MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5144

    *

    *

    *

    Crisis een week voor de

    verkiezingen

    Tom Passemiers niet langer lijsttrekker...van de tweede kolom

    8 oktober 2018

    *

    https://doorbraak.be/crisis-een-week-voor-de-verkiezingen/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Ik staarde naar het kiesfoldertje en probeerde het te snappen. De lijsttrekker van de tweede kolom, Tom Passemiers, komt op bij de Gemeentebelangen van Vettige Julien. Hij staat op de elfde plaats. In mijn dorp zijn er 23 zitjes te verdelen in de gemeenteraad. Het foldertje van Tom legt me netjes uit hoe ik geldig kan stemmen op 14 oktober. Kolom één loopt van Vettige Julien tot Tanja Krokers en kolom twee van Tommeke tot Shane Colman, de lijstduwer waarvan niemand uit mijn vriendenkring weet wie het is.

    Niet met mij

     

    ‘Marcel’, zei ze me op onze zonovergoten jaarmarkt, ‘we gaan werk maken van een sporthal.’

     

    Het glanzende papiertje zat verfrommeld in de brievenbus. Tom had geluk dat ik zijn promopraatje uit de bus haalde en in mijn jaszak stopte. Mijn vrouw gooit die dingen meteen de papiermand in. Ze vindt het buitenmatig ergerlijk dat ik al die dingen wil lezen en daarna nog eens bijhoud. ‘Wat kunt ge daar nu mee aanvangen?’, vraagt ze dan. Gemonkel is daarop mijn scherpste repliek. Weet zij veel dat ik Ann Daelemans, de knappe eerste schepen van de tsjeven, voor blok zette dankzij mijn collectie verkiezingsfolders. Overigens, ik vind Ann intellectueel knap. ‘Marcel’, zei ze me op onze zonovergoten jaarmarkt, ‘we gaan werk maken van een sporthal.’ Onze sportverenigingen moeten het nu doen met een aftands gebouw dat in handen is van een bijna failliete vzw. ‘Ah’, antwoordde ik triomfantelijk, ‘zoals zes jaar geleden! En als ik me niet vergis was in 2006 de slogan van den burgemeester “Geef mij uw vertrouwen en ik zal u een sporthal bouwen”‘. Het leek meer op een caféspreuk dan op een slogan. Ann lachte wat ongemakkelijk en stapte naar iemand anders toe. 1-0 voor mijn verzameldrang.

    Versnippering

     

    Deze keer proberen er meer partijen dan ooit de kiezer te charmeren. Negen partijen in totaal!

     

    Zondagochtend trok ik naar goeie gewoonte richting het Parochiehuis bij Magda. Ik passeerde de verkiezingsborden. Deze keer proberen er meer partijen dan ooit de kiezer te charmeren. Negen partijen in totaal! Naast de almachtige CD&V en de eeuwige socialisten als uitdagers, heb je een VLD-lijst. De Gemeentebelangen van Julien scheurden zich af van de tsjeven en dagen nu de burgemeester uit. De Echte Socialisten bieden zich ook aan, zij zijn ontevreden sp.a’ers. Er is in ons dorp voor de eerste keer een N-VA-lijst. Dan heb je de Rode Vernieuwing die zich afscheurde van de Echte Socialisten. Ze kwamen niet overeen over wie de lijst zou trekken. Vandaar. Het Vlaams Vertrouwen diende op de laatste nipper een lijst in. Dat wordt geleid door de vroegere N-VA voorzitter en enkele van zijn medestanders. Allemaal uit de N-VA gezet. En ten slotte is er nog de partij van Stijn Dooms die met hulp van zijn moeder een lijst van twee indiende met de naam ‘Voor een nieuw voetpad in de Stoelstraat’. Het trottoir ligt daar echt wel slecht.

    Nieuwe campagne

    Maar ge kunt misschien nog campagne voeren als lijstduwer van de eerste kolom, Tom?

     

    Bij Magda binnenstappend viel het me meteen op dat Tommeke Passemiers behoorlijk beschonken de show stond te stelen. ‘Ze beseffen niet met wie dat ze te doen hebben!’ Zijn vinger ging de hoogte in. Intussen zat ik aan mijn vaste tafeltje bij het raam en kwam Magda zonder iets te zeggen mijn Rodenbach brengen. Goede gewoontes hebben geen uitleg nodig. Tom daarentegen…. ‘Ik ben ik wel de lijsttrekker van de tweede kolom! En ik zal het blijven ook! Magda, geeft die mensen nog iets te drinken.’ Er moet bij Gemeentebelangen een slimmerik hebben opgemerkt dat de elfde plaats op de stemcomputer niet bovenaan de tweede kolom staat. Maar onderaan de eerste kolom. Franky probeerde nu Tom te troosten. ‘Maar ge kunt misschien nog campagne voeren als lijstduwer van de eerste kolom, Tom?‘ De onfortuinlijke ex-lijstrekker liep rood aan: ‘Een week voor de kiezing!? Iedereen in ’t dorp lacht mij uit!’ Dat men hem al langer uitlacht, beseft hij waarschijnlijk niet direct. ‘Al die propaganda moet aangepast worden. Ik heb 500, 500!, affiches laten maken met “Uw lijsttrekker van de tweede kolom” op gedrukt! En dan heb ik het nog niet over mijn 7 000 folders!’

     

    Grote beloftes

     

    Ik had wel wat met hem te doen. Met mijn linkerhand nam ik het verfrommelde foldertje uit mijn zak. Tom zag er op de foto frisser uit dan hier voor mij in ’t café. Het gerimpelde effect hadden ze wel gemeen. ‘Uw lijsttrekker van de tweede kolom!’ Hij beloofde het probleem van de drukke hoofdbaan door ons dorp aan te pakken. Ook al is dat een gewestweg. Een nieuwe sporthal komt er uiteraard ook met hem. Net als een vernieuwd kerkhof, raar want wat valt er aan die dooie boel te vernieuwen? Een fuifzaal voor de jeugd en een nieuwe brandweerkazerne staan ook in zijn plannen. En dat allemaal met lagere belastingen. ‘Ik gaan ermee naar de rechtbank! Ik ben en blijf de lijsttrekker zeg ik u!’

    Ik voorspel u een nieuwe scheurlijst.

    *

    Marcel 't Kint

     

    09-10-2018, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5143

    -****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ze zullen er niet dik lopen, de overblijvende tweevoeters voor wie die familie-naam aan den lijve synoniem is geweest van Hel en Verdoemenis. Dat is een periode die we in het dagelijks leven al lang achter de rug zouden moeten hebben. Maar die 12 jaren (1933-1945) blijven maar stof doen opwaaien.. Enerzijds als schrikwekkend voorbeeld voor al wie tegen de globalisering, het nieuwe Nai-Reich zou zijn. En anderzijds omdat het Socialisme an sich inderdaad de oorzaak is van veel ellende op deze wereld. In de strijd tegen het Kapitalisme, zijn de ingezette middelen even erg, zo niet veel erger dan de kwaal. Want net als de islammerij, doet dat soort ideologieën altijd en overal bloed bij beken stromen.

    Sedert Marx en Engels en in naam van het Algemeen Welzijn, wordt de gewone mens voortdurend bij de neus genomen. Want zijn rijkdom ligt altijd in de theorie van de toekomst. Iedereen moet hunne kameroad zijn of ze sloan up joen tote. Als hij of zij eerst maar alles ondergaat van wat voor hem op het Ondermaanse is voorzien. Werken en nog eens werken.

    Daar waar de waarheid in het midden lgt. Arbeid mag geen doel op zichzelf zijn, maar een middel tot tevredenheid.

    Weet U het nog? Arbeid adelt. Arbeeit macht frei…

    *

    *

    Vandaag om 11:21 door jvh | Bron: Bild

    Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181008_03819416

    *

    De drie laatste levende nazaten van Hitler wonen al hun hele leven in de buurt van New York. Hier hun ouderlijke woning in Patchogue. Foto: Photo News

    De drie laatste nazaten van Adolf Hitler hebben in Bild hun decennialange stilzwijgen doorbroken. De Duitse tabloid spoorde de achter-neven van de Duitse dictator op in de buurt van New York, en kon hen enkele citaten over de Duitse kanselier Merkel en de Amerikaanse president Trump ontlokken.

    Willy Hitler en zijn Ierse moeder Bridget Dowling. Foto: Photo News

    *

    Alexander, Louis en Brian Stuart-Houston zijn de zonen van William Patrick Hitler. “Willy”, zoals hij liefkozend genoemd werd, was dan weer de zoon van Alois Hitler, de halfbroer van de nazi-dictator en een Ierse vrouw.

    Willy probeerde in de jaren 30 een tijdlang te profiteren van zijn status als familielid van Hitler, maar zijn relatie met zijn oom was altijd onderkoeld, en Willy emigreerde in de jaren 30 naar de Verenigde Staten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht hij zelfs in de Amerikaanse marine tegen het nazi-Duitsland van zijn oom.

    Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”

    Willy Hitler overleed in 1987. Foto: Photo News

    Teruggetrokken

    Na de oorlog raakte de man echter aan lagerwal: hij verhuisde met zijn Duitse vrouw Phyllis naar Long Island nabij New York, en trok zich terug uit het publieke leven. Uit vrees voor wraak van neonazi’s, en omdat hij zijn zonen de zware last van zijn familienaam wilde besparen, wijzigde hij die eerst naar ‘Hiller’ en later naar ‘Stuart-Houston’. Willy Hitler overleed in 1987.

     

    Twintig jaar geleden onthulde de Britse auteur David Gardner in een boek echter het bestaan van de drie laatste levende nazaten van Hitler. De dictator stierf zoals bekend kinderloos, en ook Howard – de oudste zoon van Willy Hitler – overleed in 1989 in een verkeersongeval. Sinds de onthulling weigerden de drie broers echter alle contact met de media. Een reporter van de Duitse tabloid Bild spoorde het trio echter op, en kon hen voor het eerst enkele citaten ontlokken.

    Stilte doorbroken

    Brian en Louis, die samen een huis in Long Island betrekken, wilden duidelijk niet meewerken. Als een twee meter hoge muur, een korte “sorry” en een gesloten deur nog niet duidelijk maakten dat het duo geen vreemdelingen op zijn eigendom duldde, deden de acht sprinklers dat wel.

    Alexander Stuart-Houston woont tot op vandaag in Patchogue, waar ook zijn vader decennialang woonde. Foto: Photo News

     

    Hun oudste broer Alexander (68), die drie kwartier noordelijker in Patchogue woont, was wel aanspreekbaar. Al was de begroeting niet al te hartelijk: “Wij spreken nooit met journalisten. U was vandaag al bij mijn broers, nietwaar?” Maar op de verrassende vraag wat hij van de hedendaagse Duitse politiek vindt, wil Alexander plots wel antwoorden: “Merkel? Ik ben fan. Ze is goed, ze lijkt intelligent en slim. Haar aanpak van de vluchtelingencrisis? De kanselier doet wat ze moet doen. Als ik kon, zou ik voor haar stemmen.”

     

    De man blijkt minder fan van de Amerikaanse president Trump. Nochtans is hij naar eigen zeggen al levenslang een overtuigd Republikein, net als zijn broers. “De laatste persoon die ik bewonder, is Donald Trump. Hij is zeker niet een van mijn favorieten.” Nochtans is hij het wel eens met enkele standpunten van de president. “Sommige dingen die Trump zegt, zijn goed. Maar de meeste… Het is de manier waarop hij het doet, die me irriteert. En ik hou helemaal niet van leugenaars.”

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Is dit verhaal roddel of sensatie? Ik geloof: de twee. Natuurlijk zouden die 3 achter-achter-neven van Nonkel Dolf liever het veerleden laten voor wat het is geweest. Want ondertussen zijn ze ‘Good Americans’ en bijlage geen ‘Jerry’-c  ns meer. Ze zijn zelfs, zoals het hoort in elke deftige familie, echte Republikeinen. Maar het beestje loochent toch zijn herkomst niet. Houdt van de autoritaire Rode Merkel en vindt maar niets in Trump. Allez, toevallig precies wat BILD graag had gehoord.

    En als U dàt niet gelooft, maken zij U wat anders wijs. Want, volgens de ‘democrat’ Kennedyn was Nonkel Dolf toch het grootte genie aller tijden.

    *












    09-10-2018, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5142

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ziaks U kunt zien bij bovenstaande afbeelding, is dit stukje totaal gender-neutraal. Alhoewel. Mij is het een raadsel waarom vooral Het Belang van Limburg aan deze onverkwikkelijke zaak zoveel aandacht besteedt. Of is dat soms speciaal in het belang van Limburg alleen, gezien de sterke vertegenwoordiging daar van dat soort exotische ‘huisvaders’? Waarvan de eerste vereiste is, in de eerste plaats thuis te ‘vaderen’ en niet op straat. Waar er – consequent - moet geroeid worden met de riemen die die hun “Stamvader’ hen gegeven heeft.

    En de Media maar afgeven op de Pastoors. Ja, niet alleen op Pastoors, zelfs Bisschoppen woorden niet gespaard.

    Vermits de zaken zich hebben voorgedaan (afgespeeld) in Gent, denk ik eerder in de richting van de Sociale Huisvestings Maatschappij, op punt gezet door Spa-Groene dubbel-verdieners. Als het vocht zo maar uit de muren stroomt, is de rest navenant.

    Is, in onze Rechtsstaat, die man nu strafbaar voor zijn misdaden? I do not stink so. Want de alles bedekkende religieuze sluiers laten alles toe. Als er maar geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Woestijn-tenten blijven stom over dat soort zaken, en Sociale Woningen dus ook. Als bijvoorbeeld alles binnenskamers blijft. En op voorwaarde dat Moeder de deur toe houdt en niet tussen de lakens komt neuzen. Want, niet te vergeten, de Ziekenbond betaalt alle kosten terug, met daar bovenop nog een zak kienndjesgeld toe. Je zou voor minder, vooral als de werklozensteun dat toelaat, zonder in regel te zijn met de heersende ‘werkuren’.

    *

    *

    'Gentenaa'r heeft acht kinderen bij drie dochters van zijn vriendin:

    Een paar dagen geleden om 07:27 door Olivier Scheir

    *

    “Verkrachting? Dit maakt deel uit van de cultuur in Nieuw Gent”

    *

    https://www.hbvl.be/cnt/dmf20181003_03804368/gentenaar-heeft-acht-kinderen-bij-drie-dochters-van-zijn-vriendin-verkrachting-dit-maakt-deel-uit-van-de-cultuur-in-nieuw-gent

    *

    Een 45-jarige Gentenaar ontkent in beroep dat hij jarenlang de drie dochters van zijn vriendin heeft verkracht. Hij heeft bij de dochters samen acht kinderen verwekt, maar volgens hem gebeurde alles met toestemming.

    Het misbruik moet begin jaren 90 zijn begonnen, toen de dochters – onder wie een tweeling – nog minderjarig waren. De feiten kwamen pas aan het licht toen een van de meisjes in mei 2017 op 37-jarige leeftijd een klacht wegens ‘belaging’ indiende. Eén dochter onderging haar eerste abortus toen ze 14 jaar en 17 dagen oud was.

    Toch wordt Gentenaar M.Ö. (45) niet hiervoor vervolgd. Wel staat hij terecht voor meerdere verkrachtingen van de dochters, slagen, bedreigingen en belaging. Daarvan ontkent hij sommige aanklachten niet, maar hij is wel formeel over de seksuele activiteiten: die gebeurden met toestemming. Volgens zijn advocaat kan het niet dat al die feiten zo lang onder de radar zijn gebleven. “De kinderen zijn er, er was seks, maar het moet wel met toestemming zijn geweest. Alles speelde zich ook af in Nieuw Gent, het is deel van de cultuur daar.”

    Kapotmaken

    De moeder, M., zegt dat M.Ö. zich soms opsloot met de tweeling en wist dat hij seks had met hen. “Hij zou me kapotmaken als ik er iets over zei.” Volgens de advocaat van de enige dochter die zich burgerlijke partij heeft gesteld, gedroeg de man zich als een loverboy en wond hij de meisjes om hun vinger. “Hij heeft hen verliefd gemaakt.”

    “Zie ik eruit als een playboy?”

    Ö. zelf ontkent alle verkrachtingen: “Zie ik eruit als een playboy?” Dat hij seks had met de drie dochters, vindt hij niet echt abnormaal. “Ik was jong toen.” Hij kreeg in eerste aanleg zeven jaar effectieve cel, maar vraagt nu een straf met uitstel. Uitspraak op 30 oktober.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het verhaal is met opzet niet heel duidelijk gehouden. De 3 dochters van zijn ‘vriendin’ zouden dus ‘een onbekende ‘derde’ als vader hebben? Dat maakt de zaak alleen maar nodeloos ingewikkeld. Want seffens mengt die zich nog in het debat. Als zijn drie kinderen zomaar ‘op tafel worden gegooid’. Burgerlijke Partijstelling. Om in nam van zijn ‘nazaten’ ‘schadevergoeding’ te eisen. En om te bekomen dat het kiendjesgeld op zijn rekening moet gestort worden. Want inderdaad, enige Wetgeving of ‘preecendenten’ als richtinggevende weg-bewijjzering terzake zijn niet bekend. Net als de verkrachter zelf, tast de Rechter hier noodgedwongen in het duister. En die verkrachter trouwens, volgens zijn ‘vriendin’ duldt geen pottenkijkers. Hij werkt trouwens op de tast, met ‘gesloten deuren’, waardoor het voor de Rechtvaardige Rechter (als die ooit teruggevonden wordt) niet gemakkelijk gemaakt wordt.

    De enige relevante vraag is dus: de toestemming van het betrokken trio. Indien ja, dan is er alleen nauwgezette naleving van Het Heilig Boek. Zie het verhaal van Aïsha, die telkens achteraf met de poppen ging spelen. Iets dat die 3 minderjarige Gentse kleuters in hun jongde ongetwijfeld ook hebben gedaan. Want buiten op straat spelen met de vriendinnetjes, dat zat er wel niet in, wegens het gevaar van loslippigheid.

    Maar ik was er niet bij, en mag dat dus niet zomaar als waarheid verkondigen. Wat racisme zou zijn, en haatzagrij.

    *








    09-10-2018, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!