MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.701 EEN MUZELVERHAALTJE VOOR HET SLAPENGAAN

    zaterdag 31 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    701 EEN MUZELVERHAALTJE VOOR HET SLAPENGAAN

     

    Over de Beschaving van de Dood :

     

    Hier ontbreekt Marokko, alle bevolkingscijfers

    en de vergelijking met de EU-bevolking….

     

    *******************

     

    Er was eens, lang geleden in de tijd dat we nog niet aan het dodelijke infuus van de petrol lagen, en dus ook zalig onwetend waren van de stand van zaken bij de Saracenen en de Muzelmannen. We kenden die namen alleen van ‘horen zeggen’ in de Lagere School uit de lessen Vaderlandsche Geschiedenis. We verzamelden toen Artis-prentjes of prentjes uit de chocolade Kwatta met die rare altijd stuur kijkende mannen op, nooit vrouwen. Ze hadden onmogelijke namen, en dus waren het allemaal Tjoek Tjoeks gelijk. Of, als ze een beetje donkerder van vel waren, waren het Karaboejah’s…. Meestal vanwege die lachende dikke lippen en dat snoezig kroezelhaar. Wiesten wij veel dat die laatsten ons ‘Les amis, les sales Flamnds’ noemden….. We verzamelden zilverpapier voor Nonkel Pater en zeurden bij onze Moeders, tot we in de winkel van ‘Koloniale Waren’ een centje kregen (een ‘sou’ was genoeg, een ‘dikken’ was beter) om het kleine plaasteren negertje op de toog te doen knikkebollen.

    We zijn ondertussen heel wat wijzer geworden, vooral sedert ze bij bosjes zijn komen overwaaien. Ze binnen laten, is blijkbaar vanzelf gegaan, maar hoe ze weer weg te krijgen zijn, daar weet niemand raad mee. Het ziet er dus naar uit, dat we er voor altijd mee opgeschept zitten als met een zeker soort ongedierte : ze wachten om te bijten tot ze lekker warm zitten.

    Hoe zou je zelf zijn! Bij hen in de Prachtlanden, waar ze vergaan van de miserie, horen ze zeggen, dat er overal in Europa geld gegeven wordt aan elke nieuwkomer, zo lang hij leeft, als nooit eindigend teken van welkom….en kijk, waarachtig: met hoe meer ze  afzakken, en hoe armtieriger ze zich voordoen, des te meer welkom ze zijn! Hele volksstammen hebben al gehoor gegeven aan de lokroep. Zij hebben zich kunnen organiseren en doen er alles aan om ‘kansarm’ te blijven….Eenmaal goed en warm ingenesteld, begint het bijten. Op het bijten volgt het bloedzuigen, dat is een biologisch proces eigen aan de natuur.

    Ben ik nu racistisch? Ik vrees van wel, omdat ik de ‘nieuwen’ behandel zoals zik de ‘ouden behandelen : oog om oog, tand om tand, een biologisch proces eigen aan de natuur. Waarbij wij noodgedwongen onze eigen kennis-beschaving even aan kant zetten.

    Men zegt : slechts 25% of 1 op de 4 werkt…. Onderverzwegen : 1 gezinshoofd op 4 werkt, en achter dat gezinshoofd gaat een vrouw en een hele troep kinderen schuil. Wat een totaal ander gemiddelde geeft! De statiestiek-makers kenende is er ook nog die andere vraagstelling : werden voordien niet zoals gebruikelijk uit de telling het getal der ‘belgen’ niet geruimd. Die komen bijgevolg voor in andere werkloosheidsstatistieken, zoals daar zijn : de dubbele paspoorters, wie hier geboren is, geregulariseerd’ werd of tot belg genaturaliseerd….. We zullen dus nooit de waarheid weten, precies omdat die nooit mag geweten worden. Een goed verstaander zou zeggen : er zit er af en toe al eens ene in die werkt….De rest stemt op de goei, en leeft van de krijg….

    O, U zegt dat anders 99% van hen echte lieverdjes zijn, die 5 maal per dag bidden? Ja, kijk, ook dat is een waarheid die nooit zal mogen bekend worden… Het is dus louter toevallig dat er nooit, never, jamais, niemals bij hen betogingen voorkomen, om te sympathiseren met de slachtoffers van ‘Moslim-Extremisten, als bewijs dat ze massaal die moordpraktijken afkeuren. Als er al eens toevallig een van hun geestelijke leiders voor de camera’s zijn spijt betuigt, moeten wij dat als bewijs aannemen, dat de Islam vredelievend zou zijn. Al weten we, dat zijn Geloof de man voorschrijft, om de ‘ongelovige honden’ met list en bedrog om de tuin te leiden…Om ze zand in de ogen te strooien, tot ze in slaap zijn gesukkeld, om ze dan gemakkelijker te kunnen overmeesteren. Het is niet omdat een Islammer U de kop niet afslaat, dat hij het vergeten is : hij neemt er alleen zijn tijd voor.

    Men schiet onze mensen en onze kinderen overhoop, men gooit granaten in de massa en als de politie bij verrassing eens een onverwacht gezondheidswandelingetje maakt in hun buurten, komt ze terug met een camionlading Kalashnikovs…. In Toulouse werd zelfs onlangs een nieuwe rage gelanceerd : laat de Moslim Broederschap wereldwijd meegenieten van Uw bloedigste moordpartijen : film ze; voorzie ze van de aangepaste ophitsende Koranverzen en aangepaste Muzelmuziek, en zet ze, anoniem uiteraard, op het Internet.

    Het verweer dat steeds luider opklinkt uit het volk (U weet wel, zij de moeten doorgaan voor extreem-rechts!), wordt alleen voor een paar millimeter opgevolgd door de Grote Geesten, telkens als er verkiezingen in aantocht zijn. Zie Sarkozy.

    Maar of er aan deze desastreuze toestand nog een oplossing mogelijk is zonder de clash der beschavingen? Ik, en velen met mij, we hopen het vurig. Al is dat precies de bedoeling in elk conflict, zodat de verrassing des te groter wordt. We hopen het dus, maar geloven het niet. Hebben we nog geleerd bij Meneer Pastoor in wat toen ‘De Lering’ werd genoemd, thans ‘catechese’ : …vermetel vertrouwen is een zware zonde, want het is een zonde tegen het Gezond Verstand. De Pastoor zei niet ‘gezond verstand’, maar H. Geest : dat was toen nog jaren vòòr het Tweede Vaticaans Concilie….

    De slinger van de wereldgeschiedenis gaat inderdaad de verkeerde kant op. Al genieten we van het ‘atoomschild’ der Amerikanen dat ons moet beschermen tegen het noorden : de weke onderbuik van Europa, verzadigd van hun Geheim Leger, ligt open en bloot aan deze kant van de Mare Nostrum…. Amerika is, in de wereldgeschiedenis van de laatste twee wereldoorlogen, al iedere keer en telkens na verloop van tijd, tussenbeide gekomen, om als derde hond te gaan lopen met het been waarvoor gevochten werd : waarom zou het deze keer anders zijn….

     

    *******************

     

     

    Sjiieten en soennieten: Ongelijke broeders in de islam

    Posted on 29 maart 2012 by E.J. Bron

     

    Veel moslims hangen de samenzweringstheorie aan, dat het Westen het soennitisch-sjiietische conflict heeft bedacht om de islamitische wereld te splijten. Geweld tussen de beide groepen bestond echter altijd al.

    Toen na de Amerikaanse invasie in Irak in 2003 de Irakese sjiieten voor het eerst sinds jaren massaal op pelgrimstocht gingen naar Kerbala – wat verboden was onder Saddam Hussein – zaten veel soennieten in de Arabische wereld met een mengeling van angst en afschuw voor de televisie: angst voor de te verwachtende toenemende invloed van Iran in de regio en afschuw met het oog op de religieuze praktijken, die gewone soennieten ook behoorlijk verdacht vinden. De sjiietisch-soennitisch burgeroorlog vanaf 2006 en de “sjiietisering” van Irak door zijn nieuwe – gekozen – sjiietische regering maakten deze angst nog groter.

    Dat is er niet mee in tegenspraak, dat soennieten en sjiieten in veel landen, niet in de laatste plaats in Irak, de meeste tijd van hun geschiedenis vreedzaam naast elkaar leefden – wat voor veel Arabieren aanleiding is om, gezien de toenemende spanningen, te vluchten in samenzweringstheorieën: Het soennitisch-sjiietische conflict zou door de imperialistische buitenlandse krachten zijn geïmplanteerd om de Arabische wereld en de moslims te splijten ten gunste van Israël.

    Dat is alleen historisch onhoudbaar, de soennitisch-shiietische splitsing is een geweldverhaal, periodes met geweld begeleiden dit verhaal. De sjiieten hadden, net zoals nu, vaak de geur van een vijfde colonne. Een oud voorbeeld is een pogrom aan het einde van de 10e eeuw in Bagdad, toen het Abassidenrijk militair onder druk kwam te staan en van de sjiieten de reden van alle kwaad werd gemaakt – en met de kreet “Bekeer je tot de islam” werden aangevallen.

    Sjiietenhater Ibn Taymiya

    Dat was, voordat de ook nu voor vele soennieten identiteitsbepalende theoloog Ibn Taymiya (gestorven 1328) de Shi´a als ketterij verdoemde en geweld tegen sjiieten legitimeerde. Desondanks leefden ze allemaal samen. De insinuatie, dat sjiieten in hun eten zouden spugen – een poging van de soennitische autoriteit om verbroedering tussen de groeperingen te verhinderen – zou wel eens afkomstig kunnen zijn uit het Irakese gebied.

     

    Destijds waren echter de sjiieten, die tegenwoordig in Irak de meerderheid vormen, een zwakke minderheid. Veel soennieten hebben tot op de dag van vandaag het “verlies” van Bagdad niet overwonnen. Een bevolkingsstatistiek van Bagdad uit 1914: 120.000 soennieten, 15.000 (!) sjiieten, 40.000 Joden, 2800 autochtone christenen (Chaldeeërs en Syriërs) en een kleine niet-Irakese gemeenschap (Grieken, Indiërs, Europeanen).

    Tegenwoordig is Bagdad een overwegend sjiietische stad – sjiieten werden overigens massaal door generaal Kassem, die in 1958 de Hasjemitsche monarchie ten val bracht, in de nieuw gebouwde “Revolution-City” gevestigd. Kassem hoopte met het sjiietische proletaruiaat een huismacht te vormen. De revolutiestad werd later Saddam-City met zijn sjiietische sloppenwijken – en in 2003 Sadr-City, niet genoemd naar de huidige sjiietenleider Muktada al-Sadr, maar naar diens vader Muhammad Sadik, die in 1999 werd vermoord door Saddam.

    Bush, Hülagü en Alqami

    Weliswaar zaten er ook sjiieten binnen het Baath-regime, maar de religieuze Shi´a werd vervolgd en als vijfde colonne van Iran beschouwd. En later van de VS. In 2003 meldde Saddam zich vanuit de illegaliteit aan het woord. George Bush zou, net zoals in 1528 de Mongool Hülagü, Bagdad met hulp van de “Alqami” hebben ingenomen. Ibn al-Alqami was de – sjiietische – vizier van de laatste Abbasidenkalief.

    De wortel van het conflict tussen sjiieten en soennieten ligt in de vraag wie de islamitische gemeenschap na de dood van de profeet Mohammed als kalief moest leiden: diens nakomelingen, zoals de “Schiat Ali”, de Partij van Ali (van de schoonzoon en neef van Mohammed) dacht, of “de meest geschikte”, waar veel vragen aan zijn verbonden – bijvoorbeeld of deze ook de allerbeste moslim van de gemeenschap moet zijn.

    Ibn Taymiya trok uit het feit, dat kalief Ali de islamitische gemeenschap in onmin achterliet, de algemene conclusie over het onvermogen en daarmee onrechtmatigheid van de Shi´a. Toen in 1979 Khomeini in Iran zijn eigen sjiietische staatsvorm vestigde, was dat een grote schrik voor de soennitische wereld. Tegelijkertijd was het echter ook een inspiratie voor alle islamistische soennitische groeperingen. Want een sjiiet als panislamitische leider zouden zij toch nooit hebben geaccepteerd.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Och…omwille van de alledaagsheid van het voorval (lees AUB niet :omwille van de banaliteit van het voorval) en omwille van de media-behandeling ervan, deze nieuwsgaring uit E/J. Bron van vandaag :

    Moslimbommen in Thailand –11 doden!

    In het zuiden van Thailand hebben moslimterroristen vandaag drie autobommen binnen korte tijd tot ontploffing gebracht (zie foto) en hierbij 11 onschuldige mensen vermoord. Er raakten 110 mensen gewond. De moslimseparatisten willen drie provincies in Thailand afscheiden en daar alleen regeren. Bijna dagelijks komt het tot geweld, inmiddels zijn er in Thailand 5000 doden te beklagen. Aldus Associated Press. En nu leest u, wat de Duitse kwaliteitspers, onder leiding van dpa, hiervan maakt!

    In de RP Online en andere Duitse bladen is dat dan als volgt te lezen:

    Het aan Maleisië grenzende zuiden van Thailand wordt sinds 2004 door aanhoudend geweld geteisterd. Bijna dagelijks komt het daar tot bomaanslagen of schietpartijen, waarbij sindsdien duizenden Boeddhisten en moslims werden gedood. De moslims in de regio klagen al lange tijd over discriminatie door de autoriteiten in het overwegend Boeddhistische land.

    En hup, de moslims zijn het slachtoffer. Een onbeschoftheid van onze negerende, moslim gevoelige pers! De knappe Samuel Huntington heeft het al geschreven: De islam heeft bloedige grenzen! Allah is het probleem, ook in Thailand, en niet Boeddha!

    Update : gelezen in De Morgen : hier is ‘Bangkok’ de schuldige en er zijn ook 4 doden weer levend geworden.

    Bij de explosie van drie bommen in het centrum van de Thaise stad Yala zijn zeven doden en tientallen gewonden gevallen. Dat heeft het leger bekendgemaakt.

    Op de middag explodeerden op enkele minuten tijd drie bommen in het stadcentrum. Eerst explodeerde een bomauto. De twee andere bommen waren verborgen op motoren. "Er vielen zeven doden. Meer dan zeventig personen zijn gewond afgevoerd naar ziekenhuizen", aldus kolonel Pramote Promin, de woordvoerder van het leger in het zuiden.

    Opstand tegen Bangkok
    In deze stad met 77.000 inwoners, in het uiterste zuiden van Thailand, woedt al jaren een opstand tegen de dominantie van Bangkok. Het gebied was tot het begin van de twintigste eeuw aangehecht bij Maleisië. De opstand heeft sinds januari 2004 aan meer dan 5.000 mensen het leven gekost.

    In september 1977 werd in Yala een bomaanslag gepleegd op de koning en koningin van Thailand, zij bleven echter ongedeerd. Eind vorig jaar verloren door overstromingen verscheidene mensen het leven in Yala. 


    Samengevat : in Thailand, geplaatst tegenover het brave Boeddhisme, is de Islam geen knagend ongedierte, maar een losgeslagen monster. Als er al in onze media over gerept wordt (je moet wel zoeken met een vergrootglas…), is het ontwijkend en met de blik over de schouder naar…een of ander sportevenement. Als Boonen maar wint, kan de rest ons vandaag gestolen worden! Vergeet U trouwens vooral niet, dat oliesjeiks verzot zijn op de velo-sport en de voetbal : de onzen kunnen zelf niet wachten tot ze het hier voor het zeggen hebben, die gaan nu al naar daar om ’n cent bij te verdienen….

    De vrouwen en de lieven (of beiden) van al die sportverdetten, die gewoon zijn uiterst kort gekleed te zijn, zowel onderaan als bovenaan, zullen zich zwaar moeten aanpassen. Geen sprake om, zoals de mannen, in de moskeet op hun bidmatje te zitten met hun achterste omhoog! Bijgaande foto uit een plaatselijke moskeet zal hen overtuigen…
                                                 
                                                   
     

    Ps Ik meen vooraan links de incognito aanminnige rug  te herkennen van een zekere M.Sexen-Coburg-Vanoedekem, met naast haar, in rode frak, de toekomstige Koningin der Belziekenaren. Maar ik kan mij vergissen. Het kan echter best zijn, dat het kind ooit Koningin Zonder Land wordt.

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!