MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.655 – VLAANDEREN IS ONDERTUSSEN AL LANG NIET MEER VAN ONS – MAAR VAN WIE DAN WEL?

    AGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZONDAG 3 JULI 2022

    *

    Wat Haat vernielde

    Heeft Liefde weer opgebouwd

    *

       655 – VLAANDEREN IS ONDERTUSSEN AL LANG NIET MEER VAN ONS – MAAR VAN WIE DAN WEL?

    *

    I N H O U D

    Moesten de verantwoordelijke Politieke Geniën die hiervoor veratwoordelijk zijn nog leven, het originele Eigen Volk zou hen best mogen lynchen.

    Aanvoer van vrs bloed om in de mijnen te werken, of in de zware induistrie….In het failliete Wallonië dus….. Jongens toch…

    Ratten en ander ongedierte komen zich slechts handhaven waar er een fgoed leven te vinden is. Een soort van natuurwet, die niets te zien heeft met kleur, ras of godsdienst.Krijgen ze dat renteniers leven niet, dan pakken ze het. Als jet moet, zelfs uit de mond van iemand de hier voorvaderen heeft van honderden jaren geleden die Vlaanderen groot hebben gemaakt.

    Vandaar dat de lonen niet meer mogen stijgen…..

    Och, dat om- of hervolken! Gewoon door het spel der Tafels van Vermenigvuldiging goed te spelen, komen ze er al. Resultaat verzekerd.

    Het is dus goed om geconfronteerd te worden met de verborgen realiteit rondom ons. Zelfs op onze TV schermen xordt dat gevamoifleerd. Let er maar eens op, welke schoolbaken er gefimd worden…. Kijk goed uit, lees en huiver mee.

    Vraag.

    Zou BDW in de NV-A durven bekend geven de verhouduing Oude en Nieuwe Vlamingen? Ook hun graad van betrouwbaarheid? Ik vreees met grote vreze dat dit Staatsgehem hem de kop zou kosten.

    Een parlementaire vraag dus voor ons Barbaaatje? Of eerder een joke voor Urbanus?

    3-07-2022

    WIN FOR LIFE, PS-VISIE

    *

    In het regeerakkoord van Paarsgroen+ staat o.m. dat men de minimumpensioenen zou optrekken tot 1.500 euro voor iedereen. Begin september 2021 pakte minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS) uit met haar hervormingsplannen ter zake. Dat gebeurde toen niet in de ministerraad noch in het parlement, maar meteen in de media, want buiten socialisten en groenen wou geen andere meerderheidspartij daarvan horen. Over dat minimumpensioen waren die het alleen eens als er een loopbaan van 45 jaar tegenover stond. Tegelijk zou men de zgz ‘gelijkgestelde periodes’- pensioen, ziekte en tijdskrediet (‘Only in Belgium’) - niet meer laten meetellen en dus afschaffen. Lalieux blijkt echter aan haar plannen niets gewijzigd te hebben en wil iedereen na een carrière van 30 jaar die amper 10 jaar daarvan effectief gewerkt heeft, dezelfde 1.500 euro geven. Lijkt haast ‘Win for Live’, PS- versie.

    Als het doorgaat, zal die PS-grap, volgens het planbureau, de nu reeds lege staatskas jaarlijks 3,2 miljard euro extra kosten. Reken daar nog de loonsverhoging van 3 tot 7% bij die Peter(a) The Sucker (Groen), minister van Ambtenarenzaken aan haar ambtenaren wil geven en die jaarlijks nog eens 180 miljoen extra zullen kosten. Maandag a.s. zou het Planbureau daarover verdere tekst en uitleg moeten geven.

    Als deze uitgaven er zouden komen, zullen die gecompenseerd moeten worden door op andere zaken te besparen én door nieuwe belastingen. Geloof het fabeltje niet dat dit ook zou kunnen door het optrekken van de Belgische werkzaamheidsgraad naar 80%. Wallonië haalt in 2030 zelfs de 70% niet.

    ---

    In de marge van bovenstaande nog dit: Europa heeft al laten weten dat België 1,4 miljard euro minder zal krijgen uit het Europese relancefonds. De kans is groot dat dat bedrag ondertussen ofwel al is uitgegeven ofwel gepland is dat te doen.

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Vlaams Belang

    @vlbelang

    *

    "De cijfers over de faillissementen zijn alarmerend, paars-groen moet zich dringend erover beraden hoe onze bedrijven de economische storm moeten overleven. Wegkijken van deze problemen is nu echt wel het laatste wat ondernemingen nodig hebben

    *

    Vlaams Belang

    @vlbelang

    "Beweren dat het pensioen v €1500 bijna verworven is, zoals Vandenbroucke doet, is boerenbedrog. Die €1500 uit 2019 is nog €1320 waard door de inflatie. Wij willen dit optrekken naar €1650 o/d koopkracht v onze gepensioneerden te beschermen."

    DE BEELDENSTORM VAN SAMMY MADHI

    *

    België Bananenrepubliek

    Satire - 03/07/2022

    *

    De Vivaldisten mogen gaan BBQ’en in de tuinen van het rusthuis van Herman en Alexander De Croo in Brakel. In de eeuwige tuinen van Alexander de kleine zal men zich te goed doen aan een lekkere fles wijn – hoogstwaarschijnlijk uit de Toscaanse wijngaarden van Guy Verhofstadt of Karel De Gucht – en een paardensteak van een of andere oude knol uit de stallen van Herman nuttigen.

    Het moet hen tot inzicht brengen over hoe de pensioenen moeten hervormd worden. De discussie over de pensioenen gaat over hoe weinig moet ik gewerkt hebben om een minimum pensioen van 1500 euro per maand te krijgen. M.a.w. hoe kan ik zo veel mogelijk geld krijgen door zo weinig mogelijk bijgedragen te hebben. Hoe kan ik België nog verder laten evolueren naar een luilekkerland. De paarsgroenen zullen met de pensioenhervorming net zoals met de arbeidsdeal een consensus à la Belge baren. Het wordt een paarsgroen mormel zonder kleren die als een Rorschachafbeelding door elke partij anders gelezen wordt, maar uiteindelijk niets voorstelt.

    Een groene wagen van het volk

    Het Vlaams Belang wil zelfs het minimumpensioen optrekken naar 1650 euro. Een electoraal inflatiepresentje. De cadeaus en het profitariaat zijn de drugs van een vadsige verslaving aan gratis socialistisch geld. Het is niet de eerste keer dat het Vlaams Belang dealer blijkt te zijn van linkse drugs en zo het socialisme omarmt. Uit goede bron verneem ik dat Tom Van Grieken eerdaags bekendmaakt dat het Vlaams Belang aan elke Vlaming een elektrische wagen van het volk wil schenken. Als PS en ECOLO aan jongeren een startkapitaal van 25.000 euro mogen beloven, dan mag het Vlaams Belang een elektrische wagen van het volk ter waarde van 25.000 euro uitdelen.

    Ecologisten en socialisten op links voorbijsteken heet dat. Het enige verschil tussen links Wallonië en het linkse Belang van Tom & co, is dat men in Wallonië de rijken – of dat nu rijke joden, moslim of katholieken zijn, maakt hen niets uit – wil laten betalen en dat Tom de factuur van de migratie wil schrappen door België te omwallen. Enfin. Als men op rechts links begint de lullen is de genderhetze overgeslagen naar de politiek en ben ik blij dat ik politiek non-binair ben.

    Obama van den Aldi

    De beeldenstorm bij de orde van de hypocritijnzers is enerzijds belachelijk en anderzijds illustreert het de atrofie van hersenen en de bloedarmoede aan branie bij de oranje plucheklevers in het parlement. Sammy ‘den Obama van den Aldi’ Mahdi heeft zijn kabinetschef Nicole ‘de warme Thatcher’ De Moor benoemd tot staatssecretaris voor Asiel en Migratie.

    Geen enkel verkozen Europees, federaal, Vlaams of Brussels parlementslid bleek volgens Sammy bekwaam genoeg voor de job. Een staatssecretaris is in theorie de bijzit van een minister, die hem, haar of x op de schoot pampert en als betuttelende schoonmoeder de fles met politiek elixir dwangvoedert.

     

    Als we dan toch bezig zijn met ministers te koppelen aan historische staatshoofden, dan is Annelies een sardonische Sarkozy met borsten

    In dit geval is de staatssecretaris voor Asiel en Migratie toegevoegd aan de minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Nu ik er over nadenk. Je moet goed gek zijn om onder Verlinden te willen werken. Ze komt over als een wulpse freule, maar ze stuwt vitriool uit de ogen terwijl ze vuur spuwt uit haar mond en neusgaten. Als we dan toch bezig zijn met ministers te koppelen aan historische staatshoofden, dan is Annelies een sardonische Sarkozy met borsten.

    Niet te veel moskee in CD&V

    Bij CD&V is de kerk leeg en de kelk tot op de bodem leeggedronken. De door Joachim Coens uit de sacristie gestampte Koen Geens en Nathalie Muylle bedanken voor de kruimels van Madhi en laten de gifbeker van asielmiserie aan zich voorbijgaan. Ook fractieleider in de kamer en eeuwig bankzitter Servais Verherstraten – in het verleden wel eens staatssecretaris van twee keer niets – bijt opnieuw in het zand.

    Collega excuusallochtoontjes Nahima Lanjri, en Nawal Farih mochten ook geen uitvoerend mandaat omsluieren. Ik verneem omdat er dan voor de kalote piëtisten te veel moskee aan de top van CD&V komt. Leen Dierick en Franky Demon – steeds vaker de kontkruiper van Verlinden genaamd – konden eveneens niet overtuigen. Kortom wie door CD&V als capabel politicus vooraan op de kieslijsten werd geplaatst, blijkt onbekwaam te zijn en krijgt van Mahdi geen hostie van competentie op de tong gelegd. Hun eerste communie is meteen hun laatste.

     

    Madhi heeft van armoe dan maar de eerste misdienaar als Chinese vrijwilliger op de schoot van Annelies gezwierd. Ze moet van de opperhypocriet wel nog verhuizen naar Oost-Vlaanderen om de weegschaal van ministerposten in evenwicht te houden. Enfin, dan zijn ze bij de volgende verkiezingen ten minste zeker dat ze bij CD&V nog in elke provincie een lijsttrekker vinden.

    Dit was niet op de afbraak:

       We krijgen nog een woke-instituut voor mensenrechten erbij. Somers wil dat dit instituut bevoegd is voor alle mensenrechten en ons aldus nog meer kan koeioneren met Woke-processen voor allerhande buitenproportie geblazen beuzelarijen. Goed bezig Bartje.

       De domste van de Michels, Mathieu, wil een Itsme van de staat. Ik zal het niet uploaden.

       Geen anoniem sperma meer! Vanaf nu moet elke zaadlozing geïdentificeerd worden. Dat wordt moeilijk tijdens de orgieën of menig zomerfestival.

    Jasmijn Walldorf

    *MIGRANTEN ALS ONVERVANGBAAR DEEL VAN HET ‘EIGEN VOLK’

    *

    Naar aanleiding van Jan Hertogens verslag over Belgwordingen…..

    ANALYSE

    Jan Hertogen, socioloog en voormalig onderzoeker aan de KU Leuven, publiceerde op 27 juni 2022 een overzicht van het aantal Belgwordingen in 2021. Uit zijn verslag blijkt dat slechts 0,3 procent van de ‘nieuwe Belgen’ ontstaat via naturalisatie. De overige 99,7 procent geschiedt via ‘andere wegen’. Hertogen baseert zich daarvoor op eigen onderzoek, informatie vrijgegeven door de administratie van de Kamer en cijfers van Statbel.

    Belg zijn

    Er zijn drie verschillende manieren om Belg te worden. Wanneer een minderjarige – lees: minder dan 18 jaar – de Belgische nationaliteit verkrijgt, spreekt de wetgever van een ‘automatische toekenning’. De Belgische nationaliteit wordt onder bepaalde voorwaarden immers ‘automatisch’ toegekend.

     

    Voor een meerderjarige geldt als normale procedure een ‘nationaliteitsverklaring’, waarbij een kandidaat-Belg een verklaring aflegt en daardoor de Belgische nationaliteit verwerft. Dat kan slechts in een beperkt aantal gevallen. Bovendien dient de kandidaat een procedure te volgen, die overigens niet gratis verloopt. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan de plicht om registratie-, rol- en zegelrechten te betalen.

     

    De uitzondering op de algemene regel van nationaliteitsverklaring is de ‘naturalisatie’, geregeld – maar voornamelijk verstrengd – door de regering Michel, die naturalisatie voorhield aan wie ‘buitengewone diensten bewezen heeft aan België’. Naturalisatie is slechts mogelijk in een beperkt aantal gevallen, via een bijzondere procedure en brengt een kost met zich mee.

     Je komt in aanmerking als je:

     – ofwel buitengewone verdiensten bewijst aan België;

    – ofwel erkende staatloze bent.

     

    Wie de Belgische nationaliteit verwerft, beschikt over verschillende voordelen. Zo heeft een Belg het recht om te stemmen en een betere sociale bescherming.

    Naturalisatie

    Wie de Belgische nationaliteit nog niet heeft, maar wel wil, kan dus onder bepaalde voorwaarden Belg worden via naturalisatie. Dat is echter de uitzondering op de algemene regel. De kandidaat moet sinds 1 januari 2013 zijn hoofdverblijfplaats hebben in België. De aanvraag tot naturalisatie wordt behandeld door de federale Kamer van Volksvertegenwoordigers en de procedure duurt minstens twee jaar, maar kan in praktijk soms wel tot tien jaar oplopen.

     

    In zijn rapport stelt Jan Hertogen vast dat het aantal naturalisatieaanvragen sterk afnam (van 2.573 aanvragen in 2013 naar 113 in 2014; zie tabel) door een wetswijziging in 2013. Sindsdien is het aantal aanvragen vrij laag in vergelijking met het verleden, maar min of meer constant.

    In 2021 werden er opmerkelijk minder beslissingen over aanvragen genomen (van 1.333 naar 234 in vergelijking met het jaar voordien; Toch waren er aan het eind van 2020 meer dan genoeg wachtenden (meer dan 3.400; zie tabel). Hertogen vraagt zich af waarom dat zo is, want een eenvoudige verklaring ligt niet voor de hand.

    Stijging na verstrenging van verblijfsvoorwaarden

    Zoals supra vermeld, vormde de regering Michel de naturalisering om tot een uitzonderlijke procedure, voor personen die buitengewone diensten bewezen aan ons Belgenland. Door de invoering van de strengere regels werden minder naturalisaties goedgekeurd. Er werden overigens ook minder aanvragen ingediend.

    Opmerkelijk is dat de ‘andere’ – lees: niet-naturalisaties – Belgwordingen opnieuw stegen na een dip in 2014. In dat jaar zakte het aantal andere Belgwordingen van 26.679 naar 15.372 in vergelijking met het jaar voordien. Gewoonlijk ligt het aantal andere Belgwordingen tussen 25.000 en 35.000 per jaar. Die dip kwam er volgens Hertogen door de regering Di Rupo.

    En in de toekomst?

    In 2022 werden al meer dan 4.000 Belgwordingen gerealiseerd in de eerste vier maanden. Er bestaat volgens Hertogen een onderling verband tussen het aantal aanwezige vreemdelingen in België en het aantal Belgwordingen. Als vreemdelingen gedurende een langere periode in België blijven, zullen ze geneigd zijn zich thuis te voelen en voelen ze zich deel van het ‘eigen volk’. Dat doet hen blijven.

    Vreemdelingen die Belg worden, worden niet meer opgenomen in vreemdelingentellingen. Als het aantal Belgwordingen stabiliseert, zal ook de stijging van het aantal vreemdelingen vertraagd worden. De Belgwordingen zullen in de toekomst stijgend zijn. Volgens Hertogen zal door de toenemende immigratie van vreemdelingen, de Belgwording een bijkomende versnelling kennen in de nabije toekomst. En dat is volgens hem noodzakelijk.

    Herbevolking na ontvolking

    De aanhangers van de omvolkingstheorie stellen dat de Westerse inheemse bevolking vervangen wordt door immigranten met een niet-Westerse cultuur. Volgens Hertogen is dat niet het geval. Hij verklaart dat Belgwording één van de belangrijkste factoren is om de integratie van mensen met een migratieachtergrond te bevorderen, en dat dat noodzakelijk is om de uitstervende grootsteden (en later ook de gemeenten en kleine steden) te redden van de ondergang. Hertogen spreekt van een ‘herbevolking na ontvolking’.

     

    De Belgwording is volgens de socioloog noodzakelijk om de bevolkingsdaling na 1970 in grotere steden om te zetten in een bevolkingsstijging, die pas gerealiseerd werd met de tweede en derde generaties van de Belgische inwoners met een migratieachtergrond. Arbeidsmigratie, concreet gerealiseerd door immigranten zwaar werk te laten verrichten in mijnen of zware industrie, was volgens Hertogen een manier om de instroom van migranten op gang te brengen en zo de ‘uitstervende steden’ te redden van de ondergang.

    Ook in kleinere steden en gemeenten worden de schoolbanken meer en meer gevuld door nakomelingen van mensen met een migratieachtergrond

    Aanvankelijk speelde dat verhaal zich voornamelijk af in grootsteden. Volgens Hertogen is dat vandaag niet meer zo. Ook in kleinere steden en gemeenten worden de schoolbanken meer en meer gevuld door nakomelingen van mensen met een migratieachtergrond. Hij stelt dat ‘wie zich tegen migratie keert, ingaat tegen het belang van het eigen volk dat nu al met uitsterven bedreigd zou zijn, moest migratie hierin niet als essentiële factor zijn ingebracht door een vooruitziende overheid in de zestiger jaren’.

    Onontkoombaar, noodzakelijk en wenselijk

    Op de grafiek infra is het aantal vreemdelingen en het aantal Belgwordingen te zien in de periode van 1945 tot nu. Volgens Hertogen geeft de grafiek de ‘onontkoombaarheid, noodzaak en wenselijkheid van een groeiend aantal Belgwordingen’ weer. Er is vandaag een stijging van arbeidsbehoefte. Dat zorgt er volgens de socioloog voor dat nieuwe immigratie noodzakelijk is, en dat bijkomend ook een noodzaak tot Belgwording ontstaat. En dat zou dan weer zorgen voor integratie.

    Volgens Hertogen is het opvallend dat er een toenemende politieke deelname is van inwoners met een migratieachtergrond. Dat is volgens hem niet enkel zo in grote-, maar ook in kleinere steden en zelfs in landelijke gemeenten. De oorzaak daarvan ligt volgens de socioloog in verhuizing, nieuwe immigratie en een toenemend aantal leegstaande woningen, die gerenoveerd worden. Al die factoren samen leiden volgens Hertogen tot het feit dat migranten een essentieel en onvervangbaar deel van het ‘eigen volk’ worden.

    Wannes Bok

     LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Ach, dat Toscane daar in het warme oververhitte Zuiden.

    Best dat ze die twee Hooggeplaa Signori in hun zwarte Rolls Royes, het kunnen stil houden, wie of wat ze zijn. Want het zou best eens kunnen dat daar ongelukken van komen. Italiani hebben ander bloed dan wij. Het hunne kookt veel vluggeren loopt dan over. Het is gladiatorenbloed, noch min noch

    Meer. Heb daar jarenlang dezelfde lucht en dezelfde nentaliteit als de inwoners daar in- en uitgeademd.

    Met geld koopt men ook daar de boter, maar de gewone Italiaanse man of vrouw weet al sedert een eeiwigheid – sedert het einde van Mussolini - niet meer wat boter precies is. Want boter is ’n vast onderdeel van welvaart en misschien wel het meest uitwendig bewijs ervan..

    De huidige, en ook de voorgaande generatie zit met vragen. Is dat soms iets dat in Belgio aan de bomen groeit?

    Neen, in Italia, zo lang de Lega er niet opnieuw mee de lakens mag uitdelen - stel U voor, toen ze dat wel mochten, sloten die het eiland Lampedusa af, zodat honderden kandidaat ‘Nieuwelingen’ wekenlang op zee moesten blijven rondhangen – tot zo lang is het voor iedereen, van rijk tot artm, ‘krebbe bijten’. Tja, zegt de Regering Draghi, ’n uit Broeksèl uitgestuurde wereldverbeteraar, ‘we moeten er iets voor over hebben om Europa te helpen weer groot te maken’. Vooral nu, heden ten dage, nu diene Poetin door z’n clowneries in Oekraïne het gewone leven overal in de EU zo duur maakt. De Navo, en dat zijn ook jullie, moeten dat ventje-van-twee-keer-niets samen met de overige paar honderd miljoen Russen eerst klein krijgen, vooraleer er weer boter in de Supermarkten zal kunnen komen.

    En daarvoor juist zorgen die twee Dikke Nekken uit Dutroux-land voor. Zowel voor de boter als vor de vis die ze, wegens de Opwarmo,g van de Aarde, doen komen helemaal uit Het Hoge Noorden. Met de opbrengst van Uw (vroegere) wijngaarden- die ze met het geld van hun boter van jullie afsnoepten – leiden ze in Belgio een super-de-luxe mooi leven, leiden ze van op de Hoogste Plaatsen via een schare van medewerkers als duivelskunstenaars in hun vrije uren de Europese Unie mee.

    Hoed af dus voor die twee, daar samen met een aantal collgirls in die met goud beslagen strandstoelen.

    Plat tegen de grond, daar is jullie plaats. En zwijg nu over de boter die ze op hun hoofd hebben.

    In Belgio zijn de pensieonen er drie maal zo hoog als bij jullie en dat zal trouwens binnenkort nog gevoelig naar omhoog gaan. Want dank zij geniën als die twee ogenschijnlijke lanterfanters daar in hun weelderige villa’s, krijgt Beglio van de EU drie keer zoveel subsidies als dit armoezaaiersland hier in een veerlaten uitheok van het Continent waar het zo goed om leven is.

    Spijtig dat er zowel in de Limburg als in de Walepays geen koolmijnen niet meer open zijn, anders konden jullie ‘en masse’, liijk vroeger, afzakken om daarin, diep onder de grond, jullie droge boterham te verdienen.

    Wet je, er is anders meer dan genoeg werk in de Vlaanders, want de Allah-adepten die daarvoor werden aangetrokken, zien werken en zweten voor Ongelovigen niet zitten.

    Wees dus blij dat er Goden bestaan lijk Verhofstadt en De Gucht, want door die soort harde wroeters lijk zij, blijft de wereld verder draaien. Pet af dus, en tegen een hongerloon,aan het werk in hun wijngaarden.

    Chateau

    Fare Niente, dat is toch de naam? Of is de betere kwalireit van Chateu Magnicosta?

     *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!