MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5114

    *

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, dat alles is ‘gone with the wind’: de welvaart, de blauwe ogen en de blonde haren. ‘Gone wit the desert-wind from the Semitic Countries…… Zelfs de eigen taal is ver-geblobaliseerd.

    Akkoord, het is stil waar het nooit waait, maar dart is nog geen reden waarom het Land der Vikings zo goed als kapot moest worden gemaakt. Ooit voeren ze wel met hun snelle snekken onze stromen en rivieren landinwaarts binnen, om rovend en plunderend hele landstreken te teisteren. Maar dat is meer dan 1.000 jaar geleden en ondertussen is het land dermate gepacificeerd dat het zelfs Koninginnen zoals Astrid, Super Geliefde Reine des Belges, heeft voortgebracht. Tot ze in Kussnacht van de kant in de wal werd gereden door weeral een Coburger die liever amourkes verkocht met het kindermeussie.

    Zweden, dat buien WO II was kunnen blijven, kende veel voorspoedige jaren tot de Rode Kameraden er het roer in handen kregen en de totale islamisering zo goed als een volgedongen feit was…

    Maar na vandaag is het gevaar bezworen, dat die oude snekken en ander varend tuig van de Vikings terug van stal worden gehaald, en onder de vlag van de Halve Maan opnieuw onze streken met de grove borstel teisteren.

    Mijn oude Grootmoeder deed mij in de jaren ’44-’45 iedere avond een stukje voorlezen uit haar beduimeld ‘Gebeden-Boekje’ met daarin de Litanie van alle Heiligen. Waar er o.a. gebeden werd tot Ons Heerken, om ‘ons te verlossen van de woede der Noormannen’. Nihil Obstat, Impimatur. Via ons Ma is dat kerkboekje bij mij terecht gekomen en maakt deel uit van mijn persoonlijke souvenir-schatkamer.

    Ik zou eens bij gelegenheid aan Mgr De Kesel moeten vragen om de tekst te actualiseren. Door ‘de woede der Noormannen’ te vervangen door het niet politiek-correcte ‘woede der ‘Ijslammerds’…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Verkiezingen Zweden: Gezin leider anti-immigratie partij met onthoofding bedreigd

    *

    Xander 08-09-2018 15:13

    Gemeenteraadslid v/d Groenen belooft liberalen de stemmen van duizenden moslims als hij toestemming krijgt voor bouw nieuwe moskee – Sociaaldemocratische kandidaat van lijst gehaald nadat hij schreef dat de islamitische wet boven de Zweedse wet moet worden gesteld.

    Moslim Rechtspraak in de thuislanden der IS-lammetjes

    *

    Jimmie Akesson, leider van de rechtse vrijheidspartij ‘Zweden Democraten’.

    Als de peilingen kloppen zullen de verkiezingen in Zweden een ware slachting opleveren voor de traditionele partijen, die door het openzetten van de grenzen het ooit zo vreedzame Scandinavische land in een ‘islamitisch hellegat’ hebben veranderd. Met behulp van de ook daar door links gecontroleerde media probeert de gevestigde orde er alles aan te doen om de anti-immigratie partij die fors lijkt te gaan winnen, de Zweden Democraten, zwart te maken. Gisteren drukte een Zweedse krant een brief af met het logo van ISIS, waarin gedreigd wordt dat de leider van deze partij en diens 4 jarige zoontje zal worden onthoofd als hij zich niet voor de Verkiezingenn terugtrekt.

    De dreigbrief aan Jimmie Akesson en zijn zoontje was geschreven in het Arabisch en het Zweeds, en bevatte ook regels die afkomstig zijn van een ISIS strijdlied. De politie onderzoekt momenteel of de doodsbedreiging echt afkomstig is van een ISIS cel in Zweden.

    Eerder werd een kandidaat van de sociaaldemocraten betrapt op het verspreiden van in het Arabisch geschreven leugens over de Zweden Democraten op social media. Zo beweerde hij dat de partij grote aantallen migranten wil deporteren, en halal vlees wil verbieden. (1)

     

    Een andere sociaaldemocraat werd van de lijst afgevoerd omdat hij tijdens de campagne had gezegd dat de islamitische wetten boven de Zweedse moeten worden gesteld, dat vrouwen van Arabische afkomst allemaal een sluier moeten dragen, en dat zieke moslimkinderen niet in door niet-islamitische artsen zouden moeten worden behandeld.

    Moslim gemeenteraadslid Groenen biedt stemmen aan in ruil voor bouw moskee

    Voor de meest-biedende….

    *

    Nog een ander schandaal: een gemeenteraadslid van de Groene Partij, Ali Khalil, bood in Botkyra een lid van de liberale partij Moderaterna de stemmen van 3000 moslims aan in ruil voor een bouwvergunning voor een nieuwe, veel grotere moskee. Toen geheime geluidsopnames van zijn voorstel uitlekten, werd Khalil van de kieslijst gehaald. En pas op dat moment toonden de liberalen zich ‘geschokt’, want eerder beloofden ze de moslimleider serieus over diens voorstel na te denken.

    Staatsdeskundige Bo Rothstein gaf als commentaar dat het op deze manier proberen te kopen van stemmen een teken is van een zwakke democratie, iets dat normaal gesproken alleen in Derde Wereldlanden voorkomt. ‘Het is een variant van politieke corruptie.’ Nog ongewoner is het volgens hem dat een politieke tegenstander (de liberalen) aanvankelijk nog leek te willen onderhandelen ook over dit anti-democratische voorstel. (2)

    De sociaaldemocraten dreigen net als eerder in Nederland en Duitsland hun grootste nederlaag ooit te gaan lijden. De ‘Zweden Democraten’ liggen op koers om bijna net zo groot te worden, en volgens sommige opiniepeilers zelfs groter. De enorme geweld- en criminaliteit explosie als gevolg van het binnenlaten van honderdduizenden moslimmigranten is samen met het lidmaatschap van de EU het belangrijkste onderwerp waar de verkiezingen om draaien. (3)

     

    Wilders al veel vaker met de dood bedreigd door moslims

     

    In eigen land werd onlangs PVV-leider Geert Wilders voor de zoveelste keer met de dood bedreigd toen hij een cartoonwedstrijd over de islamitische profeet (annex pedofiele massamoordenaar) Mohammed wilde organiseren. Wilders besloot die wedstrijd te schrappen omdat ook andere Nederlanders het gevaar liepen het slachtoffer te worden van radicale moslims.

    Kort daarna stak een Afghaanse moslimmigrant op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen met een mes neer, die daarbij zwaar gewond raakten. Zijn motief: Nederland heeft niet genoeg respect voor de islam.

    Xander

    (1)  Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Breitbart
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

    (2)    

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

    Kevin Van der Auwera

    Redacteur Knack.be en Sportmagazine.be

    *

    10/09/18 om 08:55 - Bijgewerkt om 08:55

    https://www.knack.be/nieuws/wereld/zweedse-premier-uitslag-verkiezingen-betekent-einde-van-blokdenken/article-normal-1195145.html

    *

    De Zweedse sociaaldemocratische premier Stefan Löfven reikt het centrumrechtse oppositieblok de hand, om de rechtspopulisten van Zweden Democraten uit te sluiten.

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

     

    De sociaaldemocraten behaalden bij de parlementsverkiezingen zondag hun slechtste resultaat in meer dan 100 jaar, maar blijven met 28,4 procent van de stemmen wel de grootste partij.

    De centrumlinkse alliantie van de sociaaldemocraten, de groenen en de socialistische Linkse Partij en de centrumrechtse alliantie onder leiding van de Gematigde Uniepartij, liggen echter nek-aan-nek: 144 zetels tegenover 143 volgens de Zweedse media. Met een verschil van slechts 30.000 stemmen zou dat nog kunnen kantelen als alle stemmen geteld zijn. Voor een parlementaire meerderheid zijn er 175 nodig.

    Volgens premier Stefan Löfven betekent een en ander het einde van het traditionele blokdenken in Zweden. Volgens hem moeten de partijen uit het roodgroene kamp en het liberaal-conservatieve kamp nadenken over samenwerking om de rechtspopulisten van Zweden Democraten geen macht te geven, zo zei hij in de verkiezingsnacht. De anti-immigratiepartij boekte de grootste winst en gaat van 12.9 percent in 2014 naar 17.6 percent.

    'Dit is geen machtsspel, het is een nederig inzicht dat geen partij Zweden alleen kan leiden', aldus Löfven. Hij zei ook dat alle ernstige politici een verantwoordelijkheid hebben voor het land. Wie Zweden wil verbeteren, moet de krachten bundelen, klonk het.

    Löfven beklemtoonde dat hij niet zal aftreden, ondanks het slechte verkiezingsresultaat van zijn partij. Wel is hij ontgoocheld.

    De centrumrechtse alliantie heeft de uitnodiging van Löfven al afgewezen, meldt thelocal.se, en roept Löfven op om af te treden.

    ** ** **

    Tot daar de Media.

    Samengevat: niemand, buiten de ‘populisten met bijna 20%, wil dat er iets verandert in Zweden. De rush naar de vernietiging van volk en land moet doorgaan.

    (Wordt vervolgd).

    *

    igitaliaanse Hemelrijker





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!