MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5105

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, inderdaad: de ene Bondskanselier is de andere niet. Komt daarbij, dat Hitler in hoofdzaak bij zijn ‘verwezenlijkingen’ andere volkeren slachtofferde, en Merkel zich uitsluitend richt op het eigen volk eerst….

    Haar sterkte is natuurlijk de morele steun die ze denkt nog altijd te genieten – Inch Allah - vanwege de Verenigde Staten à la Clinton.

    Waarbij ze in de overtuiging leeft als in een droom, dat er weldra een einde komt aan het Trump-Tijdperk. En dat de islamisering van de wereld daarna gewoon kan verder gaan on der C.C.C. van de Amerikaanse

    Maar wat er ondertussen precies is bekokstoofd in de vele achterkamertjes van de Grote Wereld Politiek, is niet bestemd voor de oren van de Kleine Man.

     

    Dit is wel de wereld op zijn kop. Geert Wilders in Nederland, die duizend keer per dag met de dood wordt bedreigd

    (omdat hij zijn Volk en zijn Land met lijf en leden wil verdedigen)

    wordt als een paria behandeld door zijn eigen Overheid, en het Duitse Staatshoofd dat precies het omgekeerde doet, wordt door de andere medeplichtige landen als een heldin geprezen.

    Bestaat er dan voor desperate regeringsleiders die Merkel toch moet zijn geworden, dan geen soort ‘Noodnummer’ voor zelfmoord-hulp?

    Ik weet ook wel, dat ‘Regeren de Kunst der Mogelijkheden’ is. M.a.w. dat er altijd ook met andere

    (liefst alleen maar opbouwende)

    meningen rekening moet worden gehouden. Maar wat als die ‘andere meningen’ massaal de huik naar de wind hangen van revolutionaire dictaturen zoals de Leer van Marx in Das Kapitaal, in al zijn afgeleiden, en nevenvormen, of de Leer der slammerij, zijnde twee dictatoriale systemen die steunen op bloed en geweld? Twee ‘Leren’ die van de meest zachtaardige mens ter wereld een wild roofdier maken?

    Of moeten wij denken aan de uitspraak van die beul, die tot de gehangene zegt, dat het wel even kan kietelen, maar dat dit niet lang zal duren

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Xander 31-08-2018 17:54

    (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

    *

    Extreemlinkse staats-terreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

    De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’

    Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.

    Het arrestatiebevel werd in Duitsland zo snel mogelijk van het internet gehaald, maar Anonymous heeft het nog steeds op de site staan (3). Behalve Yousif Abdullah staat ook de naam van zijn handlanger Alaa Sheikhi genoemd. Beiden worden gezocht in verband met het doodsteken van de Duitser Daniel Hillig, afgelopen weekend in Chemnitz. Dat veroorzaakte twee dagen lang een groot volksprotest, waar op maandag minstens 10.000 mensen aan deelnamen, en wat verstoord werd door gewelddadige provocaties van leden van de extreemlinkse terreurgroep Antifa.

    Hillig werd door de Iraakse migrant met 25 messteken vermoord omdat hij opkwam voor twee jonge vrouwen, die door een groep Arabische migranten werden achtervolgd, last gevallen, en volgens sommige getuigen ook aangerand. Twee andere Duitsers die eveneens in de bres sprongen, werden eveneens neergestoken, en raakten daarbij levensgevaarlijk gewond. Over hun lot is niets bekend; volgens sommige sites is één van hen al na enkele uren in het ziekenhuis overleden, maar volgens andere bronnen zou hij nog in leven zijn.

    ‘Media mag feiten niet langer manipuleren en verdraaien’

    Voor Daniel Zabel, fulltime ambtenaar bij het gerecht in Chemnitz, was dit zoveelste ‘incident’ met migranten de spreekwoordelijke druppel. Hij publiceerde het arrestatiebevel waaruit blijkt dat de gezochte daders inderdaad twee migranten uit Irak en Syrië zijn, en niet uit Afrika, zoals eerder werd gemeld. In zijn begeleidende commentaar schreef Zabel dat hij heel goed besefte dat dit hem zijn baan kon kosten, wat inmiddels ook gebeurd is.

    ‘Ik wil dat het publiek te weten komt wat er gebeurd is,’ aldus Zabel. ‘Ik wil dat de media niet meer het alleenrecht hebben om de daadwerkelijke gebeurtenissen in twijfel te trekken, te manipuleren, of naar believen te verdraaien. Ik wil dat het complete publiek alle bekende harde feiten kent.’

    ‘Meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land’

    ‘Ik sta als fulltime medewerker bij Justitie dagelijks in het middelpunt van een gebeuren, dat tot voor enkele jaren in dit land en met deze intensiteit niet eerder voorgekomen is. Toch zie ik dagelijks dat de meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land, of dat ze de waarheid niet willen aanvaarden. Met het oog op de doodslag of moord in Chemnitz wil ik echter niet meer deel uitmaken van deze zwijgende massa, maar ervoor zorgen, dat de waarheid, en uitsluitend de waarheid, aan het daglicht komt.’

    ‘Daar sta ik voor, en dat is de reden waarom ik mij hier openlijk uit. Ik ben mij bewust van de consequenties. Ik geef toe dat ik erg bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert, en dat ik ondanks dit publieke getuigenis wordt gearresteerd. Dat risico moet ik helaas op de koop toe nemen. Ik vertrouw erop dat ik een eerlijke en rechtstatelijke behandeling krijg, ook als de waarheid, die ik openbaar heb gemaakt, veel mensen in Duitsland niet zint.’

    Politie valt woning agent-politicus binnen na publiceren arrestatiebevel

    Inmiddels heeft niet alleen Zabel, maar ook agent-politicus Jam Timke, oprichter van de kiesvereniging ‘Woedende Burgers’, ondervonden dat Duitsland onder het regime van Angela Merkel veranderd is in een linkstotalitaire ‘DDR 2.0’ dictatuur. Nadat hij het arrestatiebevel op zijn Facebook pagina had gezet, viel de politie plotseling zijn woning binnen met een huiszoekingsbevel. Bovendien kan Timke een boete krijgen of tot een jaar lang worden opgesloten.

    Oud agent verkettert Angela Merkel als ‘hoogverrader en leugenaar’

    Oud agent Tim Kellner is een andere Duitser die werkzaam was bij de autoriteiten, en al langer niet meer wil meedoen met het liegen en bedriegen. ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader, een leugenaar en een rechtenbreker,’ stelt hij in één van zijn massaal bekeken video’s. ‘Door uw politiek, door uw onwettige breuk met de Duitse wetten, het illegaal openen van de grenzen, zijn al deze daders überhaupt eerst naar Duitsland gekomen.’

    Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 verkrachtingen, 56 door migranten’

     

    Op de website Politikstube wordt erop gewezen dat het jaarlijkse stadsfeest in Chemnitz in 2017 ook al voortijdig beëindigd moest worden ‘vanwege massaal seksueel geweld een aanvallen door migranten. Chemnitz heeft een enorm geweldsprobleem met migranten. In dit jaar zijn er al meer dan 60 verkrachtingen in het openbaar gepleegd, waarvan 56 door migranten. Er zijn wekelijks steekpartijen, en er wordt jacht gemaakt op homoseksuelen... Het centrale busstation (midden in de stad) is een no-go zone geworden. De stad probeert de situatie met camera’s onder controle te krijgen.’ (4)

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Epoch Times
    (3) Anonymous
    (4) Michael Mannheimer

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Uiteraard leeft in de Amerikaanse ‘Deep State’, naast de wil om te vernietigen en te hernieuwen naar hun ‘eigen beeld en gelijkenis’, de innerlijke overtuiging dat het Trump-isme binnen zeer korte tijd volledig zal zijn geëlimineerd. En uiteraard begrijpen de Europese Potentaten-Slippendragers meteen die wens reeds als een vaststaande werkelijkheid waarop zij ‘kerken kunnen bouwen’.

    Maar verkopen die ondertussen, allemaal samen, niet het vel van de beer, lang voor die geschoten is?

    De wel zeer Christelijke begrafenisdienst van de zwaar-conservatieve Senator McCain

        (met als hoofddrol The Clinton Wife)

    werd door de Media daar (en ook bij ons) aangepakt als een complete overgoten door gespeelde vaderlandsliefde, een vervroegde verkiezings-show op kap van de zittende President.

    Een heiligverklaring in Rome heeft er niets aan.

    Dat is hun benadering van ‘America always was great’… Waarmee bedoeld wordt, dat zij, de Democ Rats, met name de daar aanwezige ex-presidenten, waaronder vooral Houssein Barack Obama, nog vers in het geheugen, de Amerikaanse ‘grootheid’ hebben aangehouden.

    *

    Van pretentie in de overtreffende trap gesproken!

     

    Want niets is minder waar. De Dow Jones, korte tijd na de inauguratie van Trump, met +40% gestegen, is daarvan de beste weerspiegeling.

    De harde hete Herfst is dus, vandaag bij het begin van het Nieuwe Schooljaar, goed ingezet. Kiesstrijd in zowel Coburgia als in The States. Hopelijk zal de Burger in de Vrije Natuur, net zoals de Jeugd op de schoolbanken, veel bijleren. En kunnen zij die naar de laatste bank vliegen, ondertussen beginnen hun pakje te maken.

    De verbetering is ingezet, en net zoals in het Onderwijs, moet de kwaliteit dringend drastisch worden ‘aufgecrict’…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!