MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2937

    *

    .

    *

    Een modern sprookje uit oeroude tijden…

    .

    Europa, de lievelinge van Zeus, de Oppergod, in de armen van haar Redder….

    *

    INLEIDING

    Of dit verhaal van de Godendochter Europa in de armen van de Russische Beer ooit in de ‘Nieusjaarsceonferentie van Geert Hoste komt, betwijfel ik ten zeerste. Eerstens omdat de dame in kwestie niet bloot genoeg is, ten tweede omdat Geert Hoste schrik heeft om in het vizier van de terreur te komen, en last but not least, omdat die Russische Beer niet belgicistisch genoeg overkomt. We zullen het dus met de klassieke hutsepot moeten stellen, allemaal ronddraaiend op eerbiedwaardige afstand van de onderwerpen waarmee we allemaal minstens éénmaal per jaar in het openbaar mogen grappen. De Islammerij-terreur dus van zowel gematigde als van niet gematigde kontheffers.

    Maar het doet deugd, Uw eigen persoonlijke mening zoveel mogelijk elders weerspiegeld te zien. Bij mij is dat begonnen va, in mijn vroegste jeugd, toen wij werden uitgelegd dat we goed ons best moesten doen om Frans te leren, maar dat onze Waalse leeftijdgenootjes daar ipso facto vrijgesteld waren van de wederzijdse verplichting elkaars taal te beheersen. Ceci est un crayon et cela nest pas une pipe. Naarmate ik in het zakenleven verzeil geraakte, begon het mij te dagen. Op enkele uitzonderingen na, werden de Vlamingen, die nochtans democratisch in de meerderheid waren, dus aangezien als tweederangsburgers. ‘In antwoord op’ werd dan altijd als ‘Donnant suite à’… Zelfs alle eventuele vriendschap of gevoelens van respect botsten op die hautaine muur.

    Nog later zag ik die muur afbrokkelen, en spijts de verwoede pogingen van Belgicisten om hun positie te handhaven, zag ik steeds meer de eigen Vlaamse Elite de teugels overnemen. Maar toen kwamen de ‘blijvelingen’ aldoor massaler aan boord en werd de nieuwe positie ondergraven. Slinkxsigheid, Frfanscouillonisme en Islammerij, alles in een ‘melting pot’ bijeen tot een veelkleurig soepke. Waar de basiswaarden Blauwvoeterij en federalisme-separatisme zo goed als verboden of gekortwiekt werden. ‘Weg van onder de kerktoren’ werd de lokroep om in de culturele wereld land- en volksverraad goed te praten.

    Tot, dicht bij de Poolcirkel, waar het veel te koud klimaat heerst om Islamisterij te doen gedijen, de Reddende Engel verscheen. Een van kop tot teen gepantserde engel, met kruisers, raketten, vliegtuigen en tanks die het bevattingsvermogen van onze belagers ver te boven ging

    Dus zagen wij ook op deze blog een kantelmoment komen. De geboorte in pijn en smarten van het Nieuwe Europa. U leest er alles over in onderstaand hoogstaand artikel dat liefst zoveel mogelijk met de hele wereld wordt gedeeld.

    Want net als het zwangerschap elke geboorte voorafgaat, zo gaat ook deze wedergeboorte deze ook keer gepaard met veel… ongemakken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rnsiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak’

    *

    De Duitse ingenieur Walter Eichelburg, tevens jarenlang financieel- en IT-expert en eigenaar van Hartgeld GmbH, voorziet op basis van vertrouwelijke informatie uit politieke kringen een afschrikwekkende toekomst voor Europa, maar daarna weer nieuwe hoop. ‘Met 2015 begint een nieuw tijdperk: het uitschakelen van de huidige politiek en leugenmedia. Men laat u in de hoogverraadsval lopen door het binnenlaten van een vijandig terreurleger, dat ons binnenkort voor enige tijd zal veroveren. U kunt het niet geloven omdat het teveel voor u is.’ Insiders verwachten echter dat het in Europa nog erger wordt dan in Irak.

    ‘Vijandig moslimleger zal veel grote Europese steden veroveren’

    Minstens 25% van de miljoenen moslims die nu als ‘vluchtelingen’ tot Europa worden toegelaten zijn ISIS-strijders, betoogt Eichelburg. ‘Dit vijandelijke leger krijgt binnenkort het bevel om ons te veroveren. Veel grote steden zullen minimaal voor enige tijd in handen van islamitische terroristen vallen voordat wij ze heroveren.’

    De meeste Europese burgers kunnen zich niet voorstellen dat de huidige welvaarts-democratie binnen enkele jaren voorbij is omdat het Westerse fiat-geldsysteem zal instorten. Dat zal tevens de definitieve einde betekenen van het (euro)socialisme en de heersende politieke elite, die na de grote crash geen stemmen meer zal kunnen ‘kopen’ en de massale woede van de gewone man over zich heen zal krijgen.

    Overheden gaan niet politiek-correcte websites blokkeren

    Volgens de hooggeplaatste ‘elite’ bron van Eichelburg worden op dit moment blokkades voorbereid van internetsites en –blogs die de waarheid over de migranteninvasie schrijven en daarom niet gewenst zijn. Tegelijkertijd komen er tolerantie- en gedragswetten die burgers gaan voorschrijven hoe ze met de ‘vluchtelingen’ moeten omgaan. ‘Zo worden we er psychisch voor klaargemaakt.’

    De reguliere media zijn op geen enkele manier meer te vertrouwen en worden vrijwel uitsluitend nog gebruikt om de burgers te misleiden, te manipuleren en te verwarren. Journalisten onderzoeken niet meer of iets klopt, maar volgen klakkeloos de door de overheid voorgeschreven politiek-correcte meningen en standpunten.

    Chaos en geweld in Europa ‘erger dan in Irak’

    Dan barst de terreur los. Tienduizenden moslimmigranten gaan los op de autochtone bevolking door hen te intimideren, plunderen, molesteren, mishandelen en verkrachten. Dit zal niet uitmonden in één veelomvattende Europese burgeroorlog, maar in vele kleine. De terroristen zullen ons proberen te veroveren en al onze laatst overgebleven waarden willen vernietigen.

    Hele steden worden veroverd en veranderen in poelen van chaos en extreem geweld. ‘Het wordt erger dan we ons nu überhaupt kunnen voorstellen. Nog erger dan in Irak. Als het losbarst heeft u minstens een halve dag de tijd om uit de grote steden weg te vluchten. ’s Morgens is echter beter.’

    Toch zal de enorme ellende sneller ophouden dan we denken, mede omdat de heersende elite niet wil dat er teveel van hun bezittingen worden weggeroofd en verwoest. Een andere bepalende factor kan het klimaat worden: de meeste moslimmigranten zijn niet gewend aan koude winters, laat staan als dit een strenge wordt.

    Redden de Russen de Europeanen van de islam?

    Het is denkbaar dat de Russische president Putin zijn leger op Europa afstuurt om ons van de terroristen en de islam te redden*. ‘We zullen zien wanneer het losbarst. Dat bijvoorbeeld Wenen een bepaalde tijd door de islam zal worden veroverd weet ik ook van andere bronnen.’

    * U vraagt zich af waarom? Omdat Putin zich anders gesteld ziet voor een door islamisten veroverd nucleair bewapend Frankrijk en Groot Brittannië, en hij weet dat die waanzinnig genoeg zijn om deze wapens tegen Rusland te gebruiken, ook –en misschien zelfs juist- als dat pure zelfmoord betekent. Overigens liggen er ook in Nederland en Duitsland kernwapens opgeslagen.

    Terreur zal snel beginnen, instorting maatschappij volgt

    ‘Dit alles is zo enorm dat bijna niemand zich het zich kan voorstellen. Maar het komt. Het is overduidelijk dat de politiek op dit moment een terreurleger binnenlaat. Wanneer dit terreurleger het aanvalsbevel krijgt is helaas niet bekend, maar er zijn nu al diverse berichten dat moslims uit Europese steden lijken te verdwijnen – beter gezegd: zich niet meer met hoofddoekjes en baarden laten zien. Daarom zal het al snel beginnen.’

    Kort nadat de terreur losbarst zal bijna niemand meer de straat op durven, waardoor de economie, de bevoorrading van supermarkten en het hele financiële systeem –inclusief de euro- binnen zeer korte tijd zullen instorten. Hierdoor zal er een grote hongersnood uitbreken.

    ‘Alle moslims zullen van ons continent worden verdreven’

     

    Dan is de maat voor de zwaar getroffen autochtone Europeaan eindelijk vol. Ze zullen zich verenigen en alle moslims tot op de laatste man van ons continent verdrijven. Eichelburg: ‘We zullen zien hoeveel van hen het lukt om thuis te komen. De politici van alle niveaus die ons dit hebben aangedaan zullen eveneens worden verdreven. We zullen ook zien hoeveel van hen in de strafkampen echt werk zullen kunnen verrichten.’

    Oude gevestigde orde weg, herstel Europa begint

     

    Na dit onder de noemer van ‘democratie’ gepleegde hoogverraad zullen de burgers niets meer van dit door de gevestigde orde misbruikte systeem willen weten. Ze zullen nieuwe monarchen tot hun leiders benoemen – absolutistisch, maar tegelijkertijd gericht op het welzijn van het volk. Er komt een nieuwe munt, wellicht een ‘Kroon’, die weer gebaseerd zal zijn op de goud- en zilverstandaard.

    Voor de huidige politici die Europa met het welbewust binnenhalen van de islam in de grootste ellende ooit hebben gestort zal geen plaats meer zijn, schrijft Eichelburg. De maatschappij zal weer terugkeren naar oude vertrouwde traditionele gezins- en familiewaarden. Dan zal het herstel van ons deels verwoeste continent kunnen beginnen.

    Xander

    (1) Hartgeld (pdf)

    *

    UITLEIDING

    *

    Och; Soemnieten of Soepmieten, het is allemaal primitief gespuis dat meer als Wallaghbiten, beter in de Walhalla thuishoort. Cric-crac, poort op slot, en sleutel weggooien. Later volgt dan het Sijïetisch bijhuis dezelfde weg. Gewoon als voorbeeld: wie spreejkt er begot nu nog van Sodoma of van Gomprha? Zelfs Troye of Cartago zijn slechts verre en vage herinneringen.

    Dat zijn vier begrippen die alleen nog voorkomen in de mythologiie of in de chrsitelijke Bijbel, en daar, wordt ons voorgehouden, gelooft toch geen kat meer aan?

    Tenzij… Tenzij… Nog niet zo heel lang geleden vond men in de meeste hotel op iedere kamer nog een exemplaar van De Bijbel. Maar sedrt daar de Kruisbeelden verdwenen zijn, schijnt ook die Bijbel verdwenen te zijn, of in de meeste gevallen zelfs vervangen door de Koran, het Heilig Boek van Het Beest.

    Mijn verstand staat stil bij zo’n dwaasheid. Precies of er geen verschil zou zijn tussen De Bijel en met bloederige inhoud lijk in ‘Mein Kam’

    Zo kom ik even terug op die zelfmoordaanslagen in Ankar, met bijna 200 doden, hoofdzakelijk Koerden. Hetwas een veedzame betogong, zon der piltie uren in de omtrek. Een ISIS terreurdaad, wordt geroepen, maar tegenin hun gewoonte, trekt de ISIS de roeze roem niet naar zich. Eeb PKK-aanslag kan ook niet, wwant die zou dan gericht geweest zijn tegen zichzelf. Blijft over: Erdogan zelf.

    Maar die Meneer met zijn Madam hebben een alibi: ze waren in Bruxellabad als goden op Staatsbezoek. Met (althans volgens royalty Nederland) Madmae op shopping in de Louisalaan, die daartoe urenlang zelfs met bussen volledig werd afgezet. Voordien had een Turkse veiligheidsagent op de vuist gegaan met de Brusselse collega wie een bepaalde plaats op veiligheid ocht controleren; de Turk’y’s of de Brusselse Politie. En het ergst was (iets over gelezen in de Vaderladsche Pers?) dat onze Houten Klaas en Sire, samen met zijn Mada   m, een uur en een kwartier hebben staan waac hten, samen m de genodigde, op Erdogan & C°.

    Besluit: Erdogan denkt zichzelf al Sultan over gans de EU, hij gedraagt zich reed zo. En de Coburger zelf? Ach menslief toch! Iteresseert U zich nog altijd voor die lapzwans? Naarmate diens ^retentie grpeoit, slink zijn Koninkrijkske….

    *

    Als toegitje nog een link overgenomen van bij de (beterdan ooit) collega http://blog.seniorennet.be/rechts/ . U hoort er uit goede bron hi erg het gesteld is in de Bondsrepubliek met de persvrijheuid. Daar schijnen door de Turkse ‘mede-Duitsers’ via brandstichtingen al in het stadium te zitten van ‘Verjaagg die Deutschen’ uit onze steden….

    De bom staat dus op scherp en de seconden tikken af…..

    https://youtu.be/30L8fKC271Y

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!