MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5128

    *

     

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Vandaag komt er echt serieuze kost op tafel. Zou wel eens meer mogen gebeuren. Want DeWinrer komt er aan en dat is de tijd van het jaar dat we beter gezond gaan leven.

    Zoals de lezer heeft kunnen zien, komt dit stukje in VIER diverse archief-schoven, in afwachting dat de Dow Jones in Amerika nòg hoger klimt en al die dwaze insinuaties in de Nederlandstalige media wat minder geforceerd worden.

    Slechts één voorbeeld. In weeral een soort ‘Top’ van Staaslieden, deze keer helemaal in Nieuw York aan de Overkant der Grote Plas, wordt gezegd dat Trump de top afbeet met een soort Litanie van alle Heiligen, over hèmzelf. Daar waar ik begrepen had, dat die sprak over zijn ADMINISTRATION die hij bebofte als de beste ooit. Klein verschil, als U het mij vraagt. Maar het is nu eenmaal zo: voor Marxisten-in-den-dop kan Trump nu eenmaal nooit niets goeds doen. Al heeft die Stalin-zenuwen….

    Ziet U, er is toch een zeker verschil in de differentie. En de ‘Diepe Staat’ is diep aan het verzinken in zijn eigen shit. Maar er is meer.

    *

    De wilde en onbeheerste immigratie over heel de Westerse Wereld kan maar gestopt en zelfs teruggedraaid worden, als mer in die ‘thuislanden’ de handen uit de mouwen steekt. Om daar onverwijld en ter plaatse de welstand er te gaan ‘aufkricken’. Door in de eerste plaats de hier gevluchte avonturiers-vluchtelingen overal ‘aan de knoppen’ te zetten. Niet zozeer aan de Staatsknoppen waar er vooral ‘gezakkeloruumd’ zou worden, maar aan van laag tot hoog de knoppen van de economie.. Die hun welstand zou, net als bij onszelf, een voortdurende en on-uitputtelijke bron van inspiratie werken.

    *

    En nu laat ik de lezer hieronder over in de handen van veel bekwamere woordkunstenaars met verhelderende gedachten…

    *

    Ooit al eens de bronnen van de Rijn, een de belangrijkste waterwegen van Het Westen, ter plaatse gezien? Het is, hoog in de bergen, een enorme watermassa die als waterval schui en klaterend n de diepte dondert. Na een paar honderd meter is dat een bruisende beek geworden, en na een paar kilometer de geweldige stroom die we allemaal kenen. Ook zò dient de welstand zijn weg te zoeken, om desnoods de Sahara weer even vruchtbaar te maken als ze ooit is geweest.

    *

    *

    N-VA-machine voert forcing voor Australisch model

    25 september 2018 23:14

    https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/federaal/n-va-machine-voert-forcing-voor-australisch-model/10052960.html

    *

    De detentie-centra voor illegale bootmigranten op Papoea Nieuw Guinea zijn eind vorig jaar op bevel van de Australische justitie gesloten. ©EPA

    *

    Zowel voorzitter Bart De Wever als migratieboegbeeld Theo Francken blijft bij de N-VA op het gaspedaal duwen voor een radicale ommezwaai in het Europese migratiebeleid.

     

    ‘De eilanden waar Australië illegale bootvluchtelingen plaatst, lopen leeg omdat er geen boten meer komen. Voor de Australische kust vallen nul verdrinkingsdoden, in de Middellandse Zee, honderden per jaar.'

     

    'Als we morgen de grens sluiten en iedereen die illegaal binnenkomt naar Noord-Afrika terugbrengen, gaan we ook vreselijke dingen zien. Maar dat is de korte pijn. Niemand zal nog 10.000 dollar geven aan mensensmokkelaars om uiteindelijk in een kamp in Tunesië te eindigen.’

    *

    N-VA-voorzitter Bart De Wever voert in een interview met het weekblad Humo een nieuw offensief voor de invoering van een Europese variant op het Australische migratiemodel. Hij ziet er de enige oplossing in om uit de Europese migratiecrisis te raken en de stroom migranten uit vooral zwart Afrika te stoppen.

    Pushbacks

    Australië ontneemt mensen die met bootjes vanuit Zuidoost-Azië zijn kust proberen te bereiken elk recht ooit een vluchtelingenstatus te krijgen. Wie dat toch probeert, wordt teruggestuurd - pushbacks - of vastgezet in kampen op eilanden van Papoea-Nieuw-Guinea en op de eilandstaat Nauru. Australië toont zich internationaal wel een van de meest genereuze afnemers van vluchtelingen uit kampen van de Verenigde Naties. Vorig jaar nam het land 24.000 mensen op.

    Een eerder pleidooi van De Wever voor het Australische model botste vorige week op kritiek. Hij beweerde op de VRT dat de kampen op de eilanden ten noorden van Australië leeg zijn omdat niemand zich nog aan de overtocht waagt.

    Dat kwam hem op een factcheck te staan, waarin dat werd tegengesproken. Er is in rapporten van de VN en Amnesty International ook sprake van schrijnende toestanden in de gesloten centra. Waarop De Wever een rechtzetting van de rechtzetting op de N-VA-website plaatste. Een staafdiagram moet aantonen dat de detentie van migranten fors terugloopt.

    Detentiecentrum

    De Australische overheid meldt officieel dat in het detentiecentrum op Nauru 173 mensen zitten. In 2014 waren dat er nog 1.233. Mensenrechtenorganisaties merken wel op dat zich buiten het kamp nog honderden migranten ophouden.

    De centra op Manus Island, een onderdeel van Papoea-Nieuw-Guinea, zijn eind vorig jaar op bevel van het Australische gerecht gesloten. Volgens Amnesty zijn er nog ongeveer 580 migranten. De VN hebben het over 1.300 mensen voor Nauru en Papoea-Nieuw-Guinea samen.

    Australië had in principe een deal met de VS om minstens een deel van de kandidaat-vluchtelingen over te nemen, maar president Donald Trump besloot dat akkoord terug te draaien. Hoe het verder moet, is onduidelijk.

    Bij de discussie over 1.300 migranten in Australië wordt wel over het hoofd gezien dat Europa nu al ‘Australische toestanden’ kent. Mensen blijven niet alleen verdrinken, er is de steeds luidere kritiek van mensenrechten-organisaties op de intussen 20.000 mensen die in erbarmelijke omstandigheden verblijven in overbevolkte centra op de Griekse eilanden. Die hotspots, bedoeld voor de registratie en identificatie van echte asielzoekers, zijn voorzien op ruim 6.000 mensen. Ook in Italië zijn er hotspots.

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) komt vrijdag met een nieuw boek. Daarin doet hij de oorzaken van en oplossingen voor de migratiecrisis uit de doeken. De voorbije maanden verklaarde hij op het Europese politieke toneel en tegenover internationale media openlijk dat Europa het Australische model moet kopiëren.

    'Francken faalt'

    Niet toevallig kwam Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken drie dagen voor Franckens boek met een eigen publicatie. ‘Francken faalt’ is een frontale aanval op het ‘geen daden- maar woordenbeleid van Francken’, maar is tegelijk een uitgestoken hand om ‘samen de grenzen te sluiten’.

    Francken bedankte - net als De Wever in Humo - feestelijk. Hij verwees naar een Facebook-bericht van Vlaams Belang-politicus Filip De Man, die ‘racistische onzin uitspuwde over Franckens


    Belgisch-Congolese kabinetsmedewerker Laurent Mutambayi’.

    Francken: ‘Dat ze hun eigen nest opkuisen.’

    61 illegale migranten opgepakt

    Bij een nieuwe grote politie-actie in West-Vlaanderen zijn 61 migranten in illegaal verblijf opgepakt. Alle wegen naar de haven van Zeebrugge zijn gecontroleerd. Tegelijk zijn langs de snelweg E40 trucks aan de op- en afrit in Veurne, de tankstations en de Franse grens tegengehouden. Bij de actie zijn 170 agenten, een helikopter en speurhonden ingezet. Het gaat om de tweede grote operatie in korte tijd. Twee weken geleden zijn nog meer dan 100 migranten opgepakt.

     

    De Belgische snelwegen en de haven van Zeebrugge zijn populaire smokkelroutes voor mensen die via Noord-Frankrijk en het Maximiliaanpark aan het station van Brussel-Noord op snelwegparkings in trucks met bestemming het Verenigd Koninkrijk klimmen. ‘Het hadden er tientallen meer kunnen zijn, maar door een gebrek aan capaciteit moesten we mensen laten lopen’, zei de West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé (CD&V).

    Sinds kort worden alle opgepakte migranten overgebracht naar een nieuw registratiecentrum in Brussel, om ze daar minstens 24 uur vast te houden. Maar door plaatsgebrek moest de lokale politie zoals vroeger opnieuw migranten zelf registreren. Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) lijkt zijn slag thuis te halen rond de parking van Westkerke. Die gaat ’s nachts open, nadat Weyts de deurwaarder afstuurde op CD&V-burgemeester Peter Velle. Die wilde de parking drie maanden langer dicht, ondanks werken om de parking te beveiligen. Volgens Velle heeft hij nu meer garanties gekregen, onder meer over camerabewaking.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Diene ‘donkere’ kabinetard  van Theo Francken is een gedroomd voorbeeld van repatriëring ten voordelen van diens eigen Land en volk. Het is een persoonlijke stelling die ondergetekende al jàààren in zijn eigen omgeving tracht aan de man te brengen. Het was al mijn stelling sedert de eerste Algerijnse gelukzoekers in de jaren ‘60 het land onveilig begonnen te maken.

    Het toverwoord is ‘repatriëring’.

    Mijn eigen (nieuwe & betere) schoonzoon, heb ik al verteld, is afkomstig uit Gambia en is nog zwarter dan Zwarte Piet. Het is karakterieel ’n bovenste beste kerel met twee rechterhanden. Maar die, sedert dat nieuwe Bestuur in Gambia, druk doende is met ‘commercie’ doen, door groothandel met zijn (uitgebreide) stamgenoten. Want daar zijn ze allemaal familie van elkaar…. De zaken gaan per volle scheeps-container, zodanig dat er zelfs een soort van toeristen-curcuit is ontstaan.

    Anders gezegd, zowel hijzelf als zijn verre landgenoten varen er wel bij…

    *

    May God bless all the States of the whole World. Vergeten we vooral ook dàt niet.

    Ja, diene Donald is nen man naar m’n hart! Wedden dat die er zich niet te groot voor acht, om samen met een van ons ’n pint Adriaan Brouwer van Brouwerij Roman te genieten ergens op een of ander zomers terras in Aênarde?

    Want, kijk, mensen, de wereld is om te delen, niewaar?! Elk op z’n eigen manier.

    Elck speelt zijn rol en krijgt zijn deel.

    *

    Hemelrijker









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!