MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2319

    ***

    Maandag 19 januari

    Zon 8u35-17u12

    H Marius

    .

    *

    .

    *

    Na het Vredesverdrag vab München op 30 September 1938

    Hitler doet zijn gasten uitgeleide. Nee, er komt geen oorlog!

    *

    INLEIDING

     

    Godsdienstfanaten aller landen, verenigt U, want het wereldislamisme moet en zal de wereld veroveren.

    Dat is een vrije interpretatie van de vroegere leuze der Infernale Socialisten, waar thans, bij gratie van Parijs, een zekere Olio Di Poepo Grote Baas van is.

    De wereldwijde IS-lammerij is, zult U begrijpen na lezing van onderstaand ‘Middenstuk’, zichzelf aan het opblazen zoals de kikker uit het verhaal die os wilde worden. Het verschil nochtans is, dat het niet gaat om één kikker, maar om enkele miljarden kijkers. Die op de tenen getrapt door de stroom achterlijke spotprenten uit Parijs, nu een oorverdovend gekwaak hebben aangeheven.

    Ooit zagen we een veel kleine mensenmenigte aan de lippen hangen van hun Führer, en tot het te laat was, kon niemand geloven dat in die toch beschaafde Duitsers zoveel duivels woonden. En toch staken die, als de tijd gekomen was, tot onze schâ en schand, de wereld in brand. De IS-lammerij is een veelvoud van dat soort onmenselijke duivels. En waar de Duitsers nog geciviliseerd heetten te zijn, een volk van kunstenaars, behoren die IS-lammerij-beesten tot de meest primitieve der mensensoorten. Mensenbloed doen vloeien is hun voornaamste bezigheid.

    Maar deze realiteit wordt afgedaan als Islamfobie. Dezelfde redenering als op 30 September1938, na de Conferentie van München, wanneer de Engelse Lord Chamberlain bij zijn thuiskomt stond te zwaaien met die tekst, zeggende dat dit hier de vrede in onze dagen betekende. Peace in our days, dat is ook wat onze media alom verkondigen. Vooral de IS-lammers niet uitdagen. Hen niet kwaad maken. Doen wat ze vragen. In vrede met hen leven….

    Minder dan een jaar na München, was het koekenbak, en in het voorjaar van ’40 diende het Britse leger van een arme 200.000 man, met achterlating van al hun oorlogsmateriaal, als een hond met de staart tussen de poten, weg te vluchten uit het Franse Duinkerke. De hemel dankend, dat Hitler zijn tanks op 20 Km van de kust om nooit achterhalde redenen, had gestopt.

    De rest van het derde en laatste oorlogsverhaal zult U, bij leven en welzijn, en als ’t God belieft, later wel ondervinden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Miljoenen moslims demonstreren wereldwijd voor uitroeiing Joden en christenen en steken kerken in brand

    *

    ‘Dood aan Israël, dood aan de Joden, wij willen een moslim Kalifaat’

    Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.

    De afgelopen dagen toonden de reguliere Westerse media beelden van duizenden – maar in werkelijkheid mogelijk miljoenen- moslims die wereldwijd demonstreerden tegen de cartoons van het Franse blad Charlie Hebdo, waarin hun geliefde profeet Mohammed belachelijk wordt gemaakt (2)(3)(4). Althans, dat wilden de media u laten geloven. Als we gaan luisteren en kijken naar wat er tijdens die demonstraties in werkelijkheid werd geroepen, dan blijkt dat deze moslims om een totaal andere reden massaal de straat opgingen, namelijk om de uitroeiing van de Joden en christenen te eisen. In Niger staken moslims minstens 20 kerken in brand.

    De Westerse media bagatelliseren de demonstraties door het aantal demonstranten ‘tientallen’, ‘honderden’ of hooguit een ‘paar duizend’ te schatten. Als alle demonstraties bij elkaar worden opgeteld, dan hebben we het echter over honderdduizenden, mogelijk zelfs miljoenen. Alleen al in Pakistan gingen tienduizenden moslims de straat op om te protesteren. In de hoofdstad Islamabad deden daar ook tientallen advocaten aan mee met de kreet ‘dood aan de lasteraars!’. (6)

    ‘Wij zullen hen allemaal verbranden’

    Pakistaanse studenten zouden volgens Westerse media enkel hebben geprotesteerd tegen de belediging van hun profeet in Charlie Hebdo. Op een vrachtwagen hadden ze een luidspreker gemonteerd, waaruit teksten van de beruchte Sanahkoudu (‘Wij zullen naar de strijd marcheren’) schalden, het lijflied dat door Al-Qaeda en ISIS wordt gebruikt om de komende verovering van Jeruzalem te proclameren: (7)

    Dit heeft overduidelijk niets te maken met Charlie Hebdo, maar alles met de intense Jodenhaat die inherent is aan de islamitische religie, die voortkomt uit de opdracht van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien.

    ‘Jihad! Dood aan Amerika! Dood aan Israël!’

    Elders in Pakistan verbrandden demonstranten Franse vlaggen en werd het Franse consulaat in Islamabad belaagd. Journalisten en politieagenten werden aangevallen. Een fotojournalist van AFP werd neergeschoten en moest zwaargewond in het ziekenhuis worden opgenomen.

     

    Ook in het zogenaamd ‘gematigde’ Jordanië belaagden moslimdemonstranten de Franse ambassade en schreeuwden massaal ‘Jihad! Jihad!’, en in NAVO-lid Turkije ‘Dood, dood aan Amerika!’ en ‘dood, dood aan Israël!’ (8). In Syrië zongen ‘gematigde’ moslims ‘Ya Faransa Ya Yahood, Jaish Muhammad Sauf Ya’ood’: ‘O Fransen, O Joden, het leger van Mohammed komt voor jullie.’ (9) Zelfs in kleine dorpen werden deze oorlogskreten gehoord (12).

    Ook in Egypte waren diverse demonstraties. Bijna nergens werd Charlie Hebdo genoemd; wel werd er alom geëist dat de afgezette president Muhammad Mursi en de Moslim Broederschap weer moeten terugkeren, die Egypte willen opnemen in het islamitische Sharia-Kalifaat. (10)

    Mohammeds ‘genade’ = te worden vermoord

    In Algerije droegen moslims ISIS-vlaggen en spandoeken met teksten zoals ‘Ik offer mijn vader en moeder voor jou op, o boodschapper van Allah. Als ze enkel jouw genade hadden gekend, dan zouden ze jou niet hebben gelasterd.’ Genade? Waar was die voor de vermoorde werknemers van Charlie Hebdo, die niets anders deden dan de profeet enkel met wat tekeningetjes bespotten? (11)

    Natuurlijk gingen ook de Palestijnen in Jeruzalem de straat op. Op de Tempelberg werd onder het schreeuwen van ‘Allahu Akbar!’, ‘Jihad! Jihad!’ en ‘Sterven voor de zaak van Allah’ een Franse vlag verbrand (13). Maar omdat het om Palestijnen ging, de favoriete knuffelmoslims van de Europese gevestigde orde, berichtten de media dat het om ‘rustige protesten’ ging. De beelden laten echter precies het tegendeel zien (15).

    Kerken in de brand

    In Niamey, de hoofdstad van het Afrikaanse land Niger, trokken moslims vanaf de belangrijkste moskee naar de grootste evangelische kerk en staken deze in brand. 20 andere christelijke kerken ondergingen hetzelfde lot. De ME wist te voorkomen dat ook de Katholieke kathedraal in vlammen opging. (16)(17)

    Buurland Nigeria staat de afgelopen jaren in het teken van de gruwelijkste massamoorden op christenen door de moslim terreurgroep Boko Haram. Een van de topleiders van de beweging sprak in deze video zijn vreugde uit over de aanslagen in Frankrijk.

     

    Wat willen deze moslims nu eigenlijk? Dat wij enkel stoppen met het beledigen van hun profeet? Of willen ze, zoals ze luidkeels schreeuwen, meedoen met de Jihad en zoveel mogelijk Fransen, Europeanen, Amerikanen en Joden vermoorden? Want ze eisen massaal dat wij hun ‘profeet accepteren als de boodschapper van Allah, want anders vermoorden wij jullie’.

    Deze Amerikaanse komiek annex buikspreker drijft de spot met moslim terroristen. Ook de doodstraf door onthoofding waardig, nemen wij aan?

    PvdA kiest kant islam

    Gisteren nam PvdA vicepremier Lodewijk Asscher het voor de islam op (‘Moslims horen bij Nederland’) en durfde zelfs te beweren dat het slechts om een klein clubje extremistische moslims gaat (18).

     

    Wel, als we al die ‘kleine clubjes’ en hun sympathisanten bij elkaar optellen en het officieel gehanteerde cijfer van 10%-15% extremisten aanhouden, dan spreken we over veruit het grootste leger dat de wereld ooit heeft gezien, namelijk zo’n 150 tot 200 miljoen man sterk. Good luck with that, politieke simplist, zodra zij zich verenigen en zich als een man tegen alles keren waar jij beweert voor te staan. Alleen doorgewinterde naïevelingen zullen jou dan nog geloven.

    Bijbelse waarschuwing aan moslims

    Het wordt dan ook de hoogste tijd dat christenen wereldwijd wakker worden en beseffen dat de vervulling van de eindtijdprofetieën van Zacharia (hoofdstukken 12 en 14) snel dichterbij komt. Wellicht kunnen christenen ook gaan demonstreren met spandoeken waarop moslims worden gewaarschuwd wat volgens God de échte afloop van die strijd zal zijn, namelijk de totale vernietiging van alle landen die zich rondom Israël bevinden en die tegen Jeruzalem ten strijde zullen trekken:

    ‘Zie, Ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond; ja ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem. Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden... Te dien dagen zal Ik de stamhoofden van Juda maken als een vuurbekken tussen het hout...; dan zullen zij rechts en links alle natiën in het rond verteren; en Jeruzalem zal blijven voortbestaan op zijn eigen plaats... Te dien dage zal Ik zoeken te verdelgen alle volken die tegen Jeruzalem oprukken.’ (Zach.12)

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) NOS
    (3) NOS
    (4) NOS
    (5) NOS
    (6) Breitbart
    (7) YouTube
    (8) YouTube
    (9) YouTube
    (10) YouTube
    (11) YouTube
    (12) YouTube
    (13) YouTube
    (14) France24
    (15) Facebook
    (16) Shoebat
    (17) Breitbart
    (18) NU

    *

    UITLEIDING

     

    Onze Grote Verstanden met de kleine hersentjes en de grote portemonnee, daarbij dapper terzijde gestaan door His Masters Voice, de media, zouden beter eens nadenken over de volkse levenswijsheid, dat wie bang is, ook slaag krijgt.

    Nu doen ze (met opzet?) de vijand denken dat zij de confrontatie ten allen prijze willen vermijden. In de overtuiging, dat ze de andere kant opkijkend, de slachting zullen kunnen vermijden. Dat is geen ‘Staatsmanskunst’ meer, maar laffe broekschijterij. Een situatie die likkeaardend gevolgd wordt in de Arabierse pietrollanden….

    In plaats dus van Pegida te verbieden, moesten ze dat internationaal aanzwellend leger van Kruisvaarders over heel dat Avondland, toelaten tierend en schietend op straat te komen. Zodat de broekschijterij van kant verandert….

    Zouden die Grote Verstanden dan echt niet weten, dat lawaai maken (bij de IS-lammerij) het ultieme bewijs is van schrik? Zodra die merken dat het bloedserieus wordt, kruipen die wel weer in hun schelp. Daar war ze trouwens, door hun eigen schuld, thuis horen.

    Het zullen alleen de relschoppers zijn die blijven volharden, en die moeten dan vakkundig en zonder dralen uit hun miserie worden geholpen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!