MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2607

    *

    .

    *

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150509_01672412 .

    ‘We kunnen niet met het Belgisch federalisme spelen zonder het te breken’

    *

    Rudi Vervoort heeft zaterdag een oproep gedaan voor de uitvoering van 'een integraal, loyaal en nieuw Belgisch federalisme'. 'Je kan niet blijven spelen met het Belgisch federalisme zonder het te breken', zei de Brusselse minister-president (PS) zaterdag in het Brussels parlement tijdens een academische zitting naar aanleiding van het Brusselse Irisfeest.

    'Het nieuwe Belgische federalisme, ontsproten uit de zesde staatshervorming, moet integraal en loyaal uitgevoerd worden. De Brusselse regering neemt daarin zijn verantwoordelijkheid op en dat moet ook de houding zijn van onze gesprekspartners', aldus Vervoort. 'We kunnen niet blijven spelen met het Belgisch federalisme zonder het te breken.'

    Tijdens de academische zitting waren tal van politici aanwezig, onder wie premier Charles Michel, leden van de Brusselse regering, Waals minister-president Paul Magnette, PS-voorzitter Elio Di Rupo en Jan Peumans, de voorzitter van het Vlaams parlement.

    Dit weekend viert het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met het Irisfeest haar 26ste verjaardag. In het kader van het Irisfeest treden zaterdag- en zondagavond een reeks dj’s en muziekgroepen op aan het Paleizenplein.

    *

     

     

    .

    De ongrondwettelijke Wallo/Brux ‘deelstaat’ viert feest ter gelegenheid vande Iris (zie afbeelding bovenaan) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Een hele mond vol, om te zeggen, dat de fine fleur van de Coburgsiaanse Hovaardigheidsbekleders, op kosten van de Vlaming, nog maar eens goed tot zeer goed uit de bol zijn gegaan.

    Zij vinden dat de 6de Staatshervorming onder de vorige Regering van Olio di Poepo tot op de letter moet uitgevoerd worden. verder prutsen zou het spel doen breken. En ze hebben gelijk. Enfin, toch van uit hun egoïstisch standpunt gezien, het standpunt van de usurpators, de bloedzuigers van de Vlaamse welstand.

    Tot hiertoe werd er per jaar zowat 16 à 18 miljard Euro via allerlei Coburgsiaanse Constructies overgeheveld van Vlaanderen naar Wallo/Brux, en door die 6de Staatshervorming zou daar nog een hele pak bijkomen. Olio Di Poepo samen met zijn Rode Kompanen en met medeplichtigheid van de Vlaamse kleurloze Ja-Knikkers hebben met die ‘Staatshervormiing’ de truc van Luie Charel toegepast. De Vlamingen onder leiding van BDW eisten méér zelfbestuur, weg uit de stiefmoederlijke greep van de Francofonie? Goed. Ze kregen (met mondjesmaat) hun zin. Maar de middelen om die ‘bevoegdheden’ in de praktijk te brengen, bleven wel zoveel mogelijk federaal.

    Anders gezegd, Vlaanderen draait nog maar eens op om het leven van Coburgia te rekken. Al geraakt het daardoor zelf bijna aan de bedelstaf, want Wallonië is erger dan Griekenland en Frankrijk samen, voor wat betreft het smijten met andermans geld.

    En wie protesteert daar tegen? Alleen ‘die extremisten’ van het Vlaams Belang, die prediken dat de solidariteit niet ten koste mag gaan van de armoede van het eigen volk. Vlaanderen krijgt nu al de grootste last van de Maghrebijnse Volksverhuizing te verwerken, het moet nu, nog maar eens te meer, de ‘Socialistische Verzorgingsstaat’ der Francofonen aan het nodige infuus helpen….

    Maar tot de volgende verkiezingen, Federale of Europese, zal dat protest niet helpen, want dat soort ‘extremisten’ in een ‘democratie’ à la Belge, worden gewoon monddood gemaakt in een ‘cordon sanitaire’. Precies als pestlijders.

    Gelukkig liggen de drie ‘Staatsdragende’ kleurloze kleurpartijen na de verkiezingen van 25 Mei 2014 machteloos in de touwen. A.h.w. een vol jaar vroeger dan Labour in Engeland….. Terwijl de BDWërs, de partij der Vlaams Neigende Nieuwe Tsjeven, dag na dag nu hun weigerachtige onbekwaamheid bewijzen.

    Gelukkig is de doorsnee Vlaming niet dom, en heeft hij of zij dat spelletje eindelijk door. Vandaar dat na de volgende verkiezing, op alle transen de leeuwen zullen dansen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    Dan mocht de Beiaard spelen

    van al uw torentransen,

    dan mocht de grijsheid kwelen,

    [dan mocht de jonkheid dansen.] (bis)

    Dan schiept gij opgetogen

    tot prinsen, Vlaamse steden,

    die onder zegeboden

    [op zegewagens reden.] (bis)

    Dan liet gij uw rondelen

    en kanten gevels glanzen,

    dan hieldt gij landjuwelen,

    [dan vlocht gij lauwerkransen.] (bis)

    Dan spreidet gij voor d'ogen

    uw vrijheid, kunst en zeden,

    op allen mocht gij bogen,

    [om allen werdt g'aanbeden!] (bis)

     

    *******












    10-05-2015, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2605

    *

    Zondag 10 mei

    Zon 6u02-21u17

    H Pater Damiaan

    Sint Job

    Op Sint-Job plant men de bonen volop

    *

    .

    *

     

    *

    O! Denemarken heeft met zoveel Multi Culti Liefde

    .

    De halve Maghreb binnengehaald…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    https://ejbron.wordpress.com/2015/05/08/multiculti-in-denemarken-midden-oosten-type-probeert-vlaggen-neer-te-halen-en-bedreigt-een-bewaker/#more-88860 .

    *

    ‘Incidenten’ in het multiculti wereldje…

    *

    Multiculti in Denemarken: “Midden-Oosten”-type probeert vlaggen neer te halen en bedreigt een bewaker

    Ik weet zeker dat er in alle West-Europese landen eveneens talrijke van dit soort incidenten voorkomen. Denemarken werd van de nazi´s bevrijd op 5 mei en die dag wordt nog steeds in het hele land gevierd met vlaggen, toespraken, dodenherdenkingen enz.

    Vertaald uit Lokalavisen.dk:

    “De politie zoekt een man die afgelopen nacht een bewaker bedreigde in Sønderborg. De man was agressief en liep rond op de brug waar hij probeerde de Deense vlag te verwijderen die was gehesen ter gelegenheid van Bevrijdingsdag. Toen de bewaker de man vroeg te vertrekken, bedreigde deze hem met de woorden “I will kill you!” (in het Engels).

    De man wordt omschreven als 25-30 jaar oud, ongeveer 1.75 m groot, Midden-Oosten-uiterlijk, zwart haar . . .”

    Bron:
    http://10news.dk
    Auteur/vertaler: Nicolai Sennels

    Vertaald uit het Engels door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

     Alea jacta est.

    Ooit was dat de uitspraak van Julius César (denk ik) die er, samen met zijn hem trouw gebleven Legioen, wel alleen voor stond. Enfin, ik bedoel, het was de uitspraak van slechts één man die maar één beslissing moest nemen. Eigenlijk de Rubicon oversteken om Rome, de eigen hoofdstad, aan te vallen, die op dat ogenblik de verkeerde Leiders had gekozen. César, de Romein, wilde namelijk zijn eigen Romeinse land terug!

    In tegenstelling tot de tijd van Julius César, rollen hier en nu stilaan overal in Europa de teerlingen in alle richtingen dooreen. Zaken zoals de ‘incidenten’ in Denemarken zullen zich, als wij er niets tegen ondernemen, meer en meer voordoen. Zelfs ‘een heel klein beetje’ Islammerij in Uw dichte omgeving wil zeggen dat ‘onderwerping’ daar onlosmakelijk bij hoort. Het is dan ook een Wet van Meden en Perzen, dat véél Islammerij ook véél onderwerping met zich meebrengt. Het is gewoon een optelsommetje zonder einde.

    Maar wat is dan loos?

    Is loos, dat zij, die Islammers bij ons zijn komen intrekken, en niet wij bij hen. Een logica die meestal uit dommigheid? uit berekening? uit gemakzucht? uit eigenbelang? door de Slinxen omgedraaid wordt. De hersenspoeling gaat integendeel juist omgekeerd. Verder is daar ook nog de allesoverheersende bezitterigheid van de Islammerij. Die is – ik val in herhaling – het beste te vergelijken met een bende uitgehongerde wolven, die binnen gelaten wordt in een schaapstal vol onschuldige lammetjes. Neen, het zijn niet de lammetjes zijn met hun medelijden hebbende natuur die zullen overleven!

    *

    Dit zijn tenslotte vaststellingen die iedereen al lang voor zichzelf (en voor de zijnen) heeft gedaan. De vraag is dus meer: ‘En wat nu’?

    De klok terugdraaien, zo heeft ons Ma mij altijd geleerd, is niet goed. Het raderwerk zou in een knoop kunnen slaan. Of stuk gaan. Komt daarbij, dat de wijzers eerst moeten stilgezet worden. In termen van migratie spreekt men dan van de kraan dicht draaien, van de grenzen terug af te sluiten. Precies alsof het over een kraantje van de vriendelijke waterleiding gaat.

    Integendeel: beter ware het te spreken van een tsunami, een alles vernietigende oer-golf van honderden meter hoog die al lang alle natuurlijke obstakels heeft weggeveegd. Dat soort tsunami’s zijn volgens mij ook moeilijk terug te draaien. De reusachtige ‘veerdienst’ over de Middellandse Zee is zelfs de grootste ooit. Men spreekt er over, veel zelfs, maar men doet er niets aan. Tenzij zoveel mogelijk opvarenden, meestal fanatieke Islammers, uit de zee op te vissen.

    Het kalf is dus verdronken, en om de lammetjes te sparen, wil men nu de put (ooit wel) eens vullen….Waardoor deze tijdverspilling overkomt alsof men niet die put, maar de hele Middellandse Zee met de kadavers der drenkelingen wil vullen…

    *

    Dat zijn de feiten. De ‘Ongemakkelijke Waarheid’ achter allerlei gaten in de Ozonlaag, achter de klimaatverandering, achter de stijging van de zeespiegel, enz. Om nog maar te zwijgen van de waarheid achter de play offs in de voetbal, en de rituitslagen seffens in de Giro d’Irtalia. Op de VRT weet men in de late avond programma’s niet waar kruipen van het lachen met zichzelf. Ach, wat is het leven schoon! “Wein, Weib, und Gesang met af en toe een mespuntje cocaïne om daarbij op te snuiven: wat zou ’n mens nog meer willen. Zo gezien vallen die Moslimmers zelfs nog best mee. En dat beetje para’s in de straten, daar kunnen we toch lekker over bakkeleien tot het ’n frank effen is?! Cafépraat of Parlementaire debatten: wie merkt het verschil?

    Ja Ma, ik weet het! “Gouverner, c’est prévoir”. Maar gouverneren met niets anders dan onderlinge compromissen om samen aan den bak te kunnen blijven, is toch ook governeren!

    *

    Wel, Walter, mag ik het zeggen? Wat zou U vinden van een partijtje kaart spelen ‘Elk Zijn Beurt’? De (Duitse) Nationaal Socialisten haalden in hun tijd hun gram met de Holocaust tegen de Joden. Die werden met miljoenen afgeslacht, en slechts een kleine minderheid kon overleven. Toegepast op een ‘revanche-holocaust’ tegen al die ‘asielzoekers’ zou al een goed begin kunnen zijn. Gaskamers horen daar gelukkig deze keer niet meer bij. Maar de Islammerij-methode toepassen op de toepassers er van, zou dat geen goed idee zijn? Onze voorouders zijn toch ook nog ‘gevierendeeld’ geweest, op de brandstapel terecht gekomen, de ‘vuurproef’ moeten doorstaan?! Of ze werden – in de tijd der Sansculotten – massaal naar ‘de galeien’ verwezen.

    Voilà. Het hoge woord is er uit. We lossen de Islammerij én de oliecrisis op in één en dezelfde beweging, door onze Lange Omvaart scheepsmotoren om te bouwen tot galeischepen, voortbewogen uitsluitend door mankracht. Geen vervuilende pietrol meer nodig! Zelfs de nucleaire centrales worden ontdaan van hun milieu storende splijtstof, en vervangen door Islammerij spierkracht als van paarden in een tredmolen….

    Ik kan me levendig voorstellen, dat het dubbel resultaat de ganse wereld zou verbazen: immigranten weg uit de samenleving + ontradingseffect, uit het openbaar leven, uit leger en regeringskringen: opgekuist staat netjes, en de quasi gratis energie die ze, tot uitputting van de voorraad, produceren….

    Ach, morgen is een totaal andere dag!

    (Get) Digitalia

    *

    *

    IK BEN VAN DEN BUITEN.

    R. De Clercq

    IK kreeg van mijn ouders,

    van ieder mijn part;

    van vader mijn schouders,

    van moeder mijn hart.

    Ik vocht om mijn stuiten

    met zuster en broêr.

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    Bij d' eigensten pachter,

    eerst koeier, dan knecht;

    mijn klakke van achter,

    mijn hoofd immer recht;

    zoo dien 'k om mijn duiten,

    en teer op mijn toer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    ******

     

     

     

     








    10-05-2015, 14:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2606

    *

    *

     

    .

    De Aflossing v/d Wacht.

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    .

    http://aff.skynetblogs.be/ .

    *

    TOM VAN GRIEKEN: “WE MOETEN AF VAN ONS IMAGO”

    Tom Van Grieken - Gerolf Annemans.jpgTom Van Grieken blikt in een interview met het persagentschap Belga tevreden maar nog niet voldaan terug op zijn eerste zes maanden als voorzitter van het Vlaams Belang. Het voorbije half jaar heeft zich vooral geconcentreerd op de interne partijwerking. Daar was blijkbaar werk aan.

    De 28-jarige Tom Van Grieken (links op de foto) nam in oktober het roer over van Gerolf Annemans (rechts op de foto). Annemans zette een stap opzij na de zware verkiezingsnederlaag op 25 mei 2014, zoals ‘Joris Van Gils’ (rol vertolkt door Josse De Pauw) in Revue Ravage na de aangekondigde verkiezingsnederlaag plaats zou ruimen voor zijn zoon ‘Sven’ (rol vertolkt door Nico Sturm die fysiek lijkt op Tom Van Grieken). “Nu de reorganisatie van het partijapparaat achter de rug is, wil Van Grieken Vlaams Belang meer een partij van de 21ste eeuw maken, door de partijstandpunten te herijken en te hertalen om zo 'een alternatief voor de teleurgestelde N-VA-kiezer' te vormen”, zo luidt het.

    Het Vlaams Belang viel na 25 mei terug op nog maar elf parlementsleden: drie in de Kamer van Volksvertegenwoordigers (Filip Dewinter, Barbara Pas en Jan Penris), zes in het Vlaams Parlement (Barbara Bonte, Guy D’haeseleer, Chris Janssens, Stefaan Sintobin, Anke Van dermeersch en Tom Van Grieken), één in het Brussels Parlement (Dominiek Lootens-Stael) en één in het Europees Parlement (Gerolf Annemans). Guy D’haeseleer en Anke Van dermeersch zetelen ook nog in de Senaat. Het personeelsbestand moest ingekrompen worden van 90 naar 30.

    Intussen heeft Van Grieken voldoende krediet opgebouwd om de partij een nieuw elan te geven, zo stelt hij” in het gesprek met Belga. Nieuwe bezems keren beter, maar het vuil is soms hardnekkig. Zo waren er na Van Griekens eerste reorganisatie duidelijke meningsverschillen tussen Tom Van Grieken, Gerolf Annemans en Filip Dewinter over wie nu de lakens uitdeelt bij het Vlaams Belang. Filip Dewinter heeft de voormalige NSV-praeses in het Vlaams Belang gedropt, eerst als extra bestuurslid van de Vlaams Belang Jongeren, met het oog op waar Tom Van Grieken nu is beland. Maar als puntje bij paaltje kwam, waren er toch fricties tussen beiden.

    Tom Van Grieken kon weinig anders dan akte nemen dat Filip Dewinter opdook aan de zijde van de Syrische president en dictator Bashar al-Assad. Toen Filip Dewinter twitterde “#IkBenRacistEnBenDaarFierOp” en Gerolf Annemans antwoordde “Sorry. Niet akkoord”, kon Tom Van Grieken bekomen dat beiden hun tweets verwijderden. Maar dat Filip Dewinter maar de helft van zijn statutair verplichte partijbijdrage afstaat aan de partij, laat Tom Van Grieken gebeuren. Naar verluidt zou men nu Filip Dewinter op een andere manier te grazen willen nemen, maar dat lijkt toch meer op achterbakse politiek dan op krachtig voorzitterschap.

    Tom Van Grieken kondigt nu een “drietrapsraket” aan, colloquia over respectievelijk identiteit, soevereiniteit en vrijheid. Op 6 juni zoekt Vlaams Belang op een colloquium in het Vlaams Parlement een antwoord op de vraag of identiteit vandaag nog mag. Daarvoor heeft de partij een aantal mensen uitgenodigd zoals voorzitter van de Vlaams Volksbeweging (VVB) Bart De Valk en oud-parlementslid en LDD-voorzitter Jean-Marie Dedecker. Ook de Nederlandse publicist Timon Dias wordt naar Brussel gehaald. Hij zal nagaan “wat binnen de islam compatibel is met onze westerse waarden en normen”.

    In het najaar plant Tom Van Grieken een colloquium over ‘soevereiniteit’. “'Het Vlaams Belang is nog de enige partij die de onafhankelijkheid nastreeft, nu de N-VA het thema van de agenda heeft gehaald.” Maar wat is die onafhankelijkheid vandaag nog waard, in een geglobaliseerde wereld en de Europese Unie?

    Volgend jaar is er dan het derde colloquium: over vrijheid. Sinds de aanslag op Charlie Hebdo is volgens Van Grieken de vrijheid van meningsuiting zwaar in gevaar. “Vandaag wordt er steeds meer aan censuur gedaan. Maar nog erger is het gevaar van zelfcensuur. Als dat heerst, is dat een overwinning voor de radicale extremisten.” Van Grieken zet zich ook af tegen “de betutteling” met “het rijbewijs met punten of de trajectcontrole op wegen”. Twee maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Van Grieken meent voorts “dat de vrijheid van ondernemen in gevaar is, vooral voor kmo’s”. Het Vlaams Belang dat dus opkomt voor het vrije ondernemerschap. Het Vlaams Belang als een sociale partij was maar om te lachen.

    “We moeten af van het imago van ‘alle vreemdelingen buiten’”, zegt Tom Van Grieken nog. Het Vlaams Belang blijft erbij dat de grenzen gesloten moeten blijven. Niet uit angst voor vreemden, maar wel voor het behoud van de pensioenen, de sociale zekerheid en het werk. “We zullen het moeten doen met de mensen die hier zijn. Wie hier is, kan dus hier blijven, behalve als hij of zij er enkel op uit is van onze sociale zekerheid te profiteren, criminele feiten heeft gepleegd of een religieus fanaticus is.” Een paar jaren geleden hamerde het Vlaams Belang nog niet zo hard op het buitenzetten van religieuze fanatici, maar voor de rest is er niets nieuws aan dit Vlaams Belang-standpunt.

    Volgens de jongste opiniepeiling (Het Laatste Nieuws/VTM Nieuws/Le Soir/RTL-TVi, opiniepeiling afgenomen tussen 17 en 24 april) zou het Vlaams Belang van 5,8 % bij de verkiezingen op 25 mei 2014 stijgen naar 8,0 % (+ 2,8 %). Maar het lijkt er sterk op dat de winst voor het Vlaams Belang minder met haarzelf te maken heeft, en meer met het verlies van de N-VA: van 32,4 % op 25 mei 2014 naar 28,3 % (- 4,1 %)

    *

    .

    Bij de tegenpartij al eens dievelings op de koffie gaan, kan verhelderend werken. Zo leert men niet alleen beter wat in het eigen hart omgaat (!), maar vooral wat die tegenvoeters over U denken.

    Ik sla dit artikel op in mijn persoonlijk archief, om er later nog al eens op terug te komen. Want ik vind het spijtig, dat er niet meer nieuws over het VB over de Alpen geraakt…. Personeelsschaarste zullen we maar onthouden.

    Maar goed: zo is de Partij nog eens in beeld geweest.

    (Get) Digitalia

    *

    IK BEN VAN DEN BUITEN.

    R. De Clercq

    IK kreeg van mijn ouders,

    van ieder mijn part;

    van vader mijn schouders,

    van moeder mijn hart.

    Ik vocht om mijn stuiten

    met zuster en broêr.

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    Bij d' eigensten pachter,

    eerst koeier, dan knecht;

    mijn klakke van achter,

    mijn hoofd immer recht;

    zoo dien 'k om mijn duiten,

    en teer op mijn toer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    ******

     

     










    10-05-2015, 14:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2603

    *

    Zaterdag 9 mei

    Zon 6u03-21u16

    H Carolina

    *

     

    *

    Als het van Moh Bama afhangt

    .

    zult U de haatbaarden wel rap moeten leren kennen

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150508_01670139 .

    *

    Amerikaanse Senaat geeft Congres inspraak over Iran-deal

    *

    De Amerikaanse Senaat heeft donderdag met 98 stemmen tegen 1 een wetsvoorstel goedgekeurd waardoor het Congres de mogelijkheid krijgt om een uiteindelijk nucleair akkoord met Iran aan te passen, of mogelijk zelfs te verwerpen.

    Als ook het Huis van Afgevaardigden het voorstel aanneemt, zal het Amerikaans Congres dertig dagen de tijd krijgen om te oordelen over het nucleaire akkoord. De sancties tegen Iran zullen dan pas na een eventuele goedkeuring worden opgeheven.

    De Amerikaanse president Barack Obama had zich aanvankelijk verzet tegen een rol voor het Amerikaanse Congres. Hij benadrukte daarbij dat er geen sprake zal zijn van een officieel verdrag, waardoor er dus ook geen parlementaire goedkeuring nodig is. Maar nadat de Senaatscommissie Buitenlandse Zaken gehoor had gegeven aan enkele van de presidentiële verzuchtingen, liet Obama weten dat hij toch geen problemen heeft met een herziening door het parlement.

    Eensgezind

    In een zeldzame blijk van eensgezindheid werkten Democraten en Republikeinen daarop een gezamenlijk voorstel uit, dat nu zo goed als unaniem werd aangenomen door de Senaat. Enkel de Republikein Tom Cotton stemde tegen.

    De Republikeinen hadden vooraf wel geprobeerd om nog enkele omstreden wijzigingen aan het wetsvoorstel aan te brengen. Zo had Marco Rubio, een van de presidentskandidaten van de GOP, nog aan de tekst willen toevoegen dat Iran eerst de staat Israël moet erkennen.

    De vijf leden van de VN-Veiligheidsraad en Duitsland willen tegen 30 juni de gesprekken met Iran over het nucleaire programma voor het land afronden. De grootmachten eisen dat Iran zijn nucleair programma terugschroeft zodat het geen uranium kan verrijken voor een eventuele kernbom. Maar Iran ontkent elk militair karakter en eist het recht op een volwaardig civiel kernprogramma op.

    *

     

    .

    Heeft U hierin ook maar één woord gelezen over de dodelijke haat tussen Ryath en Teheran? Ik bedoel tussen Soemnieten en Sjiïeten, twee Allah Akbar-versies die elkaar om de haverklap al sedert de Profeet Mohammed, op leven en dood naar de keel vliegen? Ha neen, hé, want de wishfull thinking van de Politiek Correcten is de indruk wekken, dat Islam = Vrede. Zo lang U maar Uw bakkes dicht houdt, hard werkt en op Uw tanden bijt. Alles tot meerdere eer en glorie van de politiek correcte voorgeschreven mening.

    Die mening, dus ook de Uwe, vindt U in alle dagbladen, zelfs met bijna identieke woorden beschreven. Precies of die woorden komen uit een en dezelfde basistekst. Op De Tijd, ‘tScheldt en ’t Pallieterke na. Enig ter wereld, uitgenomen in de vele dictaturen die onze media tot voorbeeld dienen.

    Dat de Iraanse Ayatollahs ondertussen hun aanval atoomprogramma + intercontinentale draagraketten dor hun eigen geleerden op Noord Koreaans grondgebied op punt stellen, is een publiek geheim dat niemand mag weten. Wel wordt heel de tijd gezapzeverd dat het van de schop loopt, over een ‘volwaardig civiel atoomprogramma’. De bedriegerij ligt er vingerdik op, maar in Amerika wordt de voorgeschreven schone schijn opgehouden en doodsimpel aan de rest ban de wereld opgelegd. Als Moh Bama, die alleen zichzelf en de Moslims Broederschap vertegenwoordigt, spreekt, buigt iedereen het hoofd, maakt vuisten in zijn zakken, en zwijgt. Want hij is de Kalief die onze wereld zal voorzien van een nieuw aangezicht.

    U wordt dus vooral NIET gevraagd in dit verband de eisen van een zekere Adolf Hitler in 1939 na te gaan, over een ‘corridor naar Dantzig’ (Gdannsk) die de allerlaatste eis was om geen oorlog te ontketenen. Het resultaat kennen we allemaal.

    Gelukkig zijn er hier en daar nog vrije verkiezingen, iets dat in Het Duizendjarig Rijk va Nonkel Dolf niet meer kon. Het Rijk van de Duivel, ook wel eens de Sociaal Democratie genoemd, vertoont dus barsten. Ook al verhoopt et Clintonwijf binnenkort de dirigeerstok uit de handen van Moh Bama over te nemen. Het fiere Albion schijnt sedert een paar dagen zijn oude glorie te hebben teruggevonden, door de Tory’s als een bende overjaarse wolven naar hun holen te hebben teruggestuurd. In Bruxellabad sidderen en beven de grondvesten, want in Schotland hebben de Nationalisten 56 van de 59 zetels in het Parlement behaald. Dit moet het definitieve signaal zijn waarop de Catalanen, de Basken, maar ook wij, Vlamingen, hebben gewacht om voor onze Vrijheid op de barricaden te klimmen. Waarbij iedereen natuurlijk met grote belangstelling uitkijkt naar wat Geert Wilders, Marine Le Pen, de Pegida-Beweging, enz, zullen neerzetten bij de eerstvolgende verkiezingen.

    We moeten allemaal op elkaar kunnen rekenen, en daarbij zal er, zoals zo dikwijls vroeger, hopelijk naar Vlaanderen kinnen opgekeken worden. Naar ons verleden van Heiligen en Helden. Naar ons verleden van adel en moed. Want Vlaanderen, het harde en het vrome, Vlaanderen blijft eeuwig, blijft eeuwig ons Huis….

    (Get) Digitalia

     

    *

    IK BEN VAN DEN BUITEN.

    R. De Clercq

    IK kreeg van mijn ouders,

    van ieder mijn part;

    van vader mijn schouders,

    van moeder mijn hart.

    Ik vocht om mijn stuiten

    met zuster en broêr.

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    Bij d' eigensten pachter,

    eerst koeier, dan knecht;

    mijn klakke van achter,

    mijn hoofd immer recht;

    zoo dien 'k om mijn duiten,

    en teer op mijn toer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    Ik zout en ik zaaie,

    ik eg en ik ploeg;

    ik mest en ik maaie,

    ik zweet en ik zwoeg;

    ik klets op de kluiten

    en glets in de moer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    En hebben de zeisens

    gezinderezint;

    de mallende meisens

    de wagens gepint;

    dan zit ik te fluiten

    van boven op 't voer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    ******

     

     










    09-05-2015, 11:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2604

    *

    .

    *

    *

    In ’t Fransoos zegt men

    .

    Reculer pour mieux saiter…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://rechtsactueel.com/2015/05/05/vb-voorzitter-van-grieken-kondigt-herbronning-aan/

    .

    VB-voorzitter Van Grieken kondigt herbronning aan

    Het lijkt erop dat het Vlaams Belang stilaan de juiste aanpak vindt na de verpletterende verkiezingsnederlaag van 2014. Na een grondige verjonging en vernieuwing aan de top, met Van Grieken aan het roer, volgde een interne reorganisatie vanwege de kaalslag in personeel en middelen. Na de goed-ogende campagne ‘red Vlaamse jobs’ volgt nu de aankondiging van datgene wat elke partij moet doen die door de kiezer in de touwen werd gemept: politiek en ideologisch herbronnen.

    De nieuwe voorzitter wil van het Vlaams Belang een partij van de 21ste eeuw maken, zo laat hij weten aan persbureau BELGA. ‘Door de partijstandpunten te herijken en te hertalen willen we een alternatief vormen voor de teleurgestelde N-VA-kiezer’, klinkt het. ‘We moeten af van het imago van ‘alle vreemdelingen buiten.’ We gaan de partijstandpunten hertalen om zo een alternatief voor de teleurgestelde N-VA-kiezer te vormen.’

    De 28-jarige partijleider lanceert drie colloquia over identiteit, soevereiniteit en vrijheid. ’Onze standpunten over identiteit zijn niet marginaal, maar worden breed gedragen in de samenleving”, stelt Van Grieken. Het Vlaams Belang blijft erbij dat de grenzen gesloten moeten blijven. Niet uit angst voor vreemden, maar wel voor het behoud van de pensioenen, de sociale zekerheid en het werk. Wie hier is, kan dus hier blijven, behalve als hij of zij er enkel op uit is van onze sociale zekerheid te profiteren, criminele feiten heeft gepleegd of een religieus fanaticus is.

    Op 6 juni zoekt Vlaams Belang op een colloquium in het Vlaams Parlement een antwoord op de vraag of identiteit vandaag nog mag. Daarvoor heeft de partij een aantal mensen van buitenaf uitgenodigd, zoals voorzitter van de Vlaams Volksbeweging (VVB) Bart De Valck, de Nederlandse publicist van Srilankese afkomst Timon Dias en oud-parlementslid en… LDD-voorzitter Jean-Marie Dedecker.   Dat is een opmerkelijke naam: Dedecker is een ultraliberaal, en heeft in het verleden ook de beweging die de identiteit bij uitstek verdedigt, de Vlaamse beweging, zwaar geridiculiseerd. Maar goed, misschien is hij intussen tot nieuwe inzichten gekomen? We zullen op 6 juni zeker eens gaan luisteren.

    Waar en wanneer we verwacht worden, daar hebben we voorlopig het raden naar. Op de weinig overzichtelijke website van de partij is vandaag in de kalender op 6 juni enkel sprake van … een zangavond in Herselt. De mooie affiche van het colloquium, die al te zien was op de 1 Mei-viering in Antwerpen, is op de eigen VB-website niet terug te vinden. Op de facebookpagina van het VB wordt dan weer vandaag, 5 mei, opgeroepen om ons in te schrijven voor de bus naar de… 1 Mei-viering, die dus al voorbij is. Komende evenementen vallen er niet te bespeuren, dus ook geen drie colloquia. Misschien moet de jonge voorzitter het met zijn medewerkers toch nog eens hebben over communicatie in het internettijdperk?

    PS Na ons artikel werd één en ander aangepast: alle info op http://www.vlaamsbelang.org/activiteiten/3546

    *

     

    .

    Héchte vriendschap mag ook harde taal spreken….Vooral opbouwende kritiek werkt heilzaam.

    Het loont dus de moeite om even te blijven stilstaan bij het 3-Punten Programma van de nieuwe jonge Voorzitter, als alternatief voor de teleurgestelde NV-A kiezer.

    1° Grenzen dicht, wie zich gedraagt mag blijven

    2° Eigen identiteit veilig stellen

    3° Partijstandpunten her ijken.

    Daar is geen jota tussen te krijgen, al zal het moeilijk zijn om ook maar één enkel jota te veranderen aan de dictatoriale vloek van het ‘cordon sanitaire’. Vuist en voet de vane omtrent, maar als de poco elite verder wil gaan met het verdoemen van de Vlaamse Vrijheidsgedachte, zal er met meer dan allen met woorden moeten geklopt worden.

    Aan BDW komt voor altijd de onvervreemdbare verdienste toe in Coburgia voor het eerst in bijna 200 jaar virtueel de Macht te hebben gegrepen. De Francofonen moeten dansen, de bon gré ou de mal gré, op de muziek der Vlamingen. Dit wil zeggen, dat niet alleen de machtsgreep van 1830 is stilgezet, maar dat deze zelfs wordt teruggedraaid. Of dat de idee daartoe zeer voorzichtig gestalte begint te krijgen.

    Maar elke droom, hoe mooi ook, blijkt achteraf ook maar een droom te zijn geweest. Eenmaal met de BDWërs in de vleespotten, lijkt het alsof Le Nouveau CVP est arrivé. Realistisch gezegd; niemand kan ijzer smeden met blote handen. Het moet echter wel gesmeed worden, terwijl het warm is.

    Vandaar dat met Tom Van Grieken, de stok van achter de deur met daarop de grove borstel,, nu eindelijk moet tevoorschijn komen.

    De Engelse Verkiezingen hebben heel zeker vele ogen geopend: alles is nog mogelijk. Nogmaals werd beklemtoond dat de beste peilingen deze zijn van het stemhokje. Waar zelfs dappere ‘pakbondsleden’ durven stemmen op ons, die hun Leiders door middel van allerlei janhagel, in de straten bekampen.

    De Zwijgende Meerderheid heeft gesproken in het Fiere Albion. De toon is gezet, net als toen, in 1940, toen de Engelsen als enig land in Europa de Nazi-horden (de Duitse Nationaal Socialisten) weerstond. Engeland is niet voor iets de oudste democratie ter wereld.

    Nu nog de band van bloed en geweld met de kwakkelende USA verbreken, en er kan een begin gemaakt worden aan de Bevrijding van Europa van het Islamo Internationaal Socialisme. Zo zou er eindelijk echte vrede kunnen heersen van de Noordzee tot tegen de Oeral.

     

    (Get) Digitalia

    *

    IK BEN VAN DEN BUITEN.

    R. De Clercq

    IK kreeg van mijn ouders,

    van ieder mijn part;

    van vader mijn schouders,

    van moeder mijn hart.

    Ik vocht om mijn stuiten

    met zuster en broêr.

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

    Bij d' eigensten pachter,

    eerst koeier, dan knecht;

    mijn klakke van achter,

    mijn hoofd immer recht;

    zoo dien 'k om mijn duiten,

    en teer op mijn toer:

    Ik ben van den buiten,

    ik ben van den boer!

     

     

    ******

     

     












    09-05-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2602

    *

    .

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    https://martienpennings.wordpress.com/2015/05/07/in-memoriam-hans-jansen-islam-is-genocide/

    *

    In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

    Posted by martienpennings in Uncategorized

    *

    Hans Jansen is dood en ik heb hem goed gekend. We hadden ruzie en dat is nooit meer goed gekomen. Dat is nog steeds erg jammer voor mij, maar niet meer voor hem.

    Hans is ook herdacht op de site van E. J. Bron. Onder die herdenking schreef “Jan Wandelaar” een commentaar. Hij bracht in herinnering wat Hans had gezegd in het Europese “parlement” over het vernielen van cultureel erfgoed door “Islamitische Staat” (IS) in Syrië en Irak. “Jan Wandelaar” vindt die tekst van Hans blijkbaar zo essentieel dat-ie ‘m helemaal uitschrijft en ik ben het met hem eens:

    “In het jaar 832 heeft de toenmalige Kalief van Baghdad Egypte bezocht en de opdracht gegeven de grote piramide van Gizeh af te breken. De inspanningen van zijn soldaten hadden na maanden nog nauwelijks enig zichtbaar resultaat uitgehaald. De pogingen dit pre-islamitische monument af te breken werden dan ook gestaakt. Dit illustreert dat de islam alle zichtbare herinnering aan wat voorafging probeert uit te wissen. De islam heeft dat altijd gewild. Niet alleen nu in Noord-Irak en Noord Syrie. Bij genocide hoort de ontkenning van de genocide en bij de jihad hoort het uitwissen van alles dat herinnert aan de slachtoffers van de jihad. Ik wil dan ook de Commissie en ieder die dit hoort of leest vragen niet alleen die slachtoffers te gedenken, maar ook uit alle macht te bevorderen, dat Europa hetzelfde lot bespaard blijft, want de vijand is al binnen de poorten.”

    Hans had maar één minuut spreektijd, anders zou hij misschien Heinrich Himmler hebben aangehaald die in zijn Posener Rede van oktober 1943 over de moord op 6 miljoen Joden het volgende zei:

     

    „Ich meine jetzt die Judenevakuierung, die Ausrottung des jüdischen Volkes. Es gehört zu den Dingen, die man leicht ausspricht. – ‚Das jüdische Volk wird ausgerottet’, sagt ein jeder Parteigenosse‚ ‘ganz klar, steht in unserem Programm, Ausschaltung der Juden, Ausrottung, machen wir.’ […] Von allen, die so reden, hat keiner zugesehen, keiner hat es durchgestanden. Von Euch werden die meisten wissen, was es heißt, wenn 100 Leichen beisammen liegen, wenn 500 daliegen oder wenn 1000 daliegen. Dies durchgehalten zu haben, und dabei – abgesehen von Ausnahmen menschlicher Schwächen – anständig geblieben zu sein, das hat uns hart gemacht und ist ein niemals geschriebenes und niemals zu schreibendes Ruhmesblatt unserer Geschichte ( . . .).”

     

    “Bij genocide hoort de ontkenning van de genocide en bij de jihad hoort het uitwissen van alles dat herinnert aan de slachtoffers van de jihad.”

     

    Ja, de islam en het nazisme, dat is één geest en vooral wat betreft de Joden. Dat had ook Hans begrepen. Aan ons de taak om dat gegeven alsnog in de feitenresistente koppen van onze quasi-elite te laten doordringen. Daarom besloot Hans zijn mailtjes vaak met: “Strijd de Goede Strijd.” Dat gaan we dus blijven doen. En ik voeg het daad bij het woord. Of misschien moet ik zeggen: ik ga het Woord in de Goede Strijd maar weer eens als Daad hanteren. Al wordt door sommigen betwijfeld of in deze strijd tegen de islam een “debatcultuur” wel enige kans maakt of relevantie heeft.

     

    Ik heb al héél vaak uitgelegd, zowel in korte als lange versies, en soms ook in zéér korte versies dat de islam een nazisme avant pendant et après la lettre is. De islam is puur nazistisch in de Jodenhaat, in de expansieve oorlogszucht (Jihad-principe) compleet met Blut-und-Boden-Prinzip (grond die eenmaal islamitisch is geweest moet altijd islamitisch blijven), in het Führer-Prinzip (Mohammed, een massamoordenaar, sluipmoordenaar, roofmoordenaar, slavenhaler en kinderverkrachter geldt als dé voorbeeldige mens die nagevolgd moet worden), in het racisme tegen vrouwen, in de principiële gewelddadigheid, in de superioriteitswaan (Übermenschen-waan) die net als in het nazisme gepaard gaat met ziekelijke angst in de vorm van xenofobie, conspirisme (verslaving aan complotdenken) en slachtoffergedrag en rancunisme, dus het voortdurend wijzen naar een externe “vijand” als oorzaak van de eigen ellende.

     

    Er is nog een tekst van Hans Jansen die ik essentieel vindt en die gaat over een onderwerp waarover ik zelf ook een paar keer heb geschreven: over de uniciteit van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie. In dat stukje op GeenStijl van april 2014 waarin de betreffende alinea stond, liet Hans jammer genoeg impliciet dat hier de kern van het verschil tussen die traditie en de islam ligt:

     

    “Het christendom heeft een prachtig succes behaald: in de maatschappijen waar het domineert, of heeft gedomineerd, heeft het iedereen weten te overtuigen van de vanzelfsprekendheid van drie stellingen: ‘De schepper is redelijk en de schepping zit redelijk in elkaar.’ Zonder dat laatste geen wetenschap en techniek. ‘Behandel de mensen zoals je wilt dat zij jou behandelen.’ Zonder dat gebod geen democratie of rechtszekerheid, en geen vertrouwen in de handelspartners op de markt. ‘Fouten en schuld bekennen, daar knap je van op.’ Dat helpt te zoeken naar fouten van welke aard ook, en de verbeteringen aan te brengen die vooruitgang mogelijk maken.”

     

    Ik zou het aldus op zijn Bijbels willen samenvatten:

     

    Zo blijven dan deze drie: Rede, Empathie en Schuldbesef, maar de grootste van deze drie is de Rede.

    Tevreden, Hans?

    *

     

    .

    Een monument voor de eeuwigheid, even groot: Hans Jansen en de Piramiden. Zij verwijzen naar de sterren en de andere hemellichamen, als bakens die van uit de ruimte zichtbaar zijn voor al wie daar voorbijkomt.

    Kan ik er aan doen, dat Priester-Dichter Cyriel Verschaeve op dezelfde golflengte zat, in zijn gedicht ‘De Rijn te Schaffhausen’ waar hij deze machtige watervallen beschreef als ‘daar waar men gen kleinheid kan ontwaren’…

    Dat is Cultuur om naar Nobelprijzen te dingen die naast die van het Godsvolk mogen staan. Als ik me niet vergis, zijn dat er meer dan 250 voor de Joden tegenover 4 à 5 voor de Moslimwereld. Maar uiteraard zal vanwege de Verkochte Autoriteiten, de Verkochte Media en het Verkochte hoer-naliostenheir geen jota aandacht aan besteed worden. Aan dat soort Islamofilie & tutti quanti meelopers is inderdaad geen zalf meer aan te strijken. Die zijn inderdaad al ‘onderworpen’ tot in ’t diepst van hun gedachten. Alleen beseffen ze het nog niet tenvolle.

    Kijk even mee hoe een ontwikkeld man (A. ABOUTALEB), Burgemeester van Orange zelfs, over Geert Wilders denkt. U leest er de mateloze arrogantie van elke Islammer in…

    Het komt hierop neer: we zijn er nu eenmaal, dat stond – door onszelf daar gesteld - in de sterren geschreven en jullie zijn verplicht in alle omstandigheden rekening te houden met onze willetjes. Verder algehele stilte, maar denkend: “en als jullie het daar niet mee eens zijn, en altijd mee eens zullen mee blijven, wel dan zal je ons eens leren kennen”. Anders gezegd: Islam = onderwerping. Zie https://youtu.be/oGF1pRHKa0s

    (Get) Digitalia

    *

     

     

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******










    08-05-2015, 12:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2601

    *

    .


    *

    Net als Mozes nooit Het Beloofde Land niet heeft mogen betreden,

    .

    Heeft Arabist Hans Jansen Obama’s Vloek niet mogen beleven. En dus al zeker niet de finale.

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Obama-straft-rechtse-regering-Isral-met-steun-voor-Palestijnse-staat-in-Veiligheidsraad

    *

    Obama straft rechtse regering Israël met steun voor Palestijnse staat in Veiligheidsraad

    Erkenning betekent reuzenstap richting eindfase eindtijd

    *

    Obama zal akkoord gaan met de oprichting van een racistische Palestijnse apartheidsstaat, waar volgens PA-leider Abbas niet één Jood in zal mogen achterblijven.

    De Amerikaanse president Barack Hussein Obama is dermate ontstemd over de nieuwe rechtse Israëlische regering van premier Netanyahu, dat hij Europa het groene licht gaat geven voor een motie in de VN-Veiligheidsraad waarmee een onafhankelijke Palestijnse staat zal worden erkend. Tot nu toe hield de VS die erkenning steeds met een veto tegen. Dit betekent dat Israël ongeacht het resultaat van eventuele vredesbesprekingen gedwongen zal worden om zich terug te trekken uit Judea, Samaria en Oost (en de facto ook Noord en Zuid) Jeruzalem.

    Obama nam zijn besluit zelfs nog voordat Netanyahu zijn nieuwe regering –die over een minimale meerderheid van slechts 1 zetel zal beschikken- rond had. Waarschijnlijk had de Amerikaanse president in zijn achterhoofd dat de Israëlische premier tijdens de verkiezingscampagne had bezworen dat er wat hem betreft onder zijn bewind geen onafhankelijk Palestina zal komen.

    Het Witte Huis kan er op rekenen dat de Europese motie met een grote meerderheid zal worden aangenomen, waarmee de Palestijnen na decennia lang steggelen en tijd rekken hun zin zullen krijgen: erkenning voor een eigen staat op Israëlische grondgebied, zonder ook maar één concessie te hoeven doen aan de Joodse staat.

    Amerikanen en Fransen stellen motie op

    Afgelopen week stelden Amerikaanse en Franse officials in Parijs al de algemene strekking van de motie op, zoals de toekomstige grenzen tussen Israël en Palestina, veiligheidsgaranties en een eventuele tijdlijn waarin Israël zich uit zijn Bijbelse hartland moet hebben teruggetrokken.

    Obama lijkt er de voorkeur aan te gaan geven om Israël inderdaad een –wellicht langdurige- tijdlijn op te leggen. In ruil daarvoor overleggen de Amerikanen en Fransen over diverse vormen van ‘beloning’ voor Israël als Netanyahu zich aan de komende VN-resolutie zal houden.

     

    De Franse president Francois Hollande bracht afgelopen week persoonlijk de Arabische Gulf Council of Cooperation in Riyadh op de hoogte van Obama’s dramatische koerswijziging ten aanzien van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

     

    Kerry hoopt op medewerking Saudi’s

     

    Tevens gaat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry Obama’s voorstel voor een Palestijnse staat nog deze week voorleggen aan de leiders van Saudi Arabië. Kerry hoop daarmee de Saudi’s zover te krijgen een staakt-het-vuren in Jemen en de komende nucleaire deal met Iran te accepteren. De Arabische Golfstaten zijn daar tot nu toe mordicus tegen, omdat ze bang zijn dat Iran hier wel degelijk in staat mee wordt gesteld om kernwapens te maken.

    Reuzenstap richting eindfase eindtijd

    Voor Christenen met enige kennis van de Oud Testamentische profetieën zal de aanstaande erkenning van Palestina alarmbellen doen rinkelen. Diverse profeten voorzegden dat het opsplitsen van de Joodse staat door de rest van de wereld in de eindtijd een rode lijn zal zijn, waarna het niet lang meer zal duren voordat de Messias persoonlijk ingrijpt. Dat gebeurt echter niet voordat de islamitische wereld de in de maak zijnde veiligheidsgaranties voor Israël aan zijn laars zal lappen, en een massale oorlog zal beginnen om de Joodse staat totaal te vernietigen.

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    .

     

    “De vijand is al binnen de poorten”….

     

    Als eerbetoon aan de Grote Meneer die Arabist Hans Jansen is geweest, kunt U de duurbare overledene via deze link nog eenmaal beluisteren.

    https://youtu.be/QyUr59qVhWc

    In een eerste opzicht is er geen onmiddellijk verband, tussen het feit van diens overlijden en de ‘fatale slag’ die Mohammed Obama vandaag aan de wereldvrede uitdeelt. Door Israël en Het Volk van David nogmaals te verdrijven van het Land der Vaderen, van huis en haard, is dat het startschot van de vernietigingsoorlog van het mensdom door de Islammerij.

    De Zwarte Ongelukskater probeert waarschijnlijk zich op deze manier te zien opduiken in de Geschiedenisboeken, minstens even groot of zelfs groter dan de Piramide van Cheops. Hij, de Eerste Zwarte President van Amerika, de Machtigste Natie ter wereld, Moslim van vader op zoon, heeft de wereldheerschappij van Allah tot stand gebracht…. Hoeveel miljoen mensen hiervoor zullen gedood worden, of voor alle komende generaties tot slavernij worden gedoemd, interesseert hem niet. Als hijzelf maar zoveel mogelijk de Gelijke van Allah kan worden….Hij ziet zichzelf al op de hemelse troon gezeten, heerlijker dan Allah de Grootste zelf, op de lagere troon, een beetje oud en suf, onderaan aan zijn voeten bengelend.

    Om het met de woorden van Mr Jansen te zeggen: natuurlijk is het, dat Islam = Vrede, want Islam = onderwerping en na onderwerping durft niemand die aan zijn leven houdt, zich nog roeren. Op deze wrange manier heeft Moh Bama dus nog gelijk ook: Allah Akbar = Vrede (geschreven met W).

    Shoah dus opnieuw over het Volk van Israël. En dat allemaal omdat zij ooit eens hebben uitgeroepen ’Zijn bloed kome over ons en onze kinderen’ toen zij de kruisiging tegenover Pontius Pilatus eisten van de Messias-Mensenzoon

    Als iemands woorden als een wolk van vuur – denk aan het Volk van Israël door Mozes door de woestijn geleid, na De Uittocht uit Egypte - de Westerse wereld zouden moeten leiden in eeuwigheid, zijn dat de woorden die Hans Jansen sprak in het Europees Parlement: Islam = genocide.

    Het is nog altijd dezelfde Islam als in het Jaar 837, toen die Sultan, na inname van Egypte, probeerde om de piramide van Cheops te doen afbreken, zodat de wereld na verloop van tijd in niets meer zou herinnerd worden aan wat de ‘Sharia’ ooit voorafging.

    Heet weze du nog maar eens gezegd: nog verder de confrontatie uit de weg gaan, is zelfmoord…

    (Get) Digitalia

    *

     

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     










    08-05-2015, 12:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2600

    *

    Vrijdag 8 mei

    Zon 6u05-21u14

    H Macharis van Gent

    Sint-Macharius, rust noch duur, want de hemel staat in vuur

    *

    8 Mei 1945: onvoorwaardelijke overgave van Hitler-Duitsland en verbod op de Nationaal Socialistische Nazi Partij. Duitsland lag platgebombardeerd, lag voor de helft voor jaren onder de Communistische laars (DDR), en trachtte wanhopig voor de andere helft via het ‘Wirtschafswunder’ en hard werk aansluiting te vinden met de Vrije Wereld. Het was pas na de ‘Wende’ en De Val van de Berlijnse Muur (1998), dat beide Duitslanden weer herenigd werden.

    *

    6 Mei 2002: Moord Pim Fortuyn om 8 minuten over 18 u. Opdrachtgever voor altijd onbekend, maar ‘Politiek Correct Nederland’ en Het Huis van Oranje kon weer opgelucht herademen….-12 jaar later (op 2/5/2014) Allah Akbar-moordenaar weer vrij.

    *

     .

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    Partij voor de Vrijheid (Nieuwsbrief)

    Geert Wilders: We moeten ons niet laten intimideren

    Geert Wilders reageert voor het eerst voor de camera na de schietpartij in Texas afgelopen weekend. Hij zegt dat hij zich niet laat intimideren. Het PVV-Kamerlid vindt dat de Mohammed-cartoons ook in de Tweede Kamer getoond moeten worden. "Ik vind dat we moeten laten zien dat we altijd voor de vrijheid van meningsuiting zijn."

    Klik hier voor het artikel op RTLNieuws.nl:

    http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/geert-wilders-we-moeten-ons-niet-laten-intimideren

     

    Klik op om het interview met Geert Wilders te bekijken:

    ttps://www.youtube.com/watch?v=do800FMGHhw

     

    .

     

    Pim Fortuyn, maar ook Theo Van Gogh, bekochten het met hun leven, en ondertussen is de Moslim)fanaat al meer dan een jaar weer op vrije voeten. De Nederlandse Justitie is dus, zoals Jomme Dockx het ooit zo welsprekend wist te verwoorden bij ‘De Collega’s’ – waar is de tijd? – is inderdaad zéér ‘vergeveningsgezind’ geweest. Ja Ja, zo zijn wij nu eenmaal. Op doodslag door een Westerling van een Islam krapuul in de Allah Akbar landen staat… de doodstraf. Niet de ‘normale’ doodstraf zoals die nog altijd wordt uitgevoerd in Amerika, maar de doodstraf op een zo onmenselijk mogelijke wijze. Meestal voorgesteld als een soort kermis attractie. Door onthoofding (na marteling). Door kruisiging (na marteling). Door steniging (na marteling). Doorstrepen wat U zelf niet zou willen hebben dat men U overkomt.

    Vooral niet kleinzerig zijn.

    De blik op oneindig en het verstand op nul. Denk aan de rijstpap met gouden lepeltjes, want die 72 kakelverse maagden voor de Eeuwigheid, die zijn voor het Herenras…

    (Get) Digitalia

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     

     










    08-05-2015, 09:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2599

    *

    Donderdag 7 mei

    Zon 6u07-21u12

    H Stanislas

    Als het regent op Sint-Stanislas, liggen de patatten in een plas

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.demorgen.be/buitenland/nieuwe-kalasjnikov-onthuld-op-parade-moskou-a2312279/

    *

    Nieuwe Kalasjnikov onthuld op parade Moskou

    *

    Er wordt een nieuw Kalasjnikov-vuurwapen onthuld tijdens de militaire parade voor de overwinning op nazi-Duitsland in Moskou. Dat heeft fabrikant Kalashnikov Concern bekendgemaakt, meldden Russische media.

    Het gaat om de AK-47M, een opvolger van de beroemde AK-47 die werd ontworpen door de Russische militair Michail Kalasjnikov. Volgens de fabrikant is het wapen 50 procent accurater dan zijn voorganger voor doelen tot 300 meter afstand.

    Het nieuwe model wordt waarschijnlijk uitgerust met een granaatwerper en een bajonet. De plannen voor massaproductie zijn in de laatste fase, aldus de fabrikant.

    Nieuw oorlogsmaterieel

    Tijdens de parade zaterdag wordt ook groter nieuw oorlogsmaterieel getoond. Zo zal er een tank te zien zijn met een onbemande en op afstand bestuurbare koepel. Ook zullen er nieuwe langeafstandsraketten en artilleriesystemen worden getoond. Twee nieuwe straaljagers van het merk Sukhoi (SU-30 en SU-35) moeten de 'eye-catchers' van de parade worden.

    *

     

    *

     

    Dus de goeie ouwe AK47 zal binnenkort tegen dumpingprijzen onze landen overspoelen. Moslimmers zullen die tweedehands, bij manier van spreken, kunnen toekrijgen bij de aankoop van een pak zeeppoeder.

    We zagen net hetzelfde met nucleair materieel na de Val van het Communisme: overal waren bendes criminelen druk bezig gouden zaken te doen.

    Tweede opmerking. Die Poetin is ‘genen uil’. Op een doordachte wijze bouwt hij aan de toekomst en aan de overlevingskansen van het Russisch Volk tegen ons, het decadente Westen en de dodelijke bacil van het Wereld Islam-Nazisme. De Rus heeft zowat 80 jaar communisme overleefd, samen met als systeem de zegeningen van de ‘Geleide Economie’. Net als ezels, vallen die niet graag twee keer over dezelfde steen. Weg dus met het Absolutisme! Wat meer is, zij hebben de roots met hun glorierijk verleden, dat doorheen de eeuwen gelijklopend was met onze eigen Beschaving, ongeschonden bewaard.

    Denk nu niet dat ondergetekende de weg opgaat van een nieuwe soort collaboratie. Dit standpunt is gewoon een andere invulling van het politiek-correcte Islamofobie ‘Weg met Ons’. Met vanzelfsprekend, wegens een grondige aversie voor geweld, de afkeer voor het Isslamisme. Islam is bloed om het bloed en leven voor de Dood, en Christianisme is Leven om het Leven.

    Derde opmerking. Voor al wie in het komend conflict de worsteling der Machten met vlaggetjes op een wereldkaart wil volgen: die kan hier de identiteit van de nieuwste Russische wapens op voorhand bestuderen. Maar opgepast: oorlogsmateriaal in vredestijd ziet er tamelijk onschuldig uit, maar als U er later mee zou betrapt worden, zou dat als ‘heulen met den vijand’ kunnen uitgelegd worden. En, U weet het, of U weet het niet, in Coburgia wordt met dat soort zaken niet gelachen. De vorige oorlog is nog maar net gedaan, morgen, 8 Mei precies 70 jaar gleden, en het is dus goed de aandacht te vestigen op het gevaar van verkeerde sympathieën.

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     

     










    07-05-2015, 17:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2598

    *

    .

     

    *

    Making Memories

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150506_01667803/leraren-antwerps-basisonderwijs-niet-gewapend-tegen-diversiteit

    Leraren Antwerps basisonderwijs: “Niet gewapend tegen multiculturaliteit”

    *

    Multiculturele klassen vormen een van de hoofdredenen waarom leerkrachten in het Antwerpse basisonderwijs afhaken. Ook mobiliteit en milieu spelen mee.

    Voor zijn masterproef aan de afdeling Opleidings- en onderwijswetenschappen van de Universiteit Antwerpen onderzocht Steven De Clercq (34) waarom zoveel leerkrachten vroegtijdig hun baan opzeggen. In het basisonderwijs stroomt ongeveer vijftien procent van de leraren in een grootstedelijke context uit voor ze vijf jaar in dienst zijn. In het secundair is dat zelfs dertig procent.

    Tegelijk is er een groot tekort aan leerkrachten. Tegen 2020 moeten er in Antwerpen, over alle netten heen, tweeduizend bijkomende leraren gevonden worden.

    Leerlingen met ‘rugzakje’

    Steven De Clercq, zelf al twaalf jaar leraar aan het Onze-Lieve-Vrouwecollege in Antwerpen, bracht aan de hand van diepte-interviews met afgehaakte leraars in verschillende basisscholen het probleem in kaart. “Het is nooit één reden waardoor ze er de brui aan geven”, zegt Steven De Clercq. “Beschouw het als een emmer die stilaan volloopt en op den duur ook overloopt."

    "Maar de meest bepalende factor is de multiculturaliteit van ons huidig onderwijs. De leraars die ik heb geïnterviewd geven aan dat ze geconfronteerd werden met een ongezonde mix van hoofdzakelijk allochtone leerlingen. Leerlingen ‘met een rugzak’, zoals een aantal onder hen het omschreef. Kinderen die al heel wat hebben meegemaakt en die dus een heel eigen handleiding nodig hebben. Alleen: die handleidingen zijn er niet en worden tijdens de opleiding ook niet aangereikt.”

    *

    *

     

    Hé Hé!!! Is me dat even schrikken! Wegens het overdonderend succes van de sluikinvoer van een teveel aan ‘asielzoekers’ uit alle windrichtingen, ontvluchten onze leerkrachten dus met bekwame spoed hun verantwoordelijkheid. En wat meer is, ze doen dat massaal.

    Hadden onze Grote Verstanden in al hun wijsheid dan zoiets niet voorzien? Of, integendeel, hebben ze het net zo gewild? Om vanuit de logischerwijze ontstane chaos, dan later gemakkelijker de ‘onderwerping’ aan de Islam (de ‘Sharia’), te kunnen doorvoeren?

    U moogt dit denken, maar iedereen moet het voor zich houden. Anders riskeert U een Rechtszaak wegens racisme.

    In het Katholiek Onderwijs, eufemistisch ‘Vrij Onderwijs’ genoemd loopt het Gezag reeds de gebeurtenissen vooraf. Er zouden dringend ‘Islam-leerkrachten’ moeten aangeworven worden. Als glijmiddel om de pil beter te doen slikken?

    Tja, ‘Zedenleer’, zoals in HET G.O. (Gemeenschaps Onderwijs) zou ook goed zijn, zeker? Of hebben de Moslim Executeurs lieve de Koran? Zou best wel eens kunnen! Liefst in originele druk waarschijnlijk, en direct in het Arabiers? O Ja, en vergeet de Imams niet te benoemen, die de plaats moeten innemen van de afgedankte priesters-leraren.

    Doet mij denken aan mijn kindertijd in de oorlog. En aan de ‘Levertraan’ van Winterhulp die Meester bedeelde vooraan in de klas. Alle jongens van de klas bediend met dezelfde lepel van dat smerig goedje, verplicht in te slikken waarna een ferme slok suikerwater tegen de slechte smaak. Nu wordt dat Islam Onderricht ipv levertraan maar dan zonder de zoete toegift.

    Net als tijdens de oorlog: er was geen andere keus, we waren allen ‘onderworpen’ aan die smeerlapperij. En daarbij, zei Meester, het was voor ons eigen goed. Net als dat geel poeder dat hij meegaf naar huis, als er al ene met luizen zt. De moeders moesten die koppen eerst wassen met bruine zeep (er was geen andere) en dan goed inwrijven met dat bijtend spul zodat alle ‘neten’ dood zijn. Wie ’s anderdaags op school kwam met een bloedende kop en zonder luizen, kreeg van Meester ‘Goede Punten, ineens. Indien de Moeders de remedie niet hadden uitgeprobeerd, deed Meester het dan zelf. Uiteraard onder algemeen gejoel

    En ik die dacht dat dergelijke tijden voorgoed voorbij waren….

    (Get) Digitalia

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

    .

     

     










    07-05-2015, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2597

    *

    .

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    *

    Bracke: Vrt betaalt honderden mensen die RTniet eer functioneren

     

    Het wordt tijd dat er eens grondig bespaard wordt op personeel bij de VRT, zo stelt Kamervoorzitter en oud-journalist Siegfried Bracke in een groot interview in Knack. Hij spreekt er van honderden mensen "die eigenlijk niet meer functioneren, maar wel nog worden betaald". Zijn lof spaart hij voor de nieuwsdienst van VTM.

    'Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod'

    Bracke zegt nog altijd te geloven in het model van een openbare omroep. "Dankzij de VRT krijgt de Vlaming radio en televisie van een behoorlijk niveau, tegen een niet al te forse kostprijs." Maar diezelfde VRT moet wel besparen. Zelf ziet hij nog wel wat mogelijkheden. "De VRT hoeft de concurrentie niet van de markt te spelen als er wordt geboden op de uitzendrechten van sportwedstrijden, bijvoorbeeld."

    En ook in het personeel moet er geknipt worden, vindt Bracke. "Ik las onlangs dat de vakbond zelf toegeeft dat er een zogenaamde mismatch-lijst bestaat: daarop staan mensen die creatief een beetje uitgeblust zijn, (...) die eigenlijk niet meer functioneren, maar wel nog worden betaald." Hij spreekt van "enkele honderden" mensen. "En de vakbond vindt dat blijkbaar oké. Dat is terug naar vroeger: de ziekte van voor 1996 is in alle frisheid terug. Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod. Net zoals vroeger, toen er ook niet aan het personeel geraakt mocht worden. Ik hoop niet dat men dat nog altijd vindt."

    Te weinig nieuws

       ''De Ochtend' bewijst voor mij alleen maar dat het zeer de moeite is om de kranten te kopen'

    Inhoudelijk is Bracke het niet eens met de "constructieve journalistiek" die hoofdredacteur Björn Soenens predikt. "Het nieuws heeft de mensen altijd al bang gemaakt. Je kunt de wereld niet negeren. En je mag wishful thinking niet tot journalistiek verheffen." Hij vindt ook dat de VRT-nieuwsdienst zelf te weinig nieuws maakt. "Als ik naar 'De Ochtend' luister op Radio 1, hoor ik iemand de kranten voorlezen en daarop voortborduren. Dat bewijst voor mij alleen maar dat het zeer de moeite is om de kranten te kopen." Hij zegt het "gebrek aan innovatie en creativiteit" bij de VRT te betreuren. "Die zie ik vooral aan de kant van VTM."

    *

    *

    Nonkel Siegfried mag het eens zeggen van Walter. Waarna hij, de mond openend, spreekt en zegt dat het moet gedaan zijn, dat daar in de Postsocialistische Tijd daar geen geld meer voor is, dat de TV geen Tweede werklozenkas is, en dat die geen gazettenparlé moeten herkauwen.

    Goed gezien van den arbiter! Volledig me eens, en applaus op alle banken.

    Het mooiste vind ik deze: “Je kunt de wereld niet negeren. En je mag wishful thinking niet tot journalistiek verheffen."

    Ik zou daar duidelijk halve willen aan toevoegen: vermijdt vooral den achterklap en ’t liegen (8ste Gebod), wees steeds kuis in Uw gemoed (9de Gebod), stop het met, item na item, de vele herhalingen te herhalen en kijk al eens naar de buitenlandse zenders. Daar krijgt U in 10 keer minder tijd, tien keer méér informatie opgediend.

    U verbreedt er Uw horizon mee, leert veel bij, en spelenderwijs geraakt U vertrouwd met vreemde talen. Waarbij U noodzakelijkerwijze na korte tijd de échte waarheid als vanzelf zult herkennen.

    Het resultaat zal dan zijn, dat U de Coburger media van onder tot boven begin te schatten op hun reële waarde, zijnde hun lezers en kijkers te hersenspoelen en zich daarvoor nog goed te laten betalen ook.

    Het mag dan ook niemand verwonderen, dat de Rechtlijnigen onder ons Volk beetje bij beetje in woord en daad, in het verweer en zelfs in de aanval gaan. We leven niet meer in de Middeleeuwen en beschikkingen, in plaats van over ‘Goedendags’, over het Internet.

    Het Internet is dan ook een goed plaatsje in de Mechelse Catechismus waard, ter vervanging van deze vraag en dit antwoord. Vraag: weet God alles? Antwoord: Ja, God ziet, hoort en weet alles. Vervang dat oude afgeschafte begrip ‘God’ door ‘Het Internet’, en U begrijpt wat ik bedoel….

    De échte voorvaderlijke God zal mij deze godslastering willen vergeven, zo hoop ik, want aangezien Hij àlles weet, weet Hij ook mijn diepste gedachten.

    (Get) Digitalia

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     

     

    06-05-2015, 12:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2596

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Terwiel de andere kleurpartijen, de kleurlozen dus, zich al jaren aan een stuk verstopten achter hun eigen schaduw, was er al die tijd één partij die sprak als een roepende in de woestijn. En die daar mee niet tegenstaande alles in feite daarmee het standpunt vertolkte van ‘de Zwijgende Meerderheid’. Het Vlaams Belang zei – zei altijd en zal altijd zeggen - wat U dacht. Reden waarom de woordvoerders van die partij dus jarenlang van Overheidswege als een paria werden behandeld. Vlaams Belangers liepen inderdaad niet zo maar aan de leiband van de officieel voorgeschreven eenheidsmening. Ze waagden het de gebreken te benoemen, en stelden passende alternatieven voor. Maar ze werden weggehoond en voor de Rechter gesleept. Terwijl hun voorstellen jaren later dievelings werden overgenomen. Dus waren al hun sympathisanten al die tijd ‘extreem rechtsen’ en te benaderen alleen met een mondmasker op.

    Tot er een punt van verzadiging kwam…

    Het jaar 2014 bracht een jonge generatie aan de top, die zonder ook maar één millimeter af te wijken van de standpunten, de confrontatie aanging met de schone schijn.. En zie: wat de tegenstanders zeker niet verwacht hadden, de massa begon aan te sluiten. De vroegere sympathisanten, die gedacht hadden, dat meehuilen met de wolven in het bos, Vlaanderen ging redden, stelden vast dat de beloofde ‘Verandering’ of onlangs de ‘helpie’, in feite de zoveelste broek bleek te zijn van hetzelfde laken. Namelijk via de tricolore Coburgerij zichzelf zo diep mogelijk in de bestaande vetpotten een rijkelijk onderkomen te verwerven.

    ‘Het daghet in den Oosten’….

    Gepeild naar de kiesintenties, en in weerwil van allerlei manipulaties, bewijzen de cijfers dat Het Vlaams Belang aan een gestage opgang is begonnen. Een vaststelling die doet dromen…..

    *

     

    KAPSTOK VAN DE DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11043

    *

    Vlaams Belang demonstreert tegen islambeurs

    Afgelopen zaterdag demonstreerde het Vlaams Belang tegen een islambeurs in Antwerpen Expo. Filip Dewinter hield een bevlogen toespraak voor een vrij en Europees Europa en dus tegen de islamisering.

    Eerder vond ook in Brussel een dergelijke islamiseringsbeurs plaats. Toen verbood de Brusselse PS-burgemeester Mayeur het Vlaams Belang echter om te betogen.

     

    Over deze ‘Moslim Expo Vlaanderen’ stuurde het Vlaams Belang persberichten uit waarin werd gewezen op het apartheidskarakter en waarin de op zijn zachtst gezegd dubieuze moslimsprekers tegen het licht werden gehouden.

     

    Filip Dewinter noemde de islambeurs dan ook “een apartheidsbeurs en een handrem op integratie die kadert in de uitbouw van een islamzuil”. In zijn toespraak kaartte Dewinter ook het fundamentele gebrek aan wederkerigheid aan:

     

    “Ik vraag me altijd af hoe moslims zouden reageren op een prowesterse beurs in pakweg Mekka (waar niet-moslims niet eens binnen mogen), Teheran of Riad. Een beurs met de laatste nieuwe bikinimode, met workshops over lekkere gerechten klaargemaakt met varkensvlees, met tastings van Schotse whisky of Franse wijn en met de vertoning van de kruisvaardersfilm 'Kingdom of Heaven'... De moskee zou te klein zijn. Maar hier kan en mag onder het mom van de tolerantie alles. Het wordt tijd dat we de rollen eens omdraaien: waarom moeten wij tolerant zijn ten opzichte van de intolerante islam?”

    Eurabië

    Ook kaderde Dewinter islambeurzen in de voortschrijdende islamisering van onze cultuur: “Islambeurzen maken deel uit van de culturele en economische jihad die van Europa Eurabië moet maken. Ons antwoord is duidelijk: Europa mag nooit Eurabië worden. Geef Europa aan de Europeanen en besef dat de islam in Europa niet thuishoort.”

     

    Hij nam daarbij ook de andere partijen op de korrel: “Islambeurzen maken deel van de uitbouw van de eigen islamitische zuil. Een zuil met eigen scholen, banken, zieken- en bejaardenhuizen, met eigen voedsel, cosmetica, mode en kleding, die gesubsidieerd en gefaciliteerd wordt door de traditionele partijen, van Sp.a tot N-VA. Zij collaboreren met de islam en cultiveren de gevaarlijke illusie dat het allemaal wel zal en kan lukken als we maar hard genoeg ons best doen.”

     

    Concluderend waarschuwde Dewinter: “Beschavingen sterven niet door moord maar door zelfmoord. Ons ergste vijand wat dat betreft zijn we zelf. Europa is als een kikker die in een pot warm water wordt gezet en niet beseft dat hij gekookt wordt. Onze overdreven tolerantie is onze achilleshiel en wordt als een wapen tegen ons gebruikt.”

    *

    Klik hier om de volledige toespraak van Filip Dewinter te lezen. Klik hier om het verslag van ATV te bekijken.

    *

    EINDE

    *

     










    05-05-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2595

    *

    .

    *

    .

     

    *

     

    INLEIDING

     

    De cognitieve dissonantie van kwaadaardige ‘goedmensen’

    Bij onze goede vrienden van ‘Nageltjes’ verscheen vandaag een prachtige bijdrage over de dreigende vloedgolf van bloed, zweet en tranen die van Pool tot Pool onze samenleving binnendringt. Meer dan lezenswaard!

    Als de aanval de beste verdediging is, waarom zouden wij dan bang zijn?

    U kon het hier al zo lang en zo veel leze, laten wij, de burgers, het volk, om te beginnen de ‘verkochte pers’ gaan belegeren. Door hen te treffen waar ze het meest gevoelig aan zijn, aan verlies van betalende lezers. Vriend Gallus geeft U hieronder de beredeneerde argumentatie, waar ik alleen kan aan toevoegen dat we allemaal deze boodschap moeten helpen verspreiden. Als een waterdruppel die door steeds maar op dezelfde plaats te vallen, zich een weg baant door het hardste gesteente.

    Op https://youtu.be/-JiNcMWojBA kunt u zien hoe men de zaken regelt in Dresden, bij Pegida. Waarbij opgemerkt moet worden, dat vreedzaam blijven, steeds mee en meer geweld zal losweken. Tot de eerste doden vallen. U wordt een kleine bloemlezing voorgeschoteld op http://www.omroepbrabant.nl/?news/229018862/PVVer+ging+achter+jongens+aan+die+Dodenherdenking+Bergen+op+Zoom+verstoorden+We+maken+je+dood.aspx

    En als die ‘verkochte pers’ niet wil horen, dan moet ze voelen. Zo zou een campagne om in de publieke verkoopplaatsen op een bepaalde dag en een bepaald uur alle exemplaren in de rekken, met een bepaalde bruine smurrie te gaan bedekken. Gewoon korte voorvalletjes, zonder geweld, en zonder woorden. Behandeling herhalen tot alle irritatie verdwenen is. Bij opgave of faillissement, samenleggen om het boeltje over te nemen…..

    *

     

    KAPSTOK VAN DE DAG

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    De islamofiele pers, media en nomenclatuur laten een onvoorstelbare hoeveelheid indoctrinerende leugens los op de nietsvermoedende mensen die het zo al moeilijk genoeg hebben om te leven en te overleven in hun dagelijks bestaan. kirche integriert

    Wat de pers betreft is het duidelijk waartoe een vaderlandsminnende Vlaming zedelijk verplicht is: zijn abonnementen op politiek correcte kranten zoals DS en DM, op politiek correcte magazines zoals Knack, op tijdschriften zoals Kerk en Leven en Human Magazine gewoon opzeggen. Verraders en leugenaars financieel steunen en geld geven is immers ethisch onverantwoord.

     

    De andere noodzakelijke actie is zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan de waarheid en het protest van uit de basis zo veel mogelijk aanwakkeren. De audiovisuele media is nog een andere zaak. Bekijk daarom ook even nageltjes-pagina “het nieuws dat U niet mag weten” op 3 mei 2015.

     

    Men zou denken dat na 9/11, Bali, Ford Hood, Al shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria, het islamitisch staatsterrorisme van de mohammedaanse regering in Soedan, de aanslagen in Londen en Madrid, Isis, Charlie Hebdo en de recente moord op ontelbaar honderdduizenden zo niet miljoenen christenen, hindoes en atheïsten de oogjes zouden geopend hebben van de bonzen der islamofiele “goedmensen”.

     

    Maar dat is zonder deze bonzen gerekend! Men zou zich de gewone vraag kunnen stellen: is het kwaadaardigheid of gewoon domheid van hunnentwege? Waarop het gemiddelde antwoord luidt: waarschijnlijk beide!

     

    Met de islamofiele nomenclatuur van “goedmensen” is er echter iets meer aan de hand. Zij lijden zo erg aan “cognitieve dissonantie” dat hun geestesgesteldheid eerder onder de noemer krankzinnigheid valt dan in de categorie stoornis. Daarenboven komt dat diegenen die weinig weten, omdat het hen niet interesseert en er zich ook niet over informeren, zeer gemakkelijk het slachtoffer worden van collectieve hersenspoeling en indoctrinatie waardoor ze tevens het grootste fanatisme gaan vertonen en halsstarrigheid en volharding in de onwetendheid en boosheid gaan beoefenen als een deugd. Alleen katholieke tjeven weten waarom.

     

    Het is overigens opvallend dat naarmate de aanwezigheid van de islam in het westen groeit, de neiging tot ontkenning door religieus geïnspireerde figuren echt pathologische vormen aanneemt. Hoe meer kinderen geestelijk mishandeld worden in madrassa’s -die aan élke moskee verbonden zijn-, hoe categorieker de ontkenning dat er iets verkeerd zou zijn aan islamitische moskees. Over de hersenspoelende madrassa’s (koranscholen) zwijgt de katholieke en protestantse clerus immers als vermoord. Heimwee naar de tijd dat ze zich ongestraft en onbelemmerd dezelfde misdrijven konden veroorloven?

     

    De islamofilie van de bisschop van Antwerpen Bonny en het hoofd van het vrij -zeg maar katholiek- onderwijs in Vlaanderen -de homofiel Boeve- zijn daar een goed voorbeeld van. Dat de eu-bonzen die overal bij hun uit naïviteit van adoratie kwijlende aanhang gaan beweren dat de dictatoriale en fascistische EU de vrede heeft bewaard en bewerkstelligd na de tweede wereldoorlog, is daar een ander voorbeeld van. Deze leugenaars beweren in feite dat de cirkel vierkant is en eisen dat U dat gelooft!

     

    En eens hij gaat liegen volhardt de leugenaar. Dat geldt voor elke lid van een nomenclatuur, en hoe hoger de rangorde hoe fanatieker en leugenachtiger het zogenaamd leidinggevend individu in kwestie. Dit is algemeen van toepassing op de katholieke kerk zoals op de EUSSR, als op de wereldraad der protestantse kerken als op de linkse kerk van de seculiere pater Vermeersch.

     

    De atheïsten Verhofstadt en De Gucht, de protestant Van Baalen, de socialist Timmermans, de katholieken Bonny, Boeve, Van Rompuy, Juncker en bijna alle EU-commissarissen en ex-eu-commissarissen zijn zulke aartsleugenaars. Sommigen en misschien wel de meeste onder hen hebben de grenzen van de misdadigheid ook op andere vlakken dan hun verraad van de westerse samenleving al lang en dikwijls overschreden. Hier boven speelt het probleem dat de laatste drie decennia in de meeste Europese landen -met het land.be als sjabloon- de rechtsstaat gewoon afgeschaft of minstens kreupel werd gemaakt zodat misdadigers zich gegarandeerd weten van straffeloosheid.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Lezersbrieven met protesten verdwijnen, zoals bij hun voorgangers, de Nationaal Socialisten, in ‘Nacht und Nebel’. Met een kleine verwijzing naar het ongeboren even in de moederschoot, zou men zelfs kunnen spreken van abortus provocatus van een heel volk.

    Deze vergelijking klopt zelfs helemaal, als men ziet, dat in plaats van ‘Eigen Kweek’, er hele volksstammen over zee, in de lucht en op het land moeten ingevoerd worden om de oorspronkelijke bewoners te vervangen. Komt daar nog bij, dat de invoer over wilde primitieven gaat, die een woestijn- of oerwoudcultuur meebrengen….

    Zijn wij bereid om lijk Christus op Zijn kruis te zeggen: ‘Vader, vergeef het hen (die Hem aan het kruis sloegen), want zij weten niet wat zij doen’?????

     

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    05-05-2015, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2594

    Dinsdag 5 mei 2015

    Bloeimaand

    Zon 6u10-21u09

    H Jutta van Sangerhausen

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Onderwerp:New Yorkse bussen moeten 'joden doden voor Allah'-reclame dragen

    *

    Amerika is nu al een vazalstaat en onderdeel van de Islamitische Wereldrijk. Denken ze. Het verwondert U misschien, maar ziehier de bewijzen. Roularta presenteert ze U, met tussen de lijntjes de bedoeling dat wij er best beginnen aan te wennen.

    In de grootste Amerikaanse steden rijden bussen en metro VERPLCICHT rond – vrije meningsuiting, ziet U – met de reclameboodschap dat het voor elke Islammer een morele plicht is om Joden te doden.

    Bereid er U dus op voor, dat dit binnen korte tijd ook bij ons zo zal zijn. En opgepast: protest daartegen is strafbaar, want racisme. Knack is natuurlijk een van de eersten om het goede nieuws te brengen. Allen daarheen, morgen scheert men er zelfs gratis!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    *

    ''Joden doden is aanbidding die ons dicht bij Allah brengt.' Dat is zijn jihad, wat is de uwe?' Met deze boodschap zullen New Yorkse bussen en metro's van de Metropolitan Transportation Authority (MTA) binnenkort rondrijden: Volgens het American Freedom Law Center keurde de vervoersmaatschappij drie van de vier advertenties van het AFDI goed. Maar met de vierde boodschap - die wel al in San Francisco en Chicago gepubliceerd werd - wilde de MTA niet akkoord gaan.

    'Dat is zijn jihad, wat is de uwe?'

    De door de New Yorkse vervoermaatschappij gecensureerde advertentie draagt een boodschap die volgens nieuwssite Al Jazeera suggereert dat 'moslims joden doden', maar leest - naast een afbeelding van een man met sjaal om hoofd en gezicht - als volgt:

    ''Joden doden is aanbidding die ons dicht bij Allah brengt.' - Hamas MTV. Dat is zijn jihad. Wat is de uwe?'

    Het is niet de eerste boodschap van die aard: in Washington D.C. zouden al gelijkaardige campagnes van het AFDI gelopen hebben. In dit geval gelooft de MTA echter dat 'het redelijk voorspelbaar is dat, gezien het materiaal in de boodschap, het vertoon ervan imminent geweld of ander onmiddellijk verbreken van de vrede zou uitlokken of provoceren en op die manier veilige, efficiënte en ordelijke transportoperaties zal schaden, verstoren of verhinderen'. Zo haalt het American Freedom Law Center op zijn website aan op basis van een MTA-mail.

    Maar de reclameboodschap zal volgens de Amerikaanse districtsrechter John Koeltl niet tot 'terrorisme' of 'geweld' leiden, zoals de MTA vreest. In Manhattan oordeelde Koeltl dat de advertentie van het AFDI een beschermde meningsuiting is onder het Eerste Amendement van de Amerikaanse grondwet.

    'Er werd geen objectief bewijs voorgelegd dat de Killing Jews-advertentie imminent geweld zou uitlokken [...] In 2013 liep dezelfde advertentie in San Francisco en Chicago zonder incidenten. De reclameboodschap komt in aanmerking voor beschermde uitingen en de beklaagde heeft die beperkt, gebaseerd op de inhoud', klinkt het in het verdict.

    'Teleurgesteld'

    De rechter stelde 'gevoelig' te zijn voor veiligheidskwesties, maar vond dat de vervoersmaatschappij 'de verdraagzaamheid van New Yorkers onderschatte en de mogelijke impact van de vergankelijke advertenties overschatte', schrijft Al Jazeera. 'Het is naïef te geloven dat New Yorkers zouden overgaan tot geweld door reclameboodschappen die zo'n reactie niet bij inwoners van Chicago en San Francisco uitlokten.'

    Hoewel de bussen en metro's van de MTA vaak omgetoverd worden tot fora voor beleidsdebatten, zegt woordvoerder van de maatschappij Adam Lisberg luidens Al Jazeera 'teleurgesteld' te zijn over de uitspraak en de volgende mogelijkheden te bekijken. De rechter heeft een maand uitgetrokken waarbinnen tegen de uitspraak in beroep kan worden gegaan.

    *

    EINDE

    *

     








    05-05-2015, 11:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2593

     

    *

     

    *

    De terugkomst van de geniaalste mens ooit

    .

    Komt mij bekend voor…..

    *

     

    INLEIDING

     

    In het voorgaand stukje had ik het over de Allah Akbars die stilaan de aprentoeren die ze in Afrika en het Midden Oosten aan het uittesten zijn, naar ons Christelijk Beschaafd Avondland overbrengen. Mijn woorden zijn nog niet goed doorgedrongen, of daar gebeurt het al: ‘asielzoekers’ van die soort kieperen hun Christelijke lotgenoten in zee, zodra de eerste kerktoren s van Sicilië in zicht komen.

    De moordenaars werden door de Guardia Costiera opgepakt, maar (veronderstel ik) er staan al een legertje Advocaten klaar om ze vrij te pleiten. Want hun reisindustrie werkt perfect/ Nog v oor zij de eerste voet aan wal zetten, heeft iedere (vluchteling’ de hem toegewezen ‘belangenverdedigers’.

     

    .

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    *

    Jihad op de Middellandse Zee: de massamoord op Afrikaanse christenen was geen incident

    *

    Echt allemaal betreurenswaardige slachtoffers?: bootasielzoekers uit zwart Afrika

    De Middellandse Zee wordt na de nu bekend geworden massamoord op Afrikaanse christenen door radicale islamieten op een asielzoekersboot steeds meer het oorlogsgebied van de “heilige oorlog”. In de Straat van Messina, op gezichtsafstand van de eerste kerktorens in Italië, hebben islamitische bootasielzoekers kort voor hun redding door de Italiaanse marine twaalf christelijke medepassagiers onder de strijdkreet van de Jihadisten, “Allahu Akbar!”, overboord gegooid. De politie in Palermo arresteerde 15 Jihadisten.

    De vermoedelijke daders zijn afkomstig uit Mali, Senegal en Ivoorkust, een van hen was minderjarig. Hun christelijke slachtoffers kwamen uit Nigeria en Ghana. Er zouden zich 105 passagiers in de rubberboot hebben bevonden, die in Libië in zee zou zijn gestoken, dat na het verval van haar staatkundige structuren merendeels door radicale islamieten wordt beheerst. Onderweg zouden tot vijftien moslims de christelijke passagiers hebben bedreigd, die in hun angst christelijke gebeden zouden hebben opgezegd, en twaalf van hen overboord hebben gegooid. De andere christenen zouden het alleen maar overleefd hebben, omdat ze een menselijke ketting zouden hebben gevormd.

    De godsdienstoorlog is op de asielzoekersboten en daarmee aan de kusten van Europa aangekomen. Nadat men er tot nu toe van uit was gegaan dat bootasielzoekers uitsluitend vanwege een ontbrekende reddingsdienst van de Europese landen, de hebzucht van de mensensmokkelaars, de slechte technische toestand van de boten of de weersomstandigheden om het leven zouden zijn gekomen, wordt nu duidelijk dat de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde asielzoekerstromen, het religieuze geweld in Afrika en het Midden-Oosten, nu ook op de asielzoekerboten van de Middellandse Zee is aangekomen. Kerk- en regeringsvertegenwoordigers zijn slechts beperkt geschokt. Men is gewend geraakt aan de duizenden doden in de Middellandse Zee. Verleden jaar werden er 3500 doden geteld, dit jaar zijn het al bijna 2000, van wie 700 op één enkel schip. In Libië zouden nog ongeveer 1 miljoen mensen wachten om over te steken. Voor zover zij christen zijn, leven zij in voortdurende angst om door de Islamitische Staat (IS) vermoord te worden. Vorig weekend werden in Libië 28 christenen uit Ethiopië door IS geëxecuteerd.

    Nu duiken er meer en meer kenners van de immigratie op, zoals de burgemeester van Lampedusa, die vertellen dat het ook in het verleden heel vaak tot zulk radicaalislamitisch geweld op asielzoekersboten is gekomen. Het niet officieel geregistreerde aantal wordt heel hoog geschat. Er zou echter niet bericht worden over het geweld, omdat er of geen christenen op de boten overleefden of omdat niemand deze moorden bekend heeft gemaakt en/of de media en de politiek hierin niet geïnteresseerd waren. Zulke moorden stelt de bereidheid van de burgers in de EU-landen om vluchtelingen op te nemen zwaar op de proef, want zij tonen immers overduidelijk aan dat zich ook onder de asielzoekers massaal radicale islamieten bevinden, voor wie religieus geweld, om het even waar, legitiem is. Steeds meer mensen vrezen ook dat de radicaalislamitische terreurorganisaties, die immers grote kuststroken in Libië controleren, ook hun eigen mensen op de boten zetten en bewust zulke uitbraken van geweld niet alleen op de boten, maar later ook in Europese steden zouden kunnen provoceren.

    Ook in asielzoekerscentra in Duitsland vertellen steeds meer christenen over overvallen door islamitische asielzoekers. In asielzoekerscentra in de deelstaat Saarland worden daarom al christenen van moslims gescheiden ondergebracht. Het is treurig en ongelooflijk: vervolgde christenen vluchten voor radicaalislamitisch geweld, worden echter op weg naar of in christelijke landen, waar ze denken veilig te zijn, door diezelfde islamieten verder aangevallen.

    Hoe wreed en onmenselijk de daad van de 15 moordenaars in de Straat van Messina ook was, toch zit er een sprankje hoop in het verhaal. Dat er mensen zijn die zich hebben verzet tegen deze onmenselijkheid, die verhinderd hebben dat er nog meer slachtoffers vielen en die er na de redding in Italië voor gezorgd hebben dat de moordenaars werden gearresteerd. Zulke moedige mensen hebben we ook nodig in de Europese politiek. Een politiek die, met het oog op het wereldwijd toenemende jihadistisch geweld, niet opgeeft, moet conclusies trekken. Zij moet gezien het feit dat het aantal religieuze extremisten onder de asielzoekers steeds groter wordt, opvangkampen in de landen van herkomst zelf organiseren, daar het kaf van het koren proberen te scheiden en het asielrecht voor tot geweld bereide radicale islamieten door te lichten.

    Bron:
    www.preussische-allgemeine.de
    Auteur: Bodo Bost

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpre

     

    *

    UITLEIDING

    Vindt U het normaal, dat er sprake is van ‘godsdienstoorlogen’? Mij komt het voor dat dit geen ‘oorlog’ is, met partijen die elkaar wederzijds het met wisselende kansen bevechten, maar een eenzijdige moordpartij van Allah Akbars tegen vooral Christenen. Niemand mag ooit vergeten, dat voor Moslims hun eerste plicht is, voorgeschreven door huh Heilige Koran, om in dit aardse tranendal zoveel mogelijk ‘ongelovige honden’ te doden.

    Als ze ergens ‘nieuw’ zijn, houden ze zich meestal, op een paar uitzonderingen, koest als tamme huisdieren. Maar naarmate hun aantallen groeien, verhogen hun ‘eisen’. Zodra ze dan denken talrijk genoeg te zijn, zo ongeveer met 10%, worden die eisen, hoe zou ik zeggen, steeds bloediger. Tot er verzet komt, en dan is er, wat de gazetten zeggen, burgeroorlog. Met chaos overal. En pas dan komt de ware aard van het beestje bloot. Zij eisen de invoering van de Djihad, de Heilige Oorlog, want alleen de ‘sharia’, de Islamitische Wetten, kunen de vrede terug in het land brengen.

    Samengevat: Islam = geweld, bloed en voldoende bloed = nog meer Islam. Tussendoor geldt de Taqiyya, de Islammerij Wet die komedie spelen voorschrijft, zodat de vijand in doeken gedraaid wordt.

    Kijk alleen nog maar naar de begripsomschrijvingeni: Moslim Broederschap: een vereniging van gezworen kameraden zult U denken. Maar het is verzameling van bloeddorstige wolven met kadaver discipline die als een moordmachine met vele bijhuizen, de wereld wil beheersen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-05-2015, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2592

    *

    Maandag 4 mei

    Zon 6u12-21u08

    H Floriaan

     

    *

     

    *

    Het Sint Pïetersplein in Rome

    .

    Na verbouwing……

    *

     

    INLEIDING

    Graag nederig excuus on dit verhaal nog maar eens De Schandaard als kapstok te gebruiken. Zie ‘MIDDENSTUK” hieronder. Als U het bi mij leest, is dat slechts één ‘lezer’ op hun automatisch telwerk, in plaats van de meerderen die het daar zouden gaan lezen. Begrijpen wij elkaar?

    Ondertoon van mijn standpunt terzake is: Merkel gaat kransen neerleggen in Dachau als eerbetoon voor de Natie-slachtoffers van 70-80 jaar geleden, terwijl het moorden van onschuldigen gewoon doorgaat, even verderop. Besluit: Merkel is gewoon mededader uit schuldig verzuim, samen met alle Grote Verstanden die door middel van leugen en bedrog, de wereld beheersen. Één pot nat van belovers (hier de zullers genoemd) en van rond de pot draaiers (hier de draaiers genoemd).

    Zouden zij zelfs dat Islam-geweld wel willen stoppen? Ach, ze willen dat wel, maar ze durven niet. Want in dit voorkomend geval, rekenen ze er op, dat ze hun vuile werk binnenkort ook bij ons door hen zullen kunnen laten doen.

    Deze richting is de enige plausibele uitleg mogelijk, waarom miljoenen Islamitische immigranten in Europa aangetrokken worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    ‘IS doodt honderden gevangenen’

    Militanten van Islamitische Staat (IS) hebben meer dan 300 Jezidi’s die ze gevangen hielden, geëxecuteerd. IS heeft het al langer op deze Iraakse minderheid gemunt.

    Dat zegt een politiek vertegenwoordiger van de Jezidi’s. Zijn bewering kon wel nog niet gecontroleerd worden door onafhankelijke bronnen.

    Volgens de ‘Jezidi Beweging voor Hervorming en Vooruitgang’ werden de moorden vrijdag uitgevoerd in de stad Tal Afar, in de buurt van de Iraakse stad Mosoel die gecontroleerd wordt door IS. Het is niet duidelijk waarom de moorden nu plots plaatsvinden.

    IS beschouwt de Jezidi, die een eeuwenoud geloof belijden, als afvalligen. De voorbije maanden waren ook al berichten over moorden en verkrachtingen van Jezidi door IS-aanhangers. Bij de bevrijding van de stad Sinjar in het noordwesten van Irak, door Koerdische militanten, werden meerdere massagraven aangetroffen.

     

    *

    UITLEIDING

    Onze Grote Verstanden, danig bekommerd om hun eigen persoontje, hebben nog altijd niets in het snotje, geven ze de indruk. Als ze niets zien, weten ze ook niets en moeten dus ook niets doen.

    Want aan ’doen’, daar hebben ze een broertje aan dood. Het is ook zo definitief, hé…. De agressieve Islammerij een serieuze tik op de vingers geven: Oei! Oei! Het zou die lieve vriendjes wel eens in het verkeerde keelgat kunnen schieten.

    Dus liever platte broodjes bakken en af en toe eens –pro forma – uit hun krammen schieten omdat er weer eens een moordpoging op Filip DeWinter of Geert Wilders is gebeurd.

    Af en toe wordt er in een of andere stad zo’n moordenaarsgilde opgedoekt – het topje van de ijsbergb –en van direct wordt er geoordeeld dat Het Kwaad bezworen is….

    Maar van zodra er protest komt van de burger, is dat ‘racisme’. Onverdraagzaamheid. Haatzaaien. Aanscherpen van het wij-zj gevoel.

    We zijn zelfs zo goed als vergeten dat de Vlamingen een fier volk (geweest) zijn. Als Vlaming misschien nog altijd, maar als ‘belg’ we gewoon ons naar de slachtbank te zien leiden. Naar Tsjeven-traditie: ‘met de dood in het hart’, en ‘voor de allerlaatste keer’.

    Geef mij dan aar ‘Liever als eenzame wolf in het bos, dan als bandhond aan de ketting’….. Van ‘de tanden ton en’ wordt men groot en sterk.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-05-2015, 13:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!