MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.39 VTIMMEKE SLIMMMEKE haec dies quam fecit dominus

    1840

    39 VTIMMEKE SLIMMMEKE

    haec dies quam fecit dominus

    **

    Vrijdag 17 Januari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ v/d Dag..

     ‘Het Evangelie volgens Magnette’

    *

    Werkelijk Het Laatste Evangelie, of het elfendertigste op rij? Het is nu al de Litanie van alle Zaag-Heiligen uit alle Eeuwen der eeuwen. Amen.

    *-*-*-*

    …hijzelf mede verantwoordelijk…

    *

    Je ne crois, jamais de la vie, que ce Chef de la Bande soit le seul responsable. Lui n’est que le porte-parole de la totalité des Francofones. Ceux qui meurent de nostalgie pour leur Mère Patrie, la France Mourante sous la pression de l’immigration.

    ‘Em sprekte en fin des compte au nom de 33% des Wallons, soit en tout en total 33% de 3-4 mio de Francofoniens. C.à.d plus minus 1 à 1,1 mio d’eux. Wat neerkomt op max. 11% van de plus minus 11 miljoen Coburgers die we met z’n allen zijn.

    Wat zei die vermoorde Pim Fortuyn (ivm Het Vlaams Belang) daar ook weer over in een interview door joernalist van de BRT Walter Zinzen: ‘Mooie Democratie is dat daar bij jullie!!!’

     

    Natuurlijk moest die vent dood. Was het niet door nen islammerdair, dan door nen PS-ter….

    *-*-*

    … later nog bevestigd door zijn partijgenoot Rudy Demotte en eergisteren in ‘De Ochtend’ van Radio 1 door Rudi Vervoort, eveneens PS’er en minister-president van het Brusselse ‘Gewest’….

    *

    Verlà, daar heb de ze alle drie. Met naam en toenaam. Na de ‘Wende’ hoeft men dan ook niet ver meer te zoeken. Oppakken en in de grootste veiligheid voor altijd behouden voor verder kwaad-doenerij.

    **

    *

    Ze zijn geen haar beter dan wijlen Léon Degrelle, de op een haar na ‘Fils Adopté’ d’Adolf Hitlèr, de Socialist bij uitstek…

    *-*-*

    En dan… de rest…

    *

    Klara (06,30u)

    - Startkapitaal nieuwe ondernemingen wordt van Overheidswege uitgebreid.

    *

    Hebben ze daar eindelijk het Licht gezien? Of geldt het een meteoor-inslag? Kort en van direct vergeten?…

    Persoonlijk denk ik dat ‘t meer gaat om een her-aanwending van de in de amusements-sector bespaarde subsidies. Waarvoor zoveel herrie. Vooral van Links.

    *-*-*

    Kla Ra Ra (07u30)

    - Tientallen miljoenen namaak-sigaretten in beslag genomen. Vijf (5) aanhoudingen. Allen… Turken, alias Nieuwe Belgen. Tientallen miljoen ontdoken invoerrechten, BTW en Taksen….

    *

    Na verhoor en tegen voorwaarden terug op vrije voeten: Recht op Werklozensteun? Nen Pro Deo Advocaat? Schadeloosstelling voor het ondergane verlies?

    *-*-*

    - De ‘Eenheidsprijs’ voor RVT en andere Welzijns- of Opvang-Tehuizen voor (multimiljonaire?) bejaarden kosten nu gemiddeld €1800…

    *

    En welke ‘Instantie’ betaalt er voor de ‘Leefloners’, de dopper, de ‘Nieuwe Belgen’ en ander gespuis?

    *-*-

    Klara Ra Ra (08u)

    *

    -        Zeer belangrijk!!!!!

    In Teheran zal de Opper-Ayatollah vandaag in persoon de Vrijdag-Dienst leiden.

    *

    Boodschap aan alle Joden en alle andere Ongelovige Honden waar ook ter wereld: leg het hoofd op de kapblok, we komen er aan. Allahu Akbar.

    *-*-*-*

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    Woensdag 16 Januari 2020

    -     8 à 17 kraam-afdelingen zouden moeten sluiten in Vlaanderen: ze liggen allemaal in Oost- en West-Vlaanderen en hebben minder dan 557 bevallingen … jaar?

     

    -     Aan de Univ van Hasselt, Afd. Bedrijfs-Economie, krijgen de studenten extra Franse les om de achterstand in hun studies bij te werken

    *

    Maar worden de uitgang-avonden en de zwalpuren dan teruggeschroefd?

     

    -     (Herhaling van een herhaling)De prijs van een rusthuiskamer stijgt opnieuw: nu gemiddeld €59 per dag.  De prijzen van Woon- en Zorgcentrum zijn minder. Oost- en West-Vlaanderen zijn het goedkoopst.

    *

    Raar, hé. Altijd maar als de besten van het Land geprezen te worden. Nota Bene: niet door henzelf, maar door de meeste anderen.

     

    Moet er nog zand zijn?

    Wanneer gaat, in ons aller (Vlaams) Belang de onderlinge competitie nu eindelijk eens starten? Of wordt er soms gewacht tot in alle windstreken tussen het Noordzéetje en de Maas er ’n GHELAMCO ARENA komt. Dat was eerst het geval in Gent, en straks ook al in Brugge…

    *

    ’t Is niks, Waarde Vriend Paul Gheysen-Lammerant, CEO van al die dingen, U deponeert Zondag e.k. wat briefjes meer in de schaal bij de Zondagsmis… God zal ’t U lonen. En bid nen Onze Vader meer bij ‘t graf van Uwen Pa, op dat gezellig kerkhofje in Sjint-Tjan-Hoge-Zieken…

    *-*-*-*

    -     In Australië bij onze Tegenvoeters, wordt het Leger ingezet om alle wegen, groot en klein, vrij te maken: vooral bomen verwijderen…

    ***-*

    -     Het Amerikaans Huis van Afgevaardigden, met Miss Pelosi, een rasechte Democ Ratte, als Voorzitster, draagt het door hen zo druk bevochten ‘impeachment tegen Trump’ over aan de Senaat. Ze klagen hem aan voor machtsmisbruik en tegenwerking van het onderzoek.

    *

    Maar neen hoor, een zekere Monica Lewinsky, la Bronstigaja famosa en ma$itressa van Bedgenoot Billy Clinton, U weet wel, komt hier niet voor in de Akte van Beschuldiging.

     

    ‘Republikeinen ‘I did not have sex with that women’. Seks-schandalen onder deftige mensen, da kan nie.

    Dat soort zaken zijn met absolute voorrang voorbehouden aan de Democ Rats. Soort hoort namelijk bij soort, n’est-il pas juste, mon Cher Ollio du Poeppo. Vous, qui êtes comme elle, d’origine Italiano…

    Ns ns connons, comme Vous savez… Nous étions très proche de la Famille très respectée Pelosi (de Ronciglione), pendant le temps où nous vivions en Italia.

     

    Voor wat betreft die domme Democ Rats in Die Joe Es Aa : zouden dat nu werkelijk hun allerlaatste stuiptrekkingen kunnen zijn? Als wereldwijde oorlogsstokers hebben ook wij al meer dan genoeg te lijden gehad van hen…

    *-*-**

    -     Een jeugdbende (16-17j) in Tildonk-Haacht terroriseren de mensen en vergiftigen dieren. Ze vernielen kerkhoven, doen allerlei vandalenstreken,…

    *-*-*

    Maar neen, noch over hun huidskleur of hun ‘religie’ wordt er niet gecommuniceerd. Wa denkte wel? Wie gooit er nu zijn eigen ruiten in?

    *-*-**

    -     6-7 tiener-pooiers uit St. Gilles zitten minstens nog een maand in de cel. 2 van hen zijn bekende en beroemde ‘wrappers’!! Laatst hadden ze zelfs al eens een molotov naar het politie-bureau gegooid!

    *

    Neen! U hoeft niet aan te dringen. Geslepen en politiek correct geïnstrueerde Hoernalisten verklappen JAMAIS DE LA VIE noch de huidskleur noch de Religie en al zeker de ROOTS van hun clientèle nooit.

    *-*-*-

    -     Een spitsnuit-dolfijn is aangespoeld in Oostende.  Normaal leeft deze soort in diep en koud water.

    *

    Spits-snuit diepzee-vissen. Curieus!

    Was die misschien op zoek naar Den Baard, of naar Stommeling? Ach, het zijn drie uitstervende soorten onder elkaar, waarvan we binnenkort verlost zullen van worden.

    Tuut! Ttuut! Zie den TVG, en de Statie reed voort…

    **

    *

     -     Ex turn-leraar uit Poperiggem moet niet naar ‘t Prison in de Ieperse Elverdingestraat.  Hij begluurde al meer dan 2j meisjes in de omkleed-kabines van het zwembad. Niet bij Wet verboden, maar toch…

    *

    Beste Mensen, even Uw waandacht (ja hé Herman Brusselmans, de lang haarde bosjesman…)

    Het Tsjeven StadsBestuur van die Kattenstad daar reserveert alle beschikbare plaatsen in hun prison voor de Blokkers en/of Belangers die ze denken binnenkort te moeten oppakken. De Statie namelijk ligt daar vlakbij en de sporen zijn uitermate geschikt voor de TVG-treinen die er zulle lans komen…

    *-*-*

    -    (Herhaling van een herhaling) In Waregem onder een Leiebrug, is er bij toeval een wiet-plantage ontdekt. Vanonder de brug kwam er rook, de Brandweer wist eerst niet van waar dat kwam.  Dan ontdekten ze een verborgen ruimte onder de brug. De stroom voor die tere plantjes … die konden ze gewoon aftappen aan de elektriciteitscabine die net ervoor buiten stond!

    *

    Mens toch, wat is dat toch met joen? Over de daders, hun huiskleur, religie of roots kan er nog niets gezegd worden. Ze zijn namelijk op de vlucht. Maar de politie volgt een spoor of tien…

    **-*-

     -     In Planckendael is een girafje geboren; ze werken daar mee aan een Europees kweekprogramma. Giraffen-babies vallen, bij de geboorte, zo maar liefst twee meter naar beneden.

    *

    Gaya & Animal ricghts eisen dat er onderzoeken komen of er soms geen matrassen moeten voorzien worden. Voor ’n zachte landing en zo… Er wordt aan gewerkt, want er staan tientallen ‘postjes’ op het spel.

    **

    *

    -     Er is een 23j verdachte opgepakt (kleur en religie onbekend) voor de roofmoord op Eerw. Heer Hillanders, Oblaat van Maria, die 55j Pater-Missionaris was is geweest in Z-Afrika.

    *

    Bijna 60 jaar gewerkt als een ‘neger’, niks gevraagd en alles gegeven, en volgens zijn Overste voor de TV, bezat die man gene nagel om z’n gat te scharten.

    God zal ’t U lonen. Als ge braaf zijt, en wel leert. Volgend jaar misschien, dichtte een zekere Hieronymus Van Alphen hierover. En hij trok het schuifke open.

    *-*-*

    -     Heel veel regen in Australië momenteel, die er zorgt dat het drinkwater besmet raakt.

    *

    -     In Libanon is er een betoging tegen de regering

     

    Waarop er opnieuw een zwerm ‘vluchtelingen’ zullen dienen te worden ‘opgevangen’. Hoe meer hoe liever, zeker? Vooral als ze allemaal getinten zijn, en vooral: ze zijn mosslimmerds…

    *-*-*

     -     Op de nieuwjaarsreceptie van de PS zegt Magnette dat hij genoeg heeft van al die vertragingsmaneuvers. De Vlaamse Voorzitter van de Sp.a, Comèr Rousseau was (op z’n baskets?) ook aanwezig.

    *

    Het manneke voerde er het woord in de Taal van Molière. Ja, dat wel. Later spraken die Walekoppen ook de Taal van Vondel? O Jawel. Ze doen, als ze niet verder kunnen, hun uiterste best. Êbrook’n en ëekrakt en met de verkeerdst mogelijke klemtonen. Enfin, ’t Is zelfs geen koeterWaals noch koeter-Vlaams. ’t Is geradbraakte kipkap en is het beste bewijs voor hun algemene minachting voor alles wat Vlaams is. Uitzondering gemaakt dan voor de Vlaamse Centen. Die ze met BERGEN (Mons) binnenrijven.

     

    Mais lui, en plein public et devant les caméras du monde entier, hurle presqu’n délirium trémens, et de toute haute voix, qu’il en a assez!

    Hewel, Cher Ami, trap het dan af. Foutez-nous la Paix. Va casser ta gueule ailleurs. Et bon vent dans le dos.

     PS :

    N’oubliez quand-même pas de payer vos dettes...

    **-**

    -     Monnik Giel is in ’t land: in de lagere school gaat hij het Boeddhisme uitdragen.

    *-*-*

    -     Hans Van Aken: 2de gouden schoen.

    *

    Het Eerste Paar als boks- handschoenen en nu dit tweede paar om goed keet te kunnen schoppen?

    Enne… de portemonnee, speelt die ook mee?

    **

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Goed om weten. Ondergetekende is geen Blokker, geen Belanger, geen NVaër, misschien zelfs op een basis-vleugje van de goede oude Christen Democratie die met de kindertutter werd toegediend, maar nen gewone normale burger-vader die al dat vervloekt politiek-correct gedaas strontbeu is. Voorvaderlijke principes met een open geest naar de toerkomst. En wat daarbij primeert: zeker niet met twee linkerhanden.

    Maar de Vlaming? Die knikt en buigt, kruipt over de grond als ’n geslagen herdershond die daarbij nog bedelt om te mogen pootjes geven rondom zijn oren.

    Mens Lieve Deugd. Où allons-nous?

    **

    *

    Het is trouwens al lalng niet meer Vlaanderen de Leeuw, ook niet Vlaanderen De Schreew, maar Vlaanderen de Geeuw.


     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!