MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1924

    *

    Maandag 28 april

    Zon 6u23-20u59

    H Petrus Chanel

    *

    Het stroomgebied van de Dnjepr.

    *

    lINMEDING

    Odessa, Sebastopol: namen die we reeds bij de wilde verhalen van Napoleon zijn tegen gekomen, samen met o.a. de Berezina waar in de winter van 1812 diens verslagen legers van haveloze en halfdode Sansculotten terug trachtte te ontsnappen over deze bevroren rivier. Daar gaan vele heroïsche verhalen over, o.a. daar vandaan is ook het welbekende volkslied ‘Het Kind van Napoleon de Grote’, waarin onze voorouders het onnoemelijk leed bezongen van de terugkerende conscrits’, Vlamingen die (verplicht) met de Fransen naar Moskou waren opgetrokken om het zogezegd in brand te steken. Links en rechts vonden we in onze (West) Vlaamse landelijke streken hier en daar nog ’n afspanning ‘In Sebastopol’, waar waarschijnlijk een oud-strijder zijn verdere leven had gesleten met ellenlange verhalen aan het haardvuur, over die veldtocht en dat roemloos einde.

    Odessa daarentegen was vooral bekend door de oorlogsverhalen van de Duitse Wehrmacht in 1941, toen de Waffen SS als een mes door de botter triomfantelijk in Rusland binnendrong. Het was de tijd toen Hitlers patsers in Kiev op bloemen, omhelzingen en uitbundig gejuich werden onthaald. Wisten wij toen veel dat dat daar niet Rusland was, maar Oekraïne.

    De Krim moet zowat een landsstreek zijn, die zeer dicht komt bij wat er bij ons aan de IJzer (en aan de Marne) aan oorlogsgeweld is voorbijgekomen.

    Nu gaat het heden ten dage om een strategie afgekeken van de Nazi’s, van eigen volk tegen eigen volk. Odessa doen verhongeren en verdorsten als militair drukkingsmiddel om tegenin alle logica in, het eigen gelijk door te duwen. Het verre Odessa wordt morgen een show dichterbij ons eigen bed….

    Proficiat, Dames en Heren Oorlogsstokers in de Washing Ton en in Broekzèl a/d Zenne. Het wordt stilaan tijd dat jullie voor Adolf de Grote in jullie hoofdsteden weer standbeelden gaan oprichten! En surtout niet vergeten, zijn verjaardagen te vermelden °20/4/1889Berlijn, 30/4/1945). En De Berghof in Berchtesgaden: niet vergeten die met EU-Subsidies weer op te bouwen. Als reliekschrijn en bedevaartsoord. Inkomtickets € 20,- met 10% korting voor leden PS-SP

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    http://ejbron.wordpress.com/2014/04/27/kiev-smoort-de-krim-met-watergebrek-voor-het-laatst-deden-dat-de-nazis/#more-60831

    *

    Kiev smoort de Krim met watergebrek. Voor het laatst deden dat de nazi´s.

    Posted on 27 april 2014   door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

     

    De nationaal-radicale autoriteiten in Kiev proberen op de Krim een kunstmatige droogte te creëren en het schiereiland in de letterlijke zin van het woord door dorst te smoren. Precies een week geleden werden de sluizen van het noordelijke Krim-kanaal, dat het schiereiland tot 85% van landbouwwater voorziet, gesloten.

    Vandaag stond het kanaal bijna helemaal droog. Dat gebeurde ondanks het feit dat de Krim stipt op tijd betaalt voor het water uit de Dnjepr. Nu wordt het water gewoon naar de Zwarte Zee afgevoerd. De laatste keer dat dit gebeurde, was tijdens de nationaalsocialistische bezetting gedurende de Tweede Wereldoorlog.

    De autoriteiten in Kiev beweren dat het een zuiver technisch probleem is: de Krim heeft de documenten zogenaamd verkeerd ingevuld. Maar deze werden met het oog op de eisen van het kabinet Jasenjoek al meerdere malen gewijzigd. Maar het kanaal is tot nu toe leeg. Men levert slechts minimaal water – tienmaal minder dan vroeger, opdat de aanleg het technische vermogen niet verliest om “het water vast te houden”. De “waterchantage” van de regering in Kiev kan leiden tot het verlies van fruit- en groenteoogsten op de Krim, waardoor een schade van ongeveer 5 miljard roebel kan ontstaan.

     

    De Krim zal geen storingen in de drinkwatervoorziening hebben. “We hebben voldoende water”, zei de plaatsvervanger van de voorzitter van de ministerraad van de Republiek Krim, Rustam Temirgalyjev. Het probleem ontstaat voor de landbouw, voor de bevloeiing van de grond. Maar daardoor kan men de Krim niet op de knieën dwingen. “We hebben al contact gehad met Russische ondernemingen, bijvoorbeeld met de firma “Roshydro”, die aardlagen onderzoeken op water. Men zal het probleem van de watervoorziening van de Krim de komende tijd oplossen”, zei Temirgalyjev.

     

    “De junta van Kiev – anders kan men het niet noemen – gebruikt bijzonder onmenselijke methodes om zijn politieke ambities te bevredigen. Ze kunnen zich niet neerleggen bij het recht van 97% van de inwoners van de Krim, die op 16 maart deelnamen aan een referendum, om in de Russische Federatie te leven. Deze methodes zijn niet alleen mensenvijandig. Zo handelen alleen fascistische regimes.”

     

    De vicepremier noemde de fascistische methodes niet zomaar. De inwoners van de door droogte bedreigde en waterarme Zwarte Zeegebieden herinneren zich nu nog steeds hoe de nazitroepen in de herfst van 1941 probeerden het belegerde Odessa met dorst te bedwingen. De nazi´s blokkeerden meer dan 70 jaar geleden net zoals de regering Jasenjoek nu het pompstation en het kanaal, dat de stad van water voorzag. De stad bleef 73 dagen zonder water. Er was een heldhaftige operatie nodig om het pompstation enkele uren te bezetten en Odessa de tijd te geven om de waterreservoirs te vullen. Destijds kwamen bijna alle deelnemers aan de actie om het leven. Deze episode werd de basis voor een van de lievelingsfilms in de Sovjet-Unie en Rusland over de oorlogsjaren – “De Dorst”.

     

    “De conflicten rondom de waterbronnen zijn niet nieuw en ze kunnen al door behoorlijk goed uitgewerkte volkerenrechtsnormen geregeld worden”, zei de expert van het Russische instituut voor de GOS-landen, Andrej Grosin. Op dit terrein bestaan er enkele fundamentele conventies die zulke anti-humane handelingen verbieden.

     

    “Ik neem aan dat de regering van de Republiek Krim de noodzakelijke documenten al verzameld heeft en zich hiermee rustig tot internationale gerechtelijke instanties kan wenden. De internationale praktijk is echter dat zulke processen heel lang duren. Voor de partijen is het veel eenvoudiger om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen of een bepaalde scheidsrechter, een internationaal instituut of een derde land, aan te trekken.”

     

    Het noordelijke Krim-kanaal werd van 1961-1971 door de hele Sovjet-Unie gebouwd. De autoriteiten van de Krim werken nu samen met Moskou aan projecten voor de opbouw van bedrijven die zich bezighouden met de ontzilting van zeewater, het doen van nieuwe boringen en een pijpleiding voor het pompen van water uit het Russische Kuban-gebied via de Straat van Kertsj. De Oekraïense “koloniale regering” kan door de drooglegging van de Krim de eigen belangen beïnvloeden: ze zal de betaling voor het transport van water uit de Dnjepr naar het schiereiland kwijtraken.

    Bron:
    http://german.ruvr.ru

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Stel U een ogenblik voor, dat men in Gent de Schelde naar Antwerpen zou afdammen, om de bedding te verleggen via de kortste afstand naar de monding in zee. Een oorlogsverklaring, zegt U?

    Maar pas op! Met die Termont (PS) van Gent, in directe confrontatie met het Weverken van het Schoon Verdiep (NV-A) in Antwerpen, zou dat wel eens het eerste kunnen zijn dat gebeurt, als er na de verkiezingen geen nieuwe regering kan gevormd worden. Sossen immers bevechten de Vlamingen, dixit Den Ouden Toeback, met alle middelen.

    *

    Alle gekheid op een stokje. Wat zeg ik: één stokje maar? Beter zou zijn een hele bos, of een hele boom stokken. Alle gekheid dus den helen boom in! Idem dito de Eu van ACW Haiku-Herman met het vogelkopje den boom in! Hun voornaamste reden van bestaan is, zeggen ze zelf, oorlog vermijden. En wat dan met de Moslilm-invasie onder hun Hoge Bescherming, die onvermijdelijk vroeg of laat zal eindigen in een bloedbad zoals in Syrië en zoals trouwens overal elders waar Moslims zijn? En wat ook met de gebiedsuitbreiding naar het Oosten, de Baltische Staten, Polen en nog zoveel andere vroegere landen van Het Warschaupact? Wat met het ophitsen van Oekraïne en het aanporren van de Russische Beer?

    *

    De EU is zowat de uitvergroting van wat ooit begonnen is als het volksvriendelijke BAC, dat later uitgroeide tot de Diksia dievenbende van het ACW/ACV. Zou dat de reden zijn waarom het in aanbouw zijnde Palais van de Europese Gemeenschap in Briekzèl a/d Zenne en meteen daardoor diepzeehaven, de naam van Wilfried de Evidente moet krijgen?

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!