MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2981

    ***

    Donderdag 29 oktober

    Zon 7u28-17u23

    H Narcissus

    *

    *

    Verwarring troef

    .

    .

    In vergelijking met een afbeelding van

    Moeder met Kind…

    .

    *

    INLEIDING

     

    Eerst verdwazen de Goden zij die ze daarna willen verdelgen. Iseen Wijsheid die van de Antieke wereld tot ons is gekomen, maar die we nog iedere dag bewaarheid zien. Van overal worden we bestookt met verhaaltjes, zoals het vermeende ‘gat’ in de ozonlaag, met de ‘opwarming van de aarde’ die gebaseerd is op (toegegeven) vervalste gegevens, met ‘stijgende zeespiegels’ door het wegsmelten van het poolijs, enz, allemaal nuttige idioterie om te bewimpelen dat we bij de neus genomen worden. Weg van de werkelijke problemen, zodat de Onbeschaafde Wildernis rustig en ongehinderd naar de Ontwikkelde Beschaving kan emigreren.

    De centrums van onze steden en dorpen, waar torens vol zwier uitzien over de graven van onze Geliefden aan hun voet, geraken stilaan volledig ‘gesaneerd’ en verbouwd tot Culturele Centra anex sportzaal, sauna en cafetaria, te midden van een uitgestrekte en geasfalteerde parking. Waarop de nodige beplanting voor weggeworpen drugspuiten en meegaande bosjes voor groepsverkrachtingen.

    Op de vooruitgang staat er werkelijk geen prijs.

    Dan komen op vrijdagavond, tegen donkeren, zwarte schimmen als ratten toegestroomd naar de ‘Gebedshuizen’, waar de invasie ongezien voor de buitenwereld, een concrete invulling krijgt.

    *

    Net als onder Keizer Nero in het brandende Rome van destijds, zullen de Christeren ook nu weer de schuld krijgen als brandstichters. Want zij hebben namelijk de ‘zegeningen’ van deze ‘verrijkende’ woestijncultuur niet willen aanvaarden. Omdat zij, beter dan de non-believers, de gevaren van deze als ‘geloof’ vermomde ideologie hebben doorzien. Die is niet meer dan een hokus-pocus-pas van hun eigen voorgeschiedenis, gedrenkt in bloed, zweet en tranen, 1.400 jaar geleden uitgedacht in de zieke pedofiele geest van een woestijn roverhoofdman.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    *

    Duitsland wil evangelische dominee die tegen immigratie predikt vervolgen

    *

    Een Duitse officier van Justitie gaat onderzoeken of de voorganger van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen (ten zuiden van Stuttgart) kan worden aangeklaagd wegens zijn preken tegen de massa immigratie van moslims. Als hij schuldig wordt bevonden kan hij voor 5 jaar de gevangenis in draaien. De niet bij name genoemde dominee is een van de weinigen in de Westerse kerken die waarschuwt tegen de komst van miljoenen moslims naar Europa. De meeste kerken, ook in Nederland, vinden dat je toch vooral ‘gastvrij’ moet zijn, ondanks het feit dat bijna al deze ‘gasten’ uit precies die gebieden komen waar uit naam van hun religie een uitroeiingsoorlog tegen het christendom wordt gevoerd.

    De dominee sprak tegen zijn gemeente van een ‘illegale, zelfs gewelddadige invasie’, en beschuldigde de Duitse kanselier Angela Merkel ervan de bevolking te willen controleren door het creëren van ‘burgeroorlog achtige toestanden.’

    ‘Jezus heeft beslist niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes,’ citeerde de Stuttgarter Zeitung de christelijke voorganger.

    De burgemeester, Marcus Schafft, distantieerde zich van de preken van de dominee, en zei dat deze ‘niet de standpunten van de inwoners van Riedlingen’ vertegenwoordigen. Volgens Schafft moet de lokale officier van justitie onderzoeken of diens ‘extreme uitspraken’ wel legaal zijn.

    De officier gaf aan dat zijn onderzoek wel tot 2016 kan duren. Als de dominee schuldig wordt bevonden, kan hij voor 5 jaar de gevangenis indraaien. Ook de Federatie van Evangelische Vrije Kerken nam afstand van zijn preken, en beweerde zelfs dat de voorganger eigenlijk geen officiële dominee is.

    Anti-islam verboden, anti-Israël toegestaan

    De Duitse overheid onderzoekt tevens of Facebook en andere sociale media niet gecensureerd kunnen worden. Alle openlijke anti-immigratie- en anti-islam standpunten zouden moeten worden geblokkeerd.

    Pro-islam en anti-Israël is echter wel toegestaan. Vorig jaar kon een moslimleider tijdens een anti-Israël demonstratie in Frankfurt via de luidsprekers van een politiewagen (!) ‘Allahu Akbar’ en allerlei anti-Joodse slogans schreeuwen, zonder dat er werd ingegrepen (2).

    Tevens wordt er noch door Facebook, noch door de Duitse overheid actie ondernomen tegen een ‘Dood Aan Israël’ community pagina (3). Oproepen tot genocide zijn op Facebook verboden, maar als Joden en Israëliërs de beoogde slachtoffers zijn wordt daar overduidelijk een uitzondering voor gemaakt.

    Spaanse aartsbisschop: ‘Invasie migranten is Trojaans Paard’

     

    Eerder deze maand waarschuwde kardinaal Canizares, aartsbisschop van Valencia, dat de enorme toestroom van migranten een ‘Trojaans Paard’ kan zijn. ‘Is deze invasie van migranten te vertrouwen? Hoe zal Europa er over een paar jaar uitzien? Je kunt geen spelletjes spelen met de geschiedenis, noch met de identiteit van volken.’

    Gastvrij voor een vijandige ideologie?

    Kerken en christenen in het Westen verdedigen hun pro-immigratie standpunten meestal met uit hun verband gerukte Bijbelteksten waarin staat dat je gastvrij moet zijn, en als iemand je op je wang slaat, je ook je andere wang moet aanbieden en je vijanden lief moet hebben. Met andere woorden, als christen moet je een pacifistische houding aannemen.

     

    Maar in hoeverre is er sprake van ‘gastvrijheid’ als honderdduizenden volgelingen van een religieuze ideologie moeten worden toegelaten die in de Bijbel als ‘antichrist’ wordt gekenmerkt, en die in hun eigen landen en gebieden – zeker niet alleen in Syrië - al jaren een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren? Misschien zitten de christenen daar in de ‘verkeerde’ kerken, dat hun geloofsgenoten hier nog steeds weigeren om echt voor hen op te komen?

    Kerken werken mee met eigen ondergang

    Uit alle officiële cijfers blijkt dat er zich slechts een zeer klein percentage echte vluchtelingen onder de migranten bevindt. Met in het achterhoofd de herhaaldelijke dreigementen van ISIS om een als vluchtelingen vermomde islamitische invasiemacht op Europa af te sturen, en de talloze berichten van onafhankelijke bronnen dat tien- tot honderdduizenden van hen reeds in Europa zijn en inderdaad een terreuroorlog tegen ons voorbereiden, lijkt de conclusie terecht dat de kerken onbewust – en deels misschien zelfs wel bewust - meewerken aan de ondergang van ons land, ons continent en bovendien ook van zichzelf.

     

    Overdreven? De Britse katholieke hulporganisatie Aid to the Church in Need constateerde in zijn laatste verslag ‘Vervolgd en Vergeten?’ dat ‘christenen in snel tempo verdwijnen uit hele regio’s, vooral uit een enorm gedeelte van het Midden Oosten, maar ook in Afrika.’ De belangrijkste oorzaak is ‘etnische zuiveringen gemotiveerd door religieuze (moslim)haat... De extremistische islam is absoluut uit op de ziel van Afrika, vooral in Nigeria, Oost Afrika, van Egypte naar Kenia, en Tunesië.’

    Het ACN-rapport, dat door de Britse premier Cameron in het Hogerhuis werd gepresenteerd en verdedigd, haalt cijfers van de International Society for Human Rights aan waaruit blijkt dat 80% van alle religieuze discriminatie en haatmisdaden tegen christenen wordt begaan. Vrijwel niet één kerk in Europa staat echter openlijk voor hen op, laat staan dat men een gezamenlijk front vormt om hen te beschermen, te steunen of hierheen te halen.

    Maar misschien wordt het anno 2015 in het Westen wel als het toppunt van ‘christelijk’ beschouwd om je eigen geloofsgenoten aan hun vreselijke lot over te laten, maar wel je deuren te openen voor juist die religie, die god en die ‘profeet’ in wier naam je medechristenen dagelijks met honderden tegelijk worden afgeslacht.

    Xander

    ) Breitbart
    (2) Independent
    (3) Change.org (teken deze petitie tegen deze haatpagina)

    *

    UITLEIDING

    *

    Bovenstaande informatie, die uiteraard zoveel mogelijk verzwegen wiordt in de Coburger Leugenpers, kwam deze morgen vroeg uitgebreid op de RAI, d.i. de Italiaanse Staatszender, naar aanledingg van een optreden van de Beroepsverening van Christelijke Juristen.

    Het zit zo: net als bijvoorbeeld in het katholieke Polen worden tegennatuurlijke ‘huwelijken’ en zo maar salmenhokkende koppels wettelijk niet erkend in Italië. Geldige huwelijken worden hetzij op het Stadhuis hetzij in de Kerk, in een van beiden: aan U de keuze, gesloten en welke Macht dat huwelijk ook ingezegend heeft, is evenwaardig voor de Wet.

    Het probleem nu is… dat partners van tegennatuurlijke huwelijken gesloten in het buitenland nu eisen bij Euopa dat aan deze ‘discriminatioe’ een einde wordt gesteld….

    Als U er de volgende keer op let, dat in Coburgia, de Leugenpers, met de VRT op kop, nooit (of zeer weinig) berichten brengt over Italië, het toersisten- en cultuurland bij uitstek, dan heeft U bij deze een van de redenen hiervoor gevonden. Italië is niet Sklinkx genoeg. Meer Turkije of een of andere verre risicovolle bestemming in beeld brengen daarentegen, is financuieel waarschijnlijk interessanter. Slinkxen doen graag zaakjes met elkaar, weet U!!!! Vooral als die daarbij andere meningen kunnen tegenwerken…

    *

    Heeft Digitalia dan iets tegen Homo’s en Lesbiennes? Nee hoor! Buiten wat afstandelijk memdelijden voel ik net hetzelfde als voor alcohol- of drugverslaafdden. Het is een afwijking van de menselijke natuur, die ze in hoofdzaak in de 3 gevallen, zelf hebben gezocht.

    *

    Enne o Ja; die Synode van Bisschoppen in Rome heeeft toch weer niet gedaan waarvoor de Slinkxs Kerk stond te roepen: wèg ceilbaat, vrouwelijke preisters Nù, en het recht voor idereen om zomaar net als konijntjes, in alle eer en vooral deugd samen te hokken. Ongehoord toch, nietwaar?! Ik zie de mondhoeken van ons Martine zó nog een paar graden zakken…

    Over de ochtendlijke uitzending van RAI nog even over CO², fijn stof en luchtverviling. De vele bosbranden over de hele wereld zijn daarvan de grootste oorzaken, maar daar spreekt niemand over. De ‘Overheid’ blijft maar zapzeveren over problemen naast de kwestie, want dagelijks gaan duizenden hectaren oppzettelijk of ongecontroleerd in de vlammen op…

    JaJa, dacht ik, en als die meneer dan de blaadjes van een klimophaag op 3 verschillende hoogtes op fijn stof gaat analyseren om daaruit te besluiten dat op kinderhoogte de meeste vuiligheid voorkomt, heeft hij dan gedacht aan de neerdwarrelende asse van de wouden aane crtematoriaschouwen? En zelfs al moest hij daar aan gedacht hebben, die dingen zijn ‘staatsgeheim’ omdat wij volgens de Groenen moeten blijven wijsgemaakt worden, dat opstoken veel hygienischer is…. De meerprijs boven begraven oop het kerkhof rond de kerken doet er dan even niet aan toe, want de uit haar vegen barstende        begrafenis-industrie moet ook leven.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!