MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2599

    *

    Donderdag 7 mei

    Zon 6u07-21u12

    H Stanislas

    Als het regent op Sint-Stanislas, liggen de patatten in een plas

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.demorgen.be/buitenland/nieuwe-kalasjnikov-onthuld-op-parade-moskou-a2312279/

    *

    Nieuwe Kalasjnikov onthuld op parade Moskou

    *

    Er wordt een nieuw Kalasjnikov-vuurwapen onthuld tijdens de militaire parade voor de overwinning op nazi-Duitsland in Moskou. Dat heeft fabrikant Kalashnikov Concern bekendgemaakt, meldden Russische media.

    Het gaat om de AK-47M, een opvolger van de beroemde AK-47 die werd ontworpen door de Russische militair Michail Kalasjnikov. Volgens de fabrikant is het wapen 50 procent accurater dan zijn voorganger voor doelen tot 300 meter afstand.

    Het nieuwe model wordt waarschijnlijk uitgerust met een granaatwerper en een bajonet. De plannen voor massaproductie zijn in de laatste fase, aldus de fabrikant.

    Nieuw oorlogsmaterieel

    Tijdens de parade zaterdag wordt ook groter nieuw oorlogsmaterieel getoond. Zo zal er een tank te zien zijn met een onbemande en op afstand bestuurbare koepel. Ook zullen er nieuwe langeafstandsraketten en artilleriesystemen worden getoond. Twee nieuwe straaljagers van het merk Sukhoi (SU-30 en SU-35) moeten de 'eye-catchers' van de parade worden.

    *

     

    *

     

    Dus de goeie ouwe AK47 zal binnenkort tegen dumpingprijzen onze landen overspoelen. Moslimmers zullen die tweedehands, bij manier van spreken, kunnen toekrijgen bij de aankoop van een pak zeeppoeder.

    We zagen net hetzelfde met nucleair materieel na de Val van het Communisme: overal waren bendes criminelen druk bezig gouden zaken te doen.

    Tweede opmerking. Die Poetin is ‘genen uil’. Op een doordachte wijze bouwt hij aan de toekomst en aan de overlevingskansen van het Russisch Volk tegen ons, het decadente Westen en de dodelijke bacil van het Wereld Islam-Nazisme. De Rus heeft zowat 80 jaar communisme overleefd, samen met als systeem de zegeningen van de ‘Geleide Economie’. Net als ezels, vallen die niet graag twee keer over dezelfde steen. Weg dus met het Absolutisme! Wat meer is, zij hebben de roots met hun glorierijk verleden, dat doorheen de eeuwen gelijklopend was met onze eigen Beschaving, ongeschonden bewaard.

    Denk nu niet dat ondergetekende de weg opgaat van een nieuwe soort collaboratie. Dit standpunt is gewoon een andere invulling van het politiek-correcte Islamofobie ‘Weg met Ons’. Met vanzelfsprekend, wegens een grondige aversie voor geweld, de afkeer voor het Isslamisme. Islam is bloed om het bloed en leven voor de Dood, en Christianisme is Leven om het Leven.

    Derde opmerking. Voor al wie in het komend conflict de worsteling der Machten met vlaggetjes op een wereldkaart wil volgen: die kan hier de identiteit van de nieuwste Russische wapens op voorhand bestuderen. Maar opgepast: oorlogsmateriaal in vredestijd ziet er tamelijk onschuldig uit, maar als U er later mee zou betrapt worden, zou dat als ‘heulen met den vijand’ kunnen uitgelegd worden. En, U weet het, of U weet het niet, in Coburgia wordt met dat soort zaken niet gelachen. De vorige oorlog is nog maar net gedaan, morgen, 8 Mei precies 70 jaar gleden, en het is dus goed de aandacht te vestigen op het gevaar van verkeerde sympathieën.

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     

     










    07-05-2015, 17:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2598

    *

    .

     

    *

    Making Memories

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150506_01667803/leraren-antwerps-basisonderwijs-niet-gewapend-tegen-diversiteit

    Leraren Antwerps basisonderwijs: “Niet gewapend tegen multiculturaliteit”

    *

    Multiculturele klassen vormen een van de hoofdredenen waarom leerkrachten in het Antwerpse basisonderwijs afhaken. Ook mobiliteit en milieu spelen mee.

    Voor zijn masterproef aan de afdeling Opleidings- en onderwijswetenschappen van de Universiteit Antwerpen onderzocht Steven De Clercq (34) waarom zoveel leerkrachten vroegtijdig hun baan opzeggen. In het basisonderwijs stroomt ongeveer vijftien procent van de leraren in een grootstedelijke context uit voor ze vijf jaar in dienst zijn. In het secundair is dat zelfs dertig procent.

    Tegelijk is er een groot tekort aan leerkrachten. Tegen 2020 moeten er in Antwerpen, over alle netten heen, tweeduizend bijkomende leraren gevonden worden.

    Leerlingen met ‘rugzakje’

    Steven De Clercq, zelf al twaalf jaar leraar aan het Onze-Lieve-Vrouwecollege in Antwerpen, bracht aan de hand van diepte-interviews met afgehaakte leraars in verschillende basisscholen het probleem in kaart. “Het is nooit één reden waardoor ze er de brui aan geven”, zegt Steven De Clercq. “Beschouw het als een emmer die stilaan volloopt en op den duur ook overloopt."

    "Maar de meest bepalende factor is de multiculturaliteit van ons huidig onderwijs. De leraars die ik heb geïnterviewd geven aan dat ze geconfronteerd werden met een ongezonde mix van hoofdzakelijk allochtone leerlingen. Leerlingen ‘met een rugzak’, zoals een aantal onder hen het omschreef. Kinderen die al heel wat hebben meegemaakt en die dus een heel eigen handleiding nodig hebben. Alleen: die handleidingen zijn er niet en worden tijdens de opleiding ook niet aangereikt.”

    *

    *

     

    Hé Hé!!! Is me dat even schrikken! Wegens het overdonderend succes van de sluikinvoer van een teveel aan ‘asielzoekers’ uit alle windrichtingen, ontvluchten onze leerkrachten dus met bekwame spoed hun verantwoordelijkheid. En wat meer is, ze doen dat massaal.

    Hadden onze Grote Verstanden in al hun wijsheid dan zoiets niet voorzien? Of, integendeel, hebben ze het net zo gewild? Om vanuit de logischerwijze ontstane chaos, dan later gemakkelijker de ‘onderwerping’ aan de Islam (de ‘Sharia’), te kunnen doorvoeren?

    U moogt dit denken, maar iedereen moet het voor zich houden. Anders riskeert U een Rechtszaak wegens racisme.

    In het Katholiek Onderwijs, eufemistisch ‘Vrij Onderwijs’ genoemd loopt het Gezag reeds de gebeurtenissen vooraf. Er zouden dringend ‘Islam-leerkrachten’ moeten aangeworven worden. Als glijmiddel om de pil beter te doen slikken?

    Tja, ‘Zedenleer’, zoals in HET G.O. (Gemeenschaps Onderwijs) zou ook goed zijn, zeker? Of hebben de Moslim Executeurs lieve de Koran? Zou best wel eens kunnen! Liefst in originele druk waarschijnlijk, en direct in het Arabiers? O Ja, en vergeet de Imams niet te benoemen, die de plaats moeten innemen van de afgedankte priesters-leraren.

    Doet mij denken aan mijn kindertijd in de oorlog. En aan de ‘Levertraan’ van Winterhulp die Meester bedeelde vooraan in de klas. Alle jongens van de klas bediend met dezelfde lepel van dat smerig goedje, verplicht in te slikken waarna een ferme slok suikerwater tegen de slechte smaak. Nu wordt dat Islam Onderricht ipv levertraan maar dan zonder de zoete toegift.

    Net als tijdens de oorlog: er was geen andere keus, we waren allen ‘onderworpen’ aan die smeerlapperij. En daarbij, zei Meester, het was voor ons eigen goed. Net als dat geel poeder dat hij meegaf naar huis, als er al ene met luizen zt. De moeders moesten die koppen eerst wassen met bruine zeep (er was geen andere) en dan goed inwrijven met dat bijtend spul zodat alle ‘neten’ dood zijn. Wie ’s anderdaags op school kwam met een bloedende kop en zonder luizen, kreeg van Meester ‘Goede Punten, ineens. Indien de Moeders de remedie niet hadden uitgeprobeerd, deed Meester het dan zelf. Uiteraard onder algemeen gejoel

    En ik die dacht dat dergelijke tijden voorgoed voorbij waren….

    (Get) Digitalia

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

    .

     

     










    07-05-2015, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2597

    *

    .

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    *

    Bracke: Vrt betaalt honderden mensen die RTniet eer functioneren

     

    Het wordt tijd dat er eens grondig bespaard wordt op personeel bij de VRT, zo stelt Kamervoorzitter en oud-journalist Siegfried Bracke in een groot interview in Knack. Hij spreekt er van honderden mensen "die eigenlijk niet meer functioneren, maar wel nog worden betaald". Zijn lof spaart hij voor de nieuwsdienst van VTM.

    'Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod'

    Bracke zegt nog altijd te geloven in het model van een openbare omroep. "Dankzij de VRT krijgt de Vlaming radio en televisie van een behoorlijk niveau, tegen een niet al te forse kostprijs." Maar diezelfde VRT moet wel besparen. Zelf ziet hij nog wel wat mogelijkheden. "De VRT hoeft de concurrentie niet van de markt te spelen als er wordt geboden op de uitzendrechten van sportwedstrijden, bijvoorbeeld."

    En ook in het personeel moet er geknipt worden, vindt Bracke. "Ik las onlangs dat de vakbond zelf toegeeft dat er een zogenaamde mismatch-lijst bestaat: daarop staan mensen die creatief een beetje uitgeblust zijn, (...) die eigenlijk niet meer functioneren, maar wel nog worden betaald." Hij spreekt van "enkele honderden" mensen. "En de vakbond vindt dat blijkbaar oké. Dat is terug naar vroeger: de ziekte van voor 1996 is in alle frisheid terug. Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod. Net zoals vroeger, toen er ook niet aan het personeel geraakt mocht worden. Ik hoop niet dat men dat nog altijd vindt."

    Te weinig nieuws

       ''De Ochtend' bewijst voor mij alleen maar dat het zeer de moeite is om de kranten te kopen'

    Inhoudelijk is Bracke het niet eens met de "constructieve journalistiek" die hoofdredacteur Björn Soenens predikt. "Het nieuws heeft de mensen altijd al bang gemaakt. Je kunt de wereld niet negeren. En je mag wishful thinking niet tot journalistiek verheffen." Hij vindt ook dat de VRT-nieuwsdienst zelf te weinig nieuws maakt. "Als ik naar 'De Ochtend' luister op Radio 1, hoor ik iemand de kranten voorlezen en daarop voortborduren. Dat bewijst voor mij alleen maar dat het zeer de moeite is om de kranten te kopen." Hij zegt het "gebrek aan innovatie en creativiteit" bij de VRT te betreuren. "Die zie ik vooral aan de kant van VTM."

    *

    *

    Nonkel Siegfried mag het eens zeggen van Walter. Waarna hij, de mond openend, spreekt en zegt dat het moet gedaan zijn, dat daar in de Postsocialistische Tijd daar geen geld meer voor is, dat de TV geen Tweede werklozenkas is, en dat die geen gazettenparlé moeten herkauwen.

    Goed gezien van den arbiter! Volledig me eens, en applaus op alle banken.

    Het mooiste vind ik deze: “Je kunt de wereld niet negeren. En je mag wishful thinking niet tot journalistiek verheffen."

    Ik zou daar duidelijk halve willen aan toevoegen: vermijdt vooral den achterklap en ’t liegen (8ste Gebod), wees steeds kuis in Uw gemoed (9de Gebod), stop het met, item na item, de vele herhalingen te herhalen en kijk al eens naar de buitenlandse zenders. Daar krijgt U in 10 keer minder tijd, tien keer méér informatie opgediend.

    U verbreedt er Uw horizon mee, leert veel bij, en spelenderwijs geraakt U vertrouwd met vreemde talen. Waarbij U noodzakelijkerwijze na korte tijd de échte waarheid als vanzelf zult herkennen.

    Het resultaat zal dan zijn, dat U de Coburger media van onder tot boven begin te schatten op hun reële waarde, zijnde hun lezers en kijkers te hersenspoelen en zich daarvoor nog goed te laten betalen ook.

    Het mag dan ook niemand verwonderen, dat de Rechtlijnigen onder ons Volk beetje bij beetje in woord en daad, in het verweer en zelfs in de aanval gaan. We leven niet meer in de Middeleeuwen en beschikkingen, in plaats van over ‘Goedendags’, over het Internet.

    Het Internet is dan ook een goed plaatsje in de Mechelse Catechismus waard, ter vervanging van deze vraag en dit antwoord. Vraag: weet God alles? Antwoord: Ja, God ziet, hoort en weet alles. Vervang dat oude afgeschafte begrip ‘God’ door ‘Het Internet’, en U begrijpt wat ik bedoel….

    De échte voorvaderlijke God zal mij deze godslastering willen vergeven, zo hoop ik, want aangezien Hij àlles weet, weet Hij ook mijn diepste gedachten.

    (Get) Digitalia

    *

     

    Ik jeune mij daarin,

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeken kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeken kan.

     

    ******

     

     

    06-05-2015, 12:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2596

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Terwiel de andere kleurpartijen, de kleurlozen dus, zich al jaren aan een stuk verstopten achter hun eigen schaduw, was er al die tijd één partij die sprak als een roepende in de woestijn. En die daar mee niet tegenstaande alles in feite daarmee het standpunt vertolkte van ‘de Zwijgende Meerderheid’. Het Vlaams Belang zei – zei altijd en zal altijd zeggen - wat U dacht. Reden waarom de woordvoerders van die partij dus jarenlang van Overheidswege als een paria werden behandeld. Vlaams Belangers liepen inderdaad niet zo maar aan de leiband van de officieel voorgeschreven eenheidsmening. Ze waagden het de gebreken te benoemen, en stelden passende alternatieven voor. Maar ze werden weggehoond en voor de Rechter gesleept. Terwijl hun voorstellen jaren later dievelings werden overgenomen. Dus waren al hun sympathisanten al die tijd ‘extreem rechtsen’ en te benaderen alleen met een mondmasker op.

    Tot er een punt van verzadiging kwam…

    Het jaar 2014 bracht een jonge generatie aan de top, die zonder ook maar één millimeter af te wijken van de standpunten, de confrontatie aanging met de schone schijn.. En zie: wat de tegenstanders zeker niet verwacht hadden, de massa begon aan te sluiten. De vroegere sympathisanten, die gedacht hadden, dat meehuilen met de wolven in het bos, Vlaanderen ging redden, stelden vast dat de beloofde ‘Verandering’ of onlangs de ‘helpie’, in feite de zoveelste broek bleek te zijn van hetzelfde laken. Namelijk via de tricolore Coburgerij zichzelf zo diep mogelijk in de bestaande vetpotten een rijkelijk onderkomen te verwerven.

    ‘Het daghet in den Oosten’….

    Gepeild naar de kiesintenties, en in weerwil van allerlei manipulaties, bewijzen de cijfers dat Het Vlaams Belang aan een gestage opgang is begonnen. Een vaststelling die doet dromen…..

    *

     

    KAPSTOK VAN DE DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11043

    *

    Vlaams Belang demonstreert tegen islambeurs

    Afgelopen zaterdag demonstreerde het Vlaams Belang tegen een islambeurs in Antwerpen Expo. Filip Dewinter hield een bevlogen toespraak voor een vrij en Europees Europa en dus tegen de islamisering.

    Eerder vond ook in Brussel een dergelijke islamiseringsbeurs plaats. Toen verbood de Brusselse PS-burgemeester Mayeur het Vlaams Belang echter om te betogen.

     

    Over deze ‘Moslim Expo Vlaanderen’ stuurde het Vlaams Belang persberichten uit waarin werd gewezen op het apartheidskarakter en waarin de op zijn zachtst gezegd dubieuze moslimsprekers tegen het licht werden gehouden.

     

    Filip Dewinter noemde de islambeurs dan ook “een apartheidsbeurs en een handrem op integratie die kadert in de uitbouw van een islamzuil”. In zijn toespraak kaartte Dewinter ook het fundamentele gebrek aan wederkerigheid aan:

     

    “Ik vraag me altijd af hoe moslims zouden reageren op een prowesterse beurs in pakweg Mekka (waar niet-moslims niet eens binnen mogen), Teheran of Riad. Een beurs met de laatste nieuwe bikinimode, met workshops over lekkere gerechten klaargemaakt met varkensvlees, met tastings van Schotse whisky of Franse wijn en met de vertoning van de kruisvaardersfilm 'Kingdom of Heaven'... De moskee zou te klein zijn. Maar hier kan en mag onder het mom van de tolerantie alles. Het wordt tijd dat we de rollen eens omdraaien: waarom moeten wij tolerant zijn ten opzichte van de intolerante islam?”

    Eurabië

    Ook kaderde Dewinter islambeurzen in de voortschrijdende islamisering van onze cultuur: “Islambeurzen maken deel uit van de culturele en economische jihad die van Europa Eurabië moet maken. Ons antwoord is duidelijk: Europa mag nooit Eurabië worden. Geef Europa aan de Europeanen en besef dat de islam in Europa niet thuishoort.”

     

    Hij nam daarbij ook de andere partijen op de korrel: “Islambeurzen maken deel van de uitbouw van de eigen islamitische zuil. Een zuil met eigen scholen, banken, zieken- en bejaardenhuizen, met eigen voedsel, cosmetica, mode en kleding, die gesubsidieerd en gefaciliteerd wordt door de traditionele partijen, van Sp.a tot N-VA. Zij collaboreren met de islam en cultiveren de gevaarlijke illusie dat het allemaal wel zal en kan lukken als we maar hard genoeg ons best doen.”

     

    Concluderend waarschuwde Dewinter: “Beschavingen sterven niet door moord maar door zelfmoord. Ons ergste vijand wat dat betreft zijn we zelf. Europa is als een kikker die in een pot warm water wordt gezet en niet beseft dat hij gekookt wordt. Onze overdreven tolerantie is onze achilleshiel en wordt als een wapen tegen ons gebruikt.”

    *

    Klik hier om de volledige toespraak van Filip Dewinter te lezen. Klik hier om het verslag van ATV te bekijken.

    *

    EINDE

    *

     










    05-05-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2595

    *

    .

    *

    .

     

    *

     

    INLEIDING

     

    De cognitieve dissonantie van kwaadaardige ‘goedmensen’

    Bij onze goede vrienden van ‘Nageltjes’ verscheen vandaag een prachtige bijdrage over de dreigende vloedgolf van bloed, zweet en tranen die van Pool tot Pool onze samenleving binnendringt. Meer dan lezenswaard!

    Als de aanval de beste verdediging is, waarom zouden wij dan bang zijn?

    U kon het hier al zo lang en zo veel leze, laten wij, de burgers, het volk, om te beginnen de ‘verkochte pers’ gaan belegeren. Door hen te treffen waar ze het meest gevoelig aan zijn, aan verlies van betalende lezers. Vriend Gallus geeft U hieronder de beredeneerde argumentatie, waar ik alleen kan aan toevoegen dat we allemaal deze boodschap moeten helpen verspreiden. Als een waterdruppel die door steeds maar op dezelfde plaats te vallen, zich een weg baant door het hardste gesteente.

    Op https://youtu.be/-JiNcMWojBA kunt u zien hoe men de zaken regelt in Dresden, bij Pegida. Waarbij opgemerkt moet worden, dat vreedzaam blijven, steeds mee en meer geweld zal losweken. Tot de eerste doden vallen. U wordt een kleine bloemlezing voorgeschoteld op http://www.omroepbrabant.nl/?news/229018862/PVVer+ging+achter+jongens+aan+die+Dodenherdenking+Bergen+op+Zoom+verstoorden+We+maken+je+dood.aspx

    En als die ‘verkochte pers’ niet wil horen, dan moet ze voelen. Zo zou een campagne om in de publieke verkoopplaatsen op een bepaalde dag en een bepaald uur alle exemplaren in de rekken, met een bepaalde bruine smurrie te gaan bedekken. Gewoon korte voorvalletjes, zonder geweld, en zonder woorden. Behandeling herhalen tot alle irritatie verdwenen is. Bij opgave of faillissement, samenleggen om het boeltje over te nemen…..

    *

     

    KAPSTOK VAN DE DAG

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    De islamofiele pers, media en nomenclatuur laten een onvoorstelbare hoeveelheid indoctrinerende leugens los op de nietsvermoedende mensen die het zo al moeilijk genoeg hebben om te leven en te overleven in hun dagelijks bestaan. kirche integriert

    Wat de pers betreft is het duidelijk waartoe een vaderlandsminnende Vlaming zedelijk verplicht is: zijn abonnementen op politiek correcte kranten zoals DS en DM, op politiek correcte magazines zoals Knack, op tijdschriften zoals Kerk en Leven en Human Magazine gewoon opzeggen. Verraders en leugenaars financieel steunen en geld geven is immers ethisch onverantwoord.

     

    De andere noodzakelijke actie is zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan de waarheid en het protest van uit de basis zo veel mogelijk aanwakkeren. De audiovisuele media is nog een andere zaak. Bekijk daarom ook even nageltjes-pagina “het nieuws dat U niet mag weten” op 3 mei 2015.

     

    Men zou denken dat na 9/11, Bali, Ford Hood, Al shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria, het islamitisch staatsterrorisme van de mohammedaanse regering in Soedan, de aanslagen in Londen en Madrid, Isis, Charlie Hebdo en de recente moord op ontelbaar honderdduizenden zo niet miljoenen christenen, hindoes en atheïsten de oogjes zouden geopend hebben van de bonzen der islamofiele “goedmensen”.

     

    Maar dat is zonder deze bonzen gerekend! Men zou zich de gewone vraag kunnen stellen: is het kwaadaardigheid of gewoon domheid van hunnentwege? Waarop het gemiddelde antwoord luidt: waarschijnlijk beide!

     

    Met de islamofiele nomenclatuur van “goedmensen” is er echter iets meer aan de hand. Zij lijden zo erg aan “cognitieve dissonantie” dat hun geestesgesteldheid eerder onder de noemer krankzinnigheid valt dan in de categorie stoornis. Daarenboven komt dat diegenen die weinig weten, omdat het hen niet interesseert en er zich ook niet over informeren, zeer gemakkelijk het slachtoffer worden van collectieve hersenspoeling en indoctrinatie waardoor ze tevens het grootste fanatisme gaan vertonen en halsstarrigheid en volharding in de onwetendheid en boosheid gaan beoefenen als een deugd. Alleen katholieke tjeven weten waarom.

     

    Het is overigens opvallend dat naarmate de aanwezigheid van de islam in het westen groeit, de neiging tot ontkenning door religieus geïnspireerde figuren echt pathologische vormen aanneemt. Hoe meer kinderen geestelijk mishandeld worden in madrassa’s -die aan élke moskee verbonden zijn-, hoe categorieker de ontkenning dat er iets verkeerd zou zijn aan islamitische moskees. Over de hersenspoelende madrassa’s (koranscholen) zwijgt de katholieke en protestantse clerus immers als vermoord. Heimwee naar de tijd dat ze zich ongestraft en onbelemmerd dezelfde misdrijven konden veroorloven?

     

    De islamofilie van de bisschop van Antwerpen Bonny en het hoofd van het vrij -zeg maar katholiek- onderwijs in Vlaanderen -de homofiel Boeve- zijn daar een goed voorbeeld van. Dat de eu-bonzen die overal bij hun uit naïviteit van adoratie kwijlende aanhang gaan beweren dat de dictatoriale en fascistische EU de vrede heeft bewaard en bewerkstelligd na de tweede wereldoorlog, is daar een ander voorbeeld van. Deze leugenaars beweren in feite dat de cirkel vierkant is en eisen dat U dat gelooft!

     

    En eens hij gaat liegen volhardt de leugenaar. Dat geldt voor elke lid van een nomenclatuur, en hoe hoger de rangorde hoe fanatieker en leugenachtiger het zogenaamd leidinggevend individu in kwestie. Dit is algemeen van toepassing op de katholieke kerk zoals op de EUSSR, als op de wereldraad der protestantse kerken als op de linkse kerk van de seculiere pater Vermeersch.

     

    De atheïsten Verhofstadt en De Gucht, de protestant Van Baalen, de socialist Timmermans, de katholieken Bonny, Boeve, Van Rompuy, Juncker en bijna alle EU-commissarissen en ex-eu-commissarissen zijn zulke aartsleugenaars. Sommigen en misschien wel de meeste onder hen hebben de grenzen van de misdadigheid ook op andere vlakken dan hun verraad van de westerse samenleving al lang en dikwijls overschreden. Hier boven speelt het probleem dat de laatste drie decennia in de meeste Europese landen -met het land.be als sjabloon- de rechtsstaat gewoon afgeschaft of minstens kreupel werd gemaakt zodat misdadigers zich gegarandeerd weten van straffeloosheid.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Lezersbrieven met protesten verdwijnen, zoals bij hun voorgangers, de Nationaal Socialisten, in ‘Nacht und Nebel’. Met een kleine verwijzing naar het ongeboren even in de moederschoot, zou men zelfs kunnen spreken van abortus provocatus van een heel volk.

    Deze vergelijking klopt zelfs helemaal, als men ziet, dat in plaats van ‘Eigen Kweek’, er hele volksstammen over zee, in de lucht en op het land moeten ingevoerd worden om de oorspronkelijke bewoners te vervangen. Komt daar nog bij, dat de invoer over wilde primitieven gaat, die een woestijn- of oerwoudcultuur meebrengen….

    Zijn wij bereid om lijk Christus op Zijn kruis te zeggen: ‘Vader, vergeef het hen (die Hem aan het kruis sloegen), want zij weten niet wat zij doen’?????

     

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    05-05-2015, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2594

    Dinsdag 5 mei 2015

    Bloeimaand

    Zon 6u10-21u09

    H Jutta van Sangerhausen

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Onderwerp:New Yorkse bussen moeten 'joden doden voor Allah'-reclame dragen

    *

    Amerika is nu al een vazalstaat en onderdeel van de Islamitische Wereldrijk. Denken ze. Het verwondert U misschien, maar ziehier de bewijzen. Roularta presenteert ze U, met tussen de lijntjes de bedoeling dat wij er best beginnen aan te wennen.

    In de grootste Amerikaanse steden rijden bussen en metro VERPLCICHT rond – vrije meningsuiting, ziet U – met de reclameboodschap dat het voor elke Islammer een morele plicht is om Joden te doden.

    Bereid er U dus op voor, dat dit binnen korte tijd ook bij ons zo zal zijn. En opgepast: protest daartegen is strafbaar, want racisme. Knack is natuurlijk een van de eersten om het goede nieuws te brengen. Allen daarheen, morgen scheert men er zelfs gratis!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    *

    ''Joden doden is aanbidding die ons dicht bij Allah brengt.' Dat is zijn jihad, wat is de uwe?' Met deze boodschap zullen New Yorkse bussen en metro's van de Metropolitan Transportation Authority (MTA) binnenkort rondrijden: Volgens het American Freedom Law Center keurde de vervoersmaatschappij drie van de vier advertenties van het AFDI goed. Maar met de vierde boodschap - die wel al in San Francisco en Chicago gepubliceerd werd - wilde de MTA niet akkoord gaan.

    'Dat is zijn jihad, wat is de uwe?'

    De door de New Yorkse vervoermaatschappij gecensureerde advertentie draagt een boodschap die volgens nieuwssite Al Jazeera suggereert dat 'moslims joden doden', maar leest - naast een afbeelding van een man met sjaal om hoofd en gezicht - als volgt:

    ''Joden doden is aanbidding die ons dicht bij Allah brengt.' - Hamas MTV. Dat is zijn jihad. Wat is de uwe?'

    Het is niet de eerste boodschap van die aard: in Washington D.C. zouden al gelijkaardige campagnes van het AFDI gelopen hebben. In dit geval gelooft de MTA echter dat 'het redelijk voorspelbaar is dat, gezien het materiaal in de boodschap, het vertoon ervan imminent geweld of ander onmiddellijk verbreken van de vrede zou uitlokken of provoceren en op die manier veilige, efficiënte en ordelijke transportoperaties zal schaden, verstoren of verhinderen'. Zo haalt het American Freedom Law Center op zijn website aan op basis van een MTA-mail.

    Maar de reclameboodschap zal volgens de Amerikaanse districtsrechter John Koeltl niet tot 'terrorisme' of 'geweld' leiden, zoals de MTA vreest. In Manhattan oordeelde Koeltl dat de advertentie van het AFDI een beschermde meningsuiting is onder het Eerste Amendement van de Amerikaanse grondwet.

    'Er werd geen objectief bewijs voorgelegd dat de Killing Jews-advertentie imminent geweld zou uitlokken [...] In 2013 liep dezelfde advertentie in San Francisco en Chicago zonder incidenten. De reclameboodschap komt in aanmerking voor beschermde uitingen en de beklaagde heeft die beperkt, gebaseerd op de inhoud', klinkt het in het verdict.

    'Teleurgesteld'

    De rechter stelde 'gevoelig' te zijn voor veiligheidskwesties, maar vond dat de vervoersmaatschappij 'de verdraagzaamheid van New Yorkers onderschatte en de mogelijke impact van de vergankelijke advertenties overschatte', schrijft Al Jazeera. 'Het is naïef te geloven dat New Yorkers zouden overgaan tot geweld door reclameboodschappen die zo'n reactie niet bij inwoners van Chicago en San Francisco uitlokten.'

    Hoewel de bussen en metro's van de MTA vaak omgetoverd worden tot fora voor beleidsdebatten, zegt woordvoerder van de maatschappij Adam Lisberg luidens Al Jazeera 'teleurgesteld' te zijn over de uitspraak en de volgende mogelijkheden te bekijken. De rechter heeft een maand uitgetrokken waarbinnen tegen de uitspraak in beroep kan worden gegaan.

    *

    EINDE

    *

     








    05-05-2015, 11:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2593

     

    *

     

    *

    De terugkomst van de geniaalste mens ooit

    .

    Komt mij bekend voor…..

    *

     

    INLEIDING

     

    In het voorgaand stukje had ik het over de Allah Akbars die stilaan de aprentoeren die ze in Afrika en het Midden Oosten aan het uittesten zijn, naar ons Christelijk Beschaafd Avondland overbrengen. Mijn woorden zijn nog niet goed doorgedrongen, of daar gebeurt het al: ‘asielzoekers’ van die soort kieperen hun Christelijke lotgenoten in zee, zodra de eerste kerktoren s van Sicilië in zicht komen.

    De moordenaars werden door de Guardia Costiera opgepakt, maar (veronderstel ik) er staan al een legertje Advocaten klaar om ze vrij te pleiten. Want hun reisindustrie werkt perfect/ Nog v oor zij de eerste voet aan wal zetten, heeft iedere (vluchteling’ de hem toegewezen ‘belangenverdedigers’.

     

    .

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    *

    Jihad op de Middellandse Zee: de massamoord op Afrikaanse christenen was geen incident

    *

    Echt allemaal betreurenswaardige slachtoffers?: bootasielzoekers uit zwart Afrika

    De Middellandse Zee wordt na de nu bekend geworden massamoord op Afrikaanse christenen door radicale islamieten op een asielzoekersboot steeds meer het oorlogsgebied van de “heilige oorlog”. In de Straat van Messina, op gezichtsafstand van de eerste kerktorens in Italië, hebben islamitische bootasielzoekers kort voor hun redding door de Italiaanse marine twaalf christelijke medepassagiers onder de strijdkreet van de Jihadisten, “Allahu Akbar!”, overboord gegooid. De politie in Palermo arresteerde 15 Jihadisten.

    De vermoedelijke daders zijn afkomstig uit Mali, Senegal en Ivoorkust, een van hen was minderjarig. Hun christelijke slachtoffers kwamen uit Nigeria en Ghana. Er zouden zich 105 passagiers in de rubberboot hebben bevonden, die in Libië in zee zou zijn gestoken, dat na het verval van haar staatkundige structuren merendeels door radicale islamieten wordt beheerst. Onderweg zouden tot vijftien moslims de christelijke passagiers hebben bedreigd, die in hun angst christelijke gebeden zouden hebben opgezegd, en twaalf van hen overboord hebben gegooid. De andere christenen zouden het alleen maar overleefd hebben, omdat ze een menselijke ketting zouden hebben gevormd.

    De godsdienstoorlog is op de asielzoekersboten en daarmee aan de kusten van Europa aangekomen. Nadat men er tot nu toe van uit was gegaan dat bootasielzoekers uitsluitend vanwege een ontbrekende reddingsdienst van de Europese landen, de hebzucht van de mensensmokkelaars, de slechte technische toestand van de boten of de weersomstandigheden om het leven zouden zijn gekomen, wordt nu duidelijk dat de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde asielzoekerstromen, het religieuze geweld in Afrika en het Midden-Oosten, nu ook op de asielzoekerboten van de Middellandse Zee is aangekomen. Kerk- en regeringsvertegenwoordigers zijn slechts beperkt geschokt. Men is gewend geraakt aan de duizenden doden in de Middellandse Zee. Verleden jaar werden er 3500 doden geteld, dit jaar zijn het al bijna 2000, van wie 700 op één enkel schip. In Libië zouden nog ongeveer 1 miljoen mensen wachten om over te steken. Voor zover zij christen zijn, leven zij in voortdurende angst om door de Islamitische Staat (IS) vermoord te worden. Vorig weekend werden in Libië 28 christenen uit Ethiopië door IS geëxecuteerd.

    Nu duiken er meer en meer kenners van de immigratie op, zoals de burgemeester van Lampedusa, die vertellen dat het ook in het verleden heel vaak tot zulk radicaalislamitisch geweld op asielzoekersboten is gekomen. Het niet officieel geregistreerde aantal wordt heel hoog geschat. Er zou echter niet bericht worden over het geweld, omdat er of geen christenen op de boten overleefden of omdat niemand deze moorden bekend heeft gemaakt en/of de media en de politiek hierin niet geïnteresseerd waren. Zulke moorden stelt de bereidheid van de burgers in de EU-landen om vluchtelingen op te nemen zwaar op de proef, want zij tonen immers overduidelijk aan dat zich ook onder de asielzoekers massaal radicale islamieten bevinden, voor wie religieus geweld, om het even waar, legitiem is. Steeds meer mensen vrezen ook dat de radicaalislamitische terreurorganisaties, die immers grote kuststroken in Libië controleren, ook hun eigen mensen op de boten zetten en bewust zulke uitbraken van geweld niet alleen op de boten, maar later ook in Europese steden zouden kunnen provoceren.

    Ook in asielzoekerscentra in Duitsland vertellen steeds meer christenen over overvallen door islamitische asielzoekers. In asielzoekerscentra in de deelstaat Saarland worden daarom al christenen van moslims gescheiden ondergebracht. Het is treurig en ongelooflijk: vervolgde christenen vluchten voor radicaalislamitisch geweld, worden echter op weg naar of in christelijke landen, waar ze denken veilig te zijn, door diezelfde islamieten verder aangevallen.

    Hoe wreed en onmenselijk de daad van de 15 moordenaars in de Straat van Messina ook was, toch zit er een sprankje hoop in het verhaal. Dat er mensen zijn die zich hebben verzet tegen deze onmenselijkheid, die verhinderd hebben dat er nog meer slachtoffers vielen en die er na de redding in Italië voor gezorgd hebben dat de moordenaars werden gearresteerd. Zulke moedige mensen hebben we ook nodig in de Europese politiek. Een politiek die, met het oog op het wereldwijd toenemende jihadistisch geweld, niet opgeeft, moet conclusies trekken. Zij moet gezien het feit dat het aantal religieuze extremisten onder de asielzoekers steeds groter wordt, opvangkampen in de landen van herkomst zelf organiseren, daar het kaf van het koren proberen te scheiden en het asielrecht voor tot geweld bereide radicale islamieten door te lichten.

    Bron:
    www.preussische-allgemeine.de
    Auteur: Bodo Bost

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpre

     

    *

    UITLEIDING

    Vindt U het normaal, dat er sprake is van ‘godsdienstoorlogen’? Mij komt het voor dat dit geen ‘oorlog’ is, met partijen die elkaar wederzijds het met wisselende kansen bevechten, maar een eenzijdige moordpartij van Allah Akbars tegen vooral Christenen. Niemand mag ooit vergeten, dat voor Moslims hun eerste plicht is, voorgeschreven door huh Heilige Koran, om in dit aardse tranendal zoveel mogelijk ‘ongelovige honden’ te doden.

    Als ze ergens ‘nieuw’ zijn, houden ze zich meestal, op een paar uitzonderingen, koest als tamme huisdieren. Maar naarmate hun aantallen groeien, verhogen hun ‘eisen’. Zodra ze dan denken talrijk genoeg te zijn, zo ongeveer met 10%, worden die eisen, hoe zou ik zeggen, steeds bloediger. Tot er verzet komt, en dan is er, wat de gazetten zeggen, burgeroorlog. Met chaos overal. En pas dan komt de ware aard van het beestje bloot. Zij eisen de invoering van de Djihad, de Heilige Oorlog, want alleen de ‘sharia’, de Islamitische Wetten, kunen de vrede terug in het land brengen.

    Samengevat: Islam = geweld, bloed en voldoende bloed = nog meer Islam. Tussendoor geldt de Taqiyya, de Islammerij Wet die komedie spelen voorschrijft, zodat de vijand in doeken gedraaid wordt.

    Kijk alleen nog maar naar de begripsomschrijvingeni: Moslim Broederschap: een vereniging van gezworen kameraden zult U denken. Maar het is verzameling van bloeddorstige wolven met kadaver discipline die als een moordmachine met vele bijhuizen, de wereld wil beheersen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-05-2015, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2592

    *

    Maandag 4 mei

    Zon 6u12-21u08

    H Floriaan

     

    *

     

    *

    Het Sint Pïetersplein in Rome

    .

    Na verbouwing……

    *

     

    INLEIDING

    Graag nederig excuus on dit verhaal nog maar eens De Schandaard als kapstok te gebruiken. Zie ‘MIDDENSTUK” hieronder. Als U het bi mij leest, is dat slechts één ‘lezer’ op hun automatisch telwerk, in plaats van de meerderen die het daar zouden gaan lezen. Begrijpen wij elkaar?

    Ondertoon van mijn standpunt terzake is: Merkel gaat kransen neerleggen in Dachau als eerbetoon voor de Natie-slachtoffers van 70-80 jaar geleden, terwijl het moorden van onschuldigen gewoon doorgaat, even verderop. Besluit: Merkel is gewoon mededader uit schuldig verzuim, samen met alle Grote Verstanden die door middel van leugen en bedrog, de wereld beheersen. Één pot nat van belovers (hier de zullers genoemd) en van rond de pot draaiers (hier de draaiers genoemd).

    Zouden zij zelfs dat Islam-geweld wel willen stoppen? Ach, ze willen dat wel, maar ze durven niet. Want in dit voorkomend geval, rekenen ze er op, dat ze hun vuile werk binnenkort ook bij ons door hen zullen kunnen laten doen.

    Deze richting is de enige plausibele uitleg mogelijk, waarom miljoenen Islamitische immigranten in Europa aangetrokken worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    ‘IS doodt honderden gevangenen’

    Militanten van Islamitische Staat (IS) hebben meer dan 300 Jezidi’s die ze gevangen hielden, geëxecuteerd. IS heeft het al langer op deze Iraakse minderheid gemunt.

    Dat zegt een politiek vertegenwoordiger van de Jezidi’s. Zijn bewering kon wel nog niet gecontroleerd worden door onafhankelijke bronnen.

    Volgens de ‘Jezidi Beweging voor Hervorming en Vooruitgang’ werden de moorden vrijdag uitgevoerd in de stad Tal Afar, in de buurt van de Iraakse stad Mosoel die gecontroleerd wordt door IS. Het is niet duidelijk waarom de moorden nu plots plaatsvinden.

    IS beschouwt de Jezidi, die een eeuwenoud geloof belijden, als afvalligen. De voorbije maanden waren ook al berichten over moorden en verkrachtingen van Jezidi door IS-aanhangers. Bij de bevrijding van de stad Sinjar in het noordwesten van Irak, door Koerdische militanten, werden meerdere massagraven aangetroffen.

     

    *

    UITLEIDING

    Onze Grote Verstanden, danig bekommerd om hun eigen persoontje, hebben nog altijd niets in het snotje, geven ze de indruk. Als ze niets zien, weten ze ook niets en moeten dus ook niets doen.

    Want aan ’doen’, daar hebben ze een broertje aan dood. Het is ook zo definitief, hé…. De agressieve Islammerij een serieuze tik op de vingers geven: Oei! Oei! Het zou die lieve vriendjes wel eens in het verkeerde keelgat kunnen schieten.

    Dus liever platte broodjes bakken en af en toe eens –pro forma – uit hun krammen schieten omdat er weer eens een moordpoging op Filip DeWinter of Geert Wilders is gebeurd.

    Af en toe wordt er in een of andere stad zo’n moordenaarsgilde opgedoekt – het topje van de ijsbergb –en van direct wordt er geoordeeld dat Het Kwaad bezworen is….

    Maar van zodra er protest komt van de burger, is dat ‘racisme’. Onverdraagzaamheid. Haatzaaien. Aanscherpen van het wij-zj gevoel.

    We zijn zelfs zo goed als vergeten dat de Vlamingen een fier volk (geweest) zijn. Als Vlaming misschien nog altijd, maar als ‘belg’ we gewoon ons naar de slachtbank te zien leiden. Naar Tsjeven-traditie: ‘met de dood in het hart’, en ‘voor de allerlaatste keer’.

    Geef mij dan aar ‘Liever als eenzame wolf in het bos, dan als bandhond aan de ketting’….. Van ‘de tanden ton en’ wordt men groot en sterk.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-05-2015, 13:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2591

    *

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    We mogen wel eens lachen ook met al die dappere doodgaanders van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Het moet daar een boeltje geweest zij in Mossul. Al die doden van eigen volk, zonder ook maar één Christen, Jood, of Ongelovige Hond mee te nemen naar de Andere Wereld.

    Maar overtuig U eerst over al die doden, dat ik niet probeer de lezer blij te maken met… een dode mus.

    Noch bloemen, noch kronen. Uw geldelijke bijdrage echter is altijd welkom.

    Schrijven bureel blad.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Bagdad: een “leraar” terrorisme blaast zichzelf per ongeluk op: 21 doden

    *

    Bagdad: een “leraar” in terrorisme, die toekomstige kandidaten voor zelfmoordaanslagen opleidt, maakt per ongeluk zijn bomgordel los en doodt daarbij de hele klas en zichzelf. Dat waren 21 “studenten”. . . De klas werd gesponsord door de Islamitische Staat. Naar het schijnt ging de gordel plotseling uit zichzelf af of werd deze per ongeluk door de “leraar” geactiveerd. Hierbij explodeerde het klaslokaal inclusief alle leerlingen.

    Bron

    www.dreuz.info
    Auteur: Christian Larnet

    Vertaald uit het Frans door:
    “delamontagne”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Wat is de moraal van dit verhaal?

    Dat het weer typisch is voor de Islammerij: liefst op een zo gewelddadige wijze zo vlug mogelijk zoveel mogelijk doden maken, om er mee in het nieuws te komen. Terzelfdertijd werden er waarschijnlijk uit wraak ruime 300 onschuldige Yezidi’s afgeslacht.

    De teller blijft dus lopen. En bomspecialisten zullen er altijd nodig zijn, want het is een knelpuntberoep waar haast niemand zijn pensioen haalt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-05-2015, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2590

    *

    Zondag 3 mei

    Zon 6u14-21u06

    HH Apostelen Filip en Jacob de Mindere

    Als het op Sint-Philippus regent, dan is de oogst gezegend

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Het ziet er dus naar uit, dat we allemaal eerstdaags de plaat zullen mogen draaien inzake de keuze tussen twee al even slechte toekomstverwachtingen. Ook ik ging jaren lang lichtvoetig over ‘kiezen tussen de pest en de cholera’. Maar binnenkort zal er helemaal geen vrije keuze meer zijn: het zal én de pest én de cholera, of een combinatie van die twee zijn. Er zal nog veel inkt ver-schrfeven worden over de builenpest of De Zwarte Dood die we alleen nog kennen ut horrorverhalen uit de Middeleeuwen.

    In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog kenden wij een griep pandomie van nooit gezien omvang in Europa, die als ‘Spaanse Griep’ miljoenen doden heeft gekost (20 à 100 miljoen), bovenop de gruwelen van de oorlog.

    Op de vlucht voor het oorlogsgeweld, richting het Franse Amiens en Rouen, is de helft van mijn familie er in die jaren aan bezweken. Vandaag voelde men zich mottig, en morgen lag men, onder een dikke laag isoleerkalk, R.I.P., Rap In ‘t Putteke….

    Het virus dat de Spaanse Griep veroorzaakte, kwam uit… Amerika, zodat we, na lezing van onderstaand artikel; mogen besluiten, dat er inderdaad niets nieuws is op de wereld…..

    Ook toen was de oorzaak de import van teveel vreemdelingen, Chinese spoorarbeiders in casu, en/of de massale varkens- en kippenkweek van teveel dieren op een te beperkte plaats. Zo ongeveer gelijk als wat zich heden ten dage overal voordoet, zelfs met mensen, in onze ‘moderne’ wereld.

    Persoonlijk zie ik in wat ons nu weer boven het hoofd hangt, de Slangenziekte uit het Aards Paradijs. Die bestaat er in, zowel toen als nu, de wereld naar Zijn hand, te willen hersmeden naar ’s mensenhand.

    Dat is lijk dwergen die op hun op hun tenen staan, om naar de sterren te reiken, om die te herschikken…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Builenpest (‘zwarte dood’) geconstateerd in Verenigde Staten

    *

    Overgedragen via hoesten: Net zo besmettelijk als gewone verkoudheid – Tevens grote zorgen om uitbraak multiresistente TBC: In de komende 35 jaar 75 miljoen doden verwacht

    ‘En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was (de) dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaar, met de honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.’

    Een gevreesde ziekte die in het verleden miljoenen slachtoffers maakte is na 90 jaar afwezigheid teruggekeerd in de Verenigde Staten: de builenpest, oftewel de ‘zwarte dood’. Aangezien de bacterie die de pest veroorzaakt via hoesten kan worden overgedragen op anderen en dus zeer besmettelijk is, maken de autoriteiten zich grote zorgen. De builenpest kreeg zijn beangstigende bijnaam ‘zwarte dood’ niet alleen vanwege de lichamelijke verschijnselen, maar ook omdat 93% van de geïnfecteerden overlijdt als er niet tijdig medische hulp komt. (1)

    Het begon met een zieke pitbull in Colorado, waarna zijn eigenaar, een goede kennis van hem en twee dierenartsen werden besmet. Die kregen allen onmiddellijk intraveneus antibiotica toegediend.

    Net zo besmettelijk als verkoudheid

    De ziekte wordt veroorzaakt door de Yersinia Pestis bacterie, die normaal gesproken door vlooienbeten wordt overgedragen. Volgens lokale medische officials zijn vlooien in de Picture Canyon, een populair ‘hiking’ pad ten noordoosten van de plaats Flagstaff (Arizona), positief getest op de bacterie (4).

    De variant die de longen aantast verspreidt zich echter via kleine hoestdruppeltjes. De builenpest is dan ook net zo besmettelijk als een gewone verkoudheid.

    ‘Zwarte dood’ maakte tot 200 miljoen slachtoffers in Europa

    Dezelfde pest die nu is ontdekt veroorzaakte de ‘zwarte dood’ waar in de 14e eeuw in Europa zo’n 75 tot 200 miljoen mensen aan overleden. In de VS werd in 1925 de laatste uitbraak onder mensen geconstateerd. Tussen 1900 en 2012 zouden slechts 74 mensen de ziekte hebben opgelopen door vlooienbeten.

    Hoewel de angst voor de ‘zwarte dood’ dankzij antibiotica een stuk verminderd is, zijn er vanwege de snel afnemende werking van diverse antibiotica toch grote zorgen. Artsen en dierenartsen kregen daarom de dringende oproep goed uit de kijken naar symptomen van de pest bij zowel dieren als mensen.

    Uitbraak op Madagaskar

    Op Madagaskar heerst op dit moment een uitbraak van de builenpest (2). Vorig jaar werden 119 mensen in de eilandenstaat besmet, waarvan er 40 overleden. Volgens de WHO bestaat er een groot risico op verdere verspreiding, omdat de vlooienpopulatie op het eiland vrijwel ongevoelig is geworden voor Deltamethrine, een veel gebruikte pesticide (3).

    75 miljoen doden door resistente TBC verwacht

    De resistentie van bacteriën kon ontstaan omdat antibiotica decennia lang te snel en te vaak werd voorgeschreven, en veel mensen hun kuur niet afmaakten.

    Eind maart waarschuwde de Thomson Reuters Foundation dat multiresistente TBC in de komende 35 jaar 75 miljoen slachtoffers dreigt te maken, wat de wereldwijde economie $ 16,7 biljoen zal kosten, net zoveel als het totale jaarlijkse BNP van Europa.

    In de zojuist uitgebrachte ‘Worldwide Country Situation Analysis: Response to Antimicrobial Resistance’ wordt gesteld dat er de komende jaren weliswaar veel gedaan zal worden om de problemen aan te pakken, maar dat deze inspanningen nog altijd veel te weinig zijn om het misbruik van antibiotica wereldwijd te stoppen en daarmee te voorkomen dat op den duur geen enkele vorm van antibiotica meer werkt.

    Ook het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) verklaarde onlangs dat bijna iedere bekende schadelijke bacterie sterker is geworden en minder vatbaar is voor antibiotica (5)

    Eindtijd?

    ‘En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was (de) dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaar, metde honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.’ (Openbaring 6:8)

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) Business Insider
    (3) WHO
    (4) Coconino.az.gov
    (5) CDC

    *

    *

    UITLEIDING

    Wat maakt men toch problemen waar er geen zouden mogen zijn! Als de antibiotica die we nu kennen niet eer werkt, moet er toch gewoon een nieuw medicament uitgevonden worden die niet-werkende antibiotica weer opnieuw doet werken.

    Maar hoogmoed komt voor de val. Al denken onze ‘zullers’ en onze ‘draaiers’ dat zij ‘ons Here bij de benen hebben’, zoals mijn lieve schoonmoeder altijd zei. Zij denken, of beter nog, ze wèten dat ze met de mond open te trekken mirakels zullen kunnen doen.

    Buitenaards leven vinden op Mars, via de ‘deeltjesversneller’ de geheimen van het heelal ontsluieren en ondertussen de mensheid zelf vernietigen, dat moet toch in de lijn der mogelijkheden liggen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    03-05-2015, 11:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2589

    *

    .

    *

    Wie früher:

    .

    SS Marchiert

    *

     

    INLEIDING

     

    We zijn er op vooruitgegaan: Het Kwaad kan nu al afgewogen, geteld en gemeten worden, ja zelfs gerangschikt en op namenlijsten gezet. Noordelijk van ons kotert (om te lachen) de AZOV-Bigade, 3.000 man sterk, de nieuwe ‘Einsatz Gruppe van het EU-Bevrijdingsleger de voetzolen van Vladimir Poetin. We lezen er over en gaan dan over tot de orde van de dag.

    Zuidelijker trainen de ISIS-vrijwillgers, een leger van 8.000 Islam-fanaten in Syrië en Irak in het moorden en verkrachten. We lezen hier over en gaan dan over tot de orde van de dag. Ondertussen worden steeds meer oorlogswapens, munitie en springstoffen onze landen binnengesmokkeld en bewaard op geheime plaatsen. Daarover lezen we heel wat minder, en dus beginnen we na te denken. Hebben ze dat onderduiken nog geleerd van De Witte Brigade, de Brigade Piron of hoe die ‘Verzetshelden’ ook mogen geheten hebben.

     

    Het grote verschil is, dat de huidige terroristen et gevaar beminnen en dus ook vaak in vergaan, en dat De Résistence toen, buiten hier en daar wat sabotage, slechts opdook als ‘de vijand’ al was gaan lopen. Die ‘vijand’, dat was op dat ogenblik een allegaartje van oorlogsmoede grijsaards, maar zekerlijk geen elite meer. Wat denkt U wel?! Die mannen met die tricolore armband waren niet gek, zulle! Van boter, hesp en tabak smokkelen, daar wisten ze alles over, maar van schieten… Holala, dat kon zeer doen, hé!!!!

    Ik heb ze wel, toen de Geallieerden voorbij waren, doodsbange mensen, gewone burgers, vrouwen, jonge meisjes, oude mannen, zien ‘opleiden’, stengun vastberaden aan de heupen. En als ’t hen zinde, somtijds in de lucht schieten…. De ijzeren vlerken in 4 richtingen van de wegwijzer op weg naar school, waren op een vredige morgen doorzeefd met dansende rijen kogelgaatjes. Wij keken er naar en huiverden. Hadden liever gehad dat we de schuld op de ‘Dutsche’ konden steken, maar die deden zoiets niet, zei ons Ma, rond Kerstmis 1944. “Die hadden hun kogels nodig voor het Oostfront” zei ze, “om die lelijke Bolsevieken een lesje te leren”. Ze was toen immers ‘Propagandiste’ van het tijdschrift Maria Middelares van de Paters Montfortanen, waardoor ze om de maand de boer op moest en waardoor we later allemaal regelmatig koninklijk konden smullen.

    JaJa, ik kan ervan meespreken! Een ongeluk zit, en toen ook al, dikwijls in een klein (rond) gaatje….

    *

    ISIS marcheert….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/05/8-000-europese-jihadisten-hebben-zich-aangesloten-bij-isis/#more-109051

     

    *

    8.000 EU Djihadisten aangesloten bij ISIS

    Auteur Michael van der Galien

    *

    Een half jaar geleden waren dat er nog 5.000. Dat is dus een toename van 60% in slechts zes maanden tijd.

    Het Amerikaanse The Daily Beast bericht dat, hoewel ISIS af en toe een paar steden en dorpen verliest, de organisatie nog altijd groter en sterker wordt. Eén van de voornaamste redenen? Het afgelopen half jaar hebben maar liefst 3.000 Europese jihadisten zich aangesloten bij de terreurgroep.

    In totaal vechten er nu 8.000 Europese moslim-extremisten mee met ISIS.

    Met andere woorden, het is nog altijd geen enkel probleem voor ‘buitenlandse’ (lees: met name Europese) extremisten om af te reizen naar Syrië of Irak en zich bij ISIS te voegen. Europese regeringen zeggen dat ze hun best doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer kan – of niet zo gemakkelijk – maar blijkbaar slagen ze er niet, of in ieder geval te weinig, in om terroristen tegen te houden.

    Het wordt tijd dat Europese regeringen met elkaar om de tafel gaan zitten en samen een strategie ontwerpen om ISIS-gangers tegen te houden (en vast te zetten). Het kan en mag niet zo zijn dat duizenden jonge fundamentalisten van Europa naar Syrië reizen om daar vervolgens de ene misdaad tegen de menselijkheid na de andere te plegen en de bevolking op brute wijze te onderdrukken. Europa heeft de plicht om daar iets aan te doen.

    *

     

    *

    UITLEIDING

    Ik heb natuurlijk helemaal niets te vertellen bij al die Sluikse Slinxe Stinkers (3xS), maar toch, Walter, ga ik het zeggen. Ja zeker, de mensen kunnen daar tegen!

    1° De PS en de SP zouden alle twee oneindig veel duidelijkheid scheppen, moest hun letter P telkens vervangen worden door de letter S. Dat zou trouwens ook veel makkelijker in de mond liggen en het komt toch op hetzelfde neer.

    2° Om al die kleine Führertjes bestaaszekerheid te geven gaan die vervolgens de lijnen wat strakker aan halen. Meer regeltjes maken om iedereen er onder te houden. Mits, sebstverständlich, de nodige straffen daarvoor. Denk aan de jaren ’30, waar ze elkaar plotsklaps gevonden hadden: het Grootkapitaal en de Macht van de Arbeid.

    En zo, mijne dierbaren, zijn we gekomen aan de uitstraling van mei ’40: de Duitse Arbeiter Partei, de NSDAP, eenmaal de wapens zwijgen, de Belgische Werklieden Partij, die (Hendrik De Man) opdracht geeft om de gelederen te sluiten….

    Maar alras bleek dat de machtige NSDAP de nog veel machtiger Grote Broer (Stalin) naar de keel wilde vliegen. En toen was de liefde uit en werd Het Verzet geboren.

    *

    Heb ik bij deze een beetje inzage gegeven in mijn persoonlijke glazen bol? Mits een lichte wijziging in de rolbezetting door nieuwe spelers, is de toestand precies dezelfde.

    Maar net als toen, zullen de Echte Nationalisten uiteindelijk aan het langst eind trekken. Omdat het Eigen Volk en het Eigen Land eeuwig zijn. Uiteindelijk haalt Abraham de mosterd altijd dààr.

    NASCHRIFT

    Is het de verstandige lezer reeds opgevallen, dat er sedert een paar bijdragen heel wat minder, ja misschien zelfs helemaal geen schrijffouten meer voorkomen? Is dank zij de attente lezer Jan S., die mij daarvoor op het ezelsbankje zette. Heb toen rap een cursus ‘Spellingscontrole’ gedownload…..

    Gelukkig wist hij dat ander groot gebrek van elke echte artiest niet. Sic en re-sic! Eenmaal een kunstwerk af en het huis uit, is dat niet eer het bezien waard. Bij ondergetekende was er daarnaast altijd al een zekere overdreven bedoeling voor regelmaat die dat gebrek moest compenseren. Dank zij mijn lezers, zal ik voortaan ook durven mijn blogs te herlezen…. Ben er ff niet goed van!

    En Ja, U hebt gelijk, mijn naam is inderdaad Modest, de nederige…. Ik moet wel stoefen met mezelf, want anders doet niemand dat…. Buiten mijn vrouw, maar die is bevooroordeeld!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    02-05-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2588

    *

    Zaterdag 2 mei

    Zon 6u16-21u05

    H Germanus van Schotland

    .

    *

    .

     

    *

    Het Arbeidersparadijs….

    .

    Cuba, badplaats Varadero.

    *

     

    INLEIDING

     

    De titel bovenaan komt misschien wel uit mijn koker, maar de idee is ontleend bij de Sluikse Slinxen. Zo zit ik nu met de vraag, of een dief die steelt, het geld van anderen oneigenlijk gebruikt of juist niet. Hij kan het ook doen als een soort van ‘sociale herverdeling’ want volgens de Socialistische Heilsleer is eigendom niets meer dan diefstal. Een beetje ingewikkeld voor een simpele Vlaams Nationalist die opgegroeid is met het grote verschil tussen ‘mijn’ en ‘dijn’.

    Maar zeg nu zelf: een Werklieden Vereniging (FGTB) die de kassa van zijn leden gebruikt om enkele geprivilegieerden een droomvacantie aan te bieden op een ver tropisch eiland: is dat nu diefstal of dienstbetoon?

    U vraagt niet naar mijn mening, maar toch krijgt U die. De kleurpartijen kleurloze partijen hebben zich hutje bij mutje een reputatie opgebouwd van ‘zullers’ die altijd veel ZULLEN DOEN, als ze ooit eens 5 minuten tijd hebben. Het zijn ‘zullers’ of ‘draaiers’, van het werkwoord ROND DE POT DRAAIEN. Hun basistheorie is altijd naast de kwestie argumenteren en altijd ofwel de schuld aan anderen geven, ofwel andermans veren op hun eigen hoe te steken.

    En het ergste is, dat ze er nog mee wegkomen ook.

    Liegen en blijven liegen: altijd blijft er wel iets van over…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2305991/2015/05/02/Cuba-trip-van-Waalse-vakbond-kost-120-000-euro.dhtml

     

    *

    Cuba-trip van Waalse vakbond kost € 120.000

    De Waalse socialistische vakbond FGTB ligt onder vuur nu bekend is geraakt dat de leiding 60 metallo's trakteert op een snoepreis naar Cuba. Geraamd prijskaartje: ruim 120.000 euro. Op kosten van de leden.

    Terwijl het land gisteren rood kleurde tijdens het Feest van de Arbeid was dat voor zestig leden van de FGTB - de Waalse tegenhanger van het ABVV - eerder 'roodverbrand'. Zij verblijven immers al sinds 27 april in de Cubaanse badplaats Varadero. Nog tot 4 mei verblijven ze er in het luxueuze vijfsterrenhotel Meliá. Een kamer kost er 230 euro per nacht. "Ik heb het eens berekend: deze reis kost meer dan 2.000 euro per persoon", zegt een militant die vriendelijk bedankte voor de uitnodiging van de FGTB-top. "Allemaal gefinancierd door het uitvoerend comité van de metaalvakbond van Henegouwen-Namen. Betaald door de leden, dus."

    Ook vier jaar geleden gingen de metallo's van Henegouwen-Namen al eens op reis, naar Polen. Dat het nieuws over de nieuwe snoepreis uitgerekend uitlekte op de dag waarop tal van socialistische kopstukken fulmineerden tegen de besparingen van de overheid, maakte het voor de rode vakbond extra pijnlijk. Maar bij de FGTB wilde niemand reageren op het exces. Wél kwam er een subtiele sneer van MR-voorzitter Olivier Chastel. "Onze vertegenwoordigers? Die zitten in Geldenaken." Daar vierden de Franstalige - en ook heel wat Vlaamse - liberalen het Feest van de Arbeid.

     

    *

    UITLEIDING

    Wat het voor de autodief van die luxe slee nog des te schrijnender maakt, is dat hij met zijn ‘verovering’ loopt te pronken de dag dat zijn kompanen bijeengetropt staan te luisteren naar de vermaningen van hun ‘Leiders’

    Dat is er werkelijk tè over! Dat is profiteren van de miserie van een ander. En dat is juist wat er verkeerd gelopen is met die sociale missionering, die oorspronkelijk, maar dan ook zeer oorspronkelijk, goed bedoeld was (denk aan Aalst en Priester Daens), en die door de Nationaal Socialisten zo hard werd uitgedragen, dat ze er oorlog en gaskamers voor over hadden.

    Kortom: men is in gans Europa aan herbronning toe, en dat wil zeggen aan het zich herinneren van de wortels van onze Beschaving, waar er geen plaats is voor opgelegd geweld. De Koran-aanhangers staan in dat verleden nergens vermeld, tenzij als wreedaardige overweldigers.

    Als U een verschil wilt tussen ‘goed’ en ‘slecht’, ka ik vandaag twee feiten vermelden. Ik lees dat opperste de ISIS-Leider vervangen wordt door zijn opvolger die perfesser zou zijn in de natuurkunde. Begrijpe wie kan. Een intellectueel aan het hoofd van een moordenaarsbende…

    Denk aan de FGTB in Cuba.

    Het tweede feit verwijst naar Paus Franciscus die persoon mensen opbelt die hem geschreven hebben. Aan de andere kant wordt de lijn tot twee keer toe toegesmeten, dermate ongeloofwaardig. En toch schijnt dat bij deze Paus een vaste gewoonte te zijn.

    Begrijpt U zo een beetje waar ik naartoe wil?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     








    02-05-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    01-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2587

    *

    .

    .

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    https://youtu.be/WrcuWqw2tT8

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Uit mijn collegejaren is er mij hier en daar een Engelse uitdrukking bijgebleven. Toen was Engeland nog het goede na te volgen voorbeeld voor alle economen van de hele wereld. Deze bijvoorbeeld: voorbeeld van een wervende publicieitszin:

     

    Say wit ith flowers,

    but say it with owers….

     

    Heb ik heel mijn leven fantastisch gevonden, tot vandaag. Ik wist dat het erg was met de Islam Invasie in dat fiere Albion, maar zò erg, neen, dat gaat mijn verstand te boven. Als dit met het groene hout al zo erg is, wat wordt het dan tegen de tijd dat deze dreumesen straks iedereen boven het hoofd zullen gegroeid zijn? Het is erg, wat we zien op deze video, maar waarschijnlijk niet eens te verbieden, wegens in strijd met een of andere Wet. Zo’n gedisciplineerde rang kinderen kan zelfs geen GAS-boete krijgen. Hoogstens kan het Hoofd van de Politie het Hoofd van de School tot de orde roepen, maar waarom zou hij? Het zijn waarschijnlijk Muzelmannen onder elkaar….. Hoeveel nationaliteiten daar lopen, is niet eens van belang: meisjes en jongens dooreen, zijn nu al kleine Dhihadisen. Geef ze speelgoedgeweertjes, en een nanoseconde later ligt de straat vol (ingebeelde) dode kafits….Nu zijn onze mensen nog zo stom om als toerist naar de pietrol-laden te reizen, om daar met hun goede geld onze toekomstige verdrukkers te gaan steunen. Straks zal dat niet eens meer gaan wegens platzak. Zal trouwens niet eer nodig zijn, want al dat exotisch gedoe zal straks onze eigen straten overspoelen. En als Het Beest dan toeslaat, zal dwergje Toebackje de reus Goliath Peeters om hulp smeken, terwijl zijn oude vader, Toebackzack Senior met het hoofd op de stoeprand vastgebonden wordt, zodat de omstaanders niet kunnen missen als ze die kop met betonblokken verpletteren. De BDW kopstukken zullen tegen dan al lang het land uit zijn en de laatste man der Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, die tot de laatste man zullen gevochten hebben, zal lijk in de recessietijd, in de Antwerpse Zoo in de leeuwenkooien opgesloten worden. Als attractie voor de gesluierde bezoekers….De overige kleurloze partijen zullen al lang niet meer bestaan, en zoals in de beste Nazi-tijden, vervangen door één enkele partij der Allahzonen. Maar ik weet alleen niet, of de zon ’s morgens nog zal durven boven de kim komen…. Tegen dan zullen nergens ng schoolkinderen zijnen, maar ze zullen als schuwe schaduwen, diep in de vodden, ergens op het land achter de koeien lopen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    01-05-2015, 18:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2586

    *

    .

    *

    Nagelbijtend betogen vol spijt

    .

    Waarschijnlijk voor altijd van de macht verdreven….

    *

     

    INLEIDING

    Er zijn dus weer peilingen geweest. Met een hoopgevend resultaat voor de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, heb ik gehoord. Maar is er ergens iemand die mij wil bevestigen dat de PS, de Parti Scandale in Wallo/Brux met 6% is gezakt? Liefst zoveel mogelijk antwoorden AUB, want zi’n berichten lees ik o zo graag! Zou er zelfs mijn slaap voor laten….

    1 Mei 2015 is anders zo te zien over gans de lijn “Frustatiedag” voor de Rode Stekelroos. Den Cleynen Toebackzak doet zelfs wanhopig beroep op de al even rap aflopende Tsjevenclub om het hoofd boven water te trachten te houden.

    Enfin, leest U mar mee. Maar daar waar die Rode Madam over een uiterst welvarend landje spreekt, ‘dank aan de socialisten’ zegt ze, zou ik met meer reden kunnen aanvoeren: ‘een welvarend landje, madam, ondanks de socialisten en hun alles gratis politiek.….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    http://www.demorgen.be/binnenland/crombez-er-is-nieuwe-elite-van-superrijken-opgestaan-a2305709/

    *

    Crombez: "Er is nieuwe elite van superrijken opgestaan"

    *

    Er is, net als vroeger, een kleine elite van superrijken en machtigen opgestaan, die hun privileges willen afschermen en uitbreiden. Een elite die niet wil dat wij een beleid voeren dat alle mensen ten goede komt, arm, rijk, hoog- of laagopgeleid, autochtoon of allochtoon. Dat zei sp.a-kopstuk John Crombez in zijn 1 mei-toespraak in Oostende.

    De kandidaat-voorzitter haalt in zijn speech hard uit naar de centrumrechtse regering, of VIP-regering zoals hij ze noemt. Geen woord evenwel over de nakende strijd met huidig voorzitter Bruno Tobback. "Dat heeft geen plaats op een dag als vandaag", zegt hij achteraf.

    "Ik wil geen samenleving die hertekend wordt zoals de Ronde van Vlaanderen", steekt Crombez van wal. "Het eerste wat ze deden, was de legendarische Muur van Geraardsbergen uit het parcours schrappen, zodat de karavaan vaker langs de VIP-tenten kon passeren. Zonder Muur is er minder plezier voor het volk, maar meer voor al wie toekijkt vanuit de VIP-tenten."

    De gewone mens betaalt meer voor water, elektriciteit, kinderopvang en de bussen, vat het parlementslid samen. "Maar weet u wat er wel mag stijgen van de regering? De winstmarges van de diamantairs, de multinationals, de verzekeringen en de banken."

    Op één punt heeft de meerderheid echter gelijk, moet Crombez toegeven. "De belasting op werk moet omlaag, en wel drastisch. Verlaag de belastingen op werk écht: met 10 procent. En zorg dat die verlaging zich vertaalt in een verhoging van het nettoloon van de mensen."

    Sociaal hart

    Het beleid van de regering is "onrechtvaardig, onfatsoenlijk, hardvochtig en onaanvaardbaar". Dat was de boodschap van Inga Verhaert (sp.a), Caroline Copers (ABVV) en Paul Callewaert (socialistische ziekenfondsen) op de 1 mei-manifestatie in Antwerpen.

    Kop van Jut in de toespraken was het asociale beleid van de Vlaamse en federale regering. "Vorig jaar - enkele weken voor de verkiezingen, nvdr. - hebben we gewaarschuwd voor het rechtse programma van bepaalde partijen. We hebben gewaarschuwd voor de brugpensioenen, de index en de jacht op werklozen", stak Copers van wal. Ze haalde scherp uit naar de N-VA die de vakbonden genadeloos aanvalt. Het rechts-conservatief beleid kijkt enkel hoe de burgers kunnen verarmen en de rijken kunnen verrijken, stelde ze.

    Vakbondsvrouw Copers waarschuwde dat de indexsprong iedereen zal treffen. De maatregel kost de burger in totaal 2,6 miljard euro, maar dat is niet voldoende voor de werkgevers. Zij eisen nu ook de opbrengst van de taxshift, terwijl er op geen enkel manier gedacht wordt hoe het werk werkbaarder gemaakt kan worden, zei de ABVV'ster.

    "Een straffe linkse, recht uit het hart"

    Inga Verhaert, provinciaal sp.a-voorzitster, zette zich af tegen de hardvochtige en onfatsoenlijke maatregelen van de federale en Vlaamse regering. "We hebben geen nood aan lederen zetels of wifi op het openbaar vervoer, maar aan een bus of een tram", haalde ze uit naar de besparingsmaatregelen bij De Lijn. Ze vond het grof en onfatsoenlijk hoe de jongeren en ouderen op zoek naar een baan opgejaagd worden.

    Verhaert hekelde ook de beschuldiging dat alles was fout is, de schuld is van de socialisten. "We leven in één van de welvarendste landen van de wereld, laat dat dan ook maar de schuld zijn van de socialisten", klonk het. Ze pleitte voor een eerlijke taxshift, een echte aanpak van de fraude en een deftig en fair pensioen. "We gaan in het verzet. De socialisten zijn meer dan ooit nodig, en we hebben daar een krachtig wapen voor: een straffe linkse, recht uit het hart".  

    Paul Callewaert wees op de besparingen in de ziekteverzekering en gezondheidszorg, waardoor steeds meer mensen het moeilijker krijgen omdat de factuur doorgeschoven wordt naar de patiënt. De manier waarop de rechtse meerderheid het middenveld bestrijdt is volens hem misleidend en onrechtvaardig. "Ons geld hebben ze afgepakt, maar van onze gezondheid blijven ze af", zei hij. "De regering heeft geen sociaal gelaat, maar een sociaal hart nodig", aldus Callewaert.

    *

    *

    UITLEIDING

    Kloeken John geeft hier, wellicht onbewust, inkijk in de diepere motieven van dat soort inter-sociale gevoelens, namelijk na-ijver ofte jalousie op al wie via een knap verstand, eerlijkheid en hard werk, voor zichzelf en voor de zijnen een zekere graad van welstellendheid heeft bereikt. Nogal evident wie hij bedoelt, U kent hem ook, desnoods van de TV, en het is zeker geen beroeps dopper.

    En och! En Ach! Die dure lasten op arbeid: daar moeten we vanaf. Doet me denken aan al die ‘the day after’ pakbondsbetogingen: die gebroken winkelramen, al die plunderingen, al die schade: daar moeten we dringend van af. Maar de hamvraag, de vraag naar de daders, die ‘ongemakkelijke waarheid’…. die blijft onbesproken.

    O Ja, natuurlijk! Hoe kan een regering, wie dat ook mag zijn, zonder rood schuim aan de randen, nu goed werk leveren? Vooral als in alle Besturen, op alle niveaus, de ‘Weg met Ons’-mandaatdragers vervangen worden door meer Vlaamsgezinde exemplaren die heel veel minder gehersenspoeld zijn

    Gelukkig maar dat de Roodhuiden van jaren op voorhand, dankt zij de vele Muzelmmers in alle geledingen, overal een voetje tussen de deur hebben. Die zullen wel hun stoel warm houden, denken ze….

    Konden de media nu maar in ’s Hemelsnaam een zoveelste tandje bijsteken! Gewoon een beetje meer dankbaarheid vertonen voor die zovele subsidies die ze aan hen te danken hebben. Wan t ze liggen er uit, en ze vrezen het ergste! Ik zie al die gebuisde senatoren al samen met de K.A.V. met de trein naar Verre Lourdes trekken, op bedevaart. Aux pieds de la Vierde, j’ai prié pour Vos….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    01-05-2015, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2585

    *

    .

    *

     

    Wie braaf is krijgt lekkers,

    .

    Wie stout is de roe……

    *

     

    INLEIDING

     

    Eigenlijk had ik het al een heel eindje door, waarom de Slinxen, de Poco’s en de vele andere vriendjes van de Pietrol-God zo hard tegen Zwarte Piet zijn. Via de Zwarte Man trachten ze de goedheilige man van zijn paard te krijgen, om hem te vervangen door zoiets als op bovenstaande afbeelding.

    Verder geen commentaar op deze 1ste Me, de Dag van de Arbeid, waarop er… niet gewerkt wordt. Een Rode Dag dus, zoals er meer zouden moeten zijn, waarop mensen die op andere kleurloze partijen gestemd hebben, eigenlijk zouden moeten van uitgesloten worden. Net hetzelfde als met al die Kerkelijke Feestdagen, doorbetaald door de bazen, en die feitelijk zouden moeten voorbehouden geweest zijn voor Misgangers. De Roodhuiden zijn wel tegen Het Geloof, maar ze profiteren toch maar mooi mee als er Christelijke profijtjes te rapen vallen. En straks komt daar ook nog het ‘Suikeren Feest’ bij, voor al wie de Ram Madam heeft overleefd.

    Ziet U: met het kromzwaard in de hand, komt men door het ganse land!

     

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2305042/2015/04/30/IS-slaat-moordverdachten-dood-met-betonblokken.dhtml

    *

    IS slaat moordverdachten dood met betonblokken

    *

    Twee mannen die ervan beschuldigd werden van de roofmoord op drie vrouwen, zijn door militanten van Islamitische Staat (IS) geëxecuteerd in de Iraakse provincie Nineveh. De door de politie van IS aangehouden mannen werden doodgeslagen met blokken beton.

    Op schokkende foto's van de executie is te zien hoe de IS-militanten op straat en onder het oog van gewapende jihadisten en omstanders betonblokken boven hun hoofd tillen en die op de hoofden slaan van de verdachten. Die liggen met hun hoofd op de stoeprand, de handen vastgebonden. Dergelijke executies kaderen in de zogenaamde qisas-wet, die oog om 'oog, tand om tand'-vergelding toestaat.

    Hekserij

    Op sociale media verschenen eerder deze week ook foto's van twee geblinddoekte mannen die door IS met machetes worden onthoofd in het Syrische dorp Jarnyah. De twee werden naar verluidt geëxecuteerd nadat ze van hekserij waren beschuldigd.

    Homo's

    Vorige week doken foto's op van IS-militanten die in de Syrische provincie Homs twee homo's doodstenigen. Enkele ogenblikken daarvoor hadden de jihadisten de mannen nog omhelsd om hen hun geaardheid zogenaamd te 'vergeven'.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Oradour-sur-Glane, het spookdorp in de nabijheid van Limoges, waar de Totenkopf Vernände van de Elite-SS-Divisie ‘Das Reich’ de hele bevolking in een paar uur op een beestachtige manier uitmoordde, prijkt heden ten dage met deze gebeurtenis als een toeristische attractie in de folders van deze Stad van het Porselein. Wat U daar voorgeschoteld krijgt, is te afschuwelijk voor woorden. Maar de streek leeft er wel van, en teert daarop….

    Wat nergens vermeld wordt, maar toch de historische waarheid is, is dat van die moordenaars, er een groot deel Elzassers waren. Reichsdeutschen voor de gelegenheid, die sindsdien weer gewone Fransozen zijn geworden…. Niemand van gans de Divisie werd ooit gestraft, buiten de bevelvoerende officieren… En toch kwal dat bataljon te laat van uit Zuid Frankrijk, aan om de gebeurtenissen op de Normandische stranden op D-Day, 6 Juni 1944, een andere wending te geven…

    *

    Och, ‘t zijn wrede tijden als het oorlog wordt, als men mensen slacht lijk dieren, als het bloed bij beken stroomt…. Heb ik begin de jaren ’40 nog geleerd op de Jongensschool, bij Meester Daniel in de klas. Auteur: Hiëronymus van Alphen, dezelfde, als ik me niet vergis als van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’….

    Het moet gezegd: hoe slimmer de mens wordt, hoe meer zijn wreedheidsspiegel stijgt.Net cholesterol die niet onder controle blijft, en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, leidt tot een vroegrijpe dood. Voeg bij die dodelijke aandoening nog ’n vleugje Islammerij, en de diagnose is onomkeerbaar.

    Daar straks had ik het over de kruisiging in Oekraïne, een land dat al ten tijde van Hitler maar al te graag bereid was om hand en spandiensten aan het West Europees socialisme te verstrekken, inzonderheid om het vuilste wek in de KZ Lagers op te knappen (samen met de Roemenen) dan is dit niet uit sadisme. Maar uit bezorgdheid voor wat op ons afkomt, en als waarschuwing dat wij, het volk, dar dringend iets moet aan doen.

    De Pegida-Beweging is er het levende en alledaags bewijs voor: het is geen 5 voor twaalf, maar 15 nà…. vertellen……

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    01-05-2015, 14:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2584

    *

    Vrijdag 1 mei 2015

    Zon 6u17-21u03

    H Jozef, de Arbeider

    Met de eerste mei legt de patrijze heur ei

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    https://youtu.be/BAoThaFc9LE

    Al te gevoelige en te gewetensville lezers dienen zich goed te beraden vooraleer zij deze YouTube openen. Ze worden, op de dag van de Socialistische Hoogdag, in de tijd van één enkele nono-seconde, terug gebracht naar Goede Vrijdag, 3 uur. Plaatqs delict (toen) Golgotha d.i. schedelplaats, in de onmiddellijke omgeving van Jeruzalem. Twee duizend jaar geleden. U ziet deze zaken best door de bril van het Nationaal Socialisme, dat bij deze, dank zij de hulp van de cowboys uit Amerika en uit Europa, in Oekraïne springlevend is herbiren. Verhofstadt is het ze zelfs nog persoonlijk gaan uitleggen, in putje winter, op het Maidanplein, in Kiev.

    Op deze video speelt zich voor Uw ogen af, hoe de Zachtmoedige stierf, genageld aan het kruis. Beeld en klank zijn hallucinant. De daders zijn leden van het Geregeld Oekraïns Leger, en de gekruisigde is een Pro Russische krijgsgevangene….. waarschijnlijk ’n Christen. Want dergelijke wreedheden verraden de hand van Het Beest.

    .

    .

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    .

    *

    Ondertussen in Oekraïne. De video hieronder bevat gruwelijke beelden.Op de beelden is te zien hoe – volgens de beschrijving – leden van het Azovbataljon iemand kruisigen en in brand steken. De man, vermoedelijk pro-Russisch, wordt met spijkers aan het kruis genageld. Deze psychopaten hebben vrij spel in Oekraïne.

    Het Azovbataljon is een radicale militie die onderdeel is van het Oekraïense leger. Dit bataljon marcheert met een wolfsangel in hun embleem door de straten, net als de SS destijds. Deze nazi’s genieten volop steun van de EU.

    *

    *

    UITLEIDING

    Ten tijde van de Veldtocht der Nationaal Solisten (Operatie Barbarossa- Juni 1941) beschikte het Gerrgeld Duitse Leger, de Wehrmacht, de Luftwaffe en de Kriegsmarine, over speciale moordenaarsbenden voor het echt-vuile werk, de ‘Einsatz Gruppe’. Die aanbaden de Swastika, voor ons een soort rüneteken als zinnebeeld van de dood. De nieuwe ‘Einsatz Gruppe’ die deel uitmaken van het Oekraïnse leger, dat vecht zij aan zij met de ‘instructeurs’ uit Amerika en probeert de Rus in de oorlog te betrekken, aanbidt de Wolfsangel. Weeral een rüneteken dat symbool staat voor barbaarsheid.

    .

    .

    Dit Azov-bataljon, ongeveer 3.000 man sterk uit alle delen van West Europa (denk aan het Franse Vreemdelingen Legioern) gebruikt het embleem van de 2de SS Pantzerdivision ‘Das Reich’, verantwoordelijk o.a. voor het massacre van Oradour-sur-Glane (Frankrijk), begin Juni 1944.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    01-05-2015, 10:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2583

    *

    .

    *

    Ook kiekens kunnen kiendjes brengen

    .

    Zelfs hele ladingen volwassenen….

    *

     

    INLEIDING

     

    Als ‘kapstok’ voor deze bijdrage, dus nogmaals Dm. Zoek er niets achter, want achter DM is er helemaal niets te vinden. Wel zit daar op de redactie taalvaardigheid een betere zaak waardig!

    Verandering van spijs, scherpt de appetijt”, moet Zijne Excellentie Francken Theo, een rasechte BDWër, gedacht hebben. Zelfs in de woordkeuze voor zijn experiment is hij de andere kleurloze partijen te slim af geweest. Als ‘hervestiger’ zal hij de Geschiedenis van ons volk ingaan. Alles wat maar enigszins in aanmerking kwam, heeft hij ‘hervestigd’. Is met geen goud te betalen!

    In die zin is Francken Tjeo zelfs de oorspronkelijke Schepper te slim af, die de mensenkinderen wilde zien geboren worden in pijn en smart. Die man ‘koopt’ kiendjes met de glimlach: hij koopt ze in den vreemde om hier te lande geen jaloezie te wekken.

    Het zijn zelfs hoogvliegers, deze vluchtelingen, geen watertrappers zoals gewoonlijk, want hierheen gebracht via de lucht, zoals in de sprookjes. Goed gesoigneerd, eerste klas geselecteerde, bed bad, bood en daar ter plaatse bijeen gebracht uit de kampen als evenveel neusjes van evenveel zalmen.

    Waarom denk ik nu ineens aan de selectrie in de Nazi-kaloen? Links gaat naar ‘de douches’, reachts gaat naar de werkbarakken. Op een teken van zijn hand?

    Of daar veel mesentrekkers tussen zitten, vraagt U? Tja, is dat van belang? Zullen we wel zien, hé! Of zijde vergeten dat her godsdienstvrijheid is in Coburgia? Of er tussen die 750 ook Christenen waren? Waarschijnlijk wel. Tenminste als die onderweg hoog in de lucht niet overboord werden gezet door hun Moslim Broeders. Wat overleefd heeft, zal zeer vlug in de anonimiteit verdwijnen, want Kinderen Gods moorden niet, ze stelen niet en doen niet aan achterklap. Die zuijn content met wat ze hebben, en steken meestal de handen ver, zeer ver uit de mouwen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/belgie-hervestigt-550-syriers-a2304719/

    *

    België 'hervestigt' 550 Syriërs

    Ons land gaat dit jaar 250 Syrische vluchtelingen extra opvangen, wat het totaal op 550 'hervestigers' brengt. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) roept alle OCMW's op om een of twee families op te nemen.

    De opvang van deze Syriërs heeft niets te maken met de bootvluchtelingen die in gammele bootjes de Middellandse Zee oversteken. Het gaat om de 'hervestiging' van vluchtelingen die rechtstreeks uit de vluchtelingenkampen naar hier komen. Ze worden ter plekke geselecteerd door ons land, met de hulp van de de vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR). Daardoor vallen ze ook buiten de normale asielprocedure.

     

    Meestal gaat het om de meest kwetsbare mensen, zoals gezinnen met kinderen, alleenstaande moeders of mensen die dringend medische verzorging nodig hebben. Daarna verblijven ze zes weken in de opvangcentra in Sint-Truiden of Pondrôme. In die anderhalve maand krijgen de volwassenen een integratiecursus en taallessen in het centrum. De kinderen kunnen er opnieuw naar school. Daarna verhuizen ze naar een gemeente of stad waar het OCMW hen verder opvangt.

    Minstens een jaar krijgen ze dan nog de tijd om zich aan te passen aan het leven in België, ondersteund door het OCMW. Dat biedt een huis of appartement aan waar de vluchtelingen terecht kunnen en helpen met hun integratie. In Vlaanderen doen nu Aartselaar, Geetbets, Hemiksem, Lochristi, Mortsel, Sint-Genesius-Rode, Temse, Wemmel en Wetteren mee. Staatssecretaris Theo Francken riep de andere gemeentes op om zich kandidaat te stellen om een of twee families op te nemen.

    Traditie

    Francken: "Ons land heeft als traditie om haar hart te tonen als er een conflict woedt. Los van welke coalitie het land regeert, doen wij meer dan gemiddeld. We hadden gehoopt dat Europa 10.000 vluchtelingen zou hervestigen, maar zelfs een akkoord over 5.000 is afgesprongen."

    Wouter Devriendt (Groen) bracht ook in herinnering dat de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen bij de VN, de Portugees António Guterres, Europa 'puur minimalisme' verwijt.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zou dat initiatief van Francken Theo zeer goed, ja opperbest kunnen wezen, moest hij en zijn partijgenoten die herestigers bij hen privé in huis opnemen. Zijn wij daar van af, en de sukkelaars kunnen 248/24 en 7/7 bekukkeld worden door hun beschermheren. Op die manier zouden die tenminste nog enig nuttig werk kunnen doen tussen al hun nachtwerk.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2582

    *

    .

    *

    Weer gekloot terwijl we erbij staan.

    .

    Bij de baard van de Profeet!

    *

     

    INLEIDING

     

    Geef toe, beste lezer, met Dame Cruella OnkeRechts is het woord ‘collaboratie’ terug in de actualiteit geraakt. Zelf heb ik er brede kijk op en ben in staat om te vergelijken. De collaboratie waarin Cruella dezer dagen betrokken is, heeft in hoofdzaak slechts eenn oorzaak (buiten het klassieke zak-tivisme) en dat is de minachting van Coburgia voor al wat Vlaams was. De rechtvaardigheid (die Coburgia de Vlamingen tot in het absurde weigerde), hing, moest Duitsland de oorlog gewonnen hebben, klaar om te grijpen, in de lcuht. Of dan weer niet, al naar gelang de realisten in het VNV. Wie, spijts de dreigende nederlaag er toch mee wilde doorgaan, heeft het et zijn leven bekocht. Was gewoon het Recht van de Sterkste.

    Voor zij die de Islam de weg effenen, daarvoor moet voorlasnogg een nieuw woord worden uitgevonden. Collaboreren doet men immers met een vijandelijke macht, die ’s Lands bestuur al overgenomen heeft, en zo ver zijn we nog altijd niet. De wurgende hand van De Profeet dwaalt nog tastend aan de deur.

    Om een juiste omschrijving te vinden van wat nu gebeurt rond de Islammerij, moet men ook verder kijken naar het aantal dat met dat woord collaboratie werd bedoeld: het was inderdaad een relatief kleine minderheid. Wat nu gebeurt rondom de Islammerij, is het werk van al wat ‘politiek correct’ is. M.a.w. de ‘verkeerden’ dat zullen zij zijn die in houwe-trouwe met hun eigen overtuiging, hun eigen normen en waarden zullen overblijven.

    De Tsjeven spelen hierin de Judasrol. Terwijl zeem-toot Kris Peeters, het 5de wiel aan de huidige regeringswagen, in collaboratie met de syndicaten, de aandacht afleidt door de media met futiliteiten te gijzelen (ze vragen niet beter), trapt het Torhouts spook de goals binnen. 12-0 in de match tegen de BDWërs in de Regering Michelleke I.

    Ik ben er even niet goed van.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Toename scholen gemeenschapsonderwijs die islamonderricht aanbieden: +60% op 8 jaar tijd

    Islamonderricht in 82% scholen van het gemeenschapsonderwijs, 71% scholen van het gemeentelijk en provinciaal onderwijs en 1% scholen van het vrij onderwijs

    Chris Janssens: “Ons onderwijssysteem mag niet worden misbruikt om kinderen een ideologie op te dringen die haaks staat op de basisprincipes van onze Europese beschaving”

    In antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Barbara Bonte (Vlaams Belang) deelde minister van Onderwijs Hilde Crevits cijfers mee betreffende het islamonderricht in het Vlaamse onderwijs. Blijkens het antwoord zijn er dit schooljaar 727 islamleerkrachten actief in 1023 scholen van het Nederlandstalig onderwijs. Van die 1023 scholen zijn er 667 basisscholen en 356 middelbare scholen.

    Onderverdeeld per schoolnet wordt het vaakst islamonderricht aangeboden in het Gemeenschapsonderwijs (533 scholen) en het officieel gesubsidieerd – stedelijk en provinciaal – onderwijs (460 scholen). In het vrij onderwijs zijn er heel wat minder scholen die islamonderricht aanbieden, namelijk 26. Daarmee wordt in 82% van de scholen van het gemeenschapsonderwijs en 71% van de scholen van het gemeentelijk en provinciaal onderwijs in Vlaanderen (met inbegrip van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel) islamonderricht aangeboden. In het vrij onderwijs wordt in nauwelijks 1% van de scholen islamonderwijs aangeboden.

    Opvallend is de zeer snelle toename van het aantal scholen van het Gemeenschapsonderwijs dat islamonderricht aanbiedt. Waar er in het schooljaar 2006-2007 331 scholen van het GO! islamonderricht aanboden, zijn er dat vandaag 533. Een stijging van meer dan 60 procent (+61%) op nauwelijks acht jaar tijd dus. Deze cijfers tonen aan dat de opmars van de islam zich ook in toenemende mate in onze scholen manifesteert.

    Wat betreft het aanbod van islamonderricht zijn er ook opvallende verschillen per provincie. In het Nederlandstalig onderwijs in het Brussels Gewest wordt in bijna de helft (47%) van de scholen islamonderricht aangeboden. In Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen is dit respectievelijk 33%, 32%, 30% en 28%. In West-Vlaanderen ligt het aandeel van de scholen waar islamonderricht is voorzien met 13% gevoelig lager dan in de andere provincies.

    Vlaams volksvertegenwoordiger Barbara Bonte vroeg de minister ook naar de modaliteiten waaraan islamleerkrachten moeten voldoen om les te mogen geven. Ze stelde ook de vraag of het inderdaad klopt dat vrouwelijke islamleerkrachten verplicht een hoofddoek dienen te dragen. Uit het antwoord van de minister blijkt dat dit allicht inderdaad het geval is. Minister Crevits beantwoordt die vraag in algemene zin door te stellen dat “het behoort tot de vrijheid van godsdienst en de autonomie van de instantie om de voorwaarden te bepalen waaronder een voordracht gegeven wordt”. Volgens de minister “is de overheid niet bevoegd om zich hierover uit te spreken”.

    Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens reageert op de cijfers: “De snelle toename van het aanbod van moslimonderricht in ons Vlaamse onderwijs is verontrustend. De islam is immers niet alleen een godsdienst, maar ook een politieke ideologie die haaks staat op de basisprincipes van onze Europese beschaving en de mensenrechten. Het kan niet dat ons onderwijssysteem wordt misbruikt om kinderen de waarden en normen van de islam op te dringen. Het is overigens schokkend dat de Vlaamse regering zomaar aanvaardt dat de Moslimexecutieve vrouwen zou verplichten om een hoofddoek te dragen indien zij islamleerkracht willen worden. Blijkbaar is de ‘vrijheid van religie’ in dit land zover doorgeschoten dat men er zich op kan beroepen om mensen bepaalde kledingvoorschriften op te dringen.”

    Klaas Slootmans, Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Met ’t Crevitske heeft de Tsjevenberg een muis gebaard. Alom tegenwoordig door de media gepousseerd als een duizendpoot: het uithangbord(je) der wijkende twijfelachtigen, bij gebrek aan iets beters. Peeters in de hoogte, Crevitske voor het maaiveld. Het duo, dat samen met Kawouter Beke, het ACW aan subsidies moet helpen.

    In het GO !!! is er nu naast ‘Zedenleer’, eindelijk ook ‘godsdienstonderricht mogelijk. Fantastische toch! Als de berg niet gaat naar Mohammed, komt Mohammed naar de berg. Maar garde-à-vousè Als die komt, komt die altijd in een rozerode wolk van bloed!

    Maar daarbuiten is het GO !!! absoluut neutraal. En ik die dacht dat er scheiding was van Kerk en Staat!

    Tenslotte kan dit gezien worden als de aanzet van een echte ISIS-Staat, en isi de CVP van weleer er klaar voor, om op een mooie 1 Mei te herpoppen als de MVP, de Moslim Volks Partij. Kan iedereen voelen aan zijn grote teen: al die dikke nekken van weleer zijn toch gemaakt om het volk te leiden?

    Ben wel benieuwd hoe Meneer Pastoor dat allemaal zal uitleggen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2581

    *

    .

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Toen jaren gelede Francken Theo op een herdenkingsfeestje van en voor Oostfroners aanwezig was, wist hij nog niet dat de PS aller landen hem dat later kwalijk zou nemen. In Oktober 2014 eiste la Cruella dan ook stante pede zijn ontslag als Federaal Hovaardigheidsbekleder. Het mens ving bot, maar ze had wel een ferm haar gedacht gezegd! En Olio di Poepo stond erbij, keek ernaar en lachte schaapachtig….Ach, dat soort collaboratie-problemen had hij al lang achter zich gelaten. In Italië. Misschien dat zefs zijn grootvader een beruchte Fascist en vriend van Mussolini was geweest…

    Tot enkele dagen nadien JEUK (Limnitg) met een van zijn ‘oorlogsburgemeesters, een zekere Maurice Onkekinks, al lang dood en begraven, bloot kwam te liggen… De jeuk moest dringend behandeld worden. Want die plek begon al aardig kwalijk te rieken.

    Het kleine Letteke, de grootvaderuit haar kinderjaren, was ee echte en onvervalst ‘zwarte’ geweest, een collabo van de ergste soort. Die moet later café zujn gaan houden in Ougrée (Luik) waar zijn zoon Gaston On kelinks, liever in het café dar tegenover zat,bij die florissante jonge Algerijnse, een dinkere zwarte schoonheid. Daar zijn de nkelinksen rijk geworden, door bergen pinten te tappen en klaar te zetten, tegen dat de lamgewerkte hoogoveranbeiders, dood van de dorst, hun shift er op zat. Maar echt waar: noch Gaston, har eigen vader, noch niemand in heel de familie, had nooit iets van geweten over dat Limburgs verleden.. Zij wisten wel, dat ze allemaal ondertussen overtuigde socialisten waren geworden, altijd geweest trouwens, en ook dat er ‘Witten’, helden dus uit het Verzet, in deze schone familie waren geweest. Zwarten!??? Bij hen!??? Nooit iets van geweten. Na de Bevrijding: hechteniskamp Zwartberg? Gevangenis Hasselt? Burgerrechten afgenomen?!!! Lid geweest van het V.N.V.??!!!! Allemaal leugens en bedrog! Een goede Socilaist kon nooit geen Zwarte geweest zijn!

    Allemaal gelogen! Uitvindsels van die Bart DeWever, ene die zelf niet recht in zijn schoenen staat!. Waarom anders zouden op het graf van diens vader de letters AVV-VVK staa? Rap eens de Bruno op de TV brengen. Die is ook historicus, perfesser zelfs daarin, en die zal de OnckSlinxen wel even ‘modereren’. Heel de VRT in staat van alarm: S.O.S.: men valt in de persoon van een topvrouw van de PS, de Nieuwe Orde van het Internationaal Socialisme aan! We moete allemaal aan dezelfde koord trekken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2302694/2015/04/28/Was-de-opa-van-Laurette-Onkelinx-een-collaborateur.dhtml

    *

    Was de opa van Laurette Onkelinx een collaborateur?

     

    video Laurette Onkelinx, de kritische en vaak bevlogen PS-politica, is niet op haar mondje gevallen. Ook tijdens een woelige parlementaire zitting in oktober vorig jaar, vlak nadat bekend raakte dat twee N-VA-kopstukken een feestje hadden bijgewoond van een veroordeelde Oostfronter, stopte Onkelinx haar verontwaardiging niet onder stoelen of banken. Die uitval inspireerde een Waals satirisch tijdschrift om eens te graven in de eigen familiegeschiedenis van de politica en daar kwam iets opvallends uit. Was de opa van Onkelinx een collaborateur?

     

    De grootvader van Laurette Onkelinx zou tot burgemeester zijn benoemd tijdens WOII. Hij moest in die periode samenwerken met de bezetter. De opa van Onkelinx een collaborateur? 'Terzake' kon het vraagstuk niet zomaar naast zich neerleggen en begon zelf een moeilijke, maar boeiende zoektocht naar de waarheid.

     

    Gaston Onkelinx, Laurettes vader, trekt in de uitzending het onderzoek in twijfel. In De Morgen reageert ze zelf schriftelijk: "Dit verandert niets aan mijn overtuiging in verband met de collaboratie met de vijand." En nog: "Aan hen die excuses zoeken voor de collaboratie om de keuzes van hun voorouders de rechtvaardigen, zeg ik het volgende: uiteraard zijn wij de erfgenamen van de geschiedenis, maar bovenal zijn wij wat we beslissen te zijn. Onze waarden, dat bepalen en kiezen we zelf."

     

     

    *

    UITLEIDING

     

    La Passuonara, in zak en as, heeft meteen het voortouw genomen. ‘C’est du jamais vu! Das haben die Onkelinxen niemals gewusst! Maar ze is socialist tot in de kist! Zij is sociaal, wreedzaam, sluit niemand uit (à part les Flamboches) en nog zo wat van die algemeenheden die alleen zij en haar geestesgenoten, en bien sûr, niet die Sale Flamins bezitten.

    Om kort te gaan: ze loog, ze liegt, ze zal liegen in eeuwigheid, dus, moest de PS er al niet uitliggen, le Cruella zou er, nestbevuiler als ze is, gewoon uitvliegen….

    Ik zou zeggen: loontje komt om z’n boontje, maar ik besluit dat in die periode voor hen die (toevallig) niet streden in het kamp der Overwinnaars, na September 194de hel is losgebarsten. Voor sommigen eindige die na korte tijd tegen de muur, voor de meesten duurt die nog altijd voort. Want er werd gezondigd tegen het principe, dat Coburgia een vazalstaat is van Parijs en dat dat zò moet blijven in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Daarom heeft la Passionara gelijk: in heel deze zaak, voor en tegen, is vergeten en vergeven onmogelijk. Dat zou eventueel pas kunnen, als de Vlamingen eindelijk recht wordt gedaan, vooraleer historici later zouden schrijven, dat Coburgia op 21 Juli 2030 zijn 200ste Verjaardag heeft overleefd.

    Krijgt na bijna 200 jaar de Vlaming zijn ‘eerstgeboorterecht’ niet vanzlf terug, dan moet hij dat met geweld nemen. Eerstgeboorterecht is een natuurrecht!

    Merci, Oorlogsburgemeester Maurce Onkelinks, dat er langs Waalse kant eindelijk, eindelijk ook eens een steen in de kikkerpoel werd gegooid. Is misschien goed voor een stadbeeld in Luik, à la Jan Breydel en Pieter Deconinck in Brugge Obersturmbannführer Leon Degrelle, arm in arm aan de fles, samen met Maurice van hierboven….    

    Maar was die Opa nu een collaborateur?

    Te oordelen naar de vertwijfeling bij al wat politiek correct is, is het antwoord dan ook volmondig: JA, zonder enige twijfel. Hij werd na de Bevrijding ‘afgehaald’, deed jarenlang hechteniskamp en/of bak en werd daarna lange tijd als een paria behandeld. Hoe hij daarna weer op de voorgrond geraakte is, is echter wel een klein onderzoekje waard. Begin alvast met de archieven van de plaatselijke Socialisten na te gaan. U vindt er, om in de sfeer te blijven, vast en zeker ‘gefundes Fressen’….

    Was Opa dan zò verkeerd?

    Daar zou alleen kunnen op geantwoord worden, door de tijdmachine terug te draaien…. Was het uit idealisme? Uit eer- of geldzucht, of beide ineens? Het is zelfs niet denkbeeldig dat door zijn schuld, medeburgers in Buchenwald zijn geraakt….

    Leo Vindevoglel, volksvertegenwoordiger uit Ronse, oorlogsburgemeester, niemand verraden, weldoener voor vriend en vijand, eindige voor het executiepeloton…. Hij was een Katholiek Volksvertegenwoordiger.

    Twee feiten, twee maten en twee gewichten?!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    30-04-2015, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2580

    *

    Donderdag 30 april

    Zon 6u19-21u01

    Z Radolf van Affligem

    *

    De nacht van 30 April op 1 Me is de Walburgisnacht. Of Bruidsnacht. Waar de maand Mei zingend en dansend werdt ‘ingehaald’. Het feest van de Nieuwe Lente en de Eeuwige Jeugd. Ergens heeft het, in verband met de kerstening van onze voorouders, iets te maken met de heiligverklaring van de H. Walburga. Maar volgens Goethe (Faust) gaat het feest terug naar oude heidense rituelen, waar heksen de lucht doorkliefden en er al eens eentje als amusement wordt opgestookt. Vandaar die andere verwijzing naar ‘Heksennacht’. Hoe cultuurbarbaren de dag daarop, 1 Mei, ‘Het Feest v/d Arbeid’ hebben gemaakt, is mij niet duidelijk. Na de hee nacht te hebben gepintelierd, na al dat Wein, Weib und Gesang moet men immers eerder geneigd geweest zijn om uit te slapen in plaats van in optochten mee te stappen

    *

    .


     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Met de invoering van de subsidies als enige financieringsbron voor politieke partijen, in Coburgia is het wel enigszins anders uitgedraaid dan gedacht door de ‘invoerders’ ervan. Niet zij, maar ‘Rechts’ profiteert. En straks, als we de peilingen mogen geloven, ook ‘Extreem Rechts’, die zo maar eventjes 25% blijken te zijn vooritgegaan….. ’t Kan verkeren, zei Bredero….. Maar wie laatst lacht, lacht best.

    Over politiek en ‘geld over de balk gooien’, zwijgt men momenteel bootzl bij de BDWërs, gezien dat geld aan hun kant van de balk goed neerkomt. Dat is in een notedop wat vriend Guido vandaag op zijn blog zet, en waar, oudergewoonte, geen speld is tussen te krijgen. Met geld koopt en de boter, en duwt men, met het oog op de toekomst (zie afbeelding) de krakende wagen vooruit….

    Koken kost geld, en dus mag er in het huis van de gehangene niet gerept worden over de kleur van de koord. Dat slaat op de percentjes. Waar dienaartoe zijn, vernemen we wel als ’t begint te stinken met de voorkeurstemmen….

    Maar zie, als een duiveltje uit een doosje is daar het commuaniare spook ineens terug van weggeweest. Vriend Guido herinnert er aan, met wat Boer Swa allemaal mee bezig is. Hallucinant! Hoe doet ‘m het; hoe doet ‘m het! Tussen-in al dat zenuwslopend regeringswerk, nog tijd hebben voor het eigenlijke werk!

    Hieronder vindt U deze thema’s, uitgelicht uit de besproken blog, thema’s die volgens mij zo uitgestrekt zin, dat ze slechts in lichtjaren te bevroeden zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    U duwt toch ook?

    *…/…

    Denk maar aan de recente uitspraken en tussenkomsten van Geert Bourgeois over o.m. de Vlaamse gewestelijke betrokkenheid bij de besprekingen over de uitvoering van de zesde staatshervorming, de taxshift, het terugtrekken van België uit de Internationale Francofonie en het ongrondwettelijk gebruik van de term Fédération Wallonie-Bruxelles.

    La Rutten had daar bezwaren tegen, omdat men op die manier – volgens haar – ook de PS zou betrekken in die besprekingen. Zij doolt, want die partij zit nu al in het Overlegcomité, waar de federale en de deelregeringen elkaar ontmoeten, samen met de N-VA, de drie traditionele Vlaamse partijen, het CdH en zelfs het FDF, dat met CdH en PS in de Waalse en de Brusselse regering zit én in die van de Franse Gemeenschap.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Me dunkt dat er in de eerste plaats door de Vlamingen, de Leuwen, de Afkerigen, de Harden, allen samen, werk moet gemaakt worden om de hand op de knip te houden. Portemonnee toe voor onze kwelgeesten, de Franstaligen.

    Geef die Francofonen daarom een woordje uitleg over een oude Vlaams boerenwijsheid, dat wie niet werkt, ook niet moet eten. De Vlamingen hebben altijd de Walen de mond open gehouden. Eerst zonder het zelf te beseffen, want la Blegique moest Latine, zijn of verdwijnen. Al jaren worden ze sedertdien bovenmatig gespijzigd, in de hoop dat al die miljarden nuttig zouden gebruikt worden. Integendeel, die deden, dank zij de PS, de vadsigheid alleen maar toenemen….

    Ik heb het wel degelijk over de ‘transfers’, die door Boer Swa zeker niet vergeten, maar door hem in hoogsteigen persoon, worden ‘gemionitord’. De motor van al dat ‘monitoren’ zou in de eerste plaats kunnen opgestart worden, door Vlaanderen terug te trekken uit de Internationale Francofonie. Oei Oei, Cruella! Doe krabt iedere Nederlandssprekende die ze tegenkomt, de ogen uit!

    De ruchtbaarheid, de kakofonie die daarbij zou ontstaan, zou van de Onafhankelijksgedachte meteen een drietrapsraket maken….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 10:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!