MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2564

    *

    .

    *

    Na de Top der Schande, aan ons de keuze:

    .

    Het Spoor der Dood, of een dood spoor.

    *

    INLEIDING

     

    De toenmalige Duitse Socialisten van de jaren ‘30, nadien ten onrechte altijd Nazi’s genoemd in plaats van NaSocio’s werden in hun regeer-periode niet genoeg tijd gegund, om hun experiment met ‘gedwongen arbeid’ tot een goed einde te brengen. Ze verloren de wedloop tegen het uurwerk, want Het Vrije Westen, onder impuls van de cowboys uit Amerika, was er nog niet klaar voor, en wilde dus de Duitse Socialisten de kop afbijten, om later hun plaats te kunnen innemen. En aldus geschiedde naar hun woord.

    Bij dat ’later’ zijn we volgens onderstaand overgenomen werkstuk bij E.K. Bron, nu aangekomen. Men heeft geleerd uit de fouten van het verleden. Onder andere dat er niet mag gebruuskeerd worden door oorlogen en massal bloedvergieten. De ‘Staat’ zelf kan ook niet, zoals onder Hitler, alles zelf doen, en daarom worden de kampen nu ‘geprivatiseerd’…. Lees: tegen een vaste vergoeding in onder-aanneming gegeven. Hieronder leest U er alles over. Is heel winstgevend, en al helemaal zonder verantwoordelijkheid, als het er op aankomt. Socialisten zijn wel Slinx, maar niet achterlijk!

    De reuzengrote adder onder het gras echter weigert men te zien, ofwel denken de Euro-Bonzen dat ze deze wel de baas zullen kunnen. Ze denken dat ze de ‘Godsdienst’ van Het Beest, er even zo vlot zullen onder krijgen als het voorvaderlijk Geloof van de Zachtmoedige, de Zoon van God zelf die voor alle mensen gestorven is aan het Kruis. Die gedachte vergt wel enig nadenken, maar ze heeft toch al 20 eeuwen overleefd en is de grootste ter wereld. Omdat ze geen Beschaving van de Dood huldigt, maar een Beschaving van het Leven.

    Voorlopig zullen er alleen nog maar ‘werkkampen’ uitgebaat worden, waar crematoria niet eens meer zullen opvallen, want al vele jaren is crematie sedert Hitler algemeen aanvaard, in tegenstelling tot vroeger. Dode lichamen van mensen, ‘Tempels va de H. Geest’ zo maar opstoken, in plaats van ze in afwachting van de Verrijzenis, op een humane manier aan de aarde terug te geven, was toen nog ondenkbaar. Nu is het zelfs een zeer winstgevende bedrijfstak geworden, met misschien de H. Adolf als Patroonheilige. Die had toen al, straks bijna 100 jaar geleden, geweten dat verbranden veel veiliger was voor het milieu. Komt daarbij dat men nu de opgewekte hitte als bron van hernieuwbare energie dankbaar zal kunnen gebruiken. Fase II (de strafkampen) en Fase III (de vernietigingskampen) volgen dan wel ten gepasten tijde, als de Republikeinen in Amerika ondertussen maar niet in de plaats van de Socilisten (de Democraten) zouden gekomen zijn.

    Allez: U moet toch begrijpen dat deze INLEIDING alleen maar een luimige achtergrond wil spannen boven Uw hoofd, bij het lezen van wat volgt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Het “uitschot van Afrika”? Wat de politiek en de media verzwijgen over vluchtelingenstromen

    *

    Behoort u ook tot die mensen die denken dat de vluchtelingenstromen zomaar lukraak naar ons toekomen? Dan kent u waarschijnlijk nog niet het zakenmodel dat hier in Europa zogenaamd in de toekomst op de Afrikaanse migranten wacht. In ieder geval zijn het feiten die de oren doen spitsen. . .Het is bekend dat de geheime diensten de bendes mensensmokkelaars kennen. Men heeft de nummers van de mobiele telefoons van diegenen die de overtochten van Afrika naar de Europese kusten organiseren, men luistert ze af, men observeert ze heel nauwkeurig. Slechts af en toe is er echter maar sprake van razzia´s. Waarom laat men hen dus hun gang gaan? Dat is de eerste belangrijke vraag.

     

    De tweede luidt: waarom wordt er voor het verstrekken van een verblijfsvergunning nu in het hele land geen navraag meer gedaan bij de veiligheidsautoriteiten? In duidelijke taal: er wordt niet meer gecontroleerd of veroordeelde criminelen of militante islamieten als asielzoekers het land binnenkomen. Wat gebeurt daar op de achtergrond?

     

    En waarom noemt de diplomatieke vertegenwoordiger van het Afrikaanse land Congo bij de Verenigde Naties in Genève de migranten, die sinds het voorjaar van 2011 van het zwarte continent naar Europa stromen, “het uitschot van Afrika”? Hij noemt de door ons als “potentiële medeburgers” verwelkomde mensen zelfs heel openlijk “ratten”.

     

    VN-diplomaat Serge Boret Bokwango bezit diplomatieke onschendbaarheid en hoeft in Europa niet bang te zijn voor vervolging vanwege dergelijke uitspraken. Hij zegt “een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´migranten´ te voelen, die zich gedragen als ratten die steden overvallen.”

     

    Het zou een “massale exodus van afval naar Europa zijn.” Stel je eens voor dat een Duits of Oostenrijks politicus de in steeds grotere aantallen bij ons aankomende medeburgers “uitschot”, “afval” en “ratten” noemen. Afrikaanse diplomaten mogen zoiets over hun landgenoten zeggen.

    Laten we samenvatten: Afrikaanse diplomaten spreken over die medeburgers die massaal met behulp van mensensmokkelaars de Middellandse Zee oversteken van “het uitschot van Afrika”. Onze geheime diensten kennen de namen en plannen van de mensensmokkelaars, ze ondernemen echter niets.

    We controleren nu geen crimineel verleden of radicaalislamitische plannen, maar laten iedereen het land binnen en de Duitse buitenlander-autoriteiten verstrekken de asieleisers, tegen de wettelijke voorschriften in, zelfs gedoogpapieren voor 18 maanden. Wat zit hier achter? Er klopt iets niet.

    Een blik naar de VS geeft ons een mogelijk antwoord. Want in de gevangenisindustrie werken daar massa´s medeburgers voor minder dan omgerekend € 40,- per maand. Als er goedkope slavenarbeiders voor de gevangenisindustrie nodig zijn, dan komen de Afrikaanse asieleisers de industrie heel goed van pas. Uiteindelijk moeten ook Duitse gevangenissen naar Amerikaans voorbeeld geprivatiseerd worden.

    Maar er bestaan al jarenlang eerste succesvolle pogingen tot een “gedeeltelijke privatisering”, bijvoorbeeld met de JVA Hünfeld in de deelstaat Hessen. En in Duitsland moeten nu steeds meer gevangenissen naar het voorbeeld van de JVA Hünfeld geprivatiseerd worden.

     

    Duitse media hebben tot nu toe niet bericht over deze plannen. Net zoals ook al in de voormalige DDR zal het om een soort arbeidskamp gaan, waarin gevangenen voor grote concerns als goedkope werkkrachten ver onder het minimumloon van € 8,50 per uur zullen werken. En wel voor minder dan € 40,- in de maand!

    Voor dat bedrag zouden niet eens de naaisters in Bangladesh werken. En om deze gevangenisindustrie te voeden, laat men nu al scharen van diegenen het land binnen die door Afrikaanse diplomaten “het uitschot van Afrika” worden genoemd.

    Is dat nu een samenzweringstheorie of realiteit? Laten we het gewoon afwachten. Het is onze politici in ieder geval wel toe te vertrouwen.

     

    Nog een aanwijzing: de JVA Bremervörde was in 2012 al de vierde gedeeltelijk geprivatiseerde gevangenis in Duitsland. Als eerste JVA in zijn soort werd eind 2004 de JVA Hünfeld (deelstaat Hessen, district Fulda) in bedrijf genomen. Offenburg (deelstaat Baden-Württemberg) en Burg (deelstaat Sachsen-Anhalt) volgden. De komende maanden dienen 17 andere gevangenissen geprivatiseerd of gedeeltelijk geprivatiseerd te worden en in samenwerking met industriebedrijven worden uitgebouwd tot volledige werkplaatsen.

    Bron:
    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: Udo Ulfkotte

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Of er nog tijd is voor een beslissende veldtocht om zowel de zondvloed uit Afrika als tegen de Islam te stoppen, is nog maar de vraag. Op deze blog heet dat de Tiende en Laatste Kruistocht. De tijd dringt! Want net zoals met alles in de vrije natuur, beseft zelfs het moedigste schepsel tot de overgave, als het beseft dat verder strijden tot niets dient.

    Maar zo lang we nog kunnen zeggen en schrijven over een eigen mening, is de hoop niet verloren. Maar weet, dat net zoals bij het Hitlerregime, het Socialisme U eerstdaags naar de keel zal vliegen. Neen, het zal niet datzelfde zijn, als de soft-uitvoering die we kenen sedert de Duitse hard-dieërs verslagen werden. Het systeem zal een andere naam hebben. Misschien wel de Europese Volks Partij of zo. De EVP van Wilfried Martens, Herman Hay Koe en Frau Merkel. Maar de fundamentele richting zal dezelfde zijn als die waarin Hitler niet gelukt is.

    Zegt men immers niet, dat alle goede dingen uit minstens drie bestaan? En wetewa: God is toch dood! De moderne mens is nu baas in ’t kot!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!