MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2332

    ***

    Zondag 25 januari

    Zon 8u29-17u22

    Sint-Paulus’ bekering

    Als Sint-Paulus bekeert, draait de wortel om in de eerd

    *

    .

    *

    De As Rome-Berlijn, versie 2015

    .

    Renzi & Merkel, samen onderweg om de EU te hersmeden…

    *

    INLEIDING

     

    Ooit was het begrip van die ‘AS’ Rome-Berlijn synoniem voor de ‘As van he Kwaad’. Nu steekt Merkel een tandje bij om Italië uit het moeras te helpen, met heel zeker de bedoeling op die manier ook Griekenland in de Eurozone te houden. Het mensdom moet, als offergave op het altaar van de Heilige Globalisatie, immers één lichaam worden, van Noord naar Zuid, en van Oost naar West…. Één lichaam, met een warm kloppend hart in Bruxellabad, dat netjes aan de hand van Parijs moet blijven lopen.

    Wie daarvan de werkelijke Groten der Aarde zijn, blijkt uit de berichtgeving over de dood van Koning Abdoulah van de Saoudi’s. Ze vallen over elkaar om hun loyauteit tegenover de pietrolbazen te gaan betogen. Het waren precies de 3 Koningen uit het Kerstverhaal, onderweg om de pasgeboren Mensenzoon te gaan begroeten. De slimme Hollanders waren er weer eerst bij, terwijl Koning Houten Klaas met zijn madam er zelfs vroegtijdig in Davos vandoor moest gaan. Wie ook niet mocht ontbreken, is de Zwarte Ongelukskater uit de USA, om met diepe buigingen zijn aanhankelijkheid aan de Islam te tonen. Zo is de cirkel rond en weten we nu duidelijk van waar de win d komt. Gegarandeerd worden er daar weer ‘deals’ gesloten, die als resultaat zullen hebben, dat wij nog meer ‘vluchtelingen’ zullen mogen verwachten. De volksverhuizing van Oost naar West, ziet U….

    Want net zoals in de late jaren ’30, tussen Hitler en Mussolini, reikt het nijvere Duitsland de reddende hand naar het noodlijdende Zuiden. Even slikken, want deze keer is de operatie duizend keren groter. En wat erger is: er wordt gegooid met centjes, die gedeeltelijk ook uit de zakken der Vlamingen komen… En als de briefjes op zijn, dan draait de ECB er toch nieuwe?

    En ach! Dat arme Griekenland is maar een voetnoot in de Geschiedenis! Het werkelijk verhaal gaat om de verdere globalisering en de overheersing van de Islam. In de Oekraïne tikt de klok de seconden weg en Amerika wordt ongeduldig. Het duurt allemaal veel te lang en Obama dreigt in de vergetelheid te geraken, ver verwijderd van zijn opdracht om in de Geschiedenisboeken de President te zijn geweest die de Islam heeft mogelijk gemaakt van Pool to Evenaar….

    *

    Terug naar ‘Arcadisiche toestanden’ en de plaatsnaam ‘Arcadie’. Bij (gewezen) rijke burgers in de Leiestreek kende ik daar vroeger een statig landhuis uit de jaren ’30, waarvan geen der huidige bewoners zich wist te herinneren waarvoor Villa Arcadie eigenlijk stond. De ouders waren al lang geleden overleden, en samen met hen was de rijkdom stilletjes ook verleden tijd geworden. Wel staat er nog altijd een vervallen monumentaal familiegraf oal baast de hoofdingang van het kleine kerkje… De meisjes waren getrouwd met rijke textielfabrikanten en de zonen met dochters van rijke schoenfabrikanten. Jammer genoeg zijn al die bedrijven heden ten dage een soort van industriële archecheologie. De ene charismatische persoon die ik daar persoonlijk heb gekend, was een van de leidende figuren uit de Brusselse ‘Femmes Chefs d’Entreprise’.

    Toen was er bijlange nog geen Internet, zodat mij werd uitgelegd dat de vaderlijke thuis die naam had van een gevierd hotel in de hoofdstad. Voertaal: Frans. Que voulez-vous? Vergane glorie, vergane rijkdom. Weet U, ‘les Flamands sont de retour’….

    Vandaag kwam het woord Arcadie op het scherm, in verband met de Griekse presidentsverkiezingen van morgen 25 Januari. Als U even deze link aantikt, zult U er ook alles over weten.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Arcadi%C3%AB_%28departement%29

    Het is een unieke kans om de herkomst te leren over de fluitspelede herdersjongen de o zo mooi heeft gezongen, en zijn liedje bracht mij in gedachten, naar die bergen met hun wond’dre nachten…. Over Pan, de God van de herders en van het hele dierenrijk., aan de bovenkant mens maar vanaf zijn middel geitenbok. Gewoon even aan SS uit H denken, en U ziet het beeld voor U. Voor Pan geen link naar Wikipedia. Het volstaat te zeggen, dat zijn afbeelding niet in aanmerking komen om in de kerk te worden geplaatst.

    *

    Zo. Iedereen is nu een beetje in een Hellenistische stemming, en dus kunnen de blikken gewend worden weg van de Griekse binnenlanden van Arcadie, naar de Griekse buitenlanden. Dat zijn er heel veel, en allemaal houden ze de blikken gericht op de Acropolis adieu. De Grexit. Ze zitten allemaal met een visademke te wachten op de uitslag van de verlizingen. De elite spreekt, maar zal niet gehoord worden.

    Deze verkiezingen zijn best te vergelijken met Wallonië, moest er daar presidentsverkiezingen gehouden kunnen worden. De Grieken zijn al vele generaties lang gewend te leven op Staatskosten, en laten zich dat luilekker leventje niet zomaar afnemen door Bruxellabad en de Euro-poppetjes.

    De banbliksems van boven op de Olympus uit de handen van Zeus, dat ze mogen doel treffen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.knack.be/nieuws/wereld/griekse-verkiezingen-weg-ligt-open-voor-overwinning-syriza/article-normal-527933.html

    *

    Griekse verkiezingen: weg ligt open voor overwinning Syriza

     

    Kort voor de parlementsverkiezingen in Griekenland heeft de linkse partij Syriza de kloof met de conservatieve partij van ontslagnemend premier Antonis Samaras nog uitgediept. De economische wereld volgt de verkiezingen met argusogen.

    In een zaterdag gepubliceerde peiling ligt de partij van Alexis Tsipras met 33,5 procent van de stemintenties zeven procent voor op de conservatieven (26,5 pct). Vrijdag hadden peilingen die voorsprong op zes procent gehouden.

    Schuldkwijtschelding

    Syriza dankt haar succes aan haar verzet tegen de zware saneringen en economische hervormingen die Athene van de eurolanden en het IMF moest uitvoeren, in ruil voor 240 miljard euro financiële steun die het euroland voor het bankroet behoedde. Als Tsipras de verkiezingen wint, zal hij evenwel snel met de schuldeisers van Griekenland rond de tafel moeten zitten. Het lopende Europese steunprogramma verstrijkt immers eind februari en Syriza stuurt aan op een kwijtschelding van een deel van de kolossale Griekse staatsschuld van 175 procent van het bbp.

     

    Tsipras erkent dat de gesprekken "niet makkelijk" worden. Eind februari is volgens hem echter niet de deadline voor een nieuwe deal, wel juli. Pas dan komt Griekenland in aanmerking om deel te nemen aan het donderdag aangekondigde QE-programma van de ECB, merkte Tsipras op. De ECB gaat vanaf maart massaal overheidsobligaties inkopen om de economie te stimuleren en de inflatie op te krikken.

    Geen draagvlak

     

    Op een schuldkwijtschelding hoeft Tsipras niet te veel te hopen. Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem meldde vrijdag nog dat daarvoor geen draagvlak bestaat onder de ministers van Financiën. Waarnemers gaan veeleer uit van maatregelen die de interestbetalingen op schulden verlichten, zoals een verdere verlenging van de looptijden van leningen en een verdere verlagingen van interestvoeten.

     

    Maandag bespreken de ministers van Financiën van de eurolanden het Griekse verkiezingsresultaat en de weg voorwaarts. In afwachting van het aantreden van een nieuwe regering worden echter nog geen beslissingen verwacht. (Belga/TE)

    *

    UITLEIDING

     

     

    Arcadisch wil dus zeggen liefelijk, onbedorven, naïef Mocht dat maandagmorgen nog altijd zo zijn, dan dansen de poppetjes.

    Enne, wie weet staat samen met het opgaan van de zon, aan de Griekse kim dan een… Gouden Dageraad.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    25-01-2015, 12:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2331

    ***

    Zaterdag 24 januari

    Zon 8u30-17u20

    H Franciscus van Sales, patroon van journalisten en schrijvers

    *

    Vandaag heffen we het glas heel hoog, ter nagedachtenis van deze patroonheilige. Wat in niet veel redactielokalen zal gebeuren. Want de eigen tradities werden al lang geleden onder de mat geveegd. Wegens te ouderwets? Ja, maar vooral omdat de Slinxe zakkulorum Kerk zich daarbij ongemakkelijk voelde. Niet uit wroeging, neen, maar omdat er gretig gesmacht werd naar de heidense wereld van vòòr het Christendom, die ze zich eens rap zouden maken, sè. Waarbij ze in al hu pretentie vergeten waren, dat ook het Christendom geëvalueerd is, ttz terug gevallen is op de essentie, zonder al die vele tierlantijntjes. Badoglio, toen die nog geen Paus was, maar Bisschop in Buenos Aires, reed met de fiets naar zijn werk. Het delicate probleem van de seksualiteit in en rond de Kerk, loste hij met één enkele beweging op, door te verkondigen dat de gelovigen toch ook niet moesten kweken als de konijnen. Een gezegde die echt heel veel ruimte laat voor persoonlijke interpretatie voor iederen.

    Die verhoopte snelle terugval naar omhoog naar het heidemdom, was echter buiten de waard gerekend. De ISIS Staat als een achterlijke woestijncultuur sloop de vrijgekomen ruimte binnen. OK, dachten de naar vernieuwing trachtende vernieuwers, dan springen we maar op die kar. Alles is goed, als we maar definitief af geraken van onze eigen cultuur.

    Ja, goede man, Heilige Sint Franciscus van Sales, er is nog veel werk aan de winkel…

    *

    .

    *

    Dankgebed tot Allah na de overwiinning

    .

    *

    INLEIDING

     

    We weten onderhand allemaal wat de volgende stap is in de Islamisering. Eenmaal voldoende in aantal, en quasi zeker van de overwinning, zal de 3de en laatste fase als van zelf ingaan: wie zich ‘bekeert’ zal mogen blijven leven, uiteraard als onderworpene, de overigen, de Joden en de ongelovigen dus, zullen uitgezuiverd worden. ‘Arbeit macht Fre’, weet U nog? De formule der Duitse Nationaal Socialisten is voldoende bekend bij alle Nationale en Internationale Socialisten.

    *

    Een paar dagen geleden vond U op deze vrijbuitersblog, de foto van een verzameling dames in Iran, voor en na het verjagen van de Sjah van Perzië door Ayatollah Khomeiny. Een vrolijke bende voordien, een troep door de Islam gedrogeerde feeksen nadien.

    What will be, will be, zongen we vroeger, samen met de jonge Jo Leemans, de Amerikaanse cowboys achterna. En nu ik later groter ben geworden, kan ik het aan mijn kleinkinderen meegeven: wat zal zijn, zal zijn…

    *

     MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

    Bekende Franse moslimgeestelijke: ‘Stad Roubaix in het Noorden en Marseille in het Zuiden zijn nu mini islamitische staatjes’

    Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

    De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.

    ‘Franse wet vervangen door Sharia’

    In het in 2011 gepubliceerde 2200 pagina’s tellende rapport ‘Banlieux de la République’ (Voorsteden van de Republiek), dat werd opgesteld door onder andere de zeer gerespecteerde politieke wetenschapper en islamkenner Gilles Kepel, werd geconstateerd dat het departement Seine-Saint-Denis –waar 600.000 van de 1,4 miljoen inwoners (veelal Marokkaanse en andere Afrikaanse) moslims zijn, die in sommige wijken al een meerderheid van ruim 70% hebben- en andere Parijse gebieden ‘afgescheiden islamitische samenlevingen’ zijn geworden, die totaal zijn afgesloten van de Franse staat. Hier heerst niet langer de Franse wet, maar die van de Sharia.

     

    Politiek correcte orde verbergt moslimgeweld

    Voor de duidelijkheid: de meeste moslims kiezen er bewust voor om niet te integreren en willen zelf in getto’s wonen. Ze worden gestimuleerd door imams, die doelbewust een parallelle islamitische samenleving in Frankrijk en de rest van Europa willen creëren. Dat is ze, mede dankzij de Europese gevestigde orde die wat de islam betreft van geen kwaad wil horen, heel goed aan het lukken.

    De bekende schrijver en journalist Laurent Obertone (‘France: A Clockwork Orange’) zegt dat er inmiddels talloze wijken en complete voorsteden zijn ‘waar wij Fransen zelfs niet meer durven komen. Natuurlijk praat niemand hier openlijk over, maar ook degenen die ‘lange leve het multiculturalisme’ en ‘Parijs is prachtig’ roepen wagen zich niet in die voorsteden.’ Volgens Obertone zorgt de politiek er bewust voor dat het vele, vaak buitensporige geweld van moslims niet of nauwelijks in de media komt.

     

    ‘Mini islamitische staatjes’

     

    Alleen al in Frankrijk zijn er vele honderden door moslims beheerste no-go zones, die ontstaan zijn omdat het hen door de politiek werd toegestaan hun eigen cultuur en wetten te houden, in plaats van zich aan te passen. Desondanks blijft de linkse en liberale gevestigde orde het bestaan van deze gebieden ontkennen.

    Maar het zijn ook moslims zelf die erkennen dat deze zones bestaan. Fabrice Balanche, een bekende moslimgeestelijke die les geeft aan de universiteit van Lyon, vertelde onlangs aan Radio Télévision Suisse dat ‘er gebieden zijn in Frankrijk, zoals de stad Roubaix, zoals het noorden van Marseille, waar de politie geen stap durft te zetten, waar de autoriteit van de staat totaal afwezig is, waar mini islamitische staatjes zijn gevormd.’

     

    ‘Niet langer Frankrijk, maar islamitische republiek’

     

    De Franse schrijver en politieke journalist Éric Zemmour verklaarde tegen BFM-TV iets vergelijkbaars: ‘Er zijn nu plaatsen in Frankrijk, vooral in de voorsteden, waar het geen Frankrijk meer is. Salafistische islamisten islamiseren sommige buurten en voorsteden. In deze wijken is het niet langer Frankrijk, maar een islamitische republiek.’ In een ander interview zegt Zemmour, wiens laatste boek ‘De Franse Zelfmoord’ heet, dat zijn land door het multiculturalisme en de heersende politieke correctheid wordt verwoest.

     

    Politicus Frank Guiot schreef dat delen van Évry, een wijk in het zuiden van Parijs, in no-go zones zijn veranderd waar de politie niet meer kan komen uit angst om te worden aangevallen. Volgens Guiot probeert de politiek de ‘sociale vrede’ te bewaren door de politieagenten te verbieden hun wapens te gebruiken als ze worden aangevallen.

     

    No-go zones in talloze steden

     

    De socialistische burgemeester van Amiens, Gilles Demailly, gaf toe dat een compleet district in zijn stad een ‘no-go zone is waar je niet langer een pizza kan bestellen of een arts bij je thuis kan laten komen.’ Europe 1, één van de grootste TV-zender van Frankrijk, noemde zelfs heel Marseille een ‘no-go zone’ nadat de overheid zich gedwongen zag om de CRS (Franse ME) op de vele moslimbendes af te sturen. De Franse minister van Binnenlandse zaken sprak letterlijk van het ‘heroveren’ van 184 vierkante kilometers Marseille die door moslimbendes worden gecontroleerd.

    De mogelijk bekendste Franse krant Le Figaro karakteriseerde het centrum van Perpignan als een ‘ware no-go zone waar agressie, antisociaal gedrag, drugshandel, de moslim gemeenschap, raciale spanningen en stammengeweld’ ervoor zorgen dat niet-moslims gedwongen worden te vertrekken. De krant schreef ook dat het Les Izards district in Toulouse een no-go zone is waar Arabische drugsbendes de straten terroriseren.

     

    Wetteloze moslimbendes creëren ‘de hel van Frankrijk’

     

    Le Parisien omschreef delen van Grigny, een wijk in het zuiden van Parijs, als een ‘wetteloze zone’ die wordt geplaagd door moslimbendes, ‘wier leden geloven dat ze de heersers van de wereld zijn.’ Ook Grenoble zucht onder totaal uit de hand lopend moslimgeweld. In Roubaix, vlakbij de Belgische grens, voelen de bewoners zich ‘verbannen in hun eigen land’, en willen hun eigen milities vormen omdat de politie niets tegen de moslimbendes durft te ondernemen.

     

    In augustus vorig jaar berichtte het magazine Valeurs Actuelles dat Frankrijk inmiddels meer dan 750 gebieden telt ‘waar de wet van de Franse Republiek niet langer van toepassing is.’ Onder de kop ‘Hel in Frankrijk’ schreef het blad dat grote delen van Frankrijk in een dictatuur zijn veranderd waar de politie ‘wordt begroet met mortiervuur’ en ‘door projectielen gedwongen wordt zich terug te trekken’.

     

    Alternatieve samenleving

     

    Het magazine schreef ook over Trappes, een wijk in westelijk Parijs, waar de islam en zware criminaliteit –zoals bijna overal- hand in hand gaan. Moslimcriminelen dwingen er een ‘alternatieve samenleving’ af die alle banden met Frankrijk heeft verbroken, zo verklaarde de lokale politiecommandant. Als niet-moslim moet je je volgens hem niet meer in die wijk wagen, omdat je onmiddellijk van al je bezittingen wordt beroofd en in elkaar wordt getrapt.

     

    In de steden Nantes, Tours en Orléans is het al even erg. Hele wijken zijn daar veranderd in ‘slagvelden’, aldus Valeurs Actuelles. De weinige Fransen die er nog wonen worden dagelijks geconfronteerd met de dwang van de moslimgemeenschap, het verdwijnen van de eigen Franse cultuur en de welig tierende criminaliteit.

     

    Hele voorsteden veranderd in criminele getto’s

    Hier is een documentaire te bekijken over een no-go zone in de Parijse voorstad Clichy Montfermeil. Op ongeveer 3 minuten is te zien hoe de moslims reageren als de politie eraan komt. De grote zender TF1 zond deze anderhalf uur durende docu uit over moslimbendes in no-go zones in Parijs. TV3 deed hier hetzelfde met wijken in het noorden van de Franse hoofdstad. Dit is een drie kwartier durende Engelstalige docu over de no-go zones in Marseille. In deze vier minuten worden de gevaarlijkste wijken van Frankrijk getoond, en hier die in Parijs, hier in Lille en hier in Lyon.

     

    Russia-1 maakte deze documentaire over de no-go zones in Parijs. De presentator begint: ‘We zijn in Parijs, het Barbès kwartier, een paar minuten van de beroemde Montmartre. Het is bijna onmogelijk een Europeaan te ontdekken. Sommige straten in Parijs doen denken aan een Oosterse bazaar. De Parijse voorsteden zijn criminele getto’s geworden waar zelfs de politie niet durft te komen.’ Verborgen camera’s laten zien hoe deze moslimgebieden worden beheerst door misdaad, geweld, drugshandel en wetteloosheid.

     

    ‘Frankrijk op rand enorme sociale explosie’

     

    In een 120 pagina’s tellende studie getiteld ‘No-Go Zones in de Franse Republiek: Feit of Fictie?’ werden vele tientallen wijken genoemd ‘waar de politie en gendarmerie de orde van de Republiek niet meer kan handhaven, of niet meer kan komen zonder het risico te lopen op confrontaties en bekogeld of zelfs fataal beschoten te worden.’

     

    Het eerder genoemde 2200 pagina’s tellende onderzoeksrapport waarschuwde dat de 6,5 miljoen moslims in Frankrijk –het hoogste aantal in de EU- het land op de rand van een enorme sociale explosie hebben gebracht. Belangrijkste oorzaak is de weigering van de moslims zich aan de Franse cultuur aan te passen en te integreren. Het probleem wordt verergerd omdat in moskeeën een parallelle islamitische samenleving en het handhaven van de Sharia juist wordt gepromoot.

     

    Botsingen met Chinezen

     

    Moslims richten hun pijlen ook op andere allochtone groepen, vooral degenen die wél willen integreren. De levendige Chinese gemeenschap in Aubervilliers, die voor veel economische voorspoed heeft gezorgd, werd het doelwit van aanvallen, berovingen en afpersingen. De politiek correcte socialistische burgemeester van de stad riep de Chinese bedrijven op om meer Arabischer en Afrikaanse moslims in dienst te nemen, omdat het geweld tegen hen dan wel zou stoppen. De reactie van de Chinezen: moslims werken niet hard en ze eisen en klagen teveel.

    Nadat de politiek weigerde de Chinezen te beschermen, dreigden deze de Chinese maffia in te schakelen. De moslims reageerden vervolgens met een petitie waarin de uitzetting van de Chinezen werd geëist. Onvoorstelbaar: Vanaf 2012 verplicht de gemeente Aubervilliers niet-moslimmannen die met een moslima willen trouwen zich eerst te bekeren tot de islam. ‘Met andere woorden: bij gemengde huwelijken heerst de Marokkaanse wet over de Franse wet,’ schreef Charlie Hebdo hierover.

     

    Moslims nemen openbare scholen over

     

    Le Figaro publiceerde vorig jaar een onderzoek waaruit blijkt dat moslims steeds meer openbare scholen overnemen en daar de Sharia onderwijzen. Franse meisjes moeten op de speelplaats gesluierd zijn, in de kantine mag alleen halal voedsel worden geserveerd en gymzalen worden gebruikt voor de dagelijkse gebeden tot Allah. Op islamitische feestdagen is in steden zoals Nimes en Toulouse 90% van de moslimscholieren niet aanwezig.

    Toen de vorige Franse premier Nicolas Sarkozy de moslims die politieagenten aanvallen als ‘bendes’ omschreef, viel de hele linkse gevestigde orde in het land over hem heen. In Nederland zien we een vergelijkbare tendens: nog vorig jaar riep het kabinet Rutte het programma Opsporing Verzocht op om niet meer zoveel Marokkaanse misdadigers te laten zien. Eerder hadden ze PVV-leider Geert Wilders verkettert omdat die openlijk had gepleit voor minder criminele Marokkanen.

     

    Kritieke grens in NL bijna bereikt

    Ook in Nederland begint het aantal moslims met officieel ruim 1 miljoen – maar onofficieel (inclusief illegalen) al zo’n 1,6 miljoen – hard naar de kritieke grens van 10% te gaan. Omdat in Den Haag dezelfde door Brussel geëiste politiek correcte ziekte heerst die de islam in alles in bescherming neemt, valt zeer te vrezen dat ook onze steden en wijken ten prooi zullen vallen aan dezelfde chaos en geweld waar Frankrijk nu aan ten onder dreigt te gaan.

    Xander

    *

    UITLEIDING

     

    En zeggen dat de doorsnee Amerikaan denkt dat België ergens in Bruxellabad ligt, en een wingewest is van Parijs. Vandaar dat een Vlaams Nationalistisch Minister van het Belgische Apenland tot zelfs bij CNN geprezen wordt, omdat hij namens de gehele Senaat door alle partijen (min één), verkondigt dat de IS-lammerij voortaan een onderdeel is van onze samenleving.

    Zou die man zich nog herinneren, dat omwille van het smeer, de kat likt de kandeleer? Of dat er geen ergere blinden zijn, dan hij die niet zien en wil.

    Zou hij dan niet weten, dat die strategie van komedie spelen zelfs door de Koran voorgeschreven is? In een voorgaand stukje over die ISIS-lammerij student in Leiden kregen we zelfs de naam hiervan te weten.

    Dit is geen Jambon meer, maar een jambeautje. Goed bereid, niet halal, en met een flinke klad appelmoes daarbij, is dat zelfs een lekkernij.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-01-2015, 12:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2330

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    .

     

    *

    Over de Islamitische diplomatie

    .

    Zijnde de betere hinkstapsprong

    *

    INLEIDING

     

    Een ‘gewone moslim, student in Leiden, geen Jihadist, geen terrorist, opent hieronder de beerput van zijn hart. Hij wil praten. Dus luisteren we allen even mee.

    Het is een interview in het NL dagblad TROUW, die jammer genoeg wel niet zal gelezen worden voor de Hovaardigheidsbkleders voor wie het bestemd is.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en via

    http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3835067/2015/01/22/Radicale-moslim-Sharia-en-jihad-horen-erbij.dhtml

    *

    Radicale moslim: 'Sharia en jihad horen erbij'

    Hanne Obbink − 22/01/15, 13:07

    *

    © Werry Crone. Shabir Burhani: Ik ben iemand die zich heeft overgegeven aan zijn schepper, Allah. Iemand die de Profeet volgt.

    *

    Interview Wie wil begrijpen waar terreur en jihadisme vandaan komen, kan maar beter kennisnemen van geluiden uit radicaal-islamitische hoek. Shabir Burhani - geen terrorist, geen jihadist - legt uit. 'Wij moeten de mensheid bevrijden uit ongeloof.' We moeten de islam in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest:

    Een islamitische staat, daar droomt hij van, liefst wereldomvattend. Om dat te bewerkstelligen ziet hij twee wegen: vreedzame dawa, zending, maar ook jihad. En jihad, dat is 'het streven op het pad van Allah om al het kwaad tegen te houden', zegt Shabir Burhani. "Stel dat de Profeet wordt bespot en je schakelt degene die dat doet uit, dan is dat ook jihad. Vanuit islamitisch oogpunt is de aanslag op Parijs dus toegestaan."

    In de nasleep van de aanslag op Parijs hebben moslimorganisaties in Nederland onomwonden afstand genomen van terreur. Dat zij met dat geluid niet alle moslims vertegenwoordigen is wel duidelijk. Wie wil begrijpen waar terreur en jihadisme vandaan komen, kan dus maar beter ook kennis nemen van andere geluiden. Maar orthodoxe moslims en zeker ook het groepje dat jihadistische sympathieën koestert, houden zich zo goed als stil.

     

    Shabir Burhani niet. "Veel moslims durven de waarheid niet openlijk te zeggen. Ze zijn bang dat ze voor gek worden verklaard of als bedreiging worden gezien." Zelf legt hij graag uit hoe hij tegen de wereld aankijkt. "Er zijn veel misverstanden."

     

    Burhani (bijna 23, student bestuurskunde in Leiden, van Afghaanse komaf) trad korte tijd op als woordvoerder van Sharia4Holland, een losvast netwerk van jongeren in Den Haag en omstreken dat actie voerde tegen alles wat de ware islam bedreigde. Dat netwerk viel uit elkaar, sommige van de betrokkenen vertrokken naar Syrië. Burhani niet, en hij heeft ook 'meningsverschillen' met de felsten van zijn voormalige kameraden, zegt hij.

     

    "Gewoon moslim", noemt hij zichzelf. Zijn eigen YouTube-channel heet SalafiMedia, maar salafist noemt hij zich liever niet. "Ik ben iemand die zich heeft overgegeven aan zijn schepper, Allah. Iemand die de Profeet volgt en leeft naar de Koran en de soenna."

     

    En dus streeft u ook naar een islamitische staat?

    "We moeten de islam in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest. De sharia hoort erbij, de jihad en de islamitische staat ook. De Profeet is het voorbeeld. Dertien jaar heeft hij vreedzame dawa gedaan in Mekka, toen is hij uitgeweken naar Medina, waar hij de islamitische staat opgericht heeft. Dat moet ook ons doel zijn.

     

    "Hier en nu, met moslims als minderheid in Europa, ben ik voorstander van dawa. Net als de Profeet in Mekka, toen hij nog geen militaire macht had om zich te verdedigen tegen ongelovigen. Maar er is ook een tweede methode, de jihad. Die kan defensief en expansief zijn. Als je aangevallen wordt, moet je je verdedigen. Maar als je macht hebt, zul je ook legers uitzenden om moslims elders te helpen. Stel dat in Europa moslims onderdrukt worden, dan willen we dat tegengaan. In de islam is onderdrukking niet toegestaan, ook niet van ongelovigen door andere ongelovigen."

    Als iemand de Profeet beledigt, is het islamitisch gezien toegestaan hem onschadelijk te maken, als die tenminste niet gek of onwetend of dronken is

    Moeten landen van ongelovigen veroverd worden?

    "Veroveren klinkt negatief, zo moet je het islamitisch gezien niet noemen. Het is voor een goed doel. Wij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden uit ongeloof, uit slavernij - slavernij van je begeerte, van een ander mens, van een afgodsbeeld. Soms is jammer genoeg geweld nodig. Want de ongelovige machten werpen barrières op, omdat de islam clasht met hun belangen."

    Vindt u onthoofdingen daarvoor toegestaan?

    "De Islamitische Staat in Irak en Syrië zie ik niet als het ideaal. Die onthoofdingen hebben weinig met de islam te maken. De islam heeft regels over krijgsgevangenen. Je kunt ze vrij laten of gevangen zetten. Of vermoorden, als de vijand hetzelfde doet. Maar de manier waarop IS dat doet en aan de hele wereld laat zien, kan contraproductief zijn. Komt dat de islam als geheel ten goede? Of leidt het alleen maar tot meer haat en vijandschap?"

    Keurt u die onthoofdingen af omdat ze slecht zijn of omdat ze slecht uitpakken?

    "Goede vraag. Maar ik zie geen wezenlijk verschil tussen iemand vermoorden met een mes of met een drone-aanval. Een drone-aanval is een soort onthoofding, maar dan in honderd stukken."

     

    Kunnen mensen met geweld tot geloof gebracht worden?

    "Dat niet. In de Koran staat: er is geen dwang in religie. Geloven is een kwestie van het hart. Met gewapende strijd kan je wel het geloof beschermen of voorkomen dat je aangevallen wordt. Wij worden al honderden jaren aangevallen, dat is een feit. Dus wat doe je dan? Je maakt je vijanden onschadelijk. Niet dat je alle ongelovigen moet vermoorden, dat zegt de islam niet. Het liefst hebben we dat alle ongeloof verdwijnt."

     

    Ook door een aanslag als die op Charlie Hebdo?

    "Als iemand de Profeet beledigt, is het islamitisch gezien toegestaan hem onschadelijk te maken, als die tenminste niet gek of onwetend of dronken is. De mensen van Charlie Hebdo wisten wat ze deden, ze zijn gewaarschuwd. Ze hadden het kunnen voorkomen. Het is heel simpel: als je niet spot met de Profeet, zal het niet gebeuren." Er zijn voorbeelden dat de Profeet opdracht heeft gegeven om degene die hem bespotten onschadelijk te maken

     

    Is de Profeet niet bestand tegen spot?

    "De Profeet ondervindt geen schade van spot, daar heeft u gelijk in. Hij heeft onze verdediging niet nodig, maar wij hebben het nodig ons geloof in hem te bevestigen. Omdat wij van hem houden, willen wij niet dat zoiets met hem gebeurt."

     

    Vindt u het ook toegestaan klanten van een joodse supermarkt te doden? Of, zoals in Verviers de bedoeling leek, politiemensen?

    "Daar kan je meningsverschillen over hebben. In de islam mogen we geen onschuldigen aanvallen."

    Andere moslims hebben de aanslag in Parijs 'verraad van de islam' genoemd ...

    "Dan moeten ze met bewijzen komen. Er zijn voorbeelden dat de Profeet opdracht heeft gegeven om degene die hem bespotte onschadelijk te maken. Wijs maar aan in de Koran en de soenna waar staat dat dit niet mag."

     

    Was de moord op Theo van Gogh, net als de aanslag in Parijs, toegestaan?

    "Dat is vergelijkbaar. Mohammed B. heeft dat om precies dezelfde redenen gedaan. En Wilders staat om precies dezelfde redenen op de lijst waar ook de hoofdredacteur van Charlie Hebdo op staat. De opstellers van die lijst vinden dat hij zich aan hetzelfde heeft schuldig gemaakt."

     

    Wat vindt u daarvan?

    "Het is gevaarlijk om te zeggen dat een aanslag op hem toegestaan is, dat kan gezien worden als een oproep. Ik kan wel zeggen: de reden is precies dezelfde. Het kan gebeuren. Maar het is simpel: als de oorzaak weggenomen wordt, zal het niet gebeuren."

    *

    UITLEIDING

     

    Het is godgeklaagd, zoals JP Van Rossem het ooit uitdrukte, dat dit allemaal zo maar kan gezegd worden. En het is ook wat in al die Mosketen gepredikt wordt, misschien in bedektere termen.

    Over watdaar verkondigd en opgelegd wordt, weten we echter zo goed als niets, want onze Vuiligheidsdiensten en de Arabische, Turkse, Marokkaanse, enz, taal is Chinees voor hen. Wat wil zeggen, dat we verkocht worden, terwijl we er op staan te kijken.

    Ach, zo denken de Ivoren Toren Bewoners, zo lang het stilletjes blijft, er geen oproer komt en de vette postjes die we onder elkaar verdelen, niet bedreigd worden, laten we Gods water over Gods akker lopen. Het zal onze tijd wel meegaan.

    Er wordt in bovenstaand interview zowat gezondigd tegen alle artikelen van ons strafwetboek en er is geen enekle Rechtbank die ingrijpt.

    In Hollan d wordt nog altijd streng opgetreden tegen wat men daar noemt ‘Majesteitsschennis’, maar de gehele Nederlandse bevolking met tirannie dreigen, is gewoon .. een teken des tijds.

    Mag ik even wijzen op de omkering van de feiten? De IS-lammer zegt dat doorheen de tijden de Moslims altijd werden aangevallen. Correctie: in vroeger tijden werden ze alleen, wegens overmatig pedant gedrag, af en toe tot de orde terug geroepen. Tot de cowboys uit Amerika er zich mee bemoeiden en even, veilig en ver van huis, iedereen de les gingen spellen, ook de Moslimlanden, zelfs al hadden die de laatste jaren een Moslim als president.

    Enfin en conter-enfin, we hebben er een nieuw Arabiers woord bij: de vreedzame “darwa’, de zending.

    Waarom moet ik nu ineens denken aan de ‘hinkstapsprong’, waarbij er als de konijnen wippend, naar de eindmeet bewogen wordt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

      








    23-01-2015, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2329

    ***

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    *

    Alle parlementen van West Europa

    .

    met het Syndroom van Down, of met het Stockholm syndroom? Nee hoor! Ze zijn gewoon lijk in wijlen de Sovjet Unie, politiek correct…..

    *

    INLEIDING

     

    Filip DeWinter in het parlement in Bruxellabad gisteren: één tegen allen, waarbij er nog niet niet geroepen werd ‘aan het kruis met Hem’.

    Dat ‘debat’ over de Koran zal later (en dat is al …straks, misschien) wel blijken van historische waarde te zijn geweest. Het is dermate scherp van inhoud, dat ikzelf er het zwijgen toe doe. De video spreekt voor zichzelf.

    http://youtu.be/N_QooTMK-s0

    *

    De feiten bewijzen op een onweerlegbare manier, dat wat het Vlaams Belang al jaren verkondigt ook leeft bij het volk: draai in ’s hemels naam die kraan dicht,. Er zijn zowel langs de ene kant de onmenselijke moordpartijen door aanhangers van deze ‘godsdienst’, maar daar is ook doorheen Europa het groeiend succes van de anti-islam bewegingen. Naast Dügida (Düsseldorf) is er nu ook Kögida (Köln).

    *

    Het staat in de sterren geschreven, dat de Grote Sprong Voorwaarts er zit aan te komen. De maatschappij splitst zich meer en meer in ‘wij’ en ‘zij’. ‘Zij’, die vormen reeds, tastbaar aanwezig in in uitvoering, een echte bedreiging voor ‘wij’. En ‘wij’ zullen ons daartegen verzetten willen of niet Oog om oog, en tand om tand.

    Om in een zeer nabije toekomst al dat wederzijds bloedvergieten te voorkomen, ware het beter dat alle Allah-aanhangers, de Extremen zowel als de gematigden, er vrijwillig en massaal uittrekken, naar de landen van oorsprong, waar ze naar hartenlust en ongestoord hun overtuiging kunnen beleven. Ze kunnen de Sharia aanhangen zoveel ze willen, waarbij ze door niemand zullen gehinderd worden, en al zeker niet door de daar sporadisch voorkomende Christelijke ‘minderheden’..

    Wat meer is, en dàt zou pas een goede stap vooruit zijn in de globalisatie, dank zij de graad van ontwikkeling die ze in het Westen hebben opgedaan, zouden ze hun eigen land en volk een heel stuk vooruit kunnen helpen voor een menswaardig bestaan. Onderwijzen, ondernemen, landbouw, Administratie, dienstensector, magistratuur, politiek, enz. Ze zouden de weg kunnen gaan, die ook onze verre voorouders heggen gegaan. We zouden in plaats van projectielen uit te wisselen, met elkaar zaken kunnen doen waar we alle twee beter van worden.

    Verenigd Europa moet eindelijk stoppen met de ‘Verenigd Amerika’ te willen naäpen, om de door God gewilde ordening te herscheppen in een ‘melting pot’. Afrikanen bijvoorbeeld horen in een tropisch klimaat. Ook voor woestijnbewoners is de woestijn de natuurlijke habitat. De aan gang zijnde volksverhuizing is de laatste nieuwe mode inzake imperialistische kolonisatie.

    Mocht het ooit zo ver komen, dat we onze eigen habitat weer terugkrijgen. Dan is de werkeloosheid meteen uit de wereld. De begroting van onze ZES deelregeringen zouden terug in evenwicht geraken. En wat mer is: de para’s zouden definitief terug in hun kazernes mogen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Keulen: KÖGIDA demonstreert ondanks blokkades

    *

    De KÖGIDA-demonstratie van gisteren trok meer deelnemers dan die van vorige week woensdag. Volgens de lokale pers en de organisatoren lukte het ongeveer 200 demonstranten om, ondanks blokkades op het station, het startpunt voor het station te bereiken. Volgens KÖGIDA lukte het enkele tientallen islamcritici vanwege de blokkades in het stationsgebouw niet meer om op tijd bij de start van de demonstratie aanwezig te zijn.

    Ondanks de zit-blokkades in het stationsgebouw, die uitgevoerd werden door ongeveer 100 linkse extremisten, was de avond gisteravond in totaliteit een serieuze nederlaag voor de KÖGIDA-tegenstanders. Enerzijds beleefden de verenigde links-groene goedmenschen een dramatische daling van hun vermogen om mensen te mobiliseren: waren er bij de eerste en tweede KÖGIDA-demonstratie nog duizenden antidemonstranten onderweg, gisteravond konden de leiders van de Antifa en links in Keulen nog maar enkele honderden schappjes onder hun bloedrode vlaggen rondom de Dom en in het stationsgebouw verzamelen. Daardoor konden de rode antidemocraten ook op geen enkel moment de wandeltocht van KÖGIDA blokkeren. KÖGIDA liep ongehinderd de complete route en ook de toegangen naar het stationsplein zouden door de politie moeiteloos ontruimd kunnen zijn, wanneer de zij van de illegale blokkades geen gedulde “spontane manifestaties” gemaakt had.

    De samenstelling van KÖGIDA was, net zoals de voorgaande weken, verscheiden: van normale medeburgers via ervaren activisten van de PRO-beweging tot aan enkele tientallen hooligans toe. Uiteraard probeerde de leugenpers hier weer munt uit te slaan om de hele demonstratie te belasteren. Maar dat spelletje kennen we inmiddels maar al te goed en veel door KÖGIDA gepubliceerde foto´s en video´s bewijzen het tegendeel.

    De organisatoren van KÖGIDA hebben – net zoals haar partnerorganisatie DÜGIDA – al aangekondigd volgende week woensdag de 4e islamkritische wandeltocht in de Domstad te houden. De islamkritische golf van protest is in het westen nog lang niet afgelopen en heeft nog veel potentieel naar boven.

    Bron:

    www.pi-news.net

    *

     

    UITLEIDING

     

    Niemand spreekt er nog over, heel zeker niet de Socialisten en de Tsjeven, twee ‘brtohers in crime’, die het land naar de afgrond hebben geregeerd. Door o.a. van de perfect draaiende militaire machine die de Rijkswacht was, een korps hebben gemaakt waar de pakbonden de lakens uitdelen. Dat is voornamelijk de onvergetelijke ‘verdienste’ van Den Ouden Toebackzak uit Leuven. Want daar is ook de ontmanteling begonnen van iedere gezagsstructuur.

    Wikipedia verklapt dat dit heugelijk feit zich situeert op 1april 2001, wat wel een zeer speciale ‘aprilvis’ is. En neen, deze stommiteit heeft niets te maken met die andere stommiteit uit datzelfde jaar 2001, namijk 9/11 in Amerika. Maar het is wel symphtomatisch.

     

    Pssst

    Filip zal maandag om 20 u op de Gemeenteraadszitting in Antwerpen de kat nogmaals de bel aanbinden. Te volgen op ok:

    http://www.facebook.com/pegidavlaanderen

    En

    http://twitter.com/PegidaVL

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    23-01-2015, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2328

    ***

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Als over de IS-lammerij de aap uit de mouw komt, kunnen wij meteen maar in dat ene bepaald onderdeel van hem… bijten.

    Kijk, dat is het nut van spreekwoorden. Ik persoonlijk vind ze zelfs beter dan cartoons, want meestal een heel stuk minder vulgair. Dit spreek woord van die aap bijvoorbeeld vind ik precies op maat om weer te geven wat in Antwerpen gebeurt. Zie Rechts Actueel hieronder.

    Ik hoop maar dat Pegida-Vlaanderen nu maandag de juist aap vindt om die de passende behandeling te geven..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/01/22/pegida-manifestatie-maandag-verboden-abou-jahjah-en-co-zondag-wel-op-straat/

    *

    PEGIDA-manifestatie maandag verboden, Abou Jahjah en Co zondag wél op straat!

    Er is iets vreemd aan de gang in Antwerpen. Om enigszins begrijpelijke redenen werd de PEGIDA Vlaanderen-betoging door de burgemeester verboden. Het is te zeggen, ze werd voor aanstaande maandag niet toegelaten wegens het terreurniveau. Door diezelfde dreiging uit islamitische hoek werd dan maar ineens de anti-PEGIDA van de PVDA verboden. Maar de vriendjes van de PVDA mogen wél betogen… op zondag, een dag voor de PEGIDA-betoging.

     

    We stellen dus vast dat een terreurdreiging niet geldt in het weekeinde. Of wat moeten we ons daarbij voorstellen? De Kif Kif-betoging ten voordele van de Palestijnen en in samenwerking met onder andere Movement X van Abou Jahjah zal ongestoord plaatsvinden in het centrum van de Stad. De reden van de politie: “Daarvoor zijn minder manschappen nodig.” Tevens zei men aan de telefoon dat er “nog andere redenen waren,” maar daar wilden ze “niet dieper op ingaan.”

    We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar redeneer even mee: PEGIDA kondigt als eerste een vreedzame betoging aan. Vervolgens kondigt extreem-links een tegenbetoging aan en omdat extreem-links een gewelddadig imago heeft (wat niet kan ontkend worden) zoekt de Antwerpse burgemeester een reden om confrontaties te vermijden. Vervolgens verbiedt hij dan maar beide betogingen.

    Klinkt dit niet logischer dan de zogenaamde reden dat er geen politiemanschappen genoeg zouden zijn wegens terreurdreigingsniveau 3? Temeer omdat er zondag, de dag voordien en dus evenzeer tijdens het verhoogde terreurniveau, plots wél manschappen genoeg zouden zijn om Jahjah en zijn 40 rovers in de gaten te houden.

    Ondertussen kregen we de volgende verontrustende foto binnen via een Tweet van Wim Van Osselaer, Antwerps gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang. Islamisering in de praktijk, uiteraard op uw kosten:

    "Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid."

    Sowieso zal PEGIDA maandag meteen een nieuwe datum voorstellen, hoogstwaarschijnlijk de eerstvolgende maandag na de afgelaste betoging. Als De Wever en de Antwerpse politiecommissaris denken het enthousiasme van ruim 7000 PEGIDA-volgers op Facebook de kop te kunnen indrukken door dit soort spelletjes te spelen, dan denken ze beter nog maar eens twee keer na. Het tegendeel zou weleens waar kunnen zijn.

    O ja, op maandagavond vindt de commissie veiligheid plaats van de Antwerpse gemeenteraad. Deze is toegankelijk voor het publiek. We geven het maar mee ter info, moest je toevallig een trip naar Antwerpen gepland hebben.

    *

     

    UITLEIDING

     

    De vrees voor aanslagen hangt dus weer een stuk hoger aan de vlaggenmast der poco-vrienden. Zij hebben er gewoon om gevraagd. De dreiging is nu code 3+++, om binnen enkele dagen te flirten van Oranje naar Rood. En dan zijn we waar we moeten zijn; bij Rood, de kleur van Linx. Rijden we straks allemaal, net zoals BDW, met kogelvrije vesten in gepantserde wagens. Moet de consumptie een boost geven en de industrie en dus de tewerkstelling doen opfleuren.

    En toch blijft men maar spreken van ‘een dreiging’, in plaats van een realiteit. ’s Avonds buiten komen en gemolesteerd worden, is net zo. Een echte oorlog tegen ons, nog altijd een ‘dreiging’ blijven noemen, is wel een stupiditeit die niet ongestraft zal blijven.

    Weet U, beste mensen, heel de IS-lammerij is geen dreiging meer, want iemand afknallen onder het uitzinnig tieren van Allahu Akbar, is ook geen dreiging meer uit de mond van een gewone moordenaar, aar vanwege een godsdienstfanaat met moordneigingen. Het is misschien voor de poco-aanhangers geen dreiging, voor zo lang ze niet zelf het slachtoffer zijn. Maar men hoeft helemaal geen grote verbeelding te hebben, om in die bende getaande ‘hangjongeren’ op het pleintje, de Jihadisten van morgen te zien. Los in het veld gekweekt als konijnenjongen.

    Over ‘Syrië-gangers. Zouden de Dames & Heren Grote Verstanden eens navraag willen doen bij hen die ‘gematigde IS-lammers heten te zijn, over de aard van de in Syriëe gevoerde ‘oorlog’, waar deze ‘strijders’ zo maar binnen en buiten lopen. Heet dat daar dan geen deserteren, waar, bij zelfs beschaafde volkeren in tijd van oorlog, de dood met de kogel op volgt?

    Het is maar omdat hier stilaan de mening groeit, dat Syrië-strijders daar gewoon een soort ‘betaalde stage’ mogen gaan lopen. Een soort eenzijdige uitwisseling, zoals bij universiteitsstudenten die met steun van de Staat in het buitenland mogen gaan … pinten pakken.

    Dat zulks nog altijd niet doorzien wordt, is gewoon een schuldig verzuim van de verantwooordelijken, waaruit men kan besluiten dat onze politici van ‘de meerderheid’ allemaal bloed aan de handen hebben.

    Maar allez, er is nog hoop. Nu al die teruggekeerde ‘Jihadisten’ beetje bij beetje op de werkvloer zijn terug gekeerd; zullen die worden…. in de gaten gehouden. Maar zelfs als men hen die dubbele nationaliteit afneemt, kunnen ze nog altijd hun wapens behouden.

    Ik zoek mij al de ganse voormiddag suf om een tweede spreekwoord te vinden over het bijten in bepaalde lichaamsdelen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    23-01-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2327

    *

    Donderdag 22 januari

    Zon 8u32-17u16

    H Vincent van Valencia, patroon van de wijnbouwers

    Geeft Vincentius zonneschijn dan is er hoop op koren en wijn

    .

    .

    *

    .

    Onze nabije toekomst?

    *

    INLEIDING

     

    Wegens de terreur-driging moeten wij ons verbergen. Dat is de wereld op zijn kop!

    Pegida-Vlaanderen had ook kunnen voorstellen om de meest karaktervaste leden op te vorderen als ordebewakers voor de gelegenheid. Het is gewoon een vorm van zelfverdediging tegen criminelen van gemeen recht die denken zich alles te kunnen permitteren. Maak die mensen voor iedereen goed zichtbaar (uniform) en geef ze wapens. Uiteraard is de politie duidelijk mee in beeld.

    Dàt zou pas een duidelijk signaal zijn.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10963

    *

    Pegida-manifestatie verboden wegens terreurdreiging

    De aangekondigde Pegida-manifestatie van maandagavond zal niet plaatsvinden. De Antwerpse burgemeester Bart De Wever wil geen toelating geven vanwege het verhoogde terreuralarm.

    In een reactie stelde Pegida-woordvoerder Wim Van Rooy de beslissing te respecteren. Volgens Van Rooy bewijst de terreurdreiging en het noodgedwongen verbod net het gelijk van de Pegida-beweging. “De islamisering verandert de maatschappij en maakt dat onze vrijheden zoals het recht op vrije meningsuiting in gevaar komen”, stelt hij. Doorzetten met de manifestatie tegen de wil van de burgemeester en politie in zoals in Duitsland wel gebeurt, zal Pegida Vlaanderen echter niet doen. “We leven in een rechtsstaat en dit zijn nu eenmaal de regels van het spel”, aldus nog Van Rooy.

     

    Van Rooy beklemtoont anderzijds dat dit uitstel geenszins afstel is. “De afspraak is nu dat de politie ons opnieuw contacteert op maandag 26 januari om ons op de hoogte te stellen van het dreigingsniveau, opdat we opnieuw een afspraak kunnen maken om onze eerste volksbijeenkomst op een andere maandagavond te laten plaatsvinden.”

    Terreurdebat

    Het Vlaams Belang roept bij monde van Filip Dewinter op maandagavond het gemeentelijk debat over de terreurdreiging in het Antwerps stadhuis massaal bij te wonen.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, ik weet het en voorlopig mag k het inderdaad nog zeggen ook. Mijn standpunt is inderdaad radicaal, maar dat zijn de terroristen ook. Ok ben radicaal gewoon om ons niet stommeLinx te laten uitmoorden. En per slot van rekening is dit hier ONS land, en niet een of andere achterlijke IS-Staat.

    En ja, de goeden moeten het dan maar bekopen met de slechten. Die hadden ze veel vroeger met pek en veren bekleed, uit hun ‘minderheid’ kunnen wegtrappen. Nu worden ze dus vereerd, met wie ze verkeren. Al die nieuwelingen samen hebben maar al te veel kansen gekregen, maar hun ‘opname’, lees ‘versmelting’, lees ‘integratie’, is mislukt en dus is er voor niemand van hen nog plaats in onze nijvere samenleving, die zo al veel te veel armoede moet opvangen.

    De menigte profiteurs vooral in Bruxellabad en in Wallonië is al groot genoeg, zonder dat we er moeten bij invoeren, die daaren boven slechts uit zijn op onze vernietiging. Moesten de Franscouillons ons niet jaarlijks die 16 à 18 miljard transfers aftroggelen, bezat iedere Vlaming een eigen huis of appartement, met daar bovenop een flink gevulde bankrekening. Het zou ze misschien niet gelukkiger maken, maar in ieder geval een veel veiliger gevoel geven. Het zou in ieder geval de huisinbraken fel verminderen!

    Maar ja, volgens de Slinxe heilsleer, is diefstal een andere vorm van HERVERDELING….

    Noem één volk ter wereld die ons dat nadoet!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    22-01-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2326

    *

    Donderdag 22 januari

    Zon 8u32-17u16

    H Vincent van Valencia, patroon van de wijnbouwers

    Geeft Vincentius zonneschijn dan is er hoop op koren en wijn

    .

    .

    *

    De executiemuur in Vinkt (Deinze)

    .

    “Man hat geschossen” – 27 Mei 1940

    *

    INLEIDING

     

    ‘Vinkt”, thanslandelijk gezellig en springlevend, is een oud verhaal van lijden en dood. Het ligt niet ergens in Irak, Mali, of in Syrië. Of nog ergens anders, waar ook ter wereld, overal waar er Christelijke dorpjes zoals Vinkt te vinden zijn. Of ooit te vinden zijn geweest, voltooid verleden tijd. Het ligt in een wijde bocht van de Leie, de Jordaene van mien herte, gewonnen verloren ergens in Vlaanderen, in de zeer werkzame streek van Deinze.

    *

    Ander verhaal, met actoren Deus ex machina.

    Onder een dun laagje godsdienstachtig vernis waaruit de stinkende pietrol opwalmt, samen met een verstikkende woestijnlucht en de geur van ontbindende kadavers, sluipen de horden nader, klaar om toe te slaan. Op Twitter en Facebook zijn de orders uit Mekka rondgedeeld. De munitiefabrieken in Turkije draaien op volle toeren en volle konvooien steken de Bosphorus over. De uurwerken worden gelijk gezet en over de streek hangt een doodse stilte. De stilte voor de storm. Ergens in de verte tampt een eenzaam kerkklokje met trage slag de dodenmare. Alles is in donker gehuld, want de stroom is, als besparingsmaatregel, overal ‘afgeschakeld’…. Het moment is dus goed gekozen, want de rechterhand mag niet weten wat de linkerhand doet.

    Nee, niet doen, spreken woordeloos smekende kindermonden met daarboven twee doffe grote schrikogen. Hun zusjes en de moeders worden in open vrachtwagens door mannen met mitrailleurs als slachtvee opgeladen, en dan weggevoerd. Uit de huizen , waar de inboedel op straat wordt gekeild om als kampvuur opgestookt te worden, klinken doodskreten en luide uitroepen dat Allahu Akbar is. Wat we zullen geweten hebben! Klinkt trouwens ook veel akeliger dan ‘Heil Hitler’! De vaders wachten gelaten hun lot af, in de stille hoop dat het allemaal nog zo erg niet zal zijn. Ze geloven immers nog altijd aan een politiek correcte Overheid. Alhoewel achter het hoekje de executies door middel van kromzwaarden reeds zijn begonnen, te beginnen, door gebrek aan pastoors, met het plaatselijk schepencollege en het als intellectueel bekend staand gedeelte der inwoners. Het zoeven van de zwaardslagen klinkt als het zwiepen van de wind op ons eigenste Noordzeestrand. De bevelvoerder van de bende moordenaars is een goede bekende de tot de dag ervoor in hun straat woonde. Hij was van uitzicht een getaande lieve jongen, waar veel jonge meisjes in stilte verliefd op werden. Nu kan hij geen poot verzetten, of twee ondergeschikten houden hem onder schot, samen met de vaandeldrager met de obligate zwarte IS-doodsvlag.

    Scène uit Het Journaal van 28 Mei 2015, in het middagnieuws. Plaats van het gebeuren: op het kerkplein tegen de kerkhofmuur van een klein Vlaams dorpje, dat ik meen te herkennen alleen al aan die muur. Daar op die plaats stierven een 20-tal burgers op 27 Mei 1940 omdat ze zogezegd op de Duitse stoottropen in De Slag om de Leie zouden hebben geschoten. De dag ervoor was in Loppem de wapenstilstand al gesloten, maar die werd pas bekend gemaakt de volgende dag, op 28 Mei 19440. Gericht vuur op Duitse officier. Toen kon het verhaal nog jaren later naverteld worden en het kwam zelfs zeer uitvoerig in de Vaderlandsche Geschiedenisboeken. Want er was gebleken, dat de geweerschoten afkomstig waren uit Duitse Mauser geweren, zoals in gebruik bij deze misnoegde eliteroepen.

    Na de passage van de ISIS-gangsters zal er deze keer helemaal niets meer worden verteld, want het dorpje zal niet meer bestaan. De kerk zal platgebrand zijn en weken, ja zelfs maanden later, zullen de kraaien hier hun dodenmaal van rottend vlees kunnen genieten. Jammer genoeg zal Vinkt niet het enige plaatsje zijn waar na verloop van tijd een Islamitische zwarte herbevolking zal plaats vinden, want bij de pietrolboeren weet men maar al te goed, dat alleen dode Vlamingen, goede Vlamingen zijn.

    Dezelfde gruwelijke gebeuren zagen we vroeger op onze beeldschermen, maar dan alleen in verre wrede landen, waar Boko Harem toen de toon voerde. Onze Bestierders vroegen ons toen, om daar geen aandacht aan te besteden, omdat Boko Haram, Al Quada, Taliban, Hamas, enz, niets te zien hadden met de echte ware Islam. Wie dacht van wel, werd gebroodroofd en als ‘racist’ achter de prikkeldraad van het ‘cordon sanitaire’ gezet. Uitgemaakt worden voor Neo Nazi door bevolkingsgroepen die op die manier hun eigen naam weggeven….

    Benieuwd wat er straks weer in de gazetten zal staan! Want zoals U weet, werken daar in die redacties, hoernalisten, en geen publicisten die heelder dagen blogs volspuiten met cafépraat…. wat wel degelijk het verschil van de differentie maakt.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-duizenden-syriestrijders-staan-klaar-om-toe-te-slaan-a2189975/

    *

    "Duizenden Syriëstrijders staan klaar om toe te slaan"

    Er staan in Europa duizenden teruggekeerde Syriëstrijders klaar om toe te slaan. Dat zegt Morten Storm in een interview met VTM NIEUWS. Storm is een Deen die zich bekeerde tot de Islam, opgeleid werd door al-Qaida, maar eruit stapte en geheim agent werd voor de CIA. Tegen Belgen die naar Syrië vertrekken is er volgens hem maar één wapen: hun nationaliteit afnemen en zorgen dat ze hier nooit meer binnen geraken.

    *

    UITLEIDING

     

    Of men het nu wil of niet, het jaar 2015 wordt het jaar van de confrontatie. Orson Welles en gemengd met taferelen uit het Laatste Evangelie van Johannes, waar engelen aan de vier hoeken van het uitspansel de bazuinen blazen voor het einde der tijden…

    Het zit er, en op korte tijd, aan te komen. Heel eenvoudig, omdat bij de Islam de boog niet lang meer kan gespannen staan. Op termijn hebben ze, zoals gewoonlijk, niet de minste kans en de enige mogelijkheid is dus gebruik te maken van de huidige paniek. Het ijzer smeden terwijl het warm is, heet dat. ?et als bij een guerilla-oorlog. Toeslaan en wegwezen. De Witte Brigade weet er alles van, maar spijtig genoeg, staan die heden ten dagen langs de kant van de pakbonden, langs de verkeerde kant dus.

    Reconquista, is een Spaans woord dat al vele honderden jaren de Islam op de maag ligt.

    Om te voorkomen wat er hierboven over Vinkt rn de Heilige Oorlog beschreven werd, is het nodig de juiste signalen uit te zenden. Door vroegtijdig de sluipmoordenaars bij de keel te grijpen, en met hen te doen, wat ze met ons van zins waren. Over de kling jagen. In de pan hakken, het onderspit doen delven: onze Vaderlandsche Geschiedenisboeken staan er bol van.

    Onze Politiediensten, bijgestaan door een soort van tot de tanden gewapende burgerwacht, moet ze ‘Feuerfrei’ op de hielen zitten, tot ze geen pap meer kunnen zeggen. Als bulkvracht de buik van het vrachtschip in, en ver in zee zwemles geven. Richting hun thuisland. De tam-tams moeten roodgloeiend staan en net zoals in de Zesdaagse Oorlog tegen Israël, zullen we over heel de wereld de geslagenen, met de staart tussen de beben zien afdruipen. Richting hun petroleumvelden, waar geen kat meer zal zijn die hun doorbloede merchandise zal willen kopen.

    Want Mekka, zo zeggen de oude voorspellingen, zal van de aardbodem weggeveegd worden, en in heel het Arabisch Schiereiland zal er zelfs in vele honderden jaren geen grassprietje meer groeien. Dat, terwijl het land van Isaac en Jacob zal geuren als een jonge bruid met amandelbloesem in de haren.

    O Ja, U zult zich misschien afgevraagd hebben waarom in dit stukje nergens meer sprake is van het Slinxe Leger des Heils.

    het zit zo. Net als in 1940 werden hele busladingen ‘mogelijks verdachte medeburgers door de Belgische Staatsvuiligheid met hele busladingen weg gevoerd, om ze in Frankrijk door dronken hulpgendarmen te laten afslachten (o.a. Joris Van Severen, de Wakkense notariszoon), zal BDW, de schaduw-premier er wel voor gezorgd hebben dat de laatsten van die afgedwaalden ondergebracht werden in de Antwerpse dierentuin, bij voorkeur vooraan, in de leeuwenkooien. Mits een kleine bijdrage, opengesteld voor het publiek.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    22-01-2015, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2325

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Ik denk dat de getemde Euro-katten eens in debat, zoals dat tegenwoordig heet, zullen moeten gaan met die onbegrepen lieverdjes van langs de Slinxe kant in Jemen.

    Eerstens om hen te laten voelen, niet opgezet te zijn met hun optreden over Parijs van hun ‘the morning after’-pil, om de pluimen van die 3 doders op hun eigen tulbandd te steken. Maar vooral wegens het afketsen van het advies van hun eigen vooruit geschoven pionnen. Akkoord, als die jongens het Westen niet willen aanvaarden zoals het is, dat ze dan oprotten, dat is inderdaad niet vriendelijk voor de gehele Moslimgemeenschap. Had die man er tenminste er nog AUB bij gezegd!

    Akkoord ook, dat naar Moslimbegrippen dat ook een vorm van communiceren is, als de ene bommen gooit en duiazenden mensen kapot schiet, en de andere zegt van dat liefst niet meer te doe. Spreken zou de verhoudingen wel eens kunnen vertroebelen, daar waar er op schieten meestal geen wederwoord meer komt.

    Ook akkoord dat die Pipo’s van Charlie Hebdo, naar goede Slinxe gewoonte, hondsbrutaal zijn geweest. Maar ze deden dit niet om te kwetsen, maar uit de macht der gewoonte. Slnxen lachen inderdaad gaarne. Vooral als het andermans miserie gaat. Voor eigen miserie wordt nooit gelachen. Ze slaan daarvoor liever de boel kot en klein. Andermans boel, wel te verstaan. Katholieken hebben altijd alles over zich heen laten gaan, en vermits de Kerk na meer dan 2.000 jaar ineens inziet, dat er geen verschil is tussen Christenen en Moslims, moet daarover toch in debat kunnen worden gegaan!

    Christenen, allez, ik wil zeggen, hun Herdersn, verstaan de tekenen des tijds veel vlugger en beter dan de Muzelmannen. Dat de gewone schapen en lammeren daarin misschien wel eens een soort van knieval zien voor het opkomend geweld, is een wereldvreemde gedachte die niet past in het hoofd van een gehersenspoelde EU-onderdaan.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2215227

    *

    Al Qaeda roept op tot "lone wolf"-aanvallen in het Westen

    wo 21/01/2015 - 16:25 Belga De terreurgroep Al Qaeda op het Arabisch Schiereiland (AQAP) heeft in een via het internet verspreide videoboodschap islamisten opgeroepen tot het plegen van zogenoemde "lone wolf"-aanvallen in het Westen. Dat meldt de internetdienst SITE, die de online activiteiten van terreurorganisaties in de gaten houdt.

    In de bijna vijftig minuten durende videoboodschap wordt AQAP-leider Nasser Ben Ali al-Ansi geïnterviewd. Daarin wordt hem onder meer de vraag gesteld of de in het Westen levende moslims niet beter naar islamitische landen zouden uitwijken. "Wanneer hij in staat is om een persoonlijke jihad door te voeren in de westerse landen die de islam bestrijden", (...), dan is dat beter en schadelijker" dan emigreren, zo luidt het antwoord van al-Ansi.

    Individuele acties, die zonder ondersteuning van een terreurnetwerk uitgevoerd kunnen worden, zijn moeilijker door de politie en inlichtingendiensten te verhinderen.

    Vorige week had AQAP, dat Jemen als uitvalsbasis heeft, nog de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo opgeëist. Bij die aanval vielen op 7 januari twaalf doden.

    *

    *

     

    UITLEIDING

     

    Telt U even mee. Maximum 2% van de Moslims is fanatiek extreem gewelddadig en kunnen dat niet meer verbergen. De overige 98% kunnen dat dus wel. Voorlopig toch nog. Beide ‘Gemeenschappen’ echter zjn overvloedig vertegenwoordigd in onze samenleving. Ze maken zelfs het overgrote deel uit van onze gevangenissen, onze OCMW’s, onze bloeinde drugshandel, mensenhandel voor de prostitutie en zorgt ook voor de overgrote meerderheid van leelopers en messentrekkers.

    25% van de wereldbevolking (7 miljard) is Moslim Van die kleine 1.8 miljard zou dat willen zeggen, dat geen land te bezeilen is met ettelijke miljoenen van hen. Ruim voldoende om de niet-moslilmwereld onder de voet te lopen. Ruim voldoende aantallen om de Paus en de Bisschoppen te kunnen begrijpen. Die’Herders’ gelijk geven of hen volgen is misschien, althans volgens de Mechelse Catechismus, een ‘zonde tegen de H. Geest’ en dus onvergefelijk, maar dat weegt niet op tegen lijdzaam te wachten om afgeslacht te worden.

    De afbeelding hierboven spreekt boekdelen. En wat het kankergezwel in Iran 45 jaar nodig had om zich te nestelen tot in de haarvezels, zal in de fractie van zo’n tijd met West Europa gebeuren. Dek alleen nog maar aan het bestaan van ‘de sociale media’, die orders de wereld doen rondgaan, sneller dan de bliksem.

    En dan zullen we, als ratten in de val, ondergronds moeten gaan. Of ons nederig en berouwvol te onderwerpen aan de Sharia. Christenen hebben gelukkig nog herinnering aan de tijd der catacomben, die zullen zich een heel klein beetje kunnen redden. Maar heidenen, godloochenaars en Joden passen in geen enkel plaatje. Rome zal de weg opgaan van Constantinopel, met vier of misschien wel met zes minaretten rond de Sint Pietersbasiliek. Zodat de Ode Profetiën bewaarheid kunnen worden, dat de huidige Paus, il Romano genoemd, meteen ook de laatste zal zijn geweest.

    Meteen zal de vrijheid van meningsduitdrukkuing ook voorgoed uit de wereld zijn geholpen. Opgeruimd staat misschien wel wat bloederig, maar toch netjes. Achteraf dan toch.

    Onze bloedeigen Will Tura zingt voor de doden dat ‘Hoop doet leven’. Ik hoop hem dat te hoen zingen , aanstaande maandag op de Antwerpse Groenplaats, bij de eerste betoging van Pegida/Vlaanderen. Voor mijn part mogen gewelddadige tegenstanders die nu am knarsetandend over straat lopen, op staande voet gelyncht worden. Misschien een ideetje voor de Burgemeester, om heel die omgeving groener, niet toevallig de kleur van de Islam, te maken. En ik hoop dat het sterke bomen zullen zijn…

    *

    Maar zie, wegens te gevaarlijk verbiedt de Burgemeester deze bijeenkomst verneem ok jiost Wegens onvoldoende politiebescherming, heet het. Mooie democratie is dat, zou wijlen Pim Fortuyn gezegd hebben. Eerst hebben de vreemdelingen, in hoofdzaak Moslimmers, de kassen leeg gevreten, dan dreigen ze met geweld, en zie; het geld is op, de bewakers kunnen niet meer betaald worden.

    Herinnert U zich nog wat er volgens Digitalia had moeten gebeuren als vergelding na 9/11? Of we de twee jaar nog halen voor de Republikeinen het halen in Amerika, kunnen we allemaal al liggen te genieten van de beloofde kom rijstepap met gouden lepeltjes….

    Tot zover de uitleg. Nu de feiten. Deze zijn uiterst simek: de Islam heeft gewonnen.

    Vooruitzichten voor de komende dagen: als er niet dringend iets gebeurt, dan zal het kalf verdronken zijn.

    Als daar meer geen kwebbels van komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    21-01-2015, 21:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2324

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    *

    Niet vergeten!

    .

    Keerske schiet in Roemenië. Lees verder…..

    *

    INLEIDING

     

    En de titel heeft U ook goed gelezen! Er staat niet, zoals in de tijdr der Duitse Nationaal Socialisten de rampzalige woorden ‘Deutschland Erwache’, maar kort en goed ‘Europa Erwache‘ en deze keer is het ‘ zum Guten’. Of zou het toeval zijn, dat het Dresden de eerste stad in het vroegere DDR, is die de kat de Pegida-bel heeft aangebonden? Of er enig verband bestaat met het Amerikaans terreurbombardement van 13 & 14 Februari 1945 op dit voor de oorlog onbelangrijk stadje? Er werd met brandbommen gegooid, tot zelfs de kasseistenen brandden! Vele duizenden burgers werden toen gedood. Alleen maar burgers, want er was niet één militair in de stad! Het is een kleine moeite om op http://nl.wikipedia.org/wiki/Bombardement_op_Dresden

    te lezen over deze zoveelste Amerikaanse oorlogsmisdaad. Dit laatste gewoon om onze medemensen te waarschuwen, dat het niet alleen de Nazi’s en de Islam zijn die volgens hun ideologie zich in leven moeten houden met het bloed van hun slachtoffers. De Amerikanen zijn in hetzelfde beddeke ziek. Als het hen uitkomt. En als het elders en ver van hun erf gebeurt, tegen een ongelijke tegenstander. Pegida-burgers, mark my words!

    *

    Vanmorgen, na de koffie, wist ik niet waar eerst kijken. En daarenboven regende het pijpestelen.

    Daar was het bericht op YAHOO ITALIA dat ISIS-barbaaren in Irak drie knaapjes van circa 10 jaar voor het oog van de camera, op een monsterachtige wijze door het hoofd had geschoten. De Sharia, ziet U! Op YouTube zou het al verwijderd zijn, maar via de gewone sluikwegen was het toch openbaar gebleven. Heb niet gekeken. Werd ook overal elders doodgezwegen. Zou de mensen teveel doen nadenken en dat is niet goed voor de rust in het land. Elders zag ik een man in lange witte gewaden (neen, het was NIET Paus Franciscus) en met een tulband, met opgeheven sabel staan zwaaien naar het slachtoffer, dat stevig vastgehouden werd door twee bomen van venten. De Sharia, zit U…. De rest laat zich raden, want niet geschikt voor gevoelige kijkers.

    Dan meldde men mij van uit Vlaanderen, dat er in Komen-Vlaams, thans geworden Comines-en-Wallonie, gisterenavond een actie was geweest van de BE en FR Speciale Eenheden, waarbij de hele omgeving en een kleine 100 mensen was geëvacueerd. Zelfs DOVO was ter plaatse geweest. Maar het was wachten tot een stuk in de voormiddag, vooraleer verdere details bekend gemaakt werden dat… het twee keer niets was geweest. ’n Beetje wapenhandel of zo, die reeds op 18 December door de Franse Politie van Rijsel werd getipt.

    Toen viel mijn oog op een revolutionaire toepassing om via de GSM (!) blinden te helpen om weer te zien. Weliswaar met andermans ogen.

    Straf, hé!

    OndeWtussen was ik bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ terechtgekomen, en samen met het nieuws over de GSM-oogopener, kon mijn dag vervolgens niet meer stuk. Ben dan ook al heel m’n lange leven optimist geweest.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Di.gitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Lepida (Leipzig) is een gevolg van Pegida ! Daar gaat de optocht vandaag gewoon door. De inrichters gaan er tijdens een toespraak hun 10-punten-programma voorleggen. Of liever hun eisen aan de duitse staat. Eisen die erop gericht zijn om in een normale staat te kunnen leven. Zoals overal in het verpeste west-europa stuit men op weerstand van links , kerk inbegrepen

    Ik geef de eisen alvast even mee opdat u zelf zou kunnen oordelen of daar iets oneerbaars aan is :

    Immigratie en identiteit – Politieke nota Leipzig

       Wij eisen een omvangrijke analyse van de financiële, personele en administratieve belasting van het land, de deelstaten en de gemeenten door de ongeveer 230.000 asielzoekers in het jaar 2014 evenals een prognose van de ontwikkeling voor de komende jaren.

       We eisen een documentatie van de delicten die door asielzoekers en buitenlanders worden gepleegd en van de preventieve maatregelen die gemeenten en privépersonen moeten nemen.

       We verlangen om alleen aan daadwerkelijk vervolgden asiel in Duitsland toe te staan en eisen een zero tolerance politiek tegenover diegenen die misbruik maken van deze royale mogelijkheid van bescherming.

       We eisen een op het thuisland gelijkende, tijdelijke onderbrenging van vluchtelingen, een restrictieve uitgifte van het permanente verblijfsrecht, een strikte beveiliging van de Europese buitengrenzen evenals de herinvoering van grenscontroles.

       We roepen de Europese landen ertoe op om te focussen op vervolgde en met de dood bedreigde christenen en zich te concentreren op hun bescherming of opname. Vervolgde moslims kunnen bescherming vinden in islamitische landen.

       Wij beschouwen de al lang bestaande parallelsamenlevingen als een grote foutieve ontwikkeling. Sharia-politie, islamitische scheidsmannen en dergelijke hebben geen plaats in Duitsland.

       Wij eisen een strikt optreden tegen organisaties die Duitsland als achterland voor hun oorlogen gebruiken – daarbij gaat het om het verschaffen van geld en wapens en om het rekruteren van strijders en mediale ondersteuners. In Duitsland mag geen oorlog de Duitse steden worden in gedragen en er mag vanuit deze steden geen oorlog ondersteund worden.

       Wij eisen opheldering over wat “integratie” betekent en wie als geïntegreerd mag gelden. Deze bepaling moet crisisbestendig zijn en mag zich niet oriënteren op wensbeelden.

       Wij wijzen het dubbele staatsburgerschap af en eisen een referendum over deze kwestie. Integratie en loyaliteit beginnen met een duidelijke keuze vóór het nieuwe thuisland.

    We stellen vast dat Duitsland het land van de Duitsers is en dat dit zo zou nmijven

    *

    UITLEIDING

     

    De Jos vraagt zich af of die Leipzigers iets storends of crimineels willen. Dat ware misschien; aangaande duidelijkheid, beter het geval geweest. Maar dat zou dan politiek weer niet haalbaar zijn geweest. Primum vivere, deinde philosophari, ziet U….

    De Eu Ti Ta Tovenaars moeten zich nu waarschijnlijk stilaan de haren uit het hoofd beginnen trekken. Hun gore fantasieën krijgen dag na dag meer weerstand. Met afschuw zien ze de dag naderen, waar hen hetzelfde lot wacht als het koppel man en vrouw Nicolau Ceauchesku in Roemenië…. Enkele minuten proces en buiten tegen de muur de kaarsjes uitblazen.

    Wedden dat Haiku Herman met de hele familie en hele valiezen vol met geld, met 5 volgepropte Mercedessen tegen dan al lang in Mekka zit?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-01-2015, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2323

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    *

    .

    De over te nemen nieuwe werkwijze voor officiële executies in de EU..

    *

    INLEIDING

     

    Voor zover ik mij de vulgaire naam ‘Clinton’ meen te herinneren, heeft die te maken met de man die, net als ik, nooit seks heeft gehad met de mooie Monica Lewinski. De toen voor schut gezette wederhelft, de kleine vinnige Hilary, een tang van een vrouw en meten kaviaar-socaliste (geboren in een gouden wieg), speelt ondertussen al vele hoge toonladders in de Buitenlandse politiek van de USA. En dat zullen we geweten hebben! Europa moet één groot bloedrood ketchuptapijt worden van Pegida-betogers. Eenmaal gebotteld op de markt gebracht onder de merknaam Heinz. Wordt zelfs klaar gestoomd voor de Russische markt, eenmaal het mens Presidente van de USA zal zijn.

    U moet zich dus voorbereiden op de dag, dat Digitalia zal blijken liever bekend te worden als blode Jan dan als dode Jan. De Duitse bezetting heeft hij overleefd, maar de IS-lammerij zal hij niet halen…. In afwachting dus nog een tandje bijsteken, onder het moto: als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder.

    Ze laten er dus geen gras over groeien, maar gaan weer uit van een typische Slinx redenering, de scheefredenering en dus ferm naast de kwestie.

    Een zielig Parijs rioolblaadje wordt belaagd, en zie, dat is louter en alleen omwille van hun cartoons. Oorlog in Irak en Syrië, Franse precisie-bombardementen op hun ‘Broeders en Zusters’, ISIS Staat? Jihadisten? Heeft daar allemaal niets mee te zien, zegt Slinx. Dat Hebdo-geval bestaat al jaar en dag en het zou pas nu zijn dat Jihadisten zich beledigd voelen? Was het niet meer de wanhoopsdaad van fanatieke maar vastgelopen strijders, die zien dat ze de strijd aan het verliezen zijn?

    Ik had nog zo gehoopt dat het bij de Slinxen bij ‘kurieren am Symptomen’ zou gebleven zijn, maar neen, men pakt het ‘kurieren’ zelf aan en het kwaad laat men lopen. Hen vervolgen zou immers hun privacy schenden! Niet de IS-lammerij wil men verbieden, maar hen die daar een afkeer voor uitdrukken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Het begint: EU wil moslimgroepen hun zin te geven en kritiek op de islam verbieden

    *

    Officials in Brussel: Europees verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

    Nog geen 2 weken na de aanslagen in Parijs maakt de EU opnieuw een diepe knieval voor de islam.

     

    Pal na de aanslagen op Charlie Hebdo waarschuwden we u dat deze in de komende maanden zullen worden aangegrepen om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen en met name kritiek op de islam te verbieden. Wel, de aanslagen in Parijs werden nog geen 2 weken geleden gepleegd, of het is al zover: diplomatieke bronnen en NGO’s (Non Government Organizations) in Brussel melden dat de EU serieus overweegt de eis van moslimgroepen om ‘islamofobie’ te verbieden in te willigen. 2015 zou daarom wel eens het jaar kunnen worden waarin de tijdens de massademonstratie in Parijs zo geroemde vrijheid in Europa definitief ten grave wordt gedragen, en wel door dezelfde politici die beweerden hier pal voor te zullen blijven staan.

     

    ‘Haatspraak’ wordt het genoemd, mensen die zich negatief uitlaten over de islam, Allah en zijn profeet. Moslimgroepen dringen er bij de EU op aan om hardere wetten in te voeren die ‘haatspraak’ tegen de islam verbieden. Zij zijn namelijk bang dat de snel groter wordende moslimbevolking in Europa door de terreuraanslagen in Parijs in het gedrang zal komen.

     

    Verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

     

    Veel Europese moslimleiders veroordeelden die aanslagen weliswaar, maar protesteerden tegelijkertijd fel tegen het bespotten van hun profeet Mohammed. Hoge EU-officials zouden daarom overwegen om de moslims nu hun zin te geven, al zouden ze wel rekening houden met de nodige tegenstand vanuit de lidstaten, omdat bijna overal rechtse vrijheidspartijen sterk in opkomst zijn.

    ‘Er wordt over gesproken,’ aldus een goed geïnformeerde bron bij een NGO in Brussel. ‘Het is zelfs het enige wat er na Parijs op tafel ligt, maar nu zal nog niemand daar officieel iets over kwijt willen. Iedereen is veel te bang, en dan bedoel ik niet voor de islamisten, maar voor de beschuldiging politiek correct te zijn, zelfs als ze dit inderdaad zijn.’

     

    ‘De Joodse groepen zijn doodsbang, maar laten we wel wezen: hoeveel Joden zijn er in Europa ten opzichte van het aantal moslims? Maar ja, ze overwegen een verbod op islamofobie.’ (2)

     

    Het Istanbul Proces: kritiek op islam wordt wereldwijd verboden

     

    Dit jarenlange streven van de moslimwereld kreeg op 15 juli 2011 een geweldige impuls toen in Istanbul de toenmalige Amerikaanse minister Hillary Clinton samen met de Turkse premier Davutoglu en OIC- (Organization of Islamic Cooperation) secretaris generaal Ihsanoglu het startschot gaf voor wat nu het ‘Istanbul Proces’ heet, en wat de EU nu als eerste (nog) niet-moslimblok wil invoeren, namelijk het criminaliseren van openlijke kritiek op de islam.

    Recent werd er opnieuw een VN-resolutie opgesteld die gebaseerd was op dat proces. Hillary Clinton gaf als commentaar dat met deze resolutie landen worden opgeroepen ‘de vrijheid van religie te beschermen, beledigende uitingen door onderwijs, intergeloof-dialoog en publiek debat tegen te gaan, en discriminatie, stigmatiseren en haatmisdaden te verbieden, maar niet om de vrijheid van meningsuiting te verbieden, tenzij deze aanzet tot onmiddellijk geweld.’

     

    Wel, het laatste vetgedrukte gedeelte is exact wat er gebeurde in Parijs. Clinton voegde daar onbeschaamd aan toe dat een politiek correcte mening precies datgene is wat de Westerse burgers zal worden opgelegd: ‘We zijn gefocust op het promoten van intergeloof-dialoog en samenwerking, het handhaven van antidiscriminatiewetten, het beschermen van de rechten van alle mensen om te aanbidden wie ze willen, en op het gebruik van enkele ouderwetse technieken zoals groepsdruk en schandaliseren, zodat mensen niet het gevoel krijgen gesteund te worden om te doen wat wij verafschuwen.’

     

    Hillary’s medevoorzitter Ihsanoglu bevestigde op die dag dat ‘wij zeer verontrust zijn over individuen en groepen die de vrijheid van meningsuiting exploiteren om haat te zaaien door het doelbewust demoniseren van religies en hun volgelingen. Alhoewel wij de vrijheid van meningsuiting respecteren, vinden wij deze houding politiek en etnisch incorrect en stuitend.’

     

    Westen en OIC voeren zelfde agenda moslimterroristen

     

    Bedenk dat dit uitgerekend in Turkije werd gezegd, het land waar naar verhouding het grootste aantal journalisten gevangen zit, juist vanwege het uiten van een ‘politiek en etnisch incorrecte’ mening. Doorgaans wordt iedereen die negatief schrijft over de Turkse regering, president Erdogan, diens islamistische AK Partij en de islam zelf onder grote druk gezet of simpelweg in het gevang gegooid.

     

    Premier Davutoglu liep in Parijs zij aan zij met de Westerse leiders die zogenaamd opkwamen voor de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar riep pal daarna zonder enige gêne opnieuw op om islamofobie te verbieden en hier massaal tegen te demonstreren.

     

    Het zijn in werkelijkheid dan ook het OIC, de Turken, de moslimgroepen en nu ook de EU die de terreuraanslagen misbruiken om dezelfde agenda door te voeren als die van de moslimterroristen, namelijk het monddood maken van iedereen met een niet gewenste, dus niet politiek correcte mening.

     

    EU en islam: Twee kanten van dezelfde munt

     

    Daarom schrijven wij al jaren dat de Westerse elite de islam als bondgenoot heeft gekozen. Velen vonden en vinden dit overdreven, maar is het echt enkel toeval dat dezelfde partijen –zoals het Front National, de UKIP, de PVV- die zich verzetten tegen de islam en nog meer immigratie, zich tevens verzetten tegen de EU, het streven naar een Verenigde Staten van Europa, en vaak ook de globalistische agenda die tot een oorlog met Rusland moet voeren?

     

    Als het aan de EU en de moslims ligt is de enige vrijheid van mening die u straks nog openlijk mag uiten de ‘vrijheid’ om de loftrompet over Brussel te steken, om Rusland weer de kwade macht te noemen, om de islam een vreedzame religie te noemen en om alle meningen, culturen en ideologieën gelijk te achten - behalve die meningen en ideologieën die iets anders beweren.

     

    ‘Vrijheid = Slavernij’. George Orwells ‘1984’ blijkt circa 30 jaar later dan toch profetisch te zijn. Zo kan het dat de EU straks kritiek op een religieuze ideologie die zich in grote delen van de wereld handhaaft en verspreidt door middel van haat, discriminatie, racisme, misbruik, onderdrukking, vervolgingen, oproepen tot dood en verderf van alle andersdenkenden, ‘haatspraak’ gaat noemen en gaat verbieden, en en passant ook ‘haatspraak’ tegen Brussel in de ban zal doen. Dan zullen ook de grootste sceptici -noodgedwongen in stilte- moeten toegeven dat de EU en de islam twee kanten van dezelfde anti-democratische, anti-vrijheidsmunt zijn.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zouden de oude Katholieke Krokodillen een vreugdevuur moeten opsteken: want ook spotten met de Christelijke Geloofsleer zou meteen verboden worden. Want er kan toch niet twee maten en twee gewichten gemeten worden!? Zelfs al zou de EU dat wensen, praktisch zou dat toch niet zijn…. Want dan zou men terugvallen tot vòòr de Franse Revolutie.

    Anders gezegd: de EU wil de Inquisitie terug invoeren, maar nu niet meer exlusief voor Christenen maar ook voor Moslims. Boeddhisten en ook Joden vallen definitief buiten de prijzen.

    Deze EU, weg er mee!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    21-01-2015, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    20-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2322

    Dinsdag 20 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u34-17u13

    H Fabiaan, H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Fabiaan en Sebastiaan laten het sap in de bomen gaan

    .

    *

    .

    *

    De nieuwe Parijse mode voor volgende zomer

    .

    Geïnspireerd door de Franse Socio-Jihalisten.

    *

    INLEIDING

     

    De Westers gezinde Oekraïnse Regering van Kiev heeft zojuist een ziekenhuis in eigen land in puin geschoten. Zal, net als het neergehaalde lijnvliegtuig van de Maleisische burgerluchtvaart, worden uitgelegd als een agressie van de Pro-Russische afscheidingsbeweging in het Oosten. Want in deze verwarde tijden, hoor ik al op voorhand de uitleg van mijn Oekraïense vriend hier in Italië: de Russen hebben tot hiertoe minstens 7.000 van mijn landgenoten vermoord, waarvan ze officieel de schuld geven aan de Regering in Kiev. Waar ook ter wereld, die schotelantennes zouden buiten de Wet meten gesteld worden.

    Bij wat de EU (opgestookt door de USA) actueel presteert op diplomatiek vlak, zouden de echte Nazi’s van de jaren ’30, de Duitse Nationaal Scialisten, nog raar opkijken!!!!

    Noteer vooral ook, da al wie USA zegt, meteen ook Saoud Arabia, hun eerste boezemvriend en speelkameraad, zegt. En wie Saoud Arabia zegt, zegt Mekka, en wie Mekka zegt, zegt Islamisme pur sang. Wie Islamisme zegt, moet zich realiseren dat de uitgang van een woord, het ‘–isme’ meestal niets goeds betekent. Voorbeeld: communisme, socialisme, nazisme, nepotisme, enz.

    Even terzijde bij het woord ‘nepotisme’, het bevoordeligen van de ‘nepote’, het Italiaanse woord voor ‘neefje’, door wijlen de Spaanse Paus Borghia in het leven geroepen, maar sinds de Moderne Tijden Artikel 1 en basisgedachte van het Socialisme.

    Wat mij onvermijdelijk terugbrengt bij Lucrezia Boorghia, terzelfdertijd dochter van en minnares van haar vader, Paus Alexander VI, °1431. Een duivelse figuur vandaag niet toevallig boven gespit door http://blog.seniorennet.be/guvaal/ die met reden vindt dat Rode Freya als wijlen die Borghia, de scalp wil van Den Cleyen Toeback. Dat wil ze: hem de kop afbijten, om zelf de grootste te zijn.

    Over de Borgheses nog het volgende. In het historische centrum van Rome is het verschillende hectaren grote park, met de Villa Borghese, nog altijd een van de grootste toeristische attracties. Het werd opgericht door Lucrezia, dank zij de vele giften van haar ontelbare maar vooral rijke aanbidders. Verder is bekend, dat de zieke bedlegerige Paus Alexander VI, na zijn niet al te Christelijke dood, dagenlang door zijn eigen zoon werd verzwegen, teneinde de fabelachtige rijkdommen in de Pauselijke prive-verrekken, zouden kunnen in veiligheid gebracht worden….

    Dit gezegd zijnde, zult U mijn verwondering delen, dat de Borgheses nooit tot patroonheiligen van het Socialisme zijn getroond….Ze zijn, incognito dan, toch het grote voorbeeld van SS ut H, de omwille van het smeer, zelf met zijn zuster zou paren. Moest die een hoofddoek dragen…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

    *

    De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

     

    Resoluties tegen Russische ‘agressie’

     

    In het op 15 januari aangenomen Zittingsdocument B8-00/2014(1) veroordeelt het EP de ‘terroristische daden’ in Oekraïne, en wordt de EU opgeroepen om zowel een plan tegen de Russische ‘informatieoorlog’ op te stellen als de defensie van Oekraïne te versterken. De sancties tegen Rusland moeten net zo lang van kracht blijven totdat Rusland zijn ‘agressieve’ beleid in Oekraïne opgeeft, de wapenstilstand respecteert, zijn troepen terugtrekt en ophoudt de separatisten te steunen.

     

    Deze resolutie is de Europese versie van de op 4 december met 411 tegen 10 stemmen aangenomen Amerikaanse H.Res.758, waarmee Oekraïne, Moldavië en Georgië tot toekomstig NAVO-gebied en vallende onder Amerikaanse soevereiniteit werden verklaard.

     

    De bekende libertarische politicus Ron Paul waarschuwde nog dezelfde dag dat deze resolutie neerkwam op een regelrechte oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. Paul noemde H.Res.758 een van de ergste wetten die ooit in de VS zijn aangenomen, een wet die bomvol halve waarheden en hele leugens stond over de zogenaamde Russische ‘agressie’ tegen Oekraïne.

     

    NAVO zet stappen naar volgende massaslachting

     

    Zoals het gehoorzame lakeien betaamt stelde de EU amper 2 weken later nieuwe sancties in tegen Rusland, zoals aanvullende export- en investeringsverboden. Dat deze sancties de Europese economie veel grotere schade aanbrengen dan de Amerikaanse, werd daarbij voor lief genomen.

     

    Vorige week stemde het EP met zijn eigen resolutie in met H.Res.758, die tevens een opdracht om de gevechtsklaarheid van de Amerikaanse en NAVO-troepen te controleren bevatte, alsmede ook een eventueel beroep op Artikel 5, waarmee de NAVO-lidstaten beloven elkaar militair te hulp te schieten. Kortom: vijf weken na de VS verklaarde ook de EU zich feitelijk bereid om desnoods een oorlog tegen Rusland te voeren om Oekraïne.

     

    Deze dramatische stap naar de volgende massaslachting op ons continent kon geruisloos aan de burgers in Europa voorbijgaan, omdat de politiek en media bol stonden van de islamitische terreuraanslagen in Parijs. Sommige analisten suggereren zelfs dat deze aanslagen een beetje té goed op het voor de EU juiste moment kwamen om nog als ‘toevallig’ te kunnen worden gezien.

     

    VS wil totale controle over Eurazië

     

    Eind jaren ’90 stelde NWO-topman Zbigniew Brzezinski –de kwade genius achter de ramppresidenten Carter en Obama en de recente toenadering tot Iran- in zijn ‘The Grand Chessboard’ (vertaald als o.a. ‘De enige wereldmacht’) dat het doel van de Amerikaanse buitenlandpolitiek de totale controle over Eurazië is, ten koste van Rusland en China. Sinds 4 december 2014 is dat doel de officiële Amerikaanse staatsdoctrine geworden, die op 15 januari 2015 kritiekloos door de EU werd onderschreven.

     

    Oorlog als oplossing voor onhoudbare schulden

     

    Er zullen lezers zijn die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, want niemand wil toch wéér een wereldoorlog, ook niet in Brussel?

     

    Bedenk dan dat in de afgelopen jaren de staatsschulden in Europa door het overeind houden van de euro tot recordhoogtes zijn gestegen, en zeker in het licht van de sterk achterblijvende economische groei onhoudbaar zijn. Historisch werden niet meer terug te betalen staatsschulden doorgaans ‘opgelost’ door tegen een soms doelbewust gecreëerde ‘boze macht’ een grote oorlog te beginnen of uit te lokken.

     

    Ondanks het gegeven dat burgers aan beide kanten de vrede willen bewaren en niet tegen elkaar willen vechten, heeft de Westerse elite opnieuw Rusland tot die ‘kwade macht’ gebombardeerd. Of en wanneer dat inderdaad tot een gewapend treffen leidt is onzeker, maar de voortekenen – zoals de aanhoudende strijd in Oekraïne en de anti-Rusland resoluties – laten zien dat Washington en Brussel nog steeds stevig doormarcheren op het gekozen oorlogspad.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Allez, ik zal er weer maar eens een spreekwoord tegenaan gooien. Wij, de gewone mensen, weten het. Maar niet zo de Groe Verstanden met de kleine Hersentjes.

    Wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Denk vooral aan de Franse Grote sprong Voorwaarts springende Napoleon en aan de Hielenklakkende Führer aller Germanen: zij haalden er hun eigen ondergang aan. Rusland heeft daarna zelfs het onoverwinnelijk gewaande Communisme overwonnen en vernietigd tot in de kern.

     

    Diep in zijn hol, 10 keer zo groot als Amerika en Europa samen, heeft de Russische Beer zeer scherpe klauwen….En wat meer is, het is doorheen de tijden, zeer godvruchtig gebleven en de IS-lammerij maakt er geen kans.

    Ook dat zal wel meespelen in de EU-beslissingen die indirect en zeer discreet altijd achter de Islam staan. Rusland heeft, na het Communisme, zijn kerken weer heropgebouwd en is er als de dood voor, dat die weer zouden platgebrand worden door de fanaten in opdracht van Saoudi Arabië.

    Rusland is eeuwig, samen met het Oude Avondland, terwijl de USA een samenraapsel is van allerlei volksverhuizers, niet de besten onzer voorouders, die daar de oorspronkelijke bevolking, de Indianen, hebben uitgemoord. Amerika is het product van de Spaanse goudkoorts uit de jaren 1500 en het houdt zich in stand door, in opvolging van het Britse Gemenebest, politieagent voor de hele wereld te willen spelen. Zonder daarvoor de juiste mensen, noch de juiste middelen te hebben.

    Ouder geworden, vraag ik me steeds meer en meer af, of het wel een goede zaak voor de gewone burger is geweest, dat ze ons, na de val van Nationaal Socialisme, hun vrede hebben opgedrongen op hun voorwaarden. De amusementswereld is er erg op vooruitgegaan, dat is waar. Maar of dat de Beschaving vooruit heeft geholpen? Sta mij toe daaraan te twijfelen, als ik zie wat de Ongeluks Zwarte Kater allemaal in het schild voert….

    Oorlogje spelen is geen kinderspel! Het is zelfs geen spel voor grote mensen.

    *

    Pssst

    Je naam zou Joseph Goebbels moeten zijn, als je de gestegen populariteit ziet van Hollande in Frankrijk.Die IS-lammerij vertoning zou hem zelfs wel eens een tweede Ambtstermijn kunnen opbrengen……Hij heeft die moordpartij toch nooit zelf opgezet? Zelfs niet eens willen beletten of voorkomen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EIN








    20-01-2015, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2321

    Dinsdag 20 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u34-17u13

    H Fabiaan, H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Fabiaan en Sebastiaan laten het sap in de bomen gaan

     

    *

    Inontro Renzi-Berlusconi: non si è parlato di Quirinale....

    (De Vlaamse TV zal dit bericht wel niet brengen, de mensen zouden wel eens kunnen denken dat Il Cavaliere klaar staat om in het zadel te springen…)

    *

    .

    *

    .

    *

    De grondwettelijke rechten beoefenen, dat is…..

    Pure Staatsmanskunst…..

    *

    INLEIDING

     

    Lieve Angela, de Overheid moet niet preken over ‘Grondrechten’, hij is er de duurste en de Hoogste Beschermer van. Niet in woorden, maar vooral in daeden. Desnoods met de Paracommando’s in onderaannemung.

    Moet dat eens uitgelegd krijgen aan de Moslimkiendjes in onze scholen, die horen dat hun blanke schoolvriendjes veel bang hebben omdat de grotere Moslimvriendjes van hen rond hun oren branden, schieten en bommen gooien. Voral als het om Joden en Christenen gaat.

    *

    Betogen en een spoor van vernieling, of erger, een spoor van doden en gewonden achterlaten, is geen betoging meer, maar een straatrevolutie. Het is niet omdat zulks schering en inslag is in Slinxe middens, dat vreedzame betogingen moeten gehinderd worden. Of erger, verboden, omdat er ‘terreurdreiging’ zou zijn, of kans op tegenbetogingen.

    BDW zal dit tegen volgende maandag wel bewijzen als Pegida Vlaanderen op de Antwerpse Groenplaats wil samenkomen. Als daar maar geen vodden van komen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Pegida-demonstraties door kunnen gaan

    Anti-Islam 'MVgida' demonstration in Schwerin

    'Recht op demonstratie moet zoveel mogelijk worden beschermd'

    *

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft maandag beloofd ervoor te zorgen dat de demonstraties van de anti-islambeweging Pegida kunnen doorgaan. “Ik heb als bondskanselier er belang bij, onafhankelijk van het feit of de inhoud me bevalt, dat in elke Duitse plaats kan worden gedemonstreerd, want het gaat om een grondrecht.”

    Recht om te demonstreren

    Het recht om te demonstreren is een groot goed, zei Merkel in Berlijn. “Een dergelijk groot goed moet zo veel mogelijk worden beschermd.” Door een dreiging van aanslagen is de demonstratie in Dresden maandag afgelast. De organisatoren lieten weten dat ze volgende week wel weer de straat op willen gaan.

    *

    UITLEIDING

     

    Voor al wie het hart op de rechte plaats draagt, rechts dus zoals anatomisch verantwoord, zijn de jongste berichten over alle soorten Pegida’s in de overige laden van het Avondland rechtuit hartversterkend. Waarbij U gerust het beeld moogt oproepen van de Kriekrode Zunne zinkt zachtjes in ’t nest, die God neur gebouwd heeft in ’t avondgewest, de ponente, in schoon Italiaans. Het hoogwater van het Islamsme zou dus voorbij moeten zijn. Na elke vloed, volgt immers volgens het Scheppingsverhaal, de ebbe, in een door God zelf gewilde ordening.

    Zaak is maar, dat de grote massa zich zo rap laat meetronen met weer eens een nieuwe mode. De Slinxen zouden inderdaad, na het wegtrekken van IS-lammerijvloed, zonder basis-ideologie vallen. Het socialisme heeft hen, net zoals het Nazisme en het Communisme, niet kunnen redden en zal hen ten eeuwigen dage als een zwart kris op het voorhoofd getekend blijven.

    Zou het kunnen, dat zonder de IS-lammerij, zij terugvallen op de eeuwenoude Christelijke Samenleving als Nieuwe Mode. Een beetje zoals de mode uit de jaren ’30 die bij vlagen terugkeert? Wat ’n verheugende gedachte is het, Lewie van Leuven in de processie het vaandel te zien dragen van de Heilige Kindsheid….

    Hoe het dan zou verlopen met de EU zonder het globaliserende Socialisme? Ik heb een zeegroen appelblauw vermoeden, dat beiden tegen dan al samen zullen zijn onder gegaan. Deze EU is net als een te vroeg geboren mensenkind, niet levensvatbaar wegens onvoldragen. De wereld willen globaliseren en de tirannie willen behouden, samen met de privacy der criminelen en de vele profijtjes van de Groten der Aarde, is onbegonnen werk.

    De Euro-vaders zullen hun huiswerk moeten hermaken, wetende dat de natuur zelf niet helemaal hersmeden. Wat rommelen in de marge kan, als het maar de ziel niet raakt, zoals nu.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-01-2015, 14:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2320

    Dinsdag 20 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u34-17u13

    H Fabiaan, H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Fabiaan en Sebastiaan laten het sap in de bomen gaan

    *

    .

    *

    .

    Aphrodite (Venus), de dochter van Zeus, de Oppergod.

    *

    INLEIDING

     

    Misschien is het dank zij de Patroonheilige van de dag (zie dagklapper hierboven), maar de inspiratie van vriend Jos (zie hieronder) is echt een schot in de roos.

    Inderdaad, wars van worst, onze goede vriend Jos van http://blog.seniorennet.be/rechts/ was de eerste om het ongelofelijk goede nieuws te brengen: de IS-lammerij-gansters hune frank is eindelijk beginnen vallen. Ze hebben scrik gekregen. Dat schieten van onze Agenten is de boodschap die is aangekomen. 88.000 man in en rond Parijs, het is niet om te lachen. Die hebben zelfs, ongelofelijk maar waar, eerst geschoten, en pas nadien beginnen vragen stellen. Ook in Verviers, werd dermate flink opgetreden, dat de  munitie, die ze zelfs zijn moeten gaan lenen bij de Noorderburen, uitgeput is geraakt. De volgende aanslag had dus een schot in de roos kunnen zijn, want de Politie had moeten slaan met hun geweren, in plaats van ermee te schieten….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Dit bericht…. toont aan dat er in NL wel degelijk jacht op het loslopend krapuul wordt gemaakt. Het eigenaardige daaraan ? In Den haag werden/worden geen militairen in het straatbeeld gezien. Daar is geen militaire show nodig om die baardapen op de vlucht te doen slaan. Hopelijk vraagt die soort hier in den belziek geen "asiel" aan Radicale moslims uit Den Haag ontvluchten Nederland

    *

    Nederlandse moslims die bekend staan als radicaal zijn op de vlucht geslagen na de verijdelde aanslag in België en de terreurdaden in Frankrijk. Alleen al uit de regio Den Haag hebben de laatste dagen elf van hen de benen genomen. Vier van hen werden aangehouden in Turkije. Zij wilden naar Syrië.

    Het wordt jongeren te heet onder de voeten in Den Haag

    Het viertal liep al langer rond met plannen om naar Syrië te gaan, bevestigen bronnen aan het AD, maar pakte versneld zijn biezen. Volgens het Haagse raadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid werd het de groep te heet onder de voeten, na de aanslagen in Frankrijk en de verijdelde plannen van een terreurcel in België. Er leeft angst voor arrestaties in Nederland.''

    Dat geldt ook voor andere jongeren, die inderhaast Den Haag hebben verlaten. Een aantal heeft onderdak gevonden in Marokko of is ondergedoken bij familie.

    Ook de jonge Haagse moslim 'Abe Zakaria' was van plan de Hofstad voor Syrië te verruilen, in de nasleep van de gebeurtenissen in Frankrijk en België. Eenmaal onderweg zou hij echter spijt hebben gekregen en met hulp van familie zijn teruggekeerd naar Nederland.

    Paspoort inleveren

    Terug in Den Haag moest hij zich meteen melden op het politiebureau. 'Abe Zakaria' zit momenteel niet vast, maar heeft wel zijn paspoort moeten inleveren.

    De vier jongeren met wie hij naar Syrië vertrok, zijn op hun beurt in Turkije opgepakt. Mogelijk is dat gebeurd op aanwijzingen van inlichtingendienst AIVD, die een lijst met namen van radicale moslims uit Nederland aan de Turkse autoriteiten zou hebben overlegd.

    De groep Hagenaars werd volgens een Haagse bron al langer door de dienst in de gaten gehouden. Nu blijkt dat de namenlijst die aan Turkije is doorgegeven heel goed werkt.'' Op die lijst staan vermoedelijk enkele honderden namen. Het overgrote deel van deze personen is nog wel in Nederland.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Ongelofelijk ook hoe vlug onze Overheden erbij waren, om te ontdekken dat IS-lammerij en IS-gangsters het Internet en ‘de Sociale Media’ onder de knie hadden om te communiceren. Stom, stommer, stomst echter was het où achter de feiten te moeten aanhollen, voor wat betreft hun reis-gewoonten. Per land op een lijst van verdachten staan, was in het eengemaakte Europa de clou.

    Of moeten we werkelijk geloven, dat het van de kant van ‘Europa’ opzet is geweest, om die lijsten onder geen enkel beding aan elkaar door te geven? Opgespoord in Brussel? Dan wijken we toch even uit naar Amsterdam, Parijs of Düsseldorf!….

    *

    Och, ’n paar spectaculaire provessen, met veel tam-tam rond hun executies, zou dat niet veel efficiënter gewerkt hebben? Want wat doen tegen ‘Syrië-strijders’ die van daar uit prachtige romantische vakantiefoto’s naar huis sturen? In heerlijke vrij tijdskledij, de AK47 losjes op de heup, kuierend op een tropisch strand, zoiets dat moet tocj inspirerend werken? Temeer, als er gesugereerd wordt, dat de maagden daar voor het rapen liggen?

    Onze dappere ‘oorlogscorrespondenten’ zouden beter, in plaats van hun medewerking te verlenen aan hooror-YouTubekes van daar, reportages maken over verhakkelde lijken die met zwarte kalifaatsvlaggen rondzeulen. Jonge kapotgrdvhoten levens, die met hun laatste adem op hun moeder roepen.

    *

    Kansloze jongeren, zegt U? Tot hun 18de verplicht maar gratis op de schoolbanken zitten, en dan op ‘de arbeidsmarkt’ terecht komen zonder het kleinste getuigscrift van bekwaamheid. Lezen en schrijven beperkt voor de verzen van de Koran? Armoede, miserie, drugs en criminaliteit.

    Dat ze dan vanaf de geboorte beginnen met de taal van het gastland. Zodat ze van hun 2de levensjaar op de kleuterschool begrijpen wat de Juf daar vooraan in de klas staat te vertellen.

    Uit de uitzichtloze cirkel breken, begint van in de wieg. En voor wat betreft de universitairen m/v die ondanks hun niveau toch nog blijven dwepen met dood en vernieling – denk aan de piloten van 9/11 – moeten er gewoon rationele voorbeelden gesteld worden. YouTubekes van een gelukkig gezinnetje van getaande mensen in een aards paradijs, ergens in een van de thuislanden. Met daarbij de duidelijke suggestie, dat de verhoogd levensstandaard daar niet alleen het gevolg is van de prestaties van die knappe jonge goden, maar ook duidelijk geïllustreerd, dat vrouwen daar niet langer als versluierde zombies door het leven moeten gaan. Naar mijn bescheiden mening zou dat best kunnen, door verliefde paartjes in beeld te brengen, waarbij de jonge vrouw voorgesteld wordt als een Aphrodite die pas uit de golven is opgedoken.

    Geen Imam die daar tegenop kan!

    Enne, à propos, over dat ‘kweken als konijnen’ van de Paus: kunnen die Muzelgriezels voor één keer niet luisteren naar het Hoogste Gezag in de Christelijke Kerk? Vrouwen zijn geen landbouwgronden die ieder jaar moeten opbrengen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-01-2015, 11:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    19-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2319

    ***

    Maandag 19 januari

    Zon 8u35-17u12

    H Marius

    .

    *

    .

    *

    Na het Vredesverdrag vab München op 30 September 1938

    Hitler doet zijn gasten uitgeleide. Nee, er komt geen oorlog!

    *

    INLEIDING

     

    Godsdienstfanaten aller landen, verenigt U, want het wereldislamisme moet en zal de wereld veroveren.

    Dat is een vrije interpretatie van de vroegere leuze der Infernale Socialisten, waar thans, bij gratie van Parijs, een zekere Olio Di Poepo Grote Baas van is.

    De wereldwijde IS-lammerij is, zult U begrijpen na lezing van onderstaand ‘Middenstuk’, zichzelf aan het opblazen zoals de kikker uit het verhaal die os wilde worden. Het verschil nochtans is, dat het niet gaat om één kikker, maar om enkele miljarden kijkers. Die op de tenen getrapt door de stroom achterlijke spotprenten uit Parijs, nu een oorverdovend gekwaak hebben aangeheven.

    Ooit zagen we een veel kleine mensenmenigte aan de lippen hangen van hun Führer, en tot het te laat was, kon niemand geloven dat in die toch beschaafde Duitsers zoveel duivels woonden. En toch staken die, als de tijd gekomen was, tot onze schâ en schand, de wereld in brand. De IS-lammerij is een veelvoud van dat soort onmenselijke duivels. En waar de Duitsers nog geciviliseerd heetten te zijn, een volk van kunstenaars, behoren die IS-lammerij-beesten tot de meest primitieve der mensensoorten. Mensenbloed doen vloeien is hun voornaamste bezigheid.

    Maar deze realiteit wordt afgedaan als Islamfobie. Dezelfde redenering als op 30 September1938, na de Conferentie van München, wanneer de Engelse Lord Chamberlain bij zijn thuiskomt stond te zwaaien met die tekst, zeggende dat dit hier de vrede in onze dagen betekende. Peace in our days, dat is ook wat onze media alom verkondigen. Vooral de IS-lammers niet uitdagen. Hen niet kwaad maken. Doen wat ze vragen. In vrede met hen leven….

    Minder dan een jaar na München, was het koekenbak, en in het voorjaar van ’40 diende het Britse leger van een arme 200.000 man, met achterlating van al hun oorlogsmateriaal, als een hond met de staart tussen de poten, weg te vluchten uit het Franse Duinkerke. De hemel dankend, dat Hitler zijn tanks op 20 Km van de kust om nooit achterhalde redenen, had gestopt.

    De rest van het derde en laatste oorlogsverhaal zult U, bij leven en welzijn, en als ’t God belieft, later wel ondervinden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Miljoenen moslims demonstreren wereldwijd voor uitroeiing Joden en christenen en steken kerken in brand

    *

    ‘Dood aan Israël, dood aan de Joden, wij willen een moslim Kalifaat’

    Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.

    De afgelopen dagen toonden de reguliere Westerse media beelden van duizenden – maar in werkelijkheid mogelijk miljoenen- moslims die wereldwijd demonstreerden tegen de cartoons van het Franse blad Charlie Hebdo, waarin hun geliefde profeet Mohammed belachelijk wordt gemaakt (2)(3)(4). Althans, dat wilden de media u laten geloven. Als we gaan luisteren en kijken naar wat er tijdens die demonstraties in werkelijkheid werd geroepen, dan blijkt dat deze moslims om een totaal andere reden massaal de straat opgingen, namelijk om de uitroeiing van de Joden en christenen te eisen. In Niger staken moslims minstens 20 kerken in brand.

    De Westerse media bagatelliseren de demonstraties door het aantal demonstranten ‘tientallen’, ‘honderden’ of hooguit een ‘paar duizend’ te schatten. Als alle demonstraties bij elkaar worden opgeteld, dan hebben we het echter over honderdduizenden, mogelijk zelfs miljoenen. Alleen al in Pakistan gingen tienduizenden moslims de straat op om te protesteren. In de hoofdstad Islamabad deden daar ook tientallen advocaten aan mee met de kreet ‘dood aan de lasteraars!’. (6)

    ‘Wij zullen hen allemaal verbranden’

    Pakistaanse studenten zouden volgens Westerse media enkel hebben geprotesteerd tegen de belediging van hun profeet in Charlie Hebdo. Op een vrachtwagen hadden ze een luidspreker gemonteerd, waaruit teksten van de beruchte Sanahkoudu (‘Wij zullen naar de strijd marcheren’) schalden, het lijflied dat door Al-Qaeda en ISIS wordt gebruikt om de komende verovering van Jeruzalem te proclameren: (7)

    Dit heeft overduidelijk niets te maken met Charlie Hebdo, maar alles met de intense Jodenhaat die inherent is aan de islamitische religie, die voortkomt uit de opdracht van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien.

    ‘Jihad! Dood aan Amerika! Dood aan Israël!’

    Elders in Pakistan verbrandden demonstranten Franse vlaggen en werd het Franse consulaat in Islamabad belaagd. Journalisten en politieagenten werden aangevallen. Een fotojournalist van AFP werd neergeschoten en moest zwaargewond in het ziekenhuis worden opgenomen.

     

    Ook in het zogenaamd ‘gematigde’ Jordanië belaagden moslimdemonstranten de Franse ambassade en schreeuwden massaal ‘Jihad! Jihad!’, en in NAVO-lid Turkije ‘Dood, dood aan Amerika!’ en ‘dood, dood aan Israël!’ (8). In Syrië zongen ‘gematigde’ moslims ‘Ya Faransa Ya Yahood, Jaish Muhammad Sauf Ya’ood’: ‘O Fransen, O Joden, het leger van Mohammed komt voor jullie.’ (9) Zelfs in kleine dorpen werden deze oorlogskreten gehoord (12).

    Ook in Egypte waren diverse demonstraties. Bijna nergens werd Charlie Hebdo genoemd; wel werd er alom geëist dat de afgezette president Muhammad Mursi en de Moslim Broederschap weer moeten terugkeren, die Egypte willen opnemen in het islamitische Sharia-Kalifaat. (10)

    Mohammeds ‘genade’ = te worden vermoord

    In Algerije droegen moslims ISIS-vlaggen en spandoeken met teksten zoals ‘Ik offer mijn vader en moeder voor jou op, o boodschapper van Allah. Als ze enkel jouw genade hadden gekend, dan zouden ze jou niet hebben gelasterd.’ Genade? Waar was die voor de vermoorde werknemers van Charlie Hebdo, die niets anders deden dan de profeet enkel met wat tekeningetjes bespotten? (11)

    Natuurlijk gingen ook de Palestijnen in Jeruzalem de straat op. Op de Tempelberg werd onder het schreeuwen van ‘Allahu Akbar!’, ‘Jihad! Jihad!’ en ‘Sterven voor de zaak van Allah’ een Franse vlag verbrand (13). Maar omdat het om Palestijnen ging, de favoriete knuffelmoslims van de Europese gevestigde orde, berichtten de media dat het om ‘rustige protesten’ ging. De beelden laten echter precies het tegendeel zien (15).

    Kerken in de brand

    In Niamey, de hoofdstad van het Afrikaanse land Niger, trokken moslims vanaf de belangrijkste moskee naar de grootste evangelische kerk en staken deze in brand. 20 andere christelijke kerken ondergingen hetzelfde lot. De ME wist te voorkomen dat ook de Katholieke kathedraal in vlammen opging. (16)(17)

    Buurland Nigeria staat de afgelopen jaren in het teken van de gruwelijkste massamoorden op christenen door de moslim terreurgroep Boko Haram. Een van de topleiders van de beweging sprak in deze video zijn vreugde uit over de aanslagen in Frankrijk.

     

    Wat willen deze moslims nu eigenlijk? Dat wij enkel stoppen met het beledigen van hun profeet? Of willen ze, zoals ze luidkeels schreeuwen, meedoen met de Jihad en zoveel mogelijk Fransen, Europeanen, Amerikanen en Joden vermoorden? Want ze eisen massaal dat wij hun ‘profeet accepteren als de boodschapper van Allah, want anders vermoorden wij jullie’.

    Deze Amerikaanse komiek annex buikspreker drijft de spot met moslim terroristen. Ook de doodstraf door onthoofding waardig, nemen wij aan?

    PvdA kiest kant islam

    Gisteren nam PvdA vicepremier Lodewijk Asscher het voor de islam op (‘Moslims horen bij Nederland’) en durfde zelfs te beweren dat het slechts om een klein clubje extremistische moslims gaat (18).

     

    Wel, als we al die ‘kleine clubjes’ en hun sympathisanten bij elkaar optellen en het officieel gehanteerde cijfer van 10%-15% extremisten aanhouden, dan spreken we over veruit het grootste leger dat de wereld ooit heeft gezien, namelijk zo’n 150 tot 200 miljoen man sterk. Good luck with that, politieke simplist, zodra zij zich verenigen en zich als een man tegen alles keren waar jij beweert voor te staan. Alleen doorgewinterde naïevelingen zullen jou dan nog geloven.

    Bijbelse waarschuwing aan moslims

    Het wordt dan ook de hoogste tijd dat christenen wereldwijd wakker worden en beseffen dat de vervulling van de eindtijdprofetieën van Zacharia (hoofdstukken 12 en 14) snel dichterbij komt. Wellicht kunnen christenen ook gaan demonstreren met spandoeken waarop moslims worden gewaarschuwd wat volgens God de échte afloop van die strijd zal zijn, namelijk de totale vernietiging van alle landen die zich rondom Israël bevinden en die tegen Jeruzalem ten strijde zullen trekken:

    ‘Zie, Ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond; ja ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem. Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden... Te dien dagen zal Ik de stamhoofden van Juda maken als een vuurbekken tussen het hout...; dan zullen zij rechts en links alle natiën in het rond verteren; en Jeruzalem zal blijven voortbestaan op zijn eigen plaats... Te dien dage zal Ik zoeken te verdelgen alle volken die tegen Jeruzalem oprukken.’ (Zach.12)

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) NOS
    (3) NOS
    (4) NOS
    (5) NOS
    (6) Breitbart
    (7) YouTube
    (8) YouTube
    (9) YouTube
    (10) YouTube
    (11) YouTube
    (12) YouTube
    (13) YouTube
    (14) France24
    (15) Facebook
    (16) Shoebat
    (17) Breitbart
    (18) NU

    *

    UITLEIDING

     

    Onze Grote Verstanden met de kleine hersentjes en de grote portemonnee, daarbij dapper terzijde gestaan door His Masters Voice, de media, zouden beter eens nadenken over de volkse levenswijsheid, dat wie bang is, ook slaag krijgt.

    Nu doen ze (met opzet?) de vijand denken dat zij de confrontatie ten allen prijze willen vermijden. In de overtuiging, dat ze de andere kant opkijkend, de slachting zullen kunnen vermijden. Dat is geen ‘Staatsmanskunst’ meer, maar laffe broekschijterij. Een situatie die likkeaardend gevolgd wordt in de Arabierse pietrollanden….

    In plaats dus van Pegida te verbieden, moesten ze dat internationaal aanzwellend leger van Kruisvaarders over heel dat Avondland, toelaten tierend en schietend op straat te komen. Zodat de broekschijterij van kant verandert….

    Zouden die Grote Verstanden dan echt niet weten, dat lawaai maken (bij de IS-lammerij) het ultieme bewijs is van schrik? Zodra die merken dat het bloedserieus wordt, kruipen die wel weer in hun schelp. Daar war ze trouwens, door hun eigen schuld, thuis horen.

    Het zullen alleen de relschoppers zijn die blijven volharden, en die moeten dan vakkundig en zonder dralen uit hun miserie worden geholpen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-01-2015, 20:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2318

    ***

    Maandag 19 januari

    Zon 8u35-17u12

    H Marius

    .

    *

    *

    INLEIDING

     

    Omdat onze vijanden, de IS-lammerij, het niet graag hebben dat wij weerbaar zouden worden, hebben die bij de Eurofiele vriendjes, in opdracht van Fraulein Merkel, bekomen, dat Pegida Duitsland de muilband wordt omgedaan. Niet meer op straat komen, wegens hun terreurgevaar is het egvolg. Dat is de wereld op zijn kop! Niet alles doen om die terreur met wortel en tak uit te roeien, maar ‘om bestwil’ tonen dat we bang zijn.

    Besluit: de dhimitude wordt voorbereid en opgelegd door de eigen Overheid. Ook bij ons, in Bruxellabad, moeten de gewapende paa’s uit het straatbeeld. Want Brussel is geen Kabul, zoals Blauwe Mandoline Rutten preekt. Ze wil dat dringend verder gewerkt worden aan het bestrijden van de symbolen. Maar om ten gronde de terreur te bestrijden, hola, dat zou ons wel eens kunnen spijten.

    Onze vijanden moeten in hun vuistje lachen!

    En toch is er, naast die overheersende onrust, ook nog goed nieuws. Na 222 jaar zal in Vlaanderen een Franse bestuursvorm, de OCMW’s, zijnde de door de Staat gestolen Christelijke ‘Cartas/Misericorde’ in onze steden en gemeenten afgeschaft worden. Een der laatste door de Franse Revolutie van 1789 opgedrongen maatregel van een alles verwoestende bezetting Ere wie ere toekomt: het zijn de BDW-ërs die daarvoor een historische pluim op hun hoe mogen steken. Zouden de Vlamingen na 185 jaar dan werkelijk eindelijk baas zijn in eigen land? Te mooi om waar te zijn, want de Islam staat voor de deur

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/einde-van-een-tijdperk-ocmw-s-verdwijnen-in-2019-a2186720/

    *

    Einde van een tijdperk: OCMW's verdwijnen in 2019

    *

    Na de volgende lokale verkiezingen houden de OCMW's - de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn - op te bestaan. De gemeentebesturen nemen alle bevoegdheden over. Dat berichten De Standaard en Het Nieuwsblad.

    In januari 2019 - na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 - houden de OCMW's op te bestaan, alleszins in Vlaanderen. Er worden dan geen nieuwe OCMW-raden geïnstalleerd. Daarmee komt er een einde aan de bestuursorganisaties die al van voor de stichting van België instonden voor het lokale sociale beleid. Toen heetten ze nog de 'Burelen van Weldadigheid' en de 'Burgerlijke Godshuizen'. In 1925 werden de Commissies voor Openbare Onderstand (COO's) opgericht. De OCMW's zelf dateren van 1976.

     

    Het gemeentebestuur neemt alle bevoegdheden over en is dan nog het enige lokale bestuur. Een beslissing in die richting is al in vorige regeerperiodes voorbereid en stond ook vermeld in het Vlaams regeerakkoord en de beleidsnota's van de ministers Jo Vandeurzen (CD&V) van Welzijn en Liesbeth Homans (N-VA) van Binnenlands Bestuur. Ons land is nu nog een van de enige ter wereld met een dubbel lokaal bestuur.

    Met de conceptnota van minister Homans die de Vlaamse regering vrijdag goedkeurde, is de zaak onomkeerbaar en zijn alle vaagheden en twijfels weggewerkt, al moeten er ook federaal nog wetten worden aangepast. Er komt in de gemeenten wel een apart 'bijzonder comité van de sociale dienst', dat zal instaan voor de sociale dienstverlening.

    *

    UITLEIDING

     

    Zoals U heeft kunnen vaststellen, heeft DM de berichtgeving overgenomen van de collega’s, even onder de Linxe vlakschaaf gelegd. ‘Van vòòr 1830’ om zekerlijk het cultureel en crimineel fiasco van de door hen bejubelde Franse Revolutie te moeten vermelden. Met de benaming van ‘Burgerlijke Godshuizen’ laten ze dan weer wat in hun kaarten kijken van wat al vele eeuwen bestond in onze Christelijke Gewesten… Moest de vreemde eend Kerrbache (Sp-a) en niet Homans-van-eigen-volk achter de verandering gezeten hebben, het zou in hun artikel wel 5 x per lijn herhaald geworden zijn.

    Wat onderduims Pegida wordt aangedaan, is een teken aan de wand, want een eerste soort DDR-maatregel ingegeven door paniek. Vrije meningsuiting? Ja, dat ka, als die maar in de lijn ligt van het eenheidsdenken. Kortom: laat het ‘enerzijds’ en het ‘anderzijds’ achterwege en zeg gewon wat jjulle wensen.

    ISLAM is good for you.

    Of, zoals een vroegere slogan van de Gentse socialisten het zo beeldrijk uitdrukte: zijt mijne vriend, of ‘k sla op joen muile….

    *

    Pssst

    De afbeelding hierboven werd geleend bij de collega’s van http://www.golfbrekers.be/ Ons Angea)ke staat er goed op, en Pediga is niet hetzelfde als Pegida. Het kan dus alle kanten uit..Het recht om te beledigen, zoals bij Charle Hebdo, neemt in ieder geval een rare wending. En ook dat is een teken des tijds.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    19-01-2015, 16:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!