MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5135

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Als een mannetjes-vos met zijn ene achterpoot geklemd zit in een slagval, dan is het in de dierenwereld algemeen bekend dat hij dan om zich te bevrijden, die poot zelf gewoon afknaagt.

    Dat is inderdaad een verschrikkelijk voorbeeld, maar symbolisch zou het wel moeten kunnen. Het volstaat dat de Vlaamse ‘Deelregering’ van de gelegenheid gebruik maakt, om na het uitroepen van de Onafhankelijkheid, eenzijdig haar zetel verplaatst vwerder het binnenland in. Briekzele wordt dan definitief onze ‘no gone zone’. Wat het nu al in feite ook al zou moeten zijn.

    De gelegenheid is op vandaag, 1 Oktober zomaar uit de erg vervuilde lucht gevallen, door de al te strenge vervuilingsnormen voor voertuigen. Niemand is op zelfstandige bassis daar nog welkom en het is logisch voor de hele wereld dat wij, Vlamingen, daar weg blijven. Wij zijn dan ook, om het GRATIS Openbaar Vervoer te nemen, als Vlamingen, geen bedelaars.

     

    Hallo, TVG van het Vlaams Belang, U gaat die voorzet uit het vijandelijk tegenkamp toch in doel werken?

     

    Een eervol doelpunt maar ook meteen een simpele politieke beslissing, gebaseerd op een gunstig te voorspellen referendum, en Klaar is Kees… Zie DEEL I: Catalonia. DEEL II, aangepaste en verbeterede uitgave.

    Zodanig dat Vlaanderen officieel de kant kiest van Viktor Orban & C° en dus voor de VLAXIT….

    Na korte tijd zullen de weinige Vlamingen die in Briekzèllabad nu nog denken daar thuis te horen, het zekere voor het onzekere kunnen nemen. Repatriëren naar het eigen Vaderland, ook dàt zou een unicum zijn in de Geschiedenis…Maar het is, om te beginnen schering en inslag in de gewezen USSR..

    Kortom: we staan op 25 Mei 2019, voor de keuze: de E-USSR of de Vrijheid. En het jaar Onzes Heren 2019, dat is binnen 8 maand, de tijd voor een vroeggeboorte.

    *

     

    Europese Commissie wil populisme bestrijden met opheffen nationale financiële soevereiniteit

    Xander 28-09-2018

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Europese-Commissie-wil-populisme-bestrijden-met-opheffen-nationale-financile-soevereiniteit

    *

    Britse kranten noemen EU-leiders ‘smerige ratten’ – EU-commissaris van Justitie pleit voor ‘slimme regulering van media’ = censuur van alle kritiek op Brussel

    Deze ras-communist kan niet wachten totdat de eurozone is omgevormd tot een Sovjet-achtige dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (4)).

    *

    De commissaris van Economische Zaken van het Europese Politburo, de Fransman Pierre Moscovici (foto) –die zijn carrière begon bij de Franse Revolutionaire Communisten- heeft gezegd dat het populisme in Europa voor eens en voor altijd moet worden bestreden door de invoering van een gemeenschappelijke minister van Financiën voor de eurozone. Dat houdt in dat Nederland straks jaarlijks nog meer miljarden kwijt zal zijn voor het overeind houden van landen die op veel te grote voet leven, en inmiddels betere sociale voorzieningen hebben dan wij. In dit kader voorspellen de recente woorden van premier Mark Rutte dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is weinig goeds voor ons land.

    Moscovici noemt het populisme, zoals dit de macht heeft gekregen in Italië, Hongarije en Polen, een ‘grote bedreiging voor onze liberale democratieën, voor het recht, en voor de Europese waarden.’ En dat komt dan uit de mond van een aarts-communist die lid is van een ongekozen, anti-democratische commissie, die werkelijk alle officiële Europese verdragen en afspraken aan zijn laars heeft gelapt om de EU stapsgewijs om te vormen tot een federale, op Sovjet-achtige wijze gecontroleerde superstaat.

     

    Eurozone minister van Financiën reuzenstap naar federaal Europa

     

    Critici waarschuwen al jaren dat met een Eurozone minister van Financiën, waar de Commissie en Moscovici met steun van de Franse president Macron vurig voor pleiten, de kogel door de kerk zal zijn, omdat een gezamenlijke financiële huishouding de belangrijkste pijler is voor het oprichten van dat federale Europa, dat door werkelijk ieder volk in de EU in meerderheid wordt afgewezen. Maar als er één ding is dat de Europese Commissie niet verweten kan worden is dat in Brussel serieus geluisterd wordt naar de zorgen en wensen van de gewone man.

    Moscovici verklaarde daarom dat de crisis in Europa niet langer een economische is, maar ‘een crisis van ongelijkheid. Het is een politieke crisis... We moeten meer (Europa) leveren. Daar gaat Europa om. Het is niet technisch, maar zeer politiek.’ De communist richtte zich vooral tot Italië, dat volgens hem een ‘geloofwaardige begroting’ moet presenteren. Eerder noemde hij de leiders van populistische vrijheidspartijen in Europa ‘kleine Mussolini’s’, en sprak hij van een ‘klimaat dat erg veel op de jaren ’30 lijkt’.

    Commissaris Justitie wil ‘media slim reguleren’ om kritiek tegen te gaan

     

    Collega commissaris voor Justitie en Gendergelijkheid Vera Jourová uitte zich in vergelijkbare bewoordingen over de ‘slechte variant van nationalisme’ die volgens haar door de Britse media wordt verspreid naar aanleiding van de zeer moeizame Brexit onderhandelingen. Het is Jourová een doorn in het oog dat de EU-leiders op de voorpagina’s van de Britse kranten letterlijk ‘smerige ratten’ worden genoemd (3).

     

    Dus u raadt het al: Jourová wil daarom dat de Europese media ‘op een slimme manier’ worden ‘gereguleerd’ = gecensureerd, zodat er straks geen enkele kritiek op Brussel meer zal worden geduld, en de massamedia enkel nog goedgekeurde staatspropaganda verspreiden (voor zover dat al niet voor het grootste deel het geval is). (3)

     

    Macron zeer impopulair, maar wil superstaat nog dit jaar onomkeerbaar maken

     

    Ook de Franse president Macron is een fervent voorstander van een EU-superstaat met eigen parlement en eigen supranationale ministers. Ondanks het feit dat zijn populariteit in eigen land tot een nieuw dieptepunt is gedaald – slechts 29% van de Fransen staat nog achter zijn beleid (2)-, hoopt hij de leiders van de eurozone nog dit jaar zover te krijgen om onomkeerbare besluiten te maken die zullen leiden tot een centraal geregeerde EU-superstaat, waarin de lidstaten nauwelijks meer iets te zeggen hebben over hun eigen financiën.

     

    Populistische regeringen zoals in Italië zullen het opgeven van macht en nationale soevereiniteit aan Brussel dan niet meer kunnen terugdraaien, zo hoopt men in Brussel en Parijs, en klaarblijkelijk inmiddels ook in Den Haag, gezien premier Ruttes recente woorden dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is (= erop aast om na zijn huidige termijn als premier van Nederland een topfunctie in die superstaat te krijgen).

     

    Brussel gaat met totalitaire stappen zelfde kant op als Sovjet dictatuur

     

    Het begint er daarom steeds meer op te lijken dat de heersende politieke elite – wars van ook maar enig historisch besef - in Europa op zeker moment grote volksopstanden en mogelijk zelfs (burger)oorlogen op ons continent gaat veroorzaken. Zeker in Oost Europa weet men namelijk nog heel goed hoe het is om decennia lang onderdrukt te worden door een totalitaire ‘socialistische’ dictatuur. Die pijnlijke herinneringen worden met supranationale ministers, parlementen en regeringen in Brussel weer springlevend gemaakt.

     

    Hongarije en Polen zijn reeds met sancties gestraft door de EU, omdat hun regeringen er nog wel voor hun eigen volken zijn, en maatregelen hebben genomen om hun mensen, grenzen en samenlevingen ook in de toekomst te beschermen voor het Brusselse afbraakbeleid, waarin massa immigratie en islamisering cruciaal zijn om de nationale identiteit van de autochtone Europese volken te bestrijden en uiteindelijk totaal te vernietigen.

    Xander

     

    1) Breitbart London
    (2) Zero Hedge
    (3) Breitbart London
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) )

     **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Volgend stukje in voorbereiding, kan ik nu al verklappen, gaat over de aan de gang zijnde LINKSE MACHTSGREEP in de Duitse stad Chemnitz.

    Daar gebeiren sedert vorige maand, zaken die zo goed als een her- uitgave zijn van de gebeurtenissen die in 1933 (tot 1945) Hitler aan de Macht hebben gebracht.

    Inderdaad, het gaat vanwege de Burger nogmaals om hard tegen hard tegen onzacht in de persoon van de Bondsführer Angela Merkel.

    Hoe ver de destructie reeds is gevorderd, ziet U aan de gepubliceerde afbeeldingen. Waar burgers op voorkomen die daar zeker geen toestemming voor hebben gegeven. Waar blijft dan de Wet op de Privacy?

    Waarvoor dan die foto’s?

     

    Ach ja, de ongeschreven Linkse Wet van de Broodroof zoals wij die gekend hebben en nog altijd kennen in Vlaams-Coburgia.

    ‘Anders denken’ is als een groot zwart kruis op iemands voorhoofd gesmeerd krijgen. Onder Hitler was dat in heel Eeropa de plicht om een Jodenster te dragen…en werd men meteen ‘een nutteloze eter’.

     

    En ja, het is in Coburgia niet voor niets een spreekwoord in het Fransoos, ‘que l’histoire se répète’…

    Toen was er niet alleen de broodroof, maar die werd eerder voorafgegaan, door ‘de dood met de kogel’

     

    Dat gevaar staat nu heden ten dage op het pint, terug toe te slaan. Zie Chemnotz.

    *




















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!