MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2595

    *

    .

    *

    .

     

    *

     

    INLEIDING

     

    De cognitieve dissonantie van kwaadaardige ‘goedmensen’

    Bij onze goede vrienden van ‘Nageltjes’ verscheen vandaag een prachtige bijdrage over de dreigende vloedgolf van bloed, zweet en tranen die van Pool tot Pool onze samenleving binnendringt. Meer dan lezenswaard!

    Als de aanval de beste verdediging is, waarom zouden wij dan bang zijn?

    U kon het hier al zo lang en zo veel leze, laten wij, de burgers, het volk, om te beginnen de ‘verkochte pers’ gaan belegeren. Door hen te treffen waar ze het meest gevoelig aan zijn, aan verlies van betalende lezers. Vriend Gallus geeft U hieronder de beredeneerde argumentatie, waar ik alleen kan aan toevoegen dat we allemaal deze boodschap moeten helpen verspreiden. Als een waterdruppel die door steeds maar op dezelfde plaats te vallen, zich een weg baant door het hardste gesteente.

    Op https://youtu.be/-JiNcMWojBA kunt u zien hoe men de zaken regelt in Dresden, bij Pegida. Waarbij opgemerkt moet worden, dat vreedzaam blijven, steeds mee en meer geweld zal losweken. Tot de eerste doden vallen. U wordt een kleine bloemlezing voorgeschoteld op http://www.omroepbrabant.nl/?news/229018862/PVVer+ging+achter+jongens+aan+die+Dodenherdenking+Bergen+op+Zoom+verstoorden+We+maken+je+dood.aspx

    En als die ‘verkochte pers’ niet wil horen, dan moet ze voelen. Zo zou een campagne om in de publieke verkoopplaatsen op een bepaalde dag en een bepaald uur alle exemplaren in de rekken, met een bepaalde bruine smurrie te gaan bedekken. Gewoon korte voorvalletjes, zonder geweld, en zonder woorden. Behandeling herhalen tot alle irritatie verdwenen is. Bij opgave of faillissement, samenleggen om het boeltje over te nemen…..

    *

     

    KAPSTOK VAN DE DAG

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    De islamofiele pers, media en nomenclatuur laten een onvoorstelbare hoeveelheid indoctrinerende leugens los op de nietsvermoedende mensen die het zo al moeilijk genoeg hebben om te leven en te overleven in hun dagelijks bestaan. kirche integriert

    Wat de pers betreft is het duidelijk waartoe een vaderlandsminnende Vlaming zedelijk verplicht is: zijn abonnementen op politiek correcte kranten zoals DS en DM, op politiek correcte magazines zoals Knack, op tijdschriften zoals Kerk en Leven en Human Magazine gewoon opzeggen. Verraders en leugenaars financieel steunen en geld geven is immers ethisch onverantwoord.

     

    De andere noodzakelijke actie is zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan de waarheid en het protest van uit de basis zo veel mogelijk aanwakkeren. De audiovisuele media is nog een andere zaak. Bekijk daarom ook even nageltjes-pagina “het nieuws dat U niet mag weten” op 3 mei 2015.

     

    Men zou denken dat na 9/11, Bali, Ford Hood, Al shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria, het islamitisch staatsterrorisme van de mohammedaanse regering in Soedan, de aanslagen in Londen en Madrid, Isis, Charlie Hebdo en de recente moord op ontelbaar honderdduizenden zo niet miljoenen christenen, hindoes en atheïsten de oogjes zouden geopend hebben van de bonzen der islamofiele “goedmensen”.

     

    Maar dat is zonder deze bonzen gerekend! Men zou zich de gewone vraag kunnen stellen: is het kwaadaardigheid of gewoon domheid van hunnentwege? Waarop het gemiddelde antwoord luidt: waarschijnlijk beide!

     

    Met de islamofiele nomenclatuur van “goedmensen” is er echter iets meer aan de hand. Zij lijden zo erg aan “cognitieve dissonantie” dat hun geestesgesteldheid eerder onder de noemer krankzinnigheid valt dan in de categorie stoornis. Daarenboven komt dat diegenen die weinig weten, omdat het hen niet interesseert en er zich ook niet over informeren, zeer gemakkelijk het slachtoffer worden van collectieve hersenspoeling en indoctrinatie waardoor ze tevens het grootste fanatisme gaan vertonen en halsstarrigheid en volharding in de onwetendheid en boosheid gaan beoefenen als een deugd. Alleen katholieke tjeven weten waarom.

     

    Het is overigens opvallend dat naarmate de aanwezigheid van de islam in het westen groeit, de neiging tot ontkenning door religieus geïnspireerde figuren echt pathologische vormen aanneemt. Hoe meer kinderen geestelijk mishandeld worden in madrassa’s -die aan élke moskee verbonden zijn-, hoe categorieker de ontkenning dat er iets verkeerd zou zijn aan islamitische moskees. Over de hersenspoelende madrassa’s (koranscholen) zwijgt de katholieke en protestantse clerus immers als vermoord. Heimwee naar de tijd dat ze zich ongestraft en onbelemmerd dezelfde misdrijven konden veroorloven?

     

    De islamofilie van de bisschop van Antwerpen Bonny en het hoofd van het vrij -zeg maar katholiek- onderwijs in Vlaanderen -de homofiel Boeve- zijn daar een goed voorbeeld van. Dat de eu-bonzen die overal bij hun uit naïviteit van adoratie kwijlende aanhang gaan beweren dat de dictatoriale en fascistische EU de vrede heeft bewaard en bewerkstelligd na de tweede wereldoorlog, is daar een ander voorbeeld van. Deze leugenaars beweren in feite dat de cirkel vierkant is en eisen dat U dat gelooft!

     

    En eens hij gaat liegen volhardt de leugenaar. Dat geldt voor elke lid van een nomenclatuur, en hoe hoger de rangorde hoe fanatieker en leugenachtiger het zogenaamd leidinggevend individu in kwestie. Dit is algemeen van toepassing op de katholieke kerk zoals op de EUSSR, als op de wereldraad der protestantse kerken als op de linkse kerk van de seculiere pater Vermeersch.

     

    De atheïsten Verhofstadt en De Gucht, de protestant Van Baalen, de socialist Timmermans, de katholieken Bonny, Boeve, Van Rompuy, Juncker en bijna alle EU-commissarissen en ex-eu-commissarissen zijn zulke aartsleugenaars. Sommigen en misschien wel de meeste onder hen hebben de grenzen van de misdadigheid ook op andere vlakken dan hun verraad van de westerse samenleving al lang en dikwijls overschreden. Hier boven speelt het probleem dat de laatste drie decennia in de meeste Europese landen -met het land.be als sjabloon- de rechtsstaat gewoon afgeschaft of minstens kreupel werd gemaakt zodat misdadigers zich gegarandeerd weten van straffeloosheid.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Lezersbrieven met protesten verdwijnen, zoals bij hun voorgangers, de Nationaal Socialisten, in ‘Nacht und Nebel’. Met een kleine verwijzing naar het ongeboren even in de moederschoot, zou men zelfs kunnen spreken van abortus provocatus van een heel volk.

    Deze vergelijking klopt zelfs helemaal, als men ziet, dat in plaats van ‘Eigen Kweek’, er hele volksstammen over zee, in de lucht en op het land moeten ingevoerd worden om de oorspronkelijke bewoners te vervangen. Komt daar nog bij, dat de invoer over wilde primitieven gaat, die een woestijn- of oerwoudcultuur meebrengen….

    Zijn wij bereid om lijk Christus op Zijn kruis te zeggen: ‘Vader, vergeef het hen (die Hem aan het kruis sloegen), want zij weten niet wat zij doen’?????

     

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    06-05-2015
    Onze corrupte media in dienst van hun politieke broodheren
    Toen Roger Van Houtte destijds door toedoen van de socialistische weldoener, Steve Stevaert, bij GVA aan de deur werd gezet, heb ik onmiddellijk mijn abonnement opgezegd. Sedertdien is er geen enkele krant of tijdschrift of weekblad of wat dan ook meer in huis gekomen. Buiten het Pallietertje. Dat heeft me niet alleen veel geld bespaard, het internet bleek al vlug een meer dan volwaardige vervanging voor een betere kijk op de gebeurtenissen. Wat de T.V. betreft, het nieuws op VRT en VTM is niet eens die naam waardig. Bij VTM is het blauw-links gekleurde cafépraat van het ergste soort op het niveau van de kleuterklas, bij de VRT is het de spreekbuis van al wat rood en links is. Daar doet men me overigens altijd terug denken aan de tijd van de DDR, vooral als ik de fletse 'tanghe', levend links fossiel moet ondergaan. Hoe zou dat toch komen? Programma's als de 'zeverende dag' bekijk ik al langer niet meer, wegens te irrelevant en te gekleurd gezever. En inderdaad, ook in de meeste Vlaamse series gaat men over tot het min of meer subtiel inbrengen van linkse maatschappelijke dada's gaande van multicul, racisme over abortus, euthanasie, homo's, en noem maar op, kwestie van de domme Vlaamse meute onbewust te indoctrineren, en ze zo moreel te sturen in de gewenste richting. Eens je dat door hebt, en daarvoor hoef je geen unief gedaan te hebben, is de pret er meteen af. Met duizend Chinezen, maar niet met den dezen, zeg ik dan altijd. Maar blijkbaar zijn er bij ons nogal veel Chinezen. Spijtig, als je het mij vraagt.

    06-05-2015, 00:39 geschreven door Geronimo


    05-05-2015
    " De verkochte pers"...
    ...Komt bij mij al jaren niet meer binnen, zelfs het TV nieuws VRT en VTM komen hier niet meer op het scherm. Net zoals "Vlaamse" vervolgseries die laten we ook aan ons voorbij gaan. Daar laat men ook geen kans onbenut om ons met onze neus in de "weldaden" van de (gewelddadige) multicul te duwen.

    05-05-2015, 15:44 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!