MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 01 1334 MORGEN PARIJS ROUBAIX NEW DEAL

    ***

    Zaterdag 6 april

    Zon 7u07-20u23

    H Celestinus

    .

    06 01 1334 MORGEN PARIJS ROUBAIX NEW DEAL

    °°°

     

    °°°

    Mijn bescheiden blogje N°  1331 van 4 April over de gepantserde wielrennerij heeft in dit koude maar droge voorjaar heel wat stof doen opwaaien in het Vaderland, waarbij het enorm verschil tussen mijn “nieuw vaderland’ en mijn geliefde Vlaanderen nog maar eens goed uit de verf komt. In Italië heeft men bij mensengeheugenis nog nooit zo geen nat voorjaar gekend. De erosie door de vele en overvloedige regens maken de heuvels rondom gewoon nog wat afgeplatter. Maar daar men hier niet over geniën als Fran k DeBoosere beschikt om daarover te liggen leuteren, zwijgt men er over. En dat gaat ook. De mens wikt, maar God beschikt, zo simpel is dat.

    Net als de Heer K.D. (Karel De Gucht) voel k mij door al die reacties in mijn wel door ouderdom zeer gevulde mannelijke bibs geknepen. De Heer Kadee voornoemd weet zich in zijn niet-figuurlijke maar echte beurs geknepen door wat de media durven schrijven over de BBI en zijn aandeel in de off shore leaks. Ik ook, ik ben off shiore gegaan, maar ik leak niets, gewoon omdat er niets te leaken valt. Mijn landverhuis naar het land van Berlusconi heeft men in de familie altijd vergeleken met uit een vliegtuig springen zonder valscherm. Ik ben inderdaad naar hier gekomen uitsluitend voor het licht en vooral voor de warmte van de zon. Alles gratis en voor niets! Het bespaart me een fortuin aan medicamenten tegen de rheuma….

    °°°

    En net nu ik mijn kans had gegrepen om rijk te worden met de re-styling van ons roemvolle rijke wielerleven, daarbij vooral de troubadour Karel Van Wijnendaele indachtig, voel ik die kille handgreep op mijn van spanning trillend achterwerk. Dat is al lang geen ‘Saganneke’ ondergaan meer, dat is iemand dwingen tot de bedelstaf.

    De hardste tegenwind recht in mijn gezicht, kwam, hoe kan het anders, van de kant der kleur-syndicaten, die ik vanzelfsprekend, helemaal LINX had laten leggen, waar ze trouwens thuishoren. De Moefti’s van de Ampersanders waren het ergst. Hun woordvoerder verklaarde niet te spreken te zijn over deze machtsgreep, waarna hij urenlang voor de TV zijn ding mocht doen, zonder telkens te worden onderbroken door de aanwezige Nationaal Socialisten.

    Eerst kwam het technisch aspect aan bod, maar dat kon al van direct en mèt de glimlach opgelost worden. De materiaal-meesters van elke ploeg waren direct content, toen ze hoorden dat de wielen van de koersfietsen en vooral die o zo gevoelige ‘tuben’ met geperste lucht daarin, zouden vervangen worden door rupskettingen die overal door gingen. Ik liet natuurlijk niet blijken dat ik hen door had : een gebroken rupsketting vervangen doet de scène veel langer in beeld komen, en  om de poen  is het te doen.

    Dat ik uit onvoorzichtig winstbejag had gehandeld, en zo de socio-economische belangen van de deelnemers over het hoofd had gezien, was moeilijker te weerleggen. Maar net zoals in de Rekerink, kon er een consensus worden bereikt doordat ik niet wachtte op de gewoonlijk daarop volgende stopwoorden maar deze zelf in het midden smeet. Vlam! Daar lagen ze! Integratie, beklemtoning van de diversiteit, verrijking van onze culturen-potpourrie : het lag er allemaal voor het grijpen. Met een pennetrek opgelost : de geriefelijke nummerborden op borst en rug van elke renner, zouden voorzien worden van reflecterende aan-en uitflitsende letters met het land van herkomst van de renner, net zoals op de auto-rijplaten. Een idee dat onmiddellijk ingang bleek te hebben gevonden bij de voetbal-liefhebbers, zodat zij de weinige landgenoten op het veld tenminste nog zouden kunnen thuiswijzen. Ik zag bepaalde reporters van bepaalde kwaliteits-kranten naar hun hart grijpen, zodat ze, net voor ze in zwijm gingen, nog vlug met hun I-Padt naar hun redacties doorseinden : Nobelprijs  voor de Vrede aanvragen. Dringend.

    Een fluitje van nog minder dan een kwart, was de bloemenmeisjes op mijn kant te krijgen. Nu hun welvingen (onder en boven) in de New Deal minder voor het grijpen lagen, was hun Voorzitster ingenomen met mijn voorstel : de financiële maar geheim te houden afspraak bleef zoals overeengekomen, maar zij mochten de opdracht delegueren naar hun grootmoe, op voorwaarde dat die spaarzaam met welvingen bedeeld zou zijn, zodat de aandacht niet werd afgeleid. Zelfs als het bloemen-grootje in een rolstoel moest worden aan- en afgevoerd, mocht dat de pret niet bederven.

    Erger was het overeen te komen met de organisatoren over het toegangs-ticket. Het parcours afzetten met kijkdichte geluidsschermen zoals langs de autosnelwegen, vonden zij maar niets. Vonden zij veel te benauwd en te verstikkend. Zij wilden zoals voorheen kleurrijke slangen zien slingeren langs de veiden en weiden als wiegende zeeën, doorheen een zee van Geel-Zwarte vlaggen.

    °°°

    Het zal U waarschijnlijk niet verwonderen, maar weer werd er een gevoelig liggend compromis bereikt. De klassiekers zouden een bevoorrecht parcours krijgen op een van de vele auto-snelwegen die ons land rijk is. En de échte Flandrien zou op een gewone primitieve koersfiets met handbediende remmen en idem dito handbediende derailleur, het voorrecht krijgen om als vrije vogels rond de kerktorens te fietsen, aangemoedigd door allemaal Jannen-met-de-Pet en hun Liza’s, omdat ze aan de eindmeet ’n glas botermelk en ’n lieve smakkerd zouden krijgen van de plaatselijke op alle plaatsen mild gezegde door Moeder Natuur bloemenkoningin,.

    °°°

    Morgen wordt er dus weer gereden tussen de kerktorens van Parijs en die van Roubaux op de ouderwetse manier, ttz met het afbeulen – um sonst – van al die ambitieuze jonge mannen over dokkerende kasseien uit de tijd van Julius Cesar.

    Mijn voorstel om de wielrennerij een ietwat beschaafder imago te geven zal er wel nooit komen. Waarom dan de overlevers op de velodroom in Roubaix niet meteen laten aankomen in een afgesloten leeuwenkooi? Vermits het toch maar gaat om spektakel, d.i. getakeld spek…..

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info





    06-04-2013, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1332 - AANGENAME VERPOZING BIJ DE VIVIESTIE VAN EEN DOORTRAPTE MUZELVROUW DIE HET VER GESCHOPT HEEFT

    .

    1332 - AANGENAME VERPOZING BIJ DE VIVIESTIE VAN EEN DOORTRAPTE MUZELVROUW DIE HET VER GESCHOPT HEEFT

    °°°

     

    °°°

    Ach! Ik wenste dat het waar was, en dat Mandoline Kherrbache werkelijk op de ontleed-tafel lag om versneden te worden. Niet dat ik het mens haar dood wil, voor mij mag ze gerust blijven leven, als ze maar in voldoende kleine tripkes wordt gesneden.

    Meer kan ik hierover niet kwijt : het opstel van Martien Pennings (NL) is zo al lang genoeg. Sorry dus voor zoveel leesvoer, maar U zult het ademloos, hoop ik, tot de laatste letter verslinden. Ik zeg maar : zo hoort U het eens van een ander.

    Zoveel mogelijk doorgeven AUB, tot zowel De Schandaard als Mandoline van schaamte in de grond zinken.

    °°°

    Ter zake :

    Foute Belg die misschien wel gewoon getikt is: Yasmine Kherbache

    Door:Martien Pennings (voor www.ejbron.wordpress.com

    °°°

    Een waanzin – hier opnieuw geïllustreerd aan het geval Kherbache – beheerst de hele cultuur van West-Europa en de halve van de VS. Kan iemand mij geruststellen en zeggen dat het zal ophouden? Dat deze nachtmerrie van voorbijgaande aard is en dat de nep-elite die op dit moment overal in het Westen aan de macht is, die media, academia atque politia in een ijzeren greep heeft aan het einde van zijn krachten is? Dat die verstikkende paardendeken die geweven is uit ondoordringbare subsidienetwerken en waarmee elk volwassen denken wordt gesmoord, weggetrokken zal worden? Wanneer gaan de ramen van dit gekkenhuis open?

     Bovenstaande foto is van Yasmine Kherbache. Zij is een domme foute Belgische. En waarschijnlijk niet helemaal goed snik, zoals onze hele quasi-elite. Ze is lid van de SP. A.

    Mag ik meteen even een kleine Exkurs plegen? Allemachtig, wat erger ik me aan die punt in die naam! Hoe stompzinnig kan je zijn? Die naam betekent “Socialistische Partij Anders”. Kan iemand mij uitleggen waarvoor die punt nodig is? Hetzelfde geldt trouwens voor het streepje in N-VA. “Nieuwe Vlaamse Alliantie”. Sorry, dat ik meteen al afdwaal. En er zijn dringender zaken om kwaad over te worden.

     Yasmine Kherbache heeft puntje diversiteit voor haar rekening genomen in de nieuwe beginselverklaring van de SP-punt-A. En ze heeft daarover een column geschreven in het Vlaamse dagblad “de Standaard”.

     Ze is voor de vrijheid van hoofddoek. Want dat is een levensbeschouwelijk symbool. Uiterlijke kenmerken afschaffen is het failliet van de diverse samenleving. En er is altijd nog recht op godsdienstvrijheid. En als de hoofddoek verboden wordt, moet Youssef dan ook zijn baard afscheren? Aldus Kherbache.

     

    Ja,  wat mij betreft moet Youssef inderdaad zijn islamitische haatbaard wél afscheren, maar mag Etienne zijn christelijke kunstenaarsbaard laten staan. Er is in het geval van de islam namelijk een klein bezwaar tegen al die vrijheid van hoofddoek en godsdienst en baard. Te weten: de islam heeft alle voorname kenmerken met het nazisme gemeen en dat zal niet veranderen want de islam is inherent onhervormbaar. De islam een inherent onhervormbaar nazisme?

     

    Wat zegt u nóú toch allemaal weer, weledelzeergeleerde heer Pennings?

     

    Ik zeg wat ik al sinds 2010 honderd keer heb gezegd. Maar het dringt niet door. De islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre. Ik heb dat uitgelegd in een lang essay, in een kort opstel en in een nóg korter opstel. En de allerkortste essentie zal ik hier nu nóg maar eens weergeven:

     

    Het Mohammedanisme is puur nazistisch in 1) de Jodenhaat, in 2) de expansieve oorlogszucht compleet met Blut-und-Boden-Prinzip (grond die eenmaal islamitisch is geweest moet altijd islamitisch blijven), in 3) het Führer-prinzip (Mohammed, een massamoordenaar, sluipmoordenaar, roofmoordenaar, slavenhaler en kleuterneuker geldt als dé voorbeeldige mens die nagevolgd moet worden), in 4) het racisme tegen vrouwen, in 5) de principiële gewelddadigheid, in 6) de superioriteitswaan (Übermenschen-waan) die net als in het nazisme  gepaard gaat met ziekelijke angst in de vorm van 7) xenofobie, 8) conspirisme (verslaving aan complotdenken) en 9) slachtofferig rancunisme, dus het voortdurend wijzen naar de “vijand” als oorzaak van de eigen ellende.

     

    Je zou zo’n Kherbache kunnen aanraden eens iets degelijks over de islam te gaan lezen, al zijn het dan niet mijn essays.  Met haar achtergrond zou je verwachten dat ze dat al gedaan zou hebben. Ze is van 1972 en dus toch ook alweer 41 jaar oud. Bovendien: “Zij is de dochter van een Belgische moeder en een Algerijnse vader en woonde tot haar zesde jaar in Algerije.” Dus het grootschalige halsafsnijden in naam van de islam in het geboorteland van haar vader zou eventueel haar nieuwsgierigheid gewekt kunnen hebben. Dan had ze kunnen leren dat gezegd halsafsnijden mede gebeurde omdat Algerijnse dames in doodgewone Algerijnse dorpjes geen hoofddoeken droegen. FIS en GIA en de jaartallen 1991 -1996: does that ring a bell? Inderdaad, goed geantwoord: Front Islamique du Salut  en Groupe Islamique Armé. Voorts ligt Algerije, waar het christendom inmiddels nagenoeg uitgeroeid is, aan de noord-grens van Mali. En wat was er ook alweer zo erg mis met het noorden van Mali dat de Franse socialist Hollande er Franse troepen heenstuurde? Had dat niet iets te maken met de islam? En er schijnt zelfs tegenwoordig een heus Algerijns-islamitisch probleem te zijn in België: er is recentelijk een licht getinte mijnheer uit Algerije doodgeschoten die in zijn huis te Anderlecht wapens voor een half leger klaar voor terrorisering had.

     

    Waarom willen ze niet aan de waarheid over de islam,  linkse mensenvrienden als Yasmine Kherbache? Omdat het hedonistische narcisten zijn, die het graag fijn in het eigen hoofd hebben en ook willen poseren als Goed Mens. Bij die zelfmanifestatie als better-than-thou hoort geen realiteitsaanvaarding en het onderkennen van het kwaad van de islam. Zolang ze zichzelf niet confronteren met 1400 jaar wereldwijde islam, kunnen ze ook hun betuttelracistische houdinkje volhouden tegenover de bruine nepmensjes met hoofddoeken en baarden die nog niet zover zijn. Als je de hel die het Mohammedanisme werkelijk is, onder ogen ziet, is het zowel met dat genotzuchtige zelfmanifesteren als met het betuttelracisme afgelopen. Dan moeten ze de confrontatie aangaan  met zichzelf en met “de Ander”, en dan is het niet meer fijn in het eigen hoofd. Dat wil een links organisme niet! Stel je gaat een boek als “Allah en Eva” van Betsy Udink echt lezen en tot je laten doordringen, dan wordt er een hele roze wereld aan flarden gescheurd.

     

    Zoals ik al zei: deze fijne religie bewijst zich al minstens 1000 jaar als onhervormbaar. Er béstaat geen gematigde islam en die kan ook niet óntstaan, omdat, ten eerste, de Koran niet gematigd is en, ten tweede, de Koran geldt als  het “eeuwige en ongeschapen” woord van Allah dat al bestond vóór de oerknal.  Aan de Koran mag niets gewijzigd worden, want dat zou sleutelen zijn aan het Woord van God Himself. De islam is daardoor inherent onhervormbaar.  Ook het voorbeeld van de Profeet, de Soenna, is één lange oproep tot geweld, verovering, moord en onderdrukking. Het Woord & de Daad van de Profeet, de Soenna, geldt in de praktijk als nauwelijks minder onaantastbaar. De navolging van deze Führer is de opdracht van iedere moslim.  Wie Mohammed bekritiseert riskeert zijn leven. Dus als er gematigde moslims bestaan, dan bestaan die ondanks en contra de leer van de islam. Wie over de onbestaanbaarheid van een gematigde moslim met een IQ van boven de 30 wil lezen, raadplege het essaytje terzake van mijn strijdmakker Roelf-Jan Wentholt en mij.

     

    Kherbache:  “Een koranexegese zoals Etienne Vermeersch die opzette ( . . . ) is boeiend, maar mag niet de kern zijn van het debat over hoe wij als democratische rechtsstaat met levensbeschouwelijke symbolen omgaan. En er is altijd nog recht op godsdienstvrijheid.”

     

    Ik zou zeggen: koranexegese móét de kern van het debat zijn, omdat de Koran elke godsdienstvrijheid voor “de Ander” uitsluit. (Dringt dat door? Hebben we dat?). Omdat de Koran van elk humaan principe van de democratische rechtsstaat het tegendeel propageert. Omdat het levensbeschouwelijk symbool van de hoofddoek derhalve antihumaan en antidemocratisch is. Omdat wanneer de islam het recht claimt op godsdienstvrijheid, het nazisme dezelfde claim mag leggen. Maar Kherbache verkeert schijnbaar in zalige onwetendheid omtrent de islam en wil blijkbaar ook niet wijzer gemaakt worden door “koranexegese”. Kherbache zou eens het boek “De Islam” onder redactie van de Vlaamse Van Rooys kunnen opslaan en daarin speciaal het opstel “De Koran getoetst aan de westerse beschaving en rechtsorde” op de pagina’s 259 tot 276. Het is geschreven door een Nederlandse jurist, ene M. S. H.  Frankenvrij. Een pseudoniem, natuurlijk, want wie tegen het cordon sanitaire ingaat – in Vlaanderen formeel, in Nederland informeel maar net zo effectief – kan het met de carrière verder wel vergeten. Ik hoop dat het niet te laat is en we ooit nog eens op de Linkse Terreur van de Pensée Unique kunnen terugkijken. Oh ja! Voor ik het vergeet: Frankenvrij komt tot de conclusie dat met de Nederlandse wet in de hand de Koran  verboden zou kunnen worden en zou moeten worden.

     

    Maar  schijnbaar heeft Kherbache geen notie van de werkelijkheid van de islam, theoretisch noch praktisch, dus kan ze – schijnbaar in zalige onwetendheid omtrent het onveranderbare gruwelijke karakter van de islam – in alle ernst opschrijven dat “je”“( . . .) veel actiever en explicieter moet uitgaan van de waarden die iedereen in onze samenleving moet delen. De scheiding tussen Kerk en Staat bijvoorbeeld, of de gelijkheid van mensen ongeacht geslacht, geloof, herkomst of seksuele geaardheid. Om het onderling vertrouwen te vergroten en vooroordelen te bestrijden, moet elke levensbeschouwing, elke gemeenschap veel uitdrukkelijker opkomen voor deze fundamentele principes. En ja, dan hoor ik moslims weleens zeggen: waarom moeten wij altijd die basisprincipes expliciet onderschrijven en een ‘gewone Vlaming’ niet?”

    Hoe krankzinnig wil je het hebben? Dat zijn dus allemaal waarden – allemaal! – die expliciet in Koran en Soenna vérboden worden en waarvan het tegendeel géboden is. En daarom heeft de “gewone Vlaming” niks uit te leggen en de moslim alles. Punt.

    Kherbache:  “Een moslima met hoofddoek die het opneemt voor de holebi’s bijvoorbeeld, dát is een belangrijk statement naar zowel holebi’s als moslims.”

     Ja, dat zou leuk zijn en ook erg misleidend. Want in het huidige tijdsgewricht waarin de Moslimbroederschap op de lijn van de taqiyya zit – het bewust misleiden van de ongelovigen tot de tijden voor dramdreigen en openlijk geweld voor de moslims gunstiger zijn – zou dat door de ulema (de “wetenden”, de priesterkaste) waarschijnlijk wel getolereerd worden. Maar overal waar de islam aan de macht is, gaan homoseksuelen ondergronds en riskeren de doodstraf.

    Kherbache over loketbedienden en andere mensen in overheidsdienst:

    “Moeten ze voor alle zekerheid een pin dragen dat ze onpartijdige moslims zijn? Moeten ze hun baard afscheren? Maar hoe zit dat dan met de baard van iemand die pakweg Etienne heet? Denken dat je door uiterlijke kenmerken van verschil te bannen de neutraliteit van de overheid een dienst bewijst, is een heilloze piste. Als je die redenering doortrekt, moet je elke loketbediende achter een scherm zetten.”

    Ja, als je de redenering doortrekt. Maar je móét de redenering niet doortrekken. Dat is wat mijn vriend Roelf-Jan het juridische stapel-proces-redeneren noemt. Als dat, dan ook dat en ook dat, waaruit volgt dat zo-en-zo insgelijks en gelijke monniken moeten gelijke kappen dragen. Jede Konsequenz führt zum Teufel. Als je maar lang genoeg zo doorredeneert, kom je vanzelf in absurditeiten terecht. Want het Geweldig Grote Gigapunt is namelijk – nogmaals – dat de monniken niet gelijk zijn. De islam is niet de gelijke van het christendom, maar een totalitaire ideologie die een miljard-miljoen maal slechter is dan het christendom.

    Ik bezigde hierboven de zinsnede: “als je de hel die het Mohammedanisme werkelijk is, onder ogen ziet . . . . . . . “ En dan kan je tienduizend essays noemen. Of tien boeken. Of honderd boeken. Of duizend. Bijvoorbeeld: “Weg uit de islam: getuigenissen van afvalligen” van de insider Ibn Warraq. Die persoonlijke verhalen getuigen van de hel die de islam is wanneer eenmaal aan de macht. Achterin staat op de pagina’s 467 tot 516 een bijlage die je een “snelcursus bronnen van de islam” zou kunnen noemen. Zeer geschikt voor types als Kherbache.  De “feministe” kan ook een essaytje van mij proberen: “De islamitische massamoord op vrouwen”.

     Maar de allerbeste gids voor wat islam-aan-de-macht in de praktijk betekent, is toch één enkel boek. En dat boek gaat over het moderne Pakistan. Die naam “Pakistan” betekent “het land van de puren”. Welke “puren”? De pure moslims natuurlijk. De moslims die in het wit gekleed gaan. Via een beschrijving van het onbeschrijflijke lijden van de vrouwen in dat onbeschrijflijk smerige land – geestelijk en materieel – laat Betsy Udink zien wat islam is in zijn pure vorm. Udink slaagt er inderdaad in het onbeschrijflijke te beschrijven. Wat was de leeservaring van ondergetekende van dat boek? Je krijgt je geest er niet omheen. Je geest wil er niet aan. Je kan het alleen bij stukjes en beetjes lezen, tot je door laten dringen. Zó pervers, zó smerig, zó onrechtvaardig, zó wreed, zó buiten alle proporties stompzinnig, zó lelijk kan geen menselijk wezen worden als de moslim-mannen die Udink in dat boek beschrijft. Maar ze bestaan wel degelijk. En bij miljoenen. Misschien zou op middelbare scholen opnieuw een deel van de literatuurlijst verplicht moeten worden. Wij zouden er dan één boek op zetten: Betsy Udink, “Allah en Eva”, Uitgeverij Augustus (Amsterdam-Antwerpen), 2006 (vierde druk) ISBN 90 457 0007 7

     Maar ze zijn te narcistisch-hedonistisch om het te lezen, te zien of het te laten doordringen. Te genotzuchtig-zelfmanifesteerderig om waar te nemen hoe de overdaad aan bewijs zelfs door alle gaatjes sijpelt van het islammooipraatfilter van de mainstream media.

     Een waanzin – hier opnieuw geïllustreerd aan het geval Kherbache – beheerst de hele cultuur van West-Europa en de halve van de VS. Kan iemand mij geruststellen en zeggen dat het zal ophouden? Dat deze nachtmerrie van voorbijgaande aard is en dat de nep-elite die op dit moment overal in het Westen aan de macht is, die media, academia atque politia  in een ijzeren greep heeft aan het einde van zijn krachten is? Dat die verstikkende paardendeken die geweven is uit ondoordringbare subsidienetwerken en waarmee elk volwassen denken wordt gesmoord, weggetrokken zal worden? Wanneer gaan de ramen van dit gekkenhuis open?

    °°°

    Toch opmerkelijk dat de onzin in de namen van de ‘staatsdragende’ partijen bij ons zo de hilariteit opwekken in het buitenland. SP Punt Anders – N Streep  Vlaamse Alliantie – CD Ampersand Vlaams -  “Open’ VLD : het zijn lijk maskers die de aandacht moeten afleiden, lijk vuurvaste schotels die de ware bedoelingen moeten afschermen, zodat ze in het geniep verder kunnen leven.

    Geef mij dan maar die éne partij die, hoe men het ook draait en keert, duidelijk is in alle richtingen. Zie afbeelding hieronder!

    °°°

     

    °°°

     





    05-04-2013, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1331 - ÉÉN KEER MAG GEEN GEWOONTE WORDEN

    ***

    Vrijdag 5 april

    Zon 7u10-20u22

    H Geeraard.

    1331 - ÉÉN KEER MAG GEEN GEWOONTE WORDEN

    °°°

     °°°

     

    Losse handjes op het podium?! De schade beperken? De sportliefhebbers die na de dopingschandalen hebben afgehaakt, weer proberen binnen te halen? De greep van de porno-industrie nu ook open en bloot aan de oppervlakte bij de wielersport? Waar eb hoe is er meest geld mee te verdienen?

    Allemaal vragen die een goede toekomst voor zich hebben. Net zoals de automatische derailleur, waardoor alles op wieltjes loopt.

     

    °°°

    Ter zake :

    Na de Scheldeprijs gisteren heeft Laurens Nuyens, beter bekend als De Lau, een 'Saganneke' gedaan. Hij kneep er Maja Leye (25), die opnieuw als bloemenmeisje fungeerde, in de billen, zij het met haar goedkeuring. Model Stephanie Clerckx legde het tafereel op de gevoelige plaat vast en stuurde het via Twitter de wereld in.

    De billen van de podiummiss groeiden zondag uit tot het gespreksonderwerp van de Ronde nadat renner Peter Sagan er op het erepodium in geknepen had en zo bakken kritiek over zich heen kreeg. Blijkbaar had hij het gewoon moeten vragen.

    °°°

     

    Voorlopig blijft het dus een raadsel, hoe? waar? wanneer? al zou het wel eens kunnen, dat er ooit twee podia zullen staan na elke koers. Een normale en een ‘K.N.T : ‘Kinderen niet Toegelaten’.

    Mijn advies zou zijn : hervormen ineens de hele santekraam!! Alles moet gestroomlijnder worden waarbij de veiligheid deze keer de primus inter pares wordt, zodat de renners (M/V + zij die nog in de kast zitten) even veilig de eindmeet bereiken als zij aan de start waren verschenen. Daarom worden er snelheidsbegrenzers ingebouwd en traject-controles uitgevoerd, zodat er geen zinnen verliezende competitie op dat vlak nog mogelijk is. Die huidige rare kop-beschermers verdwijnen, maar er verschijnen lichaams-bedekkende roestvrij stalen harnassen met helmboswuivende maliënkolders, waarbij de renners (M/V + zij die nog in de kast zitten) zich verplaatsen op ram-krakende fietsen. De koersen zullen gereden worden op het tiendelig stelsel met een maximum snelheid van 20 Km/u, wat een gunstige weerslag zal hebben op de kijkcijfers, daar het voorbijflitsen in een fractie van een seconde voor altijd tot de pré-historie van de wielrennerij zal horen. De fietsen zelf zullen dus heel wat robuuster worden, wat vooral de veiligheid ten goede komt.

    De renners zullen op de borst en op de rug een nummer dragen van 50 x 50 die alle publiciteitskleuren domineert, goed voor een perfecte herkenning zelfs uit de heli en in tegenlicht. Dat nummer zal geheel het wielerseizoen voor iedere nenner, hetzelfde blijven zodat zelfs een blinde zijn favoriet herkent op uren afstand, ja zelfs in het donker, want die nummer-platen moeten lichtgevend zijn. Boven op de helm zal een zwaailichtje in werking zijn, afgestemd op de gemoedsgesteltenis van het ogenblik van de desbetreffende renner.

    De winnaars zullen, net als nu, voor de start uitgeloot worden maar voortaan zal dat geschieden onder leiding van Gerechtsdeurwaarde Van Bietkwiet en het geheel zal onder de deskundige leiding staan van de Directeur-Generaal van de Lotto, de Heer Van Pitteville. De winnaars zullen van de fiets afstappen bij de meet, om deze vervolgens in de juiste volgorde te overschrijden, wat een slok op de borrel zal schelen in de verslaggeving en in de kosten voor de fotoflits op gezegde eindmeet. Het peloton, dat volgt op eerbiedige afstand, zal eveneens te voet en in blok de meet oversteken, daar buiten de drie favorieten, de rest altijd om discussies te vermijden, ‘exequo’ zal geklasseerd worden.

    Zoals U al zult gemerkt hebben, zijn mijn koersen gebaseerd op non-discriminatie : mannen en vrouwen staan op gelijke hoogte, wat de kosten voor de inrichters drastisch zal inperken; Gedaan dus met  het koersen in de voormiddag door meisjes en vrouwen en na de middag door de Heren der Schepping. Voortaan dus maar één karavaan meer, één verkeers-chaos, en dat alles gebonden aan vaste tijden. De start zal altijd ’s morgens zijn, zoals trouwens elke werkdag, om 8 uur, koffie-pauze om 10 uur, middag-pauze tussen 12 en 1  en tegen het vieruurtje moet alles achter de rug zijn. Als het weer het toelaat, zullen er tapijten voorzien zijn over het ganse traject.

    De publiciteits-karavaan rijdt de dag voordien, en de karavaan verzorgers de dag nadien, om de rotzooi op te ruimen.

    °°°

    De 2 winnaars komen dan gearmd op het podium en zoenen elkaar onder de mistletoe en onder de luide toejuichingen van het publiek.. Waarna ze zich begeven naar het daartoe ingerichte peeskamertje waar alle gewenste en zelfs ongewenste intimiteiten kunnen bespreken met Michel Wuyts. Terwijl Hugo Camps toekijkt onder het genot van een fles whisky, of er soms geen betere inspiratie op te doen valt dan die ‘homo eroticus’ van zijn dromen.

    De 3de winnaar blijft buiten op het podium, om de honneurs van alle aanwezige politiekers waar te nemen. Hun bijdrage aan het spektakel kunnen ze deponeren in het daartoe voorziene mandje, aan de voeten van de held van de dag.

     

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    05-04-2013, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1330 - VAN DE WOEDE DER NOORMANNEN : VERLOS ONS HEER

    .

    1330 - VAN DE WOEDE DER NOORMANNEN : VERLOS ONS HEER

    °°°

     

    °°°

    Toen jaren geleden onze Pa was overleden, werd ik als 7-jarige bengel naar Metje van Eernegem gebracht om daar grotendeels het einde van de oorlog af te wachten. Dat was voorjaar 1943, waarschijnlijk zo rond begin April en dat betekende een eter minder bij ons Ma thuis, en vooral een bezige bengel minder om daarvoor de voeten te lopen. Mijn toenmalige reputatie is mij voldoende bekend….

    Metje was al een eeuwigheid weduwe, klein en mager als een haring, tot op de grond dik en zwaar in ‘t zwart gekleed en dag-en nacht met een puntmuts op. Binst de dag ook in zwart bestikt met zwarte parels, en met die eeuwige halsdoek om de schouders, of op het hoofd, want Metje dommelde graag. Ik had daar geen vriendjes, mocht trouwens nooit alleen buiten, en ik herinner mij vooral het stil op een stoel blijven zitten. Meestal dicht bij het venster, met wat  ‘Stichteijke  Lectuur’ waarmee ik met de reputatie van ’n slimme te zijn, verondersteld werd luidop te kunnen voorlezen uit alles wat me onder handen kwam. . Metje zag niet goed, wat trouwens niet zo moeilijk was, want het was daar altijd donker biinenshuis, vooral daar waar het warm was : bij de Leuvense stoof.  Door nuttig gezelschap te zijn, was ik waarschijnlijk mijn kost waard.

    Zo mocht ik luidop voorlezen uit het kerkboek van de familie , dat vol stak met bidprentjes en waarschijnlijk nog dateerde uit Napoleons tijd. Morgengebed, Avondgebed, alle Gebeden van den Christen Mens kwamen dagelijks verschillende malen aan de beurt. De beduimelde Mechelse Catechismus was van een zeer oude uitgave Desclé & Zonen/Brugge, maar had wel tot gevolg, toen ik terug naar school mocht thuis, ik de beste leerling van de klas was in het ‘van buiten’ opzeggen van de gehele Catechismus en van alle Gebeden van den Christen Mens.

    °°°

    Een van die ‘Godvruchtige Oefeningen’ uit Metjes kerkboek, was die ellenlange ‘Litanie van alle Heiligen”, met telkens daarachter de letters B.V.O., wat stond voor ‘Bid voor Ons’. Op het einde werden er .steevast enkele ‘Aanroepingen’ aan toegevoegd, waarvan, die ene ‘Van de woede der Noormannen, Verlos ons Heer’ mij altijd bijgebleven is wegens de bijgevoegde gravure op de volgende bladzijde, van een Viking snek met volle zeilen, bemand met wrede baardige zwaardvechters.

    Een oud Gebedenboek en de fantasie van een knaap die smacht naar kennis, ach het is al zo lang geleden. Twee van die baardloze Noormannen zijn hier onze naaste buren geworden, en ik moet zeggen : het zijn fijne mensen, al verdommen ze het om net als wij, Italiaans te leren.

    Nu vraag ik mij toch af, wie? wat? waar? en waarom? er ooit weer zal gebeden worden in onze kerken over ‘van de woede der Muzelmannen, verlos ons Heer’….. Zal men tegen dan überhaupt nog weten wat bidden is?

    °°°

    Ter zake :

    OM HET MOSLIMEXTREMISME TE LIJF TE GAAN :

    Voorstellen Vlaams Belang:

    °°°

    1. Sluiting extremistische moskeeën

    Er is reeds afdoende aangetoond dat sommige moskeeën een belangrijke rol spelen in de radicalisering van jongeren en zelfs actief rekruteren voor de jihad. Sommige van dergelijke moskeeën vroegen reeds een erkenning aan, wat zou leiden tot subsidiëring met belastinggeld. Het feit dat deze moskeeën geen positief advies krijgen van de Staatsveiligheid, leidde echter tot een opschorting van de erkenningsprocedure. Voor het overige kunnen deze moskeeën echter in alle rust hun haatdragende boodschappen blijven verspreiden. Vaak worden de aan de moskee verbonden moslimorganisaties zelfs nog gesubsidieerd door lokale overheden. Moskeeën die oproepen tot haat en jihad moeten worden gesloten.

     

    2. Afnemen nationaliteit moslimextremisten

    Van leiders van extremistische moslimorganisaties en propagandisten van de jihad moet de nationaliteit worden afgenomen wegens ‘ondankbaarheid’. De nationaliteitswet voorziet in een dergelijke procedure, maar ze wordt nauwelijks toegepast.

    3. Preken verplicht in het Nederlands

    De preken in moskeeën moeten in Vlaanderen in het Nederlands gebeuren. De tijd van de (zogenaamd tijdelijke) gastarbeid ligt al lang achter ons. Wie hier permanent wil verblijven, moet zich aanpassen en onze taal spreken. Er mogen geen verblijfsvergunningen worden uitgereikt aan buitenlandse niet-Europese imams om hier te prediken.

    4. Uitwijzing buitenlandse haatimams en leiders extremistische moslimorganisaties

     

    Haatimams en leiders van extremistische moslimorganisaties met de buitenlandse nationaliteit moeten worden uitgewezen als ongewenste vreemdelingen.

    5. Extremistische satellietzenders uit de lucht halen

    In samenwerking met de EU, andere EU-lidstaten en derde landen moeten initiatieven genomen worden om extremistische satellietzenders als Al Wisal en Shada al-Hurriyah uit de lucht te halen.

    6. Een einde aan de gedoogpolitiek tegen illegaal geplaatste schotelantennes

    De grote meerderheid van de schotelantennes in Antwerpen hangt illegaal. Deze schotelantennes zijn schilden tegen de integratie. Via de schotelantenne worden de islamitische cultuur en vaak ook extremistische denkbeelden de huiskamer binnengebracht.

    7. Blokkeren extremistische websites

    Haatwebsites (ook die op buitenlandse servers) moeten worden geblokkeerd. Dat wil zeggen dat deze websites via Belgische providers niet meer consulteerbaar zijn.

    8. Consequente opsporing en toepassing terrorismewetgeving

    Bepaalde handelingen die tot het plegen van terroristische misdrijven aanleiding kunnen geven, werden nu eindelijk uitdrukkelijk strafbaar gesteld, namelijk openbare aanzetting, rekrutering en opleiding. De activiteiten van Fouad Belkacem en Sharia4Belgium werden al te lang gebanaliseerd en geminimaliseerd, alhoewel hij op internet openlijk opriep tot geweld. Het Vlaams Belang hoopt dat aan deze gedoogpolitiek nu eindelijk een einde is gekomen en vraagt nu een consequente en taboeloze toepassing van de Belgische terrorismewetgeving, zodat wie rekruteert voor de jihad achter de tralies belandt.

     

    9. Gevangenen die extremistische denkbeelden verspreiden onder hun medegevangenen isoleren

    Studies tonen aan dat extremistische denkbeelden vaak worden verspreid in gevangenissen. Gevangenen die deze denkbeelden verspreiden moeten worden geïsoleerd van hun medegevangenen.

    10. Een actief beleid om geradicaliseerde jongeren uit het extremistisch milieu te halen.

    Naar Brits en Duits voorbeeld moet een actief beleid worden ontwikkeld om jongeren uit het moslimextremistische milieu te halen.

     

    °°°

    Ik geloof niet dat veel mensen met het hart op de juiste plaats deze 10 Geboden zullen bestrijden.

    Als naar gewoonte echter heb ik één (1) opmerking : in de gevallen waar er sprake kan zijn van uitwijzing, mag dat niet beperkt blijven tot de dader of de medeplichtigen alleen, maar geheel de familie tot in de 7de Graad moet de nationaliteit worden ontnomen en als ongewenste vreemdelingen het land worden uitgezet.

    Daar zullen bijgevolg veel onschuldigen tussen zitten, maar als afschrikking zal het zijn doel niet missen. Liever met de luizenkam op die manier er door gaan, dan één schuldige te missen.

    Laat ons dat vooral niet achterbaks doen. Wetten in die zin moeten deel uitmaken van de Grondwet, want dat is een onderdeel waarvoor de wereld ons nadien zal benijden, eenmaal we onafhankelijk zijn. Vlaanderen is gastvrij, op zijn eigen voorwaarden!

    Ook zou de rol van de Spaanse Koningen van na Keizer Karel stilaan wat meer op de voorgrond mogen komen. Nadelig was dat sedertdien de Nederlanden tot in onze dagen gesplitst werden tussen Noord en Zuid, maar voordelig was dat er op zeker ogenblik alle schepen van het machtige Spaanse Rijk gevorderd werden om alle Muzelmannen die in Europa uitgezwermd waren, te repatriëren.

    Kijk, volgens mij moet die laatste maatregel dringend in kaart gebracht worden door de Uno. De internationaal bekende slogan bestaat al : ’Back tot Base’…

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    04-04-2013, 18:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1329 - IK HOU OOK NIET ZO VAN KOERS EN NU WEET IK WAAROM

    .

    1329 - IK HOU OOK NIET ZO VAN KOERS EN NU WEET IK WAAROM

    °°°

     

    °°°

    Peter Sagan (hier links in beeld) heeft losse handjes, maar achteraf heeft hij zich ge-verrefuseerd bij Mimmy met de woorden dat het maar ‘om te lachen’ was. Stond zij daar ook zo uitgebreid aanwezig te staan met haar overigens niet eens fantastische welvingen, dat een jonge gast (23) met Italiaans bloed wel Oost Indisch doof moest zijn, om het publiek en de camera niet te laten  mee genieten….. Een wereld van pret binnen handbereik…..

    Trouwens, daar al eens navraag naar gedaan, hoeveel die dames’ daarmee verdienen?

    Enfin, ik vond dat stukje in DM (zie hieronder) van die Xantippe zo mooi geschreven, echt waar, dat ik meteen dacht dat het moest aan de vergetelheid ontrukt worden, ten eeuwigen dage sluimerend in de bits en de bytes van mijn harde schijf.

    °°°

    Maar of de houding van Peter Sagan zò laakbaar is? Vind ik niet. Dat zijn de risico’s van het vak. Mimmy is er trouwens beterkoop van af gekomen, dan Caroline Genez, op de avond van haar aanstelling tot Voorzitster! In een aai n een draai was met volle grepen de maat genomen voor haar nieuwe BH-lingerie. En als dit haar reputatie ten goede is gekomen, of niet, is bewezen door haar positie als tafelzitster naast Di Jeanetto bij de Vlinder vorming.

    °°°

    Ter zake :

    Geen renner die nog een vinger durft uit te steken naar een welving

    Els De Pauw is journalist en copywriter. Ze schrijft meestal onder haar nom de plume Amélie O. .

    °°°

     Bloemenmeisje zijn is vast geen droomjob. Vaak in de kou het podium op moeten om een man te omhelzen die stinkt als een bonobokooi

    Als een kind van vijf spontaan de ongelijkheid vaststelt, dan is er misschien toch iets aan de hand in de wielersport, bedacht ik zondag, terwijl ik Cancellara in zijn laatste kilometers zag bijten.

    "Ma-maaah? Waarom rijden er geen meisjes mee in de koers?" Stilte op de sofa. "Welleuuuuh. Ze hebben daarnet al gereden, vóór de mannen." Geknetter in de kinder-hersenpan. "Maar waarom komen die dan niet op de tv mama?" Wist ik veel. Uit gewoonte? Uit gebrek aan zendtijd? Uit chauvinisme, verdraaid? Toen Cancellara over de eindstreep bolde, dreigde het man-vrouwraadsel van de koers nog gecompliceerder te worden. "Waarom krijgt die man bloemen? Hij is toch geen meisje?" "En waarom krijgt die man bloemen van twee meisjes?" Nog later: "Mámááá, kijk, die andere man! Waarom doet die dat? Is dat zijn lief, mama?" "Ik vrees van niet, Pluis." Een bevroren blik, en dan een loodzware conclusie. "Ik hou niet van de koers, mama."

    Misschien grijpen die twee bloemenmeisjes hem later weleens stevig in het kruis, had ik haar willen zeggen, maar ik hield wijselijk mijn mond. Ik genoot evenwel van het idee. Dat er eens een boude vrouwenhandpalm in Sagans kroonjuwelen zou knijpen, terwijl de camera's klikten, en hij weerloos met handen en bloemen in de lucht stond. 'Heeft uw scrotum niet te veel onder de wrijving van uw zadel geleden, o Kampioen?'

     

    De ploegbaas van Sagan zit met de kwestie verveeld, schijnt het. Maar Sagan is jong, en hij is nu al genoeg gestraft, niet? De arme jongen had honderden kilometers achter een wortel aangereden en zag plots naast zijn neus een rijpe reuzenperzik, dat kun je hem toch niet kwalijk nemen? Gelukkig kan de wielersport rekenen op trouwe televisiereporters, die er de humor van inzien en af en toe zelf een steelse opmerking maken over vrouwen. Wuyts op kop, met zijn gevleugelde woorden "Principes zijn als vrouwenborsten. Ze zijn soms slapper dan je denkt." Probeer daar maar iets tegenin te brengen, als collega op Sporza. De minachting moet daar van de muren druipen.

     

    Het lijkt me trouwens ook geen droomjob, bloemenmeisje zijn. Vaak in de kou het podium op moeten in een appetijtelijk rokje. Een lamme pols krijgen van een boeket van drie kilo. Vervolgens een man omhelzen die na een paar honderd kilometer doorperen vast even hard stinkt als een bonobokooi. Snot en zweet langs de wangen voelen druipen wanneer hij zijn struik in ontvangst neemt, die hij straks onachtzaam op een tafel gooit. Blijven lachen, en nooit een mep mogen uitdelen als er weer eens een hitsig kalf in je kont knijpt op de trap van het podium, want Sagan is bijlange de eerste niet. Kortom: blijven lachen omdat je deel uitmaakt van een traditie waar niemand zich al vragen over heeft gesteld. Niets dan een anoniem decorstuk ben je, tot je in de krant komt omdat er iemand in je kont geknepen heeft.

     

    Misschien moet het koningshuis de honneurs op de wielerpodia maar eens beginnen waar te nemen. Een slinger snot in het kapsel van Mathilde of op de revers van Laurent kan beslist geen kwaad voor hun geloofwaardigheid. De wielersport zou bovendien baat hebben bij een propere zweem van noblesse. Geen renner die nog een vinger durft uit te steken naar een welving. Einde Sagan-saga. En hij fietste nog lang en gelukkig, maar hij werd wel vaak in het kruis getast.

     

    °°°

    Son ‘nom de plume’ van Els De Pauw komt bij mij over als de veer uit een koninklijke pauwen-staart, blinkend van goudbrokaat en met een mooie blauwe paardenoog in  het midden. Om een ‘Nom de Plume’ te hebben, moet je wel Els De Pauw heten!

    Elsje gaat waarschijnlijk als ‘Bewust Ongehuwde Moeder’, dus als BOM door het leven, want in het huiselijk tafereeltje dat ze beschrijft komt geen mannetjesdier voor.  Els zal dus een koers gereden hebben, zonder winnaar op het podium, en dat laat sporen na.

    °°°

    Mij was de hongerige grap-greep totaal ontgaan, want ik behoor al lang niet meer tot het gild der geile bokken die met hun ogen het scherm afdweilen naar dames met zoveel mogelijk uitnodigende welvingen. Mijn vrouw weet dat ik alleen wat geflikker van lichtflitsen waarneem en gewoonlijk laat ze de meest spannende want uitdagende welvingen voor wat ze waard zijn. Over de speelse knijp van Sagan had ze niet één woord over. Maar ze kon, na verloop van 4 dagen, toch nog een foto met die ongemakkelijke waarheid van het Internet halen, deze die bovenaan prijkt, en waar ze, om mijn vergroot-glas te leiden, een kruisje gezet heeft op de ‘plaats delicrt’. Vind ik goed geslaagd, al zou de grap grappiger geweest zijn, moest tussen de zweetdruppels, de pret ietwat uitdrukkelijker op het gezicht van de dader afgedropen hebben. De eerste krijgt de bloemboekee en de kussen, de tweede de kans tot toeslaan. Een beloning in natura?

    Echt een grapjas, die Peter Sagan! En ’t zijn zeurkousen die daar niet tegen kunnen. Moeten ze maar in ‘niqab’ verschijnen en  buitenshuis altijd vergezeld zijn van een mannelijk lid van de familie. Dan lag Peterke nu gegarandeerd ergens met gesloten ogen naar de sterrenhemel te kijken…..

    Weten jullie nu waarom de Muzels niet gek zijn van de wielrennerij? Elsje Päuwpluim-veer roteert beslist in de juiste kringen!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    04-04-2013, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1328 - DE DERDE BUILEN-PEST OVER EUROPA

    ***

    Donderdag 4 april

    Zon 7u12-20u20

    H Isidoor van Sevilla, patroon van de encyclopedie en het internet

    Is Isidoor voorbij, dan zijn wij de winter kwijt

    .

    1328 - DE DERDE BUILEN-PEST OVER EUROPA

    °°°

     

    °°°

    De eerste pest-epidemie overkwam Europa tussen 1346 en 1361 en de oorzaak werd pas in de late jaren 1800 ontdekt door Madame Curie. Het waren niet de Joden die de bronnen vergiftigd hadden, maar de luizen op de ratten die uit de Arabische landen naar hier uitgezwermd kwamen. Puur toeval, hoor!

    Het zal wel niet meer te achterhalen zijn, maar dat de Tempeliers die in de Oriënt veel katten hielden, de natuurlijke vijand van alle knaagdieren, die door Filips de Schone de Hebbaard van Frankrijk uitgemoord werden, zal ook wel zuiver toeval zijn. De laatste Tempeliers stierven op de brandstapel, beschuldigd van afgoderij, omdat zij .. in de Oriënt katten zouden aanbeden hebben. In Ieper, nauw verbonden met de eerste generaties Tempeliers, werden tot voor kort levende katten als attractie uit de hallentoren gegooid.

    De pest kwam een tweede keer over Europa in de late jaren 1700, maar sedertdien is de mensheid gespaard van die ‘Gesel Gods’.

    °°°

    Ter zake :

    Turkse EU-minister: “Islam is een Europese realiteit”

    ***

    Turkije is weliswaar geen lid van de EU, maar de regering in Ankara heeft speciaal een EU-minister, Egemen Bağiş. En deze kan het feit niet accepteren dat de Turken niet welkom zijn in Europa en dus provoceert hij steeds opnieuw met drieste Turkse uitspraken, zodat de afkeer van de Europeanen van de Turken en moslims zo mogelijk nog groter wordt. Zijn nieuwste uitspraak is:

     De islam is een realiteit voor de Europese Unie, aldus de Turkse EU-minister Egemen Bağiş. Als de Europeanen hun hoofden in het zand zouden blijven steken, zouden ze nergens komen. Vooral Frankrijk heeft hij hierbij op de korrel.

    Of uit France 24:

    In antwoord op de commentaren van Marine Le Pen zei de Turkse EU-minister Egemen Bağiş maandag dat de “islam een realiteit van de EU” zou zijn en dat Europa niet haar kop in het zand zou moeten steken.

    Nou ja. Tot Europa behoren ook veel andere onaangename zaken, maar tot nu toe hebben we altijd de noodzakelijke middelen tegen iedere plaag gevonden die uit de Oriënt naar ons toe kwam, te beginnen met de ratten en de builenpest…

    Bron:

    http://www.kybeline.com/2013/04/03/turkischer-eu-mnister-islam-ist-eine-europaische-realitat/#more-43869

     Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    °°°

    Om nog maar eens terug te komen op Syrië : iedere keer dat men de ‘Jihadisten’ uit onze landen hertelt, die naar daar zijn gaan vechten, zijn het er enkele tientallen meer. En als de bodybags dan na volbrachte taak naar de landen van herkomst gaan, om daar begraven te worden, zal men het nooit weten. Al is dat niet ons grootste probleem.

    Ons grootste probleem is, zij die gaan terugkeren hoogstwaarschijnlijk dragers van allerlei vreemde virussen en bacteriën, gaan die nog normale burgers kunnen worden. We mogen niet vergeten, dat die niet naar ginder zijn getrokken, om met de bokken te spelen!  Ik vrees integendeel dat ze de speerpunten zullen worden van de 5de Colonne die overal latent aanwezig is.

    In die zin spreekt de actie van het Vlaams Belang rond de wanhopige ouders van dat ene slimmeke boekdelen. Via de Sterke Arm van de Wet de ophitsers voorde Rechter te brengen : de bedoeling is goed, maar in hoeverre zal ze navolging krijfgen, of resultaat kennen?

    °°°

    De ondervinding leert het : zolang ze onder de 5% blijven, houden de Muzelmannen zich gedeisd. Tussen 5 en 10% beginnen ze eisen te stellen, en boven de 10% willen zij de akens uitdelen. Iedereen kan dus voor zichzelf bepalen hoeveel tijd er nog rest….Vele honderden jaren hebben we in Europa de Muzelmannen kunnen buiten houden, maar sedert de petrol-schaarste van 1973 hebben onze Leiders hen met open armen ontvangen. Ze zijn gezwicht voor de chantage en hebben geweigerd toen, toen het nog kon, zich teweer te stellen en te vechten. Ze hebben dat gedaan in de valse overtuiging, dat ‘het wel hun tijd zou duren’….

    °°°

    Het ogenblik voor de Islam zal gekomen zijn, de dag dat het er tegen zit tussen China-Noord Korea en de USA, als Europa zogezegd zonder bescherming achter blijft. Samen met de nucleaire dreiging daar, zal de bom barsten rond Israël, en dan gaapt het lijk een oven, dat de Arabische Lente, na een korte maar hevige Arabische Zomer, zal overgaan in een eeuwige Arabische Winter.

    Dan zullen we misschien naar Moedertje Rusland toe kruipen, om daar de oude bondgenootschappen terug aan te wakkeren…..

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    04-04-2013, 10:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1326 - DE TEMPELBERG IN JERUZALEM, SINT FRANCISCUS EN HET EINDE DER TIJDEN

    .

    1326 - DE TEMPELBERG IN JERUZALEM, SINT FRANCISCUS EN HET EINDE DER TIJDEN

    °°°

     

    °°°

    De Oude Profeten zijn het er allemaal over eens : de dag dat de Tempel van Salomon in Jeruzalem zal herbouwd worden, zal de wereld vergaan. Geen vooruitzicht om ‘U’ tegen te zeggen!

    Een beetje simplistisch, als U het mij  vraagt, al zijn orakels en waarzeggers een beetje van alle tijden. Deze keer echter zit er een addertje onder het gras : de voorspelling van de her op te bouwen Tempel dateert van honderden jaren vòòr de oorspronkelijke eerste vernieling in 550 voor onze tijdrekening. Bij nazicht op Wikipedia treffen we echter diverse vernietigingen en diverse weeropbouwingen aan, zodat deze voorspeling iets heeft van een jo-jo, op en neer in een eeuwigdurende beweging.

    Gezien de Wet der Traagheid (*) mogen we dus veronderstellen, dat de huidige gebruikers (geen eigenaars!), de Arabieren, ook maar een tijdelijk mandaat hebben  en dat Israël vroeg of laat de missie zal overnemen, zonder dat de wereld vergaat.

    (*) Wet der Traagheid : is best uit te testen door bruusk te remmen en dan te voelen hoe Uw koppeke tegen de voorruuit knalt. Uitleg : alles wat in beweging is, wil met alle fors die beweging aanhouden. Zie ook “iemands frank vallen’ : zelfs na een fors duwtje in de rug wil iets niet gebeuren. Ook de Vlinder-regering is zo’n fenomeen : ze ligt er al, maar ze weet het nog niet.

    °°°

    Ter zake :

    Jordaanse koning officieel aangesteld als voogd over Tempelberg Jeruzalem

    °°°

    Peiling: Palestijnen willen Fatah terrorist Barghouti als president

    De Palestijnse leider Mahmoud Abbas en de Jordaanse koning Abdullah II hebben gisteren een internationaal nauwelijks opgemerkt historisch akkoord gesloten. De Palestijnen hebben Abdullah officieel aangesteld als voogd over de Waqf, de islamitische autoriteit die de zeggenschap heeft over de Tempelberg in Jeruzalem met daarop het Rotskoepelgebouw en de Al Aqsa moskee. Dit betekent dat de vorig jaar voor het eerst ter sprake gekomen mogelijke confederatie tussen Jordanië en het toekomstige Palestina en tevens de internationalisering van Jeruzalem een stap dichterbij is gekomen.

    Abdullah zelfde status als Saudische koning

    Abdullah is vanaf nu in alle internationale contacten de officiële vertegenwoordiger namens de islamitische heilige plaatsen in Jeruzalem. Als voogd of 'bewaarder' van deze heiligdommen heeft hij nu dezelfde titel als de Saudische koning, die de voogd is over de heiligste islamitische plaatsen in Mekka en Medina. De status van Jeruzalem is het allerbelangrijkste strijdpunt tussen Israël en de Arabische wereld.

    Met de nieuwe overeenkomst hebben Jordanië en de Palestijnen het fundament gelegd voor een toekomstig verdrag over het bestuur over alle heilige plaatsen in de stad, zowel die van joden, christenen als moslims. Tussen 1948 en 1967, toen Oost Jeruzalem werd bezet door Jordanië, had Jeruzalem officieel al een internationale status die echter door geen enkel land werd erkend. De belangrijkste reden was en is dat de Arabische landen weigeren Israël te erkennen.

     

    Palestijns verzet tegen overdracht aan Jordanië

    Van de Palestijnen is veel verzet tegen de overeenkomst te verwachten, vooral omdat het een historische stap is waarmee de religieuze, politieke en legale zeggenschap van de moslimheiligdommen op de Tempelberg zijn overgegeven aan het Hashemitische koningshuis van Jordanië.

    Dat betekent dat Israël voortaan met Jordanië zal moeten overleggen over gevoelige zaken zoals bijvoorbeeld de beveiliging van de Tempelberg. Omdat de inlichtingendiensten van beide landen al geruime tijd goed samenwerken worden op dat vlak weinig problemen verwacht.

    Jeruzalem 'beschermen tegen judaïsering'

     Ook vanuit Israël wordt echter de nodige weerstand verwacht. In de Jordaanse-Palestijnse overeenkomst wordt namelijk beloofd dat er alles aan gedaan zal worden de stad tegen de 'uit de hand lopende Israëlische judaïsering van Jeruzalem' te beschermen. Alle Israëlische regeringen en partijen huldigen het standpunt dat de status van Jeruzalem, van oudsher Joods, als hoofdstad van Israël niet onderhandelbaar is.

    Onduidelijk is in hoeverre de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry een rol heeft gespeeld bij de totstandkoming van de overeenkomst, en of de Israëlische premier Netanyahu en diens nieuwe minister van Justitie Tzipi Livni, die de leiding heeft gekregen over de onderhandelingen met de Palestijnen, van tevoren op de hoogte waren gesteld.

    Confederatie met Jordanië?

    Eind december 2012 meldden we dat er serieus wordt nagedacht over een confederatie tussen de Palestijnse gebieden en Jordanië. De nieuwe overeenkomst over Jeruzalem lijkt een grote stap richting de realisering van dit plan te zijn.

     

    Wel wordt de term 'Palestijnse soevereiniteit' in de Palestijnse (Wafa) en Jordaanse (Petra) versie van de overeenkomst verschillend uitgelegd. De Palestijnen zeggen dat hun soevereiniteit over heel Palestina en Oost Jeruzalem hiermee bevestigd wordt. Jordanië wijst echter op artikel 3.3.1 van de overeenkomst, waarin staat dat enkel het recht op soevereiniteit over alle delen van de Palestijnse gebieden, inclusief Jeruzalem, wordt erkend. Hierbij wordt er ruimte gelaten voor een eventueel toekomstig vredesverdrag met Israël, waarin de omvang van deze gebieden officieel zou moeten worden vastgelegd.

     Palestijnen willen terrorist Barghouti als president

     Dan is er ook nog het feit dat zowel PA leider Abbas als Hamas steeds minder populair zijn onder de Palestijnen. Uit een peiling van een Palestijnse organisatie bleek dat een meerderheid de levenslang gevangen zittende Fatah terrorist Marwan Barghouti als president zou kiezen. Barghouti zou 38% van de stemmen krijgen; Hamasleider Haniyeh 31% en Abbas 26%. Als alleen Abbas en Hamasleider Haniyeh op het stembiljet staan dan kiest 52% voor de eerste en 41% voor de laatste.

     

    Uit het onderzoek bleek tevens dat 55% van de Palestijnen achter een tweestatenoplossing staat en 44% hier tegen is. Verder is 60% van mening dat Israël alle 'Palestijnse gebieden' wil opslokken en de Palestijnse bevolking wil uitzetten.

    Xander

    °°°

    De tweede alinea van de voorspelling is een ander paar mouwen. Als de twee enige godsdiensten die het monotheïsme aanhangen zullen verenigd zijn, zal ook dàt het einde der tijden inluiden. Sint Franciscus is er mee begonnen in de jaren 1200, en nu wil Zijn Naamgenoot, de nieuwe Paus, daar vaart achter zetten. De Moslim, Uw broeder….

    Maar Christenen en Moslimmers bijeen, dat is lijk een groot België willen op de been brengen, met Vlamingen en Walen.  Twee keer raden wie de andere de kop afbijt.

    °°°

    In die zin kan ik de voorspelling wèl aanvaarden : als alle mensen zo verstandig zouden geworden zijn, om in vrede met elkaar te leven, is dart een dermate onzinnige gedachte, dat ze kan vergeleken worden met het einde van onze Planeet., En per definitie, van het hele universum.

    Sarcastisch zou men kunnen stellen, dat het goed is, dat waar ook ter wereld, de mensen elkaar de kop inslaan, zodat de wereld kan verder draaien. Een even absurde gedachte, als het inzamelen van hupgoederen, omdat Moslims in Syrië elkaar naar het leven staan. Ze doen maar, zo lang het onder elkaar blijft!

    Wij, we hebben in twee wereldoorlogen genoeg rampspoed gekend om nu een tijdje te mogen in vrede leven. Ga elders maar de compatibiliteit van de godsdiensten uitproberen. Wij hebben geen nood aan vernieuwing!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    03-04-2013, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1327 - NIEUWE IMMIGRATIE REGEL : BABY’S ROVEN SUBIET NA DE GEBOORTE

    ***

    Woensdag 3 april

    Zon 7u14-20u19

    H Richard van Chichester

    .

    1327 - NIEUWE IMMIGRATIE REGEL : BABY’S ROVEN SUBIET NA DE GEBOORTE

    °°°

     

    °°°

    Nee, het is geen verlate 1 April-grap, want de bron is oerdegelijk Hollands, en U weet dat Holanders zuinig zijn met grappen.

    En neen, ik weet niets meer over de gebruiken in Franse moederhuizen.

    En nogmaals ten derden male neen, ik weet ook niets oer baby’s maken in andere landen, die als ze ter wereld komen, dan in Marseille het levenslicht zien.

    Ik weet dus niets, maar heb wel de slechte gewoonte van veel te lezen tussen de lijntjes. Maak dat dus de ganzen wijs, dat wegens die ene niet eens niet-bewezen roof uit de wieg van één enkel kindje, er jaren later een heel duur systeem op gang wordt getrokken om baby-roof te voorkomen. Maar lees eerst het artikel hieronder, dan denkt U misschien met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hetzelfde als ondergetekende.

    Waarlijk, alle middelen zijn goed om van Overheidswege de nataliteit in goede banen te leiden, om zodoende de bevolkings aangroei  de gewenste samenstelling te geven.

    En meer zeg ik niet.

    °°°

    Ter zake :

    Franse pasgeboren baby's "beveiligd" met enkelbandjes

    03/04/13, 12u23  − Bron: AD.nl

    °°°

    Een groot ziekenhuis in Marseille rust alle baby's die er worden geboren uit met elektronische enkelbandjes. Zo moet worden voorkomen dat de kleintjes worden ontvoerd. Dat schrijft Le Figaro.

    De enkelband zendt een radiosignaal uit. Personeel en computers kunnen daarmee precies volgen waar de 'e-baby' zich bevindt. Als het kindje de verloskundeafdeling verlaat, zet de computer automatisch een alarm in werking.

    "Het is standaardprocedure bij alle baby's. Als ouders er bezwaar tegen hebben, moeten ze een vrijwaring ondertekenen", meldt een woordvoerder van het ziekenhuis. Aanleiding voor de maatregel is een ontvoering vorig jaar augustus.

    °°°

    Ze rollen als kolen uit de schoot van de Muzelvrouwen, en als er dan één op de tien, een Borelingske ter wereld komt van een blanke vrouw, dan moet dat verdorie beschermd worden als een stukske diamant.

    Dat moeten ze geleerd hebben wij die van Sparta!

    Zo vormt men op kosten van een ander, van een Kruisvaarderskind een edelgestrenge Jihadist. Met de papfles meegegeven!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    03-04-2013, 16:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1325 - FIKKIE ALZOZIE : MINI POEDELTEEF MET BLOEMKOOL-POOTJES

    ***

    Dinsdag 2 april 2013

    Zon 7u16-20u17

    H Genoveva van Brabant

    .

    1325 - FIKKIE ALZOZIE : MINI POEDELTEEF MET BLOEMKOOL-POOTJES

    °°°

     

    Bloemenhulde aan het Linxe schoothondke…

    °°°

    Deze succes-schrijver bij De Morgen (want zo wordt hij/zij opgeiend) die beweert  allochtoon  Jan-m’n-Kloten te zijn werd de vorige keer door mij ontmaskerd als mietje, wat voor een Muzelman erger is dan vloeken in de kerk voor een Christen Ongelovige Hond.

    Vandaag is het weer van dadde, deze keer over de uit de buik van het Paars van Troye uitgekropen Is Lammers Mô Simmerds die ons verlaten om in Syrië ervaring op te doen in de edele kunst van elkaar om zeep helpen. Voor ons niet gelaten : het zijn Muzelmannen onder elkaar, zowel diegenen die kloppen als diegenen die klop krijgen. En zeg nu zelf : diene Assad moet weg, want dictator, maar begot, zijn er in die landen andere Leiders dan dictators?

    °°°

    Mar het zijn dictators die van de onze rap en veel bijgeleerd heben. Zij organiseren inderdaad binnen bepaalde grenzen verkiezingen, net als bij ons, maar doen dan achteraf toch wat hun hartje hen ingeeft.

    Zo mogen de dames thans in het Land van de Petrol (Saoud Arabia) thans met de velo rijden. Opschrift : het land van de fietsende tent-zeilen…. Al-bij-al een hele trap omhoog op de Ladder der Beschaving!

     

     

     

    °°°

    Ter zake :

    Fikry El Azzouzi is auteur van onder meer 'Het Schapenfeest'. Zijn column verschijnt elke week op maandag in M. .

    Misschien moeten we ons ook eens afvragen waarom Belgische jongeren hun identiteit in oorlogsgebied zoeken?

     Beste jihadist,

    Ik wilde je eerst aanspreken met vrijheidsstrijder, maar jihadist klinkt nu eenmaal krachtiger. Ik vraag me af hoe het mezelf zou vergaan als ik naar Syrië zou vertrekken. Ik wil ook eens een avontuur meemaken. Als het perfect mogelijk is om naar het vreemdelingenlegioen te gaan, als Rambo en James Bond de wereld mogen redden, waarom zou ik dan de wapens niet opnemen tegen een gemene dictator? En ik heb dringend wat beweging nodig.

    Ik denk dat ik het de eerste dagen zelfs aangenaam zou vinden. Een beetje de kat uit de boom kijken, een beetje chillen en genieten van de lente. Mijn Arabisch wat opfrissen, een glaasje thee drinken, wat aan de waterpijp lurken en naar de sterren kijken. Daarna bij de kok gluren wat er op het menu staat. Wat dippen in de houmous en proeven of ze nu echt de beste falafel hebben.

    Ik ben wel bang dat ik de jihadi's voor de voeten ga lopen. Een lang gevecht met een moeilijke zin en in mijn pen bijten is de enige ervaring die ik in oorlogvoeren heb. Bovendien heb ik mijn slaap nodig, anders word ik humeurig. Maar humeurig zijn, dat helpt wel bij een oorlog.

    Ik ben een beetje knullig, en ik heb in de kermis nooit loodjes geschoten, dus de kans bestaat dat ik mijn dikke teen eraf zal schieten. Aangezien er toch al massa's wapens van Belgische makelij zijn en aangezien Guy Verhofstadt er toch op aandringt de Syrische oppositie te bewapenen. Is het dan niet beter dat ik hier eerst een cursus volg en daarna als een pakket vertrek? Als een tot de tanden gewapende jihadi, met daarbij een raketlanceerder die we vast met korting kunnen krijgen.

    In het Midden-Oosten is het niet elke dag zonneschijn. Want wat als ik het eten niet lust? Ik heb een gevoelige maag en zonder deftig sanitair ben ik verloren. Wat als ik de strijders niet versta en ze mij beginnen te pesten?

    Wat als ik in de handen van het Syrische regime val? Ik kan niet tegen bloed en mijn pijngrens is zeer laag. Ik kan het echt niet aan om met stokken en kabels geslagen worden. Laat staan dat ze mijn nagels afrukken. Laat staan dat mijn geslachtsdelen worden geëlektrocuteerd en ik verkracht word door een dikke, harige soldaat die Abu Netanyahu heet. Zo gaat dat in een dictatuur.

    Daarom denk ik dat Syrië niets voor mij is, en omdat ik een panische angst voor insecten heb. In tegenstelling tot de Belgische jongeren die de afslachting niet meer konden aanzien. Ook al zit de kans er dik in dat sommigen zijn gemanipuleerd en louter als kanonnenvlees worden gebruikt.

    Dat ze Sharia4Belgium ervoor verantwoordelijk voor houden, vind ik te veel eer voor die malloten. Toch ben ik benieuwd wie de headhunters zijn en of ze een maatpak dragen.

    Waarschijnlijk hadden ze het zich anders voorgesteld en willen ze zo snel mogelijk naar huis. Oorlog is nog iets anders dan World of Warcraft uitspelen. Uiteindelijk komt de ene terug met een trauma, de andere zonder benen en de laatste is een smakelijke maaltijd voor Syrische larven geworden. Zo gaat dat.

    De enige vraag die men hier blijkbaar stelt, is hoe radicaal die jongeren zullen terugkeren. Hoe het met de massamoord in Syrië gesteld is, dat kan ze nog steeds geen barst schelen. Misschien moeten we ons ook eens afvragen waarom Belgische jongeren hun identiteit in oorlogsgebied zoeken?

    Vriendelijke groet,

    Fikry El Azzouzi

     

    °°°

    Deze keer publiceerde DM er een (geflatteerde) foto bij : Alzozie ziet die gast er uit. En als we dat niet geloven, maken ze ons wel iets anders wijs!

    °°°

    Zeg, die Franse Algerijn die in Anderlecht woonde en werkte, die de Staatsvuiligheid afge-PANGd heeft op de auto-snelweg, was dat ook zo ne Jiihadist? Hoogst waarschijnlijk wel, en dan nog een goed-getrainde ook, denk ik. Curieus dat deze het Justitie Paleis wilde opblazen met een bom BOEM!! en die in Parijs de Eifeltoren, ook met een bom BOEM! maar dan met een hoogtewerkende bom BOEM!!!

    Overal in Europa straks BOEM BOEM BAF. Kunnen wij onder dat deugddoend Arabisch Lentezonnetje, lekker allemaal in vluchtelingen-kampen gaan leven, wat we met ons mager pensioentje nog net zullen aankunnen.

    °°°

    Er breken gouden tijden aan voor kogelgaten-fabrikanten en slimme commerçanten die grossieren in BOEM-dingen.. De Waalse wapen-export zal zich kostenbesparend kunnen terugtrekken op de binnenlandse afzet-gebieden want volgens de geleerde economen moet het aanbod de vraag volgen.

    Het wordt voor ’t Cleen Toebakske een grote opgave om de juiste kant te kiezen in het komend geschil. Kiest Peeters kan A van de Moslim-strijders, da kiezen de Sossen kant B, of omgekeerd. Daarom is de Grote Oefening nu al ingeze in de tweestrijd Peeters/BDW, om aan de slapende Jihad-cellen de gelegenheid te geven zich bijtijds te oriënteren om de nodige subsidies aan te vragen.

    Kortom, het ziet er naar uit, dat het vuur aan de lont zowat op ieder ogenblik op elk een ander punt van de aarde, kan komen. Korea, Iran, Israël, Syrië, Congo, Mali : communisten, jihadisten van de harde lijn, en socialisten (va de zachte lijn) onderweg om gezamenlijk de wereld te vernietigen met een grote BOEM!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    02-04-2013, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1324 - AMERIKAANSE EN ITALIAANSE NIET GEABORTEERDE OUDERS VOORALSNOG ABORTEREN

    ***

    Maandag 1 april 2013

    Grasmaand

    Zon 7u18-20u15

    Paasmaandag

    Verzenderkensdag

    H Hugo van Grenoble

    Op Sint-Huigen valt de sneeuwman in duigen

    .

    1324 - AMERIKAANSE EN ITALIAANSE NIET GEABORTEERDE OUDERS VOORALSNOG ABORTEREN


    °°°

     

    °°°

     

    Op deze 1 April wil ik mijn steentje bijdragen aan het ‘verzenden’ van medemensen. Hieronder vindt U dus een stukje, waarbij bij het gefopt zijn, verondersteld wordt het uit te gieren van het lachen.

    Het vermoorden van mensenlevens binnen in de moederschoot heeft eindelijk de lang verwachte opvolger gekregen : het vermoorden van het pas geboren leven, van dag 0 tot dag 36.500. Enige voorwaarde : het initiatief daartoe moet altijd van de moeder komen, want het is haar kind, en daarmee doet ze toch wat ze wil?

    Voor mij persoonlijk is dat een geruststellende gedachte, omdat namelijk mijn Ma al een tijdeke zelf gestorven is, zodat er langs die kant geen gevaar meer dreigt….

    °°°

    Ter zake :

    VN rapport: Verbod op abortus is marteling

    Official Planned Parenthood VS pleit voor recht op postnatale abortus - Planned Parenthood in 2012: 'God danken voor heilige abortus'

    Plastic modellen van baby's van tussen de 7 en 12 weken oud, die in veel landen legaal geaborteerd mogen worden (grens in Nederland: 24 weken). Er gaan steeds meer stemmen op om de grens op abortus op te schuiven tot zelfs ná de geboorte.

    Vrouwen verbieden hun ongeboren kind om te brengen staat gelijk aan marteling. Dat staat althans in een officieel rapport dat is opgesteld door VN expert Juan E. Mendez en dat in februari werd overhandigd aan de VN Mensenrechten Commissie. Het verbieden van abortus werd daarin in één adem genoemd met andere vormen van marteling zoals gedwongen sterilisatie en geslachtsverminking (besnijdenis) bij vrouwen, een praktijk die vrijwel uitsluitend wordt uitgevoerd in de islamitische wereld.

    'Internationale en regionale mensenrechtenorganisaties zijn begonnen te erkennen dat het op basis van hun geslacht misbruiken en mishandelen van vrouwen die medische voortplantingzorg verlangen enorm en blijvend fysiek en emotioneel lijden kan veroorzaken,' aldus Mendez. De VN rapporteur pleit er dan ook voor dat alle 'absolute verboden' op abortus opgeheven zouden moeten worden.

    Hij wees in dit kader op het besluit van het VN Comité tegen Martelingen om een vrouw uit Peru die na verkracht te zijn een abortus werd geweigerd als een schending van haar recht om niet mishandeld te worden te kenmerken.

     Verplichte seksoperatie VS ook marteling

    Tevens zouden 20 van de 50 Amerikaanse staten zich schuldig maken aan 'marteling' door van transseksuelen een geslachtsveranderende operatie te eisen voordat ze legaal van geslacht kunnen veranderen.

     In 2011 eiste ook Mendez' collega Anand Grover, speciaal VN rapporteur voor voortplantingsrechten, de wereldwijde decriminalisering van abortus en geboortebeperkingsmaatregelen.

    Andere medische martelingen

    Andere vormen van 'medische marteling' zijn volgens het rapport van Mendez:

    * Gedwongen opsluiting van bijvoorbeeld druggebruikers in afkickcentra;

    * Het weigeren van pijnstillende medicatie zoals morfine aan terminaal zieke mensen;

    * Het verwaarlozen of gedwongen laten behandelen van personen met 'psychosociale handicaps' (psychische stoornissen);

    * Andere acties tegen 'gemarginaliseerde groepen', zoals het weigeren op te nemen van AIDS patiënten in ziekenhuizen en verplichte HIV testen voor mensen die actief zijn in de seksindustrie.

    Postnatale abortus

    In de VS heeft Alisa LaPolt Snow, een official van de door de regering Obama gesubsidieerde organisatie Planned Parenthood, tijdens een recente hoorzitting van een parlementair comité in de staat Florida gepleit om vrouwen het recht te geven om een baby die een abortus heeft overleefd alsnog te vermoorden, een 'postnatale abortus' dus (2).

    Enige jaren geleden lokte president Obama, een groot voorstander van abortus, woedende reacties van Amerikaanse christenen uit toen hij verklaarde dat hij niet zou willen dat zijn dochters 'gestraft worden met een zwangerschap als ze een 'foutje' hebben gemaakt.'

    'God danken voor heilige abortus'

    In het voorjaar van 2012 riep Planned Parenthood op tot '40 dagen gebed' om God te danken voor de 'heilige zorg die abortusklinieken' aan vrouwen bieden en te bidden voor alle aborteurs. 'Dat zij dagelijks mogen worden bevestigd in de heilige zorg die ze vrouwen aanbieden,' luidde de letterlijke gebedsuggestie. (3)

    'Ook abortus na gewone geboorte toestaan'

    Italiaanse en Australische academici* pleitten vorig jaar in het gezaghebbende Journal of Medical Ethics om ook na een gewone geboorte alsnog abortus toe te staan, ook als het kindje niet gehandicapt is. Hun redenatie: pasgeboren baby's zijn nog geen mensen en hebben daarom geen automatisch recht op het leven.*

     (* Bij hoge uitzondering een persoonlijk commentaar: Speciaal voor dit soort mensen zou ik me kunnen voorstellen dat de voorgestelde grens van postnatale abortus wordt verlengd tot hun hele verdere leven. Immers, als je dit van pasgeboren baby's vindt dan kun je onmogelijk een echt mens zijn.)

    Xander

     

    °°°

    In feite willen die plezanterikken zeggen, dat wie inderdaad de post-natale abortus tot op de huidige dag overleefd heeft, gewoon van geluk mag spreken.

    Ik vrees alleen, dat als die wet er door komt, wij kort daarop geen enkele kleur-politieker meer zullen hebben. Op die manier kan ik er in komen, en geef ter overweging, dat iedere moeder het recht ja z’lfs de plicht zou moeten hebben, om ‘plaatsvervangende’ moeders te kiezen, die de opdracht kunnen verder zetten nadat de biologische moeder zou overleden zijn.

    °°°

    Als dat systeem eenmaal vlot zou in omloop zijn, kunnen wij onbezorgd toeleven naar de nieuwe tijd van de eerste Adam & Eva, met een totaal vernieuwde mensheid, die hopelijk afblijft van de appels van Eva.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    02-04-2013, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!