MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5228 THE CLINTON GATE

     

    **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

     

    STORM OP ZEE

    *

    Ik en know er persoonlijk niets van, maar mijn verstand staat stil bij wat er zo allemaal in en rond dat  ophemelen van de USA gebeurt.

    Afhankelijk van het aan de Macht zijnde Hoogste Gezag daar, wordt de ene aanklacht na de andere, bewezen of belogen, gewoon bevroren. Niet voor niets zijn de Amerikanen de uitvinders van de koelkast. Men kletst er op los lijk volksvrouwen-viswijven op het vis-traptsje in Oostende, de Koningin der Badsteden. Het lijkt alsof de ene kant van de politieke arena voortdurend moet zwijgen en zich inhouden voor de andere kant die just in hetzelfde stramien gevangen zit.

    En zo draait als afgeleide van de Amerikaanse politiek, ook onze eigen Europese wereld rond. Op sleeptouw van zij die het voor het zeggen hebben. Het spreekt dus vanzelf dat nergens nog ‘n God of ‘n Gebod nodig is. Het doet mij denken aan wat er in Eden zou kunnen gebeurd zijn, toen vlak daarna het eerste mensenpaar uit het Aards Paradijs werd verjaagd. Toen heette de verleidster Eva, nu is het Hitlary.

    *

    Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg

    *

    Hitlary Clinton

    *

    De Amerikaanse ‘waakhond’ Judicial Watch heeft na een beroep op de FOIA (wet openbaarheid bestuur) officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de top van de FBI onder president Obama een ‘lange lijst’ misdrijven van Hillary Clinton verborg, en alles uit de kast haalde om ervoor te zorgen dat zij niet zou worden aangeklaagd voor het roekeloos omgaan met vertrouwelijke informatie (waaronder staatsgeheimen). Het duurde lange tijd voordat Judicial Watch de opgevraagde documenten ontving omdat het Ministerie van Justitie de informatie weigerde vrij te geven, waardoor er een rechter aan te pas moest komen.

    *

    De documenten maken duidelijk dat drie dagen nadat toenmalig FBI-directeur James Comey op 8 juli 2016 bekend maakte dat Hillary Clinton niet vervolgd zou worden, de Speciale Adviseur van de uitvoerende adjunct directeur Nationale Veiligheid aan agent Peter Strzok en anderen schreef dat hij ‘een lange lijst (lett. tabel of grafiek) van wettelijke overtredingen’ aan het opstellen was die tijdens het onderzoek naar het schandaal rond Hillary’s privé server naar voren waren gekomen. Ook zou hij de redenen waarom Comey desondanks niet tot vervolging besloot in kaart brengen.

     

    Uit de email-discussie die hieruit volgde kan duidelijk worden opgemaakt dat de betrokken FBI agenten en officials het een goed idee vonden om de lijst met Hillary’s misdrijven achter slot en grendel te bewaren. Dat is dan ook precies wat er is gebeurd. De agenten werkten actief met Comey mee om zijn publieke verklaring zodanig aan te passen dat Hillary’s misbruik van vertrouwelijke info er zoveel mogelijk mee gebagatelliseerd werd.

     

    Term ‘grove nalatigheid’ aangepast om Hillary niet te hoeven vervolgen

     

    De in opspraak geraakte agent Peter Strzok werd later door FBI directeur Christopher Wrya ontslagen. Strzok, uit wiens SMS’jes het bestaan van een FBI complot tegen Donald Trump kon worden opgemaakt, had de oorspronkelijke aanklacht tegen Hillary van ‘grove nalatigheid’ – waar wat staatsgeheime informatie betreft hoge straffen op kunnen staan - veranderd in ‘extreem onvoorzichtig’, wat afgedaan kan worden met een (ernstige) reprimande.

     

    Een bij het onderzoek betrokken advocaat bevestigde dat de FBI geen andere keus zou hebben gehad dan Hillary officieel aan te klagen als de oorspronkelijke conclusie, ‘grove nalatigheid’, was gehandhaafd, omdat met die term zou worden erkend dat ze de wet had overtreden.

     

    Criminele Clintons en Obama nog altijd onaantastbaar in media

     

    Dankzij Judicial Watch weet het publiek nu dat de FBI tot in de hoogste echelons alles in het werk stelde om Hillary Clinton weg te laten komen met haar ‘lange lijst’ overtredingen en misdrijven.

     

    En dan hebben we het maar even niet over de hoogste illegale Uranium One deal, over het misbruiken van miljoenen dollars aan giften aan de Clinton Foundation, en al helemaal niet over de beruchte ‘Clinton Kill List’, waar al ruim 100 slachtoffers op staan en die met de regelmaat van de klok wordt uitgebreid met nieuwe zogenaamde ‘ongelukken’ en ‘zelfmoordgevallen’ van soms hoog geplaatste personen die belastende info over het echtpaar naar buiten wilden brengen.

     

    Denk overigens maar niet dat u in de Nederlandse reguliere media ook maar iets te lezen krijgt dat zelfs maar een schaduw kan werpen op de onaantastbare, bijna heilige reputatie die Barack Obama en Hillary Clinton hier nog steeds hebben.

    *

    (1) Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    der

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    In 3 (drie) keer (nu? dan? nooit?) uit te werken **persoonlijke bedenkin

    *

    Ach ja, ook voor President Trump staan inderdaad, net als voor Willem Elsschot, tussen droom en daad, wetten in de weg, en praktische bezwaren. In het geval Trump dus meestal praktische bezwaren. Want die kaatst mag de bal terug verwachten. En wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Bij de Republikeinen zullen dat wel in hoofdzaak praktische commerciële bezwaren zijn.

    Of zou er meer aan de hand zijn? Zo van: er is geen beginnen aan. De konkelfoezerijen lopen, in tijd van jaren, van boven naar on der doorheen de hele Samenleving. Ze strekken zich uit tot in de verste hoeken der aarde. Wat meer is: als we onze neus schenden, schenden we meteen heel ons gezucht.

    Zou dat de reden zijn, waarom The Cilntons er niet achter gedraaid worden? Waarom Mobama, de Voorste der geradicaliseerde maar zeer snuggere Moslim Broeders nog altijd verder ongestoord mag blijven intrigeren en samenzweren? Wat met de zich schatrijk gestolen Sorros, die Centraal Europa aan het bewerken is?

     

     *

    Zal de Zwijgende Meerderheid ooit spreken? Ooit voldoende spreekrecht hebben? Och!, nu het Wielerseizoen begonnen is, zolang we met ons allen maar, zoals de Oude Romeinen, voldoende brood & spelen hebben. Met vooral liefst daarbij zoveel mogekijk primitieve lusten, wat kan het ons schelen! Van in de kleuterklas leren wippen als konijntjes in de wei! Als het onze tijd maat blijft duren. Sodoma en Gomorha zijn ook al zo lang geleden!

    *

     

    Zondag 24 Februari 2019

     

    24-02-2019, 07:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1038 REPRESSIE VERSUS HOLOCAUST

    1038 - HOE DE COBURGIAANSE REPRESSIE ZELFS

    DE SHOAH OVERTROF

    https://doorbraak.be/doorbraaknieuws/voorstellingtegendemuur/

    *

    Ha-Shoah is het Hebreeuwse woord voor de platgetreden paden van de HOLOCAUST. Het verwijst dus op een directer en fijngevoeliger manier naar de zeer eigene lijdensweg van Het Godsvolk. Deze Jooodse lijdensweg is het verhaal van (uit Nieuwe Orde na-ijver?) de met alle mogelijke middelen (uitdrukking van Lowie Tobback tegen wijlen het Vlaams Blok), ausrottung tot het laatste uit te roeien wezen van dat ras. Rassen, namelijk, is een sedertdien verboden begrip in de run naar de Definitieve Nieuwe Wereld Orde. Een ‘ordening’ die 100% voldoat aan de Wetten van een ‘geglobalieerde’ vervreemdende eenheids-beschaving die eet iot de handen van de Nieuwe Mesters der Democ-Rats uit Amerika..

    Dat, in afwachting van de Nieuwe Hilary?

    *

    Dat een cultureel hoogstaand Duitsland in de jaren ‘33-’45 tot die daad is kunnen komen, danken wij niet de koekoek, maar het ten top gedreven Internationaal Socialisme onder de verdoezelende patine van het Germaanse solidariteitsgevoel.

    Toen eenmaal over de ganse wereld de wapens zwegen, bestond dat Duitsland niet meer. De euforisch gestemde overwinnaars triomfeerden. Bij het onderhandelen van de Vrede, zagen die vooral de eigen belangen en vervolgden sommige Leden uit eigen beweging gewoon de eigen persoonlijk heworden oorlog. Voor wat betreft Coburgia, uitsluitend tegen de meerderheid van het Eigen Volk. Het Eigen Volk, dat voor de tweede keer in korte tijd,, met de hulp van de (tijdekijk zegevierende) vijand, geprobeerd had de kettingen te verbreken van de onderdrukkende Franssprekende Vreemde Heersers in het Land.

    Was men even vergeten bij de internationale vredesonderhandelingen, dat de oorlog was gedaan voor iedereen… In Coburgia heerste toen de We der wraak, waarmee er in werkelijkheid voor eens en voor altijd bedoeld werd de Vlamingen voor eeuwig onder de knoet te houden. Geen eigen Vaderland als van ouds, om van te houden als van Eigen Outer en Heerd, maar als schaamlap voor een soort opgedrongen politieke schijn-constructie. Een voorwendsel die, na Napoleon, bedoeld was om de Zuidelijke Nederlanden voor altijd schatplichtig aan Parijs te maken. Ha ja, aldus was onder elkaar de wens van De Grote Mogendheden… Zij die Frankrijk wilden versterken en Duitsland wilden isoleren. Obama had het in onze tijd niet beter gekund met Oekraïne.

    Daarvoor moesten de Vlaamse stemmen na WO II voorgoed worden gesmoord, liefst in bloed of achter vuistdikke tralies. Zodat er alleen een verscheurd e bang geworden meute schapen zou overblijven. Schapen die onder leiding van de eigen politiekers van alle partijen, tot op de dag van vandaag de Vlaamse, door hard werken bevochten welvaart doet afromen naar Parijs (Bank & Energie-wereld). En voor wat betreft de rest van de welvaart, via de ‘transfers’ afleidt naar onder de Taal, Armoe & Meeëter-grens. Die geldstromen zijn bovengronds, maar vooral ondergronds want weel daarvan komt in eigen zakken terecht en geen haan die ernaar kraait…

    *

    Eindelijk is nu het einde in zicht. De francofonie is overal in vrije val. Frans is vooral de taal van de immigratie. De Parijse hoogmoed is op sterven na dood. Frankrijk is, om velerlei redenen verarmd en, zo goed als onbestuurbaar geworden. In het vacuüm tussen de afbrokkelende Franse hegemonie en de aan de gang zijnde ver-Amerikanisering gaapt een zee van mogelijkheden. Die allemaal uitmonden in de Onafhankelijkheid.

    Hieronder volgt er bijvoorbeeld een kleine opwelling van een zeer nabije historische rechtzetting…….

    *

    ONGECENSUREERD

     

    REPRESSIEDAGBOEK

    *

    Wat beleefde en dacht een alom gerespecteerd Vlaams romanschrijver, journalist en intellectueel Filip De Pillecyn toen hij van 1944 tot 1949 wegens collaboratie in de gevangenis zat? Hoe verwerkte hij de nederlaag van de zaak waarvoor hij zich als flamingant had ingezet? Hoe beleefde hij de repressie in al haar vormen: straatrepressie en staatsrepressie?

     

    Al tijdens zijn gevangenschap begon Filip De Pillecyn aan zijn memoires over de grote breuk in zijn bestaan. Ze werden niet onmiddellijk na zijn vrijlating gepubliceerd, noch bij zijn overlijden in 1962. Toen ze in 1979 onder de titel ‘Face au mur’ wel verschenen, was het in verminkte vorm. Vele passages bleken gecensureerd.

    repressie

    In de boekhandel vanaf 25 maart, €24,95

    Doorbraak geeft Tegen de muur vandaag opnieuw uit. In deze heruitgave zijn de oorspronkelijke ‘herinneringen’ hersteld. Voor het eerst kan de lezer zien hoe De Pillecyn worstelt met het volksnationalisme dat hij had beleden, maar ook hoe hij ten slotte de repressie een plaats geeft in zijn levensfilosofie. Dit wordt de basis voor zijn latere romans.

    Tegelijkertijd blijkt nu de grote overeenkomst van De Pillecyns observaties met het gangbare Vlaamse negatieve oordeel over de repressie als een mislukking, zowel in haar opzet als in haar praktijk en uitwerking.

    Naast de geannoteerde tekst bevat deze uitgave een handleiding bij de lectuur ervan, en een toegift in de vorm van het stripverhaal Hoe de zwarten in de hemel kwamen, ontstaan in het hechteniskamp van Lokeren. Jean-Pierre Rondas en Emmanuel Waegemans stonden in voor de redactie van dit belangrijke tijdsdocument.

    Boekvoorstelling

    Wat? Dirk Rochtus verwelkomt en leidt in. Vervolgens gaan Jean-Pierre Rondas (Doorbraak) en prof. Emmanuel Waegemans (Filip De Pillecyn-comité) met elkaar in gesprek.

    Wanneer? Maandag 25 maart, om 19.30 uur

    Waar? KU Leuven Campus Antwerpen, Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen (parking Groenplaats of Lombardenvest)

    Inschrijven? U kan de boekvoorstelling gratis bijwonen, maar inschrijven met her formulier hieronder is wel verplicht.

    Het boek

    Het boek zal na de boekvoorstelling ook verkrijgbaar zijn in de boekhandel. Maar u kan het ook hier al bestellen — zo steunt u Doorbraak.

    Leden van het De Pillecyn-comité die het boek eerder al bestelden via hun lidmaatschap van het comité, kunnen het boek die avond komen ophalen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Filip_De_Pillecyn

    (1891-1962)

    *

    Wat Wikipedia ons over deze man leert…

    “Op 17 maart 1947 verscheen hij voor de Krijgsraad in Brussel, die hem een rijke culturele bedrijvigheid tijdens de bezetting ten laste legde en hem daags nadien veroordeelde tot tien jaar hechtenis”…

    *

    De man die in WO I aan het IJzerfront had gestreden, mede-oprichter van de later (bij vergissing) gedynamiteerde IJzertoren in Kaaskerke, werzaam als Hoogleraar, had dus tijdens de Bezetting meegeholpen aan ‘de ‘vervorming der Instellingen’ wat hem dus kenmerkte als ‘meeheulen met den vijand’ . Waarvoor gezegde 10 jaar opsluiting door een Krijgsraad te Vede, in volle vredestijd, 2 jaar (’45-’47) na het einde van de bezetting.

    *

     

    24-02-2019, 05:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    19-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5220 Amerika van Chicago tot Caracas

    .

    **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

     

    STORM OP ZEE

    *

    Aansluitend op de actualiteit van de val in Syrië van het zogezegde ISIS-Kalifaat, onderstaande overgenomen bijdrage van onze goede Bovendijke vriend Xander die alles uitbrengt als geen ander. Alleen al dat begrip ‘Kalifaat’, klinkt als een droomvoorstelling uit Duizend-en-Een-Nacht! Dat, als eretitel voor een bende schorremorrie (woord van BDW? in Het Nieuws) die een verwoestende burgeroorlog voeren tegen het eigen land: dat zoiets een ‘Kalifaat’ wordt genoemd, zegt veel zowel over deze ‘Staatsvorm’ als over onze Media.

    De actualiteit belicht niet zozeer deze ‘Val’ van een bloedige o zo verheerlijkte islam-terreur maatschappij, maar wentelt zich vppral in wellust over de 500 nu vrij te laten Syrië-strijders waarùee Trump gene weg en weet, nu hij zijn troepen daar terugtrekt. Iets dat noch Mohbama noch Hitlary ooit zouden durven doen hebben.

    *

    Ja, ik weet het. Doe ‘geradicaliseerden en hun medeplichtige vrouwen, samen met hun (voorlopig) onschuldige kinderen, zijn ook mensen. Zelfs mede-mesen en op hun eigen primitieve manier Kinderen Gods. Maar de ouders hadden/heben zelf gekozen om hun leven veil te hebben voor de Islam. Waarom mogen ze dat dan nu ook niet doen? Veel van de Vlaamse Oostfronters kregen bij hun terugkeer na de oorlog bij Moeder aan de Haard, de dood met de kogel. Daar kraaide zelfs geen haan naar. Overgeleverd aan een ander soort Mo Slimmerds (in Irak) krijgen ze gegarandeerd de doodstraf. Tja, wat wilt U. Dat is nu eenmaal het Noodlot om als Moslimmer geboren ter zijn geweest geworden! Inch’Allah!

    En er is echter nog meer. De grootouders die in Coburgia leven. De broers en zussen, al-dan-niet o,derweg om geradicaliseerd te worden. Zelfs tegen ons….. Dat is de lange staart van het probleem waarover men niet sprekt.

    *

    Dat is op de keper beschouwd toch betrekkelijk simpel. Als de ‘familiehereniging telt in de ene richting (heel de familie-clan vrije toegang naar hier), dan moet dat systeem ook in omgekeerde richting kunnen werken. En HUP! Gejeel de bataclan het schip op. Alles terug naar AF…

    *

    En toen kwam er een varken met een lange snuit, en ’t vertelselke is uit. Tijd dus om terug te keren bij onze schaapjes: Good Old America.

    *

    De haat verklaard: VS na WO-2 betrokken bij 8 van de 10 conflicten en 30 miljoen doden

    *

    Venezuela het 68e Amerikaanse doelwit van ‘regime change’ – ‘Vredes’president Obama gooide 30.000 bommen meer af dan George Bush II

    *

    Afbeelding: The Burning Platform.

    Van bolwerk van vrijheid en democratie naar de grootste bedreiging voor die vrijheid en democratie – het is een fatale wissel die de Amerikaanse elite al lang geleden welbewust heeft omgezet, met als doel onbedreigd over de hele wereld te heersen. De haat die veel volken tegen de VS koesteren is dan ook goed verklaarbaar, want het land was nà de Tweede Wereldoorlog bij 81% van alle conflicten actief militair betrokken. Daarbij kwamen direct 6 miljoen mensen om het leven, en indirect zelfs ruim 30 miljoen.

    ‘Wij kwamen, wij zagen, hij stierf,’ lachte Obama’s minister van BuZa Hillary Clinton enkele jaren geleden de Amerikaanse/NAVO aanval op Libië weg. Het stabielste en een van de meest welvarende landen van Afrika werd in korte tijd platgebombardeerd en door Westerse steun aan islamitische terreurgroepen in totale chaos gestort, enkel omdat leider Gadaffi weigerde te buigen voor het Amerikaanse oliedollar dictaat. Naar schatting vielen er enkele duizenden doden door de illegale interventie.

    ‘Wereld Politieagent’ doodde miljoenen burgers

    Het is de manier waarop Amerika ‘zaken’ doet als het in bepaalde landen niet zijn zin krijgt. Bij de 248 gewapende conflicten tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en 2015 was de VS in 81% van de gevallen actief militair betrokken. Daarbij vielen direct minimaal 6 miljoen, en indirect (als gevolg van de Amerikaanse interventies) meer dan 30 miljoen doden, waarvan circa 90% (!) onschuldige burgers.

    Je zou maar in zo’n Aziatisch of Afrikaans land wonen, en een Amerikaanse bom of raket vermoordt iedereen die je lief is. Voor sommigen zou dit wel eens genoeg reden kunnen zijn om de wapens op te pakken en het terroristenpad op te gaan...

    ‘Dat de VS zich dan ook nog als ‘leider van de Westerse wereld’ en als ‘Wereld Politie’ (en Wereld Rechter) opstelt, zou ons Westerlingen aan het denken moeten zetten,’ werd enkele jaren geleden in het Duitstalige Contra Magazin geschreven. ‘Want wij worden gedwongen deze moordmachine van het militair-industriële complex ingezogen, en worden daarmee ook het vijandelijk doelwit van iedereen die eerst door de VS met terreur en geweld overspoeld werd.’

    CIA: Destabilisatie, sabotage, moorden, steun aan terroristen

    Al talloze keren zette Washington de CIA in om ‘ongewenste’ regimes die Amerika niet vriendelijk gezin waren te destabiliseren en ondermijnen. Daarvoor werden (en worden) alle mogelijke middelen gebruikt, zoals sabotage acties, moorden en het organiseren en steunen van terroristen (in de media eufemistisch met de ‘oppositie’ of ‘vrijheidsstrijders’ aangeduid). Niet voor niets wordt Al Qaeda spottend Al CIAda genoemd, en is ISIS een gezamenlijke creatie van de CIA en de collega’s van de Turkse en Saudische inlichtingendiensten.

    Oekraïne is nog een recent voorbeeld van zo’n typerende CIA ‘regime change’ operatie. Het is tevens één van de gevaarlijkste tot nu toe, omdat dit land door de Amerikaanse Elite lijkt te zijn ‘uitverkoren’ om als voorwendsel te dienen voor een toekomstige oorlog tegen Rusland. Daarbij zal Europa zonder blikken of blozen opnieuw als slagveld worden aangewezen en worden opgeofferd. (2)

    Complete afdeling voor desinformatie en propaganda

    Om dit soort ‘regime change’- en oorlogsoperaties aannemelijk te maken heeft de CIA een complete afdeling met propaganda- en desinformatie agenten, die 24/7/365 bezig zijn om de reguliere media te voeren en aan te sturen met nepnieuws. Vrijwel alle grote Westerse massamedia staan onder hun controle. Journalisten die (te) kritisch worden op de Amerikaanse politiek worden simpelweg uitgerangeerd, en in sommige gevallen, zoals Andrew Breitbart enkele jaren geleden, vrijwel zeker vermoord (ook al worden dit soort verdachte sterfgevallen altijd ‘ongelukken’, ‘hartaanvallen’ of ‘zelfmoorden’ genoemd).

    Belangrijkste doelwit van deze desinformatie-campagne is Rusland, en steeds vaker ook China, niet toevallig de enige landen die op militair gebied (en China vooral op economisch gebied) een bedreiging vormen voor de Amerikaanse hegemonie. Om de Europese bevolking verder tegen Rusland op te zetten kreeg het land –in weerwil van al het bewijs of juist het ontbreken daarvan- bij voorbaat de schuld van de MH17 ramp, en ‘inmenging’ in zowel Amerikaanse als Europese verkiezingen.

    Obama oorlogspresident bij uitstek

    Onder president Obama werd ingezet op ‘lage intensiteit’ conflicten in plaats van totale oorlogen. Daarbij werden vooral special forces en drones ingezet. Terwijl George Bush (II) er in de media om werd verketterd, liet ‘Vrede’ Nobelprijs winnaar Obama 30.000 bommen meer dan Bush afgooien, en zette hij in maar liefst 138 landen special forces in (tegen ‘slechts’ 60 door Bush).

    Daarnaast gaf Obama een record bedrag aan defensie uit, (na inflatie correctie) 56% meer dan Bill Clinton, 16% meer dan Ronald Reagan, en 42% meer dan het gemiddelde tijdens de Koude Oorlog.

    Venezuela 68e doelwit van ‘regime change’

    *

    Voordat de door Washington geplande Derde Wereldoorlog uitbreekt lijkt eerst Venezuela het 68e land te worden dat sinds het einde van WO-2 het doelwit wordt van regime verandering. In de laatste 24 jaar gingen Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Haïti (voor de 3e keer), Somalië, Honduras, Libië, Syrië, Oekraïne, Jemen, Iran (nog steeds bezig) en Nicaragua het Zuid Amerikaanse land voor.

    Door het opleggen en afdwingen van wurgende economische sancties hoopt de VS het socialistische regime van

    dictator Maduro

    op de knieën te krijgen. Het olierijke Venezuela ligt dan voor het grijpen. De bevolking is echter het slachtoffer en is sterk verarmd en uitgehongerd, en wordt geteisterd door allerlei besmettelijke ziekten en geweld. Degenen die kunnen slaan op de vlucht naar het buitenland. Inmiddels beschuldigt Venezuela Amerika ervan illegaal wapens te droppen in het land, om daarmee een gewelddadige opstand te ontketenen (3).

    ‘VS stort ene na het andere land in geweld, armoede en chaos’

    ‘Deze generatie Amerikanen heeft inmiddels gezien hoe de eindeloze sancties, coups en oorlogen van onze regering het ene na het andere land in geweld, armoede en chaos hebben gestort,’ schrijven Medea Benjamin en Nicolas Davies voor

    **

    AntiWar.com.

    *

    ‘De gevolgen van deze campagnes waren voor de mensen in ieder aangevallen land voorspelbaar catastrofaal. De Amerikaanse officials die dit promoten en uitvoeren moeten steeds meer moeite doen om de logische vraag van een almaar sceptischer wordend publiek te beantwoorden:

    Hoe is Venezuela (of Iran of Noord Korea) anders dan Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en de minimaal 63 andere landen waar Amerikaanse ‘regime change’ operaties enkel tot langdurig geweld en chaos hebben geleid?’

    (1903-1950)

    *

    George Orwell concludeerde het al: ‘De oorlog is niet bedoeld om gewonnen te worden, maar om onafgebroken te worden gevoerd.’ (1)

    Xander

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    In 3 (drie) keer (nu? dan? nooit?) uit te werken persoonlijke bedenkingen.

    *

    Het olierijke Venezuela ligt dan voor het grijpen.

    Venezuela is/was blijkbaar een heel voorspoedig en gelukkig land, onder Socialistisch bestuur. Maduro, die hoogstwaarschijnlijk niet veel te zien heeft met… Maduro-dam?) schijnt nu Amerika voor de voeten te lopen, en is dus aan vervanging toe. Maar allez, het kan er voor de Venezulanen alleen maar op verbeteren. Die gaan op hun geheel zo wat van Zuid, naar Noord Amerika verhuizen. Andere bazen, andere regels.

    Die Venezulanen zijn voor 98% katholiek en spreken Algemeen Beschaafd Spaans. Er is dus nog veel vooruitgang mogelijk om te ver-Amerikaansen.

    Over ver-Amerkaniseren gesproken: waar blijven in de Media de verdere berichten en beelden over vluchtelingen-kolonnes die massaal in beestenwagens optrekken naar de grens tussen de USA en Mexico? Raar dat zoiets niet meer als ‘Nieuw’ de wereld wordt rond gestuurd.

    Kortom, naast Die Joekrien staat nu een tweede potje op het vuur te pruttelen. Tenzij den Donald, zo lang dat nog kan, daar ’n stokje voor steekt… Jammer dat olie-dollars niet naar pietrol ruiken.

    *

    Dinsdag 19 Februari 2019

     

    19-02-2019, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1037 DE BLOCK AAN HET BEEN

    1037- MAGGIE, DE “BLOCK” AAN HET BELGISCHE ZERE BEEN!

    *

    Consternatie op het kabinet Asiel en Migratie! Toen een kabinetsmedewerker het kantoor van Maggie binnenstapte, was ze in alle staten. Dat gebeurt wel meer, maar nu was er toch meer aan de hand. “Ik ben blind!” buitelde Maggie in paniek van de ene hoek van de kamer naar de andere. “Ik zie niks meer!”

    *

    Onmiddellijk werden de hulpdiensten gebeld die al maanden in staat van paraatheid op de benedenverdieping van het kantoorgebouw hadden postgevat: ooit moest er wel iets gebeuren. De in allerijl toegesnelde verplegers, geen doetjes maar fors gebouwde fitness-freaks, stonden echter voor een torenhoog probleem. Defibrilleren had geen zin: het zicht werd haar immers ontnomen; met haar hart was niks mis, dat was nog steeds van ruwe graniet. Dus drong hospitalisatie zich op. Maar hoe “blinde Maggie” het kantoor uitkrijgen? Geen sinecure! Eén verzorger had al naar Anuna gebeld maar die wist, zoals gewoonlijk, weer niet wat gedaan. Tot plots een van de ziekenbroeders een idee kreeg. “Rollen!”, sprak hij met een flikkerende gloeilamp boven het hoofd. Hij had enkele dagen voordien nog de tentoonstelling “Stonehenge” in Tongeren bezocht en dacht: “Wat die kerels 5000 jaar geleden met megalieten voor mekaar kregen, dat moeten wij nu ook kunnen met ons Maggie.” Hoe de “dubbel-minister” uiteindelijk in het ziekenhuis is beland, blijft een goed bewaard staatsgeheim.

    De chauffeur van de vorkheftruck kreeg van de staatsveiligheid in ieder geval een spreekverbod …

     

    Na onderzoek bleek er echter niks ernstig aan de hand te zijn met Maggies ogen. “Een duidelijk geval van naar boven gekropen wangvet“, deelde de dokter bedachtzaam mee. Maggie werd verblind door haar eigen kaken: narcistischer wordt het niet! De pogingen van de medewerker om de dokters tot actie aan te manen, bleven nochtans vruchteloos; hij voelde zich plots als een overbodig Anunaatje op een donderdagse brospartij! “Kan er dan echt niks gedaan worden?” smeekte hij nog maar eens. “Nee meneer”, oreerde de dokter koel maar vastberaden, “deze pathologie zal ten vroegste op 26 mei beginnen beteren.” “Wangvet”, zo ging hij belerend verder, “heeft een complexe structuur en is van een ongekende stijfkoppigheid”. De moed zonk de medewerker in de schoenen; “een ongekende stijfkoppigheid”, herhaalde hij voor zichzelf. “Da’s dus een liberaal probleem!” De tranen sprongen hem zowaar in de ogen. Maggie, die ondertussen tot één monolithische “block” stress was gemetamorfoseerd, brulde door de twee zalen waarin zij werd behandeld haar medewerker toe: “Vooruit luilak, maakt dat ge weg zijt, mijn asielplan moet nog naar Charles II!” Terug op het kabinet aangekomen, vond de medewerker inderdaad haar nagelnieuw actieplan: 87 miljoen extra op een budget van 350 miljoen … duizenden opvangplaatsen erbij … 90 extra personeelsleden … Geld te halen bij de autochtonen door verhoging van boetes en kosten, verlaging van (kinder)vergoedingen … Moedeloos zakte hij in de op Maggies maat gemaakte fauteuil en leek wel languit te verzuipen in een XXXL-bedstee. Toen begreep hij het. Maggie zal na 26 mei terug kunnen zien; terwijl hij, arme stakker, op datzelfde moment in de rij zal staan om zijn dopkaart te laten afstempelen. Tot wat narcistische wangvet-blindheid toch allemaal kan leiden!

    *

    Spietse De Vleeschouwer






    18-02-2019, 16:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1036 OVERZICHT VAN DE WEEK

    1036 OVERZICHT VAN DE WEEK

    **

    *

    'We hebben nood aan een nieuwe zuil als tegenhanger van de linkse kerk'

    Sander Loones onderstreept de roep van Sid Lukkassen: 'We hebben nood aan een nieuwe zuil als tegenhanger van de linkse kerk'.

    Sander Loones - 15/2/2019

    *

     

    Lessengever’ Europa zwijgt over eigen politieke gevangenen’

    *

    Als de EU toelaat hoe Spanje met Catalaanse politieke gevangenen omgaat, mag ze haar westerse lessen voortaan voor zich houden, volgens de Indonesische krant Jakarta Post.

    Erik Bruyland - 14/2/2019

    *

    Franse Revolutie & Theodore Dalrymple

    Wat de Franse Revolutie en Theodore Dalrymple gemeen hebben? Weinig. Of het moet zijn dat Dalrymple niet echt een fan is voor de Grote Gelijkmakerij van 1789. Net als Edmund Burke, die zowat de stamvader…

    Karl Drabbe - 14/2/2019

    *

    Rationele filosofie en religie

    Een religieus/ideologisch systeem, een absolutisme dus, dat zijn rechtvaardiging in de filosofie zoekt is verloren

    Marc Vanfraechem - 14/2/2019

    *

    Je suis Salman Rushdie

    30 jaar geleden sprak Khomeini een fatwa uit over Salman Rushdie. Intussen heeft de islam aan invloed gewonnen en zijn er tal van andere critici vermoord. De laksheid van de Elite is verbijsterend.

    Julien Borremans - 14/2/2019

    *

    De leugen van Joke Schauvliege

    CD&V beweert dat klimaatbetogers gemanipuleerd wordt door extreemlinks. Die zouden wel willen natuurlijk, maar zo gemakkelijk gaat dat niet.

    Philippe Clerick - 14/2/2019

    *

    Europese Parlementsleden: zowel Madrid als Barcelona gaan in de fout

    Hoe staan de Europese Parlementsleden tegenover het politieke proces in Madrid tegen de Catalaanse politici en sociale leiders? Een gesprek.

    Lukas De Vos - 13/2/2019

    *

    100 jaar Frontpartij: literaire oogst

    Het begon aan het front: de politieke flamingantische oorlogsroman schoot laat uit de startblokken, maar kende uiteindelijk een rijke oogst.

    Laurens Verrelst - 13/2/2019

    *

      

    Spaanse nationalisten betogen tegen Spaanse premier

    Betogers in Madrid eisen het aftreden van Spaans premier Sánchez. Onderhandelingen tussen Spanje en Catalonië kunnen niet en nooit.

    Christophe Bostyn - 13/2/2019

    *

    Verkiezingen in Nederland

    Op 20 maart kiest Nederland de Provinciale Staten en stel zo een nieuwe Eerste Kamer samen, wellicht zonder meerderheid voor de regering.

    Wouter Roorda - 13/2/2019

    *

    Nationale betoging!

    Nationale betoging!

    Erwin Vanmol - 12/2/2019

    *

    Carles Puigdemont: ‘Alles lijkt onmogelijk tot het gebeurt’

    Carles Puigdemont over Catalonië, de democratie, de economie, de politieke gevangenen en de relaties met Spanje en Europa.

    Pieter Bauwens - 12/2/2019

    *

    100 jaar Frontpartij

    Op 3 februari 1919 werd de Frontpartij opgericht. De allereerste partijpolitieke vertaling van de Vlaamse Beweging. Voor zelfbestuur en tegen oorlog.

    Karl Drabbe - 12/2/2019

    *

    Kleine percentjes, rijke ventjes

    Wetenschappers horen zich te baseren op wetenschap, niet op politieke interpretaties daarvan. Pas dan kunnen we goede beleidskeuzes maken.

    Pierre Therie - 12/2/2019

    *

    Toen François Perin het over onze beschaving had, en tegen de auto fulmineerde…

    François Perin over autogebruik, over meditatie, over België natuurlijk ...en even komt ook de socialist Jos Van Eynde ter sprake

    Jules Gheude - 12/2/2019

    *

      

    Spanje zet de illiberale trend in Europa

    Als de EU zwijgzaam blijft toezien hoe Catalaanse politieke gevangenen in een schowproces dreigen 177 jaar gevangenis te krijgen, moeten we ons écht zorgen maken om Europa.

    Christophe Bostyn & Karl Drabbe - 11/2/2019

    *

    De politieke Pinokkio paradox

    Jokkende Joke uit Eddy Wally-dorp Ertvelde, zit in haar vliegmachine alleen maar om spoken te zien. Politieke Pinokkio's te over, dat wel

    Jasmijn Walldorf - 11/2/2019

    * 

    18-02-2019, 06:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5219 DUMMIES TEGENOVER CONFEDERALISME

    .

     **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

     

    STORM OP ZEE

    *

    Hallo, beste lezer. Schrijver dezes is, zoals U ziet, terug van even weg geweest. De reden weet u, het werd U voordien voldoende aangekondigd: Luisterboeken.

    En of ik, na al die jaren van blinde onmogelijkheid, gelezen GELUISTERD heb.*

    De geeuwhonger echter is nu wel ’n beetje voorbij. Ik hoop niemand al te zeer te hebben ontstemd door die dagenlange stilte. Voortaan ben ik weer present en verhoop van u hetzelfde….

    *

    Luckas Vander Taelen, Groen-Rode Onafhankelijke belgicist van het zuiverste SPA, is niet alleen ‘van de taal’, (taal- en/of sprakeloos, ongeriefd van woorden maar met beide voeten vooruit is compleet zijn kluts kwijt. Met deze onderstaande ontboezemingen wil deze Ridder in de Lepoldsorde, met zijn gellits ons aller kluts in de plaats wegroven. Dat, in de (verkeerde) veronderstelling, dat door voormelde boezem-blootlegging, niemand nog aandacht zou besteden aan de lege klutsplaats aan zijn onderbuik. Ach ja, even was ik het bijna vergeten, dat deze man, ook officieel, ook politiek zo goed als partijloos is…

    We gaan dus in overdrive. Gewoon weer, na al die jaren: dat oude spreekwoord van Voltaire en de Franse Revolutie op zijn best, de verloren kluts, als geparenteerd op een bedrieglijk tricolore kleedje. Zo in de zin van ‘Lieg en blijven liegen: altijd blijft er wel ergens iets van over’.

    *

    Luckakske Vander Taelen echter is vanaf zijn geboorte een langdradig iemand. Waarom bijvoorbeeld heet die niet gewoon Lukas Taelman? Of beter nog: Luc Taels? Dat zou in ieder geval beter zijn dan Luckas Taetermans…. Zo kon hij ook korter en beter op zijn doel afstormen. En kon ik hem hier bij deze veel korter van repliek dienen….

    *

    *

     

    N-VA-kopstukken op het einde van de V-dag over confederalisme, 26 januari 2019.

    foto: ©Doorbraak

     

     

    *

    https://doorbraak.be/confederalisme-for-dummies/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    SPREKERSHOEK

    CONFEDERALISME FOR DUMMIES

    Confederalisme is een term die voor iedereen iets anders betekent.

    Sinds de N-VA voor het eerst de term introduceerde in het politiek debat van dit land, is confederalisme een waar container-begrip geworden. Een term die voor iedereen iets anders betekent. Het is als een monster van Loch Ness dat af en toe opduikt. Voor Franstaligen is het de ultieme oorlogsverklaring van de Vlamingen aan de Belgische federale staat, la mise à mort de la Belgique. Voor de Vlaams-nationalisten is het de logische evolutie van een land met twee uit elkaar groeiende democratieën.

     

    De partij van Bart De Wever zal ongetwijfeld in de verkiezings-campagne sterk inzetten op het confederalistisch model. Al was het maar om haar flamingantische vleugel tevreden te stellen. Ze deed dat alvast uitgebreid op de eerste van een aantal zogenaamde ‘V-dagen’. Voor wie daar niet bij kon zijn is er tegelijk op de sociale media een filmpje losgelaten over hetzelfde thema, een Confederalisme for Dummies als het ware. In 60 seconden doet de N-VA de door haar gewenste toekomst van het land uit de doeken.

     

    Belgikske

    In 1 minuut wordt uitgelegd dat Vlaanderen en Wallonië zo verschillend denken over veel dingen, dat ze maar beter elk hun zin doen en enkel nog samenwerken waar ze dat echt nuttig vinden. Voor het Belgikske nikske meer, of toch niet heel veel, want meer dan defensie en de afbouw van de staatsschuld blijft er niet over voor die zwaar afgeslankte federale staat.

     

    zo wordt op geen enkel moment over Brussel gesproken

     

    Het lijkt de eenvoud zelve. Maar toch is dit een voorbeeld van wishfull thinking, want de realiteit van de politieke verhoudingen is erg verschillend van wat de N-VA voorstelt. In de eerste plaats omdat ze de institutionele werkelijkheid van dit land wel heel erg simplificeert: zo wordt op geen enkel moment over Brussel gesproken. Dat is vreemd, omdat met ‘Vlaanderen’ en ‘Wallonië’, de termen die in het filmpje gebruikt worden, uitdrukkelijk niet naar gemeenschappen maar duidelijk naar gewesten verwezen wordt. Anders had men het inderdaad kunnen hebben over twee partners, de Vlaamse Gemeenschap en de Fédération Wallonie-Bruxelles.

     

    Maar als men het over gewesten wil hebben, dan zijn er wel degelijk drie in dit land. Men kan van mening verschillen of dit een goede zaak is. Men kan betreuren dat de Vlamingen ooit hebben toegegeven een gewestelijke staatsstructuur met drie te aanvaarden. En men kan denken dat Brussel beter als stad dan als gewest zou functioneren. Maar de grondwettelijke werkelijkheid van dit land is dat er drie gewesten zijn en dat één gewest niet zomaar kan beslissen dat het land helemaal anders ingericht moet worden. Daarvoor zijn er drie gesprekspartners nodig…

     

    Politieke fictie

    Eén gewest kan niet unilateraal beslissen de federatie anders in te richten

     

    Want zelfs als Vlaanderen, dat niet meer is dan één van de drie gewesten van dit land, via parlementaire weg, met een unanieme stemming zou beslissen dat het een andere structuur van dit land wenst, dan heeft dit geen enkel gevolg. Eén gewest kan niet unilateraal beslissen de federatie anders in te richten. Dat is enkel mogelijk na een wijziging van de grondwet, die er bovendien enkel kan komen nadat het federale parlement de betreffende constitutionele teksten als onderwerp van mogelijke bespreking door het volgende parlement heeft verklaard. Dat zal de regering Michel in lopende zaken zeker niet doen.

     

    Een confederale herinrichting van dit land zou een zeer ingrijpende verandering zijn. Het is bijzonder onwaarschijnlijk dat hiervoor ooit een vereiste meerderheid zou gevonden worden in het federale parlement. Om dan nog maar te zwijgen van de onderhandelingen over een nieuwe staatshervorming die daarvan het gevolg zouden zijn.

     

    Want uit duiding door vooraanstaande N-VA-ers blijkt dat de Vlaams-nationalisten er eigenlijk van dromen om het Brusselse gewest af te schaffen en te vervangen door een hybride stad die door de twee overblijvende gewesten zou bestuurd worden en waar de Brusselaars kunnen kiezen voor een subnationaliteit. Er is niet veel verbeelding nodig om in te zien dat voor een dergelijk plan niet de minste steun kan verwacht worden vanuit Franstalige hoek. En het is verregaande politieke fictie om te geloven dat het Brussels parlement zomaar zou instemmen met een kamikaze.

     

    Vlexit

    Het confederalisme is dus een utopie, die nooit zal kunnen gerealiseerd worden omdat er geen partners voor te vinden zullen zijn. Het zou eenvoudiger zijn mocht de N-VA openlijk opteren voor een afscheuring uit de Belgische federatie. De Franstaligen hebben confederalisme ook nooit anders verstaan dan als een ander woord voor separatisme. Die Vlexit, het vertrek van Vlaanderen uit de Belgische federatie, zou het voordeel van de duidelijkheid hebben.

     

    Maar dat zou dan wel onvermijdelijk betekenen dat het Vlaamse gewest elke aanspraak op Brussel, de grootste en belangrijkste stad van dit land, laat vallen. In ieder geval ware dit interessanter dan de houding van de partij nu, die het bestaan van een gewest met een eigen parlement en 1.200.000 inwoners gewoon negeert. En in ieder geval realistischer dan te hopen op een onhaalbare herinrichting van de Belgische staat op confederalistische leest, waarvoor nooit een federale meerderheid te vinden zal zijn.

     

    het totaal gebrek aan belangstelling voor Brussel

     

    Het zou een keuze zijn die geheel en al past in het totaal gebrek aan belangstelling voor Brussel bij de Vlaamse partijen, die te verklaren is door het ontbreken van politieke zwaargewichten uit die stad, een catastrofaal collateraal gevolg van de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Brusselse Vlamingen kunnen enkel nog hopen op de zes gereserveerde zitjes in het Vlaams Parlement, maar een vertrekbasis voor een nationale politieke carrière is Brussel al lang niet meer. In niet één Vlaamse partij zijn er Brusselaars die een rol van betekenis spelen. Dat is ook bij de N-VA niet het geval, wat meteen de verklaring is dat niemand opmerkte dat het derde gewest en de hoofdstad van dit land gewoon ontbrak in het confederalistische filmpje van de partij. Zo is eens te meer gebleken hoezeer Brussel de blinde vlek is van de Vlaamse politiek…

     

    *

    Luckas Vander Taelen

    3 FEBRUARI 2019

    **

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    In 3 (drie) keer (nu? dan? nooit?) uit te werken persoonlijke bedenkingen.

    *

    …. een waar container-begrip…

    Ach ja, wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil….

    *

    …. la mise à mort de la Belgique

    En wat dan te denken van het ‘Ratachisme’ dat de Franstaligen, de heimwee naar de tijd van Napoleon de Grote?

    *

    defensie en de afbouw van de staatsschuld

    Als alleen die twee zaken nog resten is de klus snel geklaard. Want daar is de Nato en daar is het IMF. Zo wordt de morzel grond vaderland der Francofonen het allereerste territorium der Euro Superstaat..Klein maar fijn! En misschien wel het enige stuje Europese Unie na de 27 overige ‘Exits’….

    *

    een ander woord voor separatisme.

    Zou Luckakske misschien schrik hebben om het voor Vlaanderen am & berooid makend begrip ‘transfers’ tegen het lijf te lopen? Ja Ja, d’een zijn brood is d’ander zijn dood…. Er over zwijgen is dan doen alsof het net bestaat.Watdan gereke d zou zijn zonder de ‘Zuiveren’ van het Vlaams Belang. Als U dat maar weet!

    *

    de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde.

    En men blijft maar Staatshervormertje spelen! Dat duurt nu al jàààren maar blijkbaar altijd met iets te weinig effect. Wat wel bewijst dat er dinges aan de knikker zit die maar niet opgekuist geraakt.. Het is pompen om niet te verzuipen. In plaats van de gammele boot te laten ombouwen tot ze waterdicht en zeewaardig is.

    *

    Maandag 18 Februarii 2019

     

    18-02-2019, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!