MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5126 DE VLAAMSE ERFZONDE

    *

    Luckas Vander Taelen

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Luckas_Vander_Taelen

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Rechtzetting.

    Per vergissing sprak ik in de inleiding van voorgaand stukje 5124 over de Europese informele ‘Top’ in Straatsburg, daar waar zeer duidelijk Salzburg werd bedoeld, zoals bleek uit de verdere tekst.

    Wil dat misschien zeggen, dat naast de (na een klein infarct de groter geworden) dislectie, nu ook al de ouderdoms-dementie heeft toegeslagen?

    Amaai mijnen frak! Gaat daarmee naar den oorlog!

    Naast deze grove fout, werden er mij ook door trouwe lezers nog altijd veel tikfouten gesignaleerd.

    Ja, inderdaad. Ondergetekende is kreupel, half doof en bijna helemaal blind, maar verder mankeert die niets en is hij in perfecte en blakende gezondheid.

    Inderdaad, Einstein heeft weeral gelijk: alles in het leven is relatief.

    *

    En nu de ‘Goedendag’ van 1302 in beide vuisten geklemd, om Hoernalist Luckas Vander Taelen van antwoord te gerieven. Want tijd uittrekken om rond de tafel te gaan zitten met veel bla-bla-bla doen de Vlamingen nu al bijna 200 jaar. Met alleen maar argumenten die – echt ‘biechtewaar’ - voor de meeste lezers van deze blog al ruim voldoende tot op het bot zijn bloot gelegd. En van ‘bloot’ wist de Koning-Soldaat alles van.

    Mijn argumenten als stalen pinnen op de goedendag, zijn trouwens op Wikipedia voor iedereen traceerbaar.. Wie de Goedendag hanteert, heeft ook zijn twee duimen hard nodig, zodat er tussen neus en lippen niets meer kan uitgezogen worden.

    Geef toe, dit is een totaal andere benadering van wat Luckakske de Vlaamse Erfzonde noemt….

    De Vlaamse Erfzonde dus. Dat stukje verschenen wis en waarachtig in

    *

    %aar zonder het te beseffen, is de uitdrukking goed gevonden, want zowel ‘wij’ als ‘zij’ zijn er allemaal mee geboren. Nog vòòr we Belg waren. Ook die ‘anderen’ die dat fenomeen alleen bij ‘de anderen’ vaststellen slaan altijd die eerste eigenschap af.… Meestal om er zelf beter van te worden door ‘mandaten’ op te nemen. Of voor de tegenoeters te gaan werken.

    Over dat levens-reddende Vlaams Bewustzijn argumenteren is als het opnemen van de zuivere zuurstof uit de zuiverste berglucht in ket Hooggebergte…

    De atmosfeer in ons land is inderdaad, door teveel kleine ongezonde roetdeeltjes in de valwinden uit de Lichtstad, voor niet lang meer, vergiftigd.

    De oorsprong daarvan in het hart der Vlamingen ligt op de dag van

    Ulanen te paard

    4 Augustus 1914

    bij de Inval der Duitse Legers in ons land, onderweg om Parijs in te nemen. ‘Ons ‘ Land, waar de overgrote meerderheid, de Vlamingen dus van het spreekwoordelijke ‘Arm Vlaanderen, al sedert 1830 niets anders dan schrijnende armoede en Francofone achteruitstelling hadden gekend.

    Had nu ‘der Belgien König’, de Ridder-Soldaat waar aan het Hof in Brussel de omgangstaal het Duits was. want voor een koningskoppel met het Duits als moedertaal, was dat toen immers normaal. Dit, gezien de banden met die andere Sissi (Elisabeth), Keizerin van Oostenrijk, wier in Serajewo vermoorde zoon en Oostenrijks troonopvolger, vermoord werd. Waardoor als wraak WO I kon van start gaan…

    Het koninklijk tweetal was afkomstig, hij uit het (verlopen) Geslacht der Sachsen Coburg- Gotha’s, en zij was de Beierse Hertogin Elisabeth von Possenhoven.

    Had de latere rots-duiker Koning Albert I die Plechtige koninklijke Belofte aan zijn Vlaamse frontsoldaten niet verbroken, dan was er nooit een ‘Vlaamse Beweging’ (2x hoofdletter!!!) geweest.

    *

    Dat Koninklijk Engagement was, dat als de Vlamingen, die de zwijgende meerderheid vormden in zijn leger, onder akkelaak Franstalige officieren, als ze goed voor hem en zijn Troon hadden willen vechten (en liggen sneuvelen) dat zij, de Vlamingen, na de oorlog dan gelijk zouden gesteld worden in rechte en in de feiten. M.a.w. dat hij de ongelijkheid zou wegwerken. De Vlamingen moesten maar denken aan 1302…

    Na de oorlog was hij die belofte toch wel ‘glad vergeten’, zeker!!! Integendeel, wie als een Vlaming tijdens de bezetting uitkwam voor zijn eigen land, werd die meteen vogelvrij verklaard. Daarvan is de dichter René Declercq uit Deerlijk werkelijk een goed voorbeeld. Die leefde daarna in Nederland. Stijn Streuvels werd ook opgepakt, maar spoedig na een paar weken weer vrijgelaten, maar mocht Het Lijsternest niet verlaen….

     

    De Kong-Soldaat verloochende dus zijn Plechtige Belofte, niettegenstaande er hem ondertussen in de loopgraven wel regelmatig aan herinnerd werd door dezelfde jongens die achteraf ‘De Fronters’ zouden vormen, de overlevende harde voorlopers van de Vlaamse Beweging.

    ‘Hier ons bloed, wanneer ons recht’? Terug gevonden in de kapot geschoten kerk van Merkem.

    *

    Dezelfde ‘Fronters’, waaronder een paar overlevende maar zwaar verminkte ooms van ondergetekende, die o.a. tekenden voor de eerste (later door de Belgische Staat gedynamiteerde) IJzertoren en dus voor de eerste ‘IJzerbedevaarten’ waar o.a. tijdens het ‘Interbellum’, Priester-Dichter Cyriel Verschaeve de bezieler van was.

    *

    Hier past het te verwijzen naar E.H. Jules Vaneste, Pastoor te Boezinge, met 4 jaar loopgraven-frontervaring als aalmoezenier . De lectuur die Google in deze context biedt, is effenaf hallucinant

    http://www.wo1.be/nl/geschiedenis/gastbijdragen/personen/boezinges-pastoor-jules-vanneste-zijn-almoezenierskoffer-en-zijn-torpedo

    *

    Na deze ‘Groten Oorlog’ bleef het land overwegend Francofoon. Dit is het tot op de huidige dag gebleven. Bewijs: in het Lager Onderwijs is in Vlaanderen de verplichte tweede taal, het Frans, en in Wallo/Brux juist niet als tegengewicht voor de alleen zaligmakende ‘unité sacrée’… het Nederlands.

    Zijn zaken zoals ‘Schuld en Vrienden’ dan zo uitzonderlijk? Ik verhoop eerder dat zij slechts het tipje van de ijsberg zijn. Want er is al lang genoeg gezwegen…

    Tot voor kort was het overal in Vlaanderen een wijze raad van ouders en grootouders, om aan iedereen aan te raden om goed te slagen in het leven, dat zij dan maar goed hun Frans ‘leerden’. Want om te slagen in het leven, was de eerste vereiste ‘Goed zijn Frans te kennen’. Daar waar iedereen ondertussen weet, dat de Francofonie al jaren letterlijk aan de tutter ligt voor Vlaamse centen.

    Maar daar zwijgt Lukakske Vander Taelen in alle talen over.

    Waar die ook met veel woorden over zwijgt, en zelfs in nog meer talen, is dat er in het overwegend Marxistisch Wallo/Brux nooit collaboratie met de Nazi Nationaal socialisten is geweest. Want er bestaan daarover niet één (straf-)dossier meer. Officieel zijn die ‘weggeraakt’ wegens behorend tot een liefst zo snel mogelijk te vergeten verleden. Ook de Waalse Obersurmbann-führer Léon Degrelle, zoveel als de ‘fils adopté’ van Nonkel Dolf, heeft nooit bestaan. Noch hij, noch zjn strijdend Waals SS-Elite Legioen in Rusland. Zie afbeelding. Let op de tricolore vlag op de mouw van deze ‘oorlogsheld’.

    *

    ‘Gurmensch’ Vander Taelen weet officieel ook niets over de – in 1917 achter de rug van zijn geallieerden – gevoerde diplomatieke besprekingen voor veranderen van kant, tussen Koning Albert Premier en zijn eigen neef, Keizer Wilhelm II, Opperbevelhebber van de Detsche Armee.

    En neen, ook Koning Leopold III is bij het begin van WO II nooit in Hitlers privé ‘Berghof’ in Berchtesgaden op de Obersalzberg in goed gezelschap op de koffie geweest. En moest hij er geweest zijn, was hij daar om een voorkeur-behandeling te bepleiten voor de Waalse krijgsgevangenen (versie officiële historici), daar waar de notulen van die bespreking duidelijk stellen, dat de Polle daar was om van Hitler onverwijld het Koningschap te verkrijgen over de ganse ‘Lage of Neder-Landen’ zoals die in Brussel onder het gezag stonden van de Militërverwaltung die – vooruitziende voor na de oorlog, besliste over Nederland, België en Frans- Vlaanderen…. Dat was inderdaad de soort ‘Staatshervorming’ die Herr Hitler voorstond, met bvb ook Elzas en Lotharingen terug bij Das Reich…

     

    Operatie Brevier

     

    Waar Lukakske ook met en elegante zwaai aan voorbij gaat, is aan de ‘opgraving’ van ‘het stoffelijk overschot’ van de in België ter dood veroordeelde Cyriel Verschave, overleden in Solbad Hall (Oostenrijk), in 1949 en na 24 jaar op 10 mei 1973 niet opgegraven, maar zonder braak ‘gelicht’ werd van uit de crypte van de kerk aldaar waar de man begraven lag.

    En pas, na een heksenjacht vanwege de Regering, op 3 augustus 1973, dit is na 3 maanden rondzwerven om uit de klauwen van de Staatsvuiligheid te blijven, onder een grote volks-toeloop herbegraven werd tegen de kerkmuur in Alveringem. Waar de kist werd ‘gezonken’ onder een dikke laag gewapend beton.

    Ja Ja, de man ligt begraven met de Vlaamse Erfzonde en al. Geen sprake van mirakel-genezingen of opwekken uit de Dood. Neen, zelfs geen relikwie…

    Verschaeve was tijdens WO I, achter de frontlijn, de wijze ‘Paster van te lande’, die regelmatig de in verlof zijnde frontsoldaten bij hem thuis ontving als Geestelijk Leider.

    Ook Léon Degrelle werd na zijn overlijden in Spaanse ballingschap, door zijn vrienden (!) in het diepste geheim overgebracht naar Wallonia, waar zijn asse werd uitgestrooid op ‘Le Tombeau du Géant’ in Bouillon in een bocht van de Maas.   

    *

    De erfzonde van de Vlaamse Beweging

    21 september 2018

    VMO-vlag op de IJzerwake van 2008.

    foto: ©Reporters

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Vlaamse_Militanten_Orde

    (van 1950 tot 1967) &

    (van 1971 tot 1983)

    *

    Ik heb de heisa over Schild & vrienden vanop grote afstand gevolgd. Ik was nog met vakantie en had ook mijn smartphone enige verdiende rust gegund.

    Ik haalde mijn achterstand bij mijn terugkeer snel in. Ik had het voordeel de hele wervelwind van verontwaardigde reacties met enige reculte (???????) kunnen overschouwen, wat in onze zenuwachtige twitter-tijden een luxe is geworden die niemand zich nog lijkt te kunnen permitteren.

     

    dat belangwekkende onderzoeks-journalistiek enkel mogelijk is als men er de tijd en de middelen voor krijgt

     

    Het belang van de reportage ligt er vooral in dat zij het bewijs levert dat belangwekkende onderzoeks-journalistiek enkel mogelijk is als men er de tijd en de middelen voor krijgt. En de hoofdredactie achter de journalisten blijft staan, ook als er kritiek komt op de gebruikte methodes.

    Dat was een paar jaar geleden wel enigszins anders, toen de makers van een Pano-portret van Johan Vande Lanotte door hun eigen bazen naar de kelderverdieping werden verbannen omdat hun werk de Keizer van Oostende niet beviel .

     

    Afgezien daarvan verbaas ik me erover dat dit soort reportage nog niet eerder is gemaakt. Het zou heilzaam geweest zijn voor de gehele Vlaamse Beweging om al eerder geconfronteerd te worden met een ranzig kantje dat ze zo lang stilzwijgend heeft getolereerd.

    Filip Dewinter

    Eind jaren 80 van de vorige eeuw maakte ik twee reportages voor Franstalige zenders over het Vlaams Blok. Ik volgde Filip De Winter eerst tijdens een Antwerpse verkiezingscampagne. Wat ik toen te horen kreeg van zijn aanhangers was minstens even erg als wat de maatjes van Dries Van Langenhove nu uitkramen op de sociale media. Het meest schokkende moment was de vergelijking die een enthousiaste partijmilitant maakte tussen de overwinning van het Vlaams Blok en die van Hitler in 1933. Het toenmalige Panorama bekeek mijn reportage, maar vond het niet opportuun ze aan Vlaanderen te tonen…

    Roets 2019

    Een discussie met hen leek me niet aangewezen

     

    Een tweede keer ging ik met De Winter naar een congres van extreem-rechts in Parijs. Ook daar stonden aanhangers van zijn partij aandachtig te luisteren naar de ronduit racistische toespraak van Jean-Marie Le Pen of extreem-rechtse literatuur te bekijken die overal te koop werd aangeboden. Een paar maand later maakte ik voor VTM een verslag van het Vlaams-nationaal Zangfeest in het Antwerpse Sportpaleis waar met veel vuur de solidariteit met het apartheidsregime van Zuid-Afrika werd verdedigd. Ik werd er met mijn cameraploeg scherp in het oog gehouden door een militie in korte broek die me op een bepaald moment in het nauw dreef en me intimideerde. Wat hun politieke standpunten waren, was me meteen duidelijk. Een discussie met hen leek me niet aangewezen.

     

    Dat soort radicale bendes kwam men te pas en vooral te onpas tegen op Vlaams-nationalistische activiteiten. Men liep ze tegen het lijf in Diksmuide, bij IJzerbedevaarten. Ze leken net als de paramilitaire trommel-korpsen tot de folklore van de Vlaamse Beweging te horen en werden al die jaren geduld. Net als de Vlaamse Militanten Orde, waarvan één van de oprichters ooit in een interview zei dat de enige fout van Hitler was dat hij de oorlog verloren had. Toch bleef die VMO opduiken bij heel veel Vlaamse acties, in de Rand bijvoorbeeld.

     

    Filip De Winter ging ooit bloemen leggen op het graf van Vlaamse SS’ers. Dat zegt natuurlijk veel over hem en zijn sympathieën, maar het blijft ook onbegrijpelijk dat in 2014 bij de verjaardag van Bob Maes, die andere steunpilaar van de VMO en overtuigd collaborateur, N-VA coryfeeën opdoken. Wie in die radicale kringen rondhangt, is nu weinig geloofwaardig in zijn verbazing en verontwaardiging over Schild & Vrienden.

    Onwelriekende fauna

    Want dat zijn de erfgenamen van het ‘zwarte’ Vlaanderen. Ze behoren tot dezelfde onwelriekende fauna, de erfzonde van de Vlaamse beweging. Het is vreemd dat er een Pano-reportage nodig is geweest om dit fenomeen bloot te leggen dat al veel decennia alles wat Vlaamsdenkend is besmet. In Alveringem wordt het graf van de fascistische priester-dichter Cyriel Verschaeve tot vandaag nog altijd in de bloemen gezet. En tijdens de jongste 11 juliviering in Kortrijk werd minister-president Bourgeois onderbroken door jonge militanten in korte broek met studentenklak die een aantal keer ‘België Barst’ riepen. Niemand op de weide protesteerde. Ik ben er zeker van dat de opvattingen van deze knapen heel erg dicht liggen bij die van de bende van Dries Van Langenhove.

     

    zonder enige dubbelzinnigheid afstand te nemen van dit soort nestbevuilers

     

    Dat is dan misschien de grote verdienste van de Pano-reportage: dat het de democraten in de Vlaamse beweging verplicht zonder enige dubbelzinnigheid afstand te nemen van dit soort nestbevuilers en hen voorgoed buiten te gooien.

    Voortaan schrijft Luckas Vander Taelen met een vaste regelmaat columns voor Doorbraak. Lees hier zijn entrée-interview.

    Luckas Vander Taelen

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Ere wie ere toekomt: Baet De Wever is de eerste ‘Leider’ die in bijna 1.000 jaar de wereld weer doet spreken over Vlaanderen. De laatste die dat deed, was de Aanvoerder van de Eerste Kruistocht en (voor korte tiojd) Koning van Jeruzalem. Het enige verwijt dat hem kan gemaakt worden, is dat hij geen toenadering wil met zijn bloedbroeders van Het Vlaams Belang. Een samengaan zou hem niet alleen de gezellige meerderheid geven in de Vlaamse Regering, maar het de Vlaamse meerderheid in gans het land wel eens totaal ‘incontournabel’ maken.. Zodat de Belgen’ van onder de taal- en armoegrens, uit hun lethargie kunnen wakker geschud worden.

     

    Ik heb gesproken zonder haat noch vrees, de Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid. Zo helpe mij God Almachtig…

    *

    PS

    Het zou de onderzoeks-hoernalist die Luckalskse toch is, sieren eens een onderzoek te doen in en rond St Petersburg, Leningrad geweest. Op die plaats heeft Herr Hitler namelijk de oorlog verloren. Het Duitse leger verloor er meer dan 600.000 man, waaronder ook veel manschappen van de Vlaamse SS*Divisie die daar mee hielp vechten tegen ‘het Goddeloos Communisme’. In 1995-96 waren wij daar samen met een groepsreis over heel de gewezen Sovjet Unie. Heel toevallig konden wij daar de her-bijzetting in de Keizerlijke Crypte bijwonen in de hoofdkerk van de laatste Tsaar Nicolaas II. Huiveringwekkend.

    Deze indrukwekkend hoge toren van deze hoofdkerk bevat nu een stevige beiaard, bijeen gespaard als teken van verzoening door de overlevende Vlaamse Oostfront-Vrijwilligers. Die daar toen jaarlijks regelmatig samenkwamen met hun gewezen Russische erfvijanden.

    Er bestaat een prachtig gedenkteken aan de oevers van het Ladoga-meer, waar weeral de gewezen Oostfronters hun steentje toe bijgedragen.

    Of is dat voor Vander Taelen een te zware taak? Misschien kan er daar een soort van comedie over gemaakt worden, copyright de RTBF…

    En o Ja, Luckakske mag vooral niet vergeten eens te Googelen naar de gewezen Socialistische Voorman Hendrik de Man. Huh zak er lezen over een 'autoritaire democratie' en over (tijdens de Bezetting!!!!) volgens hem bood "de ineenstorting van een vermolmde wereld" nieuwe opportuniteiten en lag de weg open naar "Europese Vrede en sociale rechtvaardigheid".

    U houdt het niet voor mogelijk, maar bij de Man op Google komt men uit bij de Europese Unie die we nu herbeleven…

    Zo weet U hoe hoog de sneeuw wel lag…

    *

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man

     

    Digitaliaanse Hemelrijker







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!