MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.720 GEEN VARKENS WEL MENSENVLEES

    A.D. dinsdag 10 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    720 GEEN VARKENS WEL MENSENVLEES


    Dank zij de Multicul…

     

    Ligt dit Pakistaans product straks in de winkel-rekken..

    ********************

     

    Wie zegt dat hier geen fantastische wereldhandel uit groeit, die vooral de arme landen ten goede komt? Weeral een win-win situatie(Food for Pleasure), dank zij  het Internationaal en het Nationaal Socialisme. De oorspong ligt in Engeland, zoals U weet het land dat binnenkort de sharia zal omhelzen. Het wordt dan : niet Brittanie rules the Waves, maar Brittanie rules the Wives….

     

     

    Kroniekje over de vooruitgang der beschaving, dank zij de globalisatie, waarbij een korte situatieschets enigszins noodzakelijk is.

    Onze bloedeigen ‘beschaving’ heeft, zoals U weet, al een hele weg berg-af afgelegd. Dank zij (!) de progressieve Marxistische uitwassen zijn er in de Lage Landen, benijd door zovelen, reeds een paar ethische verworvenheden bijgekomen, om “U’ tegen te zeggen. Demografisch is er geen probleem, daar wat langs rechts verloren gaat, langs Linx wordt bijgewonnen, zodat het bevolkingspeil gestaag blijft groeien.  Om modern te zijn en er op los te kunnen vliegen en gevlogen worden als vrije vogels, worden de kleine ongemakjes die soms in de onderbuik kunnen optreden, weggewerkt, met terugbetaling door de Ziekenkas. Zo kan Dokter Spuit aan huis gevraagd worden om, mits enig creatief denkwerk, op elk moment vrijwillig ‘uit het leven te stappen’ met terugbetaling door de Ziekenkas. Zoals Steve Stevaert het zei : het socialisme moet gezellig zijn, maar het moet vooral op andermans kosten kunnen zijn.  

    Terzake is dat geen nieuws meer. Thans schijnt  er eindelijk ook licht in het onderzoek te komen om eveneens uit het Strafwetboek te worden gelicht : de pleziertjes die sommige hoog gesplaatsten  zichzelf willen gunnen met behulp van jonge, liefst onnozele zieltjes (M/V/Onz), zijnde de dingen die tot hiertoe onnadenkend ‘kindermisbruik’ werden genoemd. Komt daarbij, nu men eenmaal de geneugten van verre vreemde landen heeft ontdekt, maar vooral om onze beschaving zoveel mogelijk te verrijken met Muzelmaanse tradities, dat er stemmen opgaan, om meteen een soort uitwisselings-proramma op te zetten, zoals in onderstaand stukje dat vandaag bij E.J. Bron verscheen.  Door beide tot bagatel herleide zaken uit het Strafwetboek te schrappen, zal men niet alleen de Parketten gevoelig ontlasten, maar evenals onze reeds zo zwaar belaste Rechtbanken, wat neerkomt op een gelijktijdige dubbel zo grote ontlasting, dank zij de Vooruitgang. De vrij gekomen plaats zal dankbaar ingenomen worden door stage lopende jonge straat-criminelen.

    Samengevat komt het hier op neer; dat Strafwetboeken het speelterrein blijven van Christelijke fundamentalisten en/of tradionalisten, somtijds ook wel ‘extreem rechtsen’ genoemd.

    *********************

    Het zwijgen van de media over de

    Pakistaanse kinderverkrachterbendes

    *******************

    In Groot-Brittannië worden regelmatig kinderverkrachterbendes opgerold. Maar de mainstreammedia, met voorop de BBC, berichten daarover bijna niet meer. De Franse nieuwssite Novopress publiceerde een explosieve uitwerking van de gevallen, die bekend geworden zijn. De daders zijn hoofdzakelijk van Pakistaanse herkomst, ook in het laatste, bijzonder schokkende geval.

    Eind 2010 durfde een verslaggever van de Daily Mail het zwijgen te doorbreken, nadat er een bijzonder gruwelijke zaak bekend geworden was.

    Het gaat hier om een onderwerp, dat in het huidige politiek correcte Groot-Brittannië in feite taboe is – een onderwerp, dat door de politie, de rechtbanken en zelfs door de instellingen voor de psychologische ondersteuning van de slachtoffers zo goed als niet wordt aangesproken. De realiteit is, dat het bij de daders bijna uitsluitend gaat om “Asians” (het “codewoord” voor Pakistani) en bij de slachtoffers om leden van het blanke ras.

     

    De Daily Telegraph telde in totaal 17 processen sinds het jaar 1997, waarbij het tot veroordeling kwam van groepen mannen vanwege seksuele uitbuiting van meisjes tussen de 11 en 16 jaar: 53 van de 56 veroordeelden waren van Pakistaanse afkomst, 50 van hen waren moslims. De instellingen en verenigingen, die zich ten doel hebben gesteld om de slachtoffers van seksueel misbruik te helpen, kregen kritiek, “omdat zij bewust probeerden te verbergen welke rol Pakistaanse moslims in Groot-Brittannië spelen bij de seksuele uitbuiting van blanke meisjes”. Politieagenten hadden de krant anoniem toevertrouwd, dat het bij de vonnissen slechts om een klein deel van de daadwerkelijk geregistreerde misdaden zou gaan. “Deze meisjes”, vertelt een hoge politieman, “gingen van hand tot hand en werden behandeld als vlees. Om zulke misdaden te stoppen, moeten we er over praten, maar niemand hier bij ons durft het hieraan ten grondslag liggende etnische probleem aan te spreken”.

     

    Loverboys – een nieuw fenomeen van de gedwongen prostitutie

    Ook nu, 18 maanden later, is daar niets aan veranderd. De Britse politie heeft enkele dagen geleden bekendgemaakt, dat een groep (niet nader genoemde) mannen in Oxford wegens een nieuw geval van seksuele uitbuiting van 24 meisjes in de leeftijd tussen 11 en 16 jaar werd gearresteerd. “We zijn er zeker van een criminele groep te hebben opgerold, die meisjes verkocht heeft met het doel van seksuele ontucht”. De aanklagende autoriteiten spreken van prostitutie van minderjarigen, het toedienen van drugs met het doel van verkrachtingen, souteneurschap en het seksueel afhankelijk maken. Volgens informatie van de politie zouden de meisjes bijzonder kwetsbaar geweest zijn, daarom zou men hen doelbewust hebben benaderd. Dit zou vooral van toepassing zijn op kinderen, die van huis zijn weggelopen. De politie weigert echter “informatie over de nationaliteit van de verdachten bekend te maken”.

     

    Proces wegens massaverkrachting en gedwongen prostitutie door moslims

    Sheila Taylor, de directrice van de Nationale werkgroep voor seksueel uitgebuite kinderen en jongeren, haastte zich om aan de pers mee te delen, dat men zich zou hebben ontfermd over de slachtoffers. Ze kon er echter niet omheen om er extra op te wijzen, dat “de ervaring van de leden van ons netwerk zou zijn, dat zowel de slachtoffers als de daders uit veel verschillende culturele en sociale milieus afkomstig zijn.” De locale media gaven dan toch de namen van zes mannen prijs, die in voorarrest zaten en moesten verschijnen voor de rechtbank in Oxford:

    Akhtar Dogar wordt ervan beschuldigd drie verkrachtingen, een kinderverkrachting, drie gevallen van kinderprostitutie, een bedreiging met de dood en souteneurschap te hebben begaan.

    Anjun Dogar, zijn broer, wordt beschuldigd van verkrachting van kinderen, kinderprostitutie en souteneurschap.

    Kamar Jamil wordt beschuldigd van vier verkrachtingen, twee gevallen van kinderprostitutie, bedreiging met de dood en het bezit van cocaïne, met de bedoeling dit aan een derde te geven.

    Zeshan Ahmed wordt beschuldigd van tien gevallen van een seksuele relatie met kinderen.

    Bassan Karrar wordt ervan beschuldigd een jong meisje verkracht te hebben.

    Mohammed Karrar, zijn broer, wordt ervan beschuldigd twee kinderen te hebben verkracht en aan één kind cocaïne te hebben gegeven.

    Zeven andere mannen, van wie de namen niet werden gepubliceerd, werden op borgtocht vrijgelaten. Het aantal geïdentificeerde slachtoffers bedraagt inmiddels 38, allemaal in de leeftijd tussen 11 en 16 jaar.

     

    Bron:

    http://www.unzensuriert.at/content/007867-Schweigen-der-Medien-zu-pakistanischen-Kinderschaenderringen

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de uitdrukking in de volksmond, en ook soms wel eens in de mond van stemmen-jagers, ‘van onze kinderen moeten ze afblijven’ zal binnenkort, om de gedachte ingang te doen vinden, uitgebreid weerlegd worden in de media. Er zijn op dit ogenblik (kostelijke) universitaire studies besteld bij geleerde professoren van het niveau van Nortte (Vandela-), wier opdracht het is om wetenschappelijk te bewijzen dat niet alleen de aarde opwarmt, maar ook dat gezegd ‘gebruik’ (geen ‘misbruik) goed is voor hart en bloedvaten, door de cholesterol-verlagende substanties van de bij de daad vrijgekomen organismen. Het staat op voorhand vast, dat deze substanties die men tot zich genomen heeft door o.a. het bloedzuigen, op de manier zoals vampieren het ons voordoen, een oud heidens gebruik is, die spijtig genoeg in de loop der jaren in onbruik is geraakt. De verantwoordelijkheid van de Pastoors staat hier buiten kijf!

    Zeg mensen, dat kindersprookje van Hansje en Grietje….zou dat soms een vooruitblik zijn op wat we nog mogen verwachten?

    Een ding moeten we, aangaande reinheid, toch toegeven : varkensvlees moet zeer zorgvuldig worden aangemaakt, om een levend dier te bereiden voor menselijke consumptie. Woestijnbewoners hebben, laten we het zo stellen, totaal andere gewoonten. Maar (zie afbeelding bovenaan) mensenvlees bereid en verpakt in hygiënische omstandigheden, is van een totaal andere orde. Het is, hoe zou ik zeggen, meer dan uitsluitend een streling voor de oog….

    Mijn geweten (en mijn maag) komt in opstand. Ben ik nu al over-beschaafd, of onder-beschaafd, door op die manier uit te weiden over wat er in de wereld te koop iq? Ik laat het besluit voor wat het is. Heb alleen willen aantonen, dat barbaarsheid een mentaliteit is die al vele honderden jaren uitgeroeid is bij ons. Laat het AUB niet zo zijn, dat we moeten vrezen voor onze kinderen….

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!