MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1688 -HITLER LUKTE ER NIET IN, DE ISLAM WEL EN HOE!!!! DIE HEBBEN MET HUN ONDERBUIK DE OUDSTE WIJVENTRUUK TER WERELD TOEGEPAST! *

    *

    Zondag 5 januari

    Zon 8u44-16u52

    Driekoningenavond

    Driekoningenavond een sterre? Dan is de lente nog verre

    Wat de Luftwaffe niet kon

     

    Hebben de buiken der Moslimwijven gekund….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De Islammers beginnen daar, nu ze zich goed in hun vel beginnen te voelen, inderdaad meer en meer op hun poot te spelen. Nu stellen ze al eisen, en ze denken die te moeten onderlijnen met primitief aandoende bedreigingen….

    Dolf-met-de-Snor moet eens te meer, waar hij zich ook moge bevinden, lijk in de film van Charie Chaplin, in het tapijt bijten van machteloze woede! Wat hebben die Moslims da hij niet heeft?!

    Gelukkig zijn er, net als in ’40, een kleine groep dapperen, waarover Churchill getuigde, dat nog nooit zo weinigen zoveel voor zovelen hadden gedaan. Toen waren dat de vliegeniers van de Royak Air Force, nu zij het de weinigen van The Englich Defense Legue….

    Maar leest U gerust eerst verder. Wie weet deelt U daarna mijn enthousiasme voor deze dapperen, of voelt U misschien lijk ondergetekende, de neiging bij ons om ook een Flemisch Defense Legue te hebben, tegen da het zover komt.

    Maar als U liever inschrijft voor de 40 zweepslagen, als tuchtiging om deze blog te hebben gelezen, dan bent U goed onderweg om het Islam Uitschot als Uw meerdere te erkennen. Die mag dan ook vrijelijk beschikken over Uw lijf en leden, want als Ongelovige Hond bent U voor hen minder dan niets.

    JaJa, de mens is een vrij wezen, geschapen naar het beeld en de gelijkenis van de Schepper.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Moslims in Londen: ‘ Stop met alcohol verkopen of 40 zweepslagen’

    Tientallen islamitische demonstranten liepen onlangs samen met één van Engelands meest controversiële haatpredikers langs bij restaurants en winkels om te eisen dat ze zouden stoppen met de verkoop van alcohol. Anjem Choudary leidde een groep van islamitische demonstranten door Londen ‘s Brick Lane-gebied. Ondernemers in Brick Lane in Whitechapel, aan de rand van de stad, werd verteld dat zij 40 zweepslagen zouden krijgen als ze doorgaan met hun “slechte” producten te verkopen.

    Brick Lane is een van de meest trendy wijken van Londen en een populaire locatie voor Kerstfeestjes. Anjem Choudary, die behoorde tot de Al-Muhajiroungroep die verboden werd onder de antiterrorismewetten, vertelde de menigte : ” De winkels worden uitgebaat door moslims en ze weten dat de verkoop en consumptie van alcohol volledig verboden is. Ongeveer 60 mannen en vrouwen in boerka’s deelden waarschuwingsbrieven uit.

    Het protest, dat werd getimed om samen te vallen met de aanloop naar de kerstfeestjes, werd uitgesteld omdat een kleine groep van de Engelse Defensie Liga (EDL) een tegenactie organiseerde.

    Choudary vertelde de aanwezigen dat Brick Lane een “hol van onrecht” was en dat hij wilde dat Brittannië onder de sharia zou leven. Volgens recente rapporten heeft Choudary tientallen jonge Britse moslims aangemoedigd om te gaan vechten in Syrië.

    http://rechtsactueel.com

    PERSOONLIJKE BENADERING

    The Splendid Isolation, eens het vrijheidssymbool ij uitstek voor een Imperium die de wereld domineerde met hun ‘Dominions’…. Brittannië, klonk dat toen, rules the wives…. Het heeft gelukkig hier en daar nog een Nigel Farage om razende zotten als het Gentse Liegebeest te weerstaan die bijna niet kan wachten om tot kalief gekroond te worden. Het is inderdaad ook waar, dat één man alleen de ondergang van velen kan veroorzaken..

    Londen leeft dus op een tijdbom van korte lontjes vol frustraties. Hoe lang nog duurt het vooraleer het verzet daar tegen toeslaat? Om de Moslimmers in volle straat als vergelding, ook met machetes naar de andere wereld te helpen? Dat ze dat dan AUB grondig doen, zodat de brede massa hen kan toejuichen, onderweg om de politieke verantwoordelijken uit hun hol te roken…..

    De kruik kan nu toch niet lang meer te water gaan…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    05-01-2014, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1687 - NOG LIEFHEBBERS VOOR DE SHARIA? KOMT BINNEN, KOMT BINNEN: DE VERTONING GAAT BEGINNEN!!!!

    *

    Zondag 5 januari

    Zon 8u44-16u52

    Driekoningenavond

    Driekoningenavond een sterre? Dan is de lente nog verre

    *

    *

    Groep-onthoofdig. Een rechtvaardig vonnis

     

    en kermis attractie onder de sharia

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Of het nu ‘sjaria’ is, of ‘sharia’, het laat zich in onze taal met Romeinse schrijftekens het best onthouden door te denken aan ‘scheeria’, d.i. het kaalscheren van de blode lokken van een aanminnig vrouwspersoon van liefst zeer jonge leeftijd. Voordien was ze een verleidelijke dansende nimf op de schimkoppen van de aanrollende baren, na de “Scheeria’ loopt ze, ingeduffeld als een mummie, beschaamd voor haar eigen zichzelf, als een donkere schim door de straten.

    Voilà, met dat beeld in Uw achterhoofd, vòòr en na, bent U perfect voorbereid op de onderrichting hieronder van de hand van Arabist Hans Jansen.

    Vòòr, dat is leven in onze Verlichte Westerse Maatschappij, en nà is nadat deze vrije open samenleving onderdrukt en weggeveegd werd door de Ideologie van de Wrede. Het beeld dat U op die manier meedraagt, is nog te vervolledigen, door er overal met blinkend goud behangen mannen in kraakwitte tabbaarden bij te denken, die handenwringend hun beringde grijpvingers klaar houden om links en rechts een jong katje in het duister te knippen. Vergeet er vooral niet bij te denken, dat jonge katjes behoren tot het alleenrecht der geparfumeerde mannen met losse handjes.

    Wie nu na deze uitleg nog twijfelt, komt terecht op de wachtlijsten voor zweepslagen en geselingen. Ergo, voor wie niet meer twijfelt en de ‘scheeria’ zou afwijzen als het straks zo ver komt, komt op heel andere lijsten terecht. U kut waarschijnlijk raden op welke.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Hans Jansen - Rechteloos onder de sharia

    Wie geen moslim is, heeft geen rechten onder het rechtssysteem dat bekend staat als de islamitische sharia. Joden, christenen en religielozen hebben geen rechten onder de sharia. Het zou zo maar kunnen dat hierdoor de islam in de ogen van veel mensen onaantrekkelijk wordt, bijvoorbeeld omdat mensen ervan overtuigd zijn dat voor de wet iedereen gelijk hoort te zijn. Daarom is er de beroepsmoslims veel aan gelegen dat deze rechteloosheid niet al te veel de publieke aandacht trekt. Wie de aandacht vestigt op hoe de sharia aan christenen, joden en religielozen alle rechten ontzegt, loopt het risico beschuldigd te worden van islamofobie, haatzaaien, belediging of zelfs discriminatie – terwijl natuurlijk het onderscheid tussen moslims en anderen zoals de sharia dat maakt, als vorm van discriminatie niet is te overtreffen. Geëvenaard is zulke discriminatie in het verleden trouwens wel eens een enkele keer, dat dan weer wel. De bewering dat wie de islam niet heeft aanvaard rechteloos gemaakt wordt onder de sharia, zou trouwens makkelijk weerlegd kunnen worden door te laten zien welke rechten de sharia dan wél toekent aan wie geen moslim is.

    Het zou dan misschien een opluchting zijn om te zien dat het toch niet zo erg gesteld is met de sharia en de islam. Zulke weerleggingen zullen, als ze zouden verschijnen, met vreugde onthaald worden, en wijd en zijd in binnen- en buitenland worden gepubliceerd. Ieder die ooit heeft beweerd dat de sharia geen rechten geeft aan wie geen moslim is, zal zich na zo’n weerlegging moeten schamen: hij heeft zich vergist, met opzet of per ongeluk. Maar pas op voor verwarring: de sharia verleent wel routinematig enkele gunsten aan christenen en joden die bereid zijn geweest zich te onderwerpen aan het oppergezag van de islam, maar dat gaat om gunsten die elk moment weer kunnen worden ingetrokken, niet om rechten. Beroepsmoslims begrijpen dit onderscheid zonder moeite, maar buitenstaanders tuinen er vaak met open ogen in. Desalniettemin menen de vrienden en vriendinnen van de islam, en ook de beroepsmoslims, dat de manier waarop de sharia gunsten verleent aan christenen en joden, aantoont dat de islam een wezenlijk tolerante godsdienst is. Misschien is de islam inderdaad wezenlijk tolerant, wie weet, maar uit de regelingen van de sharia ten opzichte van joden, christenen en religielozen blijkt het eigenlijk niet.

     

    Alleen de inhoud van de sharia-handboeken die door beroepsmoslims voor moslims geschreven zijn, kan bevestigen dat wie geen moslim is, onder de sharia rechteloos wordt. Er bestaan veel van zulke boeken, in allerlei talen, op allerlei plaatsen uitgegeven, vele malen herdrukt, bewerkt en bijgewerkt. Een bruikbaar handboek is dat van N.H.M. Keller, waarin het Engels en het Arabisch naast elkaar staan, en dat is afgezegend door de Azhar-universiteit in Cairo, de hoogste academische instantie binnen de islam. Keller laat bijvoorbeeld zien dat wie geen moslim is, niet het recht heeft van een moslim te erven, behalve bij legaat, p. 462 en p. 476. Niet zo erg, denkt u nu, en dat is ook zo, totdat u een erfenis aan uw neus voorbij ziet gaan doordat uw moslimse broer of achterneef claimt dat uw vader zich op zijn sterfbed tot de islam heeft bekeerd.

    Het recht op leven wordt door de sharia niet erkend waar het mensen die geen moslim zijn aangaat, Keller p. 584. De vorm waarin Keller dit opschrijft is in onze ogen merkwaardig maar voor het genre dat hij beoefent normaal: hij stelt uitsluitend dat volgens de sharia een moslim geen ‘genoegdoening’ hoeft te geven wanneer hij iemand die geen moslim is om het leven brengt.

    Hoe staat het met het recht op zelfverdediging? Als er ooit iets een moslim tot een booslim maakt, dan is dat wel als de ongelovigen gebruik willen maken van hun vermeende recht op zelfverdediging. De woede die de staat Israël in de islamitische wereld oproept, is van deze algemene regel uitsluitend een bijzonder geval.

    Invoering van de sharia in Nederland, of waar dan ook, is geen goed idee. Het is zorgelijk dat de academici die aan de Nederlandse universiteiten deze zaken onderwijzen, daar zo discreet over zijn. Nu is discretie nog wel te begrijpen of te vergoelijken, maar wat te denken van een hoogleraar als Professor Dr. Mr. M. Berger (Leiden), die stelt dat de sharia voor 90% (of zei hij nu 95%?) gelijk is aan het Nederlands recht en die daar mee wegkomt? Onder Nederlands recht is moord op een niet-Nederlander strafbaar, onder islamitisch recht is moord op niet-moslims niet strafbaar, zou dat nu die 5 of 10% zijn? Of is er meer?

     

    Zorgen dat u en uw kinderen niet rechteloos worden onder de sharia, dat is een mooi voornemen voor 2014 en volgende jaren.

    Hans Jansen | 04-01-14 | 12:05 | Link | 179 reacties |

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Nee, natuurlijk worden de harde kantjes van die sharia nergens beklemtoond. Een beetje zoals de beul vertelt aan de gehangene : die koord? Niet erg. Het kriebelt een beetje, maar dat duurt niet lang….

    Laten we dus dat spelletje meespelen, tot de dag na de verkiezingen, straks op 25 Mei…. Dan kunnen we het visioen van de dichter van De Drie Rechters tot uitvoering brengen. Namelijk dat in elke lus een Rechter hangt..

    Of de kraaien het zullen rondbazuinen weet ik niet , wij weten alleen dat het volk alsdan verzadigd naar huis zal gaan. Tevreden, maar om diametraal andere redenen dan de kermis-attractie zoals hierboven op de afbeelding….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    05-01-2014, 16:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1686 - DE GOEDE JAREN ‘30 ZIJN TERUG VAN WEGGEWEEST. STIEF MERCIE WEIE, ALBÈR!!!

    *

    Zondag 5 januari

    Zon 8u44-16u52

    Driekoningenavond

    Driekoningenavond een sterre? Dan is de lente nog verre

    De diep betreurde Dr Joseph Goebbels,

     

    Ideaal beeld voor onze Sire en zijn Natte Voetvod.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het ziet er stilletjes naar uit, dat de vorige Sire een stel slapende honden heeft wakker gemaakt, door er ‘de jaren ’30 ij te betrekken, in zijn toespraak tot zijn Geliefde Landgenoten, op 15 juli 2012, waarbij hij een lijn trok tussen de Duitse Socialisten van toen en de Vlaamse onafhankelijkheidstrevers van nu. Wie het verband ziet, mag het mij altijd mailen, maar ik weet wel beter. Omdat wij tegen DIT elgie zijn, zijn we daarom nog niet gelijk te stellen met de nieuwe Hitleriaanse Socialisten die zelf bezig zijn met de wereld te onderwerpen via het breekijzer van de Islam.

    Moustache Moureaux nam nu op de radio de fakkel over, waar het Belgisch Staatshoofd die heeft laten vallen. Hem kennende, wil ik geen onmens zijn, en wens hem langs deze weg op zijn ouderdom veel sjans met zijn Maraokkaans mokske, dat bijna zijn kleinkind kon zijn. Of is de man juist hierdoor gefrustreerd? Wil hij Cohn Bendit achterna, de Groene socialist die er recht voor uit komt, dat hij jonge blaadjes lust, hoe jonger hoe liever?

    Ik voel mij anderzijds ook niet geroepen, om vanuit mijn zonnig vacantie-oord, de Vlaamse ondernemer te moeten verdedigen. Beroepshalve heb ik dat meer dan 45 jaar lang gedaan, en ik moet zeggen: de soort, vooral de West Vlaamse, is mans genoeg om zichzelf te verdedigen tegen een stel profiteurs. Moed houden, vrienden, aan jullie kruisweg komt binnenkort voorgoed een einde, de dag dat wij ons voeten kunnen vegen – letterlijk dan - aan de driekleur die typen als Moureaux en Mangain beschermen.

    Waarom ik dan reageer op het proza van Jan Achterhesp en zijn vriend Luycks? Well, laat me zeggen dat het uit zfleer is voor de Tsjeven, meer bepaald voor het Vogelkopppeke uit de Roestige Vastheid, de Natte Dweil, volgens iemand die het kan weten.

    Leest U gerust hieronder waarover het gaat.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    -VA: "Moureaux bijt in de hand die onze samenleving voedt"

    *

    N-VA-Kamerleden Jan Jambon en Peter Luykx zijn niet te spreken over de verklaringen van PS-senator Philippe Moureaux over Vlaamse ondernemers. "Het is bijzonder grof dat Moureaux hen uitscheldt. Het zijn mensen die de meerwaarde creëren om zijn wedde te betalen", zo laken beide Kamerleden in een persbericht.

    In De Tijd had Moureaux vanochtend gewaarschuwd voor "een nog rechtsere federale regering", omdat N-VA een rechtser economisch beleid wil voor de Vlaamse ondernemers. "Vergeet niet dat het nationaal-socialisme door veel van de toenmalige Duitse ondernemers werd gesteund. In tijden van crisis hebben minder intelligente ondernemers vaak de neiging om naar sterke, rechtse waarden te zoeken."

     

    N-VA vindt de uitspraak "een belediging voor elke Vlaamse ondernemer". "Het is bijzonder grof dat Moureaux hen uitscheldt. Het zijn deze mensen die de meerwaarde creëren om zijn wedde te betalen. Eerder vergeleek Eric Van Rompuy de N-VA al met de 'endlösung", maar deze uithaal tart werkelijk elke verbeelding", zegt Luykx.

    Ondernemerschap aanmoedigen

    Voor Kamerfractieleider Jan Jambon vormt Moureaux "het levende bewijs dat onze welvaart maar te redden is door afscheid te nemen van de PS". "In economisch moeilijke tijden waarbij steeds minder startende bedrijven aantreden aan de meet en de familiale opvolging van kmo's stilvalt zouden politici alle registers moeten openzetten om ondernemerschap aan te moedigen. De PS doet juist het tegenovergestelde: Moureaux bijt in de hand die onze samenleving voedt."

    Bron : DM (Le Matin, pour les Franscouillons)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Germanus Van Ramp-aai-aai ziet dus in de NV-A de ‘Endlösung’ voor ‘zijn’ systeem. Daar kan ik inkomen. Meer zelfs, ik hoop dat de man gelijk krijgt. Al kon hij zijn ondergang toch in ietwat vriendelijker termen aangekondigd hebben.

    De Vlaams Nationalisten zijn inderdaad de gedroomde oplossing om de smeulende fakkel van de Tsjeven, na meer dan 70 jaar het land van het ene verraad naar het andere geleid te hebben, over te nemen. Zij hebben een geldstaat in de staat uitgebouwd, dank zij de medeplichtigheid van de ten ondergang gedoemde profiteurs van onder de taal & armoe-grens.

    Kijk, de BDW-ers zijn niet mijn beste vrienden, maar ik blijf ze medestanders noemen, alleen al omdat hun voorman iets voor de Vlaamse Zaak gepresteerd heeft als niemand voor hem: hij doet de Belgique de papa op haar grondvesten beven. Al is hij dan de eerste keer roemloos uit beeld verdwenen, de taal van zijn tegenstrevers (de Natte Dweil van hierboven) bewijst dat ze als de dood zijn voor hem.

    Ik wens dan ook van op deze (kleine) tribune Jan Achterhesp & Consorten goede moed en veel geluk in de verkiezingen toe, er aan toevoegende, dat ze geen andere keus hebben dan te slagen, want de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang zitten hen op de hielen! Zo weten ze, niet veel ruimte te krijgen voor roemloze compromissen op-z’n-Tsjeefs.

    Onze rangen staan open voor alle neutralen en/of twijfelaars, dus ook zeker voor minder overtuigde Flaminganten.

    Juist lijk op de paardenkoersen: de weddenschappen staan open en hHet beste paard is gekend. Maar, juist lijk in de verbeelding, is het soms een derde hond die met het beste been gaat lopen.

    Dat de beste moge winnen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     










    05-01-2014, 11:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1685 - LAMPEDUSA UND KEIN ENDE, TOT EN MET DE ALGEHELE ONTVOLKING VAN HEEL AFRIKA

    *

    Zondag 5 januari

    Zon 8u44-16u52

    Driekoningenavond

    Driekoningenavond een sterre? Dan is de lente nog verre

    *

    *

    Één telefoontje met Poetin,

     

    En het probleem Lampeduasa is van de baan

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De officiële regime-pers doet er weeral het zwijgen toe, over dit onmenselijk drama, of als ze er al over spreekt, dan is het nog altijd over die arme ‘bootvluchtelingen’, alhoewel het woord ‘gelukzoekers per ferry op onze kosten’ beter zou zijn. Maar wat wilt U, bij de naïeve goegemeente moet de aandacht worden afgeleid van de daar al decennia aangehouden criminaliteit bij de aanhangers van de Ideologie van de Wrede.

    De Italiaanse Kustwacht, de politie, de marine, en een hele organisatie aan medelevende hulpverleners in de haven, zijn al jaren bezig om, naar de dwingende eisen van het Internationaal Zeerecht, deze sukkelaars een menswaardige opvang te verzekeren. Dat is gewoon de intermenselijke solidariteit, waarvoor er zelfs geen geschreven wetten moeten bestaan. Maar deze hulpvaardige mensen zijn meestal het voorwerp van zware kritiek van ‘welzijnswerkers’ verder op, elders in Europa, omdat de opvang niet genoeg liefdevol zou zijn… medisch zemf niet eens nodig. Ouder gewoonte bekommeren Linxmenschen zich inderdaad niet om de financiering van dat soort zaken… Het zou nochtans niet moeilijk zijn, om hier ter plaatse op de rots van Lampedusa een deel van hun eigen persoonlijke weelde te komen uitdelen, in plaats van dit mooie land aldoor leger te doen leegbloeden in een nooit aflatende stroom sukkelaars waarvan iedereen er een teveel is.

    Er zal dus vroeg of laat niets anders opzitten, dan geweld te gebruiken, en er onze ‘Bersaghlieri’ op los te laten, de elitetroepen van het Italiaans Leger. Niet bij aankomst, wel te verstaan, maar bij vertrek. Zodat de medeplichtige Overheid van die landen, samen met de mensensmokkelaars die de concrete verantwoordelijken zijn, als muskieten uit te roken. Van de kant van de Linckse wereldverbeteraars zal er dan gedurende korte tijd wel een hels gehuil opstijgen, omdat hun geheime plannen nu vastlopen, maar als de mensenhandel stopt zal er rap geen kat meer naar hen luisteren.

    En Afrika zelf zou er alleen maar beter door worden!

    Als wij dan van Spanje tot Noorwegen, vanaf onze eigen kusten het overtal aan immigranten het etiket ‘vluchteling’ op kleven door middel van een ‘Europese Richtlijn’, een syndicaat van mensensmokkelaars organiseren en al onze wankele boten, boortjes, schepen en scheepjes bijeen scharrelen, kan binnen enkele jaren de door God gewilde inplanting van elke mensensoort op zijn eigenste plaats, hersteld worden.

    Waarna wij allen in koor Deo Gratias zullen scanderen!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Lampedusa-routine: Meer dan 1000 nieuwen

    Zoals altijd zaten de boten propvol, stonden ze op punt van kenteren en zetten ze koers naar Lampedusa: In de Middellandse Zee hebben Italiaanse schepen binnen slechts 24 uur meer dan 1000 illegale vluchtelingen uit Afrika en Azië geborgen. Helikopters hadden hen daarvoor vanuit de lucht gespot.

    De 823 mannen, vrouwen en kinderen op de vier boten waren o.a. afkomstig uit Egypte, Pakistan, Irak en Tunesië. Bij andere acties zouden 233 personen uit Eritrea, Nigeria, Somalië, Zambia, Mali en Pakistan gered zijn en naar Sicilië zijn gebracht, deelde de Italiaanse marine mee. Onder de geredde personen bevonden zich 30 vrouwen en 46 minderjarigen.

    Dit grote aantal binnen 24 uur laat zien dat de toestroom van mensen uit Afrika niet afneemt. Als de Europese welkomstcultuur hen dan niet bevalt, zullen ze vast en zeker weer de lippen aan elkaar naaien om aandacht te vragen voor hun catastrofale situatie en alle goedmenschen van Europa geven elkaar vrolijk rendez-vous om de illegalen te vleien.

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Ik heb het ooit geweten, nog niet zo lang geleden, dat r af en toe, bij goed weer en kalme zee, enkele verweesde vluchtelingen op Lampedusa arriveerden, er liefdevol opgevangen werden, en even liefdevol doorgestuurd naar het Italiaanse binnenland, waar dan de reis begon naar het grote onbekende gluk. Zoiets was dan voor enkele dagen een ‘hot item’ op CNN.

    Toen ineens werden het honderden, elke week tientallen bootjes in al maar zwaarder weer. Lampedusa werd één groot opvangkamp, waar de vele transporten naar het vasteland als evenveel druppels waren op een hete plaat. Soms liep er al eens iets mis, zonken die met van alles opgelapte bootjes, haperden de motoren – die misschien wel door de mensensmokkelaars gesaboteerd waren – en verdronken er tientallen, later honderden mensen voor de helikopters van de reddingsdiensten hen hadden ontdekt op en in die notendopjes. Dan schuwende men het dagenlang uit in Brussel, men vergaderde wat, men dronk een glas, men pieste een plas en men lieten alles zoals het was.

    In de Bar Central in het dorp, zowat het politieke forum van deze arme maar propere landbouwstreek (zure wijn, ranzige olijfolie) kon ik over Lampedusa een gesprek volgen waaruit bleek dat niemand opgezet was met het te schande maken van dit stuk rots in volle zee, toevallig toch ook een stuk Italiaans grondgebied waarvoor men hier in 2 wereldoorlogen vele levens had opgeofferd. Italianen hebben inderdaad een liefde voor hun vaderland, waarop wij Vlamingen, maar jaloers kunnen zijn. De ‘Forza Italia” van Silvio Berlusconi is in dit dorp geen ijdel begrip, dat hoort U ook te weten, om de rest te begrijpen.

    Want in de groep ‘was er consensus’, zoals dat heet, dat er dringend contact moest gezocht worden met Poetin, om voor te stellen, Lampedusa voor een termijn van 99 jaar af te kopen van Rome, waar iedere Eurocent ten zeerste welkom zou zijn. Dat wisten zij door hun mager pensioentje van aùper450 Euro per maand. Poetin kon daar dan de infrastructuur gebruiken en ombouwen tot diepzeehaven voor zijn atoomduikboten, waardoor de Russische aanwezigheid in de Middellandse Zee continu zou verzekerd zijn. Was ook goed voor de tewerkstelling, werd er aan toegevoerd door Giovani, de oudste.

    Deze tactiek zou als onmiddellijk resultaat hebben, dat niemand nog vanuit zee dit Russisch bolwerk zou durven benaderen, en dat dus het verhaal van die ‘bootvluchtelingen’ zou stoppen bij gebrek aan… bootvluchtelingen.

    Een beetje zoals de veldslag in Le Cid in de Franse klassieke literatuur waar er zodanig hard en lang gevochten werd, dat er op het einde van de dag gestopt werd met vechten… ’faute de combattants’ – bij gebrek aan strijders van elke kant.

    Kijk, die mensen waren maar arme gepensioneerde boeren, maar moesten er een paar van hen in Brussel de dans leiden, we zouden er allemaal beter door worden. Goed geweten!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    05-01-2014, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1684 - KOMT HET LICHT OOK DEZE KEER VAN DE OVERKANT DER OCEAAN HELEMAALUIT AMERIKA?

    *

    Zaterdag 4 januari

    Zon 8u44-16u51

    H Veerle

    Vriest het op Sint-Veerlenacht, zes weken vorst wordt verwacht

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Sedert de Socialisten het meer en meer voor het zeggen hebben gekregen in Amerika, is deze fiere Natie tot een ware Augius stal verworden, een soort neger-landschap met zelfs een Zwarte Ongelukskater als Presidentr. Dat van die ‘Zwate Kat’ op Uw weg vinden zal wel bijgeloof zijn, maar het zeemansbloed in mij kruipt waar het niet lopen kan. Dit trieste verhaal is mede te wijten aan hun valse naamdracht (Democraten) en dat gebeurt zonder al te veel op te vallen bij ons. Zodanig zelfs, dat de Socialistische Marxisten in Europa beetje bij beetje zichzelf ook eerst ‘sociaal-demcratisch’ zijn gaan noemen, om binnenkort nog alleen maar als ‘Democraten’ in de strijd en in de vetbetaalde postjes te stappen.

    Dat wil meteen zeggen, dat alle andere traditionele kleurpartijen dan meteen ‘on-democratisch’ zullen zijn, voor zover ze tenminste tegen dan nog niet onder de mat van de kiesdrempel zijn geveegd. Met als buitenbeentje de nationalistische partijen, die, net als in het verhaal van de vechtende honden om een been, als derde hond er mee heen lopen. Omdat zij niet uit zijn op vette postjes, maar integendeel begaan zijn met goed bestuur op lange termijn, zonder verstrikt te raken in een spinnenweb van compromissen.

    En zo zijn we langs deze omweg, tot het onderwerp van dit opstelletje gekomen: de vernieuwende protest-partijen, die The Economist onder één noemer vangt als ‘De Thee Partij’, het goede in de Amerikaanse kiesstrijd, omdat ze als conservatief het algemeen belang dienen.

    Natuurlijk strooit The Economist met scheldwoorden en niet met pluimpjes, want ‘poco-demo’ en dus onderduims voor De Nieuwe Orde waarmee de Duitse Nationaal Socialisten in de jaren ’40 de wereld hebben willen verblijden. Zouden zij misschien niet weten, dat een goed gekozen scheldwoord, zoals ‘Geus’ ook omgekeerd als eretitel kan gebruikt worden? Da’s ook weer typisch voor dat soort mensen: buiten hun eigen zieke wereldje is het hele Universum één wit onbeschreven blad.

    *

    Maar, naast The Tea Party’, had ik niet gezegd dat het licht ook deze keer uit Amerika zou komen? Lees dan maar vlug het artikel van Xander hieronder, zodat wij in de EU ook eindelijk af geraken van die ‘spaarlampen’ die 4x zo duur zijn als gewone gloeilampen, omdat ze zogezegd 4x langer meegaan en daarenboven 4x minder stroom verbruiken, iets dat 4x keer een grote leugen is gebleken te zijn.

    Neen, als U het zò stelt, dan is voor Amerika nog niet alle hoop verloren!.

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Fabrikanten VS omzeilen gloeilampverbod - straks ook in de EU?

    Verbeterde gloeilamp voldoet aan nieuwste energieregels. Komt de verbeterde klassieke gloeilamp straks weer terug uit Amerika naar Europa?

    Net als eerder in Europa is de verkoop van gewone gloeilampen in de Verenigde Staten vanaf 2014 verboden. Amerikaanse fabrikanten hebben daar echter iets op gevonden: ze bieden de gloeilampen eenvoudigweg in andere wattages aan, en hebben enkele wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd. Waarom Europese bedrijven niet zo innovatief konden zijn? Omdat zij verstikt worden door de regelfreaks in Brussel, niet meer op de wensen van de consument zijn gericht, en omdat het Europese publiek nu eenmaal slaafs vrijwel alles accepteert wat de politiek hen onder het mom van het milieu voorhoudt - hoe misleidend, vals en idioot dit ook is.

    De nog uitsluitend regeringspropaganda verspreidende Amerikaanse media berichtten afgelopen week uitgebreid over de zwanenzang van de gloeilamp. CNN zond zelfs een 'in memoriam' uit - naar het zich laat aanzien echter voorbarig, want Amerikaanse fabrikanten hebben iets gevonden op het verbod op gloeilampen van 40 en 60 Watt en hoger. Ze bieden nu lampen met een ander wattage aan: 43 Watt, 72 Watt of 150 Watt. Ook werd er een gloeilamp met drie gloeidraden op de markt gebracht.

    Verbeterde gloeilamp voldoet aan energieregels

    Anders dan in de EU, waar de fabrikanten zich niets aantrokken van de protesten van de consumenten tegen het verdwijnen van de goedkope -en in tegenstelling tot wat werd beweerd wel degelijk energiezuinige- gloeilamp (87% van de Nederlanders was tegen (2)), wisten de Amerikaanse producenten handig de bevelen van de bureaucraten in Washington te omzeilen. Dat deden ze ook door het grootste ingebrachte argument om de klassieke gloeilamp te verbieden, namelijk dat deze niet zuinig zou zijn, ongedaan te maken door de lamp veel efficiënter te maken, zodat deze nu wel aan de nieuwe energieregels voldoet.

    Net als de meeste Europeanen zag de Amerikaanse bevolking niets in het verplichte overstappen op de spaarlamp, omdat deze extreem duur is, niet gedimd kon worden, veel sneller kapot gaat dan de fabrikanten beweren, schadelijke -mogelijk zelfs kankerverwekkende- stoffen uitzendt, en bovendien ook nog eens een gevaar voor de gezondheid vormt als de lamp kapot springt of valt (2). In de VS ontstaat er nu een ware concurrentiestrijd tussen de verplichte spaarlamp en de verbeterde gloeilamp. Een overwinning van de eerste is beslist niet vanzelfsprekend.

    Geen innovatie; regeldruk, winstbejag

    De situatie in Amerika laat zien hoe weinig innovatief de Europese industrie is geworden. Dit is voor een groot deel te wijten aan de krankzinnige hoeveelheid regeltjes die er in Brussel worden verzonnen, mede dankzij de machtige milieulobby. Toch is het bizar dat niet één fabrikant in Europa kon bedenken dat de gloeilamp ook in afwijkende wattages kan worden geproduceerd, en schijnbaar dus nog makkelijk verbeterd kon worden.

    Mogelijk is er nog een andere reden voor: de Europese fabrikanten vonden het eigenlijk wel best dat de burger verplicht moest overschakelen op de veel duurdere spaarlamp, omdat ze hiermee hogere winsten konden behalen. Dit laat zien hoe weinig Europese producenten nog op het belang van de consument zijn gericht.

    Wellicht dat de verbeterde Amerikaanse gloeilamp dankzij het nieuwe TTIP vrijhandelsverdrag naar de EU kan worden geëxporteerd. Dan heeft dit voor de burger uiterst gevaarlijke akkoord (zie link onder) tenminste nog één gunstig bijeffect. (1)

    Xander

    (1)  Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Climatega

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Kijk, iedereen kan hierover het zijne denken, en van iets waar ik niets van af weet, enfin toch niet eer dan de gewone gebruiker, zwijg ik liever. 40 of 43 Watt, de EU-specialisten zullen er wel iets op vinden. Maar wat ik weet is, dat de Overheid zijn poten moet afhouden van de ondernemerswereld. En al zekerlijk niet mag goochelen met vervalst milieu-regeltjes die alleen maar gebaseerd zijn op de eigen wensen.

    De op politiek vlak gebuisde succes-zoeker, Al Goor en Slijk, had 10 jaar geleden voorspel dat de Noordelijke ijskap helemaal ijsvrij zou en bevaarbaar zelfs dor roeibootjes. De zeespiegel zou wereldwijd met ettelijke meters gestegen zijn, allemaal door ‘de opwarming van de aarde’ . Zijn wetenschappelijk gefundeerde voorspeling is in zoverre uitgekomen, dat de ijskap in jaren niet meer zo dik en zo groot is gebleken. Ook is de gemidelde jaartemperatuur zelfs gedaald…

    *

    Maar stel dat de Grote Geesten die ons besturen, gevolgd door de hen verknochte media, het klimaat-srooke laten vallen, dan blijft er nog alleen de voetbal of de cyclocross over om over te leuteren. Tenzij zij eindelijk de taboe-ondererpen die iedereen bezig houden, de wilde immigratie, de Islam-dreiging en het internationaal terrorisme zouden aansnijden. Wie weet, na enig aandringen, misschien zelfs de criminaliteit en de drugwereld….

    Als we in heel de EU misschien dat Nieuwe gloeilamp-licht uit Amerika zouden leren kennen, samen met het heldere licht van de Europese The Partijen voor de samenleving, gezuiverd van Linxe smetten, dan kunnen we misschien de wereld verder laten draaien.

    Eenmaal de tirannen van de Islamvaststellen, dat un haring niet meer braadt, zullen ze voor de zoveelste keer, noodgedwongen, hun pogingen moeten staken. Net zoals ze de laatste keer voor de poorten van Wenen in 1683 met de staart tussen de benen zijn moeten afdruipen. Of zoals ze bij de ‘Reconquista’ Spanje zijn moeten ontruimen, na eeuwen overheersing. Of zoals de restanten bij ons door Philips III, kleinzoon van Keizer Karel V, met alle beschikbare schepen, in massa terug zijn afgevoerd naar Noord Afrika.

    Als men daartoe voordien maar alle TV-studio’s zou kunnen uitmesten vab alle mogelijk ongedierte! Want dat is toch altijd wat de Linxen eerst doen, als die ergens de macht kunnen grijpen….

    Ja, we moeten ze niet, die Linxen, maar we kunnen wel wat van ze leren inzake onderduimsheid…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     





    04-01-2014, 12:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1682 - LA WALLONIE EN A MARE DE LA BELGIQUE *

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Ja, kijk: ik kan het ook niet helpen, maar Le Vif l’Express is een Franstalig Belgisch gazetteke, dat meestal zijn succes haalt door te schimpen op de Vlamingen. Ten tweede kan ik het ook niet helpen, dat ‘het toeval’ mijn ogen deze middag deed vallen op de stoeferige titel, dat de Walepapy als Zelfstandige Staat leefbaar zou zijn.

    Val nu om, dacht ik, seffens worden we in de run naar de onafhankelijkheid nog geklopt op de meet door onze eigen landgenoten! En waarvan zullen de Sexen Coburgers dan leven, als er zelfs geen ‘romp-België meer is?

    Enfin, we kunnen hieronder in de cultuurtaal die het Frans toch is/ooit was, hun verzuchtingen smaken. Ik houd U niet tegen…

    Leg Uw Petit Larouse Illustré alvast maar klaar!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    « Une Wallonie indépendante est viable »

    vendredi 03 janvier 2014 à 06h57

    *

    Auteurs d’une histoire de Wallonie, Arnaud Pirotte et Yannick Bauthière dénoncent un certain « nationalisme belge ». Qualifient 1830 de « leurre ». Et voient la Belgitude comme un ennemi. Et pour cause : ils rêvent d’une Wallonie autonome. Qu’ils affirment possible.

    Ils ne se disent ni « nationalistes », ni « anti-flamingants ». Mais « régionalistes » et « wallonistes ». L’un est indépendantiste à tendance rattachiste. L’autre est réunioniste avec un fort penchant pour une autonomie wallonne. Ensemble, Yannick Bauthière et Arnaud Pirotte, tous deux enseignants et républicains, retracent l’histoire de la Wallonie, ou plutôt du territoire wallon, avant même l’Homme de Spy. Avec un objectif séditieux et tapageur : détricoter l’Etat belge et « rendre aux Wallons leur fierté trop souvent bafouée ». « Histoire de Wallonie » s’intègre dans la collection de poche d’un éditeur breton fasciné par les régions à la volonté indépendantiste ou à l’avenir incertain.

     

    Le Vif/L’Express : Vous décrivez l’histoire de la Belgique comme une succession de frustrations dont l’Etat est le principal responsable.

     

    Arnaud Pirotte : La Belgique est comme un costume mal taillé. C’est une machine à frustrations, avec de véritables souffrances qui sont nées au cours de l’histoire. Il y a tout d’abord la frustration du peuple flamand à cause du français, la langue de culture, la langue de la bourgeoise. Ensuite, il y a une frustration politique entre une Wallonie industrielle socialiste et libérale, systématiquement rejetée dans l’opposition de 1884 à 1914, et une Flandre agricole et conservatrice.

     

    Yannick Bautihière : Et ces frustrations ne peuvent être réglées qu’en coupant le pays en deux.

     

    Jean-Claude Marcourt, ministre wallon de l’Economie et régionaliste convaincu, avait lancé en 2011 son fameux « plan W » selon lequel la Wallonie devait pouvoir assurer son avenir en comptant sur elle-même.

     

    AP : Il a raison. Je ne réclame pas une indépendance de la Wallonie hic et nunc. L’important, c’est d’arrêter le cycle de l’angoisse, de recouvrer la confiance et de ne pas tuer dans l’œuf le débat sur cette question. Il faut se prendre en charge et ne rien attendre du cadre belge qui est devenu superflu.

    Pourtant, c’est le gouvernement Di Rupo, le premier Premier ministre wallon depuis 37 ans, qui a engrangé la sixième réforme de l’Etat.

     

    AP : Elio Di Rupo prolonge l’illusion en Wallonie et à Bruxelles. Lénifiant, il endort les Wallons et les Bruxellois. Ceci dit, je pense que ses successeurs feraient, eux aussi, du Belgicain. Le moment venu, ils sortiront à nouveau la fibre wallonne de ce parti qui a été très régionaliste. Cela doit faire partie des arrière-pensées, rue de l’Empereur. Pour l’instant, ils jouent la corde belgicaine parce que la Belgique est toujours là, qu’il y a une sécurité sociale à pérenniser.

    D’après le professeur Robert Deschamps de l’Université de Namur, spécialiste des budgets régionaux, en cas de scission du pays, l’entité Wallonie-Bruxelles hériterait de 45% de la dette belge (376,4 milliards d’euros en octobre dernier), selon le critère de poids démographique. Ce qui provoquerait « un scénario à la Grecque », avec de lourdes dégradations des agences de notation.

    YB : C’est une des raisons pour lesquelles on n’a pas encore scindé la Belgique. C’est vrai : la Wallonie est moins riche que la Flandre actuellement. Mais la Wallonie n’est pas un pays pauvre. Une indépendance wallonne sera difficile mais viable. Pourquoi ne pas suivre la proposition de Bart De Wever au sujet de la dette ? Il propose un plan phasé qui vise à laisser le fédéral effacer la dette avant la scission du pays. Est-ce que c’est faisable économiquement ? Je n’en sais rien mais c’est loin d’être idiot.

     

    Vous transformez l’esprit belge en une « dualité ethno-linguistique ». Que faites-vous de la belgitude ? Du « vivre ensemble qui a germé au fil du temps », comme le souligne le politologue Michel Hermans, de ce « côté Breughelien, terre-à-terre » ? Et de ce relent d’optimisme et de fierté, avec la victoire des Diables Rouges, le succès de Stromae et le prix Nobel de physique ?

    YB : La Wallonie et la Flandre ont effectivement parfois des traits communs. Mais ce sont des liens nés a posteriori et fragiles.

     

    AP : C’est un produit de serre chaude : la Belgitude est un produit artificiel, essentiellement agité par la sphère médiatique bruxello-wallonne, via une centralisation bruxelloise stérilisante. La peopolisation autour des grandes sorties royales et princières et des exploits sportifs, fussent-ils temporaires, distrait les gens des défis de l’heure. Et in fine, la Belgique ne tient que grâce à ces artifices. Nous nous accrochons au passé comme à un glaçon qui est en train de fondre. Et après, quand le glaçon est fondu, que fait-on ? On n’a plus rien entre les mains. L’ennemi, c’est la Belgitude, c’est le nationalisme belge qui empêche les Wallons de voir la réalité.

    Vous voyez la Belgitude comme du « nationalisme » ?

    AP : Oui, le nationalisme belge produit des effets pervers. Il s’est nourri pendant de longues années de la négation des composantes de l’Etat belge, qu’elles soient flamandes ou wallonnes, au profit d’une bourgeoisie francophone. Les aspirations démocratiques de l’un et l’autre peuples ont longtemps été contrariées par cette élite francophone. Ce nationalisme agit comme un écran de fumée entre les Wallons et leur région en les distrayant autour d’une Belgique idéalisée.

    Par Sophie Mignon

    PERSOONLIJKE BENADERING

    A vrai dire : Ceci n’est pas une pipe!

    Het zou, in Franse woorden, de taal van twee overtuigde Flaminganten kunnen zijn die over de relatie Vlaanderen-België spreken. Hoopgevende vaststelling!

    Wat door dit alles nu wel als bewezen mag aanzien worden? Dat de twee volkeren waaruit deze artificiële staat samengesteld is, het allebei voor bekeken houden.

    Begrijpt U nu waarom ik dit heerlijk gerecht precies vandaag, op deze 3de dag van 2014 op tafel breng? Het smakt naar de trog. Om nog.

    En van mij mag die journaliste, dat kleine Mignonetje, op het einde van de maand gerust een serieuze opslag krijgen!

    Het zit er verdorie nog dik in, dat jullie op deze blog ooit nog zullen lezen ’Vive la Wallonie’……

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    03-01-2014, 17:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1680 - NAVO OFFICIEREN LEIDEN VAN UIT LIBANON DE SYRISCHE ‘REBELLEN’ *

    *

    *

    De Groenplaats (Antwerpen) in 2024

     

    Syrische ‘rebel’ met front ervaring.

    Er worden geen handjes geworpen, er wordt geschossen.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De Islamitische Golfstaten, inzonderheid Saoud Arabia blijken (na 3 jaar!) de aanstokers èn de uitvoerders te zijn van de ‘spontane opstand’, in het Syrische buurland, waarbij zij de front-ervaring samen met de brains van de hoogste Navo officieren als hun persoonlijke eigendm mogen ervaren. De NAVO, de Noord Atlantische Verdrags Organisatie, dat is toch onze levensverzekering waarvan de Bloedrode Willy Claes lange tijd de Opperbevelhebber van was? En is de zetel van diezelfde Navo niet in Brussel gevestigd, bijna op de schoot van de Europese Gemeenschap?

    Zou dat misschien willen zeggen, dat de EU, inzake Syrië, boter op het hoofd heeft? Dat – ik zeg maar iets – de Natte Dweil onderduims bezig is met het veld omploegen en gereed leggen voor BELFIUS om daar de wederopbouw te financieren? Wat niet lukte met DEXIA en ARCO, namelijk het bloedzuigen op de slachtvelden van de Islam, zou nu wel eens beter kunnen uitgewerkt worden. Als tenminste de EU het nog zo lang uitzingt!

    Het hoeft geen betoog dat deze ‘comedia del’arte’ strikt geheim had moeten blijven, want nu dreigt heel het kaartenhuisje van de ‘vrijheidsstrijders’ als een ordinaire bedriegerij in elkaar te storten. Waarbij we niet uit het oog mogen verliezen, dat het in de eerste plaats gaat om een veroveringsoorlog van de Islam, zodat de grootste slachtoffers van deze waanzin weer de Christenen worden. Deze ‘colateral damage’ zal wel ingecalculeerd zijn gezien in het licht van de her-bevolking met het overschot aan Islam onderdanen in de eigen landen. Ha ja, het veroverde land moet toch her bevolkt worden, liefst met zo hard mogelijke vijanden van Israël, dat op die manier volledig omsingeld wordt.

    Dagelijks worden we om deoren geslagen met ‘Syrische vluchtelingen’, maar men vergeet erbij te zeggen, dat deze Christenen in hoofdzaak op de loop zijn voor … de Islam. De mensen dom houden, dat is inderdaad altijd de strategie van de dictatuur.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Syrische “rebellen” worden vanuit een geheim hoofdkwartier in Jordanië door officieren van de NAVO en de Golfstaten aangestuurd

    *

    Vanuit Jordanië heeft een geheim, met Arabische en westerse officieren bezet, operationeel commandocentrum de aan het zuidelijk front in Syrië vechtende “rebellen” beslissende ondersteuning geleverd en hen voorzien van wapens en tactische adviezen betreffende aanvallen op regeringsinstellingen en –stellingen.

    Volgens rebellenstrijders en leden van de oppositie heeft het commandocentrum, dat zich bevindt in een hoofdkwartier van de geheime dienst in de Jordaanse hoofdstad Amman, aan eenheden van het Vrije Syrische Leger (FSA) voertuigen, scherpschuttersgeweren, granaten, zware machinegeweren en dienovereenkomstige munitie geleverd. De levering van de begeerde luchtafweer en pantserafweerraketten heeft men echter geweigerd.

    Regeringsvertegenwoordigers uit Amman ontkenden het bestaan van zo´n commandocentrum. “We wijzen deze beweringen gedecideerd van de hand. Jordanië is op geen enkele wijze betrokken bij een samenwerking tegen Syrië. Jordanië heeft er belang bij dat Syrië een stabiele en veilige staat wordt, die in staat is zijn problemen binnen zijn grenzen op te lossen”, zei Mohammad al-Momani, minister voor Media-aangelegenheden. “Wij zouden nooit iets ondernemen wat het geweld in Syrië verder zou aanwakkeren”, voegde hij er aan toe.

    Maar vertegenwoordigers van de Syrische oppositie, die bekend zijn met de operaties van de “rebellen” in Dar´a, dat ongeveer 75 kilometer ten noorden van Amman op Syrisch gebied ligt, zeiden dat Jordanië wel degelijk dit commandocentrum bezit en dat het opdracht heeft gegeven aan hoge Jordaanse mensen van de geheime dienst om met de westerse en Arabische landen samen te werken, de rebellen bij hun operationele planningen te ondersteunen en munitie en strijders over de grens naar Syrië te smokkelen.

    Dat er wapens via vaste verbindingen vanuit Jordanië naar de “rebellen” in Syrië gebracht worden, is een publiek geheim, nadat de “New York Times” hierover in maart van verleden jaar had bericht. Tot nu toe kwam er echter maar weinig aan het licht over hoe dit functioneert.

    …/…

    E.J. Bron

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Dit lange artikel is bij de auteur zelf na te lezen. Mij was het voldoende om de aanvangszinnen te helpen mee verspreiden. De EU en de Navo zijn één pot (zeer geheim en zeer kostelijk) nat dat we noodfgedwongen met ons hartebloed verplicht zijn om in leven te houden. Want zij moeten ons beschermen teen een mogelijke vijand, die al jaren geleden onze bondgenoot had moeten zijn.

    Doorheen de Europese Geschiedenis is Tsjaristich Orthodoxe Rusland altijd een trouwe handelspartner en bondgenoot geweest van het Westen. De dag dat het communistisch experiment daar in zijn eigen uitwerpselen stikte, had het Westen die draad weer moeten opnemen. Een korte blik op het Internet zal volstaan om o.a. Suzdal en de Gouden Driehoek nabij Moskou te ontdekken, om nog maar te zwijgen van Sint Petersburg, waar in het Ermitage o.a. een collectie Vlaamse Meesters hangt die de wereld ons benijdt.

    In de stad waar Hitler-Duitsland zijn tanden op stuk beet, thans Volgograd, voorheen Stalingrad, probeert de Islam nu Rusland binnen te dringen. Daartoe wenden zij hun gebruikelijke techniek aan, die ons op een mooie dag ook te wachten staat. Op een laffe manier doden en kwetsen zij van op veilige afstand honderden mensen, door middel van kamiakze-vechters wier lijk achteraf meegeteld wordt als zijnde een van de vele slachtoffers. Op die manier vermijden die het om hun uiteengereten lijven, als een laffe hond in de grond te worden gestopt, en worden ze zelfs onherkenbaar met Staatseer ten grave gedragen.

    Dat ze op Kameraad Poetin hun tanden zullen stuk bijten, staat vast. Want Poetin, de voormalige Chef van de KGB en overtuigd Christen, kent het klappen van de zweep. Hij zal ze achtervolgen tot in hun basis, om die roversnesten uit te roken.

    En het Westen? Die zullen ophaling op ophaling in het zadel helpen, om die arme verdrukte ‘rebellen’ weeral de hand boven het hoofd te houden. Ha ja, waarom dient anders de Navo!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    03-01-2014, 15:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1681 - EEN HEEL KLEIN BEETJE WARHEID OVER SYRIE STRIJDERS in HLN

    *

    Vrijdag 3 januari

    Zon 8u45-16u50

    H Adelhard van Huise

    *

    De Saraceen, vandaag nog angstaanjagend,

     

    Binnenkort nog enkel goed als volksvermaak….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het was de onverdroten ijver voor het goede doel, die mijn goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/deed schrijven over toevallig een van de meest beroemde ‘Syrie Strijders’ aller tijden. Een rasechte Vlaming nog wel, met een oer-echte Vlaamse naam! De Mulder: moet er nog zand zijn?

    Dat de Jos in al zijn ijver zondigde tegen het schenden van de privacy van deze 18-jarige, weze hem vergeven, omdat de jongen thans zo goed als opgelost is in het luchtledige. De sukkelaar weet het dus niet eens dat ijn privacy er gelegen heeft! Al mochten we, uit bevriende kringen vernemen, dat hij in Damascus op straat staat brood uit te delen aan de al wie er geen heeft en dat zijn er heel wat. Allemaal de schuld van die verdomde Syrische President Assad, die het vertikt om het lot van Sadam Houssein te volgen om af te treden, wegens vermoord met de hulp van de Amerikanen.

    De brave borst, Brian De Mulder, zo onthult de Jos uit het Gerechterlijk Dossier, werd betrapt, samen met zijn kompaan, bij het dealen van drugs. Hij kreeg daarvoor een kleine celstraf + een boete ad 7.000 Euro maar ondertussen zat de vogel als ‘Vrijheidsstrijder’ in Syrië. Door de onachtzaamheid van de Jos, is dus niet alleen de jongen zelf, maar meteen de ganse familie, in de schandblokken gezet als drugsdealers. Was dit geheim kunnen blijven, dan was Brian de Geschiedenis ingegaan als de ideale schoonzoon, die zijn leven en dat van veel andere onschuldige slachtoffers veil had voor het welzijn van de Oliesheiks. Wat nu echter, met openbaar gemaakt en breed uitgesmeerd strafblad, niet meer kan.

    Moraal van het Verhaal.

    Alle opgepakte drugdealers niet langer bij ons en op onze kosten in den amigo stoppen, maar hen een oprotpremie + een riotgun geven, met daar bovenop een illegaal vliegticket naar de slachtvelden. Wat een 3-dubbekle win-win situatie zou zijn. Opkuis van uitschot, eliminatie daarvan op de fronten, en budgetten in evenwicht bij onze ‘Penitentiaire Inrichtingen’. En dan vergeet ik bijna nog 2 zeer gevoelige verbeteringen. 1° dat de publieke opinie die      nu eindelijk zou wakker geschud zijn, en 2° dat zelfs onze Grote Geesten zouden moeten toegeven dat ‘de integratie’ mislukt is zodat de immigratie bij hoogdringendheid moet teruggeschroefd worden.

    Zo gezien zou de Jos dus toch wel eens gelijk kunnen hebben…

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    De Antwerpse tiener Brian De Mulder heeft in een mailbericht aan zijn familie van zich laten horen. In de mail schrijft De Mulder dat hij boos is en geen contact meer wil, meldt De Standaard.

    Brian De Mulder is te zien op een YouTubefilmpje dat gepost werd door een Syrische rebellengroep. © Screenshot YouTube.

    Sharia4Belgium-woordvoerder Fouad Belkacem werd vorige week gearresteerd. © VTM.

     

    Brian De Mulder stuurde de mail naar zijn zus Bruna. "De gelovigen zijn mijn echte familie geworden", schrijft hij daarin. "Jullie zijn dat niet meer, tot jullie vergiffenis vragen aan Allah."

    Boos om moslims in de cel

    De Mulder is boos op zijn familie omdat ze aanklopten bij Vlaams Belang in hun zoektocht naar hem, en klacht indienden tegen de ronselaars die hem warm maakten voor de Syrische zaak. Hij verwijt zijn familieleden dat onschuldige moslims door hun schuld in de gevangenis zitten - wellicht een verwijzing naar Fouad Belkacem.

    De Sharia4Belgium-woordvoerder zit sinds vorige week in de cel na een grote antiterreuractie rond het ronselen van strijders voor de Jihad in Syrië onder jongeren in ons land. Het federaal parket noemde Sharia4Belgium een duidelijk salafistische en jihadistische organisatie die de democratische instellingen omver wil werpen en vervangen door een islamstaat.

    'Gebrainwasht'

    Onder de Belgische jongeren die naar Syrië vertrokken dus ook Antwerpenaar Brian De Mulder, die sinds eind januari 2013 verdween. Tot de mail, die hij afgelopen zondag aan zijn zus stuurde, had de jongeman geen enkel contact meer met zijn familie. Die vreest dat Brian werd gebrainwasht en speelde alle informatie door aan de politie.

    Volgens vrienden zou de tiener in de buurt van de Syrische hoofdstad Damascus voedselpakketten uitdelen en het goed stellen.

    Duizenden Europese strijders

    Geschat wordt dat er in totaal zo'n 4.000 Europese jihadisten in Syrië meestrijden in ‘de opstand’ tegen president Bashar al-Assad. Onder de strijders zouden zich honderden personen uit ons land en Nederland bevinden, in sommige gevallen gaat het nog om tieners. Het voorbije weekend bleek een 15-jarige, als vermist opgegeven, jongen naar Syrië te zijn vertrokken.

    Bron: vandaag in – Gelukkig! - Het Laatste Nieuws

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Net zoals de Ieperlingen ooit als volksvermaak levende katten uit de Halletoren gooiden, zo zou er, om het terugdraaien van de wilde immigratie blijvend te herdenken, iedere Zon- en Feestdag haatbaarden-poppetjes uit al onze kerktorens kunnen gegooid worden. Wie die beneden kan opvangen, krijgt gratis een ticket voor de eerstvolgende thuismatch van de Rode Duivels, alsdan 100% van eigen kweek geworden.

    Voor lezers die al een tijdje de esbattementen van deze blog volgen, weten die dat hier in Arezzo, dat is een middelgrote stad even ten Zuiden van Firenze, ieder jaar twee keer de Corida van de Saraceen wordt gereden. Nee, er worden zeker geen levende Assasijnen of Saracijnen meer aan de lans geregen, maar er wordt zoiets beoefend als bij ons ‘Het ganzenrijden’.

    Wacht, ik zal ’t zeggen, Walter!

    Op de Piazza Grande, midden in een enorme massa, staat een soort schavot met daarop een op zijn as vrij draaiende houten pop, uitgebeeld as een geharnaste en gehelmde Moors-Marokkanse krijger die we terugvinden op de afbeeldingen in oude kronieken, die verhalen hoe Italië, samen met Spanje en Portugal, door deze schurken werden belaagd, maar later weer verjaagd.

    Die pop beschermt zichzelf met een enorm houten schild en dat is het enige punt waarop de lans van de aanvaller mag gericht zijn. Gebeurt dat niet; omdat de lans op een ander lichaamsdeel terecht komt, dan springt er een mechanisme in gang die met een geweldige uithaal met een knuppel de ruiter van zijn paard slaat. Voorwaar een spektakel, die de Italianen na zoveel eeuwen nog altijd gelukkig maakt.

    Elk stadsdeel heeft zo zijn folklore-groep, die de eigen kleuren bijna met ware doodsverachting, verdedigt. De winnende club ontvangt dan, sierlijk uitgedost, na uren competitie en onder luid gejuich en veel bloemen, de sjaal der Overwinnaar uit de handen van de Stadsmaagden. Die doen door hun uitrusting, of liever het gebrek daaraan, denken aan Allah waar dit soort beloning wacht op dode Moslimmers.

    Het spel (want dat is het)g aat louter om de behendigheid van elke ruiter, die om beurt, uitgedost als een Middeleeuwse steekspel-ridder die ‘Saraceno’ te lijf gaat, met de bedoeling dat schild te ontwijken, hem vervolgens ergens dodelijk te raken, maar ondertussen diens dodelijke slinger moet ontwijken.

    Anders gezegd: die Saraceen mag niet zomaar afgemaakt worde, hij moet zich eerlijk kunnen verdedigen, waarna de eer van de overwinning des te groter is.

    Nogal wat anders dan poppetjes van haatbaarden uit kerktorens zwieren, hé!

    Maar dat onszeszzl van onze ‘Reconquisata’ zou ik toch willen bewaren. Als Saraceen zou ik in elke stad met een bepaald aantal inwoners, echter in levende lijve een van de ware schuldigen van deze mmigratie-miserie willen op dat schovot stellen. Die kan dan telkens na iedere vertoning weer opgelapt worden tegen de volgende vertoning.

    Net als dat Moslim gelegenheids-bezelvolk in Hasselt en omstreken, na de viering van Ouidejaar op sraat, zouden er delegaties moeten voorzien worden, om de shit der paarden voortdurend te vegen. Is iets wat ze aan hun stand verschuldigd zijn, net zoals de Sexen Coburgers het aan hun stand verschuldigd zijn om buienechtelijke kinderen op de wereld te zetten.

    Ja, ik weet het, deze laatste zin is helemaal van de pot gerukt, maar ik kan het biet nalaten, dat soort mensen te vermelden, telkens er ergens sprake is van shit.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *





    03-01-2014, 15:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1678 - BIJ DE MALOTEN VAN MAYOTTE

    *

    Onderweg van Suez naar Kaap de Goede Hoop

     

    Tussen Madagascar en de Oostkust van Donker Afrika

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Bij http://www.golfbrekers.be/stond van deze morgen vroeg onderstaand artikel in de schijnwerpers. Toch bij mij, omdat Madagaskar zo een beetje tot de verbeelding spreekt. Dat is zo, omdat uit Hitlers ‘Tischgespäche’ d.i. de monologen die Hitler aan tafel voor zijn intimi hield, blijkt dat de Führer achter de rug van iedereen, in onderhandeling was met Rooselvelt om de Joden van Europa op Madagaskar te her lokaliseren. Omdat de onderhandelingen bleven aanslepen, en hij in korteresse van tijd kwam, werd dan maar gekozen voor de tweede beste oplossing, de lijfelijke eliminatie.

    Zozo, dacht ik, Madagaskar, maar verdorie dat was toen toch ook al Frans grondgebied, dus moet de Regering van Vichy onder de oorlog daar aan mee gewekt hebben.

    Maar soit, er is dus niets gebeurd, en daar zitten nu nog altijd pikzwarte Zwarte Pieten die allemaal Moslim zijn. Om erbij te griezelen!

    *

    Maar vanaf gisteren mogen we niet meer griezelen, want al die wilden zijn nu Europese Staatsburgers geworden. Fasten seatbells en lees wat de Dames van Goldbrekers hierover uit hun gilet schudden. Ja, ik weet het. In Vlaanderen is het winter en koud en dus loopt een mens al wat meer gekleed rond. Hebben wij hier geen last van, want hoe dichter bij Rome, hoe dichter bij de zon.

    Laat U niet langer afleiden en maak kennis met het genie van onze Europese Grote Geesten. Bij De Schepping had de Schepper 7 dagen nodig voor hij in Het Aards Paradijs twee (2) mensen kon neerzetten. De EU-bonobo’s kunnen er op een enkele dag 190.000 bij maken. In het Aards Paradijs ging het dan nog om 2 Joden , bij de Euro-Goden zijn dat meteen Moslimmers van het zuiverste gehalte.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    U: Zou men honger lijden om een mondje meer?

    Niet op uw pc. Wel in de EU. U heeft het zich allicht niet gerealiseerd dat de onvolprezen EU sinds gisteren ca. 190.000 moslims rijker geworden is. Fransen van overzee, van Mayotte.

     

    Mocht uw geografische kennis ontoereikend zijn, Mayotte is een eilandengroep tussen Afrika en Madagascar met ca. 200.000 inwoners. 95 – 97% daarvan zijn soennitische mosims. Mayotte behoort sinds 1841 tot Frankrijk. In 1974 stemden de inwoners – Mahoren – tégen onafhankelijkheid. Slim bekeken. Met een referendum in 2009 werden ze als overzees gebied in de Franse staat geïntegreerd en dus nu, vanaf gisteren, worden ze als volwaardige EU-burgers beschouwd. Tot eergisteren konden de inwoners tussen de Franse of de islamitische wetgeving (sharia) kiezen. Waarvoor de 97% moslims een voorkeur hebben is niet moeilijk te raden.

    Mayotte

    Op economisch vlak presteert het 374m2 grote vulkaaneiland zo ongeveer 1/5 van het Europees gemiddelde. Vanwege hun status – ze zijn het 101ste Departement van Frankrijk – moet de Franse regering voor hen ook sociale hulp uittrekken. Met in het achterhoofd dat ze dan misschien hun wens om naar Frankrijk te verhuizen niet uitvoeren.

    Voilà, nu kunnen we de diversiteit uitbreiden met de Mahoren. Die mogen als EU-burgers overal in de EU reizen, zich vestigen en sociale uitkeringen verlangen. En bovendien geniet het eiland van EU-aanmoedigingsfondsen.

    Geografisch hoort Mayotte tot de Comoren, wiens regering, ondersteund door de Afrikaanse Unie, het eiland opeist. Als Frans Departement oefent het een magnetische aantrekkingskracht uit op Afrikaanse gelukzoekers. Illegale immigratie is daar even gewoon als op Lampedusa. Veel zwangere vrouwen proberen op het eiland te geraken om daar te bevallen want elk op Mayotte geboren baby krijgt automatisch de Franse nationaliteit.

    Waar het in het verleden al een behoorlijk groot probleem vormde het Franse recht op het eiland te doen toepassen, zo zal de toevoeging van de EU-wetgeving ook geen aarde aan de dijk brengen. Want echte sympathie voor ‘moederland’ Frankrijk hebben ze slechts als hun leefomstandigheden er beter van worden. Slechts de helft van de bevolking begrijpt de Franse taal en het is hoogst twijfelachtig dat de 97% soennieten vrijwillig de sharia zullen opgeven.

    Wat maakt het uit? De EU staat te trappelen om de verrijking uit te breiden. Ze kunnen nu overal in de EU aankloppen voor sociale woningen, leefloon, kindergeld en andere aantrekkelijke bonussen. En met de moslim integratie loopt toch alles op rolletjes?

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Wablief? Wat zegt U? Jullie hebben daar helemaal niets over gelezen of van gehoord bij de officiële media? Val nu om! Naar wat kijken jullie dan wel? Ha zo, naar de cyclocross! Of, erger, naar de Rode Duivels onderweg naar Brazilië.

    In Brussel is men nochtans niet altijd zo bescheiden om de eigen successen, echte of vermeende, in het zonnetje te zetten. Zelfs de grootste nederlagen worden, van uit de Tsjeven-filosofie naar aloude ACW-gewoonte – enerzijds, anderzijds – als overwinningen uitgelegd. De goegemeente gelooft toch alles, net zoals ze vroeger alles geloofde wat de Pastoor vanaf de preekstoel verkondigde. Dat ze juist hierdoor heel de samenleving èn het Geloof verkloot hebben, begrijpen ze niet eens.

    Net als bij de PS, is het buzeniss as joezoewel : voor iedereen inbegrepen, stommer slagzin kan niet. Hij is dan ook Made in BourgLéopold, ten huize van Kawouter Marcskse Beke.

    *

    Moest schimpen helpen, ik schimpte tot, zoals de Bazuinen van Jericho, mijn schimpen de muren deed omver vallen.

    Maar als schimpen niet helpt, dan misschien wel de Verkiezingen?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    02-01-2014, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1675 - ZO LANG OP LAMPEDUSA DE LAMPEN BRANDEN… KAN HET ZAAKJE VERSLEEPT WORDEN

    *

    Donderdag 2 januari

    Zon 8u45-16u49

    H Basilius de Grote

    *

    Met gewone navigatielichten

    En een paar sleepboten Het Kanaal in en de Zenne op, tot Brussel Zeehaven!

    *

    WAAROVER HET GAAT

    In de Middeleeuwen kwam tot tweemaal toe, de besmetting van de builenpest uit het Oosten. Water was daar inderdaad zodanig kostelijk, dat niemand zich terdege kon wassen, anders zou het drinkwater op geraken. Dat is nu, dank zij de dure olieprijzen, ietwat gebeterd, maar zelf in onze landen is het telkens de adem inhouden als er weer eens TBC, schurft, luizen of erger opduiken. Hygiëne, net als Nieuwjaar vieren, is te Westers en dient derhalve te worden verboden.

    Of er enig verband bestaat met het van kop tot teen ingebusseld lopen van vrouwen en ook veel mannen;, weet ik niet. De Moslim-gewoonte om op het toilet geen WC-pâpier te willen, maar de klus te klaren met de eigen wijsvinger, is niet vreemd aan die vreemde luchtjes. Is het daarom dat ‘die hards’ nooit een hand wille geven aan een dame? Vanwege de geur, of vanwege de vrees voor virussen?

    *

    Hun gestel en hun getaand vel zijn daartegen misschien bestand, voor ons, Westerlingen, is het op termijn dodelijk.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    De ‘dieren’ van Lampedusa: mensonterende onzin

    Lampedusa vluchtelingen ‘We worden hier als dieren behandeld’, zo las de spectaculaire titel boven een artikel in De Standaard van 19 december 2013. Het gaat om een citaat van ene Khalid, die als illegale immigrant arriveerde op het Zuid-Italiaanse eiland Lampedusa. Hij maakte beelden van collega’s die zich uitkleden en besproeid worden met een medicijn om hen te desinfecteren en te verlossen van een ernstige besmettelijke aandoening als schurft. Politici van links vielen daarna over elkaar heen om hun verontwaardiging uit te schreeuwen; de illegale immigranten zouden ‘onaanvaardbaar’ behandeld worden. Ook de VRT zond de beelden uit met subtiele adjectieven als ‘schokkend’ en ‘mensonterend’.

    Een mens vraagt zich af wat er hier nu eigenlijk schokkend en mensonterend is. Dat illegale immigranten die aankomen medisch noodzakelijk behandeld wordt tegen een gevaarlijke en besmettelijke aandoening? Of de manier waarop het journaille in Vlaanderen alweer elke zin voor nuance en feitenkennis verliest zodra de Heilige Immigrant in beeld komt? De realiteit aan de zuidgrens van de EU is immers héél wat anders dan ons wordt voorgehouden…

    Elk jaar trachten tienduizenden illegale immigranten de lidstaten van de Europese Unie binnen te dringen. Het zijn daarbij niet de armsten die komen: het is eerder de middenklasse, die spaart en grote bedragen betaalt aan criminele netwerken om de overtocht uit te voeren. In 90% van de gevallen gaat het niet om vluchtelingen of asielzoekers, en dus niet om mensen die vluchten omdat ze vervolgd worden op één van de gronden die beschermd worden door de Conventie van Genève. Het gaat om economische immigranten die werk of een uitkering willen om daarmee hun familie thuis te onderhouden. Dat is begrijpelijk vanuit hun standpunt, maar onmogelijk toelaatbaar vanuit ons standpunt, willen wij onze economie, sociale zekerheid en samenleving leefbaar houden. Het aanhoudende vertrek van de middenklasse zorgt trouwens voor een onwenselijk verlies aan talent voor Afrika zelf.

    Dus worden onze grenzen terecht en logisch bewaakt. De eerste bekommernis van de grensbewakingseenheden in Spanje en Italië, onder strikte controle van hun nationale regeringen en internationale instellingen, is de veiligheid van de illegale immigranten op zee. De criminele netwerken weten dat, en sturen de illegale immigranten dus met opzet de zee op in gammele wrakken of zelfs rubberboten die lek zijn; er zijn gevallen bekend waar de mensensmokkelaars zelf de hulpcentrale in Zuid-Spanje belden, opdat men hen zeker zou vinden. De patrouilleboten zijn dan verplicht ter plekke te komen, de opvarenden aan boord te nemen – en naar opvangcentra zoals in Lampedusa te brengen.

    De hardnekkig herhaalde bewering, ook in het opiniestuk ‘nooit meer Lampedusa’ in De Standaard van 19 december 2013, dat ‘er geen hulp mag geboden worden als smokkelaars de boot besturen’ is een leugen. Dat dit zou hebben bijgedragen tot de verdrinkingsdood van 300 mensen nabij Lampedusa, zoals directeur Vanden Berghe van 11.11.11 koudweg beweert, nog veel meer. Elk schip op zee, en bij uitstek een overheidsschip, is verplicht hulp te bieden aan personen in nood – ook in Spanje en Italië, en dit wordt ook steeds gedaan. De herhaalde aantijgingen dat bv. NAVO-schepen dit zouden verzuimen zijn al keer op keer na grondig onderzoek weerlegd. De realiteit is dat honderden mensen zichzelf en hun gezin wetens en willens in gevaar brengen, en daarvoor veel geld betalen aan criminelen; als het dan fout loopt, komen velen om.

    Zodra illegale vreemdelingen opgepikt zijn, worden zij uiterst correct en vriendelijk behandeld door de grensbewakingstroepen, onder het toeziend oog van nationale en internationale waarnemers en NGO’s. Zij ontvangen vaak al de eerste medische zorg aan boord, worden niet teruggevaren naar de vertrekplek maar aan wal gebracht in de EU, mogen uitrusten, krijgen gratis bijstand van psychologen, tolken en begeleiders, krijgen gratis nieuwe kleding en schoeisel. Zij worden ook volledig medisch gecontroleerd, verzorgd en behandeld, alles op kosten van de Spaanse en Italiaanse belastingbetaler. Op de beelden die getoond werden worden de mensen besproeid met een medicijn tegen de aandoening schurft. Daar is niets onmenselijks aan, dat is noodzakelijk en in hun eigen belang. En ook in ons belang. Want uit alle cijfers blijkt dat overal in West-Europa het aantal gevallen van schurft, tuberculose en andere onaangename ziektes weer de hoogte ingaat.

    Dat die medisch noodzakelijke behandeling niet discreet gebeurt maar in groep heeft een evidente door de Italiaanse overheid gegeven reden: er is plaats tekort. Dat is inderdaad het grote probleem: er komen teveel van deze illegale immigranten. De dieperliggende oorzaak daarvan is dat hun komst naar Europa illegaal is, maar niemand bereid of in staat is de immigratieregels te handhaven. De enige manier om dat te doen zou zijn, illegale immigranten opsluiten in gesloten centra tot aan hun noodzakelijke terugkeer. Maar in praktijk wordt minder dan 10% van hen erkend als vluchteling; wordt minder dan 10% daadwerkelijk teruggestuurd; en wordt bijna 90% van hen na een bepaalde korte detentieperiode vrijgelaten, met België, Nederland en Groot-Brittannië als favoriete bestemming. Daar wacht een tijdlang illegaal verblijf, gevolgd door regularisatie en toegang tot onze ruime sociale voorzieningen. Die onhoudbare wantoestand wordt versterkt door de landen van herkomst zelf, die weigeren hun onderdanen terug te nemen of weigeren aan hun identificatie mee te werken. Intussen worden die landen wel ruimschoots voorzien van EU-geld…

    Wanneer illegale immigranten dus in Lampedusa medisch behandeld worden tegen ernstige en besmettelijke aandoeningen, dan gebeurt daar hoegenaamd niets onaanvaardbaars of onmenselijks. Wat wel onaanvaardbaar en onmenselijk is, is dat de lakse regeringen in de Europese lidstaten en hun bondgenoten bij linkse NGO’s signalen blijven uitsturen dat ze ‘toch zullen blijven komen’, dat daar ‘niets aan te doen is’ en dat ‘nieuwe regularisaties zullen volgen’… Zij blijven zo de hoop voeden van grote groepen mensen, zoals de honderden Afghanen in Brussel, die maar één toekomst zouden mogen hebben: de spoedige terugkeer naar huis. Immigratie is geen natuurverschijnsel, het is een beleidsthema dat net als eender welk ander thema een democratisch debat, wettelijke regels en vervolgens handhaving daarvan nodig heeft. Pas als dat inzicht doordringt in gans Europa zal het probleem ‘Lampedusa’ beheersbaar worden.

    Bron: rechtsactueel

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

     

    Zoals hierboven in de titel reeds gesuggereerd, ligt de oplossing nochtans voor de hand. Het zoveelste Ei van Colombus dat onze Groe Geesten niet zien, omdat ze het niet willen zien. Als ze het dan toch zoveel beter kunnen uitleggen dan de Italiaanse grenswachters op Lampedusa. Ik meen me te herinneren dat wijlen Wilfried de Evidente, onzaliger gedachtenis, een gelijkaardig lastig probleem, dacht te kunnen oplossen door Voeren aan te sluiten bij Brussel. Hij wilde zo de problemen met Voeren en José Happart beter in de hand hhebben.

    Wat houdt ‘Brussel’ dus tegen, om dat kleine stukje Italië in volle zee, Lampedusa dus, van uit de hoofdstad va Europa administratief te besturen en vooral het te bekostingen? Heel het Europese Vasteland onder de vleugels van het ACW hoeden en beschermen, dat is toch de natte droom van De Natte Dweil?!

    Beter nog, met in het achterhoofd de reusachtige Costa Concordia die men straks zal ‘remorqueren’ naar de veilige haven, waarom remorqueert men Lampedusa niet direct de Zenne op, tot in Brussel-Zeehaven? Kunnen de nieuwe EU-burgers per direct van nieuwe papieren voorzien worden, zodat geen tijd verloren wordt om hen de broodnodige toelagen te verstrekken….

    Last in, first out. Dat is een economisch principe dat met vrucht zou kunnen toegepast worden in de immigratie-industrie. Het hele systeem zou ten doop kunnen gehouden worden onder de Hoge Bescherming van hunne Doorluchtige Heiligheden de H. H. Baldewinus & Wilfriedus, sterkhouders van Onmogelijke Zaken.

    Men mag toch niet vergeten dat een van hun verre voorvaderen ooit de Zwartjes van de Kongo uit de shit heeft gehaald! De Sexen Coburgers zijn om zo te zeggen specialisten in shit. Lampedusa is echt een kolfje naar hun hand!

    PS

    Na het verslepen zullen de bootvluchtelingen wat verder moeten opstomen dan voorheen. Maar daar staat tegenover – U weet wel : enerzijds en anderzijds - dat ze onderweg voorbij komen aan ontelbare knusse havenplaatsjes die allemaal staan te springen om hen hartelijk te verwelkomen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *



    02-01-2014, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1677 - DAS DRITTE REUCH GEMIXT MET HET SOVJETSYSTEEM HEEFT ALS RESULTAAT DEZE EUROPESE UNIE

    *

    Het Vierde Reich

     

    Als opvolger van Hitlers Dritte Reich.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Voorlopig zijn er nog geen Goelags, of KZ-Kampen, laar de nodige maatregelen daartoe worden stilaan, beetje bij beetje, reeds genomen. Er is de verplichte asiel-opvang, de beperking van de vrije gedachte, de exorbitant hoge belastingdruk, het afleiden van de aandacht, de medeplichtigheid van de Media: alles wijst er op dat de verknechting straks een feit wordt. En dat niemand er nog erg in heeft, omdat het opgedrongen wordt via de geleideklijkheid.

    Men heeft geleerd uit vroegere fouten, die toen begaan werden omdat er i, de beruchte jaren ’30 niet veel tijd beschikbaar was: Hitler & C° konden maar hoop en al 12-13 jaar aan de macht blijven. Reeds op 8 Mei 1945 was hun lied uitgezongen en dienden zij het dirigeer-stokje aan de Amerikanen over te laten.

    Vanaf dan zou er een systeem gelijkaardig aan de Verenigde Staten van Amerika op poten worden gezet. De ver-Amerikanisering kon beginnen, eerst met de taal (Engels) en ander decadent amusement, dat er natuurlijk vlot inging. Jaren later wilde men dan een Europese Vlag, een ‘nationaal grondgebied zonder binnengrenzen’, een nationale eenheidsmunt even prestigieus als de US-Dollar, een nationaal volkslied, een Europese Grondwet, en last but not least, een Europese President.

    Weeral om alles vlot te laten verteren, werd er gekozen voor het langzaam-maar-zeker procedé. Er werd een schertsfiguur aangeduid als President (de Natte Dweil) en om de ware bedoeling blijvend te verbergen, mocht Brussel, de meest kleurloze stad ter wereld, de rol op zich nemen van Europese Hoofdstad. Zij het met een kleien tegemoetkoming voor Het Zoete Frankrijk, met een achterpoortje in Straatsburg. Dat was de tol voor de Wende die de DDR wegscheurde uit het Sovjet-blok om Deutschland weer ééngemaakt en economisch sterk te maken….

    De Natte Droom der Internationaal Socialisten kreeg gestalte, en Das Vierte Deutsche Reich was geboren.

    Al moet dat voorlopig nog geheim blijven. Het kind is wel geboren, maar de vader is voorlopig onbekend. Afbeeldingen als deze hierboven zijn dus ‘unerwunscht’. Het kan hoogstens nog tot na 25 Mei van dit jaar, indien na de Moeder aller Verkiezingen duren, eer open en bloot de dictatuur kan ingesteld worden. Wat God verhoede!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    verenigde Staten van Europa al in 1948 in Duitse grondwet opgenomen

    'Nazi's hebben via de Europese Unie alsnog de Tweede Wereldoorlog gewonnen' - Roep om renteloos geldsysteem afkomstig van globalistische machtselite

    Sommige mensen vinden dit soort vergelijkingen niet kunnen, maar de historische feiten tonen aan dat het beslist niet overdreven is te stellen dat de EU is bedacht en opgezet door de Nazi's.

     

    Het heimelijke streven van de globalistische machtselite in onder andere Brussel naar een Verenigde Staten van Europa -en daarna zelfs van de hele Wereld- wordt door velen nog altijd als een complottheorie beschouwd. De Duitse auteur en freelance journalist Oliver Janich wijst er echter op dat de toekomstige Verenigde Staten van Europa al in 1948, dus pal na de Tweede Wereldoorlog, in de Duitse grondwet werd opgenomen. 66 jaar later wenden politici de huidige crisis aan om Europa inderdaad steeds verder samen te voegen, iets waar ook EU-president Herman van Rompuy deze week opnieuw voor pleitte (2).

     

    In artikel 24 van de Duitse grondwet staat letterlijk dat de Duitse Bondsregering 'soevereiniteit aan grensoverschrijdende instellingen' mag overdragen, als dit bijdraagt aan een 'vreedzame orde in Europa en tussen de volken van de wereld'. Om geschillen tussen landen op te lossen zou Duitsland toetreden tot een 'algemene, alomvattende, verplichte internationale scheidsrechterlijke instantie'.

     

    Via verenigd Europa naar een wereldregering

     

    Janich schrijft dat het alle partijen die dit artikel in de grondwet opnamen duidelijk was dat dit niets anders dan de voorbereiding voor een wereldregering is. Professor Frank Schorkopf van het Instituut voor Volkenrecht en Europees Recht van de Universiteit in Göttingen zegt dat 'alle deelnemers het eens waren dat de weg naar een wereldregering via een verenigd Europa zou moeten lopen.'

     

    Op 10 november 1948 zei dr. Carlo Schmid, lid van de SPD (de Duitse PvdA), tegen de latere president Theodor Heuss, dat 'men moet ophouden deze zaken (een wereldstaat) steeds een utopie te noemen... Ik geloof niet dat we een wereldregering zullen krijgen, zonder dat we eerst door Europa zijn gegaan.' De voorzitter van het parlement, CDU lid Hermann von Mangoldt, verwees vervolgens letterlijk naar artikel 24, dat 'alle mogelijkheden in wereldwijde zin open laat.'

     

    Met andere woorden: al in 1948 werd niet alleen de Europese Unie, maar ook al een Wereld Unie gepland, die in de Duitse grondwet werd verankerd. Erger nog: de plannen hiervoor stammen rechtstreeks uit de koker van de Nazi's, waarvan velen na WO-2 'ondergronds' gingen, en uiteindelijk alsnog op hoge posities in het naoorlogse West Duitsland terecht kwamen. Desondanks worden mensen die hierover schrijven of hiervoor waarschuwen nog steeds als complotdenkers weggezet.

    Burgers moeten creatie VSE betalen

    Dankzij de voortdurende propaganda van Brussel en 'onze' politici in Den Haag hebben de meeste mensen inderdaad het gevoel gekregen dat een Europese superstaat niet alleen onvermijdelijk, maar zelfs noodzakelijk is om de huidige crisis op te lossen. Janich acht het nu onomstotelijk bewezen dat dit plan, opgesteld en uitgevoerd door de wereldwijde politieke en financiële elite, al zo'n 70 jaar oud is. Het is daarom goed voorstelbaar dat de crisis doelbewust is veroorzaakt om de creatie van de Verenigde Staten van Europa te forceren.

    De Europese gewone man staat daar helemaal buiten. Die is er enkel om de enorme kosten hiervan te betalen middels lastenverhogingen, sluipende onteigening door het extreem lage rentebeleid, en het uitkleden van de pensioenen en sociale voorzieningen. Daarom gaan steeds meer Europeanen de straat op, omdat ze aan den lijve ondervinden dat de Europese Unie een onderdrukkend systeem is dat hun soevereiniteit, welvaart en zelfbeschikkingsrecht vernietigt, en totale controle wil uitoefenen op ieder aspect van hun leven.

    Nazi's via EU alsnog de winnaars van WO-2

    In Janisch' ogen is er geen enkele sprake van een complottheorie. Op meer dan 500 pagina's somt hij talloze feiten op, waaruit blijkt dat de internationale financiële elite totale monopolie over al het geld wil, en daarmee totale macht over de hele wereld wil hebben. De Verenigde Staten van Europa zijn slechts een stap naar een verenigde wereldgemeenschap, waarin niet langer de volken, maar de financiële elite het voor het zeggen heeft.

    De Nazi's, die zouden zijn verslagen, worden daarmee alsnog de winnaars van WO-2. De structuren die zijn schiepen en de organisaties die zij oprichtten gingen na de oorlog gewoon onder andere naam verder. De Nazi's financierden ook de communisten, omdat zij een vrijwel identiek visioen hadden over een Verenigde Staten van Europa: één groot collectief systeem, waarin de individuele burger helemaal niets meer heeft in te brengen, en waarin een klein clubje uiterst machtigen alles bepaalt. De Europese Commissie is daar een voorloper van.

    Niet alles gaat van een leien dakje, want anders hadden we al lang een wereldregering gehad. Op dit moment is de opkomst van vrijheidslievende partijen in vrijwel heel Europa, die een halt toe willen roepen aan het steeds meer macht overdragen aan Brussel, het grootste gevaar voor de globalistische machtselite.

     

    Rentevrij systeem gepland door globalistische elite

     

    Janisch waarschuwt dat de roep om een rentevrij geldsysteem eveneens uit de koker van dezelfde elite afkomstig is. Het is juist hun doel het huidige systeem te doen crashen, zodat iedereen een nieuw en zogenaamd 'rechtvaardiger' systeem eist. De nietsvermoedende burgers werken met hun eis dat de rente moet worden afgeschaft juist mee met de totstandkoming van de geplande Nieuwe Wereld Orde.

    Het waren dan ook opnieuw de Nazi's die kritiek op het rentesysteem verbreidden, kritiek die zelfs door bijna alle kerken werd overgenomen. Rente wordt ook in het sharia-bankieren van de islam verboden. Volgens Janisch zijn dit allemaal onderdelen van het grote plan voor het nieuwe wereldwijde financiële systeem, waarin er een rentevrije nieuwe wereldmunt wordt ingevoerd.

    'De verspreiding van het idee van renteloos geld is één van de beste bewijzen dat we in een pathologische plutocratie (heerschappij van het grootkapitaal) leven,' schrijft Janisch. 'Want de meesten die dit idee verspreiden doen dit niet met kwade bedoelingen, maar uit eerlijke overtuiging.' Probleem van deze komende renteloze wereldmunt is dat deze volledig door de globalistische machtselite zal worden gecontroleerd. Waarmee ook onze landen en wijzelf totaal zullen worden gecontroleerd.

    Landen die weerstand bieden worden platgebombardeerd

    Dat moet gelijk op wereldschaal gebeuren, want als alleen Europa een renteloos systeem invoert, dan zal al het kapitaal onmiddellijk naar elders vluchten. Het Amerikaanse FED-kartel heeft zich daarom al over de hele wereld verspreid. Landen zoals Irak en Libië, die zich hieraan wilden onttrekken en weer terug wilden naar een munt die gebaseerd was op de goudstandaard, werden eenvoudigweg platgebombardeerd. (1)

    Ontketenen de bankiers weer een nieuwe Wereldoorlog?

    Een blik op de geschiedenis leert dat het resultaat van bijna iedere oorlog de invoering van een monopolistisch geldsysteem met een ongedekte munt was. De partijen die deze oorlogen voerden werden doorgaans door dezelfde banken gefinancierd. Na de Eerste Wereldoorlog verdween de op goud gebaseerde Duitse Reichsmark, en na de Tweede Wereldoorlog werd stap voor stap de op goud gebaseerde dollar, nog altijd de huidige wereld reservemunt, afgeschaft.

    Het is daarom niet ondenkbaar dat de bankiers mogelijk al op korte termijn nóg een wereldoorlog zullen ontketenen, die de weg moet vrijmaken voor het al zo lang geplande wereldwijde renteloze -en zoveel mogelijk cashloze- eenheidssysteem. Dan zal het hen eindelijk gelukt zijn om de zo mogelijk flink uitgedunde wereldbevolking in totale, permanente slavernij te dwingen.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) N

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Wij, de Vrijdenkers en Vrijsprekers die de Vrijheid als hoogste goed willen blijven koesteren, zullen wellicht, als de Verkiezingen tegenslaan, de eerste KZ-gevangenen worden van het Europees dwangsysteem. De mensen van het Vlaams Belang zijn dat zelfs nu al, omdat ze door de Linxse Elite en hun hersenloze achterlopers als paria worden behandeld. Bij de Duitse Nationaal Socialisten droegen de Joden een Gele Ster: wj dragen een Zwarte Leeuw op gele achtergrond…

    *

    Hitler zal dat de Joden geen tweede keer aandoen: zij ook zijn geleerd geraakt en zouden zich niet meer als schapen laten afslachten. Zie ‘de Palestijnse Kwestie’, waarmee bedoeld wordt dat Israël zich net meer laat doen door de ‘Palestijnen’, een nieuw voor de gelegenheid uitgevonden land en volk. Een begrip dat staat voor de Verzameling Arabieren, More,; Saracenen, Assasijnen en andere haatbaarden. Het kleine Israël is, dank zij de intelligentie en de werkkracht van zijn bevolking, welvarend tussen een continent van vadsige luiaards, die deze rijkdommen willen stelen. Zij willen, net als de Franscouillons dat willen met de Vlamingen, de Joden in zee drijven, om zich vervolgens dat land dat overvloeit van melk en honing, toe te eigenen.

    Ook de Kerk is met de Holocaust een ervaring rijker geworden. Hoog tijd dus, dat er ingezien wordt, dat de Jahweh uit ‘Het Oude Testament’, dezelfde is als de Zachtmoedige uit Het Nieuwe Testament.

    Och, die dingetjes die in Kleine Brogel liggen te roesten.. Men egt dat het maar speelgoedjes zijn, maar in ieder geval zouden ze nuttig gebruikt kunnen worden… Het zou de Moslimmers leren zo kwistig om te springen met.. springtuig.

    Die dingen te gebruiken tegen hèn, voor ze die kunnen gebruiken tegen ons, dat is geen strategie, maar gewoon zelfverdediging. De wekker zetten, wakker worden, voor de Islam, in samenwerking met Het Vierde Reich, onze ogen voor altijd sluit.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *





    02-01-2014, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1674 - IN SCHARRELROI GAAT HET SCHARRELEN ONVERPOOSD VERDER, ZELFS IN ONDERAANNEMING VOOR EXPORT

    *

    Woensdag 1 januari 2014

    Vorstmaand

    Zon 8u45-16u48

    Nieuwjaarsdag

    H Maria, de Moeder Gods

    Is Nieuwjaarsdag helder en klaar, dat voorspelt een vruchtbaar jaar

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    In Charleroi is criminaliteit de norm geworden. Die wordt zelfs onderwezen op school. Zodat schoolverlaters niet onvoorbereid in het milieu moeten stappen. Zelfs de Italiaanse gazetten schrijven over Scharrelroi, sinds jaar en dag het Palermo aan de Maas. Wat onze eigen Franstalige media met de mantel der liefde bedekken, wordt hier in lange hoofdartikels breed Uitgesmeerd. Door correspondenten van ter paatse. Want inderdaad, menig SiciliaanS gezin (of families in de Abruzen, het armtierig bergmassief van waar onze Premier afkomstig is) heeft daar familieleden die er ooit in de mijnen gewerkt hebben. Men kan in die reportages een deel leedvermaak niet wegsteken dat: het niet gaat om Siciliaanse maffiosi, om de Cosa Nostra of de camorra, maar om Noord Afrikanen die de Leer van Mohammed gewoon in het dagelijks leven toepassen. Ze stelen als de raven en hebben hun mannetjes (of zijn het hun vrouwtjes?) bij Justitie.

    In de Bar Central vroeg Luigi mij deze middag of het waar was dat ook in Fiandra de gevangenissen pleinvol steken met dergelijk gespuis, en zo ja, waarom dat niet het geval was in ‘Ollanda’. Toen ik, ietwat voorzichtig, de schuld meende te moeten leggen bij de PS van zijn (gewezen) landgenoot Elio di Jeanetto, roffelde de man met beide vuisten op tafel en brulde luidkeels enkele gespierde volzinnen die ik hier welvoegelijkerwijze niet zal vertalen. Maar het kwam er op neer, dat hij zich namens het Italiaanse volk verexcusseerde voor wat de Fiaminghi werd aangedaan door dat stuk onbenul. Un désastro was het, un vero désastro!

    *

    Nee, meisjes en jongens, onze landgenoten staan hier zo al niet in groot aanzien. Dat moet geleden zijn van de tijd van Eddy Merckx. Ik heb onze vrienden en kennissen hier zo wat overtuigd, dat wij, de Fiaminghi, in feite bij ‘Ollanda’ horen en liever niet ‘da Belgio’ stammen. Slim gezien, want in het seizoen stikt het hier bij manier van spreken, van de rijke Hollanders. Die zijn dus graag gezien en van pedofilia hebben ze ook geen last.

    Palermo in Sicilië, zeggen de Italianen, is een rustig stadje, in vergelijking met zijn naamgenoot in Belgio, en al wie daaraan twijfelt zou wel eens een mes tussen zijn ribben krijgen….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    500 overvallen, maar gerecht doet niks

    dinsdag 31 december 2013, 03u00

    Auteur: yves barbieux Via E.J. Bron uit Het Nieuwsbad als een lastige horzel, helemaal in Italië blijven dwarrelen boven mijn klavier.

    *

    Een bende gangsters die opereert vanuit Charleroi en naar schatting 500 inbraken, homejackings en gewelddadige diefstallen in heel het land pleegde, wordt door het gerecht ongemoeid gelaten. Nochtans zijn de kernleden van de bende al maanden gekend en weten de speurders ook perfect waar ze te vinden. Om onduidelijke redenen talmt het parket van ­Charleroi echter om de bende in te rekenen.

    ‘Niets of niemand is veilig voor die kerels’, klinkt het in onderzoekskringen. ‘Winkels, huizen, opslagplaatsen ... Overal waar ze vermoeden dat er een buit ligt, valt deze bende binnen. Al zeker sinds begin dit jaar en in heel het land. Een van de hoofdverdachten wordt, in het gerechtelijk arrondissement van Neufchâteau alleen al, verantwoordelijk geacht voor 250 feiten. De waslijst van misdrijven die de bende pleegde, is daar een veelvoud van.’

    De bendeleden zijn geïdentificeerd. Het gaat om mannen met Algerijnse en Marokkaanse roots. Hun verblijfplaatsen in de streek van Charleroi zijn eveneens gekend. En toch blijft het parket daar bij de pakken zitten. ‘Sinds het begin van het onderzoek loopt het parket van Charleroi allesbehalve warm om het dossier toegespeeld te krijgen’, zegt een hooggeplaatste bron bij het gerecht. ‘Zelfs de procureurs-generaal hebben er zich mee moeten moeien. Ze hebben over de zaak beraadslaagd en hebben het parket van Charleroi uiteindelijk verplicht om het dossier te nemen. Een uitzonderlijke dwangmaatregel, die de jongste tien jaar niet meer werd genomen.’

    Waarom Charleroi zo weigerachtig was om dit grootschalige onderzoek naar honderden inbraken te voeren, is voor iedereen een raadsel. Het leek nochtans een logische keuze om de daders op het einde van het onderzoek met een zo zwaar mogelijk dossier te kunnen confronteren. Nu dreigde het gevaar dat verscheidene parketten afzonderlijke, kleinere dossiers zouden opstarten. Dat gebeurde al in Namen en Brussel tegen verscheidene bendeleden, tot bleek dat de daders telkens opnieuw Charleroi als thuisbasis gebruikten. Een stad waar de bende zich opvallend koest houdt en zo uit de klauwen van het plaatselijke gerecht kon blijven.

    Geen commentaar

    De procureurs-generaal en het federale parket hebben er nu anders over beslist. ‘We hebben inderdaad een coördinerende vergadering georganiseerd tussen de parketten van Namen, Brussel en Charleroi om het dossier aan een van hen toe te vertrouwen’, bevestigt Eric Vandersypt, woordvoerder van het federale parket. ‘Uiteindelijk is Charleroi belast met het dossier.’

    Maar intussen is van een actie tegen de inbrekersbende nog niets in huis gekomen. Op onze vraag waarop het parket van Charleroi nog wachtte, wou men gisteren geen antwoord geven.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Of dat ooit weer goed komt?

    Ach mens, waarom zich druk maken? Die Rechters passen alleen een kleine gezonde Marxistische stelregel in de praktijk toe, namelijk de herverdeling van de rijkdommen der aarde. Inlanders hebben teveel, en de arme werkschuwe immigranten hebben te weinig. Wat meer is, de Moslimbroederschap in de thuislanden zit voortdurend met enorme budgettaire tekorten die dringend moeten aangevuld worden….

    Om het met de woorden van een Vlaams Belanger te zeggen : die criminelen doen gewoon aan onderaanneming in de herverdeling der Vlaamse transfers. Want het is uiteindelijk in hoofdzaak Vlaams geld dat daar de carrousel draait…

    Ik wens iedereen nogmaals een Gelukkig Nieuw Jaar, in de hoop dat de Scharreliaanse roversbenden niet uitzwermen. Op deze eerste dag van het jaar straalt hier in Italië een schitterede zon in een staalblauwe hemel. Zou het dan toch waar zijn, dat het ergste van deze recessie voorbij is?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    01-01-2014, 11:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1675 - TWEE ATOOMDINGETJES EN DE ISLAM BSTAAT NIET MEER

    Kerstverlichting boven Mekka & Medina

     

    Volgend jaar?

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het Nieuwe Jaar is ingezet met wereldwijd oorlogsverklaringen vanwege de lieve vriendjes waarvan een groot deel overal in Europa onze gastvrijheid genieten. Nu komt, op deze burgerlijke feestdagen die niet te zien hebben met welke godsdienst dan ook, de wachtwoorden met de Arabische banvloek der steenrijke Oliesjeiks.

    Hoe achterlijk-despotisch kan men in deze moderne tijd zijn!

    Japan, die hoog-intellectuele Natie, die uitgeteld verslagen en vernederd, nog helemaal alleen stond zonder bondgenoten, heeft het in Augustus 1945 aan de lijve ondervonden wat n paar Amerikaanse
    lichtgewicht bommetjes konden uitrichten. 200.000 doden en gewonden in één stad en de volgende dag nog meer in een andere stad. Met de complimenten van de vredelieve Amerikanen!

    De wereld sprak er niet eens schande over, want er was een geducht concurrent in de zakenwereld voor jaren uitgeschakeld.

    Moest het zenuwcentrum van de Islam van de aardbodem weggeveegd zijn, zou de Vije Wereld en zucht van opluchting slaken. En wat meer is, de Moslimwereld zelf zou zich bevrijd voelen uit dat vernederend slavendom van een psychopathische struikrover-kinderverkrachtr.

    Eindelijk zou de gehele planeet ademen in een weldoende sfeer van vrijheid. Misschien zelfs dat het onmetelijk fortuin van wijlen Alfred Nobel in één enkele keer over alle landen tegelijk kan uitgestrooid worden, omdat er geen Nobelprijzen voor de Vrede meer nodig zijn…. Voor de rest van de disciplines, letterkunde, fysica, enz, moet dan maar een lintje volstaan.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Feest van de ongelovigen” – Saoedi-Arabië verbiedt Oud en Nieuw festiviteiten

    Posted on 31 december 2013door E.J. Bron

    (Door: Michael Mannheimer)

    *

    Saoedi-Arabië is ideologisch een van de meest reactionaire landen ter wereld. Als geboorteplaats van de “profeet” beschouwt het land zichzelf als de religieuze navel van de wereld en het universum. Vanuit Saoedi-Arabië wordt de islamisering van het Westen aangestuurd en met miljarden oliedollars gefinancierd. Nu heeft een commissie van Saoedische islamgeleerden een fatwa uitgevaardigd, volgens welke het niet is toegestaan om je op de kalender van de “ongelovigen” te oriënteren. Daarom mogen de inwoners van Saoedi-Arabië op 31 december en 1 januari hun vreugde over het nieuwe jaar niet publiek tot uiting brengen en mogen de winkels geen geschenken en bloemen verkopen.

    Oud en Nieuw in Saoedi-Arabië verboden

    De religieuze politie van Saoedi-Arabië heeft de inwoners van het koninkrijk verboden om Oud en Nieuw volgens de Gregoriaanse kalender te vieren. Dit is gebaseerd op een fatwa, die werd uitgegeven door de commissie van meest autoritaire theologen.

    De theologen vinden het alleen mogelijk dat het feest volgens de hidjra wordt gevierd. De hidjra is een maandkalender, waarvan het uitgangspunt het vertrek van de profeet Mohammed vanuit Mekka naar Medina is.

    De inwoners van Saoedi-Arabië mogen op 31 december en 1 januari niet openlijk uiting geven aan hun vreugde en de winkels mogen geen geschenken en bloemen verkopen.

    Bronnen:
    http://michael-mannheimer.info
    http://german.ruvr.ru

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het staat natuurlijk niet zeer Christelijk als Nieuwjaarswens, de Islam een paar atoommdingetjes toe te wensen. Daarom wil ik ook niet aandringen op grote geweldige exemplaren, als ze maar krachtig genoeg zijn om, met uitzondering van de oliebronnen, heel het Arabisch Schiereiland van de kaar te vegen. Achteraf kunnen we nog altijd zeggen dat het ons spijt. Dat we das nicht gewusst haben.

    Correctie. Bij nader toezien, zou Marokko en Turkije, twee landen die evenmin het stelen van andermans grondgebied nooit hebben kunnen laten, best kunnen geriefd worden met wat fall out. Terwijl in de oorlogvoerende laden alle terroristen als gevolg van al die explosies, in een zoutpilaar zouden moeten veranderen. Zoals, volgens de Bijbel, geschiedde na de vernietiging met ‘hemelvuur’ van de zondige steden Sodoma en Gomora met de vrouw van Loth.

    Gebeuren al die dingen niet, of te laat, da zou het best wel eens kunnen gebeuren dat wij het zijn die in zoutpilarren zullen moeten veranderen….

    Want de wedloop om de eerste te zijn om toe slaan, is een kritiek stadium getreden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

    01-01-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    31-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1673 - REALISTISCHE NIEUWJAARSWENSEN VOOR OUD EN NIEUW

    ***

    Dinsdag 31 december 2013

    Donkere maand

    Zon 8u45-16u47

    H Silvester

    Geeft Silvester zon en wind, dan is de winter lang mijn vriend

     

    *

    Toekomstbeeld?

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Elke min of meer geleerde uiteenzetting begint altijd met een exacte omkadering van de gebruikte begrippen. Hier volgt weliswaar geen geleerde uiteenzetting, maar ik wil niemand op het verkeerde been zetten. Met ‘Oud’ en ‘Nieuw’ wordt hier niet bedoeld wat U normaliter op deze laatste dag van het jaar zou verwachten. ‘OUD’ staat hier voor Oude Belgen, en ‘NIUEW’ staat voor Nieuwe Belgen. Oude Belgen zijn blank van opperhuid, ze zijn joviaal en ze laten gewoonlijk Gods water over Gods akker lopen. Zeker de Vlamingen. Nieuwe Belgen daarentegen hebben alle kleuren van de regenboog, ze hebben gewoonlijk lange tenen of lange vingers, met korte lontjes en van wijwater hebben ze geen kaas gegeten, omdat ze geen akkers of weiden als wiegende zeeën kennen in hun eigen land, maar maar alleen droog zaad en kale rotsen.

    Tja, en van ‘Nieuwjaarswensen’ in de klassieke betekenis van het woord, zal het ook wel niet komen. Want zij ‘draaien’ op een andere kalender, die meer dan 632 jaar achter loopt bij de onze. Het zijn dan ook geen zaterdag-mensen, en al zeker geen zondag-mensen, integendeel, als het van hen zou afhangen, zouden die soort allemaal eigenhandig ‘over de kling gejaagd worden’, om alleen nog maar vrijdag-mensen over te houden. Da zijn de mensen die alleen tegenaan de vrijdag-avond naar hun eigen Kerkdiensten gaan. Daar worden ze iedere week op vrijdag in hun eigen spaghetti-klanken deskundig op kookpunt gehouden.

    Op Oudejaarsavond zien (en vooral horen) we in dit warmbloedige Berlusconi-land het duizendvoudige aan vuurwerk knallers dan in Vlaanderen. Geen kat die er om maalt!. Het begon gisteren avond al, de dag voordien, en omdat we slechts met veel moeite onze 3 Duitse Herders kunnen kalm houden, blijven we op tot het spektakel wat over is. Samen met die knallers kreeg ik zodoende, net als de herdertjes bij nachte in het veld, als een heldere staartster tegen de donkere hemel, plots een knallend vuurwerk-idee. Een ‘steekvlampolitiek-idee’, als U dat beter begrijpt. Vandaar, om dus niet te eindigen zoals de Oude Belgen op de afbeelding bovenaan, deze real politieke Nieuwjaarswensen voor 2014, om onze landen zo vlug mogelijk uitgeburgerd te krijgen voor het te laat is.

    Ministerie van Uitburgering.

    Vermits de budgeten van alle NGO’s ‘voor Ontwikkelingssamenwerking’ vanaf 01/01/2014 voortaan uitsluitend langs ons kanaal uitbesteed worden, gelden voortaan volgende regels.

    Iedere Nieuwe Belg die denkt met de intellectuele bagage hier opgedaan, of met de opgedane technische vaardigheden en de nodige relaties een zaak te kunnen opstarten in het thuisland, bekomt van ons Ministerie van Uitburgering het nodige kapitaal als lening.

    Oor iedere landgenoot die zich in deze slipstream ook laat uitburgeren, om zijn diensten aan te bieden aan de voorgaande categorie, komt in aanmerking voor ruime betoelaging + ereteken.

    Aan eerstgenoemden-piloot uitburgeraars die aan de basis liggen van andere uitburgerende landgenoten, wordt een essentiële premie toegekend + Lint in de Kroonorde.

    Deze piloot-uitburgeraars moeten binnen de 5 jaar een rendabele onderneming kunnen voorleggen, met daarnaast het bewijs dat ze ter plaatse eer en aanzien genieten. Goede resultaten kunnen voorleggen, kan als gevolg hebben, dat de resterende lening wordt kwijtgescholden. Zij zullen daarenboven door de landsleiding in de adelstand kunnen verheven worden. En wat meer is, desgevallend Moslim zijnde, mogen ze een ernstig voorschot nemen op de hen bij Allah toegewezen 72 dagverse maagden.

    Het achter gebleven uitschot wordt daarna uitgenodigd om een lange voettocht te maken, evenals de voltallige bevolking van onze gevangenissen, nadat zij hun dubbele nationaliteit in het daartoe bestemde mandje hebben moeten achterlaten.

    *

    Schaapjes hen ik niet kunnen tellen, wel nationaliteiten van de uit te burgeren Nieuwe Belgen. Aan 194, net zoveel als in Antwerpen op de schoolbanken blijken te zitten, ben ik bij al die prachtige liederen van de vele engelenkoren, in slaap gesukkeld

    *

    Waarom toch krijgt er nooit ’n Minister zo geen ‘steekvlam politiek idee’ die hij dan meteen in werking stelt? Of is dat niets meer dan een van die vele nieuwjaarswensen die de mensen achteloos rond zich blijven uitstrooien?

    Ach, met ‘Capodano’ (de Kaap v/h Jaar) hangen er zoveel goede voornemens in de lucht!

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *



    31-12-2013, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1672 - HET VLAAMS BELANG ZEGT (EN DOET) WAT DE MASSA DENKT MAAR NIET DURFT ZEGGEN

    *

    Maandag 30 december

    Zon 8u45-16u46

    H Roger

    Wekker zetten. Wakker worden

     

    Klokke Roeland kan niet kleppen want ze slaapt

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Er wordt wel eens gezegd, dat eigen lof stinkt. Dat kan best, maar als wij, Vlaams Belangers, niet zelf op de voorgrond treden, doet niemand het in onze plaats. Integendeel. Traditioneel wordt er door de goegemeente maar bericht over het Vlaams Belang, als het daarmee kan gedemoniseerd worden… Wij zijn, na de ramp met Marie-Rose Morel en de gewezen ‘dauphin’ van Karel Dillen de Stichter van het Vlaams Blok, Franky-the-Loverboy Van Hecke, door een diep dal gegaan. Van 24% (de grootste partij van het land) bijna gehalveerd, hebben we het podium moeten afstaan aan de erfgenamen van wijlen de Volksunie, de NV-A. Omdat dat een eenmans-leger is met slechts één volwaardige Lid, wordt deze partij hier op deze blog steevast de BDW-ers genoemd. Het zijn een soort onderklasse van de Tricolore Tsjeven, die zich voor de gelegenheid verschuilen achter een Zwart-geel wapenschild. Met een op zijn rug liggende Klauwende Leeuw die met zijn 4 poten tegelijk aan iedereen die l     ngs komt, pootjes wil geven.

    Het is de partij, erger dan de ergste Schiltz-ianen, die als overwinnaar van de voorgaande verkiezingen (2011) grootmoedig de overwinning afstond aan de vulgairste Franscouillonse homo van het Noordelijk halfrond, in de mening hierdoor ‘salonfähig’ te worden in Laeken.

    Door het Vlaams Belang als ‘racisten’ in het verdomhoekje te duwen, werd er geprobeerd, zelfs door middel van politieke processen, MET ALLE MIDDELEN (dixit Lewie van Leuven) de partij overal in waez Sovjetstijl, uit te sluiten.

    Tot Gerolf Annemans, de joviale vastberadenheid in persoon, aan het hoofd van de Partij kwam. Toe, kwam meteen de ‘Wende’, de Opstanding. Bijna in gelijke tred met de neergang van de traditionele partijen waarop iedereen uitgekeken is geraakt. Mijn goede vriend http://blog.seniorennet.be/guvaal/voerde hen, als op afspraak, precies vandaag ten tonele

    Voorwaar, ‘voor allen inbegrepen’, echt stichtelijke lectuur! Een processie van carrière-makers, die de politiek voor bekeken houden omdat ze de bui zien hangen.

    Zij hebben intussen het land kapot geregeerd. Het is één onontwarbaar kluwen geworden van elkaar overlappende ‘compromissen’ waar geen kat haar jongen terugvindt. Al waren/zijn er, voor wie het wil zien, in die arrangementen, altijd twee vaste constanten te onderscheiden: de Franscouillons moeten er iedere keer beter van worden, en de eigen Grote Geesten weerskanten de armoe-grens, nog meer.

    Of het deze keer wel of niet weer lukt, hangt alleen af van onze eigen vastberadenheid.

    PS

    Goede vriend Jos, ik een paar dagen, dank zij Explorer 11, uit beeld geweest. Bij ons kl*ten gehad, zoals een andere blogvriend mij schreef. Deswegen, ziet U, waart U al die tijd tot vandaag onzichtbaar. Blij van terug onder ons te zijn, tot spijt van wie ’t benijdt. ’t Beste jong, voor Oud & Nieuw. En geloof me, voor 2014 geven we met onze laptop er een lap op. Zij maar zeker!

    Om te beginnen, hieronder in extenso, Uw artikel, als eerherstel.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    http://blog.seniorennet.be/polkun

    Waarom nog eens die verwijziging? Omdat het fragment bij VTM / Gerolf Annemans (onderaan de tekst aanklikken) belangrijk genoeg is om nog eens te beluisteren. Er kan niet genoeg de nadruk gelegd worden op het feit dat de kiezer in grote meerderheid zich aansluit bij het Vlaams Belang. Er stemmen nog teveel kiezers op een andere partij die hen nooit geeft wat ze voor de kiezing beloven. Maar de meesten staan daar nog niet bij stil. Daarom spreek ik nogmaals Gerolf Annemans na met "WEKKER ZETTEN, WAKKER WORDEN". Het komt er nu op aan om die kiezer daar ook op 25/5/2014 van te overtuigen.

    ppsstt: Het is niet verboden om bovenstaande link naar al uw mailadressen door te sturen ! Alle baten helpen ! Met alle (democratische) middelen ! En vooral met de kracht van de overtuiging zal het VB terug de plaats krijgen die ze verdient !

    Opinie onderzoek: Vlaams Belang vertolkt Vlaamse grondstroom

    De afstand tussen wat bepaalde partijen verkondigen en wat hun kiezers vinden, blijkt mijlenver uit mekaar te liggen. Dat blijkt uit een wetenschappelijk opinieonderzoek dat het Vlaams Belang liet uitvoeren.

    Met de verkiezingen van 2014 in aantocht eigenen bepaalde partijen zich het alleenrecht toe meerderheidsstandpunten te verkondigen. Anderen stellen dan weer dat voor hun eigen grondbeginselen geen draagvlak bestaat en zij er bijgevolg van afzien.

    Het Vlaams Belang nam de proef op de som en liet door dé marktleider in opinieonderzoek een wetenschappelijke studie verrichten rond 10 essentiële maatschappijvragen, gaande van de kostprijs van de euro over het Vlaams autonomiestreven tot de invloed van de islam op onze samenleving. De resultaten zijn alvast opzienbarend. Niet minder dan 3.787 respondenten namen deel aan het onderzoek waarbij een onderverdeling werd gemaakt op basis van hun partijpolitieke voorkeur. Met 750 respondenten per provincie en een betrouwbaarheidsgraad van 99 procent mag dit onderzoek zonder meer baanbrekend worden genoemd. Bovendien is het als politieke graadmeter een essentieel instrument voor het aftoetsen van beleidskeuzes.

    Resultaten

    ‘Immigratie heeft een positieve invloed op onze samenleving.’ Deze stelling die - uitgezonderd het Vlaams Belang - door alle andere partijen wordt onderschreven, blijkt niet te worden gesmaakt door de Vlaming. Minder dan een kwart (23%) is het ermee eens. Opvallend is dat naast CD&V, N-VA en Open VLD ook de linkse partijen hiermee ingaan tegen de mening van hun eigen kiezers.

    Maar ook inzake de euro, de islam en het Vlaams autonomiestreven blijkt de Vlaming de standpunten van het Vlaams Belang te delen. Sterker: uit het onderzoek blijkt dat het Vlaams Belang over alle partijgrenzen heen de grootste overlapping vertoont met de opinie van álle Vlamingen. Hiermee wordt de mythe als zou het Vlaams Belang futiele minderheidsstandpunten vertolken naar het rijk der fabelen verwezen. Tijdens de persvoorstelling gaf partijvoorzitter Gerolf Annemans de Vlaamse kiezer dan ook het advies goed te luisteren naar wat de politieke partijen zeggen en doen en hiermee rekening te houden in het stemhokje.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Overal in de wereld waar volkeren opkomen voor meer democratie, steunen onze Grote Geesten deze bewegingen. Alleen niet in eigen land.

    Ze kunnen dat niet steunen, omdat zoiets meteen het einde van hun gefingeerde wereld zou betekenen. Al is, op dat gebied, ook een ‘Wende’ ingezet, in de zin dat de ratten het zinkend schip verlaten. Om onderkomen te zoeken bijvoorbeeld bij de BDW-ers. omdat de directe verkassing naar het Vlaams Belang te opvallend zou zijn? Of omdat ze daar voorlopig geen werkzekerheid zien?

    Wat er ook van zij: de wekker zetten! Wakker worden!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *



    30-12-2013, 18:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!