MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1937

    *

    Zondag 4 mei

    H Floriaan

    Florian, die Florian, die nog wel een sneeuwhut bouwen kan

    *

    Het dressuur-nummertje van Obama

    Wrong Time, wrong place, wrong Kind of Animal.

    *

    lINMEDING

    Ze zijn dicht bij de 100 jaar en dus maar met weinigen meer die de aanloop naar de voorlopig laatste Wereldoorlog II in levenden lijve hebben beleefd. De intriges die we er over mogen weten, zijn maar ‘van horen zeggen’, en van ‘horen zeggen’ is bijna hetzelfde als ‘van horen liegen’. Verliezers en doden geven nu eenmaal een totaal andere versie van de waarheid, die de waarheid van alleen de overwinnaars is. Historici en boekenwurms, die het kunnen weten, houden meestal wijselijk hun kennis voor zichzelf en vooral voor veel later.

    De feiten van nu die aan toen doen terugdenken? Algemene wereldwijde werkloosheid. Crisis in de geesten. Fanatisme: vroeger Marxisme, nu Islamisme. Huichelarij. Om de haverklap grote Internationale Bijeenkomsten van Wereldleiders. Grote Verdragen die de vrede moeten redden, stuk voor stuk om beurt door alle partijen geschonden. Opgedreven geheime oorlogsindustrie: vroeger tanks en vliegtuigen, nu tanks en drones. Troepenverplaatsingen onder dekzeilen. Neen, alle vijandelijkheden staan onder de Hoge Bescherming van de Conventie van Génève. Geen gifgas (toen) en ook geen atoomwapens (nu). Liefst wordt er enerzijds gevochten (en gemoord) met de blote vuist, maar anderzijds mogen we ons geen gezichtsverlies permitteren….. De aandacht van binnenlandse problemen moet afgewend worden (denk aan Obama en Hollande, de 2 minst gegeerde Presidenten ooit van hun land) en als het stukschieten elders dan thuis gebeurt, is dat toch ideaal?! Het kost hooguit een paar honderdduizend soldatenlevens wier nagedachtenis zeer goed zal onderhouden worden. Vooral omdat ze elders en zonder bijkomende kosten ter aarde zijn besteld….

    Vooral één ding is zeker: de slechterikken, dat zijn de anderen. En sterven voor Vorst en Land is een grote door iedereen te betrachten eer. Denk aan de Onbekende Soldaat met de Eeuwige Vlam. Het geeft ten andere recht op een comfortabel weduwenpensioen voor de loverlevende levenspartner-van-het-ogenblik die het daarvoor dus niet moet laten..

    Net als toen, is er zelfs een derde zich afzijdig houdende hond, die rustig afwacht tot de andere twee uitgevochten zijn, om dan te kunnen weglopen met het been. In casu – Inch Allah – Het Wereld Wijde Web van de Wrede, het w.w.w.w.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Nederlandse pantserwagens richting Oekraïne gefilmd (Oostenrijkse politicus)

    *

    EP-afgevaardigde: ‘Amerika wil oorlog met Rusland, en wel nu’ – Leger Oekraïne bezet Kramatorsk

     

    Links: NAVO-(volgens bronnen ook Nederlands) militair railtransport door Wenen. Rechts: bij de Oekraïense aanval op Kramatorsk kwamen zeker 10 mensen om het leven.

     

    De conservatieve Oostenrijkse Europese afgevaardigde EWALD STADLER heeft een filmpje laten zien van een trein in Wenen met daarop (naar verluid) onder andere Nederlandse pantserwagens. Na navraag werd hem gezegd dat deze op weg waren naar een militaire oefening in Hongarije, dat grenst aan Oekraïne, maar zo’n oefening vindt daar helemaal niet plaats. Stadlers uitleg: de NAVO verplaatst zo onopvallend mogelijk troepen en militair materieel naar Oost Europa, omdat het een oorlog met Rusland wil veroorzaken.

    Op de foto is het niet goed te zien, maar het zou om CV-90 infanterie gevechtsvoertuigen (soort lichte tanks) kunnen gaan. Op alle voertuigen waren de merktekens bedekt, waardoor de afkomst niet vaststaat. Volgens bronnen van het Contra Magazine zou het om onder andere Nederlandse pantserwagens gaan.

    Dat deze in Wenen zijn gefotografeerd is opmerkelijk, aangezien Oostenrijk officieel nog steeds neutraal en geen lid van de NAVO is. Volgens de Oostenrijkse wet mogen andere landen uitsluitend na een resolutie van de VN-Veiligheidsraad oorlogsmaterieel door het land transporteren. Tot nu toe was de enige keer dat dit gebeurde tijdens de Golfoorlog in 1991.

     

    ‘Amerika wil NU oorlog met Rusland’

     

    ‘Maakt u zichzelf niets wijs,’ aldus Stadler tijdens een toespraak. ‘In Amerika zijn er invloedrijke kringen die een oorlog met Rusland willen, en wel nu, niet over 15 jaar, als Rusland sterker is geworden. Rusland is volgens hen al veel te sterk en stabiel geworden, dus willen ze nú die oorlog.’

    Dan laat hij een smartphone video zien van het railtransport van honderden pantserwagens door Wenen. ‘De media zeggen dat het maar om een paar honderd soldaten gaat, maar het gaat om véél grotere troepentransporten. Ook stellen ze raketten op in bijvoorbeeld Polen, zogenaamd tegen Iran. Maar die zijn duidelijk tegen Rusland gericht.’

     

    Stadler uit felle kritiek op de huidige Oostenrijkse regering, die ondanks de neutraliteit meedoet met de Westerse sancties tegen Rusland. ‘Wij hebben helemaal geen conflict met Rusland. Waarom doen we daar dan aan mee?’ vraagt hij zich af. (1)

     

    Geweld in Odessa en Kramatorsk

     

    Gisteren werd het conflict in Oekraïne een stuk gewelddadiger, nadat ‘Euromaidan’ aanhangers van de door het Westen gesteunde regime in Kiev het Handelsuniegebouw in Odessa in brand staken. Hierbij kwamen 39 pro-Russische activisten om het leven. Bij zware onlusten op straat kwamen nog eens 7 anderen om en raakten bijna 200 mensen gewond (2).

    Afgelopen nacht heeft het Oekraïense leger de stad Kramatorsk aangevallen en bezet. Alleen het stadscentrum zou nog in handen zijn van de zelfverdedigingstroepen. Zeker 10 mensen zouden bij de aanval zijn gedood. Volgens een getuige schieten de Oekraïense soldaten ‘op iedereen, inclusief burgers’. (3)

     

    Massale militaire verplaatsingen

     

    De Washington Post drukte gisteren een kaart af met daarop de massale Russische militaire manoeuvres naar de grens met Oekraïne:

    Ook is te zien hoe het Oekraïense leger hetzelfde doet. Met het uitbreken van het grove geweld tegen pro-Russische groepen lijkt er nog maar weinig nodig om een Russische militaire interventie te veroorzaken.

    Xander

    (1) Contra Magazine
    (2) Russia Today
    (3) Russia Today

    *

    UITLEIDING

    Over ‘railtransport’ van pantservoertuigen of van geheime V1/V2-onderdelen weten de mensen in Kortrijk anders ook wel een en ander. We schrijven 21 Juli 1944, bijna 2 maand na de landing in Normandië, en het spoorwegknooppunt van Kortrijk is het geliefkoosd doelwit voor Britse (overdag) en Amerikaanse (‘s nachts) bommenraids. Dat er slordig met die bommen werd omgesprongen, was niet de schuld van die Britse bomfabrikanten, maar van de vliegeniers, die uit onkunde of uit onwil, wie zal het zeggen, meer er naast dan er op mikten. Het desolate maanlandschap van het stationskwartier was daar tot voor kort de stomme getuige van. Het Duitse geheime communocatie-systeem ENIGMA was – ongeweten natuurlijk – gans de oorlog een open boek voor de Britse M17, zodat ieder transport dat Duitsland verliet, op de voet gevolgd werd door de Geallieerden. Die toesloegen waar en wanneer ze dat wilden. Zaak was dat zo weinig mogelijk onderdelen voor de lanceerbasis in Eperleques (Sperleke) of Wizerne in Frans Vlaanderen, gericht op Londen, hun bestemmingen zou bereiken. Die nacht (21 Juli 1944) kwamen 5.000 zware vliegtuigbommen op de binnenstad en de stationsomgeving terecht. Als kind zagen we in Ieper bevend van schrik tegen de donkere hemel, de lichtflitsen oplichten tussen de onafgebroken verre echo’s van de dreunende ontploffingen. Later hoorden we, dat een munitietrein volgens plan in Kortrijk gewisseld had van locomotief in het rangeerstation van Marke en daar, samen met enkele honderden bewakingstroepen van de Luftwaffe, de lucht was ingevlogen. De konvooi-verantwoordelijke had de plannen willen wijzigen voor een stop in Harelbeke, maar dat voornemen was door het OKW weggewimpeld geweest, zeggende dat in Marke gans het konvooi, eenmaal binnengereden in de spoorhallen, van uit de lucht totaal onzichtbaar zou zijn…..

    Kortrijk bleef verweesd achter, half vernield en met een 3-tal neergehaalde Lancasters als oorlogsbuit. En met één (1) dode vliegenier, die men boven op het dak van een vernield appartementsgebouw, bij de afbraak terugvond. Het was een Australische huursoldaat en werd later op een burgerkerkhof eervol begraven. De gedode Luftwaffe-soldaten, allen dienstplichtigen, werden oneervol afgevoerd, Heim ins Reich.

    Dàr moest ik aan denken, toen ik bij Xander las dat Obama oorlog wil met Rusland, en wel NU. Gelukkig bestaat er nu penicilline, want er net nog niet was in 1944? Had dat kleine wondermiddel toen bestaan, dan was ons Ma geen oorlogsweduwe geworden….

    *

    Oorlog zou eigenlijk niet mogen bestaan. Maar na De 7de Dag van vandaag, ben ik er meer dan ooit van overtuigd, dat WIJ t.t.z. onze eigen Grote Verstanden, deze keer de slechterikken zijn. Want hoe kan men anders uitleggen, dat Flip DeWinter van het Vlaams Belang, in debat met Blauwe Mie Toertelbaum, niet één keer mag uitspreken van DeVadder, als hij stelt dat Justitie bij ons meer zorg en aandacht heeft voor de daders, dan voor de slachtoffers.

    Kijk, NOOIT MEER OORLOG, zoals op het IJzerkruis in reuzenletters staat naar de vier windstreken, en aandacht voor de slachtoffers, met bestraffing van de daders, die keuze heeft elk van ons op 25 Mei. We stemmen niet enerzijds en niet anderzijds: we stemmen recht voor de vuist!

    Klinkt het niet, zo botse ‘t!!!!

    EINDE

    *




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!