MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1059 - XANDER SPEEL MET DE VOETEN VAN EEN ANDER

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

     1059 - XANDER SPEEL MET DE VOETEN VAN EEN ANDER

     

    Paus Eugenio Pecelli, Pius XVII

     

    Moest Internet er toen geweest zijn, zouden wij over hem nog hetzelfde deken?

    ***

     

    De Internet-wereld biedt voor elck wat wils. In het Antwerpse kan men (volgens ATV , maar die zijn niet te vertrouwen) zelfs beroep doen op ‘internet-stoofvlees’, zowel vraag als aanbod. De redenering is niet alleen (schijnbaar) correct, ze is ook nog zo Marxistisch als ze groot is : we zijn op de wereld niewaar om mekaar te helpen, niewaar…. Dat stoofvlees zit zo ineen : Uw vrouw maakt stoofvlees voor twee, maar doet de porties 2 of 3 x zo groot. Vervolgens biedt ze die aan op het Internet voor € 10;- per maaltijd voor een ander koppel. Uw vrouw slaat daar een mooi zakcentje uit –reken zelf maar na – en 2 buurvrouwen hoeven niet te kokkelrellen, ze  hebben voor een spotprijs (€ 10,) een warme maaltijd aan huis thuisgebracht. Laat de slechte tijd nu maar komen, één voor allen, allen voor één!

    En zo kom ik op Xander. Ook een soort internet-stoofveelpotje. Ik zeg niks, maar laat U eerst lezen….

     

    ***

     

    Ter zake :

    Vaticaan gaat nauwe banden aan met Iran en Hezbollah

     

    Paus Benedictus zegende op 24 november de nieuwe kardinaal Boutros Rai, die openlijk achter de oorlog van Hezbollah tegen Israël staat.

    Dat het Vaticaan op zijn zachtst gezegd nooit veel op heeft gehad met de Joden en met Israël is welbekend, maar dat uitgerekend Iran het op één na grootste diplomatieke korps in het Rooms Katholieke ministaatje heeft weet bijna niemand. Toen paus Benedictus XVI recent zes nieuwe kardinalen benoemde was daar zelfs een delegatie van de islamitische terreurbeweging Hezbollah bij aanwezig, een duidelijke bevestiging van het pact dat het Vaticaan jaren geleden sloot met de radicale islam en dat voornamelijk gericht is tegen Israël.

    De Joodse staat Israël is al ruim 64 jaar het levende bewijs dat de door het Vaticaan bedachte 'vervangingstheologie', die later werd overgenomen door de protestantse en inmiddels ook veel evangelische kerken, vals is. De 'Kerk' kan het echter maar niet verkroppen dat niet zij, maar Israël het centrum is van alle eindtijdprofetieën uit het Oude (en daarmee ook het Nieuwe) Testament. Daarom wordt alles uit de kast getrokken om de Joodse staat te delegitimeren, ondermijnen en uiteindelijk te doen verdwijnen.

    Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom het Vaticaan -en in bredere zin ook veel andere christelijke kerken en groepen- al jaren 'aanschurken' met de islam, dat immers inherent antisemitisch is en de vernietiging van Israël en de uitroeiing van de Joden hoog in het vaandel heeft staan.

    Kardinaal achter 'Zionistenvrij' Midden Oosten

    Eén van de zes nieuwe kardinalen is Bechara Boutros Rai, het hoofd van de Katholieke Kerk in Libanon. Rai zond onlangs zijn afgevaardigde Abdo Abou Kassem naar een conferentie in Teheran die georganiseerd werd om de Palestijns-Arabische Intifada te steunen en te streven naar een 'Zionistenvrij Midden Oosten'. Ook Hezbollah ideoloog Mohammad Raad en Hamasleider Khaled Meshaal waren daarbij aanwezig.

    Recent verklaarde kardinaal Rai in Parijs dat hij de oorlog van Hezbollah tegen Israël steunt zolang Israël nog 'Libanees gebied bezet'. Het is onduidelijk wat hij daarmee bedoelde, aangezien Israël zich al jaren geleden volledig uit Libanon heeft teruggetrokken en de VN er een bufferzone heeft gecreëerd. Verder eiste Rai dat alle zogenaamde Palestijnse 'vluchtelingen' moeten kunnen terugkeren naar Israël, wat de facto onmiddellijk een einde zou maken aan de Joodse staat.

    Samenwerking Pauselijke Raad en Iran

    Het uitnodigen van de Hezbollah delegatie in Rome is onderdeel van de sterke vriendschap die het Vaticaan opbouwt met de Iraanse autoriteiten. Het verklaart tevens waarom paus Benedictus tijdens een toespraak in Wenen, waar het hoofdkwartier van het Internationale Atoom Energie Agentschap is gevestigd, met geen woord repte over het omstreden Iraanse nucleaire (wapen)programma.

    De Pauselijke Raad voor Interreligieuze Dialoog en de Organisatie voor Cultuur en Islamitische Relaties organiseerden onlangs hun achtste conferentie in Rome. De virulent antisemitische kardinaal Jean-Louis Tauran en de uit Iran afkomstige Mohammad Bagher Korramshad waren samen de voorzitters van de bijeenkomst, die als thema 'de Katholieke- en Moslim-samenwerking in het bevorderen van rechtvaardigheid in de huidige wereld' had.

    Een officiële verklaring luidde dat 'de deelnemers blij en vereerd waren om aan het einde van de bijeenkomst ontvangen te worden door paus Benedictus XVI, die hen begroette en aanmoedigde het pad van een authentieke en vruchtbare dialoog te blijven volgen.'

    Vaticaan eert Islamitische Revolutie

    Het Vaticaan ontving laatst ook een delegatie geestelijke leiders van Irans Islamitische Raadplegende Vergadering. Zij overlegden met hoge Katholieke officials over de 'Arabische lente' opstanden in het Midden Oosten. Volgens Hojjatoleslam Hossein Ebrahimi, lid van de Commissie Geestelijken van het Iraanse parlement, erkende de Vaticaanse minister van Cultuur dat de volksopstanden in de regio 'geïnspireerd worden door de Islamitische Revolutie in Iran.'

    Iran heeft het op één na grootste diplomatieke korps ter wereld in het Vaticaan. Maandelijks vindt er overleg plaats met de adviseurs van de paus. President Mahmoud Ahmadinejad heeft een hoge delegatie naar Rome gestuurd met aan het hoofd voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mahdi Mostafavi, de president van de Islamitische Cultuur en Relaties Organisatie in Teheran. Mostafavi is een vertrouweling van Ahmadinejad en spreekt hem minstens twee keer per week.

    'Glorieuze Koran' naast 'Profeet Jezus'

    Afgelopen week mocht de Iraanse ambassade een cultureel festival organiseren in de Salesische Pauselijke Universiteit van het Vaticaan. Irans culturele attaché, Qorban-Ali Pumarjan, roemde het feit dat de 'heilige verzen van de glorieuze Koran' samen tentoongesteld werden met de uitspraken van 'de profeet Jezus'.

    De president van de Pauselijke Universiteit, professor Nani, verklaarde al geruime tijd te hebben uitgekeken naar de 'glorieuze en zeer culturele tentoonstelling'. Daniel Madigan, een Jezuïtische islamgeleerde en lid van de Vaticaanse Commissie voor Religieuze Relaties met de Islam, zei veel overeenkomsten te zien tussen het Katholicisme en de 'sterke Iraanse academische traditie en diens filosofische en mystieke aspecten.'

    Vriendschap met Holocaust ontkenners

    Het Vaticaan, dat wereldwijd zo'n 1,2 miljard officiële volgelingen telt, heeft nog altijd grote invloed op het wereldgebeuren. De steeds nauwer wordende banden tussen 'Rome' en de Iraanse Holocaust ontkenners, inclusief de steun voor hun vooruitgeschoven terreurleger in Libanon dat als officieel einddoel de totale vernietiging van de Joodse staat heeft, voorspelt dan ook weinig goeds voor de toekomst van Israël en de steeds kleiner wordende groep christenen die niet gevallen zijn voor de Katholieke vervangingstheologie of voor enige andere 'Zionistische complot'theorie.

     

    Xander

     

    ***

     

     

    Diagonaal doorlezen : Over Paus Pius XVII zijn er in hoofdzaak twee tegengestelde meningen wereldwijd ingeburgerd: was hij inderdaad de Paus v/h Derde Rijk, zoals zo lasterlijk een half mensenleven nadien werd verfilmd, of was hij de voorzichtige wereldleider die verantwoordelijk was voor miljoenen gelovigen die hij veilig doorheen de oorlog heeft geleid? Ik zal antwoorden met de zeer wetenschappelijke stelling van wijlen onze goede vriend Godfried Bomans ; ‘Wij weten het niet’. Omdat wij dom werden gehouden, net zoals nu. Met dit verschil, dat we nu Internet hebben, waar iedereen kan zien, dat de gedachten de wereld beheersen. Eenieder kan als leergierige mens voor zichzelf uitmaken wie veel of weinig liegt. Want  waarheid! Wat is waarheid?!

    ***

    Ja, kijk! De Zachtmoedige zelf heeft ons voorgedaan hoe we onze vijanden moeten liefhebben. Veel heeft hij er niet aan gehad, en in theorie is dat allemaal goed en wel om ‘Vader, vergeef het hen,n want ze weten niet wat ze doen’ als U laatste wilsbeschuikking te laten optekenen. Maar word men er zelf beter van?

    Rond ons zien we dat dat ‘liefhebben’ altijd en overal gepaard gaat met slijkerige bijbedoelingen. Alleen heiligen deden het anders, waarbij ik speciaal denk aan mensen als Jozef DeVeuster, Pater Damiaan aan het ene uiterste, en de Belgische Prelaten aan het andere. Zo heb ik een Bisschop horen verkondigen, dat het een doodzonde was, om voor eigen volk te kiezen, en niet voor de Inheemse Domineerders van toen.

    Neen, Xander, ga en speel met de voeten van een ander. Maar toch! Mercie voor de goed bedoelde toelichtingen. We zullen onze ogen openhouden, want we weten : met geld koopt men de boter.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!