MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.45 VTIMMEKE SLIMMEKE o HET IS MAAR DOOR TE STAKEN DAT DE ARBEIDSPLAATSEN ZULLEN BEHOUDEN BLIJVEN

    2257

    45 VTIMMEKE SLIMMEKE

    *

    HET IS MAAR DOOR VEELTE STAKEN DAT DE ARBEIDSPLAATSEN ZULLEN BEHOUDEN BLIJVEN

    Donderdag 23 Januari 2020

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ v/d Dag..

    “Vlaanderen werkt”

    *

    …. Volgens ‘Flandres Investment and Trade’ (FIT) hebben de buitenlandse investeringen in Vlaanderen vorig jaar een nieuw record geboekt: voor in totaal €5,2 miljard…

    *

    … het jaarlijks ‘Wereld Economisch Forum’ in Davos….

    *

    Davos? Davos? Ha, Dààr Vos. Zouden daar soms tussen al die bergen zoveel vossen zitten dat men, vooral de Gegoeden, er niet kunnen over zwijgen?

    *-*-*

    .. Voor Vlaanderen was het zelfs het 2de recordjaar op rij en in het eerste daarvan werd al het dubbele bereikt dan in het jaar ervoor (2017)…..

    *-*-*

    …. En verder nog vele goede dingen, maar hiervoor wordt verwezen naar de oorspronkelijke tekst….

    *-*-*

    Toch kan ik het niet nalaten mijn plagiaat nog even verder te plegen. Kan het gewoonweg niet laten.

    Feniks Holding - E5 Mode - en dan gaat het verder. 12/70 winkels gaan dicht. 41 van de 383 werknemers verliezen er hun job. Alles uiteraard beneden de Taal- Armoe en Pretentie Grens.

    Arme gewone Waalse mede-burgers. De Trade Unions? Die staan erbij, knarsen met de tanden, en kijken ernaar…

     Head Quarters Waregem. Aan ’t Peerden Koerse Plein…

    *

    Allemaal god en wel. Maar vergeten we vooral NOOIT ‘Stille Voort doen’ niet van ‘Boer Clercq’, de Textielbaron uit Wielsbeke niet. ‘Boer Clerck’, dat was het hem toekomende scheldwoord vanwege de ondertussen al lang failliete Franstalige Gentse Textiel Elite, die slechts het nakijken kregen, hoe een flinke gewezen vlasmarchand, de steven afwendde naar de Weverij. Op een van zijn latere verjaardagsfeestjes (hier herhaling van de zoveelste herhaling) mocht hij op zijn tuinfeestje in Deerlijk, Bush Sr. en Michaël Gorbatsjov ’n drankje bubbels aanbieden. Maar… ook daar hield hij het kort. Het kwam zelfs ternauwernood in de Media…. Maar zijn mensen waren wel zeer talrijk aanwezig en die dronken gretig mede…. Want het was voor de voor niet….

    *-*-*-

    AANDACHT AUB.

    Elk die de ware Geschiedenis der Vlaamse Weefnijverheid kent, is verplicht elkaar te waarschuwen voor de jaloersheid en de penisnijd van anderstalige steuntrekkers en andere levensgenieter. Door bekend te geven, dat in de Vroege Middeleeuwen, de Gentenaars via Kortrijk naar Yperen afzakten, onderweg te vuur en te zwaard alles vernietigend, om de Ieperse beroepsgenoten die beter marchandise dan zij leverden, alle weefgetouwen kort en kleinte te …’slagen’. Biechte-waar, Zo is dat ooit gebeurd.

    Wat ook biechte-waar is, dat de Ieperlingen hetzelfde deden bij die van Popstextiel…

    È vero e ben trovato insieme.

    En dan… de rest…

    *

    Klara (12u)

    Buon Appetito

    *

    - Het Euthanasie-proces van de Eeuw : Fernand Keuleneer, Adv v/d Familie ‘de klagers’ zoals dat heet, was betrokken bij voorafgaandelijke Commissie van goedkering van deze welbepaalde zelfdoding.

    *-*-*-

    - Somers, ex Vlaamse Extremistische VU thans Lid van De Blauwe Vuist, Minister van ‘Cultuur’: + 5 miljard extra, los uit de mouw, waarvan 5 mio in… ‘Cultuur’ – Goed nieuws voor de Tom Lanouesn de Herman Brusselmansen, enz, enz.

    *-*-*-

    Brabantse ‘boer’ (= beestenbouwer, geen !andbouwer) voor verwaarloosde dieren levenslang rijverbod verbod op het houden van om het even welke viervoeter. Zijn vrouw mag blijven (is geen 4-voeter), maar ook verbod van toepassing op (inwonende?) schoonouders

    /*/*/*/*

    -      China alarmerende contaminatie. Nu al 2de Stad + wijde omgeving ander steden: quarantaine – reeds 17 man (Vrouwen???) Dood

    -*-*-

    *

    - ’45: vandaag, vroeg in het voorjaar, verjaardag: Auschwitz bevrijd door het Rode Leger – ook Fulpe van Seks, Coburg en Gotha was daar even aanwezig – Remember: het duurde nog tot begin Mei van datzelfde jaar, vóór Berlijn viel.

    *

    Wacht eens. Er gaat mij ineens een licht op. Davos – Vlaamse roem & welstand – naijver en jalousie in ander landsgedeete – de Blauwe Val is nakend – Somer –Mechelen – Dossin Kazerne –Fluppe op studiereis in Auschwitz - Vlamingen, al-te-gaar- let op Uw haar. Let op Uw saeck maar vooral op joen geldzak.

    *-*-*

    - Florida & Catalonia + Malaga + Z-Frankrijk. Voor al deze Zuidelijke Landen; ook jullie, niet zo heel ver van Davos, let ook maar goed op Uw saeck.

    ***-*

    - Viering Gebrs. Van Eyck: ‘Lam Gods’ unieke viering. Voor het linnen en de hoge ouderdom. Niks te zien met de inhoud of de eigenlijke betekenis. Ook geen jota over het al meer dan 100 jaar verdwenen luik van de Rechtvaardige Rechters.

    Tja, Rechtvaardige Rechters, waar zij die de dag van vandaag nog nodig? Zeker niet in Gent.

    Is na te vragen bij Termontie. Op de Zavel, daar brandt het. Goed geweten….

    *-*-*

    Het Weer nog meer zeer.. Van ’t zelfde als weleer. (Get)

    Piet de Leugeneer

    *

    Klara (13 u)

    ‘Herhaling van de herhaling van een vroegere herhaling van vandaag)

    - Euthanasie terugtrekking geëist door Stafhouder Fernand Keuleneer Adv Familie, die was zeer dicht betrokken bij voorafgaandelijke procedure.

    *-*-*-

    - 5 miljaard extra 5 mio in cultuur, Min Cultuur Bart Somers

    *-*-*-

    - Brabantse ‘boer’ levenslang verwaarloosde dieren levenslang verbod, ook ouders vrouw. Raar, hé…

    /*/*/*/*

    -      China 2de Stad + kleine omgeving quarantaine – reeds 17 man??? Dood –

    ///-*-*

    - ‘45 Auschwitz – ook Fulppe daar. De ware reden?

    *-*-*

    - Granada & Catalonia + Malage + Z-F’k

    ***-*

    - Viering Gebrs Van Eyck Lam Gods unieke viering

    *-*-*

    Ziezo, tot zover mijn wel zeer persoonlijke ‘Staking’, enerzijds uit compassie, maar anderzijds om vooral tijdig die van de BRRRT op gang te trekken. Is bij deze beëindigd.

    De reden/bedoeling van deze mijn ‘werk-onderbreking’?

    Er voor zorgen dat die zo geerne stakende kwiestenbiebels hun actie ‘bedreiging’ niet zouden zijn vergeten. Al bestaat er altijd de mogelijkheid ons gewoon te hebben over geslapen. Iets, wat in Overheidsdienst, zeker geen uitzondering is.

    Dus begrijpen wij elkaar.

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    Woensdag 22 jan 20

     

    -     industrie- en mot-sneeuw in sommige plaatsen in Limburg: deze is gevormd in de mistlaag. Uitleg.

    Geen spek voor bek weerberichters. Zij speuren zeer hoog. Met zeer duur materieel. Maar mist? GVD, dat weet toch het kleinste kind, dat die vlak tegen de grond hangt.

    -     Nationaal ophok-plicht voor kippen nog niet van toepassing bij ons. In Oost-Europa en Duitsland reeds besmette kippen.

    De kippen wezen verwittigd. Het oor tegen de luidspreker AUB

    -     VTM². Fasten seat belts. Sensatie troef. Maar vooral Kassa! Kassa! Kassa! Is Belastingsvrije Exotische Opbrengst. Goed rendement. Staatssteun. Geheimhouding verzekerd.

    Dit jaar nog een 2de VTM op de buis. Meer series, meer gedurfde. Een soort Netflix, dus met een eigen betalende streaming-dienst zonder reclame.

     -     Vlaams parlement debatteert over het ontslag van de CEO van de VRT. De minister Dalle heeft zelfs het verslag niet gelezen. De oppositie ttz de eigenlijke medestanders, zegt dat er een kritische CEO ontslagen wordt, om dat hij zich keerde tegen de besparingen. Het ontslag kwam er ook zonder bemiddeling van een ‘commissie’. Het VB zegt de CEO het zelf heeft uitgelokt om de ontslagpremie: nl. nog 6 maanden verder uitbetaald te worden.

    How they dare…

     -     Ontsnapte gevangene Sekkaki, broer van de ontsnappingskoning, uit Turnhout stuurt een aangetekende brief vanuit Thailand met ansicht-kaartje met ‘groetjes uit Thailand’. De politie moet uitzoeken of hij wel degelijk in Thailand zit.

    Wie er dan gaat? Wordt uitgeloot.

    -     Aandelen op de beurs van Picanol blijven nog geschorst, eerst nagaan hoeveel schade het bedrijf geleden heeft.

    -     Diksmuide: betonnen muur van een Mest-hangaar breekt: het goedje, 2 milj. liter loopt eruit.   Nu kijken hoe erg de omgeving bezoedeld is. De beek moet gesaneerd worden. Het onderzoek loopt.

    Vraag: dergelijk spoor volgen: is dat specialisten-werk? Hoe goed wordt dat betaald?

    -     Parket opent een onderzoek naar de ‘haatberichten’ die op sociale media te lezen waren.

    Vraag: had de Overheid misschien ’n lachsalvo verwacht? Of handgeklap?

     -     Twee Afghanen opgepakt die de mensensmokkelaars zouden zijn. Zij zouden verantwoordelijk zijn voor de ramp van gisterenochtend in De Panna. De West-Vlaamse gouverneur vraagt Europese hulp. Het zou goed zijn om gesofisticeerde drones te hebben, en natuurlijk ook personeel om die te bedienen en te controleren.

    Stel dat dergelijk team succes, groot succes boekt. Krijgen die mensen dan een soort begeleide overtocht? Met felicitaties van de Jury…

    -     In Noord-Spanje: stadjes overspoeld door schuim die erin waait door de storm ‘Gloria’. Heel moeilijk op te ruimen. Zit tot in de huizen. In Mallorca heeft men een probleem met de bevoorrading over land. De storm ‘Gloria’ gaat nu naar Frankrijk waar men zich schrap zet..

    -     Weinstein terug voor de Rechter voor het misbruiken/verkrachten met wederzijdse toestemming van de 2 ‘slachtoffers’.

    -     Empeachment-proces: advocaat Trump: de president deed niks verkeerds. Alles wat de Democr. aanbrengen, wordt zo van tafel geveegd door de Republikeinen.

    -     In Oost-Congo, in de ‘Driehoek des Doods’, vallen er nog iedere dag doden. Hele steden, dorpen, zijn compleet verlaten. Het zijn de ADF-rebellen die deze regio teisteren, en zij zouden banden hebben met IS. De voedings-bodem van het conflict is: macht, geld, vruchtbare grond,…

    Vraag: deze situatie bevat toch nooit ’n zekere suggestie voor Ollio di Poeppo om Vlaanderen een intensieve training op te leggen in de IS-serij?

    -     Euthanasie-proces: vandaag de psychologe aan het woord. Zij volgde de dode (Tine) gedurende jaren, iedere week hadden ze een gesprek. Op het einde, een paar maanden voor haar dood, heeft ‘het slachtoffer’ deze raadplegingen gestopt daar ze bang was dat ze zou ‘opgenomen’ worden. Ik ben opgeleid, zegt ze, om alle kansen, uitwegen met de patiënt te onderzoeken. De huisarts die de euthanasie uitvoerde krijgt heel veel steun van zijn patiënten en vrienden door kaartjes, SMSjes…

    Prof. Distelmans legde heel duidelijk en rustig de situatie uit. Hij heeft na de euthanasie nog geprobeerd te bemiddelen tussen de artsen en de familie, maar hij faalde. Nochtans is hij ervan overtuigd dat alle voorwaarden waren voldaan.

    Er schijnen 250 aanvragen per maand voor zelfdoding te worden behandeld!

    Vraag: worden die sukkellaars allemaal door ‘neutralen’ te woord gestaan door logisten, of door Priesters?

    Ach, niemand hoeft te antwoorden. De probleemstellig zelf immers is gekkenwerk.

    -     Reeds 17 doden door Corona-virus. Het probleem: dat ding kan ‘muteren’, dwz dat het zich vlug kan aanpassen en zo zich vlugger verspreiden. In vlieghavens waar vanuit o.a.Wahuu komen, worden mensen getest op koorts. In VS is er reeds 1 geval genoteerd. Griep?

    -     In Libanon zijn er terug protesten tegen de nieuwe regering die even corrupt zo zijn als de vorige.

    -     Twee meisjes, 15 en 16 jaar, hebben €2.000 ingezameld voor het Kinder-Revalidatie Centrum van het UZG. Kijk kijk weeral eens een gewone Christelijke ‘Deugd’ die ineens de mensen ontroert. Die twee werden er vriendinnen toen ze zelf opgenomen waren. Het geld kwam er door het verkopen van ‘cup-cakes’ en bloemen.

    ‘Cup-cake’. Zouden die ook, eenmaal die op tafel komen, netjes ‘ingepakt” zijn? Twee-aanTwee? Met sluiting op de ruggetjes? Pas op, go, anders zit men met z’n allen nog op dat fameus proces in Dendermonde. Met foto’s en ander beeldmateriaal.

    -     In het museum van Natuurwetenschappen zijn 2 zalen her-ingericht met 800 opgezette dieren die nu nog wereldwijd te vinden zijn, maar in de toekomst misschien niet meer. De nieuwe zaal heet de ‘Levende Planeet’. Alle dieren zijn op een natuurlijke wijze gestorven.

    -     Een Gentse apothekeres die reeds drie keer overvallen werd, telkens werd de kassa leeggeroofd, zelfs met schof en al, heeft nu beslist om de klanten enkel te laten betalen met bankkaarten. Dat mag als haar klanten degelijk zijn ingelicht daarover. Zware politieke beslissing van De Muyter, die we anders, nooit van horen… De dief maakt dus maar weer eens de gelegenheid.

     -     Harry & C°: zijn niet veilig voor de paparazzi in Canada. Nu worden er reeds foto’s genomen vanuit de struiken rond hun residentie. Probleem: nu hebben ze niet meer die bescherming zoals in Gr. Brit.. Daar zijn er andere regels voor de media.

    -     Rudy Pevenage brengt een boek uit: daarin legt hij uit hoe hij zijn ‘poulain’ Ulrich hielp bij het nemen van doping. Een dom telefoontje van zelf, heeft hem aan de galg gepraat, zegt hij. De doping zat in cola-blikjes, bloed in drinkkartons van fruitsap, allen met de noodzakelijk codes erop. De controleurs checkten alles in hun hotels, zoals toilettassen enz. maar de blikjes en drankkartons die in de frigo’s stonden werden niet nader onderzocht!

    -     2 West-Vlaamse bedrijven krijgen de grootste prestigieuze Henri VandeVelde prijs. Eén gaat naar Barco die met de ‘Demetra’, ‘n digitale dermatoscoop vroeg hematomen kan opsporen. De andere is een ‘light machine’ in de categorie ‘habitats’ uit Oostende.

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ach, allemaal lood om oud ijzer. Vroeger konden de Moedertjes nog zeggen ‘Och, de mens doet zijn best, maar God doet de Rest. Maar ‘God’ is afgeschaft en de mens kan het best alleen af.

    Goed, hé…

    Het belangtijkste ‘Nieuws’ van de dag daarop, de vrijdag, is dat er in Dendermonde een reuzenproces in gang schiet over AUB kinder-pornografie, en dat de alle Coburgerse gevangenissen, niet de gevangen, maar de cipiers, voor 24 uren, gevolgd door een mooi lang weekeinde, in staking gaan. Het werk ‘neerleggen’ in platte rust? Uit jaloersheid voor het luilekker luxeleventje van hun cliënten?

    En waarom toch allemaal die luxe? In ‘De landen van Herkomst’ leven die daar toch allemaal op water en droog brood? Geen wonder dus dat die allemaal proberen hier te blijven Kost en inwoon + wekelijks drinkgeld waarvoor ze daar minstens en jaar moeten werken….

    Ja Ja, Vlaanderen heeft het breed en kan het dus breed laten hangen. Het Eigen Volk? Dat kan de pot op….

     

     






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!