MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.723 WAAR BLIJFT DE STEM UIT LONDEN ?

    A.D. woensdag 11 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    723 WAAR BLIJFT DE STEM UIT LONDEN ?


    Moet men daarvoor historicus zijn? 
     



    Of kan men het ook proefondervindelijk vaststellen?

    ***************************

    Het zal zo wat 10 jaar geleden zijn, dat we Roger Simons, de stem uit London, met zijn radiopraatje op de BRT, niet meer horen. Ruim 40 jaar was hij de vertrouwde stem die deed denken aan de spreekwoordelijke directheid en betrouwbaarheid van de BBC. Ach : beiden zijn maar een verre herinnering meer. Ondertussen is de hersenspoeling bij de Snullen van de 4 Nullen zo ver gevorderd, dat er maandenlang gemekkerd wordt over de pedofilie in de Kerk, terwijl aan de overkant van het Kanaal honderden Marc Dutroux’s vrij rondlopen maar het zijn Muzelnamen, en dus grotendeels onschendbaar. Het zoveelste verhaal dus bij de volksmisleiders, van de balk in het oog bij de vrienden en de splinter in het oog van de vijanden….

     

    Weet men trouwens niet, dat even primitief als het oorlogsrecht, ook het recht is van de overwinnaar om zich de vrouwen toe te eigen van de overwonnenen? Ze beseffen het ginder nog niet, maar Great Old England is al lang verslagen door de ianvasie-legers van de islam? Vae victis! Zoals onze beroemde historicus zo graag zou zeggen!

    Dat het in Brittannië grotendeels meteen om revanche gaat door de nakomelingen van de vele vroegere koloniën, is waarschijnlijk wel meer dan een voetnoot in de Geschiedenis?

     

     

    Kroniekje over de post-koloniale wedervaardigheden van een zeevarende natie, die weliswaar het Nationaal Socialisme van Hitler heeft verslagen, maar uiteindelijk bezweken is onder dezelfde Nieuwe Orde zoals die wordt uitgedragen door het Internationaal Socialisme onder de Hoge Bescherming van de Islam. We kunnen dus kort zijn : de feiten spreken voor zichzelf.

    Er zijn nochtans grote gelijkenissen tussen Het Monster van Sars-la-Buissière en de Engels-Muzelmanse serieverkrachters : ze leefden in hoofdzaak van ‘vervangingsiinkomens’, van sociale fraude en van diefte : Dutroux had tot lang na zijn arrestatie een maandinkomen van 80.000 BEF  (werklozensteun en invalidengeld) en hij kon zich, als werkloze, de gelukkige eigenaar noemen van maar liefst 7 huizen. Één groot verschil nochtans : Dutroux zit vast, en in Engeland lopen de meesten nog vrij rond…

    Gregorius Nekschot werd op een mooie dag ’s morgens vroeg door 15 man van de Veiligheidspolitie van zijn bed gelicht. Hoe lang denkt U dat E.J.Bron nog ongestoord kan werken? Zijn werk op het Net moet dodelijk zijn voor het Establishment….

    Wij geven zijn site dus zo lang het nog kan, zoveel mogelijk door….

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    *****************************

    Moslimpedofielen, feministes en de toekomstige burgeroorlog

    (Door Paul Weston)

     

    De afgelopen weken zijn nieuwe gevallen van moslim “loverboys  en souteneurs” bendes bijna dagelijks in de Britse media verschenen. In zijn laatste essay heeft Paul Weston eens kritisch gekeken naar wat er aan de hand is en wat het betekent voor de maatschappelijke samenhang in Groot-Brittannië.

    De Britse politie maakt zichzelf iets minder te schande dan zij een paar jaar geleden deed. In het recente verleden was er maar weinig berichtgeving over autochtone Britse meisjes die in onze steden werden gedrogeerd, door loverboys misbruikt, verkracht en vermoord door bendes mannelijke moslims.

    Deze muur van stilzwijgen werd opgetrokken in het belang van de  ‘maatschappelijke samenhang’, een moderne, mooi bedachte term, die is uitgevonden door onze liberale elites, die geloven dat het beter is dat de autochtone bevolking niet op de hoogte wordt gebracht van het afgrijselijke misbruik dat wordt uitgevoerd door Britse moslims. Heel begrijpelijk, omdat als men zich hiervan bewust is, dan zou zelfs het grootste warhoofd van de liberalen de voordelen van de massa moslimmigratie naar de liberale democratie die Groot-Brittannië  eens was, in twijfel trekken.

    Ik veronderstel dat dit één manier is om hun historische zwijgen te verklaren. Het feit dat het huwelijk van Mohammed met de zes jaar oude Aisha werd geconsumeerd toen zij pas negen was, kan ook een rol spelen in de hele onverkwikkelijke affaire, tezamen met het feit dat mannelijke moslims vrouwelijke moslims  beschouwen als  tweederangsburgers – om maar niet te spreken van ongelovige vrouwen.

    Maar nu het liberale zwijgen is doorbroken, blijken we te lijden aan een totale epidemie van moslimpedofilie en misbruik. Dewsbury, Leeds, Blackburn, Blackpool, Derby, Rochdale, Birmingham etc. etc. Al deze steden  lijken hun geheel eigen islamitische enclaves van ‘bendes-die-minderjarige-kinderen-verkrachten’ te hebben, met de recente toevoegingen van Oxford en Glasgow. Het moet worden gezegd dat de groeiende voordelen van het multiculturalisme, waarvan ons voortdurend wordt verteld dat wij die moeten vieren, zeker geografisch goed vertegenwoordigd zijn.

    Als dit een situatie zou zijn waarin bendes blanke mannen jonge moslim meisjes zouden verkrachten, dan zou dit al lang geleden volop in het nieuws zijn geweest, maar helaas zijn de autochtone Britten nu in hoge mate tweederangs burgers in hun eigen geboorteland. In het perverse multiculturele tijdperk waarin wij leven zijn alle culturen gelijk, behalve die van ons.

    Als de BBC en Germaine Greer het de komende dagen niet te druk hebben, dan zouden zij misschien commentaar kunnen geven op deze kwestie.  Als de eeuwige omhelzers van het feminisme zou het niet meer dan rechtvaardig zijn als zij dat deden. Als zij toch bezig zijn, dan zouden zij het misschien ook fijn vinden om aandacht te besteden aan de 17.000 gevallen van    moslim eerwraak die gerapporteerd zijn door de Independent, samen met een recent rapport dat meedeelt dat één op de vijf moslims denkt dat het toegestaan is om bij vrouwen die hun familie onteren fysiek geweld te gebruiken. (Een van die eigenaardige facetten van het multiculturalisme is dat zo’n ontering ook zou kunnen plaats vinden door verkering te hebben met een autochtone Brit.)

    Maar ook al heeft de Britse politie eindelijk voldoende moed bijeen geraapt om de pure verschrikking van op een nare kinderachtige manier te worden uitgescholden te boven te komen en doen ze nu, wel laat, daadwerkelijk iets om onze kinderen te beschermen tegen moslim verkrachters en pedofielen, het kan wel enige tijd duren voordat de Britse feministen en de BBC ook zoveel moed verzamelen.

     

    De linkse ideologie denkt nog steeds aan moslims als aan een minderheid die beschermd moet worden met het oog op de meedogenloze, niet aflatende onderdrukking door de autochtone Britten. Maar hoe een alleenstaand meisje van dertien jaar, na te zijn gedrogeerd, of via wodka in een comateuze toestand te zijn gebracht door een bende volwassen bebaarde mannen, hen zou kunnen onderdrukken, is een van die niet geheel en al incidentele vragen die de BBC feministes en mevrouw Geer zichzelf werkelijk zouden moeten afvragen.

    En het is belangrijk dat zij dit doen. Wij zijn in Groot-Brittannië al in de beginfase van een religieuze burgeroorlog, welwillend toegestaan door het immigratie- en verzoeningsbeleid van de GEHELE politieke landverraders klasse. De verkrachting van onze kinderen door moslims blijkt nu een drijvende kracht te zijn voor wat in de komende jaren tot een onvermijdelijke burgeroorlog zou kunnen voeren.

    Als u denkt dat dit een overreactie is, leest u dan alstublieft de volgende alinea’s die uit een recent artikel van de Independent over blanke onlusten in Rochdale komen: “Wij zijn onschuldige mensen en trouw aan de gemeenschap”, verkondigden de posters die de ramen van het ‘Tasty Bites’ afhaalrestaurant gisteren opsierden. “Als wij schuldig zijn, waarom heeft de politie ons dan niet gearresteerd? Waarom werken wij dan nog steeds? Waarom is onze zaak nog steeds open?”

    Maar op maandag werden afhaalrestaurants in het gebied Heywood van Rochdale genoemd in berichtgeving door de media over een criminele groep van elf Aziatische mannen die  terecht staan voor de strafrechter in Liverpool.  Raciale spanningen hebben van toen af aan gesmeuld en op donderdagavond ontvlamden die, toen een demonstratie, die klaarblijkelijk georganiseerd was via de modernste communicatiemiddelen als protest tegen de beschuldigingen, ontaardde in geweld.

    Tegen de 150 mensen – velen van hen waren kinderen – gingen de straat op, terwijl sommigen met racistische spandoeken zwaaiden. ‘s Avonds  begon het gepeupel de politie met  stenen te bekogelen en ze richtten zich tegen afhaalrestaurants in de belangrijkste winkelstraat, voordat zij door ME busjes uit elkaar werden gejaagd. Taxibestuurders werden bedreigd en een Aziatische pizza bezorger werd in zijn voertuig aangevallen. Een politieman liep blauwe plekken op en twee mensen, waaronder een 14-jarige jongen, werden gearresteerd.

    Hoewel meneer Ahmed en zijn familie  niets van doen hebben met de rechtszaak of met de veronderstelde gebeurtenissen, waarvan men zegt dat die hebben plaatsgevonden voordat hij de zaak kocht. Vanaf maandag heeft hij geen middelen van bestaan meer. “Ik ben – ongelogen – al mijn klanten kwijtgeraakt. We lijden hieronder. Gisteravond spookten  ze van alles uit  – terwijl ze schreeuwden:  ‘Naar buiten met de verkrachter’ en ‘Pedofiel’. Nogal beledigende woorden.

    “De politie was maar met een zeer beperkt aantal aanwezig en zij vroegen ons om onze zaak te sluiten. Het zal wel vijf jaar duren voordat ik de zaak opnieuw heb opgebouwd. We hebben zoveel beledigende telefoontjes gekregen en allerlei bedreigingen; zelfs om de zaak plat te branden.”

     

    Vier mensen werken bij ‘Tasty Bites’ en meneer Ahmed heeft een hypotheek op zijn huis genomen om zijn schoonzoon Ammir Rafiq in staat te stellen een eigen zaak op te zetten.

    Ieder van hen werkt zeven dagen per week tot tenminste 1 uur ‘s nachts.

    Maar gisternacht niet. Net zoals de andere Aziatische zaken in deze overwegend blanke gemeenschap, deden zij de rolluiken al vroeg naar beneden, terwijl de politie opriep tot kalmte en een ‘doortastende’ benadering beloofde om verdere problemen te voorkomen.

    Vermengd met de geruchten die her en der in de stad rondgaan, is er de vrees dat ultra rechtse elementen zich mogelijk klaarmaken om de spanningen uit te buiten.  Er zijn al oproepen geweest om een mars van de Engelse Defence League die in de naburige stad Hyde zal plaats vinden te verbieden, na een veronderstelde aanval op een blanke teenager door Aziatische jongeren eerder deze maand.

    Maar niemand weet wat in Heywood  gaat gebeuren, dat tot nu toe ontsnapt is aan het soort ongeregeldheden dat de nabije buren van Oldham, Burnley en Bradford de afgelopen jaren zo getekend hebben.

     

    Het gevoel van onheil was tastbaar. Bij Eagle Cars 2000 (een taxibedrijf), waar de chauffeurs overwegend Aziatisch zijn, gingen de meesten vroeg naar huis, omdat er problemen oplaaiden. Eén chauffeur vertelde me dat zij honkbalknuppels gezien hadden en dat zij de stad verlieten. Zij zijn bang, net zoals iedereen. “Het vaste personeel was bang, ik was ook bang,” zei manager Katie Turner.

    Darren Taylor, de manager van ‘Domino’s Pizza’, zei dat een van zijn chauffeurs omsingeld was. “Zij sloegen en trapten op de auto en ze noemden hem een pedo en een Paki”, zei hij.

    Ondertussen drong de politie er bij de ouders op aan om zich ervan op de hoogte te stellen waar de jonge mensen zich de komende dagen zouden ophouden. Inspecteur Chris Hankinson van de politie van Greater Manchester zei: “Degenen die proberen  gebruik te maken van de huidige situatie in Liverpool om hun racistische agenda verder uit te voeren zullen stevig worden aangepakt.”

    De ongeregeldheden werden door vooraanstaande mensen uit de gemeenschap veroordeeld. Mohammed Shafiq, algemeen directeur van de in Manchester gevestigde Ramadhan Foundation, zei: ”Herrieschoppen of zelf het recht in de hand nemen is niet de manier waarop wij onszelf gedragen in dit land.” Colin Lambert, het hoofd van de gemeenteraad van Rochdale, zei: “Laten we de samenhang bewaren. Het gaat hier om de bescherming van families en kinderen.”

    Deze collaborerende politieagenten en hoofden van gemeenteraden zijn een beetje te laat. Een memo naar inspecteur Hankinson: “Wij proberen niet om onze racistische agenda verder ten uitvoer te brengen, maar wij protesteren tegen racisme dat tegen ons wordt uitgevoerd”. En een memo naar het hoofd van de gemeenteraad Lambert: “Er is geen samenhang die bewaard moet worden, jij halve zool!”

    En jullie zijn veel te laat  om de  schaamteloze brutaliteit te hebben om te praten over het beschermen van gezinnen en kinderen in Rochdale, terwijl jullie de autochtone Britse families en kinderen binnen jullie grenzen al verraden hebben door jullie politiek correcte zwijgen.

     

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : nogmaals het bewijs dat in gans Europa het vuur smeult onder de asse. De Overheid lost nergens de problemen ten gronde op, integendeel, de Overheid IS het probleem. Men wacht misschien tot na het winterseizoen, zoals thans in Griekenland ook in het Westen de lang verwachte en o zo geroemde Arabische Lente doorbreekt?

    Als er ondertussen maar nergens ‘lone wolves’ opduiken, die, eenmaal de stoppen doorgeslagen lijk bij Adres Behring Breivik in Noorwegen, het startsein geven voor de 3de Wereldbrand…..

    In het perverse multiculturele tijdperk waarin wij leven zijn alle culturen gelijk, behalve die van ons.

    Deze zin komt uit het artikel hierboven. Gaarne hoc et nunc  een directe lijn met de Hemel, om te vragen van de gevolgen hiervan bewaard te blijven!

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!