MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5106

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Op laboratorium-schaal, ttz op summiere vergaderingen hoog over de Ahoge bergtoppen van de Alpenn, de ‘AS’ tussen beide landen: Italië en Hongarije. Die zijn (met groot succes) nu achter de rug. De namen van beide gelukkige vaders die daarvoor getekend hebben: Orban & Salvini, zijn definitief gekend en zullen gelauwerd de wereldgeschiedenis ingaan als de grondleggers van Het Nieuwe Europa.

    De ‘Oude Gewaden’ worden afgelegd, en beide Dames-Duvelinnen (de wijven Merkel & Clinton), beiden pronkend met andermans namen, in hun Eva’s-kostuum. Rijp voor de sloop of voor het Klein Gevaarlijk Afval.

    Het zat er al tijdeke aan te komen. Zuid reikt Noord de hand, hoog boven het hoofd van àl de afbrekers van onze eeuwenoude Europese Beschaving. Die mogen straks allemaal, naast de beide duivelswijven, aan de straatkant worden gezet; bij jet het KGV

    Klein Gevaarlijk Afval

    *

    Ons collectief geheugen steekt vol met ‘Assen’ waarvan deze twee wel de bijzonderste zijn: de As van het Kwaad, en de As Rome-Berlijn uit de jnefaste aren ’40 van vorige eeuw.

    U kunt deze “As’ ook het fundament noemen van onze algehele Beschaving, die ooit van Rome uit het Avondland heeft opgetild naar de Evolutie, die in onze dagen een tweede pijler vindt in het Centrum van het Oude Europa, onderweg naar de vriendschap met het Oude Christelijke Land der Tsaren, helemaal in jhet Noorden.

    Katen we hioen, dat deze keer dze ‘As’ een soliede brug wordt die over de Beringzee in het Hoge Noorden, beide werelden met elkaar verbindt.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Italië en Hongarije richten anti-immigratie as op en eisen dat EU alle grenzen sluit

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Itali-en-Hongarije-richten-anti-immigratie-as-op-en-eisen-dat-EU-alle-grenzen-sluit

     

    Xander 02-09-2018 14:16

     

    Hongarije heeft aangetoond dat he met een simpel en naar verhouding goedkoop hek met prikkeldraad vrijwel alle illegale immigratie kunt stoppen. (afbeelding: Getty Images (2)).

    Nuet om in op te sluiten, maar om buien te houden… Een maatregel op het al even primitief niveau als de indringers.

    *

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben gezamenlijk verklaard een ‘anti-immigratie as’ op te richten, die zich vierkant opstelt tegen het pro-immigratie/islamisering beleid van de EU. Salvini zei dat het de hoogste tijd is om ‘het lot van het Europese continent te veranderen’, en Orban stelde dat er een nieuwe Europese Commissie moet komen die de open grenzen opgeeft en de Europese burgers weer gaat beschermen.

     

    Op 28 augustus beloofden Orbán en Salvini tevens om te gaan samenwerken met Oostenrijk en de Visegrad groep, waar behalve Hongarije ook Polen, Tsjechië en Slowakije toe behoren – landen die nog goed weten hoe het is om tientallen jaren lang te zuchten onder het juk van een totalitair regime, en dat pertinent niet opnieuw willen meemaken.

    Recht op leven en veiligheid wordt door Europese ‘elite’ geweigerd’

     

    De Oost Europese landen en Italië gaan zich daarom gezamenlijk verzetten tegen de pro-immigratie landen van West Europa, die worden geleid door Frankrijk en Duitsland. Orbán en Salvini stellen een strategie op om in maart 2019 de PES, de machtige socialisten in het Europese Parlement die juist nog veel meer immigratie en islam willen, te verslaan.

    Sinds 2009 zit de PES samen met de Italiaanse Democratische Partij in de fractie "Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten", die over 184 zetels beschikt. De fractie is de tweede grootste in het parlement maar heeft wel terrein verloren. Volgens het electorale gewicht heeft de PASD de Hoge vertegenwoordiger van de EU geleverd en mag het voor een twee jaar en een half de voorzitter van het Europees Parlement leveren.

    *

    ‘De komende maanden werken we toe naar een ander Europa, een andere Europese Commissie, en ander Europees beleid, dat het recht op leven, werk, gezondheid en veiligheid centraal stelt – wat de Europese elite en George Soros, (zie afbeelding hieronder) vertegenwoordigd door Emanuel Macron, weigeren te doen,’ aldus Salvini.

    Hij verketterde de ‘apathie’ van links, dat doet ‘alsof het de autoriteit heeft te bepalen wie het recht heeft om zijn mond open te doen, en wie niet. En dan vragen ze zich nog af waarom niemand meer op hen stemt... Dit is de eerste van een lange series ontmoetingen om het lot te veranderen, niet alleen van Italië en Hongarije, maar van het hele Europese continent.’

    *

    ‘Er moet een nieuwe Europese Commissie komen die grenzen gaat beschermen’

     

    ‘Er moeten veel dingen veranderen,’ vulde Orban met het oog op de Europese parlementsverkiezingen in 2019 aan. ‘Op dit moment zijn er twee groepen in Europa. De één wordt geleid door Macron, die de massa immigratie steunt. De ander wordt geleid door landen die hun grenzen willen beschermen. Daar horen Hongarije en Italië bij... We hebben een nieuwe Europese Commissie nodig die zich richt op het beschermen van Europa’s grenzen, en die niet langer landen straft die hun grenzen beschermen, zoals Hongarije.’

     

    ‘Hongarije heeft aangetoond dat we op het land migranten kunnen stoppen. Salvini heeft laten zien dat ze migranten op zee kunnen stoppen. Wij danken hem voor het beschermen van de Europese grenzen. Migranten moeten worden teruggestuurd naar hun landen. Brussel zegt dat wij dat niet kunnen doen, maar ze zeiden ook dat het onmogelijk was op migranten op het land te stoppen. Toch is dat ons gelukt.’

     

    Weldoener Macron hield zelf al 48.000 migranten tegen’

     

    Macrons reactie was dat het klopt dat hij hun grootste tegenstander is, en dat de oppositie tussen de twee groepen, de nationalisten (/ populisten) en ‘progressieven’, steeds heftiger wordt. ‘Maar ik zal niets toegeven aan nationalisten die haat zaaien,’ voegde hij er op de typerende (s)linkse wijze aan toe. Waarop Salvini er hem er fijntjes op wees dat het Frankrijk van ‘weldoener Macron’ al meer dan 48.000 migranten aan de grens met Italië heeft tegengehouden, inclusief vrouwen en kinderen.

     

    ‘Is dit het uitnodigende en ondersteunende Europa waar Macron en de weldoeners het over hebben? In plaats van anderen lesjes te willen leren, zou ik de hypocriete Franse president willen uitnodigen zijn grenzen weer te openen voor de duizenden vluchtelingen die hij beloofde toe te laten. Want Italië is niet langer het vluchtelingenkamp van Europa. Het feestje voor de (mensen)smokkelaars en weldoeners is voorbij!’

     

    Salvini wil Europese anti-immigratie krachten bundelen

     

    Salvini had al in juli de oprichting van een pan-Europees netwerk van gelijkgestemde partijen gesuggereerd. ‘Om de Italiaanse verkiezingen te winnen moesten we Italië verenigen. Nu moeten we ook Europa verenigen. Ik denk aan een ‘Liga van Liga’s van Europa’, waarin alle vrije en soevereine bewegingen die hun mensen en grenzen willen beschermen worden samengebracht.

    Coalitiegenoot M5S wil de immigratie eveneens stoppen, maar in tegenstelling tot Lega de migranten wel over de rest van Europa verdelen. Als andere EU-staten dat weigeren, moeten de EU-fondsen voor hen worden stopgezet, vindt M5S.

     

    Ook Tsjechië wil alle migratie stoppen

     

    Eind augustus verklaarde ook de Tsjechisch premier Andrej Babis bij zijn bezoek aan Rome dat zijn land blijft weigeren migranten op te nemen, ook uit Italië. ‘We hebben niets tegen Italië, waar we sympathie voor hebben. Het is een cruciale strategie, in mijn ogen het belangrijkste signaal en een boodschap aan migranten en smokkelaars dat het geen zin heeft om naar Europa te varen.’

    Dat Spanje nu zijn grenzen heeft geopend voor migranten die door Italië en Malta worden geweigerd, is volgens Babis ‘een verkeerd signaal. We moeten de migratiestoom stoppen... We moeten beschermen wat onze voorouders in meer dan 1000 jaar hebben opgebouwd. Dat is geen slogan, maar een feit.’

    Xander

    1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    Spanje? Puigdemont, ‘, goede vriend van DeWever, zorgt wel voor het goede evenwicht

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Dat er zeer binnenkort ooit eens ’n dag zou komen, dat het Euro-Parlement binnenste-buiten gekeerd zou kunnen worden, lijkt mij een onbereikbare Sinterklaas-droom.

    Net zoals de Patrick Janssens (SP-a), na meer dan 70 jaar socialistisch bestuur in Antwerpen, van 10 juli 2003 tot 31 december 2012 was doe daaar burgemeester, toen hij op een mooie maandagmorgen toen ‘de zak kreeg’. Wat voor het heme land als een donderslag bij heldere hemel overkwam, zo eenvoudig kan het zijn.

    Even eenvoudig, als na Obama einde 2016 niet The Clinton Wife in Amerika de presidents-verkiezingen won, maar de ons totaal onbekende Donald Trump. Een President die over de hele wereld de islamisering een duidelijk HALT heeft toegeroepen.

    Zo eenvoudig is dat.

    Stel U voor dat iemand van het kaliber van Francken Theo als Euro-commissaris het Vreemdelingen Beheer onder zijn hoede kreeg, in een Euro-parlement waar de Slinxen en/of de Groenen, er nog bijlopen voor spek en bonen…

    Als ik daar de hoogste posten zou zien innemen door bedrijfsleiders die het in het zakenleven waar hebben gemaakt, zoals de huidige hoofdaandeelhouder van Picanol/Ieper, een zekere Luc Tack uit Oost- Rozebeke. Die het zo goed als failliete bedrijf met eigen centen opkocht voor € 30 à 40 miljoen, met de voorwaarde dat hij gedurende 5 jaar CEO zou zijn, zonder inspraak van de Rad van Beheer, maar zonder ook maar één Euro bezoldiging. Hij runt ondertussen de zaak en daarnaast nog ’n paar wereldbedrijven uit de streek. Zelfs zijn autokosten mag Picanol niet terugbetalen.

    Ja Ja, mannen met baarden aan hun lijf!

    Bij dat alles is de man niet eens naast zijn schoenen gaan lopen.. Net als de Wielsbeekse textiel-gigan,t ‘doet die stille voort’…

    Daarbij denk ik automatisch aan die onvergefelijke flater van de Hasseltse kanaalduiker, de Heer SS uit H, die ooit op TV verklaarde dat het heel normaal was dat alle socialistische voormannen zwomen in het geld. “Ze moesten eerst zelf rijk zij,n om tegenover de kleine man en zijn Lisa te kunnemild zijn’…

     

     

    Neen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Des te minder is dat het geval, als U weet dat het weefautomaten bedrijf Picanol in de jaren ’50-’60 zo goed als de enige groot-werkgever was in ht Ieperse… In de streek was het een gevestigd gezegde, dat ‘als Picanol volk aanvaardde, het goed ging met de economie in de ganse wereld’….

    Wat schreef ik gisteren weer? Dat het een hete lange Herst zou beloofde te worden. Ik zal zelfs meer zeggen: neem er gerust (na de goede afloop van de Brexit) nog maar de volgende Lente bij tot na de Nationale en de Europese Verkiezingen. En voor U het weet zijn we volop 2020 en barst de bom aan de overkant van de Grote Plas.. Laat ons hopen dat het daar dan veel kleine balonnetjes regent…

     

    Digitaliaanse Hemelrijker



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!