MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1054 - DE PUPPET SHOW IS GEEN SJIEK TOEBACK WAARD

    AD woensdag 28 november 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

    1054 - DE PUPPET SHOW IS GEEN SJIEK TOEBACK WAARD


    De vertoning v/d Dag?

     

    Die gaat nu gaan beginnen. Glimmend Gepommadeerde Gastvedette : Patje Brillantine

    ***

    Ik zeg niet dat grosse caisse Jean LUc DeHaene en clown Lewie van Leuven de huidige balkon-zitters zijn met de gekende commentaar voor het geleverde spektakel, maar ze doen er mij aan denken. Voor mensen, nee, niet met een kort lontje, maar met een korte memorie, de afbeelding hierboven komt uit de Muppet Show. Verre van mij om het huidige regeringswerk te vergelijken met die Amerikaanse humbug, het doet er mij alleen aan denken. Ik wil wel deze zeer persoonlijke mening voor herziening vatbaar verklaren, de dag dat Miss Piggy mag meespelen ipv Miss Cruella.

    Clown Lewie van Leuven of de versleten Brabantse Knol, het zijn   niet meer dan levende lijken. En, geloof me vrij, aan ramp-toerisme heb ik een broertje dood. Vandaar onderstaand rampenplan voor het kamp-toerisme van Hugo Camps. Die heeft, net als Patje Brillantine, een zwak voor kampen. Toch geen heimwee, Clown Camps?

     

    ***

    Ter zake :

    Weinig politici zijn zo stijf consequent in hun afkeer voor fascisme als Patrick Dewael

    OPINIE − 28/11/12, 07u05

    ***

    Weinig politici zijn zo stijf consequent in hun afkeer voor fascisme als Patrick Dewael. De afgelopen dagen ondernam de anders zo genoegzame liberaal een heuse kruistocht om het museum over Holocaust en Mensenrechten te promoten.

    Sluier vocht in de ogen, altijd nabij.

    Een bezoek aan Kazerne Dossin als burgerplicht - die steile mantra.

    Dewael is allergisch voor antisemitisme en extreemrechtse retoriek. Hij wordt dan terplekke een vuurbol. Het heeft ook met oud zeer in eigen kring te maken. Zijn oom, wijlen minister Herman Vanderpoorten, kon evenmin zwijgen over de deportatie van Joden en zigeuners. Allicht: zijn vader werd afgevoerd en overleed in concentratiekamp Bergen-Belsen.

    De banalisering van extreemrechts nationalisme lokt nog weinig publieke verontwaardiging uit. De gruwelen van de oorlog zijn verdrongen, het historisch geheugen van jongeren is verhipt. Je kunt vandaag ongestraft zeggen "dat 't stad niet van iedereen is".

    Kwinkslag.In Hongarije eist een extreemrechtse halvegare dat de regering een lijst opstelt van "gevaarlijke Joden".

    Hoezo, Europa?

    In het klassieke politieke geroezemoes wil Patrick Dewael nog wel eens als zwaailicht tekeergaan. In zijn strijd tegen nationalisme en racisme is hij vasthoudend, bevlogen en oprecht.

    Steeds minder politici doen het hem na.

     

    Terloops, zouden er nog socialisten zijn die zich de knieval van Willy Brandt herinneren?

    Hugo Camps .

    ***

    Diagonaal doorlezen : Politiek correct opstelletje. Niets van te zeggen. Valt echter te betwijfelen of de man wel voor vrije meningsuiting is. Ja, hoogstwaarschijnlijk wel, als het de zijne is. Wel, Campske, zet nu eens goed Uw zeepschotels open, want wij ook, wij hebben met een paar miljoen Vlamingen, voorlopig nog altijd een vrije meningsuiting. Een zeer vrije zelfs. De onze is, anders dan de Uwe, gebaseerd op feiten. Niet op mist, donkere wolken en wat hinein-interpretierng, zoals gij doet, samen met Patje Brillantine.

    ***

    In mijn slot-alinea leest U mijn besluit, maar eerst wil ik kwijt, dat jullie inderdaad doen aan ramp-toerisme, en ik zal dat bewijzen, al ben ik geen Etienne Vermeersch met een lelijk gebit. Mijn tanden zijn  Prima Bella, want allemaal vals, van boven tot onder en van onder tot boven. Wacht Walter!, ik ga ’t zeggen! Gaskamers en crematoria zijn een intriest, maar louter Duits en Scocialistisch verhaal waar wij, Vlaams Nationalisten, niets, helemaal niets mee te zien hebben.

    Ik laat nu even de ‘collaboratie’ terzijde, zowel die van het VNV als dat van de Léon Degrelle, de Waalse SS Obersturmbannführer en aangenomen zoon van Hitler. Want als U daarover wilt ingelicht worden, dan moet ik ook spreken over de ‘repressie’ en de jacht op grof wild, namelijk op de ziel van ons volk vanwege de Belgische Staat. Ik zou dat wel graag doen, op voorwaarde dat de Vlamingen dan op hun beurt een museum krijgen (krijgen, niet zelf betalen) om ook deze oorlogsmisdaden te herdenken. Laat echter wel genoeg ruimte voor uitbreiding, want die misdaden lopen door tot op de huidige dag.

    Wij hebben in Vlaanderen nooit Joden vervolgd  (al is de Politie van Antwerpen terzake niet zonder zonde), en al zekerlijk niet één Jood schade berokkend. Integendeel, veel van onze mensen hebben hen helpen onderduiken, en zo het risico gelopen zelf slachtoffer te worden. Als DeWael dan toch wilt herdenken (wat zijn volle recht is), dan moet hij klaarheid verschaffen. Zijn grootvader (langs moeders kant) is niet zo maar ‘gestorven’ in Buchenwald, hij overleed, net als zovelen, aan tyfus. Dat maakt een klein verschil, al was het resultaat wel hetzelfde. Feit is : hij werd NIET vermoord, maar stierf een natuurlijke dood.

    Secondo. Naarmate de oorlog slechter en slechter afliep voor de Socialistische Nationalen, wist het kleinste kind dat de Duitsers niet alleen niet mals waren voor hun vijanden, maar effen-af moordzuchtig. Men kan terecht stellen, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan. Binst de Bezetting kon men niet alleen ‘Engelsgezind’, of ‘Duitsgezind’ zijn, men kon ook gewoon niets zijn, zich stil houden, er het zijne van denken en betere tijden afwachten M.a.w. na de Wapenstilstand van 28 Mei ’40 had men van weerszijde de vrede getekend tussen de twee landen. Wie de oorlog wilde voortzetten, deed dat op eigen verantwoordelijkheid, maar liefst niet door anderen daarbij te betrekken, zoals de schreewlelijkaard uit Londen, Jan Moedwil op de BBC en de verzameling ministers, die dapper stand hieleden, in… Londen en onderwijl wetten met terugwerkende kracht uitvonden…

    Het is wel zo, dat wie ’t hardst roept, dikwijls het meest te verbergen heeft. Kan Patje Brillantine, die met zo’n lijdensverhaal hoog oploopt, ja, daar zelfs zijn politieke carrière heeft op gebouwd, eens een omstandige uitleg verschaffen over de heldendaden van die grootvader? Hoeveel parachutisten heeft hij helpen ontsnappen? Hoeveel sabotage-daden heeft zijn Verzetsploeg gepresteerd? Was zijn misdaad tegen de Wetten van de Bezetter misschien meer dat van de witte-boord-crimineel? Vermits de Vlamingen zoveel hebben moeten bijdragen voor dat soort museum, hebben zij recht op volledige opheldering, ja toch?

    Stel U voor, dat Oude Mr. Vander Poorten opgepakt was, omdat hij een oogje (en wat meer) had op het lief van een Duitse Hoge Officier…. Of dat hij horesco referens, betrapt was op ‘Heren-Liefde’, iets wat bij Dolf niet door de beugel kon… Misschien had hij zelfs, Opperste Waanzin, Hitler een kalf durven noemen?!

    Ik insinueer helemaal niets, hoor, en zelfs nog minder.

    Ik zou zeker Mr DeWael niet durven met gelijke munt betalen, door te doen lijk hij, om hem zonder het minste bewijs, te beschuldigen van wat ik over hem denk. Want, net als rechtse extremisten, zijn er psychopaten en psychopaten en tussen die twee soorten psychopaten heten niet alle koeien Blare….

    Mag ik het dan van de kant van de polletieker DeWael een soort slimme achtervolgings-waanzin noemen? U moogt ook kiezen voor ‘lijken-pikkerij’, al zou die omschrijving eerder ‘beender-klieverij’ moeten genoemd worden. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit, gezien het schuiven der jaren, naar ‘merg-zuigerij’.

    Vooral dat laatste staat op ’s mans gezicht te lezen!

    ***

     

    Mijn vrije meningsuiting?

    O ja! Ik zal het maar voorop stellen, voor ik het vergeet : ieder herdenkt wat hij wil, maar moet het dan ook zelf betalen, en er niet de gemeenschap voor laten opdraaien.

    In Diksmuide staat het memoriaal der Vlamingen, tot 2 mal toe met eigen vrijwillige zweetdruppels betaald, en 3 maal ontstolen. De eerste IJzertoren, gebouwd met het geld van de Vlamingen na WO I, werd door de Belgische Staat in 1948 opgeblazen, maar werd, hoger en schoner, weer met geld van de Vlamingen, herbouwd. Nu durfde men niet meer openlijk met dynamiet optreden, maar men ging, met hulp van de Volksunie, ondergronds mollenwerk verrichten. Toen kraaide de haan ten derden male, en werd op de IJazerweide alleen nog de Averechtse Vlaming toegelaten, die jaar na jaar wegbleef, tot er niets anders meer restte dan een pensenkermis met wat compote. Want de fakkel van de Vrije Mening werd overgenomen in Steenstraete, door de IJzerwake.

    Het Holocaust-museum is voor Uw rekening, Heren Belgicisten, maar betaal het dan ook zelf.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!