MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5136

    *

    (*) Nacht der Lange Messen: zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Nacht_van_de_Lange_Messen#Concurrerende_nazileiders

    Kristallnacht zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Kristallnacht

        ‘En zeggen dat ‘De Jeugd’, volgens en enquete op DE AFSORAAK (VRT), thans liever kiest voor een nieuw outeritaur systeem ter vervanging van de democratie.

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Mijn rustige voormiddag gisteren 1 Oktober, in het rustgevend gezelschap van Radio Klara, met de braafste Duitse Herder van de hele wereld aan mijn voeten, werd om klokslag 12 uur vreselijk verstoord. Zodanig dat Blaffie door mijn reactie recht vloog en begon te blaffen.

    “Extreem-Rechts” – “Neo-Nazi”-geweld op het nippertje voorkomen in het Duitse Chemnitz. Wat was dat nu weer?

    En toch was dat ongeveer de korte inhoud. Op de ‘Kranenkoppen’ nochtans niets daarvan teruggevonden, noch op mijn klassieke internet-bronnen.

    Chemnitz! Daar deden zich dingen voor die toch moesten worden doodgezwegen?

    Maar het was wel degelijk deze VRT-lezing, zo maar uit de vervuilde lucht in de Reyerslaan geplukt. Waar het vanaf vandaag beer is niet meer te komen. Wegens te dure duiessel. Vandaag, 1 Oktober, is toch geen ‘Verzenderkesdag’?

    Neen, hoor: Google wist er reeds alles van En zo heb ik dat dan maar meteen overgenomen. Om aan de lezer ter beoordeling voor te leggen.

    En sorry, beste mensen, als ik daarbij automatisch ook meteen dat bruin-beige Hitler-vestje van Frau Merkel voor mijn ogen zie.. Alleen de Führer-kepie ontbreekt. Voorlopig toch. En zij zal wel niet de rechter-arm tot groet strekken, maar de linker….

    *

    *

    Maar laat ons bij de feiten blijven. In Chemnitz zijn koelbloedige moorden gebeurd door (geradicaliseerde) ‘Verrijkers’ en dat zijn de druppels die nu de beker hebben doen overlopen. Dus kwam er ’n natuurlijke tegen-reactie. En officieel mag dat niet. Alleszins niet in het gids-land van de E-USSR. Stel U voor!

    Vandaar dat de ‘Leding’ (of moet ik eerder zeggen de Führung?) dan maar, op basis van een slechte Duitse gewoonte, de feiten gaat forceren in de door haar gewenste richting. Ha, zo! Er komt verzet!? Dan maar, nu het nog kan, de grove borstel er in. We pikken ‘ze’ op. Met vooral veel vertoon. We ondervragen ze tot ze kraken. En ja, al die tijd zoeken we naar ‘wapens’, waarom niet?! ‘Naar wapens zoeken’ klinkt even overtuigend als ‘er werden wapens gevonden’. Want wie ‘zoekt’ die ‘vindt’.

    Als onze actie maar indruk maakt op de gewone kiezer. Als we lang genoeg zoeken, vinden we wel iets. Een nietjesmachine, bijvoorbeeld, waarmee er eventueel handboeien zouden kunnen mee vastgeNIET worden…

    Dat we (de Leiding) beter naar wapens zouden zoeken bij de ‘Verrijkers’ is larie en apekool. Ik hoor het Kristof Kalf-O al zeggen. Die mensen hebben die dingen, zoals slagersmessen, pistolen springstof en Kalasjnikovs in huis louter voor strikt persoonlijk gebruik. Van hen dreigt geen gevaar, want het zijn onze vrienden….

    *

    Beelden van extreemrechts geweld in Chemnitz lijken bewuste desinformatie’

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180907_03714882

    07/09/2018 om 10:37 door rvs | Bron: Reuters, Belga

    Er zijn geen bewijzen dat extreemrechtse betogers buitenlanders hebben aangevallen in Chemnitz. Dat zegt Hans-Georg Maassen, hoofd van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV. Maassen spreekt zo zijn baas, bondskanselier Angela Merkel, tegen. ‘Ik deel het scepticisme over berichten van extreemrechtse betogers die mensen achtervolgen in Chemnitz’, stelde inlichtingenchef Hans-Georg Maassen in Bild. ‘De binnenlandse inlichtingendienst heeft geen betrouwbare informatie over zulke praktijken.’ Volgens Maassen zijn er geen bewijzen dat een video die circuleert op het internet en waarop migranten geviseerd lijken worden in Chemnitz, echt is. ‘Mijn voorzichtige beoordeling is dat er gegronde redenen zijn om aan te nemen dat het hier gaat om bewuste desinformatie, mogelijk met het doel de aandacht af te leiden van de moord daar.’ De uitspraken van Maassen zijn opmerkelijk, aangezien bondskanselier Angela Merkel eerder verklaarde dat de beelden ‘heel duidelijk haat en de vervolging van onschuldige mensen’ toonden. Ze beschuldigde het rechtste Alternative für Deutschland (AfD) er donderdag nog van met gewelddadige betogingen de gemoederen op te stoken na de steekpartij.

    'We zagen Hitlergroet'

    Thomas Oppermann van Merkels coalitiepartner SPD noemde de reactie van Maassen al ongepast: ‘Het hoofd van de binnenlandse inlichtingendiensten zorgt nu voor verwarring. Wij zagen foto’s, hoorden getuigen spreken, zagen mensen openlijk de Hitlergroet brengen op de Duitse straten. Dit zijn dingen die we niet kunnen accepteren, de staat moet zich daartegen verzetten.' In de Oost-Duitse stad braken gewelddadige protesten uit nadat een 35-jarige Duitser er vorige week zaterdag werd doodgestoken. Een Syriër en een Irakees werden daarvoor aangehouden. Volgens het openbaar ministerie handelden ze niet uit wettige zelfverdediging. Duitse media meldden dat na de betoging van zaterdag een Afghaanse man door vier vermomde mannen werd aangevallen en ineengeslagen.

    **

    https://nos.nl/artikel/2252880-rechtsextremisten-chemnitz-opgepakt-voor-beramen-aanslagen-op-buitenlanders.html


    Rechtse demonstranten in Chemnitz AFP… (die ZITTEND protesteren…..)

    *

    Rechtsextremisten Chemnitz opgepakt voor beramen aanslagen op buitenlanders

    VANDAAG, 11:07 BUITENLAND

    *

    In Duitsland zijn vanochtend zes rechtsextremisten opgepakt die ervan worden verdacht dat ze de gewelddadige groep ‘Revolution Chemnitz’ hebben opgericht en buitenlanders hebben aangevallen.

    Ze zouden van plan zijn geweest om vaker aanslagen op buitenlanders te plegen en ook politieke tegenstanders aan te vallen. Een zevende verdachte is twee weken geleden al opgepakt.

    Wapens

    De politie viel vanochtend op verscheidene plekken in de deelstaten Saksen en Beieren huizen en andere gebouwen binnen. Het is niet duidelijk of daarbij spullen in beslag zijn genomen. De groep zou wel bezig zijn geweest met het bestellen van halfautomatische wapens. Volgens de Duitse justitie zijn de zeven verdachten kopstukken in de neonazi-scene in de regio Chemnitz. Ze zouden twee weken geleden samen met andere rechtsextremisten buitenlanders in Chemnitz hebben aangevallen. Daarbij raakte iemand gewond. In Chemnitz was het eind augustus onrustig door demonstraties van rechtsextremisten, neonazi's en linkse activisten. De aanleiding was de dood van een Duitser, die waarschijnlijk door een migrant is doodgestoken. Rechtsextremisten gingen daarna de straat op om te protesteren tegen het vluchtelingenbeleid en dat leidde weer tot linkse betogingen.

    Chemnitz – Duitse politie rolt extreem-rechtse terreurorganisatie op

    Groep van zes man wilde aanslagen plegen op buitenlanders

    *

    https://tpo.nl/2018/10/01/chemnitz-duitse-politie-rolt-extreem-rechtse-terreurorganisatie-op/

    Door: Redactie , 11:05, 01 oktober 2018

    Demonstratie in Chemnitz begin septemb John MACDOUGALL / AFP

    *

    De Duitse politie heeft zes mannen opgepakt die worden verdacht van het oprichten van een terreurorganisatie. Meer dan honderd agenten waren betrokken bij de arrestatie van de verdachten in Beieren en Saksen, waar de politie invallen deed in woningen en andere panden.

    Het Openbaar Ministerie zegt dat de mannen actief waren in rechts-extremistische kringen in de stad Chemnitz. De verdachten zouden hun organisatie Revolution Chemnitz hebben genoemd. Ze waren volgens het OM van plan aanslagen te plegen op buitenlanders en mensen met andere politieke opvattingen.

    In de Saksische stad Chemnitz ontstond recentelijk onrust nadat asielzoekers waren opgepakt na een dodelijke steekpartij. Rechtse groeperingen gingen de straat op om hun ongenoegen duidelijk te maken. Dat leidde ook weer tot tegendemonstraties van linkse organisaties.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ach ja, het wordt inderdaad stilaan hoog tijd dat Links overal ter wereld eens ‘de plaat draait’. Of beter: dat ze het verleden loslaten en overschakelen naar het heden, om zonder platendraaiers en luidsprekers als oude venten nieuwe muziek te maken.

    In Vlaanderen durven de Nieuwe Regeringsleden af en toe al eens publiekelijk eindelijk andermans fouten uit het verleden aan te halen. En er IS niets anders dan zakkelorum en broekvagerij. De Jeugd in Ter Zake formuleert dat met de treffende uitspraak, dat politiek het gezaag is van allemaal oude venten’.

    De wilde en onbeheerste massa-immigratie zonder (bekend gemaakt) doel en dus zonder toekomst is daar een treffend voorbeeld van.. Naast de Energie-sector - In het fietsverkeer - In de luchtverontreiniging - In de Ouderenzorg - In de Woonzorg - In de tegenvalllende resultaten van ons Onderwijs, van Hoger tot Lager. En ga zo maar door.

    Wat zei ik daarjuist? Dat Links beter een ander instrument zou bespelen, als er maar andere muziek uit komt?

    Herstel. Links doet er best aan in een hoekje weg te kruipen en het gezicht te verbergen. En vooral door te zwijgen als een vermoord en gebalsemd lijk. Het is de enige manier om, volgens het spreekwoord nog GOUD te halen. Voor zilver is het te laat.

    Riberaal & Links verdient de bloemboekee, in De Afspraak, met Bart Somers in de hoofddrol.

    Twee vragen aan die ‘beste Burgemeester ter wereld’ uit Mechelen.

    Is hij, overtuigd ex-Flamingant die hij is, dat hij als oorlogsburgemeester in 1944-1-45 de ‘Repressie’ zou overleefd hebben? Heulen met de vijand, dat verdient toch de dood met de kogel?

    Na dit doordenkertje, de tweede vraag. Hoe ziet deze ‘Held’ zijn stad binnen 10, 20 of 30 jaar? Wie zullen dan ‘de Mechelaars’ zijn? Zo iets als die 0.00000001% van de gedopeerde Contafor, die er zullen overschieten?

    Een echt verheugende gedachte, want die paar individuen zullen best zonder veel grote kosten in een soort leeuwenkooi kinnen tentoon gesteld worden. In de grote zandvlakte waar ooit de stadskern is geweest, zal er wel rap een paar vierkante meter vrije ruimte gevonden worden…

    Er zullen dan zelfs niet eens meer ‘slimme camera’s’ nodig zijn in het straatbeeld, tenzij er aan de kamelen ook ’n rijplaat zou moeten voorzien worden… De vraag is alleen of dat onder of boven de staart zal moeten… Want ook kamelen zijn erg vervuilend.

    Maar kom, Heer Burgemeester, het zal Uwen tijd wel meegaan.

    Ja, die ‘Verlichting’ nietwaar. Dat de laatste Mechelaar maar niet vergeet het licht uit te doen…

    *






















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!