MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1640 - IN DE ACHTERUITKIJKSPIEGEL VAN DE TOEKOMST

    .

    1640 - IN DE ACHTERUITKIJKSPIEGEL VAN DE TOEKOMST

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Er zijn verhalen en beelden bekend, waar Hitler op zijn terras als een vriendelijke lieve Opa speelt met zijn Duitse Herdershond Blondie. Het kon wel Nelson Mandela in betere tijden zijn geweest.

    Hitler (en Stalin) zijn als baarlijke duivels in de hel beland. Mandela wordt (voorlopig?) de hemel in geprezen. Dat zal m.i. duren tot de naweeën van zowel het brutale Marxisme als van de verzachte versie daarvan, het Socialisme op onze planeet zullen uitgewerkt zijn. Hoop doet leven!

    Of het Islamisme voor deze twee twee besmettelijke ziekten’ de oplossing zal zijn, zoals de Muzelmannen wereldwijd willen, is maar de vraag.

    De mens is somtijds erger dan een wild dier, die zonder de westelijk Joods-Christelijke Beschaving hervalt tot zijn primitiefste vorm. Het volstaat te verwijzen naar het huidige Suid Afrika van na Mandela, waar onze stamgenoten, de Boeren ofte de ‘witmensen’ die daar de Beschaving brachten, maar er door het ANC werden weggeveegd.

    Obama en Mandela : Partners in Crime?

    .

    II MIDDEN

    DE ECHTE NELSON MAN DELA

    (Door: Pete Papaherakles) In E.J. BRON

    *

     

    Toen de 95 jaar oude Zuid-Afrikaanse Nelson Mandela in het ziekenhuis lag, portretteerde de wereldwijde mainstream in de media hem als een levensgroot heldhaftig persoon en bevrijder van zijn volk. Maar is dat waarheid of fictie? En hoe zullen eerlijke geschiedkundigen over hem oordelen?

     

    Het officiële verhaal gaat ongeveer als volgt: Nelson Rolihlahla Mandela werd geboren in 1918 in de koninklijke familie van de Thembu stammen. Hij studeerde rechten op twee prestigieuze universiteiten en raakte betrokken in anti koloniale politiek door lid te worden van het African National Congress (ANC). Hij was aanhanger van het niet gewelddadige verzet met als doelstelling soevereiniteit te krijgen voor de zwarte bevolking. In 1962 werd hij gearresteerd en veroordeeld voor sabotage en samenzwering om de Zuid-Afrikaanse regering omver te werpen en werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.

    Een internationale campagne werkte voor zijn vrijlating, welke beloond werd in 1990 en hij werd aangeroepen als martelaar van het blanke racisme door de internationale media. Deze populariteit werd de drijvende kracht achter zijn verkiezing tot president van Zuid-Afrika in 1994, waar hij zijn strijd voortzette de etnische spanningen te beëindigden en raciale gelijkheid te brengen. In de loop van de jaren kreeg Mandela meer dan 250 onderscheidingen, inclusief de Nobelprijs in 1993, de U.S. Presidentiële Medaille voor vrijheid en de Sovjet Lenin orde.

    *

    Dat is het officiële verhaal. Zijn critici echter hebben een andere opinie.

    Zij wijzen op het feit dat Mandela niet gevangen werd gezet omdat hij tegen de apartheid streed of wegens de tweedeling in Zuid-Afrika, maar omdat hij een terroristische bom-moordenaar was in dienst van de Sovjet-Unie.

    De ANC guerrillamacht, bekend onder de naam uMkhonto we Sizwe ofwel ”Speer van de Natie”, werd in 1961 door Mandela en zijn adviseur, de in Litouwen geboren Joodse communist Joe Slovo, opgericht. Diens geboortenaam was Yossel Mashel Slovo, die officieel genoemd werd als de algemeen secretaris van de Zuid-Afrikaanse Communistische Partij in 1986.

    Slovo was de planner van vele ANC terreuraanvallen, inclusief de aanval op 8 januari 1982 op de kerncentrale “”Koeberg”” nabij Kaapstad, de bomaanslag in de Kerkstraat op 20 mei 1983, waarbij 19 mensen gedood werden, en de aanslag met een autobom op 14 juni1986 nabij de Magoo bar in Durban, waarbij 3 mensen gedood werden en 73 mensen gewond raakten.

    In 1962 werd Mandela gearresteerd samen met 19 anderen, waarvan de helft blanke Joodse communisten waren, in een politieactie gericht op het ANC hoofdkwartier, gevestigd op een boerderij. Diens eigenaar was Andrew Goldreich, eveneens een Joodse communist uit Ravonia, een voorstad van Johannesburg.

    In de Rivonia rechtszaak die plaatsvond in de loop van 1963 en 1964 werden de verdachten aangeklaagd voor 221 sabotagedaden met de bedoeling de regering omver te werpen en samenzwering en hulp aan buitenlandse militaire eenheden, die Zuid-Afrika binnendrongen met de bedoeling het communisme te bevorderen.

    De aanklager, Percy Yutar, vertelde tijdens de rechtszaak dat er productiebenodigdheden voor munitie aanwezig waren om een stad ter grootte van Johannesburg op te blazen.

     

    Ontsnapt aan de doodstraf kreeg Mandela levenslange gevangenisstraf.

    In 1990 hadden de communisten achter Mandela voldoende macht verzameld om zijn vrijlating te bewerkstelligen. De Apartheid werd afgeschaft en het ANC kwam aan de macht met Mandela als president en Slovo werd zijn minister van Volkshuisvesting.

    Kort daarna werden Mandela en Slovo samen met een groep ANC-leiders gefilmd terwijl zij een lied zongen alle blanken (boeren) in Zuid-Afrika te doden:

    De huidige Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma, eveneens van het ANC, werd ook gefilmd in januari 2012 terwijl hij het lied zong ”Kill the Boer”, staande voor een menigte van duizenden zwarten terwijl zij in opperste stemming dansten. Het lied roept op tot moord op de afstammelingen van de originele blanke kolonisten van Zuid-Afrika met liedteksten die de zwarten aanmoedigen de boeren met machinepistolen neer te schieten.

    Mandela’s ex-vrouw Winnie, eveneens een langdurig ANC-activiste, prefereerde een methode genaamd ”halsbanden”, waarbij een met benzine gevulde autoband geplaatst werd rond de nek van een slachtoffer en in brand gestoken. Zij werd berucht met het gezegde “met onze luciferdozen en onze halsbanden zullen we ons land bevrijden.” (Mandela zat in eenzame opsluiting gedurende de tijd van de halsband martelmoorden. Een geschatte 3000 slachtoffers werden gedood door dit zogenaamde halsbanden).

    Sinds 1994 zijn 68.000 blanken brutaal gemarteld en vermoord door zwarten in Zuid-Afrika op manieren die te gruwelijk zijn te beschrijven, inclusief 4000 Boeren, wier boerderijen opgeëist werden door wilde moordenaars, een totale oppervlakte van meer dan 25.000 km².

    In tegenstelling tot het publieke geloof is de grootste meerderheid van zwarten in Zuid-Afrika niet afkomstig van de oorspronkelijke inwoners, maar kwamen met miljoenen uit naburige landen nadat de blanke Boeren een land gecreëerd hadden met een bloeiende economie, onderwijsmogelijkheden en medische zorg.

    Onder blank bestuur genoten de zwarten in Zuid-Afrika betere leefomstandigheden dan in elk ander Afrikaans land dan ook, waar zwarten elkaar doodden in stammen oorlogen.

    In 1994, het jaar waarin Mandela de macht overnam, doodde de Hutu stam 800.000 Tutsis in Rwanda. Gelijkluidende stamgenocides vonden plaats in Kongo, Somalië, Ethiopië, Tsjaad, Mali, Zimbabwe, Angola en vele andere Afrikaanse landen. Geweld tussen stammen en genocide is altijd een manier van omgaan met elkaar geweest voor Afrikanen.

    Sinds de overname door Mandela is Zuid-Afrika een Derde Wereldland geworden. Het veranderde van het veiligste land in Afrika tot de verkrachting en moord hoofdstad van de wereld. In Johannesburg worden elk jaar 5000 mensen vermoord. Werkeloosheid steeg van 5% in 1994 tot 50% vandaag.

    Zuid-Afrika heeft ook het hoogste cijfer van mensen geïnfecteerd met HIV/Aids in de wereld. In 2007 meer dan 18% van de volwassenen, wat neerkomt op 5.700.000 mensen met aids. In 2010 stierven een geschatte 280.000 mensen aan aids.

    Kijkend voorbij de mediamythe van de ”halfgod Mandela” terwijl hij zijn schemering tegemoet treedt, kun je alleen maar zeggen ”eindelijk bevrijd”.

    De erfenis van 20 jaar ANC beleid:

    Bron: http://americanfreepress.netAuteur: Pete Papaherakles

    Vertaald uit het Engels door: Guus Velraeds (voor www.ejbron

    *

    III SLOT

    In 1988 was ondergetekende op zakenreis in JHB (Johanesburg), in Kaapstad en in Soweto. Op een morgen stond onze huurwagen op straat, op blokken maar zonder wielen. Ook het interieur was, inclusief de zetels, verdwenen. Na 2 dagen wachten op de (zwarte) politie hebben wij AVIS verwittigd en zijn we met de wagen van onze vrienden verder gereisd.

    Sedertdien heb ik jarenlang tot vervelens toe via relaties ter plaatse, de onheilsberichten uit het Land van My Sarie Mareis (Stellenbos) blijven volgen. Tot ik de hersenspoeling in de poco-pers niet meer aankon en dan maar liever helemaal afhaalte.

    Het zal volgens mij nog honderden jaren duren vooraleer het niveau van de doorsnee ‘zwartmens’ even hoog zal zijn geworden als dat van de verjaagde ‘Boers’, en dat precies is het drama van het Marxisme : zaken voorspiegelen die wel mooi zijn, mar niet te verwezenlijken.

    Voor deze gang van zaken, gebruikt ondergetekende op deze blog de term VBC : Verkeerd Begrepen Communisme.

    Of had U gewild, ook het kind weg te gooien met het badwater…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    08-12-2013, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1639 - RTBF RADIO MILLE COLINNES MAAR 10 x ERGER

    *

    Zondag 8 december

    Zon 8u32-16u37

    Pater Joris van Geel

    .

    1639 - RTBF RADIO MILLE COLINNES MAAR 10 x ERGER

    .

    Over de dodelijke haatzender

     

    Iedere zondag ‘Mise au Point’ ipv De 7de Dag?

    .

    I) INLEIDING

    Dat de Redactie van http://www.golfbrekers.be/ bij de pinken en daarenboven, wat belangrijker is, uit het goede hout gesneden iq, bewijst ze elke dag. Zo konden we daar vandaag – zonder commentaar - in ‘prime time’ lezen over de Open Brief aan Paus Franciscus van Geert Wilders.

    Niet een van de twee zit te wachten op de mening van een nietig blogschrijverke als ik, moet er toch opgemerkt worden dat de houding van Rome tegenover de Halve Maan heel wat anders kan zijn. Vroeger had de Paus weliswaar ook geen divisies ter Zijner beschikking, maar Hij kon de Europese Vorsten warm maken voor de verdediging van het Geloof. Welke andere mogelijkheden, wapens of invloed, staan er heden ter Zijner beschikking? In militaire termen geredeneerd, past hij het normale beginsel van elke underdog toe : ‘If you cannot beat tham, join them’.. Dat te moeten toegeven, doet pijn aan elke Christene Ziel, maar het is nu eenmaal de realiteit, tenzij het verzet van onderen uit naar boven groeit. Paus Franciscus rekent m.i. ook op het goede dat in iedere mens schuilt, ook in de Islamleiders. Dat is nu eenmaal de fataliteit van elke Gelovige, die hen in de beginjaren zelfs voor de leeuwen bracht. Of erger : het brengt ons bij de Zachtmoedige, die voor deze overtuiging de Kruisdood onderging…..

    *

    Terzake nu de eigentijdse inlandse haatzender Radio Mille Colinnes. De raddraaiers daar zijn overtuigd van de juistheid van hun strategie. Zij hopen namelijk de heethoofden onder de Vlamingen dermate op stang te jagen, dat er geweld van komt, dat ze dan kunnen aanklagen voor het oog van de hele wereld. Laten we dus onze kalmte bewaren. Misschien dat het lukt om na 25 Mei de kraan met hun financiële zuurstof toe te draaien, zodat de herrie vanzelf stopt…. Ziet U : net als Paus Frans I wil ik blijven geloven in het betere in elke mens, zelf in een verdorven belgicist als Mangain.

    De verhoopte drooglegging? De 100-jarige verjaardag van ‘Den Grooten Oorlog’ zou daartoe een goede aanleiding kunnen zijn. Zo zou de belofte van Koning Albert I eindelijk nagekomen zijn, die ‘gelijkheid in rechte en in feite’ beloofde aan de Vlamingen, als ze maar dapper hun leven voor hem en zijn dynastie zouden riskeren.

    Symbolisch zou er – nu we de heldhaftige verhalen over de H. Mandela over ons uitgegoten krijgen - wel iets kunnen gedaan worden, om de belgicisten aan die belofte te herinneren, door het prestigieus ruiterstandbeeld aan de sassen van de IJzer in Nieuwpoort in de internationale belangstelling te schoppen. Een beetje vuurwerk mag wel, zoals in Kaaskerke in 1946 met de eerste IJzertoren. Elk zijn toer is niet teveel!

    Het moet daarna niet moeilijk zijn om de Staats Vuiligheid op het spoor van de Syrië-strijders te zetten….. Door de op te hangen opschriften ook te voorzien van wat vettige Arabierse spaghettislierten.

    Er bestaat zelfs een spreekwoord voor dat soort dingen : IJzer (!) smeden terwijl het heet is.

    .

    II MIDDEN

    Hardleerse Franstalige beeldvorming “Mise au Point” viseert Vlaanderen

    Geschreven door Redactie op 6 december 2013 in Duiding & Opinies

    Dubbelinterview Magda Michielsens & Walter Angioletti

    *

    Einde 2007 veroorzaakte Yves Leterme heel wat ophef toen hij de RTBF vergeleek met de Rwandese haatzender ‘Mille Collines’. De anti-Vlaamse hetze op de Franstalige openbare omroep zat de toenmalige oppositieleider hoog. De RTBF blijkt hardleers. Dat leert ons het onderzoek van Magda Michielsens en Walter Angioletti naar ‘Mise au Point’, de Franstalige evenknie van ‘De Zevende Dag’.

    * Hoe zijn jullie er toe gekomen om Mise au Point onder de loep te nemen ?

    Magda Michielsens (MM) : “Wij kijken al vele jaren naar de debatprogramma’s op de RTBF. Heel lang, zelfs in een ver verleden toen we nog in Brussel woonden. We hebben ook al veel mediaonderzoek gedaan, vooral over discussieprogramma’s. Eind juni beslisten we Mise au Point te bestuderen. We hadden net een groot onderzoek achter de rug en hadden in de zomermaanden onze handen vrij. De lange regeringsonderhandelingen van 2010-11 waren in Mise au Point het hele seizoen aan de orde geweest. We hadden al kijkend vaak gezegd: “Dat kunnen ze toch niet maken!” Het was een mooie ‘case’ om nader te bekijken. Walter en ik hebben er 4 maanden intensief aan gewerkt. Ondanks onze vertrouwdheid met de berichtgeving op RTBF had Mise au Point ons dit jaar extra geschokt. We wilden beter begrijpen wat er in dat programma eigenlijk gebeurde. Van de algemene impressie tot in de details.”

    * Hoe zitten de uitzendingen in elkaar ?

    logo_mise_au_point Walter Angioletti (WA) : “Het seizoen 2010-2011 is opgebouwd volgens een vast stramien. In ‘Revu et corrigé’ geven enkele mediafiguren, in hoofdzaak journalisten en cabaretiers, wekelijks hun commentaar op de actualiteit. Zij kiezen ook hun ‘top’ en ‘flop’ van de week. Vaste waarde in dit onderdeel is cartoonist Pierre Kroll, die hierdoor mede een stempel drukt op het programma, veel meer dan alleen door zijn tekeningen. Na dit luchtig onderdeel volgt telkens het eigenlijke debat, waarin vooral politici, maar ook journalisten, professoren en vertegenwoordigers van het middenveld discussiëren over de politieke ontwikkelingen. Tijdens dit debat worden regelmatig spotprenten van Kroll vertoond. In de rubriek ‘L’Indiscret’, tot slot, krijgt een vooraanstaand politicus een forum om gedurende een 10-tal minuten zijn visie op de actualiteit te geven – dit deel hebben we niet geanalyseerd. Het geheel wordt gepresenteerd door Olivier Maroy en Thomas Gadisseux. Het publiek kan via e-mail of sms zijn mening geven. Die boodschappen schuiven tijdens het programma onderaan door het beeld. Soms worden ze ter bespreking voorgelegd aan de gasten door Thomas Gadisseux. Dat is de vaste formule. Van de 39 uitzendingen in het seizoen 2010-2011 hebben we er 23 die gingen over de regeringsvorming geanalyseerd.”

    Er bestaat een kopie van in Franstalig (MM) : “We hebben de opnames van alle uitzendingen over de regeringsvorming zorgvuldig ontleed. Na herhaaldelijk gekeken te hebben (een soort close reading), formuleerden we 12 krachtlijnen: clusters van uitspraken rond eenzelfde idee dat regelmatig terugkwam. We letten niet enkel op de feitelijke inhoud van de boodschappen, maar ook op de hele setting en het verloop van de interacties (beeldregie, illustraties, taalgebruik, lichaamstaal, onderbrekingen). Met onze 12 krachtlijnen en onze andere aandachtspunten turfden we al het materiaal. Dat is nu eenmaal de manier waarop je media-analyses doet. Het is monnikenwerk.

    We verzamelden niet enkel al onze data om er vervolgens conclusies uit te trekken. We creëerden ook beeldfragmenten – meer dan 500 – en maakten collages van die fragmenten voor elk van die 12 krachtlijnen. Zo kunnen we onze data tonen en kunnen lezers – of kijkers – van onze studie zelf zien wat er over Vlaanderen, N-VA, Bart De Wever of CD&V wordt gezegd, door de presentatoren, door politici of experten, of door het publiek. Wij hebben gepuzzeld en daarna beschreven wat dat oplevert, maar we laten de lezers toe dat ook voor zichzelf te doen. Die collages en onze bevindingen publiceerden we op www.Vlaanderenscherpgesteld.be. Men kan er de beeldfragmenten zien op basis waarvan wij onze besluiten hebben geformuleerd. Elke kijker kan zelf oordelen.”

    * Wat kwam er uit de bus ?

    (WA) : “De anti-Vlaamse teneur van de uitzendingen is heel sterk. De RTBF is een openbare omroep, waarvan men objectiviteit en gebalanceerdheid mag verwachten. Er komt echter een beeld van Vlaanderen naar voren dat menig Vlaming niet zal herkennen. We weten dat de Franstalige politici niet akkoord zijn met wat Vlamingen willen, anders zouden de onderhandelingen niet zo hebben aangesleept. Die politici en ook de andere gasten mogen uiteraard zeggen wat ze willen. Het pijnlijke is echter dat de negativiteit tegenover Vlaanderen georchestreerd naar voren komt. Uit de geschreven pers van de hele week wordt er geoogst, dat wordt in al zijn vijandigheid week na week met de nodige dramatiek op tafel gelegd, daar worden de gepaste gasten bij uitgenodigd, de nodige cartoons aan toegevoegd, de drek vanuit het publiek onder geschreven, en voilà Vlaanderen staat er weer: nationalistisch, irrationeel, collaborerend (met wie?), niet bereid tot compromissen, aansturend op chaos…

    De afzonderlijke hatelijke uitspraken over Vlaanderen en Vlamingen zijn schokkend. In Vlaanderen zijn er nog veel mensen die niet goed beseffen hoe sterk de anti-Vlaamse teneur onder Franstaligen kan zijn. In Mise au Point kan men dat beluisteren, en Vlamingen moeten dat weten. We hebben trouwens de teksten uit de fragmenten vertaald opdat ze goed zouden kunnen begrepen worden. Wat echter vooral aanstoot geeft is het samenspel, gestuurd, ondersteund en versterkt door de programmamakers om Vlaanderen neer te zetten als de tegenstander. We hebben dat het “Zij-Wij”-denken genoemd. De systematische constructie van een vijandbeeld.”

    Het anti-Vlaamse racisme druipt eraf …

    * Het ging niet om enkele uitschuivers ?

    (MM) : “Neen, de aanpak heeft alle kenmerken van een gerichte campagne. Telkens wordt er gedacht in termen van “wij Franstaligen” tegenover “zij, de Vlamingen”. Er worden graag algemene kenmerken van Vlamingen opgesomd die niemand graag op zijn of haar rug wil schrijven en ze betreffen zeker niet alleen de N-VA. De beschadigingen van Bart De Wever komen van alle kanten. De veronderstelde onwil van N-VA om een akkoord te sluiten is een steeds terugkerend thema. In verband met Bart De Wever en N-VA is het taalgebruik vaak heel beeldend: de bazoeka’s, bommen, oukazes vliegen door de lucht. Merkwaardig is ook het losweken (déscotcher) van CD&V. Op deze partij wordt warm en koud geblazen. Ze moet en zal de N-VA loslaten. In een afzonderlijke collage laten we zien dat er in Mise au Point hard werd aan gewerkt. Het geheel zit in een format waarin geen echt debat kan gevoerd worden. De stem van het volk krijgt vrij spel, in al zijn hatelijkheid.

    Kan je in het geval van Mise au Point spreken van een demoniseringscampagne ?”

    (WA) : “Demonisering van Bart De Wever is er zeker. Maar er is meer aan de hand dan de demonisering van een persoon. In kritieken achteraf wordt ons kwalijk genomen dat wij geen onderscheid maken tussen de aanvallen op Bart De Wever en de N-VA enerzijds, en op de Vlamingen en Vlaanderen anderzijds. Ons punt is echter juist het tegenovergestelde. Wij menen dat Mise au Point zijn afkeer tegen de N-VA en Bart De Wever laat uitstralen op geheel Vlaanderen, en dat zijn “Zij-Wij” denken slaat op Vlaanderen. Steeds opnieuw betrappen we de centrale deelnemers daarop, en we tonen in de fragmenten hoe sterk het “Zij-Wij” denken is, waarbij die “Zij” niet de N-VA betreft, maar “de” Vlamingen. Eén van de actiefste deelnemers, de huistekenaar Kroll, die zich zo verzet tegen “het” nationalisme, zegt letterlijk “mijn land is het francofone België”.

    Er wordt ons kwalijk genomen dat we over “haat” zouden spreken. In onze teksten spreken we van “de constructie van een vijandbeeld”, en in Knack zeggen we “Als je wilt weten hoe een haatcampagne werkt, dit is een goed voorbeeld’”. Deze begrippen – constructie van een vijandbeeld, haatcampagne – zijn vertrouwde begrippen in de politicologie. Het zijn beschuldigende begrippen die graag gebruikt worden in progressieve milieus tegen hun tegenstanders, de begrippen zijn goed gekend.

    Het woord “haat” is in de titel van het eerste Knack-artikel gebruikt, en dat suggereert een idee dat wij niet delen, het idee van haatgevoelens. Wij spreken ons niet uit over eventuele haatgevoelens van de deelnemers in een Mise au Point-debat, we kunnen niet in de hoofden (of harten) kijken van die mensen. Als de RTBF zich verweert dat zij geen haat of haatgevoelens hebben of propageren, dan nemen wij dat gerust aan. Evenwel, “de constructie van een vijandbeeld” alsook de deelname aan een “haatcampagne” zijn geen gevoelskwesties maar wel beredeneerde keuzes (laat ons hopen).

    * Maar het is toch maar ‘om te lachen’ ?

    Walter-Angiolettib(WA) : “Dat beweren de makers van Mise au Point. Maar humor is niet meer onschuldig als je het keer op keer en selectief gebruikt. Dat deed Mise au Point tegenover de N-VA, Bart De Wever en in die periode ook de CD&V. De andere Vlaamse, laat staan de Franstalige partijen, bleven buiten schot. Ook hier geldt dat beelden meer zeggen dan woorden. We hebben dat op de webstek van onze studie uitgelegd. De campagne tegen zondebok De Wever bijvoorbeeld werd in Mise au Point visueel ondersteund door achtergrondfoto’s en spotprenten, waarop en waarin de N-VA voorzitter meestal niet van zijn beste kant te zien was. De beelden werden gekozen om afkeer op te wekken. De ene keer werd De Wever afgebeeld met een grimas, de andere keer als een bloot varkentje. En ga zo maar door. Zo werd hij gaandeweg als het ware ontmenselijkt. In de studio werd daar dikwijls hartelijk om gelachen, maar eigenlijk is het een perfide strategie.

    Je schijnt individuele uitspraken te minimaliseren ?”

    (MM) : “Er zijn veel uitspraken waar ik zwaar aan til. Wil je voorbeelden ? Olivier Maroy complimenteert Christophe Deborsu over zijn reportage over Bart De Wever (Question à la Une), waarin het graf van vader De Wever werd gefilmd, als opstapje naar de vermelding dat grootvader De Wever lid was van het VNV, en vervolgens beelden werden getoond van collaborateurs in uniform. Als Guy Verhengel zegt dat het filmen van het graf ongepast was antwoordt Maroy dat het toch maar enkele seconden duurde. Er is in de pers veel te doen geweest over die reportage, met zijn grote nadruk op collaboratie. Maroy vindt het nodig om het werk van zijn collega Christophe Deborsu te bejubelen.

    Professor René Zayan (UCL) schetst in Mise au Point van 26 september 2010 een psychologisch profiel van Bart De Wever. Wat Zayan doet – tot vertier van de aanwezigen en de kijkers – is karikaturaal en deontologisch onaanvaardbaar.

    Schrijver Patrick Roegiers beweert : ‘Het is een buitengewoon theatraal personage, tegelijkertijd bijzonder gevaarlijk, want hij is uiteraard de sluwste mens ter wereld’. Roegiers identificeert De Wever verder met ‘een germanofiel Vlaanderen, een puristisch Vlaanderen, een integristisch Vlaanderen’. Hij verwijt De Wever zelfs een ‘revisionisme light’, tot onvrede van de aanwezige Marc Reynebeau die dit stellig tegenspreekt. Eenmaal je iemand als zodanig hebt afgeschilderd, wordt het gemakkelijk om je doelgroep te overladen met doemscenario’s. De boodschap was : als Bart De Wever aan de macht komt, is het hek van de dam. Als je die boodschap er bij je doelgroep op allerlei mogelijke manieren inpepert, wordt ze voor je doelgroep een geloofspunt of in alle geval een vaststaand feit.

    De cineast Jaco Van Dormael zegt naar aanleiding van de Vlaamse eisen voor staatshervorming : ‘Gedurende een hele eeuw was het de revolte van de armen tegen de rijken, en nu komen we bij de revolte van de rijken tegen de armen.’ Het is zijn interpretatie van de gevraagde staatshervorming : Vlaanderen wil niet meer solidair zijn.

    Ecolo ook gespecialiseerd in anti-Vlaams

    PS-vice-president Philippe Moureaux is verschillende keren de straatvechter van dienst. Hij scheldt liberalen en ondernemers uit met argumenten die je enkel in de late uren op café verwacht te horen. En om de Vlaamse vloedgolf in te dammen beveelt hij aan zich in te graven in loopgrachten. Hij probeert ook de Franstaligen te doen beseffen hoe verschrikkelijk het is dat de Vlamingen hun ‘leadership’ aan Vlaams nationalisten hebben verleend.”

    “Ik was ook verbaasd over de vele agressieve interventies van Ecolo-politici. Ik was mij daar van tevoren niet zo van bewust. Er zijn ook de individuele uitspraken die – achteraf gezien – afbeeldbaar zijn op het verloop van de onderhandelingen, zonder dat ze gebracht worden als expliciete beslissingen. Jean-Marc Nollet (Ecolo) bijvoorbeeld zegt op 9 januari 2011 : ‘Ik zeg het vandaag heel duidelijk: Wij verwachten niets meer van de N-VA.’ Dan al. Paul Magnette (PS) zegt op 25 mei 2011 : ‘Ik denk dat het het beste is om te doen alsof we ze [N-VA] niet horen en serieus verder te werken.’ Het einde is in het zicht.”

    * Wat hoopten jullie met jullie onderzoek te bereiken ?

    (WA) : “Mediaonderzoeken kunnen effect sorteren. Dat hebben we bij eerdere studies goed ervaren. In dit geval is vooral de discussie belangrijk. En die is enorm geweest. We hebben ondertussen een overzicht van de reacties aan de website toegevoegd. Veel Vlamingen hebben de voorbeelden en de argumenten gezien van wat ze zelf aanvoelden als ze naar het programma keken. Anderen, die geen Mise au Point-kijkers zijn, hebben de collages met verbazing en ongeloof bekeken. Er zijn natuurlijk ook mensen – gewone kijkers en ‘experten’ – die enkel reageren op de titel van het artikel dat over het onderzoek in Knack is verschenen en vinden dat het niet waar KAN zijn. In de meeste gevallen hebben ze niet goed naar onze voorbeelden gekeken en onze teksten niet gelezen.

    Op de Franstalige fora hebben we ook gezien dat vaak de argumenten om onze bevindingen te weerleggen eerder bevestigingen zijn dan weerleggingen. Er werd ook opgemerkt dat de VRT ook boter op het hoofd zou hebben. Wij voelen ons niet aangesproken. Tenslotte hebben wij Mise au Point en niet De Zevende Dag geanalyseerd. We vragen ons wel af of het door De Zevende Dag zou mogelijk zijn om een seizoen lang de bedoelingen van Elio Di Rupo in twijfel te trekken, potsierlijke karikaturen, een uitgesproken negatief psychologisch profiel inbegrepen, met als toemaatje de inbreng van bloggers die de Franstaligen afschilderen als een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende. De VRT-berichtgeving is misschien in vele bedjes ziek, maar dat doet ze gelukkig niet.”

    Guy Leemans

    Dr. Magda Michielsens is voormalig professor Vrouwenstudies aan de Universiteit Antwerpen. Onderzoek over beeldvorming in de media is een van haar specialisaties. Samen met Walter Angioletti, ingenieur informatica, blijft ze de media kritisch opvolgen

    Bron : http://www.gazetvanhove.be/2013/12/06/hardleerse-franstalige-beeldvorming-mise-au-point-viseert-vlaanderen/

    *

    III SLOT

    Ik ben het al langer gewend om de RTBF links te laten liggen, waar hij trouwens thuishoort : op de mestvaalt van de Geschiedenis. Voornamelijk de Deborsu’s vond ik te zot om aan de kiekens te geven en kan tot op de dag van vandaag de Vlamingen niet begrijpen dat ze iets zien in die achterbuurt typetjes.

    Echte geschiedenisvervalsing! Wanneer zal er eens iemand opstaan, die bewijst aan de hand van bronnenonderzoek, dat de Franstaligen evenzeer, zo niet meer verbrand zijn aan de collaboratie dan de Vlamingen. Bij mijn weten heeft Herr Hitler nooit een Vlaming als zoon willen hebben, wat hij wel had gewild met de Waffen-SS Obersturmbannführer Léon Degrelle van Rex. Diens as is symbolisch uitgestrooid op de ‘Tombeau du Géant’, in Herbeumont in een bocht van de Semois. De (misleide) Vlamingen van het VNV hadden trouwens, zoals de Francofonen, geen laag-bij-de-grondse materiele redenen om mee te werken met een Bezetter die heel de Belgische kermis liever kwijt dan rijk wilde. Bewijs is o.a. tijdens de bezetting de administratieve aanhechting van het in de jaren 1700 door Frankrijk weggeroofde Nord Frankreich, in afwachting van het definitief Führer-besluit voor als de oorlog zou gedaan zijn.

    *

    Jaren terug heeft ondergetekende trouwens bij Pater Leman van het CGKR klacht ingediend tegen dat ‘Mise au Point’-spel, wegens ‘hate speach’, racisme, discriminatie en ‘groepsbelediging’ van Vlamingen. Het antwoord (de ‘uitspraak’ zei de Pater) was dat zijn Bedrijf niet bevoegd was voor de verhouding tussen Walen en Vlamingen.

    *

    Bovenstaand artikel heeft (zie gele markerstift) een niet mis te verstane opdracht meegegeven aan elke blogger met het hart op de rechte plaats. Het is een idee die me wel aanspreekt om alles en iedereen beneden de taal- en armoegrensgrens, inbegrepen de eigen volksgenoten die met hen meeheulen, voortaan op voet van gelijkheid te behandelen…..

    met als toemaatje de inbreng van bloggers die de Franstaligen afschilderen als een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende.

    Waarbij wordt opgemerkt dat elk van de 4 aangevoerde kwalificaties (achterlijk, reactionair, neomarxistisch, extremistisch) quasi letterlijk met de werkelijkheid overeenstemmen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    08-12-2013, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1638 - ARABIST HANS JANSEN MET VEEL STIJL IN GEENSTIL.NL

    .

    1638 - ARABIST HANS JANSEN MET VEEL STIJL IN GEENSTIL.NL

    .

    Keizer Augustus in het Oude Rome :

     

    Wie niet akkoord was, belandde in de leeuwenkooien als levend vers veevoeder. De natte droom der Eurocraten?…..

    .

    I) INLEIDING

    U leest hier bij deze de kortste inleiding sedert jaren, want U gaat liefst direct over tot de lezing van onderstaand artikel.

    Ik zou zeggen : herders van de kudde schapen : wie het schoentje past…..

    .

    II MIDDEN

    STAAT WORDT KERK

    03-11-2013 - Hans Jansen - Geen stijl.

    Overgenomen van ISKANDER

    *

    De scheiding tussen kerk en staat is overal waar die bestaat in gevaar. Dat zal wel weer door de islam komen, zucht u nu verveeld, en ja, in de landstreken waar de islam de baas is, bestaat er inderdaad geen scheiding tussen staat en islam die te vergelijken is met hoe het in Europa en Amerika is geregeld. Maar in Europa en Amerika loert een ander gevaar: de staat neemt meer en meer de taken op zich die vroeger door kerken of andere genootschappen vervuld werden. Onderwijs, liefdadigheid, ziekenverpleging, kunstfinanciering, armenzorg – allemaal taken die langzaam maar zeker door de staat van de kerken zijn overgenomen, want een staatsmonopolie is efficiënter, wie durft het te ontkennen. Zelfs zending en missie zijn door de staat overgenomen en heten nu ‘ontwikkelingshulp’. Willen we die monstergroei van de staat wel? Als de staat zulke taken zakelijk, goedkoop en efficiënt vervulde, zou er weinig bezwaar tegen bestaan dat we nu aan Caesar geven wat we vroeger aan God gaven, maar de staat is niet zakelijk, goedkoop of efficiënt. De staat is bureaucratisch en duur. De diakenen die in oude tijden bij de protestantse kerken de armenzorg en ziekenverpleging regelden, kregen geen topmanagementtopsalarissen. Bij die armenzorg zaten ze dicht bij hun ‘cliënten’, en zowel de gever als de ontvanger waren zich bewust dat deze vorm van inkomensoverdracht alleen een tijdelijk arrangement kon zijn – het woord ‘uitkeringsgerechtigde’ dat een onvervreemdbaar en permanent recht suggereert, stond nog niet in het woordenboek. Als de bisschop van Salzburg een mis bij Mozart bestelde (de uitvoering mocht niet veel langer dan een half uur duren (or else) – zou zo’n bestelling minder degelijk onderbouwd tot stand zijn gekomen dan een advies van de Raad voor de Kunstsubsidie die het Schönbergensemble of andere piep-piep-knor-knor muziek tienduizenden euro’s belastinggeld toewerpt? Onderwijs en wetenschap: Wie rotsvast staat in zijn geloof dat de kerk altijd al tegen de wetenschap was, en nu met het voorbeeld van Galileo aan wil komen, moet voor straf maar eens in de bronnen en de literatuur gaan uitzoeken hoeveel dagen, en zelfs of, Galileo in de gevangenis heeft gezeten. Jezus zal wel niet over het water gelopen hebben, maar is dat een reden om het aan hem toegeschreven advies ‘Geef de Keizer wat de Keizer, en God wat God toekomt’ niet langer op te volgen? Dingen die niet bij de Keizer thuishoren, het is maar beter om er op te letten dat die ook niet onder zijn machtige hand gaan vallen. De keizer, in ons geval de moderne staat, is minstens even kinderachtig als de beroepschristenen, en voert bijvoorbeeld ook ketterprocessen tegen ongelovigen die de brutaliteit hebben gehad uit te spreken dat ze de heersende staatstheologie van het multiculturalisme onvolwassen flauwekul vinden. Alleen, die moderne staat is wel veel gevaarlijker en machtiger dan de kerken die vroeger wel eens achter een ketter aanzaten. Vluchten voor de staat kan niet meer. (De traditionele beschrijvingen van de macht en de gruwelen van de inquisitie zijn, zie weer de literatuur daarover, historisch niet correct). Onder de islam wil de godsdienst de staat overnemen; hier in het Westen gaan we in de omgekeerde richting. Niet het onkruid van de godsdienst groeit over staat en maatschappij heen, zoals in Saoedi-Arabië en in Iran, maar in het Westen gaat de staat zich steeds meer als een godsdienst gedragen en eist van haar onderdanen een graad van gelijkgestemdheid die tot voor kort alleen voorkwam in kringen van beroepsgelovigen. Wie de huidige Europese Unie of de Euro geen goed idee vindt, wordt direct voor een halve Nazi uitgemaakt. Wie Obamacare of massa-immigratie geen goed idee vindt, of alleen maar kritiek heeft op de manier waarop Obama er maar niet in slaagt een ziekenfonds op te zetten, kan er op rekenen dat hij door de staatsmedia ‘racist’ genoemd wordt. De druk om qua opvattingen en gedachten zich te laten gelijkschakelen, gaat alles te boven wat we tot op heden in de vrije wereld gezien hebben. Zero tolerance voor afwijkende meningen. De islam is geworden wat het is doordat de islam is ontstaan in een staatloze maatschappij in het antieke Arabië, 7de eeuw. De leiders van de moslims kregen de staatsmacht in de schoot geworpen en willen daar geen afstand meer van doen. De moderne staat is groot geworden, 20ste eeuw, in een maatschappij waar de kerken zo marginaal waren geworden dat de staat de verleiding om zich als een kerk te gaan gedragen eenvoudigweg niet kon weerstaan, met alle gevolgen die dat heeft voor onderwijs, zorg, ontwikkelingshulp, kunst, belastingheffing en uiteindelijk ook de vrijheid van meningsuiting. Laten we hopen (voor gelovigen: laten we bidden) dat er een weg terug is.

    Copyright © 2011 Politiek.net

    *

    III SLOT

    Niets aan toe te voegen.

    Ik zweer dat dit de waarheid is, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    Zo helpe mij de Almachtige.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

    07-12-2013, 12:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1637 - VLAAMS BELANG HAALT NOG MAAR EENS DE KOOLTJES UIT HET VUUR : DE OVERIGEN STAAN ER BIJ EN KIJKEN ER NAAR

    .

    1637 - VLAAMS BELANG HAALT NOG MAAR EENS DE KOOLTJES UIT HET VUUR : DE OVERIGEN STAAN ER BIJ EN KIJKEN ER NAAR

    .

    De 10 anti de fanatieke islam punten

     

    Tijdens de jaren van het Nationaal Socialisme zou dat geweest zijn : ‘Abführen’…..

    .

    I) INLEIDING

    Mijn goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/ doet ongevraagd, net als ondergetekende en nog zoveel anderen, spontaan mee om in de bres te springen, door aan te tonen waar deze gezellige Grote Geesten die het land naar de afgrond leiden, NIET mee bezig zijn.

    De partijleiding heeft weliswaar geen blogschrijverkes vandoen, om haar boodschap aan de man te brengen. Die doen dat spontaan en uit overtuiging. De laatste campagne met de 20m² reclamepanelen die het straatbeeld onlangs sierden, spreekt boekdelen. Maar als soldaten voor de goede zaak, willen wij graag ons steentje bijdragen om de boodschap zoveel mogelijk door te geven, omdat deze klaar onder woorden brengt wat ieder normaal mens denkt. Hier geen Tjeefachtig ‘enerzijds en anderzijds’, geen Sossen-gelul of huichelachtige Blauwe Praat, hier wordt gesproken zoals Mozes met de 10 Geboden van de berg afdaalde. 10 punten, waar geen jota meer aan toe te voegen is, al staan ze niet op 2 stenen tafelen.

    Dit zal door de poco’s wel weer afgedaan worden als ‘racisme’, wat het argument is voor iemand die geen argumenten heeft.

    Wat wij, het Vlaams Belang, en ik, hieronder verspreiden, is de klare taal van de Rechtlijnigen. Wij doen dat, omdat de Overheid, onder allerlei voorwendselen, net het tegenovergestelde doet, met uitzondering van hier en daar een onmachtige Burgervader, zoals BDW in Antwerpen, die – hoe durft hij – het stempelgeld afneemt van de teruggekeerde Syrië-schurken die daar het moorden hebben geleerd.

    Mijn persoonlijk besluit is, dat het zò al erg genoeg is, zonder dat wij officieel in al die moskeeten de kat bij de melk moeten zetten, en die kat daarvoor nog betalen ook.

    .

    II MIDDEN

    ANTI-jihad-plan

    “10 voorstellen van het Vlaams Belang voor een actieve strijd tegen het moslimextremisme en de jihad”.

    *

    1. Sluiting extremistische moskeeën.

    2. Afnemen nationaliteit moslimextremisten

    3. Preken verplicht in het Nederlands

    4. Uitwijzing buitenlandse haatimams en leiders extremistische moslimorganisaties

    5. Extremistische satellietzenders uit de lucht halen

    6. Een einde aan de gedoogpolitiek tegen illegaal geplaatste schotelantennes

    7. Blokkeren extremistische websites

    8. Consequente opsporing en toepassing terrorismewetgeving

    9. Gevangenen die extremistische denkbeelden verspreiden onder hun medegevangenen isoleren

    10. Een actief beleid om geradicaliseerde jongeren uit het extremistisch milieu te halen.

    *

    III SLOT

    Eigenlijk zou men die Islammers moeten behandelen zoals gebruikelijk in een rechtsstaat. De misbruiken, die er zekerlijk zijn, zijn niet te controleren door het gebruik onder onze ogen van een vreemde taal, en zeker niet in de hand te houden. Het enige wat kan gedaan worden, is alles verbieden, en opdoeken al dat moskee-gedoe. Opdoeken, liefst met veel tam-tam en trompetgeschal, want ze hebben er om gevraagd.

    Nog niet zo lang geleden heeft men op die manier van oppakken en verbieden, de VMO (Vlaamse Militanten Orde) behandeld, de Leiders opgepakt en de Beweging verboden .De reden? Dat ze een knokpartij waren. Wat trouwens juist was, maar allee als ze door andere knokpartijen werden aangevallen.

    Men heeft er wel vergeten bij te zeggen, dat de knokpartijen van die andere obediëntie vanaf dan vrij spel hadden…. Want de VMO was in het leven geroepen precies om dat soort herrieschoppers weerwerk te bieden.

    *

    Maar Vlamingen zijn van nature ongevaarlijk. Zij gooien niet met bommen, noch dragen ze bomgordels om honderden onschuldige burgers te doden. Vlamingen hunkeren niet naar 72 maagden in het hiernamaals. Integendeel, ze werken zich uit de naad voor vrouw en kind, en worden zo door hen bemind….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    07-12-2013, 12:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1635 - ALS HET VAAMS BELANG DE WAARHEID ZEGT, VINDT LA LIETEN DAT VERWERPEMIJK

    *

    Vrijdag 6 december

    Zon 8u29-16u38

    Sint-Nikolaas van Myra, patroon van de kinderen, kooplui en schippers

    Op Sint-Nikolaas regen is nooit een zegen

    .

    1635 - ALS HET VAAMS BELANG DE WAARHEID ZEGT, VINDT LA LIETEN DAT VERWERPEMIJK

    .

    Na SS uit H, zal nu ook zijn lief, La Lieten ons verlaten.

    Lachen of schreien?

    .

    I) INLEIDING

    Joost Vanden Vondel achterna! ‘Elck speelt zijn rol en kryjgt zijn deel’’, en om dat ‘deel’ was het de Spa te doen. Eerst werd Diksia van de kaloten gered met een ferme graai in de zakken van Jan Modaal, met in dat kielzog het Ethias-wrak van de Sossen. Enfin, een soort Bonnie and Clyde, Partners in Crime. In toepassing van weer eens datzelfde VBC, het Verkeerd Begrepen Communisme en zijn onafscheidelijke annex, he zakkulorum, de zakkenvullerij.

    Collega http://blog.seniorennet.be/guvaal/ pleegde daarover gisteren en vandaag 2 overheerlijke stukjes op zijn blog. Hoogste lof van onzentwege, maar hij verspeelt er wel definitief zijn kansen door om ooit Baron te worden. Misschien dat er na de machtswisseling….

    Met in het achterhoofd de kaart van Vlaanderen, loopt er een lange waslijn met vuile was van het strand van Oostende tot aan de boorden van de Maas, via een zwaar doorwegende knik naar Brussel en Leuven. Die vuile waslijn loopt door naar beneden de armoede- en taalgrens van Wallonië, opgehangen aan de wasstaken van de PS, de Parti Scandale.

    Partners in crime! Een Waalse gangsterbende op kop, met een Vlaams aanhangwagentje, naast een kalotenbende naar wiens woorden we moeten luisteren, maar niet kijken naar hun daden. Voeg daarbij De Bende van VHFSDT en ze kunnen kaarten om onder elkaar de pot te verdelen….

    Ha ja! Hoe zit dat nu met de inleg van de 8000.000 ‘coöperanten’ in Arco, gaat dat nu door, of komen de gangsters voor de Rechter? En ook geen nieuws over de fiscale fraude van het ACW? Of is dit Operatie Doofpot I, nu de Sossen voor hun Groenkracht & Electra Winderigheid Operatie Doofpot II claimen?

    Ach mensen, op mijn blote knieën smeek ik de hemel, dat het toch gauw weer lente wordt. Dat na Verkiezingszonag 25 Mei de nieuwe vogels hun Zwart & Geel ei kunnen leggen.

    O ja, het victorie kraaiende boerenpaard uit Vilvoorde heeft, samen met zijn komp(h)anen (!) jarenlang het Land bestuurd. Eigenlijk hebben zij dat, samen met de Sossen en de Blauwen, altijd samen gedaan sedert de jaren ’45 en de Staatsschuld is in gelijke tred opgeklommen tot een der hoogste ter wereld. Goed gewerkt, Ouaarde Ouielfriede. Goed gewerkt Beste Guynochio : jullie mogen gaan. En doe gerust het licht uit.

    *

    Onze hoop is voortaan gericht op de mankracht van Voetvaste Leeuwen. Of, als U wilt, ‘voor Outer & Heerd’ maar dan in een modernere versie. Laat de BDW-ers het zeggen zoals zij het zelf willen. Wij, de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, zeggen het met de leuze :

    Eigen volk eerst’.

    .

    II MIDDEN

    Hoe kan één bedrijf 100 miljoen aan overheidsmiddelen krijgen?"

    DM, de krant die durft. Vlaams minister van Overheidsinvesteringen Ingrid Lieten heeft vandaag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg gegeven bij het Vlaamse overheidsgeld dat via verschillende kanalen naar Electrawinds is gevloeid. De oppositiepartijen stelden zich onder meer vragen bij de omvang van die bedragen en het gebrek aan overheidsinspraak dat tegenover die financiering stond. .

    Lieten wilde het actualiteitsdebat over Electrawinds beginnen met een uitgebreide opsomming van alle middelen die vanuit de Vlaamse overheid naar het noodlijdende Oostendse groenestroombedrijf vloeiden, gaande van subsidies tot investeringen via overheidsvehikels zoals PMV. Zo investeerde PMV in 2009 15 miljoen en verstrekte het in 2011 een achtergestelde lening van 10 miljoen euro. De minister mocht haar uiteenzetting echter niet afmaken van het parlement. De oppositiepartijen wilden vooral eerst zelf vragen stellen.

    "Hoe komt het dat één bedrijf 100 miljoen aan Vlaamse overheidsmiddelen krijgt? En hoe zat het met de controle op de besteding van die middelen?", vroeg Bjorn Rzöska (Groen) zich af. "Hoe komt het dat Vlaanderen zoveel heeft geïnvesteerd en toch zo weinig te vertellen had binnen Electrawinds?", aldus Bart Tommelein (Open Vld). Ivan Sabbe (LDD) hekelde dan weer de "oversubsidiëring" van Electrawinds. Hij verwees ook naar de rol en verantwoordelijkheid van gewezen Electrawinds-voorzitter Johan Vande Lanotte.

     

    "Onafhankelijkheid maar schijn"

    Groen drong aan op hoorzitting, Vlaams Belang op een onderzoekscommissie om het dossier uit te klaren. Het Vlaams Belang stelt zich onder meer vragen bij de rol van PMV in het Electrawinds-verhaal. Zo is de raad van bestuur politiek samengesteld en zetelen onder meer de kabinetschefs van de minister-president en minister Lieten in die raad van bestuur.

    Lieten antwoordde dat PMV in volle autonomie beslist over investeringsdossiers en dat zij als minister daar niet in tussenkomt. Volgens Vlaams Belang-parlementslid Joris Van Hauthem is er echter "een groot verschil tussen de theorie en praktijk" en is de onafhankelijkheid van de raad van bestuur maar schijn. Hij riep de regering op de kabinetschefs uit de raad van bestuur weg te halen. Minister Lieten noemde die uitspraken "verwerpelijk".

    $

    III SLOT

    Wij wensen hier JMDD, de man van ‘recht voor de raap’ het allerbeste toe. Zij zogezegde leugens over Den Baard haalt hij uit de Moniteur, het Belgisch Staatsblad. Den Baard, Meneer Vande Lalla Liere, op deze blog ook als De Noltte’ voorgesteld, zal dus moeten doen zoals de Keizer van Berlare. Die zegt dat zijn eigen fiscale wetten niet deugen, en Notte zal de Moniteur en meteen de Notarris die de vennootschapsakten heeft opgesteld, voor de Rechtbank moeten dagen wegens het gooien met modder.

    *

    Hoe goed dit land tot hiertoe bestuurd werd (dus zonder de Zwart-Gele Leeuwen) moge blijken, nu het water hen tot de lippen staat, uit de 25.000 geschrapte Overheidsbanen. En wat te zeggen van de meer dan 400 van de 650 geschrapte financiekantoren : allemaal tekenen van goed Bestuur, of eerder van vriendjespolitiek….

    Hoe kunnen ze het verschil uitleggen tussen coöperanten-spaarders en gewone coöperanten-aandeelhouders : door misschien een nieuw Wetboek voor Handelsrecht op hun maat, liefst met variabele teksten, uit te vinden?

    *

    De keuzen ‘De vlucht vooruit’, ofwel ‘vluchten met de lantaarn aan de dissel’ : dat zal dus zaterdag in Gent voor het Congres van de Sossen, de optie moeten zijn. Hopelijk censureert de VRT het geween en het tandengeknars niet te veel als Rudy Vrankx als reporter ter plaatse van oorlogsgeweld deze vergadering ‘verslaat.

    Wat dichtte René Declerck weeral over een Staat die ligt te sterven? Toch niet dat hij op d’uitvaart zou zijn….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

    06-12-2013, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1509 – DE OBAMA-BOEM BAF, OF DE LAATSTE DAGEN VAN EEN NITWIT

    *

    Donderdag 5 december

    Zon 8u28-16u38

    H Reinhard van Luik

    .

    1509 – DE OBAMA-BOEM BAF, OF DE LAATSTE DAGEN VAN EEN NITWIT

     

    I) INLEIDING

    Met de naam ‘Stalin’ als een vloek op de lippen, werden meerdere tientallen miljoenen mensen met de karwats de Eeuwigheid ingedreven. Brute pech. Want Moh-bama, de Moslimbroeder, zal dat record willen breken. Geslepen, veel valser en minder brutaal, maar even efficiënt. Gelukkig zal hij niet zolang aan de knoppen meer blijven….

    Want net als die van Di Jeanetto, lopen zijn laatste dagen nu wel heel snel door de zandloper.

    .

    II MIDDEN

    Gigantisch anti-Obama protest in VS genegeerd door media

    *

    Protest gericht tegen 'fundamentele verandering VS door president Obama' - 'President oorzaak van vloedgolf politieke islam in Midden Oosten en Noord Afrika'

    Tussen de 1 en 2 miljoen 'bikers' kwamen in Washington bijeen om te protesteren tegen het linkse, totalitaire pro-islam beleid van president Barack Hussein Obama.

    De 'progressieve', politiek correcte reguliere media hadden gisteren geen enkele boodschap aan een gigantisch anti-Obama annex anti-islam protest in de Verenigde Staten. Klaarblijkelijk zijn 2 miljoen mensen die zich eensgezind verzetten tegen Obama's vernietiging van de Amerikaanse vrijheid, en zijn openlijke steun voor de wereldwijde verspreiding van een intolerant, discriminerend, racistisch en fascistisch religieus systeem, voor bijvoorbeeld NOS.nl en NU.nl niet belangrijk genoeg om er ook maar één item aan te wijden.

    De gemeenteraad van Washington DC had het massaprotest zoals verwacht verboden, maar dat hield 2 miljoen Amerikaanse en Canadese motorrijders er niet van op de 12e gedenkdag van 9/11 gezamenlijk naar de hoofdstad te rijden. Op talloze filmpjes is op straten en andere wegen een letterlijk oneindige rij 'bikers' te zien.

    2 miljoen vs. 25 demonstranten

    Het massaprotest was het gevolg van een plan van een moslimbeweging om een 'moslim miljoen-mannenmars' op Washington te organiseren. Hoewel die demonstratie wél werd toegestaan, werd die een enorme flop; volgens de Weekly Standaard werden hooguit enkele honderden moslims en links-liberalen verwacht, en dat terwijl de organisatoren de naam van de mars nog hadden gewijzigd in 'miljoen Amerikanen marcheren tegen angst'. NBC berichtte dat er uiteindelijk slechts 25 demonstranten kwamen opdagen.

    Het American Muslim Political Action Committee (AMPAC) had de totaal mislukte miljoen-mannenmars georganiseerd. AMPAC wordt geleid door M.D.Rabbi Alam, die de complottheorie verspreidt dat de Joden de aanslagen op 9/11 hebben veroorzaakt.

    'Amerikanen hadden geen benul van Obama's 'change''

    Het tegenprotest van 2 miljoen motorrijders -volgens de politie om 13.00 uur bijna 1 miljoen- was des te indrukwekkender. In een verklaring lieten de organisatoren weten dat het protest was gericht tegen de 'fundamentele verandering van de VS door president Obama'. Volgens de populaire radiotalkshow presentator rush Limbaugh hadden de Amerikanen er in 2008 geen benul dat Obama met zijn credo 'change' bedoelde dat hij 'de Amerikaanse Grondwet op zijn kop wilde zetten, en het kapitalisme zou vervangen door het socialisme.' (2)

    Steun voor Moslim Broederschap

    In het boek 'Impeachable Offenses: The Case to Remove Barack Obama from Office' tonen New York Times bestseller auteurs Aaron Klein en Brenda J. Elliot aan dat Obama doelbewust Moslim Broederschap regimes, die een bedreiging vormen voor de stabiliteit van de VS en de hele wereld, aan de macht helpt. 'Door Obama's beleid overspoelt de politieke islam als een vloedgolf van 'change' het hele Midden Oosten en Noord Afrika. De desastreuze gevolgen voor die regio's en voor de VS zijn inmiddels zichtbaar.'

    De auteurs vergelijken Obama met de tot dan toe minst populaire Amerikaanse president ooit: Jimmy Carter. Carter verzwakte het regime van de Shah van Iran, en veroorzaakte daardoor een Shi'itische islamitische revolutie die tot op de dag van vandaag het wereldwijde terrorisme ondersteunt en vrijwel wekelijks roept dat Israël moet worden vernietigd.

    Obama creëert chaos

    Tunesië, Libië, Egypte, Jemen, Syrië - al deze landen zijn slachtoffers van Obama's beleid om chaos te creëren, zodat extremistische (terreur)bewegingen zoals Al-Qaeda en de Moslim Broederschap aan de macht kunnen en konden komen. Ook Marokko is niet aan Obama's aandacht ontsnapt; onder Amerikaanse druk heeft de koning Mohammed VI een aan de Broederschap verwante islamistische partij tot zijn regering toegelaten. Deze partij streeft ernaar om Marokko totaal door de islam te laten regeren.

    Tal van redenen om Obama af te zetten

    Daarnaast noemen de auteurs nog een groot aantal andere redenen om Obama af te zetten. Zo werd het Congres bij het invoeren van het peperdure 'Obamacare' gezondheidsstelsel gepasseerd, wat tegen de Grondwet is. Ook gaf hij een uitvoerend bevel om miljoenen illegalen amnestie te verlenen en grote aantallen criminele illegalen vrij te laten uit de gevangenissen. Hij begon de oorlog tegen Libië zonder instemming van het Congres, en verdonkeremaande bewijs van de werkelijke oorzaak en daders van de aanslag op het consulaat in Benghazi op 11 september 2012. (3)

    Xander

    (1) Infowars (YouTube filmpjes: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7  ) (2) World Net Daily (3) World Net

    III SLOT

    Ieder land, wordt gezegd, heeft de Leiders – Grote Geesten – die het verdient. Dat is waarschijnlijk een gezegde uit de keuken van Machiavelli, de grote inspiratie van mensen zoals Noël de Slangenmens. Amerika verdient betere Leiders, dat is een feit en geen gezegde. Een Leider trouwens in verhouding tot zijn Geschiedenis, geen circusclown.

    Het Amerikaanse Volk, de uitvinders van de moderne democratie, het land van de rokende revolvers, wordt al jaren (decennia?) niet meer democratisch bestuurd. Het wordt geleid door een junta van onbekwame egoïsten, waarvan onze Grote Leiders inderdaad een piepklein afgietselke willen zijn.

    Wat ik bedoel wordt precies op dit ogenblik duidelijk gemaakt in de Vlaamse Parochieraad, die al uren aan het zapzeveren is over de eigen onbekwaamheid om te ondernemen. Op tafel : de dada van de ‘Groene’ energie, hun verkeerde aanpak daarvan, met daaraan verbonden het lot van De ‘bemodderde’ Keizer van Oostende, van de man-boerin Lieten, van Freya-de-verlepte, van Meneerke Peeters (zonder ros) en van nog zoveel anderen.

    Vaststelling : de politiek moet met zijn poten afblijven van het ondernemerschap en mag al zeker geen ‘cabinettards’ of leden met Gouden Partijkaarten tellen in de Raden van Bestuur. Het ondernemen gehoorzaamt aan heel andere wetten dan de wetten van de politiek. Zeker, niet alle ondernemers slagen, maar het is zoals in de natuur, waar het kaf altijd van het koren wordt gescheiden.

    In de ondernemerswereld telt alleen (binnen het bestaande wettelijk kader dat voor iedereen moet gelijk zijn) het doel : winst maken. En liefst volgens de enige goede regel van de economie : het maximum van resultaat met het minimum van inspanningen. Heb ik nog opgestoken in hetzelfde College van Ieper waar jaren later ook de Terminator zijn broek heeft versleten. Hij was altijd de Primus Interpares, ik liep gewoon mee met de hoop, maar had hersens in mijn hoofd. Hij alleen geleerdheid.

    Subsidies en andere toelagen als poedersuiker rondstrooien bovenop de crème van de vaste benoeming van politieke vriendjes? Dat creëert alleen ‘sansfoutisme’ met daar bovenop het gevoel van onkwetsbaarheid. Precies wat de politiek overal en altijd bereikt en toch niet wil leren uit zijn fouten.

    Komt daarbij dat een ondernemer zijn eigen financiën moet regelen. Met alle gevolgen vandien. Zij alertheid steunt vooral op de wetenschap dat zijn gehele vermogen, en misschien dat van vele generaties voor en achter hem, in de weegschaal ligt. Er is de drang iets te presteren, om te slagen, om iemand te worden. En vooral : het is een ‘job’ van 7/7, en 24/24. Zonder ‘ouderschapsverlof’, 13de 2de of 14de Maand. Maar met integendeel het gevaar van on-inbare vorderingen en van allerlei binnenlandse of buitenlandse Overheidsbemoeiïngen die de productie, de invoer van grondstoffen of de uitvoer van afgewerkte producten belemmeren. Of zelfs, met de dood in het hart’ en met het oog op ‘hogere belangen’ het geheel boycotten. Zie Lernaut & Hauspie : hun spraaktechnologie beheerst de hele planeet, maar ‘Brussel’, in plaats van te vechten voor de zaak, deed de knieval voor de Amerikaanse cowboys! Andere landen zouden hiervoor een gewapend conflict riskeren. Hier kan er zelfs geen parlementaire onderzoekscommissie van af….

    Ik verwed er een Duvel op, dat hier op deze bescheiden blog met de omschrijving van wat het ondernemerschap eigenlijk is, een groot deel van het geheim van de bloeiende Duitse ‘Groene’ energie heb aangeraakt.

    Fruit of aardappelen kweken tentenslotte is ook niet het werk van politiekers. Zij kunnen hoogstens zorgen voor goede grond en een veilige omgeving. Verder moeten zij Gods water over Gods akker laten lopen. De boer en de tuinder zorgen wel voor de rest!

    Ondergetekende heeft 45 jaar in de ondernemerswereld geleefd en gewerkt, en weet dus in alle nederigheid ongeveer waarover hij spreekt. Al is hij daardoor precies nog niet gelijk aan de Paus van Rome.

    Voor wat betreft die Duvel : als het een beetje meezit, komen we op 25 Mei uitgebreid naar Vlaanderen, om ter plaatse zelfs een hele bak van 24 flesjes te trakteren op de val van het hedendaagse politiek gespuis, en op de zege van de Nieuwe loepzuivere Leiders. J.-L DeHaene zegt van hen dat ze de schuld alleen maar op ‘de anderen’ kunnen steken, en zelf nog nooit iets ‘gedaan’ hebben, en hij heeft gelijk. Ze hebben dus nooit iets verkeerds gedaan ook niet! De toekomst ziet er dus spannend uit!

    Het zijn geen verwijfde ‘geleerde ARCO-Letermes’, maar mensen met dinges aan hun lijf, die Vlaanderen zullen opstoten in de vaart der volkeren.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

     

     

    05-12-2013, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1633 WAAROM ZIJN ILLEGALEN EIGENLIJK TOCH WEER NIET ILLEGAAL WANT ONAANTASTBAAR?

    .

    1633 WAAROM ZIJN ILLEGALEN EIGENLIJK TOCH WEER NIET ILLEGAAL WANT ONAANTASTBAAR?

     

    .

    I) INLEIDING

    Hieronder een paar filosofische bedekkingen over de VBM ofte Verkeerd Begrepen Marxisten. Waarmee ik begrip wil opbrengen voor de uitdrukking dat Jezus Christus de eerste ons bekende communist ter wereld is geweest. Verkeerd begrepen communisme, je moet het maar kunnen uitleggen.

    De Heer Joost Niemöller van De Nieuwe Realist (?Ja toch) begrijpt het niet : zie zijn artikel hieronder. Ik begrijp het ook niet. Ttz Ik berijp die roeptoeters wel maar stel mij voortdurend de vraag : als die illegalen werkelijk moeten geholpen worden, waarom die roeptoeters dat dan niet zelf persoonlijk doen met eigen middelen? Waarom moet dat altijd gebeuren met het geld van anderen? “Bad, Bed & Brood” geven, kan toch niet zo ingewikkeld zijn! Tenzij natuurlijk hun huis na korte tijd vol geraakt, van de kelder tot de zolder. Dan zou het liedje toch redelijkerwijze moeten uit zijn? Of willen ze de hulp uitbesteden bij de buren? Tegen vergoeding, uiteraard.

    Kijk, wat hebben vreemdelingen, meestam uit noodzakelijkheid des gebods, criminele vreemdelingen, trouwens voor op de eigen daarenboven, brave bevolking? Zij mogen , zo las ik, op het werk ramadam ‘vieren’ en daarbij van honger en dorst agressief worden, maar WIJ mogen zelfs geen Advent kaarsjes branden, zelfs geen elektrische. Wegens zogezegd brandgevaar.

    Dat is toch om te lachen? Of is dit misschien een ‘aitem’ voor de Oudejaars Avond conferentie van Heert Goste?

    Als een landgenoot zijn wagen verkeerd parkeert, gaat hij op de bon als illegale parkeerder. Voor de kleinste inbreuk wordt hij zwaar beboet. Als een vreemdeling zwaar in de fout gaat door een gerechtelijk bevel te negeren, dan krijgt die niet eens een boete, maar wordt op kosten van iedereen, in bescherming genomen. Hij wordt zelfs ogenblikkelijk meteen van ‘ongewenste vreemdeling’ een ‘beschermede soort’…

    Dat is volgens mij, zelfs voor Pastoors en Pausen, zondigen tegen het Goddelijk gebod van niet te mogen ‘liegen noch bedriegen’. Die ‘welzijnswerers/krabbekokers bedriegen hun eigen landgenoten. Meer nog, wetens en willens bestelen ze die, en dat is dan weer een ander Goddelijk Gebod, dat zegt ‘Vlucht het stelen en bedriegen’….

    Op deze blog heb ik sinds mensengeheugenis gemetterd en te keer gegaan tegen ‘de Linxen’, waarvoor mijn excuses. Ik bedoelde meer de ramkrakers van het VBC, het Verkeerd Begrepen Communisme, waardoor de USSR reeds is aan kapot gegaan en straks de EU-SSR zal volgen als er geen beterschap komt.        

    Er is ook nog iets helemaal anders.

    Als al die vreemdelingen het eigen land (waar er geen levensbedreigende oorlog heerst), willen verlaten, is dat toch een grove belediging voor zij die blijven, inzonderheid voor de Verlichte Geesten die daar aan het roer staan. Wat er mij toe brengt even persoonlijk te worden.

    Hadden onze eigen Verlichte Geesten indertijd mijn (aan de rand van een landelijk gehucht) 1.5 Ha als bouwgrond gekochte eigendom niet met één pennentrek, ten onrechte in landbouwgrond gewijzigd (waarop meteen verbod van renovatie rustte), dan waren wij uit wrok niet naar Italië uitgeweken. Na jaren procederen tegen Minister Kelchtermans van de CVP, hadden wij inderdaad de strijd opgegeven om toe te geven aan de verlokking van een quasi afgewerkte nieuwbouw. Deze keer niet meer in de heuvels van De Vlaamse Ardennen, maar in de heuvels van de Italiaanse Apennijnen. De dag dat we hier de akten ondertekend hadden, kregen we een telefoontje : Kelchtermans was teruggekomen op zijn beslissing, weliswaar onder een stortvloed van pietluttige bouwvoorschriften. Neen, van zo’n Verlichte Geesten, verlos on s Heer!

    *

    Llaat mij na deze ontboezemingen, echter terugkeren naar mijn uit te drijven kamelendrijvers….

    Bij ons zijn ze ‘ongewenst’, en in eigen land ook. Wat voor mensen zijn dat dan? Ware het niet beter dat ze nooit geboren waren? Of met een molensteen om de hals, in het diepste van de zee waren geworpen?

    Het klinkt allemaal een beetje evangelisch, maar zeggen de Katholieken niet dat de Evangelische Deugden de rechte weg zijn naar alle menselijk geluk?

    *

    En vermits de Staat overal en altijd de in de plaats van de Kerk wil komen (De Verzorgingsmaatschappij van Staat wordt Kerk) is het mutatis mutandis logisch dat ze ook haar streefdoelen overneemt. Met niet alleen alle rechten maar vooral met alle plichten van dien.

    *

    Een mooie illustratie van deze mening vindt U in de ondergang van het trio + 1 : Vande La La; La Lieten, Godin Freya met alleen maar haar 2 uitstekende Punten, en Meneerke Peeters, vooral dat Meneerke Kris Peeters die zelfs van zijn paard afvalt : alle 4 levensbeëindigend verbrand aan de tot mislukken gedoemde ‘alternatieve energie’. Dat ze nu ter stembus tiegen, de berooide en beroof0 burgers achterlatend met de desillusie. Ze waren zelfs alle 4 te stom om in het voetspoor te treden van hun Duitse voortrekkers, die het met dat soort energie wel kunnen waarmaken.

    Een mens zou zich stilaan beginnen afvragen, waarom wij de Duitsers in ’44 hier hebben weg gejaagd!

    .

    II MIDDEN

    WAAR BLIJFT HET VERZET TEGEN DE ASIELOPVANG?

    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    *

    Ik probeer het te begrijpen, maar ik begrijp het niet. De burgemeester van Amsterdam heeft dus opnieuw weer besloten om de portemonnee van de Nederlandse belastingbetaler te trekken en de groep van zo’n 150 uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ zes maanden gratis onderdak te bieden.

    Let wel, we hebben het hier dus over mensen waarvan zelfs de D66 rechters van dit land uiteindelijk vonden dat ze geen recht hebben nog langer in dit land te blijven. Ze moeten, vond de rechter, terug naar hun eigen land.

    Het onderdak, een eigen kamer, bed, bad, verwarming en eten en drinken erbij, hadden de ‘asielzoekers’ in eerste instantie afgewezen, want ze wilden meer luxe. Ze waren namelijk ‘getraumatiseerd.’

    Dat riep bij PVV Kamerlid Roland van Vliet terechte woede op:

    Eruit stampen die gasten!

    liet hij per Twitter weten, en hij kon dat ook verklaren;

    Van Vliet trekt een vergelijking met Nederlanders die „in rij voor de voedselbank staan.” En dat terwijl afgewezen asielzoekers volgens hem „gratis bad, bed en brood” afwijzen.

    Met als gevolg dat de altijd inzetbare huilebalk Sharon Gesthuizen van de SP, die dat onrecht voor de Nederlanders kennelijk helemaal niet ziet, de organisaties om het legertje ‘asielzoekers’ heen opriep om aangifte te doen tegen Van Vliet!

    Hier is toch iets zo erg mis…

    Het patroon is overigens allang bekend. ‘Asielzoekers’ worden beloond. Wie tegen het onrecht protesteert wordt bestraft.

    En het gaat al heel lang terug.

    In 1980 zaten er zo honderden Marokkanen in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam. Het waren zogeheten ‘witte illegalen.’ Wat er wit aan was heb ik nooit begrepen overigens. Maar ze waren hier ten onrechte en ze moesten dus terug naar Marokko, vond de rechter, en dat was voor de linkse huilebalken van die tijd een onverdraaglijke gedachte, want het moest zo ongeveer een hel zijn om in Marokko te wonen. In die tijd waren er nog Nederlanders die niet alleen vonden dat dit niet deugde (want die zijn er nu ook), maar die ook vonden dat daar iets aan gedaan moest worden. Een aantal jongeren, aanwezig bij de oprichtingsvergadering van de Nederlandse Centrumpartij, trok op naar de kerk, er ontstond een vechtpartij, daarover werd in de krant geschreven dat het een ‘knokploeg’ van extreemrechts zou zijn. De jongens kregen een enorme douw van de rechter. Ze moesten maanden vastzitten. Ze moesten ook nog eens duizend gulden smartgeld betalen aan de Marokkanen, oordeelde politierechter Dacosta, want:

    “Door deze betalingswijze uit eigen zak hoop ik dat het tot u beiden doordringt dat u andere opvattingen dient te hebben over vreemdelingen in dit land.”

    Dat ze veroordeeld werden wegens geweld, daar valt nog iets voor te zeggen. (Overigens waren de Marokkanen overweldigend in de meerderheid, en zij hadden met nog veel meer geweld de jongeren uit de kerk geslagen, maar van hen werd niemand voor de rechter gebracht.) Maar dat ze een boete moesten betalen, alleen maar omdat ze vonden dat het Nederlandse recht qua vreemdelingen ook uitgevoerd moest worden, dat was natuurlijk volkomen gestoord. De rechter vond dus dat ze moesten betalen voor hun overtuiging!

    Maar zelfs de Telegraaf schreef daar instemmend over. Dit waren tenslotte nazi’s.

    Inmiddels zijn er ook media, zoals Powned, die vinden dat de groep ‘asielzoekers’ die nu toch zijn natje en droogje van de belastingbetaler krijgt, geen punt heeft. En zijn er Kamerleden die er kwaad over kunnen worden.

    Maar er zijn geen Nederlanders meer die protesteren. Zeker, dat protesteren hoeft helemaal niet met geweld. Maar waar blijft het protest voor de deur van die voormalige gevangenis?

    Het is er niet. We lijken ons allang neergelegd te hebben bij het onvermijdelijke: De niet te stuiten massa immigratie uit landen waar ze het wat minder hebben als hier. En de kennelijk vanzelfsprekende ‘opvang’ door de Nederlandse staat. Ook nadat hun verblijf juridisch gesproken niet gerechtvaardigd is. Diezelfde Nederlandse staat probeert zelfs wanhopig de overtreders af te kopen met geld, alsjeblieft, alsjeblieft ga terug naar je land, alsjeblieft!

    We kijken ernaar en we halen onze schouders op. We vinden het weliswaar niet helemaal oké allemaal, we zien de problemen ook wel, maar ja.

     

    En dat stemt dus treurig

    *

    III SLOT

    Juist, Meneer Niemöller, dat alles stemt ons treurig. Maar we kunnen er in ieder geval met z’n allen iets aan doen. Bij ons hebben wij daarvoor vooral de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, naast op de voorgrond de BDW-ers. Er is Geert Wilders. Er is Marine Le Pen. Er zijn de Schotten. Er is de Lega Nord in Padania. Er zijn de Catalanen. Enz. Samen kunnen we deze crypto USSR-communisten in Brüksèl wippen, waarbij ze liefst voor een volksjury zouden komen voor een vonnis op hun maat. Misschien dat Oekraine, met de actuele gebeurtenissen in KIEV, ondertussen de toon heeft gezet.

    De Oekraïners zouden vandaan willen van onder de vleugels van Moskou…. Mag ik hier terloops even uit de plooien van de Geschiedenis een vergeten feitje opdiepen, dat de Duitse pantsers in ’41-’42 daar door de bevolking op bloemen werden onthaald  ? Dat veranderde wel even toen de ‘Volkscommissarissen’ opdoken, en de Waffen-SS hun duivels begonnen te ontbinden. Blijkbaar kiest men daar in dat overwegend katholieke land nog altijd voor Rome tegen Moskou…..

    Soit.

    De BDW-ers bij ons hebben nu de nodige ervaring opgedaan om op 25 Mei niet bij voorbaat de macht af te staan. Hun rangen zijn ondertussen versterkt met degelijke elementen, waarbij het voor Nonkel Sieg Heil springen of verdrinken zal worden…

    Moraal van dit verhaal? Liever een pikzwarte Neger met handen aan zijn lijf, dan een Bruine Builenpest verspreider. En als Moslims zo graag hun Allah willen dienen, moeten ze in die landen blijven waar dat normaal is, maar niet bij ons op eeuwigdurende theevisite komen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    * 

    04-12-2013, 13:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1632 - EVEN TROUW, ZELFS TROUWER DAN UW GELIEFDE : DE DUITSE HERDERSHOND

    *

    Woensdag 4 december

    Zon 8u27-16u39

    H Barbara, patrones v/d brandweer, schutters en mijnwerkers

    Sint-Barbara gaat graag in een wit kleed naar het bal

    .

    1632 - EVEN TROUW, ZELFS TROUWER DAN UW GELIEFDE : DE DUITSE HERDERSHOND

    Trouwer dan Uw Geliefde?

     

    Larie & Apekool!!! Want hij beschermt met zijn leven ook al de Ùwen

    .

    I) INLEIDING

    De schatjes komen meer en meer in de markt. Ik bedoel de jonge schattige puppies die op een mooie dag van de moeder weg kunnen, het wijde leven in.

    Riskeer niet om Uw oog te laten vallen op een nest van die door elkaar wriemelende dingen zonder naam, klaar voor het uitvliegen, waarvan de moeder (voor Uw veiligheid) even uit wandelen werd gestuurd. Want U riskeert met 3, 4 of 5 van die schatjes thuis te komen, die Uw vrouw 6 maand later zullen toelaten U te laten kiezen wie voortaan onder de sterren moet slapen : Uw persoontje of de roedel honden.

    Als U ter contrarie met maar één zo’n klein mormeltje thuis komt, loopt U het risico 6 maand later uit het echtelijk bed te worde gejaagd.

    Voorbeeld van trouw : de lange slungel die af en toe onze 2 computers noodgedwongen moet komen bijsturen mag het toetsenbord beroeren, maar iedere vingerknip wordt door onze Nero (60 Kgr) nauwlettend gevolgd, klaar om in te grijpen, al staat in zijn ogen te lezen dat hij er vertrouwen in heeft. In één woord : het is, voor een goed verstaander, een beeld zonder klank.

    Tot slot loopt hij zelfs kwispelstaartend mee tot aan de poort, op die manier als chef van de kleine roedel, zijn 2 broers op afstand houdend. Zo is het wel duidelijk waar de hierarchie begint en waar ze stopt.

    Die lange slungel zelf is verzot op herdershonden, en kan bij aankomst, alleen de voordeur bereiken, mits wat gesoei en geblaf van vreugde om de onverwachte verstrooiing in hu druk hondenbestaan.

    Neen, last van ‘Oriëntaalse struikrovers’ zoals het koppel in Hakenfelde (Duitsland) hebben we niet. Trouwens, wat zou hier te gritsen zijn, buiten wat zure druiven en wat magere olijven. Voor de ‘Extra Virgine’ zal het wachten worden tot de keuze voor een van de 72 maagden bij Allah.

    .

    II MIDDEN

    HERDERSHOND BEET ORIËNTAALSE ROVER

    Posted on 30 november 2013door E.J. Bron

    *

    Je vriend en beschermer (met het oog op de Oriëntaalse roversbendes) is in toenemende mate de goede oude Duitse herder. Het roverstrio, waarvan de Oriëntaals etnische afkomst politiek correct in het bericht niet wordt vermeld, had het voorzien op Duitse smartphones, creditcards enz. Het was met messen bewapend, wat heel gebruikelijk is bij migrantenrovers. Maar het slachtoffer had een echte “vriend en helper” bij zich, een trouwe herdershond, die bekend staat om zijn trouw tegenover zijn mensen. En de hond hield niet van geintjes, hij had niets op met het gebruikelijke Berlijnse integratiegelul en culturele verrijking:

    Afgelopen nacht werd een paartje door gemaskerde mannen beroofd. De 32-jarige en zijn 35-jarige begeleidster bevonden zich tegen 00.20 uur in Hakenfelde op weg naar huis, toen het door drie gemaskerde onbekenden in de Parkstraße werd aangesproken en hun geld moesten afgeven. Daarbij had een van de rovers een mes in zijn hand. Het paartje gaf zijn portemonnee aan de rovers. Toen de daders hun slachtoffers fouilleerden, beet de herdershond van de vrouw een van de onbekenden in zijn knie. Daarop sloeg het trio op de vlucht richting Neuendorfer Straße. Het stel raakte niet gewond.

    Polizeipresse

    Of men tegen de Duitse herder nu een proces moet aanspannen wegens vreemdelingenhaat?

    Bron: http://www.kybeline.com/2013/11/30/schaeferhund-biss-orientalischen-raeuber/Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com

     

    III SLOT

     

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    04-12-2013, 10:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1631 HEIM INS REICH

    .

    Dinsdag 3 december 2013

    Donkere maand

    Zon 8u25-16u39

    H Franciscus Xaverius, patroon van de missionarissen

    .

    1631 HEIM INS REICH

    .

     

    .

     

    DIENSTMEDEDELING

    Na zo wat half Europa van Zuid naar Nood en van Noord terug naar Zuid te hebben doorkruist, eindelijk terug in ons eigen exotische thuishaven. De ophaalbrug naar de wijde buitenwereld echter is ten allen tijde neergelaten, voor wie wil, al staan hier 3 hellewachten met blikkerende tanden en kwispelende staarten als ontvangstcomité klaar voor vriend en vijand. Schrappen wat niet past.

    Het Oude Vaderland daar aan de Noordzee? Nat, koud met dichtgeslibde wegen en met radeloos vastgereden snelwegen. Die zijn net zo vastgereden als de Grote Geesten die daar de leiding hebben.

    Het Nieuwe & Zonniger Vaderland aan de Mare Nostrum en al de Vaderlanden daartussen : op het eerste zicht allemaal op handen en voeten rechtkrabbelend uit de wereldwijde recessie. Overwegend knappe wegen, waar ‘Bruggen en Wegen’ van het onland B. nog een puntje aan kunnen zuigen. Vooral Padania spant de kroon inzake toekomstgerichte wegenbouw.

    Padania, Walter? Jawel malloot. Sommige onwaardige Italiaanse landgenoten spreken van ‘Noord Italia’, van Puglia, Emilia Romagna of Lommbardia, enz. Echte vaderlanders zoals de mensen van de Lega Nord noemen dit land bij zijn échte naam : Padania. Vraag maar na aan Gerolf Annemans van het Vlaams Belang.

    U voelt hier waarschijnlijk de dringende bezorgdheid/hoop voor het échte Europa der Volkeren, waar de oude Natie-Staten uit de 19de Eeuw afgedaan zullen hebben. Maar dat is iets voor de Nieuwe Europese Leiders, die het roer na 25 Mei zullen overnemen van de huidige misdadige krabbekokers die met volle pampers dromen van een nieuwe en verbeterde versie van het vergane USSR-systeem..

    *

    Even hernemen in gewone mensentaal. We zijn van ons zigeuneradres 100 Km ten Noorden van Rome over Zwitserland, Frankrijk en Luxemburg, naar Vlaanderen gemoeten voor onze jaarlijkse medische check-up. Onze “papieren’ zijn meteen in orde voor weer een jaar, en wij ook. Bedankt voor de belangstelling.

    De familie boert beter en meer dan voorgaande jaren. Zowel Hier als daar…. Hier in het Kortrijkse per M²r bebouwde oppervlakte glas en staal, en daar in het Kortrijkse per nieuw aangetreden familielid. In het Antwerpse alleen met investeringen in veelbelovende Overzeese Gebieden. God save the King.

    Over dat laatste neem ik de woorden over van die lieve fine Mevrouw uit het Kortrijkse, die zei van de pikzwarten gene bang te hebben, wel van de licht bruine. En meer zeg ik niet. Als ik beloofd heb te zwijgen, dan zwijge ekik, nè…..

    Zwitserland zag er weer uit als een ouderwetse besneeuwde Kerstkaart en Frankrijk gedroeg zich even guitig als het dienstertje in Hotel du Postillon ergens dicht bij Straatsburg. Na ARLON hebben we met eigen ogen de Ardense Sneeuw mogen bewonderen, waarover het Gebooserde Onnozelaarke het altijd heeft op de TV. Het eigen land, tussen Luxemburg en Brussel daarnaast was kil en leeg en vanaf Brussel tot het Diepe West Vlaanderen mild maar overvol. Wat trouwens de volgende dagen bij herhaling bevestigd werd, van Leopoldsburg tot Nieuwpoort. Vlaanderen zit overvol!

    Een aanradertje voor de fijnproevers is Le Rye in Ave et Auffe, waar de ronde robuuste waardin, dezelfde van jaren geleden, ons deze keer hoogst verwonderlijk in onberispelijk Nederlands te woord stond, onder het genot van een heerlijke keuken. Het mirakel van een tot zichzelf gekomen Wallonië is dus ingezet, want jaren geleden was dat wel even anders! Slanker en aanminndelijker, maar in de taal van Molière rammelend als de losgesprongen veer van een wekker.

    *

    Over de actualiteit kan ik niets kwijt, want ik weet niets. Buiten Het Nieuws op de erbarmelijke BRT Één of Twee op de autoradio. Ik heb dus een en ander in te halen bij de vrienden op hun blogs. Hallo, meisjes en jongens : alles OK?

    Aandacht echter : ben een beetje zoals een Vlaamse Leeuw die sukkelt met zijn tanden. Met zijn ‘eetkamer’ zoals ’t Vrouwtje zegt, waar de implantaten na 26 jaar trouwe dienst, aan een licht onderhoud toe zijn. Ryanair zal dus begin Januari nog een paar keer van mijn (goefkope) klandizie kunnen genieten. Door die Ierse Low Cost Maatschappij wordt ik tenminste met de nodige eerbied behandeld : de gratis ‘Assistance’ vertroetelt immers elke slechtziende als een pasgeboren luier-baby. Of er ‘misbruiken’ bestaan, weet ik niet, maar het voelt wel comfortabel. Zelfs de ‘Security’ deelt een voorkeur-behandeling uit….. Precies alsof een blinde geen bommetje in zijn koffertje kan bergen…..

    *

    Onze mailboxen stromen over, maar dat is zorg voor later. Eerst de nodige tijd aan de honden besteden, die ons van geen millimeter meer lossen. Ook is het hier deze keer kouder dan in het Vaderland, vooral door die ijzige valwind uit de bergen. En wat is dat nu met Electra Winds en met dat Bois Sauvage-gedoe? En Meneerke Peeters, hoe leeft het ventje nog? Nog maar 6 maanden te gaan, en BDW zal eens laten zien wat we zullen zien.

    *

    Mijn blogs?

    Meisjes en jongens : ik heb heerlijk nieuw!! Ze zijn allemaal gesaboteerd door ‘onbekenden’, wat dus bewijst dat ze ergens pijn doen. Wat trouwens de bedoeling is/was. Vooral de Vlamingen, die Vlaming tegen hun goesting zijn, moeten worden wakker geschopt. Anders is het na 25 Mei 2014 afgelopen met ons volk, want voor eeuwig gebetonneerd in de Belgique à Papa. Anders moeten we vrezen dat de tijd dar de Vikingen terugkomen. Niet de tijd der Noormannen met hun snelle snekken, maar de tijd er Brei-Vikingen…

    WARNING

    Op ‘Woonstschending’ en op ‘Schending van de Privacy’, zegt mijn Advocaat, staan serieuze straffen. Iemand ie op andermans blog inbreekt om deze te saboteren, pleegt ‘huisvredebreuk’ en ‘schendt andermans privacy’. Zelf overtreed ik geen enkele wet, en voor die saboteurs, met een andere mening dan de mijne, staat het hen vrij zoveel als ze willen of kunnen, tegengestelde meningen te verkondigen.

    Voor de altijd alerte Mietjes en de Pietjes van de Staats Vuiligheid voor Vlams Nationalisten, volgend statement: jullie moeten de dief vatten, en niet diegene die roept ‘Houdt de dief’.

    Clair?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

    04-12-2013, 09:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1629 - CYPRUS : DE STEEN IN EEN KIKKERPOEL

    *

    Woensdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond van East Anglia

    .

    Dienstmededeling : zowat alles en iedereen is hier in de war : het weer, de kosmos, de brains van mijn computer, de staat van onze gezondheid, enz. Schiet gerust op de piano, maar liefst niet op de pianist….

    Let wel : door de kemelachtigheid van de Internet Straalverbiinder werd op de gestemde datum onderhavig bericht naar de sterren gestuurd. Op 3/12 werd deze fout vastgfesteld en persoonlijk door Digitalia hersteld.

    LEVE KONING WINTER!

    *

    1629 - CYPRUS : DE STEEN IN EEN KIKKERPOEL

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Je moet al een flinke zeebonk zijn, om ergens in een of ander achtergat van de Middellandse Zee die boven water stekende rots, die Cyprus is, te weten liggen. Ze ligt dicht bij de Turkse kust, dus denken de Turkeys dat heel de santekraam hen toebehoort. Een beetje, alle verhoudingen in acht genomen, alsof wij van de Lage Landen, de pretentie zouden willen waar maken dat Dear Old England van ons is. Zijn ligging alleen bewijst dat en het is daarenboven Gods (Allahs) Heilige Wil.

    En dan is daar Europa, die de Turkeys niet durft tegenspreken, zelfs al horen ze nog niet tot de club. Stel U voor, dat wij Vlamingen Guernsey of Jersey zouden annexeren, of de vrijhaven Dantzig in het Noorden, en voor de rest naar iedereen een neus zetten…..

    Dat is wat Erdogan & C° nu al sinds 1974 doen en niemand legt heh een strobreed in de weg. Voor de Falklands haalde Thatcher haar sacoche boven, om ermee te slaan, maar Cyprus….

    .

    II MIDDEN

    Cyprus bestaat niet

    Turkije stapelt de provocaties aan het adres van Europa op. De Europese elite doet alsof haar neus bloedt. De toetredingsgesprekken gaan gewoon door.

     

    Voorstanders van de Turkse toetreding wijzen er wel eens op dat Turkije een kandidaat-lidstaat is als alle andere en als dusdanig behandeld wordt. Maar dat is uitdrukkelijk niet het geval: het land gedraagt zich niet als een normale kandidaat-lidstaat en krijgt bovendien een voorkeursbehandeling.

    Geen voortgang

    Om te beginnen gingen de onderhandelingen van start, alhoewel Turkije duidelijk niet voldeed aan de ‘criteria van Kopenhagen’, die bepalen aan welke politieke, justitiële en economische criteria kandidaat-lidstaten moeten voldoen om onderhandelingen te kunnen starten. De voorstanders van de toetreding knepen op die manier gewillig een oogje dicht voor de duidelijke tekortkomingen van Turkije op het vlak van de waarden waar ze anders zo hoog mee oplopen. Eveneens onuitgegeven was natuurlijk het feit dat een kandidaat-lidstaat een deel van het grondgebied van de EU (Noord-Cyprus) nog steeds militair bezet houdt en manifest weigert een bestaande EU-lidstaat (Grieks Cyprus) te erkennen. Ook aan dit onvoorstelbare gegeven werd in 2005 gemakshalve voorbijgegaan.

     

    Van Kosovo tot Cyprus

     

    De onderliggende gedachte bij de voorkeursbehandeling die Turkije in 2005 kreeg, was dat de situatie wel zou verbeteren naarmate de onderhandelingen vorderden. Maar dat viel even anders uit. Keer op keer blijkt dat er in Turkije van enige noemenswaardige vooruitgang nog steeds geen sprake is. Ook het achtste voortgangsrapport signaleert ernstige tekortkomingen op het vlak van de vrije meningsuiting, de rechten van niet-moslims en de positie van de vrouw. Ook inzake de kwestie-Cyprus is alles bij het oude gebleven. Turkije weigert nog altijd koppig om de EU-lidstaat te erkennen en blijft tegen alle afspraken in zijn havens blokkeren voor Cypriotische schepen en vliegtuigen. Deze week maakte Erdogan nog eens duidelijk dat hierin geen verandering zal komen. Volgens de Turkse premier bestaat er zelfs geen Cypriotische staat, maar hooguit zoiets als een “regionale administratie in het zuiden van het eiland.” De uitspraken van Erdogan zijn - na zijn aanspraken op Europees grondgebied eerder deze maand - opnieuw een provocatie die kan tellen.

     

    Van enige reactie vanuit ‘Brussel’ hebben we ‘uiteraard’ nog niets vernomen. Blijft de vraag waaraan we ons het meest moeten ergeren: aan de tomeloze arrogantie van de Aziatische kandidaat-lidstaat of aan de onuitgegeven lafheid van de EU.

    *

    III SLOT

    Voor Christenen is het op Cyprus, onder Turkse bezetting, wee keer de hel. Ze worden verdreven of vermoord en de beschaafde wereld kijkt de andere kant uit. Deden ze ook tijdens de Jodenvervolging onder Hitler : het was niet hun zaak.

    Op Cyprus, een onafhankelijke Staat, heerst al jaren het schrikbewind van een wrede bezetter, zonder dat daarvoor een Kruistocht georganiseerd wordt. Dus waant de Islammerij zich onaantastbaar.

    Vandaag Cyprus, morgen West Europa. Het is alleen een zaak van voldoende mankracht. Of moet ik schrijven ‘vrouwkracht’ want het was toch dàt wat Erdogan openlijk verklaarde.

    Voorwaar een dapper krijgsvolk, dat zijn vrouwen als kanonnenvlees inzet, zo dat de waterpijprokers rustig van uit hun diepe kussens, achteraf het resultaat kunnen bewonderen….

    Europa, overwonnen door vrouwen, de buik vooruit…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     





     

    03-12-2013, 12:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!