MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.786 EINDELIJK GEEN LOON NAAR NIET WERKE

    A.D. donderdag 10 mei 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    786 EINDELIJK GEEN LOON NAAR NIET WERKEN

     

    Di Jeanetto in Bruxsèl….

     

    Dank zij de Internationale Christen Socciaaldemacratie wordt de Euro noch Neuro, noch Zeuro…. Hij wordt nu helemaal niks!

    --------------------------

     

     

    De titel hierboven is niet, ik herhaal NIET, het bewijs van beginnende schizofrenie mijnerzijds. Het is alleen de ietwat brutale weergave van het gezegde ‘Loon naar werken’. Want wie kan er nu loon krijgen om niet te werken?

    O ja, zult U zeggen, werkloosheids-vergoeding is een soort spontane solidariteit in de samenleving….Solidariteit met hangmatters echter is Machiavellistisme!

     

     

     

    Kroniekje over : werkloosheid s- uitkeringen als een sociaal recht. Of is het een sociaal voorrecht, iets dat aan een speciale soort mensen is voorbehouden, aan de loontrekkenden bijvoorbeeld, en  niet aan de zelfstandigen? Let U even op de inkledingen van deze soort levensreddende aalmoezen : vergoedingen, uitkeringen, als een soort vergoeding omdat men wegens een of andere reden niet werkt, en deze toestand liefst tot in eeuwigheid aanhoudt…. Persoonlijk verkies ik (met mijn slecht karakter), het directer woord : dopgeld, onderhoudsgeld omdat men tijdelijk zonder inkomen zit. Het is gewoon een ander woord voor leefloon, een beloning voor het feit dat men leeft! Dopgeld is beter, vooral voor de duidelijkheid, al verkies ik daarboven nog liever : COO-steun : steun van de Commissie van Openbare Onderstand, zoals die dingen vroeger heetten….OCMW is inderdaad veel te omsluierd om serieus te worden genomen. Maatschappelijk Welzijn is een heteluchtballon vol gebakken lucht van andermans geld!

    De naam ‘Openbare Onderstand’ of ‘Berg van Barmhartigheid alleen al weerhield veel mensen om zich als behoeftige werkloze te vernederen. Nog liever gaan werken! Vermits de C.O.O. ver buiten de politieke mee-genietende syndicaten stond, was er ook veel directer controle op misbruiken….

    Toen ons Moeder binst de oorlog met 5 kinderen (tussen 16 en 3) alleen viel, was er iets van 123 Bef per maand ‘wezengeld’ en that was it. Ziekenkas? Dop? C.O.O ? Vergeet het maar! Dat beetje honger dat we geleden hebben, Gottkes toch, wie spreekt daar nu nog over? Gelukkig was er de grote familie, allen relatief welstellend, toch voor die dagen……

    Maar de wereld draaide door, buiten ons om. Dat duurde tot er werd overeengekomen, dat loon voor niet-werken ook een recht was. En daar is het beginnen mislopen. Want onderhouden worden door de Gemeenschap om niet te werken, is geen recht, maar een schande. Al mag dit niet luidop gezegd worden!

    En zie : weer is het verkeerd gelopen : er wordt ondertussen gedecreteerd dat werkloos zijn geen schande is, maar de Staat van Genade en de Hemel op Aarde voor de werkende mens die aangesloten is bij een Overheidsvakbond.. Een beetje zoals de rentenier die leeft van zijn geld…..Toen ons Moeder, oud geworden, dat in haar omgeving vaststelde, mopelde ze daarop bijna onhoorbaar  : ‘God borgt maar scheldt niet kwiete’… wat ongeveer wil zeggen dat er vroeg of laat aan alle misbruik een einde komt.

    En toch, met al die renteniers van beroep, behoort de levensstandaard in ons land, Vlaanderen en Wallo.Brux dooreen, tot de laagste van Europa….Gesplitst zou Vlaanderen bij de koplopers zitten, en Wallo/Brux zou gegarandeerd de Rode Lantaarndrager zijn!

    Als U het verband niet ziet, dan vindt U hier een kleine uitleg zonder de minste pretentie : welstand bekomt men door – op alle niveau’s,  -hard en productief te werken. Niet door zand van Adinkerke naar Zoute en terug te vervoeren, maar door elke zandkorrel  tot diamant te bewerken. Zand is er genoeg! Onze voorouders zochten en vonden werk overal ter wereld : in Amerika met de Red Star Line, in de Borinage, als seizoenarbeider in Vrankrijk : hun zweetdruppels waren de diamanten die ze hun kinderen konden nalaten. Voor hen die uit de boot vielen, was er de Berg van Barmhartigheid, en vergeten we ook de vele duizenden ‘milde gevers’ niet die misschien dachten met hun vrijgevigheid zich te kunnen vrijkopen van de eeuwuige verdoemnis.

    Juist, dat systeem van liefdadigheid was in hoofdzaak mensonterend, maar het werkte, en misbruiken waren er precies door de sociale controle zo goed als automatisch uitgesloten. En toen kwam, als een kwetsbare nasleep van de Duitse bezetting, de Sociale Zekerheid, een systeem van herverdeling waar ieders bijdragen zouden aangewend worden voor de sociale verworvenheden van allen. De bedoeling was nobel en goed, maar weer liep het mis. Door de vele en grote misbruiken waren na korte tijd de uitgaven groter dan de inkomsten, en werd er beroep gedaan op een opleg met belastingsgeld…. De Sociale Zekerheid werd de Maatschappelijke Zekerheid, en nog wat later werd het het OCMW van de ganse wereld…

    Nu weten we onderhand, dat dit ‘oplegje’ met belastingsgeld quasi evenveel is als de eigen inkomsten verkregen door de (kleine) bijdragen van de werknemers (9,75%) en de reuzengrote bijdragen (45%) van de werkgever….

    **********************

    Werkloze krijgt kwart minder

    Bewerkt door: Steven Alen − 10/05/12, 04u53  − Bron: belga.be

     

    De werkloosheidsuitkeringen zullen vanaf november gemiddeld met een kwart dalen. Daarover bestaat een politiek akkoord dat minister van Werk Monica De Coninck (sp.a) in een koninklijk besluit zal gieten, schrijven de Coreliokranten.

    Bedoeling van de maatregel is werklozen aanzetten sneller een job te zoeken. De regels slaan wel maar op iets minder dan de helft van het totale aantal werklozen. Het gaat om ongeveer 130.000 van de circa 300.000 mensen die een uitkering krijgen.

    Voor gezinshoofden gaat het om een daling met 12 procent, voor alleenstaanden met 17,5 procent. Samenwonenden worden het hardst getroffen. Voor hen zakt de uitkering met 41,5 procent tot 483 euro per maand. De daling gebeurt in fases.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : al een geluk dat ik geen Hollander ben! Anders had ik me deze morgen verslikt in de morgen-koffie, met een gesmoord ‘As-je-me-Nou’ : stel U voor : een socialistische Minsiterin van Arbeid stelt voor om orde op zaken te stellen in de werkloosheidchaos.  Ze spreekt federale mistertaal, dus zal het ook voor alle hangmat-scoialisten ten Zuiden van de taalgrens bedoeld zijn….

    Dat ze daarbij een West Vlaamse is, maakt haar bijna sympathiek. Een ‘vromens’ op niveau, klein maar dapper, die de Grote Jannen het nakijken geeft! Somtijds, als ze op TV is, lijkt het me dat er alleen een nonnen-kap ontbreekt, waarbij ik zou zeggen, niet Zuster Monica, maar Dag Zuster Harmonica!

    JaJa, als de nood het hoogst is, begint de redding! Zou dat nu echt al een gevolg zijn van het aan de kant zetten van Sarkozy? Is dit het aangekondigde ‘changement’? Niet te geloven, maar ipv een beetje afgekoeld op tafel te komen, wordt het uur onder de Soupe Hollandaise nu nog warmer opgekoterd!

    Waarlijk : (zie afbeelding bovenaan) de PS/SPA a gagné!

    Ik geloof mijn eigen ogen niet : de Gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, en de Sossen schieten op hun eigen achterban! Enfin, ik bedoel : hun achterban en ook deze van het Vlaams  Belang, want dat is ondertussen de partij van de kleine man geworden…..

    Of zou het kunnen, dat de datum van vandaag, 10 Mei, in hun benen is geslagen? 72 jaar geleden waren de paar vliegtuigen van het ABL op het vliegveldje van Heist, om 05 uur op de grond reeds vernietigd en tot schroot herleid.… De hel was losgebarsten, en daar vertelt mijn schoonpa, hier in vacantie, nu uitgebreid over. Voor het eerst in al die jaren! Het is een ooggetuigenverhaal van de vlucht van Heist a/Zee tot Grevelingen, voorbij Duinkerke, onderweg met pak en zak op de fiets naar het veilige Zuiden, de kust volgend en achtervolgd door huilende Stuka’s, die precies alleen de havens wilden blokkeren…. Een raadsel, nu nog, hoe die vliegtuigen daar kwamen, zomaar vanaf de Duitse vliegvelden? Ongehoord!! Daar kwamen ze, meestal langs het strand marcherend, terecht in de vuurlinie tussen de Duitse pantzers en een sterke legermacht van wanhopige Fransen. Dat was op 26 Mei, en de Slag om Duinkerken kon begonnen….. Enkele kilometer verder naar het Zuiden werd 6 dagen vroeger, in Abbeville Joris Van Severen geëxecuteerd door Franse hulpgendarmen.…. Zonder fietsen en zonder pak en zak zijn ze dagen later, dewars door de Duitse linies, moe en uitgeput terug in Heist aangeland, waar de buren ondertussen hun katten eten hadden gegeven en waar er zelfs geen ruit was gebarsten…..

                                      
                                           



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!