MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.649 – HOE MEER MEN IN EEN BEPAALDE MATERIE ROERT, HOE MEER DIE BEGINT TE STINKEN – PRECIES WEGENS DE DUIIDELIJKHEID OVER WWAARIN MEN AAN HET ROEREN IS

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    **

    MAANDAG 27 JUNI 2022

    *at Haat vernielde

    Heeft Liefde weer opgebouwd

       *

    Opmerking over onderduimse censuur & vrije meningsuiting in Klotelanden.

    *

    Het zal U ook wel opgevallen zijn, dat de afbeelding van Filip DeWinter op het nummer hiervoor één grote blanco strpp bleek te zijn. Inderdaad, zelfs na diverse tijdrovende probaties, lukte dat niet. Het bleek, bij nader toezien, inderdaad heel zeker ’n Belgenmop te zijn….

    Vandaar bij deze mijn lichtje elders gericht… Bij Wikipedia staan er diverse albums vrijelijk ter beschikking.

    De zaak van dat soort Belgen Moppen bijjft gegarandeerd opgevolgd tot Belga ontmaskerd wordt… Of tot het noodgedwongen uit de ether wegblijft.

    649 – HOE MEER MEN IN EEN BEPAALDE MATERIE ROERT, HOE MEER DIE BEGINT TE STINKEN – PRECIES WEGENS DE DUIIDELIJKHEID OVER WWAARIN MEN AAN HET ROEREN IS

    *

    I N H O U D

    Om nog even terug te komen – en om meteen vliegensvlug het deksel op deze pis & kak-ketel te doen, volgende suggestie voor ons allerliefste stikstof Zulalleke.

    Het is een ietwat voorbarig advies, dat helemaal zou kaderen in de MP-droom die men haar nu reds overlopend van wensdromen, toedicht. Zo gauw Vlaanderen onafhankelijk wordt.

    Bevreemdend toch, dat een wegdeemsterende maar vroegere ‘staatsdragende’ partij als de CVP OOK een import-product als Vootzitter kiest. En dat dan nog wel in Plopsaland, net alsof hun Bestuurlijke Prioriteiten ’n kinderprogramma zouden zijn. Ook de NV-A, zoals ik al eerder zei: de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, geworden, is in datzelfde beddeke ziek. Daar durft men het zelfs niet eens aan om ’n hoogst nodige nieuwe voorzitter te kiezen, want de schrik zit er te diep in dat het wel eens Filip DeWinter zou kunnen zijn die als ’n vlinder uit de bus komt gekropen….
    -

    Maar nu terug naar ons onderwerp: het bestuurlijk mestprobleem van dit land.

    De opruiming van dit Kloteland zou, bij nader teozien, het best worden ingekaderd in het Stikstof Decreet van de Vlaamse Regering, die zoveel mogelijk ammioniak, dus mest, wil opruimen.

    En dan is er nog, zoals U verder zult lezen, het geval Brussel.

    Eenmaal het stuk van oorsprong ons eigen Vlaams grodgebied dat ondeertussen stinkt van prtetentie mar met het gat vol schulden zit, aan de man zal gebracht zijn, zal de stikstof-vervuiling van die kant ook als vanzelf opdrogen. Chinezen, goede betalers, maken nu eenmaal met alles korte metten.

    Bijgevolg, eenmaal onafhankelijk, zou de weg ook open liggen om de Britten te volgen in hun goede voorbeeld van de Brexit.

    Want VRIJHEID is ons hoogste goed. Het brengt ons welvart en voorspoed. Vooal als er geen buitenlandse bemoeizucht meer zou bestaan….

    27-06-2022

    *

    WOORD AAN DE KIEZER

    *

    Bart De Wever blijft volharden in de boosheid en heeft nog eens herhaald dat hij niet zinnens is zijn N-VA te laten samenwerken met het VB, zelfs niet als die twee partijen samen een meerderheid in het Vlaams parlement zouden halen bij de regionale verkiezingen van 2024.

    Als het klopt, dat meer dan 80% van de N-VA kiezers wél met het VB wil samenwerken (mijn blog ‘Vlaanderen 2024’ van 18 dezer), dan zit er niets anders op dan dat we de N-VA kiezers aanraden bij de regionale verkiezingen van 2024 voor het VB te stemmen. Als we er op die manier in slagen van het VB de grootste partij te maken, dan zal die eerst aan bod komen voor de vorming van een nieuwe Vlaamse gewestregering. Zelfs mocht dat niet lukken, zal er dan toch de kans bestaan dat De Wever er ook niet in zal slagen, daar hij niet aan een andere meerderheid zal geraken, tenzij misschien met ٔálle andere partijen, Groen en de PvdA inbegrepen. Zo’n scenario zal wel niemand zien zitten.

    Er is ook een tussenoplossing in deze zaak en dat zou zijn dat de N-VA kiezers, die willen samenwerken, voor het VB zouden stemmen op de gewestelijke kieslijsten en voor de N-VA op de federale. Op die manier zullen het de N-VA kiezers zijn en niet Bart De Wever die op deze voor Vlaanderen zo belangrijke verkiezingen de doorslag zullen kunnen geven en die ervoor zullen zorgen dat Vlaanderen - via een soevereiniteitsverklaring in het Vlaamse parlement - een eerste beslissende stap zal kunnen zetten naar zelfstandigheid.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

      

    Oostkamp bij Brugghe: nog even Uw aandacht?

    Jullie zijn daar druk bezig met 5G en zelfs met meer.

    Iemand uit de Gezondheidswereld, toevallig ’n knappe Roemeense, vestigde mijn aandacht op bepaalde volks-gezondheisproblemen.

    Moet ik nog veder uitsnorren… Maar als woord kanker valt, dan is weer van datzelfde ding aan de knikker…

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Vlaams Belang

    *

    Op zondag 10 juli organiseren we onze jaarlijkse Sporenviering! Deze keer komen we samen in Brugge. Naast randanimatie voor jong en oud brengt ook onze voorzitter

    @tomvangrieken

    zijn traditionele 11 juli-boodschap. Meer info en inschrijven vindt u via https://vlaamsbelang.org/sporenviering/.

    @tomvangrieken

    *

    Wat een fantastische avond was het gisteren in Antwerpen. Nationalistische partijen uit gans Europa kwamen bijeen om aan de wereld te laten zien dat er een andere Europa mogelijk is. Waar we baas zijn over onze eigen grenzen en waar onze mensen op de eerste plaats komen.

    **

    Tom Van Grieken

    Dank aan @gannemans

    , @IDParty_

    en natuurlijk de 1000 aanwezige vrijheidsstrijders om er mee een succes van te maken!

    Filip Dewinter

    Apocalyptische toestanden in #Melilla#Spanje… Duizenden illegale Afrikanen willen desnoods met geweld Spanje binnen. Een voorafspiegeling van de toekomst…

     PAUL MAGNETTE IS VAN GEDACHTEN VERANDERD

    **

    -PS-voorzitter Paul Magnette heeft aanvaard dat zijn partij toetreedt tot Vivaldi op basis van een akkoord waarin onder meer het volgende staat:

    ‘Tijdens de volgende zittingsperiode wil de regering een belangrijke bijdrage leveren aan de modernisering, de vergroting van de efficiëntie en de verdieping van de staatsstructuren. De regering zal de aanzet geven tot een breed democratisch debat over dit onderwerp, waarbij burgers, het maatschappelijk middenveld en de academische wereld worden betrokken, alsmede een dialoog tussen politieke vertegenwoordigers. Het doel is een nieuwe staatsstructuur vanaf 2024 met een homogenere en efficiëntere verdeling van de bevoegdheden overeenkomstig de beginselen van subsidiariteit en interpersoonlijke solidariteit. Dit moet leiden tot een versterking van de autonomie van de gefedereerde entiteiten en van de macht van het federale niveau.’

    Twee ministers, Annelies Verlinden (CD&V) en David Clarinval (MR), zijn belast met de uitvoering van deze opdracht.

    Van gedachten veranderd

    Maar Paul Magnette is van gedachten veranderd. In een interview met de krant Le Soir van 18 juni, verklaarde hij: ‘Een zevende staatshervorming in 2024 is nodig noch wenselijk, omdat Wallonië, anders dan in het verleden, over de nodige vaardigheden beschikt om aan zijn herstel te werken.’ De voorzitter van de PS, die toegeeft dat hij nooit verliefd is geweest op het institutionele systeem, voegt er niettemin aan toe: ‘Voor mij zou een federalisme met vier gewesten op een dag eenvoudiger zijn dan het huidige systeem. Maar ik voeg er meteen aan toe dat wanneer ik zeg “vier Gewesten”, dit niet betekent dat de solidariteit tussen Wallonië en Brussel verdwijnt. Volgens mij vormen Wallonië en Brussel, ook al zijn er vier Gewesten, samen een Federatie en beheren ze samen onderwijs, hoger onderwijs, cultuur, de audiovisuele sector, onderzoek…’

    Een ware provocatie

    Het is niet moeilijk zich de verbazing voor te stellen van de eerste partij van Vlaanderen, N-VA, waarvan voorzitter Bart De Wever dacht in Paul Magnette de ideale partner te hebben gevonden om in 2024 nieuwe institutionele structuren te implementeren. Vooral omdat de houding van de PS-voorzitter een ware provocatie is jegens het noorden van het land: ‘Ah, N-VA zal van haar stoel vallen? Jammer, ik hoop dat ze niet te hoog zitten… Wat wilt u dat ik zeg? De CD&V ook. En wat de provocaties van extreemrechts betreft? Zij zeggen dat ze unilateraal de onafhankelijkheid zullen uitroepen. Welnu, laat hen dat doen!’

    Laat meneer van Grieken het maar doen, hij zal zich gewoon belachelijk maken

    De andere Vlamingen zullen hem niet eens volgen. En als ze hem toch volgen, kunnen Wallonië en Brussel perfect samenleven. De Vlamingen moeten begrijpen dat als zij op een dag de onafhankelijkheid uitroepen, dit zonder Brussel zal zijn. Het zal zeker zonder Brussel zijn. Ze kunnen een onafhankelijk Vlaanderen krijgen met een groot gat in het midden als ze dat willen, en zichzelf beroven van de hoofdstad van Europa. De provocaties van extreemrechts laten me koud.’

    Wallonië is een eunuch

    Paul Magnette zit er niet ver naast. Was hij het niet die in 2016 zei dat Wallonië zonder onderwijs en cultuur als een eunuch is? Een zevende staatshervorming in 2024 is volgens hem dan ook noodzakelijk noch wenselijk. Omdat Wallonië, anders dan in het verleden, over de nodige vaardigheden beschikt om aan zijn herstel te werken. Behalve dan dat we het aantal Waalse herstelplannen niet meer kunnen tellen die de afgelopen twintig jaar zijn gelanceerd, zonder dat het gewest erin slaagde om van de grond te komen… Het is een ontwikkeling die ertoe heeft geleid dat Vlaanderen het principe van de financiële solidariteit in vraag stelt.

    Met uitzondering van Waals-Brabant, dat profiteert van het Brusselse achterland, stagneert het BBP van de Waalse provincies. Bij een Europees gemiddelde van 100 staat Henegouwen op 76, tien punten lager dan de Franse regio Nord-Pas-de-Calais, het land dat bekend staat als de ‘corons’…

    Geen Catalaans scenario

    Terwijl wijlen Xavier Mabille, voorzitter van het CRISP, in 2007 verklaarde dat hij de hypothese van de verdwijning van België niet langer uitsloot, gaat Paul Magnette er lichtvaardig mee om. Het valt moeilijk in te zien hoe een institutionele doorbraak zou kunnen plaatsvinden na de parlementsverkiezingen van 2024 – zelfs als Vivaldi de termijn zou halen! -De standpunten in het Zuiden en het Noorden (federalisme vs. confederalisme) lopen zo uiteen.

    Eén ding is zeker: Vlaanderen is niet langer een deelstaat, maar een echte natie. Volgens de laatste peilingen kunnen de twee Vlaamse pro-onafhankelijkheidspartijen, N-VA en Vlaams Belang, een absolute meerderheid in het Vlaams Parlement behalen, waardoor hun vertegenwoordigers de onafhankelijkheid van Vlaanderen eenzijdig zouden kunnen afkondigen. Paul Magnette sluit zich aan bij degenen die beweren dat slechts een klein deel van de kiezers van deze twee formaties een dergelijk scenario echt wil.

    Dit heeft niets te maken met een Catalaans scenario.

     

    Maar worden de kiezers niet verondersteld te stemmen met volledige kennis van zaken? Ze moeten weten dat de partijen van Bart De Wever en Tom Van Grieken pleiten voor de komst van een Vlaamse Republiek. Zij moeten dus de volle verantwoordelijkheid voor hun stem op zich nemen! Dit heeft niets te maken met een Catalaans scenario. Een zwak Brussel zou dat niet kunnen verhinderen. Wat de Europese Unie betreft, zij zou alleen kunnen optreden in verband met de Belgische echtscheiding.

     

    ‘Geen paniek’, voegt Paul Magnette eraan toe, ‘Wallonië en Brussel kunnen perfect samenleven.’

    En hier komt WalloBrux weer!

     

    It takes two to tango. Uit een studie van 2013 van Rudi Janssens, onderzoeker aan de VUB, blijkt echter dat 73,9% van de Brusselaars autonomie wil als België zou verdwijnen. Slechts 4,6% opteert voor een associatie met Wallonië, en 4% met Vlaanderen. De Brusselaars zijn dus zeer gehecht aan hun eigenheid. Bovendien hebben wij te maken met geografische gebieden van totaal verschillende omvang en morfologie. Enerzijds is er een Hoofdstedelijk Gewest van 161,4 km2 , en anderzijds een Waals Gewest van 16.844 km2 , voor een bevolking die drie keer zo groot is.

     

    De Walen en de Brusselaars zijn sociologisch tevens ver van elkaar verwijderde bevolkingsgroepen, met vaak verschillende gevoeligheden.

    Ten slotte is het gebrek aan territoriale eenheid een belangrijke factor, aangezien Brussel ingesloten ligt in Vlaams grondgebied, dat dan een vreemd grondgebied zou zijn. Dit zou het vuur in het voormalige Joegoslavië weer kunnen doen oplaaien! Want als Walen en Brusselaars een dergelijke staat kunnen samenstellen, is het moeilijk in te zien waarom Servië niet hetzelfde zou doen met de Republika Srpska van Bosnië.

    Totale inconsistentie

     

    Hoe moeten de bevoegdheden worden georganiseerd en het respectieve gewicht van Brussel en Wallonië worden bepaald binnen deze nieuwe staat, die in geen geval een natie zou vormen? Zal men opteren voor het gelijkheidsbeginsel (Brussel = Wallonië) of voor het evenredigheidsbeginsel (Wallonië > Brussel)? Binnen het huidige België zijn de Walen en de Brusselaars nu al niet in staat een eenheid te vormen. Het is ook moeilijk in te zien hoe de internationale gemeenschap een identieke rechtspersoonlijkheid zou kunnen erkennen voor dit nieuwe België dat, zonder Vlaanderen, een wezenlijk ander gezicht zou hebben dan de vorige staat.

     

    In het internationaal recht is de opvolgerstaat als een pasgeboren kind, onaangetast door enig internationaal verdrag. Dit is het ‘tabula rasa-principe’. Een volledige toetreding van het ‘overblijvende België’ tot de verdragen die het vroegere België bonden, zou dus juridisch kunnen worden aangevochten. Wij hebben bijvoorbeeld gezien dat het ‘kleine Joegoslavië’ of ‘voortgezet Joegoslavië’, bestaande uit Servië en Montenegro, in september 1992 opnieuw toetreding tot de VN heeft moeten vragen.

    Jules Gheude

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Somtijds overvalt mij het immens triestig gevoel – als ik achteraf hoor of lees wat die zogezegde Overheid geldscharrelaars en hun trawanten van de media allemaal effectief ‘presteren’ – dat die, zonder ooit leesgeld te betalen, tot op de punten de de komma’s uitvoeren wat hier op deze blog geschreven staat.

    Is dat nu inbeelding, of is deze persoonlijke mening gewoonweg een der meest voorkomende bij het grote publiek?

    Anders gesteld: denken die charlatans net zoals de meerderheid der bevolking, maar doen ze, wetende dat hun dagen geteld zijn, gewoon verder, zo lang als het duurt en er geen bloed vloeit?

    In dat geval heb ik een prachtig idee voor hun toekomstig beroep, eenmaal hun job naar de haaien is: strontraper achter de trein. Het is een knelpunt-beroep, zij zijn van de straat en wij zijn van hen af.

    Blijft over voor hun opvolgers, ander en beter: de persoonlijke verantwoordelijkheid, net zoals voor iedere bedrijfsleider in de privé. Dat is, met andere woodeen loon naar werken. Zoals alles nu draait is het in de praktijk een georganiseeerde misdaad à La Causa Nostra waarvan op voorhand de onschendbaarheid grondwettelijk is vastgelegd.

    Wedden dat alle ‘Staatsdragende Partijen’ in die te wijzigen omstandigheden, problemen zullen hebben om nog maar twee kandidaat-verkoezenen te vinden? Zelfs Magniette en Dewever zullen zich de aangepaste beroepskledij moeten aanschaffen voor hun toekomstuige onwelriekende bezigheid.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!