MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5229 IN DE ISLAM IS PEDOFILIE EEN VERBODEN WOORD

     

    Boven de Moerdijk is ’t morgen weer koekenbak. Onze lieve Noorcderburen, zowel de half wilde Veroveraars als de half onderworpen Overwonnenen, kunnen morgen, Zaterdag, democratisch ter stembus tiegen. Om Nieuwe Leiders aan te stellen. Leiders, uiteraard, die het Nederlandse volk nog dieper naar de dieperik zullen leiden.

    Bij ons in de media geen woord daarover. Stilte vóór de storm? Eindelijk ’n goed teken voor de Partij der Vrijheid?

    Mogen we hopen. Dat de gezonde reflex en de Hollandse nuchterheid mogen winnen!

    De Telegraaf, ’n Gikkandse gazet als ’n ander, kreeg het gedaan om de aandacht te trekken op HOOGDORP, ’n plaatsje ergens gewonnen-verloren in het hoge gastvrije Friesland. Naar het schijnt ligt dat, voortgaande op de plaatselijke schooljeugd, niet langer in het Noorden van Nederland, maar, de Linxsen te baat, in het Noorden van het Kalifaat der Haat.

    *

    Vroeger pleegde men daar in hoofdzaak vrome Lutheranen te kweken, maar die teelt is verdrongen door de inteelt van ontelbare horden kontheffers. Mannen zowel als vrouwen en kinderen. Geen compassie met de bulten, knielen zullen ze allen. En met de lippen, niet Hollands Glorie, maar de bodem die voortaan Allah hoort, kussen.

    Er is ’n tijd geweest, dat Keizer Karel vab Spanje, de Gentse Hamburger, de Lutheranen heeft kunnen weghouden uit Vlaanderen, dat Rome getrouw is gebleven. Wat dacht U dat er nu gaat gebeuren, nu de wrede Is Lammers Mo Simmers de teugels in handen hebben, dwars over de grenzen heen? Vroeger, in de jaren 1500, scheidden dezelfde grenzen onze Lage Landen, maar sedert de Verenigde Naziestaten van Festung Europa, bestaan er geen grenzen meer. En kunnen de woeste landverhuizers die Nederland al hebben ingepalmd ook van ons, Vlamingen, import-kaaskoppen maken.

    https://ejbron.wordpress.com/2019/02/26/leerkracht-geschorst-na-beledigen-profeet/#more-208201

    *

    Leerkracht geschorst na ’beledigen profeet’

     Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. De plaats had in 2016 75.668 inwoners.

    HOOFDDORP

    Een techniek-instructeur van de Hoofddorpse vmbo-school het Hoofdvaart College is al ruim een maand geschorst, omdat hij de profeet Mohammed beledigd zou hebben. Leerlingen van de school deden daarover hun beklag bij de directie. De instructeur ontkent de beschuldiging.

    *

    Volgens de techniek-instructeur volgde de beschuldiging op een incident in de klas eind januari. „Een leerlinge zei tegen een klasgenoot dat haar moeder mij ’haram’, ofwel vies vindt. Ik ving dat op en sprak haar daarop aan. In de pauze stonden ineens andere scholieren om mij heen en riepen op hoge toon dat ik de profeet beledigd zou hebben”, zegt de instructeur die om privacyredenen anoniem wil blijven.

     

    De Telegraaf

     

    Het opstootje in de gangen van de school werd gesust door de conciërge, maar de medeleerlingen dienden een klacht in bij de directeur van de school. „Die leerlingen geef ik niet eens les”, stelt de instructeur. De directeur van het Hoofdvaart College besloot naar aanleiding van de klacht van de medeleerlingen de instructeur te schorsen. Sindsdien zit hij thuis. In de schorsingsbrief van de directeur staat waar de vermeende belediging van profeet Mohammed over gaat. ’U heeft gezegd dat Mohammed getrouwd was met een meisje van acht jaar oud en dat in Nederland een volwassen man die trouwt met een meisje van acht als pedofiel wordt gezien’, valt te lezen. Maar de instructeur ontkent die dag überhaupt met leerlingen over het geloof te hebben gesproken en bezweert nooit dit soort uitlatingen te doen. „Ik ben zelf christen en weet hoe belangrijk het geloof is. Ik respecteer ieders geloof en zou me nooit beledigend uitlaten, ook niet over de islam”, stelt hij.

    Schorsing

    De kwestie is inmiddels zo hoog opgelopen dat de raad van bestuur van scholenkoepel Dunamare Onderwijsgroep, waar het Hoofdvaart College onder valt, de schorsing met maximaal drie maanden heeft verlengd. Blijkens een tweede brief van de bestuursvoorzitter van Dunamare is de verlenging van de schorsing van belang ’voor de sociale veiligheid van de leerlingen en de vereiste rust en orde binnen de school’. Volgens bestuursvoorzitter Jan Rath is er inmiddels ook sprake van een ’geschonden relatie’ tussen de instructeur en de directeur van het Hoofdvaart College. Voordat de instructeur eventueel zou kunnen terugkeren is volgens de bestuursvoorzitter een ’mediationtraject’ nodig.

     

    “Voor terugkeer in mediationtraject”

     

    De geschorste instructeur heeft inmiddels een klacht ingediend bij de onafhankelijke Commissie van Onderwijsgeschillen. Op 21 maart is er een hoorzitting. De voorlichter van de Dunamare Onderwijsgroep wil omwille van de privacy inhoudelijk niet diep ingaan op de kwestie. „Er is op zeker moment onrust ontstaan op de school. In het belang van de school, de medewerkers en de leerlingen is een time-out ingesteld”, laat Jesseke van Buuren weten.

    Interventie

    „Uit gesprekken met de medewerker en andere betrokkenen is gebleken dat het vertrouwen zo geschaad is dat interventie nodig is”, stelt zij. „Met maar een doel: dat het vertrouwen hersteld kan worden en de instructeur kan terugkeren op de school.”

     

    Onderwijsbond AOb zegt een dergelijke reden voor een schorsing nog nooit te hebben meegemaakt. „Dit is een unieke zaak”, zegt voorlichter Simone van Geest. „Wij maken ons zorgen om onderwijzend personeel dat op non-actief wordt gesteld. Het is heel erg lastig om terug te keren op een school. De school heeft immers het sein afgegeven dat wat de onderwijzer deed niet door de beugel kan. Wij betwijfelen ook de juridische houdbaarheid van deze schorsing.”

     

    Bron:
    www.telegraaf.nl
    (h/t “Tistochwat”, “Wachteres”, “delamontagne”)

    *

     

    Al van ouds zijn onze Noorderburen, de Nederlanders ’n slim en dapper volkje geweest. Gewiekst en bij de pinken als geen. Bezield met de goede koopmansgeest en op zee, altijd ten zeerste voortvarend. Altijd en eeuwig op zoek naar Rijkdom en Macht. Wel besteed, mag ik hopen.

    Als (lager gelegen) Broedervolk, hoorden we beiden, van Leeuwarden bij de Oostzee tot Calais, langsheen de duinen en kusten van de Noordzee zo lang en zo breed mogelijk, tot en met het Kanaal vab Blankeneuze naar Dover, één Natie te zijn: het volk der Lage (of Nedere) Landen. Machtig als niet één, tesamen vereend in vreugd en in nood – als d’ene sterft, is d’ abdere ook dood.

    *

    Het vrome (kikker)verstand en de werkkracht uit het koele Noorden, gekoppeld aan het (gezond) verstand en de werkkracht van het nijvere Zuiden, hadden wonderen kunnen doen. Maar net als nu nog altijd, zagen de afzonderlijke zichzelf verheerlijkende ‘Leiders’ van dat éne Volk dat aders. Ze misten bijgevolg ‘De Vaart der Volkeren’ en gingen elk als duivels ten onder in broedertwist en bloedige schande. Rutte (NL), Rutten (VLD), Gerot (.be): dat mag toch duidelijk zijn!

    Ach ja, ik schreef het ook gisteren hier al neer, toen ik het had over hen alleen die profijt halen uit de misdaad. Het zijn net zij die deze overal voorkomende misdaden begingen. Dat waren altijd ‘de anderen’…. Zijn die moeten boeten. Zowel in ’t klein, als in ’t groot. Zowel in ’t Binnenland als in ’t Buitenland. Want grenzen bestaan er niet meer. Criminele zaken kenden trouwens nooit geen grenzen. Of het nu gaat om ’n ordinaire zakkenroller of om regeringshoofden, Keizers of Koningen: het maakt niets uit. Hoe hoger de rang, hoe hoger het Kwaad.

    Denk, in afwachting van de excuses, aan de Zwartjes uit Congo, tegenover het eigen Koninklijk Circus der Coburgers. Doe dat, en denk daarbij aan het spreekwoord, dat ‘misdaad niet loont’. Toch net voor de kleine mens. Maar wel voor Koningen en andere Hoge Pieten.

    *

    Nu even totaal iets anders om bij hetzelfde uit te komen. In ’t Fransoos wordt wel eens gezegd

    « Qque les Idéées gouvernent le Monde »

    Volgens mij zouden dat eerder niet ‘De Gedachten’ zijn, de Intelligentia, maar De Goden. Zelfs al zouden er, althans volgens de Paus van Rome en de Mechelse Catechismus, maar één enkele God zijn, vervlochten met drie Goddelijke Personen tot één en hetzelfde wezen. Ge moet het maar kunnen uitleggen: het Driemanschap van het universum zonder einde noch begin, de mensensoort op de waterrijke Blauwe Planeet, met de intelligentie van de H Geest als bindteken. Het is mij te inghe, want het is de kern van alle dinghe.

    *

    "In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti", "Amen". Het zij zo. In alle Leeuwen der Leeuwen. Amen.

    *

    Sedert de jaren 630 is daar diene dood- en vernieling zaaiende woestijnrover bijgekomen, de wreedaardige versie van De Goede Vader uit de Joods-Christelijke Bijbel. Die bestaat al 5.000 jaar vroeger. Een God, waarvan wordt beweerd dat Die de wereld zou hebben ‘geschapen’ in amper ZES dagen. De 7de Dag rustte Hij…. Hij keek toen en zag dat het al goed was. Toen nog wel.

    *

    Dat alles, althans volgens de Joodse jaarrekening die teruggaat tot Adam en Eva. Nog ouder zijn de Oosterse godsdiensten, hoeveel namen er ook mogen zijn. Teveel om op te sommen. Om nog maar te zwijgen van onze eigen Oud Germaanse Goden. Die later slechts ‘afgoden’ blijken te zijn geweest. Zoals Wodan, Thor of Odin, die door hun Hogepriesters, de Druïden, met uit de kruinen der bomen zelf gesneden marentakken te worden gezegend. Neem daarbij ook de Egyptische God RA, of de Grieks-Romeinse Zeus, Eros, Mars of Jupiter, waar er zelfs ineens ‘Godinnen’ bij schijnen te zijn uitgevonden. Waar ik op zich niets op tegen heb, want we mogen, sederr de Verlichting en in naam van het Heilig socialisme, niet discrimineren op basis van huidskleur, geslacht of ongeslacht. Denk daarbij aan Venus, de armenloze Milo-Godin der Liefde. Of aan de mooie Hélena, voor wie de stad Troye helemaal werd opgeofferd.

    *

    Buiten de Joods-Christelijke God zijn de meeste andere ‘Goden’ allemaal Grote Krijgsheren (geweest) die net zo lang tot de Digitale Tijden, dag en nacht droomden hun buren te veroveren door er hard oorlog tegen te gaan voeren. Met het kromzwaard symbolisch in de hoogte, klaar om toe te slaan.

    *

    Aldus samengevat en gedeeld door twee, mogen we bijna stellen, dat noch de Gedachten, noch de vele Goden, maar de computers van morgen de wereld zullen gaan regeren. Al vliegt de leugen nog zo snel, het Wereld Wijde Web achterhaalt hem wel.

    Eerlijk gezegd, dat laatste schijnt mij wel het eerlijkste te zijn. Iets dat nog vele duizenden jaren zou moeten kinnen meegaan…

    *

    Dat allemaal zijn, voortgaande op wat er daar in Hoofddorp aan het gebeuren is, kosten op het sterfhuis. Want het is, met de morgen slecht aflopende Verkiezingen in Nederland in het vooruitzicht, te laat de put gevuld, als het kalf verdronken is… Al is het nog altijd mogelijk dat de NExit er de facto zit aan te komen. Met Nederlanders weet men het nooit!

    *

    Vrijdag 1 Maart 2019

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!