MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2941

    *

    .

    *

    .

    Jihadist Michael, alias ‘Younes’ Delefortrie

    *

    INLEIDING

    Wat wij op onze blogs met velen altijd al geschreven hebben over de ZIEKELIJKE Verkochte Media in Vlaanderen, geraakt nu stilaan ook bekend tot ver in het buitenland. Waarbij de TV de hoofdvogel heeft afgeschoten met een interview dat er ver over is, maar verder alles gewoon gelaten wordt zoals het was. Teruggekeerde Syrië-strijders zin in ons land nu echte helden, hé!

    Een rare ‘oorlog’ is het daar in Syrië en in Irak. Met ‘vrijwilligers’ van vooral uit het Westen, die komen en gaan. Precies een opleidingskamp om oorlogservaringen op te doen, die dan op het gepaste moment hun nut elders zullen kunnen bewijzen. Bij ons, en in de Buurlanden, bijvoorbeeld.

    Wat ’n wereld van verschil met onze eigen vroegere Oostfrontstrijders, die toen ze terugkeerden als de oorlog was gedaan, als straf door hun eigen ‘Vaderland’ tegen de muur werden gezet…Waardoor we mogen besluiten, dat er minder risico is in verre vreemde landen elkaar te gaan doodschieten, dan ook maar één vinger uit te steken tegen het ‘Goddeloos Communisme’….

    Enfin, in de onderaan bijgevoegde video kunt U kennis maken met deze lieve buurjongen. ’t Is er ene van bij ons, een soort ‘bekeerling’ die vroeger, toen hij nog Michaël en geen ‘Joures’ heette, die (zeer ongelukkig voor hem als aanbidder van Het Beest), een lesbische zus schijnt te hebben.

    Probeert U maar eens een valse naam te dragen zonder meteen beschuldigd te worden van valse naamdracht.

    U leest hieronder ook iets over de Jodenvervolging, waarover zogezegd helemaal totaal niets positiefs mag gezegd of zelfs maar gedacht worden. Ja Ja, maar voor hoe lang nog? Joden worden weeral in de media behandeld als Het Vlaams Belang: ook die krijgen slechts aandacht, als er negatief of lacherig over kan gedaan worden. ’In de maling nemen’ – ‘voor de zot houden’ – ‘er de draak mee steken’, en h het eindigt met slogans op de muren Juden Raus. En dan nog liefst door de schouw.

    *

    Of ‘de politiek’ er zich nu mee bemoeit? Of die stal nu uitgemest wordt? Tja, liever niet. Want is gewoon dynamiet. Syntex in groothandelsverpakking, met brandende lont.

    Mijn slecht karakter zegt gewoon dat heel dit mediacircus de klassieke Slinkxse Tjeventruuk is en een van de redenen waarom de Muzelmannerij wederkerig zo goed ‘matcht’ met Marx & Cie. Liegen en bedriegen is niet eens hun tweede natuur, maar hun essentie zelf. Ofwel liegen tot het geld op is, andermans geld wel te verstaan, en dan platte broodjes bakken, ofwel er als wildemannen tegenaan gaan, om bij een te sterke tegenstander, zich als schoothondjes te gaan gedragen.

    Voor beide system nadert inderdaad (dank zij de Poet) onherroepelijk dat punt van totale vernietiging.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    VRT en VTM: propagandazenders voor islamitische terreur

    *

    Geplaatst op 13 oktober 2015 door Koen Vermeiren

    * * *

    Een boek waarin een neo-nazi de moord op zes miljoen joden en het fascisme zou verdedigen, zou onmiddellijk – en terecht – uit de handel worden gehaald. Een boek van (ex?-)Islamitische Staat-terrorist Younes Delefortrie krijgt uitgebreid belangstelling op VTM en VRT, en in zowat alle kranten en tijdschriften. De VRT werpt zich daarmee niet voor de eerste keer op als een propagandazender van islamitische terreur. Een onnozel en naïef wicht als Annelies Beck heeft in Ter Zake ook een Engelse haatimam (Anjem Choudary) die het hele Westen bedreigde, bedankt voor ‘sharing his views’. Wat de media hier doen, gaat veel verder dan ‘berichtgeving’. Ze maken werkelijk publiciteit voor een terrorist die nog altijd openlijk zijn liefde voor IS, voor Sharia4Belgium en voor Fouad Belkacem uitspreekt. Bovendien heeft Delefortrie zijn zoontje naar Osama Bin Laden genoemd.

    Bart Schols, de interviewer van dienst in het VRT-programma ‘De Afspraak’ liet Delefortrie rustig zijn zegje doen over zelfmoordaanslagen, onthoofdingen en islamitische gruwelstraffen, die hij nodig vindt om de ‘vijand schrik aan te jagen’, zonder dat er ook maar de minste tegenspraak kwam. Wanneer iemand als Bart De Wever wordt geïnterviewd door een arrogant mens als Kathleen Cools, dan wordt hij al onderbroken en tegengesproken nog vóór hij zijn mond heeft opengedaan. Maar een jihadist als Delefortrie mag ongehinderd aan het woord blijven, zowel bij VRT als bij VTM.

    Zijn boek wordt gepubliceerd bij Van Halewyck, ooit een gewaardeerd uitgever van fictie en non-fictie, maar ondertussen al lang verworden tot een sensatie-uitgevertje zonder principes. Tenzij misschien één: als het maar geld opbrengt. Van Halewyck is gefuseerd met uitgeverij Pelckmans, die onlangs contractbreuk pleegde met auteur Wim Van Rooy wiens vervolg op De malaise van de multiculturele samenleving ze zou uitgeven, Waarover men niet spreekt. Pelckmans vond het boek van Van Rooy te ‘discriminerend voor moslims’, maar heeft blijkbaar geen enkel bezwaar tegen de publicatie van een boek vol lof over de jihad, Islamitische Staat, zelfmoordaanslagen, Osama Bin Laden, Sharia4Belgium en Belkacem. Het boek van Wim Van Rooy verschijnt binnenkort bij de Nederlandse uitgeverij De Blauwe Tijger. Maar nog vóór het goed en wel in de boekhandel ligt, wordt het nu al door de media veroordeeld als islamofoob en discriminerend.

    Algemeen hoofdredacteur van de VRT, Luc Rademakers, zegt in een interview met De Morgen over het gesprek met Delefortrie ‘dat het op zich al bedenkelijk (is) dat dergelijke figuren enorme media-aandacht krijgen’. Met andere woorden: Rademakers wéét niet eens wat er op zijn eigen redactie en onder zijn leiding bij de VRT gebeurt! Kan die man dan nog aanblijven? Kan een nepjournalist als Bart Schols nog aanblijven? Of, nog ruimer bekeken: mag een publieke omroep die wordt betaald met belastinggeld en publiciteit maakt voor een boek van een jihadist nog blijven bestaan? Misschien zouden ze al kunnen beginnen met alle partijdige en incompetente journalisten te ontslaan. Maar dat zal niet gebeuren, want Rademakers zegt in hetzelfde interview met De Morgen dat hij ‘geen reden ziet om iemand te ontslaan’.

     

    Uiteraard zal jihadist Delefortrie binnenkort trots zitten te signeren op de Boekenbeurs en zullen er lange rijen staan aan te schuiven van kritiekloze, door de media verdwaasde Vlamingen die een handtekening willen van de ‘dappere Syriëstrijder’. Hij is immers op TV geweest en heeft met zijn boek in alle kranten en tijdschriften gestaan! Aan zo iemand kan de doorsnee Vlaming moeilijk weerstaan.

     

    Als er één lichtpuntje is in dit hele mediaschandaal, dan is het misschien dat de kijkers deze keer massaal hebben gereageerd en hun woede en afschuw hebben uitgesproken. Of de media daar ook hun lessen uit zullen trekken, durf ik dan weer ten zeerste te betwijfelen.

    Bekijk hier het laffe en collaborerende gesprek met Delefortrie: VRT-interview met een terrorist

    *

    UITLEIDING

    *

    U hent dus gekeken naar tuig van de straat, typisch de leefwereld van de VRT. Maar dat wisten we al lang: met ie men verkeert, wordt men vereerd. Of, hoe de wonderwereld tot voorbeeld wordt gesteld. La Coca Coiols mag cntent zijn. Haar winkel draait! Zij het dan met ons geld….

    *

    Zo ver is het dus gekomen met onze Overheid: niet alleen de vijand overtalrijk dagelijks binnenoodsen, maar wie zich als vijand manifesteert, op het hoogste niveau een sreekbuis wordt aangeboden. Ooit stonden Vlaams Nationalisten met geen 1.000ste van zoiets voor het vuurpeloton…..

    Dait is veel erger dan abortus of euthanasie uit het Stafreht schrappen (wat het prille begin was van de decadentie), het is zelfs veel eerger dan dat sersiemoordenaars en kinderverkrachters, dieven en oplichters, kortom de hele bevolking van onze ‘Huizen van Bewaring’ zou leeggeschud worden op TV, zoadat de kijker begrip krijgt, ja instemet met hun drijfveren. Eiger moeder vermoord? Maar jogen, toch, was ’t zo erg? Eigen kinderen gemolesteerd? Ja, man, ge zat sizp in, nietwaar?! Vrouwen in serie vermoord? Ja, jongen, we verstaan dat= al die frustraties, hé! En jan g’hebt gelijk, Uw vrouw moest maar bij geen andere vent kruipen. ’t Is eigenlijk haar eigen schuld! Kortom mensen, wij, de TV, pleiten voor het afschaffe van ald ie tijdrovende wetten! Flower Power, da’s de toekomst! Rokkte mee aan mijn jointje? If hebde gij liever ‘coke’? Gemoet het maar zeggen, hé!

    Wetewa? We belasten diene Geens, de Minister van Net geen Justitie, de Advocaat van het ACW, de dieven van hun eigen getrouwen, om al die zaken te dé-legaliseren. Die man is iemand die enerzijds gene minuut zal twijfelen, als er anderzijds een flinke stuiver aan te verdienen valt. Op die manier (zo hoopt hij nu al, en de suggestie is nog niet eens officieel) ook Minister te kunnen blijven of zefs benoemd te worden tot onder-Kalief van het Sultanaat van de Halve Maan dat er zit aan te komen, en waarvoor hij ziich nu al sterk maakt.

    Hij hoopt dat niet alleen: hij, samen met vele anderen, is ervan overtugid dat er voor hen een gouden tijd aanbreekt, nu zij de Rode duivels geforceerd hebben laten uitroepn tot multiculturele Wereldklasse. Waarbij er natuurlijk ook enkele Jihadsrijders opgevoerd moeten worden, die de wereld ons benijdt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!