MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500587 - HOE EEN GROOT VOLK DOOR DE EIGEN VALSE HERDERS ALS LAMMRTRN AAN DE GROND WORDT GEHOUDEN

    .

    DINSDAG 6 APRIL 2021

    500587 - HOE EEN GROOT VOLK DOOR DE EIGEN VALSE HERDERS ALS LAMMRTRN AAN DE GROND WORDT GEHOUDEN

     

    INHOUD

    *

    HET ANTWERPS GENIE HEEFT ALS MOSLIMVRIENDJE EINDELIJK DE MASKERS AFGELEGD. OM STRAkS – INCLUSIEF KROMZWAARD? - TOT SULTAN VAN VLAANDEREN TE WORDEN AANGESTEld?

    *

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    EL KEUKENRIBBEDEBI

    In afwachting dat er meer klaarheid komt in de zaak rond ‘Let’s Go Urban’ en het net dat Sihame El Kaouakibi errond had gesponnen – en dat zou nog wel even kunnen duren – lijkt het er steeds meer op dat hier het principe geldt van ‘If you can’t convince them, confuse them’. Het gaat tenslotte om miljoenen euro’s, die wel niet allemaal verloren zijn – het gebouw waarin de stad Antwerpen 3,4 miljoen stak voor rennovatie bv blijft eigendom van de stad – maar daarbuiten waren er ook de werkingskosten die eveneens 1,8 miljoen bedroegen. En de stad was niet de enige gulle geldschieter, er waren ook nog de provincie, de Vlaamse overheid, Binnenlandse Zaken (tijdens de Zweedse coalitie), het bedrijfsleven, politieke partijen, BPost, Brussels Airlines, Coca Cola, Telenet, KBC, serviceclubs, liefdadigheidsinstellingen, sympathisanten tot zelfs de ambassade van de VS. Van een massale geldverspilling gesproken!

    Dat ‘Jogan’ uit Oostende in zijn nieuwe functie van advocaat stelt dat het ‘maar’ om een slordigheidje gaat, gelooft hij meer dan waarschijnlijk zelf niet. ‘Alleen al het feit dat hij het voor haar opnam, moest er wel ergens geld zijn blijven plakken’, aldus Jo Van Damme in zijn wekelijkse column in De Standaard van het weekeind, Van Damme’s column ‘Parbleu’ had het in de eerste plaats over de fameuze keuken van 26.000 euro, die al besteld was vóór er een bouwvergunning was afgeleverd. De ‘El Keukenribbedebi’, zoals die op de (a)sociale media wordt genoemd.

    De gerechtszaak is voorlopig uitgesteld omdat een van de advocaten van de verdediging de coronabesmetting zou hebben opgelopen. Hopelijk blijft het daarbij.

    -------

    En dan nog dit:

    In Rusland heeft president Poetin een nieuwe wet ondertekend die bepaalt dat vanaf 2024 de verkozen president voortaan nog slechts twee termijnen van zes jaar zal mogen uitdoen. Voor hem zelf, die daar nu al zo’n 20 jaar aan de macht is, wordt dan de klok terug op nul gezet, zodat hij – mits verkozen - tot 2036 president zou kunnen blijven (hij zal dan 80 zijn). Theoretisch kan hij die verkiezingen verliezen , maar de zaak Navalny heeft duidelijk gemaakt dat zoiets meer dan waarschijnlijk niet zal gebeuren. Oppositie voeren in het Rusland van Poetin kan uw gezondheid schaden...


    *

    MILJOENENCLAIM ROND FINANCIETOREN

    Lars Bové

    *

    De Nederlandse vastgoedbaron Frank Zweegers sloot een akkoord met de Bijzondere Belastinginspectie over miljoenenstromen die zijn weggesluisd van de Financietoren, het bekende overheidsgebouw in Brussel waar duizenden ambtenaren werken.

    De omstreden Nederlandse vastgoedbaron Frank Zweegers, die vorige week al opdook in het corruptieschandaal rond de Brusselse hoofdzetel van de federale politie, blijkt nu ook een deal te hebben gesloten met de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) over abnormale geldstromen rond de Financietoren. Dat grote kantoorgebouw aan de Brusselse Kruidtuinlaan kon Zweegers in 2001 kopen en opnieuw verhuren aan de Belgische staat.

    Begin vorig jaar verkocht hij de Financietoren voor een recordbedrag van 1,2 miljard euro, de grootste vastgoeddeal ooit in ons land voor één enkel gebouw. De BBI botste echter op abnormale betalingen aan Breevast, het vastgoedbedrijf van Zweegers.

    De essentie

    De Nederlandse vastgoedbaron Frank Zweegers deed een gouden zaak met de aankoop van de Financietoren van de Belgische staat.

    Hij kocht de Financietoren in 2001 voor 311 miljoen euro en deed een zware renovatie van 325 miljoen euro, maar kon de toren begin vorig jaar voor het dubbele verkopen.

    Maar Zweegers blijkt nu wel een regeling te hebben getroffen met de Bijzondere Belastinginspectie, die botste op miljoenen euro's aan abnormale betalingen van Financietoren nv naar zijn vastgoedbedrijf Breevast.

     

    In december 2001 kocht Zweegers de Financietoren van de Belgische staat voor 311 miljoen euro. Dat gebeurde via de bekritiseerde sale-and-lease-backdeals van de regering-Verhofdstadt, die op korte termijn de begroting spekten, maar de overheid op de langere termijn op kosten jaagden.

    De dag van de verkoop werd een huurovereenkomst afgesloten met de Regie der Gebouwen om de Financietoren terug te huren voor 25 jaar. De Financietoren, waar ruim 3.200 ambtenaren werkten, was het grootste gebouw dat de regering-Verhofstadt uit handen gaf.

    In 2008 werd de Financietoren na een zware renovatie opgeleverd aan de Regie der Gebouwen. Datzelfde jaar liet Zweegers een overeenkomst sluiten tussen Financietoren nv, zijn Antwerpse vennootschap om de Brusselse toren te beheren, en zijn vastgoedbedrijf Breevast. Daardoor gebeurden betalingen aan Breevast die werden verklaard als ‘borgstellingen’. Daarover was in 2011 wel een akkoord gesloten met de fiscus, maar al het jaar nadien, in 2012, stroomden de vergoedingen naar Breevast via een andere, nieuwe overeenkomst.

     

    De betalingen trokken de aandacht van de BBI. Die begon vragen te stellen over de constructie en besloot dat de betalingen aan Breevast ‘abnormaal en/of goedgunstige voordelen’ waren. De BBI verwierp de facturen ook als beroepskosten bij Financietoren nv en dreigde met een belastingverhoging van 50 procent.

    Weggesluisd

    Zweegers hield het been stijf en vocht de claim aan. Maar de rechtbank van Antwerpen gaf de BBI in april 2018 gelijk: er zijn op een abnormale manier belastbare winsten weggesluisd bij Financietoren nv via de betalingen aan Breevast, terwijl daar geen enkele prestatie tegenover stond.

    De rechtbank besloot dat de belastingverhoging van 50 procent terecht was. Zweegers ging echter in beroep, maar het hof van beroep kon nog niet beslissen omdat de rechtszaak tegen de verkeerde beslissingen gericht was. Zweegers zou dus een nieuwe rechtszaak in eerste aanleg moeten opstarten tegen de BBI.

    "Het dossier is naar de tevredenheid van de partijen geregeld. "

    Vincent Vercauteren en Christophe Dillen

    Advocaten Financietoren nv

     

    De belastingclaim was intussen, tot aan het laatste bekende boekjaar 2019, opgelopen tot 18,3 miljoen euro. Maar nadat Zweegers de Financietoren begin vorig jaar voor een recordbedrag had kunnen verkopen aan Zuid-Koreaanse investeerders, is er een regeling getroffen met de belastinginspectie.

    Hoeveel er is betaald aan de BBI willen de advocaten die optraden voor Financietoren nv, Vincent Vercauteren en Christophe Dillen, niet prijsgeven. Ze bevestigen alleen dat het dossier ‘naar de tevredenheid van de partijen’ geregeld is met de fiscus.

    Het BBI-dossier over de abnormale betalingen aan Breevast komt boven op een vroegere strafzaak over 5 miljoen euro aan zwarte commissielonen die via Luxemburg en de Britse Maagdeneilanden waren betaald aan consultants die de verkoop van de Financietoren hadden begeleid. Het parket-generaal van Brussel wilde destijds nog verder onderzoeken of er ook corruptie tot op regeringsniveau mee gemoeid was, maar de onderzoeksrechter weigerde dat, net als de raadkamer.

    Gouden zaken

    Over een ander gebouw dat Zweegers van de Belgische staat kocht, het Rijksadministratief Centrum (RAC), waar de federale politie haar hoofdzetel kreeg, heeft het gerecht wel aanwijzingen van corruptie onderzocht.

    Vorige week raakte bekend dat het parket ex-politiebaas Glenn Audenaert voor de strafrechter wil omdat hij er tegen betaling, op vraag van Zweegers, voor gezorgd zou hebben dat de federale politie haar intrek zou nemen in zijn gebouw. Maar in die corruptiezaak ontspringt Zweegers de dans omdat voor hem de feiten verjaard zouden zijn.

    Zweegers deed gouden zaken met de twee kantoorgebouwen die hij kocht en weer verhuurde aan de overheid. Breevast kocht de Financietoren in 2001 voor 311 miljoen euro en deed een zware renovatie van 325 miljoen euro, maar kon de toren begin vorig jaar wel voor het dubbele verkopen. Het langdurige huurcontract met de overheid, een kredietwaardige huurder, wordt automatisch geïndexeerd en de huurprijs is totaal uit de hand gelopen.

    Ook bij het RAC zijn tientallen miljoen euro’s belastinggeld verspild, besloot de Inspectie van Financiën al. Terwijl Breevast en mede-eigenaar Immobel een brutomarge van 100 miljoen euro konden opstrijken toen ze het RAC in 2013 voor 330 miljoen euro verkochten aan het Duitse Hannover Leasing en een Chinees staatsfonds.


     *

    *

    EL KAOUAKIBI DUWT N-VA NOG DIEPER IN DE CRISIS

    Julien Borremans

    *

    De soap rond Sihame El Kaouakibi (Open Vld) is zeker nog niet voorbij. Er wachten ons nog enkele adembenemende afleveringen… tot na het proces. De politieke schade is enorm. De brokstukken dreigen niet alleen op Open Vld terecht te komen, ook N-VA dreigt klappen te krijgen. Op het Schoon Verdiep in Antwerpen is Bart De Wever maar al te graag meegegaan in de sirenezangen van het oogverblindende godenkind. Sihame El Kaouakibi werd met awards en eerbewijzen overladen en vormde een niet te versmaden prooi voor de politieke predators. Ook voor de N-VA.

    De subsidiecultuur…

    El Kaouakibi vertelde gladde verhaaltjes over inburgering, zelfredzaamheid en empowerment. Ze zeurde niet over ongelijkheid en gemiste kansen, maar presenteerde zichzelf als een succesvol en integer ondernemer. Ze behoorde niet tot ‘het profitariaat’. De subsidies stroomden rijkelijk binnen. Schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA) stelde Let’s Go Urban niet alleen een gebouw ter beschikking voor slechts €300 per jaar in plaats van €95.000, maar ook een renovatiebudget en werkingsmiddelen voor maar liefst €5,2 miljoen. Vanuit de Vlaamse Regering en de federale overheid werd haar ook nog wat extra’s toegestopt. In tijden van een steil oplopende staatschuld en een nakende recessie is het haast een halsmisdaad om met miljoenen te goochelen, terwijl heel wat Vlamingen in de armoede dreigen te vervallen.

    Waar heeft de Vlaams-nationale partij op gewacht om de subsidiestal eens flink uit te mesten?

    In De Afspraak op vrijdag klaagt minister van Onderwijs Ben Weyts de subsidiecultuur van de Vlaamse Regering aan. Terecht. Enerzijds worden organisaties overladen met geld, terwijl bijvoorbeeld culturele organisaties gestoffeerde dossiers moeten indienen om een peulschil te ontvangen. Intussen levert N-VA reeds voor de tweede maal op rij de minister-president. Waar heeft de Vlaams-nationale partij op gewacht om de subsidiestal eens flink uit te mesten? De N-VA liet zich maar al te graag meesleuren in de bedrieglijke communicatie en de valse schijn van snel succes. Het is niet de eerste keer dat de Vlaams-nationale partij over haar eigen voeten struikelt.

    Het El Kaouakibi-debacle moet in een veel breder plaatje worden bekeken. De partij heeft in een recordtempo haar eigen principes over boord gegooid voor deelname aan de macht. Ze maakt steeds meer deel uit van de particratie, die ze voordien verfoeide. In de Koningstraat denken ze de meubelen te kunnen redden door de magische communicatie van de voorzitter-voor-het-leven. Maar de electorale erosie is al een tijdje ingezet. Een snelle greep uit de recente kronieken van een tanende partij leert dat de ontsporing met El Kaouakibi niet uit de lucht komt te vallen.

    De vale indruk van Jambon I

    N-VA geeft in de Vlaamse Regering een vale, bleke indruk. Minister-President Jan Jambon kreeg al meermaals de wind van voren en weet niet te overtuigen. In het Overlegcomité liet hij zich aan de kant schuiven, waardoor het Vlaamse onderwijs een week voor de paasvakantie dicht ging. Minister van Onderwijs Ben Weyts klopt zich wel stoer op de borst, maar dreigt met de eindtermen voor de tweede graad van het secundair onderwijs de mist in te gaan. ‘Te veel eindtermen en te hoog gegrepen’, klinkt het steeds luider. Bovendien blijft het wachten op een omvattend Marshallplan om het verval van het Vlaams onderwijs tegen te gaan. Momenteel blijft het bij wat losse acties en heel veel retoriek, maar de achterstand in het onderwijs loopt op.

    dat heel wat huurders van een sociale woning niet over de vereiste kennis van het Nederlands beschikken

    Ook op het vlak van de inburgering blijft het wachten op een stevig beleid. Minister van Financiën, Begroting en Wonen Matthias Diependaele (N-VA) zal terecht de sociale woningfraude bij o.a. de huisvestingsmaatschappijen aanpakken. Hij zal laten controleren of mensen in sociale woningen over eigendommen in het buitenland beschikken. Anderzijds blijkt uit een vraag van Vlaams parlementslid Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) aan bevoegd minister Matthias Diependaele dat heel wat huurders van een sociale woning niet over de vereiste kennis van het Nederlands beschikken, zoals dat decretaal wordt opgelegd. De minister onderzoekt de zaak, maar resultaten moeten we niet onmiddellijk verwachten.

    Intussen blijft het wachten op een nieuw, strenger en strakker integratie- en inburgeringsdecreet dat het oude uit 2013 moet vervangen. N-VA laat zich te veel paaien door de zacht pluche van de macht. De partij moest ‘aanvaardbaar’ worden voor de machtspartijen. Daardoor komt ze steeds meer in een onhoudbare spreidstand te staan. Het geflirt met El Kaouakibi toont andermaal aan dat de N-VA steeds meer op zoek is naar een profiel als consensuspartij. De scherpe kantjes moeten eraf. Onlangs verklaarde Bart De Wever dat zijn beste vriend een moslim is. Steeds meer schrijft hij zich in het cordon sanitaire in. Ook kunnen we ons van de indruk niet ontdoen dat Theo Francken met zijn harde en scherpe retoriek op een zijspoor is beland.

    Terug de partij van het Vlaamse volk

    Bart De Wever controleert als nooit tevoren de communicatie. Heikele communautaire kwesties worden zorgvuldig naar het lokaal niveau gedraineerd. Zo bewegen de Brusselse N-VA-mandatarissen hemel en aarde om het bestuurlijk onvermogen van de Brusselse regering en de flagrante schendingen van de taalwetgeving aan de kaak te stellen. De Schaarbeekse administratie wordt al zeven jaar geleid door een gemeentesecretaris die niet over de vereiste taalkennis beschikt. Bij zijn aanstelling werd hij door de vicegouverneur geschorst, maar de toenmalige Brusselse regering legde de schorsing naast zich neer. Het is een van de vele voorbeelden over hoe de Vlamingen in Brussel nog steeds worden geschoffeerd. De Brusselse regio en Vlaams-Brabant zijn sterk aan het internationaliseren, maar dat schijnt aan de aandacht van de N-VA-top te ontsnappen.

     

    De electorale afgang is reeds ingezet.

    N-VA heeft de barricaden verlaten en gekozen voor het compromis van de macht. De electorale afgang is reeds ingezet. Het gaat zelfs sneller dan eertijds de Volksunie. N-VA moet terug de partij van het Vlaamse volk worden, met haar principes als ruggengraat. Ze moet beseffen dat integratie en inburgering een lange en moeilijke weg zijn van geëngageerde medewerkers op de werkvloer en niet schijnbaar, snel succes van praatzieke, corrupte handelaars in sprookjes.

    Julien Borremans

    Julien Borremans is leerkracht, columnist en werkt mee aan verschillende internetfora.

     

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Bart El Tisseando heeft, in echte Nieuwe Wereld Orde-stijl, gezorgd voor geode papieren tegen dat de oude gewaden helemaal zijn afgelegd. Wat zegt U van dee uirqpraak?

    Onlangs verklaarde Bart De Wever dat zijn beste vriend een moslim is.

    Ooit, in de eerste maanden na Mei ’40, hadden we reeds het verhaal van de toen nog unitaire socialislistiscfe Partij, de Belgischhe Werklieden Partij (BWP), die na de Duitse Invasie het standpunt in nam dat de Bemgschje werklieden best, met onmiddellijke ingang, de geledern van de Duitse Arbeider zouden vervoegen, voor het welzijn der mensheid. Maar na de Duitse inval in Rusland (Jini ’41), viel die rap in ongenade en werd later, op die ene typische Slinxe wijze, uitgerangeerd na een dodelijk ‘ongeval’ in een ver vreemdland. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man#:~:text=Collaboratie%2C%20ballingschap%20en%20dood,-De%20Duitse%20inval&text=Terwijl%20de%20meeste%20socialistische%20leiders,bleef%20De%20Man%20in%20Belgi%C3%AB.&text=Op%2012%20september%201946%20veroordeelde,zijn%20collaboratie%20tijdens%20de%20oorlog.

    Over Hendrik de Man, want dat was zijn naam en verre voorganger van ons hedendaags Mateke.

    Waarmee ik maar wil zeggen zie de borstelstlen-verkoper) die allespprten steelen te koop anbood.

    Grpte stelen, klrine stelen. Grote stelen meest.

    *

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!