NIEUW: Blog reclamevrij maken?
MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
 • 4091
 • 4090
 • 4089
 • 4088
 • 4087


  Foto

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Zoeken in blog


  VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
  28-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4091

  DAKVENSTER OP DE WERELD

  *

  Acuut oorlogsgevaar in Europa’

  *

  ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïen heeft geen benul van dreigende oorlog’

  Onze wereld dreigt opnieuw in brand te vliegen, en wéér wil bijna niemand het zien aankomen.

  De gerenommeerde Duitse auteur, journalist, jurist en gastprofessor Wolfgang Bittner

  *

  … schrijver van onder andere ‘De Afschaffing van de Democratie’ en ‘De Verovering van Europa door de VS’, waarschuwt in een speciaal interview dat hij heel bang is dat

  de ‘deep state’ anti-Trump schaduwregering in Amerika

  … vastbesloten is om een oorlog tegen Rusland te beginnen, waarin Europa opnieuw het slagveld zal zijn. Tevens verkettert Bittner de reguliere Westerse media voor het blindelings verspreiden van leugenachtige oorlogspropaganda, bedoeld om de burgers zover te krijgen het uitbreken van een groot conflict te accepteren en daar Rusland de schuld van te geven.

  Lees meer...

  Xander

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  Wordt Europa opnieuw het slagveld, of het slachtveld? Het antwoord las U hierboven en is a.h.w. het nu al geschreven resumé van de Aller Laatste Grote Oorlog Aller Tijden. Waarbij ons goede oude Avondland net als het verdwenen wereldrijk van Atlantis van de aardbol is weggeveegd.

  *

  En dit is voorwaar geen vervroegde 1-April-grap….

  In Amerika werden de ‘Vaders’ van deze revolutie op 20 Januari 2117 door één enkel selfmade zakenman gestopt en nu zinnen die op wraak. De socialistische misbruikers van de ‘democratie’ all over the world volgen daarbij zo goed als de voorschriften van de Koran: list, bedrog en bedotterij. Het Arabisch woord daarvoor (Taqyilla) is zo goed als onvertaalbaar. . Die woestijn-cultuur regeert, waar ze een voetje aan de grond krijgt, met de onmenselijke wreedheid waarvan we dagelijks de beelden te zien krijgen

  De enige twee lichtpunten die de ramp kunnen… uitstellen, zijn enerzijds de nieuwe Amerikaanse President Trump, en anderzijds de Titanic-tragedie van alles wat pretentieus Linx is in Europa.

  Voeg daarbij het groeiende bijna spontane verweer van het Burger-Verzet overal in onze Landen, en er is, voor wie het wil zien, een straaltje hoop. U kent ook de troetelnaampjes waarmee de Elite hen bedenkt: extreem rechts, neo-nazi’s, populistisch, Islamofoob, enz, enz….

  Mooi voorbeeld is na de Verkiezingen de houding van het allegaartje der zittende zwaar aangeslagen Linxelende Partijtjes tegenover de tweede grootste partij in Nederland, de PVV van Geert Wilders. Liever het land maandenlang onbestuurbaar laten, dan samenwerken met positieve mensen. Ook in Saarland (Duitsland) doet zich hetzelfde fenomeen voor: Linx die weggeveegd wordt. In Frankrijk walst het Front National alles overhoop die niet alleen het Land zelf naar de ondergang hebben geregeerd, maar die ook, samen met Merkel, deze EU hebben verziekt.

  Of er nog tijd is om alles ‘Nieuw’ te maken?

  Die vraag kan ik alleen maar beantwoorden met het spreekwoord, dat ‘als de nood het hoogst is, de redding dan nabij moet zijn. Want eenmaal op de bodem van de Oceaan, is het met de Titanic definitief gedaan….

  (Digitalia)  28-03-2017, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4090

  DAKVENSTER OP DE WERELD

  *

  ‘Retoriek van Trump kan oorlog ontketenen in Europa’

  Bedreigt Amerikaans president Donald Trump de vrede in Europa? Volgens Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, kan zijn huidige anti-EU retoriek daar alleszins toe leiden.

  Dat Donald Trump voor de Brexit was, is geen geheim. De president van de VS zei eerder al dat de Brexit ‘een geweldige zaak is voor het Verenigd Koninkrijk’ en dat ‘een gunstig handelsakkoord tussen de VS en het VK andere EU-landen ertoe zou kunnen aanzetten hetzelfde te doen en het EU-blok te verlaten.’

  De ‘Stuka’ JU88, het Sturzkampflugzeug uit de Junker Werke dat Hitler bijna de oorlog had doen winnen….

  *

  …dat vindt Jean-Claude Juncker

  een gevaarlijke evolutie, zeker wat de Balkan-landen betreft. Het borrelt namelijk weer in de Balkan.

  De context van de EU houdt de vrede in die regio in stand, zo zegt Juncker. ‘Stimuleer andere landen niet om de EU te verlaten’, zo zei Juncker tegen de

  Amerikaans Vice-President

  Mike Pence

  *

  tijdens een bezoek van Pence aan Brussel.

  ‘Als de EU in elkaar stuikt (net als een ‘

  Stuka?) en uit elkaar valt (als Het Derde Rijk?), dan hebben we een nieuwe oorlog in de Balkan. De enige mogelijkheid voor dat geteisterde deel van Europa, is om in dat Europese verhaal te zitten. Als we hen op zichzelf zouden laten, landen als Macedonië, Albanië en Bosnië & Herzegovina, dan ontstaat daar weer oorlog.’

  Mislukking en tragedie

  Tijdens dat bezoek zei Pence nog aan Juncker dat hij en president Trump uitkijken naar de samenwerking met de EU, om ‘het politieke en economische partnerschap’ te versterken. Maar dat nemen de Europese leiders met een korrel zout, aangezien Trump argwanend staat tegenover de EU.

  Juncker noemde de Brexit eerder al een mislukking en tragedie, maar zei ook dat de onderhandelingen voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk vriendelijk en eerlijk zouden verlopen.

  Waarom is de Balkan

  zo’n kruitvat?

  • In Bosnië-Herzegovina is politieke macht gebaseerd op etniciteit, niet op individueel burgerschap. Conflicten daar slaan bovendien uit naar minderheden in andere landen.

  • De Ruslandfactor. Rusland pookt de onrust op om zijn ­invloed te vergroten.

  • Drugshandel en criminaliteit. Toen Joegoslavië gewelddadig uiteenviel, kregen smokkelbendes en milities vrij spel. Zij zijn nog steeds sterke politieke figuren of zelfs werkgevers

  • Geen EU-perspectief. De EU wordt gezien als een bron van stabiliteit, maar een snelle uitbreiding zit er niet in.

  Lees meer...  

  Xander

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  Wie “Mei ’40” denkt, denkt automatisch aan de Luftwaffe en haar veelzijdige aanvals-vliegtuigjes die als nijdige roofvogels, met brullende motoren en huilende sirenes tegen zon of van achter de wolken op de kilometer lange slierten kolonnes vluchtelingen hun boordwapens kwamen leegschoten.

  Wat de huidige Zaan Kloot met deze afschuwelijke naam daarmee te zien heeft, weet ik niet. Maar de naam alleen al zou iedereen, lijk in die eerste oorlogsdagen, terug in de gracht moeten doen duiken.

  Want net als zijn moordende naamgenoten, de Ju 88, duikt die uit het niets op om er terug de schrik in de mitrailleren. Of om bommen te droppen die tot binnen de meter raak insloegen. Waarna het monster op automatische pilot opgetrokken werd uit zijn steile duikvlucht om als een pijl uit een bood loodrecht de hemel in te schieten. Het ding deed dat zonder tussenkomst van de piloot, want die hing, tot grote hoogte, bewusteloos in de touwen.

  Maar die ene gerichte precisie-bom had ondertussen beneden op de grond de ene Sherman-tank met de Witte Ster op de geschutskoepel letterlijk dezelfde seconde doen uiteen spatten. De ‘Stuka’ was onoverwinnelijk en als kind supporterden we de vele luchtgevechten tussen de Sptfires der Engelsen en die Duitse ‘jafertjes’ die hardnekkig de zware bommenwerpers der Amerikanen onderweg om de Duitse steden plat te gooien, begeleidden…

  De Schandaard, zoals we dat stilaan gewoon geraakt zijn, levert nu de munitie voor de kogels die als lichtflitsen uit de vuurmonden Van de nieuwe Nazi-Staat schieten. En weer wordt hier, naar Slinxe gewoonte, naast het probleem geredeneerd, want wat die lastige Balken daar komt doen, in de zogezegde titanenstrijd tussen de VS en de EU, is mij een raadsel. Want over de Religie van de Wrede of het communisme in de plaatselijke uitvoering daarvan, daar wordt zedig over gezwegen.

  En weer wordt hier bewezen, dat ‘politiek verstand’ niet samengaat met ‘zakelijk verstand’. Zelfs President Trump, die met eigen handen een waar zakelijk imperium heeft opgebouwd, zijn talent nu ter beschikking stelt van de politiek, is er aan voor zijn moeite. Gesaboteerd door zijn verslagen tegenstanders, de Sociaal- Democraten die als de ‘Globalisten’‘ van iedereen even arm, de wereld willen onderwerpen, is hij bezig met zich vastrijden in de modder. De ‘Media’ huilen mee als uitgehongerde wolven in het bos. Want zij willen kost-wat-kost hun hekken blindelings naar de wind hangen…

   

  Haast in de marge, staar er dan als toevallig toch een artikeltje in HLN: President Trump heeft Merkel haar NAVO-factuur van 345 miljard euro onder de neus geschoven. Beter voorbeeld tussen zakelijk en politiek verstand bestaat er niet.

  Politiek is, wordt gezegd, de kunst der mogelijkheden. Daar waar er bewezen is doorheen de Geschiedenis, dat zowel de ‘Grote’ als de ‘Kleine’ politiek het speelterrein is van tweederangs ondernemers die bijna uitsluitend hun klein talentje gebruiken om de échte ondernemers het leven zuur te maken. Om er persoonlijk zelf beter van te worden.

  Maar de Burger heeft eindelijk dat spelletje doorzien, me dunkt..

  (Digitalia)

  28-03-2017, 00:14 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  27-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4089

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  ‘Verklaring van Rome’: zet deur open voor 'Europa met verschillende snelheden'

  (voorzien van (verhelderende) Digitaliaanse commentaar)

  Welke van de twee draait het snelst en wat als ze samen dezelfde motor bedienen?

  *

  Rome is zaterdag even de hoofdstad van de Europese Unie. Onder een staalblauwe hemel zijn de staatshoofden en regeringsleiders er samengekomen om stil te staan bij de ondertekening van de verdragen van Rome, dag op dag zestig jaar geleden.

  Paul Henri Spaak

  De gedreven Socialistische Grondlegger van het basisverdrag van 1957.

  En neen, hij was geen Nationaal-Socialist maar wel in Coburgia‘n rabiate Driekleur-Socialist.

  *

  De ‘setting’ had slechter gekund. In het Palazzo dei Conservatori van de Capitolijnse Musea, in dezelfde zaal waar op 25 maart 1957 de stichtingsverdragen van de EEG en Euratom werden getekend, komen de (mis)leiders van Europa samen voor een korte ceremonie. De Italiaanse premier Paolo Gentiloni, Europese Raadsvoorzitter Donald Tusk, de Maltese premier Joseph Muscat, die tot eind juni de EU-ministerraden voorzit, en Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker nemen er het woord.

  De Europese Mandaat-Graaiers vóòr de schranspartij….

  *

  Van de 28 staatshoofden en regeringsleiders is enkel de Britse premier Theresa May niet aanwezig. Zij wil tegen 2019 de EU verlaten.

  Verklaring van Rome

  Precies zestig jaar na de ondertekening van de verdragen van Rome hebben de Europese leiders in de Italiaanse hoofdstad de Verklaring van Rome aangenomen. en blikken ze vooruit op de toekomst van de EU. De eenheid van de Europese Unie wordt in de verf gezet, maar er wordt ook ruimte gelaten aan een Europa met verschillende snelheden.

  Tot donderdagavond nog dreigden de Griekse premier Alexis Tsipras en zijn Poolse collega Beata Szydlo ermee de Verklaring niet te ondertekenen. Dat deden ze zaterdag toch. In de statige zaal van de Horatii en de Curiatii in de Capitolijnse Musea, dezelfde plek waar op 25 maart 1957 de stichtingsverdragen van de EEG en Euratom werden ondertekend, veinsde een grijnzende Szydlo wel even dat ze twijfelde of ze wel zou tekenen.

  De Verklaring is door 27 staatshoofden en regeringsleiders ondertekend, enkel May tekende niet.

  Paul Henri, de vader van Het Spook van de Opera: Antoinette Spaak…

  *

  PS

  Normaliter diende men van bij de aanvang te beseffen dat het  s p a a k  zou lopen. Socialistisch spaak a.h.w. Alleen al de naam van de Vader van Het EU-Gedrocht voorspelde niets goed…

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  De Duivel herkent men aan zijn werken. In dit geval is het juist dat de Lidstaten al meer dan 50 jaar niet meer met elkaar in oorlog zijn geweest, de grootste verdienste van dit Europa wordt gezegd, maar over de Islam wordt niet gesproken. Nochtans is dit op korte en middellange afstand, de ondergang van Europa en heel heel het Vrije Westen, dat hopeloos onderweg is om het grootste en zoveelste sharia-land ter wereld te worden.

  In beeld: Gutterdämmerung op Rock Werchter

  http://focus.knack.be/entertainment/muziek/concertverslagen/in-beeld-gutterdammerung-op-rock-werchter/diaporama-normal-723461.html

  *

  Men had dan ook beter niet De Ode aan de Vreugde als ‘vaderlands lied’ gekozen, maar de Gïtterdäùerung…

   

  (Digitalia)
  27-03-2017, 05:19 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4088

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen

  *

  EU ‘minister’ van BuZa

  Federica Mogherini

  (Beleid via kokerzicht?)

  (°1973 Italië)

  *

  ‘Europa zal en wil zijn grenzen nooit sluiten’ om migrantenvloedgolf te beperken, want ‘wij hebben migratie nodig’ – Sociale zekerheid begint overbelast te raken: 80% - 90% migranten permanent aan uitkeringsinfuus

   

  Ziedaar de toekomst van Europa als het aan de Europese Commissie ligt.

  De Eurocommissarissen Dimitris Avramopoulos (Immigratie en Asiel) – niet te verwarren met Andreas Kaniepoupolos)

  *

  en ‘onze eigen’ vicepresident (die blijkbaar uiterst tevreden is met de vet-betaalde job)

  Frans Timmermans

  zeggen dat lidstaten die weigeren meer moslimmigranten op te nemen, tot september de tijd krijgen om alsnog te gehoorzamen. Doen ze dat niet, dan zullen ze door Brussel worden gedwongen, desnoods met harde strafmaatregelen. De eurocraten zijn vast van plan om de islamisering van de EU onverkort in hoog tempo door te zetten.

  Lees meer...

  Xander

  (1) Infowars

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Wat had U gedacht? Commentaar overbodig, me dunkt. Deze EU doet me denken aan Blauwbaard (de medeplichtigen van de de Islam) die Sneeuwwitje (de burger) bij hem tussen de lakens trekt. Zogezegd om als twee peuters naar prentjes te kijken.

  Maar er is meer, namelijk zaken die ons opzettelijk totaal verzwegen worden, zoals onder meer de Moslim-Burgemeester van London (!) die openlijk zegt dat we moeten leren leven met aanslagen.

  Waarom ook niet? Want wie ‘A’ heeft gezegd tegen de zachte Islam-invasie, moet ook “B’ zeggen voor de vernietigende gevolgen. Dat is een primitieve samenleving van dood en vernieling. Kijk gewoon naar de wereld rond U: bloed, bloed en nog ‘ns bloed.

  En: ‘als lammeren worden ze ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open’. Maar zij die wel de mind open doen, worden als extreem rechtse populisten aan de kant geschoven. Later volgt dan de ‘Schuitzhaft’ achter prikkeldraad.

  De woorden van die lammeren die naar de slachtbank gedreven worden, zijn haast vergeten (of verloochende?) woorden uit de Bijbel. Weer er o.a. ook in staat ‘Oog om oog, en tand om tand’.

  Maar zoals in de 21ste Eeuw de tijden evolueren, had daar beter gestaan ‘Haat voor haat, en bom voor bom’. Na alles sluit zo’n uitspraak ook dichter aan bij de Koran, en dat is toch ook wat de Paus wil, toenadering tot elkaars ‘Godsdienst’. Want, zegt die, het gaat tenslotte om één en dezelfde God….

  Het is alleen maar te zien hoe de Mens die God ervaart.

  Meteen zou daarbij ook het voordeel komen, dat ‘ongelovigen’ vanwege de druk der miljoenen immigranten, sneller terug naar de ene of naar de andere schaapstal terugkeren. Liefst met dezelfde dwangsommen als waarmee de EU-commissarissen dreigen: betalen of plaatsvervangende straftijd achter prikkeldraad in de SosDemo-kampen.

  Ik noem het de Grote IJstijden van Adolf Erdogan.

  (Digitalia)

  26-03-2017, 06:37 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  25-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4087

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Topvrouw federale politie wil heel België "opkuisen"

  (ook met de Kärcher?)

  *

  De commissaris-generaal van de federale politie

  Zoek de 7 verschillen

  Catherine De Bolle

  *

  wil dat het Brusselse Kanaalplan wordt uitgebreid naar het hele land. Dat zegt ze vandaag in een interview met De Tijd en L'Echo. Dat plan kwam er na de aanslagen in Parijs en de belofte van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) om Molenbeek "op te kuisen".

  Mont St Michel, ook in Het Kanaal…..

  *

  "Met het Brusselse Kanaalplan gaan we eigenlijk 'back to basics'", zegt De Bolle. "Op alle domeinen, van bouw-inspecties tot de controle van vzw's, gaan we na of de wet wordt nageleefd. We leggen de onderliggende geldstromen bloot die terreur financieren, zoals de drugshandel. Justitie staat in voor een vervolg op de politie-acties. Die integrale aanpak, waarbij het lokaal bestuur, de preventiediensten, het gerecht, de lokale en de federale politie samenwerken, levert goede resultaten op."

  Honderden Kanaalplannen

  De Bolle steekt de hand uit naar alle politici, zowel in de regeringen als in de steden en gemeenten, om werk te maken van honderden Kanaalplannen over heel België. Waar een integrale aanpak nog ontbreekt, moeten alle partijen om de tafel gaan zitten, vindt ze. "De burgemeester neemt de leiding, de federale politie kan steun bieden."

  De Bolle doet ook een oproep aan de burgers om verdachte handelingen te melden aan de politie. "De burger draagt de verantwoordelijkheid om ook zelf voor zijn veiligheid in te staan."

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  VZW”s (Winstgevende Verenigingen Zonder Doel) zijn voor de Islamisten een waar geschenk van de Hemel. Net als een serie andere verworvenheden eigen aan de Democratie, als daar zijn Vrijheid van Godsdienst, Vrije Meningsuiting, Vrijheid van Vergaderen, Vrij Verkeer van Personen, Goederen en Diensten, enz. Het zijn de verwezenlijkingen van onze Joods-Christelij-Humanistische Beschaving, en die staan als een tang op een halal varken op de ziel van de Islam.. Nu zijn die ineens a.h.w. de snelwegen voor de Verovering van het Vrije Westen, de vogelvrij verklaarde aartsvijand van alle Kontheffers ter wereld.

  t is de waarheid der feiten. Waarheid en feiten door onze Leugenpers stelselmatig verloochend, ja zelfs moedwillig omgedraaid en voorgesteld als een ‘verrijking’.

  Een beetje hetzelfde als de Stadhuis ‘Wever’ die zijn politie-cordon vol allochtonen steekt. Ik noem dat de tot de tanden gewapende kat bij een kommetje melk zetten….

  En wat doen onze Verlichte Grote Verstanden? Het Opperhoofd van de de Sterke Arm der Wet nodigt iedereen uit om… rond de tafel te gaan zitten. Daar drinken ze ’n glas, ze laten ’n plas en laten alles zoals het was. Volkswijsheid waar De Bolle nog ’n rond punt kan aan zuigen. Ronde Punten hebben inderdaad hun nut, maar ze laren ook toe daar ter plaatse eeuwig rondjes te blijven draaien.   

  Is het dan zo moeilijk om te Wet te doen toepassen? Het Eigen Volk betaalt zich blauw (wat toevallig ook de kleur is van de politie-uniformen) voor een waslijst van pietluttige ‘inbreuken’. Vijf minuten ergens te lang parkeren, en U hebt 10 keer per dag ‘n ‘overreding’ aan Uw frak. Cenrum-verkeer gedurende het Groot Verlof in ergens een nietig gehuchtje van niemendalle, rond het kleuter-schooltje: U reed daar 15,3 Km/u ipv de toegelaten 15Km/u: procesverbaal. En bij herhaling: de politierechter.

  Maar in de straten: handel in drugs. Is geen prioriteit. Meisjes en vrouwen die lastig gevallen worden? O, is ’t al? Zolang daar geen door de Wetsdokter vastgestelde verkrachting bij is: de politie doet geen verloren werk, want klacht worden toch van ”Hogerhand’ geseponeerd. Dezelfde Overheid (na de werkuren) die in louche VZW’s indirect de bezettingstroepen geld toedekt? Ja, en dan?!!!! Ons land behoort immers aan iedereen!

  Zonder de handen uit de mouwen te steken, en die desnoods vuil te maken om het Gespuis hard aan te opakken? Kan niet. De Moslim Executieve zou per direct klacht neerleggen. Die zou al even direct ‘ontvankelijk’ verklaard worden en in geval van ‘slagen en verwondingen’ zal de tegenpruttelende dader vergoed worden, en de politieman verantwoordelijk voor de Openbare Orde, bestraft. Want Allah is de Grootste.

  Laat het toeval zijn, maar gisteren werd Londen tijdens WO II in het hart geraakt zoals Hitlers Luftwaffe. het nooit heeft gekund. Het United Kingdom toen was in oorlog, nu is er daar al bijna 75 jaar vrede… Al is het een ‘Vrede’ gelardeerd met aanslagen op onschuldige burgers…

  Maar onze goede vrienden van de Leugenpers hadden die dag net het Breaking News van de Eeuw: President Trump zal aftreden. Weten ze nu al.

  ‘Mijdt den achterklap en ’t liegen’: 7de Gebod. En verder ’doodt niet geeft geen ergernis’: 5de Gebod. Wat ’n geluk dat voor Hoernalisten met Christelijke achtergrond het Sacrament van de Biecht is afgeschaft. Het zou anders dag en nacht een ware volkstoeloop zijn geweest naar de donkere kamertjes die sedert                   eeuwen in elke Kerk voorkomen. Wat Ongelovigen dan wel moeten? Gewoon lijk elk beschaafd wezen: altijd denken dat Uw laatste uur is geslagen. Met daaraan vastzittend gevolg. De ‘Uitersten v/d Mens’ indachtig zijn. Die zijn voor iedereen gelijk, te beginnen met de Dood, tot… Pasen.

  En ik bedoel waarachtig niet het Paasverlof.

  *

  (Digitalia)

  25-03-2017, 06:40 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  23-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4086

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Erger met de dag: Merkel nu afgebeeld als Hitler in Turkse regeringskrant

  ‘Ce n’est que la vérité qui blesse’

  *

  Turkije blijft stoken: de Turkse minister van Binnenlandse Zaken heeft er nu ook mee gedreigd vluchtelingen richting de EU te sturen ondanks het vluchtelingenakkoord. En Angela Merkel is vandaag met een Hitler-snor en SS-uniform afgebeeld op de voorpagina van

  de regeringsgezinde Turkse krant Günes

  *

  Die beweert dat Nederland en Duitsland terroristische organisaties steunen en de rest van Europa opzetten tegen Turkije.

   

  “Als u dat wilt, effenen wij elke maand de weg voor 15.000 vluchtelingen zoals we dat tot nu toe niet hebben gedaan zodat u zich eens een keer iets afvraagt”, zei

  Süleyman Soylu

  tegen het Turkse staatspersbureau Anadolu. De minister verwijt Nederland en Duitsland dat zij zich bemoeien met interne Turkse zaken door ministers te verbieden op hun grondgebied campagne te voeren voor het referendum over de grondwet dat in april in Turkije wordt gehouden. “Wordt de grondwet soms in Duitsland of in Nederland veranderd? Waarom bemoeit u zich ermee?” vraagt de Turkse minister van Binnenlandse Zaken zich af.

  De minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu had eerder al gedreigd met het opzeggen van de vluchtelingendeal als de EU het niet mogelijk maakt dat Turken visumvrij naar de EU kunnen.

  Angela Merkel is vandaag met een Hitler-snor en SS-uniform temidden hakenkruisen afgebeeld op de voorpagina van de regeringsgezinde Turkse krant Günes. Ze wordt ook effectief de “vrouwelijke Hitler” genoemd. Op een andere pagina in de krant is het hoofd van Merkel gephotoshopt op een persoon die de Hitler-groet uitvoert. Günes stelt dat Duitsland en Nederland terroristische organisaties ondersteunen en heel Europa opzetten tegen Turkije. Ankara beschuldigt Berlijn van het onderdak bieden aan leden van

  de Koerdische arbeidspartij PKK

  en van Gülenisten, die ervan worden verdacht achter de mislukte couppoging te zitten.

  Eerder deze week ging Erdogan al flink tekeer tegen Nederland, dat volgens hem verantwoordelijk is voor een slachtpartij op duizenden Bosnische moslims in Srebrenica. (Lees: Erdogan geeft de wereld een lesje geschiedenisvervalsing) Hij noemde Nederland een "Nazi-overblijfsel en fascistisch".

  Lees meer

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Deze laatste link bewijst klaar en duidelijk dat het hier gaat om een fantastische bedriegerij om vriend en vijand op het verkeerde been te zetten.

   

  Hitler heeft nooit zoveel ‘chance’ gehad. Eerst wat tumult rond Danzig (Gdansk) in Polen en dan nog wat gerommel in Teshisowakije en dat was het dan. Wat ‘Sirz Krieg’ en dan de Blirz Krieg. Einde verhaal.

   

  Als oud frontsoldaat ’14-’18 in onze Verwoeste Vlaamse Gewesten hield die niet van schouwspel om het schouwspel. Hij schoot liever het eerst en liefst van allemaal direct raak. Het werd - gelukkig voor de rest van de wereld buiten Duitsland - zjn ondergang.

  Nu zijn de Dames en Heren veel gesofisticeerder in hun doen en laten. Ze spelen liever via de Pers kat en muis met elkaar dan zonder daarom direct elkaar te beschieten. De zaak is dan ook veel groter en wereldomvattender dan de crisis van de Ja       ren “30. Niet de rapste of de machtigste, maar de slimste wint deze oorlog. Goed voor de moordzucht van Erdogan, heeft die wel niet de ‘V1’ of ‘V2’ zoals Hitler, maar wel het ‘Vergeltungs Waffe’ van die honderdduizenden sukkelaars van ‘vluchtelingen’…

  Wees gerust: Erdogan kent ook het verhaal van het mezen-paartje dat zich te pletter vliegt om het koekoeksjong in hu nest op te kweken.

  En dan is er de andere kant van de medaille. De kant van het bange Vrije Westen, dat al decennia lang bezig is met alle koekoeksjongen van de hele wereld in leven te houden. Het zal de Linxe Sociaal-Democratie wel wezen die pleit voor Het Beloofde Land der ‘Globalisten’.! Zouden onze Grote Verlichte Verstanden dan niet weten dat het dreigt verkeerd af te lopen?

  Dat in Amerika Bernie Sanders na amer 2 maand ‘Trompisme’    zich nu eindelijk realiseert, dat de Democraten, notabene zijn eigen partij dus, bewust blijft varen richting vernietiging? De Titanic, beeld dat Sanders hiervoor gebruikt, deed dat tenminste niet opzettelijk.

  *

  Sanders beseft dat de reden hiervoor het profitariaat van de Linxe ‘mandaatdragers’ is. We kennen ondertussen in gans Europa darzelfde fenomeen. Al is de Francofonie bij ons

  De man, die met Trump om het Presidentschap nog strijd leverde is tenminste eerlijk

   

  De Titanic, in 1912 onderweg van Belfast naar Newyork, was tot aan de nok geladen met rijke Elite-Europeanen aan boord. Een voorsmaakje van de wereldburgerschap zoals bedoeld door Vermeersch? Was het een snoepreisje of zat er toen ook al meer achter? Vermeersch had het wel degelijk over een uitgesproken verbond met de ‘Hellhole’ Duivels onderling. Enerzijds het Democratisch Socialisme, en anderzijds de nieuwloopte Godsdienst van de Vrede.

  Persoonlijk zou ik liever de verwijzing naar de ramp met de Titanic aanwenden in verband met de explosieve groei van de wereldbevolking. En dan werkt de Sultan met zijn gestook in de goede richting. Één dode is een ramp, maar 1 miljoen doden is een simpele statistiek, wist Stalin over dat soort zaken. En hij kon het weten.

  Wat denkt U dat er binnen afzienbare tijd dan nog overblijft van het Vrije Westen?

  De twee voorlopig laatste oorlogen worden ten onrechte ‘wereldoorlogen’ genoemd, daar waar het alleen ging over eerder plaatselijke conflicten. Waar de Islam & C° nu op broeden, gaat veel verder en het zal de hele wereld tot en met de zon en de maan in brand zetten…

  *

  (Digitalia)

   

  23-03-2017, 01:55 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  21-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4085

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Racisme is mateloos dom. Maar ook rootisme is een verkeerde houding

  Etienne Vermeersch

  is emeritus hoogleraar filosofie aan de Universiteit Gent.

  *

  Door de recente gebeurtenissen in verband met het Turkse referendum komt een betoog dat ik sinds 2002 houd tegen rootisme opnieuw in de actualiteit.

   

  Men kan 'rootisme' definiëren tegen de achtergrond van de (correcte) definitie van ‘racisme’. Racisme is de overtuiging (en de hiermee samenhangende houdingen) dat mensen bepaald zijn, veelal in negatieve zin, door een reeks echte of denkbeeldige eigenschappen die ze, op grond van biologische afstamming met een groep gemeen zouden hebben. Een racist definieert andere mensen op grond van hun genetische oorsprong. Hij overlaadt hen met stigmata, niet op grond van wat ze als persoon zijn, maar als leden van een groep waartoe zij door hun afstamming zouden behoren.

  Racisme is mateloos dom omdat de maatschappelijk relevante menselijke kenmerken niets te maken hebben met biologische groepseigenschappen. Het is ook afschuwelijk onrechtvaardig en dus immoreel, omdat niemand verantwoordelijk is voor zijn biologische afstamming.

  Wat ik rootisme noem, is niet zo verderfelijk als racisme, maar het heeft er een heel verdacht aspect mee gemeen. De term verwijst naar het woord ‘roots’, wortels. Rootisme bestaat erin dat mensen zichzelf op biologische gronden definiëren: de rootist is overtuigd dat de eigen identiteit bepaald wordt door biologische afstamming. Als jongeren in Vlaanderen of Nederland, die hier geboren en getogen zijn, zich toch als Marokkaan of Turk, binnenkort als Afghaan, beschouwen, dan baseren ze zich op het feit dat ze biologisch van Marokkanen, Turken, enzovoort afstammen. Daar waar de racist anderen wegens hun afstamming in een vakje duwt, plaatst de rootist zichzelf om dezelfde reden in een vakje. Veelal gaat hierbij de overtuiging gepaard dat men aan de eigen roots trouw moet blijven, bijvoorbeeld de Marokkaanse, Turkse … nationaliteit, cultuur, godsdienst.

  So far so good. Maaarre…

  In feite is dat een tegennatuurlijke houding. Normale mensen identificeren zich, en voelen zich solidair met andere mensen, op grond van nabijheid en gemeenschappelijke belangen en risico’s. De ‘naaste’ is die met wie men het meest nabij is: familie, buurt, werkkring, gemeente … en die mensen met wie men via belangrijke netwerken verbonden is: dezelfde scholen, gezondheidszorg, sociale zekerheid, nutsinstellingen, rechtssysteem, enzovoort. Kortom, de eigen gemeenschap en het eigen land.

  Hmmm .. zeer dicht bij het verfoeielijke nationalisme…Maar dat is een woord dat Vermeersch niet over de lippen krijgt

   

  Wanneer mensen zich bij voorkeur verbonden voelen met mensen van een ander land of zich een nationaliteit toedichten, niet op grond van feitelijke relaties maar op basis van biologische afstamming, dan is dat een uiting van racisme of minstens van rootisme, en dus te verwerpen.

   

  Men kan zich wel wereldwijd verbonden voelen met anderen op grond van aanleg (bijvoorbeeld voor wiskunde), of belangstelling (bijvoorbeeld voor muziek), of wereldbeschouwing (bijvoorbeeld als atheïst), of eventueel wegens het aanhangen van dezelfde godsdienst; maar dit alles heeft niets te maken met biologische groepseigenschappen.

  Zolang het rootisme zich beperkt tot enige sympathie voor het land van herkomst van de ouders, is dat vrij onschuldig. Als het echter zo ver gaat dat men de gebeurtenissen in dat land als de eigen gebeurtenissen ervaart, en de vijandschappen die daar heersen mee beleeft, dan betekent dit een verraad tegenover het eigen land en de eigen medeburgers.

  Het eigen land is dit waarin men geboren is, waarin men is opgevoed en waarin men verder zijn leven wenst te leiden.

  Een dubbele nationaliteit, als die bij enkelingen voorkomt of beperkt blijft tot de eerste generatie migranten (waarbij het land van oorsprong wel degelijk hun eigen land is), kan aanvaard worden. Een dubbele nationaliteit voor mensen die hier geboren en getogen zijn, is niet evident en als blijkt dat die tot extreme vormen van rootisme leidt, zoals momenteel bij bepaalde would-be-Turken het geval is, moeten we dat als een aberratie beschouwen.

  Zolang het ideaal van wereldburgerschap niet gerealiseerd is, blijft het gewone burgerschap van het land (eventueel regio) uitgedrukt in een unieke formele ‘nationaliteit’, de normale vorm van identificatie en solidariteit, zodra men het niveau van directe face-to-facecontacten te buiten gaat.

  Ik beschouw het meer en meer als een belangrijke opgave voor de komende jaren dat we mensen van ‘allochtone’ afkomst ervan overtuigen dat het rootisme, zowel om pragmatische als om ethische redenen, een verkeerde houding is.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  …. Zolang het ideaal van wereldburgerschap niet gerealiseerd is

  Ik heb de les goed gevolgd, want Vermeersch is, net als Brutus, een honorabel man. Ik las een rondje welsprekendheid met als besluit het eigen grote gelijk. Vermeersch is een scherp verstand, bijna even scherp als de dolk waarmee Brutus de aangenomen zoon, Julius Caesar zijn eigen weldoener in de rug neerstak.

  Met het verstand dat hij maar heeft gaat ondergetekende proberen er op zijn manier een korte samenvatting van te maken.

  We hebben, in afwachting van het algemeen ‘single-schap’, allemaal een gezin, een lieve vrouw en lieve kinderen: wij vormen een eenheid in een kern van nog meer verwanten, vrienden en bekenden. Wij vormen een ‘samenleving’, met als basis gemeenschappelijke tradities en samenvallende oer-oude gemeenschappelijke betrachtingen.

  En nu komt het.

  Iedereen beschermt zijn gezin (zijn root) a.h.w. met zijn eigen leven. De verzameling van al deze gevoelens heet dan Nationalisme, de loefde voor ‘Bloed en Bodem’ die o zo gemakkelijk voor vreemde karren wordt gespannen. Die inzet voor de zijnen is een spontaan gevoel dat ieder mens is aangeboren. Het is niet te koop en wie hett anders zegt, heeft louche bedoelingen …. Mei ’68 is daar het perfecte voorbeeld van. Met als koploper de Heer Cohn-Bebdit, de publieke pedofiel-polticus bij de Zuiderburen.

  En daar loopt het mis met Marx en derivaten. Met ‘Struggle for life’ en zogeheten lots-verbeteringen door elders, lijk varkens anderen uit de bak te bijten. Dat is daar het gevolg van. Vermeersch heeft daar een ander woord voor gevonden, namelijk wereldburgerschap.

  Alle mensen worden broeders, op voorwaarde dat ze allemaal als robots, hetzelfde denken en schoolmeesterr-achtig gelijk opmarcheren. Liefst Linx. Dan kan de Elite des te beter Rechts de zakken vullen. Zie de Clinton Clan in de USA…

  Want, beste mensen, God is dood. Dood verklaard door de nietige mens, omdat die zelf voor Godje wil spelen.

  Als de Mens dus het werk van Tijd en Eeuwigheid (een ander woord voor God) , Icarus achterna, wil verbeteren, dan vliegt die gewoon zijn eigen ondergang tegemoet.    

  (Digitalia)

  21-03-2017, 05:54 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  20-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4084

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  We hebben te weinig erkende moskeeën in Molenbeek’

  Participation and Citizenship

  *

  Onder het motto ‘We Are Molenbeek’ organiseerden de gemeente en de vzw Particitiz zaterdag een themadag vol debatten rond radicalisering. Op het einde van de dag werden er voorstellen gedaan aan de politieke vertegenwoordigers. Burgemeester van Molenbeek Françoise Schepmans was een aandachtige luisteraar.

  Er werd tijdens ‘We Are Molenbeek’ rond twee grote thema’s gedebatteerd en gebrainstormd: hoe de radicalisering van jongeren in Molenbeek tegengaan? En wat kan het gemeentebestuur zelf ondernemen om het samenleven in Molenbeek te verbeteren?

  Op het eerste punt kwam vooral onderwijs naar voren als een aandachtspunt. Er moet een vorming komen die gemengder, concreter, maar ook lokaal en participatief is voor de jongeren. Daarnaast moet er een einde komen aan de zogenaamde ghetto-scholen. Net zoals er enkel nog erkende moskeeën mogen zijn.

  'Het klopt dat we in Molenbeek weinig erkende moskeeën hebben, slechts vijf. Het moeten open moskeeën worden die zich toespitsen op de hele wijk'; aldus Schepmans. 'Op gebied van onderwijs kunnen we dan weer zorgen voor leerkrachten die een betere voeling hebben met de probleemwijken.'

  De gemeente Molenbeek zelf heeft ook nog werkpunten, vonden de deelnemers aan de debatdag. Zo kan de communicatie rond evenementen beter, moeten er meer ontmoetings-plekken en evenementen over de verschillende wijken heen georganiseerd worden en willen de inwoners graag dat er meer sociaal-economische projecten opgezet worden. Die moeten niet enkel verbinden, maar ook voor werk zorgen.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  We moeten, wordt gezegd, altijd zorgen dat we ‘mee zijn met onze tijd’… Na het taalspelletje van gisteren met de letter ‘W’ van Willem en Wilders, dus nu van ‘t zelfde met de letter ‘M’ van de Meer-Minder Molenbeekse Moskeeën. Redenen hiervoor: om bij de lezer het probleem beter on de hersenpan te doen blijven hangen, door middel van dit zelf bedacht ezelsbruggetje in mijn titel hierboven.

  U las dus over de PS-Graaister met de zeer toepasselijke naam Françoise Schepmans in De Schandaard. U kon dus ook genieten van de gepresenteerde vlei-taal aan het adres van de ‘verrijkers’.. In werkelijkheid is dit overgenomen krantenartikel het utopisch verhaal van hoe Moslim-veroveraars op sluwe wijze (die welbekende Taqyilla, weet U nog) de goedgelovige naïeve slachtoffers die schrikken van al dat geweld door nog-niet geradicaliseerde medeburgers, dit uit de hoed toveren om hun eigen posities te versterken. Ze eisen gewoon meer ‘middelen’ om ons des te rapper te onderwerpen door gelijkschakeling naar beneden. Een duvels plan, gevolg van de vroegere aanslagen met als thuisbasis datzelfde Molenbeek. Molenbeek moet niet meer Moskeeën, want er was ons beloof daar met de stofkam door te gaan om het geweld voor eens en voor altijd aan te pakken. Er zijn, voor een normaal mens, bijna geen woorden voor. Toch niet in ’t Nederlands, maar blijkbaar wel in ’t Fransoos.

  Zelfs, zoals U ziet, over de taal-kloof walsen die van DS gemakkelijk over heen. Door die on-overkomelijke afgrond gewoon te verzwijgen. Het moet wel: hoe anders hadden ze. hun Vlaamse lezers hebben kunnen hersenspoelen?

  Maar ja, wiens brood men eet, diens woord men spreekt. DS is immers de spreekbuis van de Frans- Arabisch-talige Moslim-gekke Brusselse Elite

  *

  (Digitalia)

  20-03-2017, 20:56 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4053

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Turkse minister BuZa: Voortaan zijn wij degenen die Europa bevelen geven

  *

  ‘Turkije is de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims’

  *

  Dictator Erdogan: ‘Nederland is het nieuwe Nazisme. Europa is kruistocht tegen islam begonnen’

  *

  Commentatoren in binnen- en buitenland suggereren dat rel Rutte-Erdogan in scène is gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen

  De dictator (met de zwarte schaduw van de Duivel op de achtergrond) die officieus nu al voor een groot deel de dienst uitmaakt in Europa.

  *

  In onze eerdere Turkije-artikelen van deze week ontbraken nog enkele op zijn zachtst gezegd brisante uitspraken van de hoogste Turkse leiders. 

  Minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu

  *

  Huj voegde aan zijn dreigement dat er (islamitische) religieuze oorlogen in Europa zullen uitbreken toe dat ‘Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt....

  Turkije is dé Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims...

  *

  Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’ Dictator Recep Tayyip Erdogan herhaalde nog maar eens dat Nederlanders in zijn ogen de nieuwe Nazi’s zijn.

  Xander

  (1) Merkur
  (2) Staatsstreich

  *

  Lees meer...  

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Huiveringwekkend, inderdaad. Maar moeten wok daarom nu echt bang zijn?

  Bangmakerij voor platbroeken, dat is het zeker, maar onze ‘Leiders’ zien dat anders. Ze hebben de bedoeling zich te scharen achter.. de toekomstige Overwinnaren. Ze willen niet barsten, dus buigen ze als knipmessen, op voorhand bedacht op de wenkende vette nieuwe postjes. Dat daarbij de ziel van hun eigen Volk en van meteen gans het Avondland verkocht wordt, daar geven ze gewoon niet om. Integendeel: alles wordt opgeofferd om de ‘wereldharmonie’ te promoten. Zeggen ze.

  Een zeldzame keer signaleren ze zelfs de dringende instructie van Sultan Erdogan aan zijn ‘volgelingen’ verspreid over jet te onderwerpen gebied voor de Umma: Europa, om niet per koppel 3 kinderen op de wereld te zette, maar minstens VIJF. Stof voor de Burger, om goed over na te denken. Want overal in het Westen gebeurt het omgekeerde. Men gaat er straks met ruime meerderheid liever ‘single’ wonen. Me dunkt dat er verder aangaan de toekomst geen tekeningetje moet bij gemaakt worden.

  Na eerst de funderingen van onze Maartschappij, het Christendom dat gebaseerd is op Joods-Humanisische tradities, te hebben vernietigd, wordt nu direct en indirect de lof gezongen van de ‘religie’ der Afgehakte Hoofden. Na onze Beschaving van het Ongeboren Leven werd als verdovingsmiddel het intermezzo ingevoegd van Het Gouden Kalf, onder het motto ‘we leven maar één keer’. Hoera!

  Gisteren Zaterdag is bvb weer het betoverend wielerseizoen begonnen in Italië met Milaan-San Remo, nipt verloren in de sprint door Peer Sagan, de kontjesknijper, en voor de voetbalmatch KV Oostende en EsseVee Zulte-Waregem reden van hier naar Brussel liefst 280 bussen met supporters. Waarvan de meesten, na de nachtelijke braspartij tegen de morgen nog altijd op straat rondhingen. Den EsseVee had inderdaad op het nippertje de beker binnengehaald. Dat moet en dan zal er gevierd worden. Tot iedereen de Maandag te vermoeid is om te werken…

  Dan volgen de hele onafzienbare rijen van ‘zomer-festivals’ met drank, drugs, publieke seks met Jan en Alleman, en oorverdovend lawaai (goed voor de gezondheid, ‘is toch de Ziekenkas die betaalt) in uiterst primitieve omstandigheden. In een minuscuul kartonnen tentje. Of in open lucht. De hemel hangt ondertussen weer vol met lawaaierige vliegtuigmotoren die dag en nacht vakantiegangers naar alle uithoeken van de planeet als in pendeldienst brengen en halen.

  Ondertussen staan de lege kerken te vervallen maar het zorgeloos smijten met geld gaat onverminderd door. Als ’t op is, drukken we er gewoon wel bij.

  Na ons: de zondvloed. Want als we dood zijn, groeit er gras (of onkruid?) op onze buik. Of zweven we overal de wereld rond in de lucht als roetdeeltjes en fijn stof …

  Nieuwe aanslag Parijs (Orly): de dader wilde sterven voor Allah. De politie greep meteen in en deed het nodige..….

  Maar het is en blijft onbegonnen werk om zo’n 2 miljard Umma-iêrs op te ruimen. Vandaar dat het voor het Westen aangewezen is, om eindelijk de rug te rechten….. En om kei-hard op te treden. Niet met woorden, maar deze keer met daden. Want proberen met woorden, staat gewoon gelijk met ons eigen graf delven.

  Ach ja, het klinkt natuurlijk schrikkelijk ouderwets, maar Gerard van Ruddervoorde (zie zijn wapenschild dat dagelijks boven iedere bijdrage op deze blog prijkt), de 10de Grootmeester der Tempeliers, stierf met het zwaard in de hand bij de verdediging van Akko (Acoz), de laatste Middeleeuwse burcht waar de zich terugtrekkende Kruisvaarders zich hadden verschanst. Ik mag er niet aan denken hoe zijn strijd uiteindelijk tevergeefs zou geweest zijn. Alleen is er de zekerheid, dat uiteindelijk onze Beschaving al vele duizenden jaren, zij het lichtjes gewijzigd en verbeterd, overleefd heeft. Zo dat het altijd zo blijven moet, gewoon omdat wij met miljarden mensen, al-dan-niet Christelijk, met meer zijn.

  Strijden om te overleven: het is nu eenmaal de Wet van de Jungle op mensenmaat.

  *

  (Digitalia)

  19-03-2017, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4082

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Ook België krijgt migrantenpartij

  *

  Een Vlaamse migrantenpartij, naar analogie met het Nederlandse DENK. Daar mogen Gent, Antwerpen, Brussel en Limburg zich bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aan verwachten.

  Initiatiefnemer is de voormalige SP.a'er Ahmet Koç.

  *

  Vorig jaar werd Limburgs provincieraadslid Koç nog wegens opruiende uitspraken uit de sp.a gezet, nu broedt hij op een nieuwe partij. Hij spiegelt zich aan

  het Nederlandse DENK.

  DENK is behalve de gebiedende wijs van het werkwoord denken ook Turks voor gelijkheid.

  *

  … en is de multiculturele partij die afgelopen woensdag nog drie (3) parlementszetels kon veroveren. DENK werd opgericht door

  Groep Kuzu/Öztürk, twee parlementsleden van Turkse komaf die zich afkeerden van de Partij van de Arbeid (PvdA).

  *

  Ze haalden vooral stemmen bij de conservatieve Nederlanders van Turkse origine.

  Samen met gelijkgezinden wil Koç in 2018 in enkele steden en in Limburg opkomen. Hij maakt zich sterk dat politici van andere partijen zich zullen aansluiten. "Als de tijd rijp is, zullen we naar buiten komen", zegt hij in een gesprek met de krant 'De Morgen'. "Het gaat om mensen met verschillende migratieachtergronden, maar er zitten ook autochtone Belgen bij. We hopen dat het een nationale partij wordt."

  "Ik ben ervan overtuigd dat België nood heeft aan een nieuwe politieke beweging die zich afzet tegen de sociale ongelijkheid en de onverdraagzaamheid. De establishmentpartijen hebben daar geen antwoord op."

   

  Koç, momenteel politiek dakloos, wil niet dat de partij zijn naam zal dragen - hij ziet zichzelf slechts als een van de vele initiatiefnemers. "Maar ik ga me uiteraard wel verkiesbaar stellen op de nieuwe lijst."

  PS

  Die paar foto’s van hierboven zijn een aanhangsel-initiatief van deze Redactie om de argeloze lezer ervan te overtuigen dat deze initiatiefnemers echte moord-Turkeys zijn, en geen halfzachte kerstkalkoenen. En ja, geweld of moordzucht zijn er net bij. Nog niet.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  "Als de tijd rijp is, zullen we naar buiten komen": is dat een dubbelzinnige bedreiging voor het uur ‘U’ of is het de gewone politieke manier van woorden in de wind? De man in ieder geval een vooruit geschoven pion van die Turkse Erd Han(swors). Hij is zefs geboren       en getogen in Istanbul (Constantinopel tot A.D. 1483) op 5 mei 1977 en heeft een drukke loopbaan achter de rug als gewezen medewerker van

  *

  Vande la la liere van aan ’t Zèètje, thans nog een schaduw van zichzelf,

  … en van het Limburgs genie: Peter Van Velthoven, Minister van Geen Werk.

  … De man, oud-leerling vaan het St Jozefscollege te Beringen, heeft universitaire titels Pol & Soc bij de vleet en is ‘Master’ In internationaal en Europees Recht Allemaal op kosten van ’t Gemeen. Hij is/was ‘werkzaam’ bij de Provincie en gaat door het leven als beroemde Rod   e Mandariijn-Mandaatdrager in alle soorten ‘Intercommunales’ in het Limburgse. Heeft dus alle kwaliteiten om in de hand te bijten van zij die hem voeden.

  *

  "Allah, bescherm ons tegen de landverraders. Mensen kom in opstand, verenig u, geef hen geen kansen." (Juli 2016, na de ‘mislukte staatsgreep in Ankara). Deze opriuende taalkostte hem op staande voet zijn erepenning bij de Rode Kameraden wegens maanden en misschien wel jaren te vroeg. En dus was/is hij voor zijn levensonderhoud tot aan het Uur ‘U’ verplicht uit een ander vaatje te tappen. En wij allemaal zullen het geweten hebben….

  PS

  Sedert kort beweegt de man zich ook in de radar van de Staatsvuiligheid met Code Oranje, de op een na allerhoogste score. Maar verder dan de kop in het zand steken geraken die niet.

  (Digitalia)

  18-03-2017, 19:13 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4081

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Bedankt!!! Beste Vrienden van de Vrijheid

  isteren is de Partij voor de Vrijheid de tweede partij van Nederland geworden. 33% extra zetels en daarmee gestegen van 15 naar 20 zetels! Een resultaat waar we heel erg trots op zijn. Premier Rutte en de elites zijn nog láng niet van ons af. Deze verkiezingswinst geeft een enorme boost voor de toekomst en ik beloof u dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat de PVV de volgende keer als grootste partij uit de bus komt.

  Dat was allemaal niet mogelijk geweest zonder uw steun en al die vrijwilligers die weer zo hard hieraan hebben gewerkt. De PVV is u daarvoor ontzettend dankbaar en vanaf vandaag gaan we met de 20 Kamerleden van de nieuwe fractie keihard doorknokken voor een beter, veiliger Nederland dat weer van ons is.

  Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen, Op de PVV kunt u rekenen! Feestelijke samenkomst vanmiddag van de nieuwe grote PVV-fractie. Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  In ieder geval is deze scheve situatie goed voor ons sluimerend ‘Heel Holland-Gevoel’. Vlamingen en Hollanders zijn zo wat armen en benen van hetzelfde lichaam der Lage Landen, ook wel eens de Nederlanden genoemd. ‘Les pays Bas’ zoals dat heet in het Fransoos. Alleen al de gedachte aan die Eenheid doet het beeldl van welzijn en welvaart gestalte krijgen. Niet voor niets hebben we ooit samen de Gouden 15de en 16de eeuw beleefd. Het is natuurlijk een feit dat we toch – jammer genoeg - een beetje uit elkaar zijn gegroeid. Bij hen de eigen Appeltjes van Oraanje, bij ons de Franstalige Coburg adel die wij verplicht zijn (hoe lang nog?) te dulden als vreemde Meesters in ’t Land.

  Ach, het had allemaal zo voorspoedig, ja zelfs zo voordelig en zo profijtig kunnen zijn! Maar de Francofonie, die tot op heden onze welstand wegsleept, dacht daar anders over….

  Wij wilden Willem weg. Wilde Willem wijzer wezen, wij wilden Willem weer.

  Prachtig toch en zo goed als op het lijf geschreven van Wilders.. Want die staat nu, dank zij zijn onverzettelijkheid, net als de rechtlijnigen van Het Vlaams Belang, voor vele jaren in het kot bij de bezems. Dat is dan de ‘Geleide Democratie’ waar Wilfried de Evidente het altijd over had. De Burger mag wel spreken, maar de Elite luistert niet. Die doet, afgesteld op een vreemde zender, gewoon haar eigen ding

  Ach ja, dat rijmpje van Willem is een kinderrijmpje uit (waarschijnlijk) de tijd van Willem I of Willem de Zwijger, en het dateert van mij prilste jeugd-herinneringen. Dat waren de oorlogsjaren ‘42-’43, toen ik nog bij Meester Albert Deschoolmeester (echt waar!) al de letters van het alfabet moest leren. Het was, om het geheugen te trainen, een soort oefening die nog dateerde uit de Hollandse periode 1815-1830 en in het collectief geheugen moet zijn blijven hangen.. Het leerde vooral spelenderwijze, naast taalgevoel, de elegantie van onze eigen Moedertaal. Het hield vooral ook de ver-fransing tegen die ons Volk verknechtte tot loonslaven.

  Later, veel later, vond ik dat taalgevoel in levende lijve terug in Sint Maria Horrebeke, toen ik op zoek was naar de sporen van de jeugdschrijver A Hans (1882-1939), die in feite Abraham Hans was, naar toen bleek. Dat landelijk dorpje, in Oost-Vlaanderen, is tot op de dag van vandaag, samen met KORSELE een soort Hollanda-Enclave die o.a. het (protestants?) kerkje anex ‘laatste rustplaats’ en het Museum A. Hans een weekend-bezoekje meer dan waard is.

  Zie vooral

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Korsele

  waar uitgelegd wordt wat speciaal is aan openbare begraafplaatsen ter vervanging van een laatste rustplaats in de eigen tuin…. Een Koninklijk Geschenk als het ware….

  En waarlijk: die dag ontdekte ik niet alleen de vele honderden ’Hasjes’ uit mijn vroegste jeugdjaren, maar werd meteen geconfronteerd met denkbeelden die grotendeels voor de rest van mijn leven mijn horizon hebben bepaald. Dat ‘schoolmeestertje’ uit de jaren stilletjes bleek ook de initiatiefnemer te zijn, toen al, van de Vlaamse Vereniging voor Beschaafde Omgangstaal. Dat was voor mij een revelatie, want tijdens mijn collegejaren behoorde ik in Ieper tot de bezielers van de plaatselijke ABN-Kernen. Die nieuwigheden stonden toen allemaal onder de supervisie van en Gents Hoogstudent, een zekere Wilfried Martens. Wat is de wereld toch klein, zelfs zonder de digitale uitkijk op dans en vermaak, die de jeugd thans meer ‘humanistisch’ leert denken.

  Kijk, toen ik op Verkiezingsnacht de esbattementen van de elite-lawaaimakers volgde, waren mijn gedachten weer bij de Republiek der Herenigde Vrije Nederlanden, ons toekomstig Vaderland om écht van te houden. Even bladeren op

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Hans

  en U bent in de juiste stemming om die ander ‘W’, niet Willem of Wever, maar Wilders, naar Waarde te schatten.

  O ja – verdorie, wat geeft dat toch een fijn gevoel – U heeft toch ook al de moderne versie van Val van Icarus, in dit geval de Val van de PvdA, gezien? Te dicht bij de Pretentie gevlogen, en de vleugels verbrand.

  De Toekomst met een gouden randje is dus gewoon… even uitgesteld. Maar bij deze Verkiezingen in Nederland werden de krijtlijnen uitgezet: Marx is dood, voorgoed dood. De Burger zelf beseft dit maar al te wel. Nu nog de Eigenheid van elk volk afzonderlijk terugvinden, en er kan werk gemaakt worden van een nieuw en beter Europa. Een Europa dat terug zijn eigen wortels ontdekt.

  *

  (Digitalia)

  18-03-2017, 12:23 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  17-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4080

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  WOORD VOORAF

  Den O ZO ‘historische avond’ van Woensdag 15 Maart 2017 bij de Noorderburen, ‘Telwerk-avond’ of ‘Bedot-avond’ (****) zou beter zijn.

  U kiest maar, maar deze avond is in de ganse Internationale Leugenpers samen te vatten als volgt hieronder in het geciteerde krantenartikel. Het is de Rode Zonsondergang van De Morgen die onze geesten moet voorlichten. Wie eerst lacht, daarom niet best lacht, zullen we maar zeggen.

  Let wel: wat U zult lezen, zijn de woorden van Mark Rutte zelf, die als Keizer Nero in het Colosseum van het Antieke Rome , met de duim naar beneden, het vonnis velt over de verslagen gladiator.

  Wat vooral tot uitdrukking moest gebracht worden, was dat de ‘democratie’ gewonnen had, in tegenstelling met wat dezelfde ‘democratie’ had uitgespookt met de woordbreuk der Brexit en de nederlaag van The Clinton Wife in Amerika. De ene keer is democratie ‘goed’, en de andere keer is ze ‘slecht’, al naar gelang de resultaten voor Linx meevallen . In NL had deze keer de democratie goed gewerkt. Want ‘de anderen’ werden gestopt… Ho, paardje. Ho.

  Democratie op deze manier is gewoon een ander woord voor ‘Dictatuur’. Of als U wilt: tirannie, Of ‘Onderwerping’…

  ’Alle mensen worden (gedwongen) Broeders: dat was recent nog zo onder Hitler, en dat is al vele honderden jaren zo onder de Religie van de Vrede.

  (Diepe zucht)

  Hoe gaan we in ’s hemelsnaam met zo’n Leiders ooit nog die reeds zo ver gevorderde Islamisering terugdringen?

  *

  EEN GEROETINEERDE FOEFELAAR HEEFT ’Ho’ GEROEPEN

  *

  Mark Rutte noemde in aanloop naar de Franse en Duitse verkiezingen later dit jaar de Nederlandse verkiezing de "Europese kwartfinale in de strijd tegen het populisme".

  ++++

  “We zijn voor de derde keer op rij de grootste partij bij landelijke verkiezingen, deze keer een feest voor de democratie door de hoge opkomst.” Rutte's VVD lijdt met 31 zetels weliswaar een verlies van 10 zetels maar heeft in vergelijking met zijn naaste achtervolgers een riante voorsprong.

  ++++

  Vanavond al belde hij met mogelijke coalitiepartners, Sybrand Buma van het CDA, Alexander Pechtold van D66 én Jesse Klaver van Groen-Links (GL) die allemaal fors vooruitgingen - ten koste van de verschrompelde PvdA

  +++

  De PVV van zijn rechtspopulistische rivaal stevent ondanks een lichte vooruitgang slechts af op 19 zetels. “Het is een historische avond voor Europa, omdat Nederland na de Brexit, en na de Amerikaanse verkiezingen ho! heeft gezegd tegen het verkeerde soort populisme”, zei Rutte triomfantelijk.

  *

  (****) Bedot-avond: de stemlokalen waren open tot 21u, de verkiezingen waren nog in volle gang – en om 21.15 kon Merkel al gelukwensen Twitteren naar Rutte. Precies alsof ze alles op voorhand wist. Enne, heeft U ook dat ‘telwerk’ gezien, dat zo urenlang uitvoerig en demonstratief op de TV werd getoond? Er werd nogal rommelig met open wijd uitgespreide armen omgegaan met de kolossale tafelgrote stembrieven, telkens er een nieuwe aflevering daarvan werd leeg gekieperd. Het ‘tellen’ bleef zo maar doorgaan, terwijl ondertussen de zegevierende politici tegenover hun ‘achterban’ uitdrukking gaven aan hun goede resultaten. Precies allemaal helderzienden die de Lotto hadden gewonnen.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  ‘Vlaanderen Ontwaakt’.

  Zelfs al moest dit echt zo zijn, dan is dat nog maar een kleine fractie van de totale bevolking van Het Avondland. Maar het zou de toon aangeven en anderen kunnen inspireren om ook wakker te worden.

  *

  Heeft U ook problemen met Rutte, de Verliezende Overwinnaar? Of is het eerder de Overwinnende Verliezer? ‘Mooie democratie is dat’ waren de woorden van Pim Fortuyn toen Walter Zinzen hem ooit eens had uitgelegd dat de Heren Politici in Coburgland niet wilden praten met ‘die van het Vlaams Blok” – en nu kunnen de twee grootste partjen van NL, de VVD en de PVV niet samen het Land besturen, want Rutte zal proberen een meerderheid te vormen met God, met Klein Pierke en met al de rest, koek van één deeg.

  Wat integendeel goed nieuws is, was dat de PvdA van de kaart is geveegd. Als symbool voor de rest van de Europese Rode Leefwereld kan dat tellen. De Protest Polletiekers van Groen Linx van het formaat van Calvo en Almacy daarentegen zwemmen in de goede cijfers. Net dansende lammetjes in de voorjaars-wei onder de leiding van Klaver, dartel e naïef maar zo stom als ze groot zijn.

  *

  Ach, het koelt wel zonder blazen. Want wat hebben we vandaag op school geleerd? We hebben geleerd dat er minsens twee soorten ‘populisme’ bestaan: het juisten het verkeerde.. Marc Rutte heeft de vergissing van zij leven begaan. Er is maar een soort vandat vervloekte ‘populisme’, en dat is het populisme dat hem straks de kop zal kosten. Moeten we nu lachen of schreien?

  *

  Ps 1

  Ritte is 25% achteruit gegaan en Geert Wilders bijna even sterk vooruit, maar dat wordt weg gemoffeld.

  PS 2

  Ook gezien dat Rutte, net als alle Linxe potentaten overal ter wereld, ook de economische heropleving claimt als een verdienst op zijn conto? Deze is echter beter, niet dank zij, maar in weerwil van hun bemoeiingen. Zij steken andermans pluimen op hun hoed ipv in hun achterste. Goed draaiende economie is dank zij de energie van de ondernemerswereld. Die rijst of daalt naargelang een veelvoud van factoren waar de slimste geleerde koppen altijd maar verder veel geleerde uitleg aan geven, die ze zelf niet geloven. Één ding is zeker: Overheids tussenkomsten zoals invoerrechten die van land tot land verschillen zijn altijd en overal nefast want ze ondermijnen de Wet van Vraag en Aanbond. En die is precies de basis van alle Ondernemers.

  Marxistische theorieën daarentegen zijn op lange termijn dodelijk voor mens en dier. Maar wel goed voor de Vakbonden die heden ten dage, het doel ver voorbij geschoten, gewoon parasiteren op het zweet van anderen. Ze doen in ’t klein wat hun mandaatdragers doen in ’t groot.

  *

  (Digitalia)

  17-03-2017, 14:32 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4079

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Officier special forces: 35.000 ISIS strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland

  *

  ‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’

  Een onbevestigd bericht uit november 2016 is gezien de recente aanslagen in Berlijn, Heidelberg, Düsseldorf en Hamburg, en de voorkomen aanslag in Essen, een stuk geloofwaardiger geworden. Volgens een officier van de Duitse special forces KSK trainen de troepen niet langer op inzet in het buitenland, maar in Duitsland zelf, compleet met 3 bataljons paratroepers. De reden is dat er al alleen al in Duitsland zo’n 20.000 tot 35.000 ISIS terroristen klaar zouden staan om op commando een terreuroorlog tegen de bevolking te beginnen. Naast Duitsland zouden Nederland en Frankrijk de belangrijkste doelwitten zijn.

  Volgens de officier, die vanwege de gevoeligheid van de informatie anoniem wil blijven, draaien de politiek en media de bevolking een rad voor de ogen door het aantal vermoedelijke ISIS terroristen in Europa – maximaal 5000 - zo laag te houden. ‘Het gaat daarbij enkel om zelfmoordterroristen, waar wij geen enkele kans tegen hebben om iets tegen te doen, omdat zij zich aan de Westerse manier van leven hebben aangepast. We kunnen enkel afwachten totdat er iets gebeurt, en er misschien hier en daar tijdig eentje uitschakelen.’

  Echte doel vluchtelingenstroom is terroristen naar Europa brengen

  ‘Dat wordt echter tegen niemand gezegd, ook niet dat er alleen al in Duitsland tussen de 20.000 en 35.000 ISIS strijders zijn. Valt het u niet op dat ISIS volgens de nieuwsberichten overal wordt teruggeslagen, en de terreinwinsten van de Amerikanen, het Syrische leger en de Koerden steeds groter worden? Dat is omdat ISIS zijn mensen geleidelijk terugtrekt en naar Duitsland brengt. Het krijgen van controle over Syrië, Libië of Afghanistan was nooit het doel. Hèt doel was altijd om een vluchtelingenstroom op gang te brengen, en zich daarmee te vermengen. Dat heeft jaren geduurd, maar het plan is nu duidelijk geworden.’

  Uitsluitend burgers het doelwit, tienduizenden slachtoffer verwacht

  ‘Volgens onze informatie zou er eind maart 2017 een groot offensief in Europa moeten komen, dat zal beginnen met tegelijkertijd honderden aanslagen op verschillende plaatsen. Niet politieke of militaire locaties, maar winkelcentra, parken, kermissen, volksfeesten etc. zullen het doel zijn. Direct daarna, als er chaos uitbreekt en de reddings- en nooddiensten nog bezig zijn, begint de aanval van de grondtroepen. Ook dan zijn ALLEEN burgers het doelwit. Totdat wij kunnen reageren zullen er al duizenden, mogelijk zelfs tienduizenden doden zijn. En omdat ze in groepen van 10 tot 20 man opereren, zal dat nog complexer worden.’

  *

  Lees meer...  

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Einde Maart, wordt gezegd? Ja, juist. Maar misschien ook een vroege 1 april-grap. Ziet U mij niet lachen??? De Dood, net als de Profeet, komt als een dief in de nacht. Wie het weet mag het zeggen. Wie zal het zeggen? Wie zal dat betalen? Wie heeft zoveel ping-ping, wie heeft zoveel geld? Nog wat meer pamper-zalf, en klaar is Kees. Dat de terreur-aanslagen ondertussen wel degelijk en in een wellustig tempo verder gaan, dat is niet alleen ’n feit, maar een grote zekerheid.

  Weet U, ik schrijf hier al jaren dat het best uitkijken is naar die getaande vriendelijke buurjongen of dat lief ingesnoerd meisjes-koppeke, als die plots bij de BBQ me dat lekker geurend varkens koteletje, in Uw tuin staat en met een van haat verwrongen gezicht al Uw huisgenoten inclusief Uzelf omver knalt. Het duurt echt niet lang. Niet bij U en niet wat verder in de straat waar het ook zo goed rook naar gebakken varkensworst. Weer ’n speciaal ‘aitem’ op het Nieuws, met veel schrijnende beelden. En ingehouden gegrinnik elders. De Media zullen dat weer uitleggen, als de onbegrijpelijke daad van een geestesgestoorde die dringend, naast medische zorgen, ook een hoger ‘leefloon’ vandoen heeft.

  Volgens Francken Theo kost iedere dubbele paspoorter € 40 per dag aan de Gemeenschap. Maakt     meer dan € 1200 per maand. Gelezen in ‘de boekskens’ en nergens tegenspraak gevonden. Het zal dus nog meer zijn. Reken maar eens na: € 1240 x 1 miljoen gelukzoekers en U zit in de miljarden. Per jaar. Met nog zwaarder vooruitzichten voor de toekomst. Net voor zolang dat wij dat ‘schaffen’ kunnen. Daarna komt de ontnuchtering dat wij er allemaal en vooral de Leiders … beter door zullen geworden zijn.

  Zo’n vaart zal het heus niet lopen. Wordt ons voorgehouden. Buurjongens zijn bovenste beste kerels, die zelfs nog geen appel zouden stelen die niet de hunne is. Maar moest ik U zijn, ik zou toch maar goed uit m’n doppen kijken. ’n Ongeluk zit soms in een klein gaatje….

  Zo moeten we toegeven, dat onze ‘Leiders, de zogeheten Verlichte Grote Verstanden, geen kaas hebben gegeten van religieuze strategie. Spel en miserie omdat de bij ons levende dubbele paspoort-Turken hun willetje niet krijgen? Erdogan laat ’n paar miljoen van zijn privé voorraad ‘vluchtelingen’ via de fameuze Balkan-Route op ons los. Dat zal ons leren. Ach zo, en weet U nog wel wat er door onze schuld toen in Srebrenica is gebeurd? En is het koloniale Europa niet de bakermat van zowel Nazisme als Fascisme?! Zijn wij ook niet allemaal potentiële Kruisvaarders die de arme Muzelmoeders en Muzelkindjes in hun eigen land, zo erg hebben wezen uitmoorden? Alleen al omdat hun vaders of wederhelften als ‘verrijkers’ ergens anders aan het plunderen of aan het bidden waren?

  U hoort het al: we zijn geen haar beter. Dus zit alles snor om er eindelijk weer ‘ns tegenaan te gaan. Nu of nooit. Er is haast bij, anders krijgen we weer ’n zoveelste ‘Kruistocht’ op de nek. Of maalt President Trump er met een luide paddenstoel knal een einde aan.

  Die Tiende en Laatste Kruistocht zal dan wel de Kruistocht der Goddelozen moeten zijn. Want het Christendom is, als voorzorgsmaatregel vanwege de ‘progressieve wereldverbeteraars, zo goed als weggepest en uitgeroeid….

  *

  (Digitalia)

  17-03-2017, 14:14 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4078

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Politie onderschept indrukwekkend wapenarsenaal

  *

  Meer dan 10.000 oorlogswapens, luchtafweergeschut, granaatwerpers, revolvers. Dat is de buit van een internationale politieactie tegen georganiseerde wapenhandel in Europa. De bende verkocht ook in ons land wapens.

  *

  De Spaanse Nationale Politie heeft vandaag de buit getoond die in beslag genomen is tijdens de operatie Portu. Met steun van Europol werd een internationale bende opgerold die grof geld verdiende aan wapentrafiek in Europa.

  Politie onderschept indrukwekkend wapenarsenaal.

  De buit is indrukwekkend. Een zaal vol. Honderden kalasjnikovs, allerlei types machinegeweren, revolvers en pistolen, maar ook zwaarder geschut zoals granaatwerpers en luchtafweergeschut.

  De internationale bende wapentrafikanten was actief in gans Europa, ook in ons land. Hoeveel geld ze met hun wapenhandel verdienden, is niet bekend. Europol zegt dat het sinds 2014 een significante stijging ziet van de handel in dit soort van zware wapens die uiteraard verboden zijn om zonder de nodige vergunningen te bezitten of te verhandelen.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Waw! Wat ’n tegenslag, nietwaar? Al dat spminternieuw legermateriaal, een enorme voorraad, die door deze tegenslag in verkeerde handen valt.

  Alhoewel slechts het topje van de ijsberg, was het, eenmaal ter bestemming, voldoende om héél het Avondland de stuipen op het lijf te jagen. En in de armen van De Profeet.

  Wat meer is: als de Spaanse politie haar werk (tot op het bot) naar behoren uitvoert, worden de zwarte geldstromen meteen blootgelegd. En weet de wereld de dag nadien waar het geld van 1111.11, Ontwxikkelingshulp en andere NGO’s al die jaren naartoe is gegaan. Als er dan ook nog namen vrijgegeven worden, dan is ook de top van de Europese medeplichtigen bekend, en kunnen de zuiveringen beginnen.

  U moet er toch geen tekeningetje bij gemaakt krijgen? Voor dergelijke hoeveelheden van diat soort koopwaar lopen de individuele kopers niet dik. Invasie-legers daarentegen die zich in alle stilte voorbereiden, nochtans wel.

  Het is maar een idee, maar ook bij ons zou de Staatsvuiligheid best eens ’n paar razzia’s houden in buurten war veel gesloten garages worden verhuurd.

  Dus stelt de vraag zich, minder naar de definitieve eindgebruikers (die laten zich gemakkelijk raden) dan wel naar de bron van deze handel: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Met welke middelen? De vaudeville die Erdogan thans opvoert met Nederland mag ons niet verblinden. Veel geblaat maar weinig wol. Zij het dat daarvan ‘Europa Ontwaakt’ stilaan gestalte krijgt.

  Wie dus wèl ontwaakt uit een diepe verdoving, dat is reeds morgen: Nederland en binnenkort ook Frankrijk en even later Duitsland zelf. En dan is het slechts wachten tot de (dom)koppen allemaal in dezelfde richting kijken zodat de nodige afspraken gemaakt worden zoals bij de Eerste Kruistocht (1096). Dus ruim 1.000 jaar geleden.

  Met de middelen van toen duurde het slechts 3 jaar tot de Muzelmannen verslagen waren, en er in Jeruzalem, die symbolische plaats, een Vlaming tot Koning werd uitgeroepen. Iets dat zich wel niet meer zal herhalen.

  Maar met de juiste wereldleider op de juiste plaats (en aan de juiste knoppen) die daarenboven beschikt over de juiste machtige vrienden (uniek in de Geschiedenis van Het Westen) zal dat niet lang op zich laten wachten. Al wordt dat dan wel de strijd van de Beschaving van het Leven, tegen de Beschaving van de Dood.

  Moet dat nu echt nog duren, tot het eogen Avondland die éne ware Leider heeft gekozen na de roemloze aftocht van de huidige kibbelaars?

  Net als in 1096 moet Het Volk de bezieling vinden om de wereldleiders tot handelen te dwingen. De stembus is daartoe de enige juiste gelegenheid. In 1096 ging het tenslotte nog maar om ‘de Bevrijding van het Heilig Land’? Nu gaat het om De Bevrijding van de Beschaving van de Dood.

  PS

  Er is een waterkansje dat, als het ooit ernst wordt, de ‘gematigde’ Islam wel zal willen praten ipv van vernietigd te worden. Alhoewel: de Geschiedenis bewijst het tegendeel…

  *

  (Digitalia)

  15-03-2017, 02:50 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4077

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Waterschaarste

  Door deze man, Hoofd Inspecteur B.B.I.

   

  Karel Anthonissen (Gent)

  *

  Zoek op internet eens naar het woord ‘waterschaarste’ of ‘water scarcity’. Vier miljard mensen hebben ermee te maken, een half miljard het hele jaar door. Je vindt ook kaartjes die aangeven waar het probleem het grootst is. Zoals dit kaartje van een Braziliaanse website die stelt: waarom uw land verlaten en emigreren naar Brazilië?...

  ... De rode gebieden met ‘zeer hoge stress’ en de oranje gebieden met ‘hoge stress’ komen niet toevallig helemaal overeen met de islamitische landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, een groot gebied van Marokko tot Pakistan. De oorzaak van deze waterschaarste is met één woord uit te drukken: overbevolking. De landen die u hier in rood en oranje gekleurd ziet, hebben hun bevolking sinds 1945 allemaal minstens zien verviervoudigen.

  *

  Irak en Syrië, om zomaar twee landen te noemen, deden het maal zeven. Irak groeide van 4,6 naar 32 miljoen mensen, Syrië van 2,9 naar 20 miljoen. Geen wonder dat daar oorlog van komt, strijd om water, strijd om lebensraum. In 1945, nadat Duitsers en Japanners een vreselijke oorlog gevoerd hadden, hebben de Verenigde Naties alle bestaande grenzen bevroren. Binnen die grenzen zou er plaats genoeg zijn voor iedereen. Of anders gezegd: elke natie zou zijn eigen veilige grenzen krijgen, genoeg plaats, zodat er niet meer om hoefde gevochten te worden.

  De enige natie die op dat moment te weinig levensruimte had, was China. China was in 1945 al schromelijk overbevolkt. Daarom werd er toen gesproken van het ‘Gele Gevaar’. Maar de Chinezen hebben daar tamelijk drastisch een mouw aan gepast. De communisten hebben zeker geen demografische expansiepolitiek gevoerd. Anderen hebben dat wel gedaan. Het volstaat nog eens naar de kaart te verwijzen. Je kan dat nu het ‘Groene gevaar’ noemen. Groen is zowel de kleur van de ecologische partijen als van de islam. De waterschaarste is een ‘groen’ probleem te noemen en de overbevolking een ‘groen’ gevaar. En hoewel Brazilië mensen uit deze gebieden misschien met tienduizenden wil uitnodigen, komen ze nu met honderdduizenden de Middellandse Zee over. Dat is nog niet echt een probleem voor Europa. Wat er nu al binnengekomen is, dat ‘schaffen’ we nog wel.

  Maar niet zo lang meer. De ‘groene’ overbevolking loopt in de honderden miljoenen.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Zò hadden het er heel zeker nog niet veel bezien. En ikzelf beken maar al te graag dat deze vaststelling een schot in de rode Roos is. Zoals trouwens alles wat deze selfmde man aanpakt, uitgenomen het verstolen fraude-gedrag van Kareltje De Gucht, EU-Crommissaris.

  We waren allemaal al veel te lang vergeten, dat het menselijk lichaam voor +90% uit… water bestaat.

  En voilà, hier is, en dan nog uit mijnen koker, de oplossing. Pijpleidingen voor pietrol van daaruit, met als ‘retour’ daar boven op gemonteerd waterpijpen van uit de hoge onbezoedelde Noordelijke ijszeeën naar al die droge gebieden. A.h.w. een 2de Ei van Columbus

  *

  Revolutionair, of niet, soms? . Echt geniaal, al zeg ik dat zelf.

  *

  Maar zou de Heer Anthonissen, beroepshalve (zoals reeds en overvloede gezegd en gezwegen) werkzaam bij de BBI (U weet wel, de Straffe Gasten van bij de Fiscus) dat de Nasa onder het woestijnzand al vele jaren terug overal ondergrondse waterlopen heft vastgesteld? Anders gezegd: zet daar een paar duizend Vlaamse boeren neer (ipv dat die naar Canada uitwijken), en binnen tien jaar staat dat daar in de Sahara vol met korenvelden…

  Komaan, beste wereldverbeteraars, begin er maar aan. Handen uit de mouwen, want Uw ‘groen’ ideaal wacht op U. En als jullie dan toch bezig zijn: stopt dan de zuur betaalde ‘ontwikkelingshulp’ en zorg dat al die volkeren daar, als er dan overal water zou zijn, gewooin leren vissen. En vooral leren hun verstand te gebruiken, ipv hun dagen door te brengen met kontheffen.

  Wat denken jullie dat onze voorouders heel hun leven lang gedaan hebben? Vergaderd of verdorie heel hun leven geslaafd en gewroet in het zweet huns aanschijns?!

  ‘Luctor et emergo’: da’s verdorie geen kattepis!

  (Digitalia)

  15-03-2017, 01:26 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  14-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4076

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Termont over Turkse ‘verrijkers’:

  Stelt vast, het schreien nader dan het lachen…

  *

  … dat hij zich "compleet in de steek gelaten voelt" door de regering, omdat die geen standpunt inneemt over hoe er moet worden omgegaan met Turkse politici die in ons land campagne willen voeren over het nakende referendum in Turkije.

  "Ik ben op dit moment niet geconfronteerd met een concrete aanvraag", zegt Daniël Termont. "Wel heb ik bij Binnenlandse Zaken gevraagd naar onderrichtingen, want dit is een zaak van internationale politiek geworden waar burgemeesters nu over moeten beslissen.

  Binnenlandse Zaken geeft ons geen onderrichtingen, dus ga ik mij gedragen zoals ik mij altijd als democratisch burgemeester gedragen heb. Ik zal enkel verbieden als ik vrees dat de veiligheid in het gedrang wordt gebracht.”

  Net omdat de kwestie een zaak van internationale politieke (uit de hand gelopen, zoals voorzien in onze stoutste nachtmerries) verhoudingen wordt, moet de regering zich uitspreken en onderrichtingen geven aan burgemeesters.

  *

  In Nederland doet men dat wel. Mijn (evengoed Linxe) collega Aboutaleb burgemeester van Rotterdam (en eveneens Turk want ’n dubbele paspoorter) kreeg onderrichtingen van de regering, het was wel een standpunt waar ik het niet eens mee ben, maar hij kreeg tenminste duidelijkheid. Hier laat men de burgemeesters doen, om dan achteraf te kunnen zeggen dat er fouten gemaakt zijn. Nogmaals, dit heeft absoluut niets meer te maken met lokale gebeurtenissen, dit overschrijdt niet alleen de grenzen van de stad, maar ook die van ons land.” (En dat was niet te voorzien!!!!)

  Inhoudelijk wijst Termont er als burgemeester en democraat op dat hij na een veiligheidsanalyse in het verleden altijd evenementen toestond, zowel van uiterst rechts als uiterst links, zelfs al deelde hij de meningen niet. “Ik vind dat het recht op vrije meningsuiting en het recht op samenkomst zeer belangrijk zijn. We brengen onze democratie zelf in gevaar als we dat recht niet toekennen aan mensen die we zelf als niet-democraten beschouwen.”

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Daniël Termont zoals iedereen weet vurig aanhanger van De Nieuwe Wereld Orde maar verder even onschuldig aan de Turkse overrompeling als Het Lam Gods, voelt zich op voorhand de gebeten hond, en hij weet waarom: voorlopig zijn de Turken nog altijd geen baas, hoe goed hij en de zijnen zich ten gunste daarvan hebben ingespannen. Als het ware een homeopathische oefening om de verwatering van alle culturen, ,normen en waarden in gang te zetten.

  Allez, dat was toch de perfecte omschrijving van de ‘verrijking’ zoals ik die hoorde in een debat op de NOS.

   

  *

  Maar fossiel Termont is een van de anachronismen die het Linx gedoe nog voor een tijdje op de been houdt. In afwachting van de aflossing van de wacht. De man is een politiek beest, dat instinctmatig voelt dat dit tumult nog maar het begin is. Want wij oogsten allemaal wat hij en de zijnen gezaaid hebben…. Als gladjanus weet hij, de tweede beste Burgemeester ter wereld zal de goede maatregel in geval de Openbare Veiligheid gevaar zou lopen: hij zal doen zoals Pilatus, de verantwoordelijkheid toevertrouwen aan anderen die de kooltjes ujit het vuur moeten halen.

  *

  Zo spreekt hij van “Regeringsinstructies aan Aboutaleb, maar hij zegt niet welke, wel is hij er niet mee eens…. Zo creëert hij wxat speelruimte voor zichzelf.

  Zelden een snuggere ontsnappingsroute weten voorbereiden. Regent het? De schuld van anderen. Blijft het droog? Dat is dank zij Termont.

  (Digitalia)

  14-03-2017, 18:10 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4075

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Turkse minister Nederland uitgezet:

  De Turkse premier Binali Yildirim

  -

  …. (probeer vooral die naam niet uit te spreken: het zou U Uw gebit kunnen kosten) kondigt vandaag "sterke tegenmaatregelen" aan, nadat

  Turkse minister van Familiezaken Fatma Betul Sayin Kaya

  *

  … de toegang tot het consulaat in Rotterdam ontzegd werd en het land uit werd gezet.

  "Er komt een zwaardere vergelding tegen de onaanvaardbare behandeling van Turkije en zijn ministers die diplomatieke immuniteit genieten", zei de minister vandaag in de vroege ochtend in een schriftelijke verklaring.

  Hij voegde toe dat gebeurtenissen als deze duidelijk maken wie "de echte vrienden" van Turkije zijn. "Onze zogenaamde Europese vrienden, die het bij elke gelegenheid hebben over de democratie, de vrijheid van meningsuiting en de mensenrechten, hebben opnieuw gefaald."

  Mensenrechten in Het Land A.H.-ERDOGAN

  *

  Tegelijk riep hij de Turken in Nederland en Duitsland op om de kalmte te bewaren, en niet ten prooi te vallen aan provocaties. Hij vroeg hen ook op zeker te gaan stemmen bij het Turkse referendum, omdat dat "het beste antwoord" zou zijn aan de Europese landen.

  Gisteren kondigde Turkije al aan dat de Nederlandse ambassade en de consulaten voor onbepaalde tijd gesloten moeten blijven.  

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Nederland, en bijgevolg ook Nederland binnen Coburgia zullen binnenkort Staatkundig Groot Turkestan moeten worden genoemd, eenmaal de Nieuwe Hitler ook Duitsland, desnoods met zacht wapengeweld, zal hebben ingelijfd.

  Dat ligt niet alleen in de lijn de verwachtingen, maar ok in de lijn der logica. Want van zodra in de Jaren ’30 de bevolking van Duitsland meer dan 10% Nazi’s telde, werd heel Europa met wapengeweld overtuigd om hetzelfde te denken… Met Erdogan ziet het er naar uit dat deze de verbeterde reïncarnatie zal worden van Het Genie der Beierse Alpen.

  Titi, een slag kleiner, Maarschalk en Rebellenleider, ook zo’n volksheld uit datzelfde verleden, was Het Genie der Karpaten, dus zal Erdogan door zijn Linx Progressieve karwaten al vlug tot Het Genie van het Ararat-Gebergte uitgeroepen worden. De berg Ararat is, zolas U zou moeten weten, de berg waarop de Ark van Npach strandde, toen de wateren van de Zondvloed zich hadden teruggetrokken. Het was daar dat De Mensheid dus gestalte kreeg, doordat de afstammelingen van Meneer en Madame Noach talrijk werden als de zandkorrels op het strand. Of, om dit in de huidige tijd te situeren, zo talrijk als de uitgezworven Moslims overal in Europa.

  Een fataliteit als bij de Oude Grieken, iedere keer de Goden op de Olympus vergramd waren. Waarbij alleen, als hij verkozen wordt, Geert Wilders na deze week woensdag de redding kan brengen. Waarna het zo goed als zeker is, dat dan alle vlaggen van Vreemde Mogendheden, en vooral de Turkse, zullen verboden worden. Want van hetzelfde niveau als

  De Nazi-vlag.

  *

  Bij de ‘Volkssturm’ van deze nacht in Rotterdam, toen een hitsige Turk de Nederlandse driekleur boven op een offocieel gebouw wilde strijken en vervangen door de Turkse vlag, was dat vooral symbolisch bedoeld. Zeker niet voor direct. Het viel vooral op, dat er zo weinig verschil was met het Rood van de Hakenkruisvlag.  

  *

  (Digitalia)

  13-03-2017, 11:24 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  12-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4074

  Z

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Turkse minister dreigt Nederland met sancties

  *

  ROTTERDAM - Turkije dreigt met zware politieke en economische sancties als Nederland verhindert dat

  ….

  de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu,

  (zeg maar Mê flut Çavusollu)

   

  … zaterdag (met fluit en al) een ça va sul-bezoek kan brengen aan Rotterdam. Çavusoglu zei zaterdag tegen CNN Türk dat hij een Turkse campagnebijeenkomst in Rotterdam wil bijwonen.

  De minister is van plan zaterdag om 18.00 uur genodigden toe te spreken in de ambtswoning van de Turkse consul in de wijk Hillegersberg. Maar zijn bezoek is tegen het zere been van de Nederlandse regering. Çavusoglu pleit voor een 'ja' voor meer macht voor Erdogan in het Turkse referendum van 16 april. Turkse Nederlanders worden nu gegijzeld door Nederland met een verbod op campagnebijeenkomsten, herhaalde de minister.

  Maar..

  de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (ook ’n Türk)

  *

  … zei vrijdag al dat er geen sprake van is dat Çavusoglu de toegang tot Nederland zal worden ontzegd. Nederland kan en zal hem niet weigeren, maar een eventueel bezoek zal wel omgeven zijn door strenge veiligheidsmaatregelen. Publiek is in elk geval niet welkom op de openbare weg bij de ambtswoning aan de Straatweg. De woning en tuin zijn Turks grondgebied.

  CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt heeft premier Rutte en minister Koenders (Buitenlandse Zaken) gevraagd te bezien of de wet mogelijkheden biedt om politieke bijeenkomsten ,,van niet geheel vrije regimes" in ons land te verbieden.

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Met welk recht wordt hier zonder enige rechtsgrond zomaar verklaard, dat privé-eigendommen van ingeweken (ofter plaatse geboren) Türken zomaar, zoals ik elders las, Türks grondgebied worden?! Evenveel enclaven als soevereine staatjes op Nederlands grondgebied? Alleen de onderlinge verbondenheid moet nog uitgeroepen worden, en klaar is Kees: heel Nederland is een deeltje van het Türks wereldrijk. Dat geregeerd en bestuurd wordt van uit Ankara. Consulaten en ambassades, tot daar toe. De Türkse aangeboren veroveringsinstinct doet de rest. Want niet te vergeten; waar ooit ook maar één Moslim gebeden heeft, behoort minstens voor de eeuwigheid aan Allah. En wij mogen fluiten….

  De rest is larie en apekool. Maar dan in ’t Arabisch. Want straks zal de Sultan op zijn grondgebied alle vreemde talen, dus ook het Nederlands of het Vlaams, verbieden. Met, uiteraard, de gebruikelijke tuchthuisstraffen voor iedereen die deze goddelijke bevelen niet stipt naleeft.

  Het ligt verder in de lijn der verwachtingen der Türkse logica, dat kerken, tempels, synagogen, kapellen, standbeelden, stadhuizen, wind- en watermolens, zo typisch voor de Lage Landen, moeten verdwijnen. Om plaats te maken voor de verdere uitbreiding van kazernes en Koranscholen voor de dagelijkse hersenspoeling der definitief onderworpen bevolking.

  Visiue van ‘tSCHELDT

  Groen-Linx, en alle verdere partijen die eventueel de Onderwerping zouden overleefd hebben, in het heel bijzonder vooral de PVV zijn ondertussen voor de Uitzonderings Rechtbanken verschenen waarvan, net zoals bij de Nat.Socialiqsten in de jaren ’32-’45, de uitspraak bij voorbaat vast staat. Als “onnutte eters’ allemaal naar de Vernietigingskampen. Daar zal dan niet meer boven de poort staan’ Arbeid maajt Vrij’, maar ‘Vijf x daags bidden maakt vrij’.

  Onze huidige ‘Mandaat-dragers’ vraagt U? Die zitten ofwel met de kop in het zand, ofwel zitten hun broeken vol en doen ze hun job zoals gewoonlijk via hun individuele achteruitkijk-spiegels.

  Hen treft dus geen schuld. Ze kunnen niet anders. De ware schuldigen dat zijn wij, de kiezers en de extreem rechtse populisten die de zegeningen van de multicultuur niet willen inzien.

   

  Klaar? Of moet er meer zand zijn?

  *

  ACTUALISERING

  Op Zaterdag 11 Maart om 11.55u verspreidde TROUW het bericht dat ‘’Het Kabinet’ in extremis de landingsrechten voor de vlieger van de Türkse minister BuZa had ingetrokken. Zijne Excellentie de Sultan is woedend en woest tegelijk. Briesend, met het schuim op de lippen, verwijt hij de Hollanders voor Nazistische Fascisten, of Fascistische Nazisten (hij is er nog niet helemaal aan uit) en tiert dat hij als weerbots de landingsrechten op Türkse bodem voor alle, maar dan ook alle Nederlandse vliegtuigen van klein tot groot zal intrekken. En daarenboven zal hij op staande voet alle NL-diplomaten uit zijn land zal verjagen als gebeten honden. Of laten opsluiten, want ook daar is hij er nog niet aan uit.

  Besluit

  Zou, een paar dagen voor de Verkiezingen van de Laatste Kans, het kabinet dan werkelijk de hete adem van Geert Wilders zo erg en zo warm in de nek voelen? Maar ook daar is Marc Rutte, de Dikhuid, nog niet aan uit….

  *

  (Digitalia)

  12-03-2017, 10:19 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4073

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Dag na bijl-aanval: machete-aanval in Düsseldorf

  Harder terugslaan: dat is het enige dat helpt….

  *

  Een dag nadat een man zeven mensen verwondde met een bijl in het centraal station van Düsseldorf, is er in het noorden van de stad opnieuw een aanval gebeurd. Dit keer met een machete. De dader zou momenteel nog op de vlucht zijn.

  Islam is de Beschaving v/d Dood

  *

  Het slachtoffer, een man van 80 jaar, zou gewond zijn maar aanspreekbaar. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Voorlopig is het nog raden naar de aanleiding van de aanval. “Omdat de situatie momenteel nog erg instabiel is, hebben we meer politiemacht ingezet”, liet een woordvoerder van de lokale politie weten.

  Donderdagavond vond er al een aanval in het centraal station van Düsseldorf plaats. Een man verwondde er toen 7 mensen met een bijl. Onderzoek wees uit dat het om een verwarde man ging en er geen sprake was van een terreurdaad

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  Donderdag avond de eerste vertoning met het kapmes, en vrijdag, dz dag daarop reeds de tweede, deze keer met de machete. Moet wel, want met kromzwaarden zo maar open en bloot in het openbaar: dat weet toch iedereen dat daar vodden van komen.

  Het ziet er dus naar uit, dat de Stad Düsseldorf maar best ineens Kappmessersheim zou mogen gaan heten. De stad loopt daar immers vol met psychisch gestoorde kontheffers die verzot zijn om op het scherp van de snede treinreizigers, bij wijze van verrassing, met de diepe vreugden van de Islam te laten kennis maken.


  Mekka en Medina, dààr zit het gif

  *

  Ze doen het gewoon voor de lol, en omdat hun ingebeelde God Allah door de mond van de woestijnprofeet van 1400 jaar geleden dat zo wil. Het is er niet van ‘gaat en onderwijst alle volkeren’, maar van ‘gaat en doodt alle volkeren’, wat ook als ’n soort ‘religie’ wordt verkondigd….

  **

  *

  De Overheid en de Media minimaliseren de wonden en nemen daarbij meteen de daders in bescherming. ‘Schutzhaft’ (een socialistische sadistische manier van redeneren) heette dat vroeger: in Uw eigen belang vastgezet te worden zodat er U niets overkomt.

  En nu blijkt toch wel, dat de aanvallen met de blote bijl, de eerste in een lange rij, gepleegd zijn door minstens 3 zeer jonge zwarte Noord Afrikanen die zijn mogen wegkomen van de politie. Daar bestaan zelfs diverse GSM-opnames van, iets dat de Düssemdorfer Polizei op bevel van Hogerhand, niet leuk vindt. De meesten daarvan zijn dan ook ondertussen rap-rap verwijderd van YouTube. Want in strijd met de voorgeschreven officiële rapporten.

  Een vlugge blik op

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Getuigen-Daders-aanslag-Dsseldorf-waren-3-Afrikaanse-migranten-die-met-bijlen-op-jongeren-inhakten

  meer is er echt niet nodig om alles over de Waarheid, geheel de Waarheid en niets dan de Waarheid te kennen.

  U moet toegeven: het zijn Hitleriaanse toestanden waarbij in vergelijking de Holocaust in het niets verdwijnt. Het volk van Isaël had geen moorden begaan en toch moesten die toen allemaal ‘ausgerotet’ worden. Nu is het dus onze beurt.

  Dat is dus de prijs van de Rode ‘vooruitgang’… Volgens mij staat dat gelijk met collectieve zelfmoord. Of zou 1813, het ‘Noodnummer’ voor hulp bij zelfdoding, daar ook goed voor zijn?

  *

  (Digitalia)

  12-03-2017, 09:36 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  VENSTER OP DE WERELD

  *

  Zweedse oorlogsjournaliste: Stockholm voor vrouwen nog gevaarlijker dan Mosul

  *

  Rapport ministerie van Defensie: Moslim Broederschap bouwt met behulp van tolerante multiculti overheidsbeleid parallelle islamitische samenleving in Zweden op; gevaar op oorlogstoestanden wordt steeds groter

  *
  Grote delen van Malmö (43% inwoners met migrantenachtergrond) zijn islamitische ‘hellhole’ no-go zones geworden. De eerste bedrijven beginnen de stad te verlaten, omdat het er te onveilig is geworden. Met 3,4 moorden op de 100.000 inwoners is Malmö inmiddels de gevaarlijkste stad van West Europa (7).

  *

  De prijswinnende Zweedse oorlogsjournaliste (van allochtone komaf) Magda Gad schrijft dat de Zweedse steden dankzij de massale immigratie zo gevaarlijk zijn geworden, dat een vrouw inmiddels veiliger over straat kan in het zwaarbevochten Iraakse Mosul dan in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

  Lees meer...   (32 reacties)

  *

  Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

  *

  Het ziet er dus naar uit, dat Vriend Xander een heleboel onwetende lezers zal bijkrijgen, namelijk de voltallige redacties van zowel de VRT als de VTM als de complete meute van de Leugenpers. Gewoon omdat men daar op al die plaatsen helemaal niets wist over de helse toestanden in Zwöden. Stel U voor: President Trump in Amerika weet het, en hier, niet aan de andere kant van de wereld is men daarvan niet op de hoogte. Wij weten niet eens wat en hoe er bij de naaste buren gebeurt!

  *

  Of – wat waarschijnlijker is – is het hier van mondje toe uit schuldige medeplichtigheid. Maar weeral: dat is volksverraad, en in tijden van oorlog, zoals nu, zegt het oorlogsrecht dat op verraad (en ‘samenheulen’) met de vijand, de doodstraf staat. In de onzalige repressietijden (1945 en volgende jaren) werd daar heel wat minder spel rond gemaakt. Naar de IJzerbedevaart geweest, Lid zijn van het Davidsfonds, een zoon hebben aan het Oostfront: zelfs de schijn van een dezer dingen, was al voldoende om als VNV-landverrader voor het vuurpeloton te komen.…. Vooral als de Leider van de Witte Brigade een oogje had op Uw vrouw…. Als die maar ‘vriendleijk’ genoeg bleef, werd soms ook genoegen genomen met broodroof. Of als U als Ondernemer tijdens de Bezetting 25 huishoudens te eten had gegeven door jute-zakken te maken voor diene smerige Duits, dat waren omstandigheden waarvoor men als Vlaming zwaar diende te boeten. Want zoiets, dat was ‘heulen met de vijand’, vooral als men daarbij Christelijk was en een onberispelijk leven leidde.

  Ja Ja: andere tijden, andere zeden! Maar uiteindelijk blijft de basius dezelfde: Uw hekken naar de wind hangen.En vooral Uw mond houden of geen principes hebben.

   

  *

  (Digitalia)

  12-03-2017, 04:30 geschreven door DIGITHALYS

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Archief per week
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!