MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.694 HOE KOGELS DE ZAKEN KUNNEN VERDUIDELIJKEN

    woensdag 28 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    694  HOE KOGELS DE ZAKEN KUNNEN VERDUIDELIJKEN


    Toulouse, op een mooie lentemorgen… 


     


    De omgebrachte leraar met zijn 2 zoontjes en (R)

    het meisje dat bij de haren vastgehouden een kogel

    in haar hoofdje kreeg gejaagd.

    **************************

     

    Het artikel van E.J. Bron (hieronder) laat ik voor wat het is : iedereen, de huidigen en de toekomenden, mogen oordelen voor zichzelf. Want stilaan krijg ik de indruk dat, zoals het er nu toegaat bij ons, er geen groot verschil meer is met het leven in de USSR : vanaf de Bolsjevistische Revolutie 1917 bestonden er lijsten. En toen de tijden er rijp voor waren, werden die lijsten nageleefd. Ging het nu over enkele honderdduizenden of over enkele honderduizenden miljoenen : er werd ‘gezuiverd’ tot er geen onzuiveren meer overbleven.

    Het is een onderwerp waarover onze ‘hoernalisten’ niets weten te vertellen. Zij beperken hun kennis tot het (relatief) weinige dat gebeurd is in Hitlers Derde Rijk…. Ze hebben dus een geweten dat selectief werkt….

    Dat bijvoorbeeld de nieuwe Duitse Bondskanselier een Ossi is, en dominee die aangesteld werd om na de ‘Wende’ de Stasi-archieven te beheren, blijft onbesproken. Voetangels en schietgeweren, ziet U!!!! Het is nochtans het zuiverste bewijs dat de overgebleven waarheidslievenden in Duitsland, die noch Htiler noch Stalin naar de mond hebben willen praten, overleefd hebben. Druk en tijd hebben ze overleefd : Waarheid overleeft volgens hetzelfde procédé waardoor er diamant ontstaat.

    O Ja, de eenzame terrorist t van Toulouse blijk achteraf niet zo eenzaam te zijn geweest als beweerd wordt : wie verstuurde vanuit een naburige gemeente, de ULB-stick naar Al Jaziera in Parijs de dag dat de moordenaar belegerd werd door de Politie? Wie had de film van de moord-corrida trouwens gemaakt? Wie zette er Islam-muziek op, met Koran-verzen en Allah Akbar op? Lang zal het niet duren of er duiken overal van uit het niets kopijen op! Het terrorisme wil absoluut dat die nieuwe mode wordt gelanceerd en dat is goed nieuws voor de verkopers van mini-camera’s. Binnenkort komt er dus een montage-kit op de markt, voor montage van dergelijke snufjes op de loop van elke Kalasjnikov. Hier ligt, met een beetje geluk, een Noberlprijs is voor de Arabische bedenker van dit speelgoedje.

    Bij http://www.bloggen.be/roeland/ verscheen vandaag een interview daarover met Marine Le Pen in een kruisverhoor met een paar Hoernalisten die hun afschuw (voor Marine Le Pen!) haast niet kunnen verbergen. Maar de ‘dochter van haar vader’ veegt er de vloer mee aan. Bij zodanig dat de moderator, ingevolgde haar argumentatie, dat er over ‘veiligheid’ niet moet gepalaverd worden (Sakozy) maar dat er daden moet zijn, tot slot uitroept :”Maar wilt U dan dat er opgetreden wordt met een’ (onvertaalbaar) ‘cop de baguette’…..

    Besluit : het probleem vast omlijnen is al een eerste begin van de oplossing : tonen dat WIJ de baas zijn en dat ONZE wetten moeten gerespecteerd worden.

    Al kunnen wij natuurlijk, om figuren als jonkman (?) Tsjeven Van Ackere ter wille te zijn, nog een paar zaken meer uit het Strafwetboek lichten. Dat zullen dan de volgende ‘ethische verworvenheden worden, waar het onland B. model staat voor de hele Westerse Beschaving. Na ‘Moord in de Moederschoot’ en ‘Hulp bij Zelfmoord’ komt daar dan de volgende serie vooruitgangswetten.

    Bepotelen van jonge mensen (M/V), saccochen-trekkerij, straatroverij, groepsverkrachting, inbraak, messentrekkerij, drugdealen. Het zouden evenveel goede maatregelen zijn, om de bevolking in de gevangenissen gevoelig terug te dringen.

    En als dan mannen lijk Sarkozy konden recht staan, om hun fameuze ‘couop de baguette’ uit te delen?

     

    *****************************

    Hoe de basis voor het bloedbad in Toulouse werd gelegd

    Toen de moordpartij op de school in Toulouse plaatsvond, haastten de media zich om te vertellen dat de dader een blanke ultrarechtse racist was. De ‘eenzame schutter’ had op een Joodse school een rabbi en drie kinderen van dichtbij neergemaaid en een aantal anderen verwond. Er werd verondersteld dat hij dezelfde moordenaar was die een paar dagen geleden drie zwarte Franse parachutisten in twee afzonderlijke aanvallen had omgebracht. Een moordenaar die Joden en zwarten aanviel?  – dat moest wel een ultrarechtse blanke racist zijn, toch?

    Nee dus. De verdachte, die de Franse politie nu in een hoek hebben gedreven, blijkt een Jihadistische, islamitische terrorist met zelfverklaarde banden naar Al Qaida te zijn, die in het verleden uitstapjes naar Afghanistan en Pakistan heeft gemaakt. Kijk eens aan, wat een verrassing!

    Over de hele wereld komen joden in aanmerking om als doelwit te dienen, in een angstaanjagende manifestatie van wereldwijde aanzetting tot moorden. Veel islamieten geven regelmatig uiting aan hun bedoeling om Joden om te brengen, waar zij hen ook maar kunnen vinden. De honderden raketten, die de afgelopen weken vanuit Gaza naar het zuiden van Israël zijn afgevuurd, bevestigen dagelijks de waanzinnige pogingen om zoveel mogelijk Joden te doden. Bij de moordpartij in Mumbai (Bombay) in 2008 bleek dat de aanval op het kleine ultra-orthodoxe (Joodse) Lubavitch centrum voor de islamitische plegers van die gruweldaad het belangrijkste doel was. Er zijn al herhaaldelijk pogingen tot terroristische aanslagen op Joodse doelen over de hele wereld ondernomen. En nog iets –  islamieten hebben zwarte mensen in Libië vermoord, enkel en alleen omdat zij zwart zijn!

    Toch wordt dit allemaal genegeerd door de toonaangevende media (MSM).  In een wanhopige poging om het genocidale moslimterrorisme aanvaardbaarder te maken en om te bewijzen dat uitingen van racisme en Jodenhaat beperkt blijven tot blanke mensen en ultrarechts, namen de media eenvoudig niet de mogelijkheid in overweging dat de pleger van de Franse moorden een moslim zou kunnen zijn. Een reeks van mogelijke daders passeerden dus de revue – maar zij waren allemaal variaties op het thema ‘blanke racisten’.

    En zelfs toen de dader een islamitische terrorist bleek te zijn, probeerden de media nog om er een positieve draai aan te geven. Sky News, bijvoorbeeld, benadrukte dat de moordenaar en zijn familie in een achterstandspositie leefden en zij interviewden een Franse journaliste die in Londen woont en beweerde dat dit ‘een aanslag op de diversiteit’ was. Lees wat blogger Edgar Davidson hierover opmerkt:

    ‘Zij beweerde dat het allemaal te danken was aan het racistische klimaat in Frankrijk, dat de laatste vijf jaar onder Nicolas Sarkozy nog verslechterd was en zij pikte er, als een voorbeeld van racistisch gebrek aan tolerantie, de ban op de boerka uit, die de president had geïntroduceerd’.

    Niet alleen zijn de media en de ‘progressieve’ commentatoren in het Westen wanhopig bezig om het islamitische terrorisme en de aansporing tot genocide goed te praten; zij nemen er ook aan deel. De Jihadist uit Toulouse zei dat hij ‘wraak zocht voor de Palestijnse kinderen en voor het stationeren van militairen in het buitenland’.

    Maar Palestijnse kinderen zijn voor Israël nooit een bewust doelwit van moord geweest. Juist het omgekeerde gebeurde: Israël brengt regelmatig haar eigen soldaten in gevaar om het aantal burgerslachtoffers bij militaire operaties tegen Palestijnse terroristen en hun infrastructuur tot een minimum te beperken. Israël onderneemt die militaire operaties alleen om haar eigen bevolking te beschermen tegen verdere Palestijnse moordaanslagen.

    Elk Palestijns kind dat slachtoffer wordt bij zulke operaties is slechts een tragisch en onbedoeld bijverschijnsel van een oorlog – en in veel gevallen ook nog, omdat de Palestijnen hun eigen kinderen bewust in gevaar hebben gebracht.

    Nog altijd wordt deze krankzinnige overtuiging, dat de Israëliërs opzettelijk Palestijnse kinderen doden, dagelijks door de Arabische en de moslimwereld naar buiten gebracht, terwijl zij tegelijkertijd hun mensen opstoken om, als een heilige handeling, de Joden te haten en hen om te brengen. Westerse progressievelingen negeren niet alleen dit aanzetten tot geweld, maar in plaats daarvan wenden zij voor dat het islamitische terrorisme voortkomt uit gerechtvaardigde ‘redenen tot misnoegdheid’; diezelfde Westerse progressievelingen roepen tot precies dezelfde leugens en aansporingen tot geweld op – en suggereren dan dat de bewuste moord op onschuldige Joden de morele equivalent is van de pogingen die Israël onderneemt om de slachting van nog meer onschuldige burgers te voorkomen.

    De EU minister van Buitenlandse Zaken, de Britse barones Ashton, scheen op dezelfde manier de moord op de Franse joden in Toulouse gelijk te stellen met de dood van Palestijnse kinderen tijdens Israëlische militaire operaties in Gaza. Ofschoon de EU nu beweert dat zij verkeerd begrepen was en dat zij voornamelijk verwees naar alle geweld tegen kinderen, pleit dit haar niet vrij – integendeel zelfs, door de fundamentele immoraliteit van de opmerking impliciet te onderstrepen, klaagt deze opmerking Lady Ashton des te meer aan, en ook de EU zelf. En nu is zelfs Hamas als volgt voor haar opgekomen:

    “Voor de verklaringen van Ashton moeten we erkentelijk zijn en verdient zij steun, ondanks de pogingen van Israël om haar onder druk te zetten”, zei Izzat al-Rishq, een Hamas functionaris op zijn Facebook pagina.

    Een voortreffelijk artikel in ‘The Commentator’ wijst op het volgende:

    “Niemand zal ooit weten of de tragedie in Toulouse niet zou hebben plaats gevonden als de atmosfeer anders was geweest. Maar wat we wel kunnen zeggen is, dat de geschiedenis ons leert dat massale demonisering al te gemakkelijk kan leiden tot de ontmenselijking van de groep of de mensen of het land dat wordt gedemoniseerd. Van daaruit is het maar een kleine stap om te gaan geloven dat moord gerechtvaardigd is”.

    De terrorist die de Franse moorden uitvoerde, wordt misschien niet opgepakt (noot van de vertaalster: hij is doodgeschoten). Maar degenen in het Westen die voor een klankbord zorgen in de demonische discussie waarin genocide tot ontwikkeling komt, moeten nu ter verantwoording worden geroepen.

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!