MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1004 DE WERELD DRAAIT DOOR (TWEEDE BETEKENIS

    Woensdag 7 november22xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Zon 7u45-17u07

    H Willibrordus, patroon van Nederland en de herbergiers

    Sint-Willibrord zaait het koren

    .

    1004 DE WERELD DRAAIT DOOR (TWEEDE BETEKENIS)

     

    VARA-onderdeel, ongelofelijk rood, buiten-proportioneel gesubsidieerd, ongelofelijk brutaal, buiten-proportinioneel vulgair, kortom :

     


    de Lichtende Pad voor de Reyerslaan. Voorwaarde N° 1 om daar te geraken : niet alleen een meester zijn iu het HAKKELEN, maar ook in het opvoeren van de luidste wanklanken, om dan deze als ‘moderne muziek’ te bestempelen
    .

    ***

     

     

     

    Vandaag (niet doen lijk in Amerika) eerst orde op zaken stellen.

    Het kalender-gedoe helemaal bovenaan, zoals velen zullen denken, is gewoon gratis een beetje nostalgie naar vroeger beleven. Ik heb het van Bert Murrath (’t Scheldt) al een heel tijdje en voor wie nog altijd geen paar centjes overheeft voor een digitaal abonnement, zal hier tot nader order dagelijks een goesting-krijgertje gepubliceerd worden.

    Ik doe dat niet zozeer voor de Heiligen en al die heerlijke weer-spreuken – al hebben die hun verdienste inzake degelijkheid – maar om er speciaal te doen op letten, dat…de wereld doordraait. Niet altijd maar verder door, zoals dat stomme TV-zakje bij de Vara, maar rond. De wereld draait gewoon rond en alles komt altijd terug. Meestal in een ander frivool kleedje of met een ander strikje in het haar, maar het blijft altijd dezelfde…geschiedenis, die zich herhaalt : Clair/Obscur – Clair/Obscur – Clair/Obscur….

    Maar sedert deze nacht heeft de verdwazing definitief toegeslagen (ik kom daar seffens op terug), zodat dat doordraaien voortaan alleen nog in de tweede, de overdrachtelijke zin, kan verstaan worden. Doordraaien = niet goed wijs zijn….

     

    ***

     

    Ter zake : de zwarte Amerikaanse President, die er 4 jaar over gedaan heeft om te bewijzen een grote blaas te zijn, krijgt van de cowboys daar een tweede kans om er nogmaals vier jaar over te doen om hetzelfde te bewijzen. Het verdict viel terwijl wij sliepen. Ook al puur toeval, zeker? Europa slaapt terwijl de wereld vergaat!

    Maar er is meer. Amerika is een achterijk werelddeel! Aan de overkant van de Atlantische plas is men maar ontdekt toen wij in het Westen al 1492 jaar onderweg waren naar de Beschaving, en die vele honderden jaren achterstand haalt men daar zomaar niet in. Zelfs op de klok lopen wij 6 à 7 uur voor! In Europa is men al lang weer aan de arbeid, als de Amerikaanse cowboys nog liggen wolken te krabben of liggen te worstelen met hun beddegoed, omdat ’s nachts de muren van hun houten huisjes ineens de zoldering blijken te zijn geworden. Omdat het hele ding, zonder funderingen gebouwd, op zijn zij op drift is in een of andere modderstroom.

    En dan komt nu de clou van het verhaal.

    Ach mensen! Zwijgt daarvan! Niet De Smalle d’Anvers is de bedoelde clou, maar het duo Barbarosso, Il Maoïsto, en de Natte Failliete ACW Dweil Van Ramp Aye, die zijn het! En eigenlijk zij die 2 niet de clou, maar  de duivel van de delokalisatie.

    Aan de Smalle d’Anvers mogen we niet veel woorden meer vuilmaken. Afschrijven en opbergen is de boodschap! Voorgoed vergeten, want voorgoed vastgereden in de verkeersstroom, zowel plaatselijk, als nationaal. Het is nog een beetje vroeg, maar ik hou nu al een toepasselijk spreekwoord voor hem in reserve. Op een eeuwig zwijgen wil ik het U wel verklappen : ‘Wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in’. Geloof me : het is een put waar geheel Vlaanderen, de goeden met de slechten, in geen jàren zal kunnen uitkruipen! De viscerale afkeer van BDW voor het Vlaams Blok/Belang is veel meer dan hij zegt. Het is de ziel zelf van de man. Die is verhangen naar het verloochenen van Vlaanderen ten voordele van de Belse Union Sacrée. Iets in dezelfde zin is ooit Jacob Van Artevelde overkomen : na de jaren van verheerlijking trokken de toenmalige Termontenaren hem in tripkes op de Vrijdagmarkt! Janssens, in Antwerpen, zal als beenhouwerszoon, niet ver moeten zoeken naar het scherpste mes om hem (halal) de keel over te snijden. Almaci zal de kop wel achterover houden, want Moslims kennen het klappen van de zweep.

    Ondertussen kunnen wij ons vermeien met het schouwspel van het Europees Theater. Vergeet niet, daarbij in de gaten te houden dat europa = globalisatie en globalisatie = delokalisatie, waarbij delokalisatie gelijk staat met socialisme. Bij socialisme moeten wij denken aan Nationaal Socialisme en  bij Nationaal Socialisme begint het territorium van de pseudoniemen, want voor het Nationaal Socialisme van Hitler gebruikt men het eufemisme van ‘Nazi’. Als we zeggen Nazi, moeten we alleen de negatieve bijklank horen. En bij ‘negatieve bijklank’ denken wij spontaan aan Islamisering.. Bij het uitspreken van de Islamisering moeten wij spontaan denken aan de Wereld van Ali Baba en de 40 miljoen Rovers. Met eenmaal Ali Baba in ons achterhoofd moeten komen wij spontaan bij…..Barck Houssein MoBama.

    Moet er nog zand zijn, over dat doordraaien van de wereld?

    ***

    Wat kan het leven ingewikkeld zijn!

    Laten we dus, om onze dag te redden, voorlopig een klein beetje inspiratie opdoen hierna, bij Schuddekoppeke Van Brempt, Europees Raadslid voor de Sossen. Samenvatting van haar betoog : 1° de Chef heeft gelijk. 2° de Chef heeft altijd gelijk. 3° zelfs als hij ongelijk heeft, heeft de Chef nog gelijk. De mensen van Ford Genk moeten dat gewoon, zoals zij, leren inzien. Zich eerst wat kwaad maken, en dan therapeutisch inzien dat de Chef altijd gelijk heeft!

    ***

    BRUSSEL - Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (SP.A) is verontwaardigd over 100 miljoen euro financiële steun die de Europese Investeringsbank (EIB) uitgetrokken heeft voor een Ford-fabriek in Turkije. ‘Dergelijke investeringen met Europese middelen kan je niet uitleggen aan de arbeiders van Ford Genk’, zegt ze.

    Nadat vorige maand aangekondigd werd dat autoconstructeur Ford zijn vestiging in Limburg wil sluiten, geraakt nu bekend dat de EIB in juni een lening van 100 miljoen goedkeurde voor Ford. Het geld is bestemd voor de modernisering van de fabriek in het Turkse Koçaeli, waar de Ford Transit geassembleerd wordt…

    ‘Dit is wellicht allemaal regulier gebeurd en de kans dat we dat bedrag kunnen terugvorderen, is niet groot. Maar het gaat mij om de verontwaardiging’, zegt Kathleen Van Brempt. ‘Voor de zoveelste keer komt de EIB met een dossier dat sociaal of ecologisch niet door de beugel kan.’

    Van Brempt geeft toe dat het steunen van een fabriek in Turkije, waarmee de EU nauwe banden tracht te behouden, ‘niet per se asociaal is’. Ze maakt wel een probleem van het feit dat behalve Ford Genk ook de fabriek in het Britse Southampton dichtgaat, waar de Transit momenteel nog wordt geproduceerd. ‘Op deze manier ondersteunt de EIB actief het sociale dumpingbeleid in de Unie’, zegt Van Brempt. ‘We kunnen toch geen delokalisatie steunen?’

    Ze hoopt dat de Commissie in de plenaire vergadering van het Parlement zal kunnen antwoorden op vragen over het dossier. ‘De Commissie moet een actievere rol spelen bij herstructureringen. Als twee bedrijven willen samengaan, is ze de eerste die het dossier onderzoekt. Mocht ze dat bij herstructureringen ook doen, dan zou ze op het beleid van de EIB stoten’, besluit Van Brempt.

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : Mie Bla Bla Boem! Boem! Vogels heeft de perfecte corpulente vogelaarster gevonden : groen en lomp. Juist, Ma, ik denk in puur West Vlaams, net hetzelfde als gij zoudt gedaan hebben : ‘Gebuikt en gebild maar van niemand gewild’. Dat is wel geen Turks, maar algoed even duidelijk. Moest dat mens ergens deftig kunnen aanhouden, het zou goed zijn voor haar frustraties. Dat gaat zo met die bi-partriden.

    Wat haar beter zou helpen, is Senatrice te gaan spelen in het Turks Parlement bij Erdogan. Haar Groen ideaal past beter bij het Groen van de islammerij!

    ***

     

     

    Voor een groot deel is mijn chagrijnigheid vandaag veroorzaakt door ‘De Slimste Mens’ van gisteren. Amaci was daar ook, reen voor mij om direct af te haken. De onderbroeken-lol was anders geweldig!

    Wat ook geweldig was, maar dan van een totaal andere orde, was  het met lange tanden uitgesproken bericht in Het Nieuws, dat meer dan 1.000 Burgemeesters in Frankrijk de nieuwe wet op het homo-huwelijk van François Hollande, de socialistische president, zullen weigeren toe te passen. De reportage liet zelf een daarvan aan het woord met een duidelijk waarom er verschil is tussen een man en een vrouw.

    Hoe was mijn titel hierboven ook weer?

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!