse kusten. Italia met moiere Alpentoppen? Duizenden kilometers meer zonnig Middellandse Zeestranden? Mais, non, monn cher! Italië is een ver katholiek buitenland en de Moilin Rouge met de jonge mooie borsten is zo veel attractiever….

    Mooi beeld, een wereldschokkend nieuw programma, moest de VRT ons kunnen tonen in een soort komedie met kijkers die bekeken willen worden….

    Het weer is droog en rustig, maar donker en triest. Dus worden tot nader order de telefoons en computers voor de rest van de dag gewoon uitgeschakeld. Wat voor mij, door mijn slecht zicht, meteen ook de totale en algehele uitschakeling meebrengt.

    Het is dus inderdaad al zo ver, dat we over heel Europa, moeten blij zijn, als de cowboys uit Amerika ons onze eigen zuurstof in de lucht hebben gelaten.

    Overdrijven die soms niet een beetje?

    *

    Maar terzake. De bedoeling van dit opstelletje was nader in te gaan op de verwijdering van die vele Mexicanen, door President Eisenhower, verhaal mij totaal onbekend, want iets dat waarschijnlijk nooit heeft gepast in het kader van de Ammerika-verheerlijking door onze Potentaten en hun Slippendragers, de Leugenpers. Maar om eerst een en ander uit te vlooien via Google op Operation Wetback, moet er Internet zijn, en die is er, zoals U waarschijnlijk nu al door hebt, niet.

    Arrivrderci, cari miï…..

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    … een onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen zijn. Trouwens, zegt Trump hier weer en passant, die kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Tja, U zult het hiermee moeten doen. Zonder Internet geen Google, en zonder Google geen voorlichhting over die Dwight Euzehower, de ijzervreter die naast Churchill en Stalin de wereld na Hitler hertekende bij de Conferentie van Malta. Geen te beste job, als U het mij vraagt.

    Maar die uitleg krijgt U. Uitgesteld is niet verloren. Want heel dat verhaal over de als een zeef zo lekke ondergrenzen van de USA is in Europa een gesloten boek gebleven. En Generaal Eisenhower was toch het genie dat ons altijd werd voorgesteld als de Redder van de Wereld?! Hij was, in zijnen tijd, net weg te branden van het Witte Doek. Meestal, of moet ik zeggen, eeuwig en altijjd, in gezelschap van de mondige secretaresse, die, naar we later vernamen, hem uitsluitend bijstond in zijn bedgenoegens. In die zin was hij zelfs geen bigamist, want Moeder de Vrouw was thuis bij de kinderen, terwijl manlief als Opperbevelhebber van de Geallieerde Legers, in Cherbourg het bevel gaf voor De Langste Nacht….

    Die liet er inderdaad geen gras over groeien, want later , terug bij Moeder de Vrouw, leidde hij als President van de USA een voorbeeldig leven. Allez, dat wordt toch gezegd. En zij die het weten, hebben altijd gezwogen…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EIN

     






    06-10-2015, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2911

    *

    Dinsdag 6 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 7u50-19u10

    Z Broeder Isidoor De Loor

    *

     

    *

    Ervaring, volkswijsheid, of oud bijgeloof?

    .

    Een zwarte kraai op de meerpaal, tot daar, maar een zwarte kat op diezelfde meerpaal, en geen schipper die durft uitvaren…..

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het zou een kleine stap zijn voor de USA, maar een grote stap voor de mensheid. Dezelfde woorden als die van Arlmstrong die voor het eerst voet zette op de maand.

    A propos: die bloedmaan van een aar dagen terug, zou die een goed voorteken voor de Poet zijn geweest, warop die wachtte? Goed v oor de Russische Beer, en dus indirect ook voor ons. Maar, het begin van het einde van Het Beest?

    Enig in de annalen van het Land der Cowboys, het land der Onbegrensde Mogelijkheden. Van het spreekgestoelte va het Witte Huis, met een paar zijsprongen, recht naar de spreekwoordelijke elektrische stoel. Zodat nu eindelijk de Zwarte Medemens, die het goed meent, eindelijk zijn voet naast die der Blanken kan zetten, samen optredende voor het welzijn van alle mensen.

    Maar als U mij toelaat daar iets aan toe te voegen: pas nadat het land der pietrolpompers ‘aan de natuur is teruggegeven’ en herschapen in een zandwoestijn, waar, volgens de Bijbel, geen grassprietje meer groeit.

    Zodat de wereld niet twee keer in dezelfde fout kan hervallen. Als de kop van Het Beest er eenmaal af is, zullen de aanhangers wel vanzelf weer verdwijnen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Trump: ‘Steun Assad, niet de rebellen.’ Eindelijk verstand terug in Witte Huis.

    *

    Gisteren gaf Donald Trump een interessant interview aan Fox News. Trump wil dat de VS weer respect krijgt in de wereld. Om dit respect te krijgen, moet de VS alleen oorlogen gaan voeren die het land kan winnen. Sinds Vietnam is dat niet meer het geval geweest, stelt Trump.

     

    Trump geeft fijntjes aan dat Poetin neerkijkt op Obama, en gewoon Syrië begon te bombarderen, de dag nadat hij het glas had geheven met de zeer ongemakkelijk en kwaad kijkende Obama. Poetin, de sluwe schaker, is Obama steeds een paar zetten voor. Obama wist van niets, zegt Trump. Dat laatste valt overigens te betwijfelen. Maar de situatie was in elk geval zo gekeerd dat Obama niets meer kon. Dat verklaart dat ongemakkelijke gezicht van Obama.

     

    De presentator van Fox News, zit duidelijk op de oud-rechtse lijn, dat wil zeggen Neocon, dat wil zeggen een voortzetting van de Koude Oorlog politiek. Trump tuint daar niet in. Obama steunt rebellen in Syrië die we niet kennen, zegt hij. We kunnen beter Assad steunen, de vijand die we wel kennen. Met andere woorden: Poetin kiest voor de juiste strategie. Daarin moet de VS Poetin steunen.

    Trump maakt hier een ijzersterk punt. Het steunen van de opstand in de ‘Arabische lente’, door Obama, en gesteund door de blinde Westerse pers, heeft geleid tot de huidige chaos. Wie zittende leiders wegbombardeert, als in Lybië, krijgt er ISIS, Moslimbroederschap en Al Qaida voor terug, plus, zoals we nu zien, een onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen zijn. Trouwens, zegt Trump hier weer en passant, die kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

     

    Poetin is niet de vijand. De islamitische revolutie is dat wel. Dat is een staaltje gezond denken dat je bij de huidige leiders in de VS, of ze nu links zijn of rechts, niet meer aantreft. Ook wat dat betreft zou een presidentschap van Trump een verademing zijn en vrede brengen waar onder Obama de kans op een derde wereldoorlog met de dag groeit.

     

    Er is inmiddels overweldigend veel bewijs dat die zogenaamde ‘gematigde rebellen’ die door de VS gesteund worden, in werkelijkheid huursoldaten zijn die overlopen naar de best betalende partij. En in het veld blijkt dat eerder ISIS te zijn en de aan Al Qaida gerelateerde groepen. Het is dus heel goed mogelijk dat de huidige voortvarende Russische bombardementen nu gericht zijn op de munitie opslagplaatsen en commandobunkers van rebellen die zogenaamd door de VS aangestuurd worden, maar in werkelijkheid allang in handen van ISIS zijn. (De Russen berichten trouwens met opvallend veel openheid over deze operatie, wat er op wijst dat het voor hen ook een grote PR waarde heeft.)

     

    In dit overzichtsartikel wordt verwezen naar dieper gravende analyses die dat ondersteunen. Uit deze recente rapportage van een Engelsman in Damascus, blijkt dat rebellen inderdaad met het grootste gemak over gaan naar de ISIS kant.

    Met Trump zou eindelijk weer het verstand terugkeren in het Witte Huis.

    *

    UITLEIDING

    *

    Ja, ik weet wel: de brave gematigde kanibalen on der ons, en de vele achterlopers van de achteruitrij regeerders zulle dit niet graag horen. Dat doet er echter niet toe. Het is gewoon het oog voor oog, en tand voor tand, omdat ze nooit, maar dan ook nooit, één woord van afkeer voor hun moordende ‘broeders en zusters’ hebben geuit. Zwijgen was dus ook deze keer duidelijk medeplicjhtigheid. Om nog maar te zwijgen van de stille hoop in hun harten.

    Ik weet natuurlijk ook, dat dit blogje er weinig toe doet. Wat er staat te gebeuren, zal dan ook gebeuren. En als het gebeurt, dan is het heel zeker De Dag der Dagen voor Vlaanderen, om de boien los, de banden breekt, voor de totale Bevrijding te gaan.

    Nog even die duivelse kateer… uit de boom kijken….

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    06-10-2015, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!