MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.88 - HET DAGELIJKS NIEUWS Turkije: link klimaatbetoging Bx? – IJzerfront-Nieuws – STELLA foert

    2512

    88 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    *

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    ZATERDAG 7 MAART 2020

    ****

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    **

    *

    Het schurkenconflict

    *

    … Het Corona virus is niet het enige probleem waarmee Europa te kampen heeft, er is ook nog de dreiging van een tweede vluchtelingeninvasie vanuit Turkije…../…. de regio IDLIB, zowat het laatste bolwerk dat nog in handen is van soennitisch-Syrische rebellen…../… Om de eerste vluchtelingenstroom in 2015 tegen te houden (die van Merkel’s ‘Wir schaffen das’), kreeg Turkije van de E.U. zes miljard euro om die mensen in Turkije op te vangen…/…/ in mensonwaardige toestanden kamperen in de niemandzone …/… die verder onderdrukt zal worden door Assad’s sjilitische Alawieten…../…

    *

    Tot zover deze nieuwe portie inspiratie…

    *

    Het is iedere morgen van elke nieuwe dag, net als het fris en uitgeslapen ontwaken, om deze sprankelende originaliteit terug te vinden. Altijd op dezelfde plaats, altijd netjes op tijd. En altijd tot in de puntjes origineel.

    Voor velen, en dus ook voor mij, is dit een heldere inzicht op de kern van het probleem.

    Een day probleem is keer op keer de zich opdringende islammerij. Maar nogmaals, daarmee bedoel ik minder de zogezegde ’godsdienst-ijver’ daarvan, maar de militaire invallerij. De ene keer met de vagina’s van de vrouwen en alles wat daarbij komt kijken, een andere keer is het met drones, Kalasnikovs of achterbakse moordpartijen.

    Maar het ergst is, dat deze islammerij ruitert op de verlijning van Links. Of omgekeerd. De ruiters van de Apocalyps? Het moet ons maar overkomen. Psst, hongersnood, clash der ‘beschavingen’: dat allemaal en ‘t gene naam, in vergelijking met wat ons in deze tijden overkomt.

    Net als de C.C.C. van weleer: Climate, Corona, Clinton.

    Even doordenken, om dan via Al Gore terecht te komen in bloed, drek en verlinkerij.

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    **

    *

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    VRIJDAG 6 MAART 2020

    **

    A

    *

    CORONA:

    Buitenlandse Zaken raadt af de schoolreizen/sneeuwklassen naar Italia te laten doorgaan, en eveneens in een paar regio’s in Frankrijk zoals de Loire-streek, Haute Savoie,…  ‘Die uitstellen’ zeggen ze, maar zal dat niet leiden tot ‘afstellen’ = annuleren?? Dat is wat de leerlingen vrezen.

    Italia zelf wil zelfs géén groepsreizen toelaten, daar ze eerst het virus de baas moeten zijn. Nu heeft men ook definitief beslist om de eerste voorjaarskoersen eveneens af te lasten.

    Voor ’t Atheneum van Boom die naar Italia zouden gaan volgende week (tiens is het dan vakantie??), is het een ramp, daar de verzekering die reizen niet terugbetaald omdat ‘epidemieën’ niet inbegrepen zijn in hun pakket.

    **

    D

    *

    In Rome zelf ligt het leven compleet stil: alles is potdicht (musea, scholen, univs…) en toeristen zijn héél zeldzaam: een leeg St. Pietersplein, lege straten… zelfs aan de Trevi-fontein is er geen kat te zien. Zelfs geen vissen… Voor al de mensen die leven van het toerisme is dat een nationale ramp.

    **

    E

    *

    In Parijs daarentegen, laten men wel groepsreizen doorgaan, niettegenstaande er ook al veel gesloten is. Louvre dicht!

    Wat is het nu: zal deze EUSSR het Land van Salvini laten vallen als een baksteen? Zou wel eens een geluk met een ongeluk voor deze kunnen zijn. Italianen zijn geen domoren, hoe verslinkxt die ook geïndoctrineerd zijn. In hun diepste binnenste zijn ze nog altijd even Rooms als hun Paus.

    Nee, Al Goreke, de stank zal nu wel, na deze pandemie, net als de Zwarte Pest, voorgoed optrekken. Terug naar het land van herkomst?

    B

    *

    In België zitten we zelfs met meer dan een verdubbeling van besmettingen vergeleken met gisteren: 109 (50) gevallen, 2 ervan zijn gehospitaliseerd. Sommige hebben geen link met die besmette gebieden gehad, dus wetenschappers staan voor de vraag: vanwaar? Hoe besmet??

    Onze restaurants hebben nu al minder volk: 10 à 20%.

    Economisch: reeds 3000 personen zijn tijdelijk werkloos bij zo’n 100 firma’s. De Federale regering heeft 12 maatregelingen getroffen om die bedrijven te ondersteunen zoals: later RSZ betalen... Bij die bedrijven zijn er bij die niet kunnen werken daar ze geen grondstoffen meer voorhanden hebben.

    **

    C

    *

    Maggie’tje pleit bij de EU voor ‘meer solidariteit’: we moeten het medisch materiaal eerlijk verdelen zoals mondmaskers, chemische producten nodig om het virus in te dijken…

    **

    F

    *

    Oostende heeft de vakantiegangers mogen verwelkomen om 02u deze nacht, die in quarantaine (ze mochten vrij rondlopen daar in ’t hotel, aan zwembad, in ’t park, eten in eetzaal waar er meer of voldoende was,…). Kortom: ze genoten kosteloos in dat hotel in Tenerife verder van een verlengde vakantie: zee, zon, strand…wat moet je nog meer hebben?

    Tot aan het vliegtuig waren ze verplicht mondmaskers te dragen, éénmaal daar mochten ze die afdoen. Bij hun aankomst waren er géén extra voorzorgmaatregelingen getroffen. Normaal?? Moeten we dan werkelijk allemaal besmet raken? Zowel de bokken als de geiten. Want vergeet het niet, Ostènde is de stad van de wuvetjes, de moksjes, maar ook van de truntekoussen. Is dát de optie van onze ministers??

    *

    TURKIJE – SYRIE:

    Duizenden van zowat overal overgesmokkelde vluchtelingen (= Gold Diggers) hopen op een oversteek naar EU, maar de Grieken reageren fors. No passeran! De spanning aan de grenzen loopt hoog op.

    **

    G

    *

    De fout ligt bij Sultan Erdogan die de vluchtelingen alle vrijheid belooft/geeft om naar de EU te komen, erger zelfs: hij moedigt ze zelf aan!

    De EU-ministers van Buitenlandse Zaken, volgens de gazetten de ‘Biotenlandministers’, precies alsof Europa al één Staat is, hebben ‘vergaderd’ ivm die toestand. Het is onaanvaardbaar wat diene aap Erdogan doet.  De vriendschappelijke afspraak die wij een viertal jaren geleden hadden, is geschonden. Hij kreeg in die tijd een forse geldsom om de vluchtelingen zelf in kampen onder te brengen.

    **

    H

    *

    In Lesbos is het voor de inwoners alles behalve aangenaam.

    Dat Griekse eiland heeft inderdaad alles te maken met feministische feminaliteit. Maar omdat zelfs de TV niet weet hoe dat goed te praten, zwijgt men er dan maar over. Niet godgeklaagd, maar de Goden geklaagd.

     

    Toeristen komen er niet meer in sinds die eerste crisis in 2015. Da’s langer dan VIJF jaar geleden. De Lesbianen zijn dat dus kotsbeu. Al dat goor en die drek! De mensen hebben er als het ware een ‘post-dramatisch-schriksyndroom’ van gekregen hebben. Met als gevolg dat ze nu zelf burgerwachten organiseren die de ‘vluchtelingen’ (en zelfs hoernalisten) ‘terugjagen’ naar Turkije. Ze, de Lesbianen, krijgen versterking van ‘Extreem Rechtse Idealisten’ uit Duitsland, Frankrijk… die nu al onderweg zijn daar naartoe.  Want zegt de lokale bevolking: ze stelen alles van ons, vooral onze schapen…

    De opvang-centra, liggen overvol, zodat de laatste ‘vluchtelingen’ hun toevlucht genomen hebben in een Kerkje: mijn vraag is “Mogen Islammers zomaar een Kerk betreden?”. Wij zouden dat eens moeten proberen in hun moskee’s: dan zijn meteen ‘de mensenrechten’ geschonden! Maar wie nu nog aankomt, gaat regelrecht de gevangenis in en mogen geen asielaanvraag meer doen. Toen een reporter vroeg aan een 10-j jongetje van waar die kwam, dan antwoordde hij in ‘t Engels ‘uit Congo’ terwijl zijn ‘kleurtje’ helemaal niet zwart was! Maar ja, we weten al lang dat er niemand een paspoort bij zich heeft, hé en ze fantaseren er maar op los. De vele BGO’s zullen wel in de bres springen.

    Van de migranten horen we dat ze hard worden aangepakt door de Griekse politie/douane, en zouden zelfs ‘naakt’ terug moeten keren naar Turkije. Er werd enkel een foto getoond op TV van een rug vol blauwe plekken, maar van dat zogezegd geweld waren er geen beelden. Raar hé? Als we weten hoe ze aan die grens er alles aandoen, eventueel met brutaal geweld onder elkaar, om er toch maar door te komen. Moeten wij Europeanen ons zomaar laten doen, want luisteren staat bij Gold Diggers niet in hun woordenboek!

    Wat ons opviel, was dat er in die kampen in IDLIB veel armoedig geklede vluchtelingen getoond werden, maar vrouwen altijd met met sluiers en lange rokken, kinderen die vuil en maar half gekleed erbij liepen, maar bij die vluchtelingen aan de grens is iedereen netjes gekleed, en er zijn bijna nergens vrouwen bij (en zeker niet in lange kledij). De kinderen op TV zijn proper en hebben geen snottebellen... Toch ook merkwaardig nietwaar?

    Samen even nadenken over vele ’goeste-hebbers’ uit zogezegde echte of meestal vermeende ‘oorlogsgebieden’, die via de goudroute van de mensensmokkelaars op weg gezet worden, als op afspraak aan de grenzen voor de camera’s verschijnen, vaak perfect Engelstalig, maar eenmaal ter plaats geblokkeerd, als uitgeschud uitschot, in overlevingskampen belanden. Veelal een gelukzalige familiedroom naar het land dat druipt van melk en honing na ‘gezinshereniging’, die ze nu zien afgepakt worden. Maar… die het nu moet stellen om generaties lang te zwoegen om de geldschieters terug te betalen, die de reiskosten aan de mensensmokkelaars hebben voorgeschoten…

    **

    I

    *

    Hallo, Zuster Ursula! We wisten al dat U samen met sjeike Sjarel, niet van de slimsten waren, maar dat het zó erg was, neen, dat wisten we niet. Dat is geen dommigheid meer, maar schuldige medeplichtigheid.

    **

    J

    *

    Venezuela: President Madura vindt dat alle vrouwen 6 kinderen zouden moeten krijgen, om hun land te versterken. Dit is een fameuze controverse, want nu leven heel veel gezinnen in grote armoede, de kinderen zijn ondervoed, kunnen niet naar school, lopen in vodden en hebben geen medicatie.

    *

    Klimaatbetoging in Brux. samen met dat Grietje: er waren héééél vééééél veiligheidsmensen + politie aanwezig om dat klein schepseltje te vrijwaren van ??? De opkomst daarentegen was magertjes: minder dan de helft van vorig jaar toen Grietje er ook bij was: zo’n 3400 ipv 7000/8000 scholieren vorig jaar. Ho ja, het was weeral op een schooldag, want anders was er praktisch niemand aanwezig op die ‘school-uitstap’. In het weekend hebben die jongeren wel iets anders te doen dan opstappen in een opgeblazen manifestatie! Zo erg zijn ze er mee bezig! Maar alles is wel goed genoeg om toch maar niet naar school te moeten = spijbelen. Maar ook de ouders liggen daar niet wakker van,…

    En Greetchen die haar briefje terug voorlas (’t is ook altijd hetzelfde) vindt dat de politiekers moeten luisteren naar de wetenschap!

    **

    K

    *

    ESSERS (Genk) : Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers (de rijkste familie in België) en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2018 boekte H. Essers een omzet van 679 miljoen €.

    Nu mag het Bedrijf toch uitbreiden naar een bestaand industrieterrein, maar als compensatie moeten er een nieuw bos worden aangeplant in Oudsbergen. Het bosbeheer was er eerst fel tegen, omdat er een bos ging sneuvelen op de oorspronkelijke aangeduide site, en zelfs op deze, maar die compensatie gaat de Dorectie nu toch akkoord.  Nooit gehoord van zoveel jobs die erbij zullen komen Limburgers??  Klagen dat kan, maar kijk maar eens in Vlaanderen wie de mooiste wegen heeft bijvoorbeeld, niet wij als West-Vlamingen hé, maar wel de Limburgers!

    Vooral na de vele mijnsluitingen is, naar ons denken, een soort ‘Linkse?’ berusting over hen gekomen. Een soort van (rap voorbijgaande) Sinterclaes voldoening?

    **

    L

    *

     

    In (eindelijk, na +100 jaar) gaat het project FENIKS 2020 van start: een ideetje dat alles te maken heeft met de her-opbouw na WO I. Het start in Ieper in het ‘Flanders Field Museum’ met een tentoonstelling van alles wat er gevonden werd kort na WO I. Zoals heel veel fotomateriaal, helmen (die eerst nog gebruikt werden als soepketel, of emmer, of bloempot,…) en ander materiaal gevonden op de slagvelden.

    Het is zeer verwonderlijk dat na 100 jaar de Westhoek grotendeels heropgebouwd was (want er stond werkelijk niks meer recht!) en dat tegen de zin van de Britten. Voor hen moest het blijven als een open-museum. Maar er werd een overeenkomst gemaakt, dat zij de Menenpoort als staatseigendom kregen. In 1927 bouwden de Britten dan de huidige Menenpoort met daarin al de namen van 54.000 vermiste soldaten.

    Héél snel (1920…) is het toerisme in die streek op gang gekomen: met kleine busjes reed men door de velden, en er waren genoeg jongeren en ouderen die ze met veel plezier door die streek gidsten, om op die manier en flinke duit te krijgen van die domme Britten. “And yes, all ‘English Spoken’.

    Engelse spoken, zeiden we dan later thuis, met een handvol vreemde muntjes in de broekzakken.…

    *

    Het weer: gisteren, donderdag, is er in de Westhoek zeker 30l/m2 regen gevallen. Toch zeggen de wetenschappers dat de reserves in de ondergrond nog NIET volledig zijn aangevuld.

    In West-Vleteren (jaja waar die Paterkens dat goed bier brouwen!) was er een tent opgezet voor de feestende jeugd die bijna de dupe was van die regen. In de weide waarop de feesttent voor de jaarlijkse fuif van Chiro Pimpernel was opgezet, stond het water meer dan een halve meter hoog. Vervelende omstandigheden om zaterdag in te fuiven, dus werd gisteravond 200 meter verderop nog een nieuwe tent opgezet. Zo kon fuif Bar Canard toch nog doorgaan. Maar niet alleen daar was er overlast: de IJzer trad buiten zijn oevers en zo liepen nogal wat kelders onder water.  Ook in Brugge, Snellegem (restaurant), Ieper, Poperinge, Middelkerke, …

    *

    In Wijtschate: de buren van de Populierenhoeve willen hun kippenstallen uitbreiden van 85.000 kippen naar 200.000…. Men vreest vooral veel geurhinder en verwacht nog meer vrachtverkeer in Mesen zijn vooral kleine straatjes.

    **

    M

    *

    In Leuven is men boos: AB Inbev heeft naast de nieuwe groene flesjes nu ook het etiket gewijzigd: LEUVEN staat niet meer vermeld maar wel Belgium. Weten die mensen in Leuven dan nog niet dat hun STELLA (wel nog gebrouwen in Leuven) overgenomen is door een buitenlandse groep met hoofdzetel in La Douce France? Dus, wat stelt Leuven voor die mensen nog voor?? NIKS, just Business! Er is één oplossing: Leuvenaars en wij allemaal. We drinken voortaan geen Stella meer!

    **

    N

    *

    Liever ’n donkerbruin écht Patersbier Westvleteren van 8°. Is wat duurder, dat wel, maar 100.000 keer gezonder. Al krijgt men daar ’n patersbuik van…

    A ‘Father’ a day, keeps also the doctor away…

    *

    FINITO

    **

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Verlà, het zit er weer op. De TV voorspelde voor vandaag zon en zee, tot 10°. ’t Werd nat, donker en vuil.

    Een exacter omschrijving van het verschil tussen de verlinking van onze samenleving en de wens van de gewone Burger, ken ik niet.

    En wat meer is, zelfs voor zij die ziende blind zijn, met dat ahw lijfelijk waar te nemen zijn.

    ’t Is triestig dat het daarbuiten regent. ’t Is wel geen Herfst meer, maar bijlage nog een Zomer.

     

    *

    *

    **

    *

     

     

     

     





















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!