MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500742 – DE PIT WORDT DICHT GEGOOID BOVEN DE OPEN VLD

    .

    500742 – DE PIT WORDT DICHT GEGOOID BOVEN DE OPEN VLD

    **

    BREAKING NEWS

    Illustratie: Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden (tekening STES)

    *

    Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden aan de afgrond van het gat dat hij zelf gegraven heeft…

    *

    Vannacht om 1 uur schreef DE TIJD wereldgeschiedenis. Voor het eerst schreef een stevig gesubsidieerd onderdeel van de Regimepers een artikel over ‘tScheldt dat min of meer beantwoordt aan de verzuchtingen van wat als normale journalistiek kan beschouwd worden.

    Zonder franjes, hoogdravendheid en neerbuigendheid werd verslag gedaan van een siddering doorheen de bijzondere wachtkamer waar justitie en politiek elkaar rechtstreeks raken.

    In het gearceerde deel van de overlapping tussen de cirkel van de politiek en de cirkel van justitie werd een brief gedeeld tussen een Heer van Stand, de procureur-generaal van Gent enerzijds en de leden van de commissie voor Vervolgingen anderzijds.

    De commissie voor Vervolgingen is een soort afgebleekte versie van de Zwitserse Wacht om parlementsleden te beschermen tegen infecties uit de samenleving. Parlementsleden zijn immers parlementair onschendbaar, een schild dat politici ooit optrokken om te kunnen doen en laten wat ze willen zonder gestoord te worden door het gerecht. Het is de ultieme bescherming voor een subcultuur van lieden die zich weten terug te trekken in de ivoren torens van de macht en door het volk betaalde chauffeurs en limousines. En subsidies. En een eigen restaurant. En kabinetten vol adviseurs. En secretaresses. En uittredingsvergoedingen. En niet gecontroleerde onkostennota’s. En parlementaire lonen die doorlopen tijdens Kaouakibiaanse afwezigheden…

    Groot was de verbazing van de leden van de commissie voor Vervolgingen afgelopen woensdagnamiddag.

    Iemand uit de onderbouw, doorgaans het Volk genoemd, had het aangedurfd één van hun clubleden te dagvaarden om te verschijnen voor de Correctionele Rechtbank.

    Consternatie. Gegrom. Getelefoneer. Geroep (Egbert Lachaert). Getier (Egbert Lachaert).

    Een burger die een parlementslid dagvaardt! Ongezien! Schande! En niet het eerste het beste parlementslid! Nee, Egbert-doe-mij-nog-maar-een-leugen-of-twee-Lachaert!

     

    De commissieleden waren zo verbouwereerd door de brief van de procureur-generaal dat ze de juridische dienst van de Kamer erbij haalden. Met vergrootglazen werd de brief van de procureur-generaal gedissecteerd.

    In de brief stond dat het aannemelijk was dat alle parlementsleden dit jaar 24 uur niet-onschendbaar waren geweest!

    Bleek sloegen de clubleden uit. Hadden ze echt dit jaar allemaal een plekje op de achilleshiel gehad dat hen vatbaar had gemaakt voor een pijl vanuit het volk?

    En had zo’n pijl de hiel van hun weledelgestrenge vriend Egbert geraakt?

    Drama! Klimaatramp! Zeewateroverstijging!

    De juridische dienst van de Kamer sloeg er bijbels aan legaal materiaal op na. “Een lacune”, zeiden ze na afloop. “Het zou zo maar kunnen dat alle parlementsleden dit jaar effectief 24 uur niet-onschendbaar waren”.

    Het gerucht was nog niet uitgelekt of schuimbekkende parlementairen gooiden met stoelen naar elkaar. Wie maakt die f.cking wetten hier in dit land? Wie heeft de wet zo slecht in elkaar gestoken dat parlementsleden 24 uur als een vogel voor de kat, als kippen zonder kop, als auto’s zonder gordel, als ontmijners zonder helm, als ridders zonder schild hebben rondgelopen?

    En welke f.cking burger van de onderbouw die verondersteld wordt alleen maar uitgezogen te kunnen worden om de bovenbouw te financieren durfde net van die 24 uur gebruik maken om een pijl naar een parlementaire achilleshiel te schieten?

    Toch geen burger die vandoen heeft met een satirisch blad? In de ogen van Belgische parlementairen is een satirisch blad iets waarvoor je hoogstens een “Je suis …-sticker” op je revers kleeft als je moet doen alsof je getroffen bent doordat er redacteurs van worden neergeschoten.

    Uiteraard zou de commissie Vervolging, de commissie Vervolging niet zijn als ze niet een lading struikelstenen zou leggen tussen een aanval vanuit het volk en één van hun gerespecteerde leden, zelfs al is dat Egbert Lachaert.

    Dus besliste de commissie Vervolging om alles nog eens grondig na te pluizen. Ze stuurden een handgeschreven brief op gesubsidieerd briefpapier met het logo van de Kamer op naar de procureur-generaal van Gent om hem uit te nodigen voor thee en koekjes. Tegelijkertijd stuurden ze een getinte PostNl chauffeur naar het kabinet van Egbert Lachaert met een brief om hem mede uit te nodigen aanwezig te zijn op de Pow wow tussen beide machten. De titel van de brief naar de procureur-generaal luidde “We gaan elkaar toch geen pijn doen.” De titel van de brief naar Lachaert luidde “Maak U niet ongerust kameraad.”

    Ter lering volgen hier de waarlijk journalistieke verslagen over het bovenstaande:

    DE TIJD. Klik HIER

     

    Het Laatste Nieuws. Klik HIER

    Het Nieuwsblad. Klik HIER De Morgen. Klik HIER We citeren hierbij ook de reacties onder het artikel van DE TIJD. De Regimepersbazen van HLN (DPG Media) beslisten de reactie-sectie onder hun artikel af te sluiten omdat Egbert er anders te ongelukkig van zou worden.

    REACTIES DE TIJD

    Geert P.234 11:50 – 25/11/2021

    Voor de man die tot voorzitter van de OpenVLD werd verkozen met programmapunten als “geen kernuitstap” en “de meeste macht moet naar de regio’s verschuiven” en “de groenen moeten eerst hun programma ritueel verbranden”, doch vervolgens over dit alles een bocht van 180° heeft gemaakt en zijn eigen programma quasi letterlijk heeft verbrand om o.a. maatje De Croo in de 16 te krijgen, zal dat wel met de mantel der liefde worden bedekt. Zo gaat dat hier…

     

    Jos S (liever vreemdeling) 11:45 – 25/11/2021

    Ik heb ‘t Scheldt nog nooit gelezen maar ik herinner me wel dat dhr. Gert Van Mol destijds het nieuws haalde omdat hij de eerste mediaondernemer was die een gesluierde moslima, als TV- presentatrice (Farah) liet presenteren op zijn zender Life!tv (item VRT Nieuws 14 september 2012). Ik veronderstel dat het hier toch om dezelfde persoon gaat? In elk geval heb ik het moeilijk met de immer beproefde strategie van Dhr. Lachaert om zijn tegenstanders nog al vaak als ‘extreem-rechts’ weg te zetten. Dit kan men toch bezwaarlijk doen met iemand die als eerste een gesluierde moslima een forum heeft geboden? Lachaert maakt nogal gretig dergelijke verwijten. Een dergelijke Reductio ad Hitlerum vind ik op zich niet erg kies en het ‘diaboliseren’ van een tegenstrever lijkt mij eerder zélf iets voor een ‘extreem’ recht/links politicus te zijn. Hij zou toch beter daarmee ophouden en zich beter inhoudelijk verdedigen.

    Jan V.466 11:24 – 25/11/2021

    Dossiers die tScheldt als eerste opende, waarna de pers of het parket reageerden: Kaouakibi. Coonen. Mahassine. Hangende: Boven de Wolken. Bewezen opgefokt en zeer misleidend C.V., en leugenachtige mededelingen in de media: Madhloum, “woordvoerster”, die ik nooit het woord namens OpenVLD heb weten voeren. tScheldt is inderdaad soms grofgebekt, sommige lezers commentaren op de site zijn aberrant, maar het zou de MSM, en zeker De Tijd, sieren als zij de feiten door tScheldt genoemd eens grondig “factcheckten” ipv maar wat mee te huilen met het poco journaille van vooral DPG en het Mediahuis. De meeste dossiers van tScheldt zijn dikwijls gebaseerd op een analyse van de jaarrekeningen en andere publiekelijk verkrijgbaar bronnenmateriaal, dus zo moeilijk kan dat toch niet zo zijn voor de journalisten van De Tijd ?

    bart c.110 (bcfin) 11:24 – 25/11/2021

    Ben ik de enige die het concept van “onschendbaarheid” abnormaal vind ?

    Hugo Veldeman (H. Vanerps) 10:38 – 25/11/2021

    Ik viel van mijn stoel toen ik in De Tijd over ‘tScheldt (aan elkaar geschreven) las. Een soms grof gebekte maar dikwijls lezenswaardige satirische website.

    Ronny V.127 10:12 – 25/11/2021

    jammer dat er die 24 uur niet meer wakker waren dan waren wellicht alle parlementsleden van de meerderheid gedagvaard wegens schuldig verzuim, diefstal, doodslag, … bij het goedkeuren van coronabeleid, verbranden mondmaskers, aanbesteding gunnen aan corrupte firma, het land uitverkopen door sluiten van kerncentrales, …

     

    Walther T. 10:07 – 25/11/2021

    Ik zou niet weten waarom de heren parlementaire onschendbaarheid moeten hebben , het is daardoor dat er zoveel corruptie is , en de journalisten zijn zwijgzaam geworden over dit alles, men zwijgt over de corruptie, ga eens undercover in de politiek, dan zal je je ogen opentrekken, hoeveel houden politiekers achter , zoals nu met corona en maar zwijgen het derde vaccin was niet nodig, ethiek tov derde wereldlanden , waar was de ethiek in golf 1 als men de bejaarden liet sterven bijna zonder verzorging, en waar is de ethiek nu er sterven aan covid , ik hoor niet van bejaarden hoeveel er in deze golf gestorven zijn ? , en de derde vaccin , aan wie geeft men dit ? de 65+ zeggen er zijn al 1 miljoen derde spuiten gezet , bij wie dan ,men zit nu aan de late zeventigers, oplichting en bedriegerij , dat is de politiek. En de doden interesseren hen niet .

    ANDRE V.192 09:56 – 25/11/2021

    Wie een put graaft voor een ander, … . Eindelijk nog eens goed nieuws, lol.

    STEF V.43 09:53 – 25/11/2021

    Ik had bij de voorzittersverkiezingen van OVLD veel vertrouwen in Lachaert. Jammer dat dit zo direct erna beschadigd werd.

    Herman K.3 (hks) 09:50 – 25 november 2021

    Elk verhaal heeft minstens 2 kanten. Het loont de moeite om de “andere kant” ook even te lezen, om de achtergrond beter te begrijpen, en als lezer je eigen opinie hierover te vormen.

    Herman K.3 : en wat is die “andere kant” ?

    Herman K.3 (hks) 11:26 – 25/11/2021

    Ik bedoel hiermee dat je best meerdere bronnen op na houdt, onafhankelijke bronnen minstens in de zin van andere strekkingen (zelfs al ben je die minder gezind) zoals bvb diverse MSM, ‘tScheldt, Doorbraak, BusinessAM, anderstalige media, … door alle kleuren heen en wat gezond verstand, kan je min of meer een objectiever beeld vormen. Je merkt al gauw welke bron de andere kopiëert, en dan volstaat het slechts 1 van die bronnen in ogenschouw te nemen.

    Marie-Thérèse V.11 09:36 – 25/11/2021

    Lachaert zal een stille dood sterven en OVLD mee de dieperik in nemen!

    Albert B.135 09:25 – 25/11/2021

    Het lachen zal Lachaert wellicht vergaan. https://www.tscheldt.be/egbert-lachaert-vs-tscheldt-de-rechtbank-files/

    Wim V.745822 09:11 – 25/11/2021

    Lachaert krijgt hier een koekje van eigen deeg, me dunkt.

    Herrema P. 08:59 – 25/11/2021

    De klacht was al lang bekend, maar door de regimepers zedig verzwegen. Nu kunnen ze er niet meer omheen. En trachten ze nog steeds de boel te minimaliseren. De klacht van Van Mol lijkt uitermate terecht als je de hallucinante klacht in kortgeding van Lachaert leest. En in een normale rechtstaat zal deze zaak nu gewoon doorgaan

    Donald V.15 08:45 – 25/11/2021

    Gert Van Mol for president!

     Bob Z.5 08:39 – 25/11/2021

    www.tscheldt.be : lees ik al een hele tijd, ‘s morgens met een tas koffie en een mok van …. tscheldt …. geweldige site.

    Freddy V.416 10:36 – 25/11/2021

    Eens iets anders dan de MSM die aan de hand van VIVALDI lopen.

    Bob Z.5 : en niet te vergeten ‘t Pallieterke, gaat over heel België en buitenland.

    PATRICK V.72 08:29 – 25/11/2021

    Mooi zo! De juridische spitsvondigeden van Lachaert tegen ‘tScheldt zijn van hetzelfde kaliber. Spijtig dat “De Tijd” zich weer zo poco opstelt en daarmee het belang van krantjes als ‘tScheldt bewijst.

    Pieter A. 08:14 – 25/11/2021

    Één woord: schitterend!

    Pieter A. 08:13 – 25/11/2021

    Schitterend. Dit sujet kan er wat mij betreft niet hard genoeg van hebben.

    **

    LEES OOK

    BREAKING: legale Scud raket hypothekeert politieke toekomst Egbert Lachaert. Klik HIER

    Als de Regimepers niet meldt dat Egbert Lachaert een peremptoir proces verliest, wat verbergt ze dan nog voor U? (2) Klik HIER

    Egbertus Lachaertius verliest slag tegen Parthische satiristen van ‘tScheldt (1) Klik HIER

    Bradamante

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Ja, lieve Mama, ik weet het. Het staat niet mooi voor een welopgevoed Christenmens om zich te verheugen in andermans ongeluk. Maar zoals ik je, lang geleden, heb gekend, voor dit soort goddeloos schorremorrie zou je een uitzondering hebben gemaakt. Waarschhijnlijk onder toevoeging van je overbekend spreekwoord, dat je op het lijf geschreven stond: dat ‘God borgt, maar Ie en scheldt nie kwiette’.

    Want ’t heeft gene naam, wat al die Blauwe Bandieten al die tijd hebben uitgespookt. Van het Gentse Liegebeest tot en met Vlaanderens meest beruchte kazakdraaiers aller tijden: Quickie, Stommelein ’t Zomerke en dat Svenneke Gats.

    Allemaal zullen ze daar zitten, bleek rond de neus… Met starre blik op hun C4….

    Betteke kan alvast meteen op zoek gaan naar een ander Koninkrijk. Dit hier is larie en apekool geworden…

    Want het is nu weer ONS land en hier willen wij het voor het zeggen hebben.

    En de Brakelse Pono Premier de Zoveelste kan de pot op. Op zoek naar een nieuwe Porno Ster, die hij dze keer zelf zal moeten betalen…

    Doe ze de groeten en tot nooit meer….

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!