MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5074

    5074 – 2de SAMEN ge PERS te SAMENVAATING NIEUWS UT HET APENLAND

    *

    Geens: ‘Meer contact tussen parket en DVZ wenselijk’

    3 Dagen geleden, 31/7 om 18:23 Bron: BELGA

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180731_03641915http://www.standaard.be/cnt/dmf20180731_03641915http://www.standaard.be/cnt/dmf20180731_03641915

    *

    Telkens iemand zonder verblijfsvergunning uit voorlopige hechtenis wordt vrijgelaten, zouden het parket en de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) contact moeten hebben. Dat vindt minister van Justitie Koen Geens (CD&V). Geens betreurt ook dat er de voorbije dagen ‘bepaalde uitlatingen’ werden gemaakt naar aanleiding van een geval ‘waar het gezond verstand tot meer nuance en reserve aanleiding had kunnen geven’.

    ACW-Advocaat & einde carrière Minister van Jusr-is-Just gebombardeerd. Daarenboven universeel patenthouder als uitvinder van het warm water.

    *

    Minister Geens reageert op het nieuws dat DVZ opnieuw op het punt staat om een Albanees het land uit te zetten die op borgtocht is vrijgelaten (DS 31 juli). De man werd opgepakt op verdenking van drugsfeiten, maar hij werd op borg vrijgelaten. Prompt gaf DVZ hem een bevel om het grondgebied te verlaten. Amper twee weken eerder was bekendgeraakt dat de Albanese crimineel Safet Rustemi vorig jaar het land was uitgezet, hoewel hij nog voor een rechter moest verschijnen.

     

    Na het losbarsten van de zaak-Rustemi hadden justitie en DVZ op 24 juli al een eerste vergadering om de violen te stemmen en tot een betere samenwerking te komen om dit soort situaties aan te pakken. Geens wil alvast dat ‘duidelijkere richtlijnen de relatie tussen het parket en DVZ na de vrijstelling zouden beheersen’. ‘Een wederzijdse contactname in elk geval waarin een persoon zonder verblijfstitel wordt vrijgesteld’ lijkt de minister van Justitie ‘wenselijk’.

    Geen gevaar voor de openbare veiligheid

    Geens wijst er voorts op dat de vrijlating van voorlopige hechtenis betekent dat de betrokkene geen gevaar vormt voor de openbare veiligheid. Wordt als voorwaarde een borgsom opgelegd, dan betekent dit dat de rechter wenst dat hij of zij zich ter beschikking houdt van het gerecht, vervolgt de minister. Geens herhaalt daarbij dat DVZ de voorwaarden van de vrijstelling kent, met inbegrip van het feit dat een borgsom werd betaald.

     

    Dat mensen zonder verblijfstitel op borg worden vrijgelaten uit de gevangenis, is volgens staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) mede het gevolg van capaciteitsproblemen bij de gevangenissen. ‘Daarom worden heel veel mensen voorwaardelijk vrijgelaten, ook mensen waarbij je bedenkingen kunt hebben dat ze worden vrijgelaten. Dat zijn vaak illegalen, mensen zonder wettelijke verblijfplaats’, zei Francken dinsdagochtend. ‘Hoe ga je die terugvinden? Als ik dan de mogelijkheid heb, dan zet ik ze uit. Illegalen horen hier niet thuis, criminele illegalen al helemaal niet.’

    **

    REDACTIONELE REACTIE

    Vooral te onthouden dat op alle CVP-Hoofdzetels men ten zeerste bezorgd is om onze veiligheid.

    Luister dus naar hun woorden maar verwacht vooral geen daden.

    *

     

    Kan de luchtvaart nog groeien?

    *http://www.standaard.be/cnt/dmf20180731_03641690

    **

    TWEEDE REDACTIONALE REACTIE

     Nog méér uitbreiding van de luchtvaart???!!!! Jawel hoor!!! Zoveel als nodig om het luchtruim helemaal te verpesten. Volgens mij mag dat. Maar alleen uitbreiding in de hoogte. Daar is plaats genoeg. Niet in de breedte, op de begane grond.

    *

    Het was gisteren de drukste dag in de geschiedenis van de luchthaven van Zaventem. belga

    Kan de luchtvaart nog groeien?

    Terwijl het verzet tegen luchthavens en vliegverkeer toeneemt, blijven de Europese luchthavens uitpakken met recordcijfers. Waar ligt de grens? ‘Economisch kan het luchtverkeer nog groeien, maar dan halen we nooit de klimaatdoelstellingen van Parijs.’

    ***

    Tot daar dat gratis artikel in De Schandaard. Wilt m méér van dat moois genieten? Dan is het eerst passeren langs de kassa. Is dat ook niet het principe van de achter glasramen aangeboden ‘Vrije Liefdes’ handel?

    Asjemenou!

    Akkoord, een gazet is geen liefdadigheids-onderneming. Maar moest het aanbod ten minste de moeite waard zijn, de lezers zouden er op afkomen als vliegen op een klontje suker. Hierbij denk ik aan de kruisletters AVV*VVK van weleer. Ja Ja, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren!!!!!

    Verder geen commentaar. Tenzij dat vliegers niet zoals auto’’s en vrachtwagens, onderweg niet in de file kunnen staan. En zo komt het, dat we nu daar schoon staan ‘me ons meulekens’: het land vol beton voor snelwegen voor stilstaand snelverkeer….

    Hoe was dat weer? De problemen aanpakken als die er zijn?!!!!

    *

    Steden krijgen gekleurde werkloosheid

    niet ingedamd

    Vandaag 1/8 om 06:30 door Simon Andries

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180731_03642171

    *

    Het vat kan maar geven wat het inhoudt. Laten we dus zoeken naar zij die verantwoordelijk zijn voor dat probleem. Ik noem geen namen. Gewoon compassie hebben met zij die aan het verzuipen zijn op zee, os één ding Met daarbij de bedenking dat die, opgestookt, voor hun eigen situatie de schuld dragen Maar opgepast, het is lijk zoeken naar ne mens met ‘n stallantaarn, in klaarlichten dag…. Deed men ook al bij De Oude Grieken! Op Google zoeken naar Diogenes, hij die woonde n een oud plat liggend e wijnvat ….,

    *

    Gent en Antwerpen werken al nauw samen met de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB om meer opleidingen en taal-coaching aan te bieden

    *

    Ook al daalt de werkloosheid, het aandeel werkzoekenden met een migratieachtergrond blijft stijgen in de steden en de Vlaamse Rand.

    Twee op de drie Antwerpse ‘werkzoekenden ‘ hebben een migratieachtergrond, blijkt uit een recente update van de Lokale Inburgerings- en Integratiemonitor 2018 van het Vlaams Agentschap Binnenlands Bestuur. Ten opzichte van de vorige monitor in 2016 is dat aandeel gestegen, ook al daalde de werkloosheid in het algemeen.

     

    Antwerpen staat daarbij niet alleen. Ook in andere steden als Mechelen en Gent nam het aandeel toe. Net als in een hele reeks gemeenten in de rand rond Brussel, waaronder Vilvoorde.

     

    Die hoge percentages vallen deels te verklaren door de veel grotere aanwezigheid van mensen met een migratieachtergrond in die steden en gemeenten. Maar dan nog is er sprake van een oververtegenwoordiging in de statistieken, en het gaat nog altijd de verkeerde richting uit.

    Vingerknip

    Het grootste probleem in Antwerpen is en blijft het opleidingsniveau. Bijna 70 procent van de laagopgeleide werklozen is van buitenlandse herkomst. Ook Gent kampt met dat probleem (61,8 procent).

    Beide steden werken al nauw samen met de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB om meer opleidingen en taalcoaching aan te bieden, ‘maar je kunt niet zomaar iemand met een vingerknip een hogere opleidingsgraad geven’, zegt de Gentse schepen van Werk Rudy Coddens (SP.A).

     

    Hetzelfde verhaal in Antwerpen, waar ze zelfs met arbeidscompetentiebegeleiders (ACB’ers) de straat op trekken om jongeren van voornamelijk allochtone origine, die van de VDAB-radar verdwenen zijn, toch nog naar werk te begeleiden.

     

    ‘Ook onze opleidingstrajecten via dienstenchequebedrijven zijn, voornamelijk bij vrouwen, succesvol’, zegt Antwerps schepen Marc Van Peel (CD&V). ‘Toch kun je niet zeggen dat het probleem de oplossing nadert, ook al ontplooien we talloze en heel laagdrempelige initiatieven.’

     

    In zijn meest recente algemene cijfers, die los staan van de monitor, ziet de VDAB intussen toch wat beterschap. Sinds begin dit jaar zette de daling van de werkloosheid zich voor het eerst ook door bij anderstaligen met een migratieachtergrond.

    Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA), die deze regeerperiode allochtonen als aparte doelgroep schrapte, benadrukt bij monde van zijn woordvoerder dat ‘iedere werkzoekende een probleem is’. ‘Het kleurtje dat eraan hangt, is van ondergeschikt belang.’ Dat Antwerpen en Gent daar een sterk stedelijk beleid rond proberen te ontwikkelen, juicht hij wel toe. ‘Zij hebben in tegenstelling tot kleinere gemeenten ook de schaal om dat mee in handen te nemen.’

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Algemeen Besluit.

    Het is aan de aandachtige lezer (zijn er trouwens andere?) zekerlijk al opgevallen, dat ondergetekende met de dag minder aandacht heeft voor de binnenlandse volksverlakkerij.j. Van belang is nu wie en in welke volgorde de kiezerslijsten zullen gepresenteerd worden.

    Maar de vriendjespolitiek ligt reeds tot in détail    vast. Dat weet iedereen Zij krabben elkaars rug, zo heeft niemand last van teveel jeuk… Zo wordt er alles aan gedaan om Het Vaderland te redden, zodat het boeltje kan blijven draaien.

    Maar de twijfel vreet aan hun kassen. Die Flaminganten gaan den boel toch niet verclooten?! Stel U een ogenblik voor, dat D=winter het op een akkoordje gooit met Dee Wever en dat de Tsjeven plotsklaps tot de vaststelling komen dat door al hun warme liefde voor die onoverzienbare scharen ‘Verfrijers’, zij de weg opgaan van de Rode Drakenbenders. R.I.P. Recht in ’t Putje…

    Blijft over: de milieu minnende meloenen die dreigen tussen twee stoelen zetels te vallen. Die zullen dan eieren kiezen voor hun centen.

    Anders gezegd: veel geblaat, maar weinig wol…

    De Nieuwe Salvini?

    *



    05-08-2018, 06:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    02-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5073

    – SAMEN ge PERS te NIIUWSBERICHTEN_UT ONS APENLAND

    *

    IS eist verantwoordelijkheid op voor aanval op fietstoeristen in Tadzjikistan

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180730_03640491

    *

    De terreurgroep Islamitische Staat heeft maandagavond 30/7 via officiële spreekbuis AMAQ de aanval opgeëist op de groep fietstoeristen in Tadzjikistan. Daarbij kwamen vier mensen om het leven.

    De terreurgroep zegt dat de aanval werd uitgevoerd door ‘soldaten van Islamitische Staat, die gehoor hebben gegeven aan de oproep om burgers van Westerse staten te viseren’, zo staat te lezen in een mededeling.

     

    Verdere details over de aanslag, of bewijzen dat IS daadwerkelijk achter de aanslag zou hebben gezeten, worden er niet gegeven.

    De plaatselijke ordediensten in Tadzjikistan hadden eerder bekendgemaakt dat de vier buitenlandse toeristen in het zuiden van het land het slachtoffer waren van een aanval van ‘gewapende mannen’. Er werd rekening gehouden met een terreuraanval.

    Bij de aanrijding zondag waren toeristen uit de Verenigde Staten, Zwitserland en Nederland betrokken. Drie fietsers waren op slag dood, één overleed later in het ziekenhuis. Er vielen ook drie gewonden.

    Vier van de daders zijn intussen doodgeschoten, een andere kon worden opgepakt

    *

    3 Henegouwse tieners ranselen fietser af “voor de kick”

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180730_03640199

    Eerggisteren 30/7 om 19:21 Bron: BELGA

    In het Henegouwse Forchies-la-Marche

    *

    is een fietser zaterdagavond afgeranseld door drie ‘jongeren’, die hem de weg hadden versperd. De 45-jarige man liep daarbij een ernstige hoofdwonde op.

    Dankzij het relaas van enkele ooggetuigen kon de politie van de zone Trieux de verdachten snel identificeren. De twee ‘minderjarige dader's’ - zestien en zeventien jaar oud - zijn in een gesloten centrum ondergebracht, de negentienjarige dader is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

    Het motief van het drietal blijft vaag. De procureur des Konings van Charleroi vermoedt een daad van gratuit geweld. Het slachtoffer werd op de grond gegooid en geslagen en geschopt.

    *

    ‘Trump’ prijst Italiaanse premier voor ‘doortastend migratiebeleid’

    *

    Eeregisteren 30/ om 22:23 Bron: BELGA

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180730_03640750

    De Italiaanse premier Guiseppe Conte

    *

    was maandag voor het eerst te gast in het Witte Huis. De Amerikaanse president Donald Trump prees de Italiaan tijdens een gezamenlijke persconferentie voor zijn ‘doortastend migratiebeleid’.

    Trump’ zei dat Italië en de Verenigde Staten verenigd zijn in de overtuiging dat sterke landen sterke grenzen moeten hebben. ‘Onze landen hebben via harde ervaringen geleerd dat grensbeveiliging en nationale veiligheid één en dezelfde zaak zijn’, zei Trump. ‘Italië was het beu.’

     

    Volgens de Amerikaanse president zullen de twee landen via een ‘nieuwe strategische dialoog’ de gezamenlijke beveiligingsinspanningen in de Middellandse Zee en Noord-Afrika blijven verbeteren. ‘De focus zal daarbij liggen op de dringende nood van het beschermen van onze landen tegen terrorisme en ongecontroleerde migratie’, aldus ‘Trump’.

     

    Volgens ‘Conte’ vertegenwoordigen Trumps regering en de zijne beide ‘verandering’. Tijdens de ontmoeting legde hij naar eigen zeggen de ‘innovatieve aanpak’ van Italië uit aan Trump.

    Defensieuitgaven

    ‘Trumps’ oproep om de defensieuitgaven van de NAVO-lidstaten opnieuw in evenwicht te brengen noemde Conte verder ‘absoluut redelijk’. ‘Ik zal de boodschap persoonlijk uitdragen en proberen anderen dit standpunt te doen begrijpen’, sprak hij.

    Daarna beantwoordde Trump nog enkele vragen van journalisten. Hij herhaalde zijn dreigement van afgelopen weekend, dat hij bereid is tot een zogenaamde ‘government shutdown’, als het congres zijn migratie-hervormingen niet goedkeurt. Daaronder valt onder meer de vraag voor 25 miljard dollar voor de bouw van een muur tussen Mexico en de VS, al zei Trump ook dat hij ‘altijd ruimte laat voor onderhandeling’.

     

    Bereid Rohani te ontmoeten

     

    Nog opvallend was dat ‘Trump’ zei bereid te zijn de Iraanse president

    Hassan Rohani

    te ontmoeten, en dat zonder voorwaarden. De afgelopen tijd spaarden de twee elkaar nochtans niet. Een dikke week geleden waarschuwde Rohani Trump dat Iran ‘de moeder van alle oorlogen is’, waarop Trump in hoofdletters antwoordde dat hij de VS nooit meer mocht bedreigen.

    Over de Amerikaanse sancties tegen Rusland zei Trump dat ze ‘blijven zoals ze zijn’.

    *

     

    Al 115 vluchtelingen betrapt bij reis naar ‘gevaarlijk thuisland

           Isolde Van Den Eynde 31 juli 2018 05u15

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/al-115-vluchtelingen-betrapt-bij-reis-naar-gevaarlijk-thuisland~a4cea2b8/

    De eerste zes maanden van dit jaar zijn al 115 vluchtelingen betrapt die op reis gingen naar hun land van herkomst. Dat zijn er bijna evenveel als in heel 2017 en ruim dubbel zoveel als in 2016. Zij riskeren hun verblijfsvergunning in België te verliezen.

    Wie erkend wordt als vluchteling, krijgt verblijfspapieren omdat hij of zij gevaar loopt in eigen land. Even terugkeren voor een familiebezoek of een vakantie lijkt dan ook niet evident, maar toch gebeurt het. Afgaand op het aantal betrapte vluchtelingen zit het fenomeen zelfs stevig in de lift.

    Lees ook

    Drie jaar cel voor mensensmokkelen

    *

    Voor de eerste zes maanden van dit jaar staat de teller al op 115, bijna evenveel als de 134 dossiers die in heel 2017 werden overgemaakt aan het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en Staatlozen (CGVS). In 2016 waren het er zelfs maar 56. “Als we de voorlopige cijfers extrapoleren, komen we dit jaar uit op een 250-tal dossiers”, klinkt het op het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Ten opzichte van 2016 zou dat een verviervoudiging zijn.”

     

    De sterke stijging is te verklaren door een betere samenwerking met andere Europese lidstaten. In de hoop onder de radar te blijven, vertrekken veel vluchtelingen via luchthavens in buurlanden. Maar ons land sloot een samenwerkingsakkoord af met Nederland en Duitsland - en dat werpt z’n vruchten af.

     

    Nochtans staat er heel wat op het spel voor de vluchtelingen: als ze betrapt worden, kunnen ze hun verblijfsrecht in België verliezen. Sinds 2016 speelden zo al 103 mensen hun vluchtelingenstatuut kwijt, terwijl 67 anderen het mochten behouden, ondanks de reis naar hun herkomstland. De 135 overige dossiers worden nog onderzocht door het CGVS.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Alles in één en dezelfde geut, zodat de gemiddelde lijn in één keer naar voor komt. Dat moet toch kunnen! Wat meer is, het bespaart inkt en papier, en als gepensioneerd kleine zelfstandige moet ’n mens kijken waar hij zijn voeten zet. Maar het hoofd-argument van deze (test-)werkwijze is wel, dat op die manier HET BOS weer onder de aandacht komt, en niet iedere boom afzonderlijk.

    Het was mij inderdaad al langere tijd geleden opgevallen, dat ‘onze jongens’ van De Pers allemaal in dezelfde richting schrijven ‘Weg met Ons!’ en dat ze daarenboven zelfs meestal dezelfde woorden en zinswendingen gebruiken Zo is President Trump al altijd ‘Trump’ gebleven. Een wereld van verschil met Messias President Barrack Obama, zij Naam weze geprezen. De dagelijkse porties criminelen, verkrachters, drugdealers en overvallers zijn altijd ‘mannen’ of ‘jongeren’. Zelfs de voornaam (indien ‘gekleurd’ of ‘van vreemde origine’) mogen we niet weten, want dat zou de mensen wel eens op verkeerde gedachten kunnen brengen. Of erger, die aangespoelde ‘Gemeenschappen’ zouden zich wel eens, bij monde van hun Vertegenwoordigers, kunnen beledigd voelen en op die manier tot stemmenverlies kunnen leiden. De waarheid verspreiden zou daarenboven wel eens de heilige ‘integratie’ kunnen bemoeilijken. Denken ze bij de Persmagnaten dan zò naïef, doortrapt of onnozel, dat ze het nog altijd niet door hebben dat wij hen doorhebben?! Wat we voorgeschoteld kringen is, in de oorlogstijd die we nu toch met de islammerij beleven, regelrecht landverraad.

    Oorlog, leest u, en dan bedoel ik niet wij tegen zijn maar zij tegen ons. Wij tegen hen, dar zal alleen het geval worden vanaf het uur U dat de Jihadisten (= Heilige Strijders van Allah), die nu al massaal al en voor 90% illegaal, overal zijn binnen geglipt, bij nacht en ontij, zelfs op klaarlichte dag, aan de slag zullen gaan. Het signaal daartoe zal via hun sluikzenders worden doorgegeven. Of zelfs ter plaatse wezen opgehaald, door ‘asielzoekers’ die het zich met honderden jaarlijks (gepland?) regelmatig kunnen permitteren om ‘met verlof naar de thuislanden te vliegen om instructies af te halen voor het nakend oorlogsgeweld. Immers, die instructies bestaan al en worden door de Overheid in veel gevallen nog gesubsidieerd ook. Denk maar aan de vele moskeeën (Gebedshuuzen???) die in aantal ondertussen die van onze kerken en kapellen overtreffen. Zelfs onze Gotische voorvaderlijke kathedralen schijnen plots aftands te zijn in vergelijking met hun zovele ‘Grote Moskeeën.

    Het toppunt is wel, dat 7/7 in al die moskeeën ‘haatpredikers’ aan het werk zijn, die op de koop toe op kosten werken van de Vlaamse Belastingbetaler.

    U las hierboven toch ook over die officiële spreekbuis AMAQ die de aanslag op de vakantiefietsers in opeisten in Tadzjikistan. Waarom wordt die oorlogsstoker niet uit de ether gehaald? Via bijvoorbeeld ‘bilaterale onderhandelingen’ het zwijgen opgelegd? Of nog beter waarom niet efficiënter, doeltreffendereter gehandeld, niet onderhandeld! waarbij een actie wordt op touw gezet zoals President Bush dat deed tegenover Osama Binn Laden?

    Een peloton van een man of 10 speciale troepen, ’n helio, en de klus is geklaard. Boodschap ontvangen in Mekka! De Zwarte Steen begint te sidderen van ingehouden woede…. Want die naïeve Westerlingen zijn nog niet zo dom als hun muts staat.

    *

    Ieder Land heeft de Leiders die het verkiest! Filosofisch is dat 100% correct… Moeten we dus drintend iets aan doen…

    ‘His Masters voice’: weet U nog? Het is duidelijk dat ‘onze jongens van De Pers gewoon uitvoeren wat hen is opgedragen door de Brusselse Nazi Bende van De Zwarte Hand.

    *

    Als U in mijn hoofdig gestoord zou zijn door het feit dat hier ons aller Coburgia als een ‘apenland’ wordt voorgesteld, verwijs ik daarvoor naar een van onze Hoogste Gezagdragers ooit. Gewezen Eerste Minister Mark Eyskens, hier op deze Blog eerder al gemoedelijk voorgesteld als Den Cleynen Eyskens, zou mij voor dit plagiaat bij Sabam voor de auteursrechten kunnen lastig vallen. Het us trouwens zijn eigen vader, Gaston Eyskens, die in hoofdzaak verantwoordelijk is voor de invoering van de soort politiekers die voor ons, Vlamingen, CVP- apen zijn gebleken.

    *

    Hadden wij nog van gehoord, zoals van de donder in Keulen. Dat land is 90% islamitisch (Soemnnitisch, gelukkig) maar, al het geluk van de wereld, het is ten Noorden de pas afgesneden door Servië, en dat is een van de vier V-landen.

    *

    De twee ‘minderjarige dader's’ - zestien en zeventien jaar oud + nog een derde, meerderjarige, die in de doos zit.

    *

    Ziet U?

    Volgens mij is dit een schoolvoorbeeld van bewaarscool-taal door peuters die nog in de pampers zitten..

    Kleur van die gasten? Voornalmen? Nationaliteit? Desgevallend: worden ze ‘uitgezet’? Of leven ze nog vele jaren lang en gelukkig in de ‘Huizen van Bewaring’ tot ze allemaal ‘Bewaard’ zijn geworden op kosten van Jan Modaal?

    *

    Trump’ zei dat Italië: dit punt is al opgeklaard, maar het werkt zodanig storend dat het soms, bij de normale Burger kan leiden naar een hartaderbreuk.

    Dergelijk aangehouden verkeerd taalgebruik is noch min noch meer een belediging van een bevriend Buitenlands Staatshoofd. Werk aan de winkel voor de Amerikaanse Ambassadeur? Waarvoor dient anders de diplomatie? Of desnoods het Internationaal Hof voor de Reachten van de Mens in Den Haag?

    Het komt mij voor, dat de wereld genoeg heeft aan slechts één goed voorbeeld van een doorslaande uitspraak van een kordate Rechter.

    ‘Respect’ voor d eigen waarden en normen is een woord dat best zou verboden worden bij ‘onze jongens’.. Vooral verwerpelijk door al die idioterie rondom alles waaraan een islamitisch geurtje hangt is.

    *

    Volgens ‘Conte’ vertegenwoordigen Trumps

    Ziet U?

    Trump en Conte, twee blanke criminelen, zitten bijeen voor een samenzwering tegen de Mensheid onder islamitisch beheer.

    Dat is, in woord en beeld, de Heilige voorgeschreven overtuiging van ‘onze jongens’ van de Pers. Onbeschift en lasterlijk. Maar akkoord, Den Donald heeft al vele watertjes doorzwommen. Is dus breed van geest. Hij weet: ze zullen wel volgen. Die kan dus tegen al dat gezwans, zullen we maar denken.

    Maar eerbied voor een titel? Dat is uit de wereld, want veel te ouderwets. Voor een ‘honourable man’, lijk bij Shakespeare en Brutus,, die toch de aangenomen zoon was van Caesare? Messen in de rug, eens te meer weer een overgenomen islamitisch gebruik…

    *

    Algemeen Besluit.

    Bennen wij met ons allen er ook van bewust geworden dat ons verkeer, als een tang op een varken, totaal strop zit?

    Iedereen heeft toch ook de vele duizenden ‘industrieterreinen’ zien aankomen? Liefst zo ver mogelijk van het water van onze rivieren kanalen en waterlopen. Met als gevolg allemaal vastzittend vrachtverkeer dat strop zit. Overal beton. Dikke percentjes voor polletiekers à la Vande Lal.a!

    Waren onze voorouders dan zoveel slimmer dan wij? Die vestigden hu bedrijven aan de oevers van zoveel mogelijk water. Waar één vrachtboot, zonder de samenleving te hinderen, meer vervoert dan 25 vrachtwagens langs de weg? En daarenboven veel, heel veel beterkoop is, en minder milieu-vervuilend.

    Niet één polletieker heeft het op tijd zien aankomen….

    Ziet U al die ‘Hoofdzetels van die zovele bedrijven, zich in het waterhoofd Broeksèl vestigen? Daar waar er op den platten boerenbuiten zoveel meer en zoveel beterkoop bouwen is. Resultaat? Stilstaand snelverkeer.

    Nooit aan gedacht, hé!!!!! Want daarvoor moeten er Trump-kwaliteiten in zitten, in al die stompzinnige hoofden van onze Verlichte Grote Verstanden.

    De uitzonderingen bevestigen de algemene regel!

    *

    Ach kom, ik zit vandaag in ’n slechte dag. Komt door die vervelende hitte, denk ik. En wat meer is: ze zullen het nooit leren, want zij leren de praktijk aan elkaar. Regeren is niet vooruitzien, maar is rijden op den tast. Maar meestal nog via de achteruitkijkspiegels….

    Zaan Loek Haantjens verwoordde het zò: wij komen maar in actie als het te laat is. En dan vergaderen we over alles wat ‘op tafel ligt’ desnoods dag en nacht. Om te ‘Kurieren am Symptom’





    02-08-2018, 12:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    01-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5072

    5072 - WAAROM ZOUDEN DIE ARME MARIC HAANTJES OOK NIET NAAR DE SPAANSE COSTA’S MOGEN ????????

    *

    Spanje: Angst voor strand-bloedbad.

    **

    Geplaatst op 30 juli 2018    door E.J. Bron

    Door: Marilla Slominski

    https://ejbron.wordpress.com/2018/07/30/spanje-angst-voor-strand-bloedbad/#more-193377

    https://w

     ww.youtube.com/watch?time_continue=7&v=HXJ8Pngf048

    *

    De druk op de Spaanse kustwacht neemt toe. Bijna dagelijks landen er rubberboten met Afrikanen op de vakantiestranden, die vol zitten met zonnebadende toeristen. De een of ander wordt onrustig en vraagt zich af wat er zou gebeuren wanneer zo´n rubberboot bewapende islamitische strijders zou transporteren?

    Spanje is voor de mensensmokkelaars en hun Afrikaanse klandizie opgeklommen tot populairste land. Zaterdag lukte het opnieuw een groep om met een rubberboot op het volgepakte strand van

    *

    Zahora in Cadíz

    te landen. Het lijkt op een ritueel: toeristen zijn verbaasd, pakken hun mobiele telefoons, de illegalen springen uit de boot en rennen alle kanten uit onder het motto: Gelukt – we zijn binnen!


     

    Tot er ineens een paar tussen zitten met Kalasjnikovs….

    *

    Hetzelfde tafereel had zich enkele dagen daarvoor al in de buurt van

    Tarifa

    afgespeeld. Daar had de kustwacht tevergeefs geprobeerd de boot te stoppen, bericht “Breitbart”. Al lange tijd heeft het zuiden van Spanje te kampen met Marokkaans gedomineerde bendes, die verwikkeld zijn in wapenhandel, drugshandel en de handel in illegale sigaretten. “We verkeren in een oorlogstoestand en we verliezen”, aldus een medewerker van de autoriteiten tegenover het Spaanse dagblad “El País”.

    De nieuwe Spaanse minderheidsregering onder de socialisten blijft, niet onder de indruk, openstaan voor de “politiek van open grenzen” à la Soros en Co. Alleen al in de afgelopen dagen bereikten duizenden illegale immigranten de Spaanse kust, waarvan niemand weet wie ze zijn. Een gevaarlijk spel, waarschuwen Europese veiligheidsdiensten. Ze vrezen nog een strand-bloedbad zoals in Tunesië in juli 2015. Destijds had de islamitische moordenaar Seifeddine Rezgui (23) 38 volledig weerloze toeristen op het strand van Sousse met een halfautomatisch geweer afgeslacht. Ook hij was met een ubberboot gekomen…

    *

     

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Toegegeven, ik pluis héél zeker Het Nieuws niet uit tot de laatste letter.. Verre van, zelfs niet oppervlakkig. Heb er al mijn buik van vol, van door om het uur die onderbrekingen op mijn geliefde Klara-klassiekers. Maar inzake die ‘stoornis’ voor de zonnebaders daar, aan de Costa Spangnola verwondert het mij, over dergelijke ‘ergerlijke waarheden’ nergens iets zinnigs te lezen. Buiten wat gelul op de TeeVee, en dat er toch zoveel miserie is bij die arme Zwartjes. Och arme! Maar akkoord, verder dan De Krantenkoppen gaan mijn aspiraties nu eenmaal niet. Daarom juist zijn de Sociale Media zo handig voor slechtzienden. Het voelt bij mij zo’n beetje aan, als de brave huisvader die onder de Duitse bezetting tijdens de laatste oorlog dievelings en in den donkeren luisterde naar de BBC. Radio Londen. Die wist op z’n eentje meestal meer dan de hele Gemeente. Maar toen was het oppassen geblazen voor luistervinken, want als straf waas daarvoor de ‘deportatie’ voorzien. Naar ergens in het middelpunt van nergens… Arbeit macht Frei, ziet U…. Bij ons is et gelukkig nog niet zo erg gelukkig laten de opvolgers van die kwiebusen, heel zeker tegen hun zin, ons voorlopig nog gerust. De Turkse ras-sultan heeft het hen immers voorgedaan. Met één knip van zijn kleine vinger zet hij heel het land zonder Internet en worden alle telefoons ‘gescreend’.


    *

    Wij zijn een gemakkelijke prooi voor de wilde beesten uit de Magreb die ons zelfs bij klaarlichte dag overmeesteren. Waarbij de bedenking steeds meer veld vindt, dat onze Slinxe Overheid dat zo wiltZij hebben namelijk nood aan nieuwe kiezers.

    En wat meer is: hun leefwereld sluit het best aan bij die van de moslim-landen.

    Raad eens welk kieken van vroeg in de avond, in het kiekenkot op de hoogste sport zit. Niet moeilijk, want al de anderen zijn van kop tot teen bezet met uitwerpselen van zij die hoger zitten…


    *

    01-08-2018, 09:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5071

     

    5071 - ITALË én CTALONIË HBBEN DE ENIGE GOEDE WEG GEKOZEN NAAR WELVAART EN EEUWIGE VREDE.

    *

    De LEGA wil graag in alle openbare gebouwen kruisen ophangen

    Geplaatst op 27 juli 2018

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2018/07/27/lega-wil-graag-in-alle-openbare-gebouwen-kruisen-ophangen/

    *

    Dinsdag heeft de op één na grootste partij van Italië een wetsvoorstel ingediend, waarmee in alle openbare gebouwen zoals scholen, aula´s van universiteiten, bureauruimtes, vliegvelden, treinstations en havens een kruis, of nauwkeuriger gezegd, een kruisbeeld moet worden opgehangen.

    Die Freie Welt

    “Het kruis is het symbool van de christelijke beschaving en cultuur, in haar geschiedenis geworteld, en geldt als universele waarde, onafhankelijk van een religieuze bekentenis”, argumenteerden de voorstanders van het nieuwe wetsontwerp onder leiding van Matteo Salvini, de nieuwe vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië.

    *

    Matteo Salvini, die in het verleden bij demonstraties de rozenkrans gebeden had, wil met deze maatregel graag een kleine bijdrage tot het behoud van de christelijke waarden van Italië leveren.

    “Voor de geschiedenis en traditie van onze volkeren is het onacceptabel dat een verbreid secularisme de republikeinse grondwet in de zin van een Jakobijnse verplichting ter verwijdering van het kruis zou interpreteren. Integendeel. Het kruis blijft voor duizenden burgers, families en arbeiders het symbool van de geschiedenis van een heel volk”, aldus Salvini.

    Het wetsontwerp luidt: “De vernietiging van de religieuze symbolen die onze gemeenschap kenmerken, betekent twijfelen aan de principes waarop onze identiteit is gebaseerd. Om minderheden te respecteren, betekent niet om van de symbolen van onze geschiedenis, cultuur en traditie af te zien.”

    Overtredingen tegen het kruisvoorschrift zouden met boeten van € 500,- tot € 1.000,- worden bestraft.

    Meer dan 96% van de Italiaanse bevolking werd katholiek gedoopt, volgens de statistieken van de Italiaanse Bisschoppenconferentie “CEI”. Het Vaticaan, een van de kleinste stadstaten ter wereld en het hart van de katholieke kerk, ligt in Rome, waar ook de Paus resideert. Tot 1870 was Rome – inclusief de kerkstaat – eigendom van de Paus, totdat de Paus in het revolutionaire “Risorgimento” onteigend werd en de Italiaanse regio´s als constitutionele monarchie in het koninkrijk Italië werden verenigd.

     

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Kijk, dat is het mooie aan de algehele Christenheid, in al zijn vormen en al zijn afgeleiden, ingrepen al zijn zwakten en onvolmaaktheden. Waarmee ik maar wil zeggen, dat de huidige ‘Moederkerk van Rome’, d.i. de overgebleven kleinste helft, zijnde de Werst-Romeinse   Christenheid, nadat de grootste helft, de Oost Romeinse Christenheid van Byzantium (Constantinopel, later Istanbul) door moordende moslim-bendes reeds in 1483 werd veroverd en verplicht ‘bekeerd’ te worden tot de islammerij. Waar we onderhand allemaal weten dat het woord ‘islam’ het Arabisch woord is voor ‘Onderwerping’. Het zou ons dus niet mogen verwonderen, dat in Iran, het land met de meest fundamentalistische versie van dat ‘Geloof’ Daar komen de vrouwen heden ten dage in opstand voor Vrijheid en dus tegen de verplicht voorgeschreven lichaam-verhullende versluieringen.

    *

    Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Want wie weet dat nu nog, dat ten tijde van de Sjah en Farah Diba, toen het land nog Perzië hette, dat Iran het meest ver-Westerlijkte land was van het gehele Midden Oosten. Het was maar op 1 Febuari 1979 dat Ayatollah Khomeinidie jarenlang ongestoord in Frankrijk van een ‘politek asiel’ had kunnen genieten, Toen hij terug voet op de tarmac zette in Tejeran, was de wereld er al van verwittigd, dar daar een islamitische republiek zou ontstaan.

    *

    En ja, er zijn tal van afgescheiden Christelijke vertakkingen, die in het verleden elkaar ook bloedig hebben bevochten. Om nog maar te zwijgen van De Godsdienst Oorlogen, heksenbestrijdingen, godsoordelen. Om nog maar te zwijgen van

    de Inquisitie.

    *

    Daarover spreekt men in Rome over de Strijdende, de Lijdende en de Zegevierende Kerk. Altijd in deelfde volgorde.

    En ja, het is waar, de Christenheid heeft ook alles te danken aan het toen overheersende Romeinse Keizerdrijk. Waarvan het de leidende positie zich zimaar zou ingepalmd hebben.

    *

    Zoals we Het Geloof dat wij nu kennen, van na de guillotine-slag in 1789, toen ze letterlijk e figuurlijk van al haar vele rijkdommen en eigendommen werd beroofd en bestolen ten gunste van hen die we nu de ‘sociaal-democraten’ zouden kunnen noemen, dat Heilig Geloof der Vaderen is geen verplichting, maar een rijkdom. Er kan dus niet geloochend wordend dat het Christendom het fundament was/is van onze Beschaving, als de enige tger wereld.

    *

    Kijk, het doet deugd aan ‘De Schapen’ (en misschien minder aan de Herders…) om de woorden van Matteo Salvini te herlezen, in die zin, dat hij het, als het over de moslim-invasie gaat, a.h.w. het beter weet dan de Paus. Want die zwijgt in alle talen. Of als Die iets zegt, dan vertelt Hij het tegendeel.

    Heilige Vader: vluchtelingen, asielzoekers, Jihadisten-moordenaars zijn ook mensen. En ‘Brussel’ schrijft voor dat werkelijk àlle mensen Broeders moeten worden. En dat is ook zo. Voor binnen nog eens 1.000 jaar. Maar de tekst van dit ‘Europees Volkslied’ zou beter alleen bestaan in de Arabische versie….

    *

    In ieder geval, deze waarheden van Matteo Salvini worden in ieder geval luid en klaar verkondigd van op heel ander dan Kerkelijk platvorm. Salvini spreekt hier niet alleen als gelovige, maar als Leider op burgerlijk vlak. Het is ‘back tot he roots’, en helemaal in de stijl van het Verscheurde Europa als in deze van het Oude Rusland, en als van het Nieuwe Ammerika.

    *

    Om het in voetbaltermen te vertellen: doe uitspraak van deze splinternieuwe Italiaanse Minister BuZa is een perfecte voorzet die zekerlijk ergens op meerdere plaatsen in doel zal getrapt worden. Het is de weg naar de Vrijheid, los van de wereldveroverende ‘Goddeloze Globalisatie.

    Dat is niet meer of niet minder als dezelfde fout van hoogmoed, die h eerste mensenpaar deed verdrijven uit den Hof van Eden.

    *

    Persoonlijk gebruik ik liever, als het over ons voorvaderlijk Erfgoed gaat, de truc der Jezuïeten, die de vraagstelling liever omgekeerd benaderen. Door o.a. de vraag te stellen, war wij allemaal zouden gestaan hebben met onze Beschaving, moesten daar doorheen de eeuwen, de vele kloosters, de ontelbare abdijen en de Katholieke Univrsiteiten niet geweest zijn.

    Het is voor iet dat de Rebellen van 1789 in de eerste plaas zowel de Abdijen-Leerstoelen van Clairvaux en Cluny met de grond hebben gelijk gemaakt. Om de Paters dan meteen als misdadigers aar ‘de galleien’ hebben verbannen.

    *

    De galleien! Dat waren de voorlopers van de Nazi-Strafkampen waarvoor ‘Arbeit macht Frei’ ook het Leitùottiv was. De galleien, dwangarbeid tot de dood erop volgde, was ook de Endlösung eindbestemming van alle Priesters die, op Frans grondgebied, weigerden hun trouw aan Christus af te zweren …

    *

    31-07-2018, 13:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5070

    *

    5070 - ZIJN ER NOG MENSEN DIE ZICH HERINNEREN BIJ ONS OOIT EEN HEEL LEGER TE HEBBEN GEZIEN

    *

    450 migranten raken met geweld in Spaanse exclave Noord-Afrika

    Vandaag 26/7om 14:35 | Bron: BELGA

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180726_03632902

    *

    Deze migranten zijn blij dat ze het gehaald hebben en in Ceuta zijn. Foto: reuters

    *

    Zeker 450 migranten zijn er vanochtend in geslaagd om Ceuta, de Spaanse exclave in Noord-Afrika, te bereiken. Ze moesten daarvoor over een zes meter hoog hek klimmen.

    *

    De actie verliep bijzonder gewelddadig. Volgens de politie werden agenten aangevallen met zelfgebouwde vlammenwerpers en ongebluste kalk, die bij contact met de huid ernstige chemische brandwonden kan veroorzaken. Anderen hadden snoeischaren en cirkelzagen bij zich om gaten in het hekwerk te maken.

    *

    Het gaat om de grootste bestorming van het afgelopen jaar. In februari vorig jaar raakten achthonderd migranten bij één bestorming de enclave binnen.

    'Brutaal'

    De vluchtelingen gingen ‘nooit eerder zo brutaal te werk’, aldus een politiewoordvoerder aan het persbureau Europa Press. Vier agenten van de Guardia Civil en elf vluchtelingen werden overgebracht naar het ziekenhuis in Ceuta. In totaal spreekt het plaatselijke Rode Kruis over meer dan tweehonderd lichtgewonden.

    Volgens de mediaberichten probeerden nog eens een paar honderd andere migranten om ook over de muur te klimmen die de grens tussen Afrika en Europa vormt. Dat werd echter verhinderd door de Spaanse en Marokkaanse agenten. Zij die het wel hadden gehaald, lieten zich juichend naar een opvangkamp brengen. Sommigen kusten van pure vreugde de Spaanse grond. Alles bij elkaar duurde de bestorming meer dan een uur.

    Slapen in openlucht

    In dat opvangkamp zaten voor de raid al meer dan 600 mensen te wachten op de behandeling van hun dossier. Er is slechts plaats voor 520 mensen. Velen moeten in tenten of in openlucht slapen.

    Spanje heeft twee exclaves in Noord-Afrika: Ceuta, aan De Straat van Gibraltar, en het 250 kilometer oostelijker gelegen Melilla. Vlak bij die twee exclaves wachten duizenden Afrikaanse vluchtelingen op een kans om de EU te bereiken.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Ben ik even blij dat de het Frans imperialisme doorheen de tijden, nooit bij machte is geweest méér te annexeren dan de kuststreek tot aan de Somme, al 300 jaar en ten eeuwigen dage bekend als Frans Vlaanderen. We voelen ons daar nog wel altijd thuis, alleen is het Vlaams er verboven geweest tot er niets meer van overschoot.

    ‘Défense de parler le Flamand’ stond er toen overal op de muren gekalkt. Het is trouwens in dit ons apenland de natte droom van de Riberalen, onder leiding van onze Nationale Sjarel, handig door De Croo Monor ingekleed als ‘federale kieskring’. Hunkerend naar ‘La Mère Patrie’

    Een geluk met een ongeluk, want op Frans grondgebied zoals in Rijsel of Duinkerken is het namelijk een zwaar misdrijf het woord ‘invasie’ te gebruiken voor de aan de gang zijnde doogedreven islamisering. Hoe men daar omspringt met oerwoud- of woestijninvasies zoals aan de Overkant van de Britse Straat van Gibraltar is mij dan ook een raadsel. Tenzij met het er begint te noemen

    In den Zoeten Inval

    *

    In ’t Fransoos is dat dan ‘Comme chez Soi’… Vandaar dat daar dan ook zoveel volk trekt.

    Ach kom, het is de zoveelste ‘route’ in de rij. Maar voortgaande op de Middeleeuwse verdedigingswerken, die open en bloot op Google worden prijsgegeven, was men daar vroeger zo mild niet voor indringers.

    Zelfs ten tijde van WO II was Gibraltar met de onwillige Franco die niet wilde ‘meedoen’, de nagel aan Hitlers doodskist. ‘De Zuilen van Hercules’ waren dan ook het slot op de poort naar de ‘Mare Nostrum’ waar Mussolinni wilde baas spelen.

    *

    Ergens meen ik mij te herinneren, dat aan de Britse kant, het krioelt van de apen overal in en op de rotsen. En kijk, onder verwijzing naar het Globalisatieplan van die Clinton Bende, onder De Hoge Bescherming van de Heilige Barack Obama, wordt daar nu werk van gemaakt om de Spaanse kant ook van apen te voorzien.

    Daar zal nog veel volk komen naar kijken! Allemaal op zoek naar Koning Oedipus, die daar aan de Zuilen van Hercules ook rechtsomkeer moest maken…

    30-07-2018, 20:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5069

    *

    5069 - AMERIKANEN ZIJN EN BLIJVEN TENSLOTTE ALTIJD COWBOYS. IN ALLE EEUWEN DER EEUWEN AMEN

    *

    VS: Hoogste gerechtshof bevestigt het recht op het dragen van wapens voor alle Amerikanen

    Geplaatst op 26 juli 2018    door E.J. Bron

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2018/07/26/vs-hoogste-gerechtshof-bevestigt-het-recht-op-het-dragen-van-wapens-voor-alle-amerikanen/

    *

    Voor tegenstanders van wapens is dat een stomp in de maag, terwijl vrijheidslievende burgers nu een zucht van verlichting kunnen slaken. In inmiddels negende instantie bevestigde het hoogste gerechtshof nu het “Second Amendment”, de tweede toevoeging van de Amerikaanse grondwet, volgens welke alle burgers het recht hebben om in het openbaar wapens te dragen.

    *

    Als klager trad George Young uit de Amerikaanse staat Hawaï op, omdat de autoriteiten het hem hadden verboden om in het openbaar een handvuurwapen te dragen. Daarvoor zou hij een licentie hebben moeten aanvragen. Deze praktijk is ook in andere Amerikaanse staten gebruikelijk. Terwijl Texas zich beroept op het “Second Amendment”, hanteren Florida, Illinois en het district Columbia strikte wapenverboden.

    George Young heeft nu eventueel voor een richtinggevend vonnis gezorgd, dat voor heftige discussies zal zorgen. “We nemen het wapengeweld niet te licht op”, motiveerde rechter Diarmuid O´Scannlain zijn vonnis van afgelopen dinsdag. “Maar het ´Second Amendment´ beschermt het recht om ter zelfverdediging in het openbaar een wapen te dragen.”

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    **

    *

    Hawaï. Weeral die verloren bult in de grote Oceaan ergens gewonnen verloren tussen Noord Amerika en Azië. Het is een puzzel om ooit daar weg te geraken. Tenzij in roeibootjes. Of lijk Lucifer, gedragen door de Duisternis.

    *

    De ‘Autoriteiten’ van Hawaï, ook op gelet? Hawaï is niet alleen het Land van Molokaï en van onze Pater Damiaan die daar ter plaatse de melaatsen ging verzorgen tot hij zelf erbij neerbie, Het is ook het Land van de Anti-Held Obama, de zwarte slungel die niet goed weg weet wat met armen en benen te doen, maar des te beter overweg kan met de tong.

    *

    Dezelfde, die samen met The Clinton Wife, de wrede islammerij overal in de wereld heeft willen doen doorbreken. Met behulp van slagersmessen en Kalshnikovs. Maar hij was een maatje te klein. Niet groot genoeg. Daar waar de man uit Tremelo te groot was voor deze wereld…

    *

    Dat Eerste Amendement gaat volgens mij niet alleen over zelfverdediging, maar het betreft ook de bescherming van de Geliefden. Wat meer is: het beschermt ook het eigendomsrecht. Neem die twee zalen weg, en je bevindt zich automatisch in Het Wilde Westen.

    Ja, dat zogezegde ‘Wilde Westen’. Ik denk dat wij in onze Westerse Wereld al eens meer Karl May mogen lezen over de Avonturen van Old Shatterhand en zijn Indianenvriend Winnetou.

    Het zijn een serie verhalen over eerlijkheid, vriendschap en de kunst om samen te leven, gezien met de vooruitziende blik van een Duitse Jeugdschrijver die nooit ook mar één voet buiten zijn geboortedorpje heeft gezet.

    Daar waren zeker geen slagersmessen in het straatbeeld Noch veel minder Kalasjnikovs en zwarte blote penissen als van Koningstijgers klaar voor verkrachting.

    *

    Bij ons in de Lage Landen zijn wij nooit happig geweest op al dat schiet- en steektuig. Komt daar nu de laatste 25 jaar bij, dat wij geleerd worden om met ontblote adamsappel door het leven te gaan. Ha Ja, wij mogen het die arme sukkelaars van ‘Verrijkers’ niet te moeilijk maken om onze plaats in te nemen. Oc arme, die zijn er alleen maar op uit om een beter leven te vinden. En wat kan er beter zijn dan het onze?

    *

    30-07-2018, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5068

    *

    5068 - HONGARIJE IS DE BERGGIDS NAAR DE HOGE TOPPEN VAN DE VRIJHEID

    Open grenzen, AUB smeekt de DS

    *

    Hongarije officieel uit het migratieverdrag van de VN gestapt

    Geplaatst op 26 juli 2018    door E.J. Bron

    ejbron.wordpress.com/2018/07/26/hongarije-officieel-uit-het-migratieverdrag-van-de-vn-gestapt/#more-193065

    *

    Dinsdag jongstleden deelde de Hongaarse regering aan de Verenigde Naties mee dat het een einde maakt aan de toestemmings-procedure van het globale pact voor migratie, zei

    de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó.

    *

    Het is duidelijk geworden dat de verschillen in opvatting van Hongarije over de migratie en de handelwijze van de VN onverenigbaar zijn, zei Szijjártó op een persconferentie. “Hongarije zal zijn standpunt handhaven en geen globaal pakket kan dat veranderen”, voegde hij er aan toe.

    Mitteleuropa

    “Wij bekijken migratieprocessen vanuit een ander perspectief”, zei hij. De VN is van mening dat migratie onvermijdelijk en nuttig is en waard om te ondersteunen, terwijl Hongarije haar als een gevaar voor Hongarije en Europa beschouwt, voegde hij er aan toe, en zei verder dat het doel van de VN de bevordering van de migratie zou zijn, terwijl het doel van Hongarije is deze te stoppen. Het “Global Compact for Migration” bevat enkele verheugende doelen, zoals maatregelen tegen mensensmokkelaars, maar het effect zal zelfs nuttig voor hen zijn, zei hij. Een document dat migratie bevordert, zal alleen maar de mensensmokkelaars ten goede komen, omdat ze er dan meer mensen toe kunnen overhalen om te vertrekken en hen vertellen dat zij in overeenstemming met het globale akkoord geaccepteerd worden, zei Szijjártó.

    Het Hongaarse standpunt is dat het onnatuurlijk zou zijn om de bevolking van het continent te veranderen, en in plaats daarvan zouden globale inspanningen ondernomen moeten worden om de migratie te stoppen, zei hij. Het migratieakkoord bevat bepaalde verplichtingen, die Hongarije niet zou vervullen, zoals de organisatie van scholingen voor migranten voor hun vertrek en na hun aankomst, de ondersteuning van migranten bij het indienen van bezwaren, de verhoging van de opnamecapaciteit voor migranten en de grensovergang te beschouwen als een mensenrecht in plaats van als een veiligheidsprobleem, voegde hij er aan toe.

    Hongarije heeft “exact tegenovergestelde maatregelen” ingevoerd om de veiligheid van de burgers te garanderen, zei Szijjártó. Als antwoord op een vraag zei hij dat Hongarije, gezien het feit dat de VS niet eens deelgenomen hadden aan de gesprekken over het globale pact voor migratie en uiteindelijk aan het eind van de gesprekken ontevredenheid hadden geuit, geen negatieve gevolgen zou ondervinden van zijn aankondiging.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Ja, U heeft het goed gelezen:

    zoals de organisatie van scholingen voor migranten vòòr hun vertrek

    …/….

    en de grensovergang te beschouwen als een mensenrecht.

    *

    Er wordt dus nogal een en ander zonder blikken of blozen achter onze rug bekokstoofd. We hangen, handen en voeten doorboord, met doornen gekroond en met een lans onze ribben doorboord, aan het Kuis, en we weten het (nog) niet. De huidige Overheid, de Verlichte Grote Verstanden van tegenwoordig, laten gewoon betijen, voor zover die daaraan niet zelf effectief medewerken. Als ik nog maar denk aan jet Gentse Meesterwerk Meneer Konijnentand-met-bles van de Riberalen, die gans de wereld wil doen denken zoals zijn eigen Rood-Groen-Blauw Samenzweerders Clubje, dan krijg ik de kramp in mijn slagtanden. Of erger, als ik het nijdige Junioorke Het Croo-tje bezig hoor over zijn plannen voor een zogezegde ‘federale kieskring’, dan dreigen mijn tanden stuk te springen. De Burger, waarde Heer ‘Zoon van’, vraagt juist niet om méér apenland, maar om minder. Minder. Minder. Veel minder. Zelfs helemaal niets meer.

    Het zit anders wel ’n beetje in de familie, dat zo aanhangig willen wezen aan Willem om als Orangist, lijk Vader Croo, daarover niet te kunnenzwijgen… De portemonnee is nameliojk geen communicerend vat met het verstand… Bij dat soort mensen komt de portemonnee altijd op de eerste plaats.

    Wat wij, Vlamingen écht nodig hebben, is na de eerstvolgende verkiezingen, doe te verwachten vallen dit najaar, samen met het vallen van de bladeren, zijn een paar figuren als die Hongaarse Minister BuZa, ten name van PÉTER SZIJJÁRTÓ. (Spreek uit Peter Sjijartòo) een Lichtend Voorbeeld.   Die jongen (!!!!) is amper 40 jaar oud (° 30 oktober 1978), studeerde kort in de VSA, universitair in internationale relaties aan de Universiteit van Budapest, gewezen jeugdleider, sportdirecteur en woordvoerder-rechterhand van Victor Orban en Bestuurslid van Visegradgroep .

    Bij dat soort Leiders bevinden wij ons in deugddoend gezelschap!

    Kortom: zo iemand in de Lage Landen, met in-Vlaamse roots is de gedroomde figuur die we voorlopig missen bij ons, in onze Ontvoogdings-strijd. Ik zou hem het liefst vergelijken met ons ‘Crootje’ voornoemd, moest die niet zo lijk Pee-den-Ooden zo keeraafs gedraaid en gegoten zijn. Die kleine Lex doet mij denken aan een andere triestige figuur uit ons rijke Vlaams Verleden, namelijk Robert D’Artois, de edelman uit Artesië, die in opdracht van Philips De Schone in 1302 aan het hoofd stond van de Franse legerbenden die met bezems en stokken gewapend, te Kortrijk, in de beemden, het Vlaamse klootjesvolk een lesje kwamen leren. En waar die kwibus, verrast zijnde, door al die stevige en goed gemikte ‘Goedendags’ stervend erbij ging liggen. Jong en overmoedig, maar teveel mee van ‘de Châatillon’, Lelieaard en anti-held van de BBrugse Metten…

    Robert D’Artois, na-ijverig om zelf Koning der Fransen te worden ..

    *

    Laatste berichten

    *

    Onderstaand artikel, weeral van de hand van E.J. Bron, is verschenen op vandaag, 30 Juli. De tweestrijd, ook al een Kamp tussen David en de reus Goliath, is dus voorgoed begonnen.. Het spreekwoord ‘Één tegen Allen’ is hier niet op zijn plaats, het zou eerder moeten zijn. de Gluiperigheid, het Machtsmisbruik van Slinx en de Rest van de Wereld…

    Anders gezegd: the eating is the proof of the pudding…

    *

    Europese Commissie start procedure tegen Hongarije – Orbán: “De dagen van de Commissie zijn geteld

    *

    De Europese Commissie is midden juli een procedure wegens verdragsschending gestart tegen Hongarije. Reden daarvoor zijn de zogenaamde “Stop-Soros”-wetten en de wijziging van de Hongaarse grondwet. Beide werden op 20 juni met grote meerderheid aangenomen door het Hongaarse parlement. De “Stop-Soros”-wetten stelt de hulp bij illegale immigratie strafbaar. De grondwetswijziging verbiedt de vestiging van vreemde volksgroepen in Hongarije en plaatst de Hongaarse grondwet algemeen boven EU-recht.

    ongecensureerd.at

    Europese Commissie ziet de rechten van de illegalen geschonden

    De Europese Commissie vindt dat in de nieuwe wetten en de grondwetswijziging de rechten van asielzoekers worden geschonden. Ook het criminaliseren van NGO´s, die de illegalen helpen, is volgens de Europese Commissie niet conform met EU-recht. Hongarije heeft nu twee maanden de tijd om zich te schikken naar de wil van Brussel, anders dreigt een proces voor het Europees Gerechtshof.

    Hongarije gaat de confrontatie met Brussel aan

    *

    Hongarije denkt er niet aan om toe te geven aan de druk uit Brussel. Minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó zei dat Hongarije – in tegenstelling tot Brussel – de veiligheid van de Europeanen zou verdedigen. Hongarije beschouwt de migratiekwestie als een veiligheidskwestie. Szijjártó wees op 29 zware terreuraanslagen die sinds 2015 in Europa door migranten gepleegd zouden zijn. Hongarije zou de juridische confrontatie met Brussel aangaan, omdat de veiligheid van de Hongaren voor de Hongaarse regering op de eerste plaats zou staan.

    Europese Commissie verdedigt opnieuw George Soros

    *

    De woordvoerder van de Fidesz-fractie, János Halász, zei dat de Europese Commissie opnieuw George Soros zou verdedigen en niet voor het eerst zou proberen om in de zin van diens netwerk druk op Hongarije uit te oefenen. Het Soros-netwerk en zijn Brusselse bondgenoten zouden nog steeds proberen Hongarije met migranten te overspoelen. Eerder al had een woordvoerder van Fidesz de Europese Commissie een marionet van George Soros genoemd.

    *

    Orbán: procedure is onbelangrijk, omdat de Commissie weldra wordt afgelost

     

    Minister-president Viktor Orbán zei hier maar kort iets over. Hij zei in een radio-interview op 27 juli dat het goede nieuws zou zijn dat de dagen van de Europese Commissie geteld zouden zijn. Orbán verwees daarbij naar de nieuwe bezetting van de Commissie, die gelijktijdig met de Europese verkiezingen in mei 2019 plaatsvindt. De actuele procedure tegen Hongarije zou daarom voor hem geen betekenis hebben, omdat Hongarije daar tot mei wel tussendoor zou kunnen laveren.

    Heinz-Christian Strache noemt procedure tegen Hongarije “absurd”

    **

    *

    De Oostenrijkse vicekanselier Hein-Christian Strache (FPÖ) liet zich op Facebook uit over de procedure tegen Hongarije:

    Absurd! Alleen omdat de Hongaarse regering niet de fatale welkomstpolitiek van de afgelopen jaren invoert, wil de Europese Commissie Hongarije nu aanklagen. Oostenrijk zal in ieder geval eveneens zijn striktere asielkoers voortzetten.

    Andere procedure tegen Hongarije al bij het Europees Gerechtshof

     

    Hongarije zal het met grote waarschijnlijkheid aan laten komen op een proces bij het Europees Gerechtshof. Dat blijkt ook uit het feit dat er op dit moment al een andere procedure wegens verdragsschending tegen Hongarije bij het Europees Gerechtshof ligt, omdat Hongarije niet toegaf. Ook in deze procedure, die sinds 2015 loopt, gaat het erom dat Brussel Hongaarse wetten ter bescherming tegen illegale immigratie niet wil accepteren.

    *



    30-07-2018, 14:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!