MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5023

    **

    Een Antwerpenaar komt als 'wielertoerist' naar de Vlaamse Ardennen. Hij stopt met zijn fiets aan een benzinestation in Oudenaarde en vraagt om ’n glas water. Daarbij vraagt hij aan de pompbediende: "Wilde gaai ne keer baaitanken?". De bediende laat zich niet uit zijn lood slaan en doet glimlachend alsof of de fiets voltankt. "En wilde gaai ne keer maan oole controleren?" De pompbediende knikt glimlachend en speelt het spel mee.

    De Antwerpenaar, krom van het lachen, springt op z'n fiets en maakt aanstalten om te vertrekken. Op dat moment geeft de pompbediende hem een daverende klap tegen zijn oren.

    "Wa doede gaa naa?" panikeert de Antwerpenaar.

    De bediende antwoordt al lachend héél beleefd: "Uw deur was ni goe dicht!"

    *

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Zo, meteen bent U mee in de welles-niets opbiedingen van de binnenlandse Verkiezings-strijd van straks, 14 Oktober. Er is geen minuut tijd, en vooral geen geld, om in de slippendrager-meia aandacht te besteden aan de zware dreigende buitenlandse situaties aan onze achterdeur. Die binnenlandse machtsstrijd wordt, zo hoop ik met vele Himalaya-hoge hopen, dat het de lang verwachte aardverschuiving wordt die liefst heel veel aarde aan den dijk brengt. Wij staan namelijk op het punt te verzuipen in de vele nevenkwesties die de politiekers zichzelf aandoen. Dit Europa is zich hopeloos aan het vastrijden tussen de open grenzen, en onze binnenlandse Verlichte Grote Verstanden zitten – tenzij zij doen als Orban en Salvini, met de gebakken peren.

    En meer zeg ik niet. U hoeft niet aan te dringen want dan zult U van mij weer denken dat ik ’n extremist-populist’ ben. Iets dat ik maar al te graag volmondig toegeef dat te zijn. Recht voor de vuist met open blikken naar het klaar gehouden opgeheven slagersmes van de IJslammerij.

    *

    Ik ga zelfs meer zeggen: net zoals ‘onze jongens’ tijdens de Boerenkrijg het scheldwoord ‘Brigand’ als een ere-ttiel omdraaiden, ben ik fier op die Vlaamse Overtuiging, en ook om de Nieuwe Tijden mee in te mogen luiden.

    ‘Voor Outer en Heerd’: het klinkt geweldig ouderwets, maar die leuze uit 1798 is nog nooit zo brandend actueel geweest. De ‘Outers’ staan meestal in totaal leeg gelopen kerken, hier en daar als verstopt tussen de vele onkruid en mos-keeën die als met belastinggeld betaalde paddenstoelen uit ede grond rijzen. Het is daar in die besloten kringen waar de samenzweringen tegen onze Cultuur iedere dag geniepig ten hemel stijgen bij het ‘bidden’.

    Aan het vuur in onze ‘Haarden’ warmen in hoofdzaak de vele miljoenen ‘illegalen’, transmigranten en gewone ‘migranten’, allemaal uitgestuurde ‘vluchtelingen’, die op onze kap komen leven. Zonder natuurlijk tegen-natuurlijk de handen uit de mouwen te steken.

    Dit oude Avondland is dus dringend aan een ‘Reveil’ toe, want wat er op ons afkomt, is de totale mislukking, ja zelfs de totale ineenstorting van deze gloriol ‘Verenigde Staten van Europa’. Waar de meeste Lidstaten geen uitweg meer zien en zich te pletter lopen tegen allerlei tegensttrijdige ‘Dictaten’ van de tweeling-hoofdzetel Berlijn-Broeksèl..

    De bevoegde Staats -Secretatis Theo Francken moet criminele veroordeelde illegalen (die in de gevangenissen thuishoren) vrijlaten, omdat hij verplicht zou zijn honderden illegale transmigranten te huisvesten. In afwachting van, ja van wat? Van hun vrijlating. Want hij heeft geen poot om op te staan. Hen uitwijzen kan niet, omdat hun Advocaten maar altijd voort de procedures rekken… Zie maar eens hoe verbolgen die zijn, omdat ze ondertussen geen inreis-visum meer krijgen voor de USA….

    Dit als illustratie hoe wij hier in het Westen reeds ge-islamiseerd zijn zonder dat te beseffen.

    En zeggen dat de ‘Reconquista’ nog niet voor morgen is…

    Ondertussen sluiten de dappere CVP-Burgemeesters op een tergende manier de snelweg-parkings af, omdat er geen geld is voor de veiligheid van de truckers tegenover de mensensmokkelaars die hun illegale clientèle illegaal naar Overzee willen versassen. De totale illegaliteit als oorlogswapen tegen ons eigen Land der Vaderen.…. Het is de ‘kleine politiek’ die de ‘grote politiek’ van Broeksèl via chantage wil ov overheersen. Niet Het Eigen Volk Eerst primeert, maar gewoon het eigenbelang van die omhoog gevallen nietwits.. Want de Regering met die harde Vlaams Nationalisten (met op kop de Waalse Sjarel de Eerste), komt daardoor in de problemen. En die problemen komen in de aan de gang zijnde kiesstrijd, de Tsjeven best ten goede. Want der Tsjeven Kopstukken kijken met knikkende knieën naar die komende fatale verkiezingsdag van 14 Oktober 2018. Want die dag is ook voor hen de Guilllotine-dag, ten gevolge van het ARCO-schandaal. Met daar bovenop, de stoelgang-afgang van Meneerke Peeters in de Koekestad… Krisje Peeters kan dan als wielertoerist langs komen in de Vlaamse Ardennen om bij te tanken….

    *

    Goed. Als U Uw kalmte intussen hebt hervonden, kunnen we nu overgaan naar serieuze zaken. Zijnde de na-weeën in Centraal Europa van de Regering van clown Obama helemaal in Amerika.. De puinhopen van het Midden-Oosten laten we daarom even voor wat ze zijn. Trump zal deze ter gelegener tijd wel oplossen.

    Clown Obama en het onderhand machteloos geworden Clinton Clan Clubje hebben in de tegen Rusland opkomende West-Oekraïnërs het welkome excuus gevonden om – hand in hand met de Amerikaanse wapen-hobby – het vuur aan de schenen te leggen van de machtige Poetin. In de hoop dat die op zijn gewone manier zou terugslaan zoals zij dat willen.. Dat ze daarbij over het hoofd hebben gezien, dat dezelfde Poetin sedertdien bekend gemaakt heeft dat hij beschikt over het machtigste atoom-raketwapen ter wereld, stelt voor hen niets voor. De 3de en laatste wereld-oorlog, die er volgens hen zit aan te komen – zo hopen ze met hòpen hoop - zal immers toch worden uitgevochten op de klassieke Europese slagvelden… Of op de oceanen, maar in ieder geval ver weg van de eigen bodem.

    En als Europa nogmaals voor de derde keer op rij volkomen plat ligt, kunnen ze meteen als reddende engelen, hun gedroomde dictaten – globalisatie en islammerij – opdringen. Met daarbij, vergeet het niet, de morele, militaire en daadwerkelijke hulp van de Noord Atlantisch Verdrags Organisatie, de NAVO van wijlen Willy Claesken.

    Ja Ja, de Groen-Slinxe wereldverbeteraars verspreid over de ganse Planeet, hebben altijd sedert 1957 en het Verdrag van Rome, op onze gedwongen (geldelijke) hulp en misdadige bijstand kunnen rekenen.

    En daar zijn dan den Trump samen met de Poet, om orde op zaken te stellen. ‘America First’ is niet alleen zowat hetzelfde als ‘Eigen volk Eerst’, maar ook als ‘Voor Outer en Heerd’.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Oekraïne stevent in Zee van Azov af op oorlog met Rusland’

    Xander 17-09-2018 13:25

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Oekrane-stevent-in-Zee-van-Azov-af-op-oorlog-met-Rusland

    *

    ‘Verenigde Staten lijken maar op één ding uit te zijn: een gewa

    Een Oekraïens patrouilleschip in de Zee van Azov. Amerika overweegt serieus om het regime in Kiev moderne raketten te leveren om Russische schepen aan te vallen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    *

    Het enkele jaren geleden door een illegale, door de EU gesteunde CIA-staatsgreep aan de macht gekomen Oekraïense neonazi-marionettenregime probeert voor de zoveelste keer oorlog met Rusland uit te lokken. Westerse media staan er amper bij stil dat de spanningen in en rond

    de Zee van Azov,

    die grenst aan Rusland en het oosten van Oekraïne, gevaarlijk is opgelopen, en de VS serieus nadenkt over het leveren van raketten, marineschepen en andere wapens aan het regime in Kiev, dat zelf al enkele artillerie-schepen naar de regio heeft gestuurd en Russische visserboten en vrachtschepen heeft geënterd.

    In 2003 sloten Rusland en Oekraïne een verdrag over de Zee van Azov en de straat van Kerch die naar de Zwarte Zee leidt. Beide landen mogen deze wateren sindsdien vrijelijk gebruiken, omdat ze tot zowel Rusland als Oekraïne behoren.

    Provocaties van regime in Kiev

     

    Probleem is dat het nieuwe regime in Kiev de Russische rechten niet meer erkent. De aanleiding hiervoor was de democratische aansluiting van De Krim bij Rusland, die door de Westerse media en politici steevast valselijk een ‘annexatie’ wordt genoemd. Oekraïne eist bovendien het recht op om ieder schip dat zonder toestemming naar of van De Krim vaart vast te houden. Ook pleit Kiev voor internationale sancties tegen de Russische havens aan de Zwarte Zee, als vergelding voor een zogenaamde Russische ‘blokkade’ van de Zee van Azov.

    Op 24 maart enterde de Oekraïense kustwacht een Russische vissersboot. De bemanning werd vastgezet, ondervraagd en mishandeld. Uiteindelijk werden de zeelieden zonder paspoorten naar De Krim teruggestuurd. Hiermee schond Oekraïne tal van internationale verdragen. Het was tevens de start van een nieuwe serie provocaties. Zo werd vorige maand een Russisch tanker in de Oekraïense haven Kherson aan de ketting gelegd. Moskou vergeleek deze actie met de piraten die de wateren bij Somalië onveilig maken.

     

    Mogelijk moderne raketten voor Oekraïne

     

    Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken moedigt Kiev aan in het opzoeken van confrontaties met Rusland, dat in de Westerse media automatisch van zo ongeveer alles de schuld krijgt. De VS wil dat de NAVO de Zee van Azov gaat ‘beschermen’ en er mogelijk zelfs mijnen gaat leggen. Ook wordt gesuggereerd dat de Oekraïense marine kleine snelle aanvalsboten kan gaan gebruiken om grote Russische schepen te omcirkelen.

    Officials van de American Foreign Policy Council, de Atlantische Raad en het Institute for World Policy pleiten voor het leveren van diverse moderne raketten, radarsystemen en kustwachtschepen aan Oekraïne, bedoeld om de Russische marine te kunnen aanvallen.

    Oekraïense bevolking lijdt, maar VS lijkt maar één ding te willen: oorlog

     

    Ondertussen is het leven voor de Oekraïense bevolking er bepaald niet beter op geworden. De economie en financiële huishouding liggen in puin, en de corruptie loopt de spuigaten uit. In maart 2019 zijn er nieuwe presidentsverkiezingen, en dan is het voor de huidige machthebbers heel handig om de schuld van alle ellende gewoon weer aan ‘boeman’ Vladimir Putin te kunnen geven.

    Analist Peter Korzun van The Strategic Culture Foundation hoopt dat Oekraïne de Amerikaanse druk negeert en weer om de tafel gaat zitten met Rusland om een vreedzame oplossing te vinden, zoals ook het 2003 gesloten verdrag bepaalt in het geval van meningsverschillen. Helaas lijkt Amerika echter maar één ding voor ogen te hebben, en dat is een gewapend conflict tussen beide landen veroorzaken, dat even makkelijk als snel in een veel grotere oorlog tussen West en Oost kan ontaarden.

    ‘Het is jammer dat de VS zo’n destructieve rol speelt,’ besluit Korzun. ‘Het is tijd dat Russische en Oekraïense experts en officials hun verschillen opzij zetten en beginnen met het vinden van een vreedzame oplossing voor dit urgente probleem.’

    Xander

    (1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Laten we vooral niet vergeten, dat in KIEV, tijdens de on-overwinnelijke SS-opmars in Polen (1 September 1939) en verder onderweg richting Moskou, in Oekraïne (winter 1941), dat de Duitse Legers van ‘Festung Europa’ (toen al) door de Bevolking met karrevrachten kussen en bloemen werden omhangen. In de straten werd zelfs voor de’ ‘Bevrijders’ accordeon-muziek ten dans gespeeld.

    Wat ik bij Google raar vind, is dat de afbeeldingen van wuivend vrouwvolk in tossen bijeen getast op de SS-Pantsers in de straten van Kiev, vandaag niet meer te vinden zijn. Zo’n 10 jaar geleden stonden die nog vooraan.

    Is volgens mij een veelbetekenend signaal van bepaalde oorlogszuchtige zielen, over wat wij, Europeanen, maar meer over de Oekrainiërs beginnen te denken.

    Het is namelijk zò, dat ondergetekende in Italia, via zijn Oekraïnse tuinman (een bovenste beste kerel), tamelijk goed kan inschatten wat er daar in het Westen in ‘Die Joekreen’ leeft. Oostelijk Oekraïne, grotendeels bewoond door import-russen uit vroeger tijden, is Russisch georiënteerd en steekt dat niet onder stoelen of banken. In het Noord-Oosten is De Krim zelfs vrijwillig en democratisch gaan kiezen voor de algehele aansluiting met Rusland. Dat feit wordt in onze Westerse Media bedrieglijk voorgesteld als een agressieve annexatie door Rusland. Iets wat pertinent in tegenspraak is met de feiten. Namelijk één groot verlangen van West-Oekraïne om aan te sluiten bij het ‘rijke’ Westen. Want het keiharde maar verpauperend Sovjet Systeem is bijlange nog niet vergeten of verteerd…

    Heb hem uitgelegd in ons gezamenlijk kolderr-Italiaans, dat ze dus kiezen, weg van de pest, recht in de armen van de Nazi-cholera. De man, een legale ‘vluchteling’ en serieuze intellectueel, zit inderdaad nog altijd met een serieus Siberië-syndroom in zijn maag. Als Orthodox Katholiek, is hij er namelijk van overtuigd, dat Coburgia voor hem en voor zijn gezin, het gedroomde Aards Paradijs is. Hij vond het alleen zeer jammer, dat hier reeds zoveel van die pas uitgevonden ‘Nieuwe’ Coburgers wonen.

    De Nieuwe Belgen zijn juist lijk de Oude Belgen…

    Ze leven van de krijg

    en ze drinken met ons gewoon mede…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!