MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2570

    *

    Zondag 26 april

    Zon 6u27-20u55

    H Richarius

    *

     

    *

    Ave, César, zij die gaan sterven

    .

    Groeten U…..

    *

    INLEIDING

     

     

    Om een beetje in de sfeer te komen, beluister eerst even deze video, getiteld Islam is nazimse met een god….

    https://youtu.be/gL3_ZgCgyeM

    *

    Begrjp me niet verkeerd. Bij de Slinxen zijn er inderdaad ook veel hoog opgeleide intellectuelen (bij de Moslims minder, want als het niet in de Koran staat, is het ‘haram’, vergiftigd). Wat ik bedoel is, dat Slinxen, net zoals Moslims, bij hun vijanden, d.i.. ieder die hen niet als een hondje achter het gat loopt, altijd eerst de intellectuele bovenklasse uitmoorden. Kijk wat er gebeurd is in Galicië/Polen (1939) door zowel Hitler en zijn bende SS-Socialisten (*), als Stalin en zijn kornuiten-commuisten, met het ‘Super Ras’, het volk van Israël. Zelfs liedjes-kwelers met enige intellectuele bagage (Marlène Dietrich) dienden zich te reppen, om hun leven te redden…. Zo veranderde een populair soldatendeuntje uit die tijd zelfs van kamp: Lily Marleen, eerst immens geliefd bij de Feldfgrauen, later daar verboden, werd daarna de lievelingssong van de Ami’s, de Ameriklaanse cowboyes-mariniers.

    Antisemitisme bij de Moslims: hoe zou dat nu toch komen, denkt U? De Profeet in 631 na X zal het dus ook al beseft hebben: die zijn een klasse of tien slimmer, dus we maken ze allemaal kapot! Zie gewoon de Nobelprijswinnaars: bijna 250 Joodse mensen, tegen amper een paar Moslims, Mohbama, de Havaiïaan, buten beschouwing gelaten, die al zijn prijs voor de Wrede kreeg nog voor hij was begonnen….

    *

    (SS: is net zo goed ook de afkorting van Super Socialisten als van Schutz Staffel ofte lijfgarde…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/04/25/als-turkije-de-armeense-genocide-van-1915-ontkent-dan-is-dat-mede-om-de-bloedbaden-van-1895-te-verbergen/#more-87715

    *

    Als Turkije de Armeense genocide van 1915 ontkent, dan is dat (mede) om de bloedbaden van 1895 te verbergen.

    De Armeense genocide is de eerste genocide van de 20ste eeuw. In 1895 richtten de moslims ook een echt bloedbad aan. Gedurende eeuwen hebben de Turken gewoon geleefd als parasieten op de ruggen van het ijverige en bedrijvige Armeense volk. Ze hebben het met uitsterven bedreigd, hebben zijn mooie dochters gestolen om ze met geweld in hun “harems” gevangen te houden. Ze hebben christelijke zuigelingen van het mannelijk geslacht bij duizenden meegenomen om er moslimsoldaten van te maken. Het is niet mijn bedoeling om de verschrikkelijke knechtingen en onderdrukkingen, die vijf eeuwen duurden, te beschrijven. Mijn doel is eenvoudig om die aangeboren neiging van de Turkse moslims om iedereen die niet tot het juiste ras en geloof behoort, te minachten en dit te benadrukken.

    Ze beschouwen hen als niet “menselijk” en zij hebben slechts het recht om te overleven indien zij hun onderdanige rol erkennen en ze van nut zijn voor hun meesters. Die kunnen hen dan ook zonder enig medelijden opruimen als zij niet langer nuttig zijn. Deze houding wordt nog versterkt door een totale minachting voor het menselijk leven, aangezien zij er voldoening in vinden om lichamelijk lijden toe te brengen. Dit is niet iets “ongebruikelijks” bij primitieve volkeren, aldus Henry Morgenthau, Amerikaans ambassadeur te Constantinopel van 1913 tot 1916.

     

    Alles bij elkaar werden er twee miljoen Armeniërs uit het land van hun voorouders verdreven.

    Daarom organiseerden de Turkse, islamitische Ottomanen, die geen christenen tolereerden, een genocide om zich te ontdoen van Armeniërs en Grieken. Hierdoor verloren 1.5 miljoen mensen het leven tussen 1915 en 1923, dus in en na de Eerste Wereldoorlog. Het is deze genocide die door de huidige Turken wordt ontkend (zij hebben dit niet altijd ontkend).

    Tussen 1894 en 1896 werden ongeveer 300.000 tot 400.000 christelijke bewoners van Armeense dorpen afgeslacht. Maar hiervoor werden er al christelijke Armeense dorpen uitgemoord door de pogroms van de speciale regimenten van sultan Abdul-Hamid II, ook bekend onder de naam “De Rode Sultan”. Het hoogtepunt van deze slachtingen vond plaats in 1895. 300.000 burgers, hoofdzakelijk mannen, werden op beestachtige wijze, “uniek voor de islam”, afgeslacht. Het moet gezegd worden dat deze christelijke Armeniërs met afstand de best opgeleide en rijkste burgers waren van het oude Ottomaanse Rijk. Maar de islamitische Turken noemden hen “de onbetrouwbaren”, de niet-gelovigen in de islam.

    De bloedbaden werden, officieel althans, uitgevoerd om het nationale gevoel van de Armeniërs te ondermijnen door hen schrik aan te jagen. Sultan Abdul-Hamid II, vreesde de opleving van politieke Armeense groeperingen en wilde hun vooruitgang tegengaan zodat ze niet een te grote invloed zouden krijgen en zij hun ideeën over burgerrechten en autonomie niet verder konden verspreiden.

    Maar volgens historici wordt hij niet gezien zoals zijn opvolgers, “De Jonge Turken”, als iemand die de Armeniërs als volk geheel wilde doen verdwijnen. De Amerikaanse president “Grover Cleveland” beschreef deze kwestie in het Congres op 2 december 1895. Nadien dreigden de Amerikanen in 1896 dat Sultan Abdul-Hamid II moest stoppen met de vervolgingen van Armeniërs. Maar deze laatste zei in zijn antwoord, net zoals zijn opvolger Erdoğan vele jaren later, dat het niet de Turken waren die de Armeniërs vervolgden, maar dat het Turkse Ottomaanse Rijk duizenden en duizenden moslimvluchtelingen moest opvangen, die door het christelijke Bulgarije en Rusland waren verdreven.

    Bron:
    www.dreuz.info
    Auteur: Hervé Roubaix

    Vertaald uit het Frans door:
    “delamontagne”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Geschiedenis is al lang geen verplichte leerstof meer in het Onderwijs. Mag niet verwonderen, want elke ‘Geschiedenis’ zou dat moeten zijn? Die van Gambia, die van Ghana, die van Tunesië, die van Libië, of die van het bijeengescharreld Coburgland? Alles wat U wilt, maar zekerlijk geen Vaderlandse Geschiedenis, Gewijde Geschiedenis, of God beware ons, toch nooit geen Vlaamse Geschiedenis. Idem dito voor wat betreft de Vaederlandse Hymne van O Vadcerland, den ezel kan niet sch..ten, want z’n g*t is toegeplakt mê caoutchoix….En Sjarel beet, totdat den ezel sch**t…

    Ja, er zal dus moeten werk gemaakt worden van die meeslepende melodie van de broederschap der menschen al tegaar… De Coburgse Bisschoppen hebben verordonneerd dat de Eu-begoocheling zelfs als een koorzang zal ingeoefend worden tijdens de Zondagsmis. Zo heb ik me laten wijsmaken. Tja, was mijn antwoord: wat zal men dan moeten zingen, de dag dat de Djihadisten Paus Franciscus en heel Zijn Heilige Hofhouding in het Vaticaan lijk in een horror-game, zullen afgeknald hebben? Woensdag laatst was het bijna zo ver, en geloof me, waar er 18 man over heel Italië tijdig opgepakt konden worden, staan er 100 keer méér anderen in de coulissen klaar om toe te springen. Het is geen kwestie of het gebeurt of niet, de kwestie is alleen maar wanneer het gebeurt.

    De Tijd der eerste Christenen in de Romeinse Catacomben komt dus terug. Waar de wrede Keizer Nero de Christenen in de arena voor de leeuwen liet gooien. Spektakel gegarandeerd. Iedere dag twee vertoningen. Een in d namiddag voor de schoolgaande jeugd, en een ’s avonds bij het licht van toortsen voor de groten. Datzelfde Colosseum heeft de Tand des Tijds wonderwel doorstaan. Het hoeft alleen wat opgeknapt te worden en terug waterdicht gemaakt, zodat daar echte zeeslagen kunnen opgevoerd worden. Zelfs de leeuwenkooien en de oefencaréq der gladiatoren zij nog intact. Met een minimum aan subsidies vanwege de EU is het geheel weer bedrijfskaar…..

    *

    Op de Via Appia, de weg die Petrus in Quo Vadis bewandelde toen hij Rome wilde ontvluchten, ligt er nog bi net zoals 2.000 jaar geleden. Alleen valt er geen hoefslag van paarden meer te horen, maar het gekletter van de poten van de vele kamelen. Anders is er geen verkeer meer toegelaten, buiten de draagkoetsen van de Nieuwe Elite. Daar werden toen, kilometers ver, weerskanten deze weg, Christenen gekruisigd als als bewijs van de Nieuwe Tijd. Het mag dus geen probleem zijn, om daar opnieuw eenzelfde leerrijk spektakel te organiseren. Hallucinant beeld, een stoet geketende gevangenen om de week daar te zien defileren, begeleid door zwart gemaskerde IISI-beulen. De oranje doodsklederen flapperen in de wind, terwijl, lijk op de Titanic, het orkest ‘Nader bij U, mijn God, U naderbij’, speelt. That Clinton-woman helemaal uit de Steets, schouwt de stoer van op haar spreekgestoelte, en grijst gelukzalig. Terwijl haar gedachten reeds bij Allah zijn, en bij de haar toegezegde eeuwigdurende dagverse 72 maagden voor haar alleen. En goed Beest vreet inderdaad alles.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!