MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5231 DE ONTZWACHTELDE ANUNA GEWEZEN

    .

     

    *

    Vanwege mijn vele inhaal-uren (en dagen) in de voor mij jarenlang niet toegankelijke boekenwereld, mankeeert deze dagelijkse blog af en toe wel eens. Deze achtervolgingskoers verloopt inderdaad per (luie) koptelefoon in een nog luiere zetel. Deze carrousel draait tenslotte 100 percent op ‘Licht en Liefde’, op BPost en op het uitgangs- patroon van het boodschappenlijstje van de liece wederhelft. Neem U mij dus AUB niet kwalijk dat ik het opneem voor mijn Oude Liefde, mijn Lust en mijn Leven

    Wat meer is, van mijn andere hobby, de polletieke pottenkijkerij, krijg ik al lang diarree. Deze is de laatste tijd verworden tot een kinderachtig oorlogsspel. Zowel op klein gemeentelijk en nationaal als op wereld formaat. De toon wordt voortaan in China en het Verre Oosten    gezet. En daar ken ik niets van. De lezer zal het dus zonder mij moeten doen. Ik blijf voortaan alleen spitten in mijn egen achtertuin. Die is helemaal te overzien van uit mij eigen vertrouwde dakvenster uit de eigen kindertijd.

    *

    Het uit zijn as herrezenen tSCHELDT is anders gemakkelijk zelf te vinden via Google. Men wordt het (voorlopig) gratis toegestuurd per mail. ’t Is dus, om er in te komen, ’t proberen waard om in te schrijven ter kennismaking. Zeg dat ekiket heb gezegd.

    En neen, ikzelf ben ook maar ’n gewone lezer en heb helemaal geen aandelen bij deze jongens en meisjes. Ik was alleen een gelukkige jarenlange lezer van de vroegere ‘tSCHELDT van Bert Murrath die er kort geleden na jarenlange trouwe dienst den blok heeft op gelegd. Tegen zijn goesting. Maar wa wilde? We worden immers allemaal ’n dagje ouder en vers!eten voor onzen tijd.

    Zelfs oude grize Kardinalen, zolas Godfried Danneels, komen vroeg of laat ook voor de Rechterstoel van hun Heer ende Meester hierboven.

    ‘Godfried’, wordt dat geschreven met ene ‘Gotfver’, of met twee? Wedden dat die Unaniina van de Kinder Klimaat Affaire (Ki Kla Af) dat ook niet weet?! Maar ze zit wel al bijna in het Parlement. Bij al die andere daar terecht gekomen onbenullen.

    https://www.tscheldt.be/de-liefdevolle-wijze-waarop-de-islam-onderwezen-wordt/

    *

    Een klimaatvriendelijke lezersbrief

    1 week geleden Blatt Leser

     

    Zoals de doorsnee lezer allicht doorheeft, beoefent ’tScheldt de edele kunst van de satire, waarbij de tientallen (onbetaalde, ook dit is allicht grappig bedoeld) auteurs hun uiterste best doen om de miserie van deze wereld met een olijke pen te beschrijven, waarbij heilige huisjes en heilige muisjes niet ontzien worden.

     

    Niet iedereen vindt ons grappig, helaas. Dan kan je twee dingen doen: iets anders gaan lezen of “in de pen kruipen” en je verregaande staat van verontwaardiging uiten, teneinde voor afkoeling van je eigen geest te zorgen, doch hopelijk niet met de bedoeling om ons op het rechte pad te krijgen want dat lukt toch niet. Wij zijn zo dikwijls beschonken dat recht stappen op zich al een uitdaging is. Probeer dat maar eens met een rollator !

     

    Zo ontvingen we deze brief, verstuurd vanuit het skioord Sankt Moritz. Voor de doemdenkers die dachten dat in deze schoolvakantieweek (bijna schreef ik “scholvakantieweek”) de Kinder Klimaat Club helemaal niets zou ondernemen, …. hier gaan we …

     

    Waarde redactie,

     

    Wij zijn niet tevreeden met de manier waarop er door jullie over ons geschreven word. Da kan gewoon nie! Altijd maar met ons lachen en ons in het bellachelijke trekken. Da is kei vies! Waarom doen jullie dat? Vinden jullie kritiek geven op anderen zo cool? In plaats van ons geleik te geven … Het klimaat warmt op, zien jullie dat ni? Hier moeten de skikanonnen alle nachten sneeuw maken! Wij kunnen er ni van slapen en da is kei erreg. Ook vinden wij het erreg dat jullie met onze persoonlijke rel laties spotten. Da is privé! Ons mamma zegt da ook. En ons papa die nu op het terras in de jacutssi zit steunt ons ook. Wij ebbe nu al zeven keer betoogt en niemand luistert! Kei erreg! Ook de vakbonden wille niet mee. Niemand doe wa. Alleen onze directries steunt ons. Die haar man werkt bij Groen! En kan het weten en hij zegt da wij groot gelijk hebbe en door moete gaan tot aan de verkiezingen en da hij verder de teksten zal schrijven en de VeeRT en de VeeTM benaaderen. Zo. Dan kunnen jullie nu nog vanalles schrijven dat kei gelogen is. Nu stop ik want papa heeft sjampagne besteeld voor ons, voor in de jakoetsie. En anders wordt die koud.

    Wij zeggen onze naam niet in deze brief want wij zijn an no niem. Slim hé! Daar kunne jullie nog wa van leeren.

     

    Groetjes,

     

    Anoenadezever@hotmail.com

    Heetpoesje007@gmail.com

    Tags: Anuna De Wever

    Niets aan toe te voegen. En al zeker niets te beknibbelen. Foutloos schrijven kunnen die straatmeiden inderdaad niet.

    Voor de overige ‘aitms’ van ’t SHELDT, allemaal kostelijke ervaringen op zich: zich rechtsreeks wenden tot bureel blad. Het houdt niet op!

    Maandag 18 Maart 2019

     

     

    18-03-2019, 06:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5230 DRINGENDE OPROEP VOOR ANDERE LEIDERS

     

    .

     

    RONDBLIK UIT EEN DAKVENSTER

    *

    Net als in de rampzalige jaren ’30 van vorige eeuw, (waar voor de sociaal-democraten, zoals die zichzelf thans noemen, een rozenrode toekomst vol rozengeur en maneschijn opende), voelen Joodse mensen lang voordien de bui al hangen.

    *

    Maar zie: ook deze keer is er redding mogelijk. Vooral voor diegenen die gezegend zijn met niet alleen behoorlijk wat aardse goederen, maar vooral met een meer dan normale intelligentie. Zoals het Godsvolk meestal heet te zijn, in teenstelling tot hun Arabische buren.

    *

    Mogelijkheden té over om er, waar mogelijk, stilletjes en zonder opzien te baren, van onder te muizen. Ver weg van onder de poten der democ-rats.

    In ons superieure West-Vlaams dialect heet dat, pejoratief uitgedrukt, ‘vluchten met de lantaarn aan de dissel’…

    Opnieuw wordt in alle stilte de in hun eeuwenlange geschiedenis zoveelste EXODUS voorbereid. Deze keer vooral richting Land der Vaderen, zijnde een klein streepje grond rond Jeruzalem, dat hen na de Holocaust als ‘Wiedergutmachung’ door de Grote Mogendheden teruggeven werd van waar ze 5.000 jaar geleden hun thuis hadden. Maar waaruit ze, belast en beladen met alle zonden Israëls, door de Christenheid, in nauwe samenwerking met de Arabische Machtshebbers, als schurftige schapen werden verdreven. Tot, in Oud-Bijbelse Tijden, was dat een land ‘dat overliep van melk en honing’. Een land als ‘n werelddeel, dat, eenmaal de moslim-overheersing een feit, herleid werd tot een barre woestenij.

    Vandaar de vaststelling, dat de Islam gewoon alle intelligente welvaart opvreet.

    *

    Net als onder de Duitse & andere Nazi’s (tot in de vroege Meidagen van ’40), wordt daar ook nu niet over bericht in onze ‘media   ‘. Vooral geen golven opwekken! Het zou de mensen alleen maar ongerust maken.


    *

    Vroeger zou de Führer aller Germanen Hitler over die Joodse vluchters gewoon woest zijn geworden om schuimbekkend urenlange redevoeringen af te steken. Nu zwijgt Merkel daarover en zijn het de Moslims die ‘zich beledigd’ voelen. Om dus in alle stilte aan het moorden te gaan. Vergis U niet! Want het volstaat niet Joden omver te knallen in hun eigen museum. Iedere ‘ongelovige hond’ op straat ergens in Europa is een kandidaat des doods. Bewijzen hiervoor staan tot 50 keer toe beschreven o, versvorm in hun ‘Heilig Boek’, de Koran.

    Als er al een miniem verschil zou bestaan tussen Nazi’s, de (in hoofdzaak) Duitse Socialisten van toen, en Moslims van nu, dan zijn het de tot hiertoe nog altijd in de Hoogste Regionen niet helemaal verworven almacht. Zeg maar de S.A. uit ce beginjaren van Hitlers stromtroepen, de


    Sturm Abteilung

    *

    Die werd, na uitmoording door eigen mensen, uitgebreid, verbeterd en vervangen door de SS, de Schutz Staffel, die nog een paar variaties erger was. Zowel als kanonnenvlees in de 4 jaar durende ‘Blitzkrieg’ als, in de gedaante van Kampbewakers in de ontelbare doorheen Europa gevestigde Uitroeiïngskampen.

    Men hoeft alleen maar nieuwe prikkeldraad te spannen en Klaar is Kees.

     

    ‘Untermenschen’, zotten, andersdenkenden, gebrekkige sukkelaars en minderbegaafden: het waren (en zijn nog altijd) nutteloze eters. Ze staan de Grote Spring Voorwaarts alleen maar in de weg!


    *

    Ja Ja! Ook Hitler, net als Merkel, was het bijna gelukt ‘es zu schaffen’! Beider hoofddoel: een ideologisch eenheidsdenkend zeer sauber Herrenvolk van onbestemd ras, een Gross Deutschland ten profijte… Vroeger bevochten met de blanke sabel en met kanonnen, nu met het kromzwaard.

    Met Merkel is het niet anders verlopen. Al blijft zen wegens de diversiteit, wel ietwat langer meegaan. Een schepsel dat best met Macron kon gaan samenhokken onder hetzzelfde dak.

    *

    Franse filosoof Finkielkraut: Joden eerste slachtoffers moslim immigratie Europa

    *

    Opnieuw misleiding massamedia ontmaskerd: Antisemitische leuzen tegen Alain Finkielkraut afkomstig van salafistische moslim.


    Finkielkraut: ‘Als iemand roept dat ‘Frankrijk van ons allemaal’ is, bedoelt hij dat ook Frankrijk islamitisch grondgebied wordt.’ (Afbeelding: Getty Images (4)).

    *

    De Franse en Nederlandse media spraken er net als president Macron schande van dat de Franse filosoof Alain Finkielkraut tijdens een protest-weekend van de Gele Hesjes werd belaagd met antisemitische kreten zoals ‘Palestina! Vuile racist, ga weg hier.’ Zeker achteraf wordt andermaal bevestigd hoe het volk opnieuw door de massamedia zijn misleid door de Gele Hesjes op misselijke wijze in verband te brengen met antisemitisme. Het feit dat de leuzen werden geroepen door een reeds bij de inlichtingendiensten bekende salafistische moslim werd weggelaten, net als de eerdere waarschuwing van Finkielkraut dat de Joden (weer) de eerste slachtoffers zijn, echter niet van de ‘populisten’, maar van het moslim immigratiebeleid van de heersende politiek.


    De islam in Nederland

    http://blog.seniorennet.be/hexaeder/archief.php?startdatum=1420066800&stopdatum=1451602800

    Volgens Finkielkraut zijn de Gele Hesjes en de snelle opkomst van andere populistische partijen en bewegingen in Europa voornamelijk het gevolg van het openzetten van de grenzen door de Duitse bondskanselier Angela Merkel.


    *

    De filosoof noemde Merkels lijfspreuk ‘Wir schaffen das!’ in 2015 dan ook ‘nonsens. Je kunt zelf zien dat je het niet kan doen. Deze mix van extreem moralisme en economische belangen was walgelijk.’

    ‘De Duitsers wilden zichzelf vrijkopen en eindelijk een moreel smetteloos volk worden. Maar dat gebeurt ten koste van de Joden, die de eerste slachtoffers zijn nu er meer en meer migranten worden binnengelaten.’ Finkielkraut pleitte er dan ook voor om de immigratie desnoods extreem te beperken. ‘Ik ben er van overtuigd dat die immigratie steeds meer problemen zal geven. Als dit doorgaat zullen we meer tegengestelde fenomenen zien, namelijk dat de Fransen zich aanpassen aan de cultuur van de islam, of zich er steeds vaker toe bekeren.’

    Leuze ‘Frankrijk van ons allemaal’ betekent dat dit islamitisch grondgebied wordt’

    Nadat hij zo’n anderhalve week geleden tijdens het veertiende protestweekend van de Gele Hesjes racistisch werd uitgescholden door een al sinds 2014 bij de Franse inlichtingendiensten bekende salafistische moslim, reageerde hij dat ‘we onszelf nu proberen wijs te maken dat dit door de heropleving van het nationalisme’ komt, door leuzen zoals ‘Frankrijk voor de Fransen’ en ‘Frankrijk is van ons’. ‘Maar degene die dit riep, de meest agressieve van allemaal, is een salafist. Als zo iemand roept dat Frankrijk van ons allemaal is, bedoelt hij dat Frankrijk islamitisch grondgebied wordt.’

    In Nederland hebben we tenminste één politicus die zich van dezelfde leuze (‘Nederland is van ons allemaal’) bedient, namelijk


    GroenLinks leider Jesse Klaver.

    *

    Of hij daarmee dezelfde achterliggende bedoeling –namelijk de totale islamisering van de samenleving- heeft is onduidelijk, maar het immigratiebeleid dat hij voorstaat zal hier onvermijdelijk toe leiden.

    *

    Record aantal antisemitische incidenten zoals deze laffe moorden

    Het aantal antisemitische incidenten in Frankrijk steeg volgens officiële cijfers vorig jaar met 73%. Daar zat bijvoorbeeld de laffe moord op de 85 jarige Holocaust overlevende Mireille K. bij, die 11 keer werd gestoken en in brand werd gestoken. Twee verdachten werden gearresteerd, maar hun identiteit werd niet bekend gemaakt, volgens critici omdat hun namen duiden op een niet-Franse afkomst. Volgens politicus Meyer Habib was een van de gearresteerde mannen de 35 jarige buurman van Mireille K., een moslim. ‘Een zedendelinquent die ze al kende sinds hij een kind was.’ (2)

    Habib en veel anderen vergeleken het met een andere brutale moord, namelijk op de 66 jarige Jodin dr. Sarah Halimi, die in 2017 in elkaar werd geslagen, over het balkon werd gegooid en te pletter viel. De dader was de moslimmigrant Kada Traore uit het Afrikaanse Mali, die volgens de politie onderzoekers ‘Allahu Akbar!’ riep toen hij de bejaarde vrouw half dood sloeg.

    *

    Joden verlaten Franse steden of emigreren

    Het direct aan de massa immigratie en opkomst van de islam verbonden opkomende antisemitisme in Frankrijk heeft al vele duizenden Joden doen besluiten de grote steden te verlaten, of zelfs Frankrijk compleet de rug toe te keren en te emigreren naar Israël.

    ‘De Joden verlaten zekere districten en steden omdat het leven daar een hel voor hen is geworden,’ legde de filosoof uit, verwijzend naar de vele honderden wijken waarin het aantal moslimmigranten snel groeit. ‘De meest gebruikte scheldwoorden zijn daar ‘smerige Jood’ en ‘vuile fransoos’.’

    (1) Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Breitbart

    Xander

    *

    Deze mix van extreem moralisme en economische belangen was walgelijk.’

    *

    ‘Wir schaffen das’ en ‘das haben wir geschafft’ is helemaal niet hetzelfde. Ergo, het eerste is de uitdrukking van en groteske grootsprakerij en het tweede is gewoon een leugen. Voor Merkel-land is de klus misschien wel geklaard. Geen tijdelijke opgevorderde ‘Verplichte Tewerkstelling’ van ‘Untermenschan’ zoals onder Hitler, maar een eeuwigdurende om-volking door massa-immigratie. Het bijwerken van de getalsterkte. Twee vliegen in één slag: na 2 wereldoorlogen is zowel de bevolking weer op peil gebracht, als de van boven-op geleeide economie die opnieuw beschikt over voldoende voorraad werkkrachten.

    Wilfried Martens van der (gewezen) Coburger CVP sterkhouder sprak in ijn tijd alleen nog maar over ‘gelede democratie’. Die was nog niet toe aan ‘Geleide Economie’ à la Merkelina.. ‘Geleide Economie’ is gewoon een ander woord voor…. Marxcisme.

    **

    *

    Het woord ‘bloedtransfusie’ zou m.i. voor Merkel beter de lading gedekt hebben. Het is trouwens deze achterliggende gedachte die Macron en Merkel, van erfvijanden, tot bloedbroeders; ja tpt lotsverbondenen heeft gemakt.

    Persoonlijk zou ik dat eerder (op kap van anderen), een samenwerkende vennootschap met winstoogmerk willen noemen. En als Amerika daarbij bij die visie aansluit (of ervan de leiding neemt), dan is het zaakje rond. Onder leiding van Hitlary kan het nieuwe Hitlerise dan terug de wereld ten gronde helpen. Alles wat de kiezer moet doen, is laten betijjen.

    Gewoon daarbij van Overheidswege nog wat goede bedoelingen in de marge aannemen, en de Endlösung gaat erin als zoete koek.

    Althans, dat is de theorie. zonder de waard gerekend. En die waard presenteert gewoonlijk achteraf de rekening.

    **

    *

    Maandag 18 Maart 2019

    18-03-2019, 05:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!