MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- 42 – VTIMMEKE SLIMMEKE DE FEDERALE CRAQUOTTE

    2696

    - 42 – VTIMMEKE SLIMMEKE

     DE FEDERALE CRAQUOTTE

    *

    Maandag 20 Januari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ v/d Dag..

    De Federale Chaos

    *

     Met carrosserie en al de gracht in. Padaf! Was voorzien. Want voorspeld. Van de kant in de gracht. Onderste boven en met de wielen poten in de lucht… Raakt kant noch wal meer. Gaat onder en verdwijnt. Alsof er nooit iets is geweest. ‘n Nare droom. ‘n Nachtmerrie’.

    *

    Einde goed, alles goed.

    En dan… de rest…

    *

    Kla Ra Ra (06u)

    De Tsjeven Crevitske, steeds op zoek naar meer werklozen, al-dan-niet werkzoekenden. Bij hen de vele uitdagingen op de arbeidsmarkt uit te leggen. Door de ‘vergrijzing’ gedwongen, komen er steeds meer opleidingen beschikbaar.

    Haar voorgekauwd, of zelf gevonden?

    **-*

    - Dringend vandoen na de vele rij-ongelukken wegens drank en drugs en/of beiden. Extra 40.000 bloedgevers gezocht. Zich wenden kassa.

    *-*-*

    - China: virus longziekte verspreidt zich. Net zoals alle virussen. En neen, hier wordt NIET de islammerij bedoeld. Want die is goed om de Christenheid uit te roeien met wortel en tak. Tak, staat er En niet TAK

    *-*-*

    - Het Prinselijke ‘Rikske’ van de Joe Kee, zondagavond tijdens publieke receptie – blijft trots op die joekee.

    Brittania rules the waves.

    *-*-*

    - Anderslecht-Brugge: Koekske verloor met 1-2.

    Jan er zijn niet alleen haringen die niet goed braden. Wist Markske dan niet dat Brussel ’n taaie tante was? Die valt immers niet klein te krijgen met werken, maar door mooipraterij.

    *-*-*-*

    Het eer: regen mist, vrij zonnig én droog 3 à 5° - Schrappen wat niet past. De Pompiers houden zich klaar. Tegen, uiteraard, ’n kleine vergoeding. Want alleen de zon staat voor niets op.

    *-*-

    Klara Ra Ra (07u)

    Weeral diezelfde Mag Niëtte. Moet wel ten einde raad zijn.

    Zijn informele ‘samenkomst’ met de Wever-Hoofdman van gisteren-avond. Daar stond ie nu voor het volgedongen feit om van direct en op z’n eentje van start te gaan met een ‘Voorlopige Regering’ vanNationale Eenheid zonder de Nieuwe Vlaamse Arrogantie.

     

    What’s next, Monsieur Wallonie (prétexté)?

     

    De Grondwet, Meneer Wallonie? Is die dan toch niets meer dan een vodje papier ?

    Ja, een rat die in nauwe schoentjes zit, maakt rare sprongen. Als ’t moet, klimt ze bij de aanval zelfs al bijtend naar omhoog, in ’s mans broekspijpen… Excelsior! Altijd meer en meer Excelsior. Tot ze, want ze weet het, beet heeft…

    **

    *

    Enne, weet U, beste Monsieur Wallonie par Excellence, dat er langs ons kanten tot ver voorbij De Schreve, haast geen van die knaagdieren meer voorkomen? Vraag maar eens na in de Vlaamse Dienst voor Natuurbehoud. Die vuile beesten zijn bij ons tenminste nog altijd geen ‘Beschermde Diersoort’. Zeer tot spijt voor wie dat benijdt.

    Bonne Nuit, cher Ami.

    *

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    Zondag 19 Januari 2020

    *

    VRT:

    -     Autosalon: door +500.000 pers bezocht. Meestal kijkers, maar dit jaar ook kopers, vooral benzine en hybriden! Sommige merken hebben zelfs een ruime keuze in hybridesn. De mensen blijven weg van Dieselauto’s door o.a. die emissie-zones. Hoelang zullen ze er nog mee kunnen rijden, niettegenstaande het in iedere media wordt gezegd dat nu de diesel minder vervuilend zou zijn dan benzine. Welke hypocriete EUSSR-politiekers hebben wij?

    -     Harry en C° zijn geen ‘Koninklijke Hoogheden’ meer. Hij blijft wel de titel Prins behouden maar dat is ook alles. Het jonge paar gaat voortaan hun eigen gangetje, zonder dotatie (tenzij die van (de papa Prins Charles!). De 2.4 miljoen pond dat de restauratie aan de koninklijke residentie aan de Belastingbetaler gekost heeft, zullen ze graag terugbetalen. Wait and see??? Dat is nu eens, samen met de BEXIT, een MEXIT!

    -     Libanon: Beiroet zware rellen tegen de politieke Elite die ze beschuldigen van door en door en door … corrupt te zijn. Waar hebben we dat nog gehoord? En spreken ze daar Frans?.

    -     Hongkong: betogers op straat tegen de inmenging van China waar zelf geen algemeen stemrecht bestaat.

    (veelzeggende grijns van de presentator, die schijn te willen zeggen: da’s toch veel beter dan bij ons)

    De mensen hadden wel toestemming om een meeting te houden, niet om te betogen.

    -     Newfoundland: geen 37, maar 76 cm sneeuw in het Oosten van Canada. Noodtoestand uitgeroepen.

    -     Nieuwjaarsreceptie SP.a: Bouchez (in dure modieuze vrijetijds-kledij en op sloefen huppelt, danst, zingt, sticuleert als ’n echte clown), zegt dat de informateurs moeten stoppen met spelletjes spelen. Hij ‘vergeet’ er echter bij te zeggen dat zijn eigen collega’s Vandelanotte en Magnette zelf maar liefst 24 weken (= 168 dagen) bezig geweest zijn met ‘spelletjes’. Het is nog geen 6 weken dat er andere bezig zijn met spelen en daarin zit zelfs de Kerstvakantie in, waar toch niemand werkt hé?!

    Volgens hem is ‘solidariteit’ en ‘veiligheid’ hun winst-thema’s. Nu spelen de politici een spelletje met ons!

    MagNiëtte, eveneens in losse kledij danst vervolgens dapper en uitgelaten mee. De zaal gaat bijna door het dak.

    En zo gaat de show verder. Is dat dansen voor Het Gouden Kalf? Of is het eerder zoals bij de kapseizende Titanic net nadat die te pletter liep op dienen ijsberg?

    *

    ‘Solidariteit’ en ‘veiligheid’???!!!

    Hoe kunnen die twee totaal tegengestelde begrippen nu ooit ergens samengaan? Het is een utopie, ja zelfs waanzin, om nog maar te denken dat een samenleving VEILIG kan zijn, als vooral ganse half wilde volksstammen met volle bootladingen en via open grenzen, massaal door HEN naar hier worden gelokt? Immigratie, waarvan de meesten als voornaamste ‘Geloofspunt‘ hebben, dood aan alle Joden en alle Christenen…

    Dit is niet de repliek van een ‘Belanger’ of een Rechts Extremist, maar van het Gezond Menselijk Verstand.

    Karl Marx, Vladimir Lenin, Joseph Stalin, Mao Tse Tjung: ze begingen allen op overtreffende wijze dezelfde duivelse vergissing. In hoofdzaak om er zelf beter van te worden.

    En dat waren geen spelletjes, maar dodelijke ernst. Waar er geen huppeldepup kàn bij te pas komen.

    **

    DE FLIEREFLUITR

    *

    VTM

    -     Autosalon: 150 pers. van de actievoerders van Extention Rebellion die gisteren ‘actie voerden’, kregen vandaag een dagvaarding van €2000 in de bus.

    Febiac had hun toelating gegeven om flyers uit te delen en hun mening te verkondigen. Nu klagen ze hen aan voor eigendoms schending, imago-schade, ongehoorzaamheid en onrust stoken in een privé-aangelegenheid. Kortom, ze hebben zich gedragen zoals het beenhouwerszoontje Boucheetje het had gewild. Ze hielden zich niet aan de afspraken. Maar Febiac had wel zijn voorzorg genomen en 3 deurwaarders ingeschakeld.

    How they dare!

    -        In tegenstelling tot wat er gezegd werd op ÉÉN, zegt de VTM dat er veel dieselwagens verkocht werden, meer dan 10%. Vooral bedrijven en ook gewone mensen…

    -     Over de nieuwjaarsreceptie van SP.a was er opnieuw zeer lang en zeer duidelijk een dansonterende Rousseau en een dansende Magnete op sneakers te zien.

    -     Empeachment tegen Trump: er duiken SMS’jes op verstuurd van een Belgisch GSM, meer bepaald van ene Antoni Decaluwé. Deze mysterieuze 'Nederlander' mogelijk nieuwe spil in Oekraïne-affaire Trump t/ Zoon Joe Biden.

    Nu zou het ook zo zijn dat dit Empeachment niet strookt met de Grondwet!!

    Ook gehoord dat het pseudoniem van diene GSMër De Hemelrijker zou zijn geweest? Hemel rijker of Hemelreiker?

    Da’s ’n heel verschil in de differentie!

    -  De Nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang in Genk dan. Daar was de leuze voor de Informateurs: “Luister naar het volk!”

    Zo gaat er van ieder van ons zowel van de Slinxsen, de Neutralen, de gewone mensen, de Rechtsen, elk jaar €2000 naar Wallonië.

    De Heer Mag Niëtte zal dat graag gehoord hebben. Ce n’est que la vérité qui blesse.

    Zo probeert TVG om een nieuwe verkiezing af te dwingen. We hebben geen land nodig mèt de PS.

    In minder dan 1u hadden vervolgens ze reeds 15.000 pers. die de actie ondertekenden.

    Zeer brutale afwijzende houding van de autocue voorlezer van dienst.

    -     Over wat Rousseau op diens receptie zei (ivm de lage emissiezone) dat deze niet sociaal is, maar we moeten wel blind kunnen vertrouwen op trein/tram/bus. Hij vergat erbij te zeggen dat Trein Tram, Bus, steevast worden stil gelegd door zijn eigen soortgenoten: met name de Rode Pakbonden.

    Werd ook ‘vergeten’ dat die Lage Emissie- zones’ in hoofdzaak in de drie Grote Steden’ er zijn gekomen op investigatie van Groen-Rood, of Rood-Groen. Al naar gelang wie het meest noten op zijn of haar gezang heeft…

    -     Calvo in De 7de Dag was dan weer, zoals naar gewoonte, zo oppervlakkig mogelijk ivm die lage emissiezone (Gent!): kan maar… misschien mits er dan een ‘slooppremie’ komt (wat is me dat??), of een beter openbaar vervoer (Zie hierboven…)

    -     Merkel had (totaal onaangekondigd) meer dan 10 ‘wereldleiders’ van de goede soort (o.a. de Franse Macroni-President) in Berlijn uitgenodigd om de crisis in Libië te bespreken. Ze willen een vredestop vijandstop, einde van de burgeroorlog bewerken maar er is niet echt iets uit de bus gekomen.

    i

    *

    Is er iemand die nog weet waarom ‘Het Westen’ er het vorige wettelijk aangestelde Staatshoofd Khadafi de laan heeft uit gestuurd? Nadat die opgejaagd als een wild zwijn, uit zijn hol werd gehaald en voor het oog van de camera, levend werd opgehangen?

    Als er al eens ’n misdaad wordt opgelost, is het omdat het is uitgekomen wie er de profijtjes (en de postjes) van heeft opgestreken…

    Maar allée, we mogen ons dus verwachten aan hopen zwermen nieuwe ‘slachtoffers’ die we als ‘vluchtelingen’ levenslang de mond zullen mogen vullen…

    Ja Ja, deze EUSSR bewijst op die manier de waardige maar vooral betere opvolgers te zijn van Adolf Hitler.

    Omvolking, dat was toch, samen met Stalin, diens wel zeer vooruitstrevende maar nooit gepatenteerde uitvinding?

    -     Australië stelt 47 miljoen euro ter beschikking om het toerisme aan te zwengelen.

    Na lijden komt verblijden….

    -     In China zijn er 17 nieuwe gevallen van die gevaarlijke virus.

    -     (Reeds gezegd) In Die Joe Kee zijn Rikske en C° geen Koninklijke Hoogheden meer.

    Ze moeten echter nog wel altijd, net als de Queen zelf en de Koning, te voet naar het hoekske gaan. En zelf hun derrière afkuisen. Ja toch?!

    Maar ze behouden wel hun titels: Hertog en Hertogin van Sus-sex en hèm blijft ‘Prins’, de titel die hij bij zijn geboorte meekreeg. De blonde Prins op Het Witte Paard? Nadat die al lang zijn Sneeuwwitje in zijn armen had kunnen houden?

    En wat dan met de ‘anders getinten’? Een zwarte baard, met ’n Gitzwartje?

    Noblesse oblige?

    -     De lancering van de Spacey Tesla met opzet mislukt na 1,38 min. Dit was om bij noodgevallen de veiligheid van de toekomstige ruimtevaarders 100% te kunnen garanderen.

     

    -     In de politieschool van Gent is er ‘een veiligheidsprobleem’, weeral! (1° hacking gelekt) Nu zijn er 60 authentieke studenten-kaarten in De School spoorloos verdwenen.

    Zitten er daar soms luizen in de pels? Luyden die zelf schuldig zijn, en, omdat er niet genoeg herrie ontstaat, de feiten dan maar zelf ‘lekken’???

    Amaai GENT, de Vrije Stede, reeds zo lang bevochten door de Graaf, waarna beiden verlangden naar de vrede.

    Ze zullen nog smeken dat Termontie terugkomt; nadat Clerckie gevlogen zal zijn.

    -     In Wevelgem is er in het zwembad een Chloor-lek. Nu gesloten. Lek of sabotage? Wordt uitgezocht. De Politie volgt ’n spoor. Toch weer niet het werk van weer zo’n Blokker? Slinxsen doen zoiets niet. Toch niet dat ’t uitkomt.

    -     Borst- en andere implantaten. Er komt een verplichte databank om medische gegevens zoals voor implantaten te stockeren. Een databank voor vrouwenborsten? Is dat geen soort veredeld maar zeer kostelijk voyeurisme?

    -     St. Gilles-Waas: spectaculair accident: een Super Snelle Tesla tegen een 73j oude en trage MG-oldtimer.

    Les extrême se touchent, n’est-il pas vrai?

     

    -     De seksuele ‘Dienstverlening’ voor kwetsbare mede-mensen is vorig jaar 20% gestegen.

     

    Handicappers Aller Landen, Verenigt U. Niet tègen het Socialisme, maar er voor.

    -     De prostaatwinkel. Graag zou men een verplichte prostaat-test willen laten doen tussen de 50 en de 150 jaar. Deze kost slechts €11, en nu sterven er jaarlijks nog 1500 venten aan die kanker.

    De opbrengst hiervan is vooral goed voor het peil v/d de levensstandaard van ‘De Openbare Medische Sector’…

    Maar zijn al die ‘venten’ dan zo dom, dat ze de symptomen niet tijdig kunnen opmerken Is, bij een volgend gelegenheidsbezoek na te vragen bij elke Huisdokter. Met ’n gehandschoende wijsvinger zal die wel (bewezen) de vinger op de zere wonde leggen…

    **

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    De opmerking van Breero is hier maar weer eens op zijn plaats.

    ‘t Kan werken’. En nog primeert nog altijd niet het Gezond Verstand. De Linkxse nachtmerrie loopt ten einde. Of het wakker worden, u blijde dan wel droevig zal verlopen al hangt ‘t voornamelijk af van de volgende algemene Verkiezingen. Zowel in Vlaanderen als in Wallonia leven er veel meer normale menen dan wel gedacht (en voorgeschreven) wordt.

    Dat de besten mogen winnen. De prijzen worden uitgedeeld aan de meet.

    End

    *

    NASCHRIFT

    *

    Ondergetekende, na repatriëring, is, toegegeven, wel ’n Hemelrijker, maar geen Blokker, geen Belanger, maar een brave Vader en Grootvader. Een die bedoelt te spreken als een Oude wijze Uil. Die, inderdaad, lang geleden, ooit begonnen is als… uilskuiken.

    Dank U voor Uw aandacht. Zo was toch de zeer vindingrijke vondst van Herman Brusselmans. Maar de veel bescheidener Monsieur MagNiëtte, Slinxser, Schotsers en Schever, zegt beter ‘Merde’!!!! en stapt vervolgens in zijn raket naar de maand.

     

    Is zoiets nu IN, of UIT de mode?

    **

    Heet van Klaras breinaald (10u)

    **

    *

    - Broesellabad : de Schatkamer van Het o zo duur bevochten Koninkrijk der Coburger Armoezaaiers van Laken, zo wordt daarjuist kond gedaan, is verkocht aan een bevriende bij naam genoemde Buitenlandse Mogendheid. De officiële prijs waarvoor het tot op den draad versleten ding van de hand werd gedaan bedraagt €1.20miljard

    Het zou gaan om de ‘Financie-toren’, het rovershol der Coburger Overheids-Bende.

    Heet dat nu al ‘schoon schip maken’? Een soort signaal van ‘Sauv’qui peut’?

    Werd de verkoop bedisseld door de (voorgaande maar nog altijd actieve) ‘Regering van Lopende Zaken’.

    Zit de ‘Region à Part Entière’ v/ Communoté Wallo-Brux’ hier achter ?

     

    Welke ‘Instantie’ heeft de verkoops-commissie opgetrokken ?

    En vooral: was die in ’t Wit of in ’t Zwart?

     

    Zou er niet best een soort van ‘Onderzoeks- Commissie’ worden aangesteld? Daar moeten toch rijk-betaalde vette postjes aan vastzitten?

    Zou er dan niet (Vraag voor TVG, (na de ‘Machtsovername’) best iet, teneinde uit de Himalaya ‘Staatsschulden’ te geraken, heel die santeboetiek op de markt gooien? Vlaams eeuwenoud grondgebied, dat is het toch. Verkoop, met Recht van Eeuwigdurende Onder-huur, aan de meest-biedende: Trump, de Poet, China, of… zelfs aan de Jappies.

    De vraag stellen is ze beantwoorden. Of liever een soort ‘Petitie’ indienen? ‘Weg er mee of Nee’…

    Ze zou veel miserie en last kunnen voorkomen…

    Dàt soort oplossingen kon U hier op deze ‘wipstik’ al gedurende vele jaren lezen. Maar wat baten kaars en bril, als dat apentootje van hieronder niet lezen wil.

    *

    *

    Radio Klara Ra Ra Ra (11u)

    -      Herrie in het Kiekenkot van de VRT nu openbaar geworden. Pol Lembrechts, ne goeie, want gesteund door het Personeel, U weet wel wie dat voornamelijk is, tegen CEO Peter Claes als nieuwe CEO geweigerd… Nu op non-actief. Met behoud van wedde en vette pensioenrechten.

     

    Vraag, weer aan TGV, niet te wachten met ook die verkoop, liefst aan dezelfde bevriende Natie. Dat soort mensen staat inderdaad bekend als perfect waarheidslievend. Het is getrouw aan zijn beloften en vecht, zelfs met zelfmoord-neigingen, voor het gegeven woord, voor het eigen volk en het Goede Doel. Kortom, heel wat anders dan dat wat er nu daar huist.

    ’n partner om U tegen te zeggen.

     

    Oilo di Poeppo, de Mons-beklimmer uit de Abruzzen en Rode Voorman Internationaal Voorzitter der Rode Brigades, is in shock. Zo verklaart hij in tranen en jankend van ellende, voor de camera’s. ‘Sa Nouvelle Patrie (occasion) est en détresse. Il ne dort plus, de crainte pour la ‘Rupture del ‘Paese’ . Wij, van dit ‘medium’ delen niet allen diens mening, we zijn zelfs overtuigd dat geen hulp nog kan baten. De patiënt is al vele jaren klinisch dood. Moet alleen nog onder de grond gestopt worden. Liefst met een zeer kleine Dienst.

    *

    DIS AL

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!