MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2980

    *

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    The Joke bij de Tjeven, Joke Schoorsteenvliegje, een lekker diertje dat de wereld ons benijdt, heeft haar partij en dus heel Coburgia weer eens goed op de kaart gezet. Onder druk geld afluizen bij ons, Vlamingen, om toch maar de Waaltjes en de Belgicisten hun zin te geven. Uiteraard, ‘met de dood in het hart’ en ook voor deze (zoveelste) keer, ‘voor de allerlaatste maal’. De evidentie zelve, zeg maar, na maar liefst zes jaar onderhandelen over enerzijds en anderzijds.

    Maar Eilaci, deze keer hebben de samenzweerders de BDWërs op hun weg gevonden. Nix in 7 haasten contracten ondertekenen, om straks in Parijs inzake de internationale klimaatakkoorden nog tijdig aan de start te geraken.

    Als Coburgia, zoals gevreesd, daar voor de hele wereld te schande gemaakt wordt, dan zou er eindelijk eens iemand kunnen vertellen waarom de Vlamingen exactement dwars liggen. Iets wat zelfs de DM zorgvuldig ‘vergeet’ te vermelden…. Dus zal het van de daken geschreeuwd worden, dat de NV-A de schuldige is. Stel U even voor: zo hun coalitiepartner in de rug schieten is toch wraakroepend!

    Vier ‘deelregeringen’ in één land, de Federale Overheid, De Vlaamse, de Waalse en de Brusselse Regering (*). Waarbij degene die het meest ‘bijdraagt’ – Vlaanderen dus - 15% moet toedragen aan de Federale Overheid die niet één vierkante meter grond bezit... Een ‘landsdeel’ dat de lucht alleen vervuilt met de uitlaatgassen van zijn Ambtenaren…

    De vervuiler betaalt, ieder naar godsvrucht en vermogen, zoals dat heet, en de opbrengst moet in verhouding bedeeld worden, dat is nu eenmaal de ijzeren wet van de logica. In de veronderstelling dat er niet gefoefeld wordt. Iets waar vooral de Francofone belgicisten meesters in zijn. In Coburgia gelden er dus totaal andere wetten. Vlaanderen vervuilt meest (64%), maar wordt zoals naar gewoonte, bij de verdeling van de opbrengsten, stiefmoederlijk met een kluitje in het riet gestuurd….

    Het vliegenstrontje dat ’t Schoorsteenvliegje op de schouwmantel nog vlug-vlug had willen achterlaten zou er dus gekomen zijn onder tijdsdruk. Had de Vlaamse Regering dat dan niet zien aankomen? Zes jaar onderhandelen over de gebakken lucht van heel die klimaataffaire, om dan op ’t laatste nippertje toe te geven aan de chantage van de Franscouillons? Nog een geluk voor de reputatie van de BDWërs dat die van die 6 jaar, ze nog maar eentje de Regering leiden.

    Poor little Belgium heeft toch niets anders dan last met die Vlamingen! Eerst een democratisch gekozen Burgemeester weigeren te benoemen, zodat de hele Gemeenteraad verplicht is om af te treden, en nu dit!

    *

    (*) De Duitse Gemeenschap ‘kommt leider ‘nicht im Frage’…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Iedereen moet toegevingen doen, anders kom je in dit land niet vooruit"

    *

    Waals minister van Energie en Klimaat Paul Furlan (PS) zegt dat de kansen klein zijn dat het voorakkoord over de intra-Belgische verdeling van de klimaatinspanningen heronderhandeld wordt. De Waalse en Brusselse regering keurden het voorakkoord al goed. Furlan roept de N-VA op om het akkoord voor de klimaatconferentie in Parijs goed te keuren.

    Op de RTBF-radio merkte Furlan op dat enkel de N-VA zich tegen het voorakkoord heeft uitgesproken. "Er zijn niet zoveel mogelijkheden om in enkele dagen of weken een akkoord te herzien waarover meer dan negen jaar onderhandeld moest worden". Hij zegt dat Wallonië ook toegevingen heeft moeten doen. Wallonië vroeg 40% van de inkomsten uit de veiling van emissierechten, maar kreeg maar 30%. "Iedereen moet toegevingen doen, anders kom je in dit land niet vooruit", zegt Furlan.

    *

    UITLEIDING

    *

    De tijd is dus stilaan aan het verdwijnen, dat in Coburgia de Francofonen tegen-in het belang der meerderheid van de bewolking, de Vlamingen dus, wetten konden maken. Dat hadden wij niet de koekoek te danken maar de Tsjeven en de Roden. Die deden dat vooral uit persoonlijk profijt, maar ze konden het goed uitleggen. Het waren wetten, die ze dan achteraf meestal zelf niet respecteerden. Denk, om maar één voorbeeld te noemen, aan de ‘numerus clausus’ van de studenten in de geneeskunde. Een Wet op vraag van het Waalse landsgedeelte, die de Vlamingen in lengte van jaren zijn blijven volgen, maar waar de Francofonen al die tijd vierkant hun voeten aan geveegd hebben. Met als gevolg, dat er nu een nijpend tekort aan artsen en tandartsen in Vlaanderen dreigt, maar de ‘gezondheidszorg’ in Wallonië steeds meer handevol geld kost. Geld uit de Federale Staatskas, in hoofdzaak gespijzigd door… de Vlamingen.

    Een tweede vorbeeld daarbij is de verdeelsleutel van de politieboeten over heel het land. De politie in Vlaanderen doet aan beurzensnijderij via de snelheidscontroles, door zoveel mogelijk flitspalen te zetten. In Wallonië staan er zo goed als geen enkele. Maar de opbrengst van het potje gaat in hoofdzaak naar de Walen….

    Zou dat misschien, naast de 16 à 18 miljard per jaar aan ‘transfers’ van Vlaanderen naar Wallonië, een van de redenen zijn waarom de Federale Regering moet blijven bestaan? Als doorgeefluik van Vlaams belastinggeld naar Wallo/Brux?

    Denk daar toch iedere minuut van elke dag aan. En denk daar vooral aan, de paar minuten dat U alleen en ongezien in het stemhokje staat…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-10-2015, 13:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2981

    ***

    Donderdag 29 oktober

    Zon 7u28-17u23

    H Narcissus

    *

    *

    Verwarring troef

    .

    .

    In vergelijking met een afbeelding van

    Moeder met Kind…

    .

    *

    INLEIDING

     

    Eerst verdwazen de Goden zij die ze daarna willen verdelgen. Iseen Wijsheid die van de Antieke wereld tot ons is gekomen, maar die we nog iedere dag bewaarheid zien. Van overal worden we bestookt met verhaaltjes, zoals het vermeende ‘gat’ in de ozonlaag, met de ‘opwarming van de aarde’ die gebaseerd is op (toegegeven) vervalste gegevens, met ‘stijgende zeespiegels’ door het wegsmelten van het poolijs, enz, allemaal nuttige idioterie om te bewimpelen dat we bij de neus genomen worden. Weg van de werkelijke problemen, zodat de Onbeschaafde Wildernis rustig en ongehinderd naar de Ontwikkelde Beschaving kan emigreren.

    De centrums van onze steden en dorpen, waar torens vol zwier uitzien over de graven van onze Geliefden aan hun voet, geraken stilaan volledig ‘gesaneerd’ en verbouwd tot Culturele Centra anex sportzaal, sauna en cafetaria, te midden van een uitgestrekte en geasfalteerde parking. Waarop de nodige beplanting voor weggeworpen drugspuiten en meegaande bosjes voor groepsverkrachtingen.

    Op de vooruitgang staat er werkelijk geen prijs.

    Dan komen op vrijdagavond, tegen donkeren, zwarte schimmen als ratten toegestroomd naar de ‘Gebedshuizen’, waar de invasie ongezien voor de buitenwereld, een concrete invulling krijgt.

    *

    Net als onder Keizer Nero in het brandende Rome van destijds, zullen de Christeren ook nu weer de schuld krijgen als brandstichters. Want zij hebben namelijk de ‘zegeningen’ van deze ‘verrijkende’ woestijncultuur niet willen aanvaarden. Omdat zij, beter dan de non-believers, de gevaren van deze als ‘geloof’ vermomde ideologie hebben doorzien. Die is niet meer dan een hokus-pocus-pas van hun eigen voorgeschiedenis, gedrenkt in bloed, zweet en tranen, 1.400 jaar geleden uitgedacht in de zieke pedofiele geest van een woestijn roverhoofdman.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    *

    Duitsland wil evangelische dominee die tegen immigratie predikt vervolgen

    *

    Een Duitse officier van Justitie gaat onderzoeken of de voorganger van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen (ten zuiden van Stuttgart) kan worden aangeklaagd wegens zijn preken tegen de massa immigratie van moslims. Als hij schuldig wordt bevonden kan hij voor 5 jaar de gevangenis in draaien. De niet bij name genoemde dominee is een van de weinigen in de Westerse kerken die waarschuwt tegen de komst van miljoenen moslims naar Europa. De meeste kerken, ook in Nederland, vinden dat je toch vooral ‘gastvrij’ moet zijn, ondanks het feit dat bijna al deze ‘gasten’ uit precies die gebieden komen waar uit naam van hun religie een uitroeiingsoorlog tegen het christendom wordt gevoerd.

    De dominee sprak tegen zijn gemeente van een ‘illegale, zelfs gewelddadige invasie’, en beschuldigde de Duitse kanselier Angela Merkel ervan de bevolking te willen controleren door het creëren van ‘burgeroorlog achtige toestanden.’

    ‘Jezus heeft beslist niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes,’ citeerde de Stuttgarter Zeitung de christelijke voorganger.

    De burgemeester, Marcus Schafft, distantieerde zich van de preken van de dominee, en zei dat deze ‘niet de standpunten van de inwoners van Riedlingen’ vertegenwoordigen. Volgens Schafft moet de lokale officier van justitie onderzoeken of diens ‘extreme uitspraken’ wel legaal zijn.

    De officier gaf aan dat zijn onderzoek wel tot 2016 kan duren. Als de dominee schuldig wordt bevonden, kan hij voor 5 jaar de gevangenis indraaien. Ook de Federatie van Evangelische Vrije Kerken nam afstand van zijn preken, en beweerde zelfs dat de voorganger eigenlijk geen officiële dominee is.

    Anti-islam verboden, anti-Israël toegestaan

    De Duitse overheid onderzoekt tevens of Facebook en andere sociale media niet gecensureerd kunnen worden. Alle openlijke anti-immigratie- en anti-islam standpunten zouden moeten worden geblokkeerd.

    Pro-islam en anti-Israël is echter wel toegestaan. Vorig jaar kon een moslimleider tijdens een anti-Israël demonstratie in Frankfurt via de luidsprekers van een politiewagen (!) ‘Allahu Akbar’ en allerlei anti-Joodse slogans schreeuwen, zonder dat er werd ingegrepen (2).

    Tevens wordt er noch door Facebook, noch door de Duitse overheid actie ondernomen tegen een ‘Dood Aan Israël’ community pagina (3). Oproepen tot genocide zijn op Facebook verboden, maar als Joden en Israëliërs de beoogde slachtoffers zijn wordt daar overduidelijk een uitzondering voor gemaakt.

    Spaanse aartsbisschop: ‘Invasie migranten is Trojaans Paard’

     

    Eerder deze maand waarschuwde kardinaal Canizares, aartsbisschop van Valencia, dat de enorme toestroom van migranten een ‘Trojaans Paard’ kan zijn. ‘Is deze invasie van migranten te vertrouwen? Hoe zal Europa er over een paar jaar uitzien? Je kunt geen spelletjes spelen met de geschiedenis, noch met de identiteit van volken.’

    Gastvrij voor een vijandige ideologie?

    Kerken en christenen in het Westen verdedigen hun pro-immigratie standpunten meestal met uit hun verband gerukte Bijbelteksten waarin staat dat je gastvrij moet zijn, en als iemand je op je wang slaat, je ook je andere wang moet aanbieden en je vijanden lief moet hebben. Met andere woorden, als christen moet je een pacifistische houding aannemen.

     

    Maar in hoeverre is er sprake van ‘gastvrijheid’ als honderdduizenden volgelingen van een religieuze ideologie moeten worden toegelaten die in de Bijbel als ‘antichrist’ wordt gekenmerkt, en die in hun eigen landen en gebieden – zeker niet alleen in Syrië - al jaren een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren? Misschien zitten de christenen daar in de ‘verkeerde’ kerken, dat hun geloofsgenoten hier nog steeds weigeren om echt voor hen op te komen?

    Kerken werken mee met eigen ondergang

    Uit alle officiële cijfers blijkt dat er zich slechts een zeer klein percentage echte vluchtelingen onder de migranten bevindt. Met in het achterhoofd de herhaaldelijke dreigementen van ISIS om een als vluchtelingen vermomde islamitische invasiemacht op Europa af te sturen, en de talloze berichten van onafhankelijke bronnen dat tien- tot honderdduizenden van hen reeds in Europa zijn en inderdaad een terreuroorlog tegen ons voorbereiden, lijkt de conclusie terecht dat de kerken onbewust – en deels misschien zelfs wel bewust - meewerken aan de ondergang van ons land, ons continent en bovendien ook van zichzelf.

     

    Overdreven? De Britse katholieke hulporganisatie Aid to the Church in Need constateerde in zijn laatste verslag ‘Vervolgd en Vergeten?’ dat ‘christenen in snel tempo verdwijnen uit hele regio’s, vooral uit een enorm gedeelte van het Midden Oosten, maar ook in Afrika.’ De belangrijkste oorzaak is ‘etnische zuiveringen gemotiveerd door religieuze (moslim)haat... De extremistische islam is absoluut uit op de ziel van Afrika, vooral in Nigeria, Oost Afrika, van Egypte naar Kenia, en Tunesië.’

    Het ACN-rapport, dat door de Britse premier Cameron in het Hogerhuis werd gepresenteerd en verdedigd, haalt cijfers van de International Society for Human Rights aan waaruit blijkt dat 80% van alle religieuze discriminatie en haatmisdaden tegen christenen wordt begaan. Vrijwel niet één kerk in Europa staat echter openlijk voor hen op, laat staan dat men een gezamenlijk front vormt om hen te beschermen, te steunen of hierheen te halen.

    Maar misschien wordt het anno 2015 in het Westen wel als het toppunt van ‘christelijk’ beschouwd om je eigen geloofsgenoten aan hun vreselijke lot over te laten, maar wel je deuren te openen voor juist die religie, die god en die ‘profeet’ in wier naam je medechristenen dagelijks met honderden tegelijk worden afgeslacht.

    Xander

    ) Breitbart
    (2) Independent
    (3) Change.org (teken deze petitie tegen deze haatpagina)

    *

    UITLEIDING

    *

    Bovenstaande informatie, die uiteraard zoveel mogelijk verzwegen wiordt in de Coburger Leugenpers, kwam deze morgen vroeg uitgebreid op de RAI, d.i. de Italiaanse Staatszender, naar aanledingg van een optreden van de Beroepsverening van Christelijke Juristen.

    Het zit zo: net als bijvoorbeeld in het katholieke Polen worden tegennatuurlijke ‘huwelijken’ en zo maar salmenhokkende koppels wettelijk niet erkend in Italië. Geldige huwelijken worden hetzij op het Stadhuis hetzij in de Kerk, in een van beiden: aan U de keuze, gesloten en welke Macht dat huwelijk ook ingezegend heeft, is evenwaardig voor de Wet.

    Het probleem nu is… dat partners van tegennatuurlijke huwelijken gesloten in het buitenland nu eisen bij Euopa dat aan deze ‘discriminatioe’ een einde wordt gesteld….

    Als U er de volgende keer op let, dat in Coburgia, de Leugenpers, met de VRT op kop, nooit (of zeer weinig) berichten brengt over Italië, het toersisten- en cultuurland bij uitstek, dan heeft U bij deze een van de redenen hiervoor gevonden. Italië is niet Sklinkx genoeg. Meer Turkije of een of andere verre risicovolle bestemming in beeld brengen daarentegen, is financuieel waarschijnlijk interessanter. Slinkxen doen graag zaakjes met elkaar, weet U!!!! Vooral als die daarbij andere meningen kunnen tegenwerken…

    *

    Heeft Digitalia dan iets tegen Homo’s en Lesbiennes? Nee hoor! Buiten wat afstandelijk memdelijden voel ik net hetzelfde als voor alcohol- of drugverslaafdden. Het is een afwijking van de menselijke natuur, die ze in hoofdzaak in de 3 gevallen, zelf hebben gezocht.

    *

    Enne o Ja; die Synode van Bisschoppen in Rome heeeft toch weer niet gedaan waarvoor de Slinkxs Kerk stond te roepen: wèg ceilbaat, vrouwelijke preisters Nù, en het recht voor idereen om zomaar net als konijntjes, in alle eer en vooral deugd samen te hokken. Ongehoord toch, nietwaar?! Ik zie de mondhoeken van ons Martine zó nog een paar graden zakken…

    Over de ochtendlijke uitzending van RAI nog even over CO², fijn stof en luchtverviling. De vele bosbranden over de hele wereld zijn daarvan de grootste oorzaken, maar daar spreekt niemand over. De ‘Overheid’ blijft maar zapzeveren over problemen naast de kwestie, want dagelijks gaan duizenden hectaren oppzettelijk of ongecontroleerd in de vlammen op…

    JaJa, dacht ik, en als die meneer dan de blaadjes van een klimophaag op 3 verschillende hoogtes op fijn stof gaat analyseren om daaruit te besluiten dat op kinderhoogte de meeste vuiligheid voorkomt, heeft hij dan gedacht aan de neerdwarrelende asse van de wouden aane crtematoriaschouwen? En zelfs al moest hij daar aan gedacht hebben, die dingen zijn ‘staatsgeheim’ omdat wij volgens de Groenen moeten blijven wijsgemaakt worden, dat opstoken veel hygienischer is…. De meerprijs boven begraven oop het kerkhof rond de kerken doet er dan even niet aan toe, want de uit haar vegen barstende        begrafenis-industrie moet ook leven.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-10-2015, 09:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2979

    *

    .

    *

    Zonder mond om te spreken en met geblindeerde brillenglazen

    .

    .

    Klaar om bij de neus te worden genomen: zo wil

    de EU-Overheid de Ideale Lezer…

     

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Voor eventjes is in DS het bevrijdend Goede Licht uit Poolland aan gemogen (beter laat dan nooit), en dan zal de poco-pers er voor lange tijd het zwijgen toe doen…Tot het echt niet anders meer kan.. Verkrampte magen, aanhoudende hartkloppingen en onbedwingbare schizofrenie kunnen ze op alle redacties van alle dagbladen missen als kiespijn. Volgens instructies van ‘hogerhand’ om iedereen verder bij de neus te kunnen leiden, moeten integendeel de linkse teugels maximaal worden aangetrokken. Over andere meningen wordt alleen bericht gegeven, als die belachelijk kunnen gemaakt worden, of in een verkeerd daglicht worden gesteld. Maar ook dàt wist U natuurlijk al langer dan vandaag….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151027_01941363

    *

    Absolute meerderheid voor Recht en Rechtvaardigheid in parlement Polen

    Absolute meerderheid voor Recht en Rechtvaardigheid in parlement Polen

    *

    De conservatieve katholieken van de eurosceptische Recht en Rechtvaardigheid (PiS) hebben bij de Poolse parlementsverkiezingen van zondag de absolute meerderheid behaald in de Sejm, het Poolse Lagerhuis. De partij haalt 235 van de 460 zetels binnen, heeft de Nationale Kiescommissie dinsdag bekendgemaakt.

     

    PiS wordt daarmee de eerste Poolse partij sinds de val van het communisme in 1989 die alleen kan regeren. Bovendien geniet de Sejm ook de steun van president Andrzej Duda, die in mei voor PiS verkozen werd.

     

    PiS kennen we als de partij van Jaroslaw Kaczynski, die samen met zijn (bij een vliegtuigcrash gestorven) tweelingsbroer Lech Alexander de Poolse politiek beheerste halfweg het eerste decennium van deze eeuw. Toch wordt niet Kaczynski de nieuwe premier, maar schoof hij Beata Szydlo naar voren als het ‘nieuwe gezicht’ van zijn partij.

     

    Oppositie

     

    Het Burgerplatform van uittredend eerste minister Ewa Kopacz haalt 138 zetels binnen, en wordt na acht jaar aan de macht verwezen naar de oppositie. Twee nieuwe partijen halen 42 zetels binnen (de anti-establishmentbeweging van Pawel Kukiz) en 28 zetels (Nowoczesna, of Modern, van de neoliberaal Ryszard Petru).

     

    Landbouwerspartij PSL, coalitiepartner van het Burgerplatform, overschreed nog net de kiesdrempel en is goed voor 16 zetels.

     

    Links verdwijnt helemaal uit het nieuwe parlement, en dat is te wijten aan de onderlinge concurrentie tussen twee linkse formaties: de coalitie Verenigd Links bleef met 7,55 procent onder de drempel van 8 procent voor coalities, en de jonge partij Razem (Samen) deed het met 3,62 procent verrassend goed.

     

    Net geen 51 procent van de Poolse kiezers ging stemmen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het bericht in DS zou dinsdagavond laat zijn geschreven, zoals vermeld in het arikel zelf. Neemt niet weg, dat het maar vandaag tussen de Krantenkoppen stond, en dan nog weggemoffeld helemaal onderaan.

    Dat U het hier vindt, heeft niet alleen de bedoeling om de schijnnheiligheid van de Leugenpers te belichten, maar dient vooral als bewaarmiddel om het voor de toekomst op te slaan op mijn vaste schijf. Het is trouwens opmerkelijk dat geen enkele andere gazet zelfs maar weet dat er in Polen verkiezingen zijn geweest. Want te druk bezig met niemendalletjes….

    *

    Het VTM-nizuws besteedde er gisterenaovond welgeteld 15 seconden aan om aansluitend 5 minuten te wauwelen over het succes van ene Stromai die volgens mij de perfecte nabootsing was van een getalenteerde aap uit de Afrikaanse regenwouden die net uit zijn boom was gevallen. Geloof me, Coburgia zal met dit opgefokte fenomeen, anders dan met het verafgoodde klimaatverschijnsel, nog hoge topen scheren.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-10-2015, 13:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2978

    ***

    Woensdag 28 oktober

    Zon 7u27-17u25

    H Simon en Judas, apostelen

    Als Simon en Judas voorbijgaan dan is de zomer gedaan

    *

    *

    Ze leven met honderdduizenden tussen ons

    .

    .

    Het zijn zelfs onze naaste (opgedrongen) buren

     

    *

    INLEIDING

    .

    Net zoals tropische stormen in de warme landen geweldig onheil meebrengen, botsen in Europa geen warme en koude wolken op elkaar, maar heen en weer geslingerde volkeren die, zegger ze, in hun land de vele oorlogen ontvluchten, maar juist in onze landen oorlog in hun mars hebben. Tenzij wij, de vaste bewoners, hen natuurlijk in alles toegeven.

    Daar een afwijkende mening over hebben, is racistisch, xenofoob, haatdragend en populistisch.

    Hen niet alleen b, b en b geven, maar hen vrijwillig onze eigendommen afstaan, is humaan en vredelievend. Kortom, wat ons voorgehouden wordt, is dezelfde redenering als waarvoor met alle middelen publiciteit gemaakt wordt voor de 1813, de Zelfmoordlijn. Waarom die ‘Lijn’ een zelfmoordlijn en geen Anti-zelfmoordlijn werd genoemd is mij een raadsel.’Dash wast niet zo goed als gezegd…. Witter dan wit’. Bij de TV moet alles dus 180° anders bergrepen worden dan geëtaleerd….

    *

    Waar de Media stellen ‘De Islam Uw vriend’ wordt eigenlijk bedoeld ‘De Islam Uw doodsvijand’.

    Ha, nu begin ik het te snappen!

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog

     

    ‘Grootschalige voorbereidingen in Duitsland en Groot Brittannië op duizenden terreuraanslagen en sabotage acties’

    *

    Een Slowaakse alternatieve nieuwssite berichtte enkele dagen geleden dat de Turkse journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft geopereerd om erachter te komen wat er waar is van de eerder geuite dreigementen van ISIS om duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Vorige week meldde Akhul zich vrijwillig bij de politie in Jordanië met het schokkende bericht dat er nu al ruim 450.000 terroristen in Europa zijn, die in onder andere Darmstadt, Offenbach en Hanau in Duitsland, en Leicester, Coventry en Birmingham in Groot Brittannië zouden wachten op het bevel om een grootschalige terreuroorlog te beginnen.

    Akhul beschreef in detail hoe de ISIS strijders in Europa zijn georganiseerd, en hoe ze gebruik maken van vrouwen en kinderen om als zogenaamde vluchtelingen in de nietsvermoedende Europese landen te worden opgenomen. Hier maken de terroristen vervolgens contact met bestaande, omvangrijke geheime islamitische militaire netwerken, die voornamelijk via de inmiddels duizenden moskeeën in Europa zijn opgebouwd.

    ‘Meer dan 450.000 terroristen bereiden aanslagen en sabotage acties voor’

    ‘De oorlog in Europa is begonnen,’ zou een hoge Duitse politie official hebben gezegd. Buiten het zicht van het publiek zouden er op dit moment in Duitsland en Groot Brittannië grootschalige maatregelen worden genomen om voorbereid te zijn op ontelbare terreuraanslagen en sabotage acties tegen overheidsdoelen, burgers, de infrastructuur en de energie- en watervoorziening.

    In de Oostenrijkse grensplaats Reichenfels zorgden duizenden migranten er op een wel heel eenvoudige wijze voor dat het dorp op waterrantsoen moest: alle kranen die ze konden vinden werden met opzet urenlang wijd opengezet (2).

    De als migranten vermomde moslimterroristen communiceren volgens Akhul via het in Dubai gevestigde Etisalat, waarop dagelijks tienduizenden berichten zouden worden uitgewisseld over de aanstaande terreuroperaties in Europa. De Turkse journalist schat dat er op dit moment al meer dan 450.000 ISIS strijders in Europa zijn, waarvan 80% klaar is om op bevel in actie te komen.

    Dat bevel kan in theorie nog lang op zich laten wachten, maar ook al morgen komen. Een ding is zeker: hoe langer het duurt, des te meer ‘van hen’ zullen er hier zijn, en des te moeilijker zal het worden om ons tegen hen te verweren.

    Xander

    (1) Denník Politika (via Hartgeld)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

    *

    Onheilsberichten hebben doorgaans meer succes dan mooie. Paniek is dan ook gee goede raadgever.

    Uit dit bloedstollend bericht draag ik vooral mee, dat de aanvalsdoelen, naast mensen, de Overheid zal zijn, de vitale infrastructren, de vitale energie en de vitale voedselindustrie. Maar volgens mij is de communicatie even belanfrijk. Als die uitvalt, zitten we meteen overal terug in het Steentijdperk….

    Jaren geleden was er sprake van een Erupese communicatie satelet, zodat we al die Amerikaanse zouden kunnen missen als kiespijn. Maar dat project schijnt een stile dood te zijn gestorven… Nee nee, voorr een samenzwering daarnopens hoeft U niet te vrezen, zo zijn onze Amerikaanse ‘vrienden’ niet!

    Wedden dat het werkwoord ‘hamsteren’ binnenkort weer overal zal opduike? Wie een moestuintje bezit, zal een weelderig man zijn. Maar een snelvuurwapen in huis hebben, zou misschien wel het meest aan te raden zijn, zodat we onze huid duur kunnen verkopen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    28-10-2015, 10:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2977

    *

    2

    .

    *

    Nog een laatste krachtinspanning

     

    .

    *

    En dan naar de Arabische Koranlessen….

     

    *

    INLEIDING

    .

    Eenmaal goed geïntegreerd en vaste voet geschoten met de conservatieve tegenstand netjes opgeruimd of uitgewezen, zou de Slinkxs Elite de boel we draaiende willen houden, maar het zit er dik in dat ze zich aan Het Beest schromelijk zullen mispakken. Gewoon omdat het tegen de Islam leerstellingen botst; dat verbiedt h in een nieuw onderworpen land, slechts tweede viool te mogen spelen. De Godsdienst van de Vrede is nu eenmaal de Islam of de Dood….

    De droom van Slinkxs om het Dritte Reich naadloos te doen overlopen in een soort Viertes Deutsches Reich gebaseerd een nieuw ‘Herenras’ is nu al een nachtmerrie voor heel Europa.

    Bij Lieven Van Gils, het vroegere schoothondje van Phara di Auguire zagen we zojuist op BVN de uitzending van gireren avond. Daar kwam een jonge wraakgodin van Die Grünen aan et woord, die heel eenvoudig alle Pegida-betogers als NAZI bestempelde. Echt waar. Het zoveelste schoolvoorbeeld hoe Slinkx altijd maar weer zijn eigen slechte inborst op andere mensen wil kleven. Als zij dat van anderen zegen, die hun vijanden zijn, dan denken zij met hun beperkt begripsvermogen, dat die naam nooit eer op hen kan toegepast worden. Kleine voorgeprogrammeerde hersentjes? Ja Ja, dat ook. Maar vooral: sluipend vergift dat de VRT maar al te graag zo breed mogelijk uitsmeert.

    Om het verhaal nog duidelijker te stellen: de eigenaar die zijn erfgoed beschermt is een slechterik, de inbrekers zijn de goeie….. Want als die eigenaars zich niet verzet hadden, dan was er geen geweld geweest. Kunnen we trouwens zien aan de opgebroken straten, waar Slinkx is gepasseerd….

    En de SPD-burgemeester van Dresden voegt daar in echte DDR-stijl aan toe, dat wie de Islamisering niet aanvaardt, dan er maar moet uittrekken. Anders gezegd: Dresden hoort hen, de Sliinksxe Elite, nu al toe en wie dat zo niet ziet zitten, die moet RAUS.

    RAUS, een woord dat ikzelf als kind in het verre West Vlaanderen al heb moeten horen…

    Het vervolg daarvan heeft de hele wereld al eens meegemaakt onder de massamoordenaar Dolf-met-de-snor.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/10/20/30-000-mensen-vieren-pegida-verjaardag-in-dresden-staatsgeweld-neemt-toe-verlaat-het-land-zegt-spd-burgemeester/

    *

     

    30.000 mensen vieren PEGIDA-verjaardag in Dresden, staatsgeweld neemt toe, ‘verlaat het land’, zegt SPD-burgemeester

    *

    In Dresden verzamelde gisterenavond een mensenmassa van naar schatting 30.000 burgers voor de eerste verjaardag van de verzetsbeweging PEGIDA, tegen islamisering en tegen het verlies van onze vrijheden. De betoging verliep zoals steeds vreedzaam, maar het staatsgeweld neemt schrikbarend toe. Via de Duitse staatszenders riepen politici in functie op tot haat en geweld tegen PEGIDA, en met belastinggeld werden betaalde antifa-betogers met bussen vanuit gans Duitsland naar Dresden gebracht. Het gewenste resultaat, het blokkeren van de PEGIDA-optocht, werd jammerlijk gemist, maar toch werden vernielingen aangericht en vreedzame PEGIDA-betogers aangevallen, waarvan één zwaargewond raakte. Dit geweld wordt door de Duitse media, politiek en gerecht niet veroordeeld, wel integendeel; de repressie tegen wat heet ‘Rechte Parolen’ (rechtse slogans) neemt in staatsmedia, scholen, overheidsbedrijven, internet hand over hand toe. Wie aan een PEGIDA-optocht deelneemt riskeert in Duitsland zijn job, Merkel riep Facebook op hardere censuur toe te passen…

    Links in Duitsland laat er ook geen twijfel over bestaan: ‘Duitsers die de asielinvasie niet bevalt moeten Duitsland maar verlaten’, zo deelde een SPD-burgemeester recent openlijk onder luid boe-geroep aan zijn burgers mee. Door de onwaarschijnlijke onverdraagzaamheid van links in Duitsland, gecombineerd met de agressie van hun vrienden de asieleisers die binnenstromen, ontstaat stilaan een klimaat, waarbij rechts ondergronds geduwd wordt en moet overgaan tot technieken die stilaan aan die van een guerrilla-beweging doen denken. De toekomst van Duitsland ziet er, helaas, erg somber uit.

    *

    UITLEIDING

    *

    Wat mij verwondert, is dat Graaf Hay Koe Herman geen commentaar wil komen geven. Zuster Ursula Angela Märkel en hij zitten pertang in dezelfde tang van de EVP onder het borstbeeld v an Wilfried Martens. Is zo evident als hij groot is geweest.

    Meneerke Peeters an dezelfde o zo Christelijke Partij zou zijn coalitieârtner van de MR wel willen lynchen omdat die het Recht op Arbeid bij Wet even hoog wil stemen als het recht op niet-werken, op staken, op ‘het werk neereggen’ dus. Kan niet, zegt die, de twee (werken en niet-werken) zijn de wieg gelged om enerzijds en anderzijds de vroegergetekende akkoorden na te leeven. Zou het Meneerke, de vroegere UNIZO-topùan, zich niet beter onledig houden zeker niet met ‘de sociale partners’ maar met het imago van zijn partij? Om als Vice Premier van Coburgia het spook van het Monster Major te verdrijven, ja, maar vooral om de ‘C’ uit hun merknaam te verwijderen?

    De SVP, Socialistische Volks Partij (S’il Vous plâtt)) Staat heel chique en het zou beide partijen beschermen tegen de duik onder de kiesdrempel. Iets Christelijks is er allang niet eer bij, er zijn geen Pastoors meer om de mensen op hun burgerplicht te wijzen. En daar is vooral de te verwachten leegloop van de bedrogen en bestolen 800.00 ARCO-spaarders.

    SVP, SP-a, Parti Scandale: één pot natte smrrie die nog jaren lang de goede reputatie van Vlaaderen zal besmeuren…       Niks op tegen zelfs, dat ze hun hoofdzetel allemaal samen overbrengen naar Luik om zo beter de harde kern van deWaalse herrieschoppers te manipuleren….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-10-2015, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2976

    *

     

    *

    .

    Veel belangrijker dan de luchtvervuiling.

    .

    .

    Zelfs het ‘Fijn Stof’ in de lucht is beter

    *

    INLEIDING

    .

    Voorlopig zijn Syrië en Irak het nog altijd een ver-van-mijn-bed show en leent het zich nog opperbest om in de hele Europese Leugenpers diep te worden onder gesneeuwd. Het wordt hoogstens in verkorte versie gebracht en zekerlijk zonder de minste zweem van afschuw. Zie DM hieronder.

    En het gaat maar door, zonder dat het beschaafde gedeelte van de Blauwe Planeet daartegen iets onderneemt. Laffe onbekwaamheid, of onbekwame lafheid, U kiest maar. Want ondertussen strooit Het Beest zijn afval verder uit ove het Avondland….

    In Polen is het Volk in opstand gekomen, omdat, zo blijkt, samen met de aanhoudende horden ‘blijve-lingen’, ook vele oncontroleerbare epidemieën zijn meegekomen. De Ebole heeft men plusminus onder controle gekregen, maar de Islamisatie-bacil wordt niet eens bestreden, maar aangemoedigd. Alles tot meerdere eer en glorie van de wortelloze/toekomstloze Nieuwe Europeaan. Die moet ontdaan van zijn wortels, teruggebracht worden naar de jaren 630. Dat zijn de jaren waar Het Beest bij de pietrol-pompers is beginnen groeien.

    Iedere dag worden we geconfronteerd met nieuwe martelpraktijken. Laatst was het weerloze gevangenen verpletteren onder een 70 Ton zwaar pantservoertuig, nu is het hen opblazen terwijl ze geketend hangen aan de laatste sporen van een voor-Islamitische Beschaving die met dynamiet worden verwoest.

    Als het Avondland van de Europese Vaderlandslievende Beweging niet dringend in het verweer stapt, wordt dit onderstaand beeld van de Amsterdamse Kalverstraat ook wat onze stervende ogen nog zullen mogen zien van de Anrwerpse Meir: de tot armoede gebrachte ‘verrijking’…..

    *

    *

    Ondertussen zijn de Gevestigde Machten druk bezig met vergaderen om te vergaderen, en brengen de Verkochte media de doodgewone pulpberichten van elke dag. Waarbij zij zelfs meestal unisono dezelfde herkauwde koppen brengen. Uitzondering alleen als ze over hun eigen voeten struikelen. Dan zijn gisteren voor de ene de slagbomen van de kazerne in Flawinne in elkaar gereden, en voor de andere, mèt bijhorende beelden, was dat het ijzeren toegangshek dat geforceerd werd.

    Maar wetewa? Het dreigingsniveau in ieder geval is ondertussen weer afgezwakt, want op hun communiezieltje zeggen allen gelijk dat het heel zeker geen terroristendaad is geweest. En dat er nog zekerder géén medeplichtigen waren. Al wordt daar wijselijk aan toegevoegd, dat het onderzoek nog niet is afgesloten….

    Hetzelfde geldt voor de niet-slotvaste open hekken van de vele AZC. Dei moeten voortaan dicht worden gehouden. Niet vanwege de brutaliteiten van de ‘verrijkers’, maar omwille van de extreemrechtse herrieschoppers die de deze centra willen verstoren. Zelfs de videobeelden van de legerkazerne in Sijssele zijn in de gewenste richting aangepast. En tegengestelde lezersreacties belanden in de scheurmand.

    Maar wat geluk, dat het Hooggerechtshof in Nederland het referendum heeft goedgekeurd. Op die manier vernemen we heel zeker de ongecensureerde mening van de man en de vrouw in de straat.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/gruwelexecuties-en-vernieling-werelderfgoed-door-is-in-palmyra-b334d3ba/

    *

    Gruwelexecuties en vernieling werelderfgoed door IS in Palmyra

    *

    Jihadisten van de beweging Islamitische Staat (IS) hebben zondag drie mensen geëxecuteerd door hen, terwijl ze vastgeketend waren aan zuilen van de antieke site van Palmyra, de lucht in te blazen. Dat meldt de anti-Assadsite Sohr.

    IS veroverde Palmyra in mei. Het antieke deel van de Syrische stad behoort tot het werelderfgoed. Sinds de verovering heeft IS al twee tempels in Palmyra opgeblazen en verschillende standbeelden vernield. In juli gaf de terroristische organisatie nog beelden vrij van een massa-executie die plaatsvond in het oude amfitheater van de historische stad.

    *

    UITLEIDING

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    27-10-2015, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2975

    ***

    Dinsdag 27 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 7u25-17u27

    H Frumentius

    *

    .

    *

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Ben_Carson

    .

    Ben Carson

    .

    *

    *

    INLEIDING

    .

    Vindt U ook niet, dat naarmate in Amerika de verkiezingennaderen, er steeds meer en meer de normale kwaliteit der kandidaten naar omhoog komt? Die Zwarte Benjamin Salomon Carson, kortweg Ben Carson, de gepensioneerde neurochirurg, voor velen de geperfectioneerde Zwarte Obama (!) is er zo een van. Drinkt zelfs gaarne thé, maar schijnt geen Lid te zijn van de Tea Party.

    Zeer knap verstand. Oer-conservatief, radicaal tegen elke abortus, want de ongeboren baby in de moederschoot mag onder geen enkel voorwendsel vermoord worden. Elk menselijk leven is heilig, zelfs dat na verkrachting of incest.

    Volgens hem zou Hitler heel wat meer last gehad hebben om de Joden uit te roeien, moest er in Duitsland, lijk in Amerika, een vrije wapenwet bestaan hebben. Is een tweede uitspraak van hel, om even bij te duizelen.

    Ik weet het niet, maar de mensheid is de laatste honderd jaar, zodanig ver van de richting afgeweken, dat niemand die rechte weg nog weet liggen. Van liefdesdaad (de conceptie) tot nuttig gebruiksvoorwerp (het aardappelschilmesje) is het Mensdom overgegaan tot vernietig van zelfs het prilste leven tot jet doden van elke medemens die eventjes anders is.

    Het leven zelf wordt aldus vernietigd, maar altijd om er zelf beter van te worden. En er zelf beter van worden, dat is toch gewoon het streefdoel van elke schots en scheve Slinkxe ideologie….

    Het feit zelf, dat die Ben Carson zo goed als de Islammerij op gelijke voet stelt met de buiten de Wet te stellen Scientology, is veelbelovend voor zowel de USA als voor zijn aanhangwagentje, de EU. Want zelfs al geraakt hij geen President, in heel Amerika zal dat nieuwe geluid nog lang blijven nazinderen.

    Mensen als Ben Carson, zwart, blank, geel of bruin, zou inderdaad de aanzet kunnen zijn, dat alle mensen inderdaad broeders en zusters kunnen worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ben Carson

    De 63-jarige Carson, die in 2013 met pensioen ging als chirurg en dus nog maar twee jaar politicus is, staat bekend om zijn conservatieve opvattingen en is enorm populair bij de Tea Party.

    Hij geldt als een schoolvoorbeeld van de American Dream en wordt ook 'de Republikeinse Barack Obama' genoemd. Hij groeide op in armoede en schopte het tot gerenommeerd chirurg in het John Hopkins-ziekenhuis in Baltimore, Maryland. Zo maakte hij in 1987 furore door als eerste met succes een Siamese tweeling te scheiden.

     

    Als presidentskandidaat kreeg hij echter al veel kritiek, vanwege omstreden uitspraken over onder andere homo's en moslims. Deze week nog gaf hij een opmerkelijk interview waarin hij stelt dat hij Afghanistan niet zou binnengevallen zijn maar dat hij gedreigd zou hebben met olieacties om Osama Bin Laden uitgeleverd te krijgen.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Nog even over de aversie van Digitalia over het Soicalisme.

    Socialisme is op zichzelf, net als het Christendom, een goede ingesteldheid, die jammer genoeg voor andere doeleinden wordt misbruikt. Christendom is meer en meer een dun laagje vernies bovenop geworden, nog altijd het best onder woorden gebracht door de Socialisten, ‘de Baron housdt ze arm en de Pastoor houdt ze dom’, terwijl de Rode Scientology die woorden beter voor zichzelf van toepassing had gehouden.

    Kortom: er zit veel waarheid in, in het gezegde, dat Jezus Christus de eerste communist ooit is geweest. Daar waar de ene mens dat houdt voor de geestelijke waarden, en de andere voor de materiele. Maar ligt de waarheid niert meestal in het midden?

    Het huidige Socialisme is louter materieel (Schots sSheef en Slinkx) want begiftigd met alle truuken van de foor, terwijl het Cristendom zich heeft laten ringeloren door het afzien van alle wereldlijk gezag. Want ‘Scheiding van Kerk en Staat’ is verworden tot algehele supoprematie van de ene op de andere.

    Ja Ja, zoals Stalin zich ooit de vraag stelde over hoeveel divisues de Paus dan wel beschikte, op die manier gaat de afbraak verder. In hoofdzaak wegens gebrek aan loyaliteit over de gemaakte afspraken.

    *

    Het bovenstanade als inleiding om het sacrosante ‘stakingsrecht te ontmaskeren. Want het is een van de zovele truuken van de foor om de eigen tirannie van de palbonden over hun hele omgeving te illustreren. ‘Staken’ wil heden ten dage zeggen: de wil van de pakbonden altijd voort tot tot in het ridicule pogen op te leggen. Met alle middlen, zoals Louis Tobbazck ooit stelde. WWettelijk middelen zo lang het kan, onwettelijke als het moet. Tot straat terreur toe.

    Stakingsrecht gaat boven iedereens Recht op Arbeid. Het sstaat vooral boen elke vrije meningsuiting. Wie niet ‘hunne aat is, sloan z’up z’n muile’…. En het ergste is, dat deze pakbonden boven de Wet staan, omdat ze wettelijk gezien, niet bestaan.

    *

    En kan er mij iemand uitleggen, dat Bisschoppen, Abten of andere Kerkelijke Gezagsdragers, er het zwijgen blijven toe doen, als hun Goddelijke Leer voor de zoveelste keer door het slijk gehaald wordt in de Media? Zwijgen en de andere kaak aanbieden is precies wat de Slinkxe Kerk wil…. Maar zo geraken de Kerken leeg zowel bij geboorte als bij overlijden en bij alles wat daar tussenin ligt in een ensenleven. Alles wordt ‘verburgerlijkt’, gewoon omdat er geen reactie komt, of omdat alles in gereedheid moet gebracht worden voor de islamisering.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-10-2015, 12:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2974

    *

    .

    *

    .

    (50/40 m) Binnenhuis pronkstuk kunstcollectie in Bolzano (It)

    .

    Waarvoor kuisploeg morgen zou terug gekomen zijn..

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De violen van de Leugenpers geraken maar niet gestemd. De dag neigt ter kimme en nog altijd niet de minste commentaar over de Slinkxe nederlaag in Poolland. Zelfs de ‘gemaskerde’ in die paracommandokazerne, waar iedereen van de schildwachten aan de slagboom er als een haas vandoor was gegaan (!) bleek loos alarm te zijn geweest. Niks AK47, nix Syntex, nix aanslag, gewoon een sisser om in de doofpot bij al de andere te worden gestopt.

    Maar omdat de gazet nu eenmaal helemaal moet vol staan, dan maar het meest ridicule eerst; een kuisploeg in een museum (na een feestje) ruimt een modern ‘kunstwerk’ op.

    Als symbool van deze tijd, kan dat tellen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/schoonmaakploeg-gooit-moderne-kunst-in-de-vuilnisbak-beedfd3a/

    *

    schoonmaakploeg gooit moderne kunst in de vuilnisbak

    Schoonmakers in een museum in het Italiaanse Bolzano hebben een hedendaagse kunstinstallatie in de vuilnisbak gegooid, denkende dat het een slagveld na een feestje betrof.

    De lege champagneflessen en confetti op de grond leken inderdaad te wijzen op de restanten van een stevige party op vrijdagavond. De kuisploeg van het Museion Bozen-Bolzano gaf de vloer dit weekend een stevige beurt. Van het moderne kunstwerk was geen spoor meer te bekennen.

    Medewerkers van het Noord-Italiaanse museum postten gisterenmorgen op Facebook foto's van voor en na de feiten om de 'situatie' uit te leggen. De installatie getiteld 'Waar zullen we vanavond dansen?' van kunstenaars Goldschmied & Chiari wilde de decadentie van het Italië uit de jaren tachtig uitbeelden.

     

    Wellicht benaderde het kunstwerk zo goed de realiteit dat de kuisploeg dacht er een vette kluif aan te hebben. Het feit dat er inderdaad een feestje had plaatsgevonden op vrijdagavond maakte de verwarring er alleen maar groter op.

    Het museum heeft ondertussen een bericht omhoog gehangen met daarop de tekst: "Dit kunstwerk zal gauw worden hersteld". Een geluk bij een ongeluk: de schoonmakers hadden het glas en papier apart gerecycleerd in containers waardoor de installatie weer bij elkaar te puzzelen valt.

    *

    UITLEIDING

    *

    Bij de DM zal men er wel net aan gedacht hebben, dat er na de verkiezingsuitslag in Polen, een mooie lijn kan getrokken worden tussen de decadente Slinkxe EU e die opgeruimde decadente ‘kunstwerken’ in Bozen-Bolzano.…

    *

    Zelfs de minder aandachtige lezer, zal gemerkt hebben dat Digitalie behbt is met enig leedvermaak. Meeer zelfs, het is leedvermaak gedragen door optimisme.Want daar is Catalinië, Baskenland, Schtland, en zelfs nu eeneens Portugal dat zijn rug recht….

    En dan heeft de Slinxse wereldkerk dan nog zo zijn best gedaan, om de Roomse Bisschoppen Synode van op afstand bij te bij te lichten. Jammer voor henn dat ze het daar bij de H. Stoel niet zo goed zien zitten. Had het van de Rode Manitou’s en hun lippendragers afgehangen, dan waren vooral homhuwelijken tussen Priesters onderling, en Christelijke Huwelijken met variabele partners nu al schering en inslag. Met op kop de Pausn (Surrogaat-Christen), aan de arm van een jonge gesluierde Pausin, ( Moislimmamma) en daarachter een hele stoet vruchtjes hunner Liefde. Begeleid door negermuziek.

    Kortom, alle vroegere Zeven Sacramenten vervangen verklaard en vervangen door slechts dat ene sacrament van Catch-as-you-can, de basisregel van alle slinxsigheid.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-10-2015, 18:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2973

    *

    *

    Jaroslaw Kaczynski

    .

    .

    Met deze jeugd 50/50 m/v, daar kan hij voor Polen: een veilige toekomst mee op bouwen

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De voorpagina van alle Italiaanse kranten staan er bol van. Polen is het grote nieuws! Met een score van 39% waar iedere Rechtse partij in Europa maar kan van dromen, zodat de rest van het spectrum onder de kiesdrempel blijft….. Een absolute meerderheid in het Parlement is dan ook niet meer dan logisch in al die landen die gewend zijn van naar de pijpen van de Slinkxen te moeten dansen….

    Voor zover ik hier van op een veilige afstand de Krantenkoppen kan lezen in Coburgia, liggen die daar bijna tot de avond van the day after nog altijd groggy tegen de vlakte. Zelfs mijn klassieke bron van inlichtingen, de Blog van Mr Bron, moet zich op de niet zo Rechtse Volkskrant NL beroepen….

    Hieronder leest U dan ook de zuurzoete weergave van de Internationale Leugenpers. U moet dat maar lezen zoals de berichten over de Islam-terreuraanval op de paracommandokazerne in Flawinne. De ‘gemaskerde’ dader (Arafat-sjaal?), met bomauto, geraakte de kazerne binnen, kon er niets doen, maar kon toch ongestoord vluchten. Hij handelde (goed geweten) alleen. Waarom dan tezelfdertijd de politieschool in Namen moest ontruimd worden, is het geheim van het onderzoek. In de up-date een paar uur later, stond dat de dader, die niet eens was binnen geraakt, kon gevat worden. Dat de para’s naar alle kanten gevlucht waren, wordt nu vervangen dor omstaanders die geweerschoten gehoord hebben. Dovo heeft de terug gevonden vluchtauto … opgeladen en meegenomen. Naam dader?, springstoffen gevonden? Is ook geheim van het onderzoek. Maar de drempel voor een algemene terreurdreiging is ondertussen opgetrokken.

    U gelooft dat toch ook allemaal? Case closed, zou Witse zeggen.

    Het wordt ondertussen wachten op de zege van de anti-Europa en anti-Islammerij in Polen tot de Europese violen gestemd zijn. Ja, het is een overwinning, maar zie eens de lijst van problemen daardoor.

    De duiven zullen dus maar gelost worden, als de zege van Recht en Rechtvaardigheid met valse schijnargumenten in de grond geboord kan worden/ De lijnen tussen de Rode elite in en rond Bruxellabad en de Verkochte Media staan vandaag roodgloeiend.

    Donkere wolken, van hier tot in Amerika….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Polen maakt flinke ruk naar rechts

    (Door: Jan Hunin)

    *

    De conservatieve partij Recht en Gerechtigheid heeft op overtuigende wijze de Poolse parlementsverkiezingen gewonnen. Volgens een exit-poll zou de partij van oud-premier Jaroslaw Kaczynski 39% van de stemmen halen, ruim 15% meer dan het regerende Burgerplatform. Daarmee zouden de conservatieven mogen rekenen op een absolute meerderheid in het Poolse parlement.

    Na acht jaar oppositie en een aaneenschakeling van verkiezingsnederlagen mag Kaczynski zich dus opmaken voor een terugkeer naar de macht. Voor de post van premier komt hij wellicht niet in aanmerking. Die eer is weggelegd voor zijn partijgenote Beata Szydlo, maar niemand twijfelt er aan dat Kaczynski de touwtjes stevig in handen zal houden.

    DE VOLKSKRANT

    Voor Recht en Gerechtigheid is het al de tweede grote overwinning in een half jaar tijd. Eerder dit jaar won de partij al verrassend de presidentsverkiezingen met Andrzej Duda. Net als Szydlo was hij door Kaczynski als kandidaat vooruitgeschoven.

    Tot enkele maanden geleden leek het centrum-rechtse Burgerplatform zeker van een derde opeenvolgende verkiezingsoverwinning. De voorbije acht jaar groeide de Poolse economie sneller dan van andere westerse landen. Maar het vertrek van EU-voorzitter Donald Tusk en een opeenvolging van schandaaltjes deed de partij van premier Ewa Kopacz de das om. Ook het vluchtelingenvraagstuk speelde niet in het voordeel van de regering.

    Na acht jaar van centrum-rechts bestuur mogen de Polen zich dan ook opmaken voor een flinke ruk naar rechts. De conservatieven van Recht en Gerechtigheid zijn gekant tegen reageerbuisbevruchting en de strenge anti-abortuswetgeving dreigt nog verder aangescherpt te worden.

    Maar er zal vooral worden uitgekeken naar de manier waarop de conservatieven gaan regeren. Kaczynski staat bekend als een aanhanger van Viktor Orban, de omstreden Hongaarse premier. Tijdens de vorige regeerperiode van Recht en Gerechtigheid, tussen 2005 en 2007, werd het al niet altijd zo nauw genomen met de democratische spelregels, en deze keer hebben ze waarschijnlijk niet eens een coalitiepartner nodig.

    'Democratie op het spel'

    Het deed Gazeta Wyborcza, de belangrijkste krant van Polen, vrijdag koppen dat het voortbestaan van de democratie op het spel staat. Op de voorpagina werd gepleit voor een grote coalitie tegen Recht en Gerechtigheid. Maar de verkiezingsuitslag heeft door die mogelijkheid een dikke streep getrokken.

    Behalve Recht en Gerechtigheid zouden slechts drie partijen de kiesdrempel halen. De grootste daarvan, het populistische Kukiz (9 procent), zou in aanmerking kunnen komen als coalitiepartner. Zijn leider, rockster Pawel Kukiz, is al even patriottisch als Kaczynski. Ook de libertaire partij Modern Polen (7 procent) en de pragmatische Boerenpartij (5 procent) zouden in het nieuwe parlement komen.

    Voor links betekende de verkiezingen een ware afgang. Voor het eerst sinds de val van het communisme zouden de postcommunisten er niet in slagen het parlement te halen. Hun sociaal-democratische coalitie bleef volgens de exitpoll onder de kiesdrempel. Ook de linkse protestbeweging Razem zou het parlement niet halen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is, voor mensen die het goed menen met een herwerkt nà Merkel Europa, een flinke opsteker dat

    Kaczynski

    goede maatjes is met Victor Orban van buurland Hongarije en dat die twee landen in het Centraal Europa, vrij van de pot-communistische socialistische dwangbuis, als gidsland voor hun verder afgelegen buren kunnen dienen, die in die Europese Verenigde Nazies de zoveelste dictatuur zagen aanstormen.

    *

    Samen met de euforie over deze hoopvolle vooruitzichten, de zon achter de wolken, moeten wij spijtig genoeg ook en vooral denken aan die wolken. Vluchtelingen terug of wegschroeven? De volksvijandige Islammerij verjagen? Grenzen terug potdicht maken? Allemaal zonnestralen tussen de bliksemschichten uit die donkere wolken!

    Zodat er na de periode van doodseskaders, van moord en doodslag, werk kan gemaakt worden van een Recht en Rechtvaardig Europa der Volkeren. Mits vooraf gemaakte bindende maar sluitende akkoorden over gelijke munt, gelijke lonen, gelijke loonlasten, gelijke belastingen (liefst wereldwijd zodat slimme ‘constructies’ niet eer kunnen), gelijke Rechtsspraak, één Europese legermacht in plaats van al de bestaande versnipperingen die elkaar overlappen, enz.

    Geen twee Europese ‘hoofdsteden’ meer, Bruxellabad en Straatsburg, die samen spreken met de stem van Duitsland, maar één zeer tot de verbeelding sprekende hoofdstad. Rome, bijvoorbeeld, en dat vooral wegens de symbolische betekenis van die naam.

    Rust, ja zelfs vrede met de Islam-wereld met als basis dat beide Machten noch onrechtsreeks noch rechtstreeks de andere mogen lastig vallen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter in de eerste plaats naar voor de Islam een even rechtvaardige behandeling als voor Hiroshima en Nagasaki. Gewoon om de eerste door-en-door betrouwbare Muzelman nog moet geboren worden…. En ook omdat de door hen begane misdaden duizendvoudig die der Jappen overtreffen.

    Alle werelddelen, Afrika, Amerika (Noord en Zuid) Australië, Azië: die moeten een betredingsverbond aangaan dat niet één van hun onderdanen op een blijvende manier Europa mag betreden. Nooit meer nog een volksverhuizing mogelijk! Dat is al vele duizenden jaren de regel en dus nog altijd de beste om van alle mensen broeders en zusters te maken.

    En, in hoofdletters de Europeanen voorhouden, dat Rusland, tot de Oeral, óòk een Europees land is. Een dichte vriend is nog altijd beter dan een ver familielid!

    En als er daarbij nog een sluitende identificatie kon in gang gezet worden, met vingerafdrukken, foto’s, DBA, enz, alles verwerkt in wereldwijde databanken, dan kan de grensbewaking in deze moderne tijden optimaal worden uitgeoefend.

    Ja, verzuchten wij daarbij, dan zou Europa zelfs Utopia kunnen genoemd worden…. Zonder daarbij uit het oog te verliezen, dat deelnemen altijd belangrijker dan winnen….

    PS

    Rome, net als toen het met dit Europa onder het Romeinse Rijk, allemaal begon, voortaan onder de vleugels van de Joods-Christelijke Beschaving, gebaseerd om de klassieke Antieke Culturen, dat is toch de weg die naar de verre absolute Vrijheid leidt?! De Blauwe planeet centraal nog altijd in ons Universum, daarin de Mens, en tussen die twee werelden, als bindmiddel: de Rede, de Geest.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    26-10-2015, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2972

    ***

    Maandag 26 oktober

    Zon 7u23-17u29

    H Friedbert

    *

    .

    Het Colosseum, de reconstructie

    [1].

    Na de Islam Verovering

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Net zoals in Istanbul de Aya Sofia met daar rond de 4 minaretten (als bajonetten) een blijvend verwijt is voor de nederlaag der Christenheid in het Oost Romeinse Rijk, zal het Colosseum in Rome, terug geschikt gemaakt worden voor volksvermaak. Zodat daar opnieuw Christenen voor de wilde dieren geworpen kunnen worden. Of in stalen kooien in de fik gezet. Of elkaar op leven en dood als gladiatoren moeten bevechten. Allemaal zaken die zeer populair zijn bij de Islammerij..

    ***

     

    Nee, het is geen wraak vanwege het Joodse Volk. Zo slecht zitten die namelijk niet ineen. De initiatiefnemers echter, zij wel dezelfde als toen: de Duitse Socialistische intelligentie die 70-80 jaar geleden Hitler aan de macht hebben gebracht en die nu hetzelfde voor ogen hebben met de Europese Verenigde Nazies. Dat zij optreden onder de naam CDU (Christen Democratische Unie) is dan ook zeer cynisch, want erger dan die Linke en die Grüne, de vertegenwoordigers van Het Beest in Duitsland.

    Hieronder zult U lezen hoe en wat de Tjeven onder Kris Peeters, de fractieleden van Ja Märkelina in het EU Parlement, zouden naäpen, moesten die, lijk in de jaren van Wilfried Martens, of van Zaan Loek Le Coq, het in Coburgia nog voor het zeggen hebben. Complete hotels onteigend ten voordele van de Islamvloed, gymlokalen in scholen in beslag genomen voor de Islamvloed, ja zelfs nieuwe steden gebouwd voor hen alleen.

    Zo te zien zet La Märkelina er spoed achter. Want na de Duitse ver-islamiseerde steden die er nu al zijn, zult U straks lezen over onthoofdingen en stenigingen in Neu Aleppo, ergens in de Beierese Alpen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Linkse burgemeester Dresden overweegt burgers te dwingen migranten in huis te nemen

    *

    Duitse regering onteigent compleet 4-sterrenhotel, stuurt alle werknemers naar huis en plaatst er 740 moslims in – Plannen voor nieuwe, volledige islamitische stad in Duitsland gepresenteerd – Duitse veiligheidsdienst BND: Merkel dringt volk immigratie op, veiligheid burgers kan niet meer worden gegarandeerd

    *

    Haar illustere voorganger met het korte snorretje vernietigde Europa met soldaten, tanks en bommenwerpers; deze net zo gevaarlijke nieuwe Reichskanzler bewerkt 75 jaar later hetzelfde met de ‘alternativlose’ invasie van miljoenen (nog onbewapende) migranten. Merkel krijgt nu echter ook de maken met breed verzet uit haar eigen partij.

    Kristin Kaufmann, lid van Die Linke en co-burgemeester van Dresden, ziet in het nijpende tekort aan opvangruimte voor de duizenden moslimmigranten in haar stad voldoende reden om burgers ‘eventueel’ te dwingen om hen in hun eigen woning op te nemen, ‘net zoals na de Tweede Wereldoorlog het geval was’ (1). Zoals we van dit soort doorgaans buitengewoon arrogante linkse en ‘progressieve’ gutmenschen weten zal haar eigen optrekje daar hoogstwaarschijnlijk van worden uitgezonderd. Wat denkt u, zullen de even wereldvreemde politici van de Nederlandse pro-immigratiepartijen D66, GroenLinks, PvdA en SP zich binnenkort ook aan een dergelijke krankzinnige suggestie wagen?

    ‘Het onderbrengen van de mensen is alternativlos,’ aldus sozialbürgemeister Kaufmann, die daarmee het meest gebruikte woord van Reichskanzler Angela Merkel gebruikte om het Duitse volk impliciet te dwingen de komst van miljoenen moslimmigranten naar hun land kritiekloos te slikken. Gymzalen in de stad worden al enige tijd als semipermanente opvang gebruikt, waardoor tal van scholen geen gymlessen meer kunnen krijgen.

    4-sterrenhotel in beslag genomen voor 740 moslims

    Alternativlos was ook de onteigening van een 4-sterrenhotel in Halle. Zonder enige kennisgeving vooraf werd het complete hotel plotsklaps door de Overheid in beslag genomen om dienst te gaan doen als opvangcentrum voor 740 moslims. De boze en verbijsterde medewerkers van het hotel en het restaurant in het gebouw werden allemaal naar huis gestuurd. Sommigen moesten op TV vernemen dat ze geen werk meer hadden. (2)

    Plan voor compleet islamitische stad

    Gymzalen, 4-sterren hotels – het is overduidelijk niet voldoende om plaats te bieden aan de tientallen miljoenen moslimmigranten die de Duitse regering de komende jaren het land wil binnenlaten. Architecten hebben dan ook een plan gepresenteerd voor de bouw van de eerste volledig islamitische stad in Duitsland. Daar moeten 30.000 moslims worden gehuisvest. In het centrum zal een grote moskee worden gebouwd.

    De kosten van de nieuwe stad, die bedoeld is om de moslims ‘zich thuis te laten voelen’, worden geschat op € 500 miljoen en komen geheel voor rekening van de Duitse belastingbetaler. Cynische commentatoren hebben alvast een naam voor de stad bedacht: Neu-Aleppo. Omdat hetzelfde straatbeeld de komende jaren tal van bestaande steden in heel Europa zal overnemen, zou het echter net zo goed Neu-Baghdad of Neu-Gaza genoemd kunnen worden. (3)

    BND eist van Merkel onmiddellijke stop op ongecontroleerde immigratie

    Toch groeit in Duitsland …./… Behalve de BND is ook het Hooggerechtshof woedend op de Reichskanzler. De rechters zeggen vanwege de chaotische toestanden in Duitsland hun werk niet meer te kunnen verrichten. Eerder was ook de politiebond in opstand gekomen en had openlijk de bouw van een grenshek geëist. (4)

    Breed verzet in Merkels eigen CDU

    In Merkels eigen christendemocratische partij CDU (die dankzij haar als twee druppels water op Die Linke en Die Grüne is gaan lijken) lijkt een openlijke machtsstrijd te zijn ontbrand over het migrantenbeleid. Het is de eerste keer dat de kanselier in eigen gelederen op zo’n brede weerstand stuit. Minister van Financiën Wolfgang Schäuble erkende dat de stemming in de CDU ‘dramatisch slecht’ is. Over het eventueel vervangen van Merkel durft echter nog niemand hardop te speculer

    Xander

    (1) Mopo24
    (2) YouTube / Gates of Vienna (via Shoebat)
    (3) Unzensuriert
    (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

    *

    Zoals U hebt kunnen zien, rest er ons niet veel tijd meer, om tot de actiie over te gaan. As er niet binnenkort iets fundamenteels aangepakt wordt, zullen we tot in nze eigen huizen gemolesteerd worden. De Islammerij blijft inderdaad slechts onderdanig en medewerkzaam, zo lang ze niet in volgdoende getallen zijn.

    Zou dat soms de reden niet zijn, waarom de Verenigde Europese Nazies zo’n vaart zetten achter de ‘vluchteliungeninvase’?

    Het sebbario is voldoende gekend, want het is gewoon de tweede natuur van elke Muzelaar. Eenmaal ze denken zeker te zijn van de overwining, gaat het spel beginnen. En ons Leger of onze Politie, die ons daartegen zouden moeten beschermen, tellen in hun rangen meer dan voldoende medeplichtigen, om hun ‘geloofsbroeders’ in de strijd bij te staan.

    Splinternieuwe nieuwbouwsteden hoeven dan niet meer. Muzelmannen nemen gewoon in bezit wat er voorhanden is, verwijderen de vroegere bewoners, en geven die dorpen en steden dan nieuwe Arabische namen. Zodat na een paar jaar zij de Geschiedenis volledig hebben herschreven.

    Wat zou U denken van Neu Istenbul voor wat wij nu kenen als Rome, de tweelangsstad van de vroegere Stad van Constantijn?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     

     






    26-10-2015, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2971

    *

    2

    .

    *

    DE VIER RUITERS VAN DE APOCALYPS

    ONDERWEG NAAR DE VIER HOEEKEN DER AARDE

    .

    .

    UIT DE STAL VAN BUSH Sr EN TONY BLAIR

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De late bekentenis van Blasy Blair, een topcrimineel met vele miljoenen slachtoffers op zijn palmares….

    Twaalf jaar na datum geven ze het dan toch toe, in al hun pretentie, in 2003 de hele wereld Blaie-blaaskes te hebben wijsgemaakt. Op zichzelf is dat niets ongewoons van zowel de voorbijgestreefde wereldomvattende Koloniale Macht Engeland en van de Opvolgers daarvan, de Amerikaanse Verenigde Nazies. Het lag/ligt in hun aard zelf, om zich ten onrechte te gaan bemoeien met de soevereiniteit van andere landen. Dat ze daarbij ook (moedwillig?) het vuur aan de lont van de wereldomvattende Islam-bedreiging hebben aan gestoken, gaat zelfs vandaag nog hun petje te boven. Hebben ze dus niet zien aankomen.

    Neen, natuurlijk niet. De jockey-taatsman die ruggelings te paard rijdt, ziet ook net wat op zijn weg ligt en moet dus achteraf wel de brokken lijmen! De Franse koningen, waarvan de laatste het bijltje legde op de guillotine, had het nochtans zo goed geformuleerd: ‘Gouverner, c’est prévoir’… Maar zie, na de Franse Revolutie is dat gezegde vervangen door ‘Lierté, Fraternité, Égalité’. Zeg maar door bla-bla-bla ‘in debat te gaan’, maar zonder de Rede…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/blair-biedt-excuses-aan-voor-fouten-rond-oorlog-in-irak-b495659e/

    *

     

    Blair biedt excuses aan voor 'fouten' rond oorlog in Irak

    *

    Tony Blair heeft in een interview met CNN zijn spijt betuigd van 'fouten' die zijn gemaakt rond de invasie van Irak in 2003. De voormalige Britse premier zei echter geen spijt te hebben van het afzetten van Iraakse dictator Saddam Hussein.

    Blair gaf in het gesprek toe dat sommige inlichtingen waarop de invasie was gebaseerd niet klopten. Zo bleek Hussein achteraf niet te beschikken over massavernietigingswapens 'op de manier waarop we dachten.' Hij benadrukte wel dat Saddam eerder chemische wapens had gebruikt tegen zijn eigen volk.

    De gewezen premier bood verder zijn excuses aan voor 'sommige fouten rond de planning. En zeker voor onze foute inschatting van wat zou gebeuren na het verwijderen van het regime.' Na de val van de dictator laaide het sektarische geweld in Irak op. Blair erkent dat er 'elementen van waarheid' zitten in de bewering dat de opkomst van de terroristische groepering Islamitische Staat mogelijk het gevolg is geweest van de door de VS en Groot-Brittannië gestarte oorlog in Irak.

    'Natuurlijk kun je niet zeggen dat degenen die Saddam in 2003 verwijderd hebben geen verantwoordelijkheid dragen voor de situatie in 2015', aldus Blair. 'Maar het is ook belangrijk om te realiseren dat, ten eerste, de Arabische Lente, die in 2011 begon, ook invloed gehad zou hebben op het huidige Irak, en ten tweede, dat IS invloed verkreeg vanuit een basis in Syrië en niet in Irak. Blair onderstreepte dat nog steeds niet duidelijk is wat voor aanpak het Westen dan wel zou moeten hanteren in dergelijke situaties. 'We hebben troepen gestuurd naar Irak. We hebben een interventie zonder troepen geprobeerd in Libië en we hebben helemaal niet ingegrepen in Syrië, waar we alleen hebben geëist dat het regime zou vertrekken.'

    *

    UITLEIDING

    *

    Na de val van de dictator laaide het sektarische geweld in Irak op”

    Kijk, soms ligt de waarheid verstopt in een klein hoekje. Want in dit korte zinnetje, verklaart Blair dat de Islammerij een sekte is, een draak met zeven koppen.

    Een bekentenis die hem niet in dank zal worden afgenomen door La Märkelina, de nieuwe Führerin aller Germanen?

    Laattijdig berouw, deze bekentenissen? Of leest den Tony misschien ook onze blogs? Zou Sabam ons daarin kunnen helpen voor auteursrechten, want die gast zit bij CNN, de geldmachine die luchtspiegelingen in Dollars verandert…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    25-10-2015, 12:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2970

    **

    Zondag 25 oktober

    Zon 7u22-17u31

    H Krispijn en Krispiniaan, patroons van schoenmakers en leerbewerkers

    Overschakeling naar wintertijd:

    3 uur wordt 2 uur

    Met Sint-Crispijn moeten de wevers van de straat af zijn

    *

    .

    *

    Nieuw Michelleke, met de groeten van het VB

    .

    .

    www.gastvrijmaarnietgek.be

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Het spreekt vanzelf dat Digitalia vaneigens van harte het standpunt van de Partij Eigen Vlaams Belang steunt. Daarvoor juist is de Vlaming weredlwijd bekend, koekegoed en boterzacht te zijn. Zodanig dat iedereen weet dat ze met diens voeten aan honderd in d’uur mogen spelen. Heel Coburgia is trouwens al 185 jaar op de wetenschap gebaseerd.

    Zo versmacht de dag van vandaag de haven van Antwerpen in de van over zee aangevoerde containers die maar niet weg naar het hinterland geraken. Maar men gaat, na jaren onderhandelen, eerst de ongeduldige aangelanden hun gedacht geven, om de Ring te ‘overkappen’, daar waar de levensnoodzakelijke haventrafiek maar moet wachten. Zelfs de ontsluiting van al onze havens, ook Zeebrugge, moet gewoon verduldig wachten. Op de keper beschouwd, is dit het zoveelste voorbeeld van achterturij regeerderij. Meer, het is de negotie van het Gezond Verstand en van de Goddelijke Voorzienigheid, om een autosnekweg aan te leggen dwars door de stad. Van meet af aan de overkapping voorzien zou trouwens ook veel efficiënter en vooral beterkoop zijn geweest. Maar om na jaren, dit luxe-werkje voorrang te geven op de ontsluiting van de haven….

    Volgens mij is dat geen voetenspeelderij meer, maar de reinste sabotage. Vlaanderen mag namelijk niet tè welvarend worden, dat steekt de Franscouillons veel te veel.

    Want de ‘middelen’ om de stilstand van de vooruitgang uit de wereld te helpen, worden immers aangewend om de nooit eindigende stroom ‘verrijkers’ te blijven aantrekken. Ook dàt is georkestreerde misdadigheid van de Europese Verenigde Nazies. Voor de Islamisten is het hier beter leven dan in Allah’s Schoot: geen klop verrichten, bed, bad, brood, leefloon + drinkgeld, gratis huisvesting, gratis medische verzorging, kiendjesgeld en kosteloze ‘gebedshuizen’….. Ik voel zelfs goesting om mijn paspoort weg te gooien, net als zij, en om mog als ‘vluchteling’ aan te melden bij die Fedasiel. Een beetje leugens verkopen, en hopsakee, de vogel is op ’t droge….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

    Campagne ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ compleet naast de kwestie

    Vlaams Belang lanceert antwoord: “Gastvrij, maar niet gek”

    *

    Het Vlaams Belang heeft kennis genomen van de nieuwe campagne van ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ voor een ‘gastvrije gemeente’. Indien het de bedoeling is aan te tonen dat Vlaanderen gastvrij is, zoals ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ beweert, is deze campagne compleet overbodig. De Vlamingen staan immers wereldwijd bekend als een gastvrij volk, wat in elk opinieonderzoek telkens opnieuw wordt bevestigd. Dergelijke onderzoeken tonen echter evenzeer aan dat de Vlamingen passen wanneer het begrip ‘gastvrijheid’ een synoniem wordt voor open grenzen. “Wie gastvrij wil zijn, heeft een deur nodig. En alleen wie zijn deur desgewenst kan sluiten, blijft baas in eigen huis”, stelt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie.

    Het is bovendien zeer de vraag of diegenen die vandaag de ongeziene instroom vanuit alle continenten bejubelen, morgen bereid zullen zijn op te draaien voor de enorme kosten én problemen die deze volksverhuizing met zich meebrengt. Hoe men het ook draait of keert: de prijs van de massa-immigratie moet uiteindelijk worden betaald. Het gaat in dit verband heus niet alleen over de opvang van asielzoekers en de kosten die daarmee verbonden zijn. Na de opvang begint het namelijk pas goed, want na ‘Bed, Bad, Brood’ volgen woning, onderwijs, leefloon en kindergeld. Om over de bijkomende hypotheek op het reeds mank lopende integratieproces en toenemende samenlevingsproblemen nog maar te zwijgen.

    “Vlaanderen is gastvrij, maar niet gek”, besluit Van Grieken. Onder dit motto lanceert het Vlaams Belang vandaag dan ook een nieuwe website: te: www.gastvrijmaarnietgek.be. Op deze manier wil onze partij de bevolking correct informeren over feiten en cijfers die in het immigratie- en asieldebat maar al te dikwijls worden verzwegen.

    Bob De Brabandere, Secretaris

    *

    UITLEIDING

    *

    Neen, Tom van Grieken heeft gelijk: we zijn niet gek, zijde gij zot! Zelfs zot zijn doet geen zeer dus kunnen we er nog even mee doorgaan.

    En ja, er zullen ook altijd redenen genoeg zijn om ons goed hart te laten sreken. Kunnen wij in de familie goed van meespreken. Als ‘stragnieri’ goed opgenomen door dit door God gezegend Nieuw Vaderland, bevriend met Poolse en Oekraïnse zeer werkzame medemensen die meer dan hun kost waard zijn, en met een knappe Zwarte Pïet in de aangetrouwde familie. Kosmopoliet als geen ander dus….

    Maar als dat voor de Overhedsdictatuur nooit genoeg is, en als die AZC na AZC blijft volstoppen met fluitjesvolk van de verkeerde mensensoort, dan is onze repliek korrt en bondig ‘stop daar in ’s hemels naam mee’. Verder doen alleen nog over mijn dooie lijk!

    In de hoop dat die charlatans dat niet al te lettelijk nemen…. Want met Moslim-vriendjes weet men maar nooit….Voor één manspersoon van 80 en nutteloze eter, zien die in het stemhokje liever 4 nieuwkomers van 20. Dat niettegenstaande de meevaller daat die persoon aan 60 jaar gestopt is als kettingsroker, zodat het RIZIV daar tenminste onkostenvrij uitkomt

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    25-10-2015, 09:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2969

    *

    2

    .

    De Nieuwe mensen komen er aan….

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Hier volgen een paar zeer realistische voorspellingen over de Islamisering van Het Avondland. Zelfs al komt er maar de helft van uit, dat betekent dat het einde van Europa en de Europese Beschaving. Na de Hoofdstad van Het Oost Romeinse Rijk Constantinopel, dat in 1453 in handen van Het Beest viel, en sindsdien Istanbul heet, volgt nu volgend jaar (2016) de Val van de Culturele Hoofdstad van het West Romeinse Rijk, Rome. Dat gemutuleerde Rijk van die Oude Wereldmacht, die honderden jaren lang de hele gekende wereld beheerste, de Romeinen van het Antieke Rome, was trouwens al vele honderden jaren beroofd van zijn militaire macht en vertegenwoordigde alleen nog maar het zenuwcentrum van de Katholieke Kerk. Het toeval heeft gemaakt dat wij hier in het stroomgebied van de Tiber zijn terecht gekomen, op een uur rijden van die moderne grootstad gebouwd op de spreekwoordelijke Zeven Hevels, waaronder de Vaticaanse de meest gekende is…..

    Samen met de vernietiging van die Kerk als Instelling, zal dus de Beschaving zelf vernietigd worden. Want vervangen dor de Sharia, die woestijncultuur van 1400 jaar geleden.

    De Islam-invasie is dus geen voorbijgaande humanitaire ‘hulp’ aan vluchtelingen uit oorlogsgebieden, maar een door het Westen tegenin de Eigen Bevolking, georkestreerde invasie.

    Er is dus geen weg terug voor deze nooit geziene volksverhuizing, de grootste die de wereld ooit geteisterd heeft. De klok terugzetten, zoals dat kan met het ‘Winteruur’ (ook al een uitvinding van de achteruitrij-regeerders), kan niet. Tenzij met oceanen van bloed, oceanen van zweet en oceanen van tranen. Daarbij vergeleken waren Stalin, Mao en Hitler een verzameling kerstekindekes….

    En dat daken we niet de koekoek, maar diens opvolgers. Namen noemen hoeft niet. Om de haverklap vergaderen ze. Ze heffen het glas, lossen een las en laten vervolgens alles zoals het was. Alleen in Moskou gaan de zaken vooruit, maar het valt nog te bezien of wij, Vlamingen, daar ooit voordeel zullen bij doen. We zijn immers aan handen en voeten gebonden, overgeleverd aan zij die daar hun zakken mee vullen….

    Geniet dus nog even verduldig, zo lang het kan, van onderstaand nagerechtje….

    https://youtu.be/H5SszlCvCDM

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

    *

    Asielzoekers in Duitsland krijgen ruim € 900,- zakgeld per maand – Agent: Werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger – Containers vol met wapens naar AZC’s

    Onder leiding van Reichskanzler Angela Merkel wil de EU in korte tijd zo gigantisch veel migranten toelaten, dat de Europese volken geen tijd krijgen zich te verweren en de ondergang van onze landen niet meer te stoppen is.

    Een Duitse soldaat bericht dat de Bundeswehr met onmiddellijke ingang alle verloven heeft ingetrokken en de legerleiding schat dat er inmiddels bijna 80.000 als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Bovendien zouden er volgend jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten in Duitsland worden verwacht. Volgens de soldaat is de onvrede in het Duitse leger enorm, niet alleen omdat duizenden immigranten in kazernes worden ondergebracht, maar ook omdat die per persoon maar liefst € 30,- zakgeld per dag krijgen.

    De soldaat die om begrijpelijke redenen anoniem moet blijven vertelde dat er in zijn kazerne 1200 asielzoekers zijn geplaatst die iedere dag € 30,- zakgeld krijgen. De woede onder de Duitse troepen zou enorm zijn, en als er over een maand niets is veranderd dreigt de situatie ook in het leger te escaleren.

    80.000 terroristen en 10 miljoen moslimmigranten in 2016

    De legerleiding gaat er vanuit dat er inmiddels bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Militairen worden gedwongen verklaringen te ondertekenen waarmee ze beloven hierover niets tegen de media of tegen de burgers te zeggen.

     

    Volgens informatie van de Bundeswehr worden volgende jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten verwacht. In dit tempo worden de 20 tot 30 miljoen moslims waarmee de nieuwe Duitse Reichskanzler haar land, volk en Europa wil vernietigen ruim binnen de eerder gemelde 4 à 5 jaar gehaald.

    Agent: ‘Aantal immigranten tot 5 x hoger’ – Containers vol met wapens naar AZC’s

    Een politieagent, die met vervroegde uittreding was maar voor een uurloon van € 25,- weer in dienst is genomen, bevestigde de schokkende informatie van de soldaat. Hij wees er tevens op dat het werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger is dan officieel wordt opgegeven, en dat de autoriteiten grotendeels weten waar de meeste ISIS terroristen zich op dit moment bevinden.

    De Duitse politieleiding wil echter geen extra maatregelen nemen, vermoedelijk omdat dit door de politiek wordt tegengehouden. Om dezelfde reden wordt al weken geweigerd een reactie te geven op tal van berichten dat er in containers (in onder andere de havenstad Hamburg) enorme hoeveelheden wapens met bestemming asielzoekerscentra zouden zijn gevonden.

    EU heeft frontale aanval op Europese volken geopend

    Zelfs als maar de helft van deze informatie klopt, dan betekent dit dat de gevestigde orde frontaal de aanval heeft geopend op de landen en volken in Europa, overduidelijk met de bedoeling onze democratie, vrijheid, welvaart en nationale identiteiten volledig uit te wissen

    Xander

    (1) Hartgeld

    *

    UITLEIDING

    *

    Naast de hierboven aangehaalde cijfers, dienen nog de uit Syrië door de nabijzijnde nederlaag, nog vele dizenden Jihadisten worden geteld die als vrouwen verkleed, gewassen en geschoren, misschien zelfs met de wodkafles in de hand, via Turkije zullen overstelen. Iedereen is welkom. Zelfs zij die niet welkom zijn. Vele handen maken licht werk….

    Want de ‘geloofsgenoten’ van Graaf Tsjeefie Hay Koe Herman staan ze op te wachten, om ze bloemenkransen rond de hals te hangen… Nieuw kiesvee immers moet met uiterste zorg behandeld worden…

    Zouden die nog nooit de wooerden gehoord hebben van hunn Baas, de Zachtmoedige, die voor dergelijke lieden meende, dat het beter was hen met een molensteen rond de had in het diepste van de zee te werpen….

    Dat is precies wat ik voorzie, met hen in bosjes op sleeptouw te nemen richting Tjhuislanden, tot er niets eer van overblijft. Daar zijn zelfs geen molenstenen meer omtrent. Alleen een paar snelle torpedojagers…. Waardoor de klus in een paar dagen zou kunnen geklaard zijn.Het zak inderdaad rap lmoeten gaan, anders maken ze er nog een Wet van, dat in gans Europa iedere overledenen in elk gezin, moet vervangen worden door een ‘vluchteling’, kwestie van de last gelijk te verdlen. Nog een paar spectaculaire ongelukken zoals in Bordeaux (met 45 doden) en de geesten zullen er rijop voor zijn…..Met één klap een ganse Gemeente hernieuwd: ge oet maar in de plaats van Hollande, chance hebben!

    *

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-10-2015, 17:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2938

    *

    .

    FGTB, spitsbroeders van het ACW

    .

    Staan klaar om de ISIS aan de macht te helpen

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Weeral een ongemakkelijke waarheid…. En weeral zijn het voornamelijk de mensen van het Eigen Belang die die een beschuldigende vinger uitsteken. ‘De anderen’ zullen wel volgen, binnen een jaar of twintig. Als het, net zoals voor de massa-immigratie, als het te laat is….

    *

    Herstal heeft er, dank zij de Rode Vakbonden, bijna een tweede reputatie als horror-stad bij. Al jaar en dag fabriceert men er moordwapens in de Fabrique Nationale d’Armes de Guerre, maar nu staken de TREINEN door de E40 door voetgangers te laten blokkeren. Toch wel een rare kronkel in de hersenen van de Waalse pakbonden. Die willen aldus zelfs het geld halen waar het niet zit….

    Dat er enige gelijkenis bestaat met de opdrachtgever van een moordaanslag en hun misdadig optreden om een bende onnozelaars de snelweg te doen afzetten, zal wel louter toeval zijn…

    De DS spreekt hier over met zichtbaar misnoegen en verzwijgt ondertussen ook stilletjes die tweede dode. Allez, U krijgt bijna onopgemerkt twee doden voor de prijs van één.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151024_01936563

    *

    .

    Politie speelt namen van stakers op E40 door aan gerecht

    *

    De politie heeft aan het gerecht meerdere namen doorgespeeld van stakers die maandag in Herstal de snelweg afsloten. Ze riskeren tien jaar cel voor het kwaadwillig belemmeren van het verkeer, zo staat zaterdag Het Laatste Nieuws en De Morgen.

    “De politie is erin geslaagd meerdere namen te plakken op de stakers die maandag de E40 in Herstal voor uren lam legden”, zegt Michaël Jonniaux, directeur van de federale wegpolitie. “We hebben processen-verbaal opgesteld. Het dossier is nu onderweg naar het parket van Luik. Dat zal moeten beslissen of het de stakers al dan niet naar de rechter sleept.”

    Boetes tot 6.000 euro

    “Betogingen en manifestaties op de snelweg zijn bij wet verboden”, verduidelijkt Jonniaux. “Het strafwetboek spreekt van het kwaadwillig belemmeren van het verkeer. Er staan daar gevangenisstraffen op tot 10 jaar. En geldboetes tot 6.000 euro.”

    De namen van de geïdentificeerde stakers belanden zo goed als zeker ook in het onderzoek van het Luikse parket naar de dood van de Deense toeriste. Deze 74-jarige vrouw stierf maandag in het ziekenhuis nadat de opgeroepen chirurg 45 minuten verloor in de wegblokkade. Het ziekenhuis had daarop een klacht ingediend.

    *

    UITLEIDING

    *

    .

    *

    *

    Binnenkort zullen we dus weten, of Coburgia een Rechtsstaat is, of niet. Staan vakbondsmaffia-leden al dan niet boven de Wet.Waarbij ik onwillekerig terugdenk aan ‘Operatie Kelk’ (nadien weer afgeblazen) en de veroordeling van Leonard, omdat hij ongeveer het kindermisbruik in de RK niet heeft kunnen voorkomen. Maar dezelde feiten in en rod de Reyerslaan… worden niet eens voor de Rechtbank gebracht. Wegens daden van vrijzinnige eiten-enkelingen, en daarenboven al lang verjaard.

    Jos Gheysels te bed of niet te bed, och het was toch zo’n lieve man, nietwaar, Walter?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    24-10-2015, 13:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2937

    ***

    Zaterdag 24 oktober

    Zon 8u20-18u33

    H Florentijn

    *

    *

    De dag dat de ‘verrijkers’ toeslaan

    .

    Waar zullen dan de allochtone flikken zijn

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Met Islammers weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Is eigenlijk allemaal terug te brengen tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    In Noorwegen is door een toevallige wandelaar, een intact gebleven Vikingzwaard uit de jaren 750 onder een hoop stenen terug gevonden. Vikings waren wrede rovers die onze streken in die jaren teisterden. Maar in tegenstelling tot Moslimmers, bleven die gelukkig nooit lang, zodat meer dan 1.000 jaar later hun zwaarden nog zo goed als nieuw gebleven zijn. Muzelmannerij-zwaarden uit die jaren bestaan al lang niet meer, want tot op de draad versleten en als oud ijzer weggegooid. En AK47ërs en syntex, de geliefkoosde wapens van nu, zijn ook geen blijvertjes. Het zijn eerder ontploffertjes, die hun slachtoffers niet zullen overleven.

    Het is dus niet alleen in the State of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier in Het Avondland ook de geesten ziek. En daar bestaat geen vaccin tegen!

     

    Enfin, al die vrome Muzelmannetjes staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met afdalen in de Hades We hoeven dus nog niet te wanhopen.

    Het is dus niet alleen in the state of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier ook de geesten ziek.

    Al is het hoogst bedenkelijk, dat de VRT zelf aanstuurt tot in hun soaps toe, dat kinderen niet moeten gedoopt worden(*). Waarschijnlijk uit het besef dat doopregisters die in handen vallen van de Jihadisten, op slag ook dodenlijsten zullen worden. Dus vivat de ontkerstening zodat er plaats vrijkomt voor de Islammerij, want zo staat de Maatschappij breed open voor de totale oorlog Sharia.

    Zoals gezegd, vooral met Islammer-moordenaars weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Of als ze inderdaad in hun opzet geslaagd zijn, en de boel hebben overgenomen. Is eigenlijk allemaal terug te voeren tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Waardoor eigenlijk voldoende bewezen is, dat de Islam geen ‘Geloof’ of geen ‘Godsdienst’ is, maar een politieke ideologie. Een soort primitieve voorloper van het Franse imperialisme of de Amerikaanse veroveringszucht.

    Enfin, hun legers staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met      afdalen naar de Hades. We hoeven dus nog niet direct te wanhopen. Misschien zijn ze, als ’t er op aankomt, ook liever Blode Jan, dan dode Jan….

    Coburgia is inderdaad het maffia-land waar mensen op straat mogen doodvallen, omdat de Rode pakbonden (die publiekelijk de Islamisering steunen) het verkeer saboteren, willekeurig waar en hoe ze willen.

    Zo gaan we recht naar Syrische toestanden.

    (*) Dat koppel dat etaleert geen doopsel te willen voor hun nog ter wereld te brengen nageslacht, is wel driftig op zoek naar een Peter en een Meter. Waarmee duidelijk is aan getoond, dat de VRT het kind niet met het doopwater weggooit.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Ramkoers-met-Rusland-Qatar-dreigt-met-Turkse-Saudische-invasie-van-Syri

    *

    Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië

    *

    *

    De vlaggen van de belangrijkste partijen die op dit moment actief militair betrokken zijn bij de oorlog in Syrië. Rood gekleurd: Anti-Assad (afgebeeld: Turkije, Saudi Arabië, Jordanië; verder: VS, Groot Brittannië, Frankrijk, Australië, Ver.Ar.Emiraten, Qatar); Groen gekleurd: Pro-Assad (Rusland, Iran, Hezbollah, Koerden); Geel gekleurd: Dubbele / tegenstrijdige belangen (Irak, Israël). Verder is China (pro-Assad) militair aanwezig, maar nog niet actief, en trekt Canada zich uit de Amerikaanse coalitie terug. Egypte is pro-Assad maar niet militair actief. Zwart gekleurd: ruwweg door ISIS gecontroleerd gebied. O.a. Nederland doet alleen in Irak mee en is dus niet afgebeeld.

    *

    Khalid bin Mohamed Al Attiyah, de minister van Buitenlandse Zaken van het Arabische oliestaatje Qatar, onderdeel van het Westerse bondgenootschap dat tegen de Syrische president Assad vecht, dreigt samen met Turkije en Saudi Arabië Syrië binnen te vallen om ‘het Syrische volk te beschermen’. Dat zou een rechtstreekse militaire confrontatie met Rusland en Iran betekenen. De Saudische collega van Al Attiiyah, minister al-Jubeir, verklaarde eerder deze week dat ‘wij Iran, dat moet stoppen zich te mengen in andere landen in de regio, zullen confronteren en al onze politieke, economische en militaire macht zullen gebruiken om ons grondgebied en ons volk te beschermen.’

    Steun aan moslimterroristen

    ‘Als om de Syriërs te beschermen tegen de gruweldaden van het regime een militaire variant nodig is, dan: ja,’’ zei minister Al Attiyah op de vraag of Qatar militair ingrijpen in Syrië overweegt. Qatar steunt onder andere Al-Nusra/Al-Qaeda en een andere islamitische terreurgroep genaamd Ahrar Ash Sham, volgens de minister behorende tot de ‘gematigde oppositie’ – waarvan inmiddels ondubbelzinnig is aangetoond dat deze in werkelijkheid helemaal niet bestaat.

    Net als in Irak worden grote delen van Syrië gecontroleerd door ISIS, dat tussen de 40.000 en 200.000 strijders heeft (1). Analisten stellen dat Saudi Arabië waarschijnlijk nog meer geld en wapens naar de anti-Assadgroepen Syrië zal sturen. De afgelopen jaren blijken veel door de Arabieren, Turken en het Westen geleverde wapens in de handen van islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS te zijn gevallen.

    Arabische en Turkse luchtaanvallen

    De tijdelijk bij de Amerikaanse Harvard universiteit werkende invloedrijke Saudiër Nawaf Obaid schreef in oktober voor CNN dat zijn land ‘gedwongen zal worden een coalitie van landen aan te voeren in een luchtcampagne tegen de overblijfselen van de Syrische strijdkrachten, Hezbollah en Iraanse strijders, zodat het regime Assad zal instorten en de rebellen Damascus binnen kunnen trekken.’

    De Syrië viceminister van BuZa Faisal Mekdad waarschuwde dat het een ‘desastreuze fout’ zou zijn van Qatar –en daarmee Saudi Arabië en Turkije- om militair in te grijpen in zijn land. ‘Dat zullen wij als directe agressie beschouwen. Ons antwoord zal zeer hard zijn.’

    Begint de Derde Wereldoorlog alsnog in Syrië?

    Het behoeft geen uitleg dat als de Arabieren en Turken de Iraanse troepen in Syrië gaan bombarderen, die vlakbij de Russische luchtmachtbasis Latakia zijn gelegerd, de zaken heel snel uit de hand zullen lopen. President Putin zal geen seconde toestaan dat Arabische en Turkse vliegtuigen Syrische of Iraanse eenheden gaan bombarderen.

    Vanzelfsprekend zal Amerika na het eerste Saudische of Turkse toestel dat door de Russen wordt neergeschoten zeggen ‘geen andere keus’ te hebben dan zijn bondgenoten militair bij te staan. Kortom: dan ontstaat er in Syrië een directe confrontatie tussen de VS en Rusland, die dan heel snel op de Derde Wereldoorlog kan uitlopen. Waarbij we nogmaals onderstrepen dat het Westen dan aan de kant van Al-Qaeda vecht, en de Russen de seculiere Syrische regering verdedigen.

    Het Westen heeft de kant gekozen van de radicale (Soenitische) islam, waar Rusland juist tegen optreedt. Dus wie zijn anno 2015 nu eigenlijk de ‘good guys’ en de ‘bad guys’? In en rond Syrië tekent zich dan ook het begin van een Bijbels apocalyptisch scenario af, al is het nog te vroeg om met enige zekerheid te kunnen zeggen dat dit inderdaad het begin van de ‘Road to Armageddon’ is.
    Xander

    (1) Sputniknews
    (2) Zero Hedge
    (3) Bloomberg

    *

    UITLEIDING

    *

    Die Russische luchtmachtbasis… Heeft U er op glet dat die

    Attackia is? Ja, de schrijfwijze verschilt enigszoins, maar voor de rest is het een profetsche naam.

    En weer niemand die zegt waarom dat het mini-staatje Qatar het initiatoef voor de verstrakking van de standpunten heeft genomen. Niemand die de belangen van een gas-pipeline toegeeft die van Qatar over Syrië via Turkije naar Het Westen zou lopen, om daar de Russen de pas af te snijden, die quasi heel Europa van gas voorzen.

    Een beetje héél cyisch zou men kunnen zeggen, dat Syrië waar geen steen meer op de adere staat, als één grote ruïne, in het voordeel van Rusland is. Maar wie ben ik, om daarvan Amerika en dus indidrect de EU en dus onszelf, de sculd e willen geven? Het kwaas is geschied, de dag dat de Repubulieine Vader Bush en Tony Blair Sadam Houssein, de sterke man in Irak omver liepen. Dat was het begin van een kettingeactie, die gans het Midden Oosten in vuur en vlam zette.

    Jammer voor Amerika (en de EU), maar wie wind zaait, zal storm oogsten….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    24-10-2015, 09:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2966

    *

     

    *

    Monica Lewinsky of deze vamp

     

    .

    Zo gezien moeten we Bill Clinton gelijk geven….

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Natuurlijk heeft deze tweede hoorzitting van het Amerikaans Congres met deze beklaagde op het bankje, alles te zien met de komende Presidentsverkiezingen. Dat zou er nog maar aan mankeren, dat de Republikeinen de Geschiedenis zouden meehelpen vervalsen. In Benghazi was er inderdaad stront aan de knikker. En nog geen klein beetje….

    De bloedige terreuraanval van Muzelmanse ‘geradicaliseerden’ was inderdaad geen spontane opwelling van een paar gek geworden individuen (eerste versie), maar een uit de hand gelopen wapentransactie om dàn al (11/9/2012) ISIS-AL QUADA aan de macht te helpen via het doorsluizen van Amerikaanse en Europese wapens..

    De tumult ligt me nog vers in het geheugen, hoe het dode lichaam de eigen USA Ambassadeur toen misbruikt werd, zodat zelfs de wereldpers er toen schande over sprak. Maar de doofpot kon niet rap genoeg dicht geslagen worden…. Want de reputatie van de Zwarte Ongelukskater diende ten allen prijze te worden beschermd.

    Nu, drie jaar later, weten we waarom. Libië was rijp, dank zij de Amerikaanse dollar, voor de machtsovername der Muzelmannerij, en wat toen nog een staatsgeheim was, ondervinden we vandaag aan den lijve. Dat land moest immers de aanvalshaven worden, om Europa aan te vallen via de kortst mogelijke weg over de Middellandse Zee.

    Weet U nog? Libië, ooit een trouwe kolonie van Italië, en, later terug in goede vriendschap tussen Berlusconi en Kolonel Khadafi…..

    En toen werd Berlusconi door Graaf Hai Koe Van Rompuy op last van Bruxellabad gedwongen vervangen door die Monti van de Amerikaanse GoldmanSachs Bank en hadden de belagers van onze welstand de handen vrij in Libië.

    Weet U misschien waarom geen enkele hoernalist daar nooit iets over schrijft?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2499963/2015/10/23/Hillary-Clinton-elf-uur-lang-ondervraagd-over-Benghazi.dhtml

    *

    Hillary Clinton elf uur lang ondervraagd over Benghazi

    *

    De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton is gisteren tijdens een hoorzitting in het Amerikaans Congres maar liefst elf uur lang ondervraagd over de terreuraanslag op het Amerikaans consulaat in het Libische Benghazi. Die aanslag vond plaats op 11 september 2012, toen Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was.

    Bij de aanval in de Oost-Libische stad kwamen in 2012 ambassadeur Christopher Stevens en drie andere Amerikanen om. Clinton werd gisteren door twaalf commissieleden op de rooster gelegd over die affaire.

    Hoewel de ondervraging elf uur lang duurde, kwamen er geen opvallende nieuwe feiten aan het licht. Clinton benadrukte dat ze haar verantwoordelijkheid had genomen. "Voordat ik mijn ministerfunctie verliet, had ik hervormingen gelanceerd waardoor onze mensen op het terrein beter beschermd worden en waardoor de kans op een andere tragedie in de toekomst verminderd werd", zo verklaarde ze.

    Het was al de tweede keer dat Clinton voor de onderzoekscommissie moest getuigen. Ze werd in januari 2013 ook al eens ondervraagd.

    Vooral de Republikeinen nemen Clinton onder vuur over de manier waarop zij de zaak-Benghazi heeft behandeld en de diverse officiële verklaringen die over het incident werden gegeven. Zo veranderde de aanval op 24 uur tijd van een uit de hand gelopen spontane moslimbetoging tot een welbewuste islamitische terreuraanslag. Stevens zou volgens sommige bronnen ook betrokken geweest zijn bij Amerikaanse wapenleveringen via Libische milities aan Syrische doodseskaders.

    De Republikeinen vermoeden dat Clinton in de zaak sommige dingen in de doofpot heeft gestoken, een overtuiging die enkel maar versterkt werd door Clintons onoordeelkundig gebruik van een privaat e-mailaccount. De Democraten stellen evenwel dat het gaat om een Republikeinse poging om de presidentskandidate te beschadigen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Elk complot laar zijn sporen na. Jammer vor het Clinto wijf, maar voor de Muzelmannerij en de Werereldheerschappij zal het ondertussen niet voor deze keer zijn. Mt dank aan de Poet….

    Enne, tja, hoe het dan moet met al die ‘vlucht- en blijve-lingen? Alles opladen en gevankelijk afcveren naar Mekka, waar er goed onderhouden tentenkampen + proviandering, voor minstens 3.000.000 ‘bedevaarders’ continu ter beschkiing schijnen te staan? Allez, dat zag ik deze morgen toch via BVN bij de VARA, waar Nederlandse, Saoudische en Egyptische journalisten in duel gegaan waren. Saoudiër kreeg tegen zijn oren, ook door die van Egypte, dat zij niet één op de vluchtzijde geloofsbroeders in huis namen. Kon iet zei deze, Saoud Arabia had daarvoor de middels niet. In NL was er daarentegen een veel grotere welstand dan bij hen…

    Pijnlijk. Echt prijnlijk. Want tegen dergelijke onzin kwam er niet één wederwoord!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    23-10-2015, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2965

    ***

    Vrijdag 23 oktober

    Zon 8u18-18u35

    H Severijn

    *

    23 oktober 1914. De Duitse invallers, onderweg om Parijs te veroveren (!) worden, als ‘vriendendienst’ voor de geallieerden door de Franscouillonse beleudvoedrders van Coburgia, aan de IJzer een halt toegeroepen. Dit, niet door hun geniaal militair optreden, maar door een onbekend Vlaams sluiswachterke aan de slagader van de IJzerdelta, de Ganzenpoot in Nieuwpoort. Geen sprake van ‘vrije doorgang’ zoals de Duitsers hadden geëist, om volgens hun aanvalsplaannen de Frase legers in één grote omsingelingsbeweging in te sluiten. Plan ‘von Schlieffen’, dat later in 1940 met succes door de Nazi’s zou worden herhaald. Het zou dus een frisse vrolijke ‘Krieg’ worden, die net als in 1870, 44 jaar vroeger, zou geëindigd zijn et de verovering van Parijs. Iedereen zou dus met Weihnachten terig bij Mutti zijn…. Maar dat was onder de Vlamingen in het Cobuerger Leger gerekend, die, naar het woord van hun geniale Duits sprekende Koning, de Slag der Gulden Sporen moesten herdenken. Dan, zo beloofde die, zouden de Vlamingen na de oorlog elike rechten krijgen in zijn land…. Belofte die iedereen na de oorlog krek vergeten was…. Zij gaven hun bloed, maar kregen geen recht.

    Zonder enige bevoegdheid terzake militaire of diplomatieke acties te bezitten, kan iedereen dus vaststellen, dat den Belziek (Coburgia) na Napoleon gewoon een klein aanhangsel van de Franse expansiepolitiek is gebleven. En, ‘rien ne va plus’: tot op de huidige dag is dat, dank zij het socialisme, waarvan de ver-Groening niet heeft geholpen, zo gebleven….

    Of dat zo nog verder zou kunnen, met de half-en-half nationaliste Marine La Plume als Présidente, valt af te wachten. Hier is dus voor de coalitie BDW-VB een historische kans weggelegd

    *

    De Ganzenpoot - Nieuwpoort

    .

    *

    .

    *

    Gent, zonder Klokke Roekland de stormklok

    .

    .

    Nog stommer dan Termonte

     

    *

    INLEIDING

    .

    Dat Tom VanGrieken of Filip Dewinter van Ons Eigen Belang Eerst stelt dat wij in Vlaanderen, naast het OCMW voor het niet wettelijk bestaande WalloBrux niet nog eens het OCMW van de hele wereld kunnen zijn, is zwaar populistisch. Maar ‘vluchtelingen’, die van in de oorsprong altijd allemaal als ‘blijvelingen’ zijn bedoeld dergelijke gezondheidszorgen naar het hoofd te smijten, is bewijs van… solidariteit. Naar Slinkxe gewoonte, met andermans geld….

    Net zoals maagdenvliezen van àl te vrolijke jonge Moslima’s herstellen op kosten van de Mutualiteit dat ook is.

    Maar dat die massa’s vreemdelingen meteen ook massa’s besmettelijke ziekten meebrengen, buiten luizen, bedwanten en seksueel geweld, doet er effe niet toe. Als de oorspronkelijke bewoners er maar uit gaan. Want, zelfs als er epidemieën losbreken: er zijn nog miljarden vreemdelingen in de hele wereld beschikbaar om de leemten op te vullen. En die zullen allemaal Socialistisch stemmen. Tot die op zekere dag de teugels zullen overnemen….

    Experimentele volksverhuizingen. Om te bewijzen dat men wel degelijk chimpansees met computersecialisten kan kruisen, is een fabeltje uit popullistische hoek dat in één, twee drie zal ontrafelen zijn.. Want zeg nu zelf: ooit leefden de verre voorouders van die geleerde computerfreaks toch ook in de bomen! Dus als men er maar lang genoeg aan kweekt, zullen die vreemdelingen wel voldoende evalueren.

    Juist, vriend Terlmte. Om Uw niveau te bereiken misschien wel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    MAILBOX

    *

     

    Dit gaat het verstand van de logische mens te boven.

     

     

    Buurvrouw die nierdialyse thuis doet moet voor haar behandeling accommodatie maandelijks zelf meer bijleggen.

     

    Rede, wegens economische crisis zegt haar socialistische ziekenkas. En dan ontdekt ze het volgende:

     

    http://www.ocmwgent.be/Medische-kaart-illegalen.html

     

    Nooit gezien, gewoon alles gratis , klik onderaan op de formulieren. Niet voor Belgen!, enkel voor illegalen, interessant om te weten!

     

    Is die burgemeester Termont helemaal gek geworden alles gratis, enkel voor illegalen.  

    Dit is geen mop maar de realiteit. Toch sympathiek die S.P.a. niet?  Goeie burgemeester in GENT !!!  Wat hij allemaal toch doet voor de mensen.

     

    Toch even door sturen A.U.B.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Zo staat het als een paal boven water, dat in de oorlog (tegen ons) gekwetste terroristen bij voorrang zullen opgenomen worden in onze hospitalen, terwijl onze eigen jongens aan hun lot zullen overgetlanen worden, zij die ons hebben willen verdedigen tegen dat buitenalnds Islammerij gespuis.

    Aparte halal gebedshuizen, maar voor die verrijkende ‘vredebrengers’ zekerlijk geen hala-hospitalen!   Op die manier kunnen ze hun rechten laten gelden, om ook dààt aparte gebdsruimten te eisen, waar ze met de kop tegen de grond, en de kont omhoog, kunnen ’biden’ en samenzweren.

    *

    Al bestaat er natuurlijk de kans, dat terwijk de Jihadisten het land beginnen uit te vluchten, we hen dan daarin zouden kunnen een handje toesteken. Zodat we al die oorlogszuchtingen op hun gemak kunnen helpen inschepen voor een enkele ris rcihting hun oorlogsgod op de planeet Mars.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     

     

     








    23-10-2015, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2964

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De Islam-terreurbenden in Syrië krijgen slaag dat het (voor hen) niet meer mooi is. Dit goede nieuws voor Assad is echter voor ons in Europa eerder slecht nieuws. En voor Obama & C° nog meer, want het is meteen, met dank aan Poetin, het einde van hun vermeende wereldhegemonie. Maar ook Erdogan krijgt op die manier nog veel meer ondergedoken noten op zijn zang…..

    Hoe diep de Islammerij in al die geradicaliseerde Islamstrijders zit, wordt bewezen door in een paar minuten minstens driemaal zwaar te zondigen tegen hun ‘Geloof’ door: 1° zichzelf den mannelijke baard af te doen, 2° door vrouwenkleren te dragen en 3° door te vluchten in plaats van te sneuvelen… Daar staan volgens de Sharia de zwaarste straffen op: marteling en dan de galg, of marteling en dan de kop af. Zonder in het Hiernamaals ook maar één maagdeke te kunnen versieren.

    Maar we weten allemaal, dat Muzelmannen, net als ratten, niet door één gat te vangen zijn. Door zich te beroepn op de Koran en de heilige Taqiyya kunnen de straffen nog altijd vermeden worden, als de 3 zonden uitgelegd worden als het in de maling nemen van de vijand, en dus daarmee de Islammerij uiteindelijk een dienst te hebben bewezen…

    *

    Maar om bij die trasgenders, eenmaal die in Koksijde of Leopoldsburg zijn gearriveerd, de schapen van de bokken te scheiden, dat is andere koek…. Want inspectie van edele delen, dakanie, want tegen hun ‘Geloof’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    IS-terroristen vluchten, geschoren en in

    vrouwenkleren, voor Russische aanvallen

    *

    IS-terroristen zouden massaal voor de Russische aanvallen in richting Turkije vluchten. Velen van hen zonder baard en gehuld in islamitische vrouwenkleren.

     

    IS-terroristen zouden geschoten en als vrouwen verkleed uit Syrië vluchten, bericht ADW-news. In het kader van de aanvalsgolf door Russische luchtstrijdkrachten ter ondersteuning van president Bashar al-Assad zouden veel van de IS-strijders Syrië verlaten. In het westen van Syrië werden zojuist 40 IS-strijders gedood, aldus een anonieme bron.

    Op de sociale media zijn beelden opgedoken met baarden van IS-terroristen. De Irakese journalist Hala Jaber twitterde een berg haar als bewijs. Bij de foto staat geschreven dat bang geworden IS-terroristen massaal hun baarden afgeschoren en zich als vrouw verkleed zouden hebben om naar Europa te kunnen komen.

    Om niet herkend te worden zouden velen van hen een niqaab, het gewaad van een islamitische vrouw, hebben aangetrokken. Deze bedekt het lichaam volledig en laat alleen de ogen vrij. Volgens de sharia is zowel scheren als het dragen van vrouwenkleding voor mannen verboden.

    In totaal heeft de Russische luchtmacht al 530 aanvallen uitgevoerd en doodde ze honderden terroristen. Tientallen commandoposten en andere IS-infrastructuur werden al verwoest. Volgens Russische veiligheidstroepen hebben honderden IS-terroristen hun wapens neergelegd en vluchten ze richting Turkije.

    “Het grootste deel van de gewapende bendes is gedemoraliseerd. De ontevredenheid onder de strijders met hun commandanten neemt toe en er is sprake van het weigeren om bevelen op te volgen”, aldus de Russische generaal Kartapolov tegenover de media, aldus de anonieme bron. Gevallen van desertie zouden geen uitzondering, maar een massaal verschijnsel onder de Jihadisten zijn, voegt hij er aan toe

    Bron:
    www.epochtimes.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    *

    Natuurlijk is bij deze de vrede zo maar nog niet terug gekeerd in het Rijk van Assad. En de Verenige Amerikaanse en Europese Naies zullen dat ook niet zo maar laten gebeuren. De Poet is dus bijlange not niet aan zijn nieuwe papatjes.

    Maar of die Srische ‘vluchtelingen’ nu meteen de trugweg zullen aanvatten? Zeg nu zelf: terugkeren naar een rimitief verwoest land, onder weer eens een variatie van de Muzeklannerij, fo hier in Het Westen leven van het manna dat uit de wolken regent: de beslissing is niet moeilijk.

    Daarbij: het wordt winter en dan is de tijd der trekvogels voorbij. De vriesgansen zijn al in de lucht.

    Blijft: de scjuldigen ter verantwoording roepen. Door bijvoorbeeld in de Hermitage in Sint Petersburg een oorlogstribunaalm samen te stellen. Met op het bankje, allemaal diep onder de zware kettingen, de Zwarte Amerikaanse Zwarte Ongelukskater, den Tony Blair en verder alle hovaardigheidsdragers van de Europese Verenige Nazies.

    Vonnis op voorhand gessteld; dood door verhanguing. Rug aan rug. En met het gezicht naar Mekka.

    Daarna kunnen de Vlaamse steden, net als vroeger de sleutels van de Stad op een gouden kussen gaan aanbieden aan de Poetenaren. Desnoods lijk in vroeger jaren de Gentaenaren deden, en vooral de Gentenaren, blootvoets en met een strop rond de nek.

    En dat de laatste Yanjee het licht uitdoet. Liever een Rus dan een Turk in onze achtertuin, want Rusland dat is Eurpa, en Turkije is het gat en de muil an de Het Beest.

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    22-10-2015, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2963

    *

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Jeroen Pauw van Powned is een haai met haakse tanden in een zachte wollen schapenvacht. Heeft op de VARA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guiillontine. Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    Jeroen Pauw van Powned is een haakse haai in schaapsvacht. Heeft op de VATA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guillotine Jeroen Pauw van Powned is een haakse haai in schaapsvacht. Heeft op de VARA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guiillontine. Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    . Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Er zat een held bij #Pauw

    Door Joost Niemöller

    *

    Er wordt van alles beweerd over Edwin, de organisator van Pegida Nederland. Volgens Powned is hij een ‘wapenhandelaar met neonazistische connecties.’

    Er wordt van alles beweerd over Edwin, de organisator van Pegida Nederland. Volgens Powned is hij een ‘wapenhandelaar met neonazistische connecties.’

    Hij zat zojuist bij Pauw en reageerde relaxed op de een na andere aantijging van Jeroen Pauw. Alles werd ontrafeld. Wapenhandelaar? Ach, hij verkoopt paintballspulletjes. Volkomen legaal spul. Neonazistische contacten? Niks van waar. En moest dan natuurlijk eerst nog maar eens aangetoond worden. Er werden beelden vertoond van een gewelddadige demonstratie van Duitse hooligans. Was hij daarbij? Nee. Kende hij Wilders persoonlijk? Nee. (Alsof dat trouwens kwalijk zou zijn.)

    Het zogenaamde Hitlersnorretje van organisator Lutz Bachmann: Fotoshop! Wat Edwin daar zei klopte overigens gewoon, alleen de media hadden nooit de moeite genomen het te rectificeren. Edwin zette keurig uiteen wat de doelstelling van Pegida is, ook al was Pauw daar natuurlijk niet echt nieuwsgierig naar. Pauw was er duidelijk op uit om er een vervelend gesprek van te maken, maar tegen de volledige ontspanning en aanstekelijke glimlach van Edwin was hij domweg niet opgewassen.

    Edwin zette ook nog eens uiteen dat je als organisator van een demonstratie niet iedere demonstrant kon checken op zijn cv. En dat er weldegelijk beleid bestond om bepaalde vlaggen niet toe te laten. En, tja, als iemand met een galgje rondliep, dat was dan in de media een probleem, maar een guillotine bij een TTIP demonstratie dat gaf weer niet, want dat was links. Edwin legde het met een vanzelfsprekendheid neer waar niets tegenin te brengen was.

    En hij benadrukte nog eens wat iedereen kon zien: Pegida is tegen geweld en geeft met zijn demonstraties een stem aan het groeiende ongenoegen. De extreemlinkse tegendemonstraties zijn juist bedoeld om gewelddadig de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. In Dresden deze week door iemand aan te vallen zodat die zwaar gewond was. In Utrecht door met stenen en rookbommen te gaan gooien. Een waarheid als een koe.

    Pauw was door zijn lijstje met aantijgingen heen. Edwin had gewonnen. Cool hoor, wat een held.

    **

    UITLEIDING

    *

    Vanmorgen was er zelfs een Amerikaanse Hoge Functionaris, die Poetin een 2de Hotler noemde. Heeft nog lang geduurd. Want het is een Wet van Meden, Perzen en nog wat van antieke beschavingen, dat Slinxenom in de gratie van de massa te bljvzen, altijd hun eigen slechte eigenschappen toedichten aan hun tegenstrevers. Al wie niet naar hun pijpen danst, is een slechterik.

    Hetzelfde fenomeen is zelfs terug te vinden in de Waalse Parti Scandlae. Onder de bescherming van het ‘stakingsrecht’, het neerleggen van het werk dus, worden zelfs hun autosnelwegen afgezet door grimmige ‘stakers’. En als een chirurg, opgeroepen voor een drigende interventie, dan ¾ uur te laat komt en de patiënt onder zijn handen sterft, dan is dat de schuld van de kliniek omdat ze daarop maar moesten voorzien zijn geweeest.

    Einde verhaal, want de strafklact van de kliniek tegen’onbekenden’ zal uiteindelijk gesponeerd worden. Pakbonden zijn dus erger dan maffia, want maffia kan nog altijd den bak worden ingedraaid….Zij nieet, want geen rechtspersoon.

     

    Benieuwd hoe Paw-ke over dit onderwerp een kous zou breien. Maar ja, stkersrecht is nu eenmaal meer dan scheepsrecht! En dat is al drie keer het gewone recht!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-10-2015, 15:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2962

    ***

    Donderdag 22 oktober

    Zon 8u17-18u37

    H Ingbert

    *

    Morgen, 2310 herdenken we hoe in 1914 de Duitse Veldtocht te pletter liep tegen de ondergelopen IJzervlakte tussen Ieper en de Zee. Beide legers, de verdedigers en de aanvallers, hadden zich de avond voordien overal in de velden ingegraven, maar toen ze ’s morgens ontwaakten, stond het water van de Noordzee hen tot aan de knieën. Hun geschut stak vast in de modder en Morgen, 2310 herdenken we hoe in 1914 de Duitse Veldtocht tegen de ondergelopen Ijzervlakte tussen Ieper en de Zee te pletter liep. Beide legers, de verdedigers en de aanvallers, hadden zich de avond voordien overal in de velden ingegraven, maar toen ze ’s morgens ontwaakten, stond het water van de Noordzee hen tot aan de knieën. Hun geschut stak vast in de modder e de legers trokken zich noodgedwongen terug, elk aan hun eigen kant. Om onbegrijpelijke redenen hebben de Duitsers nooit geprobeerd dat sluizencomplex dat binnen hun bereik lag, te veroveren zodat zij het water georganiseerd hadden kunnen doen terugtrekken. Zowel in Londen als in Berlijn konden ze hun ogen niet geloven. Hoe een onnozel sluiswachterke (Karel Cogghe was zijn naam) zo’n almachtige vijand had kunnen vastpinnen, neen, daar hadden ze geen woorden voor e.. ze zwegen er dus over. Zo hadden zij meer woorden beschikbaar om de roem van hun respectievelijke legers te bezingen.

    Wel kreeg Albert de Coburger, volle neef van de Duitse Keizer Willem II, hiervoor na de oorlog een wereldberoemd monument in Nieuwpoort. Op een plaats waar die man wegens gedurende de gevechten veel te gevaarlijk voor Duitse prinsen, nog nooit was geweest. Natuurlijk had die ondertussen zijn geheime onderhandelingen met de Duitsers familie relaties om achter de rug van zijn Geallieerden een afzonderlijke vrede te bespreken al stopgezet. Zo kon hij in het zog van zijn triomferende legers, tijdig in Brüksèl terug zijn om de vrede te vieren. Samen met zijn halve trouwboek, ene Elisabetha von Possenhofen, Prinses von Wittelbaach, Hertogin in Bayern. Een verre tante van de Lieve Sissi die we later op het Witte doek konden bewonderen.

    de legers trokken zich noodgedwongen terug, elk aan hun eigen kant. Om onbegrijpelijke redenen hebben de Duitshers nooit geprobeerd dat sluizencomplex dat binnen hun bereik lag, te veroveren zodat zij het water georganiseerd hadden kunnen doen terugtrekken. Zowel in Londen en Parijs als in Berlijn konden ze hun ogen niet geloven. Hoe een onnozel sluiswachterke (Karel Cogghe was zijn naam) zo’n almachtige vijand had kunnen vastpinnen, neen, daar hadden ze geen woorden voor e.. ze zwegen er dus over. Zo hadden zij meer woorden beschikbaar om de roem van hun respectievelijke legers te bezingen.

    Wel kreeg Albert de Coburger, volle neef van de Duitse Keizer Wilhelm II, hiervoor na de oorlog een wereldberoemd monument in Nieuwpoort. Op een plaats waar die man wegens de aan de gang zijnde gevechten veel te gevaarlijk voor Duitse prinsen, nog nooit was geweest. Natuurlijk had die ondertussen zijn geheime onderhandelingen met de Duitshe familierelaties om achter de rug van den Geallieerden een afzonderlijke vrede te bespreken al stopgezet. Zo kon hij in het zog van zijn triomferende troepen, tijdig in Brüksèl terug zijn om de vrede te vieren. Samen met zijn halve trouwboek, ene Elisabetha von Possenhofen, Prinses von Wittelbaach, Hertogin in Bayern. Een verre tante van de lieve Sissi von Possenhofen die we later op het Witte doek konden bewonderen.

    Na de oorlog werd aan het Hof alleen nog Frans gesproken, in plaats van Duits, de moedertaal van Koning en Koningin…. En toen kon de achteruitstelling van de Vlamingen pas voorgoed beginnen…. Als overwinnaars moest vanaf dan iedereen Frans beginnen spreken….

     

    *

    *

    .

    Groeten uit Kunduz (Afghanistan)

    .

    Het land van de Muzelmannij, de ‘Taliban’ in optima forma.

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Deze bijdrage gaat over het land dat vlgens de Zwarre Ongelukskater uit de States, dak zij zijn inspaningen, ondertussen ‘op goede weg is’. Welke ‘goede seg’ die vlasbaard bedoelt, is evenwel niet duideijk.

    Via deze link komt U in dat land terecht, en kun t U er zich van overtuigen, hoe het voelt als de Muzelmannerij eerstdaags bij ons de plak zwaait.

    https://youtu.be/5mzT8kW8ErQ

    Is niet geschikt vor gevoelige kijkers/iezers. U zou het dus beter naar al Uw vrienden en kennissen doorsturen, met deze waarschuwing erbij : ’Islam schaadt schaadt Uw gezondheid’ Voor U de video aanet, eerst kogelvrije vest aandoen, een hellm opzetten en een gasmasker voorbinden.

    Uit het bereik van kinderen houden. Vooral uit het bereik van puberende jonge meisjes die al eens een begerig oogje laten valen op al die knappe Mustafa’s. Neem U liever een blanke ‘loverboy’ uit eigen rangen. Die zal U in veel langzamer tempo naar Uw ondergang leiden.

    *

     

     

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://newsmonkey.be/article/58011

    *

    Het nieuwe achterlijk: massaal meisjes indoctrineren in Afghaanse koranscholen

    *

    Ondanks 13 jaar westerse troepen en strijd tegen de Taliban, is in Afghanistan, dat Barack Obama “een land dat op de goede weg is” noemt, een nieuw fenomeen als een wild vuurtje om zich heen aan het grijpen: moslimmeisjes worden met de duizenden in private koranscholen gestoken. Daar worden ze de islam in z’n meest radicale vorm ingepompt.

    Niet eens zo lang geleden was UNGEI, een organisatie die voor de Verenigde Natie ijvert om meisjes wereldwijd in school te krijgen, euforisch over Afghanistan. “Tijdens het Talibanregime gingen er minder dan een miljoen kinderen naar school; nu zijn dat er zes miljoen en ongeveer een op drie van de leerlingen zijn meisjes.”

     

    Het ging effectief een poosje de goeie kant op. Maar de jongste twee jaar is er dan misschien niks veranderd in absolute cijfers, wel met het soort onderwijs waar die meisjes terechtkomen. Madrassa, koranscholen, specifiek voor meisjes, springen in Afghanistan als paddenstoelen uit de grond.

    Drillen

    Er zijn er ondertussen rond de 2.000, met tussen 1.000 en 6.000 leerlingen elk. En da’s een pak meer dan de 1.100 officiële overheidsscholen waar meisjes terecht kunnen. De koranscholen zijn privé-initiatieven. Meisjes in volledige hijab (verplicht) worden er dagelijks acht uur, soms 11 uur lang onderwezen in de koran. Ze krijgen er de islam in z’n meest extreme vorm ingedrild, met de sharia als leidraad.

     

    Eén van de eerste zaken die de meisjes ingepompt wordt, is dat ze vroeg moeten trouwen, en dat ze zichzelf als “eigendom” van hun echtgenoot moeten beschouwen. Televisie kijken, naar de radio luisteren (muziek tout court) en zelfs thuis rondlopen zonder hijab is verboden.

    Hijab

    Eén van de gevolgen is al in het straatbeeld te zien: de traditionele, donkerblauwe boerka van Afghanistan, is plaats aan het maken voor de zwarte, iets dat komt overgewaaid uit Arabische landen. Meisjes worden verwacht handschoenen te dragen, en zelfs hun ogen te bedekken met een gaas nu.

    Het lijkt of de Taliban nooit weggeweest is. Het meest extreem, en het meest succesvol zijn de Ashraf-ul Madares-scholen. Gestart met een eentje in Kunduz, waren er binnen het jaar 14 filialen van in die stad. Ondertussen is Ashraf-ul Madares zich over het hele land aan het verspreiden. De “leraars” drillen er hun lessen in vanachter een gordijntje dat hangt voor een gat in de muur: het is immers verboden voor de meisjes om te kijken naar mannen.

    Ouders verraden

    Mawlavi Abdul Khaleq, één van de leiders van de Ashraf-ul Madares-scholen, laat weinig illusies bestaan over wat ze willen bewerkstelligen: “"In the beginning of Islam, Muslim girls used to take part in religious activities. They even used to participate in wars… but we Muslims have now lagged behind." Met andere woorden: moslimvrouwen hebben ook een rol te spelen in de jihad, de heilige oorlog en de scholen dienen om dat te bewerkstelligen. In een reportage die Al Jazeera filmde in Kunduz, is te zien hoe meisjes aangemoedigd worden hun eigen ouders te “verraden” als die zich niet gedragen conform de strikte regels van de fundamentalistische islam.

    De financiering van de Ashraf-ul Madares-scholen is voor een stuk terug te sporen naar Pakistan, voor een stuk worden ze betaald door drugsgeld van de Taliban, maar er zijn ook sporen die leiden naar de Golfstaten, Saoedi-Arabië op kop.

    Vorig jaar draaide Al Jazeer al deze reportage, genaamd The Girls of the Taliban. De situatie is ondertussen alleen maar erger geworden.

    *

    UITLEIDING

    *

    Dubbeltjes kunnen raar rollen, Erocentjes des te meer. En ach, tot voor kort lag Afghanstan ergens gewonnen veroren i de wijde wereld. En ja, de ‘Taliban’ hield daar lelijk huis. Maar wat gin g ons dat aan?

    Jammer genoeg zijn al die verre landen rapper dan de snelheid van het icht, door het Internet bijna oebazarder geworden dan om het even welke buurgemeete in eigen land. Zelfs blijken er in eens van ‘onze jongens’ daar te zitten, erger en veel gevaarlijker dan de miliciens ten tijde van het Coburgs ‘Bezettingsleger’ in Duitsland.

    En in al die nieuwe landen, blijkt de Isammerij overal het vuur aan de lont te zijn gaan aaansteken. Er estaat geen aln d ter wereld, waar de grnezen niet wilekeurig zijn getroken, of het moet Ausralië zijn omdat het nu eenmaal midden in alle mogelijke oceanen ligt. En daarebocven ver van ons huis is. Maar daar ondergetekede uit de Vervoeste Gewesten stamt, en als kind op al die Engelse begraafplaatsen heeft gestoeid (vooral in de oorlogsjaren), zijn de meeste landen hel bekend van op die witte soldatenzerkjes. ‘An.. soldier of the Grat World? Known unto God’. Alleen Hottentotosie kwam daar niet op voor. En op warme zomernamiddagen ging Meester met een groot bek met wereldkaarten, dan mee om te toenen waar die landen allelmaal lagen.

    Maar Afghanen.. Neen, dergelijke graven kwamen er niet voor. En van kontheffers hadden we ook nog nooit gehoord.

    Enfi,; ik serveerde U deze bijdrage, in de hoop Uw kennis van de ware Islammerij wat beter te kunnen belcihten. Zodat U niet de een of de andere dag dergelijke spookgestalten in volle dagicht tegen het lichaam loopt en met een vergiftigd mes in Uw keel krijgt;

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    22-10-2015, 11:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!