MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1513 – ‘PERAL HARBOUR bis’ LIGT OP DE TEKENTAFEL

    Maandag 16 september

    Zon 7u20-19u54

    H Ludmilla

    Ludmilla dat vrome kind brengt dikwijls regen en wind

    .

    1513 – ‘PERAL HARBOUR bis’ LIGT OP DE TEKENTAFEL.

    .

    Een klein afleidings manoeuverke, zo tussen de soep en de pataten……

     

    Om de spanning erin te houden….

    .

    INLEIDING

    We schreven toen die dag : Pearl Harbour (Hawaî), heden, 7 december 1941 (Hitler had pas in juni totaal onverwachts de USSR aangevallenen, en zou, met een beetje chance, voor Kerstmis in Moskou kunnen zijn)

    en de volgende dag waren de VS linea recta n oorlog met Japan, en dus ook tegen de tot op die dag onoverwinnelijke  AS-Mogendheden Duitsland/Italië. Daar was geen Rubicon omtrent geweest, maar wel tientallen afgeluisterde maar verwaarloosde aanvalsplanen van de Japanse admiraal-aanvaller Yamomoto, onderweg met een paar leuke vliegdekscheepjes, die de gewaarschuwde Yankees gemakkelijk van uit de lucht en met hun eigen slagschepen hadden kunnen kelderen…. Wees maar gerust, dat daarna zelfs de baby’s in de wieg in de States luid schreeuwden om wraak…

    Deze gebeurtenis in zoals gezegd Pearl Harbour op Hawaï gaf het verloop van WO II een totaal andere wending, waardoor de wereld op onze dagen er helemaal anders is gaan uitzien dan oorspronkelijk gepland dooret Internationaal Socialisme.

    Het rad der Geschiedenis draait echter onvermoeibaar verder in steeds dezelfde al maar grotere kringen. Alles is al eens gebeurd. Op andere tijdstippen, met andere namen. Maar met hetzelfde resultaat van verwoesting en wederopbouw…. alleen met telkens meer en meer slachtoffers.

    .

    II MIDDEN

    Inlichtingen-insider: Mogelijk alsnog oorlog tegen Syrië door enorme false-flag aanslag

    Xander 14-09-2013 15:40-

    *

     

    Vergelijking met Russische false-flag lancering kernraket in 1968, om oorlog tussen VS en China te veroorzaken - 'Aanval op Syrië zal Derde Wereldoorlog veroorzaken'

    Nu de aanval op Syrië door het massale publieke verzet is gedwarsboomd, grijpt de globalistische elite mogelijk naar een mega false-flag aanslag om de mensen alsnog achter een nieuwe oorlog te krijgen.

    De inlichtingen-insider die het afgelopen jaar op alle punten gelijk blijkt te hebben gekregen, heeft tijdens zijn eerste radio-interview (met stemvervormer) afgelopen week gezegd dat de kans op een mega false-flag aanslag, mogelijk zelfs met één of meerdere kernbommen, is toegenomen nu de regering Obama onder druk van de binnen- en buitenlandse opinie voorlopig afziet van een militaire aanval op Syrië. De insider vergeleek de huidige situatie met 1968, toen de wereld op een haartje na gespaard bleef voor de Derde Wereldoorlog. Een Russische onderzeeër deed zich toen voor als een Chinese, en probeerde een kernraket op Pearl Harbour af te vuren.

    Verplaatsing kernwapens alleen met toestemming president

    Tijdens het bijna anderhalf uur durende interview ging de insider dieper in op het ook op deze site besproken incident op de Dyess Air Force Base. Enkele van de kernbommen op deze basis, die daar al sinds de jaren '80 zijn opgeslagen, werden onlangs zonder de juiste papieren op een vrachtwagen geladen en naar een onbekende plek in de staat South Carolina vervoerd.

    Volgens de insider is zoiets normaal gesproken onmogelijk. Voor alleen al het verplaatsen van kernwapens moet de president namelijk altijd persoonlijk toestemming geven. Om alleen al in de buurt van een gebouw met kernwapens te komen, zijn er talloze controles en andere verificaties vereist. De kernbommen op Dyess waren overigens niet actief en daarom niet direct 'klaar-voor-gebruik'.

    Russische onderzeeër lanceerde raket naar Pearl Harbour

     

    De situatie deed de insider denken aan een incident in maart 1968. In de buurt van Hawaii verdween er een onderzeeër, de K-129, van de Sovjet Unie. De Russen dachten dat de onderzeeër was aangevallen door een Amerikaanse, en veroorzaakten op hun beurt een tweede incident in de Atlantische Oceaan door als vergelding een Amerikaanse onderzeeër tot zinken te brengen.

    De Amerikanen detecteerden radioactieve straling ten noorden van Hawaii, en stuurden een onderzoeksschip. De verdwenen Russische onderzeeër werd gevonden. Het vaartuig bleek gezonken omdat er een kernraket tijdens de lancering in de lanceerbuis was ontploft (de raket zelf, niet zijn nucleaire lading).

     

    In die tijd was de technologie nog veel minder ver ontwikkeld, en was het veel moeilijker om vijandelijke onderzeeërs te ontdekken en te herkennen. In het begin van de jaren '60 hadden de Russen hun Golf-1 onderzeeër aan China verkocht, en waren zelf overgeschakeld op de verbeterde Golf-2. De gezonken Russische onderzeeër was van het Golf-2 type, maar bleek -onder andere door het varen naar een bepaalde lanceerdiepte en het gebruik van bepaalde radiofrequenties- een Golf-1 onderzeeër te hebben gesimuleerd.

    Derde Wereldoorlog maar net voorkomen

    De nooit eerder bekend gemaakte conclusie van de inlichtingendiensten was dat Rusland, of een geheime Russische groep binnen het Kremlin, het leger of de KGB, de onderzeeër wilde gebruiken om een false-flag 'Chinese' kernaanval op Pearl Harbour uit te voeren. Als de raketaanval was geslaagd, dan had de VS zonder twijfel een vergeldingsaanval met kernwapens op China uitgevoerd, en zou onze wereld er daarna totaal anders hebben uitgezien dan nu.

     

    De Amerikanen deelden hun bevindingen met de Chinezen, die tot op dat moment erg gesloten waren en niets van de VS wilden weten. Toen ze ontdekten dat de Russen hadden geprobeerd een oorlog tussen beide landen te veroorzaken, begonnen de relaties met Amerika te ontdooien.

    Nog altijd is niet duidelijk of de K-129 onder controle stond van de Russische marine, of dat het om een geheime groepering ging die buiten -of juist binnen- het Kremlin opereerde. Ook is onbekend waarom de raket tijdens de lancering explodeerde; volgens de inlichtingen-insider luidt één van de verklaringen dat een bemanningslid de lancering doelbewust heeft gesaboteerd, omdat hij daarmee een mogelijke Derde Wereldoorlog wilde voorkomen.

    Wat gebeurt er met zoekgeraakte kernbommen?

    Daarmee kwam de insider terug op de gebeurtenissen rond de kernwapens op de Dyess luchtmachtbasis. Hij denkt dat hier min of meer hetzelfde is gebeurd. Een bepaalde groepering, opererend namens een geheime fractie binnen de Amerikaanse overheid, het leger, de inlichtingendiensten en/of een globalistische elitegroep, heeft de kernwapens op Dyess geprobeerd weg te halen. Eén van de betrokken militairen op de basis vertrouwde het niet, en lekte het nieuws vervolgens naar de alternatieve pers (Infowars). Het Congres heeft inmiddels een comité ingeschakeld om de gebeurtenissen te onderzoeken.

    Wat gaat er gebeuren met de 'zoek' geraakte kernbommen? De insider wees op 9/11 en de bomaanslagen (7/11/05) in Londen ('Als u nog gelooft in het officiële 9/11 verhaal, gelooft u in een leugen'). Tijdens beide aanslagen vonden er 'toevallig' anti-terreuroefeningen plaats die om exact hetzelfde thema bleken te gaan als de werkelijk uitgevoerde aanslagen.

     

    Massale cyberterreur-oefening in november

     

    In november wordt er in heel de VS een massale oefening gehouden op cyber- en terreuraanslagen op het energienet. Worden er tijdens die oefeningen opnieuw 'toevallig' daadwerkelijke aanslagen gepleegd? Komt er opnieuw een false-flag, die mogelijk zo groot zal zijn, dat het Amerikaanse volk zich alsnog achter de oorspronkelijke oorlogsplannen van de regering Obama schaart?

    Daarbij herinnerde hij de luisteraars ook aan de beruchte Russische kofferkernbommen, waarvan bevestigd is dat er na de instorting van de Sovjet Unie een aantal van zijn zoekgeraakt. Overigens is het de vraag of deze kofferbommen nog gebruikt kunnen worden, aangezien er voortdurend specialistisch onderhoud nodig is om ze actief te houden.

     

    Obama en Saudi's verantwoordelijk voor burgeroorlog Syrië

     

    Tijdens eerdere interviews ging de insider al uitvoerig in op de situatie in Syrië. Volgens hem is het 100% bewezen dat de -door hem al in september 2012 voorspelde- chemische aanval in Damascus op 21 augustus een false-flag aanslag van de door Amerika gesteunde rebellen was, om vervolgens een Westerse militaire aanval op het land te rechtvaardigen. De burgeroorlog zelf werd óók door Amerika en zijn bondgenoten veroorzaakt. De 150.000 doden en 5 miljoen vluchtelingen zijn een rechtstreeks gevolg van het beleid van Obama, betoogt de insider.

     

    Die handelt echter niet op eigen houtje, maar is onderdeel van een veel grotere 'machine'. Obama boog in zijn eerste jaar niet voor niets heel opzichtig voor de Saudische koning. Een oorlog tegen Syrië is dan ook vooral een Arabische oorlog, en de Saudi's eisen dat Amerika die voor hen uitvecht. De Saudi's betalen ervoor met petrodollars, en rekenen er tevens op dat de olieprijzen door een oorlog met Syrië zullen verdubbelen. Naast de Arabische lobby pleit inmiddels ook de Israëlische lobby voor ingrijpen, maar vooral omdat een versplinterd en verscheurd Syrië een veel minder grote bedreiging voor het voortbestaan van de Joodse staat is.

     

    Massaal verzet van volk lokt mogelijk mega false-flag uit

     

    Heel bijzonder is dat 99% van de Amerikanen tegen oorlog met Syrië is, en ook in het leger velen zich openlijk verzetten tegen Obama's aanvalsplannen. Het is ronduit uniek dat de bevolking het ergens zó massaal over eens is. Dat geeft hoop, zei de insider, maar heeft ook een gevaarlijke keerzijde: de globalistische elite, die de aanval op Syrië wilde uitlokken en nu een terugslag heeft gekregen, ziet zich daardoor mogelijk genoodzaakt om een enorme false-flag aanslag op touw te zetten, om het publiek alsnog achter de oorlog te krijgen.

     

    Zijn de verdwenen kernwapens van Dyess daarvoor bedoeld? Syrië is hoe dan ook totaal niet te vergelijken met Irak, Afghanistan en Libië. Een aanval op Syrië zal het Midden Oosten zeker doen exploderen, aldus de insider, en waarschijnlijk uitlopen op oorlog met Rusland en daardoor de Derde Wereldoorlog. De toekomst van iedereen op onze planeet zal daarom blijvend worden bepaald door de besluiten die de komende tijd zullen worden gemaakt.

     

    Gevaarlijke globalistische machine

     

    Opmerkelijk genoeg laat de insider ook een andere kant van het 'false flag' verhaal zien. Van de Japanse aanval op Pearl Harbour in 1941 is inmiddels bekend dat de Amerikaanse inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren, maar er bewust voor kozen om de aanval te laten plaatsvinden. De VS raakte hierdoor eerder in de Tweede Wereldoorlog betrokken. 'Waarschijnlijk zijn door dat besluit de levens van miljoenen Amerikanen gered,' legde de insider uit. 'Japan had namelijk plannen om de VS zelf aan te vallen. Zonder Pearl Harbour waren we mogelijk pas in oorlog geraakt als Japanse bommen op San Francisco waren gevallen.'

     

    Het is volgens hem dan ook niet uit te sluiten dat de machtsgroepen die op dit moment wellicht een nieuwe false-flag op touw zetten, denken dat zij er goed aan doen en de wereld mogelijk voor erger kwaad besparen. Dat wil echter beslist niet zeggen dat we het zomaar moeten laten gebeuren - integendeel. De op de achtergrond draaiende globalistische 'machine' functioneert namelijk buiten iedere controle van het volk, en dat is per definitie levensgevaarlijk voor het bestaan en de toekomst van de gewone burgers.

     

    'Mensen wakker schudden en WO-3 voorkomen'

     

    De historie wijst namelijk uit dat het centraliseren van de macht altijd tot corruptie en machtsmisbruik leidt. Washington en Brussel bewijzen dat in onze tijd als geen ander. De insider waarschuwt dat deze machtselite helemaal niets geeft om het lot van u en mij, noch om dat van onze (klein)kinderen, en dat wij desnoods letterlijk zullen worden opgeofferd om hun plannen te beschermen en te realiseren. Hij roept iedereen dan ook op om zoveel mogelijk anderen mensen wakker te schudden, en binnen zijn of haar mogelijkheden alles te doen om te voorkomen dat via Syrië alsnog de Derde Wereldoorlog wordt ontketend. (1)

     Xander

    09-09: 13-11-13: Wordt massale oefening rond aanslag op stroomvoorziening misbruikt voor false-flag?
    06-09: Senator Graham waarschuwt voor aanslag met kernbom
    31-08: 'Binnenkort mega false-flag om publiek van oorlog te overtuigen'
    30-08: Kerry liegt over aantal doden Damascus; Ron Paul spreekt van false-flag
    27-08: Inlichtingen insider: Derde Wereldoorlog begint in Syrië
    21-06: DHS-insider (vervolg): Deze herfst chaos in VS en oorlog met Syrië
    11-06: DHS-insider: Obama start totalitaire internetcensuur en wereldoorlog

     

    III SLOT

    Als het al door de feiten bewezen wordt, dat de Geschiedenis zich voortdurend herhaalt, is daar toch de hoopgevende zekerheid dat de ‘Digitale Revolutie’ een even grote, zo niet grotere impact zal hebben, dan wijlen de ‘Industriële Revolutie uit de jaren 1800.

    Nemen we nog maar alleen de blog-wereld en de daar circulerende cyclonen van niews-verspreiding. Tot de uitvinding van de www.netwerken.com waren we allemaal beperkt tot onze dagelijkse gazet, de Vrije Radio en Televisie (VRT – Mercie Jos voor deze prachtige vondst) en of de café-praat. Wat neerkomt op ongeveer drie keer hetzelfde…

    Om een boek te bestellen, bijvoorbeeld, probeert U maar eens www.bol.com.... Maandag bestemde (en betaalde) ik, en binnen de 3 dagen werd het boek Oikofobie heeft Thierry Baudet van Amsterdam helemaal naar Italië,  hier netjes in de bus geparkeerd.

    Tweede voobeekd : lees de lezers-reactes onderaan het oorspronkelijk artikel van Xander op http://xandernieuws.punt.nl/ : het is een bloemlezing van voor en tegen die telkens opnieuw nieuwe perspectieven opent.

    Enne o ja, die Assad zal verplicht binnen de 8 dagen de inventaris van zijn gifgas-dinges moeten afleveren bij de Verenigde Naties. Nadien zal e dus geen gifgasmeer te vinden zijn in Syrië. Tenzij misschien nog een klein overschotje bij de rebellen.

    Want het is waar : de wereld wil inderdaad bedrogen worden.

    Derde voorbeeld : de  Jos was deze morgen in de wolken over Ebru Umar. Zie maar na om U een nieuwe vriendin voor het leven te maken op: http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/02/juist-die-moderne-moslims-wensen-mij-dood/

    *

    Nu staat op het menu oor volgde dagen : The Speech of the Union van Mao Emmanuel Barosso en zijn EU bedel-orde. Ja, de Rode kruik gaat altijd en overal zo lang te water, tot het geld op is. Onze Di Jeanetto kan er van meespreken!

    Sander Crootje dan aan de beurt, om ‘Premier’ te worden. Is een elleboog-gevoel van mij die me nog nooit bedrogen heeft. Moge de Hemel ons bijstaan!

    Arm Vlaanderen….…

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!